قسمت قابل توجهی از زیبایی و تاثیر گذاری فیلم بر دوش موسیقی زیباش و آهنگساز نابغه اش هاوارد شور بود. او که قبلا تجربه آهنگسازی فیلمهای مطرح دیگری از جمله هفت و سکوت بره ها رو داره یه بار دیگه اوج درک و خلاقیت هنری خودش در عرصه موسیقی رو در معرض نمایش گذاشت. من که در زمینه موسیقی سررشته ای ندارم تا بتونم راجع به موسیقیش غیر از قشنگ بودن نظری بدم. دوستانی که در این کار صاحب نظر هستند بنویسند. تنها کاری که امثال من توی این بحث میتونن انجام بدند اینه که بگن به نظرشون زیباترین قسمت موسیقی فیلم کجاست. به نظر من در پنج نقطه از فیلم موسیقی بیننده رو به اوج میبره. یکی صحنه دیدار فرودو و سام با الفهای جنگلی در اوایل سفرشون(توی SEE هست) یکی صحنه فرار یاران حلقه از دست بالروگ که از روی پلهای در حال ریزش میپرند و یک موسیقی حماس در حال پخشه. یکی موسیقی صحنه خروج از موریا که غم و اندوه از دست دادن گندالف رو به ما منتقل میکنه. یکی موسیقی مرثیه ای که الفهای لوتلورین برای گندالف میخونن و شاهکارترین آهنگ فیلم به نظر من موسیقی اون سکانسیه که آراگورن که داخل رودخانه افتاده به ساحل میافته و در رویا بانو آرون رو میبینه که اون رو میبوسه. ترانه ای که در این قسمت خونده میشه به قدری گیراست بیننده رو در عین لذتی که داره با غم و اندوه این عشق آشنا میکنه.
موسیقی فیلم
Howard Shore واقعاً عالی کار کرد و باید یگم که موسیقی فیلم ارباب حلقها به عنوان بهترین موسیقی فیلم قرن در هالیوود انتخاب شد.من که خودم موسیقی قسمتی که گاندالف با ائومر در فیلم دوّم به ارتش یوروک-های حمله میکنن خیلی دوست دارم.
همه این صحنه هایی که گفتید موسیقی های واقعا عالی و تاثیرگذاری دارند و در کل کل فیلم موسیقی محشری داره و من مخصوصا از اون صحنه آخر فیلم سوم خیلی حال کردم....
بهترین موسیقی به نظر من Elves Havens هستش که اونجائه که فرودو و سم الفها رو می بینن که دارن میرن لنگرگاههای خاکستری تا برای همیشه به غرب برن. اونجا کاملا حس غمناک و دوست داشتنی ای داره...
و یکی دیگه هم موسیقی کامل سکانس The Gray Havens هستش که تو soundtrackهاش هستش و شاهکاره .
و موسیقی بعدی هم lament for Gandalf هستش که یه مرثیه به الفی برای مرگ گندالف خونده میشه و یه تیکشو ما تو اونجایی که تو لوتلورین مرثیه میخونن و لگولاس میشنوه شاهدیم.
و همچنین آهنگ Hornburg توی دو برج, اونجا که در اوج ناامیدی یهو صدای شیپورهای الفی شنیده میشه و ارتش الفهای لوتلورین به همراه هالدیر میان! خیلی آهنگ امیددهنده و با شکوهیه!
ولی یه صدایی هست که خیلی محشره. اونجا که آخرای بازگشت شاه گالوم سرانجام حلقه رو بدست میاره , و بالا میگیره و با شادمانی نیگاه میکنتش , یهو موسیقی به یه صدا تبدیل میشه (و اینجا دیگه موسیقی ای در کار نیست و در اصل یه SOLO هستش یعنی فقط یه صدای یه خواننده هست که این آهنگ رو با صداش درست میکنه و دقت کنید اینجاشو. خیلی خیلی قشنگ و آسمونیه صداش. این یه تیکه به قول خود هاوارد شور خدااا شده. اسم خوانندش رو هم یادم نیست چون جدا از خواننده های لوتره و یه خواننده خیلی معروفیه که ترانه های الفی رو میخونه چون صداش خیلی قشنگ و آهنگینه و ترانه های الفی هم باید آهنگین خونده بشن.
آرون دقیقا روی نقاط ضعف من دست گذاشت و زیباترین قسمتها را بیا ن کرد برای همین نتونستم در تایید دوباره پستی نزنم.فقط به نظر من قسمتهای فرار بر روی پلهای موریا و آغاز حمله ی انتها و رسیدن ارتش کمکی ایومر و گندالف هم خیلی زیبا و کوبنده هستند وقلب را به لرزه در می اورند.در کل همانطور که دوستان اشاره کردند هاوارد با این موسیقی شاهکار کرد و موسیقی متن ارباب حلقه ها رکورد فروش تمام موسیقی های متن فیلم را شکست.
کسی میدونه CD یا کاست موسیقی ارباب حلقها تو ایران اومده یا نه؟
به نظرم 3مسئله تو موسیقی ارباب حلقه ها به طور خوبی طراحی شده بود موسیقی شاد بامایه ی موسیقی فولکور در مورد هابیت ها
موسیقی با تم غمگین و آرام الف ها وموسیقی حماسی برای صحنه های جنگ و مخصوصا ادمها
که آخری از همه بهتره
1- بازگشت شاه، موسيقی اونجايی كه پيپين آتشكده گوندور رو روشن میكنه و بعد دوربين به زيبايی از روی كوهها میگذره و روشن شدن بقيهی آتشكدهها رو نشون میده. من عاشق موسيقی اون قسمت هستم.
2- دو برج، موسيقیای كه هنگامی پخش میشه كه ائووين از كاخ تئودن در ادوراس میياد بيرون و يكی از بيرقها رو جدا میكنه و بعد، آراگورن و گندالف و بقيه رو میبينه كه دارن میيان اونجا، اين موسيقی جاهای ديگهای هم پخش میشه، هر جايی كه مربوط به روهان باشه.
3- دو برج: من هم با آرون موافقم، من از شنيدن موسيقی اومدن سپاه الفها به هلمزديپ لذت میبرم.
4- بازگشت شاه: قسمتهای ديگهای هم هست، مثل وقتی كه سام فرودو رو كول میكنه، يا وقتهايی كه فرودو به كوه هلاكت نگاه غمانگيزی میكنه و ...
5- خيلی جاها بود كه من موسيقيش رو خيلی دوست داشتم، ولی الآن هر چی فكر میكنم هيچی يادم نمیياد!
به نظر من زيباترين قسمت موسيقي فيلم زماني است كه گاندالف با عقابها فرودو وسام را از روي صخره بر مي دارند هست .
از بهترین قسمتهای فیلم که با موسیقی همراه بود میتوان به فیلم دو برج اشاره کرد.جایی که آراگورن،لگولاس و گیملی روی تپّه های سنگی در حال دویدن بودند و به جستجوی مری و پپین بودند اشاره کرد.
از دیگر شاهکارهای هاوارد شور میتوان به فیلم استثنایی دارودستۀ نیویورکی ها اشاره کرد.با کارگردانی مارتین اسکورسیزی.
آخه همش شاهکاره. تو هر کدوم فرو بری میبنی یه دنیایی داره. این ها رو من بیشتر دوست دارم:
The Prophecy
Concerning Hobbits
Many Meetings
The Council Of Elrond
Lothlorien
The Great River
Amon Hen
The Breaking Of The Fellowship
May It Be
.....................................................................
Foundations Of Stone
The Riders of Rohan
The King Of The Golden Hall
Evenstar - featuring Isabel Bayrakdarian
The White Rider
The Leave Taking
Helm's Deep
Breath Of Life
The Hornburg
Forth Eorlingas
Samwise The Brave
Gollum's Song
...............
The White Tree
The Steward of Gondor
The Ride of the Rohirrim
Twilight and Shadow
Anduril
The Black Gate Opens
The End of All Things
The Return of the King
The Grey Havens
Into the West
یه ترکی هم توی یاران حلقه هست به اسم A Journey In The Dark
زمانی که یاران وارد موریا میشن و در تاریکی به سفرشون ادامه میدن.
به خصوص بعد از حدود یک دقیقه اولش این آهنگ دیوانه کننده میشه
از زمانی که تار به آرامی شروع به نواختن می کنه تا انتهای ترک.
اینجا توی فیلم همراهه با زیارت تالار های بزرگ و بی انتهای موریا توسط
یاران. اونجا که چشم گیملی چهار تا میشه . این آهنگ برای من تبدیل
شده به نمادی از شناخت دنیای های تازه و به خصوص تاریک و مرموز
چیزی مثل این چنین گفت زرتشت در 2001: ادیسه فضایی.
به نظر من تو ورداشتی لیست همه آهنگای OSTها رو کپی پیست کردی! چی دیگه مونده که دوست نداشته باشی !؟ وقتی میگی اینها رو من بیشتر دوست دارم یعنی چند تا از آهنگ ها, نه همه شون! اگه همه شون رو دوست داری خوب بگو همه اش ! اما نظرت در مورد track سفری در تاریکی جالب بود.
اخه دلم نمیاد آهنگ های به این خوبی رو از قلم بندازم. در ضمن چندان هم همه رو نگفتم. مثلا یاران 18 تا ترک داره من فقط 9 تاش رو گفتم!!
ولی اگه بخوام این همه رو نادیده بگیرم و از هر فیلم فقط یکی انتخاب کنم شاید این ها باشه:
.The Great River , Evenstar & Twilight and Shadow
در ضمن دوستانی که احتمالا و حالا شاید ساند ترک فیلم رو ندارن
میتونن ترکی رو که می خوان بگن تا لینک بزارم با عرض شرمندگی
آهنگ آخر فیلم بازگشت پادشاه هم خیلی زیبا بود.
دوستان اگه مایل باشن می تونم متنشو این جا تایپ کنم.
ببینم بانو آرون، نمیتونی متن آهنگهایی که به زبان الفی خونده میشن با ترجمه شون رو توی سایت بذاری؟
http://www.arwen-undomiel.com/elvish/lyrics.html
به نظر من موسیقی دو برج به دلیل موسیقی زیبای روهانی از دو فیلم دیگه یه کمی بهتره.
منم از موسیقی تاج گذاری شاه اله سار و قسمتی که پیپین می خونه خیلی خوشم میاد و کلا موسیقی بازگشت شاه به نظرم بهتره
ببینم بانو آرون، نمیتونی متن آهنگهایی که به زبان الفی خونده میشن با ترجمه شون رو توی سایت بذاری؟
تونستن که می تونه. پس چرا چنين نمی کند خدا عالم است و شايدم کندلف!
آفریدگار عزیز من اینو قبلا توضیح داده بودم که این متون الفی در سایت بودن (حتی دیوارنوشته های فیلم هم ترجمه شون بود!!!) اما الان پاک شدن و من هم برام مقدور نیست بذارمشون و مندوراس باید وقت کنه بیاد به اینها برسه .
با سلام به دوستان سایت
اگر اجازه بدید این کوچکترتون هم یه نظر بدهد:
1-در قسمت اول فیلم،یاران حلقه، هنگامی که 5 نزگول به ودرتاپ نزدیک می شوند
2-در دو برج صحنه ای در هلم دیپ که آراگورن به تئودن می گوید با من به بیرون بتاز وکه شروع و اوج گیری ریتم و آهنگ به زبان الفی را در پی دارد.
3-موسیقی نوشتار پایانی فیلم
مابقی را هم دوستان اشاره کردند.
با تشکر از همگی
موسیقی فهرست نسخه SEE
صحنه ی تاج گذاری شاه اله سار
موسیقی سکانس الون استار
خوب بعد از مدتی طولانی سلام.....
کسانی که رو زبان انگلیسی یکمی تسلط دارن میتونن معنی شعرهای lotr رو از طریق این سایت متوجه بشن:
http://www.arwen-undomiel.com/elvish/lyrics.html
در ضمن میخوام پز اینم بدم که من از یک سال پیش soundtrack های هر سه تا البوم رو دارم (خدا کنه هیچ کدومتون نداشته باشین که بخواین ضایعم کنین......شوخی کردم)
خب، شنیدم که یکی گفت اون صحنه ی فرار توی موریا موسیقی جالبی داشت؟ من هم با اون موافقم!چون حس وحشت و وهم و شجاعت رو عینا به من تلقین میکنن!
موسیقی روهانی خیلی جالبه،و همینطور اون صحنه که الفهای لورین برای مرگ گندالف میخونن،و البته شعر پی پین!راستی منم آهنگ ای فیلم 1 رو دارم.
موسیقی فیلم از شاهکارهایی بود که تا حالا شنیده ام مخصوصا صدای فلوت اون که که آدم رو تسخیر می کنه و از زیبا ترین قسمتها وقتی که فرودو برای بالارفتن از کوه تقلا می کرد بود که از همه دلنشین تر بود
----------------
ویرایش شد (ناظر)
من با نظر ميتراندير موافقم
من اون صحنه از فیلم خیلی جو گرفتتم
خیلی به من حس دس داد
نمیدونم چرا
میگم... آیا جای خاصی برای دانلود موسیقی ه9ای خاص دنیای تالکین سراغ ندارین؟
میگم... آیا جای خاصی برای دانلود موسیقی ه9ای خاص دنیای تالکین سراغ ندارین؟
تو همین آردا هست ! باید رهشناس شی !
(اما نه با پستای بیهوده کوتاه و یه جمله ای که جدیدا میزنی و نصفشون پاک میشه)
این حرف برای من خیلی گرون تموم شد.
لعنت بر من باد اگر دگر بار چنین کنم... ونیز باز لعنت بر من باد اگر چنین قصدی داشته باشم.
به عنوان یک شوخی از من بپذیر که :حالا چرا نصفشان؟
بی دلیل هم نبود که پیشنهاد کردم گزینه ی (تیک) خاصی برای قسمت وبرایش پست هایی که فقط پیام کوتاهی هستند( ار نظر مدرج آن) قرار گیرد.
در ضمن منظور من به طور کنایی این بود که آیا به اندازه ی کافی این ارجاع شما غنی هست؟
به نظد من توی سکانسی از the return of the king که تئودن و سربازای روهان برای کمک به گوندور میان موسیقی خیلی قشنگی داره!1جور حس روحانی امیخته با حماسه وخود داره که واقعا نمیشه ازش گذشت
به نظر من موسيقي پاياني فيلم اول اونجا كه فرودو و سم روي كوهها هستند شاهكاره.
به نظر من موسیقی پایانی بازگشت پادشاه خیلی قشنگه
may it be..........
سلام دوستان مدتی بود به سبب شرایط بد روحی روانی نتوانستم در آردا گریزی بزنم.ولی اکنون با مطلبی جالب از هاوارد شور(ارباب ریتم ها) بازگشتم.
هاوارد شور،ارباب ریتم ها
مهم نیست که هاوارد شور باشی یا هر آهنگساز دیگری،مهم این است که هر قدر هم آدم بزرگ و توانایی باشی،باز هم خیلی دل و جرئت می خواهد که بیایی دوازده ساعت برای فیلم هایی موسیقی بسازی که بر اساس شاهکارهای ادبی تالکین،نویسندۀ شهیر انگلیسی،یعنی ارباب حلقه ها ساخته شده اند.اثری که نوشتنش دوازده سال به طول انجامیده و به بیش از چهل زبان زندۀ دنیا ترجمه شده است و در ضمن خیلی ها هم آن را معروفترین اثر ادبی قرن بیستم می دانند.هاوارد شور این جسارت را داشت و با خلق موسیقی اولین فیلم سه گانۀ ارباب حلقه ها یعنی یاران حلقه ها،نخستین جایزۀ اسکار زندگی اش را در سال 2002 به خاطر بهترین موسیقی متن فیلم تصاحب کرد.
هاوارد لسلی شور متولد 18 اکتبر 1946 است و در تورنتوی کانادا به دنیا آمد.تحصیلات خود را در کالج موسیقی برکلی بوستون پی گرفت و از سال 1969 تا 1972 با گروه لایت هوس همکاری کرد.او به مدت پنج سال برای برنامۀ تلویزویونی نمایش زندۀ شنبه شب ها موسیقی ساخت و تجربیات زیادی را از این راه کسب کرد.اولین تجربۀ جدی آهنگسازی فیلم او بر می گردد به همکاری با دیوید کرانبرگ برای موسیقی فیلم دسته که در سال 1979 ساخته شد.هاوارد شور دربارۀ اولین آهنگسازی هایش می گوید: درواقع،در اولین فیلمی که موسیقی ساختم،از تمام تکنیک هایم استفاده کردم.کتاب می خواندم و همه چیز را خودم تجزیه و تحلیل می کردم.مثل کسی بودم که با وجود این چیز زیادی در مورد موتورسیکلت نمی داند،بخواهد یک موتورسیکلت را سوار کند.قطعاتی را انتخاب می کردم تا این که ایده ای به ذهنم می رسید و کارها را شروع می کردم.بالاخره روشی را پیدا کردم و سالهاست که از تکنیک مشابهی استفاده می کنم.برای اولین فیلم هایی که آهنگ ساختم فقط از یک ماشین حساب استفاده می کردم،آن هم برای حساب کردن زمان.آشنایی با کرانبرگ برای شور تجربۀ خوبی بود. همکاری این دو تنها به فیلم دسته محدود نشد،طوری که هاوارد شور پس از آشنایی با کرانبرگ تقریباً برای تمام فیلم های او به جز فیلم منطقۀ مرده آهنگ ساخت.او دربارۀ ارتباطش با کرانبرگ می گوید: آهنگسازی فیلم به آدم این فرصت را می دهد که به طور تجربی موسیقی بسازد.به خودم می گفتم : چه کسی حاضر است آهنگ های مرا اجرا کند؟ پولی در بساط نداشتم تا کسی را استخدام کنم و هیچ استودیویی هم حاضر به همکاری نبود.هیچ ارگانی به من علاقه مند نبود ،چون از طرف هیچ آکادمی ای معرفی نشده بودم.به خاطر همین موضوع،کرانبرگ گزینۀ خوبی بود،چون نه من تا به حال با کارگردانی کار کرده بودم و نه او با هیچ آهنگسازی.از استودیو هم خبری نبود.کسی هم نبود که به ما بگوید چه کار کنیم و چه کار نکنیم،کاملاً یک کار تجربی را شروع کردیم.هاوارد شور سلیقۀ انعطاف پذیری دارد،زیاد سخت نمی گیرد و ترجیح می دهد همه نوع موسیقی را تجربه کند.از موسیقی ترسناک فیلم های کرانبرگ گرفته تا ریتم های افسا نه ای موسیقی فیلم ارباب حلقه ها.شور از موسیقی دیگر آهنگسازان هم بدش نمی آید و می گوید: ازتورو تاکمیتسو خوشم می آید و عاشق تکنیک استفاده کردنش از سکوت ها هستم. از انیو موریکونه و نینو روتا،آهنگسازان ایتالیایی هم خوشم می آید.موسیقی شان مینی مالیسم فوق العاده ای دارد.پدر خوانده اتر روتا کار خوبی بود.جورج دلرو هم موسیقی قابل توجه ای دارد.وی تا به حال موفق به دریافت سه جایزۀ اسکار و چهر جایزۀ گرمی شده و برای فیلم های کارگردان های معروفی همچون مارتین اسکورسیزی،تیم برتون،دیوید فینجر جاناتان دِم،پنی مارشال و دیوید کرانبرگ آهنگ ساخته است.موسیقی فیلم های پس از ساعت ها،هوانورد،هفت و اد وود از آتار اوست و موسیقی به یاد ماندنی فیلن فیلادلفیا و سکوت برّه ها هم از آثار موفقش به حساب می آید.
هاوارد شور،ارباب ریتم های افسانه ای
درخشان ترین اثری که در کارنامۀ هنری هاوارد شور ثبت شده،آهنگسازی فیلم سه گانۀ ارباب حلقه ها و حاصل همکاری او با کارگردان نیوزیلندی پیتر جکسون است.ارباب حلقه ها که شامل فیلم های یاران حلقه،دو برج و بازگشت شاه می شود،بر اساس رمان هایی به همین نام نوشتۀ جان رونالد روئل تالکین،نویسندۀ انگلیس ساخته شده اند.این فیلم که ساختش هشت سال به طول انجامید،در مجموع هفده جایزۀ اسکار به خود اختصاص داد.شگفتی کار شور در این است مه او باید برای فیلمی موسیقی می ساخت که دنیای افسانه ای و خیالی اش چندان هم با دنیای واقعی ما همخوانی ندارد و ساکنانش به زبان های دیگری حرف می زنند و طور دیگری راه می روند.موسیقی چنین سرزمینی با ریتم ها و اصوات انسانی جور در نمی آید و به موسیقی متفاوتی نیاز دارد.او خود در این باره می گوید: تجربۀ عجیبی بود.همۀ دنیا رمان را می شناسند وبه چهل زبان هم ترجمه شده،حالا شما قرار است موسیقی چنین کتابی را به تصویر بکشی.هاوارد شور کتاب های تالکین را الهام بخش کار خود قرار داد،داستان ها را خواند و به پیشینۀ تاریخی افسانه ای آن توجه کرئ و بعد از چهار ماه تحقیق،کار ظبط موسیقی فیلم را شروع کرد.شور کار بر روی فیلم هایی که بر اساس رمان های ادبی ساخته شده را دوست دارد و دربارۀ الهام از کتاب تالکین می گوید: وقتی با اثری ادبی سرو کار داری،کتاب نقش راهنما را بازی می کند.باید همان احساسی را ایجاد کرد که اگر تالکین زنده بود و موسیقی را می شنید،لااقل ستایش می کرد.طبیعی بود که از موسیقی آوازی و زبان شخصیت های داستان استفاده کنیم.دربارۀ افسانه شناسی حلقه و چیزهایی که بر تالکین تأثیر گذاشته بود،تحقیقات گسترده ای انجام دادم و به تأثیری که ارباب حلقه ها بر آثار ادبی،فیلم و موسیقی جهان گذاشته،توجه کردم.هاوارد شور در تمامی مراحل آهنگسازی از نظرات پیتر جکسون استفاده کرد،از او کمک گرفت و در نهایت موسیقی قابل قبولی ارائه داد.وی ارتباط بین کارگردان و آهنگساز را جالب و در عین حال تعیین کننده می داند و می گوید: ما دریاران حلقه همکاری نزدیکی داشتیم.قبل از آن که چیزی بنویسم چهار ماه تمام تحقیق کردم.تکه هایی از فیلم را دیدم و از خواندن کتاب الهامات زیادی گرفتم و بعد احساس کردم که حالا برای آهنگسازی آماده هستم.پیتر جکسون فیلم را خوب می شناخت و می دانست که چه چیزی از من می خواهد وبا موسیقی هم آشنایی داشت،حتی در مرحۀ ضبط آهنگ خم می فهمید کجای موسیقی خوب از کار درآمده و اگر هم زیاد حرفه ای نمی توانست تشخیص درستی بدهد،می فهمد که کدام اجرا احساس صحنه را منتقل کرده است.با هم رابطۀ نزدیکی داشتیم و بهترین قسمت های اجرا شده را انتخاب می کردیم.
