خب این که مشخصه برای بازی باید بازی Battle for middle earth : Rise of the Witchking رو داشته باشید!
که حتما هم دارید راجع به چگونگی نصب و اجراش هم بحث نمیکنم چون خارج از موضوع هست
حالا کافیه مود و لانچر رو از لینکهای بالا دانلود کنید حدود 1.7 گیگ میشن بعد از دانلود لانچر رو اجرا کنید و برید بخش update اجازه بدید مود به ورژن 4.2.1 که اخرین هست اپدیت بشه!
حالا پلی کنید و لذت ببرید!
سیستم مورد نیاز
دقیقا مشابه خیزش ویچ کینگ و سرزمین میانه هست اما مشخصا با افزایش تکسچر و بهبود گرافیک
احتیاج به سیستم نسبتا قوی دارید دلیلش هم طراحی جدید و بسیار با جزئیات سربازان هست (کافیه به طراحی عالی سرباز دول امروت در عکس زیر نگاه کنید)
در زیر چندتا عکس زیبا و قشنگ از چندتا از هیروهای موردور رو میتونید مشاهده کنید که همچین طراحی عالی در باره سایر نیروها و هیروهای سایر فکشنها هم هست!
باید در نظر بگیرید بازی استراتژیک هست و چنین طراحی و جزئیاتی برای چنین بازی که گاها تا 10 هزار نفر نیرو هم در یک قاب میشه قرار داد عالیه!
The Nazgul —
خب اونطور که حدس میزدم این مود یعنی مود Edain امسال به عنوان بهترین مود بازی سال از نگاه تنها سایت معتبر در این زمینه یعنی Moddb شد
(بالاتر از مود Rise of the Red بازی ژنرالز)
thranduil14 —
چنتا سوال واسم پیش اومده
من خودم مود 3.8 رو دارم. مود 4.0 گویا کاملش نیومده و فقط دمو هستش درسته؟
نکته بعد اینکه روند بازی شدیدا گیج کنندس. طبیعتا دوئل بهترین پچ بین مود اداین و هیستوری آو ایج باقی میمونه ولی شکل ساده تر هیستوری آو ایج باعث شده شخصا راحت تر بتونم باها ارتباط برقرار کنم. خصوصا زبان آلمانی 3.8 شدیدا رو اعصاب من بود! الان البته جفتشو دارم و هر از گاهی سوییچ میکنم بین دوتا مود.
در مورد کمپین اداین تو مود 3.8 دوستان کسی هست پاسخگو باشه؟ همچنین سوالاتی در مورد هیرو های موردور و دوستان...
The Nazgul —
در 2 دقیقه قبل، thranduil14 گفته است :
چنتا سوال واسم پیش اومده
من خودم مود 3.8 رو دارم. مود 4.0 گویا کاملش نیومده و فقط دمو هستش درسته؟
نکته بعد اینکه روند بازی شدیدا گیج کنندس. طبیعتا دوئل بهترین پچ بین مود اداین و هیستوری آو ایج باقی میمونه ولی شکل ساده تر هیستوری آو ایج باعث شده شخصا راحت تر بتونم باها ارتباط برقرار کنم. خصوصا زبان آلمانی 3.8 شدیدا رو اعصاب من بود! الان البته جفتشو دارم و هر از گاهی سوییچ میکنم بین دوتا مود.
در مورد کمپین اداین تو مود 3.8 دوستان کسی هست پاسخگو باشه؟ همچنین سوالاتی در مورد هیرو های موردور و دوستان...
درود مود دموی edain 4.0 اخرین مود نیست! خیلی وقته که پچ 4.2.1 هم عرضه شده که همونطور که بالا اضافه کردم بهترین مود سال شد!
مود 4.0 اخرین مود قابل دانلوده چون ازون به بعد رو باید بگذارید خود مود اپدیت کنه یعنی مود 4.0 رو میریزید بعد توی لانچر حدود 500 مگی اجازه میدید اپدیت بشه!
من دقیق مود 3.8 رو اطلاع ندارم چون از مود 3.0 به بعد بازی نکردم تا مود 4.2.1 اخیرا برگشتم به سمت ادین
ضمنا مود 4.2.1 یعنی کلا از 4 به بعد زبان بازی کاملا انگلیسی هست البته قابلیت سوئیچ به المانی هم هست
ازون جایی که از هابیت هم خیلی خوب الهام گرفتن دیالوگهای زیادی اضافه شده برای تک تکشون کلا در این حد میگم که 4.2 با 3.8 و قبلیها اصلا قابل مقایسه نیست مخصوصا طراحی و تحول طراحی ها به شدت بهتر شده
البته شاید در مورد کمپین ادین نتونم پاسخ بدم اما قطعا هیروهای موردور و دوستان تخصص ماست خصوصا که تا جایی که میدونم این دو سه سال تغییر انچنانی نداشتن جز تا حدی زره نزگول ها!
تنها بدی فعلی ادین اینه که هنوز کمپین اضافه نشده که برای ورژن 4.3 که به زودی منتشر میشه قراره یه کمپین عالی عرضه کنن اونطور که توی خبراش بود
به غیر از ادد شدن کمپین قراره در بخش دورفها تغییرات زیادی صورت بگیره خصوصا طراحی ها
همینطور انگمار و متعلقاتش هم قرار هست به زودی اضافه بشه البته قرار بود برای کریسمس پچ4.3 رو عرضه کنن ولی یکم دیر کردن:|
thranduil14 —
تقریبا گرفتم چی شد. من دموی 4.0 رو دانلود کردم. حالا باید لانچر رو دانلود کنم و با اون هی بازی رو آپدیت کنم درسته؟ اوکیه پس اینجوری بسیار هم عالی
من تو مود 3.8 یه مشکل داشتم اونم رنک هیروهای موردور بود که اصلا بالاتر نمیرفت! یعنی رنکشون 0 بود، ولی گویا با یه لولی باید رنکشون رو افزایش میدادی که به سایرون ربط داشت و متاسفانه به خاطر زبون آلمانی متوجه نشدم. الان این موضوع تو پچای بعدی هم هست؟
الان من که دموی 4.0 دارم لانچر رو دانلود کنم کافیه دیگه؟
The Nazgul —
در 12 ساعت قبل، thranduil14 گفته است :
تقریبا گرفتم چی شد. من دموی 4.0 رو دانلود کردم. حالا باید لانچر رو دانلود کنم و با اون هی بازی رو آپدیت کنم درسته؟ اوکیه پس اینجوری بسیار هم عالی
من تو مود 3.8 یه مشکل داشتم اونم رنک هیروهای موردور بود که اصلا بالاتر نمیرفت! یعنی رنکشون 0 بود، ولی گویا با یه لولی باید رنکشون رو افزایش میدادی که به سایرون ربط داشت و متاسفانه به خاطر زبون آلمانی متوجه نشدم. الان این موضوع تو پچای بعدی هم هست؟
الان من که دموی 4.0 دارم لانچر رو دانلود کنم کافیه دیگه؟
شما که دموی 4.0 داری فقط لانچر رو دانلود کن اجازه بده اپدیت بشه حدود 560 مگ تا اخرین اپدیت باید اجازه بدی اپدیت بشه البته اگه دیدی زبان المانیه بخش تنظیمات انگلیسیش کن راحت
هرچند فکر میکنم اپدیت یه مرحله خیلی کوتاه هم اولش داره که خود لانچر رو اپدیت میکنه در هر حال خیلی نباید طول بکشه
این موضوع مربوط به هیروهای موردور توی لوتلورین هم مشابهش هست با این فرق که برگ سبز گالادریل(همون gift گالادریل) رو شخصا بدی به هیروی مورد نظر مثلا تراندویل از حالت رسمی با اینکار زره و لباس رزمی و جنگیش رو بدست میاره
سوالت اما سوال بسیار به جایی بود
خب کل هیروهای موردور که ماشالا کم هم نیستن الان رنک دارن از 1 تا 10 جز 9 نزگول!
حالا اینکه چجوری باید ارتقاشون بدی هم الان خدمتت توضیح میدم
برای اینکار باید با سائورون چه حالت سایه چه حالت فیزیکی گزینه influence of sauron رو که عکس چشم سائورونه انتخاب کنی روی stronghold اعمال کنی
با اینکار میتونی زره هر نزگول رو جداگانه بخری که البته یک سری قدرتهای خاص هم داره مثلا ویچ کینگ بعد از ارتقا میشه همون ویچ کینگ قدرتمند بازی اصلی با اون تیپ و شمایل یا خمول زره خودش رو دریافت میکنه
کلا با زبان انگلیسی خیلی چیزا دست خودت میاد لزومی به توضیح بیشتر فکر کنم نیست
پادشاه جادوپیشه —
مود دقیقا چیه؟
Einar Dunadan —
سلام علیکم
اقا همون bfme 2 و rotwk معمولیمون
دانلودش کردم
گرافیکش خوب بودو هیرو ها هم گوگولی مگولی (!) شده بودن ولی چیزی که بیشتر ازار میداد این جک و جونور های گزاف تو مپ بودن و اینکه نمیتونی کمپت رو گسترش بدی مثل bfme 1
The Nazgul —
در 6 ساعت قبل، King LeBron James گفته است :
سلام علیکم
اقا همون bfme 2 و rotwk معمولیمون
دانلودش کردم
گرافیکش خوب بودو هیرو ها هم گوگولی مگولی (!) شده بودن ولی چیزی که بیشتر ازار میداد این جک و جونور های گزاف تو مپ بودن و اینکه نمیتونی کمپت رو گسترش بدی مثل bfme 1
اینکه بیس سازی مثل نبرد میانه 1 باشه فقط و فقط بخاطر درخواست کاربران بود جالبه خودم هم سیستم 2 رو بیشتر میپسندیدم ولی 1 خیلی محبوبتره ظاهرا
البته بی انصافی نکن:دی امکاناتویونیتها و بالانس بازی به صورت عحیب غریبی بهتر شده شاید اولش خیلی به ظنر نیاد ولی چندتا مپ و چندساعت با فکشنهای مختلف بازی کنی میفهمی خیلی بهتر شده به نسبت بازی اصلی! بیخود بهترین مود بازی سال نشد که:دی
در 8 ساعت قبل، پادشاه جادوپیشه گفته است :
مود دقیقا چیه؟
همون پچ خودمون با شیوه متفاوت برای بازی اصلی به این شکل که داخل هسته بازی هم تغییراتی اجرا میکنن و کلی تغییرات میتونن اعمال کنن
سادش میشه یه ورژن جدید بر پایه بازی قبلی! که توی این مورد بازی قبلی battle for middle earth 2 : rise of the witchking هست!
یک سری فکشن جدید اضافه شدن گرافیک بهتر شده در زمینه هیروها و قهرمانا کلی تغییر اضافه شده حلقه دیگه محدود به 2 نفر خاص نیست و کلی تغییرات ریز و درشت دیگه که پست اول بیشتر و کاملتر توضیح دادم!
thranduil14 —
خودمم تریپ bfme 1 رو بیشتر میپسندم. چه معنی میده کل مپ در اختیارت باشه اصن واسه همین از مود 4.0 خیلی خوشم اومد. هنوز با اختلاف بهترین بازی سیستمم همون 1 با مود elven alliance هستش
راستی، حالت سایه؟ سایرون؟! حضور ذهن ندارم
پس بشینم لانچر رو دانلود کنم آپدیت کنم بازیو... 3.8 رو باید ریموو کنم...
The Nazgul —
در 30 دقیقه قبل، thranduil14 گفته است :
خودمم تریپ bfme 1 رو بیشتر میپسندم. چه معنی میده کل مپ در اختیارت باشه اصن واسه همین از مود 4.0 خیلی خوشم اومد. هنوز با اختلاف بهترین بازی سیستمم همون 1 با مود elven alliance هستش
راستی، حالت سایه؟ سایرون؟! حضور ذهن ندارم
پس بشینم لانچر رو دانلود کنم آپدیت کنم بازیو... 3.8 رو باید ریموو کنم...
شما هابیت دیدی که ندیدی؟:دی
سائورون داخل هابیت چه شکلی بود؟ یکی سایه یکی اتشین که داخل مود ادین جدید هم همینه کلا خیلی چیزا رو بر اساس همین هابیت و 3 گانش به روز کردن بیشتر بخش طراحی منظورمه البته سائورون جز یک حالت که خودتون میبینید تا وقتی حلقه دستش نیاد شکل فیزیکی نمیگیره اون یک حالت هم انچنان چیز خاصی نیست
البته فکشنهای جدا هم اضافه شده برای مثال میرکوود و دول گولدور متاثر از همین هابیت ها طراحی شدن حالا در اینده ایملادریس یا ساب فکشنهایی مثل موریا و...هم بر همین اساس به روز میشن
هرچند خودم فکر میکنم راجع به بخش دورفها خیلی بیشتر باید تلاش کنن هنوز طراحی ها در حدی که باید نیست
بزرگترین عیب مود به نظرم قویتر بودن موردور با اختلاف هست من تازه کار با همه فکشنها میتونم رو حالت hard بازی رو ببرم بردن یک مپ رو حالت brutal با همه مودها انقدر سخت شده که قابل باور نیست جز موردور! نیست این دسته های اورک مفتی تشریف دارن هیچ جوره کم نمیاره راحت میتونم با موردور 1vs2 هم ببرم روی حالت brutal امیدوارم تو پچهای بعدی یکم بالانس تر بشه بازی
راستی برای دورین هم دیالوگهای جداگانه گذاشتن طراحیش هم عالیه جالبه که هیچ جا داخل 3 گانه هابیت دورین رو مستقیما نمیبینیم!
The Grey Pilgrim —
قوی ترین فکشن بدون شک لوتلورین ه !!!
آقا دمت گرم ! تاپیک عالی ه !!! من سیر نمی شم از ماد ! هر روز هم سایت اداین رو چک می کنم ... لحظه شماری!!!
یکم باید کار کنن بیشتر فوق العاده شه! دوارفها روز به روز بهتر میشن !
آپدیت بعدی انگماره و بعد ایملادریس و بعد هم نوبت گابلین ها ... رینگ هیرو روهان هم شده تئودن نه راداگاست
The Nazgul —
این مود دو تا مورد داره که بالانسش رو تقریبا بهم میزنه اما نه خیلی!
اگه لوتلورین هستید ; بئورنینگها! این تغییر شکل دهنده های ارزون قیمت به قدری قوی و باگ تشریف دارن که صدای همه رو دراورده! 10 تا ازونا کار لٌرد سائورون با حلقه رو میسازن و جالبه 5 تاشون برای ویچ کینگ کافیه! باور ندارید ؟ تست کنید!
اگه موردور هستید ; 3 تا سربازخونه بسازید و دسته های رایگان اورک رو بفرستید جلو! اورکهای رایگان موردور درسته ضعیفن اما میگن مفت باشه کوفت باشه! با موردور میشه با چندتا BRUTAL ARMY خیلی راحت کار کرد! با این حالت هیچکس حریفتون نمیشه هیچ رقمه!
البته خودم اصلا با لوتلورین خوب کار نمیکنم!:| هنوزم نمیدونم چرا!
به عنوان هوش مصنوعی هم که ایزنگارد از همه یک سر و گردن قویتر کار میکنه
به نظرم روهان با اختلاف ضعیفترین فکشن بازیه اصولا حضورش به عنوان فکشن اصلی رو درک نمیکنم!
در 15 ساعت قبل، The-Witch-King گفته است :
قوی ترین فکشن بدون شک لوتلورین ه !!!
آقا دمت گرم ! تاپیک عالی ه !!! من سیر نمی شم از ماد ! هر روز هم سایت اداین رو چک می کنم ... لحظه شماری!!!
یکم باید کار کنن بیشتر فوق العاده شه! دوارفها روز به روز بهتر میشن !
آپدیت بعدی انگماره و بعد ایملادریس و بعد هم نوبت گابلین ها ... رینگ هیرو روهان هم شده تئودن نه راداگاست
فکر نمیکردم انقدر زود خوشت بیاد خواهش میکنم بله کاملا درست میگی هنوز خیلی جای کار داره
روی دورفها بیشتر کار میکنن دلیلش طراحی ضعیفشون توی مود 4.2.1 بود مخصوصا دورفهای تپه های اهنین!
برای مود 4.3 هم ظاهرا به جز انگمار تلاش زیادی برای بهتر شدن دورفها میکنن
تئودن هم اره الان دیدم اتفاقا تعجب کردم جالبم هست که هیچ خاصیت خاصی قرار نیست داشته باشه اینطور که من فهمیدم!
پ ن : ای کاش حداقل این بئورنینگها رو یکم گرونتر کنن واقعا باگ هستن اینکه هیروها رو سریع میکشن اصلا درک نمیکنم!
فکر کنم بعد از4.5 که فکشنها کامل بشن دیگه باید بگیم شاهکار مخصوصا پچهای احتمالی 4.6 و 4.7 و 4.7.1 که کامل شدن همه چیز هست
The Grey Pilgrim —
آره به جز چنتا آپشن از اجدادش مثل ائورل که معلوم نیست دقیقن چی میشه ، رینگ هیروی روهان یکم تو ذوق میزنه !
خوب شد گفتی ... لوتلورین شده عین باگ! بئورنینگا خیلی قوی ن ! انت هم که هست ... از میرکوود هم نمیشه غافل شد! یکم باید بالانس شه ... توی فوروم اداین هم دوستان اعتراض داشتن ...
رینگ هیروی گالادریل هم به شدت قوی ه :))))
Théoden —
گیم رنجر هم این مود رو ساپورت میکنه. دیدم بعضی ها بازی میکنن.
البته خودم ندیدمش. حالا سر فرصت نصبش میکنم
اینکه بیس ثابت هست خیلی عالیه.
اگه ریپلی از بازی آنلاین پیدا کردم حتما میذارم.
ranger of north —
یه سوال اگه این مود نصب باشه اصلا نمیشه مود دیگه ای رو نصب کرد؟ مثلا بین دوتا سوییچ کنی
اگه میشه چجوری؟ یه بار این کارو کردم بازی ترکید
The Nazgul —
در 18 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
یه سوال اگه این مود نصب باشه اصلا نمیشه مود دیگه ای رو نصب کرد؟ مثلا بین دوتا سوییچ کنی
اگه میشه چجوری؟ یه بار این کارو کردم بازی ترکید
نه تا جایی که میدونم نمیشه دلیلش این هست که این ماد هست نه پچ درباره پچ میشه اینکار رو کرد اما ماد کاملا سیستم بازی رو عوض میکنه
بعد از نصب ماد میتونید بین بازی اصلی و ادین سوئیچ کنید تا هروقت خواستید همون خیزش ویچ کینگ رو بازی کنید ولی سوئیچ روی ماد دیگه ممکن نیست
البته فکرم نمیکنم لازم باشه ادین به اندازه کافی جزئیات و جذابیت داره که کاملا نیاز رو برظرف کنه مخصوصا که دائم اپدیت و چیزهای جدید بهش اضافه میشه
ranger of north —
بله مود زیبایی هستش اما اشتباهاتی هم داره مثلا به نظر من به جای اینکه الفها 2 دسته بشن (لورین و ریوندل) باید میشدن نولدور و سیندار چون نژاد لورین و ریوندل یکی هست یا اینکه حکومت آرنور درست و حسابی وجود نداره یعنی شاید من بخوام تو حالت wotr با آرنور بازی کنم ولی نمی تونم و اینکه فقط فکشن تو مپ خاصی بیاد خیلی جالب نیست (البته فقط آرنور نیست) در ضمن فکر کنم سربازای هاراد و خاند جدا نشدن البته شاید اشتباه بگم چون مطمئن نیستم البته باز هم می گم مود خوبی هستش خصوصا دورف ها
The Nazgul —
در 21 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
بله مود زیبایی هستش اما اشتباهاتی هم داره مثلا به نظر من به جای اینکه الفها 2 دسته بشن (لورین و ریوندل) باید میشدن نولدور و سیندار چون نژاد لورین و ریوندل یکی هست یا اینکه حکومت آرنور درست و حسابی وجود نداره یعنی شاید من بخوام تو حالت wotr با آرنور بازی کنم ولی نمی تونم و اینکه فقط فکشن تو مپ خاصی بیاد خیلی جالب نیست (البته فقط آرنور نیست) در ضمن فکر کنم سربازای هاراد و خاند جدا نشدن البته شاید اشتباه بگم چون مطمئن نیستم البته باز هم می گم مود خوبی هستش خصوصا دورف ها
راجع به ارنور یک توضیح خیلی مهم از زبان ارشد سازندگان ماد بگم
بازی تعداد محدودی فکشن داره برای ساخت توسط ادیتور ها! حالا ازونجایی که این تعداد روی 6 محدود شدن ادیتورها یک راه جالب پیدا کردن برای اضافه کردن فکشنهای جدید!
و اون هم اضافه کردن به جای ارنور هست که ظاهرا این روند رو تعداد نا محدودی میتونن ادامه بدن
حالا مطمئن نیستم در پایان و بعد از اضافه شدن ایملادریس و گابلینها خبری از ارنور میشه یا نه اما بحثهای زیادی هم در بحثهای فروم و تاپیکهای مربوطه داشتن کاربرها ترجیح دادن به همین روند ادامه داشته باشه این موضوع
شخصا هم دوست دارم ارنور باشه اما به قیمت نبود ایملادریس و روحان و گابلینها و...نه!
این 2 دسته شدن الفها فقط بخاطر نیروهایی هست که در فیلمها مشاهده کردیم یکی نیروهای last alliance که سربازان نولدوری که اول 3گانه ارباب هم میبینیم از یک طرف سربازان و سواران معروف ریوندل هم که لازم به ذکر نیست
یکی هم میرکوود قائدتا میتونستن لوتلورین و ایملادریس رو یکی کنن اما اضافه کردن میرکوود به این دوتا یه چیز عجیب و غریب میشد برای همین تصمیم گرفتن لوتلورین رو در کنار فکشن قابل اضافه شدن میرکوود از ایملادریس و نیروهای ریوندل جدا نگه دارن
البته اصلا موفق یا مخالفش نیستم ولی از اونجایی که میشه جزو محبوبترین نژادهای سرزمین میانه بودن الفها در کل اینکار فنهای زیادی رو جذب میکنه
هرچند خودم هم ترجیح میدادم میرکوود رو به عنوان فکشن جدا ببینیم تا ایملادریس
سربازای خاند و هاراد به عنوان نیروهای کمکی به کمک موردور میان مطمئن نیستم این فکشن به صورت جدا اضافه بشه یا نه چون هیروی خاص و مطرحی ندارن به تعداد کافی همینطور رینگ هیروی مناسبی هم نیست شاید در ادامه بخوان مثل دول گولدور و میناس مورگول به صورت فکشن کمکی تبدیلش کنن
پ ن : جالبه خبری هم از اورکهای گونداباد و موریا نیست مطمئن نیستم اصا برنامه ای برای ازوگ و دار و دستش دارن یا نه
ranger of north —
بله حق باشماست و توضیحات هم قانع کننده بود
فقط ای کاش یه مودی پیدا بشه یا همین اداین بیاد یه تغییر درست و حسابی به آرنور بده
خیلی از آرنور خوشم میاد آرنور تو اداین یه خوبی ای که داره اینه که باگ نداره ولی از طرفی هم مثل مود هیستوری او ایجز گستردش نکرده از نظر یونیت ها یا ساختمان ها
The Grey Pilgrim —
در 4 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
راجع به ارنور یک توضیح خیلی مهم از زبان ارشد سازندگان ماد بگم
بازی تعداد محدودی فکشن داره برای ساخت توسط ادیتور ها! حالا ازونجایی که این تعداد روی 6 محدود شدن ادیتورها یک راه جالب پیدا کردن برای اضافه کردن فکشنهای جدید!
