سلام به همگی
گفتم که یه بیو گرافی کوچک هم از پیتر جکسون بزارم اینجا
امیدوارم که خوشتون بیاد
سلام به همگی
گفتم که یه بیو گرافی کوچک هم از پیتر جکسون بزارم اینجا
امیدوارم که خوشتون بیاد
پیتر جکسون در 31 اکتبر 1961 در نورث آیلند کشور نیوزیلند به دنیا آمد. پیتر از همان کودکی علاقه خود به فیلم سازی را نشان داد ، به طوری که در سن 8 سالگی با یک دوربین آماتوری سوپر 8 به همراه دوستانش فیلم های کوتاه و بسیار ساده می ساخت. این فیلم ها مشخصه ای داشتند که بعدها فیلم های جکسون را به شهرت رساند: استفاده از جلوه های ویژه تاثیر گذار که با هزینه بسیار کمی ولی در اوج خلاقیت ساخته می شد. مثلا جکسون در نوجوانی فیلمی به نام جنگ جهانی دوم ساخت ، او با ایجاد حفره های کوچکی روی سلولوئید ، شلیک اسلحه را شبیه سازی کرد ، به این ترتیب هنگامی که فیلم نمایش داده می شد ، شلیک کوچکی را نشان می داد.
جکسون تلاش می کرد جدی تر به فیلم سازی بپردازد به همین خاطر در یک مسابقه محلی فیلم های کودکان و آماتوری شرکت کرد. در فیلمی که او برای این مسابقه ارائه کرد از شیوه استاپ موشن برای پدید آوردن هیولایی استفاده می شود که شهری را ویران می کند. این فیلم با وجود نوآوری درخشانی که در آن بود جایزه ای نبرد.
جکسون در 22 سالگی در تدارک فیلمی ماجرایی بر آمد که زندگی اش را تغییر داد. این فیلم بدمزه نام داشت که همچون دیگر آثار جکسون آماتوری و با بودجه ای اندک ساخته شد و بازیگرانش دوستان و اهالی محل بودند. خود جکسون در فیلم تقریبا همه کار کرد : تهیه ، کارگردانی ، فیلم برداری و بازی در چند نقش. جکسون و دوستانش برای تکمیل این فیلم چهار سال وقت صرف کردند. طرحی که در ابتدا حکم شوخی را داشت برای جکسون و دوستانش حکم یک فیلم مهم را پیدا کرد. یکی از دوستان جکسون که در صنعت فیلم کار می کرد ، او را متقاعد کرد که این طرح دورنمای تجاری خوبی دارد و کمک کرد که فیلم در جشنواره کن نمایش داده شود. فیلم در کن با استقبال رو به رو شد. چندی بعد فیلم به دلیل طنز غریب و استفاده فراوان از جلوه های ویژه تبدیل به اثری متمایز شد. برخی از این جلوه ها واقع گرایانه بودند و برخی با وجود آنکه آشکارا غیر حرفه ای بودند با مزه جلوه کردند. پس از موفقیت نسبی بدمزه جکسون در مقام کارگردان خود را شناساند.
جکسون نخستین فیلم حرفه ای اش را در سال 1992 ، به نام مرده مغز ساخت. این فیلم نیز برای جکسون جوان یک موفقیت بود ، به این ترتیب بعد از اینکه برایش مسلم شد می تواند یک فیلم ساز خوب شود کارهای دیگرش را رها کرد و به کارگردانی فیلم های ترسناک روی آورد.
آثار اولیه جکسون در عرصه جهانی فیلم های متوسط و بعضا سطح پایینی هستند ، اما با توجه به ساختشان در کشور نیوزیلند ، هزینه کم و نوآوری هایی که جکسون از خود نشان داده قابل توجه هستند. جکسون عمده فیلم نامه هایش را با همکاری همسرش فرانسیس والش ( Fran Walsh ) می نویسد. او دوست دارد نقش های کوتاهی در فیلم هایش ایفا کند.
جکسون در سال 1998 شرکت نشنال فیلم یونیت ( National Film Unit ) را در نیوزیلند خرید و اکنون صاحب دو شرکت دیگر فیلم سازی هم هست. با وجود همه این ها آنچه پیتر جکسون را در مقام کارگردانی خوب و آینده دار به جهانیان شناساند پروژه عظیم ارباب حلقه ها بود.
ارباب حلقه ها ، شاهکار جی.ار.تالکین ( J.R.Talkin ) از جمله داستان های بسیار محبوب در نزد غربیان بود که سینما بارها بر روی آن دست گذاشته بود و برای به تصویر کشیدن آن کمپانی های بزرگی برای خریدن حق اقتباس آن پیش قدم شده بودند. اما سرانجام پس از چندین بار واگذاری پروژه سرانجام کمپانی نه چندان بزرگ ( در مقایسه با کمپانی های دیگر ) نیولاین ( New Line Cinema )بود که پذیرفت ذهنیت درخشان تالکین را در خلق ماجرایی حماسی و اسطوره ای با ویژگی های منحصر به فرد به فیلم برگرداند.
