The Battle for Middle-Earth II, The Rise of the Witch-King
تعداد پستها: 200
Haldir of Lorien —
با سلام خدمت شما دوستاران تالکین
دوستان در یکی از ایمیل هایی که سایت ea.com برایم دیروز فرستاده است صحبت از یک ورژن دیگر بازی ارباب حلقه ها با نام :
The Battle for Middle-earth II:The Rise of the Witch-King
شده است ، آیا کسی اطلاعات کامل تری از این بازی و سبک آن دارد؟
با تشکر از شما
ulmo —
دوست عزيز اين The Rise of the Witch-King يك Expansion Pack (نسخه اضافه شونده) هست كه داراي single player campaign و map جديدو اضافه شدن نيروهاي آگنمار به قسمت skirmish براي بازي bfme 2 هستش. تاريخ عرضه اين نسخه در سال 2006 هست ولي دقيق آن را پيدا نكردم برا ي اطلاعات بيشتر و ديدن عكسهاي بازي مي توانيد به سايتwww.BFME2.ea.com مراجعه كنيد.اگر مديران سايت و Haldir of Lorien موافق باشند چون اين بازي در اصل نسخه اضافه شونده BFME2 هست من پيشنهاد مي كنم اين دو پست زده شده به همان مبحث BFME 2 منتقل شود و اين مبحث توسط مديران سايت پاك گردد.(البته خبر اين بازي را كامل تر در قسمت خبرهای گواهیر خواهم گذاشت)
Haldir of Lorien —
ميتراندير عزیز با سلام خدمت شما
دوست عزیز من در این سایت تازه واردم و اینکه در مورد خذف مطلبی اجازه مرا می خواهی مسلما چیزی جز بزرگواری شما دوست گرامی نیست و باعث امتنان من می شود.
من تابع هر آنچه مدیران سایت بر می گزینند هستم.
با تشکر از شما
The Black Captain —
سلام دوستان
من هم فقط یک تیتر از این عنوان دیدم و واقعا شیفته شدم
البته به نظرم اومد که باید یک پک باشه
الان که توضیحش رو در سایت EA خوندم نوشته بود در تعطیلات 2006 عرضه خواهد شد!
------------------------------
دوست عزیز با تشکر از تصاویرت , آنها رو به علت بزرگی بیش از اندازه و خراب کردن صفحه تالارها حذف کردیم. بهتره تامنیل یا لینکشون رو بذارید.
ناظر
ارش —
متاسفانه گمش کردم ولی اینجا می تونین دموشو ببینین(چندتا عکس هم هست)
خوب اين كه الان نوشتم هم يك خبره و هم يك سوال.همين طور كه قبلا گفتم اين pack اضافه داراي داستاني برا ي خود جدا از داستان bfme2 هست و ارتش Angmar به بازي اضافه شده در ضمن تاريخ عرضه هم 28 نوامبر 2006 هست . تقريباً سه هفته بعد. طبق گفته سايت http://mevault.ign.com يكي از سايت هاي تخصصي اين بازي هيرو هاي جديد The Witch-king - Rogash-Morgomir-Kharsh-Hwaldar كه همه براي ارتش Angmar هست. حالا براي من اين سوال پيش آمده كه به غير از خود Witch-king بقيه اين هيرو ها را نميشناسم و جالبتر اينكه در مورد آنها در سايت The Encyclopedia of Arda هم چيزي پيدا نكردم و باز براي من اين نكته جالب بود كه بين اين چهارتا ناشناخته سايت http://mevault.ign.com در توضيح Morgomir اورا يكي از آن 9 تن نزگول نام برده One of the Nine and Lieutenant of Carn Dûm ولي در سايت The Encyclopedia of Arda فقط نام دو تا از نزگولها Khamûl و Witch-king هست . آيا اين نام ها را ea از خودش در آورده يا واقعاً چنين شخصيتهايي بودند. در ضمن در همين سايت mevault.ign.com نيز عكسهاي جديد از اين بازي گذاشته كه البته از سايت gamespot نيز ميتوانيد تماشا كنيد
ulmo —
با سلام
میتراندیر عزیز با سلام
منم الان که داشتم سایت دیکشنری آردا چک میکردم در قسمت آلفابتیک به این اسامی بر نخوردم و برام جالب است که از کجا اینارو آوردند.
لطفا هالباراد یا آرون عزیز بیایند و یه توضیحی بدهند ممنون میشم.
با تشکر از همگی
مَنوه سلیمو —
نه دوستان این کاراکتر ها و هیرو هایی که میبینید جدیدا اضافه شدن رو خود EA اضافه کرده ؛ اگه بالای سایت رو بخونید متوجه میشید ...
In The Rise of the Witch-king we invent a very interesting and powerful cast of heroes that fight for Angmar.
این دیگه خیلی ضایعه! مگه تالکین واسه ی شخصیت ها کم گذاشت ! تازه ، از کجا معلوم افراد متخصص این کارو کرده باشن؟ نکنه اسم هیرو یه دفعه در بیاد مش غلامعلی؟!
آرون —
اسم این هیروها مربوط به بازی های رول پلیینگ های داستانی مشهور پس از تالکین میشه که کم کم طرفداران تالکین رو شخصیت ها و مکانهای بی نام گذاشتن. مثل اون نه تن نزگول که فقط دوتاشونو تالکین مشخص کرد و بقیه رو طرفدارانش از روی نشانه هایی که تالکین گفته بود اسم گذاشتن.
آرین —
خوب بعد از مدتها دوباره برگشتم و قصد دارم فعاليتم در اين سايت بيشتر كنم. از آنجاكه اين برادر بزرگتر من ((ميتراندير)) قصد گذاشتن پيش نمايش اين بازي نداره (به قول خودش از منبعي نمي خواد برداره و فقط از سايت اصلي بازي ترجمه ميكنه كه الان حوصله نداره و صبر ميكنه تا انتشار بازي كه نقدش را بگذاره) به هر حال اين يك پيش نمايش از بازي كه از فروم سايت http://www.pardisgame.com گرفتم را اينجا ميگذارم.
سازنده EA LA
ناشر EA Games
سبک بازی Real-Time Strategy
تاریخ انتشار Nov 28, 2006
پلتفورم PC
همگی با رمان حماسی J.R.R.tolkin با نام ارباب حلقه ها اشنا هستیم .رمانی که از آن به عنوان یکی از برترین رمان های تاریخ یاد می شود.سال 2004 بود که اولین شماره از بازی استراتژی
Lord Of The Rings :Battle For Middle Earth برا یPc منتشر شد و توانست با الهام گیری از فیلم ارباب حلقه بازیِ موفقی را خلق کند تا بازیکنان به گونه ای خود را بهتر از قبل در جنگ ها شرکت دهند. در سال 2006 بودکه دومین شماره از این بازی با نام LOTR:BFME II عرضه شد این شماره از بازی در مستقیما از کتاب الهام گرفته شده بود و کاراکترهای فیلم در آن مشاهده نمیشدند به هر حال دومین نسخه این بازی هیچگاه نتوانست موفقیت نسخه اول را بدست بیاورد تکرار ترفند های نسخه اول باعث کلیشه ای شدن نسخه دوم شده است و همچنین از نظر زمانی کوتاه تر شده بود. با تمام ایم معایب اما یک حسن داشت آن هم اضافه شدن روش بازی استراتژی نوبتی بود.چندی پیش EA اعلام کرد که در حال اماده سازی یک بسته الحاقی با نام Rise Of The Witch King برای این بازی است.پس بهتر است یک بار نام طولانی ان را بنویسیم که احتمال دارد در قسمت جوایز گیم اسپات به عنوان طولانی ترین عنوان برای یک بازی برگزیده شود.
Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II – The Rise Of The Witch-King
اما داستان این نسخه که در 8 الی 12 ماموریت تعریف میشود بدین گونه است که:
از زمانی که حلقه توسط نیروهای انسانی و کوتوله ها و الف ها نابود شد، در سرزمین میانه 1300 سال با صلح و ارامش گذشته است. اما سایرون که مرده بود، دوباره باز گشته است.این بار با کمک Nazgul سواران (اژدهایی که در فیلم شاهد انها بودیم) میخواهد Angmar را فتح کند.در Angmar پس از مرگ شاه بزرگ،فرزندانش سرزمین حکومتی او را به 3 قسمت تقسیم کرده اند و هر کدام بر یک قسمت حکم میرانند اما میان آنها تفرقه ایجاد شده است.این بهترین فرصت برای سایرون است که با کمک Witch King به نابودی انسانهای Angmar بپردازد.جالب این است که Angmar به گونه ای زادگاه آراگون همان قهرمان اسطوره ای فیلم نیز میباشد.اما شما این بار باید در جناح بد بازی یعنی در نقش Witch King و سپاهیان سایرون بجنگید و هر چقدر Witch King بیشتر پیشروی کند زمان بیشتری ایجاد می شود تا سایرون قدرت خود را بازیابد.جالب این است که Producer این بازی یک ایرانی با نام امیر رحیمی است.در این نسخه از بازی گیمر باWitch King و سرگذشت او (همچون نبردهای او در مقابل انسانها) بیشتر آشنا می شود.گیم پلی بازی هم دچار تغییراتی شده است. با توجه به این مطلب که در این شماره هوش مصنوعی بازی ارتقا یافته، دشمنان واقعی تر رفتار میکنند.اگر قسمت قبل را بخاطر داشته باشید مشکلی که در مورد واحدها وجود داشت این بود که آنها هماهنگ با هم حرکت نمیکردند و گاهی اوقات بعضی از آنها جا میماندنداما در این نسخه علاوه بر موضع های دفاعی و هجومی جدید به این باگ هم توجه شده است و واحد ها با هم هماهنگ شده اند.
در این نسخه حدود 25 جادو جدید در نظر گرفته شده است که می توان تعدادی از انها را با واحدها باز کرد و از تعدادی دیگر با استفاده از قدرت حلقه استفاده کرد.شما نیز میتوانید با بعضی از این قدرت ها مانند قبل به دشمن ضربه وارد کنید و هم قدرتهای ویژه آنها را پایین بیاورید و همچنین واحدهای ویژه از جمله گرگ های جدیدی که به این شماره اضافه شده اند را ظاهر کنید تا درکنار شمابجنگند.واحد های جنگی این شماره با تو.جه به اینکه محل مبازه از Mordorبه Angmar تغییر یافته است عوض شده اند و واحد های جنگی جدیدی به بازی اضافه شده اند و عده ای همان کارایی قبلی را دارند اما با کمی تغییرات. Witch King میتواند 4 واحد جنگی جدید به نام Thrall Masterاحضار کند که هر کدام کارایی خاصی دارند
Gundabad Warriors: که در نبرد های تن به تن کاربرد دارند.
Wolf Riders: که جز سواره نظام ها هستند.
Rhudaur Spearmen: که آنها در مقابل سواره نظام ها خوب عمل می کنند.