و اون هم اضافه کردن به جای ارنور هست که ظاهرا این روند رو تعداد نا محدودی میتونن ادامه بدن
حالا مطمئن نیستم در پایان و بعد از اضافه شدن ایملادریس و گابلینها خبری از ارنور میشه یا نه اما بحثهای زیادی هم در بحثهای فروم و تاپیکهای مربوطه داشتن کاربرها ترجیح دادن به همین روند ادامه داشته باشه این موضوع
شخصا هم دوست دارم ارنور باشه اما به قیمت نبود ایملادریس و روحان و گابلینها و...نه!
این 2 دسته شدن الفها فقط بخاطر نیروهایی هست که در فیلمها مشاهده کردیم یکی نیروهای last alliance که سربازان نولدوری که اول 3گانه ارباب هم میبینیم از یک طرف سربازان و سواران معروف ریوندل هم که لازم به ذکر نیست
یکی هم میرکوود قائدتا میتونستن لوتلورین و ایملادریس رو یکی کنن اما اضافه کردن میرکوود به این دوتا یه چیز عجیب و غریب میشد برای همین تصمیم گرفتن لوتلورین رو در کنار فکشن قابل اضافه شدن میرکوود از ایملادریس و نیروهای ریوندل جدا نگه دارن
البته اصلا موفق یا مخالفش نیستم ولی از اونجایی که میشه جزو محبوبترین نژادهای سرزمین میانه بودن الفها در کل اینکار فنهای زیادی رو جذب میکنه
هرچند خودم هم ترجیح میدادم میرکوود رو به عنوان فکشن جدا ببینیم تا ایملادریس
سربازای خاند و هاراد به عنوان نیروهای کمکی به کمک موردور میان مطمئن نیستم این فکشن به صورت جدا اضافه بشه یا نه چون هیروی خاص و مطرحی ندارن به تعداد کافی همینطور رینگ هیروی مناسبی هم نیست شاید در ادامه بخوان مثل دول گولدور و میناس مورگول به صورت فکشن کمکی تبدیلش کنن
پ ن : جالبه خبری هم از اورکهای گونداباد و موریا نیست مطمئن نیستم اصا برنامه ای برای ازوگ و دار و دستش دارن یا نه
در در 1/15/2016 at 3:23 PM، ranger of north گفته است :
فکر نکنم سربازای خاند و هاراد جدا باشن ... تو SpellBook که نیروهای کمکی از هاراد اسم ش ذکر شده . در مورد دلیل جدا بودن ایملادریس و لوتلورین هم دلایل دوستمون The Nazgulقانع کننده بود به میزان کافی ! آرنور هم فکشن مورد علاقه ی خودمه ولی محدودیت ادیتور ها رو باید توجه کرد شاید در آینده آپدیت های مناسبی بیاد.
ranger of north —
سلام دوستان به یه سری مشکل جدی تو مود برخوردم. (مود تا آخر آپدیت هست.)
1. یه سری از نقشه ها فکر کنم نیست مثل قلعه آمون سول قلعه فورناست
2. فکشن میرک وود روباید تو مپ میرک وود با فکشن لورین آورد و من هم این کارو می کنم ولی خبری از میرک وود نیست.
چیکار کنم؟
The Nazgul —
در در 3/11/2016 at 3:04 PM، ranger of north گفته است :
سلام دوستان به یه سری مشکل جدی تو مود برخوردم. (مود تا آخر آپدیت هست.)
1. یه سری از نقشه ها فکر کنم نیست مثل قلعه آمون سول قلعه فورناست
2. فکشن میرک وود روباید تو مپ میرک وود با فکشن لورین آورد و من هم این کارو می کنم ولی خبری از میرک وود نیست.
چیکار کنم؟
درود یعنی چی فکشن میرک وود نیست؟ توی مپ میرکوود فقط این مشکل رو دارید؟ کدومش جفتش؟ 4 تایی داره و 6 تایی اخه
یکم دقیقتر بگید یعنی کمپهای خارج از قلعه که میگیرید گزینه ای برای ساخت فورترس میرک وود نیست و فقط میشه برای لوتلورین ساخت؟
اگه اره که خیلی عجیبه توی تاپیک زیر مطرح کنید شاید بتونن کمک کنن
من واقعا عذر می خوام فکر می کردم کلا فکشن میشه میرک وود
در حالی که تو اوت پست باید میرک وود بیاد، بذارید رو حساب عجولی من.
مپ ها هم که باید با مپ پک درست بشن دیگه درسته؟
ممنون
amin.d —
سلام خدمت دوستان عزیز.سال نو رو تبریک میگم.امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
بنده edin رو از لینک داده شده دانلود کردم به همراه لانچر و پس از نصب ،لانچر رو اجرا کردم و مود اپدیت شد...اما سوالم اینه که یک بار اپدیت کردن مود کافیه؟چون وقتی وارد بازی شدم، در قسمتskirmish فقط فکشن های گاندور و روحان و موردور و ایزنگارد بودن و خبری از لورین،ریوندل،انگمار،دورف ها و گابلین ها و فکشن های گفته شده در توضیحات نیست... ممنون میشم اگه توضیح کامل بدید برام.ضمناینکه از کجا بدونم مود به ورژن 4.2اپدیت شده؟
i died —
با سلام خدمت همه ی بچه های گل سایت و تبریک عید
من mod اداین رو نصب کردم خیلی راحت ...
از سایت moddb گرفتم نسخه 4 شو ... ولی وقتی میرم توی بازی میبینم نزاد های بازیم شده 4 تای ( gondor/ruhan/isengard/mordor. ) با ب توضیحی ک بچه ها داده بودن فک میکنم باید ب نزاد های بازی ارنور و .. اضفه میشد ولی متاسافنه مال من اینطوری شد
والا من با کلی ذوغ و شوق 2 تا بازی + این مود رو دانلود کردم ک بازیش کنم اگه میدونین قضیه چیه لطفا بگین
خیلی خلاصه ی بار دیگه مشکلمو میگم مد edain رو نصب کردم و وقتی مرم توی بازی علاوه بر تمام تغیرات نزاد های بازی ب 4 تا کاهش بیدا کرده ruhan gondor isengard mordor
ranger of north —
در در 3/20/2016 at 8:56 PM، amin.d گفته است :
سلام خدمت دوستان عزیز.سال نو رو تبریک میگم.امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
بنده edin رو از لینک داده شده دانلود کردم به همراه لانچر و پس از نصب ،لانچر رو اجرا کردم و مود اپدیت شد...اما سوالم اینه که یک بار اپدیت کردن مود کافیه؟چون وقتی وارد بازی شدم، در قسمتskirmish فقط فکشن های گاندور و روحان و موردور و ایزنگارد بودن و خبری از لورین،ریوندل،انگمار،دورف ها و گابلین ها و فکشن های گفته شده در توضیحات نیست... ممنون میشم اگه توضیح کامل بدید برام.ضمناینکه از کجا بدونم مود به ورژن 4.2اپدیت شده؟
سلام عیدتون مبارک.
مطمئن هستید اپدیته ؟
یه بار دیگه نگاه کنید دورف ها و لورین(lothlorien) باید باشن اما فکشن های گابلین و ریوندل و انگمار هنوز نیومدن و قراره تو پچ جدید بیان و اسم فکشن گابلین ها هم قراره بشه misty mountain.
در ضمن تو صفحه اول بازی ورژن رو مینویسه.
همچنین میتونید سوالات دیگتون رو تو لینکی که نزگول جان گذاشت مطرح کنید.
در در 3/22/2016 at 8:59 PM، i died گفته است :
از سایت moddb گرفتم نسخه 4 شو ... ولی وقتی میرم توی بازی میبینم نزاد های بازیم شده 4 تای ( gondor/ruhan/isengard/mordor. ) با ب توضیحی ک بچه ها داده بودن فک میکنم باید ب نزاد های بازی ارنور و .. اضفه میشد ولی متاسافنه مال من اینطوری شد
والا من با کلی ذوغ و شوق 2 تا بازی + این مود رو دانلود کردم ک بازیش کنم اگه میدونین قضیه چیه لطفا بگین
خیلی خلاصه ی بار دیگه مشکلمو میگم مد edain رو نصب کردم و وقتی مرم توی بازی علاوه بر تمام تغیرات نزاد های بازی ب 4 تا کاهش بیدا کرده ruhan gondor isengard mordor
سلام عیدتون مبارک .
خب بزارید اپدیت شه
حتما مشکلتون حل میشه و توضیحات نزگول جان رو در مورد مود حتما کامل بخونید مخصوصا در مورد فکشن های مکمل مثل آرنور......
the lord sauron —
سلام سال نو مبارک. من mod اداین رو نصب کردم ولی وقتی لانچر رو اجرا میکنم این error میاد error: game not found مود و لانچر هم توی پوشه اصلی بازی کپی کردم اما فایده ای نداشت......باید چیکار کنم؟
ranger of north —
سلام عیدتون مبارک
میشه مراحل نصبتون رو کامل تر توضیح بدید؟
در ضمن بازی باید رو پچ 2.01 باشه و میتونید از قسمت help خود لانچر هم کمک بگیرید.
the lord sauron —
پچ رو دانلود کردم ولی میگه باید پچ اپدیت شه....ولی اپدیت نمیشه
اول ارور Missing or Invalid Registry/INI entry میاد بعد هم که اپدیت نمیشه یه error دیگه
ranger of north —
سلام
برای اینکه نظم تالار ها بهم نریزه لطفا بیاید داخل تاپیک battle for middle earth II rise of witch king در اونجا هم من و هم بقیه کاربرا می تونن کمکتون کنن.
بعد از توضیحات مربوط به پچ در اون صفحه اداین رو نصب کنید بزارید اداین آپدیت شه.
The Nazgul —
در در 3/22/2016 at 8:59 PM، i died گفته است :
مود رو اپدیت کنید حل میشه نه چیزی کاهش پیدا نکرده شما دموی 4.0 بازی رو دارید!
لانچر رو که اجرا کردید برید بخش اپدیت و اپدیت کنید اجازه بدید اپدیت بشه حدود 600 مگی هست فکر کنم! لوتلورین و دورفها با سابفکششنهای مکملشون اضافه میشن
پچ بعدی 4.3 که انگمار رو اضافه میکنه عرضه شده اما مشکلاتی که داره دائم دارن اصلاحش میکنن همین روزا هست که اون هم بیاد شاید تا اخر همین هفته!
در در 3/24/2016 at 10:00 PM، the lord sauron گفته است :
پچ رو دانلود کردم ولی میگه باید پچ اپدیت شه....ولی اپدیت نمیشه
اول ارور Missing or Invalid Registry/INI entry میاد بعد هم که اپدیت نمیشه یه error دیگه
همونطور که دوستمون گفتن اون تاپیک رو اول تست کنید مطمئن بشی ورژن 2.01 بازی The BFME ROTWK یا همون خیزش ویچ کینگ رو کامل و بدون مشکل داشته باشید روی سیستمتون!
بعد لانچر 1.02 و خود مود 1.7 گیگی رو دانلود کنید مطابق پست اول و نصب کنید حالا اجرا کنید لانچر رو بگذارید اپدیت بشه اگه اول اپدیت شدن این ارور میاد نترسید چیزی نیست چندین بار لانچر رو شده از تسک منیجر ببندید و دوباره باز کنید اپدیت کنید تا حل بشه و اپدیت بشه.
The Nazgul —
ورژن 4.3 تا چند روز یا نهایت هفته دیگه منتشر میشه میتونید تست نسخه بتا رو که حدود 75 دقیقه کامل هست رو از لینک زیر دانلود کنید 360 پیکسل هست اما کیفیتش در حدی هست که بگیم خوبه!
داخل تست که فوق العاده به نظر میرسه من یکی صبر ندارم امیدوارم هرچه زودتر بیاد واقعا خوفناکه انگمار:دی
i died —
دوستانننننننننننن تبریک 4.3 اومد بالاخره
یه سوال از عزیزان اهل فن !
برای هیروهای دورف زره میتراندیل(یا یه همچین چیزی توی فیلم هم بود) چطور باز میشه ؟:| اخرین لول تمام هیروهای دورف این زره هست ولی باز نمیشه هیچ طوره
ranger of north —
در 21 ساعت قبل، i died گفته است :
دوستانننننننننننن تبریک 4.3 اومد بالاخره
یه سوال از عزیزان اهل فن !
برای هیروهای دورف زره میتراندیل(یا یه همچین چیزی توی فیلم هم بود) چطور باز میشه ؟:| اخرین لول تمام هیروهای دورف این زره هست ولی باز نمیشه هیچ طوره
سلام
بالاخره اومد.
ببین باید تو یه اوت پست یهtravel camp (یه همچین چیزی) رو درست کنی بعد قوی ترین یونیت اون فکشن دورف رو با اون اسبا ترکیب کنی بعد خودشن میرن بیرون از مپ و به صورتveterans of moria بر می گردن میشن یه یونیت قوی تر
و همچنین یه قابلیت به اسم میثریل بهشون اضافه میشه رو اون قابلیت کلیک کنید و رو هیرو ی موردنظر اعمالش کنید خودتون می بینید چی میشه
ranger of north —
پچ 4.3 هم اومد حالا انتظارها برا ریوندل و گابلیناست
نزگول نگفتن کی اونا میان؟
i died —
والا من ک ندیدم خبر جدید دربارش بدن !!!
ولی انصافا باید ی فکری برای ازاگ و دارو دسته اش بکنن
ارک های گونداباد و شدیدا کم داره این مود
The Nazgul —
در در 4/4/2016 at 1:43 AM، i died گفته است :
والا من ک ندیدم خبر جدید دربارش بدن !!!
ولی انصافا باید ی فکری برای ازاگ و دارو دسته اش بکنن
ارک های گونداباد و شدیدا کم داره این مود
شانسو نیگا این همه مدت منتظر بودم از شانس روزگار روز قبل اومدن پچ نتم قطع شد الانم همچنان...:دی خخخ
البته ویدئوی بازبینیش توسط روددویل رو دیدم خیلی خفنه انگمار:دی
ارکهای گونداباد جزو نیروهای انگمارن دیگه انتظار نداشته باش بشه مث هابیت...با اورکهای دول گولدور موردور برو حال کن!
ازوگ هم تحت عنوان Defiler تا جایی که یادمه جزو هیروهای گابلینها هست باید منتظر باشی!
در در 4/4/2016 at 4:38 PM، ranger of north گفته است :
پچ 4.3 هم اومد حالا انتظارها برا ریوندل و گابلیناست
نزگول نگفتن کی اونا میان؟
والا با من تازگیا کم حرف زدن:دی
با توجه به روند اخیر احتمالا وسط تابستون شاید هم زودتر 4.4 بیاد احتمالا تیر نهایت مرداد
4.5 هم رفت پاییز !
راستی هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر میفهمم ارنور چه موهبتیه حضورش امیدوارم اخر سر یه کاری کنن فکشن ثابت باشه نه فقط تو 4-5 تا مپ! مخصوصا مکملش نیروهای لیندون فوق العاده هستن
راستی خبر دارید که جنگجوهای خازاد دوم دورفها هم به عدد 3 محدود شدن؟ حیف شد خیلی خوب بودن:دی
i died —
در در 4/7/2016 at 1:30 PM، The Nazgul گفته است :
شانسو نیگا این همه مدت منتظر بودم از شانس روزگار روز قبل اومدن پچ نتم قطع شد الانم همچنان...:دی خخخ
البته ویدئوی بازبینیش توسط روددویل رو دیدم خیلی خفنه انگمار:دی
ارکهای گونداباد جزو نیروهای انگمارن دیگه انتظار نداشته باش بشه مث هابیت...با اورکهای دول گولدور موردور برو حال کن!
ازوگ هم تحت عنوان Defiler تا جایی که یادمه جزو هیروهای گابلینها هست باید منتظر باشی!
والا با من تازگیا کم حرف زدن:دی
با توجه به روند اخیر احتمالا وسط تابستون شاید هم زودتر 4.4 بیاد احتمالا تیر نهایت مرداد
4.5 هم رفت پاییز !
راستی هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر میفهمم ارنور چه موهبتیه حضورش امیدوارم اخر سر یه کاری کنن فکشن ثابت باشه نه فقط تو 4-5 تا مپ! مخصوصا مکملش نیروهای لیندون فوق العاده هستن
راستی خبر دارید که جنگجوهای خازاد دوم دورفها هم به عدد 3 محدود شدن؟ حیف شد خیلی خوب بودن:دی
قضیه این گرگینه های توی بازی چیه ؟چون مود edain کاملا بر اساس کتابای تالکین داره ساخته میشه ولی این گرگینه هارو من تاحالا داستانی دربارشون نشنیده بودم !!!
و در اخر چقدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
چقدددددددددددددددددددددددد
چقدرررررررررررررررررررررررررررررر
روحان باگ شده منه تازه کار راحت 1ب3 روی burtal بار روحان بازیو جمع میکنم !!!
این کمب جدید ک گذاشتن برای روحان گلد feree میده بهت !!!
راستی درسته ک انپمار خیلی خوفناکه ولی بازی کردن باهاش هم خوفناک تره ی سبک بازی سخت داره فک نکنم هرکی هرکی بتونه باهاش بازی کنه !!!
ب جرعت میگم تز لورین هم سخت تره بازی کردن باهاش ویچ کینگ انگمار رو هم خیلی ضعیف ساختن در حدی ک با رینگ هم ضغیف ترین هیروی بازیه تو رنج قیمت خودش !
اصلا برام قابل حضم نیست اتک ویچ کینگ 180 باشه اونوقت اتک mery و pipin 240
ranger of north —
در در 2016-04-07 at 1:00 AM، The Nazgul گفته است :
هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر میفهمم ارنور چه موهبتیه حضورش امیدوارم اخر سر یه کاری کنن فکشن ثابت باشه
سلام
از چه نظر؟ من که کلا دوسش دارم
راستی کمپین هم تو پچ هستش؟ من هنوز پچو نگرفتم
درباره آرنور فکر می کنم اگه لباس سربازا همون اصلیه همونی که تو فیلم بود باشه بهتره مخصوصا با این گرافیک
اینو بهشون می گم البته اگه قبول کنن
ranger of north —
شما مشکلت حل شد؟
The Nazgul —
در در 4/16/2016 at 3:46 PM، ranger of north گفته است :
شما مشکلت حل شد؟
بله خدا روشکر
در در 4/13/2016 at 4:32 PM، ranger of north گفته است :
سلام
از چه نظر؟ من که کلا دوسش دارم
راستی کمپین هم تو پچ هستش؟ من هنوز پچو نگرفتم
درباره آرنور فکر می کنم اگه لباس سربازا همون اصلیه همونی که تو فیلم بود باشه بهتره مخصوصا با این گرافیک
اینو بهشون می گم البته اگه قبول کنن
اره پیشنهاد خوبیه کلا ارنور خیلی خوبه ترکیب انسانها و الفها و هیروهای دوست داشتنیش مخصوصا ارودوی که طراحی عالیی داره
فکر میکنم طراحی سربازای ارنور هنوز متعلق به 3.8.1 باشه که در ادامه بهتر بشه مخصوصا نیزه دارها و جنگوهای لیندون خیلی جالب نیست طراحی فعلیشون.
قضیه این گرگینه های توی بازی چیه ؟چون مود edain کاملا بر اساس کتابای تالکین داره ساخته میشه ولی این گرگینه هارو من تاحالا داستانی دربارشون نشنیده بودم !!!
و در اخر چقدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
چقدددددددددددددددددددددددد
چقدرررررررررررررررررررررررررررررر
روحان باگ شده منه تازه کار راحت 1ب3 روی burtal بار روحان بازیو جمع میکنم !!!
این کمب جدید ک گذاشتن برای روحان گلد feree میده بهت !!!
راستی درسته ک انپمار خیلی خوفناکه ولی بازی کردن باهاش هم خوفناک تره ی سبک بازی سخت داره فک نکنم هرکی هرکی بتونه باهاش بازی کنه !!!
ب جرعت میگم تز لورین هم سخت تره بازی کردن باهاش ویچ کینگ انگمار رو هم خیلی ضعیف ساختن در حدی ک با رینگ هم ضغیف ترین هیروی بازیه تو رنج قیمت خودش !
اصلا برام قابل حضم نیست اتک ویچ کینگ 180 باشه اونوقت اتک mery و pipin 240
لورین سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
والا بازی با لوتلورین خیلیم راحته راحتترین راهش 2 یا 3 تا ازین برجای گالادریمها رو بساز تا ارزون بشن بعد تا میتونی ازینا بساز و بئورنینگا! ترکیب این دوتا همه چیزو حریفن!
ضمنن تمام چیزایی که شما اشاره کردی و گذاشتی هم رفع شدن تو 4.3.1
راجع به گرگینه ها هم مطمئن نیستم فک کنم دیدن خیلی خفنه گذاشتن هرچند احتمالا در مورد گرگها و گرگینه ها احتمالا اشاراتی در داستانهای نا تمام اردا شده بقیه کتابها که چیزی ندیدم .
تا فرذدای دیگر نتیجه تست 4.3.1 رو خدمتتون عرض میکنم
ranger of north —
سلام دوستان
کمپین تو پچ هست؟
راستی قابلیت اینکه میشه 4.3 رو جدا دانلود کرد بدون نیاز به 4.0 خیلی خوبه
i died —
در 3 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
بله خدا روشکر
اره پیشنهاد خوبیه کلا ارنور خیلی خوبه ترکیب انسانها و الفها و هیروهای دوست داشتنیش مخصوصا ارودوی که طراحی عالیی داره
فکر میکنم طراحی سربازای ارنور هنوز متعلق به 3.8.1 باشه که در ادامه بهتر بشه مخصوصا نیزه دارها و جنگوهای لیندون خیلی جالب نیست طراحی فعلیشون.
لورین سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
والا بازی با لوتلورین خیلیم راحته راحتترین راهش 2 یا 3 تا ازین برجای گالادریمها رو بساز تا ارزون بشن بعد تا میتونی ازینا بساز و بئورنینگا! ترکیب این دوتا همه چیزو حریفن!
ضمنن تمام چیزایی که شما اشاره کردی و گذاشتی هم رفع شدن تو 4.3.1
راجع به گرگینه ها هم مطمئن نیستم فک کنم دیدن خیلی خفنه گذاشتن هرچند احتمالا در مورد گرگها و گرگینه ها احتمالا اشاراتی در داستانهای نا تمام اردا شده بقیه کتابها که چیزی ندیدم .
