آنلاین بازی کردن ارباب حلقه ها

تعداد پست‌ها: 66

برای آنلاین بازی کردن ارباب حلقه ها باید کار های زیر را انجام دهیم:

طرز کار:

اول هوماچی رو دانلود کنید و نصب کنید و بعدش از شما میخواهد که اکانت درست کنید. بعد از اینکه اکانت رو درست کردید یه ip از هوماچی دریافت میکنید که بالای خود هوماچی برای شما -- می شه. ۳ دکمه در پایین صفحه قرار داره یکیش شبیه مثلثه که روش کلیک کنید یکیش برای ساختن یه روم هست یکیش برای جوین شدن یه کسی هست و در اون قسمت شما باید یوزر و پسورد رو در حالی که به اینترنت وصل هستید بدهید و اون موقع وارد روم می شه ههر چراغی که سبز باشه نشانه انلاین بودن طرف هستش. شما اون موقع میتونید با اون چت کنید و وارد بازی بشید.

موفق باشید

حداقل با این راه میتونیم با هم بازی کنیم

((دوستان اگه کسی میاد بازی کنیم آنلاین بگه تا یک مسابقه راه بندازیم))

تشکیل تیم انلاین برای بازی ارباب حلقه ها

سلام دوستان ببخشید چند روزی اپ نکردم ولی امروز یه خبرایی داغ براتون اوردم.

طبق سایت سیاه بیشه قراره مسابقاتی پیرامون بازی ارباب حلقه ها یعنی bfme2 و bfme2 rise of witch king برگزار بشه. شما فعلا هوماچی رو دانلود کنید (hamachi) و بعد یه اکانت برای خودتون بسازید و وارد این network بشید.

network name : Lotrbfme_1

password: 123

و بعد با شما هر وقت که خواستید به صورت تمرینی بازی میکنیم .

برای آنلاین بازی کردن هاماچی رو دانلود کنید:

برای ایجاد شبکه های شخصی مجازی روی شبکه ی جهانی اینترنت کاربرد دارد. این نرم افزار دارای یک رابط کاربری ساده و کاربرپسند می باشد. در پنجره اصلی این نرم افزار دو عمل اصلی گفته شده نمایش داده شده است و این در حالی است که منوی تنظیمات نیز می تواند از طریق انتخاب دکمه ای در بالای صفحه ی نمایش در دسترس قرار گیرد. هنگامی که شما عضوی از یک شبکه باشید، می توانید به عنوان یک سرور و یا یک کلاینت با اعضای دیگر چت کنید و نیز توسط ممنوعیت کلاینت ها و یا ایجاد ادمین های جدید، شبکه را مدیریت کنید. نرم افزار Hamachi پاسخ درستی است به همه کاربرانی که می خواهند بر روی اینترنت شبکه هایی با دوستانشان ایجاد کنند، و این درحالی است که هدف آنها از این کار می تواند بازی، چت، به اشتراک گذاشتن فایل ها و یا هر فعالیت دیگری باشد.

دانلود - Download

حجم : 3.60 مگابایت

4u9tenn.jpg

img-resized.png Reduced: 63% of original size [ 539 x 386 ] - Click to view full image

4v3v681.jpg

img-resized.png Reduced: 63% of original size [ 539 x 386 ] - Click to view full image

6h7nqqd.jpg

68cpoxu.jpg

6as0wev.jpg

628hv2p.jpg

4zxyzra.jpg

62o2jpu.jpg

52n4bqe.jpg4q5x0ya.jpg

4py7wiv.jpg

4pcvj3n.jpg

6h4egcz.jpg

6ewtnbr.jpg

بعد از این شما یک ip دینامیک دارید و برای شبکه کردن باید یک شبکه مجازی ( vpn ) بسازید یا به یک شبکه مجازی که نام و پسورد آن را دارید ( در اینترنت به شما دادند یا دوستتان شبکه مجازی ساخته و نام و رمز را به شما داده و ... ) Join شوید که در پست بعدی طریقه آن را نشان میدهم

اين network پر شده . جا نداره

اين network پر شده . جا نداره

اطلاعی ندارم خب داداش بیا با هم اینترنتی یک اکانت درسات کنیم هستی؟

اطلاعی ندارم خب داداش بیا با هم اینترنتی یک اکانت درسات کنیم هستی؟

هاماچي رو نصب كردم ولي ازش خوشم نيومد . من تو گيم رنجر bfme 1 رو بازي ميكنم. اگه خواستي بيا اونجا