Rhudaur Axethrowers: که تبر انداز هستند و برای زدن دشمنان در فاصله های دور کاربرد دارند
.به طور مثال شما می توانید هر کدام از انها را در موقعیت خاصی ظاهر کنید هنگامی که میبیند افراد زیادی از دشمن در حال پیشروی هستند با احضار کردن Wolf Riders انها را سریعا نابود کنید و از میان لشگرشان عبور کنید یا برای زدن دشمنانی که در فاصله دور تری قرار دارند، تبر اندازها را احضارکنید
به طور مثال میتوانند دشمنان را منجمد سازند تا از حرکت بایستند یا واحدهای مرده را زنده کنند یا به واحد ها قدرت اضافه بدهند و کارهای دیگر که در اختیار شما قرار میگیرد.این واحدها بصورت گروه های دوتایی میباشند.گزینه بعدی Acolyte ها هستند که جادوگران را از حملات فیزیکی محافظت میکنند تا آسیبی به جادو گران هنگام جادو کردن نرسد و در صورتی که Acolyte ها بمیرند بعد ازمدتی جادو گران میتوانند انها را زنده کنند.در مورد قهرمانان فقط میدانیم که Witch King یک Troll بانام Rogrash است و باید منتظر اطلاعات جدیدی در موردش باشیم.البته نیروهای دشمن دارای قهرمانان جدیدی نیز میباشند.قسمت ساختن قهرمان هم پیشرفت کرده است و کلاس های جدید از جمله کلاس Troll لباس و زره و اسلحه ها جدیدی در اختیار انها قرار گرفته است.ساختمانهای جدیدی نیز در نظر گرفته شده است که یکی از انها برای ارتقا دادن Socrere است.البته هنوز اطلاعات زیادی در این مورد فاش نشده است.سازندگان اعلام کرده اند که سیستم منابع و ساخت واحد های جنگی بر خلاف شماره دوم این بازی، کمی ارزانتر و قیمت ها عادلانه تر شده است. قسمت War Of The Ring که قسمت استراتژی نوبتی بود هم دارای یونیتهای جدید شده است و از قبل بهتر شده است.شما در قسمت چند نفره و Skirmish میتوانید در نژاد ها و قوم های مختلف به مبارزه بپردازید که شامل قهرمان های قدیمی انگمار یعنی اجداد آراگون هستند.زیرا بین آن زمانی که نبرد اول برای نابودی حلقه در گرفت تا داستان فیلم 3000 سال اختلاف زمان بود که بازی در بین این دو بازه ی زمانی است.گرافیک بازی آنطور که مشاهده کردیم پیشرفت چندانی نداشته است فقط کمی وضعیت افکت ها بهبود یافته و بافتها و نورپردازی ها هم ارتقا یافته است و نیز باگها برطرف شده اند.در کل Rise Of The Witch King را میتوان به عنوان یک Expansion Pack قوی برای این بازی به شمار اورد.
شما گفتيد كه بازي بر مبناي Bad Campanion است يعني در اين پچ جديد نمي توانيم به نيروي انسانها ملحق شويم؟؟؟( بازي چند نفره را نمي گويم).
با تشكر از شما
ulmo —
هالدير جان اگه بيشتر دقت كني آرين گفته كه اين پيش نمايش از سايت pardisgame برداشته البته من به او گفتم صبر كنه تا بازي بياد بعد جاي پيش نمايش نقدش بنويسه كه يكي از دلايلش همين موضوعCampanion بود ولي ظاهراً به حرف اين برادر بزرگترش گوش نكرده . من هم در سايت http://mevault.ign.com و هم در سايت http://www.bfne2.ea.com گشتم ولي هر دو اين سايتها در مورد داستان و هيروهاي Bad Campanion گفته است. ولي توضيح داده كه در حالت Skirmish مي توان با نيروهاي الف و دورف و انسانها بازي كنيد . البته در قسمت FAQ سايت http://mevault.ign.com يكنفر همين سوال پرسيده بود كه در جوابش گفته شده good Campanion اضافه خواهد شد.ولي بنظر من بهتر كه دو هفته ديگه صبر بكنيد تا اين بازي منتشر بشه . (طبق گفته سايت gamespot) ولي فكر نكنم كه good Campanion نداشته باشه .
ulmo —
خوب اين بازي امروز در ايران پخش شد و من ساعت 5 بعد از ظهر به دستم ميرسه وا حتمالا طبق ترجمه من از نقد اين بازي در سايت ign ا ين بازي بر مبناي Bad Campanionهست ولي داراي map و ارتش جديد در قسمت war of the ring و Skirmish هست.اين بازي از سايت ign نمره 8 از 10 گرفته است ولي اعضاي سايت gamespot نمره 8.9 رادادند ولي خود سايت فعلاً نمره نداده است.من سعي ميكنم در چند روز آينده يك نقد براي بازي بزارم. اين بازي را ميتوانيد در 6 سي دي يا يك دي وي دي از فروشگاه هاي بازي تهيه كنيد.
ققنوس آبی —
اسم این هیروها مربوط به بازی های رول پلیینگ های داستانی مشهور پس از تالکین میشه که کم کم طرفداران تالکین رو شخصیت ها و مکانهای بی نام گذاشتن. مثل اون نه تن نزگول که فقط دوتاشونو تالکین مشخص کرد و بقیه رو طرفدارانش از روی نشانه هایی که تالکین گفته بود اسم گذاشتن.
ولی آرون عزیز! باز احتمال وجود هیرویی با نام مش غلامعلی هست!
حالا جدا از شوخی، شده به اسمی بر بخوری که به نظرت یاوه بافی باشه؟
اولورین —
اینجا کسی هست که هنوز Rise of the Witch-King یا دیگر بازیای استراتژی لوتر رو بازی کنه؟ ;)\
ulmo —
http://www.gamespot.com/pc/strategy/bat ... ;downloads دوستان از اين آدرس مي توانند mod جديد براي اين بازي را كه شامل زمينهاي bfme1 و قسمت single player bfme1 و همچنين تقسيم نيرو men of the west به دو نيروي rohan و Gondor و اضافه شدن دو نيروي Arnor و men of the east و اضافه شدن hero و power و غيره به نيروهاي قديم و ساخت قلعه ها به سبك Bfme1 (آماده بدون نياز به كارگر ها ) در بعضي از map هاي اضافه شده كلاً براي دوستاني كه هنوز Bfme2:Rise of the Witch-King بازي مي كنند جالب خواهد بود حجم : 309 mb با نصب آسان برروي Bfme2:Rise of the Witch-King (به نظرم نياز به يك تاپيك جديد با عنوان چگونه مي توان سايت آردا مانند دوران قديم فعال نمود داشته باشيم)
Ugluk —
ميتراندير جان،اين مد كركي چيزي نميخواد كه؟(نصفش رو تا حالا دانلود كردم...)
Ugluk —
خدمت حضار گرامي(كدوم حضار گرامي؟! ;) ) عارضم كه اين مد نياز به پچ 2.01 داره و اين پچ هم نياز به كرك.من كه هرچي گشتم نتونستم كركش رو پيدا كنم.اگه كسي تونست ممنونش ميشويم. ;)
ulmo —
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم بازي از اول نصب كنيد ولي كرك را كپي نكنيد سپس پچ را اينستال كرده و به جاي كرك ايمج بازي را از سايت http://www.gamecopyworld.com دانلود كرده و با برنامه deamon tools ايمج را خوانده و بازي را اجرا بكنيد . اين كاري هست كه خود من نيز اي كار كردم و بعدش پچ را بدون نياز به كرك نصب كردم و سپس اين مد را دانلود كردم البته در سايت http://www.gamecopyworld.com كرك پچ 2.01 نيز هست ولي اگر بازي را با كرك اجرا كنيد فقط مي توانيد single بازي كنيد
Elendil —
اینجا کسی هست که هنوز Rise of the Witch-King یا دیگر بازیای استراتژی لوتر رو بازی کنه؟ ;)\
تا دلت بخواد زياد!! واسه تابتون يه سري مابقه ي آنلاين ميخوام بذارم!! همه ي كارهاش رو هم انجام دادم و تا حالا بازي هم كردم!!فقط يه 20 روز ديگه بگذره اين امتحناي لعنتي تموم بشه!
ulmo —
دوست عزير مسابقه آنلاين پيشنهاد خيلي خوبي است ولي تا آنجا كه من يادمه براي آنلاين بازي كردن نياز به سريال نامبر اصل بازي است كه آن هم در صورت داشتن بازي اورجينال ممكن است مگر اينكه راه ديگري هم براي آنلاين بازي كردن باشه.من خودم از طريق شبكه با كامپيوتر خواهرم مولتي پلي بازي كردم ولي هركاري كردم آنلاين نتونستم يادم خود EA هم يكسري مسابقات آنلاين راه انداخته بود
ulmo —
ممنون از راهنمايي بسيار ارزنده شما دوست عزيز
حتماً يكروز با هم قرار بزاريم براي بازي
Melkor Morgoth —
اینجا کسی پچ فایل Battle for Middle Earth 2-Rise of the Witch King رو داره؟
اگر دارین..لطفا لینکشو بدین
فین رود —
من این بازی رو سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده .. اینجور که از حرفای شما برداشت کردم باید برا نصب BFME II ... The Rise of the Witch-Kingرو داشته باشم ،ینی باید دوتا رو جداگونه تهیه کنم یا اینی که سفارش دادم شامل هردو میشه ؟ اسم کامل بازی که سفارش دادم همین The Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King
pirooz —
از کجا گرفتی ؟یه سری جاها هر دو رو با هم دارن .
اینجور که از حرفای شما برداشت کردم باید برا نصب BFME II ... The Rise of the Witch-Kingرو داشته باشم
الان این هردو رو داره یا فقد یکیه ؟ من گیج میزنم چن روزه :D
pirooz —
منم از p30 خریدم .درسته .هر دو رو داره اول BFME2 رو نصب کن بعدشم Wich King رو .
هر جا هم کم آوردی همین جا پیام بزار میگم .خودم با هزار مکافات تا تهشو رفتم .یه جاهاییش واقعا سخته .
فین رود —
ینی اول BFME2 رو تا آخر ببرم بعد Wich King رو نصب کنم ؟
بزار حالا برسه دستم .. سیستم پستی اینجا رو که دیدی چقد زاقارته ، مثلا پیشتازم هست ولی یه 20 روزی فک کنم اینجوری باشم :D> :D
pirooz —
ینی اول BFME2 رو تا آخر ببرم بعد Wich King رو نصب کنم ؟
نه منظورم اینه که اول اونو نصب کن .