تا فرذدای دیگر نتیجه تست 4.3.1 رو خدمتتون عرض میکنم
خوب حجم این 4.3.1 چقده ؟:)
یعنی میگی کمب روحانو برداشتن ؟:(( چ حیف
من با اون کمب حتی 1ب5 هم بزیو بردم:D انگار ک چیت گلد زدی . گلد لرات بی معنی میشد
تاره میخاستم انلاین با روحان بازی کنم
The Nazgul —
در 6 ساعت قبل، i died گفته است :
خوب حجم این 4.3.1 چقده ؟:)
یعنی میگی کمب روحانو برداشتن ؟:(( چ حیف
من با اون کمب حتی 1ب5 هم بزیو بردم:D انگار ک چیت گلد زدی . گلد لرات بی معنی میشد
تاره میخاستم انلاین با روحان بازی کنم
بر نداشتن فقط حالت اینفینیت بودن منابع و..رو برداشتن و اصلاحش کردن دقیق نمیدونم حجمش چقدره من پک 4.3 نصبی رو دارم میگیرم فردا باید اپدیت کنم به 4.3.1 قائدتا نباید از 50-100 مگ بیشتر باشه!
در 7 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
سلام دوستان
کمپین تو پچ هست؟
راستی قابلیت اینکه میشه 4.3 رو جدا دانلود کرد بدون نیاز به 4.0 خیلی خوبه
اینم لینک دانلود پچ 4.3 به صورت فایل نصبی(داخل فایل زیپ) از سرور قدرتمند 4UPLD
کمپین که وقتی میاد که تمام فکشنها باشن یعنی رفت برای 4.7 احتمالا یا 4.8 و...اوووو
مِلدا ارو وا —
سلام به همه دوستان
عزیزان من یه مشکلی دارم من مود رو دانلود کردم و همه قسمت های لانچرش رو آبدیت کردم ولی وقتی میرم تو بازی و گزینه skirmish یا war of the ring رو میزنم خود به خود از بازی میاد بیرون و اخطار میده ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید
The Nazgul —
در 51 دقیقه قبل، مِلدا ارو وا گفته است :
سلام به همه دوستان
عزیزان من یه مشکلی دارم من مود رو دانلود کردم و همه قسمت های لانچرش رو آبدیت کردم ولی وقتی میرم تو بازی و گزینه skirmish یا war of the ring رو میزنم خود به خود از بازی میاد بیرون و اخطار میده ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید
درود از اخطاری که میده عکس بگیرید قرار بدید تا حل کنیم مشکل رو
مِلدا ارو وا —
Runtime Eror
Program: d:\2\game.det
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
Please contact the application s support team for more information
این اخطار رو میده
The Nazgul —
در 2 ساعت قبل، مِلدا ارو وا گفته است :
Runtime Eror
Program: d:\2\game.det
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
Please contact the application s support team for more information
این اخطار رو میده
فایل تنظیمات خودم رو اپلود کردم رو داخل پوشه زیر کپی پیست کنید(اگر وجود داره ریپلیس کنید مشکلی نیست)
(C:\Users\[your login name]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm
بعد از اینکه مشکل حل شد و وارد بازی شدید میتونید از بخش تنظیمات هر تنظیماتی که خواستید اعمال کنید
ضمنا برای رزولوشن های عریض و...بعد از انجام مراحل بالا میتونید از خود تنظیمات لانچر هم تنظیمات رو تغییر بدید.
اگر مشکل همچنان پا برجا بود ، VC Redist ورژنهای 2005-2008-2010 - 2012-2013 و 2015 ـش رو نصب کنید خصوصا 2010 تا 2013 که مهماش هستند
مِلدا ارو وا —
سلام
نزگول عزیز تمام کارهایی که گفتی انجام دادم اما توفیقی نکرد بازم وقتی میرم تو اون قسمت از game خارج میشه و error میده
The Nazgul —
در 3 ساعت قبل، مِلدا ارو وا گفته است :
سلام
نزگول عزیز تمام کارهایی که گفتی انجام دادم اما توفیقی نکرد بازم وقتی میرم تو اون قسمت از game خارج میشه و error میده
پوشه اپشن رو دقیقا جایی که گفتم پیست کردید؟ ویندوزتون 7 هست دیگه؟
این مشکل رو فقط با ادین دارید یا مشکل مشابه رو با خیزش ویچ کینگ و نبرد میانه 2 هم داشتید؟
رمتون چقدر هست؟ معمولا رم زیر 2 گیگ برای ادین کم میاره ممکنه از اون باشه که رم تحمل بازی رو نداره اصطلاحا.
ranger of north —
سلام ملدا ارووا
اگه تمام توضیحات نزگول جواب نداد بازی رو دوباره نصب کنید(bfme II و rotwk ) و البته قبل نصب از از داخل پوشه بازی برنامه های کمکی رو نصب کنید و بعد از نصب هم پچ هارو.(پچ bfme II لازم نیست ) در آخر هم مود رو نصب کنید .
حین نصب مود یک پنجره ای که دارای دو گزینه با تیک هستش میاد به صورت پیش فرض یکی از تیک ها خالیه(اونی که اسمش sweet FX هست رو میگم البته فکر کنم این باشه) اون تیک رو دست نزنید و بعد ادامه نصب. اپدیت هارو هم زمانی که مطمئنید مشکلی تو نتتون نیست دانلود کنید.
راستی شما 4 رو دارید یا 4.3؟ 4.3 بدون نیاز به 4 قابل نصبه.
مِلدا ارو وا —
سلام
از کمک هایی که کردید خیلی ممنونم mod درست شد بازم ممنون
ranger of north —
The Nazgul —
در 21 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
عکسهای خیلی خوبین تشکر مخصوصا اولی:دی
اما خود دورفهای آیرون هیلز در حال حاضر با اختلاف بهترین فکشن دورفها هستند اما به نظرم انگمار با اختلاف الان بهترین و کاربردی ترین فکشنه کار باهاش راحته و به شدت متنوع پول زیادی هم میشه ازش دراورد
من اف کارن دوم هم که رویایی هستن در نوع خودشون به عنوان یونیت معمولی
کلا در حال حاضر به نظرم(نظر من و البته تا حد زیادی هم توی مود دی بی همچین نظراتی دارن)
Angmar
Mordor
Lothlorien
Iron Hills
Erebur/Ered Luin
Isengard/Gondor/Arnor
Rohan
اختلاف بین آیرون هیلز به لطف قوچ سوارها و هیروهای کاربردیشون با لوتلورین و موردور کمه اما هنوزم به نظرم یکم عقبترن
ارد لوین و اره بور هم درسته مشابهن اما همین نداشتن قوچ سوار خودش کلی تاثیر داره لامصب 3 تا پک قوچ سوارا خییلی خوبن:دی
خیلی سعی کردن روحان بالانس تر بشه که شده ولی همچنان بد قلقترین و ضعیفترین فکشن بازیه به نظرم:دی
هرکاری هم که بکنه طرف با چندتا پ نیزه دار میشه دخل سواره نظامشو دراورد البته اعتراف میکنم بدون نیزه دارها دخل خود آدم میاد:دی
با اومدن ایملادریس احتمالا شاهد نبرد سختی بین ویچ کینگ و الراند باشیم:دی
ranger of north —
در 14 دقیقه قبل، The Nazgul گفته است :
اما خود دورفهای آیرون هیلز در حال حاضر با اختلاف بهترین فکشن دورفها هستند اما به نظرم انگمار با اختلاف الان بهترین و کاربردی ترین فکشنه کار باهاش راحته و به شدت متنوع پول زیادی هم میشه ازش دراورد
کلا در حال حاضر به نظرم(نظر من و البته تا حد زیادی هم توی مود دی بی همچین نظراتی دارن)
Angmar
Mordor
Lothlorien
Iron Hills
Erebur/Ered Luin
Isengard/Gondor/Arnor
Rohan
اختلاف بین آیرون هیلز به لطف قوچ سوارها و هیروهای کاربردیشون با لوتلورین و موردور کمه اما هنوزم به نظرم یکم عقبترن
ارد لوین و اره بور هم درسته مشابهن اما همین نداشتن قوچ سوار خودش کلی تاثیر داره لامصب 3 تا پک قوچ سوارا خییلی خوبن:دی
خیلی سعی کردن روحان بالانس تر بشه که شده ولی همچنان بد قلقترین و ضعیفترین فکشن بازیه به نظرم:دی
هرکاری هم که بکنه طرف با چندتا پ نیزه دار میشه دخل سواره نظامشو دراورد البته اعتراف میکنم بدون نیزه دارها دخل خود آدم میاد:دی
سلام
راستش من اگه حریفم کارن دوم باشه میرم سراغ ترینر! خیلی قویه.
و یک خبر جالب
تو موددی بی یکی از سازنده های مود گفت پچ 4.4 نزدیکه بیاد.
The Nazgul —
در 15 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
سلام
راستش من اگه حریفم کارن دوم باشه میرم سراغ ترینر! خیلی قویه.
و یک خبر جالب
تو موددی بی یکی از سازنده های مود گفت پچ 4.4 نزدیکه بیاد.
اره ایشون لیدر اداین تیم هستن! البته دقیقش گفت تو چند روز آینده قراره معرفی رسمی بشه ایملادریس که یعنی تا ماه اینده پچ میاد:دی
اینو نگفتن ولی قطعا زودتر از یک ماه دیگه خبری از پچ 4.4 نیست
alitsu —
سلام میشه لینک مستقیم لانچر مود و edain mod رو بزارید چون سایت moddb لینک اداین مود 4 رو حذف کرده یه سوال میشه یهو بجای اداین 4 رفت اداین 4.3 رو دانلود کرد راستی فرق دیمو چیه. اخه همه جا اداین دیمو هست
The Nazgul —
در 8 ساعت قبل، alitsu گفته است :
سلام میشه لینک مستقیم لانچر مود و edain mod رو بزارید چون سایت moddb لینک اداین مود 4 رو حذف کرده یه سوال میشه یهو بجای اداین 4 رفت اداین 4.3 رو دانلود کرد راستی فرق دیمو چیه. اخه همه جا اداین دیمو هست
شما دقیقا باید Edain 4.3 نصب کنید اتفاقا!
این که میگن دمو چون هنوز مود کامل نشده و خب ب این زودی ها هم کامل نمیشه!
بعد از نصب 4.3 باید نزدیک 200 مگ اپدیت کنید تا به جدیدترین پچ یعنی 4.3.2 برسه یا اینکه 2 هفته ای صبر کنید تا اداین 4.4!
خب پچ 4.4 هم داره به اتمام میرسه و اولین ویدئوها منتشر شدن اینم اولین تست از یکی از بتاتستر های بازی.
طرف خیلی سریع عمل میکنه و انتظار نداشته باشید مو ب مو جزئیاتو بگه کلا 40 دیقس ولی در کل خوبه دیدم خودم اینو
اونیکی هنوز اپلود نشده ب محض اپلود شدن اون هم قرار میدم!
خب این هم بتا تست کاملتر از روددویل!
75 دقیقه با ایملادریس!
RuudDevil's Edain Mod 4.4 BETA - Imladris | 1.2 GB
خب از اومدن پچ 4.4 یعنی اومدن فکشن کامل ایملادریس مدت کوتاهیه که گذشته اما من برای نزگول صبر کردم تا خودش این خبرو بده اما نزگول عزیز چند وقته آنلاین نشده و به همین خاطر من اومدن این پچ رو اعلام می کنم.
ایملادریس یا همون ریوندل در پچ 4.4 مود محبوب اداین برای بازی bfme II rotwk اومده و میتونید از طریق لانچر مود ، مودتون رو اپدیت کنید و پچ رو در یافت کنید.
برای من گاهی وقت ها یهو از بازی خارج میشه و ارور stop working میده. برا شما هم رخ میده؟
هیچ وقت نتونستم یه پچ خوب پیدا کنم که زمانی که روی lan بازی میکنیم خارج نشه.
ranger of north —
در 14 ساعت قبل، ahmadint گفته است :
برای من گاهی وقت ها یهو از بازی خارج میشه و ارور stop working میده. برا شما هم رخ میده؟
مشکلتون رو تو صفحه موددی بی ای که لینکشو گذاشتم به صورت کامنت بگید تا سازنده های مود کمکتون کنن.
به نظر من این مشکل گاهی اوقات به خاطر تعداد بالا سرباز ها و چیز های دیگه ایجاد میشه. سعی کنید گرافیک بازی رو پایین بیارید بعد دوباره امتحان کنید.
آخرین راه (یعنی حتی زمانی که سازنده های مود هم نتونستن کمکتون کنن) به نظر من حذف بازی bfme II و rotwk و مود همه باهم و دوباره نصب اونا و پچ بازی شاید کمک کنه البته به لینک برید بهتره.
alitsu —
در در 8/12/2016 at 8:22 PM، ahmadint گفته است :
این ارور میتونه چند دلیل داشته باشه احتمالا از ویندوز هست (اکتیو خراب مشکل فایل های dll و ویروس و...) ولی دالایل دیگهش هم درایو کارت گرافیک و نرم افزار هایی که بهش نیاز دارین هست برای حل مشکلات نرم افزاری aio All in One Runtimes رو نصب کنید اگه میخواین ویندوز رو عوض کنید باید هارد رو کاملا فرمت کنید بعد از اون انتی ویروس قوی نصب کنید و یک اسکن کامل از کامپیوتر بکنید . روش های داخل اینترنت هم امتحان کنید. موفق باشی
The Nazgul —
در در 8/12/2016 at 8:22 PM، ahmadint گفته است :
کرش کردن توی ادین کاملا طبیعیه
توصیه اصلیم اینه که مخصوصا تو انلاین گرافیک رو پایین ببرید توی انلاین LOW و حالت عادی Medium دقت کنید shadows رو تو هر دو حالت خاموش کنید
اینطوری کمتر دچار کرش و..میشید
The Nazgul —
ساب مود Dagor Dagorath
علاقه مندان نصبش خیلی راحته حداقل برای ما که راحت بود!
مهم هم نیست edain دارید یا نه فقط Rise of The Witch King و BFME2 باشن کافیه
آموزش نصب
اول از پوشه lang و پوشه apt تو فولدر رایز ویچ کینگ بکاپ بگیر یه جای مطمئن که بعدا بخوای مود رو پاک کنی لازمه
فایل نصب داگور داگورات رو اجرا کن و تو پوشه رایز ویچ کینگ نصب کن
فایل asset.dat رو تو پوشه bfme2بکاپ بگیر کپی کن یه جای مطمئن
حالا فایل bfme2 asset رو اجرا کن و پوشه bfme2 رو انتخاب کن همون فایل دومی که لینکشو دادم
حالا game luncher رو بردار و یه شورتکات برای دسکتاپ درست کن(فکر نکنم این ضروری باشه اصلا نمیدونم چی هست 1.7 که نداشت چنین چیزی)
اجرا نشد یا مشکلی تو اجراش بود به متن داخل اسپویل زیر مراجعه کنید!
نمایش محتوای مخفیشده (اسپویلر)
مخفی کننده
Steps:
1.Make a backup of "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Lord of the Rings,Rise of the Witchking\lang" folder and D:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Lord of the Rings,Rise of the Witchking\apt" in case you want to uninstall it later.
2. Run "Edain Mod Dagor Dagorath Submod.exe" and select the directory where you have installed ROTWK.
3:Make a Backup of "D:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Battle for Middle Earth II\asset.dat"
4. Run "BFME2 Assets" and select the directory you have installed BFME2.
5.Take the game launcher and create a desktop Icon ( I will recompile files and make this automatically soon)
6.Have fun.
Known Issues: 1.If you see Pink textures is because you didnt aplied correctly the "BFME2 Assets.exe" correctly.
ranger of north —
در 18 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
ساب مود Dagor Dagorath
علاقه مندان نصبش خیلی راحته حداقل برای ما که راحت بود!
مهم هم نیست edain دارید یا نه فقط Rise of The Witch King و BFME2 باشن کافیه
آموزش نصب
اول از پوشه lang و پوشه apt تو فولدر رایز ویچ کینگ بکاپ بگیر یه جای مطمئن که بعدا بخوای مود رو پاک کنی لازمه
فایل نصب داگور داگورات رو اجرا کن و تو پوشه رایز ویچ کینگ نصب کن
فایل asset.dat رو تو پوشه bfme2بکاپ بگیر کپی کن یه جای مطمئن
حالا فایل bfme2 asset رو اجرا کن و پوشه bfme2 رو انتخاب کن همون فایل دومی که لینکشو دادم
حالا game luncher رو بردار و یه شورتکات برای دسکتاپ درست کن(فکر نکنم این ضروری باشه اصلا نمیدونم چی هست 1.7 که نداشت چنین چیزی)
اجرا نشد یا مشکلی تو اجراش بود به متن داخل اسپویل زیر مراجعه کنید!
نمایش محتوای مخفیشده (اسپویلر)
نمایش محتوا مخفی
Steps:
1.Make a backup of "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Lord of the Rings,Rise of the Witchking\lang" folder and D:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Lord of the Rings,Rise of the Witchking\apt" in case you want to uninstall it later.
2. Run "Edain Mod Dagor Dagorath Submod.exe" and select the directory where you have installed ROTWK.
3:Make a Backup of "D:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Battle for Middle Earth II\asset.dat"
4. Run "BFME2 Assets" and select the directory you have installed BFME2.
5.Take the game launcher and create a desktop Icon ( I will recompile files and make this automatically soon)
6.Have fun.
Known Issues: 1.If you see Pink textures is because you didnt aplied correctly the "BFME2 Assets.exe" correctly.
سلام
لطفا یه مقدار از تغییرات این ساب مود رو میشه توضیح بدین.مثلا فکشن ها
ممنون.
The Nazgul —
در در 11/29/2016 at 3:22 PM، ranger of north گفته است :
سلام
لطفا یه مقدار از تغییرات این ساب مود رو میشه توضیح بدین.مثلا فکشن ها
ممنون.
کاملا برپایه اداین 3.8 هست اما یک سری طراحی ها از اداین 4 به بعد کپی شده بعضا حتی بهتر مثلا انگمار زفراگار فوق العاده هست دقیقا مشابه اواتارش دراوردن برعکس خود اداین! یا دورنمارت همچنین خیلی بیشتر شبیه یه نگهبانه الان!
اما هنوز بعضی چیزها منوط و برپایه 3.8 هست ..قیمت و قدرت هیروها هم داخل این مود یکم تغییر داده شده بالانستر کردن اما هنوز پایه 3.8 هست(شخصا مشکل خاصی ندارم باهاشون جز چند مورد ریز) اما موارد مثبت هم زیاده مثلا ویچ کینگ انگمارش جدا ویچ کینگه نه مثل اداین 4.4 که پیپین هم میتونه بکشتش(حدود 8 هزار health و 600 دمیج داره لول 10!)
اما قبلش بگم هر فکشن یک قدرت جدا هم داره که یه تعداد هیروی دوران اولی رو احضار میشه کرد برای یه مدت 1 دقیقه ای کوتاه مثلا روحان باشید هور و هورین و تور و...
اما موارد اصلی خودشون 3 بخش هستن وقتی قلعه دوران اول رو میارید یک یونیتهای مخصوص دوران اولش که حالا بسته به قلعه متفاوت میشه مثلا انگباند اژدهایان معمولی هستن یا برای گابلینها بالروگها و.. یک بخش مربوط به هیرو های قابل ساختن هستند اکثرا بین 2 تا 4-5 هزارتا قیمتشون هست که اینها رو ذکر میکنم جدا تا جایی که ذهنم یاری کنه
یک سری هم هیروی قابل احضار کردن که لول اخر فورترس مربوطه قابل دسترس میشه برای حدود 3-4 دقیقه فکر کنم.
گاندور : مانوئه موقتی - هیرو های اصلی : برن - لوتین(با جرات میگم بدترین هیروهای دوران اولی قابل خریدن همین دوتان:|)
(ارنور در مپهای مشخص) Ar-Pharazôn به همراه ارتشی که فرستاد به والینور البته همه به شکل خیلی مشابه به ارتش مردگان چون همشون مردن:دی
هیروهای قابل خریدن : الراس-پسر و دخترش
ایملادریس: تولکاس - هیرو های قابل خرید هم حضرت فینگولفین و برادرش فیانور(فیانور لول 10 تمام 7 فرزندش رو میتونه احضار کنه*)
لوتلورین: ملیان هیروی والارش هست
خریدنی ها رو حقیقتا تست نکردم یه نیم نگاه داشتم فکر میکنم تینگول یکی از هیروهای قابل خرید بود به علاوه 2 تا از شاهان بلند مرتبه الف که مطمئن نیستم کدوما بودن
موردور : مشخصا ملکور! ضمن اینکه گلائرونگ و یه گرگنما والا مطمئن نیستم کارکاروت بود یا نه چون ایزنگاردم یکی مشابهش داشت فکر کنم کارکاروت برای موردور بود
ایزنگارد : تار مایرون احضار شدنیه(:|) - قابل خریدنی ها تورینگوثیل همون ومپایر زنه(خیلی هم رو مخه:دی) به علاوه یکی ازین دوتا دقیق یادم نیست یا کارکاروت یا گرگنمای تول این گورتاور ازونا که فورترس مخصوص سائرون توی اداین میساخت احتمالا همین دومی.
انگمار : آنگولیانت بزرگ قابل احضار کردن هست و جالبه که underworld overvorld (دقیقا ویس و طراحی شخصیت اورلٌرد رو داره) همینطور یه جادوگر از دنیای زیرین که کپی گولزار تو اداین 4.4 میجنگه!)
گابلینها : آنکلاگان کبیر:دی(یه بار موفق شدم بیارمش دائم باعث کرش گیم میشه) قابل خریدنی ها Gothmog کبیر که توی تصویر مشخصه فوق العادست:دی و همینطور scatha
جا داره قبل از ادامه بگمscatha و گلائرونگ فوق العاده طراحی بیخود و سوسمار مانندی دارن هیجان زده نشو:|
روحان مورد علاقه خودم سر انجام: پرچمدار مانوئه و بزرگترین جنگجوی مایار ، ائونوِه (در وصفش بگم تو 3 حرکت شمشیر یه بالروگ رو کشت برای من) قابل خریدنی ها اما : تورین تورامبار کبیر(یسسسس:دی) و اینگووه پادشاه بلند مرتبه وانیار که این دوتا به نظر من بهترین ترکیب هیروهای قابل خریدنی دوران اول تو بازی هستن
و اما اخریش دورفها : آزاگار و تلکار قابل ساختن هستند و مشخصا آئوله هم والار مخصوص دورفها هست
فقط اینو بگم بعضی از فکشنها هم هیروهای قابل احضار کردن جدا دارن مثلا چی؟ مثلا روحان یوانا رو میتونید تو اون قدرت اسپلبوک که انتها رو داره ببینید در کنار 5 تا انت میاد:أی ولی خب مشخصا تایمر زیاد درازی ندارن و خیلی هم قوی نیستن به نسبت هیروهای اصلی دوران اولی که در اختیارتون هست
مورد خاص دیگه ای به نظرم نمیرسه بگم ویدئوهای زیادی اخیرا در وصف dagor dagorath مود اپلود شده اونها رو چک کنید خیلی چیزها دستتون میاد
متاسفانه هوش مصنوعی گابلینها و موردور توی این مود(و البته ایملادریس هم اواخرش عجیب و غریب وحشتناک) بالا هست روی حالت brutal البته مپ هم تاثیر گذاره مثلا روی یک سری مپ گابلینها همون اول کار اسماگ رو احضار میکنن:|(که خب رینگ هیروئه مثلا) و در ادامه بالروگ حتی شاید:|
ضمنا به جای رینگ سیلماریل هست فعلا کارکردش مشابه حلقه هست اما دست گالوم نیست مشخصا دست فرزند نفرین شده فیانور هست وقتی هم میگیریدش یونیتهات با همدیگه میجنگن باید سریعتر منتقلش کنی قلعه
یه سری چیزهای دیگه هم داره مود که ارزش امتحان کردن دارن مثلا بولگ و حرمت شکن که برای ادین 4 اماده شدن رو میتونید از outpost ها تو فکشن گابلینها بگیرید که خب قطعا جالبه و موارد ازین دست...زیاده بخوام همشو بگم بیشتر ازین به نظرم بی فایدست:دی
ranger of north —
خیلی خوبه !