زندگی،موسیقی و دیگر هیچ!
آهنگسازی برای فیلم ارباب حلقه ها کار ساده ای نبود.موسیقی ارباب حلقه ها اثری کلاسیک است که مبارزۀ سفیدی و سیاهی و خیر وشر را نشان می دهد،می گوید: باید آهنگی می ساختم که دنیای پنج تا شش هزار سال پیش را توصیف کند.سعی ام بر این بود که حس تاریخی و باستانی داشته باشد،طوری که انگار پیتر جکسون اتفاقی موسیقی را پیدا کرده و اتفاقی با فیلمش هم جور آمده.برای این کار،صداها خیلی مهم بودند.وقتی داری نزدیک دوازده ساعت آهنگ می سازی باید ستختار خوبی داشته باشی،برای همین به فرم اپرا فکر کردم.موسیقی این فیلم حسی اپرایی و یک جور حس حماسی دارد و انگار که موسیقی از درون خود داستان نواخته می شود.برای چنین موسیقی ای باید همکاری خوبی با کارگردان داشت و به سراغ هنرمندان خوبی رفت.من با پیتر همکاری خوبی داشتم،ضمن این که ما دوستان خوبی هم برای همدیگر هستیم.این همان چیزی بود که ما به آن نیاز داشتیم : اعتماد.شور مجبور بود نزدیک به دوازده ساعت موسیقی بسازد و برای این کار با 200 نفر همکاری کرد و موفقیتش را مدیون اجرای خوب تک تک اعضای گروه کُر آواز 60 نفره تشکیل داد و برای خلق تِم موسیقی شخصیت های تالکین از 30 پسر بچه برای گروه کُر مخصوص استفاده کرد،در این رابطه می گوید:پسر بچه ها به انگلیسی و اِلفی آواز می خواندند.آن ها را برای صحنه هایی استفاده کردم که هابیت هابازی می کردند.اولین باری که آواز کُر بچه ها را می شنوید موقعی است که فرودو و سام هابیتون را به مقصد بری ترک می کنند.حلقه داخل جیب لباس فرودو است و گاندالف می خواهد به سارومان در ایزنگارد برود.صدای بچه ها را می شنوید که به زبان اِلفب آواز می خوانند،می خواستیم فریبندگی حلقه را نشان دهیم.صدای آن ها را می شنوید که معصوم و زیبا آواز می خوانند،اما کمی هم جسارت در صدایشان پیداست.هابیت ها پسر بچه نیستند،اما تا حدی خصوصیت پسر بچه ها را دارند.چرا که قدشان نصف آدم های معمولی است.ده تکنواز هم برای خلق موسیقی فیلم با او همکاری داشته اند.شور دربارۀ موسیقی سمفونی ارباب حلقه ها می گوید: موسیقی سمفونیک نهایتاً 20 الی 50 دقیقه طول می کشد.وقتی داری یکی دو ساعت آهنگ می سازی،یعنی از نظر زمانی با چیزی مثل اپرا روبرو هستی.برای همین خیلی از مواقع فکر می کردم که دارم اپرا می نویسم.به متن اپرا نیاز داشتم.تالکین در کتابش کلی شعر دارد.در جایی از کتابش آمده... و آن ها این شعر دو صفحه ای را خواندند.در فیلم شخصیت ها نمی توانستند بایستند و دو صفحه شعر بخواندند،وقت زیادی نبود و کار خوبی هم نمی شد.تقریباً فیلم 22 شخصیت اصلی دارد و پر است از عوالم،،فرهنگ،زبان و آدم های گوناگون.همۀ این ها باید در چند ساعت فیلم می گنجید.وی برای خلق آهنگ مناسب به سراغ سازهای متفاوتی رفت و حتی از دالسیمر،کمانچه و سازهای شمال آفریقا و شرق هند هم استفاده کرد.کار سختی پیش رو داشت،می گوید:کتاب ارباب حلقه ها یک اثر ادبی کلاسیک اروپایی است که مردم ان را در دانشگاه هم خوانده اند.داستان پهناوری است که دنیا و فرهنگ ها و زبان متنوعی دارد.من هم قبل از انجام دادن تحقیقی درست و حسابی نمی توانستم چیزی را شروع کنم.چهار ماه تمام روی ارباب حلقه هاتحقیق کردم و در این مدت هر چیزی که توانستم،خواندم.بعد همه را گذاشتم کنار و به خود گفتم: خب حالا خوب می دانم که دیگران دربارۀ ارباب حلقه ها چه فکر می کنند.این هم از قلم و کاغذ.حالا چه باید کرد؟.در نهایت موسیقی سومین فیلم از سه گانۀ ارباب حلقه ها به نام بازگشت شاه دو جایزۀ اسکار دیگر هم برای بهترین موسیقی متن و بهترین موسیقی آوازی نصیب هاوارد شور کانادایی کرد و تعداد جوایز اسکار او را به سه جایزه رساند.شور پس از فیلم ارباب حلقه ها برای فیلم هوانورد مارتین اسکورسیزی آهنگ ساخت و با خلق موسیقی کاملاً متفاوتی نسبت به فیلم پیتر جکسون بار دیگر توانایی خودش را در خلق ارکسترهای زیبا و استفادۀ بجا از سازهای مختلف نشان داد.وی هم اکنون مشغول آهنگسازی چند فیلم است که در سال 2007 به روی صحنه می روند.تنظیم سمفونی شش موومان ارباب حلقه ها هم از دیگر برنانه ای اوست که اخیراً در سال 2006 توسط ارکستر سمفونیک کشورهای متعددی از جمله انگلستان،آلمان سپری می کند.می گوید: من هر روز موسیقی می نویسم،مثل کسی که هر روز یوگا کار می کند.اگر اشتباه نکنم برامز بود که زنش هر ورز تا وقتی که او چند صفحه ای موسیقی نمی نوشت و زیر در اتاقش نمی انداخت به او اجازۀ خروج از جانه را نمی داد.من هم هر ورز تا زمانی که چند صفحه ای ننوشتم و ان را برای کسی اسکن نکرده ام و نفرستاده ام،خیالم راحت نمی شود و روزم به پایان نمی رسد.
زنده باد هاوارد شور
جالب بود؟
منتظر نظرات شما هستم.
دستت درد نکنه برومیر عزیز. کار خودت بود یا از جایی تایپ کردی؟
با سلام خدمت دوستان عزیز,ببخشید یه سوالی داشتم در نسخه دوبله شده جوانه پویا در ابتدای فیلم یاران حلقه که داستان حلقه ها رومیگه,یه جمله ای هست که میگه ( تاریخ به افسانه پیوست وافسانه اسطوره شد) ودر حین گفتن این جمله یه موسیقی بسیار حماسی وزیبا در حال پخشه که من عاشق اون تیکه اهنگ هستم .میخواستم بپرسم که اون اهنگ رو هاوارد شور ساخته یا کار اهنگساز دیگه اییه,وهمینطور اون اهنگ رو از کجا میتونم دانلود کنم . چون تمام ارشیو دانلود سایت رو گشتم اما نتونستم پیداش کنم. با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.
تو اين قسمت تا اونجايي كه يادمه،آهنگي نبود!فقط كيت بلانشت مونولوگ ميگه!
ميگم چه دوبله ضايعي كردن اين جمله رو!
يه ضرب المثله جمله اي كه بلانشت ميگه و اين معادل سازي درست نيست
یعنی اون اهنگ مال هاوارد شور نیست ,جل الخالق ولی به نظر من اون اهنگ خیلی شبیه کارهای هاوارد شور هستش.
به نظرم نباید آهنگی رو به خاطر آهنگساز معروفش دوست داشت ...
دوست داشتن باید صرفا از لذت بردن سرچشمه بگیره ، نه از شهرت طرف ، حالا چه اهمیتی داره که آهنگی که به دلت نشسته از کی بوده ( قضیه : ما قال و من قال ، است) .
ولی من از این که آهنگ فیلم های دیگه رو ارباب حلقه ها گذاشته بودن خیلی ناراحت شدم !
نمیشد همین موسیقی متنی رو که نمونش رو ما تو سایت داریم بعد دوبله رو فیلم بذارن ؟
منم موافقم! واقعا حذفش کار احمقانه ای بود. به نظر من بهترین موسیقی متن اونیه که موقع تماشای فیلم حال و هوای فیلم رو در بیننده القا کنه و شنیده هم نشه... منظورم اینه که نه اینکه آدم نشنوه منظورم اینه که آدم مثلا" داره یه تیکه رو نگاه می کنه حواسش نره به آهنگ...در عین حال که فیلم رو می بینه موسیقی تو ذهنش رسوخ کنه... نمی دونم منظورمو می فهمید یا نه؟ :D
با سلام حالا ببخشید میتونید بگید اون موسیقی که در حین گفتار اون جمله پخش میشد مال چه اهنگسازیه.با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.
لگولاس عزیز من میفهمم که چی میگیداما به نظر من اگه اون موسیقی کار اهنگ ساز دیگه ای هم باشه خیلی خوب حس حماسی فیلم رو انتقال میده به نظر من اون تکه اهنگ با اینکه کار اهنگ ساز دیگه ای باشه باز هم خیلی شاهکاره .من در پست های قبلیم هم گفتم که فقط نسخه دوبله فیلم های ارباب حلقه ها رو که مال جوانه پویا هست وتلویزیون هم اونها رو قبلا نشون داده بود رو دیدم وبا همین نسخه ها این فیلم رو شناختم وپی به عظمت کار پیتر جکسون وگروهش بردم.وهنوز هم نتونستم نسخه های اصلی وانگلیسی فیلم رو گیر بیارم ونگاه کنم.ولی خودمونیم ها این نسخه های دوبله هم خوبندوهمینطور ترجمه اش رو هم خوب انجام دادندتوی بعضی از سکانس ها واقعا ترجمه ها ونقش گویی های خوبی شده مثلا تون اون سکانسی که گاندولف میره تا با سارومان دیدار کنه سارومان جمله هایی میگه که الان دقیق یادم نیست اما هم ترجمه فوق العاده ای داره وهم زنده یاد استاد عطا ا... کاملی بسیار استادانه وعالی این نقش رو اجرا کرده وصلابت صدای سارومان (کریستوفرلی) رو به بهترین وجهی انتقال میده.با تشکر.
متاسفانه با نظرت موافق نيستم.ممكنه صدا گذاري ها خوب باشه در نظرت چون فيلم اصلي رو نديدي.و البته ترجمه متنشون هم واقعا فاجعه بود.من يه نيم ساعت از دوبرج رو از تلويزيون ديدم و واقعا نتونستم ادامه بدم
الندیل ،! تولکاس درست میگه!
شکوه و عظمت اهنگ ها و تناسبشون با صحنه ها توی فیلم اصلی واقعا شاهکاره ، چون این آهنگ ها متناسب با فضای فیلم و برای هر صحنه بخصوص ساخته شده ، غیر ممکنه موسیقی فیلمی دیگه که برای اهداف خودش ساخته شده ، بتونه جانشین خوبی واسه این آهنگ ها باشه !
ولی تو نسخه دوبله شده ، صدای بازیگران خیلی زیبا بود مخصوصا صدای گوینده سارومان و گندالف ! ( نه به خوبی خودشون).
من در پست های قبلیم هم گفتم که فقط نسخه دوبله فیلم های ارباب حلقه ها رو که مال جوانه پویا هست
برادر اگه یه پیام خصوصی بزنی به من... بهت می گم چی کار کنی و فیلم رو از کجا گیر بیاری! اون وقت راحت می تونی قضاوت کنی!
اهم...
ولي من زياد مخالف اون تيكه ي اول نيستم! هر چند اين كار صدا سيما رو تاييد نمي كنم كه آهنگ كش ميره و ميذاره رو فيلم يه بنده خداي ديگه اي {ايرانه ديگه!}... ولي اين يه تيكه ي اول فيلم استثناعن به فيلم خورده!! من به شخصه معتقدم اين تك خواني اول كه صدا سيما روش آهنگ گذاشته خفن تر از نسخه ي اصليه! {هر چند كه اون صداي پيرزن بجاي صداي بلانچت عجيب بود برام، ولي بازم بد نشده بود!}
تازگيام آهنگ هاي لوتر رو ميذارن براي بقيه ي فيلما همچنين تبليغات بازرگاني!
پ.ن: @النديل: من نميدونم اين موسيقي مسروقه مال كدوم بنده خداييه ولي دمش گرم!:دي! پيدا كردي به ما هم خبر بده!
ارادتمند...
ت.ت
تازگيام آهنگ هاي لوتر رو ميذارن براي بقيه ي فيلما همچنين تبليغات بازرگاني!
دقیقا
تازه نصف برنامه هایی که درمورد چیزای 2لت میذاره آهنگ فرار از زندان روش هست :D ( مثل اون اجلاس سران :D ~x( )
ولی من مخالفم! وقتی یه فیلم رو دارن دوبله می کنن باید اصل امانت رو رعایت کنن! :D
معنی نداره از خودشون آهنگ بذارن رو فیلم! این یه تحریف در آثار سینماییه و به اعتقاد من پی.جی باید به خاطر این عمل زشت از صدا و سیمای ایران شکایت کنه!!! :D
ولی من مخالفم! وقتی یه فیلم رو دارن دوبله می کنن باید اصل امانت رو رعایت کنن! :Dمعنی نداره از خودشون آهنگ بذارن رو فیلم! این یه تحریف در آثار سینماییه و به اعتقاد من پی.جی باید به خاطر این عمل زشت از صدا و سیمای ایران شکایت کنه!!! :D
تازه کجای اینم دیدی
روال داستانو عوض میکنن و یه داستان دیگه ازش میسازن
خیلی فیلم سراغ دارم که ...
آره راست می گی!!!! ور میدارن نژاد جدید از خودشون میسازان دوناتاناید دیگه چیه؟؟؟؟ من بعد دو هفته فهمیدم منظورش دونه داینه! :D
هالدیر شده بود آندیر... یه تیکه بود آراگورن شده بود یکی از عناصر جدول تناوبی... آرگون!!!!!!! تلفظ اسمهاشون افتضاح بود! آهنگ که دیگه بماند!
منم نميگم درسته اين كار... ولي به نظرم اين سرقت اينجا خيلي به فيلم اومده...
لگي جان اينجا ايرانه ها! به كي ميخوان شكايت كنن؟ اون موقع كه بهتر بود وضعشون اين فيلمارو از شبكه هاي عربي ميخريدن، حالا كه ديگه برادران حاشيه ي خليج فارسم محلشون نميذارن دارن فيلم قاچاق دوبله مي كنن... ماجرا از بيخ خرابه... اگه شكايتشون نتيجه اي داشت مطمئن باش برادران هاليوودي براي مصلحت من و شما دست رو دست نميذاشتن! حالا تحريف فيلم پيش كش...
پ.ن:اين پست اصلن سياسي نبود!:ال
ارادتمند...
ت.ت
:D حالا که فکر می کنم می بینم راست می گی ها ت.ت...!!!
ولی خاک تو سر جوانه ی پویا که عرضه ی دوبله کردن یه شاهکار سینمایی رو هم نداشت! :D
ولی تا اونجایی که من میدونم این فیلم ها رو صدا وسیمای خودمون دوبله کرده بود وجوانه پویا هم همونها رو پخش کرده.
ولی می گه دوبله و پخش از جوانه ی پویا... :D
به حرفهاشون زیاد توجه نکن دوست عزیز اونها برای گرم کردن بازار خودشون این رو می گن تا قبل از اینکه این فیلم ها رو جوانه پویا پخش کنه وبه بازار بفرسته,اول از همه صدا وسیما این فیلم ها رو پخش کرده بود.
اووووووووووووووووو پس باید برم خر صدا و سیما رو بگیرم!... :D یه آشی براشون بپزم... :D موندم چه طوری هاوارد شور این توهین بزرگ رو تحمل کرده؟!
يك چيز مهم. در دوبرج پس از افتادن آراگورن از صخره آرون به خوابش نمياد.
اون رو نميبوسه.
بلكه از نفس الفي و ناميراي خود در دهان آراگورن مي دمد تا او جاني دوباره بگيرد و آن صحنه به breath of life معروف است. شعر آن قسمت نيز به همين نام است.
به نظر من تيتراژ ها از بقيه آهنگ ها قشنگ تر است.
علاوه بر اون آهنگ آمدن بالروگ كه گروه فرار مي كنه به سمت پله ها
آهنگ ابتداي دو برج مو قع جستجوي آراگورن و همراهانش و موقع نبرد هلمزديپ
و قسمت سوم ها همه آهنگ ها قشنگ تر بود.
قشنگ تر از همه آهنگ قسمتي است كه گندالف پشت دروازه به پيپين ميگه اين آخر سفرمون نيست و والينور رو توصيف ميكنه و به خاطر بازي قشنگش من هميشه گريم ميگيره.
و آهنگ تيتراژ آخر
What can you see ….
شگفتي در آهنگ هاي ارباب حلقه ها اين است كه براي هر مكان در سرزمين ميانه و هر شخصيت در ارباب حلقه ها يك آهنگ مخصوص ساخته شده. مثلاً آهنگ آيزنگارد هميشه يك استيل خاص داشته.
مو قع پخش اولين ارباب حلقه ها از تلويزيون در سال 2001 من كه 8 ساله بودم هيچوقت يادم نميره.
وقتي فيلم تموم شد فكر كردم كه آخرش بالاخره چي شد.
تا اين كه سال بعد در روزنامه خواندم كه ارباب حلقه هاي 2 و 3 اكران شد و سال بعد نيز در تلويزيون پخش شد.
اما در سال1380 كه صدا و سيما اقدام به دوبله آن فيلم عظيم نمود هيچ وسيله پيشرفته اي نداشت.
مي دانيد كه موقع دوبله ، صداي كل فيلم را حذف مي كنند سپس از نو صداگذاري مي كنند.
ديالوگ ها را كه راحت ضبط مي كنند و در فيلم مي گذارند.
صداي افكت ها را هم كه با هر بدبختي هست تهيه مي كنند.
اما آهنگ ها چي؟ در سال 1380 از طرف صدا و سيما گروهي موظف شدند كه چند آهنگ مختلف براي فيلم بسازند.
آهنگ هايي كه اولين بار توسط فيلم ارباب حلقه ها 1 از تلويزيون پخش شد سپس توسط هري پاتر و سنگ جادو و بعد در برنامه هاي مختلف پخش شد. :D
اما صدا و سيما سعي كرد آهنگ هايي شبيه آهنگ هاي خود فيلم براي ارباب حلقه ها 2 و 3 بسازد. براي همين از آهنگ هاي ارباب حلقه ها 1 ديگر استفاده نشد.
يكي از اين آهنگ ها حقا قشنگ است. موقعي كه ياران وارد دارودولف مي شوند.
و موقعي كه گندالف مردد نشسته در سه راهي موريا با فرودو حرف مي زند.
اما در سال پيش هنگامي كه سرانجام هاوارد شور نگارش كامل آهنگ هاي ارباب حلقه ها را روي اينترنت قرار داد صدا و سيما هم اونا رو گرفت و تمام فيلم هاي سينمايي كه در سال پيش و عيد امسال پخش شد همه شامل آهنگ هاي آشنايي بودند.
آهنگ هاي فيلم ارباب حلقه ها.
چه قدر خنده دار. :D) :D) :D)
كار قشنگ ديگه اي كه صدا و سيما كرد اين بود كه ديالوگ هاي الفي كه شامل زير نويس نبودند را از خود يك معني در وكردند و روي فيلم غالب كردند. ~x(
از همه خنده دار تر موقع رويارويي آراگورن با سائرون در قسمت سوم است.