فین رود —
این مرحله های Wich King چقد سخته واقعا .. من BFME رو تو نصف روز تموم کردم ولی الان دوروزه رو مرحله 7 یا 8 Wich King موندم ، البته یدفه شکست خوردم دیگه خوشم نیومد بازیش کنم :D
pirooz —
این مرحله های Wich King چقد سخته واقعا .. من BFME رو تو نصف روز تموم کردم ولی الان دوروزه رو مرحله 7 یا 8 Wich King موندم ، البته یدفه شکست خوردم دیگه خوشم نیومد بازیش کنم
تا آخرش بورو خیلی قشنگه .
آخرش یه مرحله افتخاری بهت میدی توش با خوب هایی .
من اونو تو 3 روز رد کردم .خیلی سخته .
کجاش گیر کردی بگو بگم چی کار کنی .
فین رود —
عه ؟
خب در کل چند مرحله هس حالا ؟ ؟
الان دقیق یادم نمیدونم ( حالا همین دیروز بازی کردما :D ) هروقت بازیشو کردم میام اینجا خبرت میکنم
pirooz —
عه ؟
خب در کل چند مرحله هس حالا ؟ ؟
الان دقیق یادم نمیدونم ( حالا همین دیروز بازی کردما ) هروقت بازیشو کردم میام اینجا خبرت میکنم
نمیدونم چند مرحلس ! :D
Tar-Isilmo —
در مورد این بازی باید بگم که مثل نبرد برای سرزمین میانه 2 هست و هیچ فرقی با اون نداره به جز اضافه شدن حکومت آنگمار.مرحله هاش هم در مورد تلاش ویچ کینگ برای نابودی پادشاه شمالی هست.ویچ کینگ در قلعه کارن دوم حکومت میکنه و مرحله های آشنایی داره مثل حمله به آمون سول یا گشتن دنبال پلان تیر.آخرین مرحله هم حمله به فورنوست پایتخت انسان ها در شماله! /:-?
narich —
البته یه مرحله جایزه هم داره که بعد باز میشه.
تو این مرحله با گلورفیندل و ائارنور و .. به اتن مورز حمله میکنن و ویچ کینگ رو میکشن :((
دوستان یکی نیست با من آنلاین بازی کنه تو گیم رنجر ;)
Tar-Isilmo —
البته یه مرحله جایزه هم داره که بعد باز میشه.
تو این مرحله با گلورفیندل و ائارنور و .. به اتن مورز حمله میکنن و ویچ کینگ رو میکشن ;)
دوستان یکی نیست با من آنلاین بازی کنه تو گیم رنجر :((
ما گیم رنجر رو داریم از شانس افتضاحمون اما ارباب حلقه هامون ماله دارینوسه که نمیدونم چرا به گیم رنجر وصل نمیشه... [-( :-?
narich —
:((
خب معلومه وصل نمی شه! داغونش کردن. حتی rotwk روش نصب نمی شه
سعی کن نسخه اصلی شو گیر بیاری ;)
Tar-Isilmo —
منظور مناز ارباب حلقه ها،هر دوشون بود یعنی هم BFME 2 , ROTWK ....من هر دو رو دارم اما فارسیه...نسخه اصبی رو از کجا گیر بیارم؟ ;)\ :((
narich —
تا جایی که من بدونم فقط bfme II دوبله شده :((
بیا سنندج تا بهت بدم نسخه اصلی رو ;)
برو تو فروشگاه های بازی. احتمالا داشته باشن
meisam3500 —
باسلام
از همه ی کسانی که بازی The Battle for Middle-earth II -Rise of the Witch King را بازی کرده اند خواهش می کنم که بگویند ،تعداد مراحل این بازی چند مرحله هست،البته من The Battle for Middle-earth II را بازی کردم و 8مرحله بود،ولی می خواستم ببینم که The Battle for Middle-earth II -Rise of the Witch King چند مر حله داره و آیا شخصیتهای اصلی فیلم ارباب حلقه ها مثل گاندلف-آراگون و... در این نسخه( The Battle for Middle-earth II -Rise of the Witch King) هستند یا نه؟
با تشکر
narich —
فک کنم اینم 8 مرحله بود و به اضافه 1 مرحله جایزه ;)
شخصیت های اصلی به غیر از ویچ-کینگ ، الراند و گلورفیندل دیگه کسی نیست. چون داستان مال خیلی وقت پیشه
الوه —
قضیه ی اصلی چه خبره اینجا؟؟
EA بجز سر یBF بقیه رو راحت میشه انلاین بازی کرد
البته سر یوبی رو هم نمیشه کلا ه گذاشت و ACB رو آنلاین زد، مجبورت میکنه Key پیاده شی ;)
narich —
خب دوستان به این متن توجه کنین
اگه بخواین bfme bfmeII و rotwk رو آنلاین بازی کنید. ما چون تو ایران هستیم و نسخه اصلی (منظور از نسخه اصلی نسخه اورجینال اصل است)رو نداریم قطعا نمی تونیم از قسمت online بازی کنیم و فقط میمونه network که همون lan play هست
خب حالا برای اینکه بخوایم network بازی کنیم باید نرم افزار game ranger یا هاماچی رو نصب کنیم که بازی رو یه جوری lan کنه.
من اینجا در مورد game ranger حرف می زنم
.....
کسی که نسخه اورجینال داره :
در واقع اگه کسی بخواد network بازی کنه فقط نیاز به یک پچ داره. مثلا برای rotwk پچ v2.01 بیشترین استفاده رو داره. پچ رو نصب می کنه و تموم
کسی که نسخه کرک شده رو داره :
ما چون نسخه کرک شده رو داریم. وقتی پچ رو نصب کنیم می بینم که پچ هم نیاز به کرک داره. [-(
2. بازی رو دوباره نصب می کنیم. (rotwk رو فقط) ولی کراک رو کپی نمی کنیم.
3. پچ رو نصب می کنیم
4. مینی ایمیج رو اکستراکت می کنیم. به یک ایمیج تبدیل میشه. حجمش خیلی زیاد می شه . تقریبا حجمش اندازه حجم dvd بازی. ولی این حجم کاذبه.
5. با daemoon tools ایمیج رو به یک درایو مجازی تبدیل می کنیم. حالا این درایو مجازی دقیقا همون دی وی دی اورجینال بازیه ولی کاذبه . :-?
6. حالا همه چی آماده س برای شروع بازی. نرم افزار yasu رو باز می کنیم و گزینه cloak رو اجرا میکنیم و yasu رو می بندیم. ولی بسته نمی شه و می ره اون پایین کنار ساعت و تاریخ و ...
7. حالا مثل اینکه دی وی دی اورجینالو گذاشته باشیم تو dvd rom. اکنون می تونید بازی رو اجرا کنید . ولی اجرا نکنید چون می خواین مولتی پلیر بازی کنید نه تک و تنها
8. دقت کنید هربار بعد از ریستارت کردن یا لاگ آف و یا شات داون بخواین بازی کنین باید مرحله 6 رو اجرا کنید.
من روش بالا رو برای نسخه دارینوس تضمین نمی کنم :((
خب. اصلا چیزی فهمیدین؟ /
الوه —
این که کاری نداشت :دی
2تا مرحله بیشتر از Garena داره
همین
من چندتا بازی پاک کنم اینو بنصبم ببینم چی میشه :دی
فقط حسش نیست پچ دانلود کنم ;)
(حالا نه هر پچ بازی هایی که دانلود میکنم بالای 80مگ هستن...:دی)
3epehr —
خب دوستان به این متن توجه کنین
اگه بخواین bfme bfmeII و rotwk رو آنلاین بازی کنید. ما چون تو ایران هستیم و نسخه اصلی (منظور از نسخه اصلی نسخه اورجینال اصل است)رو نداریم قطعا نمی تونیم از قسمت online بازی کنیم و فقط میمونه network که همون lan play هست
خب حالا برای اینکه بخوایم network بازی کنیم باید نرم افزار game ranger یا هاماچی رو نصب کنیم که بازی رو یه جوری lan کنه.
من اینجا در مورد game ranger حرف می زنم
.....
کسی که نسخه اورجینال داره :
در واقع اگه کسی بخواد network بازی کنه فقط نیاز به یک پچ داره. مثلا برای rotwk پچ v2.01 بیشترین استفاده رو داره. پچ رو نصب می کنه و تموم
کسی که نسخه کرک شده رو داره :
ما چون نسخه کرک شده رو داریم. وقتی پچ رو نصب کنیم می بینم که پچ هم نیاز به کرک داره. ;)
2. بازی رو دوباره نصب می کنیم. (rotwk رو فقط) ولی کراک رو کپی نمی کنیم.
3. پچ رو نصب می کنیم
4. مینی ایمیج رو اکستراکت می کنیم. به یک ایمیج تبدیل میشه. حجمش خیلی زیاد می شه . تقریبا حجمش اندازه حجم dvd بازی. ولی این حجم کاذبه.
5. با daemoon tools ایمیج رو به یک درایو مجازی تبدیل می کنیم. حالا این درایو مجازی دقیقا همون دی وی دی اورجینال بازیه ولی کاذبه . :)
6. حالا همه چی آماده س برای شروع بازی. نرم افزار yasu رو باز می کنیم و گزینه cloak رو اجرا میکنیم و yasu رو می بندیم. ولی بسته نمی شه و می ره اون پایین کنار ساعت و تاریخ و ...
7. حالا مثل اینکه دی وی دی اورجینالو گذاشته باشیم تو dvd rom. اکنون می تونید بازی رو اجرا کنید . ولی اجرا نکنید چون می خواین مولتی پلیر بازی کنید نه تک و تنها
8. دقت کنید هربار بعد از ریستارت کردن یا لاگ آف و یا شات داون بخواین بازی کنین باید مرحله 6 رو اجرا کنید.
