The Battle for Middle-earth II

تعداد پست‌ها: 295

بازي the middle for battle earth 2 در ماه march سال 2006 وارد بازار مي شود .

حتماً بازی The Battle For Middle Earth 2 را میخرم چون شمارۀ قبلیش خیلی منو جذب کرد.از این خبرتم ممنون میتراندیر عزیز.

به علاقه مندان بازیهای The Lord Of The Rings توصیه می کنم به این سایت مراجعه کنن: http://www.lordoftherings.eagames.com

تاريخ اكران بازي از march 2006 به february2006 تغيير كرد

ضمن تشكر از دوستم برومير در مورد آدرس سايت صحيح آن http://www.ea.com/official/lordoftherin ... s/home.jsp ميباشد.

از تغييرات اين بازي نسبت به نسخه قبلي اضافه شدن نيروهاي دورف ها والف ها و گابلين ها ويكي شدن نيروهاي گوندور وروهان مي باشد.در ضمن شما در ساخت قلعه خود ديگر محدود نيستيد و مي توانيد آن شكلي كه خود مي خواهيد آن را بسازيد.

من عكس ها و دمو ها بازي را از سايت اصلي بازي دانلود كردم خيلي جالب بود نسبت به نسخه 1 خيلي قشنگتر شده و گرافيك بازي هم تغييرات زيادي كرده است

ازميتراندير بابت دادن اطلاعات در مورد تاريخ انتشار بازي متشكرم . من براي اكران اين بازي روزشماري مي كنم

shoma mitoonid be site http://www.bfme2.com ya mevault.ign.com berid oonja akhbar roozane darbareye BFME2 ro mitoonid bebinid

------------------------------------

دوست عزیز ورودت رو خوش آمد میگیم. از زدن پیامهای کوتاه و اسپم کردن فروم جدا خودداری کن . همچنین از نوشتن پیامهای فینگلیش اجتناب کن...تعداد زیادی از پستهای شما به علت اینکه کاملا بی معنی بودند پاک شدند (ناظر)

طبق دمو هاي جديد بازي كه ديدم شما در اين بازي قابليت ساخت hero به غير از hero اصلي داريد و مي توانيد hero مورد نظر خود را مثلا يك ساحر و يا يك الف يا انسان بسازيد و برا او نسبت به امتيازاتي در بازي كسب كرده ايد قدرت هاي خاص بخريد مثلا يك ساحر با نام خودتان و مخلوطي از قدرت هاي گاندلف وسارومان بسازيد و ضمنا قابليت بازي با سارون نيز داريد و انفجارها و از بين رفت قلعه ها خيلي واقعي تر و زيباتر شده است.

خوشبختانه این بازی گرافیک بسیار بالایی دارد و بدبختانه سیستم من

احتمالا آن را نخواهد کشید.

اگر كسي موفق به گرفتن نسخه دموي بازي شده است مي تواند از سايت http://mevault.ign.com مدهايي كه براي نسخه دمو ا'ده را دانلود كن كه فكر كنم دو تا بيشتر نباشد و ياد م هست كه يكي از آنها نيرو هاي man of the west را به نسخه دمو اضافه مي كند البته بهتر است صبر كنيد تا نسخه اصلي بياد حرف arnona در مورد گرافيك بازي دقيقا درسته و بازي نياز به سيستم قو ي براي اجراي خوب دارد (تاريخ انتشار نسخه اصلي 2/11/2006 مي باشد.)

این باری رودتر از انتشار در اروپا در ایران پخش شده و آن را می توانید در 6 cd از فروشگا های cd تهیه کنید. امیدوارم از این بازی لذت ببرید.

هنوز مدتي از ورود آخرين نسخه از بازي ارباب حلقه ها نمي گذشت که کمپاني EA خبر از ساخت نسخه ي بعدي اين بازي را به علاقه مندان داد . اين بازي را ميتوان يکي از موفق ترين بازيهاي نقش آفريني / استراتژيك ، سال ۲۰۰۴ تلقي کرد که همه ي نسخه هاي آن برگرفته از فيلمهايي با همين نام بوده اند . بعد از بازيهايي همچون Elemental Evil ، ديگر شاهد موفقيتي در اين سبك از بازيها نبوديم و بالاخره امسال EA با نسخه جديد بازي ارباب حلقه ها سنت شكني كرد . عنوان اين نسخه از بازي battle for the middle-earth است که ميتوان اين نسخه از بازي را موفق ترين نسخه از اين سري بازي ها دانست که هنوز به حد عالي خود نرسيده و با گذشت زمان مطمئنا انتظار بيشتري از اين بازي ميرود .

سير داستاني :

داستان بازي در سال ۱۹۹۰ و در تونلهاي تاريک و جهنمي santona ، شهر دور افتاده ي غرب استراليا به وقوع مي پيوندد . سفري به دل زمين , روي پلهاي باريکي که رودخانه هايي از آتش و مواد مذاب زير آنها را احاطه كرده . و تيم ۹ نفره ي ماجراجويان اين بازي كه به ماجراجويي در اين شهر ميپردازند . در ابتدا به معرفي هر يک از اين افراد مي پردازيم :

gandaf : رپيس يا به قول معروف ريش سفيد اين گروه . اين فرد با عصاي جادويي خود قادر به تلسم کردن هر يک از دشمنان بوده و با تجارب گوناگوني که کسب کرده وظيفه ي خود ميداند تا به عنوان ارشادگر گروه ايفاي نقش بنمايد .

aragon : فرد شجاع اما خشن که در برخورد با دشمنان ، با نهايت بيرحمي برخورد کرده و آنها را از بين ميبرد . اين فرد جنگ با ledorna رهبر قوم balroge ها را تجربه کرده است و کمک زيادي به شما در طول بازي ميکند .

legolas : فردي خونسرد که وظيفه ي تير انداز گروه را بر عهده دارد . اين فرد مي تواند در جنگ با دشمنان در فواصل دور بسيار موثر باشد . گفتني است که اين فرد در نوجواني در مدرسه ي تير اندازي fotan آموزش ديده و به همين دليل تير او هرگز خطا نخواهد رفت .

gimli : فردي قدرتمند که اندام او از بقيه درشت تر است . همچنين او با دستهاي قدرتمندش قادر به تخريب سخترين چيز ها خواهد بود .

boromir : فردي مهربان و کسي که به عنوان اولين داوطلب در اين گروه شروع به فعاليت کرد . فردي که در کار با شمشير , تبهر خاص و از قدرت بالايي در اين امر برخوردار است .

frodo : شايد جوان ترين فرد گروه اين فرد باشد . فردي که بعد از مرگ پدر و مادرش , در کودکي نزد gandlaf رئيس گروه , بزرگ و تربيت شده و به همين دليل او توانايي جنگ با دشمنان قدرتمند را هم دارد .

sam : اين فرد در يکي از جنگهاي مهم قبيله اي يکي از چشمان خود را از دست داده و يکي از خصوصيات اين فرد که زياد به چشم ميخورد فريادهاي مکرري است که در حين جنگ با دشمنان از او شنيده ميشود .

merry : فردي تيز بين که جلوي چشمان او نمي توان مخفي کار کرد و به همين جهت در محيط هاي ساکت و خلوت براي امنيت از او استفاده ميشود و او در اين مواقع به جلو ميرود . همچنين او از قدرت شنوايي بالايي نيز برخوردار ميباشد .

pippin : فردي که در کودکي دوست صميمي frodo بوده و با اختلاف سني کمي از او بزرگتر است . اين فرد در جنگهاي تن به تن تمرکز بالايي دارد و ميتواند در کوتاه ترين مدت دشمنان را از پاي درآورد .

داستان بازي در ابتدا نامفهوم است اما با گذشت و گذراندن کمي از بازي براحتي موضوع آشکار ميشود . در واقع ضمن اينكه يك هدف كلي در بازي داريد مراحل نيز خود بصورت ماموريتي هستند . مثلا در اصل هدف شما از بين بردن balroge ميباشد که در اين مرحله gandlaf به جنگ با او ميرود و بقيه افراد گروه از پلي که نگهبانش balroge است عبور ميکنند . اما تنها هدف شما جنگ نيست بلکه شما در بازي بايد با جمع اوري veterancy upgrade به عنوان check point بازي را به اتمام برسانيد .

همچنين در حين بازي شما ميتوانيد در بعضي از مواقع بازي را به صورت فيلم تماشا کنيد . بازي از دو قسمت اصلي تشکيل شده که يکي از اين دو قسمت solo play يا همان بازي معمولي است که به بخش هاي کوچکتري تقسيم شده است . قسمت بعدي multi player يا بازي تحت شبکه است که مي توان گفت اين بخش از بازي , به خوبي در بازي گنجانده نشده است .

کنترل , صدا گذاري , هوش مصنوعي :

کنترل بازي بدون مشکل و قابل قبول است و دقيقا مانند ديگر بازي هاي اين سبک ميباشد . صداگذاري بازي در حد قابل قبولي نيست و موزيکهاي بازي به گونه اي با بازي و حوصله شما سازگاري ندارد و معمولا از يک موزيک يکنواخت در بازي استفاده شده است .

هوش مصنوعي بازي از كيفيت خوبي در بين بازيهاي هم رده خود برخوردار است . كه متاسفانه هميشه يكسان نشان نمي دهد يا به عبارتي هوش مصنوعي بازي از تعادل خوبي برخوردار نيست . ولي همين هوش مصنوعي نه چندان ضعيف مي تواند براي شما در طول بازي دردسر هايي ايجاد کند . از دشمنان شما مي توان به goblin swordman و gaue trol اشاره کرد که goblin ها بيشتر در بازي ديده ميشوند و به نوعي gaue trole ها رئيس goblin ها به حساب مي ايند .

گرافيک , نورپردازي , چرخش دوربين :

موتور گرافيكي بازي در حد خوبي نوشته شده است اما نمي توان از آن به عنوان يك موتور گرافيكي ماندني ياد كرد . سعي شده نور پردازي بازي با دقت هر چه تمام تر انجام شود . چرخش دوربين نيز بصورت كاملا يکنواخت اما با تغيير به سمت راست و چپ و در بعضي مواقع بالا و پائين انجام گرفته است . موتور گرافيکي بازي از diretx 9 سري b تبعيت ميکند که در نوع خود بسيار خوب است .

به طور کلي موتور گرافيکي بازي داراي مشکلات و نواقصي مي باشد که همين نواقص باعث مي شود تا قوت هاي بازي از نظر گرافيکي ديده نشود اما به هر جهت قابل قبول است . مخصوصا براي يک بازي با اين سبک !!!

نتيجه گير کلي :

اين نسخه از بازي ارباب حلقه ها را مي توان بهترين نسخه از اين سري بازي تلقي کرد که به ندرت از نسخه هاي قبلي خود از همه جهت بهتر است و EA ميتوانست با كمي رعايت نكات و جزئيات اين بازي را در صدر يكي از بهترين بازيهاي اين سبك در سال 2004 قرار دهد . اين بازي تاكنون نتوانسته از استقبال خوب هواداران پروپا قرص ارباب حلقه ها ، برخوردار باشد .

برگرفته از http://www.bazikade.com

ef@ robber عزيز اين نقد كه شما از سايت http://www.bazikade.com

گرفتي در مورد نسخه اول اين بازي است كه در سال 2004 منتشر شده در حالي آخرين خبري كه من نوشتم در مورد انتشار نسخه دوم اين بازي كه از نظر گرافيكي و داستاني نيز فرق دارد مي باشد. بهتر بود اين نقد را در مبحثThe Battle for Middle-earth 1 مي گذاشتين.

من تنها بازی هایی که حاضر هستم به خاطرشون سیتمم رو بالا ببرم این چهار تا هستند: بازی آرپیجی جدید بلیزاد که ممکنه دیابلو 3 باشه ,وارکرفت 4, , نوروینتر 2 که امثال میاد و یک گیگ رم و 256 گرافیک دست کم لازم داره و سایلنت هیل 5

شايد خيلي ها اين بازي را نگرفتن و شايد هم گرفتن ولي من گرفتم وهمين ديشب آن را تمام كردم ( البته بازي good champain) در مورد گرافيك هم بايد بگم كه من با يك گيگ رم و 256 گرافيك تونستم در حد كيفت با لاتر از متوسط ولي نه درحد قوي بازي كنم و اما داستان بازي كه برگرفته از كتاب ودرمورد جنگ هاي حاشيه اي در هما ن زما ن رفتن فرودو به موردور مي باشد . همين طور كه همه ميدانيم همزمان با جنگ در هلم ديپ و ميناس تريت ريوندل و لورين و تنها كوه و سيا بيشه نيز مورد حمله از دولگدور گرفتند.در قسمت بازي شما دز بعضي مراحل مي توانيد از نير و هاي الفها به فرماندهي گلورفيندل الف و گلواين دورف و در بعضي از مراحل با نيرو هاي دورف ها و كمانداران ديل به فرماندهي داين استفاده كنيد.به غير از good champain شما مي توانيد بازي evil champain كه آن هم همين داستان از ديد نيرو هاي دولگدور است ويا بازي war of the rings كه تاحدودي مانند بازي skirmish مي باشد با اين تفاوت كه ميتوانيد قبل از بازي در زمين مورد نظر نيرو ها يا hero ها را قرار دهيد.در بازي skirmish شما مي توانيد از نيروهاي دورفها كه داراي hero هاي(گيملي و داين و گلواين ) است ويا از نيروهاي الفها با هيرو هايي مانند(الروند و گلور فيندل و آرون , لگولاس و هالدير و تراندويل) ويا مردان غرب (آراگورن و گاندالف و برومير , فارامير ,تئودون , ائومر و ائورين ) استفا ده كنيد البته ميدانيد كه در اين نسخه خود نيز مي توانيد يك hero با قدرت هايي خاص ايجاد كنيد و در بازي به هر نيرو يي كه با آن بازي ميكنيد آن را اضافه كنيد.hero هاي موردور ( 5 تا نزگول و پادشاه آگنمارو زبان سارون و فرمانده اور كها در حمله به ميناس تريت كه اسمش يادم نيست) ديگه از hero هاي آيزنگارد و گابلينها فاكتور مي گيرم ولي اين را بدانيد كه گالو م جزو هيروهاي بازي نيست والبته گالوم با اين كه شما نمي توانيد آ ن در هيرو هاي خود داشته باشيد ولي ميتوانيد در زمين بازي او را لابه لاي در خت ها پيدا كنيد و با كشتن وي حلقه را بدست آوريد و با دادن حلقه به قلعه خود يك hero جديد با قدرت خيلي قوي به جمع هيروها اضافه مي شود كه اين هيرو براي الفها و مردان غرب و دورفها گلادريل است با چهره اي كه خود را در برابر وسوسه حلقه امتحان ميكندو براي موردور و آيزنگارد و گابلين ها سارون است.روند بازي سختر نسبت به نسخه اول است وبه سخت مي توانيد پيروز بشويد اين حر فها من بود در مور د ظاهر و شكل بازي ولي نقد نيست و اگر از دوستان دوست دارد بازي را نقد كند نه مثل نقد سايت بازيكده كه اصلا درست نيست, بگذارد.

منم بازی رو تمام کردم مراحل بازی good camaign تا اونجا که یادمه از دفع حمله که به ریوندل میشه شروع میشه تا دفاع از اره بور و حمله به دول گولدور از نکاتی که به بازی اضافه شده می توان به جنگ دریایی اشاره کرد که امکان ساخت چندین نوع قایق وجود دارد. همچنین اگر با یکی از تیمهای موردور آیزنگارد یا گابلین به بازی بپردازید در صورت بدست آوردن حلقه توانایی ساخت سائورون را خواهید داشت.

بازی بسیارزیبا و دارای یک گرافیک خفن هست.من که ازش خسته نمی شم،دو روزه تمامش کردم.

patch v.1.4 هم آمد كه حجم آن 24mb هست. اين patch برطرف كننده يكسري باگهاي بازي هست و map جديدي ندارد . و مي توانيد از سايت http://mevault.ign.com آن را دانلود كرده و crack آن را از سايت http://www.megagames.com دانلود كنيد.

ببخشید BTFME1 را از کجا متوانم بگیرم

نيمه الف عزيز اينجا مبحث bfme2 هست نه مبحث bfme 1 .با اين حال شما اين بازي را مي توانيد از اكثر مغازه هاي بازي فروشي در 4 سي دي تهيه كنيد كه فكر نمي كنم نيازي به پرسيدن باشد ولي اگر منظور شما دانلود آن ار اين سايت هست بايد بگويم كه اين بازي در اين سايت براي دانلود گذاشته نشده است و با حجم 4 gb فكر نمي كنم نيازي هم براي دانلود گذاشتن اين بازي باشد.

ممنون میتراندیر من خودم BFME2 رو بازی کردم با خوب ها تا مرحله آخر رفتم و تموم کردم

با سلام خدمت شما عزیزان

من یک سوال در زمینه ساخت هیرو دارم و آن این است:

هنگام ساختن Herro میزان قدرت ها را مثلا عدد 20 نشان می دهد که از این عدد میتوان برای Power و Armor و Heal و غیره استفاده کرد و تنظیمات را انجام داد.چگونه میتوان این عدد را زیاد کرد چون اگر فضا های خالی نیرو ها را بشماریم حدودا باید عدد پاور 30 شود.

با تشکر از شما

من که BFME2 رو تموم کردم عدد امتیازا برای هیرو ها 30 شد بهتره که توی

skirmish بیشتر برنده بشی و good campaignرو تموم کنی. good campagin همش نه تا مرحله است

نیمه الف عزیز با سلام خدمت شما بزگوار

من تا کنون 2 بار هم good campaign و هم Bad campaning را تمام کردم ولی به دلیل اینکه در انجام Campaning ها هیچ گونه هیروی ساخته شده توسط بازی کننده نقشی در بازی ندارد آیا منظور شما جهت افزوده شدن این عدد انجام بازی های Skrimish است.

یعنی آیا با بازی در این قسمت و بردن پی در پی این عدد افزایش می یابد ؟؟؟

با تشکر از شما

نیمه الف عزیز با سلام خدمت شما بزگوار

من تا کنون 2 بار هم good campaign و هم Bad campaning را تمام کردم ولی به دلیل اینکه در انجام Campaning ها هیچ گونه هیروی ساخته شده توسط بازی کننده نقشی در بازی ندارد آیا منظور شما جهت افزوده شدن این عدد انجام بازی های Skrimish است.

یعنی آیا با بازی در این قسمت و بردن پی در پی این عدد افزایش می یابد ؟؟؟

با تشکر از شما

در وا قع من 16 تا از مرحله های skirmish رو تموم کردم با نشان طلا می دونی که بغل اسم نقشه ها یه علامت ستاره پنج پر فکر کنم پنج پر باشه که وقتی دشمنت easy باشه ببری برنزی می شه وقتی دشمنت medium باشه ببری نقر ه ای وقتی هم دشمنت brutalیا hard باشه ببری طلایی میشه در ضمن من همون روز اول که بازی کردم هیرو ساختم 30 امتیاز داشتم .

ببخشید ! این مقاله تو کامپیوترم بود و توجه نکردم که بتل 1 است ! می گردم دنبال 2 :wink:

واقعا بازی محشری بود

و گرافیک محشری داشت

از اینکه تونستم با سپاه سیاه بازی کنم واقعا لذت بردم

به خصوص مرحله آخر که ویچ کینگ هم رسما اضافه شد و خود سائورون هم اومد!

واقعا لذت بخش بود مرحله آخر

به خصوص بخشی که سائورون کلک گاندالف رو کند :grin:

ولی گرافیک بازی واقعا تحسین برانگیزه!

توپ ترین بازیی که کرده بودم همین بود

من هم فکر میکنم بازی جالبه... ولی ای کاش روی قسمت ساخت قهرمان، . همینطور روی جزئیات توانایی های قهرمانها بیشتر کار میشد. چیزی شبیه وارکرفت.

خب من دوباره برگشتم سالم تر از همیشه یه سوال آقا هر چند این دفعه برای بار 76 تو قسمت هارد با good campaign بازی تموم کردم ببینید یه سوال این بازی BFME2 مپل جنرال یه فایل با فرمت INI نداره چون تو بازی جنرال یه فایل skirmish.ini هستش که میتونی از اون تو مدال و اینا رو افزایش بدی بعد یه سوال دیگه save بازی که میکنم کجا ذخیره می شه ؟

باتشکر پیشاپیش از دوستان در سایت

نيمه الف عزيز save و فایل skirmish.ini داخل Documents and Settings در فولدر user account كه خودت ساختي داخل فولدرApplication Data مي باشد در ضمن patch v1.05 با حجم 25mb نيز آمده كه از سايت www.gamespot.com و www.bfme2.ea.com مي توانيد دانلود كنيد كرك آن هم از سايتwww.gamecopyworld.com يا سايتwww.megagames.com مي توانيد دانلود كنيد.

سلام میخواستم بدونم میشه تو قسمت ساخت نقشه ، قلعه ای به شکل دلخواه یه چیزی تو مایه های میناس یا هلمز دیپ بسازیم یا فقط واسه ساخت زمین مناسبه ؟!

سلام میخواستم بدونم میشه تو قسمت ساخت نقشه ، قلعه ای به شکل دلخواه یه چیزی تو مایه های میناس یا هلمز دیپ بسازیم یا فقط واسه ساخت زمین مناسبه ؟!

میشه

اونواع دیوار ها هست

من یکبار دیوار میناس مورگول رو با دٍ داخلی هلمزدیپ تو هم کردم

خیلی مسخره شد :D

میشه فقط باید حرفه ای باشی .مگه ندیدی تو نقشه هایی که مردم میسازن یه دفعه یه قلعه جدید ساختن که دیوار هاش مثل میناس تیریت یا هلمز دیپه .

فقط دیوار های پیش فرض رو میشه اضافه کرد .

ولی هرچی هست خیلی سخته ! :D

من تو جنگ های صلیبی یا وارکرفت راحت میتونم یه نقشه عالی درست کنم ولی تو لوتر نه!!! :D(

همیشه یه جاش میلنگه ! :))

راستی شما هیچ وقت با سرباز ها مشگل نداشتید ؟ :-o

من از کماندارا متنفرم :) ، اصلا به حرفم گوش نمیدن :) ! بعد پنج دقیقه از سر پست جیم میشن :D !

فقط 3 لرد کماندار الف رو عشقه ! :D

بعد پنج دقیقه از سر پست جیم میشن

آره فکر کنم یه مشکله .چون نباید اینطوری بشه .

حالا این که خوبه اگه تو قسمت غربی دروازه نیرو بزاری که هیچی اما اگه تو قسمت شرقی بزاری اصلا کماندار وای نمیسته .یعنی وای میسته ولی هی میره .

سلام !

بچه ها من چند تا مشگل دارم ، میشه کمکم کنید ؟!

1 نمیتونم مپ بسازم ، خیلی سخته ، سرعت کامپیوترم هم تو این کار اذیتم میکنه ، آیا آدرسی دارید که باهاش بشه نقشه ای دانلود کرد که توش قلعه داشته باشه !؟

2 قهرمان کمانداری که میسازم خیلی چرته ! برد کمانش نصف لگولاس هم نمیشه ! اسمش رو هم گذاشتم فئانور ... فئانور که انقدر تنبل نباید باشه !

3 ایا لینکی وجود داره که بشه توش ل ول یا آیتم های جدیدی واسه محل ساخت هیرو دانلود کنم !

پیلیز!!!!

به پیروز :

فکر کنم مشگل کماندارا این باشه که ما یه در مخفی داریم !

من چند بار تو میناس و هلمز دیپ بازی کردم ((( بدون این که در مخفی بسازم ))) ، دیگه هیچ کمانداری از جاش جم نخورد !

من چند بار تو میناس و هلمز دیپ بازی کردم ((( بدون این که در مخفی بسازم ))) ، دیگه هیچ کمانداری از جاش جم نخورد !

در نداشتن کارو بهتر می کنه

اما بازم تکون می خورن

مخصوصا توی میناس تریت اگه از همه طرف بهت حمله کنن

اه اه ...

من با آدم بد ها نمیتونم بازی کنم ، کمانداراشون گیج اندر گیج و گیج تر از گیجن!

نا مرد کماندارای الف امون نمیدن ، تو هلمز دیپ من موردور بودم ، و رقیبم دو هارد الف ! این کماندارای سیاه بیشه با کمال نامردی کماندارای من رو میزدن ، ولی کماندارای ...... من ..... مثلا رو دیوار بودن ! همشون مردن .....

این کماندارای مسخره الف سائرون رو هم کشتن و حلقه رو که واسه خاطرش کلی جون کنده بودم از چنگم در آوردن ! بالروگ هم سه سوته به دستشون کشته شد .... ویچ کینگ لول 10 رو سه سوته میفرستن درک !

از دست این الف ها ....

بیچاره مورگوت چی کشیده از دستشون !!!

راستی کسی نمیتونه در موارد بالا که ذکر کردم کمک بهم بکنه ؟!