چیکار باید بکنم؟

گيم رنجر رو دانلود كن. نصبش كن. همين طور كه داري نصب ميكني اكانت هم ميسازي و بعدش وارد ميشي . به همين راحتي :P

GameRangerSetup.rar

داداش مرسی رمز برای ورود چیه؟

گيم رنجر رو دانلود كن. نصبش كن. همين طور كه داري نصب ميكني اكانت هم ميسازي و بعدش وارد ميشي . به همين راحتي :P

GameRangerSetup.rar

داداش نصب کردم حالا چیکار کنم باید پچ شو دانلود کنم؟

من هستم بیا بازی کنیم

داداش مرسی رمز برای ورود چیه؟

داداش نصب کردم حالا چیکار کنم باید پچ شو دانلود کنم؟

واسه bfme 1‌ بايد پچ هاي 1.03 و 1.05 رو دانلود كنيد. اول پچ 1.03 رو از لينك زير دانلود كنيد و نصبش كنيد.

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/lotr/lotrbfme/LotrBfMe-65539-english.exe

بعدش پچ 1.05 رو از لينك زير دانلود كنيد ، اكستركت كنيد و محتوياتش رو در پوشه بازي كپي كنيد.

https://docs.google.com/uc?id=0B4-nzuFX9ak-NnRHdWNHWGUwaTg&export=download

آي دي من در گيم رنجر 3814092 هستش . از قسمت Find User ميتوني پيدام كني

دوستان لطفا برنامه گیم رنجر رو دانلود کنید وبیاین خیلی حال میده همه مون با هم بازی میکنیم حال میکنیم 8 نفر که حتما میاین حتما اسمشون رو توی تاپیک بدن تا یک مسابقه بندازیم و حال کینم؟ آی دی من در گیم رنجرز Lords rings هر کی نیاد از دست دادتش پس لطفا کسایی که میاین اسمشون رو بگن اسم آی دی

من هستم بیا بازی کنیم

آی دیت چیه؟

کدوم بازی ارباب حلقه ها بگید من میام

1و2

اسم منLords Rings

با تشکر از دوستان، barclona و وب عزیز برای آموزش نحوه آنلاین بازی کردن بازی.

اگر یک نفر بتونه مسئولیت برگذاری مسابقات آنلاین رو بین کاربران به عهده بگیره و در همین تاپیک به فعالیت (اطلاع رسانی و سامان دهی تیم ها) بپردازه بیشتر مفید خواهد بود تا این که در این تاپیک دو سه نفر فقط با هم برای بازی هماهنگ کنن. یک نفر مسئولیتش رو بپذیره و بقیه رو توجیه کنه و مسابقات رو (به صورت کاپ و دوره ای) برگذار کنه تا بیشترین تعداد ممکن از کاربران به صورت هماهنگ در بازی های آنلاین ارباب حلقه ها شرکت داشته باشند.

به نظر من web خیلی حرفه ای اون باشه بهتره

به نظر من web خیلی حرفه ای اون باشه بهتره

ما به سطح مديوم هم نرسيديم چه برسه به حرفه اي :P

با تشکر از دوستان، barclona و وب عزیز برای آموزش نحوه آنلاین بازی کردن بازی.

اگر یک نفر بتونه مسئولیت برگذاری مسابقات آنلاین رو بین کاربران به عهده بگیره و در همین تاپیک به فعالیت (اطلاع رسانی و سامان دهی تیم ها) بپردازه بیشتر مفید خواهد بود تا این که در این تاپیک دو سه نفر فقط با هم برای بازی هماهنگ کنن. یک نفر مسئولیتش رو بپذیره و بقیه رو توجیه کنه و مسابقات رو (به صورت کاپ و دوره ای) برگذار کنه تا بیشترین تعداد ممکن از کاربران به صورت هماهنگ در بازی های آنلاین ارباب حلقه ها شرکت داشته باشند.

اين فكر خيلي خوبيه ولي تعداد بايد بالا باشه . الان تو اين فروم فكر نمي كنم بيشتر از 5 نفر حاضر باشند آنلاين بازي كنند. با اين حال اگه كسي مايل هست ، تو همين تاپيك اعلام كنه يا به من پخ بزنه ، اگه تعداد بالا بود مسابقه ميذاريم .

به وب:

پس خودت مسئول هماهنگی هاش باش.

علاقه مندان شرکت در بازی های آنلاین برای هماهنگی ها و تشکیل تیم ها به وب پخ بزنن.