من روش بالا رو برای نسخه دارینوس تضمین نمی کنم @};-
خب. اصلا چیزی فهمیدین؟ /
خب دوستان به این متن توجه کنین اگه بخواین bfme bfmeII و rotwk رو آنلاین بازی کنید. ما چون تو ایران هستیم و نسخه اصلی (منظور از نسخه اصلی نسخه اورجینال اصل است)رو نداریم قطعا نمی تونیم از قسمت online بازی کنیم و فقط میمونه network که همون lan play هست خب حالا برای اینکه بخوایم network بازی کنیم باید نرم افزار game ranger یا هاماچی رو نصب کنیم که بازی رو یه جوری lan کنه. من اینجا در مورد game ranger حرف می زنم ..... کسی که نسخه اورجینال داره : در واقع اگه کسی بخواد network بازی کنه فقط نیاز به یک پچ داره. مثلا برای rotwk پچ v2.01 بیشترین استفاده رو داره. پچ رو نصب می کنه و تموم کسی که نسخه کرک شده رو داره : ما چون نسخه کرک شده رو داریم. وقتی پچ رو نصب کنیم می بینم که پچ هم نیاز به کرک داره. @};- پس می یایم یه کار دیگه می کنیم چن تا چیز باید دانلود کنیم. اینجا رو ببینید. الندیل هم توضیحاتی داده > viewtopic.php?f=15&t=481&start=20#p1016http://wge-extreme.m...log.com/post/41 1. مینی ایمیج 2. نرم افزار yasu 3. پچ 2.01 که خودم آپلود کردم > http://hipfile.com/8...nglish.exe.html 4. نرم افزار daemoon tools 1. اول بازی رو پاک میکنیم (rotwk رو فقط) 2. بازی رو دوباره نصب می کنیم. (rotwk رو فقط) ولی کراک رو کپی نمی کنیم. 3. پچ رو نصب می کنیم 4. مینی ایمیج رو اکستراکت می کنیم. به یک ایمیج تبدیل میشه. حجمش خیلی زیاد می شه . تقریبا حجمش اندازه حجم dvd بازی. ولی این حجم کاذبه. 5. با daemoon tools ایمیج رو به یک درایو مجازی تبدیل می کنیم. حالا این درایو مجازی دقیقا همون دی وی دی اورجینال بازیه ولی کاذبه . :) 6. حالا همه چی آماده س برای شروع بازی. نرم افزار yasu رو باز می کنیم و گزینه cloak رو اجرا میکنیم و yasu رو می بندیم. ولی بسته نمی شه و می ره اون پایین کنار ساعت و تاریخ و ... 7. حالا مثل اینکه دی وی دی اورجینالو گذاشته باشیم تو dvd rom. اکنون می تونید بازی رو اجرا کنید . ولی اجرا نکنید چون می خواین مولتی پلیر بازی کنید نه تک و تنها 8. دقت کنید هربار بعد از ریستارت کردن یا لاگ آف و یا شات داون بخواین بازی کنین باید مرحله 6 رو اجرا کنید. 9. خب در مورد گیم رنجر کلی آموزش تو اینترنت هست . این لینک دانلود گیم رنجره http://www.gameranger.com/download/ اینجا کار با گیم رنجر رو به خوبی آموزش داده http://forum.bazicen...ead.php?t=34304 @};- :) من روش بالا رو برای نسخه دارینوس تضمین نمی کنم :) خب. اصلا چیزی فهمیدین؟ /
دوستان من این بازی The Battle for Middle-earth II رو انجام دادم
استراتژیکه و خیلی هم باحاله پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید
راداگاست قهوه ای —
یک بازی فوق العاده هستش من از دو سال پیش تا الان دارم بازی میکنم هر چه قدر بازی کنی خسته نمیشی! :)
shadow —
دوستان یک خبر خوش نسخه ی جدید lord of the rings 3 در مرحله ساخته تحت عنوان mordor of shadow که تا ساله دیگه وارده بازار میشه
:) :| :| :)
The Witch-King —
دوستان یک خبر خوش نسخه ی جدید lord of the rings 3 در مرحله ساخته تحت عنوان mordor of shadow که تا ساله دیگه وارده بازار میشه
:Ring: :| :| :|
میشه بگین منبع این خبر کجاست؟ من نت رو چک کردم و یه بازی به این نام پیدا کردم اما این بازی در سال 1987 منتشر شده و خیلی قدیمییه. نمیدونم این خبر رو از کجا آوردید اما تا جایی که من میدونم فعلا هیچ بازی جدیدی از The Lord Of The Rings در دست ساخت نیست.
Isildur —
این بازی استراتژیک هست یا مثل Return Of The King ؟
Morgoth - Melkor —
این بازی استراتژیک هست یا مثل Return Of The King ؟
استراتژیک
Rezio.niki —
سلام.من چندروز پیش بازی The Battle for Middle-earth II رو آنلاین واز طریق گیم رنجر بازی کردم.تیمم رو هم دورف گذاشتم.اون طرف هم نمی دونم کجایی بودش.تیم موردور رو برداشت.همون اول بازی با چیت 20تا عقاب درست کرد فرستاد سمت من.پولشم ماشالا هر چی بگی بالا بود.می خواستم از کسانی که آنلاین این The Battle for Middle-earth II یا rise of witch king رو بازی کردن بپرسم چیت ازش ندارن؟آخه آنلاین خیلی جالبه ولی همه چیت میزنن.
ببخشید لینک دانلود بازی رو میدونید تو کدوم سایت داره منظورم قیام ویچ کینگ است کسی میشناسه ؟
ویرایش ناظر:
برای متن پست ها از سایز های خیلی بزرگ استفاده نکنید. همچنین بصورت صحیح از علایم نگارشی استفاده کنید.
The White Wizard —
ببخشید لینک دانلود بازی رو میدونید تو کدوم سایت داره منظورم قیمام ویچ کینگ است کسی میشناسه ؟
من لینکهای دانلود این افزونه را به صورت جدا دارم که حدود 300 مگ هست.چون این بازی فکر کنم یه افزونه هست که روی بازی BFME2 نصب میشه البته لبنکهای بازی BFME2 را هم دارم.
barclona —
من لینکهای دانلود این افزونه را به صورت جدا دارم که حدود 300 مگ هست.چون این بازی فکر کنم یه افزونه هست که روی بازی BFME2 نصب میشه البته لبنکهای بازی BFME2 را هم دارم.
داداش کرک و شماره سریال رو که دیگه تو لینک ها داره ؟؟؟؟؟
The White Wizard —
آره شماره سریال برای نصب داره
barclona —
کرک داره؟
The White Wizard —
هر چی لازم باشه خودش نصب میکنه
البته الان که خودم نصب کردم فهیمدم که این افزونه بازی نیست بلکه خود بازی هستش اما ریپ شده هست
Théoden —
هر چی لازم باشه خودش نصب میکنه
البته الان که خودم نصب کردم فهیمدم که این افزونه بازی نیست بلکه خود بازی هستش اما ریپ شده هست
كركش كجاست . من هر چي دنبالش مي گردم پيداش نمي كنم :ymapplause:
The White Wizard —
شما مرحله ای را که شماره سریال میخاد رد کردی یا نه؟
Théoden —
شما مرحله ای را که شماره سریال میخاد رد کردی یا نه؟
بله. بازي نصب شد. ولي موقع اجراي بازي دنبال يه فايلي به اسم lotrbfme2ep1.exe ميگرده
The White Wizard —
خب پس مرحله اول نصب را انجام دادی مرحله دومش اینجوریه: به اون فایلی که رو دستکتاپ هست فعلا کاری نداشته باش چون بازی هنوز کامل نصب نشده. برو تو همون پوشه اولی که بازی را از اونجا نصب کردی( همون پوشه ای که فایل autorun.exe را اجرا کردی) در اونجا یه پوشه ی دیگه ای هست به نام Crack تو این پوشه یه فایلی هست به نام Setup.bat این فایل را کپی میکنی تو همون درایوی که بازی را نصب کردی تو پوشه اصلی بازی بعد از اونجا اجراش میکنی و شروع میکنه به decompress کردن بازی و بازی نصب میشه وقتی که تموم شد میتونی با همون آیکنی که تو دسکتاپ هست بازی را اجرا کنی
البته من به نظرم این بازی ریپ شده هست و احتمالا فیلمهای بازی را برای اینکه حجمش کم بشه ازش حذف کردن
turambar —
بچه ها کسی میدونه این بازی BFME2 و RotWk رو از کجا میشه دانلود کرد؟ من تا حالا این یکی رو بازی نکردم اما خیلی دلم میخواد بازی کنم!
البته اینی که وایت ویزارد عزیز گذاشتند نبرد برای سرزمین میانه 2 به همراه افزونه قیام ویچ کینگ هست. در صفحات قبلی زحمت کشیدن و لینک های فقط افزونه رو به حجم 300 مگ گذاشتند و اگر شما خود بازی رو دارید میتونید فقط افزونه قیام ویچ کینگ رو دانلود کنید.
Lady Of Light —
من بازی lord of the ring battle for middle earth2 رو دارم...پس نباید کلشو دانلود کنم....
امکانش هست دوباره افزونه قیام ویتچ کینگ رو بزارین؟
خواهشا کمکم کنید...دعاتون میکنم....[-O< :P
Lady Of Light —
لینکهای دانلود the lord of the ring:the rise of the witch king به صورت کامل
ی سوال دیگه داشتم...من افزونه ویتچ کینگ رو دانلود کردم..حالا باید توی فایل جداگانه نصب کنمش یا تو فایل lord of the ring 2 باید بریزمش؟
Théoden —
ی سوال دیگه داشتم...من افزونه ویتچ کینگ رو دانلود کردم..حالا باید توی فایل جداگانه نصب کنمش یا تو فایل lord of the ring 2 باید بریزمش؟
بازي به صورت اتوماتيك مسير نصب خودش رو پيدا ميكنه. مسير نصب رو تغيير نديد .
Lady Of Light —
اخه من تو درایو LOTR2 ,C رو نصب نکردم...واسه همین میخوام بدون این افزونه رو کجا نصب کنم؟ خودش میگه تو C !!!
چیکا کنم؟ بگم تو همونجایی که LOTR2 نصب شده ..نصب بشه؟
Théoden —
اخه من تو درایو LOTR2 ,C رو نصب نکردم...واسه همین میخوام بدون این افزونه رو کجا نصب کنم؟ خودش میگه تو C !!!
چیکا کنم؟ بگم تو همونجایی که LOTR2 نصب شده ..نصب بشه؟
نه. تو پوشه bfme 2 نبايد نصبش كنيد . اگه يه پوشه اي به اسم Electronic Arts پيدا كرديد ، تو اون پوشه نصبش كنيد. وگرنه يه جايي تو همون درايوي كه bfme2 رو نصب كرديد نصبش كنيد.
نولوفینوه —
نیازی به اینا نیست
برنامه خودش اول چک می کنه که 2 نصبه یا نه اگه نصب نباشه اخطار میده
اگه باشه خودش از ریجستری محل نصب رو پیدا میکنه و تنظیماتشو انجام میده(این بازی از مدل های سه بعدی 2 استفاده می کنه)
پس کافیه بزارین خودش نصب شه
من با این بازی خیلی ور رفتم و البته مود هم ساختم
اکه مشکلی بود بگین
MORGOMIR —
دوستان من اين بازي رو نصب كردم مشكلي نداره اما نميشه لن يا شبكه اي با دوستم بازي كنم:)دليلش چيه؟؟؟
نولوفینوه —
سلام دوستان من بازی lord of the ring battle for the middle earth 2 رو دانلود کردم و game ranger رو هم نصب کردم و فقط دنبال مینی ایمیج بازی هستم که بازی بالا بیاد اونی که توی مدیا فایر هست رو توی دمون تولز مونت کردم اما باز هم میگه سی دی اصلی بازی رو بزار در ضمن ورژن بازیم 1.6 هست کسی میتونه کمکی بکنه ممنون میشم
اولا ورودتون به سایتو تبریک میگم .. امیدوارم لحظات خوشی رو داشته باشین ..
خوب .. من اینو آپلود کرم .. اکسترک کنید و با دمون تولز ماونت کنید ...