با وجود آنکه ساخت ارباب حلقه ها خود یک ریسک بزرگ بود ، سپردن آن به دست کارگردانی جوان و نه چندان مشهور ، ریسک بزرگتری بود. با وجود این جکسون نه تنها از پس این پروژه به خوبی برآمد بلکه پس از درخشش این فیلم توانست خود را به عنوانی فیلم سازی طراز اول معرفی کند ، فیلم سازی که می توان به راحتی بر روی او سرمایه گذاری کرد. جکسون خود درباره سه گانه ارباب حلقه ها گفته است:
« کار بزرگی بود ، ولی آن را فیلمی شخصی قلمداد می کنم. این مهم ترین فیلم زندگی من است. وقتی 18 ساله بودم کتاب تالکین را خواندم و از آن به بعد همیشه بی صبرانه منتظر بودم تا فیلمش هم ساخته شود. بیست سال گذشت و من دیگر توانم را از دست دادم... با یاد آوری گذشته به گمانم در ابتدا قدری خام بودیم. فکر نمی کنم در ابتدا هیچ کس می دانست که کار چقدر دشوار و پیچیده خواهد بود. به هر حال ما دست به کار شدیم و فکر کردیم که می توانیم آن را به انجام برسانیم...»
جکسون که ظاهرا به ساخت فیلم های عظیم بسیار علاقه پیدا کرده در سال 2003 برای بازسازی فیلم کینگ کنگ ( 1933 ) که به گفته خودش بزرگترین منبع الهام اوست اقدام کرد. البته جکسون از سال 1996 برای این کار خیز برداشته بود تا اینکه کمپانی یونیورسال (Universal Pictures ) برای ساخت آن ابراز تمایل کرد و هزینه را فراهم نمود. این فیلم تقریبا فیلم موفقی بود اما نه به اندازه ارباب حلقه ها.
جوایز و افتخارات
• برنده جایزه اسکار بهترین کارگردانی برای فیلم ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه در جشنواره اسکار 2004
• نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین کارگردانی برای فیلم ارباب حلقه ها : یاران حلقه در جشنواره اسکار 2002
• برنده جایزه گلدن گلوب بهترین کارگردانی برای فیلم ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه در سال 2004
• نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب بهترین کارگردانی برای فیلم کینگ کنک در سال 2006 و همچنین در سال های 2002 و 2003 به ترتیب برای فیلم های ارباب حلقه ها: یاران حلقه و ارباب حلقه ها: دو برج.
گزیده فیلم ها
• دره ( 1976- The Vallay )
• بد مزه ( 1978- Bad Taste )
• با فیبل ها ( کم زورها ) ملاقات کن ( 1989 – Meet The Feebles )
• مرده مغز ( 1992- Braindead )
•مخلوقات آسمانی ( 1994- Heavenly Creatures )
• ترس آفرینان ( 1996- The Frighteners)
• ارباب حلقه ها: یاران حلقه ( 2001- The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring )
• ارباب حلقه ها : دو برج ( 2002- The Lord of the Rings: The Two Towers )
• ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه ( 2003 - The Lord of the Rings: The Return of the King )
• کینگ کنگ ( 2005- King Kong )
• استخوان های دوست داشتنی ( 2007 - The Lovely Bones ) ( در دست ساخت)
کاش این مطالب را دو سه هفته پیش میگذاشتی ، که تولد پیتی بود( طبق تقویم سینمایی).
و لی کلا ممنون، خیلی مطلب خوبی بود. من استفاده بردم و حالا این مرد چاق را بیشتر میشناسم.
خواهش میکنم ققنوس جان قابل شما رو نداشت
در هر صورت چه فرقی میکنه 2 هفته پیش می گذاشتم یا الان
مهم اینه که گذاشتم نه؟؟؟//
دستت درد نکنه عزیز خیلی جالب بود و تا حالا بیوگرافی پیتر رو به این کاملی نخونده بودم. راستی اگه پیتر بخواد هابیت رو بسازه پس این ستخوان ها .... رو چیکار می کنه؟
سلام ارش جان
در جوابت بتید بگم که پیتر 3 و یا حتی 4 فیلم رو فکر کنم سال 2007 به روی صحنه ببره که هابیت و استخوان های دوست داشتنی هم جزو اونان
با تشکر
با سلام
جناب ققنوس ! پس شما پشت صحنه های کینگ کونگ را ندیدین!!!! چون وقتی من دیدم پیتر جکسونو نشناختم!
خودشو کمینه ی کمینه!!! 40-50 کیلو لاغر کرده!!!!
با سلام
منم با شما موافقم سارون کبیر
در ضمن حتی عینکم نزده بود
یعنی با کم کردن وزنش چشماش قوی تر شده؟؟؟؟؟؟/
سلام ارش جاندر جوابت بتید بگم که پیتر 3 و یا حتی 4 فیلم رو فکر کنم سال 2007 به روی صحنه ببره که هابیت و استخوان های دوست داشتنی هم جزو اونان
با تشکر
امیدوارم این پرکاری، کیفیت کارهاش رو پایین نیاورده باشه.اصلا من مطمئن نیستم دادن این کار به پیتی در این موقعیت صد در صد درست بوده... ولی خب! شاید یه چیزی میدونن که ما نمیدونیم!