ما که هستیم

دوستان ما اکانت در آنلاین بازی کردن را میسازیم پس لطفا همه بیاین به این تاپیک

من ROTWK رو هستم. ولی با گیم رنجر! ورژن هم 2.01ه

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=713&view=findpost&p=16101

در مورد ورژن بازي آخر كار توافق مي كنيم ، فعلا فقط اعلام آمادگي كنيد . واسه اعلام آمادگي هم به من پخ بزنيد تا ببينيم تعداد به اون حد لازم ميرسه يا نه.

دوستان میشه با این گیم رنجر بازی های دیگه رو هم آنلاین بازی کرد؟

می خوام باهاش stronghold 2 بازی کنم

یادرم رفت بگم! این آنلاین که می خواید بازی کنید کدوم نسخشه؟

دوستان میشه با این گیم رنجر بازی های دیگه رو هم آنلاین بازی کرد؟

می خوام باهاش stronghold 2 بازی کنم

یادرم رفت بگم! این آنلاین که می خواید بازی کنید کدوم نسخشه؟

گيم رنجر stronghold 2 رو ساپورت نميكنه ولي stronghold Crusader رو مي تونيد بازي كنيد

bfme 1 رو ورژن 1.05 و اون دو تا هم توافقي يه ورژنش رو بازي مي كنيم ، ورژن هاي زيادي داره.

سلااام!

دو ماه نبودما!!!

من که هستم... 1 ساله دارم اینارو بازی میکنم... تو BFME2 پچ 1.06 مرسومه و برا ROTWK 2.01

آی دی من: 3270521

آقا وب اسمتون MM هست؟؟ درست پیدا کردم؟؟

من که کاملا آمادم... البته میتونیم از clan هم استفاده کنیم ( که سخته البته!! )

ولی میتونیم همینجوری هم انجامش بدیم

هاماچی زیاد خوب نیس.. البته باگ ها ی سیستمی کم تری داره.. به خصوص برا ما ایرانی ها (بعضی از مودم های مرسوم ما نیاز به تنظیمات کوچیکی برا گیکرنجر دارن)

اگه بیاین من 3.4 نفر دوست ایرانی دارم.. رو اونا هم حساب کنین.. :دیـ

البته رو هاماچی یه سرور بزرگ هست.. 32 نفریه.. می تونیم رو اونا بازی کنیم.. از اونجایی که خارجی ه بیشتر اوقات خلوته

البه شبا بعد 8 پر میشه... او نا واقعا حرفه ای ان..در کل اون اکانت هاماچی برا حرفه ای هاست و لی از اونجایی که خالیه و نیهزی به هاست نداره (که برا ما ایرانیا مسله بزرگیه.. بیش از 4 نفر لگ های وخحشتناک میده!!) و سرور قدرتمندی داره می تونیم روش حساب کنیم!!

username: alegre tom

پسورد نداره

البته پچ غیر متعارف که از EA نیست ولی از بالانس بهتری برا نیرو ها بر خورداره 2.06 هست که تو این نتورک مر سوم تره ولی تو گیمرنجر اصلا

من خودم 2.06 رو دوس دارم..بالانس بهتری برا نیرو ها داره

سلام

کسی lotro بازی کرده؟

فایل دانلودش رو می خوام لطفا اگه کسی داره بهم بده چون حجمش 20گیگه من نمی تونم دانلود کنم

سلام

میشه این بازی رو به صورت شبکه تو گیم نت بازی کرد منظورم اربابذ حلقه های 2 هستش

اگر میشه لطفا راهنمایی کنید چطوری؟

کی میاد مسابقه بدیم bfm1 اسمم ErFan

سلام

هر کس تو گیم رنجرز هست بیاد بازی کنیم اسم من NeDa است بیاین تا گروهی مسابقه بدیم هر کس میاد در همین قسمت پیام بگذاره

ممنون همه - ThE BeNa UnDeRtAkEr

سلام

هر کس تو گیم رنجرز هست بیاد بازی کنیم اسم من NeDa است بیاین تا گروهی مسابقه بدیم هر کس میاد در همین قسمت پیام بگذاره

ممنون همه - ThE BeNa UnDeRtAkEr

من فكر كنم همين امروز با شما بازي كردم . ازتون پرسيدم عضو اينجا يعني فروم آردا هستيد كه گفتيد نه <_<

در مورد مسابقه هم فعلا همه درگير مدرسه و دانشگاه اند. حالا تابستون يه فراخوان ميزنيم ببينيم چي ميشه

اوهوم!

وعده ما تابستون تو گیمرنجر...