«آراگورن،وارث ايسيلدور،ميراثتو به گور خواهي برد.» :- :D
ما تو فيلم جز اله سار چيز ديگه اي نفهميديم. صدا و سيما چي جوري تونست ديالوگ خصوصي آن دو را بفهمد و ترجمه كند الله اعلم. :D
ولي خوش شانسي عجيب تلويزيون هنگام ورد خواندن سارومان روي اورتانك براي ريزش كارادهراس است. ميگه «اي صخره هاي كاراد هراس صداي سارومان رو بشنويد و ...»
درست الفي رو معني كردن.(البته كاملا شانسيه. تلويزيون چي ميدونه الفي چيه)
در ضمن اين مطالب مطابق واقعيته ها.
نمیبوسه ؟
چشمام چقدر منفی نگرن ، باید خجالت بکشن . صحنش مثل نجات دادن ترینتی تو ماتریکسه ، توسط نمو ! با این تفاوت که حرکت آرون قشنگ تر بود .
من تیتراز قسمت دو رو زیاد دوست ندارم ولی بین بازگشت پادشاه و یاران حلقه نمیشه انتخاب کرد.
عجب صدا و سیمای موزی داریم ما ... من میگفتم چه ربطی داره آراگورن بعد این سخن سائرون:«آراگورن،وارث ايسيلدور،ميراثتو به گور خواهي برد.» ، ((میگه برای فرودو)) ..... ، تا فیلم اصلی رو ندیدم فکر میکردم مشگل چیز دیگه اییه ... بیچاره سائرون .
واقعا جالب بود ، ممنون.
فکر کنم این صدا و سیما با سائورون خصومت شخصی داره...!!!
ولی ای کاش صدا و سیما قبل از دوبله کردن فیلم حداقل پاورقی های کتاب رو نگاه می کرد که اسمها رو درست تلفظ کنه!!!
نوشته ی باحالی بود تور!!!! :D
با سلام خدمت دوستان عزیز,چند روز پیش داشتم توی ارشیو مجلاتم می گشتم که یه مطلب پیدا کردم که که بیانش در اینجا خالی از لطف نیست,مطلب راجع به موسیقی نسخه دوبله فیلمthe lord of the ringsهست,درنسخه دوبله فیلم ارباب حلقه ها در بعضی از بخش های فیلم از خود موسیقی اصلی فیلم استفاده شده مثلا در بخش معادن موریا, پل خزوود دوم.ولی در بخش های دیگر فیلم از موسیقی فیلم هاملت ساخته اهنگ ساز مشهور انیو موریکونه وبه کارگردانی فرانکو زفیرلی کارگردان ایتالیایی فیلم استفاده شده است.این مطلب رو از از مجله سروش هفتگی, شماره1407نقل کردم . حالا دیگه نمیدونم تا چه حد این مطلب درسته چون من هم اون رو از منبع دیگه ای(سروش) نقل میکنم.
اما آهنگ ها چي؟ در سال 1380 از طرف صدا و سيما گروهي موظف شدند كه چند آهنگ مختلف براي فيلم بسازند.آهنگ هايي كه اولين بار توسط فيلم ارباب حلقه ها 1 از تلويزيون پخش شد سپس توسط هري پاتر و سنگ جادو و بعد در برنامه هاي مختلف پخش شد. :D
اما صدا و سيما سعي كرد آهنگ هايي شبيه آهنگ هاي خود فيلم براي ارباب حلقه ها 2 و 3 بسازد. براي همين از آهنگ هاي ارباب حلقه ها 1 ديگر استفاده نشد.
و
درنسخه دوبله فیلم ارباب حلقه ها در بعضی از بخش های فیلم از خود موسیقی اصلی فیلم استفاده شده مثلا در بخش معادن موریا, پل خزوود دوم.ولی در بخش های دیگر فیلم از موسیقی فیلم هاملت ساخته اهنگ ساز مشهور انیو موریکونه وبه کارگردانی فرانکو زفیرلی کارگردان ایتالیایی فیلم استفاده شده است
هردو ميتونه درست باشه چون راستش من هم اون مطلب رو از يكي از دوستام شنيدم.
اما به نظرم مطلب من درست تر باشه چون در تمام برنامه ها و فيلم هاي صدا و سيما از اون آهنگ ها استفاده ميشه.
با سلام خدمت دوستان عزیز,تور دوست عزیز دیروز داشتم تو اینترنت سرچ می کردم یه وبلاگی بود که اسمش الان یادم نیست وتوی مطالب اون وبلاگ گفته بود که در نسخه ای که تلویزیون پخش کرده بود از اهنگ متن فیلم اخرین موهیکان محصول سال1992و به کارگردانی مایکل مان استفاده شده بود.واهنگسازان این فیلم هم اهنگساز مشهور و برجسته جهان تروور جونز که به کمک همکار قدیمی خود رندی ادلمن کار اهنگسازی این فیلم رو انجام داده بودند.خوب در مورد صحت این مطلب باز هم من نمی دونم چه قدر درسته چون من این مطلب رو از منبع دیگه ای نقل میکنم .با تشکر.
اگه اين جوريه كه واقعا خاك بر سر صدا و سيما.
باز اگه مطلب من درست مي بود لااقل يه چيزي بود كه اگه كسي از صدا و سيما بد مي گفت بشه طرفداري شو كرد!!
برو ببين اگه گفته تو صحت داره كه لينك دانلودي چيزي به من بده چون واقعا آهنگ قسمت موريا(در نسخه دوبله صدا و سيما) قشنگه.
و راستشو بگم منو ياد كودكيم ميندازه چون با نسخه دوبله فيلم بزرگ شدم!!!
تور دوست عزیز اگر به ارشیو دانلود سایت سر بزنی در بخش موسیقی یاران حلقه پل خزوود دوم(البته به انگلیسی نوشته شده) میتونی دانلودش کنی.
نه نه!
موسيقي نسخه دوبله رو ميگم. كه تلويزيون رو فيلم گذاشته.
تو هم گفتي كه ظاهرا آهنگ متن يك فيلم ديگه بوده
از اهنگ متن فیلم اخرین موهیکان محصول سال1992و به کارگردانی مایکل مان
تور دوست عزیز من اهنگ هایی رو که تلویزیون رو فیلم ها پخش کرده بودرو دقیقا یادم نیست ,اما توی نسخه دوبله شده جوانه پویا اهنگ این قسمت اهنگ اوریجینال خود فیلم هستش.اونی که شما میگید توی تلویزیون پخش کردند توی پست های قبلیم از مجله سروش نقل کرده بودم.اهنگ های نسخه دوبله از فیلم هاملت به کارگردانیه فرانکو زفیرلی,واهنگسازی انیو موریکونه برداشته شده و روی فیلم گذاشته شده.
همون.
منظور اين كه اون آهنگ رو دوست دارم.
(مسئله رو چرا اين قدر پيچيدش ميكني؟؟ :D )
سلام ، دوستان ، متن و معنی آهنگ ها رو کجا میشه پیدا کرد ؟
مثلا آهنگ billbos song ، که فکر کنم تعدادی بچه ترانه ای میخونن ، خیلی دلم میخواد بدونم که چی میگن ؟
ممنون میشم اگه متن ترجمه شدش رو در اختیارم بذارید .
تاپيك آموزش زبان الفي در بخش كتابخانه هاي آردا رو دنبال كن.
گرچه الان راكده. اما 2 يا 3 تا موزيك الفي رو معني كردم.
منتظر بقيشم باش.
در مورد موسیقی که روی فیلم گذاشتن همینطور که الندیل هم گفت موسیقی فیلم آخرین موهیکانهاست. در این مورد مطمئن باشید 100% :D
موسیقی فیلم واقعا فوق العاده اس و سهم زیادی از زیبایی فیلم مربوط به موسیقیه :ymapplause: L-) :D
آهنگ های زیبای فیلم:
آهنگ ابتدایی فیلم که وقتی اسم فیلم رو می نویسه( این وقتی که آرگونات رو نشون می ده با یه ریتم دیگه پخش میشه)
concerning-hobbitsاین آهنک یه مدتی رو تبلیغ استیل البرز بود فکر کنم :D :x )
black rider آهنگی که وقتی سواران سیاه رو نشون میده خیلی وحشتناکه :D
many meetings آهنگ ریوندل
a journey in the dark قسمتی که دوارفدولف رو نشون میده
lothlorien (آهنگ به قول شما سوگواری برای گاندالف. همون آهنگیه که توی صحنه ای که الف ها می یان به هلز دیپ پخش میشه فقط ریتمش تند تره و چند بار دیگم پخش میشه مثلا بعد از منفجر شدن دیوار و حمله الف ها به رهبری آراگورن)
آهنگ عقاب ها ( تو قسمتی که گاندالف با شاپرک حرف میزنه و قسمتی که جلوی دروازه ی سیاه عقاب ها می یان) :D
uruk-hai یکی دیگه از آهنگ های مشهور فیلم . صحنه ی دنبال کردن اوروک-های هاو...
king of golden hall آهنگ مخصوص روهان و ادوراس :x
the black gate is closed این یکی در اکثر صحنه های که موردور رو نشون میده پخش میشه معادل آهنگ اینزنگارده( توی آخرای آهنگuruk-hai این آهنگ با آهنگ آینزگارد ترکیب می شه)
evenstar آهنگ قسمتی که الراند در مورد سرنشت آرون حرف می زنه
breath of life هم که دوستان توضیح دادن( آخر این آهنگ هم وقتی که آراگورن سوار بر اسب به هلمز دیپ میرسه)
helms deep موقعی که گرگ های آیزنگارد حمله می کنند
fourth eorlingas موقعی تئودن و بازمانده های توی هورنبرگ بیرون می یان( این توی بازی هم وقتی مرحله تموم می شه پخش میشه
آهنگی که وقتی گاندالف و ائومر به هلمز دیپ می یان
stewart of gondor وقتی فارامیر و یارانش دارند میناس تیریث رو ترک می کنند
white treeروشن شدن آتشگاه ها (این همون آهنگه return of the king با یه ریتم دیگه)
ride of the rohirrims (اون جایی که تئودن وارد دون هارو می شه میگه گریمبولد چند نفرن؟)
twilight & shadow آرون پیش بینی الراند رو می بینه :x
end of all things اونجایی که اسمیگل حلقه رو بدست می یاره
return of the king آهنگ اصلی قسمت سوم در تاجگذاری اله سار، یه بار هم لحظه ی ورود گاندالف و پیپین به میناس تیریث با یه ریتم تند تر پخش میشه و ..
و در آخر into the west
خب تقریبا همشو گفتم :x ولی این 9 تارو بیشتر از همه دوست دارم :x
concerning-hobbits
آهنگ عقابا
black rider
a journey in the dark
lothlorien
ride of the rohirrims
twilight & shadow
return of the king
end of all things
آره راست می گی!!!! ور میدارن نژاد جدید از خودشون میسازان دوناتاناید دیگه چیه؟؟؟؟ من بعد دو هفته فهمیدم منظورش دونه داینه! :Dهالدیر شده بود آندیر... یه تیکه بود آراگورن شده بود یکی از عناصر جدول تناوبی... آرگون!!!!!!! تلفظ اسمهاشون افتضاح بود! آهنگ که دیگه بماند!
با وجود اینکه بارها فیلم رو دوبله دیدم همچیزی رو نشنیدم :D :x (دوناتاناید و آندیر رو میگم) می شه بگی دقیقا کجای فیلمه؟
قبول دارم دوبله ی فیلم در برخی قسمت ها ضعیفه مثلا:
گاندالف رو گاندولف تلفظ می کنن
قسمتی که گاندالف وآراگورن و اینا به ادوراس می رسن گادالف میگه :D ادوراس! و تالار طلایی مدوسلد) و توی فیلم سوم تئودن به ائووین میگه ( جانشین من در گولدن هال تویی :D )
در ضمن میتراندیر و هم همون گاندووووولف ترجمه کردن.
میتریل رو زره توری :x
قسمت هایی هم که خودشون دیالوگ در ست کردن خیلی عجیبه! ( صخره های کارادراس- صحبت سائورون با آراگورن ویه قسمت عجیب: اون جایی که دنه تور به گاندالف میگه (( فرمانروای گاندور منم نه یک ژنده پوش !!!!!!؟؟؟؟؟؟ ژنده پوش؟!؟!؟! :D :D )
ولی در مجموع دوبله ی فیلم خیلی خوب بود مخصوصا صدای دوبلور ها که خیلی شبیه صدای بازیگرای اصلی بودن ( به ویژه صدای آراگورن- فرودو- سارومان- گاندالف -سم و...) یادتون نره که ایران یکی از بهترین کشور ها ذر زمینه دوبلاژه
زیرنویس فیلم هم خیلی افتضاح بود
در کل برای ترجمه فیلم باید از یه کسی آشنا با تالکین استفاده میکردن
در اين شكي نيست كه پتانسيل يكي از بهترين دوبلاژهاي دنيا رو
ايران با وجود پيشكسوتان بيشمار و هنرمندان خوب داره.
اما اي كاش همينقدر هم دلسوز داشت ...
اگر بخواي آهنگ هاي محشر فيلم رو نام ببري فكر كنم 300تايي بشن...!
نه دیگه سیصدتا نیست :ymapplause: L-)
اقا این دو تا گروه آهنگی که برای دانلود تو آرشیو دانلوداتون گذاشتین باهم فرق داره یکی اهنگ کله اون یکی پارت به ترک به ترکه
این آهنگ بیستم دوبرج درست نشد؟؟ :D :D :-? :D
این آهنگ بیستم دوبرج درست نشد؟؟ :D :D :-? :D
شرمنده پاک فراموش کردم به اله سار بگم!
با سلام خدمت دوستان عزیز, یادتونه که من توی صفحه چهارم این مبحث یعنی موسیقی فیلم یه سوالی پرسیده بودم واون هم این بود که موسیقی ابتدای فیلم یاران حلقه وقتی که جسد ایزیلدور در رودخانه بزرگ غرق میشه ,آهنگی که حین اون صحنه توی نسخه دوبله شده یاران حلقه پخش میشه کار هاوارد شور هست یا نه؟
راستش تا اون زمان که من اون سوال رو توی مبحث پرسیده بودم نمی دونستم که اون آهنگ کار هاوارد شور نیست .چون نسخه زبان اصلی فیلم رو ندیده بودم و وقتی که تولکاس استالدو ی بزرگ گفتند که اون آهنگ مال فیلم نیست ,خیلی تعجب کردم.
خوب چون نمیدونستم اون آهنگ مال فیلم نیست وبعدا روی فیلم گذاشتند(توی نسخه دوبله) هی دنبال این آهنگ بودم اما نمی تونستم پیدا کنم .تمام آرشیو سایت اردا رو گشتم وهمه آهنگ های یاران حلقه رو دانلود کردم اما اثری از اون آهنگ نبود .این حرفایی که الا امروز می نویسم حکایتش مال تقریبا یازده ماه پیشه که تازه توی توی سایت عضو شده بودم.خوب من هم فکر می کردم که آخه چرا نمی تونم این آهنگ رو پیدا کنم ؟ولی بعد از اون مباحثه ای که در اون تاریخ توی صفحه چهارم مبحث موسیقی فیلم مرقومه که با جمعی از دوستان مثل تولکاس ,لگولاس گرینلیف ,ارون و تورین تورامبار و.... در این مورد بحث کردیم .فهمیدم که این آهنگ مال فیلم نیست و یه آهنگ دیگه هست که روی فیلم گذاشتند.بعد از اون در صفحه ششم وهفتم این مبحث دو تا پست نوشتم که اون آهنگ ها مال کدوم فیلم هاست که حتما یادتون هست واگر مراجعه کنید می بینید.
وحالا می خوام ادامه اون مطلب رو به صورت کامل بنویسم:اگه یادتون باشه از دو فیلم نام برده بودم فیلم آخرین باز مانده موهیکان ها وفیلم هاملت ,بعد از اون دست به کار شدم وآرشیو فیلم ها ومجلاتم رو کامل گشتم وهمینطور یه چرخی هم توی اینتر نت زدم تا در این مورد اطلاعات جمع کنم.
می خوام به صورت خطی آهنگ های فیلم یاران حلقه (نسخه دوبله ) رو بررسی کنم اینجا .
خوب وقتی فیلن شروع میشه وآرم نیولاین سینما و همینطور تیتراژ فیلم میاد از آهنگ خود فیلم استفاده کردند. در نخستین صحنه فیلم که ساخته شدن حلقه ها و پخش کردن اونها بین فرمانروایان سرزمین های میانی رو نشون میده آهنگ فیلم تغییر می کنه در این بخش از آهنگ فیلم هاملت به کارگردانی فرانکو زفیر لی و با آهنگسازی انیو موریکونه محصول سال1990استفاده شده .
دقیقا از اون صحنه که اورک ها از بالای تپه پایین می افتند ولرد الروند فریاد حمله سر میده آهنگ های خود فیلمه تا صحنه ای که کلاه خود سائورون می افته زمین و ایسیلدور حلقه رو برمی داره از این صحنه به بعد آهنگی که شنیده میشه قطعه اصلی فیلم آخرین بازمانده موهیکان ها به کارگردانی مایکل مان وبا بازی دنیل دی لوئیس,محصول سال 1992 هست .آهنگساز این فیلم هم آهنگ سازان مشهور تروور جونز و رندی ادلمن هستند.وقتی که بخش پرولوگ تموم میشه در ابتدای فیلم باز هم قطعه دیگری از این فیلم شنیده میشه در بخش های مختلف بعدی فیلم که گاندولف ,بیلبو ,فرودو ...با هم حرف می زنند چند قطعه دیگر از این فیلم وفیلم هاملت و موسیقی اورجینال خود فیلم استفاده شده.در صحنه ای که گاندولف وسارومان با یکدیگر در آیزنگارد صحبت می کنند وبا هم درگیر میشند از قطعات (نیایشگر)و (روح) استفاده شده که باز هم متعلق به موسیقی فیلم هاملت هست.در صحنه ای از فیلم که فرودو با تیغ مورگولی سوار سیاه زخمی شده و ارون بعد از نجات دادن او از دست سواران سیاه اون رو در آغوش میگیره از قطعه (خاطرات سبز) اثر ونجلیس که برای فیلم بلید رانر (1982) ساخته شده استفاده شده .
همینطور در بخش ریوندل اونجایی که زره میتریل رو بیلبو به فرودو هدیه میده وهمینطور موقعی که یاران حلقه قلمرو بانو گالادریل رو ترک می کنند از قطعه اصلی فیلم شجاع دل (1995)به کارگردانی مل گیبسون وآهنگسازی جیمز هورنر استفاده شده هست.خوب در واقع میبینم که موسیقی فیلم یاران حلقه (دوبله) ترکیبی از آهنگ های خود فیلم و چندین اثر حماسی و بزرگ دیگه هست.
در نسخه دوبله ارباب حلقه ها: یاران حلقه موسیقی متن فیلم رو کمی تغییر دادند وما اهنگ های مختلفی هم از از موسیقی متن یاران حلقه که کاره هاوارد شور هست رو می شنویم وهم موسیقی متن چند تا فیلم حماسی وبزرگ دیگه رو می شنویم .در سه نقطه از فیلم یکی وقتی که ایسیلدور میمیره دومی اونجایی که سام وفرودو ومری و پیپین از مزرعه دزدی می کنند وبعد فرار می کنند وسوم اونجایی که در معادن موریا یاران حلقه راه رو گم کرد ند وگاندولف برای فرودو از تقدیر ونقش اون در زندگی و ترحم بیلبو نسبت به گالوم صحبت میکنه وچهارم اونجایی که گروه وارد سرزمین بانو گالادریل میشند آهنگی شنیده میشه که در واقع قطعه وتم اصلی فیلم اخرین باز مانده موهیکان ها محصول سال۱۹۹۲ وبه کارگردانی مایکل مان کارگردان متفاوت سینمای هالیوود هست.این فیلم (اخرین بازمانده موهیکان ها)داستانش در سال ۱۷۷۵ اتفاق می افته ودرباره نبرد سرخ پوستان قبیله پونی با انگلیسی هاست که در این جنگ فرانسوی ها هم به طرفداری از سرخ پوست ها بر می خیزند.به جز اهنگ این فیلم ما اهنگ های دیگه ای از موسیقی متن فیلم های دیگر رو در نسخه دوبله یاران حلقه می شنویم .مثلا در بخش های مختلف فیلم قطعاتی از موسیقی متن فیلم هاملت محصول سال ۱۹۹۰ به کار گردانی فرانکو زفیرلی رو می شنویم که اهنگساز این فیلم انیو موریکونه اهنگساز بزرگ ایتالیایی هست.در ضمن باید اشاره کنم که موسیقی متن شاهکار فیلم اخرین باز مانده موهیکان ها اثر دوتن از اهنگسازان نامدار وبزرگ جهان به نام های تروور جونز ورندی ادلمن هست. در بخش هایی از فیلم اونجاهایی که ریوندل رو نشون میده ما قطعاتی از موسیقی متن فیلم شجاع دل به کارگردانی و بازیگری مل گیبسون ومحصول سال ۱۹۹۵ رو می شنویم که اهنگساز این فیلم هم اهنگساز بزرگ واسکاری هالیوود جیمز هورنر اهنگساز فیلم های تایتانیک و تروا هست که چندین بار جایزه اسکار بهترین موسیقی رو برای فیلم های مختلف کسب کرده.
این در حالی که در دوقسمت بعدی یعنی دو برج و بازگشت پادشاه از این سه گانه این اعمال تکرار نشده و از آهنگ فیلم های دیگر استفاده نشده .
