conquest و rise of the witch-king تركاند

تعداد پست‌ها: 80

conquest رو كه فقط براي ديدن توي ارگ ميناس تي ريث و ريوندل بازي ميكنم چون ككامل ساخته شده

همراه با گرافيك بالا

و شمشيرزنان نولدور

در ضمن كرك سالمشو دارم. ايميلتون رو بدين تا ارسال كنم.

اما rise of the witch-king

هيچ كس از درون اين بازي خبر ندارد.

جز كسي كه تا آخر بازي را تمام كند.

بيشتر شبيه فيلم است تا داستان.

به طور كامل ساخته و پرداخته از روي اسناد موجود و كتب تالكين

نقاشي هايي كه به نظرم به كمك جان هو و آلن لي بوده.

نقصي در داستان نيست. از ابتداي تأسيس كارن دوم تا فتح فورنوست و در پايان اتحاد انسان ها و الف ها عليه كارن دوم.

موسيقي بي نقص(چند تاشو خود EA به تقليد هاوارد شور ساخته و انصافا خوب ساخته

گرافيك بي نقص.

يكي از گرافيكي ترين بازي هاي استراتژيكي.

نحوه ساخت كامل انواع سازه ها. هرچي تو فيلم و كتاب پيدا مي شه.

موجوداتي از جمله بالروگ و هشت پاي موريا و ...

ساخت مو به موي سرزمين ميانه  

تفاوت هاي بسيار ميان سربازان مختلف از لباس تا سلاح و طرز حركت و ...

تمام ياران حلقه به همراه بارد-گلوين-سارومان-سائورون-الروند-تراندويل-بالين-گالادريل-آرون-تئودن-ائومر و...

ديالوگ هاي كامل هر يك از اين هيرو ها كه از نيو لاين سينما خريداري شده.

خود يان مكلين و كرستوفر لي بيان داستان را به عهده دارند و جاي جاي آردا را معرفي مي كنند.

EA تركوند.

فكرشو نمي كردم كه اينقدر تلاش كنند و ...

اتفاقي با اين بازي آشنا شدم.

كمي تبليغاتش بيشتر مي بود تا ميلياردي سود مي گرفت.

به هر كس اين بازي رو دادم معتادش شد.

البته خودم هم دارم دمو ها و داستانشو ضبط و ترجمه مي كنم.

راستي مي توانيد تمام آردا رو بسازيد.

همچنين تغييرش بديد.

لنگر گاه هاي خاكستري رو كه با سربازان نولدور ساختم نز ديك بود گريم بگيره.

صداي دريا-ساخت كشتي-عقاب ها و لگولاس كه ترانه الفي مي خواند...

پيشنهاد مي كنم دوباره نصب و تا آخر بازي كنيد.

چی شد چی شد ؟

من فقط نبرد در سرزمین مینه رو بازی کردم ;))(

هم یک و هم دوش رو !!!!!!!!

ولی چیزی گفتی که قندای دلم همه وا رفت!

این بازی یا تو چه سبکیه ؟

میشه یه نفر اطلاعات در مورد سبک بازی و سیستم مورد نیاز رو بیان کنه ;))

بازی های موجود بعد از بازگشت شاه

The Batle For Middle-Earth I

The Batle For Middle-Earth II

The Batle For Middle-Earth II -The Rise Of The WITCH-KING که به صورت Expansion Pack هست که یعنی اول باید بازی The Batle For Middle-Earth II رو نصب کنید و اینم روش

اون بالایی ها همه استراتژیک هستن

Rise Of The Witch-King و در کل بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها گرافیک خیره کننده ای نداره

اما خوبه گرافیکش

صداگذاری عالیه

بازی بعدی که اومد Conquest هست که به سبک RPG هست

اما گرافیک خوبی نداره در برابر بازی هایی توی این سبک

گرافیکش خیلی ابتداییه

فقط نوآوری زیاد داره توش

بازی بعدی که قراره بیاد و گرافیکش توی تریلرش عالی بوده War At North هست.

الوه جان این دو تا بازی رو انجام دادم ، واقعا محشر بودن ، وقتی گالادریل میومد تو زمین ، لذت و غرور تمام وجودمو پر میکرد ( مامان بزرگمه دیگه ;)) )

The Batle For Middle-Earth I

The Batle For Middle-Earth II

ولی راستشو بخوای از بقیه کلا بی اطلاعم ، پس چون تونستم 2 رو نصب کنم The Rise Of The WITCH-KING رو هم میتونم دیگه ؟

این تعریف هایی که تور کرده ، در مورد همون بازی The Batle For Middle-Earth II میشه ؟

The Rise Of The WITCH-KINGرو به این اسم میتونم از گیم فروشی ها گیر بیارم ؟

اگه میشه بگو RPG یعنی چی ؟ همون سوم شخص خودمونه؟

Conquest چه سیستمی میخواد ؟ سیستمم یکم زغالی شده ! ابر بازی ها رو نمیکشه !