در ضن .. منم 1.06 رو تو گیمرنجر بازی می کنم .. شدید!! ...
آدی دی تون رو بدین اد کنیم باهم بازی کنیم!! .
..
اینم از ایمج (دوتا فایله هتما باید کنار هم باشند .. اگه یکی نباشه کار نخواهد کرد..: DVD bfme.rar
vandira666 —
اقا صلام من تازه اومدم این 5 پارت رو دانلود کردم ولی پارت 5 پسوردش اشتباه
پسوردش رو بگید لطفا
separation —
سلام من هم این 5 پارت رو دانلود کردم ولی پارت 5 پسوردش اشتباه
پسوردش رو بگید لطفا
ممنونم
wolf —
سلام علیکم
هنگام باز کردن پارت پنجم اروری بر این مبنا می دهد که پسورد اشتباه است یا فایل خراب شده خواهشا رسیدگی شود*
با تشکر
The White Wizard —
سلام علیکم
هنگام باز کردن پارت پنجم اروری بر این مبنا می دهد که پسورد اشتباه است یا فایل خراب شده خواهشا رسیدگی شود*
با تشکر
با پوزش بسیار ازهمه دوستان گرامی من پسورد را اشتباهی نوشتم پسورد درست اینه
oyunindir.eu
پست قبلی هم ویرایش شد
wolf —
با سلام وتشکر فراوان از زحمات شما
لینک های دانلود افزونه ویچ کینگ از کار افتاده اند خواهشا بررسی شود*
=))
The White Wizard —
با سلام وتشکر فراوان از زحمات شما
لینک های دانلود افزونه ویچ کینگ از کار افتاده اند خواهشا بررسی شود*
=))
به خاطر دانلود نشدن پاک شده بودن
لینک تازه با حجم 308 مگ
http://uptobox.com/19l5demu1uol
Zartosht2 —
اولا ورودتون به سایتو تبریک میگم .. امیدوارم لحظات خوشی رو داشته باشین ..
خوب .. من اینو آپلود کرم .. اکسترک کنید و با دمون تولز ماونت کنید ...
در ضن .. منم 1.06 رو تو گیمرنجر بازی می کنم .. شدید!! ...
آدی دی تون رو بدین اد کنیم باهم بازی کنیم!! .
..
اینم از ایمج (دوتا فایله هتما باید کنار هم باشند .. اگه یکی نباشه کار نخواهد کرد..: DVD bfme.rar
ببخشید اگه امکان داره راهنمای قدم به قدم مولتی LotR:Rise of The Witch-king رو بذارین همه باهم بازی کنیم،من فایلاشو گرفتم اما نمیتونم بازی کنم!!!
hassanreza —
لینکهای دانلود the lord of the ring:the rise of the witch king به صورت کامل
سلام من اون 5 پارت رو گرفتم اما موقع نصب میگه باید نسخه نبرد میانه 2 نصب باشه بعد هم میاد بیرون لطفا کمک کنین :-)
البته اینی که وایت ویزارد عزیز گذاشتند نبرد برای سرزمین میانه 2 به همراه افزونه قیام ویچ کینگ هست. در صفحات قبلی زحمت کشیدن و لینک های فقط افزونه رو به حجم 300 مگ گذاشتند و اگر شما خود بازی رو دارید میتونید فقط افزونه قیام ویچ کینگ رو دانلود کنید.
سلام من چون نبرد میانه 2 رو نداشتم اون 5 پارت رو گرفتم اما موقع نصب میگه باید نبرد میانه 2 نصب باشه لطفا کمک کنین :-)
راداگاست قهوه ای —
سلام کسی کرک سالم این بازی رو نداره؟؟؟بازی نسخه اصلیشو گم کردم رفتم مال دارینوس رو گرفتم همون مرحله اول سربازا خود به خود میمیرن شنیدم کرک نسخه دارینوس مشکل داره کسی کرک سالم بازی رو نداره؟؟
جان من جواب بدین که دارم میمیرم
Théoden —
سلام کسی کرک سالم این بازی رو نداره؟؟؟بازی نسخه اصلیشو گم کردم رفتم مال دارینوس رو گرفتم همون مرحله اول سربازا خود به خود میمیرن شنیدم کرک نسخه دارینوس مشکل داره کسی کرک سالم بازی رو نداره؟؟
جان من جواب بدین که دارم میمیرم
يه بار ديگه بازي رو پاك كن از نو نصبش كن شايد خوب بشه. اين مشكل ديفيت شدن بعد از چند دقيقه يه باگ رايجه. با دوباره نصب كردنش احتمالا خوب ميشه
راداگاست قهوه ای —
يه بار ديگه بازي رو پاك كن از نو نصبش كن شايد خوب بشه. اين مشكل ديفيت شدن بعد از چند دقيقه يه باگ رايجه. با دوباره نصب كردنش احتمالا خوب ميشه
تو خود سایت دارینوس هم رفتم مشکل از خود بازی که دارینوس داده بیرون
جان من کمک کنین یه روز این بازیو نکنم میمیرم:-)
الان رفتم یه فایلی از دارینوس دانلود کردم نوشته بود فایل ترمیم ولی دنگو فنگش خیلی زیاده خدا کنه با اون درست بشه
ولی خداوکیلی دارینوس دمش گرم فارسیش کرده خیلی باحال شده هر چی هست
The White Wizard —
سلام من اون 5 پارت رو گرفتم اما موقع نصب میگه باید نسخه نبرد میانه 2 نصب باشه بعد هم میاد بیرون لطفا کمک کنین :-)
سلام من چون نبرد میانه 2 رو نداشتم اون 5 پارت رو گرفتم اما موقع نصب میگه باید نبرد میانه 2 نصب باشه لطفا کمک کنین :-)
دوست گرامی برای نصب این بازی شما نیاز به نبرد برای سرزمین میانه 2 داری و بدون اون نصب نمیشه
DARK LORD SAURON —
دوستان من تمام پیام هارو گشتم اما لینک دانلود نسخه ی rise of the witch king به چشمم نخورد
میشه لینک بهم بدید؟
البته فقط افزونه witch king رو میخوام نه تمام بازی رو
چون خودم بازی رو دارم
الوه —
دوستان من تمام پیام هارو گشتم اما لینک دانلود نسخه ی rise of the witch king به چشمم نخورد میشه لینک بهم بدید؟ البته فقط افزونه witch king رو میخوام نه تمام بازی رو چون خودم بازی رو دارم
سلام دوست عزیز
منظورتون از این سوال چیه؟ چون متوجه نشدم...
اگه شما بازی Rises of the Witch-King میخواید، لینکش توی پست های بالا هست و میتونید دانلودش کنید
اما این نکته رو باید بگم که باید بازی The Battle for Middle-Earth II رو داشته باشید تا بتونید از Expansion Pack یعنی Rise of the Witch-King استفاده کنید و توی تاپیک خودش باید دنبالش بگردید که فکر کنم به احتمال زیاد اونجا هم لینک باشه...
DARK LORD SAURON —
سلام دوست عزیز
منظورتون از این سوال چیه؟ چون متوجه نشدم...
اگه شما بازی Rises of the Witch-King میخواید، لینکش توی پست های بالا هست و میتونید دانلودش کنید
اما این نکته رو باید بگم که باید بازی The Battle for Middle-Earth II رو داشته باشید تا بتونید از Expansion Pack یعنی Rise of the Witch-King استفاده کنید و توی تاپیک خودش باید دنبالش بگردید که فکر کنم به احتمال زیاد اونجا هم لینک باشه...
منظورم اینه که فقط افزونه قیام ویتچ کینگ رو میخوام نه بازی نبرد میانه 2 به همراه ثیام ویتچ کینگ
چون بازی رو دارم و نیاز دوباره به دانلودش ندارم تمام فایل هایی رو هم که من پیدا کردم بازی میانه 2 به همراه افزونه بوده...فقط لینک دانلود افزونه رو میخوام :-)
الوه —
منظورم اینه که فقط افزونه قیام ویتچ کینگ رو میخوام نه بازی نبرد میانه 2 به همراه ثیام ویتچ کینگ
چون بازی رو دارم و نیاز دوباره به دانلودش ندارم تمام فایل هایی رو هم که من پیدا کردم بازی میانه 2 به همراه افزونه بوده...فقط لینک دانلود افزونه رو میخوام :-)
خب همونطور که گفتم به پست های بالا نگاه بندازید. کلا بهتره همیشه اول خوب بگردید و اگه جوابتون رو پیدا نکردید، سوال بپرسید؛ اینطوری منتظر نمیشید کسی بهتون جواب بده
اقا ممنون درست شد فقط دارینوس چقد دوبلش مشکل داره صداگذاریش رو اصن خوب انجام نداده یعنی نسخه ی انگلیسیش خیلی با کیفیت تره از نظر صدا گذاری به نظر من. ولی هر چی هست دوبلش بهتره
turambar —
سلام دوستان! کسی لینک افزونه Rise of the Witch King رو داره که کامل باشه؟ منظورم اینه که مثل اون نسخه ای که دوست عزیزمون White Wizard گذاشته (https://arda.ir/forum...indpost&p=37560) کم حجم شده نباشه و فیلم هاش و صداهاش کامل و درست باشن!
پ.ن: من BFME2 رو از لینکی که جناب White Wizard گذاشته بودن دانلود کردم و دارمش، الان فقط RotWK رو میخوام! نسخه ای که وایت White Wizard گذاشته بود رو هم دانلود کردم، اما فیلم ها و صداهاش حذف شده بودند!
ahmadint —
بچه ها من هر كاري ميكنم تا بتونم rise of the witch king رو آنلاين يا شبكه بازي كنم نميشه و اين ارور رو ميده :
game has detected a mismatch, this means the multiplayer game has
lost synchronization data between the players. its possible that your opponent has modified their version of the game
روي هر دو سيستم هم دقيقا يه بازي نصبه
كسي ميدونه چي كار كنم؟
Théoden —
بچه ها من هر كاري ميكنم تا بتونم rise of the witch king رو آنلاين يا شبكه بازي كنم نميشه و اين ارور رو ميده :
game has detected a mismatch, this means the multiplayer game has
lost synchronization data between the players. its possible that your opponent has modified their version of the game
روي هر دو سيستم هم دقيقا يه بازي نصبه
كسي ميدونه چي كار كنم؟
ورژن بازيتون متفاوته
ويرايش : شايد هم ورژن يكيه ولي باز هم يه اختلال كوچيك تو يكي از بازي ها بوجود اومده. اگه پچ روي بازي نصب كرديد از نو نصبش كنيد. وگرنه بازي رو از نو نصب كنيد.
الوه —
سلام دوستان! کسی لینک افزونه Rise of the Witch King رو داره که کامل باشه؟ منظورم اینه که مثل اون نسخه ای که دوست عزیزمون White Wizard گذاشته (https://arda.ir/forum...indpost&p=37560) کم حجم شده نباشه و فیلم هاش و صداهاش کامل و درست باشن!