با این که هنوز کسی بهم کمک نکرده ، ولی با کمال پررویی یه چیز دیگه میخوام بپرسم :D

نمیشه هیرو ها رو واسه گروه ها خودمون انتخاب کنیم ؟

من دلم میخواد همه هیروهایی که میسازم تو بازی باشن ، ولی فقط یکیشون میاد ! :D

آدرس دانلود قیام ویچ کینگ رو دارید ؟

من دلم میخواد همه هیروهایی که میسازم تو بازی باشن ، ولی فقط یکیشون میاد !

نون اضافه ای چیزی که نمیخوای .تعارف نکنا راحت باش . :D

اگه قرار باشه اینطوری باشه که 20 .30 تا هیرو میسازی فقط با هیرو میجنگی اصلانم نیرو نمیسازی .اینطوری که نمیشه .

آدرس دانلود قیام ویچ کینگ رو دارید ؟

میخوای دانلود کنی ؟اگه میخوای دانلود کنی لینک تورنت بردار خیلی بهتره .

این دیگه چیه ؟

پیروز ! نمیدونی میشه واسه قسمت هیرو ساز لباس یا اسلحه جدید دانلود کرد ؟

من خیلی پایم!

برادر آرون یه نگاهی به این سایت بنداز:

http://www.the3rdage.net

توش مدهای جالبی پیدا میشه.

پیروز ! نمیدونی میشه واسه قسمت هیرو ساز لباس یا اسلحه جدید دانلود کرد ؟

فکر کنم بشه .ولی نمیدونم چه جوری .حتی میشه یه نژاد جدید هم مثل نژاد روهان تو بازی اضافه کرد .خیلیا تونستن اما من نتونستم :D

سلام بروبچ عزیز حال و احوالتون؟بازی ارباب حلقه ها اعتیاد آوره ها! فکر ترک کردنشم باشید

یه تکنیک جالب تو ارباب حلقه ها هست که میتونید همزمان هم دورف ها رو داشته باشید هم هر گروه دیگه ای که بخواید!

یعنی مثلا دورف ها با گروه ایزنگارد،یا دورف ها با انگمار،یا دورف ها با موردور...(البته در کنار گروه اصلی خودتون میتونید فقط از سربازای دورف ها استفاده کنید،یعنی فرمانده ها و اون نیروهای ویژه مثه زمین لرزه و ...اینارو نمیتونید داشته باشید)

اگه خواستید و خودتون هم تا حالا کشفش نکرده بودید بگید تا بگم

در ضمن قیام ویچ کینگ هم حجمش زیاده،فکرم نکنم آرون تو این خط ها باشه که بره از سایت های تورنت دانلود کنه درسته؟

مگه بیرون ندارنش؟خیلی وقت از اومدنش میگذره یه سر برو خیابون حتما پیدا میکنی،نکردی برو اینجاhttp://shop.p30world.com بگرد پیدا میکنی،سفارشش بده سه سوت برات میارنش!

اگرم پیدا نکردی حالا باز راه حل هست.

البته من نمیدونم،از پست هایی که خوندم اینطور برداشت کردم که نداریش قیام ویچ کینگ رو.

به rider :

ممنون ، سایت باحالیه ، فقط باید بگردم ببینم چی میتونم ازش بگیرم ، خودت چیزی ازش گرفتی ؟ :D

به پیروز :

از همونا کمک بگیر دیگه ! ازشون بپرس چه جوری این کار رو کردن ! شاید فرجی بشه . :D

به برن :

نه نمیدونم چه جوری یه ، لطفا توضیح بده ! حلا چرا فقط دورف ها ؟

چرا نمیتونم دانلود کنم :D

اتفاقا به برکت دانشگاه ، و سایتش میتونم :-o دیگه بیشتر از 1 گیگ که نیست ! هست ؟

یه سوال بچه ها ! به نظرتون هیروهای کدوم گروه بهترن ؟ :D

من خودم فکر میکنم واسه الف ها از همه بهترن ، چون سه تا لرد کماندار دارن ، ولی از ارتش موردور بدم میاد چون نزگول ها خیلی زود میمیرن . :))

به rider :

ببین من خیلی از فایل ها رو از تو سایتی که گفتی دانلود کردم ، ولی نمی دونم چی کارشون کنم که وارد بازی بشن ، میتونی کمکم کنی ؟

مثلا کلی عکس سرباز و غیره پای لینک هایی که دانلود کردم بود ، این عکس ها ، یا فایل ها رو باید جایی کپی کنم؟ :D

اوهوم،من فکر کردم اینترنتت دایال آپه،اگه اینترنت دانشگاهتون میکشه شاید بتونی از اونجا دانلودش کنی اما،دردسر داره :D

ببین اول تو احتیاج به یه نرم افزار یو تورنت یا بیت تورنت یا یه همچین چیزی داری که از اینجا میتونی بگیریشhttp://utorrent.en.softonic.com/

اینو بگیر و نصب کن رو کامپیوترت،حجمش 200 کیلوبایته.بعد که اینو نصب کردی تازه کارت شروع میشه.بدین صورت که باید بری تو سایت های تورنت بگردی و قیام ویچ کینگ رو پیدا کنی.واسه اینکه کارت راحت تر بشه یه چندتا سایت تورنت میذارم اینجا،http://www.torrentz.com/ _ http://isohunt.com/ _ http://www.seedpeer.com/ و...

برو تو این سایت ها بگرد ببین قیام ویچ کینگ رو داره یا نه،اگه داشتن باید به سیدر ها و لیچر هاشم توجه کنی.که اگه اشتباه نکنم یعنی اینکه واسه دانلود باید حتما seeder داشته باشه اون فایل.خلاصه،بعد اینکه همه اینکارارو کردی با استفاده از اون نرم افزاره که اول گفتم میتونی دانلودش کنی که البته حجمش از 1 گیگ بیشتره.

همونطور که گفتم این راهش واست دردسر داره،یا از سایتی که تو پست قبلی معرفی کردم برو سفارشش بده یا برو بیرون از مغازه بخرش که خیلی هم راحت تره.خلاصه خود دانی،همین سه تا راه رو داری.مگه نشنیدی شاعر میگه سه ره پیداست:

"سه ره پيداست.

نوشته بر سر هريك به سنگ اندر،

حديثي كه‌ش نمي‌خواني بر آن ديگر.

نخستين: راه نوش و راحت و شادي.

به ننگ آغشته، اما رو به شهر و باغ و آبادي.

دو ديگر: راهِ نيمش ننگ، نيمش نام،

اگر سر بر كني غوغا، وگر دم دركشي آرام.

سه ديگر: راه بي‌برگشت، بي‌فرجام."

خلاصه تصمیم با خودته.

و اما قضیه هیرو ها،تو بازی ارباب حلقه ها کلا دورف ها از همه نظر قویترن.کلا گروه ها با هم بالانس نیستن.مثلا موردور و ایزنگارد از همه ضعیف ترن . عمرا بتونن در مقابل دورف ها و ادم ها ایستادگی کنن.مگه اینکه طرف خیلی مهارت داشته باشه تو بازی کردن که این بالانس نبودن رو با مهارتش جبران کنه.

خلاصه،تو فرمانده ها به نظر من اول روگاشه،فرمانده برو بچ انگمار که واقعا میتونه سرنوشت جنگ رو عوض کنه،بعدم پادشاه شهر دیله که مال دورفاست،اونم یه تنه یه گروه رو حریفه،کافیه لول ده بشه،دیگه هیچکس حریفش نیست.

از تو آدمام که بورومیر خیلی تاب و توانش خوبه،از تو الف ها هم گلورفیندل بدک نیست،لگولاس و باباشم اگه به چنگال بقیه فرمانده ها نیان و بتونن از دور حمایت کنن افراد رو معرکن.

دورف هام که گفتم؛البته گیملی هم کشندست! یه توانایی داره که سرخ میشه،تو اون حالت بالروگم حریفه!

واسه گابلینام اون یارو پادشاه گابلینا تو لول ده خیلی قوی میشه.ایزنگارد هم مار زبان تو لول ده سلاح مفیدی میتونه باشه علیه دشمن،مخصوصا وقتی بتونی باهاش سائرونم مال خودت کنی!

انگمارم که روگاش یه سرو گردن از همه بالاتره،البته اون یارو هست الان اسمش رو یادم نیست،حالت روح مانند داره،اونم با شمشیر سمیش روح های اراگورن و کلا روح های آدمارو میتونه مثه برگ خزون بریزه زمین!

موردور هم فرمانده هاش آبکین! دیگه کدوما میمونن؟همه رو گفتم دیگه.اما در کل همون پادشاه شهر دیل مال دورف ها و روگاش مال انگمار بهترینان.

اون قضیه هم که میشه دورف ها رو همزمان گرفت در واقع میشه باگ به حسابش آورد،خیلی نکته ظریفی داره،فقط با دورف هام یمشه اینکارو کرد حالا میگمش بهتون.

دستت درد نکنه !

پس بهتره برم بخرمش !

آخه چیزی ندارن تو سایت دانلود کنم ، حوصله ام سر رفته ، ولی دوست ندارم درد سر داشته باشه ! پس بیخیال!

ولی شعرت قشنگ بود ، تاحالا نشنیده بودم ، از کی بود ؟

دورفهاااااااااااا از همه قویترن ؟

کجا قوین ؟ هیروهاشون که کمن ، سربازاشون هم زیاد باحال نیستن ، لول گروهی هاشون هم که چنگی به دل نمیزنه !

واسه چی دوسشون داری؟

ولی سربازای موردور خیلی بیخودن ، این رو قبول دارم . گروه الف ها چی ؟ از اونها نگفتی ؟!

این که با لول 10 مارزبان سائرون رو مال خودت کنی یعنی چی ؟ مگه میشه ؟ چه جوری ؟

بابای لگولاس لولاش خیلی باحاله ، مخصوصا لول آخرش ، هیچی جلو دارش نیست ! کولدانش هم خیلی زود پر میشه.

گفتی ((اما در کل همون پادشاه شهر دیل مال دورف ها و روگاش مال انگمار بهترینان.)) این پادشاه دیل همونیه که گرزش رو میکوبه زمین ، ملت میپرن هوا ست ؟؟؟؟ روگاش !!! تو قیام ویچ کینگه ؟ باید اونو نصب کنم تا این فرمانده گیرم بیاد ؟

من لرد از جنس ترول میسازم ، ولی اتکش مثل بقیه هستش ، نمیشه مثل واسه سائرون پخشی بزنه ؟

تو یه تریلر دیدم ضرباتش مثل سائرون شده ، قضیه چیه ؟

نذار واسه بعد ، بگو جونم بالا اومد ! :D چیجوری دو گروه رو میگیری ؟ :D

ارتش موردور ضعیفه ؟!!!!!!!!!!!!!!!

اینم از اون حرفا بود .یعنی چی .اگه کل نیرو های دشمن همه جای زمینو بگیرن حدود 10 تا هیرو هم داشته باشن با حدود 7 تا ترول میشه راحت دخلشونو آورد و یه کاری کنی عقب نشینی کنن .

اینکه اورک هاش ضعیفن آره .ولی نیزه دارای خوبی داره موردور .یا خود سواران سیاه .خوراک کسایی هستن که کماندار ندارن .دخلشونو میارن .

همه اینا به کنار .فرض کنیم دشمن تو قلعه باشه .با حدود 3 تا از اون برجک ها مثل آب خوردن میشه قلعه رو گرفت .

به نظر من هیچ نژادی اینقدر تنوع سلاح و نیرو جنگی نداره .

----------------------

راستی این که چه جوری میشه دو تا نیرو با هم برداشت رو هم بگو خوبه .من که تا حالا امتحان نکردم .

----------------------

اصولا اینترنت دانشگاه پورت تورنت رو میبندن و گر نه هر کی 100 گیگ میزاشت تو دانلود 4.5 روز بعد میومد بر میداشت اینترنت دانشگاهم تموم شده بود . :D

اوهوم.

اول خطاب به آرون:

آره دورف ها از همه قویترن،حتی خود سازنده ها هم به این مشکل پی بردن و فهمیدن گروه ها با هم بالانس نیستن واسه همین تو patch ها اگه بگردی میبینی خیلی هاشون واسه ضعیف کردن دورف ها ساخته شده.

منم کلا خیلی خوشم میاد ازشون،همچین چقر و ورنرو هستن.اعصاب فولادی میخواد بشه باهاشون کنار اومد.خیلی توپن،به نظرم مستحکم ترین و مقاومترین گروه همین دورف هان :D

در مورد الف هام که اگه بتونن پا بگیرن و همون اول از بین نرن آره اونام خیلی قوی میشن.کافیه یه دیوار بکشی دوره شهرت و یه چندتا برجم بیرون بزنی و تو هر برجم تیر انداز بذاری،دیگه خیلی سخت میشه نفوذ کرد بهشون.

مال قضیه مارزبان هم که یکی از توانایی هاشه،لول ده که میشه میتونه کنترل فرمانده های دشمن رو بدست بگیره.یه بار داداشم با من همین کارو کرد،سائرونم رو ازم گرفت!(البته محدودیت زمان داره دیگه)

یه نکته جالب دیگم که هست اینکه نمیدونم چجوری اما تحت یه حالت های خاصی اون فرمانده ای رو که با مارزبان مال خودت کردی میشه بیاد جزو فرمانده هات،یعنی همیشه مال تو بمونه.حالا نمیدونم چجوری،اما احتمال میدم اگه اون فرمانده ای رو که مال خودت کردی تو مدت زمانی که مال توئه بمیره واسه همیشه میشه مال تو یا شایدم اگه تو مدت زمانی که مال توئه یه لول ببریش بالا همیشه میشه مال تو درست نمیدونم.اما واسه خودم چند بار شده که فرمانده های دشمن واسه همیشه مال من شدن.

اون پادشاه دورف ها هم نه اون نیست،اونی که تو میگی گلوئینه،اینی که من میگم اسمش کینگ دیله،یه سپرم داره دستش.احتمالا با دورف ها زیاد نرفتی یا این فرمانده رو نساختی.حالا ایندفعه دورف ها رو بگیر و اینو بساز،ببین چه مقاومتی داره در مقابل دشمنا.لول ده که میشه میتونه کلی بروبچ دورف بسازه برا خودش،heal هم که داره میتونه همه رو خوب کنه.کلا خیلی فرمانده کارآمدیه،کمتر پیش میاد بمیره.البته باید درست و به موقع از خودشو جادوهاش استفاده کنی ها.

روگاش هم آره مال قیام ویچ کینگه،در مورد اون ترول هام که گفتی آره بعضی از ترول ها ضرباتشون مثه سائرونه البته نه به اون قدرت،اما با یه ضربه 3 4 نفر رو میکشن.الان خیلی وقته بازی نکردم یادم نیست چجوری اونطوری میشه اما چندتا احتمال هست.مثلا شاید به نوع تروله بستگی داره،آخه یادمه چند نوع لرد ترول داره نه یه نوع.البته تو قیام ویچ کینگ چندتا ترول دیگه اضافه میشه به فرمانده ها و لرد ها،فکر کنم ترول های قیام ویچ کینگ اینطوری باشن.چون روگاشم ضرباتش همینطوریه.اون شعره هم مال اخوان ثالثه دیگه.

و اما به پیروز:

اصلا باهات موافق نیستم،حتی میتونم بگم ضعیف ترین گروه گروه موردوره.درسته تنوع سلاح و نیرو داره،فکر کنم از این نظرم اول باشه اما نیروهاش کار آمد نیستن،نمیشه ازشون استفاده کرد.مثلا تو فکر کردی مگه چندتا میشه موماکیل ساخت با اون قیمت زیاد؟یا چندتا ترول میشه ساخت از اون ترول مسلح ها؟هم ساختنش زمان بره هم پولش خیلی زیاده.فقط سوارای هاراد خوبن و ارزونن،بقیه سربازا ناکار آمدن.مثلا در مورد ترول ها که گفتی،تو اصلا 10 تا ترول بساز،خیلی راحت با دو سه گروه نیزه دار یا تیر انداز آتشی میشه راحت از پا درشون آورد.عین برگ خزون میریزن زمین.خیلی وقتا شده من خودم کلی پول جمع کردم از اون ترول های مسلح ساختم،مثلا 3 4 تا هم ساختم،تا زمانی که حریفت فرمانده ها وشمشیر داران راحت میشه شکستشون داد،اما کافیه یه دوسه گروه نیزه دار یا تیر انداز جلوت سبز بشه.اونوقت دیگه هیچی.

واسه اینه میگم ضعیف ترین گروهن.با پول یه موماکیل که دو سه هزارتاست،میشه راحت دو سه گروه نیزه دار 300 400 تومنی ساخت و موماکیل رو فرستاد به دیار باقی!

تو اولین نفری هستی که میبینم از موردور طرفداری میکنه.

همینا دیگه.آها و اما قضیه دو گروه رو گرفتن.والا عرضم به حضورتون که این روش فقط با دورف ها میشه،یعنی اینکه فقط در کنار گروه خودتون میتونید دورف ها رو داشته باشید نه گروه دیگه.برای اینکار اول باید...

خونسردیه خودتون رو حفظ کنید،قبلشم یه لیوان آب یخ(زیاد یخ نباشه ها)بخورید.

بعد یه نقشه رو انتخاب کنید و دورف هارو به عنوان دوستتون برگزینید و خودتونم هر گروهی رو که خواستید بگیرید.

سعی کنید گروه دورف ها نزدیکترین گروه به گروه خودتون باشه،ترجیحا گروه کناریتون باشه.

بعد وارد بازی بشید و بازی کنید و بازی کنید و بازی کنید! تا اینکه،آها...اینجاش مهمه.هر گروهی یه سری نیرو های ویژه داره دیگه،مثلا آدما ارواح رو دارن و سواران روهان و...

نیروهای ویژه دورف هام که زیاده اما اونی که مورد نظر ماست نیروی آخره،دوتا نیروی آخره که یکیش زلزلست،اون یکی هم یه قلعه بزرگ و مستحکمه که روش یدونه منجنیق داره و میشه کنارش چندتا برج ساخت.باید تا حالا از این قلعه ها دیده باشید که میسازن.معمولا هم خیلی مستحکم و مقاومن این قلعه ها،به همین راحتی ها از بین نمیرن.کار اصلیه ما با این قلعه هاست.

اما چجوری؟ما چکاری میتونیم با این قلعه ها انجام بدیم؟میخواید نگم ادامش رو خودتون برید تلاش کنید؟ها؟ :D

باشه بابا چرا عصبی میشید الان میگم.

شما باید منتظر وایسید تا دوست دورفتون از این قلعه ها بسازه.حتما هم این قلعه باید مال دوست دورفتون باشه،یه دفعه فکر نکنید با قلعه های دورف های دشمنم میشه اینکارو کرد!

خلاصه،جونم براتون بگه که وقتی دیدید دروف های دوست از این قلعه ها ساختن،سریع یدونه از اون بیلدر هاتون رو که باهاش ساختمون میسازید برمیدارید و بهش دستور میدید که بره تو این قلعه.به محض اینکه این بیلدر رفت تو اون قلعه،رو قلعه کلیک کنید و در کمال ناباوری ببینید که میتونید بیلدر دورف بسازید!

تا زمانی که بیلدر شما تو قلعست میتونید بیلدر دورف بسازید،اون که در اومد کنترل شما هم رو قلعه از بین میره.خلاصه با اینکار میتونید تمام ساختمون ها و سربازای دورف رو بسازید،فقط فرمانده های دورف و اون نیرو های ویژه مثه زلزله و اینارو نمیتونید بدست بیارید.بهتون پیشنهاد میکنم یه چهار پنج تایی بیلدر دورف بسازید زاپاس نگه دارید که اگه یه دفعه دوستاتون رو نابود کردن باز شما بتونید راهشون رو ادامه بدید و از سربازای دورف کمک بگیرید.اینجوری قدرتتون چند برابر میشه تو بازی.

برید حالشو ببرید و دعا کنید به جون برن :D

خودم اتفاقی داشتم با الف ها بازی میکردم،دورف هام به عنوان دوست انتخاب کرده بودم که به این قضیه پی بردم.

هم ساختنش زمان بره هم پولش خیلی زیاده

تو بازی چیزی که زیاده وقت .پول هم که حرفه ای باشی مثل آب خوردن به دست میاد من آخر هم بازی بیشتر از 300.000 تا پول واسم میمونه .از رمز و ... هم استفاده نمیکنم اصلا رمز نمیشه زد توش .کی گفته تیر انداز میزنش در مورد نیزه دار .طرف اگه حرفه ای باشه نیزه دار هم هیچی نیست .کافیه ترول رو ولش نکنی وسط جمعیت .یه جا نگهش دار هر چی نیزه داره از پا درمیاره .

البته هر کی با یه سری نیرو خوب بازی میکنه .من که با موردور و دورف ها عالی بازی میکنم .شما چطور ؟ :D

البته یه چیزی هست نمیدونم توجه کردید یا نه تو rise of the witch king تقریبا همه گروه ها برابر شدن .ولی بازم موردور از همه قوی تره .مثلا دورف ها هر یه نیرو یی که میسازی تعدادشون نصب نیرو های بازیه bfme 2 هست .یا الف ها و آدم ها یه سری گروه ویژه دارن و...

چه اطلاعات کاملی برن !

ممنون.

اون لرد تروله ، فقط یه نوعه و من نمیتونم نوع دیگه ای رو اضافه کنم ، تو هیروهای قسمت موردور فقط ، اورک ، یورک ، و یه ترول هست ، نوع دیگه ای نداره آخه ؟ شاید به لول هاش بستگی داره نوع ضربش! هیچ کس نمیدونه ؟

من تو قسمت توانایی های هیرو فقط 30 واحد دارم که میتونم به انتخواب به جون و ، آرمو و ... اختصاص بدم ! نمیشه این 30 تا رو افزایش داد؟!

من خیلی دوست دارم که حریفم سائرون بسازه ، ولی بدبختانه ، حتی خیلی هارد هم با وجود این که حلقه دستشه سائرون رو نمیسازه ! اصلا کامپیوتر سائرون رو میسازه یانه ! کماندارای الفم خشک شدن انقدر منتظرش شدن !

منم با برن موافقم ، من یه بار موردور بودم و با انسانها میجنگیدم ، جونم در اومد بازی رو جمع کردم !

یه مشکل اساسی ، نامردا ! دشمنم به جای این که با ارتشم بجنگه یه راست میره سراغ مزارعم ، اونوقت ارتشم هی باید دنبالشون باشه ، رو اعصاب آدم راه میرن و هی ارتشم رو پخش و پلا میکنن!

این ستاره هایی که رنگی رنگی هستن و تو بازی انتخوابی بعد شکست دادن حریف رو به روی مپ ظاهر میشن چیه ؟ به چه دردی میخوره!؟

کد تقلب دارید به منم بدید ؟ :D

برادر آرون ببخشید من یکم دیر کردم.

تو اون سایت دو مدل مد هست که بعضی هاشون رو آموزش داده به صورت دستی تغییر بدی و بعضیهاش هم که باید کپی یا نصب بشه.

مثلا من خودم یه بار تو BFME 2 سپاه انسان ها رو مثل نسخه اول به روهان و گاندور تقسیم کردم و یا مثلا امکان تیراندازی در هنگام حرکت رو به سواران روهان و...

در مورد کد تقلب هم اگه بگردی ترینرهای زیادی تو نت هست.

اوهوم،

بالا بری پایین بیای من میگم موردور ضعیف ترینه.کافیه یه دشمن دورف بروتال بخوره به پستت،اونوقت دیگه هیچی! تو یه نقشه 4 نفره انتخاب کن،بعد دورف ها و ادم ها و گابلین رو بذار رو بروتال و به عنوان دشمنت انتخاب کن،گروه دورف هارم یجوری بذار که نزدیکت باشن و دم به ساعت لشکر بردارن بیان سراغت،ببینم میتونی با موردور دوام بیاری؟

من بخوام به ترتیب قدرت بچینم اینطوری میشه

1-دورف ها

2-انگمار و آدم ها

3-الف ها و گابلین ها

4-موردور و ایزنگارد

البته گابلین ها و الف ها اگه پا بگیرن و قبل نابود شدن به وضع ایده آل برسن میتونن در مقابل دورف هام مقاومت کنن.

اما کلا روی هم رفته گروه ها باهم بالانس نیستن،مثلا من خودم نزدیک 3،4تا پچ دارم که فقط دورف ها رو ضیعف میکنه،اما بازم قوی ترن از بقیه!

جمع کردن پول هم به حرفه ای بودن ربطی نداره،تو محدوده خودت یه سری مزارع محدود میشه زد با کارایی بالا مگه اینکه از زمین دشمنم استفاده کنی،البته موردور چوب بری هم داره اما در کل تو مدت زمانی که داریم موماکیل یا ترول میسازیم اونا کلی از این سرباز شمشیر دارا و نیزه دارا میسازن میان خفتمون میکنن! تو تونستی با دشمن های بروتال با موردور کنار بیای حرفه.

آرون در مورد ترول هم گفتم دیگه،تو قیام ویچ کینگ چند نوع ترول جدید به لرد ها اضافه میشه،اونا اونطوری ضربه میزنن.