در مورد بازی های پلی استیشن ارباب حلقه ها چیزی میدونید ؟

آره میتونی ولی اگه بتونی نسخه دارینوسشو گیر بیاری نور علا نوره

تقریبا بعضیهاشو

آره

آره

رم1-گرافیک512 بهت پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی من عاشق این بازیم

فکر نکنم پلی استیشنش باشه

ممنون برن !

یادش بخیر ، بازی کریم خان زند هم رم 1 میخواست ;))

نه که همین بازی واسه پلی استیشن باشه ، آخه تو دور نمای ذهنم یه بازی داشتم که توش با گاندلف میرفتم به جنگ ، تیر جادویی هم پرتاب میکرد ، یادمه تا میناس هم رفتم ، اون موقع ها زیاد از ارباب حلقه ها خوشم نمیومد ، بچه بودیم دیگه!

نه که همین بازی واسه پلی استیشن باشه ، آخه تو دور نمای ذهنم یه بازی داشتم که توش با گاندلف میرفتم به جنگ ، تیر جادویی هم پرتاب میکرد ، یادمه تا میناس هم رفتم ، اون موقع ها زیاد از ارباب حلقه ها خوشم نمیومد ، بچه بودیم دیگه!

اونا که بر اساس فیلم ساخته شده بودن

و بهترینشونم بازگشت شاه بود

البته برای PC هم بودن

اگه میشه بگو RPG یعنی چی

بازی نقش آفرینی

یه چیزی مثل WOW کوچیک اما بدون سیستم رنکینگ !!!

مثلا برای بازی آنلاین ساخته شده بود که شکست وحشتناکی خورد

اگه یکم بیشتر وقت میگذاشتن گرافیکشو بهتر می کردن خیلی عالی میشد

خب یه سوال جواب دادی یه سوال دیگه شکل گرفت :

این WOW چیه ؟

آخه من زیاد اهل بازی کامپیوتری نبودم ، مجموعا تا حالا 10 تا بازی نصب کردم که 9 تاش استراتژی بوده .

World Of WarCraft

یک بازی که بهتره بازی نکنی چون دیوونت می کنه ;))

مخصوصا وارکرفت هم جز اون 10 تا بازی بود . ;))

من هم dat a بازی کردم و هم dy day . تا آخر خود وارکرفت 3 هم رفتم .

البته دروغ نباشه تو هیچ کدوم سرآمد نشدم !

conquest و the rise of the witch-king براي اين كه بتونيد از حداكثر گرافيك آن استفاده كنيد حداقل سيستمي مطابق زير مي خوان.

conquest

رم 2 گيگ

گرافيك 512 مگ 8800 جي فورس(البته با گرافيك هاي ديگه هم ميشه مثل ATI 4950

the rise of the witch-king

رم 4 گيگ

گرافيك 1 گيگ 9800 جي فورس(البته با گرافيك هاي ديگه هم ميشه مثل ATI 5850

ولي واقعا عاليه

داستان the battle for middle-earth چرت و پرته.

1 مرحله سقوط اسماگه با گلور فيندل و گلوين!

1 مرحله اش باز گشت شتابزده ياران حلقه به ريوندله براي دفاع.

1 مرحله اش سقوط دول-گولدوره(كه بهد اون چشم نابود مي شه!)

كلا داغونه

اما rise of the witch-king داستانش كاملا واقعيه و مطابق اسناد تالكين.

حملات آنگمار در دوران دوم

شاه آرگلب

شاه آرولگ

و از آخر هم گلورفيندل و شاه ائارنور

گرافيك فيلماش خيلي بالايه

همش عكسه و با شكوه

همراه با تمام مكان هاي سرزمين ميانه

حتي رعايت آداب و رسوم آن منطقه

اربور قبل از نابودي

محشره.

توضيح ديگه در مورد بازي نمي خواين.

منظورت ازdota.data هست؟بهت پیشنهاد میکنم footman هم بازی کنی؟

از بازی های جدید ارباب حلقه ها که تو راهن چه خبر؟

چرا !

یه چیز دیگه میخوام :

سلامتی شما رو.......

و یه چیز دیگه :

خوشبختیتون رو ......

و یه چیز دیگه :

حظورتون رو........

و یه چیز کوچیک :

میشه اسم و توانایی های هیروها رو به ترتیب قدرت بنویسید .