نمی دونم چرا صفحشونو تو موددی بی آپدیت نمیکنن.
The Nazgul —
در 3 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
خیلی خوبه !
نمی دونم چرا صفحشونو تو موددی بی آپدیت نمیکنن.
چون تیم اداین مشکل داره باهاشون! صفحه EpicMod که مود اصلیشون هست الان دایره و اپدیتش هم میکنن ولی داگور داگورات رو فقط از طریق پیج فیسبوک ساپورت میکنن
ranger of north —
در 20 ساعت قبل، Alirezak2020 گفته است :
سلام . من اداین مود رو دیروز گرفتم نسخه 4.3 بتا شو از خود سایت مود دیبی و حسابی بازی کردم و اومدم چند تا سوال از دوستان حرفه ای بپرسم و یه نقد هم بعدا در مورد این مود بنویسم
فعلا من نسخه 4.3 شو گرفتم و این تاپیکو خوندم دیدم باید برا اپدیت از تو لانچرش بری و اپدیتش کنی. اول بازی خود لاجچرو اپدیت کرد و بعد که خواست نسخه جدید یعنی 4.4 رو بگیره نوشته بود بالای صفحه که حجم 285 مگابایت باید دانلود شه . منم زدم رو دانلود گفت که باید 7 گیگ فضای خالی داشته باشی 7 گیگ برا 300 مگابایت ؟! خود بازی و همه نسخه های دیگه شو دارم و 2 گیگ فضای خالی دیگه هم هست . اگه کسی میدونه چطور نسخه جدیدشو باید بگیرم ممنون میشم
راستی موقعی که مودو نصب کردم نسخه rotwk یه نسخه عجیب غریب بود 0.5641 یه همچین چیزی
یه سری مشکلات داره بازی که مثلا بعضی فرمانده ها لولشون بالا نمیره یا ساختمون های انگمار هم همینطور
اصلا مپ کارن دوم وجود نداره
فیکشن کارن دوم هم همینطور
احتمالا مال بتا بودنشه یا نسخه ای که روش نصب کردم
و یه سوال دیگه ایا میشه هم داگور داگورات رو داشت هم اداین مود ؟
قبل از نصب بازی یه بار نصبش کردم رو پچ 2.02 خود سایت مود دیبی اما ارور کرش میداد برا همین بازی هارو همشونو از اول پاکو نصب کردم و این بار بدون پچ اوورد
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدین بعدا یه نقد در مورد این نسخه 4.3 میذارم چون فعلا وقت ندارم
سلام
1.لانچر راست میگه باید 7 گیگ رو داشته باشین. 300 مگ گسترش پیدا میکنه.
2.نگران اون عدد نباشین در واقع بگین rotwk که دارین رو از کجا گرفتین؟
3.در رابطه با فرمانده ها(هیرو ها)، کاربر نزگول در صفحات قبلی گفته چی کار کنین، در رابطه با ساختمونا - هر اوت پست بعد یه مدتی چند تا یونیت که مثله بیلدر هستن میده که در واقع بیلدر نیستن اما اگه بفرستیشون رو ساختمونای لول دار باعث افزایش لول ساختمون میشه.
4. باید از تو قسمت add-one در سایت موددیبی یه سری مپ پک رو دانلود کنین.
5.فکشن کارن دوم؟ منظورتون انگماره؟ اگه انگمار منظورتونه که باید باشه.
6.لازم به ذکره که این نسخه ها فقط اسمشون دمو هست وگرنه همون آصلی هست که به مرور زمان داره اپدیت میشه که با نسخه 4.00 شروع شد تا الان.
7.همون طور که دوستمون در یکی از پست های این صفحه گفتن میتونید حتی بدون اداین داگورداگورات رو بازی کنین.
8.کرش بازی زمانی که هم اداین نصبه هم 2.02 کاملا طبیعیه. این دو، دو تا چیز جدا هستن.
ranger of north —
در 21 ساعت قبل، Alirezak2020 گفته است :
یه ساعت نظر نوشتم اومدم ارسال کنم همون موقع برق رفت :||
دیگه حال ندارم مثل دفه قبل کامل بنویسم واسه همین خلاصش میکنم
در مورد کارن دوم دیدم هی میگین فکشن کارن دوم فک کردم مثل ارنور که مال گوندوره اونم فکشن انگماره
rotwk رو از سایت پوکت گیمز گرفتم که البته موقع نصب نمیاره و باید کرکشو دانلود میکردم تا بیاره و منم یه کرک از اینترنت گرفتم با نسخه عجیب غریب تا اوورد
بابت ارتقا ها ممنون ولی این هیرو موردوره که با پوور 10 باید بزنیش رو سایه سایرون تا بیاره میاره ولی لولش زیاد نمیشه (منظورم همون هیرو هست که تبدیل به خفاش میشه)
در مورده کرش هم بگم که پچ 2.02 رو از خود سایت مود دی بی گرفتم و قبل نصب اداین نصب کردم و امتحان کردم بازی میاوورد ولی وقتی اداینو نصب کردم بایزی رو حالت اداین ارور کرش میداد ولی وقتی تو لانچر حالت اداینو بر میداشتی بازی با همون پچ 2.02 میاوورد البته اضافه کنم که وقتی هر سه تا بایزو پاکو نصب کردم دیگه جریت نکردم پچ 2.02 رو نصب کنم ترسیدم مشکل از پچ باشه که فک میکنم مشکل از اون نبود و از چیزای دیگه بود
داگور داگورات هم منظورم این بود که میشه مثلا سوییچ کرد که هم اداینو بازی کنی هم داگور داگوراتو هم معمولی ؟
راستی این 300 مگابایته خب چخبره 7 گیگ ! حداقل دو سه گیگ خو مگه چقد بازی مگه جا خالی میخواد من الان بزور بتونم 5 گیگ میتونم خالی کنم
واقعیتش من چون خودم الان اداین رو ندارم شاید کاربر نزگول بتونه کمکتون کنه در رابطه با هیرو ها.
شاید شما باید تو لانچر 2.02 پچ رو غیر فعال میکردی بعد اداین رو فعال. البته هنوزم نظرم بر اینه که به احتمال زیاد این دوتا باهم سازگار نیستن.
بله میتونید سویچ کنید.
ممنون.
ranger of north —
در 54 دقیقه قبل، Alirezak2020 گفته است :
اره منم همین فکرو میکنم پچ 2.02 به اداین نمیخوره ولی خوب پچ 2.01 هر چی تو اینترنت گشتم یه پچ خوبو درست حسابی پیدا نکردم
راستی میشه یکار کرد این اداین 4.4 رو نصب کردم بدون اون ارور 7 گیگ
اگه میشه لطفا راهنمایی کنین
راستی بازی خیلی وحشتناکه از لحاظ سختی
رو اسون اندازه 4 تا بروتال بازی میکنه :ِD
ممنون واسه راهنمایی ها
سلام-خواهش می کنم.
والا من که راهی به ذهنم نمیرسه. امیدوارم کاربرای دیگه راهی بلد باشن و کمکتون کنن.
سازنده های مود هوش مصنوعی بازی رو ارتقا دادن به همین دلیل بازی سخته.البته گاهی اوقات میشه تو بعضی فکشن ها یه سری باگ(در واقع باگ نیستن فقط یه مزیت فوق العاده برای اون فکشن هستن مثلا برای لورین بئورنینگ ها خیلی قوی اند یا برای موردور ارک های مجانی وجود داره)رو پیدا کرد.
ranger of north —
در در 12/18/2016 at 4:54 PM، Alirezak2020 گفته است :
فن فیکشن
سلام
در واقع منظورتون ساب فکشن هستش.
اگه یه بخش داستانی هم اضافه کنن بعد گابلین هم عالی میشه
راستی کسی نمیدونه گابلین کی میاد ؟
کمپین زمانی میاد که فکشن ها کامل بشن.
گابلین ها با اسم misty mountains در پچ بعدی میان.
بیشتر از همه انگمار زشته و من تالا باش یبارم بازی نکردم خوشم ازش نمیاد
اتفاقا جزو فکشن های قوی هستش.
ranger of north —
در 16 ساعت قبل، Alirezak2020 گفته است :
دقیقا یا حدودا میدونین کی فکشن جدید میاد همین گابلین یا misty mountain
سلام خودشون نمیگن. میگن هر موقع که تموم شه
در 16 ساعت قبل، Alirezak2020 گفته است :
از چه سایتی باید مپ بگیریم ؟ منظورم مپ های بازی هست که باید دانلودشون کنی و مال تیم اداین هستن
سلام پس چی شد این تیم گابیلنها، چرا اپدیت جدید نمیاد پس?اگه اشتباه نکنم 4.5 هستش
Booganash —
تیم فقط تیم گابلین ها اون video که من ازش دیدم فکر کنم کردنش مثل تیم دورف ها قابلیت سوئیچ بین گونداباد و گابیلن موریا و تیم دیگه ای به نام کوهای مه الود رو داره، که اگه اشتباه نکنم این آخری همون گابلین های تو هابیت هستن.
به لگ —
در 5 دقیقه قبل، Booganash گفته است :
تیم فقط تیم گابلین ها اون video که من ازش دیدم فکر کنم کردنش مثل تیم دورف ها قابلیت سوئیچ بین گونداباد و گابیلن موریا و تیم دیگه ای به نام کوهای مه الود رو داره، که اگه اشتباه نکنم این آخری همون گابلین های تو هابیت هستن.
باید بگم که آره ارک ها ( یا گابلین ) ی گانداباد متعلق به فیلم هابیت هستند
و همینطور بگم که موریا مال همون قسمت از فیلم لوتر هست که تو خزد دوم گابلین ها به یاران حلقه حمله میکنن
کلا اسم کوه های مه آلود ( misty mountain ) رو جایگزین اسم گابلین ( goblins ) کردن . مثل خیلی فکشن های دیگه . مثلا : فکشن men که الان تبدیل شده به دو فکشن gondor و rohan و ...
اسم فکشن شده کوه های مه و دو ساب فکشن ( زیر فکشن ها ) داره که مثل بقیه فکشن ها ( همون قوم یا گروهی که باش بازی میکنین ) اونو میشه از طریق اوت اسپوت ها باز کرد
دقیقا نمیدونم که مثل دورف ها شده یا نه اما به احتمال قوی اینطوره که بالا گفتم ( یعنی مثل فکشن های دیگه که وقتی یه جای مخصوص گرفتی میتونی یه ساختمون دیکه بگیری . مثلا : فکشن lothlorien که میتونی باش mirkwood رو بگیری )
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین
ممنون
Booganash —
اره خیالت راحت من اینارو خوردم
بالروگ مورگوث هم با همین تیم وارد بازی میشه، البته تو نسخه های قبلیش هم خیلی خفن و تر و تمیز ساخته شده بود چه از لحاظ طراحی چه از لحاظ تکسچر و انیمیت، ولی خیلی دوست دارم ببینم تو نسخه جدید چیکارش کردن.
ranger of north —
در 17 ساعت قبل، به لگ گفته است :
من یجا خوندم تو همین ماه میاد
گفته بود ماه اول تا دوم میلادی ( که اسمشونو یادم نیست ) اپدیت میاد
سلام
ممکنه بگید کجا دقیقن خوندید؟(چون احتمال اینکه کسی بدونه کی میاد به غیر از خودشون صفره و خودشون هم نمیگن.)
در ضمن برای کسی که اداین رو داره نیازی به خبر دادن نیست چون لانچر خودش خبر میده - میتونید با یه وصل شدن به اینترنت و رفتن به لانچر با خبر بشید.
Booganash —
البته edain mod به نظر من یه مشکل اساسی داره در قسمت my heroes ، هیروهایی که در این قسمت ساخته میشن به اندازه کافی قوی نیستند و به راحتی در مقابل هیروهای خود بازی شکست میخورند، از نظر طراحی و کارکتر و قدرتهاشون هم یه چیزایی اضافه کردن که جالبه، ولی توقع من از edain mod با توجه به تغییرات گسترده ای که نسبت به نسخه های قبلی کرده، خیلی بیشتر بود.
امیدوارم تو اپدیت جدید برای این قسمت هم چیزهای جدیدتری اضافه کرده باشند، خلاصه بی عیب و نقصترش کرده باشن چون واقعا حیفه یکی از جذابترین آپشن های بازیه?لذت خلق یک قهرمان یا اهریمن از خودمون و تخیل خود و وارد کردن ان به دنیای سرزمینه میانه و محک زدنش??
mahdi_mb76 —
سلام من تازه عضو سایت خوبتون شدم....خیلی دنبال این مادهایی گذاشتید بودم ولی متاسفانه لینکهایی که برای دانلود این مادها هستن خرابن البته دلیلش رو نمیدونم ولی اگه کسی راهنمایی کنه که چجوری دانلودشون کنم خیلی ممنون میشم
راستی من اگه آخرین ماد بازی رو دانلود کنم خود به خود مادهای قبلی هم به بازی اضافه میشن یا اینکه باید تمامی مادها رو به صورت جداگانه دانلود کنم تا به بازیم اضافه شن؟؟
Booganash —
شما مود edain mod4.0 رو که در واقع دمو هستش اگر از mod db دانلود کنی بقیه اپدیتهای لازم رو خود لانچر قسمت دانلودشو کلیک کن انجام میده.
سلام خوش اومدی✋✋✋
به لگ —
در 13 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
سلام من تازه عضو سایت خوبتون شدم....خیلی دنبال این مادهایی گذاشتید بودم ولی متاسفانه لینکهایی که برای دانلود این مادها هستن خرابن البته دلیلش رو نمیدونم ولی اگه کسی راهنمایی کنه که چجوری دانلودشون کنم خیلی ممنون میشم
سلام
اول از همه ورودتو به سایت خوش آمد میگم و امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا بگذرونی
دوم هم بکم که تلفظ اصلیش مود هست ( mod ) که تو خوندن مُد خونده میشه
و آخر هم بگم که نسخه ی این سایت قدیمیه و شما باید بازی رو ازین لینک بگیرین و بعد باید از تو لانچر آپدیتش کنین
البته توجه کنین که لانچر ٬ موقعی که اداین رو نصب میکنین خودکار نصب میشه و اگه از تو خودش ٬ خودشو آپدیت کنین بهتره
در 12 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
راستی من اگه آخرین ماد بازی رو دانلود کنم خود به خود مادهای قبلی هم به بازی اضافه میشن یا اینکه باید تمامی مادها رو به صورت جداگانه دانلود کنم تا به بازیم اضافه شن؟؟
منظورتون رو نفهمیدم اما یه توضیح از خودم مینویسم .
بازی هایی مثل کلش رو که بازی کردین امیدوارم ؟ اگه آره میدونین که باید وقتی آپدیت میاد ٬ آپدیت جدید رو ٬ رو قدیمی نصب کنین
اینجا هم همونه . فعلا نسخه 4.3 رو از لینکی که گذاشتم میگیرین و بعد از تو لانچر نسخه 4.4.1 رو دانلود میکنین . یه مدته دیگه هم قراره آپدیت 4.5 بیاد
هر سوال دیگه ای داشتین بپرسین
mahdi_mb76 —
واقعا ممنونم من از سالی که هابیت 3 اومد دنبال بازی استراتژی بودم که فضاها و شخصیتهای این فیلم رو داشته باشه که اینجا مودهایی رو با همین موضوع پیدا کردم..... فقط سوالم اینه که تو این مود اربور رو بازسازی کردن یا نه؟؟؟چون اربور تو اولین نسخه بازی زیاد چنگی به دل نمیزد مخصوصا hobbit که اومد توقعها رو بالا برد....ضمنا ارتش iron hill's dwarves رو به بازی اضافه کردن یا نه؟؟؟
به لگ —
در 24 دقیقه قبل، mahdi_mb76 گفته است :
واقعا ممنونم من از سالی که هابیت 3 اومد دنبال بازی استراتژی بودم که فضاها و شخصیتهای این فیلم رو داشته باشه که اینجا مودهایی رو با همین موضوع پیدا کردم..... فقط سوالم اینه که تو این مود اربور رو بازسازی کردن یا نه؟؟؟چون اربور تو اولین نسخه بازی زیاد چنگی به دل نمیزد مخصوصا hobbit که اومد توقعها رو بالا برد....ضمنا ارتش iron hill's dwarves رو به بازی اضافه کردن یا نه؟؟؟
یه جواب میدم که همه این سوالارو ساپورت کنه :دی
همه فکشن ها بجز misty mountains یا همون گوبلین ها اومده
دورف های آیرون هیل و اره بور هم خیلی وقت پیش اومده بود و تو آپدیت قبل ٬ ایملادریس یا ریوندل اومد
شخصیت های فیلم هابیت هم ٬ همه جزو فکشن جدید ( misty mountain ) هستن که تا یه ماه دیگه شاید بیاد میاد ( قافیه )
Booganash —
راجب هیرو هایی که تو بازی حلقه رو میگیرن:
سائرون: که یه شکل مشخصی داره و طراحیش خیلی خوبه قوی هم هست فقط اگه جونش بیشتر بود بهتر میشد چون به هر حال سائرونه جونش باید با قهرمانهای دیگه یه فرقی داشته باشه.
سارومان: به طرز عجیبی قوی میشه و واقعا کارآمد، البته اون آپشنش که با ساعقه میجنگه قویتر از سارومان نفرین شدست که با اتش میجنگه. لامصب وقتی اون قدرت اخرشو با ساعقه میزنه ساعقه هاش تمومی نداره تا حرکتش ندی همینجوری از اسمون ساعقه میاد سره دشمن تا کامل نابود شه?البته به خودیا هم میخوره.
ویچ کینگ: رسما از نظر قدرت تغییری نمیکنه از نظر ظاهری هم فقط یک حاله از سایه دورش رو میگیره. در صورتی که توقع میرفت که ویچ کینگ با حلقه خیلی خفن شه.
گلادریل: وقتی حلقه رو قبول میکنه که واسه خودش هیولایی میشه و از لحاظ ظاهری میشه عین فیلم هابیت اون قصمتی که داره با سائرون تو دوگولدور مقابله میکنه قدرتهاشم که دیگه خفن. اگرم قبول نکنه میشه گلادریل تحسین شده که باز جذابیت خودشو داره حلقه رو میده به فرودو و سم میشه عین جریان ارباب حلقه ها که با این دو شخصیت هم میشه بازی کرد.
الروند: رسما خودش هیچ تغییری نمیکنه بلکه حلقه رو میده به یاران حلقه و یاران حلقه ظاهر میشن و نه تا هیرو با هم تو یه دسته مثل سربازها حرکت میکنن اونا هم قوی و جالبن.
گندالف: اگر گندالف سفید باشه و حلقه رو بگیره که تبدیل میشه به گندالف ستوده شده که از لحاظ ظاهری نورانی میشه. قدرتاش تغییر چندانی نمیکنه ولی یک مقدار قوی تر میشه مثلا تعداد ساعقه هایی که میزنه بیشتر میشه و.... و اما گندالف خاکستری اگر حلقه رو بگیره که خدا نکنه بگیره همون اتفاقی میوفته که خودش تو کتاب ارباب حلقه ها یاران حلقه وقتی داره با فرودو حرف میزنه بهش اشاره میکنه. تبدیل میشه به یک اهریمن که حتی نیرو های خودی هم ازش میترسن رنگ لباسش از خاکستری به سیاه تغییر میکنه موها و ریشهاشم سیاه میشه کلا یه قیافه شیطانی پیدا میکنه ضرباتش میشه عین ضربات سائرون با این تفاوت خیلی سریعتر ضربه میزنه و علاو بر این که دشمن به هوا پرت میشه آتش هم میگیره. قدرت هاشم که نگو یکی از یکی شیطانیتر و خفنتر میشه. شکل عصاش به کل تغییر میکنه عصاش تیره میشه و به شکل یک عصای چهار شاخ در میاد که در میان ان یه شعله معلق است. البته یک نقطه ضعف خیلی اساسی داره خیلی اروم راه میره و سوار اسب هم نمیشه یعنی کافیه جونش کم باشه و دشمن زیاد هیچ رقمه نمیشه فراریش داد. راه رفتنش خیلی عجیبه غریبه البته فکر کنم از عمد این کارو کردن میخواستن نشون بدن حلقه برخلافه میل باطنی خود گندالف اون رو در اختیار خودش گرفته و در واقع گندالف داره درون خودش با اراده حلقه میجنگه، چون خیلی اروم راه میره و عدم تعادل داره و انگار تحت اختیار خودش نیست.
خسته شدم✋
mahdi_mb76 —
در در 2/8/2017 at 4:37 PM، به لگ گفته است :
یه جواب میدم که همه این سوالارو ساپورت کنه :دی
همه فکشن ها بجز misty mountains یا همون گوبلین ها اومده
دورف های آیرون هیل و اره بور هم خیلی وقت پیش اومده بود و تو آپدیت قبل ٬ ایملادریس یا ریوندل اومد
شخصیت های فیلم هابیت هم ٬ همه جزو فکشن جدید ( misty mountain ) هستن که تا یه ماه دیگه شاید بیاد میاد ( قافیه )
من فایلهارو دانلود کردم و تا جایی که میشد از طریق لانچر بازی رو آپدیت کردم...خلاصه بازی هم فعلا که مشکلی نداشته...ولی تو قسمتی که باید map و نژادی که میخوام باش بازی کنم رو انتخاب کنم اولا map: erbor رو پیدا نکردم احتمال میدم که اسمش رو تغییر داده باشن ولی اصلا فکر نکنم که حذفش کرده باشن اگه اسمش رو میدونید راهنمایی بکنید....