در واقع فقط در قسمت اول این سه گانه یعنی یاران حلقه در نسخه دوبله آهنگ فیلم رو کمی تغییر دادند و در قسمت دوم وسوم هیچ تغییری در موسیقی فیلم ایجاد نکردند و موسیقی که در قسمت های دوم وسوم شنیده میشه همشون اورجیناله و مال خود فیلمه.
با تشکر
الندیل پادشاه انسان ها
توضیحات کاملی بود الندیل. الان که فیلم دوبله رو دوباره نگاه کردم موسیقی ها رو شنیدم.
دوستان می شه یه سایت خوب برای دانلود موسیقی متن فیلم های مختلف معرفی کنید :-?
recital.blogfa.com
من یک موسیقی متن باز عاشق ارباب حلقه هستم و با اطمینان می گم که موسیقی ارباب حلقه شاهکار ابدی دنیای موسیقی
داداش این ادرس چه سایتیه ربطی به اهنگ ارباب حلقه ها داره یا نه :-?
حالا که می بینم ربطی نداره- ولی جالب قسمت کلاسیک جالبی داره سایت وبلاگ واسه خودته :D
دوستان اون آهنگی که تو نسخه ی اکستنده اونجایی که ائووین بهوش میاد تو شفاخانه ها و فارامیرو می بینه و اینا... اسمش چیه؟من هرچی می گردم پیداش نمی کنم.
برو اینجا:
https://arda.ir/multimedia/downloads/cat ... dings.html
باید این باشه:
DISC 3 - 11 The Houses Of Healing - Ft- Liv Tyler (6.81 MB)
من نسخه ی اکستندو ندارم! :D
خیلی غم انگیز و دردناکه! :D( :-? :-(
خود ارباب حلقه ها رو هم مشهد خریدم(!) اینجا نداشت... :D
با سلام خدمت دوست جدیدمون بانو گالادریل,ورودتون به سایت اردا رو تبریک می گم.گفتین از مشهد پیدا کردین مگه تو خود رشت فیلم the lord of the rings پیدا نمیشه؟
سلام خیلی ممنون!
نه! اگه هم باشه نصف و نیمه وسانسور شده یا زبان فرعیه! :D
مشهد 5 تا DVD شو گرفتم 10000 تومن بدون نسخه ی اکستند! :-?
خوب خیلی گرون فروختند من نسخه اکستندد ادیشن فیلم رو از شهر خودمون (تبریز)پیدا کردم (بلاخره و پس از مدت ها انتظار و جستجو پیداش کردم).که شامل 6 دی وی دیه که قسمت اول ودوم نسخه طولانی (اکستندد ادیشن)هستند وقسمت سوم نسخه سینماییه.هر فیلم شامل 2 دی وی دیه با کیفیت عالی وHD .جمعا 6 دی وی دی برام 6000 هزار تومن هزینه برداشت.
با تشکر
الندیل پسر آماندیل ,فرمانروای پادشاهی متحد آرنور وگاندور.
آره خیلی گرون بود اما چون من از کلاس چهارم دبستان دنبالش بودم طاقت نیاوردم بذارمش برم دنبال یکی ارزون تر. :D
یه مدت هم هست دارم برای نسخه ی اکستند پرپر میزنم ولی پیدا نمیشه! وقتی بچه ها حرفشو میزنن دلم آتیش میگیره! :-? :D( :D( :-
ببخشید اینو می پرسم مگه شما چند سالتونه که از چهارم دبستان دنبال نسخه طولانی فیلما هستید .
به Gladril و الندیل:
این تاپیک مربوط به موسیقی فیلمه نه نسخه اکستند. بحث های نامربوط رو همینجا تموم کنید و در صورت علاقه به تاپیک خودش برید.
به الندیل:
جای این حرفها اینجا نیست. توی پروفایل هر کس سن و علایق و بقیه مسائل شخصی که میخواد بقیه بدونن هست. اگر هم نباشه یعنی نمیخواد بگه. جای صحبتهای شخصی توی پیغام خصوصیه.
WOW!!!!!مرسی اخوی مهدی!واقعا" این لیو تایلر بود؟؟؟من که باورم نمیشه!صداش زیاد شبیه خودش نبود!
خواهش میکنم قابلی نداشت. آره صدای خودشه به نظرم خیلی شبیه صدای خودش بود ولی در کل صدای خوندن با صدای حرف زدن متفاوته.
تا جایی که من فهمیدم آهنگ Namarie رو که از اینجا دانلود کردم همون شعر داخل کتاب یاران حلقه صفحه ی 740 هستش به این صورت:آی! لورری لانتار لاسی سورینن! ینی آنو تیمه و رمار... بعد از این داخل کتاب نوشته "آلدارون" اما چرا داخل آهنگش میگه: ...ینی آنو تیمه ورمار "هارا هالا هارا"...؟ داخل کتاب اشتباهه یا داخل آهنگ با من اشتباه میشنوم؟! :-?\
بالاخره کدوم درسته؟! :-\ :|\ X(\
سه گانه ارباب حلقه ها کاملترین فیلمیه که من تا بحال دیدم چه تصویرش چه صداش و چه ... همش کامل و بی نقصه . شاهکار سینمای قرن 21 تا به امروز از نظر من . الانم بی صبرانه منتظره هابیت هستم چون شنیدم اقای جکسون تمام یارانش که در سه گانه ارباب حلقه ها در کنارش بودن را دوباره فراخوانده ! [-( ;) :((
نه دقیقا.....تعصب ممنوع
تصویر برداری هیچ فیلمی به زندگی زیباست نمیرسه
جلوه های ویژه هیچ فیلمی تا به حال طبیعی تر از فارست گامپ در نیومده
و البته موسیقی متن هیچ فیلمی زیباتر از فتح بهشت نیست
البته ارباب حلقه ها موزیکی داره که به دل مینشینه ولی تمام نظر سنجی ها اینو میگه که بهترین تراک موزیک متن دنیا conquest of paradise
است
امیدوارم مرا ببخشی ولی منم مثل تو عاشق ارباب حلقه هام از حلقه سایرون تا ماهی گندیده گالوم اما به حق اینا یه سروگردن از ارباب حلقه ها برتره :ymsmug:
باهات مخالفم!
اینکه میگی بهترین جلوه ویژه رو فارست گامپ داره اشتباهه . اون جلوه ویژه که تو فارست گامپ به کار برده شده و تام هنکس و جان اف کندی رو با هم رو به رو کرده با جلوه ویژه لوتر و سایر فیلم ها مثل قطب نمای طلایی- هری پاتر- ترانسفورمرز و ... آسمون تا زمین فرق داره. اون از یه جنس دیگه س! این یه جنس دیگه! من که تخصصی در این زمینه ندارم که اطلاعات دقیق تر توضیح بدم ولی اونچه خودم گرفتم اینه. از مهدی که دستی در این زمینه داره کمک می خوام! :ymsmug:
فتح بهشت، نشنیدم موسیقیشو و نامزد اسکار هم نشده موسیقیش(اینکه فتح بهشت بهترین موسیقیه، سلیقه شخصی شماس). ولی خدایی ارباب حلقه ها بهترین موسیقی رو داره.
قبول دارم فیلم برداری لوتر ضعیفه البته به غیر یاران حلقه.
درباره جلوه های ویژه نمیشه به همین راحتی نظر داد. باید به زمان فیلم هم دقت بشه. من فارست گامپ رو ندیدم اما تصاویر اون صحنه ای که میگین رو تو گوگل پیدا کردم. به زمان خودش کار خیلی خفنی بوده. ارباب حلقه ها هم در زمان خودش بهترین جلوه ویژه رو داشت و استاندارد جلوه های ویژه رو چند قدم جلو برد اما بازم میگم نمیشه جلوه های ویژه فیلمهایی که اختلاف زمانی دارن رو با هم مقایسه کرد. به قول تولکاس فیلمهای دهه 30 و 40 همین که رنگی بودن خیلیه!
اما درباره فیلم برداری اصلا باهات موتفق نیستم. خیلی فیلمها فیلمبرداری به مراتب بهتری نسبت به زندگی زیباست داشتن.
موسیقی فیلم فتح بهشت خیلی قشنگه و جزو یکی از بهترین موسیقی های تاریخه. یادمه یکی از آهنگاشو روی یکی از انیمیشنهام انداخته بودم.
ونجلیس یکی از پیشگامان نیو ایج هست و فتح بهشت بهترین آلبومشه. اما همیشه انتخاب بهترین یه چیز سلیقه ای و کاملا غیر ممکنه و هیچ شخص یا مرجعی نمیتونه بهترین موسیقی رو انتخاب کنه.
عزیزان میتونیم همه اینا رو تو سایت IMDB ببینید و به حرفای من برسید
شهزاد
کجای imdb نوشته بهترین موسیقی متن مربوط به فتح بهشته یا بهترین فیلم بردای مربوط به زندگی زیباست؟ /:ymsmug:
من سمفونی ارباب حلقه ها را دیدم وتوصیه میکنم افرادی که به برتری ارباب حلقه ها شک دارن حتما ببینند اگه خواستین لینک تورنتشو میذارم
البته اسکار موسیقی با بد سلیقگی داده میشه مثلا به شاهکاری مثلthe mission یاgladiator .chocolat 3:10 to yuma داده نشده
به نظر من موسیقی پایانی بازگشت پادشاه خیلی قشنگه
may it be..........
من هم may it be ...رو دوست دارم ولی مال یاران حلقه هست نه بازگشت پادشاه."لی داین ..."مال بازگشت پادشاه هستش.
یه سوال:
این ben dek maestro که به عنوان آرتیست بعضی از ترک هاست کیه یا چیه چون من چیزی پیدا نکردم دربارش
دقیقا اسکار کثیف با بد سلیقگی خودش چه موزیک هایی رو که جایزه نداد
تف به تو اسکار وقتی که هانس با شکوه بهترین موزیک تاریخی دنیا رو با حماسه خیره کننده اش ساخت تو چیکار کردی هه به اژدهای خمان و ببر غران تان دون جایزه دادی که چیزی جز تقلید نبود
وباز هم تف به تو اسکار وقتی که
آهنگی به زیبایی اون استار در میان موزیک ها دلبری میکرد تو به فریدا جایزه دادی لعنت به تو اسکار
در سال 2009 به جای حماسه ی آواتار به مشتی خزعبل یعنی فیلم بالا جایزه دادی
در سال بعدش تو به تلقین با شکوه جایزه ندادی و امسال نیز هیوگو و اسب جنگی فداییان اسکار کثیف شدند
چقدر با خشم و غضب در مورد اسکار حرف میزنی ! این که اسکار به کسایی جایزه نداده که ما میخوایم . ملاک بد بودن اون نیست .
ببر خیزان به همون چیزی رسید که لایقش بود ، به نظرم حتی اگه بهش جایزه بهترین فیلم رو میدادن خیلی بد نمیشد . آهنگ انیمیشن بالا بد بود ؟ این دیگه واقعا بی انصافیه ...
اسکار شاید در سال 2008 با نادیده گرفتن شوالیه تاریکی در لیست نامزد های بهترین فیلم اشتباه کرده باشه ، اما در مورد انتخاب سخنرانی پادشاه در مقابل تلقین ، صد در صد یقین دارم که انتخاب صحیح رو انجام داده .
جناب وابلامور یکم مودبانه تر پست میدادی بهتر نبود؟ حداقل در مورد چیزی که مورد علاقه دیگرانه؟
از این به بعد آکادمی قبل دادن دادن جایزه با شما مشورت خواهد کرد.
فکر کنم اعضای آکادمی به موسیقی جایزه میدن که با ساده تربن روش متناسب ترین موسیقی رو برای فیلم مورد نظر بسازه یا ایده ای نو(مثل atonoment) داشته باشه و ا
و احساس می کنم چون ما(من) دید حرفه ای به موسیقی نداریم نسبت به عملکرد آکادمی انتقاد داریم
مثلا پیانو زن ها تقریبا شوپن رو بهترین پیانو زن تاریخ میدونن ولی شاید به دل ما نشینه علتش اینه که اون ها می دونن که شوپن چه جادویی با پیانو انجام میده وکارهاش سهل و ممتنعه ولی من ترجیح می دم آهنگ هایی که نامزد اسکار شدن رو گوش کنم تا اون هایی که برنده اسکار شدن
چندوقت پیش داشتم تو کالکشن موسیقی متن هام میگشتم که به یک آهنگ که موسیقی تریلریاران حلقه بود برخوردم من هم این آهنگ رو براتون میذارم
این آهنگ آرت ورک رسمی نداره ولی من خودم یه دونه واسش گذاشتم
احتمالا اگر این آهنگ روی یک فیلم دیگه بود حداقل نامزد اسکار می شد
مورینیو: شنیدم اون آهنگ رو
یه موسیقی دیگه هم هست که رو تریلر های لوتر ازش استفاده شده. موسیقی فیلم (مرثیه ای برای یک رویا) ساخته درن آرونوفسکی.
این موسیقی رو زیاد شینیدید خصوصا ازتلویزیون. یه زمانی برنامه ای بود به اسم (هزار راه نرفته) که رو تیترازش این موسیقی رو گذاشته بودند.
در ضمن تو آلبوم دو برج با اسم bonus track هم هست.
این هم خود تریلر
http://wdl.persiangi...g%20trailer.rar
به نریچ : البته یک سری تفاوت های جزیی با ساخته منسل داره
بالاخره اسم انگلیسی این track رو پیدا کردم.همون جایی که گندالف بالای اورتانک زندانیه و به شاپرک میگه که عقابها رو خبر کنه. من که عاشق این track هستم مخصوصا وسطش
the caverns of isengard
اینم لینکش http://mp3juices.com...rns-of-isengard
"The Uruk-hai" خيلی خوبه. من عاشقشم.
بشنويد:
https://arda.ir/wp-content/downloads/ttt-mucis/05%20-%20The%20Uruk-Hai.mp3
(دانلود)
می خواستم بپرسم اسم ترک اون بخش از موسیقی فیلم که زمان ورود الف ها به هلمز دیپ پخش می شه چیه به نظر من اون زیبا ترین بخش موسیقی لوتر هستش .
بله موزیک خوبیه.
اسمش هست The Host of the Eldar
اینم فایلش،امیدوارم لذت دوباره ببری.
به نظرم هر موسیقی که مربوط به الفها باشه . عالیه. ( با ارادت به اصلان عزیز ;) ) از passing of the Elves گرفته تا council of Elrond و.....
البته به نظرم آهنگ نبرد دشت پله نور از همه زیبا تره. چون قشنگ حس جنگ رو به آدم منتقل می کنه.
بچه ها اون آهنگی که وقتی گندالف ( خاکستری )به میناس تریث میرسه چیه ؟
به گلورفيندل: اگه منظورت اون آهنگه كه وقتي داره با پيپين از روهان به سمت ميناس تيريث ميره اسمش
Flight from Edoras
يه آهنگ ديگه هم هست كه وقتي با آراگورن ولگولاس وگيملي به سمت ادوراس ميرن كه اسمه
The white rider
در نسخه اكستند هم
Gandalf the white
نه اونجا که گندالف برای خوندن کتاب ها به میناس تریث میره. شهر رو نشون میده و یه آهنگی میزنه.
آهنگ End credits دو برج اسمش چیه ؟
بچه ها اون آهنگی که وقتی گندالف ( خاکستری )به میناس تریث میرسه چیه ؟
به گلورفيندل: اگه منظورت اون آهنگه كه وقتي داره با پيپين از روهان به سمت ميناس تيريث ميره اسمش
Flight from Edoras
يه آهنگ ديگه هم هست كه وقتي با آراگورن ولگولاس وگيملي به سمت ادوراس ميرن كه اسمه
The white rider
در نسخه اكستند هم
Gandalf the white
نه اونجا که گندالف برای خوندن کتاب ها به میناس تریث میره. شهر رو نشون میده و یه آهنگی میزنه.
اسم آهنگ:the account of isildur
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن اگه کسی از دوستان قصد داره توی خیالش در سرزمین میانه قدم بزنه و همه اتفاقات آردا از بیدار شدن الفها تا نابودی حلقه رو تو ذهنش مجسم کنه،باید شبها با هندزفری به این آهنگ گوش کنه.مخصوصا از ثانیه 10 تا 63 اوج زیبایی آهنگ 49-تا63
مطمئن باشین این حس به شما دست خواهد داد. من با تمام وجود عاشق این آهنگ هستم.
حمله انتها به آیزنگارد (آخرین راهپیمایی انت ها) Howard Shore, Del Maestro - The Last March of the Ents.mp3
https://arda.ir/downloads-archive/?did=411 اینم لینکش تو سایت آردا
پسر اين آخري كولاك بود .خيلي توپ بود !!!!!
كسي آهنگ اول فيلم تو قسمت اول اكستندد رو داره ؟
كه يه سري (فكر كنم) الف ميان صحبت ميكنن ؟
و همچنين آهنگ معروفي كه وقتي كه آرم فيلم ارباب حلقه ها رو نشون ميده تو هر سه قسمت ميزاره .كسي داره ؟!
ممنون .
ائار جان من هر چی تو اینترنت گشتم این آهنگه رو پیدا نکردم. هلپی برسان.
اون آهنگی که میگی الفها صحبت می کنن. اگه اونی رو میگی که الفها دارن میرن بندرگاه های خاکستری و سام و فرودو می بیننشون . اسمش passing of the Elves هست. تو آرشیو سایت هم هست.
و همچنين آهنگ معروفي كه وقتي كه آرم فيلم ارباب حلقه ها رو نشون ميده تو هر سه قسمت ميزاره .كسي داره ؟!
منظورت اينه؟:
البته اين فقط يه قسمت از آهنگه. اگه منظورت همينه، بگو تا كاملش رو بذارم. تا بعد!
گندالف جان میشه کامل این آهنگ رو بذاری که من دانلود کنم.
آقایون عزیز. کاملترین نسخه موسیقی فیلم توی آرشیو سایت موجود هست. مواردی که توی آرشیو موجوده توی فروم آپلود نکنید. دانلود از خود سایت خیلی راحت تره و قابلیت resume هم داره.
گندالف جان میشه کامل این آهنگ رو بذاری که من دانلود کنم.
اينم لينک دانلود نسخهی كاملش از آرشيو خود سايت آردا كه فكر كنم اسم اصليش هم "Prologue One Ring To Rule Them All" باشه:
https://arda.ir/wp...load.php?id=279
اون نسخهی ناقصی هم كه توی پست قبليم در همين تاپيک گذاشتهبودم، از ثانيهی 40 به بعد بود كه اول هرسهتا فيلم به عنوان تيتراژ آغازين پخش میشه.
از مهدی سهبعدی عزيز هم تشكر میكنم كه بسيار كمكم كرد.
تا بعد! :)
1- the lord of the rings
2-snow white and the huntsman
3-troy
4-god father
از آهنگ فیلم جدید snow white and the huntsman خیلی خوشم اومد . چون حجمش زیاد بود نتوستم اینجا بذارم . اما دیدن نسخه ویدیویی این آهنگ خالی از لطف نیست.
آره گاندالف .خيلي ممنون .خوده خودشه .
دادادادام...
سلام دوستان من اومدم راجع به حرفهای اخیرم باید بگم اونا حرفای من نبود حرفای یه منتقد سینمایی به اسکار بود اما دوستان از اون بحث که بگذریم من پی دی اف کامل موسیقی متن ارباب رو با تمامی مخلفاتش دارم پایه اید آپلود کنم حال کنید البته عکس هایی از نت ها و تم های به کار رفته برای ارباب نزد من هست که در صورت تمایل شما دوستان اونا رو هم آپلود میکنم
خیلی ممنون که احترام گذاشتین و جواب دادین :) :) :D :D !
بازم میپرسم : آهنگ End credits دو برج چیه ؟ توی آرشیو سایت موجود نیست . همونی که وقتی توی بیشه ن گالوم خود درگیری پیدا میکنه و به خودش میگه "چشمهاشو در آر و مجبورش کن روی زمین بخزه" بعد سم (یا فرودو) صداش میزنه و بعد گالوم میگه دنبالم بیاین و بعد دوربین بالا میره ، آهنگ شروع میشه و برد دور رو نشون میده در حالیکه صاعقه میزنه و یک اژدها داره پرواز میکنه ؟ این آهنگ آخر دو برج زده میشه .
عزیزم من فکر کنم یه تیکه از موسیقی آخر بازگشت شاه باشه فقط حدس میزنم
خیلی ممنون که احترام گذاشتین و جواب دادین :) :) :D :D !
بازم میپرسم : آهنگ End credits دو برج چیه ؟ توی آرشیو سایت موجود نیست . همونی که وقتی توی بیشه ن گالوم خود درگیری پیدا میکنه و به خودش میگه "چشمهاشو در آر و مجبورش کن روی زمین بخزه" بعد سم (یا فرودو) صداش میزنه و بعد گالوم میگه دنبالم بیاین و بعد دوربین بالا میره ، آهنگ شروع میشه و برد دور رو نشون میده در حالیکه صاعقه میزنه و یک اژدها داره پرواز میکنه ؟ این آهنگ آخر دو برج زده میشه .
تمام موسیقی متن فیلم تو آرشیو موجوده. این «نگارش کامل»ـی که تو سایت موجوده کامل ترین نسخه موسیقی متن فیلمه. برای دو برج باید بری اینجا:
https://arda.ir/downloads-archive/?category=26
اونی که مربوط به تیتراژ آخر هست اینه(آخرین ترک):
آخییییییییییییییییییییش ! دستت درد نکنه مهدی جان !