منم میترسم این پر کاریش به خوب از اب در اومدن هابیت لطمه بزنه
ولی ققنوس جان واسه ی فیلم هابیت 200000000 دلار هزینه میشه
پس باید یه فیلم خوب از اب در بیاد
لازم به ذکره که ارباب حلقه ها 1 2 و3 کل هزینش 280000000 دلار بود
یعنی برای هر قسمتش تقریبن 90000000 دلار خرج کردن
پس نباید نگران باشی (دو نقطه دی)
به نام خداوند
و وبلاگی رو هم که ازش کپی کردی رو هم که ننوشتی http://snrfilm.blogfa.com/post-22.aspx
ولی بد نبود :D :D :D
یا ارباب حلقه ها
اين پست خيلي قديمي تر از پستيست كه تو اون سايت ميبيني.
اين پست قبل از تعطيلي اردا زده شده بود و اون پست در هنگام تعطيلي آردا نوشته شد.اين طور ميشه متوجه شد كه كدوم از اون يكي كپي كردن.دوستان تو اين سايت منبع رو ذكر مينن
شاید تاریخ سیستم که من ازش استفاده میکنم غلط هست چون در سیستم من اون قدیمی تره
حالا خدا میدونه جریان چی :D
در ضمن پدر و مادر جناب پیتر جکسون انگلیسی بودن ولی مهاجرت کردن به منطقه ساحلی نزدیک شهر ولینکتون در کشور نیوزیلند
و مادر پیتر جکسون کارگر کارخانه بود و پدرش حساب دار و پیتر جکسون هم تک فرزند بود
اون دوربین رو هم دوست خانوادگی جکسون براش خریده بودن
و پیتر جکسون از ده سالگی با تالکین آشنا شده بود
در ضمن به کار عکاسی هم پرداخته
عکس از پیتر جکسون

جکسون علاوه بر کارگردانی به تهیه کنندگی نیز میپرداخت
یا ارباب حلقه ها
مدیر سایت با زحمت فراوان مطالب سایت قبلی رو دوباره به سایت جدید اضافه کرد. به خاطر همینه که میبینی تاریخ اون قدیمی تره. اما تاریخ مطلب اصلی مال خیلی قبل تر از این حرفهاست.
این سایت معرکست ، و من بی نهایت از مدیر و دست اندر کاراش ممنونم. :D
پس جریان اونطوری شده بود مهدی خان :D
حالا فهمیدم :D
خیلی ببخشید مثل همیشه نباید زود قضاوت کرد :D :D :D
یا ارباب حلقه ها
با سلام
mahdi جان تاریخ پستی که من زدم مربوط به سال 2008 هست حالا شما برو و یه سری به همون وبلاگ بزن تاریخ ساخته شدنش رو ببین ok?
بنده با کلی وقت گذاشتن تونستم این مطالب رو جمع و جور کنم تا شما بتونید راحت بخونید . در ضمن به قول دوستان زود قضاوت نکنید :D :D
تولد پیتر بزرگ ما ، خالق حماسه ارباب حلقه ها و منجی هابیت ، بر همه آردا دوستان ایران و جهان مبارک.
:D :) :D :-o :D :D :D :D :)) :) :D :D :D :D
بهش چی کادو دادی L-)
ببخشید دیر شد تایپک رو بخونم :ymapplause:
i taking your points
انصراف پیتر جکسون از کارگردانی " تمام چیزهای محرمانه "
به گزارش خبرگزاری فارس، قبل از این شنیده میشد که خود جکسون امر کارگردانی این فیلم را هم برعهده خواهد گرفت، اما امی برگ برای کارگردانی آن انتخاب شده است.
درگیری پیتر جکسون بر سر تولید و کارگردانی قسمت سوم «هابیت» باعث شد تا وی برخلاف خواست قبلی خود، کارگردانی فیلم را به دست کسی دیگر بسپارد.
امی برگ یک مستندساز فعال و سرشناس است که چند ساخته مستند او با تحسین منتقدان و سینما دوستان جدی روبرو شده است.
«تمام چیزهای محرمانه» اولین فیلم بلند سینمایی داستاین این فیلمساز ژانر مستند به شمار میرود.
رمان «لورا لیپمن» سال 2004 منتشر شد و بلافاصله درصد فهرست جدول کتابهای پرخواننده و پرفروش قرار گرفت.
نیکول هولوفسنر فیلمنامه فیلم را با مشاورت «پیتر جکسون» نوشته است و دایان لین بازیگر میانسال سینما یکی از نقشهای اصلی آن را بازی خواهد کرد.
خط اصلی قصه «تمام چیزهای محرمانه» درباره دو دختر یازده سالهای است که به جرم کشتن یک نوزاد دستگیر شده و در یک آسایشگاه ویژه نگهداری میشوند.
این دو باید تا سن 18 سالگی در این محل مورد بازپروری قرار گیرند و همزمان با آزادی آنها، گم شدن تعدادی از بچههای محل شروع میشود.
توجه پلیس در وهله اول به سمت این دو دختر جلب میشود و کمکم موضوع رمز و راز مربوط به قتل اصلی به دست فراموشی سپرده میشود.