ولی من از یکی از کامتهای این مطلب برداشتم این بود که از دورفها دو تا فکشن ساختن که متاسفانه تو قسمتی که باید فکشنم رو انتخاب کنم فقط dwarves رو گذاشتن یا به عبارتی به صورت کلی همه ی دورفها رو تو یه فکشن جا دادن
mahdi_mb76 —
در در 5/23/2016 at 6:40 PM، The Nazgul گفته است :
Angmar
Mordor
Lothlorien
Iron Hills
Erebur/Ered Luin
Isengard/Gondor/Arnor
Rohan
من مود اداین رو دانلود کردم ولی دورفها فقط یه فکشن دارن به اسم همون dwarves ولی فکشنهایی به اسمهای iron hills و erebur نداره تازه حتی خود نقشه اربور هم پیداش نکردم
به لگ —
سلام
@mahdi_mb76 باید در جواب سوالتون بگم که اگه با فکشن دورف ها بازی میکردین جواب سوالتونو میگرفتین
وقتی که میرین تو بازی ٬ وقتی روی فورترس یا همون خونه اصلی کلیک کنین ٬ سه تا گزینه براتون میاد که شامل سه تا مسکن گاه دورف ها تو دوران سوم هست که میشن : erebor _ ered luin _ iron hills
هر کدوم سربازا و ساختمونای مخصوص خودش رو داره
و در مورد اون سوالتون باید بگم که نقشه اره بور با نام the lonly mountain یا lonly mountain خالی بود اگه اشتباه نکنم ( فک کنم غلط املایی داره )
من کلا با دورف ها یه بار بیشتر بازی نکردم چون برام ارور کرش میداد
mahdi_mb76 —
در در 2/9/2017 at 5:04 PM، به لگ گفته است :
سلام
@mahdi_mb76 باید در جواب سوالتون بگم که اگه با فکشن دورف ها بازی میکردین جواب سوالتونو میگرفتین
وقتی که میرین تو بازی ٬ وقتی روی فورترس یا همون خونه اصلی کلیک کنین ٬ سه تا گزینه براتون میاد که شامل سه تا مسکن گاه دورف ها تو دوران سوم هست که میشن : erebor _ ered luin _ iron hills
و در مورد اون سوالتون باید بگم که نقشه اره بور با نام the lonly mountain یا lonly mountain خالی بود اگه اشتباه نکنم ( فک کنم غلط املایی داره )
برا منم ارور میده...اینطور که متوجه شدم میگه باید direct 3d داشته باشم برای سیستمم که به کارت گرافیک مربوطه....خوب سیستمم خیلی ضعیفه باید عوضش کنم چون سر همین direct x11 نتونستم civilization vi و tropico 4 و tropico 5 روهم بازی کنم....
تو سرزمین میانه دورفها از همه باحال ترن هم بخاطره زرهاشون که خیلی قشنگه و هم بخاطره ساختمونهاشون که حرف نداره
mahdi_mb76 —
در در 5/16/2016 at 2:50 PM، مِلدا ارو وا گفته است :
سلام
از کمک هایی که کردید خیلی ممنونم mod درست شد بازم ممنون
درود....@ملدا ارووا جان منم مشکل تو رو دارم الان......میتونی بگی دقیقا چی کار کردی که mod دیگه اون errori رو که گفتی نمیده؟؟؟!!!
mahdi_mb76 —
در در 2/9/2017 at 5:04 PM، به لگ گفته است :
سلام
این لینکی رو که میزارم دانلود کن و بعدش نصبش کن که دیگه ارور نده برا من که اثر کرد....البته فایلش زیپ و رمزش www.p30download.com که باید با حروف کوچیک تایپ بشه
سلام دوستان...کسی خبر نداره که آپدیت گابلینها و دورفها کی میاد؟؟؟
به لگ —
در 17 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
سلام دوستان...کسی خبر نداره که آپدیت گابلینها و دورفها کی میاد؟؟؟
خب تو پست های بالاتر اگه میخوندین ٬ دو سه بار گفتیم که آپدیت گابلینها زمانش مشخص نیست اما طبق اینکه خیلی از زمان انتشار آپدیت قبل میگذره حدس میزنیم حداکثر تا آخر عید بیاد
در مورد دورف ها هم منظورتون رو نفهمیدم مگه قراره چیزی به دورف ها اضافه شه ؟
تا اونجا که میدونم دورف ها کامل شدن
تو این آپدیت تغیرات باحالی اضافه میشه بجز گابلینها که فک کنم مربوط به آرنور و ایملادریس و کلا لیندون میشه ( کشتی های گیردان کشتی ساز هم اضافه میشه )
اما یکی از مهمترین تغییراتش مربوط به اضافه شدن ماشین های جدید محاصرست که واسه یکی مثل من که منجنیق و این حرفا که بازی نمیکنه و خوشش نمیاد یه نکته منفی هست « اما کلا خوبه »
mahdi_mb76 —
در در 2/13/2017 at 3:23 PM، به لگ گفته است :
خب تو پست های بالاتر اگه میخوندین ٬ دو سه بار گفتیم که آپدیت گابلینها زمانش مشخص نیست اما طبق اینکه خیلی از زمان انتشار آپدیت قبل میگذره حدس میزنیم حداکثر تا آخر عید بیاد
در مورد دورف ها هم منظورتون رو نفهمیدم مگه قراره چیزی به دورف ها اضافه شه ؟
تا اونجا که میدونم دورف ها کامل شدن
تو این آپدیت تغیرات باحالی اضافه میشه بجز گابلینها که فک کنم مربوط به آرنور و ایملادریس و کلا لیندون میشه ( کشتی های گیردان کشتی ساز هم اضافه میشه )
اما یکی از مهمترین تغییراتش مربوط به اضافه شدن ماشین های جدید محاصرست که واسه یکی مثل من که منجنیق و این حرفا که بازی نمیکنه و خوشش نمیاد یه نکته منفی هست « اما کلا خوبه »
آها ولی به اضافه ی چیزایی که گفتی یه آپدیت برای دورفها میاد که از دیوار کنار دروازشون میشه کسایی که نزدیکشن رو سوزوند مثل آخر هایبت 2 که تورین تو اربور اسماگ رو با طلای داغ ........
ranger of north —
در در 2/13/2017 at 8:42 PM، mahdi_mb76 گفته است :
آها ولی به اضافه ی چیزایی که گفتی یه آپدیت برای دورفها میاد که از دیوار کنار دروازشون میشه کسایی که نزدیکشن رو سوزوند مثل آخر هایبت 2 که تورین تو اربور اسماگ رو با طلای داغ ........
سلام
خب بالاخره قرار نیست که فقط یه فکشن اضافه بشه - پچ شامل تغییرات دیگه هم به غیر از این هست.
Hamid4206 —
سلام
من drain mod demo4.3 رو دانلود کردم با لانچرشو حالا باید تو کجا کپی کنم
به لگ —
در در ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ at 8:14 PM، Hamid4206 گفته است :
سلام
باید نصبش کنین :\
لانچرش هم خودش داره و با خودش آپدیتش کنین بهتره
موقعی که دانلودش میکنین سه تا فایله که دو تاش نمیدونم مال چین اما یکیش فایل نصبیه که باید نصبش کنین
نه ولی جدی برا منم سوال پیش اومد اون دو تا فایلا چین ؟!؟
اسماشونم ایناین
EdainMod4.3-1.bin
EdainMod4.3-2.bin
Hamid4206 —
در در ۲۰۱۷/۲/۱۵ at 8:14 PM، Hamid4206 گفته است :
سلام
Hamid4206 —
الان این edain mod4.3برای کدوم یکی ار ارباب حلقه هاست
ranger of north —
در 21 ساعت قبل، Hamid4206 گفته است :
الان این edain mod4.3برای کدوم یکی ار ارباب حلقه هاست
سلام لطفا به اول تاپیک نگاه کنید بعد میبینید که مود برای rotwk هستش.
نصب 4.3 هم راحته. عینه یه فایله نصبی اجراش کنید. [اون دوتا فایل(EdainMod4.3-1.bin///////EdainMod4.3-2.bin)مربوط به خود نصب هستن که به صورت اتومات توسط نصب کننده نصب میشن کاری به اونا نداشته باشید.]
دوستان لطفا هر اتفاقی که براتون میفته یا هر مشکلی که بهش بر میخورین یا هر چیزی که تو این ور اون ور و سایت های مختلف میبینید سریع نیاید پست بزارین قبلش سعی کنید مشکلتون رو حل کنید و بعد اگه راهی پیدا نکردید اینجا بیان کنید.
ممنون
hobbit 2013 —
لطفا لینک دانلود اداین مود رو قرار بدید از سایت که اعلام کردید نمیشه دانلود کرد
mahdi_mb76 —
درود بر همگی...من خیلی دنبال این map میگردم ولی سایت معتبری برای دانلودش پیدا نکردم و سایتی که ازش عکس پایین رو دانلود کردم لینک دانلودش خرابه لطفا اگه کسی لینکشو داره بفرسته....
Erebor (for Edain 3.8 & 4.0) by Gagolin (ver. 1.0)
این مپها فوق العاده هستن و حرف ندارن ولی از فایل زیر دو تا erebor هست که یکیش 38 و دیگری 4 من از 38 بیشتر خوشم میار ولی وقتی باهاش بازی رو شروع میکنم سریع فکشن دشمنم شکست میخوره و بازی تموم میشه...
در در 3/2/2017 at 6:40 PM، به لگ گفته است :
EreborEdainMaps.zip
این مپ زیر هم همین مشکلی رو که گفتم داره لطفا اگر کسی راه حل این مشکل رو داره کمکم کنه.....ممنون بابت وقتتون
این مپها فوق العاده هستن و حرف ندارن ولی از فایل زیر دو تا erebor هست که یکیش 38 و دیگری 4 من از 38 بیشتر خوشم میار ولی وقتی باهاش بازی رو شروع میکنم سریع فکشن دشمنم شکست میخوره و بازی تموم میشه...
این مپ زیر هم همین مشکلی رو که گفتم داره لطفا اگر کسی راه حل این مشکل رو داره کمکم کنه.....ممنون بابت وقتتون
سلام مشکلش چیه؟؟
mahdi_mb76 —
در در 3/7/2017 at 4:42 PM، soldier of gondor گفته است :
سلام مشکلش چیه؟؟
وقتی که برای بازی کردن به جز خودم فکشن دیگه ای هم انتخاب میکنم و خلاصه بازی از 1 نفر که اونم خودمم بیشتر میشه طرف مقابل تو 20 ثانیه شکست میخوره و اگه دشمن باشه سریع برنده میشم و بازی تموم میشه ولی اگه یار انتخاب کرده باشم یارم تو 20 ثانیه شکست میخوره با فرق اینکه میتونم تنهایی به بازی ادامه بدم...
البته فکر کنم این 2 تا مپی که میگم این مشکل رو دارن کلا برای یک نفره بازی کردن ساخته شدن و حالت mission دارن....
soldier of gondor —
در 20 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
وقتی که برای بازی کردن به جز خودم فکشن دیگه ای هم انتخاب میکنم و خلاصه بازی از 1 نفر که اونم خودمم بیشتر میشه طرف مقابل تو 20 ثانیه شکست میخوره و اگه دشمن باشه سریع برنده میشم و بازی تموم میشه ولی اگه یار انتخاب کرده باشم یارم تو 20 ثانیه شکست میخوره با فرق اینکه میتونم تنهایی به بازی ادامه بدم...
البته فکر کنم این 2 تا مپی که میگم این مشکل رو دارن کلا برای یک نفره بازی کردن ساخته شدن و حالت mission دارن....
این مشکلی که میگی خیلی رو مخه!توی بازی ظهور ویچ کینگ هم همچین اتفاقی میوفته واسم!قبل اینکه دشمن شکست بخوره بالا اعلامیه میاد مینویسه شما قوی تراز دشمن هستید و برنده اید!(این قانون خود بازیه!)این مشکل حتما از خود بازیته که نصب کردی!اگر بقیه هم مشکلی مثل تو داشتن یعنی فایل مشکل داره!من سرچ کردم هم چیزی پیدا نکردم دراین باره!حتی شاید برای خود پک یا گیم باشه!و اره با نظرت موافقم!حالت ماموریت دارن شاید!
mahdi_mb76 —
درود به همگی....
کسی لینک مپ isengard رو داره؟؟؟تو اداین 4.4 من نتونستم مپش رو پیدا کنم...اسمهای دیگه ی ایزنگارد رو هم چک کردم ولی حتی با این اسمها هم مپی یافت نشد!!!
به لگ —
سلام
سوالی دارم در مورد ساب مود داگور داگورات . امیدوارم حداقل کسی بازی کرده باشه بتونه جواب بده .
دیشب داشتم بازی میکردم با ایملادریس و دشمنمم ایملادریس بود . قلعه دوران اول ایملادریس هم که همونطور که احتمالا میدونین فورمنوس هست . فرمانده های فورمنوس هم فینگولفین و فئانور هستن . اما دشمنم به جز اینا ٬ تونست تورگون رو هم احضار کنه . از دیشب تالا هررررر کارررر کردم نتونستن تورگونو بیارم . یعنی تمام جادو ها و اسپل ها و غیره و زالکو امتحان کردم اما نشد . هر دو مونم با ایملادریس بودیم . اگه کسی میدونه چطور میشه تورگون رو آوورد بیاد مارو از مجهولی در بیاره :((( ممنون
mahdi_mb76 —
در در 3/18/2017 at 4:38 PM، به لگ گفته است :
سلام
سوالی دارم در مورد ساب مود داگور داگورات . امیدوارم حداقل کسی بازی کرده باشه بتونه جواب بده .
دیشب داشتم بازی میکردم با ایملادریس و دشمنمم ایملادریس بود . قلعه دوران اول ایملادریس هم که همونطور که احتمالا میدونین فورمنوس هست . فرمانده های فورمنوس هم فینگولفین و فئانور هستن . اما دشمنم به جز اینا ٬ تونست تورگون رو هم احضار کنه . از دیشب تالا هررررر کارررر کردم نتونستن تورگونو بیارم . یعنی تمام جادو ها و اسپل ها و غیره و زالکو امتحان کردم اما نشد . هر دو مونم با ایملادریس بودیم . اگه کسی میدونه چطور میشه تورگون رو آوورد بیاد مارو از مجهولی در بیاره :((( ممنون
اتفاقا منم تو اداین زمانی که با دورفها بازی میکنم و یارم رو هم دورف انتخاب میکنم,یارم میتونه تمام هیروهای سه فکشن دورفها رو انتخاب کنه مثلا میتونه تورین رو همزمان با داین پا آهنی بیاره در صورتی که داین پا آهنی ماله آیرون هیلز و تورین ماله ارد لوین....و به نظر میرسه که این حرکت بازی خیلی بی قاعدست و منم هر کاری کردم نتونستم این حرکت رو بزنم
البته نمیدونم که مشکل ایملادریس تو داگور داگورات هم همینه یا چیزه دیگه ای.
به لگ —
در در ۱۳۹۵/۱۲/۲۹ at 11:40 PM، mahdi_mb76 گفته است :
اتفاقا منم تو اداین زمانی که با دورفها بازی میکنم و یارم رو هم دورف انتخاب میکنم,یارم میتونه تمام هیروهای سه فکشن دورفها رو انتخاب کنه مثلا میتونه تورین رو همزمان با داین پا آهنی بیاره در صورتی که داین پا آهنی ماله آیرون هیلز و تورین ماله ارد لوین....و به نظر میرسه که این حرکت بازی خیلی بی قاعدست و منم هر کاری کردم نتونستم این حرکت رو بزنم
البته نمیدونم که مشکل ایملادریس تو داگور داگورات هم همینه یا چیزه دیگه ای.
البته چیزی که همیشه برام عجیب بوده اینه که تو داگور داگورات طرف همون اول بازی بدون ساختن قلعه دوران اول فرماندشو احظار میکنه :// این دیگه خیلی مسخرست .
حالا باز بدترش اینه فرمانده ای رو احظار میکنه که اصلا وجود نداره :((( تورگون )
یسری مشکلات دارن هم اداین و هم داگورات که شاید زیر سر سازنده ها باشه . اینم بگم که نه این دو تا مشکلشون یکی نیست ٬ چون از ریشه فرق دارن .
mahdi_mb76 —
در در 4/12/2017 at 10:13 AM، به لگ گفته است :
البته چیزی که همیشه برام عجیب بوده اینه که تو داگور داگورات طرف همون اول بازی بدون ساختن قلعه دوران اول فرماندشو احظار میکنه :// این دیگه خیلی مسخرست .
یسری مشکلات دارن هم اداین و هم داگورات که شاید زیر سر سازنده ها باشه . اینم بگم که نه این دو تا مشکلشون یکی نیست ٬ چون از ریشه فرق دارن .
آره ولی بازی هر چقدر سخت تر بشه باحال تره حتی اگه سختیش غیر منطقی باشه چون با خودش هیجان به همراه میاره و برای بردن باید زیاد تلاش کرد....ضمنا نشون میده هوش مصنوعیش خوب طراحی شده که کلا این بازی این پوان مثبت رو داره....
راستی اگه عکسی از گرافیک داگورات و سربازاش داری بفرست...
The Nazgul —
در در 17/03/2017 at 5:14 PM، mahdi_mb76 گفته است :
درود به همگی....
کسی لینک مپ isengard رو داره؟؟؟تو اداین 4.4 من نتونستم مپش رو پیدا کنم...اسمهای دیگه ی ایزنگارد رو هم چک کردم ولی حتی با این اسمها هم مپی یافت نشد!!!
سلام به علت باگهای فراوان و ایجاد مشکلات حذفش کردن قابل برگشتن هم نیسست متاسفانه
در در 18/03/2017 at 4:38 PM، به لگ گفته است :
سلام
تورگون قابل ساخته اما از کجا هیچکس نمیدونه توی مپ mission : chamber of the secrets میشه انتخابش کرد اون حرکت هوش مصنوعی کلا تو همه مودا هست مثلا دیدم تو BOTTA که لوتلورین هیروهای میرکوود و ایملادریس که کلا تو بازی نیستن هنوز(ولی خب هیروهاشون ساخته شدن) رو میسازه دیگه خساب کن خودت
در در 12/04/2017 at 9:13 AM، به لگ گفته است :
داگورداگورات سازنده نداره یه تیم دزد حرفه ای هستن که بر پایه ورژن 3.8 اداین و با دزدی از مودهای دیگه اومدن یونیتای اداین 4.4 هم اضافه کردن بهش ا ده بیست تا هیرو همش
تازه در وصف هیروهای دوران اولش مانوی رو مثال بزنم بزرگ والار فیسش.دقت کنی تراندویله:)) ختی زحمت ندادن فیس بسازن دیگه حساب کن
به شدت از طرف سازنده بقیه مودها کوبیده میشن جز صفحه فیسبوکشونم جاییو ندارن
رقیب اصلی و درخور Edain در راهه! از سازندگان divide and qonquer و horse lords mod !
تا یکی دو هفته دیگه ورژن اولیه مادشون میاد که Gondor-Misty Mountains-Mordor و ایزنگارد رو شامله وتوی پچهای بعدی شش فکشن.دیگه Haradwaith-Rivendel-Lothlorien-Mirkwood-Rohan و Erebor رو اضافه میکنن بهش
با چیزایی ک من از مودشون دیدم تو ضمینه طراحی ها از اداین هم سر تر هستن!
در در 14/04/2017 at 0:52 AM، mahdi_mb76 گفته است :
آره ولی بازی هر چقدر سخت تر بشه باحال تره حتی اگه سختیش غیر منطقی باشه چون با خودش هیجان به همراه میاره و برای بردن باید زیاد تلاش کرد....ضمنا نشون میده هوش مصنوعیش خوب طراحی شده که کلا این بازی این پوان مثبت رو داره....
راستی اگه عکسی از گرافیک داگورات و سربازاش داری بفرست...
این سختیش مسخرست بعد یه ماه بازی کردن کل مپاش و..میگم فان نبود برگشتم سر اداین ولی برا چند هفته تجربه خوبیه
در وصف سختی بروتال گابلینهاش همین بس که دقیقه یازده با دو تا بالروگ+اسماگ و یه دو جین غول کوهی جلو بیسم بودن!
اما همینام با تاکتیک برج ساختن و یکم تمرین میشه برد ولی خیلی تکراری میشه و اخرشم سر بالانس نبودنا و تکراری شدن دلتو میزنه
به لگ —
در 12 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
رقیب اصلی و درخور Edain در راهه! از سازندگان divide and qonquer و horse lords mod !
تا یکی دو هفته دیگه ورژن اولیه مادشون میاد که Gondor-Misty Mountains-Mordor و ایزنگارد رو شامله وتوی پچهای بعدی شش فکشن.دیگه Haradwaith-Rivendel-Lothlorien-Mirkwood-Rohan و Erebor رو اضافه میکنن بهش
با چیزایی ک من از مودشون دیدم تو ضمینه طراحی ها از اداین هم سر تر هستن!
این سختیش مسخرست بعد یه ماه بازی کردن کل مپاش و..میگم فان نبود برگشتم سر اداین ولی برا چند هفته تجربه خوبیه
در وصف سختی بروتال گابلینهاش همین بس که دقیقه یازده با دو تا بالروگ+اسماگ و یه دو جین غول کوهی جلو بیسم بودن!
اما همینام با تاکتیک برج ساختن و یکم تمرین میشه برد ولی خیلی تکراری میشه و اخرشم سر بالانس نبودنا و تکراری شدن دلتو میزنه
دقیقا !
منم بعد یه ماه دیگه حال بازی نداشتم ( داگور داگورات ) . اداین هم تقریبا مثل داگوراته اما تاریخ انقضاش یکم بیشتره D:
مود the horse lords که لینکشو گذاشتین و اسم جدیدش age of the ring هست ٬ هم مود خوبیه اما زیادی فکشن قاطیش کردن . مثلا بجا میرکوود یا هاراد میتونستن آرنور یا حتی جالب تر سرکردگان دونه داین ( به دلیل اینکه تو اواخر دوران سوم بودن ) رو بذاره .
حالا ازینا که بگذریم تو هر مودی گشتم فکشن لیندون ندیدم . میتونه خیلی جالب باشه و حتی تا بعد جنگ حلقه هم بودش پس میشه آووردش ولی فعلا که خبری ازش نیست .
یه مود دیگه هم هست به اسم the legacy of silmarilion که به نظر میاد جالب باشه و اگه دوستان توضیحی دارین ممنون میشیم که بیشتر ازین دو تا مود بگن .
مود the horse lords که لینکشو گذاشتین و اسم جدیدش age of the ring هست ٬ هم مود خوبیه اما زیادی فکشن قاطیش کردن . مثلا بجا میرکوود یا هاراد میتونستن آرنور یا حتی جالب تر سرکردگان دونه داین ( به دلیل اینکه تو اواخر دوران سوم بودن ) رو بذاره .
حالا ازینا که بگذریم تو هر مودی گشتم فکشن لیندون ندیدم . میتونه خیلی جالب باشه و حتی تا بعد جنگ حلقه هم بودش پس میشه آووردش ولی فعلا که خبری ازش نیست .
یه مود دیگه هم هست به اسم the legacy of silmarilion که به نظر میاد جالب باشه و اگه دوستان توضیحی دارین ممنون میشیم که بیشتر ازین دو تا مود بگن .