مطمئنا هر کس the Arrivals رو دیده باشه این آهنگ براش آشناست !
من چون اسمش رو نمیدونستم ، هرچی توی آرشیو دنبالش گشتم دیدم اونی که میخوام نیست !
واقعا ممنون مهدی جان .
عکس هایی از نت ها و تم های به کار رفته برای ارباب نزد من هست که در صورت تمایل شما دوستان اونا رو هم آپلود میکنم
میشه اونا رو آپلود كنی؟ من خيلی مشتاقم تا نتهای آهنگهای ارباب حلقهها رو گير بيارم و با تارم تمرين كنم... .
این لینک از وبلاگ خودمه
http://timer.mihanblog.com/post/329#
الان که این تاپیکو خوندم به این فکر افتادم کاملش کنم
فقط ممنون میشم اگه سایت آهنگ های بیش تر و کامل تری رو داره لینک بده من با ذکر منبع توی وبلاگم قرار بدم
هم برای وبلاگ من خوبه و هم سایت آردا معروف تر میشه :D:D:D:D:D:
دادادادام...
سلام دوستان من اومدم راجع به حرفهای اخیرم باید بگم اونا حرفای من نبود حرفای یه منتقد سینمایی به اسکار بود اما دوستان از اون بحث که بگذریم من پی دی اف کامل موسیقی متن ارباب رو با تمامی مخلفاتش دارم پایه اید آپلود کنم حال کنید البته عکس هایی از نت ها و تم های به کار رفته برای ارباب نزد من هست که در صورت تمایل شما دوستان اونا رو هم آپلود میکنم
میشه آپلود کنید؟ ممنون می شم
سلام من يه آهنگ از فيلم ياران حلقه رو خيلى دوست دارم،وقتى كه گاندولف توى خونه بيلبو ايستاده و سرش به تير چوبى ميخوره يه موسيقى ملايم پخش ميشه.
متاسفانه اسمش و نميدونم از دوستان اگر كسى ميدونه لطف كنه لينكشو بزاره
سلام
آهنگ very old friends رو از آرشیو دانلود سایت بگیر:
یک فایل پی دی اف نت های پیانو و آوا هاپی موسیقی متن فیلم رو پیدا کردم
من که خودم چیزی ازش نفهمیدم و مثل خط میخی برام نامفهومه :دی امیدوارم برای دوستانی که دستی در موسیقی دارن مفید واقع شه
دوستان يه خواهش دارم اونم اين كه در صورت امكان لينك آهنگ هاى فيلم ياران حلقه, منظورم نسخه ترجمه شده هست و آهنگ هايى كه صدا سيما روى اين فيلم گذاشته رو بزاريد
بعضى هاشون واقعا زيبا هستند
با سلام خدمت دوستان عزیز,چند روز پیش داشتم توی ارشیو مجلاتم می گشتم که یه مطلب پیدا کردم که که بیانش در اینجا خالی از لطف نیست,مطلب راجع به موسیقی نسخه دوبله فیلمthe lord of the ringsهست,درنسخه دوبله فیلم ارباب حلقه ها در بعضی از بخش های فیلم از خود موسیقی اصلی فیلم استفاده شده مثلا در بخش معادن موریا, پل خزوود دوم.ولی در بخش های دیگر فیلم از موسیقی فیلم هاملت ساخته اهنگ ساز مشهور انیو موریکونه وبه کارگردانی فرانکو زفیرلی کارگردان ایتالیایی فیلم استفاده شده است.این مطلب رو از از مجله سروش هفتگی, شماره1407نقل کردم . حالا دیگه نمیدونم تا چه حد این مطلب درسته چون من هم اون رو از منبع دیگه ای(سروش) نقل میکنم.
باسلام خدمت الندیل عزیز.احتمالا درست باشه
راستش ارباب حلقه هادرنقاط اوجش آوازهای معرکه ای داره و چون تلویزیون ایناروپخش نمی کنه جایگزینی رو براش درنظرمیگیره.من خودم تم اصلی اخرین بازمانده موهیکانها ونیزمرثیه ای بریک رویاروشنیدم
این چیزا دیگه توایران عادی شده.ولی جدا کارهاوارد شوریه چیزدیگس
غیر از Last of Mohicans و Requime for a dream که فارازون عزیز گفت از موسیقی Braveheart هم استفاده شده بود
برای اطلاع بیشتر از موسیقی نسخه دوبله شده به تاپیک زیر مراجعه کنید:
قدرت ارباب حلقه ها به نقاط اوج موسیقیشه که واقعا فوق العادس که متاسفانه در دوبله حذف شده
به نظرمن زيبا ترين موسيقي فيلم ، موسيقي اون جايي كه تو شب الف ها به كمك روهان مياند
دادادادام...
سلام وابلامور.نمیخوایی آپلود کنی؟من مخصوصا نت های دورفی خازاد دوم رو میخوام.
پ.ن:
یا منبع بده تا خودمون دانلود کنیم.
یک فایل پی دی اف نت های پیانو و آوا هاپی موسیقی متن فیلم رو پیدا کردم
من که خودم چیزی ازش نفهمیدم و مثل خط میخی برام نامفهومه :دی امیدوارم برای دوستانی که دستی در موسیقی دارن مفید واقع شه
The-Lord-of-the-Rings-Complete-Score-Howard-Shore.pdf
Mou جان باز هم از اینا داری؟اینا رو از کجا پیدا کردی؟بهم منبع بده.
ببخشید کسی آهنگ قطعه ای که فرودو بیلبو رو توی ریوندل می بینه نداره؟
اگه بذارید ممنون می شم خیلی لازمش دارم
ببخشید کسی آهنگ قطعه ای که فرودو بیلبو رو توی ریوندل می بینه نداره؟
اگه بذارید ممنون می شم خیلی لازمش دارم
هم در سایت اصلی با نام Rivendell هست و هم بهرحال با یک کیفیت پلقی بالاتر برات در پیوست گذاشتم.
ویرایش ناظر:
لطفا فایلهایی که توی آرشیو دانلود موجود هست دوباره توی فروم آپلود نکنید. لینک دانلود آهنگ:
با سلام
اگه کسی میتونه اون موسیقی که گندالف از پل موریا میفته و گروه از موریا میان بیرون رو بزاره ممنون میشم
واقعا با اون حال میکنم
انگار میری تو یه دنیای دیگه
با سلام
اگه کسی میتونه اون موسیقی که گندالف از پل موریا میفته و گروه از موریا میان بیرون رو بزاره ممنون میشم
واقعا با اون حال میکنم
انگار میری تو یه دنیای دیگه
سلام.بفرمایین:
اکستندد:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=307
سینمایی:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=92
خیلی خوش سلیقه این.من هم این ترک رو دیوانه وار دوست دارم.
با سلام
جناب استل ممنونم ازت ولی همون تیکه رو فقط میخواستم .در هر صورت ممنون.
.یه آهنگ درخواستیه دیگه هم دارم.:دیییییییییی
توی یاران حلقه اونجایی که تو موریا راه رو گم میکنن و فرودو به گندالف میگه ای کاش این حلقه به من نمیرسید بعد گندالف جوابشو میده .اگه آهنگ اون تیکه رو هم داری بزار (فقط اون تیکه ) ممنون میشم ازت.آهنگ شایر رو هم میخوام .(همون آهنگ اول دی وی دی که کتابه باز میشه )و آهنگی که توی یاران حلقه بیلبو یه کتاب به فرودو میده .اونجا هم آهنگش فوق العادس.
البته باعث زحمتت نشه استل جاننننننننننننننن. اگه تونستی ممنونت میشم.
سلام
خب میتونین این ها رو برش بدین و تیکه های مورد نظرتون رو جدا کنین.کیفیت این آهنگ های داخل آرشیو بالاست و بهتره که همین ها رو دانلود کنین.
آهنگ داخل موریا (باید قسمت مورد علاقه تون رو جدا کنین):
https://arda.ir/downloads-archive/?did=305
گفتم که خوش سلیقه این.من هم اینو خیلی دوست دارم.
آهنگ های شایر(نیاز به برش ندارن):
https://arda.ir/downloads-archive/?did=280
https://arda.ir/downloads-archive/?did=281
جایی که بیلبو به فرودو کتاب میده رو نمیدونم.بیشتر توضیح بده.اما این رو هم دانلود کن.جاییه که فرودو توی ریوندل بیلبو رو میبینه و میگه:
I missed the Shire...
https://arda.ir/downloads-archive/?did=297
امیدوارم لذت ببری دوست خوب.
با سلام
جناب استل خیلی ممنون.آره اون تیکه آخر همونی بود که میگفتم.
دستت درد نکنهههههههههههه.
دوستان كسي ميدونه اسم موسيقي اون تيكه اي از بازگشت شاه كه ستون نور سبز از ميناس مورگول خارج ميشه و بعد ويچكينگ سوار اژدها بالا مياد ، توي آرشيو آردا چيه؟ يه تيكش هم توي موسيقي the uruk - hai هست.
قطعه پایانی ترک A Coronal Of Silver And Gold
خوش سلیقه ای ها...زیباست و باشکوه. ترسناک و کم نظیر...
آقا فقط اون قسمت آخرآهنگی که گاندالف با روهیریم ها از شیب به هلمز دیپ میان کمک تئودن و آراگورن. خیلی قشنگه
من ارباب حلقه ها رو نسخه دوبله شده ش رو دارم
میدیم این آهنگاش داغونه ها ولی فکر نمی کردم تا این حد در حق این شاهکار جفا کرده باشن ینی با این چیزایی که شما در مورد موسیقی این فیلم گفتین من هنوز دانلود نکرده عاشقش شدم
آلان به نظرتون من با این نابود کنندگان ظالم فیلم چی کار کنم ؟
ببخشید آهنگ در خواستی دارم
May It Be
Gollum's Song
یه آهنگی هم هست که آراگورن توی مراسم تاجگذاریش می خونه اسمشو بلد نیستم میشه لینک دانلود اینا رو بذارین؟؟؟
ببخشید آهنگ در خواستی دارم
May It Be
Gollum's Song
یه آهنگی هم هست که آراگورن توی مراسم تاجگذاریش می خونه اسمشو بلد نیستم میشه لینک دانلود اینا رو بذارین؟؟؟
سلام
از آرشیو دانلود میتونید استفاده کنید
https://arda.ir/downloads-archive/?category=3
به ترتیب:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=97
https://arda.ir/downloads-archive/?did=454
البته اون سومی رو توی ساندترک ها ندیدم ولی اسمش Elendil's Oath (سوگند الندیل) هست که فعلا لینک خوبی براش پیدا نکردم
ببخشید من خیلی پرروهستم ولی میشه آهنگ های فیلم که به زبان الفی خونده میشم وکلا آهنگ هایی که حالت آرامش بخشی دارن رو به همرا متن و لینک دانلود بذارین
بسیار سپاس گذارمیشم
اون آهنگ هایی که شما میگین اغلب به زبان الفی هست که در تاپیک آموزش زبان الفی من چند تاشو گذاشتم. انشاءالله در آینده نزدیک هم بقیشو میذارم فقط باید صبور باشید! :P
مگه همه ي آهنگا توي آرشيو دانلود سايت قرار داده نشدن که کاربرا آدرس ميگيرن؟
اقا من تمام موسيقي هايي ارباب حلقه ها و هابيتو حفظم هوارد شور يه استاد به تمام معناست ولي نميدونم اين اسكاري ها! چرا انقدر كج سليقه اند اخه واس چي؟!
اخه فقط يه اسكار؟...باع!(نماد تعجب به لحجه ي اراكي!)
با سلام.کسی میدونه موسیقی های متن فیلم هابیت از کجا تا کجای فیلمند؟یعنی از کدوم ثانیه تا کدوم ثانیه. :P
و یا چه جوری میشه فهمید؟ باتشکر :D
با سلام.کسی میدونه موسیقی های متن فیلم هابیت از کجا تا کجای فیلمند؟یعنی از کدوم ثانیه تا کدوم ثانیه. :P
و یا چه جوری میشه فهمید؟ باتشکر :D
موسیقی متن فیلم از ثانیه ی اول تا ثانیه ی آخر هست.
موسیقی متن در اصل شامل تمام آهنگ هایی میشه که روی فیلم Play میشن. بعد همه ی این آهنگ های ساخته شده به صورت جدا جدا روی دیسک به فروش می رسن. (که توی سایت هم برای دانلود هست)
هاوارد شورواقعا نابغه است من خودم شخصا ازموسیقیه که وقتی گندلف در موریا سقوط کرد وموقعی که گندلف همراه پپین وارد میناس تریث شدخوشم میاد واقعه عالین
سلام یک لینک دانلود
Into the West کی برام میذاره؟
دوستان متن و ترجمه اواز دورف ها اول هابیت کسی نداره بذاره؟
سلام یک لینک دانلود
Into the West کی برام میذاره؟
دوستان متن و ترجمه اواز دورف ها اول هابیت کسی نداره بذاره؟
سلام.موسیقیش تو آرشیو دانلود این سایت هست.
https://arda.ir/downloads-archive/?did=210
تو یکی از پست های همین فروم هست.
https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=665&view=findpost&p=30243
سلام دوستان...من امروز کل اینترنت برای یه آهنگ گشتم...اما پیدا نکردم :P چون شناسهی ازش ندارم... آهنگی که توو خیلی از مستندها بکار میره حتی برا چندتا کلیپ از ارباب حلقه ها هم استفاده شده. میخاستم بپرسم که نوازنده این آهنگ هاوارد شور هست؟ اگه هست اسم این آهنگش چیه؟اگه میشه این ویدیو مربوط به ارباب حلقه ها که از این آهنگ استفاده کرده رو دانلود کنید 3میگم بیشتر نیست و اسم این آهنگو اگه میدونید بهم بگید. ممنون از همتون
نه، این آهنگ اصلی فیلم مرثیه ای برای یک رویا (به قول دوستی آردایی فقط آهنگش مرثیه هست :دیــ) از کلینت منسل هست
Requiem For a Dream از Clint Mansell
سلام دوستان...من امروز کل اینترنت برای یه آهنگ گشتم...اما پیدا نکردم :D چون شناسهی ازش ندارم... آهنگی که توو خیلی از مستندها بکار میره حتی برا چندتا کلیپ از ارباب حلقه ها هم استفاده شده. میخاستم بپرسم که نوازنده این آهنگ هاوارد شور هست؟ اگه هست اسم این آهنگش چیه؟اگه میشه این ویدیو مربوط به ارباب حلقه ها که از این آهنگ استفاده کرده رو دانلود کنید 3میگم بیشتر نیست و اسم این آهنگو اگه میدونید بهم بگید. ممنون از همتون
این آهنگ همون طور که الوه گفت مال Clint Mansellهست که در مستندarrivalsهم به عنوان موسیقی متن استفاده شده.
به آدرس زیر برید وقطعه ی شماره ی5 آهنگ مورد نظر شماست که در دوکیفیت عالی(128kbps)وکیفیت معمولی(32kbps) موجود هست :P
آدرس:
موسیقی های تریلر یاران حلقه و دو برج، کیفیت اصلی
{لازم به ذکره که درسته که تم تریلر دوبرج همون مرثیه ای برای یک رویا هست اما موسیقی برای تریلر دوباره زده شده!}
تریلر یاران حلقه: Gothic Power کاری از Christopher Field
همچنین در سایر تبلیغ ها یا تیزر های این قسمت از ترک های Mother Africa Reprise اثر هانس زیمر، Attack on Murron اثر جیمز هورنر و City of Angels اثر Graeme Revell استفاده شده.
تریلر دو برج: Requiem for a Tower کاری از Simone Benyacar / Dan Nielsen / Veigar Mairgersson
تریلر بازگشت شاه (بزودی براتون همینجا میذارم): تم اصلی گوندور از هاوارد شور، موسیقی تریلر کاری از Howard Shore / Simone Benyacar / Craig Stuart Garfinkle
Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring Trailer.mp3
یه سوال داشتم:
به نظر شما میشه که سی دی های ساوند ترک های لوتر رو از داخل گیر آورد؟منظورم همون سی دی هاییه که با عنوان lord of the rings-the complete recordings-soundtrack album توی سال 2010 هوارد منتشر کرده(یا یه اسمی مثل این)؟اینطور که گفته میشه یه عالمه اطلاعات راجع به هر ترک و ساختش و بعضا آهنگ هایی که ساخته شدن اما هرگز منتشر نشدن،توشون هست.کسی اطلاعی داره ازشون؟
حالا خدا کنه که از هابیت رو هم بتونیم پیدا کنیم(البته هنوز منتشر نشدن).
ممنون
ویرایش:
The Music of the Lord of the Rings Films
The Music of the Lord of the Rings Films (ISBN 978-0-7390-7157-1) is a book which was written by Doug Adams and released on October 5, 2010. The book contains a detailed look at the themes and leitmotifs in the films' music.[4] It also contains snippets of sheet music and illustrations. The book was released with a companion CD, The Rarities Archive. The CD has 21 tracks of previously unreleased music created for the films, as well as an audio interview with Howard Shore.
wikipedia
این هم چیز جالبیه.منم میخوام از اینا!
وقتی به یاران حلقه و دو برج فکر میکنم آهنگ های مشخصی به ذهنم میان، یعنی یه سری آهنگا همینکه میشنوم تشخیص میدم مال کدوم از این دو فیلمه، ولی برای قسمت سوم هیچ آهنگ خاصی که اونو از دو قسمت قبل متمایز کنه سراغ ندارم! اگه کمک کنید ممنون میشم.
خب خیلی از آهنگ ها هستند که مخصوص قسمت سوم اند مثل:
Minas Tirith
The Fields Of The Pelennor
The Black Gate Opens
The End Of All Things
The Grey Havens
این هم از نسخه کامل بازگشت پادشاه که در سایت آردای خودمونه
خب آهنگای دوبرج خیلی قشنگن نمونش آهنگ های روهان خیلی قشنگن.
همچنین اهنگ زمانی که گالم حلقه رو به دست میاره و همچنین و همچنین و همچنین :(( تاچگذاری آراگورن و آواز پره گرین توک
دوتا قسمت از آهنگارو کات کردم اونجایی که آهنگا به اوج میرسن.اینا هم لینکای دانلود.
تصاحب حلقه توسط گالم:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=7cbe4790d3c092d064051bba0cfe59e2
آهنگ روهان:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=7f11e8920d7f48caffb8178b85328754
من هنوز آلبوم موسیقی فیلم ارباب یا هابیت دستم نرسیده که اسم ترک هاش رو بدونم. واسه همین آهنگ ها رو با اسم شخصیت هایی که در موردشون پخش میشه رو نامگذاری کردم، البته برای خودم فقط.
از بین اینا آهنگ گالادریل، آهنگ روهان، آهنگ ریوندل و آهنگ سارومان رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم. از هابیت هم تم اصلیش که فک کنم همون موسیقی کوه های مه آلود باشه برام لذت بخش بود به شدت. اساسا موسیقی از نظر من یعنی موسیقی توصیفی و موسیقی توصیفی از نطر من یعنی موسیقی فیلم. مخصوصا وقتی که هنوز خود فیلم رو ندیده باشی و بشینی موسیقیش رو گوش کنی... اوففففففففف! :((
من هنوز آلبوم موسیقی فیلم ارباب یا هابیت دستم نرسیده که اسم ترک هاش رو بدونم. واسه همین آهنگ ها رو با اسم شخصیت هایی که در موردشون پخش میشه رو نامگذاری کردم، البته برای خودم فقط.
از بین اینا آهنگ گالادریل، آهنگ روهان، آهنگ ریوندل و آهنگ سارومان رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم. از هابیت هم تم اصلیش که فک کنم همون موسیقی کوه های مه آلود باشه برام لذت بخش بود به شدت. اساسا موسیقی از نظر من یعنی موسیقی توصیفی و موسیقی توصیفی از نطر من یعنی موسیقی فیلم. مخصوصا وقتی که هنوز خود فیلم رو ندیده باشی و بشینی موسیقیش رو گوش کنی... اوففففففففف! :((
سلام
آهنگ های گالادریل:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=93
https://arda.ir/downloads-archive/?did=308
آهنگ های روهان:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=441
https://arda.ir/downloads-archive/?did=447
https://arda.ir/downloads-archive/?did=395
https://arda.ir/downloads-archive/?did=387
https://arda.ir/downloads-archive/?did=389
https://arda.ir/downloads-archive/?did=390
آهنگ های ریوندل:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=88
https://arda.ir/downloads-archive/?did=297
و احتمالا آهنگ سارومان:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=83
https://arda.ir/downloads-archive/?did=289
و احتمالا موسیقی هابیت:
https://arda.ir/downloads-archive/?did=673
https://arda.ir/downloads-archive/?did=676
اینم آرشیو کامل موسیقی متن لوتر و هابیت:
https://arda.ir/downloads-archive/?category=3
امیدوارم خوشتون یاد.