پ.ن: من BFME2 رو از لینکی که جناب White Wizard گذاشته بودن دانلود کردم و دارمش، الان فقط RotWK رو میخوام! نسخه ای که وایت White Wizard گذاشته بود رو هم دانلود کردم، اما فیلم ها و صداهاش حذف شده بودند!
با توجه به قدیمی بودنش لینک خیلی عمومی به نظرم پیدا نشه، مگه اینکه دوستی واسه دل خودش آپ کرده باشه
درهرحال به این 2تا لینک تورنت نگاهی بنداز ببین چی میشه...
آقا من این بازی rotwk رو دانلود و نصب کردم ولی 3 مین که میگذره خود به خود defeat میشه کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟
M.salahshor —
تنها راهش اينه كه بازي رو حذف كنيد و از نو نصبش كنيد.
دوباره نصب کردم و نشده بازم همون مشکل هست
راداگاست قهوه ای —
دوباره نصب کردم و نشده بازم همون مشکل هست
اگر این راه نشد همون فایلی رو که من دادم امتحان کنید توضیحاتشو تو فایل پی دی اف داده و من خودم همین مشکل رو داشتم و با این راحت حل شد فقط باید یه ذره تو انجام کارهای این فایل دقت کنین اگر یکیشو اشتباه بزنید بدتر بازی داغون میشه.
لورد علی —
سلام کسی ویچ کینگ رو شبکه بازی کرده ؟برا من شبکه نمیشه یعنی چندتا شماره سریال میخاد ک ندارم :))
hassanreza —
سلام کسی ویچ کینگ رو شبکه بازی کرده ؟برا من شبکه نمیشه یعنی چندتا شماره سریال میخاد ک ندارم :))
سلام اول نصب چند تا سریال باید بزنی که سریالا هم باید با هم متفاوت باشن من یه سریال نصب اولشم ندارم اگه سریالاشو پیدا کردی حتما بزار منم میخوام :(
نولوفینوه —
سلام اول نصب چند تا سریال باید بزنی که سریالا هم باید با هم متفاوت باشن من یه سریال نصب اولشم ندارم اگه سریالاشو پیدا کردی حتما بزار منم میخوام :|
اونی که میگین سرویس آنلاین خود EA games هستش که سریال اورجینال برنامرو میخواد که تو ایران نداریمش!
درثانی اگر هم واقعا اورجینالشو بخریم خیلی وقته که سرور های آنلاین این بازی بستس!
اگه میخواین آنلاین بازی کنین باید یا با Hmachi و یا با Gameranger به صورت شبکه ای بازی کنین که اگه یه سرچ کنین تو انجمن هست
:(
mobileshell —
سلام و خسته نباشید
کسی سریال 20 کاراکتری نبردی برای میانه 2 ظهور ویچ کینگ(Rise of the Witch King) رو داره؟؟؟؟؟؟
من موقع بازی میخوام هم گردانی از سربازان الف داشته باشم هم گردانی از انسان ها....یعنی الف ها و انسان هارو مختلط رهبری کنم
چطوری باید این کارو بکنم؛ کسی میدونـــــــــــــه!!!؟
واسه اين بازي تا حالا مود هاي زيادي ساخته شده ، اينم احتمالا يكي از همون مود ها بوده
نولوفینوه —
نه بابــــــا اینجوری نمیگم...یه سرچ کنی تو youtube میبینی
طرف گروه انسان هارو برداشته و در عین حال سرباز الف هم استخراج میکنه کنار نیرو هاش اما هیروی الف نداشت فک کنم
امروز نصب کردم دوباره ^.^
فردا برم یکم فک بزنم با فایلا ببینم میتونم دقیقا هردو رو مخلوط کنم یا نه!
فقط کافیه هنگام شرو دو تا بلدر داشته باشیم یا اینکه بعصی ساختمونای الفارو مثلا تو بلدر من هم داشته باشیم!
چیز خوبیست!
King- Erfan —
این فایل ها رو باید در کدام قسمت بازی قرار بدم من تازه وارد دنیای تالکین و ارباب حلقه ها شدم اگه میشه برای من واضح توضیح بدین
نولوفینوه —
این فایل ها رو باید در کدام قسمت بازی قرار بدم من تازه وارد دنیای تالکین و ارباب حلقه ها شدم اگه میشه برای من واضح توضیح بدین
اگه منظورت نقشه است
اگه ویندوزت سون هست باید فایل های مخفی رو بزاری در حالت show بری فایل های یوزر . AppData ... اونجا Roaming اونجا My Battle for Middle-earth II Files برای BFME2 یا My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files برای ویچ کینگ اونجا فولدر نقشرو در پوشه Maps بریز
Jack Walters —
خوش اومدین.
توجه داشته باشید که نقشه ها رو باید در این مسیر کامل با پوشه شون کپی کنید فایل های درون پوشه نقشه ها رو هرگز خارج نکنید:
اگر نقشه ها برای BFME II هست:
C:Documents and SettingsUserApplication DataMy Battle for Middle-earth ™ II FilesMaps
و اگر برای نسخه Rise of the Witch-king هست در این قسمت:
C:Documents and SettingsUserApplication DataMy The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king FilesMaps
باید قرار بدید.
در مورد مود ها اول از همه بعضی هاشون پچ مخصوص میخوان و نصب مود ها هم سه حالت داره بعضی مود ها خودشون خودکار نصب میشن.برای بعضی ها هم باید آدرس محل نصب بازی رو بهشون بدی یا عموما آدرس رو خودشون میدونن مثلا:
C:Program FilesElectronic Arts
و بعضی ها هم که فایل نصبی نیستن باید همون قسمت خودتون کپی کنید.
و اگر پچی هم مورد نیاز مدتون هست باید پچ رو قبلش در محل نصب بازی نصب یا کپی کنید.
amin.d —
سلام دوستان،لطفا یکی راجع به ویچ کینگ برا من توضیح کامل بده...
این بازی good camping نداره؟
بعد شخصیتهای فیلم توش هستن؟(مثله اراگورن و لگولاس و هابیت ها و بقیه ....)
اگه نیستن ایا مودی هست که اونارو اضاف کنه؟
مرسی از جوابهاتون
K I N G —
مرسی از جوابهاتون
سلام اگر شما نسخه ی ظهور ویچکینگ رو بازی می کنید مدی برای این بازی ساخته شده با نام edain mod پیشنهاد میکنم حتما این مد رو بر روی بازی ظهور ویچکینگ نصب کنید.همه شخصیت های هابیت و ارباب حلقه ها هم توش هستند
نولوفینوه —
مرسی از جوابهاتون
ویچ کینگ که خوب اصولا یه بسته ایه که روی نبرد برای سرزمین میانه دو نصب میشه و هیرو ها نیرو ها و نژاد انگمار رو بهش اضافه میکنه
مرحله ایش بر اساس داستانی از ضمیمه کتاب ارباب حلقه هاست که طی اون شاه جادو پیشه ینی ویچ کینگ به سرزمین های شمال یورش میبره .. ینی اینجا شما نقش سپاه ویچ کینگ رو دنبال میکنی
شخصیت های فیلم و حتی شخصیتای بیشتری هم از کتابا توش هست که توی هفت تا نژاد جای داده شده .. ولی مرحله های بازی فقط انگمار و چنتای هیروی دیگرو شامل میشه و شما تو کل دو تا قسمت مرحله ای که هست فقط الروند رو میشناسی از فیلم!
البته همه ی شخصیتای هابیت نیستن که اون مدی که دوستمون گفت دارشون
اين يه افزونه است كه روي BFME 2 نصب ميشه. براي اجراي بازي ، حتما بايد BFME 2 رو سيستمتون نصب باشه.
بعد از نصب بازي ، اين كارايي كه جناب white wizard گفتند رو انجام بديد.
خب پس مرحله اول نصب را انجام دادی مرحله دومش اینجوریه: به اون فایلی که رو دستکتاپ هست فعلا کاری نداشته باش چون بازی هنوز کامل نصب نشده. برو تو همون پوشه اولی که بازی را از اونجا نصب کردی( همون پوشه ای که فایل autorun.exe را اجرا کردی) در اونجا یه پوشه ی دیگه ای هست به نام Crack تو این پوشه یه فایلی هست به نام Setup.bat این فایل را کپی میکنی تو همون درایوی که بازی را نصب کردی تو پوشه اصلی بازی بعد از اونجا اجراش میکنی و شروع میکنه به decompress کردن بازی و بازی نصب میشه وقتی که تموم شد میتونی با همون آیکنی که تو دسکتاپ هست بازی را اجرا کنی
البته من به نظرم این بازی ریپ شده هست و احتمالا فیلمهای بازی را برای اینکه حجمش کم بشه ازش حذف کردن
سلام عمو —
آقا این پچ را چه جوری نصب کنم
:) :) :| :| :| :| @-)
سلام عمو —
سلام به همه دوستان کسی هست که از اول توضیح مرحله به مرحله نصب این بازی و پچ را بگه ؟؟؟؟؟؟
باتشکر
؟! کسی نیست
من هنوز منتظرم
:) :) :| :| :| :|
The White Wizard —
سلام به همه دوستان کسی هست که از اول توضیح مرحله به مرحله نصب این بازی و پچ را بگه ؟؟؟؟؟؟
توجه داشته باشید که نقشه ها رو باید در این مسیر کامل با پوشه شون کپی کنید فایل های درون پوشه نقشه ها رو هرگز خارج نکنید:
اگر نقشه ها برای BFME II هست:
C:Documents and SettingsUserApplication DataMy Battle for Middle-earth ™ II FilesMaps
و اگر برای نسخه Rise of the Witch-king هست در این قسمت:
C:Documents and SettingsUserApplication DataMy The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king FilesMaps
باید قرار بدید.
در مورد مود ها اول از همه بعضی هاشون پچ مخصوص میخوان و نصب مود ها هم سه حالت داره بعضی مود ها خودشون خودکار نصب میشن.برای بعضی ها هم باید آدرس محل نصب بازی رو بهشون بدی یا عموما آدرس رو خودشون میدونن مثلا:
C:Program FilesElectronic Arts
و بعضی ها هم که فایل نصبی نیستن باید همون قسمت خودتون کپی کنید.
و اگر پچی هم مورد نیاز مدتون هست باید پچ رو قبلش در محل نصب بازی نصب یا کپی کنید.
اگه به مشکلی برخوردید یا فایل نصبی بازیتون مشکل داره یا ویندوزتون که دیگه خارج از توان ما هست برای درست کردنش. من شخصا این بازی ها رو توی نسخه های 32 و 64 بیتی ویندوزهای XP - Vista - 7 - 8 - 8.1 نصب کردم با همین روش و بدون هیچ مشکلی...