خیلی کیف میده قبل از این که برم بگیرمش این چیزا رو بدونم. ;))

از بازی های جدید ارباب حلقه ها که تو راهن چه خبر؟

فقط War At North

من یه چیزی در مورد conquest بگم

این بازی میخواسته به تقلید از wow ساخته بشه (همون طوری که الوه گفت)فقط به صورت آفلاین

ولی عمرا EA به پای بلیزارد برسه خوابش رو هم نمی بینه!

این بازی نقطه ی قوتی که داره این هست که فضاسازی های جالبی داشته به طوری که من وقتی اولین بار این بازی رو دیدم آب از لب و لوچه ام ریخت ;))

ولی بعد از یه مدت بازی کردن ازش زده میشید چونکه بازی اصلا رفلکس نداره و تمام امکاناتش با چهار پنج تا دکمه هست بنابراین برای گیمر ها پیشنهاد نمیشه

مشکل EA همینه که حاضر نیست درست و حسابی برای بازی هاش وقت بزاره و بازی هاش حداکثر بعد از یکی دو سال فراموش میشن(نقطه ی تقابل با بلیزارد یعنی وارکرفت دو بعد از دوازده سال هنوز تو بتل نت استفاده میشه!)

خب خوبی یه بازی این نیست که توش هی چرخ بزنی و چرخ بزنی و چرخ بزنی !

جنگ های صلیبی رو هم من و دوستام ، بیشتر از اساسین 2 بازی کردیم ، ولی این کجا و اون کجا ؟!!!!!!!!

به نظرم درست نیست اینجوری در مورد بازی قضاوت کرد !

من احتمالا همین جنگ های صلیبی رو 1000 ساعت بازی کردم ولی اساسین 2 رو 20 ساعته به پایان رسوندم.

میدونی چرا مقایست درست نیست ؟

چون تو بازی آنلاین طرف مقابلته که بازی رو هیجان انگیز میکنه ولی تو آفلاین خود بازی !

چقدر میتونی پای یه دوتا بشینی وقتی تنهایی ؟

نه منظورم از امکانات بازی آفلاین با آنلاین بودن نبود

منظورم اختیاراتی هست که تو بازی داری

مثلا تو conquest فقط میتونی شمشیر بزنی دفاع کنی و مشت و لگد بزنی

دوتا بازی کردن که تنهایی نمیشه!

اگه بخوای با کامپیوتر بازی کنی که خیلی ضایعه!

چون کامپیوتر مغز نداره!

ببینم هیرو ها ی توی conquest لول دارند؟

کیا جز هیرو ها هستن ؟

کد تقلب هم داره ؟( البته واسه خودم نمیخوام ;)) )

راستش من همونجوری ، تنهایی تو خونه دوتا تمرین میکردم و رفتم آنلاین بازی کردم و شکست خوردم! ;))

ببینم هیرو ها ی توی conquest لول دارند؟

همون طور که قبلا گفتم

نه

کیا جز هیرو ها هستن ؟

هر چی موجود خاص توی فیلم هست

مثل یاران حلقه

بالروگ

سارومان و....

راستش من همونجوری ، تنهایی تو خونه دوتا تمرین میکردم و رفتم آنلاین بازی کردم و شکست خوردم! ;))

معلومه

هر چی آفلاین حرفه ای باشی تا در برابر یک حریف انسانی قرار نگیری توانایی هات محک نمی خورن

ببه

من تازه conquest رو شروع کردم

اما rise of the witch-king رو 4 دفعه تموم کردم و الان راحت می تونم 4 تا Hard Army رو شکست بدم

لشکر مورد علاقه من Mordor

تو نقشه هایی که دشمن تو قلعه هسا فیل های هاراد خیلی کمک کنه

راستی پیشنهاد می کنم Map بارادور رو دانلود کنیم خیلی قشنگه اینم لینک

http://lordoftherings.filefront.com/fil ... _Dur;75218

ممکنه که هر کسی یه وقت از دوتا خسته بشه ولی بعد از مدتی خودش دیوانه وار اونو دنبال میکنه واین اتفاق ممکنه چند بار بیوفته نمونش خودم.

میدونی ، آخه بیشتر بازی حفظ کردن و سرعت عمله ، که هر چی بیشتر بازی کنی بهتر میشی ، نه استعداد مهمه نه هوش ...

فقط باید وقت بذاری و تمرین کنی !

واسه همینه میگم بازی لذت نداره !

دوستم میگفت ، بازی وقتی بهت حال میده که حریفت خار و خفیف شده باشه !

آخه این رسمشه؟

البته تمرین زیاد حرف اولو میزنه.