حریفم اره معمولا خیلی کم پیش میاد سائرون بسازه اما خب گاهی وقتا میسازه.آخه معمولا حریف که بروتال باشه به صورت دیوانه واری هی نیرو میسازه هی نیرو میسازه واسه همین پولشون نمیمونه جمع بشه برسه به 10 هزار.دلیل اصلیش اینه.

اون قضیه هم که میگی میرن سراغ مزرعه ها آره خیلی اعصاب خورد کنه،تا آدم میاد مهارشون کنه مزرعه رو میفرستن هوا.

اون ستاره های کنار نقشم کاربردش رو نمیدونم اما دیدم بروبچ اینجا قبلا تو چندتا پست روش بحث کرده بودن حالا نمیدونم تو این تاپیک بود یا یه جا دیگه.

همینا دیگه.راستی اون قضیه دو گروه با هم رو که گفتم اجرا کردید؟موفق شدید؟

آیزنگار هم قوی هست .تو آیزنگارد یه گروه شمشیر زن لول 5 با تجهیزات بزاری همه رو حریفن .یا اون وارگ ها که خودشون یه لشگرن .

در مورد پول .این که چیزی نیست فقط باید بتونی یه کم حرفه ای باشی .راحت میتونی کل زمین البته به غیر از جاهایی که چسبیده به دشمن مزرعه (یا هر چیز دیگه ای که شما میگید) زد و دشمن هم هیچ کاری نداره .

در مورد گابلین ها با برن موافقم اولش خیلی ضعیفن ولی یه کم از بازی بگزره نیرو میارن مثل مور و ملخ دخلتو میارن .

اوففف!

یه چی بگم بهم نمیخندید ! :-o

من فکر میکردم ترینر همون تریلر ه ! :D(

روش کارش چه جوریه ؟ :D

مرسی rider جون :D

من با تیر اندازهای گروه بد ها نمیسازم ، بردشون خیلی کمه ، هی از تو تاریکی تیر الف ها یا آدم ها میاد میزندشون! :D وگرنه که پیاده نظام خوبی دارن !

ای کاش میشد ساخت تیر انداز و منجنیق رو تو تنظیمات از امکانات دشمن حذف کرد ، اینجوری بازی کیفش بیشتر میشد.

امروز کلاسام تموم میشه میرم خونه ،ولی قبل این که برسم یه سره میرم قیام ویچ کینگ رو بخرم ! این تنوع لردی منو دیوونه کرده ، برن ! :))

روش کارش چه جوریه ؟

باید همزمان با بازی ترینر هم در حال اجرا باشه. و بعدش دکمه های مربوط رو بزنی و ...

ای کاش میشد ساخت تیر انداز و منجنیق رو تو تنظیمات از امکانات دشمن حذف کرد ، اینجوری بازی کیفش بیشتر میشد.

از تو INI.BIG میشه همه چی رو دستکاری کرد. مثلا کامند پوینت ها - قیمتها - زمانها - سلامتی - و توانایی و حتی محدوده بینایی

حتی میشه مقدار پولی که مزرعه ها میدن رو تنظیم کرد.

اول باید یه برنامه Bigeditor رو دانلود کنی. ( در حد نیم مگابایت هست.)

بعدش با این برنامه فایل INI.BIG رو که داخل پوشه بازی هست رو باز کنی.

بعد تو فایل های داخلش gamedata رو پیدا کن و هرچی دلت خواست دستکاری کن.

به نظر من این از هرچی کد تقلب و... هست بهتره چون هم خودتو میتونی قوی کنی و هم دشمنتو محدود و در عین حال قوی

مرسی !

میرم ببینم میتونم کاری رو که گفتی انجام بدم ؟!

بازی یه اشتباه نداره !؟ لرد کمانداری که میسازم ، موقع پرتاب شلیک شمشیرش رو تکون میده بعد تیر پرتاب میشه ! این دیگه چیز مسخره اییه!

پیروز پیروز !

چقدر این دورف ها شاخن ! یه سر باهاشون با موردور جنگیدم ، دخلشون اومد ! یه لرد کوتوله ساختم که لول 2 گیملی و لول آخر بابای گیملی رو داره ! 10 تا گروه هم جلوی 4 تا لردم رو نمیتونست بگیره ! :D

چقدر این دورف ها شاخن ! یه سر باهاشون با موردور جنگیدم ، دخلشون اومد ! یه لرد کوتوله ساختم که لول 2 گیملی و لول آخر بابای گیملی رو داره ! 10 تا گروه هم جلوی 4 تا لردم رو نمیتونست بگیره !

دوباره داری میزنی تو جاده خاکیا :D

بچها یه تاپیک بزنیم عکس از بازی هامون بزاریم .چیز جالبی میشه .اگه موافقی یه کی شروع کنه بزنه عکس بزاره تا بقیه هم بیان

(هر چند فعلا من لوتر رو کامپیوترم ندارم نمیتونم عکس بزارم ولی به زودی دوباره نصب میکنم :D )

منظورت از جاده خاکی چیه ؟ :D

اگه منظورت اسپم زدنه ، که باید بگم بحث مربوط به بازیه و تیکه پیام بالام هم مربوط به شخصیت های بازیه ، پس ایرادش کجاست :-o ؟؟؟؟؟؟؟؟

یا منظورت اینه که خالی میبندم :D !!!!!!!!!!

منظورم از 10 تا گروه ، ده تا گروه ، فرضا اورک بود ، نه این که با 10 تا هارد بجنگم! :D

جدای از این حرف ها !

چه جوری میتونم از بازی عکس بگیرم :D ؟

اگه منظورت اسپم زدنه ، که باید بگم بحث مربوط به بازیه و تیکه پیام بالام هم مربوط به شخصیت های بازیه ، پس ایرادش کجاست

:D :D چرا ناراحت میشی ؟! :D منظورم اینه که دوباره داری میری سر اول موضوع .(این که موردور ها ضعیفن :D )

چه جوری میتونم از بازی عکس بگیرم ؟

نمیدونم با یه کلیدی بود عکس میگرفت تو my picture ذخیره میکرد .تو Option باید نوشته باشه .

آقا برید این Gameranger رو دانلود کنید Online بزنیم شما هر چی هم بگیرید باز من با Mordor جمتون می کنم

My acount in gameranger : youakhin

WWW.Gameranger.com

این خانوم ! مسئول سایتمون رو میگم ، فکر نکنم بذاره با سایت دانشگاه بازی کنم !

تو خونه هم که با دیال آپ نمیشه کاری کرد .

همون عکس ها رو بذاریم زرنگیم .

سائرون تو بلدی چه جوری میشه از بازی عکس گرفت ؟

به پیروز !

نه بابا ناراحتی چیه :D

چرا سایتت انقدر خلوته ؟ هرچقدر بهش سر میزنم چیز جدیدی نمیبینم .

آقا برید این Gameranger رو دانلود کنید Online بزنیم شما هر چی هم بگیرید باز من با Mordor جمتون می کنم

My acount in gameranger : youakhin

بد بختیه حالا که ما هاردمون تا خرخره پره همه میخوان بازی کنن :D بزار خودم تا چند روز دیگه با هارد جدید میام میترکونم gameranger رو :D

چرا سایتت انقدر خلوته ؟ هرچقدر بهش سر میزنم چیز جدیدی نمیبینم .

تو مگه آدرس سایتمم داری ؟! :-o

آهان آدرسشو این بقل گزاشتم حواسم نبود . :D

مهندس بزار افتتاح رسمی بشه . الان همه چی در حد تسته و تا 1 یا دو روز دیگه افتتاح رسمی میکنم با آموزشای غول .

راستی نظرت در مورد گرافیک چه طوره .خودم زدم .گفتم میترکونم :D

مهندس خودتی :D

من دکتر میشم ;:D

خیلی قشنگه!!!

کاش سایت ما هم اینجوری خوشگل میشد ، ولی خب سنگینیش رو میخوای چی کار کنی ؟ :-o ، من با سیستم خونه نیومدم سر بزنم ببینم چقدر طول میکشه تا سایتت روباز کنه ولی با سیستم های دانشگاه که خیلی راحت صفحه بالا می اومد. :))

منتظرم! :D

زمان افتتاحیه رو بده وگرنه می افته یه قرن بعد هااااا :D

مهندس خودتی

من دکتر میشم

راس میگی . :D

ولی خب سنگینیش رو میخوای چی کار کنی ؟

حد اقل 200 کیلو هست البته این ماله صفحه اوله چون یه سری چیز میز داره که تو بقیه صفحه ها نیس .صفحه دوم خیلی سبک تره تقریبا 70 تا 100 تا .(اصل هم صفحه های دوم هست .)

زمان افتتاحیه رو بده وگرنه می افته یه قرن بعد هااااا

مطمعن باش زود راه میندازم .البته قسمت ارسال مطلب گزاشتم شما هم کمک کنید مطلب جدید بزارید :D

تو امضام مینویسم .

می خوای از بازیت عکس بگیری ؟

میری تو بازی و هر کجا که خواستی دکمه print screen رو میرنی بدش میای توی paint و دکمه past رو میزنی در آخر هم Save می کنی

میری تو بازی و هر کجا که خواستی دکمه print screen رو میرنی بدش میای توی paint و دکمه past رو میزنی در آخر هم Save می کنی

چه کاریه .تو آپشن نگاه کنی یه دکمه بود اتوماتیک همون صفحه رو با جزئیاتش (سمت راس پاین هم اسم بازی رو مینوشت) سیو میکرد .

راستی سایت ما هم راه افتاد .هر کی خواست بیاد داریم میترکونیم . :D

آقا یکی بگه این هیروهایی که میسازمو کجا میتونم استفاده کنم ؟؟

یا امتیاز که 30 هست رو چطور میتونم افزایشش بدم ؟؟

:D\ :D\

آقا یکی بگه این هیروهایی که میسازمو کجا میتونم استفاده کنم ؟؟

وقتی میخوای بازی رو شروع کنی جلوی تیمت اسم یه قهرمان رو نوشته .میتونی اونو تغییر بدید به اونی که ساختی .

یا امتیاز که 30 هست رو چطور میتونم افزایشش بدم ؟؟

امتیاز چی 30 هست ؟

مرسی ، فعلا به سیستم خونه دسترسی ندارم ، 30 همون امتیازی که براس ساخت هیرو داری که به دلخواه میتونی به قدرت و جون و این چیزا نسبت بدی ! اونو نمیشه افزایش داد ؟؟

مرسی ، فعلا به سیستم خونه دسترسی ندارم ، 30 همون امتیازی که براس ساخت هیرو داری که به دلخواه میتونی به قدرت و جون و این چیزا نسبت بدی ! اونو نمیشه افزایش داد ؟؟

نه اونو نمیشه افزایش داد ولی اگه ازش خوب استفاده کنی هیرو های شاخی میشه باهاش ساخت .

مثلا میزان Armor رو بیشتر از بقیه بالا ببر .

اگه گزینه هاشو بدی میگم کدوما از بقیه بهتره بالا بره .

توی skirmish جلوی هر تیم یه درصدی % هست. اون چیه . به چه دردی میخوره؟

توی skirmish جلوی هر تیم یه درصدی % هست. اون چیه . به چه دردی میخوره؟

این گزینه تو بیشتر بازی های استراتژیک هست .اگه اونو برای هر تیم افزایش بدی افراد یا ارتش اون تیم ضعیف تر میشه .بهتره ازش استفاده نکنی چون بازیو جالب نمیکنه .

سعی کن بیشتر تو زمین های 8 نفری بازی کنی همه هم بزار رو Brtual اینطوری بازی حال میده . :ymapplause:

یعنی میشه یه کاری کرد طرف مقابل کماندار و منجنیق نسازه ؟

بدم میاد با کماندار ها و منجنیق بجنگم ، خیلی نامردی میزنن هیرو هام رو....

اگه درصدش رو چند بذارم فقط پیاده نظام میسازه؟

یعنی میشه یه کاری کرد طرف مقابل کماندار و منجنیق نسازه ؟

بدم میاد با کماندار ها و منجنیق بجنگم ، خیلی نامردی میزنن هیرو هام رو....

اگه درصدش رو چند بذارم فقط پیاده نظام میسازه؟

نه .نمیشه .از همه کم میشه .

کماندار و منجنیق که نباشن کی دیگه میخواد بجنگه ؟

میشه آموزش کامل game ranger رو بزارید. چه جوریه؟

وقتی می خوام وارد یه room بشم گیر میده بهfirewall :ymapplause:

میشه آموزش کامل game ranger رو بزارید. چه جوریه؟

وقتی می خوام وارد یه room بشم گیر میده بهfirewall :ymapplause:

من خودمم تا حالا بازی نکردم .تا آخر کار میرفتیم تو زمین هم میریم ولی هیچ کس تو زمین نیست .کسی میتونه کمک کنه ؟طرف مقابل هم همینطوریه .

من الان می تونم rise of the witch-king رو تو گیم رنجر بازی کنم. اگه کسی هست بگه تا قرار بزاریم ;:-?

با پچ 2.01

سلام من تازه عضو این سایت شدم من بازی rise of the witch king ro mikham اگه میشه فایل دانلود حالا یا torrent یا هر چی واسم بزارید ممنون میشم من قبلا این بازی و bfme2 رو داشتم و خیلی بازی میکردم و حالا هر چی میگردم نمیتونم پیداشون کنم خلاسه گیر نمیاد فقط bfme1 رو تونستم اونم با زحمت گیر بیارم که اونم در مقایسه با 2 خیلی مسخره بود من تو کل بازیایی که کردم با لردای ساخت خودم بازی میکردم و از هر نظر تستشون کردم از آخر تونستم لردی بسازم که زمانی که لول 10 میشد میتونستم لردی که با حلقه ساخته میشه از تیم بدا رو هم شکست بدم فقط در صورتی میشه شکستش داد که با لشکر خیلی زیاد تمام لرد های تیم مقابل و منجنیق و همون لرد حلقه دار البته بدون گرفتن آپگرید های ارتشش به لردم که بدون هیچ تغییر تو فایلای بازی و کد تقلب ساختم شکستش داد.فقط چند بار تونستم از لول هایی که خون لرد رو پر میکنه بصورت مداوم بدون این که بخواد پر بشه استفاده کنم نمیدونم چطوری اینجوری شده بود.

يك چيزي بگم؟؟

انصافا بهترين بازي اي كه از سرزمين ميانه ساخته شده همين قيام ويچ كينگ كه يك استراتژيكي با كيفيته

داستانش هم مطابق واقعيت و اونچه در ضميمه ارباب حلقه ها اومده درست شده و مثل نسخه قبليش نبرد براي سرزمين ميانه تخيلي نيست!

من هنوز دارم نسخه قیام ویچ کینگ رو بازی میکنم

ولی لول گیریش خیلی سخت و طولانیه

بعد از بردن نزدیک به 30تا نبرد تازه با الفا لول 5 هستم و با انسانا لول 4

من که BFME2 رو تموم کردم عدد امتیازا برای هیرو ها 30 شد بهتره که توی

skirmish بیشتر برنده بشی و good campaignرو تموم کنی. good campagin همش نه تا مرحله است

ببخشید من توی مرحله 4 الف ها ودورف ها که باید اژدها رو بکشم گیر کردم می شه بگید چجوری رد کنم؟

دستت درد نکنه !

پس بهتره برم بخرمش !

آخه چیزی ندارن تو سایت دانلود کنم ، حوصله ام سر رفته ، ولی دوست ندارم درد سر داشته باشه ! پس بیخیال!

ولی شعرت قشنگ بود ، تاحالا نشنیده بودم ، از کی بود ؟

دورفهاااااااااااا از همه قویترن ؟

کجا قوین ؟ هیروهاشون که کمن ، سربازاشون هم زیاد باحال نیستن ، لول گروهی هاشون هم که چنگی به دل نمیزنه !

واسه چی دوسشون داری؟

ولی سربازای موردور خیلی بیخودن ، این رو قبول دارم . گروه الف ها چی ؟ از اونها نگفتی ؟!

این که با لول 10 مارزبان سائرون رو مال خودت کنی یعنی چی ؟ مگه میشه ؟ چه جوری ؟

بابای لگولاس لولاش خیلی باحاله ، مخصوصا لول آخرش ، هیچی جلو دارش نیست ! کولدانش هم خیلی زود پر میشه.

گفتی ((اما در کل همون پادشاه شهر دیل مال دورف ها و روگاش مال انگمار بهترینان.)) این پادشاه دیل همونیه که گرزش رو میکوبه زمین ، ملت میپرن هوا ست ؟؟؟؟ روگاش !!! تو قیام ویچ کینگه ؟ باید اونو نصب کنم تا این فرمانده گیرم بیاد ؟

من لرد از جنس ترول میسازم ، ولی اتکش مثل بقیه هستش ، نمیشه مثل واسه سائرون پخشی بزنه ؟

تو یه تریلر دیدم ضرباتش مثل سائرون شده ، قضیه چیه ؟

نذار واسه بعد ، بگو جونم بالا اومد ! :D چیجوری دو گروه رو میگیری ؟ :ymparty:

اینا مال کدوم بازیه و کدوم قسمت من گیج شدم.می شه بگی؟ :ymapplause:

خب از امروز میخوام چندتا از مود های جالبی رو که بعضی ها رو خودم تجربه ی بازی کردنشون رو داشتم براتون معرفی کنم. مود امروز:

Special Extended Edition

این مود از سری مود های غیر رسمی بازی نبرد برای سرزمین میانه هست که همون طور که از اسمش معلومه واقعا ویژه هست. تو این مود سعی شده تا همه چیز مانند فیلم واقعی به نظر بیان. مثلا دیگه فیل های کوچک و یا ترول های کوچک نخواهیم داشت و سعی شده نسبت سایز شخصیت ها و سربازها و امکانات به یکدیگر واقعی به نظر بیاند. همچنین سرباز ها هیرو ها و امکانات جدیدی به هریک از نژاد ها اضافه شده و تغییرات زیادی که بازی با اونها میتونه جالب باشه همچینین در این مود به روهان امکانات و سازه ها و هیرو ها و... های بسیار زیادی اضافه شده که با انتخاب گاندور میتونید از اون ها بهره مند شوید. تعداد نزگول ها نه تا شده,هیرو های جدیدی مثل گالادریل,کلبورن,گریشناخ و ... به بازی اضافه شده, چهره هیرو ها بهتر شده و گرافیک بهبود یافته, تعدادی از باگ ها برطرف شده و بسیاری تغییرات دیگه که باید خودتون با بازی کردن این مود ببینید. سازندگان واقعا برای اون زحمت کشیدن و من بهتون پیشنهاد میکنم حتما بازی کنینش. البته بگم که هنوز نسخه کامل این مود نیومده و این نسخه بتا هست. اینم یه فایل پی دی اف که توضیحات جامع و کاملی رو درباره ی مود همراه با تصاویری از اون گذاشته:

BFME2_Nazguls_SpecialExtendedEdition.pdf

اینم لینک صفحات این مود در سایت های مختلف برای دانلود و توضیحات:

Moddb

The3rdage

تورو خدا کمک کنین!

من وقتی بازی رو BFMٍII اجرا میکنم و شروع به بازی تقریبا بعد از 3 دقیقه از بازی یحو میگه باختم و تمام سربازام و ساختمونام یحویی نابود میشن :Ring:

کمک کنین!! :|

مال منم یه مدت اینجوری بود

یا باید ویندوز عوض کنی

یا به احتمال زیاد باید بازی رو ریمو کنی و یکی دیگه نصب کنی (همون بازی ولی یه دیسک جدید)

احتياجي به ويندوز عوض كردن نيست.

بازي رو كه دوباره نصب كني ، درست ميشه.

من هنوز دارم نسخه قیام ویچ کینگ رو بازی میکنم

ولی لول گیریش خیلی سخت و طولانیه

بعد از بردن نزدیک به 30تا نبرد تازه با الفا لول 5 هستم و با انسانا لول 4

مگه اخوی با لول گیری چی میشه؟؟؟

دوستان چطور میشه کرک برای پچ 1.06 رو دانلود کرد؟کسی لینکش رو داره؟ما برای بازی تحت شبکه می خوایم.نیازی به کرک هست یا باید از روش دیگه ای استفاده کرد؟

در ضمن پچ جدیدتری برای battle for middle earth II یا rise of witchking اومده؟

ممنون میشم اگر اطلاعات لازم رو به بنده بدید.

دوستان چطور میشه کرک برای پچ 1.06 رو دانلود کرد؟کسی لینکش رو داره؟ما برای بازی تحت شبکه می خوایم.نیازی به کرک هست یا باید از روش دیگه ای استفاده کرد؟

در ضمن پچ جدیدتری برای battle for middle earth II یا rise of witchking اومده؟

ممنون میشم اگر اطلاعات لازم رو به بنده بدید.

منظورتون از شبكه چيه؟ اگه منظورتون ، اتصال چند تا كامپيوتر به هم ديگه است كه نيازي به پچ نيست. فقط كافيه ورژن بازيتون مثل هم باشه.

ولي اگه منظورتون آنلاين بازي كردنه ، بايد ببينيد جايي كه ميخوايد بازي كنيد ، گيم رنجر ، هاماچي يا هر جاي ديگه اي ، بقيه چه پچي رو نصب كردند ، شما هم همون پچ رو نصب كنيد

منظورتون از شبكه چيه؟ اگه منظورتون ، اتصال چند تا كامپيوتر به هم ديگه است كه نيازي به پچ نيست. فقط كافيه ورژن بازيتون مثل هم باشه.

ولي اگه منظورتون آنلاين بازي كردنه ، بايد ببينيد جايي كه ميخوايد بازي كنيد ، گيم رنجر ، هاماچي يا هر جاي ديگه اي ، بقيه چه پچي رو نصب كردند ، شما هم همون پچ رو نصب كنيد

بله.منظورم هر دوی اون هاست.و برای آنلاین بازی کردن گویا پچ 1.06 رو نیاز داره.اما نمی تونم کرکش رو پیدا کنم.یا اگر مثل rise of witchking نیاز به مینی ایمیج هست،اون رو از کجا می تونم پیدا کنم؟:ymapplause:

بله.منظورم هر دوی اون هاست.و برای آنلاین بازی کردن گویا پچ 1.06 رو نیاز داره.اما نمی تونم کرکش رو پیدا کنم.یا اگر مثل rise of witchking نیاز به مینی ایمیج هست،اون رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ :ymapplause:

توي گيم رنجر هم با ورژن 1.00 بازي ميكنن هم با ورژن 1.06

واسه دانلود پچ 1.06 به لينك زير برو

http://www.xgames.ir/f186/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-lord-lord-rings-battle-middle-earth-2-a-606.html

ببخشید بازی های دیگه ارباب حلقه ها از نوع استراتژیک کسی میشناسه لطفا هر کی میشناسه و سایت دانلودشو میدونه تو همین تاپیک بهم بگه ممنون

خب پس مرحله اول نصب را انجام دادی مرحله دومش اینجوریه: به اون فایلی که رو دستکتاپ هست فعلا کاری نداشته باش چون بازی هنوز کامل نصب نشده. برو تو همون پوشه اولی که بازی را از اونجا نصب کردی( همون پوشه ای که فایل autorun.exe را اجرا کردی) در اونجا یه پوشه ی دیگه ای هست به نام Crack تو این پوشه یه فایلی هست به نام Setup.bat این فایل را کپی میکنی تو همون درایوی که بازی را نصب کردی تو پوشه اصلی بازی بعد از اونجا اجراش میکنی و شروع میکنه به decompress کردن بازی و بازی نصب میشه وقتی که تموم شد میتونی با همون آیکنی که تو دسکتاپ هست بازی را اجرا کنی

البته من به نظرم این بازی ریپ شده هست و احتمالا فیلمهای بازی را برای اینکه حجمش کم بشه ازش حذف کردن

داداش این بازی مرحله هاش اصلیش چیه؟

حمل به Minas tirith رو داره؟

این بازی چرا موردور با این گروهی که هستیم جداست این دو تا هم با هم وارد جنگ میشن؟

دوست عزیز من ارباب حلقه ها earth1,2 رو دارم حالا هم قیام ویچ کینگ رو دارم اما مثلا وقتی برای گاندور یا موردو ساختمان سربازشون رو میسازم مثلا آدم های روشو نشون نمیده که دارن ارک ها رو میسازن باید چه کار کنم که درست شه چون رو کامپیوتر هی دیگه امتحان کردم درسته ؟(لطفا جواب بده)

-----------------------

بعد یک سوال دیگه داداش نگاه تو این بازی مرحله های اصلیش مثل نبرد Minas Tirith یا نیرد Rivendel از این نبرد های مهم توش است که مثلا به کشور حمله کنیم بعد چرا این Witch-King هم تو گروه که بازی رو باهاش شروع میکنیم هست هم تو موردور با هم دشمنن؟

---------------------

(((((((لطفاٌ جواب بدین خیلی بهشون احتیاج دارم))))))

نشان دادن سرباز ها به مقدار تنظیم گرافیک بازی که براساس کارت گرافیک شما تنظیم میشه بستگی داره...