بدحور هوس کردم! ... ولی واقعا وقت نمی کنم!

میتونیم بچه های آردا یه کلن بسازیم و مسابقه بدیم...

خوب میشه!

سلام

میشه این بازی رو به صورت شبکه تو گیم نت بازی کرد منظورم اربابذ حلقه های 2 هستش

اگر میشه لطفا راهنمایی کنید چطوری؟

آره دوست عزیز فقط کافیه موقع نصب بازی روی هر سیستم یه پسوورد جداگانه که تکراری نباشه برای بازی بزنی. اگر ان کارو کنی میشه شبکه بازی کرد کلی هم حال میده. سبک نصبش مثل بازی های جنرالز هست

اوهوم!

وعده ما تابستون تو گیمرنجر...

بدحور هوس کردم! ... ولی واقعا وقت نمی کنم!

میتونیم بچه های آردا یه کلن بسازیم و مسابقه بدیم...

خوب میشه!

آره آره خیلی خوب میشه میتونین مسابقات مختلف شرکت کنیمو افتخار آفرینی های جدیدی برای آردا داشته باشیم. کلی هم رقابت سالم ایجاد میشه بین بچه ها برای عضویت در کلن :دییییی

من فكر كنم همين امروز با شما بازي كردم . ازتون پرسيدم عضو اينجا يعني فروم آردا هستيد كه گفتيد نه <_<

در مورد مسابقه هم فعلا همه درگير مدرسه و دانشگاه اند. حالا تابستون يه فراخوان ميزنيم ببينيم چي ميشه

ببخشید شما گفتید هستید من گفتم نه بعدش تو گوگل سرچ کردم دیدم تالار خوب و جالبی است عضو شدم لطفا هر وقت اومدید بهم بگید تا با هم بازی کنیم شما حرفه ای هستید میخوام از شما یاد بگیرم

آره دوست عزیز فقط کافیه موقع نصب بازی روی هر سیستم یه پسوورد جداگانه که تکراری نباشه برای بازی بزنی. اگر ان کارو کنی میشه شبکه بازی کرد کلی هم حال میده. سبک نصبش مثل بازی های جنرالز هست

آره آره خیلی خوب میشه میتونین مسابقات مختلف شرکت کنیمو افتخار آفرینی های جدیدی برای آردا داشته باشیم. کلی هم رقابت سالم ایجاد میشه بین بچه ها برای عضویت در کلن :دییییی

پس لطفا از الان برای مسابقات مدیر تالار اقدام کند تا موقع تعطیلی گرو ها آماده برای مسابقه باشد

سلام خدمت تمامی دوستان من تازه بازی bfme 2 رو دانلود کردم برای دانلود تمامی پتچ هایی که برای آنلاین بازی کردن نیاز هست لینک بدید چون خیلی لازمه ممنون میشم خیلی سریعتر بدید [-( :) :| :) @};-

سلام دوستان

کسی هست جوابمو بده.

من روشهایی که نوشته بودید رو هر دوشو امتحان کردم به بن بست خوردم

تاپیک تاریخش ماله یکسال قبله.

اگه کسی هست جواب بده من مشتاق بازی گروهی ارباب حلقه هام.

درود بر همه

کسی پایه هست یه تیم برای بازی the battle for middle earth 2 درست کنیم ؟ با مسابقه راه بندازیم ؟

درود بر همه

کسی پایه هست یه تیم برای بازی the battle for middle earth 2 درست کنیم ؟ با مسابقه راه بندازیم ؟

دوست عزیز قبلا اینکار انجام شده و مسابقات Bfme 2 و Bfme Rotwk یک دوره به همت Theoden عزیز برگزار شده. برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک برید:

سری مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها

سلام با برنامه گیم رنجر بازی می کنید ؟

سلام من Replay کپی کردم ولی چیزی در قسمت Replay نیست خالیه !!!

سلام من Replay کپی کردم ولی چیزی در قسمت Replay نیست خالیه !!!

سلام

ریپلی رو داخل چه پوشه ای کپی کردید ؟

رپلی رو باید در این مسیر کپی کنید : (Win 7)

C:UsersAppDataRoamingMy Battle for Middle-earth™ II FilesReplays

سلام امکانش هست به خاطر یکی نبودن ورژن ها ریپلی نیاد ؟ ورژن کسایی که بازی کردن چنده ؟

سلام امکانش هست به خاطر یکی نبودن ورژن ها ریپلی نیاد ؟ ورژن کسایی که بازی کردن چنده ؟

سلام

برای این که بتونید ریپلی رو اجرا کنید، باید ورژن بازیتون با ورژن ریپلی یکی باشه.