من بعضی وقتا تو دوتا یه نفرو میپوکونم ئفعه بعد ازش میبازم از این اتفاقا زیاد میوفته و نباید زیاد مغرور شد.

;)) ;)) ;))

دقیقا ً استعداد می خواد این بازی

نحوی جمع شدن دشمن مهمه

من شخصا ً تو Map هایی که آب هست از کشتی زیاد استفاده می کنم

و تا جایی که ممکنه اول میزارم خوب نیروهاش تحلیل بره خلاصه از جایی حمله می کنم که دشمن فکرش رو هم نمی کنه

سلام شرمنده يك توضيح كوچيك به دوستان ميخواستم بدم

او اين هستش كه conquest اصلاً بازي rpg نيست

سبك اين بازي Fantasy Action Adventure هستش و اصلاً شباهتي به wow حتي به صورت آفلاين نداره

اطلاعات كاملتر :http://uk.gamespot.com/pc/action/lordoftheringspandemicprojectworkingtitle/index.html

به شما پيشنهاد ميكنم همان rise of the witch king بازي كنيد چون نسبت به conquest عالي حساب ميشه

و البته اگه دنبال بازي rpg كه شباهتي به lord of the rings داشته و آفلاينم باشه هستيد در حال حاظر بهترين نمونش Dragon age هست

دوستان! rise of the witchking من نصب نمی شه! کسی هست که مرا یاری کند؟ :D

دوستان! rise of the witchking من نصب نمی شه! کسی هست که مرا یاری کند؟ :D

چه اروری میده ؟؟

هیچ اروری نمی ده! وقتی که نصب میشه بالا نمیاد بازی! اول یه صفحه ی سیاه میاد اونم نصفه... بعدش میره.

به ترتيب اولويت احتمالات رو ميگم.

1- كرك سالم نداري.

2-سيستم جوابگو نيست.

3-بازي اشتباه نصب شده.

4-the battle for middle earth 2 رو نصب نكردي(چون لازمه نصب rise of the witch-king وجود the battle for middle earth 2 از قبل روي كامپيوتر است.)

هر 4 احتمال محتمل است. :D

به ترتيب چك كن.

(همه رو باهم امتحان نكني ها كه اشكال كار فهميده نميشه)

خب از کجا بفهمم کرک سالمه یا نه؟ :D\

سیستمم که جوابگوئه در این یه مورد شک ندارم... فکر نکنم اشتباه نصب کرده باشم چون حدودا" 5 بار نصبش کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد... BFME II هم رو کامپیوترم بود ولی بازم بالا نیومد... فقط یه چیزی rise of the witch king من مال دارینوسه ها...

سلام به همگی آقا پارسال من هم مال دارینوس رو نصب کردم ولی وقتی اجرا می کردم یه پنجره ی سیاه می اومد و بعد می رفت.

خدا می دونه چه بلایی سرش آوردن :D

دیدید...مال این یارو دارینوس اشکال داره!

حالا صبر کنین من کرکو پیدا کنم آپ کنم امتحان کنین ببینین از کرکه یا بازی رو نابود کردن

http://shop.p30world.com

ميتوني از اين سايت نسخه اورجينالشو همراه با قابي زيبا تهيه كني.

سايتش مطمئنه.

تمام بازيهام رو از اون مي گيرم.

قاب دارینوس هم خیلی زیباست ولی به لعنت خدا هم نمی ارزه...! ولی ای ول! دمت جیز!

اين دارينوسي كه ميگين دوبلست؟

يعني دارينوس بازي رو دوبله كرده؟؟

اگه اين جوريه كه ميتونم تلفظ ها و اشتباهات فجيعي را ببينم!!!؟؟ :D

آره دوبلست اونم از نوع افتضاحش. :D به همه ی عزیزان توصیه می کنم بازی نکنن تا احترام دنیای تالکین پیشتون محفوظ باشه.

اولا که خیلی از صداها رو حذف کردن و دوما اونایی هم که دوبله کردن نمیدونم گویندش معتاده یا چیه. خلاصه حال من یکی بهم خورد.

دوبله ی صداوسیما در مقایسه با این یه شاهکاره.

تشبيهات جالب بود. تونستم متصور بشم. :D

قدر صدا و سيمايمان را بدانيم.

به نظر من رمز موفقيت rise of the witch king تبعيت و برداشتش از كتابه و رمز افول conquest برداشت كوركورانش از فيلمه به طوري كه

به موماكيل ها ميگهelephant :D

وقتي آراگورن ميشي ميگه« من بايد مردم آزاد زا نجات بدم»! :D

آراگورن شده صرفا منجي آزادي!