برای اینکه 2تیم هم گروه باشن به نظرم Team Number هست رو باید یکسان بزارید، بعد هرگروهی که شماره های یکسان داره، با هم دوست هستن و با بقیه دشمن...

در مورد اینکه که سربازها را نشون نمیده همانگونه که جناب الوه گفتند میتونی تنظیمات گرافیکی بازی را کم یا زیاد کنی شاید درست بشه از منوی settings

در مورد بازی Rise Of Witchking متاسفانه نمیتونم نظری بدم چون بازیش نکردم

راستش من دی وی دی این بازی را چند سال پیش خریدم اما وقتی نصبش کردم اصلا به دلم نچسبید و به همین خاطر دیگه بازیش نکردم دوستان دیگری تو انجمن هستند که بازیش کردن و بسیار هم وارد هستند میتونید از اونا بپرسید

سایر بازیهای ارباب حلقه ها هم تاپیک هاشون تو همین انجمن هست (https://arda.ir/forum/index.php?showforum=16)

سایت خاصی در نظرم نیست که بازیها را داشته باشه هر کدام را اگه خواستی میتونی بگی من لینکهای دانلودش را بهت بدم ( البته بازیهای دیگه ای هم هستند که چون جذابیت و معروفیت کمتری دارند شاید اسامی اونا تو انجمن نباشه)

دوستان عزیز کی میاد BFME 1..2 رو آنلاین بازی کنیم حال میده

در مورد اینکه که سربازها را نشون نمیده همانگونه که جناب الوه گفتند میتونی تنظیمات گرافیکی بازی را کم یا زیاد کنی شاید درست بشه از منوی settings

در مورد بازی Rise Of Witchking متاسفانه نمیتونم نظری بدم چون بازیش نکردم

راستش من دی وی دی این بازی را چند سال پیش خریدم اما وقتی نصبش کردم اصلا به دلم نچسبید و به همین خاطر دیگه بازیش نکردم دوستان دیگری تو انجمن هستند که بازیش کردن و بسیار هم وارد هستند میتونید از اونا بپرسید

سایر بازیهای ارباب حلقه ها هم تاپیک هاشون تو همین انجمن هست (https://arda.ir/forum...hp?showforum=16)

سایت خاصی در نظرم نیست که بازیها را داشته باشه هر کدام را اگه خواستی میتونی بگی من لینکهای دانلودش را بهت بدم ( البته بازیهای دیگه ای هم هستند که چون جذابیت و معروفیت کمتری دارند شاید اسامی اونا تو انجمن نباشه)

احیانا شما لینک دانلود بازی return of the king رو هم دارین؟! :P

احیانا شما لینک دانلود بازی return of the king رو هم دارین؟! :P

آره داداش دارم

کسی سایتی سراغ نداره که این بازیو گذاشته باشه؟ گه کسی سراغ داره لطفا بگه که شدیدا هوس کردم بازیش کنم.

لینکهای دانلود خدمت شما هر لینک 200 مگ

http://uptobox.com/uzcmn30auov3

http://uptobox.com/v551ydnnduso

http://uptobox.com/drl6kkltgp1s

http://uptobox.com/f3050s5jvpjq

http://uptobox.com/hooects26b8d

http://uptobox.com/hj2ucifqkbcx

http://uptobox.com/l8wr741f3mhd

http://uptobox.com/wh99vco0pvea

http://uptobox.com/kxsbaxlkpk98

http://uptobox.com/gici3xwb970s

http://uptobox.com/sz9g30vwub6h

http://uptobox.com/b0q7vu3osnag

http://uptobox.com/sol5f2xseims

http://uptobox.com/14juiz4w1jpi

http://uptobox.com/4blki0u1w46j

http://uptobox.com/wd4z87yrgtiu

http://uptobox.com/tu8o1mglbwux

http://uptobox.com/btf6pz13u62h

http://uptobox.com/nun0i0s8qzys

http://uptobox.com/wtbxr1dwfveo

http://uptobox.com/rkmuikhbl8yv

http://uptobox.com/b9h71h387z09

http://uptobox.com/n7p0m4xex4tw

http://uptobox.com/z8svxt8rrh1p

http://uptobox.com/09hp86pldayb

http://uptobox.com/z1igmj01k99m

http://uptobox.com/mfy314fbsfoz

http://uptobox.com/jmz8siqux9cz

http://uptobox.com/tjf1ixqzvftt

پسورد

www.fulloyun.com

برادر آرون یه نگاهی به این سایت بنداز:

توش مدهای جالبی پیدا میشه.

ببخشید ...از این سایته دانلود کردم چند تا بعد کجا باید paste کنمشون؟

خب از امروز میخوام چندتا از مود های جالبی رو که بعضی ها رو خودم تجربه ی بازی کردنشون رو داشتم براتون معرفی کنم. مود امروز:

Special Extended Edition

این مود از سری مود های غیر رسمی بازی نبرد برای سرزمین میانه هست که همون طور که از اسمش معلومه واقعا ویژه هست. تو این مود سعی شده تا همه چیز مانند فیلم واقعی به نظر بیان. مثلا دیگه فیل های کوچک و یا ترول های کوچک نخواهیم داشت و سعی شده نسبت سایز شخصیت ها و سربازها و امکانات به یکدیگر واقعی به نظر بیاند. همچنین سرباز ها هیرو ها و امکانات جدیدی به هریک از نژاد ها اضافه شده و تغییرات زیادی که بازی با اونها میتونه جالب باشه همچینین در این مود به روهان امکانات و سازه ها و هیرو ها و... های بسیار زیادی اضافه شده که با انتخاب گاندور میتونید از اون ها بهره مند شوید. تعداد نزگول ها نه تا شده,هیرو های جدیدی مثل گالادریل,کلبورن,گریشناخ و ... به بازی اضافه شده, چهره هیرو ها بهتر شده و گرافیک بهبود یافته, تعدادی از باگ ها برطرف شده و بسیاری تغییرات دیگه که باید خودتون با بازی کردن این مود ببینید. سازندگان واقعا برای اون زحمت کشیدن و من بهتون پیشنهاد میکنم حتما بازی کنینش. البته بگم که هنوز نسخه کامل این مود نیومده و این نسخه بتا هست. اینم یه فایل پی دی اف که توضیحات جامع و کاملی رو درباره ی مود همراه با تصاویری از اون گذاشته:

BFME2_Nazguls_SpecialExtendedEdition.pdf

اینم لینک صفحات این مود در سایت های مختلف برای دانلود و توضیحات:

Moddb

The3rdage

اقا من دانلود کردم و موندم چیکارشون کنم..!! میشه کمک کنین؟

درود

ببخشید کسی مودی میشناسه که بشه باهاش همه نیروها و ساختمون های روهان رو مثل شماره 1 این بازی ساخت؟

ممنون.

اگه rotwk رو بگین

بله

The History Of Ages هست

وحشتناک مود زیبایی هست

روهان هم داره البته بسیار کامل تر از مال 1

همینطور تیم های:.. Arnor..Gondor..Rohan..Men of the east ....

حتی تو هیرو ها گیل گالاد و الندیل و خیلی های دیگه هست!

اگه خواستین لینک بدم!

اما برا bfme2 نمی دونم!

مثل اینکه این بازی داره به تاریخ می پیونده (متاسفانه در ایران..در گیمرنجر از پر طرفدر ترین هاست)

کسی هست؟؟؟

بابا چرا کسی جواب نمی ده؟!

دوستان یه سوال!

کسی راهی سراغ داره که گیمی که کپی پیست شده و درون گیم بعد 3:30 دقیقه خود به خود میپره بیرون (اگه براتون اتفاق بیفته می دونین چی می گم!! تموم ساختمونا و واحد ها می میرند و خراب می شوند و میگه که من باختم!!!!) حل بشه؟؟

می دونم که مشکل از ریجستری هستش...خیلی تلاش کردم ولی نتونستم پیداش کنم

کسی بلده؟ یا اصلا امکان داره؟؟

چند تا مود پیدا کردم..مهشر!

مال دوران اول.. فین گولفین...الندیل..گیل-گالاد...سائرون (مال دوران اول) و آرمی ه انگباند و به جای حلقه سیلماریل و حتی گلائروگ (نمی دونم دست نوشتم یا نه) بزرگ ترین اژدهایان و همینطور واحد های نظامی زیاد همچنین بالروگ ها و اژدها ها و خیلی چیزای دیگه در انگباند وخیلی چیزای دیگه

functions:

Angbad....Rohan....Arnor...Gondor...Lothlorien....(الفها که با اسم دیگه ای اومده یادم نیس!! الفها به دو دسته تقسیم شدن!).... و دیگه... یادم نیس!!

خلاصه اگه کسی هست بگه بدم!!!

سلام به همه!

به در خواست دوستان اینارو می گم!!

اول اینکه منظورم از ROTWK Rise Of The Witch King هست...قیام شاه جادو پیشه

بعدشم..بیشتر این مود ها که گفتم مال قیام... هست

یکیش The Four ages mod هست که آنگباند و الفها متمایز ترین قسمتشه (روهان نداره)

http://lgda.the3rdage.net/L4Ebeta.zip

بهترین این مود ها The History Of Ages هست که روهان کامل داره..الفهای کامل... آرنور...و خیلی چیزای دیگه که واقعا پیشنهادش می کنم این لینک دومی:

http://media1.gamefront.com/moddb/2013/04/14/thoa135.rar?b17f4b620c6cf1393ffa644d1ceea1519471f50243241c9c351f544aefaeb617054856f45e07ae230795c14b30a53906a278cc670925e173f63ab5fd3fbd218ca71d8223d83a2cb7008292eb7949ee4dba983be6637ca10a900cbc9ee3c9732044b7fc4b0d00e3c33b880631a87f265d32ed

اداین مود هم روهان و دورف های هابیت و خیلی چیزای دیگه رو داره که مال قیام.. هست ولی صداهاش آلماانیه متاسفانه (اونو بعدن می گم دم دستم نیس!!) یکی هم RJ ROTWK هستش...اونم خیلی خوبه ترکیب BFME1 و Rotwk هستش...مراحل1 یک و روهان و ...

http://www.moddb.com/mods/rj-rotwk/downloads/rj-rotwk-106-beta

اگه خبری به دستم برسه یا مودی بسازم یا پیدا کنم می گم!

میشه بگی این مودها رو چطور میشه اجرا کرد؟

من مود The History Of Ages رو دارم. بازی BFME2 و ROTW رو هم دارم. ولی بلد نیستم مود رو اجرا کنم...

ممنون. :))

پ.ن: اگه هم یه اسکرین شات (برای بازی هم اسکرین شات میگن دیگه؟) از همین مودهایی که گفتی بذاری، ممنون تر میشم. :دی

درود

NobleLord عزیز من این مود Special Extended Edition رو دانلود کردم به نظر خیلی باحاله اما بعد از مراحل نصبی که خودش گفته وقتی اون Shortcut جدید رو اجرا میکنم دوباره همون بازی قبلی(بازی اصلی) اجرا میشه! target و start in رو هم درست تنظیم کردم نمیدونم مشکل چیه! :))

فقط یه چیز این که تو مرحله 2 نصب دقیقا باید چیرو تو اون بخشی که گفته کپی کنیم؟ کل مورد رو بریزیم تو یه پوشه به اسم SEE و بعد کپی کنیم؟

پ.ن: اون مشکل گیم اور شدنت تو 3:30 درست شد؟ انگار خیلیا اینجورن.

به گندالف: مودی که دانلود کردی خودش یه فایل راهنما نداره؟ مثلا یه Read Me چیزی...؟ فکر کنم همشون دارن چنین فایلی.

سلام و درود!

ببخشید که دیر کردم!

history of ages: اگه می خای هم زمان با این مود که نصب میشه بازی اصلی رو هم داشته باشی از کل فولدر نصب یه کپی بگیر

بعدش مود رو دقیقا به محل نصب اصلی بازی نصب کن (خودش درست تشخیص نمی ده) بعدش می تونی از فولدر کپی .. بازی اصلی و از فولدر اصلی مود رو اجرا کنی (من زیاد امتحان کردم چاره ی دیگه ای نداره (فک کنم))

به S.A.F_K.O.L: چی؟!

Special Extended Edition؟؟؟؟ من که همچین چیزی بازی نکردم..اگه لینکشو بدی ممنون!!

اون گیم اور شدنش...می دونم که از کپی نادرست سی دی به وجود میاد (یه قفل نرم افزاری تقریبا)

دارم روش تلاش می کنم...مشکل تو ریجستری هست تا اونجایی که می دونم

یه بار یه کارایی کردم درست شد...ولی هرچی دنبال اون قسمت می گردم پیدا نمیشه!...یه بار شانسی درستش کردم

اگه چیزی به دست بیارم حتما می زارم!

گندلف:نتیجه رو به من بگو :دی! اگه نتونستی نصب کنی بگو کمکت کنم

من الان خودم استفاده می کنم..یه کپی از فایلهاش گرفتم بعد مود رو نصب کردم...فولدر کپی رو اسمشو به اصلی بر گردوندم...فولدر اصلی رو اسمشو گذاشتم History of ages) و برا هر کدوم shortcut خودشو درست کردم..خیلی هم راضی ام!

به S.A.F_K.O.L:: به نظرم می تونی فولدر نصب رو تغییر بدی مثلا بزاری تو یه پوشه تو دسکتاپ..بعدش shortcut ای رو با target مثلا این:

"C:Program Files (x86)Electronic ArtsThe Lord of the Rings, The Rise of the Witch-kinglotrbfme2ep1.exe" -mod "C:UsersAlirezaDesktopBFME2 modingmods place to playRJ_RotWK_1_06"

ذخیره کنی

در این مثال بازی از پوشه مدی که در C:UsersAlirezaDesktopBFME2 modingmods place to playRJ_RotWK_1_0 قرار داره اجرا میشه

سلام و درود!

ببخشید که دیر کردم!

به S.A.F_K.O.L: چی؟!

Special Extended Edition؟؟؟؟ من که همچین چیزی بازی نکردم..اگه لینکشو بدی ممنون!!

قربونت : )

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=702&view=findpost&p=27149

این دوستمون که معرفی کرده چند وقتیه نمیاد گفتم از شما بپرسم که تو این کاری :دی . اون فایل pdf رو بگیر بخون. مود خیلی خوبیه. خیلی نکات جدید اضافه کردن. من متاسفانه rise of... رو ندارم مجبورم به همینا اکتفا کنم.(در واقع بازیو دارم اما نصب نمیشه! ارور میده میگه شما باید بازی bfme2 رو داشته باشید :)) )

بازم نشد... همش بازی اصلی پلی میشه :|

ینی چی؟!!!

اگه BFME2 را بدمن تغییر محل نصب . نصب کنی بید اجرا بشه!

متمعنی BFME2 رو کامل درست نصب می کنی؟!

فککنم مشکل از اونه نه RIse.. ...باید بازی رو با تنظیمات خودش نصب کنی...بعد از اون rise رو نصب کن

ویندوزت چیه؟!

اگه بخوای یه وقتی تعیین کن با Team Viewer تلاش کنیم ببینیم چی میشه!

در باره مود:نمی تونم دربارش حرفی بزنم! امشب میزارم دانلود..انشا الله فردا نتیجه رو می گم!!

البته به نظرم بهتره رو حل قیام شاه... سرمایه گذاری کنی!!

ینی چی؟!!!

اگه BFME2 را بدمن تغییر محل نصب . نصب کنی بید اجرا بشه!

متمعنی BFME2 رو کامل درست نصب می کنی؟!

فککنم مشکل از اونه نه RIse.. ...باید بازی رو با تنظیمات خودش نصب کنی...بعد از اون rise رو نصب کن

ویندوزت چیه؟!

اگه بخوای یه وقتی تعیین کن با Team Viewer تلاش کنیم ببینیم چی میشه!

در باره مود:نمی تونم دربارش حرفی بزنم! امشب میزارم دانلود..انشا الله فردا نتیجه رو می گم!!

البته به نظرم بهتره رو حل قیام شاه... سرمایه گذاری کنی!!

ویندوز سون. تنظیمات خودش یعنی محل نصب رو از درایو C تغییر ندم؟ جا نداره اونجا:)) تنظیماته دیگه ایش رو تغییر نمیدم اما چشم سعی میکنم ردیفش کنم :دی

دمت هم گرم ; )

پ.ن: اینجا کیا انلاین بازی میکنن این بازیو؟ چجوریه برنامه میخواد؟

ممنون!!!

بله فککنم اگه رو C نصب کنی حل میشه...

برا آنلاین بازی کردنش..خیلی خیلی راحته...اول رو گوگل یدونه Gameranger سرچ کن...اونو دانلود کن و بعد از نصب یه اکانت روش بساز (خیلی سادس نگران نباش)

بعد اونجا می تونی شروع کنی!

اگه نصب کردی بگو ادت کنم راه بیفتی!...خیلی حال می ده...اصلا آفلاینش بی مزس برام!

البته من خودم رو F نصب می کنم مشکلی هم نداره...ولی خوب تو یه بار امتحان کن..اگه نشد...90% از دی وی دی ات هست

قربونت : )

https://arda.ir/forum...indpost&p=27149

این دوستمون که معرفی کرده چند وقتیه نمیاد گفتم از شما بپرسم که تو این کاری :دی . اون فایل pdf رو بگیر بخون. مود خیلی خوبیه. خیلی نکات جدید اضافه کردن. من متاسفانه rise of... رو ندارم مجبورم به همینا اکتفا کنم.(در واقع بازیو دارم اما نصب نمیشه! ارور میده میگه شما باید بازی bfme2 رو داشته باشید :) )

بازم نشد... همش بازی اصلی پلی میشه :|

کردمش!..خیلی هم جالبه..بازی کردم!

فقط فولدر SEE رو تو C کپی کن

بعد یه shortcut ایجاد کن (با مال خودش کاری نداشته باش!)

و تو قسمت Target اش (به آخرش) اینو اضافه کن:

-mod "C:\SEE"

همین!..حالا shortcut جدیدتو اجرا کن می بینی که شد!

کردمش!..خیلی هم جالبه..بازی کردم!

فقط فولدر SEE رو تو C کپی کن

بعد یه shortcut ایجاد کن (با مال خودش کاری نداشته باش!)

و تو قسمت Target اش (به آخرش) اینو اضافه کن:

-mod "C:SEE"

همین!..حالا shortcut جدیدتو اجرا کن می بینی که شد!

نشد :)

الان اینجوریه:

traget : "E:New folder (3)melotrbfme2.exe" -mod SEE C:SEE

start in: "E:New folder (3)me

مدلای دیگه هم نوشتم target رو اما هیچکدوم نشد:|

بیخیال اصلا بازی نمیکنم :دی

اکانت انلاینم هم ساختم بهت خبرشو میدم ;) از بچه های ایجا فقط خودت هستی برا انلاین؟

نه دیگه....کلا غلطه که!!

ببین دقیقا اینا باشه

start in :

"E:New folder (3)me"

target :

"E:New folder (3)melotrbfme2.exe" -mod "c:SEE"

فولدر SEE ه مود هم بزار تو درایو C

دقیقا همین...

بله!..منم و خودم!...+ 50 میلیون نفر!!!!

از اینجا کسی جز web ندیده ام..که اونم نمیاد!!!

ولی حتما بیا..حال میده!

اونارو دقیقا کپی کن رو shortcut درست میشه

من خودم دارم بازی می کنم

حل شد؟؟؟ از نمره مثبت می بینم که دیدی!...بگو چی شد!!

حل شد؟؟؟ از نمره مثبت می بینم که دیدی!...بگو چی شد!!

نشد بازم بازی اصلی پلی میشه :دی (کم کم دارم به عقل خودم شک میکنم :دی)

بیخیال مهم نیست... دمت گرم بابت راهنماییات : )

برا انلاین اکانت که ساختم خبرت میکنم.

نشد بازم بازی اصلی پلی میشه :دی (کم کم دارم به عقل خودم شک میکنم :دی)

بیخیال مهم نیست... دمت گرم بابت راهنماییات : )

برا انلاین اکانت که ساختم خبرت میکنم.

اَه..دارم دی وونه میشم..ینی چی که نشد.. مگه دل بخواهیه که ولش کن...باید بشه!..ببین.. اگه می خوای با Team viewer انجامش بدم...فککنم یه جایی رو اشتباه می کنی

دلم نمیاد!..مود خوبیه!

زانو نزن دیگه اَه...آدمم اینقد سست!...این همه وقت صبر کردی خو...چرا ولش کنم؟!

مگه دلت نمی خواد انجام بدی..تا انجامش ندی دست بر ندار!!

اینو برا کل زندگیت گفتم نه برا یه بازی (تقریبا بی ارزش)

البته من تا اونحد نیستم نصیحت کنم..اما...می کنم!!!

اَه..دارم دی وونه میشم..ینی چی که نشد.. مگه دل بخواهیه که ولش کن...باید بشه!..ببین.. اگه می خوای با Team viewer انجامش بدم...فککنم یه جایی رو اشتباه می کنی

دلم نمیاد!..مود خوبیه!

زانو نزن دیگه اَه...آدمم اینقد سست!...این همه وقت صبر کردی خو...چرا ولش کنم؟!

مگه دلت نمی خواد انجام بدی..تا انجامش ندی دست بر ندار!!

اینو برا کل زندگیت گفتم نه برا یه بازی (تقریبا بی ارزش)

البته من تا اونحد نیستم نصیحت کنم..اما...می کنم!!!

اقا بیخیال من کار و زندگی دارم این موده نصب بشه کل وقتمو میگیره نمیذاره به چیزی برسم :)

بذار یکم دیگه باهاش ور برم! اگه نشد فردا طلب کمک میکنم ازت :دی

راستی ای دی یاهوتو اد کردم دیگه اینقدر اینجا اسپم ندم :دی

اکانت انلاینم ساختم :|

سلام به همه...

کسی میتونه کمکم کنه که منم گیم استراتژی لوتر رو دانلود کنم!!؟

و یه سوال...آقا این "مـــــــــــــود" یعنی چی؟ اصن خوردنیه؟...چیه؟ یا تو جیب جا میشه آیا!!؟

لینک دانلود رو از صفحه های قبل پیدا کن.

مود هم یه فایله که یا باید نصبش کنی یا توی پوشه ای که بازی توش نصبه بریزی یا بوسیله یه سری نرم افزار خاص اجراش کنی. نتیجه اش هم اینه که یه سری امکانات به بازی اضافه میشن.

سلام دوستان من بازی lord of the ring battle for the middle earth 2 رو دانلود کردم و game ranger رو هم نصب کردم و فقط دنبال مینی ایمیج بازی هستم که بازی بالا بیاد اونی که توی مدیا فایر هست رو توی دمون تولز مونت کردم اما باز هم میگه سی دی اصلی بازی رو بزار در ضمن ورژن بازیم 1.6 هست کسی میتونه کمکی بکنه ممنون میشم

بچه ها چجوري ميشه اين بازي ارباب حلقه ها دو رو انلين بازي کرد اگه ميشه يکي يه توضيح خوب بده

بچه ها چجوري ميشه اين بازي ارباب حلقه ها دو رو انلين بازي کرد اگه ميشه يکي يه توضيح خوب بده

به سادگی! فقط کافیه گیم رنجر رو دانلود کنید و یه اکانت درست کنید و بعدش میتونید با استفاده از گیم رنجر آنلاین بازی کنید.

با هاماچی هم میتونید آنلاین بازی کنید که در این تاپیک دربارش توضیح داده شده اما من گیم رنجر رو بهتون پیشنهاد میکنم. بنظرم کار باهاش راحتتر و آسون تر هست. راستی تا یادم نرفته بگم که بهتره که قبل از آنلاین بازی کردن آخرین پچ موجود رو برای بازیتون دانلود کنید.

وقتی داخل گوگل سرچ میکردم،عکس هایی در مورد بازی های سرزمین میانه دیدم البته بازی های خاص.

بازی هایی که مختص به یک گروه یا نژاد بود.

مثلا هارادریم ها به صورت جداگانه سربازای خاص و قلعه های خاص خودشون رو داشتن.الف های میرک وود هم همینطور و گروه ها نژاد های مختلف...

بهتر بگم:حساب همه از هم جدا بود...

حالا میخوام بدونم همچین بازی داخل ایران اومده یا نه؟شما چیزی دربارش میدونید؟

وقتی داخل گوگل سرچ میکردم،عکس هایی در مورد بازی های سرزمین میانه دیدم البته بازی های خاص.

مثلا هارادریم ها به صورت جداگانه سربازای خاص و قلعه های خاص خودشون رو داشتن.الف های میرک وود هم همینطور و گروه ها نژاد های مختلف...

واقعا ? من خیلی دنبال یه چنین چیزی گشتم . نبود . میشه چندتاشونو بذاری ببینیم?

راستی , شنیدم نبرد برای سرزمین میانه 3 هم وجود داره. کسی چیزی میدونه ازش?

شايد مود همين بازي سرزمين ميانه بوده. از اين مود ها زياد ساخته شده

خوب چنتا عکس بزارین ببینیم چیه!

استراتژیک بود چی بود!؟

نبرد برای سرزمین میانه the history of ages اینارو داره .. شاید اون بوده

...