ورژن این بازی ها 1.06 هست. (BFME 2)

ورژن بازی ROTWK هم 2.01 هست.

BFME Online Servers

همونطور که میدونید شرکت EA چند سالی هست که دیگه این بازی رو ساپورت نمیکنه و در نتیجه سرور های این بازی بسته شده !

حالا بعد از چند سال، تیم T3A دور هم جمع شدند و دوباره این سرور ها رو سر پا کردند. یعنی بدون نیاز به هیچ نرم افزار دیگه ای مثل گیم رنجر میتونید وارد سرور خود بازی شده و آنلاین بازی کنید.

روش کار برای بازی در سرور به اینصورت هستش :

1. اول به آدرس forums.revora.net مراجعه کرده و در قسمت sign up یک اکانت بسازید.

post-1961-0-23032600-1424286838_thumb.pn

2. بعد از اینکه اکانت رو ساختید به پروفایلتون مراجعه کنید. بالا و سمت راست صفحه روی دکمه ی Edit my profile کلیک کنید.

3. پایین صفحه گزینه ای هست به نام C&C:Online and T3A:Online Password که یک کادر مقابلش قرار داره. در اونجا پسورد مورد نظرتون رو وارد کرده و save changes رو بزنید. (برای وارد شدن به سرور از این پسورد استفاده میکنید)

post-1961-0-51385500-1424286956_thumb.jp

4. اپلیکشین مورد نیاز رو از لینک زیر دانلود کنید.

http://online.the3rdage.net/downloads/T3AOnlineBFME2_1.5.0.msi
6. اپلیکیشن رو نصب کنید. post-1961-0-79411100-1424287013_thumb.pn 7. بازی رو باز کنید. از قسمت Multiplayer روی گزینه ی Online کلیک کنید. 8. Username, Password و Nick Name رو وارد کرده و روی Login کلیک کنید. post-1961-0-36326100-1424287058_thumb.pn برای توضیحات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :
http://t3aonline.net/bfme2/
برای توضیحات بیشتر در رابطه با BFME 1 به لینک زیر مراجعه کنید :
http://t3aonline.net/bfme1/

پ.ن :

در این رابطه از من نه در تاپیک و نه از طریق پیغام خصوصی سؤالی نپرسید :)

اگر به مشکلی برخورد کردید مستقیما به فروم T3A مراجعه کنید.

دعوت نامه و اسم رمز میدین؟ من الان آنلاینمم تازه با چند نفر دیگه هم بازی کردم اما آردایی نبودن. کی منتظرتون باشم تئودن؟

دعوت نامه و اسم رمز میدین؟ من الان آنلاینمم تازه با چند نفر دیگه هم بازی کردم اما آردایی نبودن. کی منتظرتون باشم تئودن؟

به نظرم گیمرنجر رو نصب کن . بیشتر بچه های اینجا اونجا هستند. اگه بودید به من پخ کنین آی دی بدم اد کن بازی کنیم :)

سلام نصبه. اما از امروز بازیه یه مشکلی پیدا کرد. راستی آردایی کسی نبود. چندنفر روسی بودن ریختیم سرشون :)

آی دی بده برادر

منم هستم king lbj

سلام

برای آنلاین بازی کردن و مسابقه دادن چه برنامه ای لازم است و چه کاری باید انجام داد لطفا راهنمایی کنید چرا که سر در نمیارم :) و تازه میخوام بازی رو دان کنم اگه میشه لینک دانلود ورژن جدید بازی ها را هم بذارید ممنون میشم از لطفتون :) با تشکر.

سلام

برای آنلاین بازی کردن و مسابقه دادن چه برنامه ای لازم است و چه کاری باید انجام داد لطفا راهنمایی کنید چرا که سر در نمیارم :) و تازه میخوام بازی رو دان کنم اگه میشه لینک دانلود ورژن جدید بازی ها را هم بذارید ممنون میشم از لطفتون :) با تشکر.

سلام

پستتون رو به این تاپیک منتقل کردم که اگه صفحه ی اول و چند پست بالاتر رو نگاه بندازید چندین راه برای آنلاین بازی کردن وجود داره به همراه لینک به دیگر تاپیک ها برای توضیحات کامل. یکسری توضیح هم اینجا قرار داره که برای مسابقات بوده و میتونید ازشون استفاده کنید.