درود می دونم که همه ی آهنگ های سه گانه ارباب حلقه ها در آرشیو دانلود هست
ولی من یکی از آهنگ ها بازگشت پادشاه رو می خوام. صحنه های آخر فیلم وقتی فرودو از کوهستان نابودی داره بالا میره و یه فلوط هم نواخته میشه و اونجایی که سم به فرودو میگه که شایر رو به یاد می آری
میشه یکی لطف کنه و به من بگه دقیقا اسم آهنگ این صحنه های فیلم چیه تا دانلودش کنم ؟
با تشکر
درود می دونم که همه ی آهنگ های سه گانه ارباب حلقه ها در آرشیو دانلود هست
ولی من یکی از آهنگ ها بازگشت پادشاه رو می خوام. صحنه های آخر فیلم وقتی فرودو از کوهستان نابودی داره بالا میره و یه فلوط هم نواخته میشه و اونجایی که سم به فرودو میگه که شایر رو به یاد می آری
میشه یکی لطف کنه و به من بگه دقیقا اسم آهنگ این صحنه های فیلم چیه تا دانلودش کنم ؟
با تشکر
فكر كنم بايد آهنگ Black Gate Opens رو دانلود كنيد
البته در آلبوم Complete Recordings در اواخر ترک DISC 3 - 15 The Mouth Of Sauron هست...
البته در آلبوم Complete Recordings در اواخر ترک DISC 3 - 15 The Mouth Of Sauron هست...
اين آهنگي كه ميگيد رو گوش ندادم ، شايد اونجا هم باشه
آهنگ Black Gate كه فكر كنم اسم صحيحش Black Gate Opens هست
https://arda.ir/wp-content/downloads/rotk-music/The%20Black%20Gate.mp3
از دقيقه 1 به بعدش رو گوش كنيد
متاسفانه این آهنگی که شما اسمشو گفتید یه چیز دیگه بود، دانلود کردم ولی مربوط به اون صحنه هایی از فیلم نبود که گفتم! ولی خوب باز هم ممنون
اين آهنگي كه ميگيد رو گوش ندادم ، شايد اونجا هم باشه
آهنگ Black Gate كه فكر كنم اسم صحيحش Black Gate Opens هست
https://arda.ir/wp-content/downloads/rotk-music/The%20Black%20Gate.mp3از دقيقه 1 به بعدش رو گوش كنيد
آره درسته من دقیقا دنبال همین قطعه بودم، سپاس.
متاسفانه این آهنگی که شما اسمشو گفتید یه چیز دیگه بود، دانلود کردم ولی مربوط به اون صحنه هایی از فیلم نبود که گفتم! ولی خوب باز هم ممنون
یکی از چیزهایی که تور بگه من چشم بسته قبول میکنم، در مورد موسیقی فیلم ها هست، شما هم قبول کنید! :دیــ
اول اینکه اونجا که سم با فرودو دیالوگ داره با اونی که قبلش نواخته میشه و درحال بالا رفتن از کوه نابودی هستن فرق داره، اونی که الان میخوایدش و گفتید توی اون ترک دروازه های سیاه هست، مال قبل از این گفتگو هست. دوم هم اون چیزی که میخواید باید از 4:48 گوش کنید توی ترک The Mouth of Sauron
یکی از چیزهایی که تور بگه من چشم بسته قبول میکنم، در مورد موسیقی فیلم ها هست، شما هم قبول کنید! :دیــ
اول اینکه اونجا که سم با فرودو دیالوگ داره با اونی که قبلش نواخته میشه و درحال بالا رفتن از کوه نابودی هستن فرق داره، اونی که الان میخوایدش و گفتید توی اون ترک دروازه های سیاه هست، مال قبل از این گفتگو هست. دوم هم اون چیزی که میخواید باید از 4:48 گوش کنید توی ترک The Mouth of Sauron
من همینجا رسما از تور عذر خواهی می کنم! من اصلا آهنگ اشتباهی رو دانلود کردم دیگه آخر شب که باشه خسته هم باشه، آدم اشتباه می کنه! شرمنده !
از شما هم عذر می خوام!
ولی خوب تئودن عزیز زحمتشو کشید و من اون ترکی رو که می خواستم رو گرفتم.
استفاده از موسیقی در فیلمها یک تقلب محسوب میشه؛مثلا در فیلمها میبینیم که حس وحال یک سکانس رو ازطریق موسیقی به مخاطب القا میکنند و این یک ضعف بزرگ در فیلم سازیه.چون اگه فیلم،فیلمی باشه که حس وحالش رو خوب به مخاطب القا کنه دیگه احتیاجی به موسیقی نیست.
مخالف موسیقی نیستم؛اما مخالف سوء استفاده از موسیقی در فیلمها هستم چون یک تقلب بزرگ محسوب میشه و هردو، دو هنر کاملا مجزا میباشند.
عزیزان قبل از تعصب و دادن امتیاز منفی خوب به این مطلب توجه کنید.
باسپاس.
اشتباه می کنید دوست عزیز.
سینما متشکل از تمام هنرهاست و نمیشه گفت چون چهره پردازی، نویسندگی، بازیگری، عکاسی، یا موسیقی هر کدوم بعنوان یک هنر جدا و مستقل شناخته می شوند درست نیست از اون ها در هنر هفتم استفاده کرد. تمام 6 هنر قبلی در هنر هفتم تجمع می یابند که میشه سینما. پس این که میگید موسیقی هنر مجزایی هست منافاتی با استفاده ازش در سینما نیست.
اما هر هنر و هر مهارت در سینما نقشی داره. باری رو باید حمل کنه. اگر سینما رو مثل یک کشتی بزرگ در نظر بگیرید هر قطعه ای از این کشتی داره کاری میکنه تا این کشتی به مقصد برسه. وظیفه موسیقی در فیلم حمل بار معنایی و احساسی فیلم و پلی برای انتقال بهتر اون به مخاطبه. فیلمی که از موسیقی استفاده میکنه لزوما در انتقال معنا به مشکل بر نخورده که دست به دامن موسیقی بشه و باز فیلمی که از موسیقی استفاده نمیکنه حتما در انتقال احساس خیلی موفق نیست مثلا این که بگیم چون فلان شاهکار تاریخ سینما از موسیقی استفاده نکرده با این حال در انتقال حس موفق بوده پس موسیقی نقش مهمی نداره. این درست نیست. گرچه باز همین فیلم هایی که درش موسیقی نیست، حتما انتقال احساس به عهده المان دیگه ای هست. تصویر برداری، تدوین یا ...
بعضی وقت ها این موسیقی ها اونقدر به جا و دقیق هست و 100 درصد احساس رو منتقل میکنه که در نظر مخاطب سینما انگار این فیلم موسیقی جدا نداره و موسیقی رو جدا از فیلم نمیبینه انگار داخل لوکیشن و داخل ذهن مخاطب این موسیقی داره پخش میشه. مثل ارباب حلقه ها. که هیچوقت موقع دیدن فیلم موسیقی رو جدا از فیلم نمیبینید انگار اصلا موسیقی مستقلی شنیده نمیشه و هرچی هرچی هست فیلمه! سینماست! نه موسیقی + سینما !
شما ارباب حلقه ها رو بدون موسیقی نگاه کن. از فیلم لذت نخواهی برد چون اون پلی که گفتم دیگه وجود نداره و احساسات و معنای فیلم نمیتونه کامل به شما منتقل بشه. پس نه تقلبی در کار هست و نه کار مستقلی. موسیقی تو فیلم داره کارشو، یعنی انتقال احساس و معنا و مفهوم به مخاطب، انجام میده.
این بحثی رو که شما میگید رو قبلا عباس کیارستمی روش خیلی تاکید داشت و مثلا فرهادی یا میشاییل هانکه هم از این روش(استفاده خیلی کم از موسیقی در فیلم ) استفاده میکنند
گاهی وقتا موسیقی به گفته شما نوعی تقلب میشه یعنی به زور میخواد یه حسو به بیننده منتقل کنه و یا گاهی موسیقی متن خودش باعث عدم تمرکز مخاطب میشه .این از اشکالات یه موسیقی متن ضعیفه
ولی یه موسیقی متن خوب برای یه فیلم مثل یه چهارچوب میمونه و باعث تمرکز مخاطب و انتقال هرچه بهتر فضای فیلم میشه و زمینه ساز روایتی خوبه نه اینکه یکسری المان رو به زور در مغز مخاطب جاکنه
به عنوان مثال واقعا ما نمیتونیم پدر خوانده 1 یا یاران حلقه یا بری لیندون رو بدون موسیقی متن در نظر بگیریم و اصلا به یاد آوردن اون صحنه ها بدون موسیقی شون غیر ممکنه و لطفشو میبره
در نظر بگیر تم شایر رو که چقدر با تصاویر رویایی از شایر هماهنگه و بخوبی باعث میشه که بیننده صلح و آرامش اهالی هابیتون رو درک کنند
تور:سینما،متشکل از تمامی هنرهاست به جز موسیقی.موسیقی خودش به تنهایی یک هنر مجزاست. تمامی هنرهای دیگه رو هم که گفتید کاملا مربوط به سینما هستند و باید باشند. خود موسیقی و حتی عکاسی خودشون فستیوال دارند اما اون هنرهای دیگری که ذکر کردید،خیر.
شما ارباب حلقه ها رو بدون موسیقی نگاه کن. از فیلم لذت نخواهی برد همین یعنی ضعف در فیلمسازی که نمیتونه به خودی خود،لذت بخش باشه.
امین: ممنون از توضیحاتتون.همین که میفرمایید بدون موسیقی نمیشه اون صحنه ها رو تصور کرد؛یعنی تقلب دیگه،نمیدونم چطور توضیح بدم
ام: تقلب در صورتیه که بخوایم چاله چوله های فیلم و فیلمنامه رو با موسیقی بپوشانیم
حالا چه اصراریه که بین هنرها خط کشی بشه؟
مثلا همین اپرا .ترکیبی عالی از نمایش و موسیقیه
نه میتونیم بگیم فقط نمایشه و نه میتونیم بگیم فقط موسیقی
سینما هم همینطوره
موسیقی یک فیلم،عنصری جدا از یک فیلم نیست
تور:سینما،متشکل از تمامی هنرهاست به جز موسیقی.موسیقی خودش به تنهایی یک هنر مجزاست. تمامی هنرهای دیگه رو هم که گفتید کاملا مربوط به سینما هستند و باید باشند. خود موسیقی و حتی عکاسی خودشون فستیوال دارند اما اون هنرهای دیگری که ذکر کردید،خیر.
کی این ها رو گفته کجا اومده؟! این نظر شماست و من اولین باره که با چنین نظری مواجه میشم و نمیتونم قبول کنم.
فستیوال داشتن آیا دلیل مناسبیه برای این که از یک هنر نباید برای هنر دیگه استفاده کرد؟!
از زمان پیدایش سینما، موسیقی بعنوان مهم ترین ارکان فیلم همراهش بوده. فیلم های صامت و بدون دیالوگ با موسیقی داریم ما.
شما ارباب حلقه ها رو بدون موسیقی نگاه کن. از فیلم لذت نخواهی برد همین یعنی ضعف در فیلمسازی که نمیتونه به خودی خود،لذت بخش باشه.
این ضعف فیلم نیست. شما داری یه المان مهم رو حذف میکنی. ضعف فیلم نیست. کی چنین حرفی زده؟! شما یک پل رو از روی رود بردار، حالا این که نمیتونی از رود بگذری چون شما ناتوانی یا رود عمیقه؟!
گفتم هر فیلم دیگه ای هم که بدون موسیقی تونسته حسش رو برسونه از المان دیگه ای استفاده کرده. کات سریع، دیزالو ها، دوربین اکشن و...
حس فیلم که با دیالوگ نمیتونه منتقل بشه که! حتما ابزاری و هنر دیگه ای باید در کار باشه.
هنری که اختصاصی کارش انتقال حس باشه. و کی منکر اینه که بهترین بستر موسیقیه؟!
والا موسیقی داره خیلی خیلی به فیلم سازان کمک میکنه.
به نظر من باید فیلم سازی چنان قدرت پیدا کنه که به موسیقی محتاج نباشه و درکنارش موسیقی هم باشه(یعنی موسیقی در کنار فیلم باشه نه اینکه فیلم غرق در موسیقی باشه وموسیقی فیلمی رو احاطه کنه)،منظورم اینه.
والا این چیزی که شما میگی تقریبا نشدنیه یعنی حذف موسیقی عملا خیلی از فیلمارو بی رنگ و بی بو یا شبیه فیلمای مستند میکنه
بحث محتوا یه بحثه و قالبی در خور محتوا هم بحث دیگه .قالب یک فیلم جزیی از یک فیلمه
پیروان عباس کیارستمی اصرار زیادی بر محتوا و نادیده گرفتن قالب برای ساخت یک فیلم دارند .نمونه اش کارای عباس کیارستمی که ممکنه کارای خوبی باشه ولی همه سینما نیست
موسیقی رو از فیلم حذف کنیم تا چه چیزی عایدمون بشه از اولین فیلمهای سینما تا الان همشون موسیقی داشتن و جزیی از اوناست
امروزه موسیقی متن فیلم جدا از هنر فیلمسازی نیست و این هنر کارگردان است که کجا وچه موقع از موسیقی استفاده کند.....مثلا در فیلم ارباب حلقه ها هنگامی که ارتش روهان به کمک گاندور میاد و داره به سمت اورک ها حمله میکنه ما میتونیم موسیقی رو بشنویم ولی هنگامی که موج سواره نظام به اورک ها میرسه موسیقی قطع میشه و ما فقط صدای شمشیر ها وفریاد ها و کلا جنگ رو میشنویم.....که البته این از هنر پیتر جکسون هستش ....
چه جالب من هم تو همون سکانس اول عاشق موسیقیش شدم...واقعا قشنگ ویالون می زد...
تکنیک ویالون زدم سریع یه جوری که بار اول احساس کردم ساز اسکاتلندی هستش..........
شما دوستان گرامی منظور بنده رو درست متوجه نشدید.
من دراین جا از موسیقی طرفداری کردم و همچنین قدرت برتر موسیقی رو به رخ فیلم وفیلمسازان کشیده ام. همونطور که میدونید یک فیلم بدون موسیقی،نمیتونه اون حس وحال رو به مخاطب القا کنه واین یعنی ضعف فیلم در مقابل موسیقی.من نمیگم که موسیقی حذف بشه بلکه میگم ازش سوءاستفاده نشه.
شما دوستان گرامی منظور بنده رو درست متوجه نشدید.
من دراین جا از موسیقی طرفداری کردم و همچنین قدرت برتر موسیقی رو به رخ فیلم وفیلمسازان کشیده ام. همونطور که میدونید یک فیلم بدون موسیقی،نمیتونه اون حس وحال رو به مخاطب القا کنه واین یعنی ضعف فیلم در مقابل موسیقی.من نمیگم که موسیقی حذف بشه بلکه میگم ازش سوءاستفاده نشه.
موسیقی و فیلم متصل به هم هستن و جداناپذیر ....
سکانس های یه فیلم به واسطه ی موزیکشون جذاب تر می شن.
و یک قطعه موسیقی به واسطه ی زمان پخش شدنش در فیلم (در هنگام کدام اتفاق) معروف و مشهور میشه...
برای مثال تریلر هابیت رو بدون اون صدای زیبا فرز کنین....چه اتفاقی برای تریلر می افته؟؟؟؟ :|
یا مثلا صحنه ی حرف های ثورین با دورف ها رو بدون موسیقی در ضحنتون تصور کنین...به هیچ وجه جالب نمی شه. :D
یا فرار دورف ها از گودال گابلین ها بدون اون موسیقی حماسی......................................
و یا لحظه ای که در اول سفر غیر منتظره اره بور نمایش داده میشه ...............................
این سکانس ها بدون موزیک بی ارزش می شن. :D
از هم جدا نمی شن و نخواهند شد.
ممنون از تلاشتون دوست عزیز اما خب وقتی ما همه ی موسیقی های متن رو با بهترین کیفیت MP3 و کامل ترین نسخه در آرشیو دانلود سایت داریم (برهوت اسماگ در تاپیک موسیقیش هست البته) دیگه چه کاریه به خودمون اینطوری زحمت بدیم؟ تازه سوای لینک های دیگه مثلا FLAC که توی فروم جستجو کنید پیدا میشه...
خواهش, وظیفس
اون سایت رو گذاشتم یه وقت هر کی اهنگ های بیشتری خواست بره اونجا.
استفاده از موسیقی در فیلمها یک تقلب محسوب میشه؛مثلا در فیلمها میبینیم که حس وحال یک سکانس رو ازطریق موسیقی به مخاطب القا میکنند و این یک ضعف بزرگ در فیلم سازیه.چون اگه فیلم،فیلمی باشه که حس وحالش رو خوب به مخاطب القا کنه دیگه احتیاجی به موسیقی نیست.
مخالف موسیقی نیستم؛اما مخالف سوء استفاده از موسیقی در فیلمها هستم چون یک تقلب بزرگ محسوب میشه و هردو، دو هنر کاملا مجزا میباشند.
عزیزان قبل از تعصب و دادن امتیاز منفی خوب به این مطلب توجه کنید.
باسپاس.
با سلام ....
در پاسخ به این دوست عزیزمون باید بگم اصلا یک فیلم با موسیقیش هست که معنا پیدا میکنه و به نظر من در زیبا شدن یک فیلم موسیقی وظیفه ی بسیار سنگینی رو بر عهده داره... شاید نظر شما اینه که با اینکار نسبت به هنر موسیقی کم لطفی میشه ... ولی این رو هم در نظر بگیرین همین که بیشترین و عمیق ترین معنا و مفهوم یک فیلم از طریق موسیقیش به بیننده منتقل میشه داره جایگاه والای موسیقی رو نه در سینما بلکه در تمامی عرصه ها میرسونه.
با سلام ....
در پاسخ به این دوست عزیزمون باید بگم اصلا یک فیلم با موسیقیش هست که معنا پیدا میکنه و به نظر من در زیبا شدن یک فیلم موسیقی وظیفه ی بسیار سنگینی رو بر عهده داره... شاید نظر شما اینه که با اینکار نسبت به هنر موسیقی کم لطفی میشه ... ولی این رو هم در نظر بگیرین همین که بیشترین و عمیق ترین معنا و مفهوم یک فیلم از طریق موسیقیش به بیننده منتقل میشه داره جایگاه والای موسیقی رو نه در سینما بلکه در تمامی عرصه ها میرسونه.
والا بنده که از موسیقی دفاع کردم،اگه پستهای بعدی من رو هم بخونید متوجه خواهید شد.در ضمن این جملتون دقیقا صحه بر صحبت منه(
اصلا یک فیلم با موسیقیش هست که معنا پیدا میکنه) و با اینکه تمامی دوستان دقیقا حرف منو میزنند منتها بایک روش دیگر، با این وجود حرف خود منو قبول ندارند اما دقیقا دارن حرفهای منو میزنند. :|
سپاس از پاسخ شما دوست عزیز. :D
اهنگ های
uruk hai
theoden king
nazgul
عاااالی بودن
اهنگ های
uruk hai
theoden king
nazgul
عاااالی بودن
مخصوصا uruk hai با اون ریتم حماسی بلندش که اول موزیک شرو میشه.
آخرشم آهنگش استرسی میشه.
در خصوص بحثی که درباره ی موسیقی فیلم و جایگاهش در سینما مطرح شد من با نظر تور و فارازون موافقم. اما نظر ام هم به کلی قابل طرد نیست. فقط یه موضوع میمونه که باید دوستان مد نظر داشته باشن و اون هم "ژانر" فیلم هاست. اگه تعاریف رایج و تخصصی سینما رو در خصوص ژانر فیلم ها مدنظر قرار بدیم بحث به نتیجه ی خوبی منتهی میشه.
توی فیلم هایی که ژانر فانتزی دارن و اساس کارشون برداستان پردازی استواره (مثل ارباب حلقه ها)، فضای فیلم به ناچار و ناگزیر باید همراه با موسیقی باشه. چون (مثلا) دیالوگ ها یا لوکیشن ها یا به طورکلی جانمایه ی داستان آنچنان بار فلسفی و عمیقی نداره (فلسفی به معنای مدرن مد نظرم هست) که مخاطب رو آنچنان درگیر خودش بکنه که حواسش به این نره که فیلم موسیقی متن داره یا نه. به بیان بهتر داستان همون هست که میبینی؛ ساده، سیال و تاثیرگذار. طبیعتا در چنین فیلم هایی باید برای انتقال بهتر "هیجان" و حق مطلب "حماسه" رو ادا کردن نیاز به موسیقی داریم. کما اینکه حماسه ها و داستان ها و اساطیر، تقریبا در تمام ملل همراه با موسیقی (در اینجا به شعر میشه اشاره کرد که ابتدایی ترین وجه موسیقی، یعنی "ریتم" رو القا میکنه) بودن. همین سیر تاریخی نشون میده که برای انتقال بهتر مفاهیم چنین اقتباس های سینمایی سازنده به ناچار باید از موسیقی استفاده کنه و عدم استفاده، اتفاقا یه ضعف به حساب میاد.
در مقابل شاخه ای هست که حالا تحت عناوین زیادی مثل سینمای تجربی، مستقل و ... میشه ازش اسم برد. فیلم هایی که در این شاخه ساخته میشن، به دلیل درون مایه ای که دارن، گاهی (تاکید میکنم: گاهی) عدم استقاده از موسیقی درشون یه نقطه ی قوت بزرگ محسوب میشه. ساده ترین مثالش هم جدایی اصغر فرهادیه. مخاطب تو تیتراژ پایانی فیلم تازه یادش میفته که فیلم موسیقی نداشت. چون به قدری درگیر داستان و واکنش شخصیت ها بوده که اصلا حواسش به این چیزا نبود. "اینجا" نظر ام مصداق پیدا میکنه. این مثال رو در مورد بیشمار فیلمی که تو تاریخ سینما ساخته شده هم میشه زد.