دایان لین قرار است نقشی مادر یکی از این دو دختر را بازی کند که در طول داستان، اهمیت نقش او افزایش مییابد.
او از سالها قبل میدانست که دخترش روحیه و حال و هوای خاص و ویژهای داشته و آن را از بقیه مردم شهر پنهان کرده است.
امی برگ با سوژه فیلم «تمام چیزهای محرمانه» بیگانه نیست، زیرا یکی از مستندهای او هم موضوع مشابهی با قصه این فیلم دارد.
پیتر جکسن ماه قبل اعلام کرد «هابیت» او صاحب قسمت سوم هم میشود و وی در طول ماههای آینده درگیر فیلمبرداری و تولید آن خواهد بود.
منبع: خبرگزاری فارس
پیتر جکسون یه نابغس
البته قبل از لوتر فقط موجودات بهشتیش خوب بود که اونو تازه دیدم
ولی استخوانهای دوست داشتنی(پیوند های عاشقانه)خیلی خوب بود
و کینگ کونگم قابل قبول بود
نکاتی که درباره پیتر جکسون نمی دانید :
مانند آلفرد هیچکاک در اغلب فیلمهایش حضور دارد.
همسرش فرن والش است که تقریبا در همه فیلمهای پیتر جکسون به عنوان یکی از نویسندگان حضور دارد و تابحال سه بار هم اسکار دریافت کرده است.
گفته که برای ساخت مدل های شیره ای فیلم « بدمزه » ، از فِر آشپزخانه مادرش استفاده کرده است!
فرزندانش بیل ، جوان و کتی جکسون نام دارند.
کلکسیون مدل هواپیماهای جنگ جهانی اول را نگهداری میکند.
گفته شده در جریان ساخت « ارباب حلقه ها : یاران حلقه » تنها دو تی شرت در کل مدت زمان فیلمبرداری پوشیده است!
یکی از طرفداران گروه معروف « بیتلز » است.
در 17 سالگی تحصیل را نیمه کاره رها کرده است.
یکی از طرفداران دو آتیشه فیلم « کینگ کنگ » ( 1933 ) است. خودش گفته که این فیلم باعث شده به کارگردانی علاقه مند شود.
تمام جلوه های ویژه فیلم « بدمزه » را خودش به تنهایی ساخته بود.
نوشتن فیلمنامه بازسازی « کینگ کنگ » را از سال 1996 آغاز کرده بود و سرانجام موفق شد در سال 2003 این فیلم را بازسازی و روانه سینما کند.
پدر و مادرش در جریان ساخت سه گانه « ارباب حلقه ها » از دنیا رفتند.
با همسرش در مرحله پس از تولید فیلم « بدمزه » در سال 1987 آشنا شد.
گفته می شود درآمد خالص جکسون از سه گانه « ارباب حلقه ها » چیزی در حدود 125 میلیون دلار بوده است.
در جریان ساخت « کینگ کنگ » چشم خودش را به دست جراحان سپرد و به همین دلیل دیگر عینک نمی زند.
پنج فیلم محبوبش : « کینگ کنگ » ، « طلوع مردگان » ، « آرواره ها » ، « رفقای خوب » و « ژنرال » نام دارند.
منبع:مووی مگ
شاید براتون جالب باشه که بدونین پیترجکسون در هر سه قسمت ارباب حلقه ها به عنوان بازیگر هم حضور داشته در قسمت اول اونو در شهر بری در حال خوردن هویج ودر قسمت دوم اونو در هنگام پرتاب نیزه از برجهای شهر هلمز دیپ به سمت اورکهامیبینیم و در قسمت سوم فیلم هم سوار کشتیهای دزدان دریایی اومبار است که توسط تیر لگولاس کشته میشه...

این عکس از پیتر جکسون رو کسی دیده؟!
نمیدونستم کجا باید بذارمش.
این میتونه تاپیک خیلی خوبی باشه برای ابراز تشکر ما از کارگردانی به نام پیتر جکسون.
فکر این که واقعا این مرد چه حق بزرگی به گردن همه ما آردایی ها داره خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده...
میتونید بگید چند درصد طرفداران تالکین در دنیا از طریق فیلم ها عاشق این دنیا شدند و زندگیشون متحول شده؟! مطمئنا خیلی زیاد.
و حالا با به جای گذاشتن یکی از برترین شاهکار های سینما دوباره به سراغ این دنیا برگشته و این نشون میده که این آقا واقعا دنبال پولش نیست. و باز زمزمه های خریدن امتیاز ساخت فیلم سیلماریلیون به گوش میرسد.
آیا پیتر جکسون واقعا به دنیا آمده تا کار تالکین را تمام کند؟!
آیا رسالت او مکمل استاد تالکین است؟!