فکر نکنم دیگه چیزی از EA برای آردا ببینیم! تو انجمن چنبار جناب مهدی گفتن.. دیگهامتیاز ساخت محصول رو نداره.. قبلا ضمضمه هایی ازش شد اما متاسفانه منتفیه

راستی , شنیدم نبرد برای سرزمین میانه 3 هم وجود داره. کسی چیزی میدونه ازش?

http://answers.ea.com/t5/Other-EA-Games/The-Lord-of-the-Rings-The-Battle-for-Middle-earth-3/td-p/1377264

سلام من یه چند تا نقشه دانلود کردم ولی بلد نیستم چجوری تو بازی بیارمشون لطفا راهنمایی کنید

سلام من یه چند تا نقشه دانلود کردم ولی بلد نیستم چجوری تو بازی بیارمشون لطفا راهنمایی کنید

بايد توي اين مسير كپي شون كني

C:Documents and SettingsuserApplication DataMy Battle for Middle-earth ll FilesMaps

وقتي وارد بازي شدي ، official maps رو به player made maps تغيير بده

بايد توي اين مسير كپي شون كني

C:Documents and SettingsuserApplication DataMy Battle for Middle-earth ll FilesMaps

وقتي وارد بازي شدي ، official maps رو به player made maps تغيير بده

من هر چی گشتم چنین چیزی پیدا نکردم راستی اینی که تو گفتی با چه ویندوزیه؟

شما ویندوتون چیه؟!

درضمن باید برین از control panel و folder options تنظیم کنین که فایل های مخفی سیسمی(توجه کنین مخفی نه فایل های سیستمی) رو نشون بده

اونوقت این فولدر رو مینپتوتین ببینین

من هر چی گشتم چنین چیزی پیدا نکردم راستی اینی که تو گفتی با چه ویندوزیه؟

يادم رفت ويندوز رو بگم. اين مال ويندوز XP هستش.واسه ويندوز 7 بايد به اين مسير مراجعه كنيد.

C:UserUser NameApp DataRoamingBfME2 FilesMaps

و يه چيز ديگه اين كه پوشه‌‌ي Application Data توي ويندوز ايكس پي hidden هست. (ويندوز 7 رو نمي‌دونم)

شما ویندوتون چیه؟!

درضمن باید برین از control panel و folder options تنظیم کنین که فایل های مخفی سیسمی(توجه کنین مخفی نه فایل های سیستمی) رو نشون بده

اونوقت این فولدر رو مینپتوتین ببینین

رفتم میشه راهنمایی کنی چی رو تیک بزنم و چکار کنم؟

رفتم میشه راهنمایی کنی چی رو تیک بزنم و چکار کنم؟

control panel > folder options

سربرگ view ، گزينه‌ي show hidden files and folders رو انتخاب كن و بعدش هم Ok رو بزن

سلام من هرچی گشتم تو بازی چیزی به نام official maps و player made maps پیدا نکردم

سلام من هرچی گشتم تو بازی چیزی به نام official maps و player made maps پیدا نکردم

متاسفانه bfme 2 الان رو سيستمم نصب نيست. توي bfme 1 اين چيزي كه ميگم هست. bfme 2 هم فكر كنم بود ولي درست يادم نيست. به هر حال الان يكي از دوستان كه بيشتر به اين بازي وارد هستند راهنمايي تون مي‌كنن.

من خیلی باهاش سر و کله زدم! تقریبا واردم! اما الان با موبایلم

نگفتی ویندوزت چیه؟!

appdata رو نمیتونی پیدا کنی ؟

نگفتی ویندوزت چیه؟!

نه. ميگه وقتي وارد بازي ميشم چطوري بايد مپ مورد نظر رو اجرا كنم

اها

خوب میری multi.. network(lan).. create game بعد تیمارو میزاری.. میون نقشه ها نقشه ای که اضافه کردی دیده میشه.

فککنم skrimsh هم داشته باشه .. میشه solo.. skrimish و بقیه ماجرا!

البته بگم فایلو باید در یک پوشه بزاری بعد تو maps کپی کنی . فایل خالی بزاری نمیاره

نگفتی ویندوزت چیه؟!

ویندوزم 7 اقای WEBگفتن برای اینکه نقشه ها رو بیاره برو تو بازی و

official maps رو به player made maps تغيير بده ولی تو بازی چنین چیزی وجود نداشت من نقشه ها رو تو قسمت MAP گپی کردم اگه میشه در مورد طریقه آوردنشون تو بازی توضیح بده

دوستان ببخشید کمی دیر شد.

این هم ازتصاویری که گفته بودم:

post-2487-0-97515300-1389254991_thumb.jp

post-2487-0-91540600-1389255024_thumb.jp

post-2487-0-41887000-1389255032_thumb.jp

post-2487-0-82028300-1389255037_thumb.jp

دوستان ببخشید کمی دیر شد.

این هم ازتصاویری که گفته بودم:

خب همونطور كه گفتم اينا مربوط ميشه به مود هاي بازي. روي دو تا عكس سمت چپ هم نوشته مال كدوم مود هستند.

ویندوزم 7 اقای WEBگفتن برای اینکه نقشه ها رو بیاره برو تو بازی و

official maps رو به player made maps تغيير بده ولی تو بازی چنین چیزی وجود نداشت من نقشه ها رو تو قسمت MAP گپی کردم اگه میشه در مورد طریقه آوردنشون تو بازی توضیح بده

خب مثل اينكه bfme 1 سيستمش با 2 فرق ميكنه. اون چيزي كه من گفتم رو فراموشش كنيد. جناب نوبل لرد جوابتون رو اون بالا دادند. حالا بازم اگه توضيحي لازم بود از خودشون بپرسيد.

دوستان عزیز نمیدونستم که این سوالو کجا بپرسم بنابراین همین جا میپرسم.قراره بازی جدیدی در مورد سرزمین میانه بیاد.مشکلی نیست براش تاپیک بزنم و خبراشو از سایت های دیگه کپی کنم؟؟

به جز سایه موردور که خبرش توی سایتم قرار گرفت من چیز دیگری نمی دونم!

حالا اگه واقعا خبری شنیدی و یا بازی ای هست که توی انمن بازیهای تالکینی نیست.. اون تاپیکو ایجاد کن! =))

و اونوقت میتونی خبر ها و مطالبی که بهش مربوطه رو توی تاپیکش بگی و دربارش بحث شه

نه همون سایه موردوره ولی تاپیکشو ندیدم؟؟

نه همون سایه موردوره ولی تاپیکشو ندیدم؟؟

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1696

سلام خسته نباشید

میخواستم کرک همین بازیو BFME2 برای پچ های 1.03 و همچنین 1.07 بگین از کجا دانلود کنم؟

اگه تویه سایت گذاشتین قبلا لطفا لینک دانلودشو بهم بدید

باتشکر از سایت خوبتون

سلام خسته نباشید

میخواستم کرک همین بازیو BFME2 برای پچ های 1.03 و همچنین 1.07 بگین از کجا دانلود کنم؟

اگه تویه سایت گذاشتین قبلا لطفا لینک دانلودشو بهم بدید

باتشکر از سایت خوبتون

پچ 1.07

http://lordofthering...121755#Download

پچ 1.03

http://lordoftherings.filefront.com/file/Battle_for_Middle_Earth_II_Patch_103;61288

پچ 1.07

http://lordofthering...121755#Download

پچ 1.03

http://lordofthering...Patch_103;61288

من دانلود کردم و نصبم کردم اما کرک این پچ هم میخوادش واسه ی کرک باید چیکار کنم؟

ممنونم ازت داداش

واسه کرک اینارو اکسترکت می کنی .. بعد با alchol120% یا daemon tools باز می کنی (mount)

وقتی اجرا کنی بازیو حل میشه خودش!

اگه daemon tools رو پیدا نکردی بگو چاره ای بیاندیشم!

DVD BFME_000.rar

ممنون از لطفتون

یه خواهش دیگه هم داشتم میشه بگید این افزونه rise of the witch king رو از کجا دانلود کنم؟؟

ممنون میشم راهنمائیم کنید

از جناب noblelord بسیار ممنونم و یه سوالی داشتم من یه مود دانلود کردم ولی وقتی نصبش کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و بازی هیچ تغیری نکرد اگه میشه در این مورد راهنمایی کنید.

از جناب noblelorl بسیار ممنونم و یه سوالی داشتم من یه مود دانلود کردم ولی وقتی نصبش کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و بازی هیچ تغیری نکرد اگه میشه در این مورد راهنمایی کنید.

مود دقیقا چجوریه؟! یک فایل با پسوند ini هستش؟!

یه پوشه به نام L4Ebeta هستش که داخلش یه فایل برای نصب و یه پوشه map داره

کسی نمیگه این افزونه رو از کجا باید دانلود کنم؟

راستی برای بازی مودی چیزی نیومده؟؟

راستی برای بازی مودی چیزی نیومده؟؟

برو به این آدرس مود ونقشه و خیلی چیزای دیگه توش هست

سلام دوستان اگه کسی تو ساخت نقشه برای این بازی وارده یه کمکی بکنه

یکی به اون بالایی لینک بده ثواب داره! :دی !!!!

دقیقا چی میخواین!؟ من یکم واردم تو ساخت مپ(ینی بودم! الان یکم نم کشیده تو لابلای حافظم!!!)

یکی به اون بالایی لینک بده ثواب داره! :دی !!!!

دقیقا چی میخواین!؟ من یکم واردم تو ساخت مپ(ینی بودم! الان یکم نم کشیده تو لابلای حافظم!!!)

اگه میشه یه توضیح کلی دربارش بدی من یه نقشه ساختم ولی وقتی کپیش کردم پیش بقیه نقشه ها تو بازی نبود

وا!؟

اگر درست سیو کرده باشی میاره!!

ببین پسوندش درسته؟

اگه درست بود ببین آدرس درست گذاشتی نقشرو؟

اصولا این نقشه که خودت میسازی عین یه نقشه عادیه!

دقیقا بگو مشکلت چیه من چی بگم الان!؟

در مورد پسوندش نمیدونم بگو باید چی باشه تا چک کنم جاشم انداختم پیش بقیه نقشه ها راست باید داخل پوشه باشه یا نه؟

سلام دوستان یه سوال درباره مود BFM2 داشتم این مود Edain Mod تا حالا کسی بازی کرده ؟ ورژن آخرش 3.8.1 بود من چند ماه پیش دانلود کردم ولی ورژن 4.0 هنوز منتشر نشده بهترین مود واسه دورف های هابیت تو بازیه توی ورژن 4.0 هم گفتن 13 تا دورف همراه با شاه گابلین ها و آزوگ هر چیزی تو فیلم هابت بودو تو این ورژن گذاشتن ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه راستی سال نو رو بهتون تبریک میگم @};-

سلام دوستان یه سوال درباره مود BFM2 داشتم این مود Edain Mod تا حالا کسی بازی کرده ؟ ورژن آخرش 3.8.1 بود من چند ماه پیش دانلود کردم ولی ورژن 4.0 هنوز منتشر نشده بهترین مود واسه دورف های هابیت تو بازیه توی ورژن 4.0 هم گفتن 13 تا دورف همراه با شاه گابلین ها و آزوگ هر چیزی تو فیلم هابت بودو تو این ورژن گذاشتن ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه راستی سال نو رو بهتون تبریک میگم @};-

سلام از کجا دانلود کردی بگو ما هم دانلود کنیم

بله Edain Mod میشه گفت برترین مود برای Rise Of The Witch King هست. من خودم شخصا به طور مختصر بازیش کردم و بسیار مود زیبایی هست. فقط مشکل این مود اینه که به زبان آلمانی هست و با نصبش تمام بازی به آلمانی تغییر میکنه. البته سازنده ها گفتند که نسخه انگلیسی هم در راهه ولی فعلا که خبری نیست.

ورژن 4.0 هم در حال ساخته که ممکنه نسخه انگلیسی هم همراه انتشار نسخه 4.0 منتشر بشه.

این مود رو میتونید از صفحه مود در سایت Moddb دانلود کنید.

http://www.moddb.com/mods/edain-mod

بله Edain Mod میشه گفت برترین مود برای Rise Of The Witch King هست. من خودم شخصا به طور مختصر بازیش کردم و بسیار مود زیبایی هست. فقط مشکل این مود اینه که به زبان آلمانی هست و با نصبش تمام بازی به آلمانی تغییر میکنه. البته سازنده ها گفتند که نسخه انگلیسی هم در راهه ولی فعلا که خبری نیست.

ورژن 4.0 هم در حال ساخته که ممکنه نسخه انگلیسی هم همراه انتشار نسخه 4.0 منتشر بشه.

آره واقعا به نظر خودمم بهترین مود برای قیام ویچ کینگه. مود The History of Ages هم یکی از بهترین هاس ولی دورف های توی هابیت رو نداره در مورد تاریخ انتشار ورژن 4 هم گفته بودن که با ریلیز فیلم هابیت برهوت اسماگ منتشر میشه ولی فعلا که خبری نیست راستی من نسخه انگلیسیش هم دارم البته همهش انگلیسی نشده ولی اسم هیروها و قسمت های نوشتنی بازی انگلیسی شده اگه خواستی دانلود کنی تو همون moddb هست اینم لینک مستقیمش

http://www.moddb.com/downloads/start/50558?referer=http%3A%2F%2Fwww.moddb.com%2Fdownloads%3Ffilter%3Dt%26kw%3Dedain%26type%3Ddef%26game%3D

دوستمون اساسین ادرس رو داد ولی واسه راحتی اخرین ورژنش و با لینک مستقیم از اینجا دانلود کن :

http://www.moddb.com/downloads/start/46228?referer=http%3A%2F%2Fwww.moddb.com%2Fdownloads%3Ffilter%3Dt%26kw%3Dedain%26type%3Ddef%26game%3D

اگه هم خواستی انگلسیش کنی اون لینک بالایش رو که دادم همین ورژن نسخه انگلیسشه

آره واقعا به نظر خودمم بهترین مود برای قیام ویچ کینگه. مود The History of Ages هم یکی از بهترین هاس ولی دورف های توی هابیت رو نداره در مورد تاریخ انتشار ورژن 4 هم گفته بودن که با ریلیز فیلم هابیت برهوت اسماگ منتشر میشه ولی فعلا که خبری نیست راستی من نسخه انگلیسیش هم دارم البته همهش انگلیسی نشده ولی اسم هیروها و قسمت های نوشتنی بازی انگلیسی شده اگه خواستی دانلود کنی تو همون moddb هست اینم لینک مستقیمش

http://www.moddb.com...3Ddef%26game%3D

دوستمون اساسین ادرس رو داد ولی واسه راحتی اخرین ورژنش و با لینک مستقیم از اینجا دانلود کن :

http://www.moddb.com...3Ddef%26game%3D

اگه هم خواستی انگلسیش کنی اون لینک بالایش رو که دادم همین ورژن نسخه انگلیسشه

سلام من این مود رو دانلود کردم ولی وقتی نصب میشه آخراش ارور میده

سلام من این مود رو دانلود کردم ولی وقتی نصب میشه آخراش ارور میده

احتمالا ارور ماله مودهای دیگس واسه منم این ارور رو میداد باری رو با پچ قیام ویچ کینگ رو تو درایو c نصب کن بعد هر چی مود اضافس پاک کن فقط Edain رو نصب کن

Hero Submod Projekt v3.2 هم نصب کن فکر کنم با نصب این مشکلت حل بشه اینم لینکش

http://modding-union...p/url.php?id=14

احتمالا ارور ماله مودهای دیگس واسه منم این ارور رو میداد باری رو با پچ قیام ویچ کینگ رو تو درایو c نصب کن بعد هر چی مود اضافس پاک کن فقط Edain رو نصب کن Hero Submod Projekt v3.2 هم نصب کن فکر کنم با نصب این مشکلت حل بشه اینم لینکش http://modding-union...p/url.php?id=14

نصب پچ کار خاصی داره یا باید جایی کپیش کنم

نصب پچ کار خاصی داره یا باید جایی کپیش کنم

نه کاره خاصی نداره یه برنامس خودش ادرسو پیدا میکنه فقط تو درایو c باشه بهتره

پچ Battles of the Third Age 2.0 همین امروز منتشر شد که برای علاقه مندان به این بازی توصیه میشه این پچ رو دانلود کنن این پچ فعلا اخرین پچ منتشر شده از سری پچ های این بازیه البته قببلش باید افزونه قیام ویچ کینگ رو نصب کرده باشین البته ممکنه یه سری باگ تو این پچ باشه ولی سازندگانش اعلام کردند که تو آپدیت های بعدی که واسه این پچ میاد این باگ ها هم برطرف میکنن اینم بگم که تو نسخه های بعدی این بازی بیشتر به شخصیت های فیلم هابیت پرداخته میشه و الان هم دارن روی همین قسمت کار میکنند منتظر ورژن های بعدی این پچ باشید

صفحه این مود در Moddb

http://www.moddb.com...f-the-third-age

لینک مستقیم با حجم 635 مگابایت

http://www.moddb.com...f-the-third-age

سلام دوستان من از طرفدران پروپاقرص bfme1 هستم و بارها بازیش کردم...اما تصمیم گرفتمbfme2 هم بازی کنم اما تو ذوقم خورد چون هیچ کدوم از شخصیت های اصلی توش نیست و بر اساس داستان و فیلم نیست...حالا شماها که واردین مودی یا قسمتی از این بازی سراغ ندارید که بر اساس فیلم و داستانش باشه و شخصیت های اصلی توش باشن؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان من از طرفدران پروپاقرص bfme1 هستم و بارها بازیش کردم...اما تصمیم گرفتمbfme2 هم بازی کنم اما تو ذوقم خورد چون هیچ کدوم از شخصیت های اصلی توش نیست و بر اساس داستان و فیلم نیست...حالا شماها که واردین مودی یا قسمتی از این بازی سراغ ندارید که بر اساس فیلم و داستانش باشه و شخصیت های اصلی توش باشن؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا شخصیتای بیشتریم داره !

فقط مرحله ایش بر اساس داستان نیس هرچند همه شخصیتاش از داستانه

شما که طرفدار پر و پا قرص‌شی فقط مرحله بازی میکنی !؟ lol

مود های زیادی واسه rotwk هست البته که شخصیتای خیلی بیشتری از کتاب ها و هابیت هم داره

اتفاقا شخصیتای بیشتریم داره !

فقط مرحله ایش بر اساس داستان نیس هرچند همه شخصیتاش از داستانه

شما که طرفدار پر و پا قرص‌شی فقط مرحله بازی میکنی !؟ lol

مود های زیادی واسه rotwk هست البته که شخصیتای خیلی بیشتری از کتاب ها و هابیت هم داره

غیر از مرحله چی داره مگه؟ قیام ویچ ینگ خوشم نمیاد!!!!!( ویچ کینگ و بازی نکردم فقط از رو تعریف ها و پست ها نظر خوبی بهش ندارم)

غیر از مرحله چی داره مگه؟ قیام ویچ ینگ خوشم نمیاد!!!!!( ویچ کینگ و بازی نکردم فقط از رو تعریف ها و پست ها نظر خوبی بهش ندارم)

خسته نباشی که بازی نکرده خوشت نمیاد :((

تو سایت از هرکی بپرسی میگن رو ویچ کینگ بازی نیس تو دنیا :دی

برو skrmish بازی کن ببین نبرد برای سرزمین میانه ینی چی! Men رو بردار مثلا!

مرحله ویچ کینمگ هم بسی جذاب تره البته

خسته نباشی که بازی نکرده خوشت نمیاد :((

تو سایت از هرکی بپرسی میگن رو ویچ کینگ بازی نیس تو دنیا :دی

برو skrmish بازی کن ببین نبرد برای سرزمین میانه ینی چی! Men رو بردار مثلا!

مرحله ویچ کینمگ هم بسی جذاب تره البته

حالا ویچ کینگ رو از کجا میشه گیر اورد؟

حالا ویچ کینگ رو از کجا میشه گیر اورد؟

یه زحمتی میکشیدی سرچ می کردی تو انجمن هست :((

این پستو بخون :

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=713&view=findpost&p=45864

در ضمن در باره ی ویچ کینگ تو تاپیک خودش سوال کنین

دوستان من این بازی رو دوباره نصب کردم اما موقع اجرا ارور Stop Working میده. ویندوز هم سون 64 بیته.

اون فایل ini. که برای اجرا در ویندوز های 64 بیت هم باید در پوشه مربوط به بازی میذاشتیم رو گذاشتم اما همچنان ارور میده.

برای ROTWK اینطوری نیست و در اجراش مشکلی پیش نمیاد.

چه باید کرد؟!

دوستان من این بازی رو دوباره نصب کردم اما موقع اجرا ارور Stop Working میده. ویندوز هم سون 64 بیته.

اون فایل ini. که برای اجرا در ویندوز های 64 بیت هم باید در پوشه مربوط به بازی میذاشتیم رو گذاشتم اما همچنان ارور میده.

برای ROTWK اینطوری نیست و در اجراش مشکلی پیش نمیاد.

چه باید کرد؟!

ini مربوط به 64 بیت ؟؟ 0_o

والا منم سون 64 بیته ویندوزم همچین چیزی نشنیدم!

ولی احتمالا ini یه چیزیش شده دیگه :((

اینو بزن روش ببین حل میشه یا نه

ini.rar

این stop working یه چیز دیگرم میتونه باشه البته

از mini image استفاده میکنی واسه کرک ؟؟؟؟

options.ini برای ROTWK که جواب داد. یعنی روی 64 بیت اجرا نمیشد تا این که این فایلو کپی کردم و درست شد.

اینی که دادی رو کپی کردم کلا یه ارور بدی داد! :دی

نه. از یه فایل اجرای بازی و یه dat.

بعید نیست مشکل از کرک باشه. ولی خب قبلا این مشکل نبود توی 32 بیت...

options.ini برای ROTWK که جواب داد. یعنی روی 64 بیت اجرا نمیشد تا این که این فایلو کپی کردم و درست شد.

چرا از این کرکا استفاده میکنید اخه!؟!

یحتملن الان همه چی ایراد داره :|

بازیو پاک کن دوباره نصب کن کرکشو نزن . ینی کلا کاری باهاش ندا‌شته باش بعد از نصب (فعلا ذین کارو بکن بیام (با گوشیم) :))

پ.ن : آدم حس میکنه اخطار گرفته وقتی جواب میدی :|

برنامه daemon tool رو داری ؟

اگه داری این فایلو دوبار اکسترکت کن (!) باهاش باز کن . دیگه سی دی نمیخواد بازی! ( و دیگه نباید کرک رو بزنی)

این کارو بکنی بازی در هر ورژنی میشه اجرا کرد نیاز به کرک نداری :((

اگه مشکلی ادامه داشت بگو

New WinRAR ZIP archive.zip

اون چیز های 64 بیت رو هم ول کن . والا من که ده بار بازیو تو ده تا سیستم نصب کردم همچین چیزی ندیدم ;)

آره مواظب باش اشتباه نکنی! :((

خیلی دوست داشتم بگم درست شده اما همچنان ارور رو میده! :دی

آره مواظب باش اشتباه نکنی! :|

خیلی دوست داشتم بگم درست شده اما همچنان ارور رو میده! :دی

چه اروری میده؟ stoped working ??

خود bfme II دیگه؟

جلل خالق!

به حق چیزای ندیده و نشنیده :|

قبلا این بازیو جای دیگه نصب کرده بودی درست بوده ؟

پس از سی دی نیس

کرکشم اگه اون کارو کردی میدونم مشکلی نداره

..

.آقا کامپیوترت خرابه :((

بنده اظهار عجز می نمایم :))

همون options.ini رو کپی کردم درست شد. :دی

دستت درد نکنه... :((

قبلا کپی میکردی نمیشد ؟!

کلا نفهمیدم چی شد ینی!!

در هر حال خوبه که حل شده! :((

من منینی ایمیج رو دانلود کردم و یه درایو مجازی درست کردم ولی باز بازی اجرا نمیشه و ارور میده (راستی فکر کنم این مینی ایمیجتون مال ارباب حلقه های یک باشه نه دو)

من منینی ایمیج رو دانلود کردم و یه درایو مجازی درست کردم ولی باز بازی اجرا نمیشه و ارور میده (راستی فکر کنم این مینی ایمیجتون مال ارباب حلقه های یک باشه نه دو)

ویندوزت اکس پی گه نیست!؟

چه اروری دقیقا؟

ویندوزت اکس پی گه نیست!؟

چه اروری دقیقا؟

ویندوزم سون 64 بیته

یه ارور میده که یه دکمه close program داره

آها....

قبلا بازی کرده بودی وقتی پچ زدی اینجور شد؟

هردوتا فایل مینی ایمج رو اکسترکت کردی پیش هم؟

این مشکل میتونه هزار و صد تا دلیل داشته باشه :huh:

آها....

این مشکل میتونه هزار و صد تا دلیل داشته باشه :huh:

هر دو تا مینی ایمیج تو یه فایل winrar بودن

کلا بگو چکار کنم

خوب اون دوتا فایل رو توی یک فولدر کنار هم کپی کن .. ینی اکسترکت کن..