برای دانلود بازی (به همراه دانلود موارد بسیار دیگه) هم اگه اولین تاپیک تالار رو که مهم هم شده نگاه میکردید به جوابتون میرسیدید :/

سلام،

توی این پست به آموزش آنلاین بازی کردن بازی The Lord of the Rings: Conquest میپردازیم و درصورتی که تعداد مناسب بود، میشه مسابقاتی هم برگزار کرد براش.

برای آنلاین بازی کردن این بازی ورژن 1.0.0.1 لازم هست. تا اونجایی که من دیدم هیچ کس نیازی پچ و کرک خاصی پیدا نکرده اما اگر مشکلی بود کمک میکنیم ;)

تنها چیز، نرم افزار تانگل برای آنلاین بازی کردنش هست که باید اون رو از لینک زیر دانلود کرد:

http://www.tunngle.net/en/download

بعد از ریختن تانگل و ثبت نام در اون، میتونید برنامه رو باز کرده و بازی The Lord of the Rings: Conquest رو سرچ و Bookmark کنید. بعد از وارد شدن به روم بازی، بازی رو اجرا کرده و به قسمت Multiplayer رفته، Local Game و بعد Join Game رو انتخاب کنید. در اون جا تعدادی سرور هست که میشه توی هر کدوم که خواستید بازی کنید.

post-3027-0-07917400-1434378001_thumb.jp

برای بازی The Lord of the Rings: Conquest اگر تعداد به بیش از 6 - 7 نفر برسه میشه مسابقه هم برای این بازی برگزار کرد. البته 4 نفر به بالا هم میشه ولی مسابقه ای که توی فروم باشه مناسب باشه و مثل بازی های BFME بشه، باید بیش از 6-7 نفر بازیکن داشته باشه. کسایی هم که این بازی رو دارن، اسمشون رو بدن بازی کنیم ;)

برای بازی The Lord of the Rings: Conquest اگر تعداد به بیش از 6 - 7 نفر برسه میشه مسابقه هم برای این بازی برگزار کرد. البته 4 نفر به بالا هم میشه ولی مسابقه ای که توی فروم باشه مناسب باشه و مثل بازی های BFME بشه، باید بیش از 6-7 نفر بازیکن داشته باشه. کسایی هم که این بازی رو دارن، اسمشون رو بدن بازی کنیم ;)

پیشنهاد خوبیه.تابستان و تعطیلات هم هست.شاید اگر دوستان زیادی بیان بشه مسابقات رو برگزار کرد.من اعلام آمادگی میکنم.

پس دوستان یا توی پخ یا اینجا اعلام کنید، اگه بیش از 6-7 نفر شد، شاید بشه تاپیک مخصوصش رو درست کرد که راحت توی اونجا هماهنگ شه. منتظرم ;)

درود

خب اگه باشه مسابقه ای چیزی منم هستم

فقط lotr conquest یه مشکلی داره:اینه که مرحله های انلاینش تیمی هست،یعنی باید تو تیم خیر یا شر باشی.

بعد مرحله هاش رو باید با همکاری بازی کنی یعنی نمیشه فقط یکیو به چالش بکشی،نمیگم فقط دو نفر انلاین شن بازی کنن که من امتحان نکردم.

چند تا مرحلش یادمه چطوری بود:

-یکی بود باید حلقه رو میگرفتی میبردی منطقه دشمن تا امتیاز کسب کنی،ینی هرکی حلقه رو بیشتر میبرد طرف حریف اون برنده بود.

-یکی بود باید یه ایالت هایی رو میگرفتی ،هر چه قدر که ایالت بیشتری میگرفتی، بهت امتیاز میداد.

-یکی بود کلا باید نفرات ادمو میکشتی،به ازای نفرات امتیاز میداد.

خب توی این بازی اگه بخوای فقط با یکی هم میتونی بازی کنی، بری گوشه نقشه و باهم دوئل کنید ;) یا هاست شی و دوتا تنهایی با هم بازی کنید.

تا حالا سه نفر شدیم :D

سلام

میگم میشه یه نفر بگه بالاخره با چی بازی میکنن بیشتریا؟ گیمرنجرو دانلود کنم؟

بعد یه سوال.. من بازی زیاد کردم ولی آنلاین نه... همون گیمرنجر، اصلا نیاز به نصب خود بازی توی کامپیوتر نداره؟

سلام

میگم میشه یه نفر بگه بالاخره با چی بازی میکنن بیشتریا؟ گیمرنجرو دانلود کنم؟

بعد یه سوال.. من بازی زیاد کردم ولی آنلاین نه... همون گیمرنجر، اصلا نیاز به نصب خود بازی توی کامپیوتر نداره؟

چه بازى اى، اگه بازى هاى استراتژيک ارباب حلقه ها رو میخوای بازی کنی، گیم رنجر رو بگیر، اگه LOTR:CNQ (بازى بالايى) رو بخواى تانگل. گيم رنجر بيشتر بازى هاى قديمى رو داره ولى تانگل نه. تانگل مجموعه بازى هايى كه پشتيبانى ميكنه بيشتر از گيم رنجر هست.