این تاپیک بهانه ای شد تا من حرف دلم رو در این جا و در جمع شما پارسی زبانان آردایی به پیتر عزیز و دوست داشتنی بگم:
نمیدونم چی بگم و واقعا زبونم قاصره اما به عنوان یه تالکینیست خطاب به پیتر میگم: من به شما مدیونم و همیشه هم مدیون خواهم موند امیدوارم که روزی حضورا با ایشون ملاقات داشته باشم و احساساتم رو نسبت به ایشون بگم، بگم که چقدر به گردن من حق دارن و من چقدر دوستشون دارم. واقعا زیبایی های دنیا از آن بزرگانه و اونا این زیبایی ها رو آفریدن و ما با استفادۀ از این زیبایی ها مدیون اونا میشیم. امیدوارم که ایشون به هر چی که دوست دارن توی زندگیشون دست پیدا کنن.
:) :) ;)
اقای جکسون سلام !! این شاید تنها جمله ای باشه که من وقتی پیتر جکسون را ببینم بتونم بهش بگم چون احتمالا دستان نامرد بغض راه نفس کشیدنمم ببنده ! نمیدونم چطور باید از مردی که منو با تالکین . ادبیات . اسطوره . سینما . زندگی و رویاهام اشنا کرد تشکر کنم . امیدوارم همیشه صحیح و سلامت در کنار ما باشه و بهترین رویاهای ما و قصه های جهانو برای ما به تصویر بکشه.
پیتر عزیزخیلی خیلی دوستون دارم و بهتون ارادت دارم از خدا میخوام یکبار از نزدیک شمارو در نیوزلند در بهشت اردا ملاقات کنم . :) :) ;)
ارباب حلقه هایی که پیتر جکسون ساخت یه شاهکار تو سینماست.هر سه تاشون تو imdb رتبه های بالایی رو دارن ولی به نظر من اگه پیتر جکسون توی همین دنیای تالکین بمونه خیلی بهتره.نه اینکه فیلم های دیگش بد باشنا نه ولی به هیچ وجه به پای ارباب حتقه ها و هابیت نمیرسن.
من عاشق سه گانه هاي ارباب حلقه ها و هابيتشم و همچنين فيلم كينگ كونگش ايول داش پيتر
نمی دونم جای درستی رو برای سوالم انتخاب کردم یا نه ولی چرا پیتر جکسون با ساخت ارباب حلقه ها با اینکه کارگردان نسبتا ناشناسی بود و قبلا کار بزرگی انجام نداده بود تونست کلی اسکار درو کنه ولی با ساخت هابیت فقط نامزد چند جایزه اسکار بیشتر نشد؟؟؟؟......!!!!(فکرکنم 4 تا) فکر نمی کنید به خاطر اینه که همه فیلمو(تقریبا) با کامپیوتر درست کرده؟؟؟؟ :D :D :D
البته هر علاقمندی به دنیای تالکین به پیتر جکسون ارادت خاص داره ها(مخصوصا خودم) :P
نمی دونم جای درستی رو برای سوالم انتخاب کردم یا نه ولی چرا پیتر جکسون با ساخت ارباب حلقه ها با اینکه کارگردان نسبتا ناشناسی بود و قبلا کار بزرگی انجام نداده بود تونست کلی اسکار درو کنه ولی با ساخت هابیت فقط نامزد چند جایزه اسکار بیشتر نشد؟؟؟؟......!!!!(فکرکنم 4 تا) فکر نمی کنید به خاطر اینه که همه فیلمو(تقریبا) با کامپیوتر درست کرده؟؟؟؟ :D :D :D
البته هر علاقمندی به دنیای تالکین به پیتر جکسون ارادت خاص داره ها(مخصوصا خودم) :P
چون ارباب حلقه ها اون موقع تقریبا میشه گفت با امکانات کمی ساخته شد ولی خیلی عالی ساخته شد ودر کل داستان ارباب حلقه ها خیلی جدی تر وبهتر از هابیت بود وموفقیت زیادی رو کسب کرد اما هابیت در اصل مخاطبش کودک ونوجان بوده ولی پبتر جکسون برای زیبایی بیشتر فیلم رو یه جور دیگه ساخت و فک نکنم علا رقم زیبایی کار موفقیت چندانی رو نسبت به ارباب حلقه ها کسب کنه.ولی در مورد جلوه های ویژه که گفتی به نظرم هابیت بتونه اسکار بهترین جلوه ویژه رو کسب کنه
شاید براتون جالب باشه که بدونین پیترجکسون در هر سه قسمت ارباب حلقه ها به عنوان بازیگر هم حضور داشته در قسمت اول اونو در شهر بری در حال خوردن هویج ودر قسمت دوم اونو در هنگام پرتاب نیزه از برجهای شهر هلمز دیپ به سمت اورکهامیبینیم و در قسمت سوم فیلم هم سوار کشتیهای دزدان دریایی اومبار است که توسط تیر لگولاس کشته میشه...
ایول خیلی چیز جالبی بود.با این که هر سه صحنه رو چندین و چند بار دیدم ولی اصلا فکر نمی کردم خود پیتر جکسون بازیگر این نقش ها باشه!!!!ممنان از اطلاع رسانیت.خیلی باحال بود.