اما تسری دادن این فرمول نسبت به فیلم هایی اقتباسی از آثار فانتزی و اساطیری (و همینطور بالعکس) به نطرم سالبه به انتفاع موضوعه. چرا که فیلم فانتزی به دنبال چیزی، و فیلم های شاخه ی دوم به دنبال چیز دیگه ای هستن.
ممنون.
سه قسمت فیلم واقعا موسیقی هاش زیباست
عبور الف های جنگلی در یاران حلقه از کنار فرودو و سام
لحظه ی سقوط گندالف در موریا
سرازیر شدن ارتش روهان به دشت پله نور
با سلام
کسی لینک دانلود اهنگ میناس مورگولو داره؟
خیلی ممنون
در سایت هست
علاوه بر اون ترک خلاصه ای که گیلدور معرفی کرد این نسخه کامل موسیقی اون قسمت از فیلمه:
مخصوصا uruk hai با اون ریتم حماسی بلندش که اول موزیک شرو میشه.
آخرشم آهنگش استرسی میشه.
من uruk har رو گذاشتم برای برای زنگ بیدار باشم :D
سلام
بچه ها کسی نت اهنگ های ارباب حلقه ها رو برای ویولن رو داره؟
اگه کسی داره خواهشمندم سریع بگه چون واقعا نیاز دارم [-(
سلام
متاسفانه خير :)
بنده به شخصه خيلي گشتم اما به غير از چند جايي كه پولي بود ديگه پيدا نشد
البته نت هاي پيانو بود كه يه زماني خواستم به نت ويلن بر گردونم كه كار سختي بود تا حدودي و .... ( احساس ليست بهم دست داده بود اون موقع )
اما خب گذشتم و اين كار هم جز كارهاي فراموش شده شد
سلام
به این آدرس برو و درخواست بده
http://ariyan21.mihanblog.com/post/261
تو گوگل زیاد هست پیدا میکنی :)
مرسی
این سایت رفتم و گفتم بهشون
گوگل رو هم ترکوندم :)
.
ولی متاسفانه پیدا نکردم [-(
با وجود اینکه این تاپیک درباره موسیقی و استاد شور هست ولی من تمام نظرات رو خودنم و متاسفانه کسی درباره انیا صحبتی نکرده بود. جدا از اینکه ایشون بهترین سولیست فولکلورجهانه نقش بسزایی هم تو موسیقی متن فیلم یاران حلقه داشت، حیفه که کسی درباره ایشون صحبتی نکرده [-(
ولی مطمئنم که قطعا هیچ کسی آهنگ های May it be و Aniron رو فراموش نکرده !!
با وجود اینکه این تاپیک درباره موسیقی و استاد شور هست ولی من تمام نظرات رو خودنم و متاسفانه کسی درباره انیا صحبتی نکرده بود. جدا از اینکه ایشون بهترین سولیست فولکلورجهانه نقش بسزایی هم تو موسیقی متن فیلم یاران حلقه داشت، حیفه که کسی درباره ایشون صحبتی نکرده [-(
ولی مطمئنم که قطعا هیچ کسی آهنگ های May it be و Aniron رو فراموش نکرده !!
شاید به طورمستقیم اشاره ای نشه ولی بحث در مورد آثار ایشون هست و آثار هرکس هویت اون شخصه.
یه سوال:
موسیقی متن های ارباب حلقه های 1و2و3 هر کدام 18 ترک یا کمی بیشتر از 18 تا هستند.که اگه جمعشون کنیم چیزی حدود 60 تا میشه.
اما تو ارشیو دانلود سایت نوشته 257 اهنگ.
قضیه بقیه اهنگ ها ی اضافی چیه؟
کلا چند دسته موسیقی از این فیلم داریم؟
یه سوال:
موسیقی متن های ارباب حلقه های 1و2و3 هر کدام 18 ترک یا کمی بیشتر از 18 تا هستند.که اگه جمعشون کنیم چیزی حدود 60 تا میشه.
اما تو ارشیو دانلود سایت نوشته 257 اهنگ.
قضیه بقیه اهنگ ها ی اضافی چیه؟
کلا چند دسته موسیقی از این فیلم داریم؟
ساند ترک های منتشر شده با فیلم های ارباب حلقه ها بله، هرکدوم یک دیسک هستن و بین 18-20 ترک دارن (دوتا از ترک ها، ترک های Bonus هست) اما نسخه ی کامل (نگارش کامل) یا The Complete Recordings هرکدوم 3 دیسک هستن (البته نسخه ی کامل بازگشت شاه 4 دیسک داره). اگه روی لینکش توی آرشیو دانلود کلیک کنید، در قسمت زیر مجموعه همه ی ساندترک ها با توجه به نسخه جدا شدن و اینجا هم میتونید در موردشون و لیست ترک ها بخونید:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Fellowship_of_the_Ring_%28soundtrack%29 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Two_Towers_%28soundtrack%29 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Return_of_the_King_%28soundtrack%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Music_of_The_Lord_of_the_Rings_film_series
تشکر.
یه سوال دیگه:
سال 2010 البوم جدید ارباب حلقه ها با نام "The Rarities Archive" منتشر شد که حاوی 23 تا ترک بود.این البوم چه تفاوتی با بقیه داره؟
سوال اخر اینکه کلا اهنگ های bonus چی هستند؟
لطفا قبل از پرسیدن سوال کمی جستجو کنید یا پست های پیشین رو نگاه کنید. چند پست قبل در مورد این دیسک توضیحات نسبتا کاملی رو دادم به همراه لینک های دانلودش با کیفیت های مختلف و چندتا چیز دیگه: https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=715&view=findpost&p=58968 قبل تر هم پیجک عزیز زحمت قرار دادنش رو کشیده بود.
ترک های Bonus هم همونطور که از اسمشون پیداست یکجور جایزه هستن که حالا اینجا اگه اشتباه نکنم دوتا از ترک های ضبط شده (و استفاده نشده در فیلم) در یک سری از نسخه های همین ساندترک معمولی فیلم دو برج و بازگشت شاه بود. توی همون لینک ها میتونید ببینیدشون و در موردشون بخونید
با تشکر از جناب الوه گرامی. :D @};-
سوال دیگر اینکه وکال هایی که توسط خانم renee fleming یا اشخاص دیگر خوانده شده اند مثل آهنگ The Council Of Elrond یا Evenstar به چه زبانی اند؟؟
سوال دیگر اینکه وکال هایی که توسط خانم renee fleming یا اشخاص دیگر خوانده شده اند مثل آهنگ The Council Of Elrond یا Evenstar به چه زبانی اند؟؟
به زبان الفی! :وی خب جدا از شوخی این موارد چندین بار توی فروم مطرح شده و حتی اگه این پست نه چندان قدیمی من رو توی این تاپیک خونده بودید (https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=715&view=findpost&p=58968) و فایل ها رو دانلود کرده بودید (فایل ها رو که واسه خودم نمیذارم، میذارم که دانلودشون کنید و ببینیدشون)، درونشون قسمتی داره به اسم TEXTS که لیریک های کامل (که خیلی هاشون کامل استفاده نشدن توی ساندترک ها) به دو زبان انگلیسی و زبان های سرزمین میانه نوشته شده و توی عنوانش ذکر شده که چه زبانی استفاده شده برای هر ترک
موسیقی پایانی فیلم هابیت و سینمای خطه ی میانی: Last Goodbye : نمیدونم چی بگم فقط اینکه شعری به این قشنگی و احساسی تا حالا نشنیده بودم...نا خودآگاه بغضم گرفت... :) :|
ولی خودمونیم into the west یه چیز دیگه بود. :|
در واقع کلا موسیقی ارباب حلقه ها محشر بود.
ميشه اون اهنگي كه الف ها در سوگ گاندوف خوندن رو از جايي پيدا كرد؟؟؟؟؟
ميشه اون اهنگي كه الف ها در سوگ گاندوف خوندن رو از جايي پيدا كرد؟؟؟؟؟
ترک کاراس گالادون رو توی آرشیو دانلود سایت میتونید دانلود کنید :)
ترک کاراس گالادون قشنگ بود حس پرواز بهم دست داد.... :)
درود دوستان
تو بازگشت شاه اونجا گندالف پیپینو سواره شدوفکس میکنه تا با خودش بره میناس تیریت مری هم کیسه ی علف چپق رو میده به پیپین یه اهنگ خفن با ویولن پخش میشه کسی میدونه اسم اصلی اون اهنگ چیه؟
درود دوستان
تو بازگشت شاه اونجا گندالف پیپینو سواره شدوفکس میکنه تا با خودش بره میناس تیریت مری هم کیسه ی علف چپق رو میده به پیپین یه اهنگ خفن با ویولن پخش میشه کسی میدونه اسم اصلی اون اهنگ چیه؟
اونجایی که مری کیسه ی علف و میده تم شایر پخش میشه.ولی بعدش که شادوفکس حرکت میکنه(و اهنگش خفن تره!) تم white rider.موسیقی این سکانس کلا تو قطعه ی flight from Edoras ه که تو ارشیو دانلود سایت میتونی پیداش کنی!
ببشخید اینجا سوال میکنم ، اسم اون آهنگ موقعی که گالم حلقه رو تو کوه از فرودو میگیره چیه ؟
ببشخید اینجا سوال میکنم ، اسم اون آهنگ موقعی که گالم حلقه رو تو کوه از فرودو میگیره چیه ؟
اسم موسیقی متن اون تیکه The End Of All Things هست که میتونید از اینجا،آرشیو دانلود سایت دانلود کنید:
پیشنهاد میکنم قطعه ی پایینو حتما گوش کنین(اگه قبلا نشنیدین البته)، چیز جالبه،مخصوصا تو دوران انتظار فیلم یکم سرگرمتون میکنه! من از دیشب که بالاخره تونستم دانلودش کنم همچنان از این همه خلاقیت در شگفتم!
بذارین دانلود شه تا این چند خطو بخونین:
آقای Doug Adams رو که احتمالا میشناسین، ایشون توسط هاوارد شور برای مستند کردن مراحل ساخت موسیقی سه گانه انتخاب شدن و پس از ده سال هم کتاب "موسیقی ارباب حلقهها" رو نوشتن(که ما همچنان در حسرتش میسوزیم).اکثر دفترچه هایی که به همراه موسیقی ارباب حلقه ها منتشر شدن رو هم ایشون نوشتن. بعدها در سال 2011 در کنسرت ارباب حلقه ها نقش مشاور رو داشتن و اینجاست که ما با قطعهی مورد نظر آشنا میشیم.به طور خلاصه، در جریان یکی از همین سفرها به شهر luzern در سوییس میرن و اونجا گروه کر "قرن بیست و یکم" قبل از اجرای اصلی ارباب حلقه ها این سرود رو برای ایشون رونمایی میکنن و به این ترتیب در وبسایتشون(اینجا) قرار میگیره.
این سرود یک شعر تقریبا (تحقیقا!) طنز داره که قطعه های مختلفش بر اساس تمهای مختلف موسیقی سه گانه خونده میشه.(بدون موسیقی البته!)ولی متنش جوریه که نمیشه حدس زد چه جوری.
حالا از این سرود لذت ببرین.این هم متنش:
The Lord of the Rings Medley
Music by Howard Shore, Lyrics by Robin Burri, Arranged by Livio Schurmann
Monochord!
I can feel it in the water.
I smell it in the air.
******Lorien theme******
Nazgûl
The Nazgûl
Riding and flying
Sneaking around
Hide now, you fools
They want the Ring
The Ring must be destroyed
******Nazgul theme******
Frodo Baggins
Hobbits
Though I do not know the way,
I will take the Ring to Mordor
And destroy it in the heat
Of the big and dark Mount Doom
******Shire theme******
One Ring to rule them all
And to bind them in the dark
Master is our only friend
Gollum!
So bright as so beautiful
Precious!
******Ring theme******
SAT:
Oh Flame of Udûn
You can not pass
Gandalf, no!
B:
Uruk-hai hungry, hungry
Uruk-hai appetite, appetite
Flesh, flesh
Raw, raw, raw, raw
******Bridge of Khazad-dum******
SA:
Oh that is one of the Mearas
Unless my eyes are cheated by some spell
******Eowyn theme******
TB:
Rohan, Rohan
SATB:
Shadowfax!
Shadowfax, oh ride now
Ride to ruin and the world’s ending!
******White rider theme******
Look they are the riders
The riders of Rohan
Don’t they look to you like many women
With fake beards in their face?
******Rohan theme******
We are the Elves.
Pale and shiny
T:
Galadriel
Lembas bread
B:
Bling, bling, bling, bling!
******Rivendell theme******
SAB:
Haldir, Haldir
We are going to war
Just a mouthful
T:
I’m going to bleed you like a stuck pig
Not if I stuck you first
Feast on his flesh
Looks like the meat’s back on the menu
******Lorien martial theme******
SAT:
Hroom, humm
Oh come friends
The Ents they are going to war!
B:
Room, room, room, room
Hum, hum, hum, hum
Fangorn!
******Nature's reclamation theme******
B:
Raw, raw, raw, raw, raw!
SAT:
Whom do you serve?
Saruman!
******Isengard theme******
T:
Come on, Frodo, do it
Throw the Ring into Mount Doom!
SAB:
Mordor
Mount Doom
SATB:
Ring destroyed, problem solved
Middle-earth is now free, oh yeah!
******Gondor theme******
Lord of the Rings
Where heroes fight until end
Lord of the Rings
In 2D!
Is a classic and will survive!
******Fellowship theme******
سلام من البوم کامل موسيقى 3 قسمت lord of the rings دارم که حجمش 1 گیگ هست میخواستم به پرسم که توی سایت قرار داره با اگه نیست من کجا آپلود کنم تا دوستان استفاده کنن ؟
سلام من البوم کامل موسيقى 3 قسمت lord of the rings دارم که حجمش 1 گیگ هست میخواستم به پرسم که توی سایت قرار داره با اگه نیست من کجا آپلود کنم تا دوستان استفاده کنن ؟
سلام. ممنون از پیشنهادتون @-) اما خب موسیقی متن تمامی فیلم ها به همراه چیزهای بسیار دیگه رو میتونید در آرشیو دانلود سایت پیدا کنید. به طور مثال موسیقی های متن فیلم: https://arda.ir/downloads-archive/?category=3
سلام
میخواستم بدونم اسم اون اهنگی که موقعه مرگ ایووین پخش میشه چیه (تو ارباب حلقه ها 3)
لطفا اگه کسی میدونه بگه
ممنون
سلام
میخواستم بدونم اسم اون اهنگی که موقعه مرگ ایووین پخش میشه چیه (تو ارباب حلقه ها 3)
لطفا اگه کسی میدونه بگه
ممنون
با سلام و خوشامد به شما
مرگ ائووین؟ احتمالا منظورتون قسمتیه که زخمی شده و بیهوش افتاده در فیلم ارباب حلقه ها بازگشت شاه.
نام آهنگ شفاخانه هست یا:
سلام کسی اینجا لینک دانلود کامل آهنگهای صوتی چویر یا کور رو داره؟
سلام.
دوستان اون قسمتی از موسیقی هابیت : نبرد پنج سپاه ، که الف های جنگلی یک دفعه از پشت دورف ها به صفوف اورک ها حمله میبرن ، توی کدوم ترکه؟
من دنبال موسیقی قسمت اول ارباب حلقه ها مرگ گاندلفم
واقعا موسیقیش تکه
با سلام ميخواستم بدون اسم اون آهنگي که وقتي تائوريل مياد تو قسمت 2 هابيت لينکش رو بزارين?
من دنبال موسیقی قسمت اول ارباب حلقه ها مرگ گاندلفم
واقعا موسیقیش تکه
اون بخش در آهنگ The Bridge Of Khazad Dum از آلبوم یاران حلقه در آرشیو سایت موجود میباشد.تقریبا در اواخر این آهنگ,اون قسمت پخش میشه.
ببخشید کسی اهنگ ورود الفها به هلمز دیپ (دوبرج) رو نداره اگه لینک هم هست بدید من کل البوم دبرج دانلود کردم ولی توش نبود :)
ببخشید کسی اهنگ ورود الفها به هلمز دیپ (دوبرج) رو نداره اگه لینک هم هست بدید من کل البوم دبرج دانلود کردم ولی توش نبود :)
شما احتمالا نسخه معمولی رو دانلود کردین که شامل تمام موسیقی متن نمیشه.قطعه ای که دنبالشین تو نسخه ویرایش کامل هست.اینجا میتونین دانلودش کنین:
شما احتمالا نسخه معمولی رو دانلود کردین که شامل تمام موسیقی متن نمیشه.قطعه ای که دنبالشین تو نسخه ویرایش کامل هست.اینجا میتونین دانلودش کنین:
https://arda.ir/downl...rchive/?did=405
فکر کنم این باشه. لذت ببرید.
https://arda.ir/wp-content/downloads/ttt-mucis/15%20-%20The%20hornbug.mp3
یه سوال. در نگارش کامل بازگشت شاه، آخرین آهنگ به اسم bilbos song که فکر کنم برای تیتراژ پایانی باشه. چرا اسم آهنگ اینه؟ هر چی فکر می کنم یادم نمیاد در جایی از فیلم ها که بیلبو باشه چنین آهنگی پخش شده باشه.
یه سوال. در نگارش کامل بازگشت شاه، آخرین آهنگ به اسم bilbos song که فکر کنم برای تیتراژ پایانی باشه. چرا اسم آهنگ اینه؟ هر چی فکر می کنم یادم نمیاد در جایی از فیلم ها که بیلبو باشه چنین آهنگی پخش شده باشه.
نه چون این آهنگ با ترجمه الفی شعری که بیلبو مبخونه همراه شده اسمش اینه.اون شعر رو بیلبو در یاران حلقه 2-سفر حلقه به سوی جنوب میخونه:
شعر سیندارین و ترجمه(چون کمی با شعر انگلیسی فرق داره)
Im nauthon nan naur nu ngilith
O naid i gennin im
O lyth e-barth a gwilwilith
Ne laer i vanner lim
I think by the fire under the starlight about things that I saw
About flowers of the field and butterflies in summers that went quickly
O lhiath a golas malen
Ne daint i lais gwennin
Na chith ah anor celebren
A gwaewath or find nin
About gossamer strands and yellow leaves in autumns past
With mist and silver sun and winds upon my hair
Im nauthon nan naur vi vuil
Maven natha i ardhon
Ias tol i riw ben ethuil
Ir im u-genithon
I think by the fire in shadow, how the world will be
When the winter comes without a spring that I shall not see
An nadath laew nar annan
I ulu im cennin
Vin eryn ned ethuil ban
Nar ennas laegath gwin.
For many things there are yet that I never saw
In the wood in every spring there are new green things
Im hevin nan naur a nauthon
O gwaith nedin lu iaur
A gwaith i cenitha ardhon
Ir istathon u aur.
I sit by the fire and think about people in old times
And people who will see a world that I will see on no day
Dan iar im nan naur peliel
Oh aurath ioer nauthon
Laston a thail etheliel
A lemmaid nan annon.
But when I, by the fading fire, think about ancient days
I listen for returning feet and voices at the door.
شعر اصلی:
I sit beside the fire and think
of all that I have seen,
of meadow-flowers and butterflies
in summers that have been;
Of yellow leaves and gossamer
in autumns that there were,
with morning mist and silver sun
and wind upon my hair.
of how the world will be
when winter comes without a spring
that I shall ever see.
For still there are so many things
that I have never seen:
in every wood in every spring
there is a different green.
of people long ago,
and people who will see a world
that I shall never know.
But all the while I sit and think
of times there were before,
I listen for returning feet
and voices at the door.
(ترجمه فارسی در ص551 کتاب)
پ.ن.گویا این موسیقی در فیلم استفاده نشده و هدیه هاوارد شور به هواداران بوده.
یک آهنگی هست بنام :
Farewell To Lorien (feat. Hilary Summers)
که تراک هدیه آلبوم دوبرج هستش و تو سایت نیست ! براتون اینجا با کیفیت 320 میذارم
آهنگ زیبایی هستش :)
یک آهنگی هست بنام :
Farewell To Lorien (feat. Hilary Summers)
که تراک هدیه آلبوم دوبرج هستش و تو سایت نیست ! براتون اینجا با کیفیت 320 میذارم
آهنگ زیبایی هستش :)
Farewell To Lorien (feat. Hilary Summers).mp3
وااااقعا ممنونم، اگه بازم بود که نیست بذار ;)اون تیکه آخر عالی بود، واقعا اون تیکه رو دوست دارم توی یه آهنگ دیگه هم هست.
واااافعا ممنونم، اگه بازم بود که نیست بذاز ;)
:) هست
اینم آخری:
Use Well The Days (feat. Annie Lennox)
Use Well The Days (feat. Annie Lennox).mp3
البته این ترانه هستش نه موسیقی متن
:) هست
اینم آخری:
Use Well The Days (feat. Annie Lennox)
Use Well The Days (feat. Annie Lennox).mp3
البته این ترانه هستش نه موسیقی متن
صدای خش خش هم بود بذار ;)
ممنونم
بچه هاوقتی ایووین داره میخونه(دوبرج)یدفعه صدای ایووین قطع میشه وبنظرمیادنیمه کاره تموم میشه .نظرشماچیه؟من همه نسخه هارادیدم همینجوری بودن.