كلا بازى رو بخواى آنلاين بازى كنى بايد بازى رو داشته باشى

سلام

اهالی bfme چنانچه وقتتون آزاد هست، میتونیم روزانه یکی دو ساعت دور هم باشیم ;)

با آنلاین شدن در گیم رنجر اعلام حضور کنید !

بنده فعلا فقط روز ها هستم، چون شب ها میخوام درس بخونم :D

سلام دوستان من خیلی وقته دارم دنبال انلاین بازی کردن ارباب حلقه ها میگردم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم

گیم رنجر دارم ولی نمیدونم پج بازیو از کجا دانلود کنم و چجوری نصب کنم

اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم

سلام دوستان من خیلی وقته دارم دنبال انلاین بازی کردن ارباب حلقه ها میگردم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم

گیم رنجر دارم ولی نمیدونم پج بازیو از کجا دانلود کنم و چجوری نصب کنم

اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم

توضیحات این پست رو بخونید:

https://arda.ir/forum/index.php?/topic/1834-سری-مسابقات-بازی-های-استراتژیک-ارباب-حلقه-ها/#comment-53098

دوستانی که دارای بازی bfme 2 هستند چنانچه وقت دارند بیان تو گیم رنجر بازی کنیم

همین الان

سلام دوستان کسی مایل هست که به صورت مولتی پلیر از تانگل انلانی بازی کنیم؟

سلام بر همگی من یک سال بازی ارباب حلقه ها یک رو بازی میکنم خیلی دوس دارم انلاین بازی کنم لطفا تو هاماچی   بیاین  نام شبکه The BFME-1  رمز 123456

دوستان چطوری با هاماچی  با دوستمان بازی  ارباب حلقه ها 1 بازی کنیم؟ لطفا جواب بدین ممنون

در در 2/28/2016 at 11:31 AM، M.saruman گفته است :

دوستان چطوری با هاماچی  با دوستمان بازی  ارباب حلقه ها 1 بازی کنیم؟ لطفا جواب بدین ممنون

تو هاماچی سخته !

بهتره تو گیم رنجر باشه .چون هم  دردسر کم تری داره و هم به جز با دوستات با بقیه افراد هم میتونی بازی کنی

اول گیم رنجر رو دانلود کن بعد نصب و ریجستر کن حتما مشخصات دقیق و بده چون حساب دیگری نمیشه ساخت D:    

در در 8/19/2013 at 6:47 PM، Théoden گفته است :

واسه bfme 1‌ بايد پچ هاي 1.03 و 1.05 رو دانلود كنيد. اول پچ 1.03 رو از لينك زير دانلود كنيد و نصبش كنيد.

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/lotr/lotrbfme/LotrBfMe-65539-english.exe

بعدش پچ 1.05 رو از لينك زير دانلود كنيد ، اكستركت كنيد و محتوياتش رو در پوشه بازي كپي كنيد.

https://docs.google.com/uc?id=0B4-nzuFX9ak-NnRHdWNHWGUwaTg&export=download

به گفته های تئودن عمل کن البته پچ 1.06 هم اومده میتونی از https://arda.ir/forum/index.php?/topic/2085-لینک-دانلود-بازی-های-ارباب-حلقه-ها/  دانلودش کنی 

بعد تو گیم رنجر یکی هاست میسازه و دیگری جوین میشه و کسی که هاست هست استارت میکنه 

و اگه میخوای با رفیقت بازی کنی ای دی اونو تو اد فرند بزن و بیاار جز فرند هات و از این به بعد اسم اون ابی میشه و راحت تر پیداش میکنی

سلام خیلی وقته میخوام آنلاین بازی کنم ولی نمی دونم چه جوری همه چیز رو طبق آموزش رفتم ولی وقتی میرم تو قسمت آنلاین گیم ازم   name ea account پسورد میخواد نمی دونم کجا ثبت نام کنم و چه طوری با کسی که تو گیم رنجره بازی کنم آقا مخلص  کسی که راهنمایی کنه هستم به خدا..