سلام عمو —
برای نصب این راه رو برید: https://arda.ir/forum...indpost&p=53098 دقیقا همین مسیرها رو برید و هیچ کار اضافه ای انجام ندید! اگه به مشکلی برخوردید یا فایل نصبی بازیتون مشکل داره یا ویندوزتون که دیگه خارج از توان ما هست برای درست کردنش. من شخصا این بازی ها رو توی نسخه های 32 و 64 بیتی ویندوزهای XP - Vista - 7 - 8 - 8.1 نصب کردم با همین روش و بدون هیچ مشکلی...
سلام من طبق دستور شما اومدم جلو ولی ایمج سیدی را دانلود نمیکنه حاجی باید چکار کنم؟؟
الوه —
سلام من طبق دستور شما اومدم جلو ولی ایمج سیدی را دانلود نمیکنه حاجی باید چکار کنم؟؟
هنگام نصب بازی rise of witch king روی ویندوز هشت متاسفانه بازی به صورت فول رزولوشن اجرا نمیشه
گزینه ای هم برای رزولوشن بالاتر در تنظیمات موجود نیست
ممنون میشم پاسخ بدین
الوه —
سلام بر دوستان آردایی
یه سوالی داشتم
هنگام نصب بازی rise of witch king روی ویندوز هشت متاسفانه بازی به صورت فول رزولوشن اجرا نمیشه
گزینه ای هم برای رزولوشن بالاتر در تنظیمات موجود نیست
ممنون میشم پاسخ بدین
هوم، متوجه نمیشم، توی ویندوز 8 بدون مشکل میشه رزولوشن رو تنظیم کرد و فقط میمونه قضیه ی مونیتور واید که دیگه ربطی به ویندوز 8 نداره و شخصا دستی تنظیمش کردم. به این مسیر برید (با فرض نصب ویندوز در درایو C):
C:UsersYOUR USERNAMEAppDataRoamingMy The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files
و اینجا فایلی هست به اسم Options (یا دقیق تر Options.ini) که اون رو با Notepad باز کنید در قسمتی که نوشته شده Resolution = 1920 1080 (اون دو عدد هرچیزی میتونه باشه + یادتون نره یک فاصه بین دو عدد وجود داره که پاک نشه) میتونید تغییر ایجاد کرده و دقیقا مطابق رزولوشن سیستم خودتون درش بیارید و بعد فایل رو سیو کنید. برای دیدن رزولوشن سیستم خودتون هم روی دسکتاپ کلیک راست کرده و گزینه Screen Resolution رو بزنید.
سلام کسی سیو کامل بازی The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king را داره؟
سیو بازی توی این مسیره:
C:Users(computer name)AppDataRoamingMy The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king FilesSave
computer name توی رایانه ها مختلفه
سلام عمو —
الف چه جوری قوی تر میشه؟؟
durf —
سلام لینکای دانلود بازی که تو صفحه های قبله خرابه یکی یه لینک جدید بده
saman karami —
سلام . من بازی The Battle for Middle-Earth II را دارم. ویندوز کامپیوترم را عوض کردم ، از آنجاییکه این بازی در فایل D نصب بود ، این بازی حذف نشد و می توانم بازی کنم، ولی وقتی شروع به بازی می کنم بعد از 5 دقیقه بصورت خودکار شکست میخورم و بازی تمام می شود!!!!!
من کرک های آن را دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت! نمیدانم چیکار کنم ، لطفا کمک کنید.
الوه —
سلام . من بازی The Battle for Middle-Earth II را دارم. ویندوز کامپیوترم را عوض کردم ، از آنجاییکه این بازی در فایل D نصب بود ، این بازی حذف نشد و می توانم بازی کنم، ولی وقتی شروع به بازی می کنم بعد از 5 دقیقه بصورت خودکار شکست میخورم و بازی تمام می شود!!!!!
من کرک های آن را دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت! نمیدانم چیکار کنم ، لطفا کمک کنید.
فایل های بازی رو کاملا حذف کنید و یا از روش هایی که به حذف کامل برنامه ها از ویندوز می پردازن استفاده کنید (این بخشش به خودتون مربوطه که توی اینترنت پیدا کنید، یا میتونید بازی رو یکبار در جای قبلی نصب کرده و بعد از اون پاکش کنید) و بعد دوباره بازی رو از ایتدا نصب کرده که در صورت صحیح نصب شدن مشکلتون حل میشه...
Oropher —
سلام...با مطرح کردن این مشکل یاد موقعی افتادم که تازه ارباب حلقه ها رو بازی میکردم،اونم با چه ذوق و شوقی... :|
من با این مشکل چندین سال پیش مواجه شدم و همون موقع ها یکی از دوستام راه حلشو بهم گفت،البته الوه ی عزیز توضیحات کاملی داد ولی راحتترین راه حلش اینه:
میری تو قسمت start بعد برو تو control panel بعدش اگه ویندوزت xp بود میری تو Add or Remove ولی اگه ویندورز 7 بود یه قسمتی هست به نام programs زیرش نوشته Uninstall a program میری تو این قسمت اگرم ویندوزت 8 بود(البته من با 8 زیاد کار نکردم و ازش خوشم نمیاد)فکر کنم شبیه روال ویندوز 7 باید پیش بری... بعد که رفتی تو این قسمت فهرستی از کلیه برنامه های نصب شده در سیستمت رو میبینی،تو همین فهرست battle for middle earth 2 رو پیدا کن بعد Uninstall کنش،پوشه ی بازیتم از تو درایو D حذف کن، یه ری استارت کنو بازیو دوباره نصب کن مشکلت حل میشه....(فکر کنم خیلی کامل توضیح دادم :دی)
durf —
بنظرت کدوم تیم قوی تره؟؟
همه قوی هستن فقط باید بدونی چجوری ازش استفاده کنی
مپلا ایزنگارد سری قوی میشه و برای حمله در اوایل بازی عالیه
سلام عمو —
برای ویچ کینگ مپ جدید دارید ؟؟؟
durf —
به سایت زیر برید
http://www.moddb.com
Night's Watch —
سلام دوستان...لطف می کنید یکیتون تنها لینک دانلود افزونه ویچ کینگ رو یزاره...فقط افزونه ویچ کینگ چون BFME2 رو دارم...تو صفحات قبل یه لینک دیدم که ماله کل بازی بود و حجمش 4 گیگ در صورتی که میگن قیام ویچ کینگ 300 مگ هستش....بعد پچ خاصی لازمه برای نصب ویچ کینگ؟
نولوفینوه —
سلام دوستان...لطف می کنید یکیتون تنها لینک دانلود افزونه ویچ کینگ رو یزاره...فقط افزونه ویچ کینگ چون BFME2 رو دارم...تو صفحات قبل یه لینک دیدم که ماله کل بازی بود و حجمش 4 گیگ در صورتی که میگن قیام ویچ کینگ 300 مگ هستش....بعد پچ خاصی لازمه برای نصب ویچ کینگ؟
سیصد مگ!؟؟؟
نه بابا اینا که فقط پچ هاشون جند صد مگه!
از این لینک خبر ندارم ینی تستش نکردم ولی حجم خود ویچ کینگ چهار و خورده ای هستش که با بازی اصلی میشه نه گیگ تفریبا :)
برای ویچ کینگ مپ جدید دارید ؟؟؟
اون سایتی که دورف وفت هم هست ولی اونجا بیشتر مود گیدا میکنی تا مپ
به نظرم بهترین مرجع برای همه چیز بازی (!) این سایته . هر چیزی توش پیدا میشه!
سیصد مگ!؟؟؟ نه بابا اینا که فقط پچ هاشون جند صد مگه! از این لینک خبر ندارم ینی تستش نکردم ولی حجم خود ویچ کینگ چهار و خورده ای هستش که با بازی اصلی میشه نه گیگ تفریبا :) اون سایتی که دورف وفت هم هست ولی اونجا بیشتر مود گیدا میکنی تا مپ به نظرم بهترین مرجع برای همه چیز بازی (!) این سایته . هر چیزی توش پیدا میشه! http://bfme2.heavengames.com
اقا اشتباه میکنیا....من چندبار این تاپیکارو خوندم چندتا لینک خم دیدم در حد همین 300 مگ اما از کار افتاده بودن.....
شما یه سر برو صفحه 5 ببین تور عزیز چی گفته
نولوفینوه —
اقا اشتباه میکنیا....من چندبار این تاپیکارو خوندم چندتا لینک خم دیدم در حد همین 300 مگ اما از کار افتاده بودن.....
شما یه سر برو صفحه 5 ببین تور عزیز چی گفته
اصلا با عقل جور در نمیاد آخه فقط صدا هارو حساب کنی دو گیگ میشه! حالا ویدیو ها و مدل هارو بیخیال! اصلا امکان نداره سیصد مگ باشه.
میخوای امتحان کن.:D احتمالا اونا یه چیز ناقصی دارند.
نسخه هایی هست که کل همه باز شده یک و نیم گیگ که مراحل و ویدیو ها و خیلی از صدا ها و مدل هارو ندارند و اصولا فقط برای بازی آنلاین استفاده میکنند (بگردین تو نت زیاد هست این چیزا)
ولی استاندارد همونیه که گفتم :)
Night's Watch —
اصلا با عقل جور در نمیاد آخه فقط صدا هارو حساب کنی دو گیگ میشه! حالا ویدیو ها و مدل هارو بیخیال! اصلا امکان نداره سیصد مگ باشه.
میخوای امتحان کن.:D احتمالا اونا یه چیز ناقصی دارند.
نسخه هایی هست که کل همه باز شده یک و نیم گیگ که مراحل و ویدیو ها و خیلی از صدا ها و مدل هارو ندارند و اصولا فقط برای بازی آنلاین استفاده میکنند (بگردین تو نت زیاد هست این چیزا)
ولی استاندارد همونیه که گفتم :)
ممکن نیست فایل فشرده شده باشه در هر صورت شما اولین نفری هستی که میگه 4 گیگ!!!!!!حتی تو صفحات 3و4 لینک هایی هست با همین حجمی که من گفتن و بعضیا دانلود کردن و حالا از کار افتاده!
تور —
آره من گفتم 300 مگ. درواقع 320 مگ بود که دوستانی که BFME II رو داشتند اون رو میتونستن نصب کنن و خب مشکلی هم نبوده. حالا من نمیدونم این 300 مگ چطوری هست...
من خودم که دو تا دی وی دی دارم، اولی در حد 4 گیگ BFME II هست و دومی هم در حد 2.5 گیگ ROTWK هست.
اگر اصراری هست که حتما اون نسخه 300 مگی رو دانلود کنید میتونید با کاربری که اون نسخه رو برای دانلود گذاشته بود صحبت کنید که به چه صورت بوده. اگر نه لینک های استاندارد و مطمئن 2.5 گیگی همونطور که نولوفینوه گفت وجود دارن.