بچه هاوقتی ایووین داره میخونه(دوبرج)یدفعه صدای ایووین قطع میشه وبنظرمیادنیمه کاره تموم میشه .نظرشماچیه؟من همه نسخه هارادیدم همینجوری بودن.
درود
میشه دقیق تر بگین کجا؟ (بهتره دقیقه و ثانیشو بگین تا راحتر پیدا کنیم)
تو راه رفتن به هلمز دیپ اونجا که گرگ ها حمله میکنن؟
اگه دقت کنید همزمان هم جسد پسرشاه تئودن رو دارن به محوطه قبر مانند هدایت میکنند که یک دفعه تصویر همراه با مرثیه قطع میشه.درواقع ادامه اش رو نمیاره.میشه گفت که اون سکانس رو به اون شکل خلاصش کردند.
درود
میشه دقیق تر بگین کجا؟ (بهتره دقیقه و ثانیشو بگین تا راحتر پیدا کنیم)
تو راه رفتن به هلمز دیپ اونجا که گرگ ها حمله میکنن؟
داداش همونجایی که ایووین داره به خاطرمرگ پسرتعودن میخونه دیگه آخرش یهوقطع میشه.زمانشانمیدونم دقیق
داداش همونجایی که ایووین داره به خاطرمرگ پسرتعودن میخونه دیگه آخرش یهوقطع میشه.زمانشانمیدونم دقیق
خب کینگ بالا زحمت کشیدنو پاسخ دادن منم یکم اضافه میکنم :
اون خوده فیلمه ؛ مرثیه و اهنگ با بستن شدن در ارامگاه تئودرد تموم میشه ... تئودرد رو تو ارامگاهش میزارن و با بسته شدن درش اون سکانس تموم میشه
بعدش تئودنو نشون میده که میگه "یاس های وحشی... تا حالا ندیده بودم که این گل ها بر روی مزار اجدادم رشد کنن"
موسیقی متن فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت واقعا یک شاهکار به تمام معناست
. تک تک آهنگاش فوق العاده ان و خیلی عالی بر روی صحنه های مختلف فیلم قرار گرفتن و قشنگ اون احساس در کمال خودش بهت منتقل میشه 
یک مطلبی رو یادم نرفته بگم. من این آلبوم های موسیقی متن هابیت (یک سفر غیرمنتظره، برهوت اسماگ و نبرد پنج سپاه) رو دانلود کرده بودم. ولی با کمی جستجو فهمیدم آلبوم های کامل تر از این ها بیرون اومده و تحت عنوان نسخه ی Special Edition هست. نسخه های Special Edition رو گرفتم یک سری موسیقی اضافه تر داشت و بعضی از آهنگ ها طولانی تر شده بود. توصیه ی من به دوستان اینه که اگه خواستن موسیقی متن هابیت 1، 2 و 3 رو دانلود کنن حتما واژه ی کلیدی جستجو Special Edition رو هم بزنن. آلبوم هر فیلم دو سی دی داره. من این آلبوم ها رو از لینک های تورنت گرفتم.
آخرین مطلب اینکه ارکستر فیلارمونیک شهر پراگ به تازگی یک آلبوم بیرون داده است تحت عنوان " The City Of Prague Philharmonic Orchestra - Hobbit & Lord of the Rings" که منتخبی از آهنگ های فوق العاده ارباب حلقه ها و هابیت رو اجرا می کنن

این آلبوم در یک کلام فوق العاده اس. در بعضی جاها چند تا موسیقی رو با هم ادغام می کنند. مثل آهنگ های Forth Eorlingas و Isengard Unleashed و بعضی آهنگ ها مثل The Return of the King که آراگورن موقع تاجگذاری میخونه با صدای متفاوتی اجرا می کنن 
حتما این آلبوم رو گوش کنید. ;) :D :D
درود برو بکس
آهنگی که بسی منو شیفته کرده و ذهنمو درگیرش کرده آهنگی هست که بعد از سقوط باراد دور پخش میشه، جایی که اورودورین یهو منفجر میشه و گندالف و اراگورن و گیملی اینا با بهت و تعجب به اورودورین خیره میشن و فردو و سم هم داشتن از روی پل فرار میکردند.یه اهنگ ویولن دار مشتی میاد اما نمیدونم اسمش چیه :| ممنون میشم اسم اون آهنگو بگید :|
اون ملودی آرامش بخش که مربوط به بعد از سقوط باراد دور هست در آخر این ترک اومده:
با سلام خدمت دوستان
یکی از آهنگ هایی که من خیلی دوست دارم آهنگ (01 - The Prophecy) از نسخه معمولی موسیقی متن یاران حلقه هست:
https://arda.ir/downl...archive/?did=80
اما بچه ها یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده ؟؟؟؟؟ این آهنگ توی هیچ جای فیلم به کار برده نشده درسته؟؟؟؟؟ هدف از ساخت این قطعه چی بوده اونم به عنوان اولین track نسخه معمولی موسیقی متن یاران حلقه؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
یکی از آهنگ هایی که من خیلی دوست دارم آهنگ (01 - The Prophecy) از نسخه معمولی موسیقی متن یاران حلقه هست:
https://arda.ir/downl...archive/?did=80
اما بچه ها یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده ؟؟؟؟؟ این آهنگ توی هیچ جای فیلم به کار برده نشده درسته؟؟؟؟؟ هدف از ساخت این قطعه چی بوده اونم به عنوان اولین track نسخه معمولی موسیقی متن یاران حلقه؟؟؟؟؟
با عرض اجازت
نمی دانم شاید در همان ابتدای فیلم که گالادریل ماجرا را توضیح می دهد باشد شاید هم اشتباهی شده و در نسخه اکستندد قرار بوده باشد که نشده.
ولی هر چه باشد قشنگ است.
نه فینرود جان همه جای فیلم ها رو بررسی کردم.فقط این قطعه هست که تو هیچ بخشی از فیلم ها وجود نداره.
نه فینرود جان همه جای فیلم ها رو بررسی کردم.فقط این قطعه هست که تو هیچ بخشی از فیلم ها وجود نداره.
مطمئن نیستم استفاده شده یا نه ولی اگر استفاده نشده باشه همش زیر سره تیم کارگردانیه بخصوص جکسون(:دی).بیچاره هاوارد شور میاد متناسب با اون سکانس آهنگسازی میکنه بعدش هم کارگردان میاد اون رو رد میکنه و اونی که خودش یا تیمش صلاح میدونه رو انتخاب میکنه و میذاره.مثل سکانسی که روی حرکت ثورین در هابیت یک،موسیقی تم نزگول رو گذاسته بودند درحالی که موسیقی که هاوارد برای اون سکانس ساخته بود،بهتر و هماهنگ تر با سکانس بود.
این ترک خاص (و البته آلبوم مختصری که این رو شامل میشه) رو هاوارد شور برای نسخه سمفونیک تنظیم کرده. یعنی نسخه ای جدا که پس از تهیه فیلم نوشته شده تا آلبوم کم حجمش منتشر بشه یا این که توسط سمفونی ها به اجرا در بیاد. این البوم ها رو خود هاوارد شور گفته تلاش کردیم شامل مهم ترین قطعات موسیقی متن ارباب حلقه ها باشه.
غیر از این ترک شما اگر ترک The End Of All Things رو هم گوش کنید متوجه تفاوت های زیادش با موسیقی اون تیکه هنگام سقوط باراد دور در فیلم میشید. اصن یه چیز دیگه هست.
اما نکته دیگه هم اینه که هیچ الزامی نیست که از تمام قطعات ساخته شده در یک فیلم استفاده بشه. (نمونه ـش دخالت های جکسون در موسیقی فیلم هابیت و تفاوت موسیقی متن فیلم با آلبوم های منتشر شده) شما اگر نسخه های کامل موسیقی متن فیلم ها رو گیر بیارید یا به پای صحبت های کامپوزر فیلم ها بشینید متوجه خواهید شد که هر ترک و هر قطعه از موسیقی متن یک فیلم بعضا تا دو یا سه نسخه مختلف داره. همون آهنگ. طبیعتا از یکیش در فیلم استفاده میشه و تهیه کننده فیلم هم یه نسخه تنظیم شده جدا برای استفاده عموم مردم منتشر میکنه. تمام موسیقی متن فیلم ها همین نسخه تنظیم شده و آلبوم های اورجینال هست. خیلی کم پیش میاد که فیلمی نسخه Complete Recording ـش رو منتشر کنه.
البته این نسخه های متفاوت قطعات فیلم ارباب حلقه ها تحت عنوان The Lord of the Rings - The Rarities Archive منتشر شد و لینک دانلودش بنظرم در همین تاپیک قرار داره.
با سلام
میخواستم بگم میشود اهنگ های ارباب حلقه ها رو برای دانلود بزارید اینجا خیلی دنبالش ام
امیدوارم اسپم به حساب نیاد
با سلام
میخواستم بگم میشود اهنگ های ارباب حلقه ها رو برای دانلود بزارید اینجا خیلی دنبالش ام
امیدوارم اسپم به حساب نیاد
پیشنهاد میکنم صفحه ی اصلی سایت رو نگاه بندازید، خیلی چیزای خوبی توش پیدا میشه :دیــ به هرحال موسیقی متن فیلم ها توی آرشیو دانلود سایت موجود هست: https://arda.ir/downloads-archive/?category=3
ابتدای فیلم یاران حلقه وقتی فرودو و سام سفرشونو شروع کردن و هنوز در شایر هستن، یه عده الف رو می ببینن که از جنگل دارن رد میشند. میشه لطف کنید اسم اون قطعه آهنگ که در این صحنه شنیده میشه رو بگید. در حقیقت بیشتر به دنبال اون ترانه الفی هستم که داره پخش میشه.
ابتدای فیلم یاران حلقه وقتی فرودو و سام سفرشونو شروع کردن و هنوز در شایر هستن، یه عده الف رو می ببینن که از جنگل دارن رد میشند. میشه لطف کنید اسم اون قطعه آهنگ که در این صحنه شنیده میشه رو بگید. در حقیقت بیشتر به دنبال اون ترانه الفی هستم که داره پخش میشه.
اسم این ترک The Passing of The Elves هست که متنش هم به الفی به این صورته:
Fanuilos heryn aglar
Rîn athar annún-aearath,
Calad ammen i reniar
Mi 'aladhremmin ennorath!
A Elbereth Gilthoniel
I chîn a thûl lin míriel
Fanuilos le linnathon
Ne ndor haer thar i aearon.
A elin na gaim eglerib
Ned în ben-anor trerennin
Si silivrin ne pherth 'waewib
Cenim lyth thílyn thuiennin.
A Elbereth Gilthoniel
Men echenim sí derthiel
Ne chaered hen nu 'aladhath
Ngilith or annún-aearath.
و ترجمهاش به انگلیسی:
Snow-white! Snow-white! O Lady clear!
O Queen beyond the Western Seas!
O Light to us that wander there
Amid the world of woven trees!
Gilthoniel! O Elbereth!
Clear are thy eyes and bright is breath,
Snow-white! Snow-white! We sing to thee
In a far land beyond the Sea!
O Stars that in the Sunless Year
With shining hand by thee were sown,
In windy fields now bright and clear
We see your silver blossom blown!
O Elbereth Gilthoniel!
We still remember, we who dwell
In this far land beneath the trees,
Thy starlight on the Western Seas.
ترجمه فارسى به همراه خود آهنگ هم ميتونيد اينجا ببينيد:
http://www.aparat.com/v/1pIwD/نغمه_ی_%26quot%3Bاِلف%26quot%3Bهای_در_حال_مهاجرت_از_سرزمین_میانه
سلام
من عضو تازه سایت هستم و خیلی اینجا دنبال لینک دانلود موسیقی متن فیلم ارباب حلقه ها و هابیت بودم اما همه ی لینک ها یا خراب بود یا لینک های آرشیو سایت که گزاشته بودین واسه من باز نمیشد
کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟ یا اینکه لینک دانلود همه ی موسیقی فیلم هارو واسم بزاره؟
با تشکر فراوااااااان
من هم دقیقا به مشکل فریبا عزیز برخوردم میشه یک نفر به این موارد رسیدگی کنه
من الان چن تا اهنگ رو میخوام دانلود کنم ولی هیچ منبع که همه اهنگه هارو داشته باشه رو پیدا نکردم اگر ممگنه کسی یه لینک برای این آهنگ ها بده
از یارن حلقه
black reiders
اهنگی که ابتدای فیلم زده میشه که شباهت زیادی به اواسط اهنگ miror of gladriel داره
اهنگی که موقعی که برومیر از مقاوت گاندور در برابر ارتش موردور حرف میزنه
دو برج
از اهنگی موقع ورود گاندولف و همراهانش به ادوراس فک کنم اسمش Golden hall باشه
شعری ائووین برای تئودرد میخونه
اهنگ ورود هالدیر به همراه الفای لورین به هلمزدیپ زده میشه فک کنم این هم اسمش the hos of eldar باشه
بازگشت شاه
اهنگی پپین در زمان حمله فارامیر به اوسلگیاث میخونه
اهنگ حمله حمله روهیرم ها به پله نور
اهنگی که موقعی که ائومر جسد ائووین رو میبینه و دنبالش اراگورن در حال شفای ائووین هست
اهنگی که فرودو به حالت سینه خیز از کوه هلاکت بالا میره
با سلام. 1) انتهای فیلم ارباب حلقه ها وقتی فرودو و سم سوار عقاب ها میشن یک موزیک با صدای یک خواننده به صورت سوپرانو پخش میشه که من هر چه گشتم تو آلبومهای ارباب حلقه ها نبودش. میشه بفرمایید این قطعه انتهایی چی بود.
2) تو یک وبلاگ رفتم یک موزیک پخش کرد شبیه همون موزیک بود نمی دونم همونه یا نه ولی شبیه اون هستش نمیدونم اون موزیک مال ارباب حلقه ها هست یا نه. ممنون میشم جواب بدین =D
متن ارکسترال موسیقی ارباب حلقه ها که بصورت pdf در زیر می آید. البته بعضی از شعرها دقیقا درست نیست که متن آنها را در پست های بعدی خواهم نوشت. ممکنه بعضی از شعرهای موجود در متن در زیر نباشد. بهرحال مطالعه آن مفید خواهد بود.
NewLOTRSymphonyTranslation.pdf
من سایتهای زیادی رو برای موسیقی با کیفیت ارباب حلقه ها گشتم ولی اکثرا با کیفیت 128 بودند. من حتی از یک سایت با پرداخت حق اشتراک با کیفیت 128 دریافت کردم. اما یه سایت بسیار عالی پیدا کردم که تمامی موزیکهای آلبوم رو با کیفیت عالی و مجانی میزاره. این هم از لینک
http://music.xytune.com/the-lord-of-the-rings-trilogy-soundtrack/
در 11 ساعت قبل، Galadriel18 گفته است :با سلام. 1) انتهای فیلم ارباب حلقه ها وقتی فرودو و سم سوار عقاب ها میشن یک موزیک با صدای یک خواننده به صورت سوپرانو پخش میشه که من هر چه گشتم تو آلبومهای ارباب حلقه ها نبودش. میشه بفرمایید این قطعه انتهایی چی بود.
این قسمت رو در قطعه the end of all things از موسیقی متن اصلی(4:09 به بعد) و قطعه the eagles 4-3 از موسیقی متن کامل(1:24 به بعد) میتونین پیدا کنین. متن بر اساس زمان رو در هم در اینجا و متن کامل و ترجمه رو در اینجا میتونین ببینین.
من تا الان همش فکر میکردم که موسیقی پادشاه تالار طلایی، یعنی همونی که مربوط به تئودن و سرزمین گاندور میشه اسکار گرفته اما تازه فهمیدم موسیقی بازگشت پادشاه که مربوط به بازگشت آراگورن بوده، این عنوان رو دریافت کرده. کلی حالم گرفته ست که چرا به اون یکی هم اسکار ندادن. من خودم بهش یه اسکار میدم. اصلا باید کل موسیقی دو برج اسکار میگرفت یعنی هزار تا اسکار هم کم مجموعه لوتر عزیزمون هستش
در در 01/06/2016 at 0:42 AM، Galadriel18 گفته است :من تا الان همش فکر میکردم که موسیقی پادشاه تالار طلایی، یعنی همونی که مربوط به تئودن و سرزمین گاندور میشه اسکار گرفته اما تازه فهمیدم موسیقی بازگشت پادشاه که مربوط به بازگشت آراگورن بوده، این عنوان رو دریافت کرده. کلی حالم گرفته ست که چرا به اون یکی هم اسکار ندادن. من خودم بهش یه اسکار میدم. اصلا باید کل موسیقی دو برج اسکار میگرفت یعنی هزار تا اسکار هم کم مجموعه لوتر عزیزمون هستش
من هم موافقم ؛باید هر سه مجموعه جایزه اسکار موسیقی می گرفتن ؛ مخصوصا موسیقی متن دو برج که به نظرم زیباترین موسیقی بین سه گانه داره ؛ موسیقی تیتراژ پایانی Gollum's Song با صدای زیبا و مرموز Emiliana Torrini منو محسور دنیای تالکین میکنه.
در 46 دقیقه قبل، The Silmarilion گفته است :من هم موافقم ؛باید هر سه مجموعه جایزه اسکار موسیقی می گرفتن ؛ مخصوصا موسیقی متن دو برج که به نظرم زیباترین موسیقی بین سه گانه داره ؛ موسیقی تیتراژ پایانی Gollum's Song با صدای زیبا و مرموز Emiliana Torrini منو محسور دنیای تالکین میکنه.
دقیقا! من هم اولین بار که هر سه رو گوش کردم. موسیقی دو برج رو بیشتر پسندیدم. تنوع موسیقیایی در این آلبوم بیشتر از دو آلبوم دیگه ست و موسیقی پادشاه تالار طلایی به نماد ارباب حلقه ها تبدیل شده. اینها درست وقتی که آلبوم رو گوش میکنیم اما وقتی فیلمها رو میبینین متوجه ظلم بزرگ در حق آلبوم دو برج میشیم. منتقدین با تماشای فیلم به موسیقی امتیاز میدن نه با شنیدن موزیک به تنهایی. تو فیلم دو برج، موسیقی خیلی خوب شنیده نمیشه. مثلا موزیک هلمز دیپ با اون بار حماسی و زیبا، بخش زیادیش با صدای هنرپیشه ها و افکتهای روی صحنه به فنا رفت. بعضی از موسیقیها هم که در تیتراژ پایانی فیلم شنیده میشه.
سلام
آقا من هر جارو رفتم جایی به نام آرشیو دانلود ندیدم
یه جا بود که انگار آهنگا پاک شدن از توش
لینک های دانلود هم همینطور نمیارن میگن چنین صفحه ای موجود نیست
مشکلشون چیه ؟
الان من میخوام آهنگارو بگیرم همشونو اینقد لینک هست که نود درصدشونم نمیاره نمیدونم باید تو کدوم برم
یکی راهنمایی کنه لدفا ![]()
در ۱ ساعت قبل، به لگ گفته است :سلام
آقا من هر جارو رفتم جایی به نام آرشیو دانلود ندیدم
یه جا بود که انگار آهنگا پاک شدن از توش
لینک های دانلود هم همینطور نمیارن میگن چنین صفحه ای موجود نیست
مشکلشون چیه ؟
الان من میخوام آهنگارو بگیرم همشونو اینقد لینک هست که نود درصدشونم نمیاره نمیدونم باید تو کدوم برم
یکی راهنمایی کنه لدفا
آهنگ ها از آرشيو حذف شدن، ميتونيد از اينجا استفاده كنيد، كامل ترين نسخه هستش.
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون فرمانده بزرگ ریوندل ٬ وارث حقیقی برین نولدور ٬ پسر بهترین دریانورد جهان ٬ از نسل شجاعترین نژاد ها ٬ لرد الروند بزرگ ![]()
اما این لینکی که دادین مال خود فیلم بود نه آهنگاش ![]()
فقط اسم آهنگاش بود یعنی باید جدا دانلودشون کنم ؟
در 39 دقیقه قبل، به لگ گفته است :سلام
ممنون از راهنمایی هاتون فرمانده بزرگ ریوندل ٬ وارث حقیقی برین نولدور ٬ پسر بهترین دریانورد جهان ٬ از نسل شجاعترین نژاد ها ٬ لرد الروند بزرگ
اما این لینکی که دادین مال خود فیلم بود نه آهنگاش
فقط اسم آهنگاش بود یعنی باید جدا دانلودشون کنم ؟
خير، تمام آهنگ هاى فيلم توى لينك هست، تمام آهنگ ها رو از لينكى كه داده شده ميتونيد دانلود كنيد، تماما داخل يه زيپ هستن.
دوستان سلام.اسم آهنگ اون قسمتی از فیلم ارباب حلقه ها:بازگشت پادشاه که ایومر خواهرشو(ایوین)رو زخمی پیدا میکنه چیه؟
من گمون کردم twilight and shadows باشه ولی فکر میکنم اون نباشه.لطفا راهنمایی کنید.مرسی.
در در 5/7/2017 at 2:39 AM، alinooryan گفته است :دوستان سلام.اسم آهنگ اون قسمتی از فیلم ارباب حلقه ها:بازگشت پادشاه که ایومر خواهرشو(ایوین)رو زخمی پیدا میکنه چیه؟
من گمون کردم twilight and shadows باشه ولی فکر میکنم اون نباشه.لطفا راهنمایی کنید.مرسی.
سلام. اسم آهنگ این است.
The Houses Of Healing - Featuring Liv Tyler