اگه نشد ...

بیا میگم :huh:

خوب اون دوتا فایل رو توی یک فولدر کنار هم کپی کن .. ینی اکسترکت کن..

اگه نشد ...

بیا میگم :huh:

وقتی از طریق وینرر بازش میکنم دو تا فایله ولی وقتی اکسترکتش میکنم یه دونه فایله

توی سی دی بازی یه فایل تو پوشه کرک به نام game وجود داره اونو باید کپی کنم ؟

وقتی از طریق وینرر بازش میکنم دو تا فایله ولی وقتی اکسترکتش میکنم یه دونه فایله

توی سی دی بازی یه فایل تو پوشه کرک به نام game وجود داره اونو باید کپی کنم ؟

اوه اوه!

نه آقا نباید دیگه اون کرکارو بزنی

الان هردوتای اینا هرکدومشنون به تنهایی مشکل ایجاد میکنن دوتا باهم بشه وحشتناکه :huh:

بازیو بدون هیچ گونه کرک یا دستکاری بدون هیچی نصبکن

بعد دو تا فایل رو اکسترکت کن توی یک دانه فولدر .. یکیش پنج گیگه یکیش حجم خیلی کمتری داره .. باید هردوتاشون کنار موجود باشن وگرنه همون موشکل رو میده

دوباره دانلود و اکسترکت کن ببین چشه دیگه :D

حجم کافی هست تو هاردت؟

اوه اوه!

نه آقا نباید دیگه اون کرکارو بزنی

الان هردوتای اینا هرکدومشنون به تنهایی مشکل ایجاد میکنن دوتا باهم بشه وحشتناکه :huh:

بازیو بدون هیچ گونه کرک یا دستکاری بدون هیچی نصبکن

بعد دو تا فایل رو اکسترکت کن توی یک دانه فولدر .. یکیش پنج گیگه یکیش حجم خیلی کمتری داره .. باید هردوتاشون کنار موجود باشن وگرنه همون موشکل رو میده

دوباره دانلود و اکسترکت کن ببین چشه دیگه :D

حجم کافی هست تو هاردت؟

آره یه 300 400 گیگ جا دارم

الان دوباره دانلود میکنم

آره یه 300 400 گیگ جا دارم

الان دوباره دانلود میکنم

فایل ها رو اکسترکت میکنم ولی مخفی هستن چجوری درستشون کنم ؟

مخفی هستن؟؟

خوب از مخفی ایت درشون بیار :huh:

این فایلی رو که ساختمو بنداز توی پوشه اش و اجرا کن! :دی

unhider.rar

آها....

این مشکل میتونه هزار و صد تا دلیل داشته باشه :D

درست شد درست شد :huh:

واقعا سپاس گرازم ( :) ) :D

یه زحمت دیگه هم برات دارم این پتچ 1.6 رو دانلود کردم قبلش باید 1.3 رو دانلود کنم یا نیازی نیست اگر هست بگو از کجا میشه 1.3 رو دانلود کرد

درست شد درست شد :huh:

واقعا سپاس گرازم ( :) ) :D

یه زحمت دیگه هم برات دارم این پتچ 1.6 رو دانلود کردم قبلش باید 1.3 رو دانلود کنم یا نیازی نیست اگر هست بگو از کجا میشه 1.3 رو دانلود کرد

نه نیازی نیس بزن بره :دی

تموم شد بیا گیمرنجر :D

نه نیازی نیس بزن بره :دی

تموم شد بیا گیمرنجر :huh:

باز هم یه مشکل دیگه وقتی گیم رنجر رو باز میکنم یه اروری مربوط به فلش پلیر میده

باز هم یه مشکل دیگه وقتی گیم رنجر رو باز میکنم یه اروری مربوط به فلش پلیر میده

http://www.flashplayer.ir/AdobeDownloadedFiles/FlashPlayer/Flash_Player_14_for_Other_Browsers.exe

:huh:

سلام خدمت دوستان امروز میخوام یک نقشه منحصر به فرد و بی نظیر از میناس تیرت برای این نسخه بازی رو معرفی کنم (البته خودم هنوز امتحانش نکردم.)

نقشه بزرگ وزیبای میناس تیرت با خصوصیت داشتن 7 طبقه(7 حلقه) کامل با دروازه های کامل برای هر طبقه,حضور وپراکندگی مردم در سطح شهر با قابلیت رفتن و ساختن در تمامی طبقات و حتی رفتن به طبقه آخر و مقابل درخت سفید.

تصویری از این نقشه:

post-3270-0-20765100-1405608263_thumb.jp

با حضور شخصیت دنتور در جریان این نقشه به عنوان هیرو میتونید در اختیار داشته باشید(که میتونید با افزودن مد The Last Hope of the Third Age که هیروها و قابلیت های بسیاری خواهد اورد بعد نصب پچ 1.06 میتونید اجرا کنید و کیفیت و تصاویر بسیار عالی وچدیدی برای سربازان هم فراهم کنید. که لینک دانلود مد و پچ رو براتون خواهم گذاشت) و بازی را همانند شرایط فیلم رقم بزنید.

نقشه هم باید طبق توضیحاتی که دوستان هم دادن باید در قسمت :

C:\Documents and Settings\User\Application Data\My Battle for Middle-earth ™ II Files\Maps

اسکترکت کنید.

توضیحات: برای این نقشه نسخه های متفاوتی ویرایش شده که من تمامی اونها رو قرار میدم

اینهم لینک دانلود نقشه ها :

28018-minas_tirith_full_beta_2.zip

این نسخه نقشه که ویرایش شده طرح اصلی هست.هنگام اکسترکت در بخش نقشه ها برای بازی دو نقشه این شهر در روز و شب تقدیم شما می شود. خصوصیاتی از قبیل داشتن دژکوب Grond برای نیروهای مهاجم و مستقر بودن منجنیق بر محل های مشخص هر طبقه هست و قابلیت 5 نفره بازی به علاوه تراکم بناها و جمعیت بیشتر هست البته امکان این هست به دلیل این تراکم های زیاد در صورت انتخاب ناگهانی هیرو و چرخش صفحه به سمت او در این نقشه حجیم در آغاز نواقصی پیش بیاد و فکر کنم اشکالی که من دیدم در این مپ بوجود اومده این هست که بعد مدتی و احتمالا در صورت لود بازی ذخیره شدتان دیوار ها به شکلی ظاهری فقط موجود خواهند بود و نیروهای مهاجم می تونن از قسمت هایی فقط از دیوار جلویی شهر رد بشن و سربازان که در این مپ بسیار تک نفره و ضعیف پراکنده شدن همراه منجنیق ها امکان ثابت شدن اونها روی دیوار جلو وجود داره .البته هیروهای شما در آغاز لولشون تماما 10 هست.از آغازسقف نیروهای این مپ تماما پر شده.و بین تمامی گذرگاه ها دروازه هست.

minas_tirith_7_rings_beta.zip

این نسخه نقشه که فکر کنم طرح اصلی هست برخی مشکلات نقشه قبلی را ندارد.نقشه ای که در اختیار شما قرار خواهد گرفت نقشه شهر در روز است در اینجا میزان سربازان مدافع شهر بیشتر و در دسته جات منظم و مفید هستن.اما مثل نسخه قبل در صورت لود بازی ذخیره شده از این نقشه احتمال مشکل قفل شدن سرباز ها و منجنیق ها در دیوار وجود داره.برای نیروهای مهاجم دژکوب Grond فراهم نشده.اما در عوض ظاهرا بعد حدود 2700 ثانیه(به سبک شمارش ثانیه های BFM که کمی کمتر از ثانیه های معمولی است) نیروهای هارداریم به کمک نیروهای مهاجم می آیند(البته طبق چیزی که من در نقش نیروهای مدافع دیدم کار نمی کرد احتمالا دکمه ای هست که با فعال کردنش نیروهای مهاجم به اون دست پیدا می کنند).سقف نیروهای این نقشه هم همانند قبلی از آغاز تماما پر هست.اما تراکم بناها و جمعیت این نقشه کم تر هستش و امکان ایجاد مشکلی در نواقص احتمالی وجود نداره.بر خلاف نقشه قبلی ستون سنگی بزرگی که شهر را به دو نیم کرده و دو دروازه بین هر طبقه آنها بود در این نقشه در این ناحیه تمامی طبقات دروازه نیست اما در گذرگاه های بین طبقات دروازه ها مثل قبل وجود دارد.اما احتمال مشکلی در قفل شدن و پایین آمدن سطح دیوار جلویی و بهم ریختن موقعیت منجنیق ها که بعد لود کردن بازی سیو شده در این نقشه همانند نسخه قبلی پیش بیاد هست.

البته امکان داره این مشکلاتی که گفتم از برنامه خود من باشه و بتونید بدون نواقصی اجرا کنید.

در کل به نظر من که این سری نقشه های ساخته شده عالی هست و تا 80 درصد تونسته شبیه سازی کنه اما اگر از دوستان کسی به ویرایش و ساخت نقشه آشنا هست اگر پسندیدید پیشنهادی که دارم برای ساخت ورژن جدیدتر این نقشه بسیار عالی تر می شد که نواقص قبلی رفع شوند و مقر و کمپ اصلی ایجاد هیروها و پایگاه اصلی قصر روبروی درخت سفید باشد و درخت سفید خودش یک موجودیتی و خصوصیتی مثل مجسمه ها داشت و برای نیروهای مدافع هم امکان نیروی کمکی روهان و آراگورن از طریق پیغام آتش رسان گوشه کوه فراهم میشد...

اگر سوالی بود بپرسید.

اما این یکی که نقشه کامل 7 طبقه میناس تیرت با دروازه های کامل برای هر طبقه و میان هر طبقه هم هست به سبک و زمینه همون نقشه اصلی EA هست با تفاوت اینکه در اینجا تمامی طبقات در اختیار شماست و اندکی ویرایش شده و امکان بازی نقشه برای حدود 10 نفره فراهم شده و مشکل خاصی ندارد.

minastirith_le.zip

این نقشه هم تقریبا شکل معمولی نقشه میناس تیرت که توسط EA طراحی شده در بازی هست منتهی با خصوصیتی که بر اساس وقایع فیلم بازگشت پادشاه وقایع آن کاملا رقم می خورد و در شروع نیز نیروهای مدافع شهر مقدار زیادی نیروهای مختلف شامل کمانداران,سربازان و منجنیق ها و سوارکاران دارند.

dychkominastirithrotkstyle.zip

برای جذاب تر شدن بازی پیشنهاد میکنم حتما این مد رو دانلود کنید که ضمن تصاویر جدید برای نیروها جزئیات بهتری از نیروهای جدید ,هیروهای جدید ,جادوهای جدید و... را فراهم خواهد کرد.این مد مخصوص توسعه گوندور می باشد و در عوض اضافه شدن گروه های جدیدی مثل رون و... گروه هایی مثل روهان,آیزنگارد,گابلین ها و الف ها در این مد حذف شدند .دانلود جدیدترین نسخه مد

englishsplashsmall.jpg

The Last Hope of the Third Age

رو از اینجا میتونید دانلود کنید(حجم فایل :857 مگ):

http://www.strategyinformer.com/pc/lordoftheringsthebattleformiddleearthii/mod/45617.html

توجه داشته باشید حتما قبل اجرای مد و برای اجرای آن باید پچ 1.06 را نصب کرده باشید در غیر این صورت با ارور مواجه خواهید شد.

برای دانلود فایل پچ 1.06 روی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=502177c9f8bc3425b319a46213121ac8

با دانلود از لینک بالا بعد اکسترکت دو پوشه در اختیار شما قرار می گیرد یکی حاوی برنامه پچ و دیگری پوشه کرک. بعد نصب پچ حتما محتویات فایل کرک را در محل نصب بازی کپی کنید تا بتونید مد رو اجرا کنید.

سلام دوستان کسی لینک دانلود پچ 2.1 رو داره به من بده

سلام دوستان کسی لینک دانلود پچ 2.1 رو داره به من بده

بفرمایید:

http://bfme2.heavengames.com/downloads/getfile.php?id=878&r=http%3A//bfme2.heavengames.com/downloads/showfile.php%3Ffileid%3D878

بفرمایید:

http://bfme2.heaveng...%3Ffileid%3D878

سلام این پچ رو باید کجا کپی کنم

سلام این پچ رو باید کجا کپی کنم

دقیق توی محل نصب بازی.بعضی از پچ ها خودکار خودشون ستاپ نصب دارن که مستقیم میرن تو محل نصب بازی کپی میشن بعضی ها هم باید خودتون منتقل کنید.

دقیق توی محل نصب بازی.بعضی از پچ ها خودکار خودشون ستاپ نصب دارن که مستقیم میرن تو محل نصب بازی کپی میشن بعضی ها هم باید خودتون منتقل کنید.

نه این پچ نداشت کلا یه فایل ناشناخته بود

نه این پچ نداشت کلا یه فایل ناشناخته بود

پس همون باید فایل رو کپی کرده و مستقیما توی محل نصب بازی پیستش کنید.

البته من به شخصه این پچ رو امتحان نکردم فقط برای شما که خواسته بودید گشتم پیداش کنم.

عه این چجور پچیه دیگه!؟

توصیه میکنم نصبش نکن

برو تاپیک سری مسابقات استراتژیک صفه اول تودن زحمت کشیده گذاشته

اگه نشد یکم دیگه رسیدم خونه براتون آپلود میکنم ;-)

برای جذاب تر شدن بازی پیشنهاد میکنم حتما این مد رو دانلود کنید که ضمن تصاویر جدید برای نیروها جزئیات بهتری از نیروهای جدید ,هیروهای جدید ,جادوهای جدید و... را فراهم خواهد کرد.این مد مخصوص توسعه گوندور می باشد و در عوض اضافه شدن گروه های جدیدی مثل رون و... گروه هایی مثل روهان,آیزنگارد,گابلین ها و الف ها در این مد حذف شدند .دانلود جدیدترین نسخه مد

englishsplashsmall.jpg

The Last Hope of the Third Age

رو از اینجا میتونید دانلود کنید(حجم فایل :857 مگ):

http://www.strategyi.../mod/45617.html

توجه داشته باشید حتما قبل اجرای مد و برای اجرای آن باید پچ 1.06 را نصب کرده باشید در غیر این صورت با ارور مواجه خواهید شد.

برای دانلود فایل پچ 1.06 روی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.uplooder....319a46213121ac8

با دانلود از لینک بالا بعد اکسترکت دو پوشه در اختیار شما قرار می گیرد یکی حاوی برنامه پچ و دیگری پوشه کرک. بعد نصب پچ حتما محتویات فایل کرک را در محل نصب بازی کپی کنید تا بتونید مد رو اجرا کنید.

حاجی شرمنده من تو یه درایو دیگه نصبش کردم از اولش بهم توضیح میدی اگر زحمتی نیست به ایمیل شخصی ام بفراست باشه[email protected]دمت مهربونی مرسی عزیزم

سلام من این بازی را تازه نصبش کردم همه نقشه هاشم تا ته رفتم نقشه جدید یا گچ جدید کسی داره ؟؟ باید چه جوری نصبش کنم؟؟

حاجی شرمنده من تو یه درایو دیگه نصبش کردم از اولش بهم توضیح میدی اگر زحمتی نیست به ایمیل شخصی ام بفراست باشه[email protected]دمت مهربونی مرسی عزیزم

سلام من این بازی را تازه نصبش کردم همه نقشه هاشم تا ته رفتم نقشه جدید یا گچ جدید کسی داره ؟؟ باید چه جوری نصبش کنم؟؟

تا اونجا که یادم میاد فککنم دادن ایمیل و اینا خلاف قوانین سایته! دقت شود!

سوالتو دقیق بپرس بدونیم میگیم!

ببخشید ولی ینی چی همه ی نقشه هاشو تا ته رفتین!!؟؟!

اگه منظورتون مرحله ایه که هممون تو کمتر از یه هفته تمومش میکنیم!

اصل بازی skrimish (؟) ها هستن . اونجا با نیرو های جدید مواجه میشین کلا بازی همون اصلش وی

برین یه نقشه بردارین brutal متحد کنین بازی کنین!!

برای نقشه هم یه سرچی میکردین میومد* [-(

http://bfme2.heavengames.com

تو این سایت هزاران نقشه میتونین پیدا کنین !

مود هاشو خبر ندارم! برا مود ها توی سایت moddb اسم بازیرو سرچ کنین تو صفه بازی بسیار مود های فراوانی هست!

حاجی شرمنده نمیدونستم

تابازی رو اجرا میکنم اررور میده سی دی را نصب کنید!

چیکار باید بکنم

کسی نیست بدادم برسه

[-( :) :| :) @};- :D :|

حاجی شرمنده نمیدونستم

تابازی رو اجرا میکنم اررور میده سی دی را نصب کنید!

چیکار باید بکنم

کسی نیست بدادم برسه

:) :| :) @};- :D :| :|

خوب این ایراد از کرک بازیه

تو اون روشی که عموما تو ایران مرسومه فایل game.dat رو ویرایش میکنن که دیگه سی دی نخواد .. اما وقتی مود یا پچ جدیدی میزنی دوباره فایل اصلی جایگزین میشه و کرک خراب میشه .. و بد رذ از اون اینه که اگه دوباره کرک رو بزنی کلا بازی داغون میشه :|

این روشی که میگم دیگه نیاز به هیچ کرکی نداری و با هر پچ و مودی میتونی بازی کنی [-(

اول نرم افزار دیمون تولز که برنامه ای برای ساخت سی دی مجازیه اگه ندارین دانلود و نصب کنین http://www.disk-tools.com/download/daemon

البته نرم افزار الکول هم اگه دارین کفایت میکنه اما اون یکی نرم افزارای ساخت سی دی مجازی به درد نمیخوره :|

بعد این نرم افزار .. این فایل رو دانلود و اکسترکت کنین که میشه دو تا فایل که یکیش تقریبا 5 گیگه و یکیش کمتر

(لینک مستقیم نیس کمی طول میکشه تا دانلود آغاز شه)

https://docs.google.com//uc?authuser=0&id=0Bw-zScbQj3uxSWdZdEpEb1FHTGc&export=download&revid=0Bw-zScbQj3uxUUU3YVAwdEJubFpjZVc3WWtmQ0plbXM1bWlvPQ

بعد اون دوتا فایل رو با اون نرم افزار اجرا میکنین که یک سی دی مجازی میشه و بازی اونو به عنوان سی دی اصلی میشناسه و ارور نمیده!

درضمن.. میتونین افزونه Rise Of The Witch King رو که خود شرکت چند سال بعد این بازی داده نصب کنین ... نیرو های متوازن شده و نیرو های جدید و مراحل جدید داره و یک تیم Angmar بهش اضافه شده!

من اول اصل سی دی رانصب کردم بعد پچ1.6 بعدمtlhotTA0.31ben

ولی موقع اجرا اررور میده میگه coorcetرانصب کن گیج شدم حاجی راه بهتری نداری؟؟

:) @};- :D :|

منتظرم

[-( :) :|

من اول اصل سی دی رانصب کردم بعد پچ1.6 بعدمtlhotTA0.31ben

ولی موقع اجرا اررور میده میگه coorcetرانصب کن گیج شدم حاجی راه بهتری نداری؟؟

:) @};- :D :|

منتظرم

[-( :) :|

اون کارایی که گفتمو کردی؟

این کلمرو هم تو عمرم نشنیدم به خصوص از نوع نصب کردنیش ! :|

1. [-( :) :|

اسپم :)

یکبار پرسیدین میگیم ! پستای اینجوری هم اسپم حساب میشه ندین @};-

تو نصب نرم افزار یا سی دی مجازی مشکلی داری؟

الان که اجراش میکنم صفحه اول میاد بالا بعد چند دقیقه غیب میشه

الان که اجراش میکنم صفحه اول میاد بالا بعد چند دقیقه غیب میشه

صفه اول بازی میاد بعد میپره بیرون ؟

خوب نظری ندارم [-(

مشکل از سیستمت نیس!؟

[-(

نمیدونم وایسا ریست کنم الن میام باش

نشد حاجی

هر چی میگردم لینک هیچکدوم از بازی ها رو گیر نمیارم لینکای اینجا هم که پاک شدن تورو خدا اگه کسی لینک دانلود داره به منم بده

این بازی خیلی قدیمی هست و لینک های عادی و مستقیم رو تقریبا نمیتونید پیدا کنید، مگه اینکه کسی دلش خواسته باشه واسه خودش آپ کنه

درهرحال میتونید از این لینک تورنت استفاده کنید و چکش کردم به نظر بدون مشکل میاد:

http://kickass.to/lord-of-the-rings-battle-for-middle-earth-ii-t1358146.html

لینکهای غیر مستقیم دانلود Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth 2

https://uptobox.com/1kyi4pdeo924/OYUN0095.part1.rar

https://uptobox.com/u8cqlykddb00/OYUN0095.part2.rar

https://uptobox.com/dc6psqgwr3lz/OYUN0095.part3.rar

https://uptobox.com/zjutkxuo3tgm/OYUN0095.part4.rar

https://uptobox.com/26bhfcy97os5/OYUN0095.part5.rar

https://uptobox.com/4trc26jzxkyj/OYUN0095.part6.rar

پسورد : YOK

سلام به همگی به نظر شما قوی ترین ارتش تو بازی برای کیه؟؟

و باید چه جوری رهبریش کنی

باتشکر.

سلام به همگی به نظر شما قوی ترین ارتش تو بازی برای کیه؟؟

و باید چه جوری رهبریش کنی

باتشکر.

خوب این مسله اصولا سلیقه ای هست!

خیلی هارو دیدم که میگن آیزنگارد از همه قوی تره در حالی که من ازشون بدم میاد :D

درکل به نظرم بستگی داره که چجوری بازی کنی

اما به جرعت میشه گفت گابلین ها .. بد قلق ترین نژادن!

نمیگم ضعیف چون یکی دو بار منو طوری با گابلینا زدن نفهمیدم از کجا خوردم ! اما .. کمتر کسی هست که بتونه خوب بازی کنه با گابلین

قوی ترین هم .. دورف ها زره های وحشتناک قوی دارند .. الف ها کماندارای قوی و البته اسبای قوی .. من هیرو های مرگبار و اسبای خیلی قوی دارن ..

درکل همه یه چیزیشون خوبه!

همین گابلین ها عنکبوت هاشون سریع ترین موجودات سرزمین میانه (!) اند و میشه همه فارمای طرف رو زد بدون اینکه تلفات بدی :((

دوست عزیز در مجموع قویترین ارتش وهیرو ها و جاادو ها رو موردور داره کی حریف ATTACKING TROLL میشه ؟کی حریف ماموکیل میشه؟کی حریف کمان داران هاراد میشه؟

اره، موردور قویه انصافا ولی کماندارای هاراد تعریفی ندارن، ماموکیلا هم نسبت به قیمت و وقتشون نمیصرفن :Dولی در کل نقاط قوتش زیاده مخصوصا تو بازی ویچ کینگ موردور واقعا قویه

اره، موردور قویه انصافا ولی کماندارای هاراد تعریفی ندارن، ماموکیلا هم نسبت به قیمت و وقتشون نمیصرفن :Dولی در کل نقاط قوتش زیاده مخصوصا تو بازی ویچ کینگ موردور واقعا قویه

تیر های ویژه ی کمان دار هاراد خیلی قوی اند 3 برابر حمله دارند

من نظرم اینه:

1-دورفها

2-الفها

3-آیزنگارد-انسان ( تقریبا یک سطح )

4-گابلین-موردور ( تقریبا یک سطح )

درست فیثاغورث ولی به نطرم

1 موردور کلن عالی

2 آیزنگارد به خاطر برسریکر و مین

3 الف هیروهاش که تعریفی نداره فقط به خاطر نولدور

4 انسان در مجموع میشه گفت مقام مشترک 2

5 دورف ......خیلی ضعیف و کندن فقط هیروهای قوی دارن

مود ی هست که سرباز های الف یا گابلین ها را بروز کنه؟؟ :D :(( =)) =))

بله history of the ages به صفحه مربوط به مد های بازی rise of the with king برو

اين بازي از بازي هاي مورد علاقه ي منه

يه چيز جالب(و البته عجيبش) اتحاد الفها و دورفهاست

بازی برای xbox360 نیست چراااااااا؟

چراشو از Electronic Arts بپرسید :)

از بس بی سلیقن :)

سلام به همه دوستان خوب آردا

من بازی bfme2 و rsei ofe ... هردورو از دارنوس خریدم

روش نوشت شده شامل مود hisoy of ages هم هست

درحالت عادی هردو بازی نصب میشن اما نمیدنم مودش رو چطور نصب کنم

لطفا خواهشا یکی لطف کنه مرحله به مرحله توضیح بده

ممنون

راستی یادم رفت بگم ویندوزم xp sp2 هستش

ممنون

سلام به همه دوستان خوب آردا

من بازی bfme2 و rsei ofe ... هردورو از دارنوس خریدم

روش نوشت شده شامل مود hisoy of ages هم هست

درحالت عادی هردو بازی نصب میشن اما نمیدنم مودش رو چطور نصب کنم

لطفا خواهشا یکی لطف کنه مرحله به مرحله توضیح بده

ممنون

راستی یادم رفت بگم ویندوزم xp sp2 هستش

ممنون

این مود در دیسک دوم موجود است اونو توی پوشه بازی rotwk نصب کنید

آخه بازیه استراتژیکی هستش ؛)

بازی های استراتژیک زیادی داشتیم که روی کنسول ها بوده ، هم روی PS هم روی XBOX جفتشون رو هم من با داستگاه هام تست کردم.