یعنی یه جورایی فقط دوران فیلم ارباب حلقه ها و هابیت- پس نداشتن آرنوروغیره طبیعی هستش.درباره لیندون هم بگم که ساخت یه فکشن نیاز مند هیرو و سرباز کافی هستش که لیندون هیرو کافی نداره.
مود legacy of silmarilion هم یه مود هستش که تقریبا بر پایه مود معروف و فقید RJ ROTWK هستش(احتمالا The Nazgul این مود رو بشناسه)
سازنده ها که میگن منتظر ما باشید چون دیر به دیر صفحشون رو آپدیت میکنن و اونجوری که یکی از سازنده ها تو جواب به کامنت من گفت قراره مود فوق العاده قشنگی بشه و یه جورایی بشه BFME 3 من خودم شخصا دوست دارم که بزنه رو دسته اداین. تعداد فکشن ها هم خیلی خوبه:(البته حالا حالا ها قرار نیست چیزی بیرون بدن.)
Harad
Rhun
Rohan
Dale
Southern Fiefdoms
Mirkwood
Lorien
Rivendell
Dwarves
Gondor(Men)
Goblins
Angmar
Isengard
Mordor
arnor
The Nazgul —
مشکلی ک اکثر مودا دارن تو یه چیزی ناقصن مثلا همین اداین مپ هاب نسبتا کمی داره و فاقد کمپینه براب همین به سکل سینگل بازی کردنس خیته کننده میشه اما تا حد زیادی بالانسه و برای مولتی بازی کردن ایده اله
Age of the Ring مپهای خیلی خیلی بیشتری داره و از نظر بالانس هم شکلیه که گیمپلی سریعتری به نسبت اداین داشته باشه قصدم دارن کمپین بسازن پس احتمالا تو این موارد از بقیه مودها پیشی بگیره ضمن اینکه در ضمینه طراخی از بقیه جلوترن به وفاداری به کتاب هم اهمیت زیادی میدن
در 21 ساعت قبل، به لگ گفته است :
دقیقا !
منم بعد یه ماه دیگه حال بازی نداشتم ( داگور داگورات ) . اداین هم تقریبا مثل داگوراته اما تاریخ انقضاش یکم بیشتره D:
اگه استریمهایی که گذاشتند رو پیگیری کنید (دو سه تا چند ساعته هست که یوتیوب هم گذاشتن)
دونه داینها هم هستن به عنوان بخشی از ریوندلو به مراتب بهتر و جذابتر از دونه داینهای اداین اما حتی بعد از مود اولیه هم باید صبر کرد چون بعدش لوتلورین میاد و بعد ریوندل
خوبی که اینها دارن سرعت عمل بالای کارشونه خیلی سریع دارن جلو میرن و قصدشونم عرضه یک ماد کم نقصه.
در 17 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
سلام
درباره لیندون هم بگم که ساخت یه فکشن نیاز مند هیرو و سرباز کافی هستش که لیندون هیرو کافی نداره.
مود legacy of silmarilion هم یه مود هستش که تقریبا بر پایه مود معروف و فقید RJ ROTWK هستش(احتمالا The Nazgul این مود رو بشناسه)
سازنده ها که میگن منتظر ما باشید چون دیر به دیر صفحشون رو آپدیت میکنن و اونجوری که یکی از سازنده ها تو جواب به کامنت من گفت قراره مود فوق العاده قشنگی بشه و یه جورایی بشه BFME 3 من خودم شخصا دوست دارم که بزنه رو دسته اداین. تعداد فکشن ها هم خیلی خوبه:(البته حالا حالا ها قرار نیست چیزی بیرون بدن.)
لیندون رو فرمودید برای همین تو اکثر مودها هم یه بخش جانبی از ایملادریس یا همون ریوندله من جمله botta در اینده و age of the ring ,
ماد لگاسی اف سیلماریلیون باهاش اشنا هستم اما شک ندارم ولش میکنن وسط راه
برنامه مشخصی ندارن برای بعضی چیزها بیش از حد هم کند پیش میرن ولی ایده های جالبی دارن در کل باید خیلی صبر کرد برای این .
ویدیوی بالا رو ببینید اگه تونستید 360p ش حدودا یکم کمتر از یک گیگ میشه اچ دی بگیرید هم که گیگه:D اما قطعا ارزششو داره بیشتر از سه ساعته هرچی باشه
(برای دانلود از یوتیوب هم که سایتهای رایگان و پولی زیادی هستن clipconverter.cc یه نمونه خوبشه)
به لگ —
Harad
Rhun
Rohan
Dale
Southern Fiefdoms
Mirkwood
Lorien
Rivendell
Dwarves
Gondor(Men)
Goblins
Angmar
Isengard
Mordor
arnor
یعنی یه جورایی فقط دوران فیلم ارباب حلقه ها و هابیت- پس نداشتن آرنوروغیره طبیعی هستش.درباره لیندون هم بگم که ساخت یه فکشن نیاز مند هیرو و سرباز کافی هستش که لیندون هیرو کافی نداره.
مشکل من هم همینه . باز لیندون دو تا فرمانده داره ولی هاراد کیو داره آخه ؟؟!
مود legacy ... هم منم طبق فکشن ها و عکساش و اسمش دیدم و خوشم اومد . فقط باز داخل این مود هر فکشن الکی ای بود جز لیندون :/ مثلا سرزمین رون یا دیل که جزو اره بوره و ده خرابه ایه ارزشش بیشتر از لیندونه ؟
در 2 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
مشکلی ک اکثر مودا دارن تو یه چیزی ناقصن مثلا همین اداین مپ هاب نسبتا کمی داره و فاقد کمپینه براب همین به سکل سینگل بازی کردنس خیته کننده میشه اما تا حد زیادی بالانسه و برای مولتی بازی کردن ایده اله
Age of the Ring مپهای خیلی خیلی بیشتری داره و از نظر بالانس هم شکلیه که گیمپلی سریعتری به نسبت اداین داشته باشه قصدم دارن کمپین بسازن پس احتمالا تو این موارد از بقیه مودها پیشی بگیره ضمن اینکه در ضمینه طراخی از بقیه جلوترن به وفاداری به کتاب هم اهمیت زیادی میدن
اگه استریمهایی که گذاشتند رو پیگیری کنید (دو سه تا چند ساعته هست که یوتیوب هم گذاشتن)
دونه داینها هم هستن به عنوان بخشی از ریوندلو به مراتب بهتر و جذابتر از دونه داینهای اداین اما حتی بعد از مود اولیه هم باید صبر کرد چون بعدش لوتلورین میاد و بعد ریوندل
خوبی که اینها دارن سرعت عمل بالای کارشونه خیلی سریع دارن جلو میرن و قصدشونم عرضه یک ماد کم نقصه.
لیندون رو فرمودید برای همین تو اکثر مودها هم یه بخش جانبی از ایملادریس یا همون ریوندله من جمله botta در اینده و age of the ring ,
برنامه مشخصی ندارن برای بعضی چیزها بیش از حد هم کند پیش میرن ولی ایده های جالبی دارن در کل باید خیلی صبر کرد برای این .
من منظورم این بود دونه داین میتونست گستره تر از بعضی فکشن ها باشه و خودش حتی یه فکشن بشه . در مورد لیندون که واقعا ظلم شده :/
مود BOTTA هم آشنایی ندارم و اگه اشتباه نکنم همونه که بیلدر فقط میتونه تو یه دایره ٬ دور قلعه اصلی ساختمون بسازه هست . درسته ؟!؟ اگه همونه یه دو تا ویدیو دیدم بد نبود ولی زیاد جالبم نبود .
ranger of north —
در 2 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
سلام
کند هستن چون تیمشون نفرات کمی داره ولی نه فکر نکنم که ولش کنن.
در 30 دقیقه قبل، به لگ گفته است :
باز لیندون دو تا فرمانده داره ولی هاراد کیو داره آخه ؟؟!
مود legacy ... هم منم طبق فکشن ها و عکساش و اسمش دیدم و خوشم اومد . فقط باز داخل این مود هر فکشن الکی ای بود جز لیندون :/ مثلا سرزمین رون یا دیل که جزو اره بوره و ده خرابه ایه ارزشش بیشتر از لیندونه ؟
آخه سه تا فکشن الف بنظرتون کافی نیست؟
درسته که فکشن آدما 7 تا هستش ولی خب اونا آدمن و جمعیتشون نسبت به الف ها بیشتره و در ضمن اگه لیندون تحت لوای ریوندل باشه بهتره ولی اگه خیلی مشتاقید سری به مود An Edain SubMod بزنید که یک سابفکشن لیندون جدید داره از ریوندل درست میکنه(ساب مود اداینه البته هنوز ورژنی نداده)
The Nazgul —
در 42 دقیقه قبل، به لگ گفته است :
مشکل من هم همینه . باز لیندون دو تا فرمانده داره ولی هاراد کیو داره آخه ؟؟!
من منظورم این بود دونه داین میتونست گستره تر از بعضی فکشن ها باشه و خودش حتی یه فکشن بشه . در مورد لیندون که واقعا ظلم شده :/
مود BOTTA هم آشنایی ندارم و اگه اشتباه نکنم همونه که بیلدر فقط میتونه تو یه دایره ٬ دور قلعه اصلی ساختمون بسازه هست . درسته ؟!؟ اگه همونه یه دو تا ویدیو دیدم بد نبود ولی زیاد جالبم نبود .
درود
اتفاقا هاراد خیلی بهتر از لیندون مناسب فکشنه اول اینکه هاراد یه ارتش که چه عرض کنم چندین ارتش منظم و قدرتمند داشته درسته کمتر اسمی از افراد سرزمین های شرقی هست اما اولویت بازی وسعت یا تعداد یا تاثیرگذاری یک منطقه روی وقایع هست
که خب هاراد از این جهت از لیندون خیلی جلوتر بوده
راجع به دونه داین هم سی چهل تا گروهان خاکستری و نهایتا دوییت سیصد نفر رنجر دیگه نمیدونم چطور میتونن لایق فکشن داشتن باشن اینطوری باشه تاثیر رون یا دیل خیلی بیشتر بوده ضمن اینکه در بازی حاضر هستن به عنوان بخش مهمی از ریوندل توی همه مادها تقریبا.
مهمترین نکته محدودیت یازده فکشنی این سری بازیا هست نهایتا میشه یازده فکشن رو توی سری bfme2 داشت که این محدودیت باعث میشه بعضی فکشنهای احتمالی حذف بشن
در کل دونه داینها و لیندون به عنوان تکمیل کننده ریوندل و امثال رون برای موردور و دیل برای اره بور مناسبن
این هاراد تنوع نیروی زیادی داشته منطقه وسیعی داشته و هیروهای من دراوردی و فن فیکشنی خوبی هم میشه ازش ساخت مشابه انگمار.
در کل هر مادی نواقص خودشو داره اما وقتی همشون به اخرای کار برسن جالب میشه سه چهارتا مود جذاب میتونن مکمل خوبی باشن هروقت خسته شدی از یکی بری سراغ اون یکی.
ranger of north —
در 52 دقیقه قبل، The Nazgul گفته است :
مهمترین نکته محدودیت یازده فکشنی این سری بازیا هست نهایتا میشه یازده فکشن رو توی سری bfme2 داشت که این محدودیت باعث میشه بعضی فکشنهای احتمالی حذف بشن
سلام
یه نکته جالب: همون طور که خودتون گفتید اگه فکشن ها از یه مقداری بیشتر بشن بازی تو حالت مولتی پلیر و اگه اشتباه نکنم تو برخی قسمت های دیگه دچار مشکل و ارور میشه.
اما فکر کنم که سازنده legacy of silmarilion یه راهی برا این مشکل پیدا کرده.
The Nazgul —
در هم اکنون، ranger of north گفته است :
سلام
یه نکته جالب: همون طور که خودتون گفتید اگه فکشن ها از یه مقداری بیشتر بشن بازی تو حالت مولتی پلیر و اگه اشتباه نکنم تو برخی قسمت های دیگه دچار مشکل و ارور میشه.
اما فکر کنم که سازنده legacy of silmarilion یه راهی برا این مشکل پیدا کرده.
سلام
ممکنه
ولی تا جایی که من میدونم عملا ممکن نیست مثل جریان 30 فریم بودن بازی یا استفاده نکردنش از بیشتر از دو گیگ رمه
انجین بازیو نمیشه دور زد اگر هم اینکار رو بکنید با مشکلات فراوونی روبرو میشید لگاسی هم ممکنه به شکل اداین ک گاندور توی بعضی مپها ارنور هست و..برای فکشنهای اضافی حل بکنه مثل رون جای هاراد و..
ranger of north —
در 14 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
سلام
ممکنه
ولی تا جایی که من میدونم عملا ممکن نیست مثل جریان 30 فریم بودن بازی یا استفاده نکردنش از بیشتر از دو گیگ رمه
انجین بازیو نمیشه دور زد اگر هم اینکار رو بکنید با مشکلات فراوونی روبرو میشید لگاسی هم ممکنه به شکل اداین ک گاندور توی بعضی مپها ارنور هست و..برای فکشنهای اضافی حل بکنه مثل رون جای هاراد و..
(Improved Performance (The game can now handle over 100,000 units on screen, if your PC can handle it
(More than 11 Playable factions (The vanilla game could only have less than 11 factions
این رو از قسمت summary تو صفحشون در آوردم.
mahdi_mb76 —
بابا شما دیگه بازی رو خوردین...
در در 4/30/2017 at 6:32 PM، ranger of north گفته است :
سازنده ها که میگن منتظر ما باشید چون دیر به دیر صفحشون رو آپدیت میکنن و اونجوری که یکی از سازنده ها تو جواب به کامنت من گفت قراره مود فوق العاده قشنگی بشه
لینکی از سازندهاش داری؟؟؟؟چون میخوام چنتا پیشنهاد بهشون بدم البته اگه توجه کنن...
ranger of north —
در 14 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
بابا شما دیگه بازی رو خوردین...
لینکی از سازندهاش داری؟؟؟؟چون میخوام چنتا پیشنهاد بهشون بدم البته اگه توجه کنن...
راستی این مود the horse lords دو تا فایل برای دانلود داره که یکیش تقریبا 3.5mb و دیگری هم 244mb....من قبلا دانلود کرده بودم حالا جدا از این که نصب نشد فکر نمیکنم که با این حجم کم بشه با گرافیکی در سطح edain بازی ارائه کرد هر چند عکسهای این مود گرافیک خیلی بالایی رو نشون میده!!!!
The Nazgul —
در 7 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
ممنون...به نظر مود خوبیه ولی فایلی برای دانلود نذاشتن فکر نکنم اومده باشه....
راستی این مود the horse lords دو تا فایل برای دانلود داره که یکیش تقریبا 3.5mb و دیگری هم 244mb....من قبلا دانلود کرده بودم حالا جدا از این که نصب نشد فکر نمیکنم که با این حجم کم بشه با گرافیکی در سطح edain بازی ارائه کرد هر چند عکسهای این مود گرافیک خیلی بالایی رو نشون میده!!!!
درود
گرافیک مود بر اساس چیزی ک تو استریمشون یدم از اداین هم حتی بهتره و روونتر! طراحی نولدورهارو مثلا مقایسه میکردم ایج اف د رینگ یه سر و گردن بهتر بود یک سری انیمیشن مث ارایش جدید نیزه دارها یا قابلیت ترکیب دو تا دسته مختلف سرباز اینبار به شیوه جدید همینطور انیمیشن جدید تیرهای اتشینش هم که معرکست رو دارن اضافه میکنن بهش
شاید فقط از نظر بالانس و تعداد فکشن نرسه اوایل به اداین ک اونم به مرور زمان و پچهای اینده قطعا میرسن بهش.
کینگ داین رو هم مثلا طراحی کردن قبلا توی Bfme 2 HD Edition که طراحی چندتا از هیروهای مودشون رو داخل اون هم بکار بردن (این پچ رو توصیه میکنم تست کنید سی چهل مگ بیشتر نیست نصبشم خیلی راحته سازگار با مودها هم هست)
دلیل حجم پایین horse lord mod اینه که فقط سه تا فکشن داره!
زیادی ابتدایی و محدوده یونیتهاش صرفا یه دموی پیشنمایش بود و بس!از یک سال پیش تا الان خیلی کارها کردن میشه گفت
اما به هر شکل اگه هنوز مایلید نصبش کنید پچ 2.02 رایز ویچ کینگ هم لازم داره صد و خورده ای مگ هم اون هست
میتونم بگم تنها چیزی ک داره و قرار هست مشابهش تو ایج اف د رینگ باشه طراحی ایسترلینگ ها و برج های جدیده به علاوه انیمیشنهای جدیدشون مثل تیرهای اتشین:d
ایج اف د رینگ اصلی هم خیلی نزدیکه نهایتا تا اخر اردیبهشت باید عرضش کنن بهتره منتظر همون باشیم.
ranger of north —
در 14 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
این پچ رو توصیه میکنم تست کنید سی چهل مگ بیشتر نیست نصبشم خیلی راحته سازگار با مودها هم هست
bfme hd رو برا ویچ کینگ هم دارند میسازند.(اینا دست بردار نیستن)
The Nazgul —
در 6 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
bfme hd رو برا ویچ کینگ هم دارند میسازند.(اینا دست بردار نیستن)
ضمنا ماد shadow and flame هم برای bfme1 ساختن ک بعضی از ظراحی های جدیدشون داخل اون هم هست
ولی بخاطر فشردگی کارشون روی ایج اف د رینگ بیخیالش شدن(فعلا! جالبه رسما ول کن اون هم نیستن)
ضمنا سرور های جدیدی ساختن جداگونه برای rise of the witch king دقیقا نمیدونم جریانشو ولی توی فرومشون revora توضیح دادن قراره کار گیم رنجر رو در اینده برای مودشون بکنن!
ضمنا Earendil لیدر و طراح اصلی اداین بعد از هشت سال جدا شد از تیم این رو میشه پایان کار اداین بعد از نسخه چهار دونست (احتمالا) اما ورژن چهار بدون مشکل تکمیل میشه جای نگرانی نیست امثال gnomi-FG15 و لیدر دومشون(لیدر جدید)lord of mordor هنوز هستند و فعالیت میکنن طراحی های فکشنهای بازی هم ک تموم شده غالبا حتی Misty Mountain از نظر طراحی بیشتر مراحلش طی شده.
البته انتظار اد شدن دو فکشن بعد از گابلینها و کمپین و...یکم سخت میشه با جدا شدن لیدرشون هرچند باید صبر کرد و دید!
ضمنا جالبه بدونید دو نفر از اعضای تیم پنج شش نفره Age of thr Ring هم باز المانی هستند! توی مودینگ بی نظیرن اینا.
ranger of north —
در 10 دقیقه قبل، The Nazgul گفته است :
ضمنا سرور های جدیدی ساختن جداگونه برای rise of the witch king دقیقا نمیدونم جریانشو ولی توی فرومشون revora توضیح دادن قراره کار گیم رنجر رو در اینده برای مودشون بکنن!
ضمنا Earendil لیدر و طراح اصلی اداین بعد از هشت سال جدا شد از تیم این رو میشه پایان کار اداین بعد از نسخه چهار دونست (احتمالا) اما ورژن چهار بدون مشکل تکمیل میشه جای نگرانی نیست امثال gnomi-FG15 و لیدر دومشون(لیدر جدید)lord of mordor هنوز هستند و فعالیت میکنن طراحی های فکشنهای بازی هم ک تموم شده غالبا حتی Misty Mountain از نظر طراحی بیشتر مراحلش طی شده.
البته انتظار اد شدن دو فکشن بعد از گابلینها و کمپین و...یکم سخت میشه با جدا شدن لیدرشون هرچند باید صبر کرد و دید!
ضمنا جالبه بدونید دو نفر از اعضای تیم پنج شش نفره Age of thr Ring هم باز المانی هستند! توی مودینگ بی نظیرن اینا.
سلام
آره برای bfme 1 و bfme 2 کار میکنه به صورت آنلاین ولی برای ویچ کینگ خیلی وقته تکمیل نشده.
اون دوتا فکشن بعد گابلین ها چی بودن؟ یادم نمیاد(نه فکر نمی کنم به خاطر یه نفر کارو تعطیل کنن.)
The Nazgul —
در 20 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
سلام
آره برای bfme 1 و bfme 2 کار میکنه به صورت آنلاین ولی برای ویچ کینگ خیلی وقته تکمیل نشده.
اون دوتا فکشن بعد گابلین ها چی بودن؟ یادم نمیاد(نه فکر نمی کنم به خاطر یه نفر کارو تعطیل کنن.)
برای رایز ویچ کینگ هفته ویش اعلام کردن کامل شده حالا یه تست بکنید شخصا دسترسی درستی به اینترنت برای بازی ندارم الان متاسفانه
دوتا فکشن هم اعلام نشده چون کاری روشون انجام نشده گفتن دو فکشن جا هست ک بعدا ممکنه اضافه بشن
برعکس ایج اف د رینگ اداین حتی نیروهای هاراد و رون هم طراحی قدیمیو استفاده میکنن فکر نمیکنم بعد گابلینها بشه انتظار دیگه ای داشت بنده به همین 4.5 و بعدم گابلینها بیان راضیم صداقتا.
ضمنا نمیدونم 1.09 پچ جدید bfme2 تست کرده کسی یا نه اما هر بار جای بالانس تر شدن بدتر میشه اون از 1.08 این هم ازین
اماخب انیمیشنهای جذابی داره.
mahdi_mb76 —
دوستان ممنون از پاسخگوییتون.....میدونید آپدیت اداین مود و مود age of the ring کی میان؟؟؟؟؟خیلی وقته که منتظرم
The Nazgul —
در در ۱۳۹۶/۳/۹ at 5:19 PM، mahdi_mb76 گفته است :
دوستان ممنون از پاسخگوییتون.....میدونید آپدیت اداین مود و مود age of the ring کی میان؟؟؟؟؟خیلی وقته که منتظرم
سلام Age of the Ring چند روز اینده باید بیاد چون مراحل بتا تستینگش تموم شده ظاهرا
اداین اما مشخص نیست تازه دارن اسپلبوکها رو ادیت میکنن و نصف فکشنها هم فعلا انجام دادن پس فعلا نباید انتظارشو داشت
mahdi_mb76 —
در 11 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
سلام Age of the Ring چند روز اینده باید بیاد چون مراحل بتا تستینگش تموم شده ظاهرا
اداین اما مشخص نیست تازه دارن اسپلبوکها رو ادیت میکنن و نصف فکشنها هم فعلا انجام دادن پس فعلا نباید انتظارشو داشت
البته اداین همین الانش هم کارم رو راه انداخته ولی بعضی از مپهارو متاسفانه نداره مثل ایزنگارد که من خیلی دوست داشتم تجربه ی بازی تو این مپ رو داشته باشم.....ضمنا به نظرم کسایی که با فکشن دورفها بازی میکنن (از جمله خودم) بیشتر گابلینها رو به عنوان حریف میطلبن چون این بیشتر به فیلم هابیت نزدیکه و برای مثال تورین باید با آزوگ شاخ به شاخ بشه نه با سایرون,از این جهت هم گابلینها هنوز ساخته نشدن که خیلی حال گیریه..