آره اما دیدی این Sauron عجب سلاح کشتار جمع هست ؟

بین یه گله سرباز دشمن بره همه فرت میشن تازه اگه یه 10 تا Troll هم بفرستی باهاش که کار تمومه

سرعت حرکتش پایینه در نتیجه میشه بهش ضربه زد.( مخصوصا با عقاب ها و ارواح محترمه )

( مخصوصا با عقاب ها و ارواح محترمه )

2 تا گروه کماندار عقاب ها رو میزنن ارواح هم که همیشه دست آدم نیست .ولی اگه دست آدم بیاد واقعا سلاح مرگباریه . :D

فرض ما اینه که سائرون تنها باشه.

حالا اگه کماندار هم داشتن میشه یه گروه روهیریم یا کماندار پشتشون ظاهر کرد و جاروشون کرد.

یه ترول 10 تا گروه روهیرم رو میزنه .نه ؟(البته از اون شاخاش)

ببین ما در مورد زمانی بحث می کنیم که تو داری به صورت متعادل با دشمنت می جنگی که یهو دشمنت حلقه رو پیدا میکنه. یعنی تو هم به اندازه ی دشمنت نیرو داری. در این صورت باید بکشی تو بیس خودت و چند تا هم برج تیراندازی آتشی بسازی( خیلی موثر هست.) و همچنین سوارای تیرانداز هم خیلی خوب هستن. ( تو تا ساخته شدن سائرون و اومدنش وقت داری این کارا رو بکنی.)

و همراه امکانات دیگه به راحتی میشه مهارش کرد.

در این صورت حق با توئه ولی اومدیم و تو این نیرو هارو ساختی .از کجا معلوم زمانی که سائرون داره ساخته میشه دشمن دخل تو رو نیاره آخرم ساورون رو بفرسته ؟نمیشه پیشبینی کرد .برای دفع سائرون فقط باید با پیاده نظام و چند تا منجنیق دورشو شلوغ کنی .

از کجا معلوم زمانی که سائرون داره ساخته میشه دشمن دخل تو رو نیاره

خوب نباید بزاری بیاره دیگه

همونطور که گفتم فرض من اینه که تو می تونی بدون سائرون به طور کامل با دشمنت مقابله کنی. اگه نتونی حتی بدون سائرون هم جلوش بایستی اون وقت تو با ارتش بدون سائرون هم مشکل داری حالا با سائرون بماند.

رای دفع سائرون فقط باید با پیاده نظام و چند تا منجنیق دورشو شلوغ کنی

دور و برش رو شلوغ کنی؟!

اونوقت که کارها برا اون آسون تر میشه.

به نظر من باید دو سه گروه کماندار سواره ( البته آتشین) رو به کار برد و فاصله رو با سائورون حفظ کرد که نتونه کاری بکنه و اونقدر بگردونیش که ....

يك تكنيك تو rise of the witch king بگم شايد به درد بخوره. البته ميدونم كه واردين خودتون

تو هر برجي چند تا ظرفيت هست. مثلا تصوير دو تا در يعني دو گروه ميتونن توش مخفي شن.

خوب اين دو گروه رو كماندار بذارين. عمرا اگه كسي بتونه از يك فرسخي اين برج زنده رد شه.

علاوه بر اين كه level هاشون به چشم به هم زدني به 10 ميرسه مورد خطر هم قرار نگرفتن.

مگه دشمن از منجنيق استفاده كنه.

لول کماندار هیچ وقت به 10 نمیرسه حداقلش 5 هست . :D

تو برج هم که به غیر از کماندار چیه دیگه ای نمیزارن که . :D

آقا اینجا کسی Rise of the Witch King آنلاین بازی نمی کنه؟!

من به شدت حریف می طلبیم ها! :D

من هستم ولي يكي به من بگه با ديال آپ هم ميشه يا نه؟

تازه اگه هم بشه من تو EA اكانت ندارم. ميگن با چند تا نرم افزار ميشه بدون ريجستر كردن

آنلاين بازي كرد كه من نرم افزاراشو ندارم.

من هستم ولي يكي به من بگه با ديال آپ هم ميشه يا نه؟

تازه اگه هم بشه من تو EA اكانت ندارم. ميگن با چند تا نرم افزار ميشه بدون ريجستر كردن

آنلاين بازي كرد كه من نرم افزاراشو ندارم.

با دایل آپ فکر نمی کنم بشه، یعنی حتی اگر هم بشه توی بازی خیلی مشکل خواهی داشت... ولی من با ADSL ـه ۲۵۶ به خوبی تونستم بازی کنم.