راستی این BFME2 دارینوس شامل Rise of Witch King هم میشه و کلا چه فرقی با نسخه اصلی داره ؟

چون من تو پست ها خوندم که صحبت از هاراد و روون و ... بود ، آیا اینها به همراه سایر گروه های تو بازی هستن یا جایگزین چیز دیگه ای شدن؟

ممنونم.

بازی های استراتژیک زیادی داشتیم که روی کنسول ها بوده ، هم روی PS هم روی XBOX جفتشون رو هم من با داستگاه هام تست کردم.

راستی این BFME2 دارینوس شامل Rise of Witch King هم میشه و کلا چه فرقی با نسخه اصلی داره ؟

چون من تو پست ها خوندم که صحبت از هاراد و روون و ... بود ، آیا اینها به همراه سایر گروه های تو بازی هستن یا جایگزین چیز دیگه ای شدن؟

ممنونم.

آقااااااااا ینی بازیای استراتژیک رو هم تو xbox،ps میشه اجراا کرد؟

اقا pc رو جمع کن بریم کنسول بخریم :)

آقااااااااا ینی بازیای استراتژیک رو هم تو xbox،ps میشه اجراا کرد؟

اقا pc رو جمع کن بریم کنسول بخریم :)

بله ، تروپیکو و ردآلرت نمونه های این بازی ها بودن.

ممنونم.

سلام

نسخه دارینوس رو ندارم، ولی فکر نکنم با نسخه اصلی تفاوتی داشته باشه.

هر سه نسخه ی بازی (bfme1, bfme2, ROTWK) هاراد رو داره . روون کدوم نژاده ؟

منظورتون رو از جمله آخر نفهمیدم.

جالبه ، بنده فقط شش گروه رو در بازی BFME2 دیدم ، انسان و الف و دورف و آیزنگارد و موردور و گابلین ، در ROTWK هم آنگمار بود ، حداقل این بازی رو من همون اول که اومد ، یادمه سوم دبیرستان بودم ، یعنی میشه حدود 7 سال پیش! ، دیگه هم بعدش بازی نکردم اون موقع اینها بودن.

روون هم نژادی هست در شرق سرزمین میانه یا همون ایسترلینگ ها که در طی جنگ حلقه و قبلتر از اون خصوصا ارابه سواران در بخش هایی از دوران سوم بدجوری بر سر گوندور نازل شدن.

جالبه ، بنده فقط شش گروه رو در بازی BFME2 دیدم ، انسان و الف و دورف و آیزنگارد و موردور و گابلین ، در ROTWK هم آنگمار بود ، حداقل این بازی رو من همون اول که اومد ، یادمه سوم دبیرستان بودم ، یعنی میشه حدود 7 سال پیش! ، دیگه هم بعدش بازی نکردم اون موقع اینها بودن.

روون هم نژادی هست در شرق سرزمین میانه یا همون ایسترلینگ ها که در طی جنگ حلقه و قبلتر از اون خصوصا ارابه سواران در بخش هایی از دوران سوم بدجوری بر سر گوندور نازل شدن.

فکر کنم منظور همدیگه رو اشتباه متوجه شدیم. منظور شما از هاراد، نژاد هاراد بود که من یه چیز دیگه برداشت کردم.

منظور من از هاراد این بود که اگه موردور رو بردارید، میتونید سربازان هاراد بسازید. یعنی هاراد ها قسمتی از ارتش موردور هستند.

فکر کنم منظور همدیگه رو اشتباه متوجه شدیم. منظور شما از هاراد، نژاد هاراد بود که من یه چیز دیگه برداشت کردم.

منظور من از هاراد این بود که اگه موردور رو بردارید، میتونید سربازان هاراد بسازید. یعنی هاراد ها قسمتی از ارتش موردور هستند.

درسته پس میشه با برداشتن موردور نژاد هاراد رو هم ساخت ، حقیقتش یادم نمیاد ، شاید هم بوده که اگه بوده ساختم ، اتفاقا چند وقت CD های شش تایی و هفت تایی BFME2 و TROWK رو پیدا کردم می خواستم نصب کنم ولی یکیشون خراب بود نشد :)

پس ما چیزی تحت نژاد مجزای دیگه ، جز اون چیزی که در اصل بازی هست نداریم؟

یعنی اضافه نشده؟ ، خصوصا همون دارینوس رو از کجا میشه فهمید چی اضافه تر داره.

ممنونم.

ممنونم.

من حالا این دارینوس که میگین نمیدونم چیه ولی rise یه بسته الحاقی بازی battle for ...2 هست که فککنم دو سال بعد بازی توسط خود EA منتشر شد که نیرو ها توش تعدیل شده بودن، نیرو های جدیدی اضافه شدن و نژاد انگمار هم به شیش نژاد قبلی بازی اضافه شد

حالا the history of ages هم یکی از هزاران مود غیر رسمی برای rise of t... هست که بازم نیرو های جدید بسیاری رو به بازی اضافه میکنه

اونی که گفتین هاراد و روهان و اینا اضافه میشن مربوط به the history o... هست نه خود قیام شاه جادو پیشه (که احتمالا شرکت های عزیز ایرانی همه اینارو باهم تلفیق و نابود کردن و یه چیز بومی سازی شده اراعه دادن :) )

سلام دوستان هرچی توی این تاپیک سرچ کردم متوجه نشدم ایا مود یا نقشه ای هست که توی این بازی مثل bfm 1 واسه ی گاندور قلعه از پیش ساخته داشته باشه ؟؟

من حالا این دارینوس که میگین نمیدونم چیه ولی rise یه بسته الحاقی بازی battle for ...2 هست که فککنم دو سال بعد بازی توسط خود EA منتشر شد که نیرو ها توش تعدیل شده بودن، نیرو های جدیدی اضافه شدن و نژاد انگمار هم به شیش نژاد قبلی بازی اضافه شد

حالا the history of ages هم یکی از هزاران مود غیر رسمی برای rise of t... هست که بازم نیرو های جدید بسیاری رو به بازی اضافه میکنه

اونی که گفتین هاراد و روهان و اینا اضافه میشن مربوط به the history o... هست نه خود قیام شاه جادو پیشه (که احتمالا شرکت های عزیز ایرانی همه اینارو باهم تلفیق و نابود کردن و یه چیز بومی سازی شده اراعه دادن :) )

نخیر دوست عزیز این مود به صورت ستاپ تو دیسک های نسخه فارسی دارینوس موجوده

نخیر دوست عزیز این مود به صورت ستاپ تو دیسک های نسخه فارسی دارینوس موجوده

ممنون دوست عزیز ، پس این پکی که دوستمون گفتن رو دارینوس در مجموعه خودش زده؟

اصولا چیز اضافه تری نسبت به نسخه اصلی داره و اگه هست چی چیزی؟

ممنونم.

:)

پچ 1.08

The Battle for Middle Earth II

1.08.jpg

ویژگی های کلی پچ 1.08

200 New Maps

-A plethora of new maps, including all the CE maps, all in amazing detail such as below.

Patch 108 also includes around 70 tower wars maps for those who like to play on these.

Balance

-All your favorite factions have had some tuning, see the huge changelog below. Note that Patch 108 is the result of 7 years worth of balancing done by the best players in clanwars.cc.

Widescreen Support

Patch 108 has a high res, unstretched user interface. The Palantir, hero selections icons, builder icons have all been adapted to work on widescreen monitors. Example below.

Patch 1.06 stretched Palantir whilst playing on a widescreen monitor.

Patch 1.08 high res unstretched Palantir whilst playing on a widescreen monitor

Extended Zoom for all Maps

Patch 106 Zoom-fort takes up your entire screen.Patch 108 Zoom-an extended view where players have greater visibility and the game looks much sharper

Summoned Dragon

-Smaug is now the model used for Goblin's Summon Dragon

Mumakil

Mumakil will gain the CE Model at level 5

Attack Trolls

Attack Troll's will gain a new weapon at Level 5

Eagles and Tornado

The normal Brown Eagles compared to the CE White Eagles, and Galadriels Tornado by comparison.

Ring Hero's

-Sauron & Galadriel are stronger than ever before

The Grond

-Yep, everyones favourite siege machine is now buildable by Mordor

Colors

-The game has been brightened up with a new selection of awesome colors

Auto-Expiring Beacons

-Multiplayer beacons will now automatically vanish after 7.5s

-

تغییرات صورت گرفته در ارتش انسان ها

-Ranger Summon lifetime now 90s, from 120s

-Rangers normal and fire weapons now deal 90% to WitchKing dismounted

-Added Shield Bubble Sound

-Gandalf Lightning Sword cooldown from 180s to 210s

-Gandalf Word Of Power Shockwave increased

-Gandalf Lightning Sword now deals 75% vs forts

-Added new Gandalf Death animation

-Added two new Gandalf Death sounds

-Theoden Glorious Charge modifier from 200% damage 99% armor, to 80% armor 0% crush deceleration.

-Theoden Glorious Charge now available on level 7

-Theoden HP from 2000 to 3000

-Theoden now grants 25% bonus experience

-Men Farm fire fuel rate decreased

-Rohirrim Forged Blades no longer has bonuses against Forts

-Men Fortress banners buildtime now 20s, from 30s

-Marketplace health from 2500 to 2000

-Theoden, Eomer, and Eowyn now suffer an additional 10% penalty vs structures while mounted

-Added Cavalry unit to Aragorns Army of the Dead, with a larger model

-Aragorn summon Oathbreakers lifetime now 35s, from 20s

-Added new Men Stable sound

-Boromir Knockback restored to 35% only against Lurtz, from 25%

-Faramir Wounding Arrow now deals 50% against Legolas

-Faramir levels 4-6 exp required increased

-Faramir wounding arrow cooldown now 45s, from 35s

-Wounding Arrow damage against Ents & TB reduced

-Faramir Wounding Arrow now has a small shockwave

-Boromir levels 5-10 exp required reduced

-Aragorn Blademaster and regular attack now deal 65% against forts

-Men Level 2 stable HP add from 1500 to 2000

-Men Lone Tower cooldown from 180s to 240s

-Eowyn hero damage bug fixed

-Eowyn base damage from 150 to 200

-Eowyn levels 4 onwards exp required increased

-Eowyn cost now 1800, from 1500

-Eowyn Smite base damage from 500 to 700

-Eowyn Smite now deals 120% against Heroes

-Eowyn smite bonus's against Mordor Flyers restored

-Eowyn Smite cooldown from 60s to 180s

-Eowyn Disguise now grants 80% crush deceleration to Rohirim

-Eowyn Disguise now available at level 7, from 4

-Eowyn levels 5-10 exp required increased

تغییرات صورت گرفته در ارتش آیزنگارد

-Isengard Corsairs now spawn on level 1, from 2

-Isengard Excavations now heals all nearby allies, and replenishes horde members every 8s, from 10s.

-Saruman Fireball scalars now include all Giant Eagle's

-Lurtz carnage now deals 50% against TB and Ents

-Isengard Inn Corsair cost from 250 to 300

-Wormtongue buildtime from 20s to 30s

-Sharku buildtime from 50s to 45s

-Sharku delaybetween shots from 2000ms to 1500ms

-Xbow speed from 63 to 60

-Xbow delay between shots set to 2100ms

-Crossbow health from 110 to 100

-Crossbow range from 325 to 320

-Crossbows now take 30% Poison, from 45%

-Wormtongue levels 7-10 exp required increased

-Saruman Dominate now available at level 7, from 8

-Saruman Dominate radius from 80 to 90

-Saruman Lightning Bolt cooldown from 60s to 150s

-Crossbow base damage from 65 to 62

-DragonStrike health increased from 10k to 50k

-Berserkers now gain self heal at level 7

تغییرات صورت گرفته در ارتش الف ها

Silverthorn Arrows now deal significantly less damage to All Structures

-Mirkwoods normal and Silverthorn weapons now deal 90% to WitchKing dismounted

-Lorien Archers now deal 90% to Soldiers of Gondor, from 100%

-Level 2 Mallorn Tree HP Add now 700, from 500

-Level 3 Mallorn Tree HP Add now 1200, from 1000

-Haldir now grants 25% bonus experience

-Elrond leadership radius from 200 to 350

-Treebeard Punch Radius from 50 to 60

-Treebeard Punch shockwave increased

-All Pikeman Crush Revenge now deals 45% against Treebeard, from 100%

-Elven Mallorn Tree fire fuel rate decreased

-Mithlond Sentry Heavy Armor now takes 60% Slash, from 80%

-Mithlond Sentry Heavy Armor now takes 50% Uruk, from 70%

-Mithlond Sentry Heavy Armor now takes 60% pierce, from 80%

-Sunflare now deals 300% vs heroes(not flyers)

-Rivendell lancer now takes 115% poison, from 130%

-Mithlond Sentry weapon now deals 150% vs Spider Riders

-Eagle lifetime now 70s, from 80s

-Eagles now deal double damage vs heroes

-Thranduil delay between shots from 1750ms to 1450ms

-Thranduil Dead eye now deals 50% to structures

-Undermine now deals 60% to all Elven Archers, from 100%

-Thranduil normal bow now gains 12% bonus damage to Black Riders & MoS

-Thrandiul exp required for levels 7-10 increased

-Mystic Fountains no longer heals Eagles

-Added new Elrond Death Voice

-Added Ent Summon Music

-Glorfindel Res timer level 4 onwards from 180s to 130s

-Glorfindel Res timer level 8 onwards from 270s to 210s

-Glorfindel buildtime from 50s to 55s

-Glorfindel now takes 45% slash, from 40%

-Glorfindel now takes 60% hero, from 50%

-Glorfindel now takes 25% specialist, from 15%

-Ent Summon Hatch Delay from 5s to 6.5s

-Hobbit Firecrackers no longer deal critical damage to ents

-Corsair Firebomb now deals 50% vs Ents & Treebeard

-Treebeard healing rate now 50 hp/s, from 35

-Nazgul Mounted deals 10% less damage to Mallorn Trees

-Rivendell Lancer Crush now deals 110% vs Orc Warriors

-Peasant buildtime from 20s to 25s

-Giant Eagle now deals 25% vs heroes, from 18%

-Arwen buildtime now 65s, from 75s

-Haldir buildtime now 64s, from 70s

-Ent resistance to pierce and slash from 25% to 10%

-Ent resistance to hero ranged from 50% to 35%

-Treebeard resistance to hero ranged from 50% to 20%

-Treebeard healing rate now 50 hp/s, from 35

-Giant Eagle health from 3400 to 3700(includes summon)

-Treebeard now cloaks near trees

-All Mirkwood archer weapons now deal 75% against Mumakil

-Legolas now deals 75% to Mumakil

-Lorien Archer bow now deals 80% to Mumakil

-Mirkwood Silverthorn damage now deals 12% against Balrog, from 25%

تغییرات صورت گرفته در ارتش دروف ها

-Battlewagon Men of Dale scalars now includes all Eagle types

-Battlewagon Men Of Dale now deal 25% against all builder types

-Axe Throwers now deal 90% to Lorien Archers

-Axe Throwers now deal 80% to Mithlond Sentries

-Citadel Recharge time now 600s, from 540s

-Summon Citadel HP from 15000 to 13000

-Dwarven Citadel is now connected to the tunnel network

-Added two additional garrison slots for Dwarven Citadel

-Added evacuate all to Dwarven Citadel

-Gloin Slam cooldown now 70s, from 60s

-Guardian Bullrush cooldown from 120s to 90s

-Battlewagons now take 10% from logical fire

-Dwarven Fort Banners cost now 400, from 500

-Siege Kegs now provides a 25% reduction in hero res timers

-Siege Kegs cost now 650, from 750

-Gimli Axe Throw now deals ~1500 damage to Mordor Mumakil

-Gimli Slayer splash radius from 10 to 14

-Gimli Slayer Shockwave Amount increased

-Gloin Shatter Hammer new visual and Shockwave

-Gimli now has a 60% penalty vs forts

-Gimli Slayer no longer penalises attack speed

-Guardians now deal 85% vs Mordor Slaughter House

-Gloin now deals 80% vs nazgul

-Guardians now deal 60% vs nazgul

-Gloin Slam now deals 85% against Nazgul

-Fixed Dwarven Lone Tower not healing when Siege Kegs is purchased

-Guardians now deal 75% to Orc pits

-Guardians now deal 85% to Goblin Caves

-Dwarven Lone Tower cooldown from 180s to 240s

-Spawn Citadel now deals 175 specialist damage in 250 radius

-Watcher can now be cast on battlewagons

-Battlewagon Men Of Dale now deal 30% to Heroes, from 100%

-Battlewagon Men Of Dale now deal 75% to flyers, from 100%

-Undermine cooldown from 240s to 300s

-undermine health from 8500 to 6000

تغییرات صورت گرفته در ارتش موردور

-Drummer Troll now provides +25% experience

-Attack Trolls now take 30% from Isengard crush revenge, from 45%

-Doom Pyres buildtime now 20s, from 30s

-Haradrim Lancers can now capture neutral buildings

-Black Rider Mounted now takes 100% from structural, from 90%

-Added Aragorn Death Sound

-Added new Nazgul death sound

-Added 3 new Fellbeast/WK impact sounds

-Added ~10 new Fellbeast/WK mounted voices

-Added new Hour of The Witch King Sound

-Hour of The Witch King cast range from 200 to 300

-Witch King Mounted now takes 35% from pierce and structural, from 25%

-Added new Drummer Troll sound

-Grond now takes 0% from logical fire

-Haradrim Palace no longer has a tower

-The Grond is now buildable in multiplayer

-Added Grond sound

-Added New Mordor Fortress sound

-Added new Mumakil sound

-WitchKing Mounted model now slightly larger

-Mumakil model now slightly larger

-Attack Troll model now slightly larger

-Corsair Firebomb now deals 50% vs Ents & Treebeard

-Corsair now deals 95% vs Isengard Furnaces

-Corsairs now deal 10% bonus damage vs Guardians

-Corsair Forged Blades Hero Bonus from 150% to 135%

-Attack Troll command points from 75 to 60

-Nazgul now deals an 8% bonus crush vs Guardians

-WitchKing Warmace radius from 40 to 45

-Witchking and Fellbeasts no longer share the same weapons

-Witchking Mounted now deals 400% vs Battlewagons

-Witchking Mounted and Fellbeast Grab Attack radius from 30 to 45

-Witchking Mounted now takes 50% pierce and 60% structural, from 60/70

-Mumakil now take 50% from crush revenge

-Mumakil healing rate doubled and now available on level 3

-Mumakil trample will no longer instagib Tier 3+ heroes

-Mumakil Tusk Attack now deals 300% vs heroes

-Mumakil speed increased by 3

-Orc Warrior CP from 40 to 30

-Orc Warriors gain a 40% bonus vs Dwarven Mines

-Orc Archer bonus vs Dwarven Gurdians from 12% to 20%

-Orc Archer bonus vs Dwarven Phalanx from 12% to 15%

-Haradrim Archer cost now 450, from 400

-Fellbeast buildtime from 95s to 80s

-Corsairs now deal 95% to Goblin Tunnels

-Mordor Barricade cooldown from 180s to 240s

-Haradrim Palace Tier 2 Upgrade time from 30s to 40s

-Haradrim Archers resistance to pierce decreased from 80% to 95%

-Corsairs now take 90% crush, from 85%

-Lancer battalion size increased

-Lancer crush revenge removed as a result

-Lancer now deals slash, instead of specialist

-Lancer base damage decreased to compensate for larger horde

تغییرات صورت گرفته در ارتش گابلین

-Drogoth Incinerate now deals 600% vs Heroes

-Drogoth Incinerate now deals 600% vs Structures

-Drogoth Incinerate can now hit flyers

-Gorkil levels 4-6 exp required reduced

-Shelob and Gorkil can now sting Black Riders

-Half Troll now gains 125% damage against Black Riders

-Goblin Warriors gain a 12% bonus vs Dwarven Mines

-Shelob delay between shots from 1666ms to 1200ms

-Shelob levels 4-6 exp required increased

-Shelob now deals 85% to heroes

-Shelob now deals 65% to structures

-Shelob Stinger cooldown now 80s, from 60s

-Spiderlings now correctly cost 60cp

تغییرات کلی

-Balrog Leap Range doubled

-Balrog Sword now deals 300% vs Heroes

-Balrog Sword Weapon new shockwave

-Wildmen Summon now 280s

-Summon Dragon damage vs Heroes from 175% to 225%

-Sam has firecracker

-Sam firecracker now deals 900% bonus damage vs Shelob(50% HP)

-Fellbeast, Black Riders, Witchking & Shelob fears from 180s to 150s

-Fire Drake now takes 50% from Slash and Uruk, from 100%

-Tom Bombadil Sonic Song Damage from 500 to 200

-Tom Bombadil Sonic Song cooldown from 17s to 15s

-Tom Bombadil cooldown from 480s to 410s

-Tom Bombadil punch damage from 200 to 400

-Tom Bombadil punch radius from 50 to 75

-Tom Bombadil speed increased to 63, from 45

-Tom Bombadil lifetime from 45s to 60s

-Tom Bombadil no longer shares the Resilient Hero Armor

-Tom Bombadil now takes 40% from specialist, from 60%

-Tom Bombadil now takes 40% from hero, from 60%

-Tom Bombadil now takes 30% from all pikeman crush revenge, from 100%

-Tom Bombadil punch now deals 50% vs heroes and structures

-Tom Bombadil punch now deals 25% vs ents and Treebeard

-Tom Bombadil attacks can no longer harm army of the dead

-Tom Bombail punch damage no longer deals critical damage to Mumakil

-Merry health from 400 to 600

-Lone Tower Summons Armor decreased

-Level 2 & 3 Lumber Mill exp required reduced for all FoD

-Battering Ram health from 2000 to 1500

-Battering Ram damage from 1000 to 750

-Merry Fireworks detonation impacts now set to 25 radius, from 50

-Hobbit Firecrackers no longer deal critical damage to ents

-Trolls no longer have the bombard weapon

Misc

-All units may now reach Rank 10, with unique leveling formula

-Rank bonus's from 5 upwards are health and damage unless specified otherwise

-Mirkwood archers gain significantly higher damage output at Rank 10

-All Factions Banner carries minimum respawn time out of battle from 20s to 10s

-Elven Banner carrier's now respawn dead units every 7s, from 10s

-Mirkwood Archer banner carrier's now respawn dead units every 7s, from 10s

-Rivendell Lancer banner carrier's now respawn dead units every 7s, from 10s

-Mordor Orcs and Archers Banner carriers now respawn dead units every 7s, from 10s

-Goblin Warriors and Archers Banner carries now respawn dead units every 7s, from 10s

-Half Troll Banner carries now respawn dead units every 7s, from 10s

-Wildmen Banner carries now respawn dead units every 7s, from 10s

-Isengard infantry Banner carries now respawn dead units every 7s, from 10s

-Men Infantry Banner carriers now respawn dead units every 7s, from 10s

-Dwarven Guardians & Phalanx Banner carriers now respawn dead units every 7s, from 10s

-Added 8 new faction colours

-Added Collectors Edition Barrage FX

-Flyers no longer deal critical damage to Mordor Grond

-Multiplayer beacons now autodelete in 7.5s

-Fixed all flyers killing themselves/each other when attacking the same target

-Treasure Trove, Blacksmith & Elven Forge HP increased to 4000 from 2000

-Neutral Cave Trolls no longer fear infantry

-Sauron can now summon Balrogs

-Sauron buildtime now 200s, from 300s

-Sauron weapon improved dramatically

-Sauron healing improved

-Sauron now deals less damage to forts

-Sauron now has new spells

-Gollum now significantly harder to kill

-Added 2 new Sauron entry Sounds

-Hobbit Firecrackers now deal 75% to Mumakil

-Galadriel can now summon Eagles and OathBreakers

-Galadriel buildtime now 200s, from 300s

-Galadriel healing improved

-Galadriel HP from 5000 to 12000

-Galadriel Weapon improved

-Balrog Ignite cooldown restored to 10s, from 60s

-Fixed the bug that causes Cavalry to kill Mithlonds,Phalanx &TowerGuards via flanking angles

-Enabled All Collectors Edition Items, with some conditions below

-Added Smaug(Goblins only)

-Added White Eagles

-Added Black Mumakils upon reaching Level 5

-Added Attack Troll Warmace upon reaching Level 5

-Summoned Dragon Delaybetweenshots from 5s to 3.5s

-Summon Dragon Spawn Weapon radius from 50 to 150

-Summon Dragon Spawn Shockwave Increased

-Summon Dragon Teleport Weapon radius from 50 to 150

-Summon Dragon Teleport Shockwave increased

-Pippin Campfire lifetime from 80s to 200s

-Pippin Campfire now heals All, from just hobbits, at 3% hp/s

-Pippin Campfire Leadership now applies to all except heroes, from just hobbits.