سلام دوستان من واسه انلاین بازی کردن رفتم تو قسمت انلاین خود بازی و یه فایل رو دانلود کرد الان نمیره تو بازی و پیام میدهplease insert the correct cd_rom....لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم

در 3 ساعت قبل، m.argani گفته است :

سلام دوستان من واسه انلاین بازی کردن رفتم تو قسمت انلاین خود بازی و یه فایل رو دانلود کرد الان نمیره تو بازی و پیام میدهplease insert the correct cd_rom....لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم

خب خب این مشکل لعنتی دهن خود بنده رو هم سرویسیده ! شما اصلا به هیچ عنوان از تو خود بازی هیچ کاری نکنین . برنامه game ranger رو نصب کنین و اونجا ثبت نام کنین و بعد هم دردسرای خودشو داره . آخه نمیدونم چرا همه مشکل دارن با این آنلاین بازی کردن .

در در ۱۳۹۵/۱۰/۲۴ at 4:27 AM، sajadab گفته است :

سلام خیلی وقته میخوام آنلاین بازی کنم ولی نمی دونم چه جوری همه چیز رو طبق آموزش رفتم ولی وقتی میرم تو قسمت آنلاین گیم ازم   name ea account پسورد میخواد نمی دونم کجا ثبت نام کنم و چه طوری با کسی که تو گیم رنجره بازی کنم آقا مخلص  کسی که راهنمایی کنه هستم به خدا..

همون که بالا گفتم .

خب دوستان ثبت نام گیم رنجر رو که همتون باید بلد باشین ! فقط آنلاین بازی کردنش یکم باید سخت باشه که اونم اگه بدونین چیکار میکنین کار ساده ایه .

اول اینکه هر دوتاتون بازیو از اول پاک و نصب کنین و اینبار دست کاریش نکنین ( چون تو بازی آنلاین مشکلات خودشو داره که جاش نیست بگم )

دوم اینکه برید تو بازی و قسمت skirmish ( اگه تلفظشو درست گفته باشم ) اونجا پروفایل بسازین و مپ های باکلند و روهان و رون ( buckland - rohan - rhun ) رو امتحان کنین و همینطور همه ی نژادای بازی رو یکی یبار باش بازی کنین که یه وقت ایرادی نداشته باشه ( معمولا وقتی دستکاری میکنین نژاد men قلعش غیب میشه )

سوم اینکه برید تو قسمت setting بازی پایین صفحه ببینین ورژن بازیتون چنده . قاعدتا باید 1.00 باشه . به نظر من پچ های ورژنای دیگه رو نصب نکنین یکی به این دلیل که : بعضی سایتا بازیشون خرابه و با نصب ورژنای دیگه بازی واسه آنلاین خراب میشه . دقیقا من همین مشکل رو دارم مثل شما . و دوم اینکه به نظرم ورژن 1.00 بهترین ورژنه و بقیه ورژنا زیاد حال نمیده .

چهارمین کاری که باید بکنین اینه که وقتی از بازی خارج شدین و وارد گیم رنجر شدین ، فقط و فقط وارد room هایی که روشون نوشته 1.00 وارد شین چون نمیتونین با ورژنای دیگه بازی کنین . من خودم یه هفته دستکاری کردم تا تونستم آنلاین بازی کنم چون بلد نبودم همین ورژنو . ( دوستان باور کنین کلمه ای بهتر از room پیدا نکردم :D )

فک نکنم نیاز باشه ثبت نام تو گیم رنجر رو آموزش بدم چون تو سایتا با یه سرچ پره . حواستون باشه وارد پرو رووم ها نشید چون بلد نیستین و همه بلاکتون میکنن . ترجیها وارد روم ها نوب شین .

همینجا اعلام میکنم به دوتاتون که تو مسابقاتی که قراره تو این سایت برگذار شه شرکت کنین :D . تعداد کمه ایها الناس نمیخواین اعلام حضور کنین D:;:;

مشکلی داشتین بیاین بگین شاید کمکی از دستمان براید .

اقا من یه نسخه دارم چند سال پیش بازی میکردم با پسر داییم و... البته با کابل lan حالا میخوام انلاین پلی بدم میگه اپدیت میخواد لطفا بگید از کجا دان کنم

]مون نسخه 1.00 هست خب ولی نمیدونم چطور انلاین بازی کنم:/

من با tunngle ام ولی هم نسخه هاشون فرق داره:/ گیم رنجز هم بلد نیستم ثبت نام کنم