نمی دونم جای درستی رو برای سوالم انتخاب کردم یا نه ولی چرا پیتر جکسون با ساخت ارباب حلقه ها با اینکه کارگردان نسبتا ناشناسی بود و قبلا کار بزرگی انجام نداده بود تونست کلی اسکار درو کنه ولی با ساخت هابیت فقط نامزد چند جایزه اسکار بیشتر نشد؟؟؟؟......!!!!(فکرکنم 4 تا) فکر نمی کنید به خاطر اینه که همه فیلمو(تقریبا) با کامپیوتر درست کرده؟؟؟؟ :? :? :?
البته هر علاقمندی به دنیای تالکین به پیتر جکسون ارادت خاص داره ها(مخصوصا خودم) :)
ارباب حلقه ها در زمان خودش یک چیز نو و تازه ای بود و جزو اولین فیلم هایی بود که از جلوه های ویژه به این صورت استفاده می کرد. به خاطر همین تونست کلی جایزه ببره.
خیلی هم اسکار رو ملاک قرار نده چون که فیلم های جالبی در اسکار حضور داشتند که جایزه های زیادی نبردند.
اتکای بیش از حد پیتر جکسون به تکنولوژی های نوین و دور شدن از شیوه های سنتی فیلمسازی که در ارباب حلقه ها از اون بهره جسته بود شاید یک عامل تفاوت چشم گیر یاران حلقه با سفری غیر منتظره است. گرچه این پیتر جکسون همون پیتر جکسون بود و قاب فیلم، جزئیات اسکوپ و غیره همچنان به نظر من در دو فیلم قابل رقابت هستند اما همین که احساس مصنوعی بودن در هابیت موج میزنه و در یاران حلقه به عکس، عامل مهمی در فاصله گرفتن این دو فیلم از هم هست.
حالا پیتر جکسون وعده های خوبی در باره قسمت دوم داده و باید امیدوار بود که از قسمت اول بهتر باشه...
پس اگه بخوهیم هابیت 1 رو با ارباب حلقه ها یاران حلقه رو مقایسه کنیم هابیت هیچ شانس زیادی نداره!!نه؟؟!! البته میدونم هابیت با استفاده از تکنولوژی های بسیار مدرنی ساخته شده ولی با این حال ارباب حلقه ها بسیار بهتر از هابیت سفری غیر منتظره میباشد. :? (نظر شخصی بود)اتکای بیش از حد پیتر جکسون به تکنولوژی های نوین و دور شدن از شیوه های سنتی فیلمسازی که در ارباب حلقه ها از اون بهره جسته بود شاید یک عامل تفاوت چشم گیر یاران حلقه با سفری غیر منتظره است. گرچه این پیتر جکسون همون پیتر جکسون بود و قاب فیلم، جزئیات اسکوپ و غیره همچنان به نظر من در دو فیلم قابل رقابت هستند اما همین که احساس مصنوعی بودن در هابیت موج میزنه و در یاران حلقه به عکس، عامل مهمی در فاصله گرفتن این دو فیلم از هم هست.
حالا پیتر جکسون وعده های خوبی در باره قسمت دوم داده و باید امیدوار بود که از قسمت اول بهتر باشه...
پس اگه بخوهیم هابیت 1 رو با ارباب حلقه ها یاران حلقه رو مقایسه کنیم هابیت هیچ شانس زیادی نداره!!نه؟؟!! البته میدونم هابیت با استفاده از تکنولوژی های بسیار مدرنی ساخته شده ولی با این حال ارباب حلقه ها بسیار بهتر از هابیت سفری غیر منتظره میباشد. :? (نظر شخصی بود)
بله نظرت کاملا درسته البته ازتو وهم از تور عذر خواهی میکنم بابت دخالتم
واقعا نمیشه هابیت سفر غیر منتظره رو با ارباب حلقه ها مقایسه کرد ارباب حلقه ها به نظرم یک اثر جاودانه وتکرار نمیشه ونباید از پیتر جکسون انتظار داشته باشیم ارباب حلقه ها رو در هابیت تکرار کنه البته شاید وحتما برهوت اسماگ خیلی از سفر غیر منتظره بهتره
به نظر من ارزشمند ترین فیلم سال 2013-2012 بود و ثابت شده خیلی از نقد های منتقدان هم کشک بود!
نمیشه گفت فیلم هابیت هیچ ارزشی نداشته، قطعا فیلم باارزشی بوده و ما هم خیلی ازش خوشحالیم و اون رو لنگه ارباب حلقه ها میدونیم اما خب به حق نتونست برسه به ارباب حلقه ها مخصوصا یاران حلقه...
انقدر از هابيت انتقاد كنيد تا...
داش! پيتر همه ي اينا رو شنيده و تو بعديا اصلاح ميكنه...
در مورد اسكارم:امسال چيز شد تو اسكار! اين كه امسال هابيت اسكار نگرفت دليليه كه بايد به عظمتش پي ببريم!
به نظر من ارزشمند ترین فیلم سال 2013-2012 بود و ثابت شده خیلی از نقد های منتقدان هم کشک بود!
نمیشه گفت فیلم هابیت هیچ ارزشی نداشته، قطعا فیلم باارزشی بوده و ما هم خیلی ازش خوشحالیم و اون رو لنگه ارباب حلقه ها میدونیم اما خب به حق نتونست برسه به ارباب حلقه ها مخصوصا یاران حلقه...