لازم به اکانت داشتن توی EA نیست، در واقع ما آنلاین بازی نمی کنیم... با استفاده از نرم‌افزاری مثل Hamachi می‌شه از قسمت Network بصورت آنلاین بازی کرد و نیازی هم به اصل بودن بازی یا اکانت داشتن توی EA نیست.

سلام به همگی آقا پارسال من هم مال دارینوس رو نصب کردم ولی وقتی اجرا می کردم یه پنجره ی سیاه می اومد و بعد می رفت.

خدا می دونه چه بلایی سرش آوردن :ymsmug:

خب این پست مال چند قرن پیشه ولی بهش جوابی داده نشده. ولی من جوابشو می دم انشاالله مورد قول حق واقع شود و بنده ای از این جواب نصیبی برده به ما نیز دعا کند :-o

خب عرض شود که بنده نیز چنین مشکلی داشتم. به دارینوس تلفن زدم گفتن کلا رو بعضی ویندوز ها مشکل داره. این فایلو گفتن از سایتشون دانلود کنم

http://www.darinoos.net/NPP/public_html/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=13#cat

جواب داد

conquest و the rise of the witch-king براي اين كه بتونيد از حداكثر گرافيك آن استفاده كنيد حداقل سيستمي مطابق زير مي خوان.

conquest

رم 2 گيگ

گرافيك 512 مگ 8800 جي فورس(البته با گرافيك هاي ديگه هم ميشه مثل ATI 4950

the rise of the witch-king

رم 4 گيگ

گرافيك 1 گيگ 9800 جي فورس(البته با گرافيك هاي ديگه هم ميشه مثل ATI 5850

ولي واقعا عاليه

داستان the battle for middle-earth چرت و پرته.

1 مرحله سقوط اسماگه با گلور فيندل و گلوين!

1 مرحله اش باز گشت شتابزده ياران حلقه به ريوندله براي دفاع.

1 مرحله اش سقوط دول-گولدوره(كه بهد اون چشم نابود مي شه!)

كلا داغونه

اما rise of the witch-king داستانش كاملا واقعيه و مطابق اسناد تالكين.

حملات آنگمار در دوران دوم

شاه آرگلب

شاه آرولگ

و از آخر هم گلورفيندل و شاه ائارنور

گرافيك فيلماش خيلي بالايه

همش عكسه و با شكوه

همراه با تمام مكان هاي سرزمين ميانه

حتي رعايت آداب و رسوم آن منطقه

اربور قبل از نابودي

محشره.

توضيح ديگه در مورد بازي نمي خواين.

یعنی واقعا رم 4 می خواد

خدا داره گریم می گیره رم من 2 هستش یعنی واقعا جواب نمیده؟

به نظر شما در کل کدوم بازی عالیه و همراه با مشخصات سیستمی که لازم داره بی زحمت میشه بذارید؟

با رم 2 هم ميشه بازي كرد .

من 1.5 گيگ رم دارم بازي كردم ولي خوب يه جاهايي مشكل ايجاد ميشه كه زياد مهم نيس !

با رم 2 هم ميشه بازي كرد .

من 1.5 گيگ رم دارم بازي كردم ولي خوب يه جاهايي مشكل ايجاد ميشه كه زياد مهم نيس !

گرافیک من یکه یا همون geforce 9500 به خاط اون 300 تا اختلاف مشکلی که پیش نمیاد؟

گرافیک من یکه یا همون geforce 9500 به خاط اون 300 تا اختلاف مشکلی که پیش نمیاد؟

نچ .من با گرافيك 512 بازي كردم . :ymapplause:

سلام . من نسخه فارسی دارینوس این بازی رو نصب کردم.بعد نصب دو تا آیکون اپلیکیشن میاد روی صفحه که هر جفتشون نبرد برای میدل ارث هستن . منتها اولی رایز آو د ویچکینگ نیست ولی دومی هست . حالا من وقتی بازی رو اجرا میکنم ، یکم لفتش میده و بعد میگه که بازی رو ریسپوند نمیکنه ، برنامه ررو ببندم یا نه !

حالا من چه خاکی تو سرم بریزم ؟ 4500 تومن پولش رو دادم ، پکش اورجینال بود و هولوگرامش هم باز نشده بود .

سلام . من نسخه فارسی دارینوس این بازی رو نصب کردم.بعد نصب دو تا آیکون اپلیکیشن میاد روی صفحه که هر جفتشون نبرد برای میدل ارث هستن . منتها اولی رایز آو د ویچکینگ نیست ولی دومی هست . حالا من وقتی بازی رو اجرا میکنم ، یکم لفتش میده و بعد میگه که بازی رو ریسپوند نمیکنه ، برنامه ررو ببندم یا نه !

حالا من چه خاکی تو سرم بریزم ؟ 4500 تومن پولش رو دادم ، پکش اورجینال بود و هولوگرامش هم باز نشده بود .