Booganash —
سلام دوستان
من دیروز قسمت اپدیت منو edain رو یک بار سرچ کردم، برای رایز یک اپدیتی اومده بود که 2017 mb حجمش بود من زدم اپدیت شد و وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم همون edain رو باز میکرد تازه اونم قاطی کرده اسم تیم ها ریخته بهم:
Men
Missing
Elves
Missing
Dwarves
......
به جای اسم روهان و ایملادریس نوشته missing بقیشون هم که اسمشون مثل همون رایز شده ولی محتواشون هنوز همون Edain هستش.
یه مشکل دیگه ای هم پیش اومده وقتی تو منوی اولیه بازی بین رایز و ایدن سوییچ میکنم یه اروری میاد:
و یه سوال دیگه هم داشتم قضیه این اپدیته چی بود؟ اگه میدونید به من بگید چون برای من که هیچ تغییری ایجاد نکرد! فقط یه سری چیزا قاطی کرد
به لگ —
سلام
دوستان میخواستم بگم که وقتی رفتم تو صفحه ی مود aotr متوجه شدم زمان آپدیت انگاری خیلی نزدیکه .
در کل وقتی تصاویرشو دیدم رفتم تو نخش که این حتما اداینو میزنه میپوکونه !!
اولین سوال حداکثر تا کی منتشر میشه ؟
دوم اینکه چند تا فکشن میاد ؟؟ تو تصاویر همه فکشنا بودن انگار
بعدش اینکه این مود به پچ 2.02 نیاز داره که درست . اما این پچ خودش خیلی مشکل داره بخوایم مود روش بریزیم که میهنگه .. از مشکلاتش اینه که سواران روهان با تیرکمون غیب میشن و انگمار که کلا غیبه . این مشکل چیه ؟؟ تو تنظیمات مود میشه درستش کرد ؟؟؟
ممنون D;
mahdi_mb76 —
در در 6/2/2017 at 3:14 PM، Booganash گفته است :
و یه سوال دیگه هم داشتم قضیه این اپدیته چی بود؟ اگه میدونید به من بگید چون برای من که هیچ تغییری ایجاد نکرد! فقط یه سری چیزا قاطی کرد
به نظر نمیاد آپدیت جدید اداین اومده باشه فکر کنم فایل اشتباهی رو دانلود کرده باشی....
در 5 ساعت قبل، به لگ گفته است :
بعدش اینکه این مود به پچ 2.02 نیاز داره که درست . اما این پچ خودش خیلی مشکل داره بخوایم مود روش بریزیم که میهنگه .. از مشکلاتش اینه که سواران روهان با تیرکمون غیب میشن و انگمار که کلا غیبه . این مشکل چیه ؟؟ تو تنظیمات مود میشه درستش کرد ؟؟؟
درود... پچ 2.02 چه ویژگیهایی داره؟؟لینک دانلودش رو داری که بفرستی؟؟؟
در 5 ساعت قبل، به لگ گفته است :
دوم اینکه چند تا فکشن میاد ؟؟ تو تصاویر همه فکشنا بودن انگار
اینطور که من اطلاع دارم فعلا فکشنها ی اصلی رو ساختن...ولی معلوم نیست که آیا همشون رو یک جا معرفی میکنن یا طی آپدیتهای پی در پی.....
به لگ —
در 5 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
درود... پچ 2.02 چه ویژگیهایی داره؟؟لینک دانلودش رو داری که بفرستی؟؟؟
سلام
ویژگی های جالبی داره مثلا بازیو خیلی بالانس کردن و هوش مصنوعیش خیلی وحشیه !!!
تقریبا همه ی هیرو ها و سربازا رو درست کردن از لحاظ گیم پلی . فقط باگ داره که همه چی غیبیه !! سوارای روهان وقتی رو حالت کمانن غیبن :/ باید شانسی پیداشون کنی :«/
لینکشم تو مود دیبی هست : البته من لینک صفمه اصلیو میذارم و خودش چند تا فایل دانلود داره :
از دیگر محسناتش اینه که خیلی وابسطست . میگه یا من یا هیشکی !!! اگه نصبش کنی دیگه نمیتونی اداینو نصب کنی . ولی مود aotr کلا به این پچ نیاز داره . و همچنین دیگه قابلیت برگشت به بازی اصلی نیست چون خرابش میکنه . اما مود جالبیه اگه حال پاک و نصب دارین !!
lord of the moon —
سلام
من مود دارگور داگوراث رو دانلود کردم ولی قسمتی آپدیتی توی رایز اف ویچ کنیگ نبود که توش کپی کنم
میشه راهنمایی کنید که چه طور باید مود رو فعال کنم؟
mahdi_mb76 —
در در 6/4/2017 at 3:30 AM، به لگ گفته است :
ویژگی های جالبی داره مثلا بازیو خیلی بالانس کردن و هوش مصنوعیش خیلی وحشیه !!!
تقریبا همه ی هیرو ها و سربازا رو درست کردن از لحاظ گیم پلی . فقط باگ داره که همه چی غیبیه !! سوارای روهان وقتی رو حالت کمانن غیبن :/ باید شانسی پیداشون کنی :«/
امروز نصبش کردم و طبق معمول دورفها رو آوردم ولی هیچ فرقی نکردن و همون دورفهای قدیمیه بازی هستن....ولی بازی سریع تر و بالانس تر بود....
در کل این پچ به تنهایی مثل خود rowk... مگر اینکه روش یه مود نصب کنم که با این پچ همخونی داشته باشه مثل age of the ring که هنوز نیومده...
ranger of north —
در در 6/4/2017 at 3:30 AM، به لگ گفته است :
دیگه قابلیت برگشت به بازی اصلی نیست چون خرابش میکنه . اما مود جالبیه اگه حال پاک و نصب دارین !!
سلام
خیر میتونید پچ رو خاموش یا روشن کنید و مود های دیگه رو که تو فایل بازی نصب نمیشن مثل همین aotr رو بازی کنید در ضمن خود سازنده های aotr گفتن که میشه همراه با اداین این پچ رو داشت.
دوستان عزیز تاپیک چند وقتیه که از مسیرش یعنی اداین مود به مسیر دیگه یعنی مود ها و پچ های دیگه منحرف شده( خود من هم در این نقش دارم و پست درباره چیزای دیگه گذاشتم )
لطفا از حالا نظم تاپیک ها رو رعایت کنیم.
به لگ —
در 17 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
امروز نصبش کردم و طبق معمول دورفها رو آوردم ولی هیچ فرقی نکردن و همون دورفهای قدیمیه بازی هستن....ولی بازی سریع تر و بالانس تر بود....
در کل این پچ به تنهایی مثل خود rowk... مگر اینکه روش یه مود نصب کنم که با این پچ همخونی داشته باشه مثل age of the ring که هنوز نیومده...
سلام
خب قرار نیست تغیرات کلی بشه که تعریف شما از مود اشتباهه . شما فک میکنین باید کلا بازی یکی دیگه شه . خیرررر ! مود aotr زمین تا اسمون با rotwk معمولی فرق داره و وجه تشابهشون فقط تو همون کارگر داشتن یا نداشتنه . پچ 2.02 هم مود نیست و پچ هست پس بازی قایدتا نباید تغییر کنه و فقط باید بالانس شه . همونطوری هم که تکار شمالی عزیزمون گفتن این پچ قابلیت خاموشی یا روشنی داره اما من اینو نگفتم !! و اطلاعات ایشون صد درصد بالاتره . منظور من این بود اگه بخاین پاکش کنین بازی خراب میشه که میشه ( جمله ایهام داشت )
در 14 ساعت قبل، ranger of north گفته است :
دوستان عزیز تاپیک چند وقتیه که از مسیرش یعنی اداین مود به مسیر دیگه یعنی مود ها و پچ های دیگه منحرف شده( خود من هم در این نقش دارم و پست درباره چیزای دیگه گذاشتم )
چند وقت پیش من دنبال مپها ی دورفها میگشتم که به لگ عزیز این لینکهای فوق رو برام پیدا کرد.....و این لینکها رو به سختی میشه پیدا کرد و باید تو سایت moddb از بین group ها دنبالشون گشت....
خواستم بدونم کسی این جا group هایی از این قبیل (مثل گروه thorin and company) یا مپهای با کیفیت بالا سراغ داره که برای ما هم به انتشار بذاره؟؟؟
The Nazgul —
سه تا از جدیدترین طراحی های AotR رو دیدم گفتم اشتراک بذارم بخش کستوم هیرو برای گونداباد و.گاندور..طراحی زره های گاندور صادقانه بگم فوووق العادست!
این ماد از نظر طراحی کلللا بی نظیره
ضمن اینکه طراحی های بازی تموم شدن و فقط بالانس و تست برای رلیز اولیه مونده
راجع به عنوان تاپیک هم تاپیک جداچه الان چه بعدا زده بشه بنده مشکلی ندارم مشکل اینه که هنوز مود اصلی نیومده بعد از عرضش یکی از دوستان زحمتش رو بکشه چرا که نه! چون اون موقع هم احتمالا Edain 4.5 اومده و تاپیک برمیگرده مسیر اصلیش هم میشه تو پست اول تاپیکش لینک اولین ورژن AotR هم اومده تا تو پست اول گذاشته بشه. فعلا میشه همینجا ادامش داد با توجه به ابنگه از اومدن 4.4.1 زیاد گذشته و احتمالا تا یکی دو ماه دیگه هم خبری از 4.5 نباشه.
درباره 2.02 این پچ تازه باگها هم برطرف کرده اگه مشکلی باهاش دارید کلا یه کپی از پوشه rotwk پاک و بدون مود و پچ رو کپی کنید جای دیگه و پچ 2.02 رو روش نصب کنید تا پوشه اصلی بشه محل 2.01 و Edain!
با این روس بعد از اومدن AotR میتونید دو مود رو همزمان داشته دباشید بدون نیاز به غیر فعال کردن چیزی هم بتونید همزمان اداین و aotr و یا هرمود دیگه مثل botta...رو پلی کنید بدون هیچ باگ یا تداخلی!
شرمنده نقل قول نکردم حس کردم زیادی طولانی میشه کامنت.
به لگ —
در در ۱۳۹۶/۳/۲۴ at 0:37 AM، The Nazgul گفته است :
سه تا از جدیدترین طراحی های AotR رو دیدم گفتم اشتراک بذارم بخش کستوم هیرو برای گونداباد و.گاندور..طراحی زره های گاندور صادقانه بگم فوووق العادست!
این ماد از نظر طراحی کلللا بی نظیره
ضمن اینکه طراحی های بازی تموم شدن و فقط بالانس و تست برای رلیز اولیه مونده
راجع به عنوان تاپیک هم تاپیک جداچه الان چه بعدا زده بشه بنده مشکلی ندارم مشکل اینه که هنوز مود اصلی نیومده بعد از عرضش یکی از دوستان زحمتش رو بکشه چرا که نه! چون اون موقع هم احتمالا Edain 4.5 اومده و تاپیک برمیگرده مسیر اصلیش هم میشه تو پست اول تاپیکش لینک اولین ورژن AotR هم اومده تا تو پست اول گذاشته بشه. فعلا میشه همینجا ادامش داد با توجه به ابنگه از اومدن 4.4.1 زیاد گذشته و احتمالا تا یکی دو ماه دیگه هم خبری از 4.5 نباشه.
درباره 2.02 این پچ تازه باگها هم برطرف کرده اگه مشکلی باهاش دارید کلا یه کپی از پوشه rotwk پاک و بدون مود و پچ رو کپی کنید جای دیگه و پچ 2.02 رو روش نصب کنید تا پوشه اصلی بشه محل 2.01 و Edain!
با این روس بعد از اومدن AotR میتونید دو مود رو همزمان داشته دباشید بدون نیاز به غیر فعال کردن چیزی هم بتونید همزمان اداین و aotr و یا هرمود دیگه مثل botta...رو پلی کنید بدون هیچ باگ یا تداخلی!
شرمنده نقل قول نکردم حس کردم زیادی طولانی میشه کامنت.
سلام
من این طراحی هارو دیدم و خودم خیلی خوشم اومدی . یه سری دیگه هم بودن قبل اینا . پس کی انتشارش میکنن کشتنمون نامردا D:::
بعضی چیزا مثل ساختمونا که کلا زیرو رو شده و خیلی خوشگل ترشون کردن .
در در ۱۳۹۶/۳/۲۲ at 11:09 PM، mahdi_mb76 گفته است :
درود به همگی مخصوصا به لگ
چند وقت پیش من دنبال مپها ی دورفها میگشتم که به لگ عزیز این لینکهای فوق رو برام پیدا کرد.....و این لینکها رو به سختی میشه پیدا کرد و باید تو سایت moddb از بین group ها دنبالشون گشت....
خواستم بدونم کسی این جا group هایی از این قبیل (مثل گروه thorin and company) یا مپهای با کیفیت بالا سراغ داره که برای ما هم به انتشار بذاره؟؟؟
فک نکنم دیگه مپی باشه .
اگه باشه هم با قند شکن تو اینترنت سرچ بزنی تو سایتای غیر مود دیبی گیر میاد . بعدا اگه وقت کردم برات میگردم . و ممنون و درود بر شما ( آخر کار گفتم ریا نشه .:))
The Nazgul —
بعد از حدود دو سال تجربه اداین بلخره میتونم نظرم رو راجع به فکشنها و ضعفها و قوت هاشون خلاصه بگم:دی
اول از همه patch 2.7 fix رو سعی کنید بگیرید یکم بازی رو بالانس تر میکنه و اکثر انلاین گیمرها دارنش الان این هم لینکش: LINK
dwarves به طور مشترک منجنیق ها و کلا siege قوی و اپگریدهای عالی و همینطور قویترین هیروها رو دارن دورفها خصوصا تورین سوم و تورین سپربلوط که بهترین هیروهای بازی هستن.
Iron Hills فکشن خیلی خوب یکم اوایل بازی مشکل داره اما به محض رسیدن به اواسط فوق العاده میشه واقعا قویه تو اواخر بازی اون ارمور اضافی و buff های مربوطه باعث میشن مثل تانک عمل کنن همینطور tower shields ها هم خیلی کاربردی هستن. ram rider ها برای از میانه بازی به بعد فوق العاده کاربردی و ضعف سرعت فکشن رو میگیرن در کل به نظرم فکشن کم نقصیه شاید تنها مشکلش کم بودن هیروها و مشکل رینگ هیروش باشه.
Ered Luin بحث ارمور ایرون هیلز اینجا به سرعت میرسه سرعت خیلی بالای این فکشن و بونوس های سرعتی که میگیرن باور نکردنیه جوری که توی اکثر مسابقات انلاین ban هستن تا جایی که میدونم از یه طرف یکی از قویترین لیست هیروها رو داره و Unburnt(؟) ها هم فوق العاده هستن. در کل این فکشن با اختلاف بهترین فکشن برای انلاین هست بخاطر سرعت خیلی خیلی بالاشون ولی چون اکثرا بن هستن معمولا حساب نمیشن:دی
Erebor بجای ارمور یا سرعت بونوس دمیج دارن که در ظاهر خوبه ولی در واقعیت به مراتب پایین تر از دو فکشن دیگه هستن دو تا ویژگی مثبتشون به نسبت دوتای دیگه یکی هیروهای فوق العاده خوب(سپربلوط رو فاکتور بگیریم بهترین هیروها رو دارن) و یکی هم تبراندازهای فوق باگشون هستن که خیلی خیلی قوین البته باز هم ضعف نیروهای اصلیش قابل چشم پوشی نیست توی انلاینها خیلی کارایی نداره مگه در 3v3 ها 4v4 ها.
Imladris ترکیب لیندون گاردین ها و دونه داین رنجر ها با نیروهای زمینی ایملادریس فوق کشنده هستن اما باز هم ضعف اصلی این فکشن که در مقابل سربازان دور زن و تیر اندازها هست قابل چشم پوشی نیست. اگه lore master ها رو اضافه کنیم این فکشن قشنگ overpower هست خصوصا قدرتهای ترکیبی باد و نور. هرچند توی مسابقات انلاین اکثرا loremaster ها رو بن میکنن برای بالانس بیشتر. توی انلاین در کل فکشن خیلی خوبیه اما بدون لورمستر ها شانسشون پایین میاد در بیشتر موارد.از بقیه نقاط قوتشون heal های زیاد و spellbook اولیه قوی و ضعفها هم که گفتم+spellbook پایانی ضعیف همینطور siege ضعیفی هم دارند.رینگ هیروشون هم که بی نظیره هر هیرویی رو میشه کشت باهاشون و خیلی خیلی هم سخت میشه همشون رو کشت وقتی بکشید هم خبری از حلقه نیست.
Rohan برای 1v1 ها قشنگ باگ هست این فکشن شاید تنها ضعف هاش یکی نداشتن ساختمانهای خیلی قوی و یکی هم siege ضعیف مثل ایملادریس هست. اما هیروهای خوب و کاربردی بازی اولیه قوی و سواره نظام قوی و پیاده نظام سنگین گرون به علاوه توانشون برای کنترل مپ خصوصا بخاطر سواره نظامش فوق العادست روهان هم ململ عالی تو بازی های چند نفرست هم بهترین یا یکی از بهترین ها برای تک به تک ها این قابلیت سوارکردن تمام هیروها و همینطور رویال گارد فوق العادش هم اضافه کنید به لیست بالا. رینگ هیروی کاربردی هم داره حالت glorious ـش هرچند حالت corrupted تعودن همینطوریشم قویه.
Gondor راحت ترین و متنوع ترین فکشن بعد از موردور، سواره نظام قوی، رنجرهای عالی، سربازان دول امروت هم که خیلی خوبن اینا رو اضافه کنید به طولانی ترین وکاربردی ترین لیست هیروها بعد از موردور و در کنار انگمار! دو رینگ هیروی مختلف که هر دو عالین خصوصا بدید بارومیر بعد که مرد بدید گاندلف سفید:دی این قابلیت ترمیمشون فوق العاده نجات بخشه اسپلبوک های پایانیشون هم فوق العاده قوی! workshop هم فوق العاده کابردیه برای اواخر بازی! در کل ترکیب tower guard ها(روی حالت فورمیشن) و سوارا و رنجرهای گاندور بهترین ترکیب بازیه. siege خیلی قوی هم دارند در کل این فکشن کاملترین فکشن بازی هست.
Mordor دیگه راحت ترین فکشن برای بازی کردن که شاید ضعفهای کمش یکی نه چندان کاربردی بودن ترول ها تو پچ های فعلی یکی نداشتن cavalry و یکی دیگه هم لگ دار کردن بازیه:دی واقعا فکشن عالی هست ارک های فری که همیشه از اول تا اخر بازی هستند و بخش اصلی لشکرتون رو شامل میشن اضافه کنید به علاوه کلی یونیت متنوع که موردور میگیره و لیست ده تایی هیرو ها و یه اسپلبوک نه خیلی ولی خوب + بهترین رینگ هیروی بازی. مشکل اصلی موردور جلوی روهان هست تا حدی فقط اون هم پلیر حرفه ای میتونه از عهدش بر بیاد. البته راحت مردن ارکها رو با مجانی بودنشون باید تحمل کرد.
Lothlorien اگه یه سری ضعفهاش رو فاکتور بگیریم قویترین فکشن بازی همچنان! انت ها که عالی هستند بیورنینگها مثل سابق نیستند و توی انلاینها هم کاربرد زیادی ندارن اما همچنان خوبن + هیروهای خیلی خوب و مناسب + سیستم منابع متفاوت که با اختلاف بیشترین منابع رو بهتون میده! تازه رینگ هیروی فوق العاده(منظورم dark queen نیست بیشتر منظورم blessed galladriel و بونوس هایی که میده از درخت کاشتن سم تا هیل کردن و ارمور دادن به یونیتهای نزدیکش هست) silvertorn arrows بدون بحث باگ ترین اپگرید بازی هستند . ترکیب Palace Guards ها (که فوق العاده هستن) با گالادریم ها و انت ها هرچیزی رو میتونه نابود کنه. مشکل اصلی دیگش ضعف بیس و ساختمون هاش هست و راحت مردن یونیت هاش بخاطر نداشتن ارمور که با مسایل بالا قابل جبران هستند.
Angmar فکشن مورد علاقه من دیگه کاربرد سابقش رو نداره یه زمانی direwolf ها و barrow wight ها خیلی قویش کرده بودن اما الان که تضعیفشون کردن زیاد مثل سابق نیست هرچند هنوز گرگها تو بعضی موارد کاربردی هستند اما تکیه اصلی انگمار الان به سربازای رودار برای اوایل بازی(خصوصا تبراندازها) برای اوایل بازی و سربازان کارن دوم برای اواخر بازی هست . هیروهای خیلی خوبی دارند اگر ویچ کینگ رو فاکتور بگیریم. siege عالی نداره ولی به بدی روهان و ایملادریس هم نیست snow arrow ها اگه انتهارو فاکتور بگیریم هرچیزی رو میکشن. در کل فکشن خوبیه حتی الان هم اما ویژگی فوق العاده انچنانی نمونده براش جز تا حدی همین تیرهای یخیش.
isengard قویترین بازی اواخر بازی رو میشه با این فکشن داشت تنها ضعف هاش یکی هیروهای نه چندان عالی و یکی شروع نسبتا ضعیفشه(نه به بدی ایملادریس ولی خیلی هم جالب نیست اوایل بازی باهاش) اما هرچی جلوتر برید باهاش کارتون راحتتر میشه. کشتن ارتش ها باهاش خیلی راحته اما نابودی بیس ها نه به این راحتی هرچند siege نسبتا خوبی داره.
چیز انچنانی نیست اضافه کنم بهش فکشن نسبتا بالانسیه رینگ هیروی فوق العاده ای هم داره خصوصا سارومان blessed سعی کنید موقع بازی با انگمار اولویتتون توی هیروها گرفتن اوگلوک و لورتز و بعد سارومان باشه بقیشون خیلی مهم نیستن البته مارزبان هم بدک نیست. wildman توی مسابقات تک به تک و اوایل بازی خوبه کلا این فکشن بعد از لوتلورین قویترین فکشن بازیه به نظرم.
خب این هم ازین ممنون که نخوندید:دی
mahdi_mb76 —
در 10 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
dwarves به طور مشترک منجنیق ها و کلا siege قوی و اپگریدهای عالی و همینطور قویترین هیروها رو دارن دورفها خصوصا تورین سوم و تورین سپربلوط که بهترین هیروهای بازی هستن.
Iron Hills فکشن خیلی خوب یکم اوایل بازی مشکل داره اما به محض رسیدن به اواسط فوق العاده میشه واقعا قویه تو اواخر بازی اون ارمور اضافی و buff های مربوطه باعث میشن مثل تانک عمل کنن همینطور tower shields ها هم خیلی کاربردی هستن. ram rider ها برای از میانه بازی به بعد فوق العاده کاربردی و ضعف سرعت فکشن رو میگیرن در کل به نظرم فکشن کم نقصیه شاید تنها مشکلش کم بودن هیروها و مشکل رینگ هیروش باشه.