این تغییرات بیشتر جهت متعادل کردن نیرو ها صورت گرفته، از اونجا که هیچ کس حوصله ی خوندن اینا رو نداره، من چند تا از تغییرات که به نظرم جالب اومد رو واستون مینویسم:

1. در پچ 1.08، تمامی یونیت ها (واحد های جنگی) میتونند به لول 10 (level) برسند. در پچ های قبلی فقط تا لول 5 میرسیدند.

2. سائرون میتونه بالرگ رو احضار کنه، همونطور که مثلا آراگورن میتونه ارتش مردگان رو احضار کنه.

3. گالادریل میتونه عقاب ها و ارتش مردگان رو احضار کنه.

4. موماکیل ها وقتی به لول 5 میرسند یه شکل دیگه میشند. خودش گفته به Black Mumakil تبدیل میشند. این شکلی :

mumakil.jpg

5. ترول های موردور وقتی به لول 5 میرسند، یه سلاح جدید پیدا میکنند. این که فایده ی این سلاح چیه رو نمیدونم. ولی حتما راحت تر میشه باهاش گندالف رو کشت :دی

sshot0168-zpsb57f10af.jpg

6. 200 تا مپ جدید به بازی اضافه شده.

7. زوم تمامی مپ ها بزرگ تر شده. در واقع شما میتونید مپ رو از نمای بالاتری مشاهده کنید. این تغییر به نظر من یکی از بهترین تغییراتی بوده که در این پچ صورت گرفته. وقتی شما بتونید از نمای بالاتری به مپ نگاه کنید، در نتیجه تسلط بیشتری به بازی خواهید داشت @-)

1.jpg2jpg.jpg

8. سلاح Grond (سر گرگ) به ارتش موردور اضافه شده. البته 7500 تا قیمتشه :دی

9. اضافه شدن Blue Barrage که من دقیقا نمیدونم چیه. شما ببینید به ما هم بگید !

blueb-zps0c18b3a7.jpg

10. گالادریل میتونه طوفان به راه بندازه !

eaglen-zps99a55b3a.jpg

11. یکی از مشکلات بازی در پچ های قبلی این بود که وقتی یه نفر بیکن (Beacon) میگذاشت، دیگه محو نمیشد و تا آخر بازی باقی میموند. توی این پچ اگر کسی بیکن بذاره، پس از 7.5 ثانیه خود به خود محو میشه :-?

beacontimer-zpse11483a1.jpg

اینا چیزایی بود که به چشم من جالب اومدند. شما هم متن داخل اسپویلر ها رو بخونید و اگه به چیز جالبی برخورد کردید اینجا بنویسید.

برای ارتقاء بازی به پچ 1.08 توصیه میکنم که خود پچ رو دانلود نکنید. به جاش patch switcher رو دانلود کنید. patch switcher برنامه ای هست که میتونید با اون بین پچ های 1.1، 1.06 و 1.08 سوئیچ بشید. فقط حواستون باشه از patch Switcher وقتی که بازی در حال اجراست استفاده نکنید. یه وقت وسط بازی به سرتون نزنه پچ رو عوض کنید :دی

tt.jpg

برای دانلود patch switcher از لینک زیر استفاده کنید :

https://docs.google.com/file/d/0B4-nzuFX9ak-ZHRSakNNLWpLYTg/edit
منبع لینک :
http://forshire.blogspot.com

کار کردن باهاش خیلی راحته. فقط کافیه روی پچ مورد نظر کلیک کنید ~x(

پ.ن به ناظران:

این عکس ها کلا 500 کیلو بایت بیشتر حجم ندارند. لطفا پیوست نکنید ;)

تئودن جان مرسی از مطلبت میگم رسمی شد این پچ؟؟!!

تا اونجا که میدونم نه رسمی نبود. البته یکی دو سال پیش :وی

پچ های زید دیگری هم ایجاد شده .. بگردین کمی چیزای جالبی هست!

نه رسمی نیست. EA دیگه بعد از 1.06 پچ رسمی بیرون نداده و نخواهد داد.

البته این پچ معتبر ترین پچ غیر رسمی هست !

خب ن همین الان پچ 1.08 کردم.اولین چیزی که به چشم میخوره اینه که تو صفحه اول بازی یه انیمیشن ارگونات بود که حرکت میکرد الان اون ثابته ینی فقط یه عکس گذاشن اونجا :-?

بعدش همونطور که تئودن جان گفتن اضافه شدن کلی مپ جدید به بازیه ورژن زمستون fords of isen 2 هم داره @-)

خب نکته جالب توجه این بود که من اصلا نتونستم beacon ایجاد کنم هرچقدر ctrl +b رو گرفتم نشد که نشد

اسماگم نتونستم پیدا کنم تو گابلینا .حالا اون ترول ها و ماموکیل ها رو الله اعلم ~x(

امتیاز مثبت این وژن زوم کردنشه که تئودن بازم گفته بالا

خب یه مدت دیگه اگه بتونم بیام مزایا و معایبشرو بازم میگم براتون

خب ن همین الان پچ 1.08 کردم.اولین چیزی که به چشم میخوره اینه که تو صفحه اول بازی یه انیمیشن ارگونات بود که حرکت میکرد الان اون ثابته ینی فقط یه عکس گذاشن اونجا @-)

خب نکته جالب توجه این بود که من اصلا نتونستم beacon ایجاد کنم هرچقدر ctrl +b رو گرفتم نشد که نشد

اسماگم نتونستم پیدا کنم تو گابلینا .حالا اون ترول ها و ماموکیل ها رو الله اعلم :-?

در رابطه با انیمیشن صفحه اول بازی، شما احتمالا گرافیک بازی رو روی مدیوم قرار دادید، به همین خاطر اون انیمیشن به عکس تبدیل شده. گرافیک بازی رو روی high قرار بدید درست میشه.

beacon رو در بازی تک نفره امتحان کردید یا آنلاین ؟ فکر کنم فقط در بازی آنلاین میشه beacon ایجاد کرد. حالا شما باز هم امتحان کنید.

در رابطه با اسماگ هم اشتباه از من بوده. در نژاد گابلین یه اژدهایی وجود داره به اسم Drogoth. حالا خودش گفته:

Smaug is now the model used for Goblin's Summon Dragon

یعنی احتملا در گرافیک این اژدها تغییراتی صورت گرفته. ولی من هر چی نگاه کردم تغییری ندیدم.

به هر حال ممنون که اطلاع دادی. اون مورد اسماگ رو پاک کردم.

در رابطه با انیمیشن صفحه اول بازی، شما احتمالا گرافیک بازی رو روی مدیوم قرار دادید، به همین خاطر اون انیمیشن به عکس تبدیل شده. گرافیک بازی رو روی high قرار بدید درست میشه.

beacon رو در بازی تک نفره امتحان کردید یا آنلاین ؟ فکر کنم فقط در بازی آنلاین میشه beacon ایجاد کرد. حالا شما باز هم امتحان کنید.

خب گرافیک بازی رو high هستش @-)

beacon هم درس شد :-?

صبح داشتم باAce] undefeatble] میگفت قراره به زودی پچ 1.09هم بیاد البته ورژن beta (همچین چیزی گفت) اومده

و یه چیز دیگه rotwk من دیگه باز نمیکنه یه eror upgrade همچین چیزی میده فک کنم از patch switcher باشه چون دیروز داشتم rotwk بازی میکردم ~x(

صبح داشتم باAce] undefeatble] میگفت قراره به زودی پچ 1.09هم بیاد البته ورژن beta (همچین چیزی گفت) اومده

و یه چیز دیگه rotwk من دیگه باز نمیکنه یه eror upgrade همچین چیزی میده فک کنم از patch switcher باشه چون دیروز داشتم rotwk بازی میکردم ~x(

اگر گرافیک روی high هست و باز هم انیمیشن رو نشون نمیده پس مشکل از یه جای دیگه است.

RoWK هیچ ارتباطی به patch switcher نداره. از من هیچ مشکلی پیدا نکرده. لطفا شایعه پراکنی نکنید ;)

پچ رسمی از EA ؟؟ فکر نکنم ها .. اگه باشه خبر بده ممنون!

فعلا از میادین فاصله گرفتم ;) سوالاتتون رو از گوگل بپرسید! متشکریم!

پچ رسمی از EA ؟؟ فکر نکنم ها .. اگه باشه خبر بده ممنون!

فعلا از میادین فاصله گرفتم @-) سوالاتتون رو از گوگل بپرسید! متشکریم!

خب ace گفت دیگه پچی بعد از 1.06 نیومده و نخواهد امد.اینارم ادمین های cw میسازن

خب آقا یه جمع بندی کلی و ساده از پچ 1.08

در کل فوق العادس. خیلی بالانسه.سرعت و روون بودن بازی خیلی بهتر کرده بازیو.کماندارا خیلی قوی و بهتر شدن.ارتش گابیلینم خیلی بهتر شده.دیگه مثل قبل ضعیف نیست.دسته کمش نگیرید تو این پچ .قیمت بعضی واحد ها هم خیلی بهتر شده مثلا کارگر به جای 500 تا شده 450 ( خب 50 تا هم 50 تاست دیگه :وی )

فقط بازم نبود سواره نظام تو موردور احساس میشه که تو نسخه ویچ کینگ اومده ولی کاش تو این نسخه هم بود @-)

اقا دانلودش کنیییییید :-?

در مورد ساختن هیرو چطور؟ چیزای جدید داره؟

پچ ها هیچوقت چیز خاصی اضافه نمیکنن

ینی میکنند! اگر بکنند میشوند مود!

شما از ورژن یک تا 1.06 تغییر خاصی در ظاهر نمیبینین جز همون چنتا نقشه

فقط قیمت ها و نیرو ها بالانس میشن مپ اضافه میشه و باگ ها رفع میشه

حالا این غیر رسمیه اومدن یه چیزای جزیی هم اضافه کردن که به نظرم زیاد کار جالبی نیست. MODDB پر از مود هست خوب!

پچ ها هیچوقت چیز خاصی اضافه نمیکنن

ینی میکنند! اگر بکنند میشوند مود!

شما از ورژن یک تا 1.06 تغییر خاصی در ظاهر نمیبینین جز همون چنتا نقشه

فقط قیمت ها و نیرو ها بالانس میشن مپ اضافه میشه و باگ ها رفع میشه

حالا این غیر رسمیه اومدن یه چیزای جزیی هم اضافه کردن که به نظرم زیاد کار جالبی نیست. MODDB پر از مود هست خوب!

خب گراند به موردور اصافه شده.با جاینت لول 10 و ماموکیل لول 10

خب گراند به موردور اصافه شده.با جاینت لول 10 و ماموکیل لول 10

خوب منم همینو میگم که "

حالا این غیر رسمیه اومدن یه چیزای جزیی هم اضافه کردن که به نظرم زیاد کار جالبی نیست. MODDB پر از مود هست خوب!"

اصولا در هیچ پچ رسمی EA برای این بازی همینطور بازی جنرال و غیره هیچی اضافه نمیشه. همچین تغییراتی رو در مود ها داریم.

به همین دلیل هم من به این پچ های غیر رسمی اعتقادی ندارم! @-)

خیلی مسخرس من تو bfme2 پچ 1.00 دارم ولی وقتی از گیم رنجر میخوام وارد سروری بشم که اونم ورزن بازیش 1.00 هست منو نمیزاره به اون ملحق بشم میگه ورزن بازیت به فلان کس نمیخوره

خوب یا مود نصبه یا هم فایلاتون ایراد داره دیگه!

چیز مسخره ای وجود نداره :/

احیانا بازید از کجا به دست آوردین؟ چطوری کرکش کردین؟ مودی نصب کردین؟ از trainer و کلا چیت ها استفاده نمیکنین؟ فایلای بازیو دسکاری نکردین؟!

خیلی مسخرس من تو bfme2 پچ 1.00 دارم ولی وقتی از گیم رنجر میخوام وارد سروری بشم که اونم ورزن بازیش 1.00 هست منو نمیزاره به اون ملحق بشم میگه ورزن بازیت به فلان کس نمیخوره

بالا تو مطلب تئودن patch switcher رو دانلود کنین.حل میشه .میتونید هر سه پچه 1.00 1.06 1.08 رو داشته باشین تو یکجا.که به راحتی عوض کنین

سلام

دوست عزیز من این پچ سویچر رو نصب کردم

اما الان ازم کرک میخواد

یعنی پیغام خطای insert cd-rom میده

لطفا کمک کنین

سلام

دوست عزیز من این پچ سویچر رو نصب کردم

اما الان ازم کرک میخواد

یعنی پیغام خطای insert cd-rom میده

لطفا کمک کنین

http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=LordOfTheRingsBattleForMiddleEarth2v1.0MaxiMiniBackupImageEng.rar

این فایل رو اکسترکت کنین

بعدش با نرم افزا Daemon Tools یا Alchool120% اجراش کنین (دیسک مجازی میسازه!)

دقت کنین که این روش برای همه ورژن ها جواب میده. پس هیچ وقت از کرک های .dat استفاده نکنین

اون نرم افزار رو هم (Daemon tools) یه سرچ کنین همه جا هست!

بازم مشکلی بود بگین

سلام دوستان من پچ 1.06 رو همراه با دیمون تولز نصب کردم و سپس یه درایو مجازی ساختم که روی مای کامپیوتر ظاهر شده ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم باز هم ارور سی دی میده.

کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام دوستان من پچ 1.06 رو همراه با دیمون تولز نصب کردم و سپس یه درایو مجازی ساختم که روی مای کامپیوتر ظاهر شده ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم باز هم ارور سی دی میده.

کسی میتونه کمکم کنه؟

واقعا نمیدونم چی بگم :|

ینی واقعا شاهکاری تکرار نشدنی هست این پست :|

به پست بالایی تون دقت کنید

یک فایلی گذاشتم که که باید اجرا کنید با اون نرم افزار مذکور (mount کنید) و درایو مجازی ایجاد بشه با عنوان LOTRBFMEII

واقعا نمیدونم چی بگم :|

ینی واقعا شاهکاری تکرار نشدنی هست این پست :|

به پست بالایی تون دقت کنید

یک فایلی گذاشتم که که باید اجرا کنید با اون نرم افزار مذکور (mount کنید) و درایو مجازی ایجاد بشه با عنوان LOTRBFMEII

فایل رو مونت کردند. سی دی مجازی با همون اسم ساخته شده ولی بازی باز نمیشه و ارور insert cd ظاهر میشه. ویندوزشون 8 هست. درایو ساخته شده توسط ویندوز شناسایی میشه ولی توسط بازی خیر :/

اصلا فهمیدی من چی گفتم؟

خوب درباره mount کردن نگفتی فککردم از قلم انداختی دی

این رو امتحان کن. باید کارت راه بندازه (هرچند عموما تو ویندوز اکس پی این کارو میکنن تو 8 ندیدم مشکلی باشه)

اول mount میکنی بعد hide رو میزنی بازیو اجرا میکنی وقتی تموم شد restore میکنی

sd4_hide.rar

فایل رو مونت کردند. سی دی مجازی با همون اسم ساخته شده ولی بازی باز نمیشه و ارور insert cd ظاهر میشه. ویندوزشون 8 هست. درایو ساخته شده توسط ویندوز شناسایی میشه ولی توسط بازی خیر :/

منم ویندوزم 8ـه.

پچ 1.08

The Battle for Middle Earth II

بابا این اسویچر حجمش چقدره؟

کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام

اگه بازیت رو کرک کردی از ورژن 1.00 باید دوباره نصب کنی و دوباره ورژن 1.06 رو بریزی

اگه نه، برو اینجا، این ایمیج رو دانلود کن، بعد با دمون تولز بازش کن. مطما باش که هر دو فایل .mds و .mdf در یک فولدر اکسترکت بشن. یادم نیست کدوم رو باید mount کنی> هر دو رو امتحان کن.

http://rd1.gamecopyw...j9O%2FzXhGf%2B3

بابا این اسویچر حجمش چقدره؟

220 مگ

شما تا اون مشکلت حل نشده اینو دانلود نکن چون بدردت نمیخوره !

کسی میتونه کمکم کنه؟

خوب درباره mount کردن نگفتی فککردم از قلم انداختی دی

این رو امتحان کن. باید کارت راه بندازه (هرچند عموما تو ویندوز اکس پی این کارو میکنن تو 8 ندیدم مشکلی باشه)

اول mount میکنی بعد hide رو میزنی بازیو اجرا میکنی وقتی تموم شد restore میکنی

سلام

اگه بازیت رو کرک کردی از ورژن 1.00 باید دوباره نصب کنی و دوباره ورژن 1.06 رو بریزی

اگه نه، برو اینجا، این ایمیج رو دانلود کن، بعد با دمون تولز بازش کن. مطما باش که هر دو فایل .mds و .mdf در یک فولدر اکسترکت بشن. یادم نیست کدوم رو باید mount کنی> هر دو رو امتحان کن.

من با تیم ویور سعی کردم به این دوستمون کمک کنم. همه چیز درست بود ولی باز هم ارور insert cd میداد.

واسه همین به دیمون تولز شک کردم. یکی از ورژن های جدید دیمون تولز رو نصب کردم. ایمیج رو که با ورژن جدید دیمون تولز mount میکردم دقیقا همین مشکل رو داشتم. ارور insert cd ظاهر میشد.

من حدس میزنم مشکل از ورژن جدید دیمون تولز باشه.

شما از نرم افزار alcohol به جای دیمون تولز استفاده کنید.

نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنید :

http://p30download.com/fa/entry/12272/

وقتی که نصب شد از شما شماره سریال میخواد. داخل پوشه ی کرک یه فایل موجوده. اون فایل را در پوشه ی نرم افزار کپی کنید ، نرم افزار باز میشه.

نرم افزار که باز شد ، در قسمت سفید صفحه راست کلیک کنید.

گزینه ی add images رو انتخاب کنید.

فایل ایمیج رو باز کنید.

فایل ایمیج در بالای صفحه ظاهر میشه. روش راست کلیک کنید و Mount on Device رو بزنید.

ایشالا که مشکل حل میشه :|

از اون sd4hide که دادم استفاده کردین؟؟؟ نباید مشکلی باشه ها..

پ. ن : جناب علی جان، گفتم که توی پ.خ پیگیری کن کمک کنیم.. مشکل شخصیه بیشتر یه جای کارت مشکل داره!

یه CloneDrive نصب کنید راحت ! من برای بعضی بازی ها از این نرم افزار استفاده میکنم !

سلام

This download link has expired

یه CloneDrive نصب کنید راحت ! من برای بعضی بازی ها از این نرم افزار استفاده میکنم !

جواب نمیده

قبل تست شده

از اون sd4hide که دادم استفاده کردین؟؟؟ نباید مشکلی باشه ها..

پ. ن : جناب علی جان، گفتم که توی پ.خ پیگیری کن کمک کنیم.. مشکل شخصیه بیشتر یه جای کارت مشکل داره!

استفاده کردم ولی جواب نداد

دوستانی که از ویندوز 8 استفاده میکنید شما تونستید از پچ استفاده کنید؟

مشکل حل شد .

حدسم درست بود. ورژن های جدید دیمون تولز ایراد داره.

از این به بعد از alcohol استفاده کنید.

سلام. پتچ 1.06 برای lord of the ring battle for middle earth 2 , اصلا دانلود نمیشه. میشه کمکم کنید ؟

سلام من این بازی رو از سایت فایل نیکو دانلود کردم ولی ارور میده force stop میشه و بازی اجرا نمیشه سیستمم از سیستم پیشنهادی خیلی بالا تره ویندوزمم 7 هستش لطفا کمک کنید راهی هست که وارد بازی بشه؟

سلام من این بازی رو از سایت فایل نیکو دانلود کردم ولی ارور میده force stop میشه و بازی اجرا نمیشه سیستمم از سیستم پیشنهادی خیلی بالا تره ویندوزمم 7 هستش لطفا کمک کنید راهی هست که وارد بازی بشه؟

احیانا کرک داشته ؟؟؟ اگر داشته درست کپی کردی ؟؟؟ یه پیشنهاد هم دارم بازی رو تحت کامپتیبیلیتی ویندوز اکس پی سرویس پک 3 اجرا کن یا ران از ادمینیسترتور. شاید حل شه یعنی امیدوارم حل بشه.

از طریق my computer مسیر زیر رو دنبال کنید :

C:\ Users \ [Your Username] \ AppData \ Roaming \ My Battle for Middle-earth II Files

به پوشه My Battle for Middle-earth II Files که رسیدید ، نگاه کنید ببینید فایلی به اسم Options مشاهده میکنید ؟!

اگر چنین فایلی وجود نداشت ، فایل زیر رو دانلود کنید ، اکسترکت کنید و داخل همون پوشه قرار بدید.

Options.zip

پوشه AppData جزو پوشه های مخفی هست. اگر سیستمتون پوشه های مخفی رو نشون نمیده ، از طریق کنترل پنل < فولدر آپشنز < سر برگ view < گزینه show hidden files رو تیک بزنید.

اگه کسی تا حالا تجربه‌ی شبکه‌ای (بدون اینترنت) بازی کردن BFME رو داشته بی زحمت یه پیغام خصوصی به من بزنه.

با سلام و درود فراوان!

دوستان پچ 1.09 هم اومده!

تغییرات جالبی به وجود اومده که لینکش رو قرار میدم تا خودتون ببینید:وی

http://forshire.blogspot.com/2017/03/battle-for-middle-earth-ii-patch-switcher.html?m=1

در در 7/2/2017 at 7:51 PM، Einar Dunadan گفته است :

با سلام و درود فراوان!

دوستان پچ 1.09 هم اومده!

تغییرات جالبی به وجود اومده که لینکش رو قرار میدم تا خودتون ببینید:وی

http://forshire.blogspot.com/2017/03/battle-for-middle-earth-ii-patch-switcher.html?m=1

بله دو سه ماهی هست اما همچنان زیادی غیر بالانسه دورفا همچنان زیادی قوین سیلورتورن ها همچنان باگن و...

ولی انیمیشنها فوق العاده زیبا شدن و جذاب در کل تغییرات مثبت بوده اما به نظرم خیلی جای کار داره

من یکی که دیگه با وجود این تعداد ماد فعال سراغ بازیای اصلی نمیرم اما در کل بگیم 1.09 یه قدم خیلی بزرگ به نسبت اون 1.08 باگی لعنتیه.(:دی میرکوود ارچرا توی اون اصلا فاجعه قوی بودن)

در در 7/13/2017 at 8:58 PM، The Nazgul گفته است :

بله دو سه ماهی هست اما همچنان زیادی غیر بالانسه دورفا همچنان زیادی قوین سیلورتورن ها همچنان باگن و...

ولی انیمیشنها فوق العاده زیبا شدن و جذاب در کل تغییرات مثبت بوده اما به نظرم خیلی جای کار داره

من یکی که دیگه با وجود این تعداد ماد فعال سراغ بازیای اصلی نمیرم اما در کل بگیم 1.09 یه قدم خیلی بزرگ به نسبت اون 1.08 باگی لعنتیه.(:دی میرکوود ارچرا توی اون اصلا فاجعه قوی بودن)

بله من امروز پچ 1.09 کردم! و دورف ها جدا باگ هستند! خیلی قوی هستند! ولی خب تغییرات به وجود اومده کلا خوب بود.

1.08 هم خوب بودا!

دوستان کسی آهنگی که تو منوی بازی پخش میشه رو داره ؟

همین آهنگه فقط فرق میکنه The Journey To The Grey Havens

ممنون میشم کمکم کنید:D

با سلام خدمت تمامیه دوستان
من بازی اراب حلقه های 2 در سرزمینه میانه رو گرفتم

بعد نصب برام اجرا نمیشه

لبتابم ویندوز 10 64 بیته

لطفا راهنماییم کنید 

در در 1/2/2018 at 9:34 PM، ایدین گفته است :

بعد نصب برام اجرا نمیشه

لبتابم ویندوز 10 64 بیته

لطفا راهنماییم کنید 

برای ویندوز ۱۰ چون موقع دانلود کردن فایلش ساخته نمیشه باید براش درایو مجازی بسازید یا فایلی رو در مسیر کرکش نصب کنید.

برای درایو مجازی فایل تصویر بازی رو دانلود کنید. از نرم افزار deamon tools  استفاده کنید و فایل تصویر رو توی این نرم افزار آپلود کنید. براتون یه درایو مجازی میسازه و می تونید بازی کنید

در در 1/2/2018 at 9:34 PM، ایدین گفته است :

بعد نصب برام اجرا نمیشه

لبتابم ویندوز 10 64 بیته

لطفا راهنماییم کنید 

برادر ممکنه کرکش رو درست نکرده باشی یا پچ یا هر چیزی ...

درضمن، ویندوز 10 -64 بیت ربطی نداره باید رم و گرافیکت مناسب باشه با بازی

درضمن 3، بهت حق می دم یکم قلق داره.