يكيش به احتمال زياد BFME2 هست .چون براي بازي اون رو هم بايد داشته باشي .

متاسفانه يكي اين Rise of the Wich King رو برد خيلي رنگشو نديدم وگر نه بهتر كمكت ميكردم .

به نظرت بازی ای که فقط 4500 تومن براش پول دادی اورجیناله؟

احتمالا از همین شرکت های ایرانیه که میاد یه جعبه می سازه ، رو دیسک هم (احتمالا) عکس بازی رو میزنه بعد میگه این اورجیناله

هولوگرام هم که نشد دلیل.

منم همون پک رو دارم مشکلی نداشت و هنوزم رو لپتاپم نصبه و هر از گاهی یه سری بهش می زنم

ببینید دارینوس در سایتش یک فایل زیپ ترمیم کننده ارائه داده و گفته این مشکل برای بعضی ویندوزهها پیش میادبنده هم این پک ترمیم کننده رو دانلود و unzip کردم . بعدش هم مراحل منیوال رو انجام دادم منتها وقتی step1 رو انجام میدم و بعد از پوشه middle earth رو باز میکنم تا فایل autorun رو اجرا کنم از من درخواست قراردادن DVD1 رو میکنه . بعدش که DVD قرار میدم دویاره همون پیغام رو میده و انگار که DVD رو نمیشناسه . این همونفایلی هست که دوستمون Mo.Mirnoruzy آدرسش رو دادن .

ضمنا بگم . من بعد از uninstal کردن بازی متوجه شدم که فقط در صورتی فایل ترمیم کننده اون error رو میده که بازی نصب شده باشه و بعد از پاک شدنش هر موقع فایل رو اجرا میکردم ، جواب میداد . ویندوز من هم Windows 7 هستش .

والا ویندوز منم سونه ولی به این مشکلاتی که شما می گی بر نخوردم

پس مشکل چیه ؟ چیکار کنم ؟

رم سیستمم 2 هستش گرافیکم nvidia geforce 210 و سی پی یو GHz 2.90 amd athlon II X2 245 processor مشکلی داره یا نه ؟

اصولا نباید مشکلی باشه مگر اینکه دی وی دی که شما خریدی مشکل داشته

شاید . برم پسش بدم یه دونه سالمش رو بخرم. حالا ارزش این همه بدبختی رو داره ؟ واقعا؟

والا نمی دونم چقدر قراره بد بخت بشی ؟ :دی

ولی جدا از شوخی بازی خوبیه به خصوص پچ ویچ کینگ کاملا بر داستان آنگمار منطبقه اطلاعات خوبی به آدم می ده

شما اگه خونتون کرج بود مطمئنا این حرف رو نمیزدی . چنین بازی عتیقه ای فقط توی شاه عباسی گیر میومد که حالا بید کلی بدبختی بکشم امروز رم اونجا ! تازه شاید فروشنده ها بهشون بر بخوره منو شوت کنن بیرون !

Rise of the Witch King ابروی هرچی بازی استراتژی و Expansion برده. به نظرم Battle یک و دو بدون Expansion خیلی قشنگتر بودند. همین شد که Warner Bros امتیازش رو از EA گرفته دیگه ! اینقدر که به اسم ارباب حلقه ها بازی های مسخره داد بیرون! اگه برخی بازی هایی که همزمان با بازی هایی مثل Conquest و... اومدن رو مقایسه کنیم تفاوت رو احساس میکنیم. این War in the North هم که اومد تعریفی نداشت.بازی جالبی بود ولی وقتی به بازی هایی که همزمان اومدن وموفق بودن مثل SkyrimوWitcherو...نگاه میکنی حسرت میخوری که چرا نام ارباب حلقه ها در صنعت بازی سازی باید اینقدر ریز باشه و چرا کسی از موضوع وسوژه به این خوبی یه بازی درست و حسابی نمیسازه.......

حالا کاری ندارم . زنگ زدم دارینوس گفتم ترمیم کنندتون هم افاقه نکرد گفت این بازی اصلا روی ویندوز 7 اونم از نوع غیر اورجینالش ابدا جواب نمیده ! باید کرک windows 7 رو روی بازی کپی کنم . اگه کسی از دوستان کرک سالم windows 7 این بازی رو داشت دریغ نفرماید . اجرکم عند الله !

حالا کاری ندارم . زنگ زدم دارینوس گفتم ترمیم کنندتون هم افاقه نکرد گفت این بازی اصلا روی ویندوز 7 اونم از نوع غیر اورجینالش ابدا جواب نمیده ! باید کرک windows 7 رو روی بازی کپی کنم . اگه کسی از دوستان کرک سالم windows 7 این بازی رو داشت دریغ نفرماید . اجرکم عند الله !