مطلبتون رو خوندم و به نظر من هم که به نسبت زیاد بازی کردم حرفاتون درسته...
ولی در مورد iron hills و رینگ هیروش باید گفت که یکی از بهترین رینگ هیرو رو برای اواخر بازی داره...به این دلیل که dain ironfoot نزدیک به هرhall of warriors که بشه بدون نیاز به time برای ساخت شدن سرباز,میشه سرباز ساخت(مثلا 5 تا نیزه دار تو 5 ثانیه) .....و ضمنا اگه به لول 10 برسه میتونه یه نوعhall of warriors بسازه که از طریق اون میشه تمامی سربازهای 3 فکشن دورفها رو تو بازی ساخت......
ضمنا آرایش جنگی خیلی منظم و قوی دارن که فکنم نمونش رو فقط گاندور داشته باشه....مثلا نیزه داراش دقیقا مثل فیلم هابیت گارد میگیرن به طوری که تبدیل به کابوس سواره نظام میشن
یا آرایش جنگی تیر اندازاش جوریه که از هم فاصله میگیرن و نا منظم می ایستن که armorشون خیلی قوی میشه.....ضمنا ironbreak ها که گرون ترین سرباز دورفا هم هستن میتونن یا شمشیر+سپه بگیرن یا چکش بدون سپه که تو حالت اول armor و تو حالت دوم damage خیلی بالایی میگیرن.....ولی اگه رو حالت چکش بذاریشون با هر ضربه 3تا اورک رو به هوا پرت میکنن...
من شاید با اربور فقط رو hard بتونم بازی کنم ولی به لطف iron hills رو brutal بازی میکنم
The Nazgul —
در 8 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
مطلبتون رو خوندم و به نظر من هم که به نسبت زیاد بازی کردم حرفاتون درسته...
ولی در مورد iron hills و رینگ هیروش باید گفت که یکی از بهترین رینگ هیرو رو برای اواخر بازی داره...به این دلیل که dain ironfoot نزدیک به هرhall of warriors که بشه بدون نیاز به time برای ساخت شدن سرباز,میشه سرباز ساخت(مثلا 5 تا نیزه دار تو 5 ثانیه) .....و ضمنا اگه به لول 10 برسه میتونه یه نوعhall of warriors بسازه که از طریق اون میشه تمامی سربازهای 3 فکشن دورفها رو تو بازی ساخت......
ضمنا آرایش جنگی خیلی منظم و قوی دارن که فکنم نمونش رو فقط گاندور داشته باشه....مثلا نیزه داراش دقیقا مثل فیلم هابیت گارد میگیرن به طوری که تبدیل به کابوس سواره نظام میشن
یا آرایش جنگی تیر اندازاش جوریه که از هم فاصله میگیرن و نا منظم می ایستن که armorشون خیلی قوی میشه.....ضمنا ironbreak ها که گرون ترین سرباز دورفا هم هستن میتونن یا شمشیر+سپه بگیرن یا چکش بدون سپه که تو حالت اول armor و تو حالت دوم damage خیلی بالایی میگیرن.....ولی اگه رو حالت چکش بذاریشون با هر ضربه 3تا اورک رو به هوا پرت میکنن...
من شاید با اربور فقط رو hard بتونم بازی کنم ولی به لطف iron hills رو brutal بازی میکنم
ایرون هیلز گفتم یکی از بهترین فکشنهاست تنها ضعفش سرعته
اما راجع به داین بله اواخر بازی و قدرت لول دهش عالیه ولی انقدر کنده که حتی اگه مری و پیپین بیفتن دنبالش کارش تمومه ضمن اینکه دمیجش نصف میشه هرطور حساب کنیم با اختلاف بدتریرن رینگ هیروی بازیه زنده نگه داشتن و همزمان لول بالابردنش خییلی سخته و بهترین استراتژی باهاش نگه داشتنش توی بیسه .
توی انلاین هم اگه بذارن رینگ رو و برسه به داین ایرون هیلز رسما حکم مرگشه.
نیزه دارهاش هم خیلی خوبن میشه گفت ورژن ضضعیفتر تاورگاردز گاندور هست که البته با توجه به اختلاف قیمت عادیه در کل بهترین نیزه دارهای معمولی بازی و به نظر من حتی بهترین شمشیرزنهای عادی بازی رو هم دارن البته بخاطر همون ارمور اضافی.
بین ایرون بریکرزها و ارکن گاردها ایرون بریکرز به مراتب قویترن حیف اون طراحی قشنگ ارکن گارد که خیلی راحت میمیرن.
ولی Unburnt ها یچیز دیگن:دی کلا حساب کنیم دورفها توی اداین خیلی قوین شاید قویتر از چیزی که باید ولی باز به نسبت اون چیزی که دورفهای بازی اصلی بودن(رسما OP بودن) خیلی بالانس تر هستن
همینطور بازی اولیه دورفها رو با روحان و موردور و بازی پایانیشون هم با گاندور و ایزنگارد میشه خنثی کرد ولی ازونجایی که در کل قوین بردنشون سخته.
mahdi_mb76 —
اما راجع به داین بله اواخر بازی و قدرت لول دهش عالیه ولی انقدر کنده که حتی اگه مری و پیپین بیفتن دنبالش کارش تمومه ضمن اینکه دمیجش نصف میشه هرطور حساب کنیم با اختلاف بدتریرن رینگ هیروی بازیه زنده نگه داشتن و همزمان لول بالابردنش خییلی سخته و بهترین استراتژی باهاش نگه داشتنش توی بیسه .
اتفاقا داین پا آهنی جزو تنها هیروهای دورف که میتونه سواره بشه اونم از لول 3 به بعد پس اصولا سرعتش هم خوبه....راجبه آرمورش هم باید بگم که نه تنها نصف نمیشه بلکه به اضای هر لول بالا تر هم میره که در غیر این صورت اصلا با عقل جور در نمیاد.....ولی زمانی که رینگ رو بگیره قبول دارم که سرعتش کم میشه ولی بازم به لطف سواره شدن کارش راه می افته.....
البته کلا نیروهای خوبان وقتی رینگ رو میگیرن سرعتشون کم میشه(مثل گاندولف)که اینم زیاد عجیب نیست و طبیعیش هم همینه....
نیزه دارهاش هم خیلی خوبن میشه گفت ورژن ضضعیفتر تاورگاردز گاندور هست که البته با توجه به اختلاف قیمت عادیه در کل بهترین نیزه دارهای معمولی بازی و به نظر من حتی بهترین شمشیرزنهای عادی بازی رو هم دارن البته بخاطر همون ارمور اضافی.
خب نمیشه به دلیل ارزون بودنشون تو رینج معمولی قرارشون داد و حتی اگرم بخوایم از نظر قیمت حساب کنیم با آپگریدهاشون حدود 860 تا آب میخورن....(ضمنا من خودم یه دست با 6تا نیزه دار آپگرید شده و 4تا کمان دار آپگرید شده+قوچ سوارها,arnor رو که رو brutal بود بردم البته آرمورشون رو منفی 10درصد کرده بودم)
ولی در کل به نظرم شما وارد ترین و حرفتون هم معتبر تره من فقط چون با دورفها خیلی بازی کردم نظر دادم
The Nazgul —
در 7 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
اتفاقا داین پا آهنی جزو تنها هیروهای دورف که میتونه سواره بشه اونم از لول 3 به بعد پس اصولا سرعتش هم خوبه....راجبه آرمورش هم باید بگم که نه تنها نصف نمیشه بلکه به اضای هر لول بالا تر هم میره که در غیر این صورت اصلا با عقل جور در نمیاد.....ولی زمانی که رینگ رو بگیره قبول دارم که سرعتش کم میشه ولی بازم به لطف سواره شدن کارش راه می افته.....
البته کلا نیروهای خوبان وقتی رینگ رو میگیرن سرعتشون کم میشه(مثل گاندولف)که اینم زیاد عجیب نیست و طبیعیش هم همینه....
خب نمیشه به دلیل ارزون بودنشون تو رینج معمولی قرارشون داد و حتی اگرم بخوایم از نظر قیمت حساب کنیم با آپگریدهاشون حدود 860 تا آب میخورن....(ضمنا من خودم یه دست با 6تا نیزه دار آپگرید شده و 4تا کمان دار آپگرید شده+قوچ سوارها,arnor رو که رو brutal بود بردم البته آرمورشون رو منفی 10درصد کرده بودم)
ولی در کل به نظرم شما وارد ترین و حرفتون هم معتبر تره من فقط چون با دورفها خیلی بازی کردم نظر دادم
ارمور و دمیجش 33 درصد کمتر میشن
کافیه تست کنی تک به تک رو حالت عادی از پس الراند هم بر میاد با رینگ حتی از اروون میبازه:| با قوچش هم سریعتر میشه ولی باز همین اروون با اسب بیفته دنبالش تمومه یعنی رسما از هر هیرویی ممکنه بخوره با حلقه! اتفاقا سر این اعتراض زیاد کردن توی فرومش. در عوض ورژن اره بورش بدتر ک نمیشه بهترم میشه که واقعا درک نمیکنم دلیل این تفاوت رو
بقیه چیزها هم که بحثی ندارم منم گفتم عالین بهترینن توی رنج خودشون:دی بله با اپگریدا 800-900 تایی اب میخورن که ولی بازم از تاور گاردزها کمتره تاورگاردزها حتی اگه خونه هم شیش تا ساخته باشیم تا قیمتشون برسه 420 بازم با اپگرید ها بالای هزار اب میخورن
البته بردن بروتال ملاک خوبیه اما تا وقتی انلاین بازی نکنید دقیق متوجه تفاوتهای ریز بین نیروها نمیشید مثلا من خودم با اره بور خوب بازی میکردم تا قبل چن تا بازی انلاین که فهمیدم واقعا ضعیفتر از بقیه دورفها هستن
یه خوبی دیگه دورفها این ارمور و هلث بالای ساختمونها و بیسشونه کلا! اون defensive line اپگریدش رسما یک اوتپست رو دوبرابر قوی میکنه کلا از نظر قدرت دفاعی بیس و این مباحث بهترینن به نظرم
یه پلیر قوی دورف رو فقط با گاندور یا ایزنگارد میشه برد البته لوتلورین و انگمار هم شدنین ولی سخت تر . جز اینا فکشنی نیست که بتونه تنهایی از پس جمع کردن بیس اپگرید شده و هیروها و میتریل و...دورفها .بر بیاد
به لگ —
سلام
@The Nazgul عزیز من همه ی اون رمان 120 صفحه ایتونو با تلاش فراوان به پایان رسوندم و اومدم چند کلام حرف بزنم :::)
ایملادریس من تو انلاین باش بازی نکردم ولی شنیدم تو آخرای بازی قویترین فکشنه
مخصوصا اون سربازا که شمشیر دوتایی دارن و اسمشونو یادم نمیاد D:: لورمستر ها قوین ولی من کلا خوشم ازشون نمیاد بدون لور مستر ها همینطور با سوار نظامشون قوین و لورمستر اضافه شه وحشی میشن
روهان هم عالیه چه اول بازی چه آخرش ٬ اما مشکلش به نظرم اینه سوار نظام قویش رو با پاور لول ده فقط میتونی آزاد کنی که میشه آخر بازی ( منظورم همون سوار نظامی هست که هم کمان داره هم شمشیر ) کلا قویه و بازی باش به نظرم سخته چون سوار نظامش تنوع زیادی داره . موردورم تا رینگ هیروش نیاد ضعیفه و به قول شما باعث کندی بازی میشه . کلا اگه همه ی اینارو کنار هم بذاریم از نظر من آرنور قویترین فکشن بازیه که حتی قویتر گاندور هست . پاور های وحشتناکش باعث قویتر شدنش میشه مخصوصا جون گرفتن سربازا حتی تو لول یک که فقط تو فکشن لوتلورین میبینیمش اونم با سربازای لول دو !!
ممنون بابت تحلیلتون
The Nazgul —
در 15 ساعت قبل، به لگ گفته است :
سلام
@The Nazgul عزیز من همه ی اون رمان 120 صفحه ایتونو با تلاش فراوان به پایان رسوندم و اومدم چند کلام حرف بزنم :::)
ایملادریس من تو انلاین باش بازی نکردم ولی شنیدم تو آخرای بازی قویترین فکشنه
مخصوصا اون سربازا که شمشیر دوتایی دارن و اسمشونو یادم نمیاد D:: لورمستر ها قوین ولی من کلا خوشم ازشون نمیاد بدون لور مستر ها همینطور با سوار نظامشون قوین و لورمستر اضافه شه وحشی میشن
روهان هم عالیه چه اول بازی چه آخرش ٬ اما مشکلش به نظرم اینه سوار نظام قویش رو با پاور لول ده فقط میتونی آزاد کنی که میشه آخر بازی ( منظورم همون سوار نظامی هست که هم کمان داره هم شمشیر ) کلا قویه و بازی باش به نظرم سخته چون سوار نظامش تنوع زیادی داره . موردورم تا رینگ هیروش نیاد ضعیفه و به قول شما باعث کندی بازی میشه . کلا اگه همه ی اینارو کنار هم بذاریم از نظر من آرنور قویترین فکشن بازیه که حتی قویتر گاندور هست . پاور های وحشتناکش باعث قویتر شدنش میشه مخصوصا جون گرفتن سربازا حتی تو لول یک که فقط تو فکشن لوتلورین میبینیمش اونم با سربازای لول دو !!
ممنون بابت تحلیلتون
ارنور عالیه ولی دوتا مشکل داره
یک هیروهاش هستن که متاسفانه همه از دم ضعیف به نسبت از گلورفیندل و کردان تا ارانارث و ...فقط ملبث و اروودی خوبن یکم بقیه همه راحت از اکثر هیروها میبازن
دومشن مشکلشم اینه که به یه سری مپها محدوده خب:دی البته در مقایسه با گاندور اکثر قدرتها و سربازهاش شبیه و کاربردین از سیستم ساختمونها و اپگریدها تا قدرت سربازها ولی خب هیروهاش کاملا یک سر و گردن عقب تر هستند! دونه داین رنجرهاش هم متاسفانه زیادی راحت کشته میشن تو مسافای مستقیم (یک dark ranger انگمار دوتای اینا رو حریفه)
موردور هم بدون رینگ هیرو عالیه زیاد دیدم بدون رینگ هیرو بوده طرف و کسی هم نتونسته کاریش بکنه فقط کافیه اسپم بدید هیروهاش رو تک تک بسازید سعی کنید ساعرون و متقاعبا بقیه رو اپگرید کنید، سعی کنید black uruk ها و سایر یونیتهای محدود رو بسازید و هر از گاهی به منجنیق هاش یا ترولهاش هم چشم داشته باشید کارتون راحت میشه ولی درسته در کل کنده با ساعرون یا حداقل حداقل با گورتاور که اینم مال اواخر بازیه یکم مشکل دارن ولی به محض گرفتن یکی ازین دوتا دیگه سخته بردنشون:دی
روهان عالیه و بله ولی راجع به بحث اون سوارکارهای کماندارش اگه با جناب لعنتی لعنت خدا بر او باد Dany المانی بازی کنید میبینید پنج دقیقه نشده روهیریم سوارکار اونم با تیرهای اپگرید شده اتشین میاد سراغتون:دی
ایملادریس هم اواخر بازی خیلی خوبی داره بله ولی زیاد دیدم بازیشون رو حالت تک به تک از هر ارتشی که کماندار زیاد داشته باشه میبازه مگر با حضور loremaster ها که کلا هرچیزی رو میکشن با قدرتهاشون یا باعث میشن یه ارتش رو راحت نگه دارید و stun کنید! به شکل کلی هم ایزنگارد و ایرون هیلز قویترن تو اواخر بازی بخاطر تعداد بیشتر و اپگریدهاشون (اچرهای ایزنگارد ایملادریس رو تکه تکه میکنن)
برای کسب دقیقترین اطلاعات داخل gameranger با Goodfella بازی کنید تک به تک یا کانال یوتیوبش noobfella رو یه چک بکنید ویدیوهاش فوق العاده کاربردین:دی خودشم خیلی خوبه:دی
ضمنا خواهش میکنم:دی
ضمنا دوستان Dagor Dagorath 2.0 هم اومد فعلا تست نکردم اما تست کردم سعی میکنم بگم تغییراتش رو.
به لگ —
های گای
ازونجا که متوجه شدم به نظر age of the ring بالاخره داره میاد
ازین عکس دیگه مشخصه . ما که انگیلیسی حالیمون نمیشه و از نازگول عزیز میخواهشیم بره یکم تو صفحه هاشون نظراشونو بخونه بیاد اینجا ترجمه کنه
The Nazgul —
در 2 ساعت قبل، به لگ گفته است :
های گای
ازونجا که متوجه شدم به نظر age of the ring بالاخره داره میاد
ازین عکس دیگه مشخصه . ما که انگیلیسی حالیمون نمیشه و از نازگول عزیز میخواهشیم بره یکم تو صفحه هاشون نظراشونو بخونه بیاد اینجا ترجمه کنه
سلام
والا بیشتر خودم زر میزنم اونجا
این they are comming رو یه ماه پیش هم گفتن ولی اینجا اون دومین باریه که گاندلف میگه پس قطعا خیلی نزدیکیم
بله بتا تستینگو که خیلی وقته تموم کردن نزدیک یه ماهه دارن رفع باگ و...رو انجام میدن یه حسی بهم میگه اول و اخر همین مرداد ماه میبینیم حالا یا فردا یا بیست روز دیگه
به لگ —
در 8 ساعت قبل، The Nazgul گفته است :
سلام
والا بیشتر خودم زر میزنم اونجا
این they are comming رو یه ماه پیش هم گفتن ولی اینجا اون دومین باریه که گاندلف میگه پس قطعا خیلی نزدیکیم
بله بتا تستینگو که خیلی وقته تموم کردن نزدیک یه ماهه دارن رفع باگ و...رو انجام میدن یه حسی بهم میگه اول و اخر همین مرداد ماه میبینیم حالا یا فردا یا بیست روز دیگه
اوه شت تحت متاثر قرار گرفتم . پس دارع میاد . منم حس میکنم سرکاریه آخر مرداد میاد . فوقش آخر هفته بعد . اسم کاربریت اونجا چیه ؟
راستی شما حرفحساب میزنی زر چیه
بتا تستینگو کجا میشه گرفت ؟ تو پنلشون ؟
The Nazgul —
در 11 ساعت قبل، به لگ گفته است :
اوه شت تحت متاثر قرار گرفتم . پس دارع میاد . منم حس میکنم سرکاریه آخر مرداد میاد . فوقش آخر هفته بعد . اسم کاربریت اونجا چیه ؟
راستی شما حرفحساب میزنی زر چیه
بتا تستینگو کجا میشه گرفت ؟ تو پنلشون ؟
منظورم از زر حرفای اونجام بود چرندیات میگم بلکه تاریخ عرضه بدن
ماها عمرا بتا تستر بشیم اولا باید یا قوی باشید یا معروف
دوما اینترنت قوی میخواد و باید داعم با چت هاشون در ارتباط باشید در نتیجه انگلیسی قویی هم میخواد
الانم دیگه بتا تستر نمیخوان کلی ادم دارن
امروز ماتایاس گفت تا چند روز دیگه رلیز میشه مطمعنا تا اخر مرداد اگه بود میگف چند هفته ن چند روز البته دقیقترش گفت Days...
اونجام اسم کاربریم The_Nazgul هست
Booganash —
سلام دوستان خبری از مود 4.5 نشده؟
بعد یک سوال دیگه، برای انلاین بازی کردن باید چیکار کنیم؟
Booganash —
بچه ها من بنا به دلایلی مجبور شدم edain mod رو پاک کنم الان دوباره نصبش کردم و میخوام دوباره آپدیتش کنم ولی هرچی تو لانچر سرچ میکنم دیگه آپدیتشو نمیاره شما میدونید مشکلش چیه؟؟؟
Matin032 —
دوستان میشه یه لینک دانلود درست و درمون برای این ماد بدید
لینک های قدیمی کار نمی کنن
The Nazgul —
در در 9/24/2017 at 10:51 AM، Booganash گفته است :
سلام دوستان خبری از مود 4.5 نشده؟
بعد یک سوال دیگه، برای انلاین بازی کردن باید چیکار کنیم؟
درود هنوز دارن کار میکنن روش نمیدونم چرا انقدر طول میدن ولی دوباره دارن تلاش میکنن برگردن به روند خوبشون.
برای انلاین بازی کردن شما باید gameranger رو دانلود و نصب کنید یه برنامه با رابط کاربری راحت هست اموزشهاش هم به فارسی موجوده
توش ثبت نام کنید و...دقت کنید پچ 1.6 برای bfme2 و پچ rotwk هم باید 2.01 باشه و اداینتون هم اخرین اپدیت که 4.4.1 هست باید باشه!
اگر احیانا داخل هرکدوم از room های گیم رنجر بقل اسم اداین "2.9.1 patchfix" یا مثلا 2.8 patchfix" دیدید تعجب نکنید یه فایل جدید رو یه عده از انلاین بازهای حرفه ای درست کردن برای بالانس کردن بازی و استفاده میکنن هرچند اختلاف نظر هس یه عده 2.9.1 رو قبول ندارن یه عده کلا این پچ ها رو قبول ندارن.
از بازی انلاین نترسید سریع باشید و تمرین کنید سطحتون بالا میره سعی کنید با امثال elitekryptik و goodfella تو بازیای تیمی بیفتید هم اینا با مرامن و بهتون کمک میکنن هم سطحتون میره بالاتر.
در در 11/20/2017 at 2:15 AM، Booganash گفته است :
بچه ها من بنا به دلایلی مجبور شدم edain mod رو پاک کنم الان دوباره نصبش کردم و میخوام دوباره آپدیتش کنم ولی هرچی تو لانچر سرچ میکنم دیگه آپدیتشو نمیاره شما میدونید مشکلش چیه؟؟؟
یا مشکل از اینترنتتونه یا بازی اگه پچ 1.9 احیانا ریخته بودید برای bfme 2 کارتون زاره و باید جفت بازیای اصلی رو پاک و مجددا نصب کنید
البته اینم بگم سرورهای اپدیت گاها مشکل دارن سعی کنید ساعتهایی که نتتون قویتر هست امتحان کنید شاید شد.
در در 1/3/2018 at 5:50 PM، Matin032 گفته است :
دوستان میشه یه لینک دانلود درست و درمون برای این ماد بدید
لینک های قدیمی کار نمی کنن
درود از لینکی که از خود سایت moddb گذاشتم استفاده کنید ثبت نام توش زیاد سخت نیست دانلود ازش هم سخت نیست.
دقت کنید فایل 2 گیگی ماد رو که گرفتید اول ماد رو نصب کنید بعد لانچر رو نصب کنید و از لانچر جدیدی که نصب کردید باز کنید برید بخش update اجازه بدید اپدیت بشه
روی هم رفته حدود 2.6 گیگی حجم نت میخواد همش با هم.