منم تقریبا باهات هم عقیدم که هابیت یکی از ارزشمندترین فیلمای سال بود و به ناحق مورد هجمه ی منتقدین قرار گرفت,هرچند عیبهایی دیده میشد ولی نه اونطور که دیگه منتقدا بیان به فیلم آبدوریاچگی بزنن :? و همونطورم که خودت گفتی عوامل همون عوامل لوتر بودن ولی خب دلایل بسیاری داره که چرا هابیت مثل لوتر نشد که روشم زیاد بحث شد ولی به اعتقاد من که خودم به شخصه از طرفداران تالکین و سرزمین میانه هستم انصافا هابیت نتوست به هیچ وجه شاهکار لوتر رو تکرار کنه آره درست در دل همه ما دوستداران تالکین جایگاه خاصی رو قطعا داره ولی لوتر نتنها بین هواداران بلکه کلا دنیای تالکین رو به اونایی که با این فضا غریبه بودن معرفی کرد منجمله من و خیلیای دیگه ,ضمن اینکه منم خیلی امیدوارم که برهوت اسماک رو پیتر قوی تر ارائه بده :?
ولی این هم حقیقتیه که جکسون سفری غیر منتظره رو فقط مخصوص طرفداران ساخته. حالا نمیدونم خودش اینطوری میخواسته یا نه. حتی به نظرم بیشتر از لوتر. رنگ و بوی تالکین رو بیشتر منتقل می کرد. شاید این به خاطر وفاداری بیشترش به متن کتابه در مقایسه با لوتر که برای مثال همون قسمت اول (یاران حلقه) کلی تحریف داشت. از جشن تولد بیلبو بگیر و سفر فرودو از بگ اند تا تام بامبادیل و ودرتاپ و شورای الروند! مطالبی که تو کتاب از شورای الروند گفته میشه تقریبا هیچ ربطی به شورای الروند فیلم نداره! تو کتاب بیش از 60 صفحه از شورا گفته که خوندنش برای من 70 دقیقه طول کشید! اما تو فیلمش 10 دقیقه ـست...
درسته هابیت نتو نست ارباب حلقه ها رو تکرار کنه ولی در کل از نظر طرفداران یک فیلم زیبا است که واقعا همین طوره اگه قضاوتو به بینندگان بدن به نظرم هابیت اسکار حقش بود ولی متاسفانه از نظر منتقدان این طور نیست من خودم شخصا هیچ رزشی برای نظر منتقدان قائل نیستم چون واقعا نظرشون الکیه واینو قبلا خودشون ثابت کردن.
ولی این هم حقیقتیه که جکسون سفری غیر منتظره رو فقط مخصوص طرفداران ساخته. حالا نمیدونم خودش اینطوری میخواسته یا نه. حتی به نظرم بیشتر از لوتر. رنگ و بوی تالکین رو بیشتر منتقل می کرد. شاید این به خاطر وفاداری بیشترش به متن کتابه در مقایسه با لوتر که برای مثال همون قسمت اول (یاران حلقه) کلی تحریف داشت. از جشن تولد بیلبو بگیر و سفر فرودو از بگ اند تا تام بامبادیل و ودرتاپ و شورای الروند! مطالبی که تو کتاب از شورای الروند گفته میشه تقریبا هیچ ربطی به شورای الروند فیلم نداره! تو کتاب بیش از 60 صفحه از شورا گفته که خوندنش برای من 70 دقیقه طول کشید! اما تو فیلمش 10 دقیقه ـست...
خب اینی که میگی درسته و خب خود کتابها هم کاملا فضاشون با هم متفاوته و از نظر وفاداری به متون تالکین هم من خودم به شخصه پسندیدم این موضوع رو ولی خب یه سری مسائلی هست که پیتر میتونست توشون قوی تر کار کنه.مثل استفاده کمتر از تکنیک موشن و استفاده بیشتر از تکنیک ماکت سازی جهت طبیعی تر شدن و باور پذیر تر جلوه دادن و نهایتا زیبایی بیشتر و بسته شدن دهن مخالفان آماده در صحنه.ااگه به طور مثال اگه اورکهای هابیت رو مثل لوتر درمیاوارد مثلا خب خودش یه نکته خیلی قوی میتونست محسوب شه.از این نظر گفتم و گرنه که منم خودم هابیت رو بسیار دوست میدارم و منتظر قسمتهای بعدیشم هستم و همیشه جز یادگاریهای زندگیم میمونه.
درسته هابیت نتو نست ارباب حلقه ها رو تکرار کنه ولی در کل از نظر طرفداران یک فیلم زیبا است که واقعا همین طوره اگه قضاوتو به بینندگان بدن به نظرم هابیت اسکار حقش بود ولی متاسفانه از نظر منتقدان این طور نیست من خودم شخصا هیچ رزشی برای نظر منتقدان قائل نیستم چون واقعا نظرشون الکیه واینو قبلا خودشون ثابت کردن.