نولوفینوه —
من یکم دقیق تر توجه کردم (!) گفتم دقیق بیام شفاف سازی کنم :|
اون نسخه 300 مگی یا fake هست یا به احتمال نود درصد فقط خود هسته گیم با بعضی مدل های اصلی هست . ینی مراحل و ویدیو ها و صداهاش ومدل های خاصش نیست
اون نسخه 2 گیگ خود اصل بازی هست و فقط زبون انگلیسی رو داره
این نسخه چهار گیگ که کامل ترینه و مال بنده هم از اون نوعه همه صدا ها ویدیو هارو با همه زبان ها توش داره که فایل هاش این شکلیه (ینی بدون فشردگی، سر راست :| )
وقتی این نصب میشه تقریبا 3 گیگ فضا اشغال میکنه که اون یک گیگ بقیه فایل های مربوط به زبان های دیگه هستش . در حقیقت فایل های نصبی چندین فایل zip داره که هرکدوم تقریبا 350 مگ حجم دارند و اگه اسمشونم دقت کنین میبینین مربوط به زبون های مختلفند . مثلا یکی fr یکی de و غیره .. فایل en هم که مال انگلیسیه و احتمالا مال اون دو گیگی فقط همین فایل رو داره.
با این اوصاف، اگه حساسیتی ندارید همون دو سه گیگی با صرفه ترینه پیدا کردین دانلود کنین
اینم بگم من که دنبال بازی میگشتم نتونستم پیدا کنم ینی خیلی کمیاب بود و از تورنت دانلود کردم خیلی هم خوب :|
ممنون از توضیحات کاملم :)
ali2 —
سلام دوستان یه بازی شروع کردم حوصلم نکشید تمومش کنم
بازی تو هلمز دیپ هستش(2تا انسان در برابر 3تا آیزنگارد)
هر کی تونست ادامش بده بعد رپلی بذاره.اگه هم بازی تموم نشد سیو کنید و بذارید تا بقیه ادامش بدن تا اینکه تموم بشه.
البته اینم بگم که ورژن بازی 1.08 هست.
good luck
از برگذار کنندگان مسابفات در ای فروم تقاضا میکنم جایزه ای برای کسانی که اولین بار بازی را تمام کردند در نظر بگیرند
از مسئولان تقاضا دارم برای اولین کسانی که پیروز میشوند جایزه ای در نظر بگیرند
ببخشید یه سوال دارم دو سه ماهه هر کاری میکنم به جواب نمیرسم ، میشه لطفا ینفر راهنمایی کنه؟؟
وقتی پچ 2.1 ROTW رو نصب میکنم تو قسمت setting بازی مینویسه:
یعنی که ورژن بازی هنوز تغییر نکرده ، ولی من کرک رو هم کپی کردم (no dvd patch 2.1) تازه توی گیم رنجر هم نمیشه با اونایی که پچ 2.1 دارن بازی کرد :-w
من از کجا باید بفهمم ورژن این بازی چنده یا اصلا عوض شده؟
Einar Dunadan —
ببخشید یه سوال دارم دو سه ماهه هر کاری میکنم به جواب نمیرسم ، میشه لطفا ینفر راهنمایی کنه؟؟
یعنی که ورژن بازی هنوز تغییر نکرده ، ولی من کرک رو هم کپی کردم (no dvd patch 2.1) تازه توی گیم رنجر هم نمیشه با اونایی که پچ 2.1 دارن بازی کرد :-w
درود
والا ورژن تغییر کنه همونجا تو ستینگ که عکسشو گذاشتین باید 2.01 شه ولی من در عجبم که شما میگین پچو زدم ولی کار نمیکنه :| ولی احساس میکنم منم این مشکلو داشتم :| :D
خب پچ رو از یه جا دیگه دان کنین و نصب کنین(به احتمال قوی ایراد از پچه)
اگه فورشایر نداشت لینک پچ 2.01 رو ؛ تو گوگل یه سرچی کنین میاره ;)
به امید آنکه مشکلتان حل شود :دی
Greenleaf —
درود
والا ورژن تغییر کنه همونجا تو ستینگ که عکسشو گذاشتین باید 2.01 شه ولی من در عجبم که شما میگین پچو زدم ولی کار نمیکنه :| ولی احساس میکنم منم این مشکلو داشتم :| :D
خب پچ رو از یه جا دیگه دان کنین و نصب کنین(به احتمال قوی ایراد از پچه)
اگه فورشایر نداشت لینک پچ 2.01 رو ؛ تو گوگل یه سرچی کنین میاره ;)
به امید آنکه مشکلتان حل شود :دی
مرسی از راهنمایی :x
لینک این پچ ـی که گذاشتم رو از توی تاپیک سری مسابقات بازی های استراتژیک اربا حلقه ها دانلود کردم ، یعنی هر کی دانلود کرده بدون نقص پچ کرده و رفته گیم رنجر به خوبی و خوشی بازی کرده به ریش منم خندیده <_<
ممکنه مشکل اصلی از پچ باشه یا بحث شماره ی سریالی که موقع نصب بازی وارد میکنی هم میاد وسط؟؟(هفت خوان رستمه به ارو #-o )
لازم به ذکره که یه پچ دیگه رو هم امتحان کردم ولی بازم نشد :-w
Einar Dunadan —
مرسی از راهنمایی :x
لینک این پچ ـی که گذاشتم رو از توی تاپیک سری مسابقات بازی های استراتژیک اربا حلقه ها دانلود کردم ، یعنی هر کی دانلود کرده بدون نقص پچ کرده و رفته گیم رنجر به خوبی و خوشی بازی کرده به ریش منم خندیده <_<
ممکنه مشکل اصلی از پچ باشه یا بحث شماره ی سریالی که موقع نصب بازی وارد میکنی هم میاد وسط؟؟(هفت خوان رستمه به ارو #-o )
لازم به ذکره که یه پچ دیگه رو هم امتحان کردم ولی بازم نشد :-w
نه فکر نمیکنم از سریال باشه
شما واسه محکم کاری بازیو یه بار دیگه نصب کنین و ازنو درایو مجازی بسازین و بازیو پچ کنین :)) دیگه ذهنم به جایی قد نمیده :))
ranger of north —
وای کمک کمک. دوستان ما خواستیم پچ 2.01 رو بریزیم بازی داغون شد یکی کمک کنه من قبلا این کارو کردم و به همین مشکلم برخوردم ولی تونستم درستش کنم ولی این دفعه نمیشه
Hamed Sooffee —
در در 1/23/2016 at 3:53 AM، ranger of north گفته است :
وای کمک کمک. دوستان ما خواستیم پچ 2.01 رو بریزیم بازی داغون شد یکی کمک کنه من قبلا این کارو کردم و به همین مشکلم برخوردم ولی تونستم درستش کنم ولی این دفعه نمیشه
اگه مشکل سیو بازیه که تو مسیر زیر دخیره میشه:
C: \ Documents and Settings \% user-name% \ Application Data \ My Battle for Middle-earth Files \ *
سلام عمو —
سلام به همه
فقط مپ خالی دارید؟؟
ranger of north —
در در 1/24/2016 at 1:46 PM، Hamed Sooffee گفته است :
اگه مشکل سیو بازیه که تو مسیر زیر دخیره میشه:
C: \ Documents and Settings \% user-name% \ Application Data \ My Battle for Middle-earth Files \ *
دوباره شانسی درست شد
نمی دونم چشه.
نولوفینوه —
دوستان اگه مشکلی برای هرکسی پیش میاد دقیقا بگید مشکتون چیه تا بهتون کمکی بشه
اینکه دوباره شانسی شد یا بازی داغون شد به نظر من اسپمه
در در 8/4/2015 at 3:29 PM، Greenleaf گفته است :
یعنی که ورژن بازی هنوز تغییر نکرده ، ولی من کرک رو هم کپی کردم (no dvd patch 2.1) تازه توی گیم رنجر هم نمیشه با اونایی که پچ 2.1 دارن بازی کرد
no dvd که نوشته ینی پچ اصلی و official نیس
شما پچ رسمی و درست رو نصب کنید و همونطور که تو پست ذکر شده تو تاپیک مسابقات توضیح داده شده از برنامه Daemon tools و mini image ها استفاده کنید. کرک های متفرقه غیر این روش عموما ایراد داره چون فایل های بازی رو دستکاری میکنه
ranger of north —
در 14 ساعت قبل، the lord sauron گفته است :
پچ رو دانلود کردم ولی میگه باید پچ اپدیت شه....ولی اپدیت نمیشه
اول ارور Missing or Invalid Registry/INI entry میاد بعد هم که اپدیت نمیشه یه error دیگه
پچ ورژن 2.01 رو من خودم به یه روش دیگه که تو سایته heaven games بود نصب کردم.
تو این روش باید یه فایل به اسم patches تو فایل بازی درست کرد و بعد پچ رو قرار داد تو اون فایل بعد باید تو فایلی که تو all pragrams برای بازی درست میشه رو check for update کلیک کنید. نیازی نیست به اینترنت وصل باشید خود پچ با ری استارت شدن کامپیوتر شروع به نصب می کنه و بعد از اون هم باید کرک رو ریخت.
اگه درست نشد هر دو بازی رو حذف کنید و دوباره نصب کنید و قبل از این که کرک بازی رو (rise of witch king) بریزید به روش بالا پچ رو نصب کنید و بعد هم کرک امیدوارم درست شه
در رابطه با اداین هم در تاپیکش سوال کنید.
سلام عمو —
سلام روی ویچ کینگ میشه هابیت نصب کرد؟
یعنی مپ هابیت داریم
به لگ —
سلام
منم یه مشکل دارم که هر کار میکنم حل نمیشه
وقتی rotwk رو نصب میکنم تو ورژن یه عدد چرت و پرت زده : 0.17372
هر پچی از هر جایی میگیرم درست نمیشه
اگه راحل رو میدونین متشکرتون میشویم
یا اگه لینک یه پچ اصل یا خوب یا درست یا ارجینال خود شرکت رو دارید و اینجا بذارین ممنون ترتون میشیم
پ.ن : لطفا فقط خواستین بگین نسخه 2.01 یا 2.02 باشه
تنک یو ٬ سینسرلی ٬ گود بای ٬ به لگ
ranger of north —
در 5 ساعت قبل، به لگ گفته است :
سلام
منم یه مشکل دارم که هر کار میکنم حل نمیشه
وقتی rotwk رو نصب میکنم تو ورژن یه عدد چرت و پرت زده : 0.17372
هر پچی از هر جایی میگیرم درست نمیشه
اگه راحل رو میدونین متشکرتون میشویم
یا اگه لینک یه پچ اصل یا خوب یا درست یا ارجینال خود شرکت رو دارید و اینجا بذارین ممنون ترتون میشیم
پ.ن : لطفا فقط خواستین بگین نسخه 2.01 یا 2.02 باشه
تنک یو ٬ سینسرلی ٬ گود بای ٬ به لگ
سلام
اگه اشتباه نکنم شما گفته بودین که از سایت پوکت گیمز بازی رو گرفتین.