از گزینه ی Run as Administrator استفاده کردی؟ Battle 2 رو سیستمت نصبه؟ درضمن ویندوزت جنیون شده؟

سلام دوباره . اتزیو جان ، باید بگم گرتسیه . حل شد . جنیون نیست ، نه . ولی من راه حل رو یافتم .

به این مسیر در مای کامپیوترتون برید : C:Users[your login name]AppDataRoaming(جای your login name نام کاربری خودتون در ویندوز رو بنویسید . ). بعد در اونجا پوشه ای با نام : My Battle for Middle-earth™ II باید باشه . توی این پوشه ، یک فایل با نام Options.ini در برنامه notepad ویندوز بسازید . حالا این عبارات رو در فایل متنی وارد کنید :

AudioLOD = High

HasSeenLogoMovies = yes

IdealStaticGameLOD = High

Resolution = 1024 768

StaticGameLOD = High

TimesInGame = 5

برای من این روشش جواب داد . یادتون باشه که فرمت فایل متنی حتما باید ini باشه . نوش جان !

اگه برای ظهور ویچکینگ هم همچین مشکلی بود ، توی همون آدرس در مای کامپیوتر پوشه رایز آو د ویچکینگ با نامی تقریبا مشابه نام پوشه My Battle for Middle-earth™ II هست که باید همون فایل رو در اون پوشه با عبارات بالا بسازید .

جوینده ، یابنده است !

سلام دوباره . اتزیو جان ، باید بگم گرتسیه . حل شد . جنیون نیست ، نه . ولی من راه حل رو یافتم .

به این مسیر در مای کامپیوترتون برید : C:Users[your login name]AppDataRoaming(جای your login name نام کاربری خودتون در ویندوز رو بنویسید . ). بعد در اونجا پوشه ای با نام : My Battle for Middle-earth™ II باید باشه . توی این پوشه ، یک فایل با نام Options.ini در برنامه nodpad ویندوز بسازید . حالا این عبارات رو در فایل متنی وارد کنید :

AudioLOD = High

HasSeenLogoMovies = yes

IdealStaticGameLOD = High

Resolution = 1024 768

StaticGameLOD = High

TimesInGame = 5

برای من این روشش جواب داد . یادتون باشه که فرمت فایل متنی حتما باید ini باشه . نوش جان !

اگه برای ظهور ویچکینگ هم همچین مشکلی بود ، توی همون آدرس در مای کامپیوتر پوشه رایز آو د ویچکینگ با نامی تقریبا مشابه نام پوشه My Battle for Middle-earth™ II هست که باید همون فایل رو در اون پوشه با عبارات بالا بسازید .

جوینده ، یابنده است !

دوست عزيز چه ايروري ميداد اين كارو كردي ؟

من COD:Moder War Fire 2 رو نصب ميكردم .ولي بالا نميومد ! ايرور ميداد ! هر كاري هم كردم درست نشد !

سلام . ببینید این ارور رو میداد ولی من مطمئن نیستم که این کلک روی Modern warfare(به معنی : جنگاوری نوین) هم جوابگو باشه چون اصلا نوع گیم پلی و فرمان ها اصولا در این دو بازی متفاوته.

Runtime Error! Programs: ...game.dat

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.

سلام بچه ها من سریال نصب دارینوسشو گم کردم کسی هست مرا یاری کند؟

سون 64 بیت هیچ راهی نداره نصب بشه؟!

ویرایش:

نصب شد....نصب شد. هووووووووورا....پس از سال ها دوباره میخوام بشینم بازی کنم. انصافا از تمام بازیهای ساخته شده دیگه در زمینه آثار تالکین به او وفادار تر بود...

انصافا بازیش تکه بین تمام بازی هایی که ساخته شده.

مخصوصا صحنه های باز سازی شده اش که اگر دقت کنید از روی کتاب درست شده نه طبق فیلم.

انواع اقوام و نژاد ها در این بازی وجود دارند و مرحله آخر که با هم متحد می شوند و میتونی دو مدل از همه چی بسازی خیلی عالیه.

و نیز آخرش که میفهمی گوینده داستان همون گلورفیندل بوده خیلی حال میکنی...

ازکجا میشه دانلودش کرد؟

کدوم بازی رو ؟؟

تو تاپیک خود بازی مطرح کنین تا لینک دانلود رو بذارن...

سلام. بازی جالبی به نظر می رسه. فقط می شه یکم بیش تر توضیح بدید و چند تا عکس هم بگذارید؟ ممنون.