میدونی دوست گرامی منم خودم از طرفداران پروپاقرص جکسون و هابیتم و حتی پارسالم اولش از برخورد منتقدین و خصوصا آکادمی به شدت ناراحت شدم ولی انصافا نمیشه گفت که هابیت باید اسکار بهترین فیلم رو میگرفت.چرا تو یه سری از بخشها واقعا حقش بود که جایزه بگبره ولی به ناحق بهش ندادن.ولی خب اسکار بهترین فیلم معمولا به فیلمهای درام تعلق میگیره و برای فیلمهای فانتزی خیلی به ندرت اتفاق میوفته.بازگشت شاه هم دیگه واقعا شاهکاری بود که نمیتونستن بهش جایزه ندن و تو همه قسمتهایی که کاندید شده بئد جایزه ها رو از دم درو کرد که این خودش گویایه این حقیقته.به نظر خود من پارسال باید یا لینکلن اسپیلبرگ و یا جانگو تارانتینو جایزه رو میگرفت.از نظر هنری هم من خودم کن رو بیشتر قبول دارم.

ممنون از مطلبی که گذاشتین
سر پیتر جکسون بالاترین نشان افتخار نیوزیلند را دریافت کرد
سر پیتر جکسون جایزه جدیدی را به کلکسیون پربار افتخاراتش افزود . او به خاطر فعالیتهایی که برای شهرت کشورش در سطح جهانی انجام داده است.
بالاترین جایزه ممکنه در نیوزیلند را دریافت کرد و اکنون او یکی از اعضای سفارشی کشور نیوزیلند است سر پیتر اولین کسی است که در صنعت
سینمای نیوزیلند به این افتخار نائل میشود.
مجله دنیای تصویر در شماره تازه خودش متن گفتگویی با پیتر جکسون با عنوان تماشاگر را به فيلم راه بده! (گفتگو با پيتر جکسون از دهکدهاي در نيوزيلند تا «هابيت») منتشر کرده!
البته من هنوز خودم ای ن مصاحبه رو نخوندم متاسفانه! :))
مصاحبه ای با پیتر جکسون به بهانه پخش چندباره سه گانه در صداسیما
اولش یکم از موفقیت های سه گانه رو بر میشمره و بعد به بیان چند سوال و جواب درباره لوتر از جکسون میپردازه. سوالات استاد تالکین رو هم شامل میشه.

اینم از این

عکس بنظر فتوشاپ میاد.نه؟؟؟ انگار عکس پیتر جکسون رو انداختن رو این تصویر.
عکس بنظر فتوشاپ میاد.نه؟؟؟ انگار عکس پیتر جکسون رو انداختن رو این تصویر.
نه بابا ، فکر نمیکنم.
پیتر جکسون و چند تا از عوامل فیلمش برای کمک به مردم فیلیپین وسایل های خود را به حراج گذاشته اند
چند روز پیش گردباد بسیار مرگ باری به فیلیپین آمد. از این رو گفته میشود که این گرباد بزرگترین گردبادی هست که تا به حالآماده است. هزاران نفر از مردم فیلیپین به ناچار مجبور به ت رک خانه های خود شدند در حال حاضر پیتر جکسون و سایر عوامل برای کمک به مردم فیلیپین دست به حراجوسایل خود گذاشته اند . پیتر جکسون از این رو برای کمک به مردم فیلیپین نسخه های اکستندد هابیت و سفری غیر منتظره و امضای خودش
که بر روی عکس دی وی دی هابیت هست را به حراج گذاشت. این فروش و مزایده تا روز 22 نوامبر ادامه خواهد داشت.
این جوری بوده تو بچهگیاش استاد جکسون!

سلام به دوستانی که استخوانهای دوست داشتنی رو ندیدن پیشنهاد میکنم این اثر بسیار زیبای جکسون رو ببینن . یه درام تراژدیکه که نشان میده یه انسان چقدر میتونه پست باشه که یه دختر معصوم و دوست داشتنی 14 ساله رو به قتل برسونه . داستان از زبان روح دختر مقتول بیان میشه . فیلمیه که محاله بعد از دیدنش گریه نکنی
سلام به دوستانی که استخوانهای دوست داشتنی رو ندیدن پیشنهاد میکنم این اثر بسیار زیبای جکسون رو ببینن . یه درام تراژدیکه که نشان میده یه انسان چقدر میتونه پست باشه که یه دختر معصوم و دوست داشتنی 14 ساله رو به قتل برسونه . داستان از زبان روح دختر مقتول بیان میشه . فیلمیه که محاله بعد از دیدنش گریه نکنی
موافقم بنظرم این فیلم یکی از بهترین فیلم های جکسونه که متاسفانه اصلا از سوی منتقدا تحویل گرفته نشد و الکی کوبیده شد و به هیچ عنوان به حقش نرسید. فیلم واقعا دوست داشتنی و خیلی خوبیه. بازی استنلی توچی و سوزان ساراندو واقعا عالی بودند... حتما این فیلم رو ببینید
فیلم از لحاظ بصری عالی بود بازی های بازیگران این فیلم بخصوص استنلی توچی ،سوزان ساراندون و مارک والبرگ خیلی خوب بود
فیلمبرداری و موسیقی خوبی داشت
ولی شاید پایان و جمع بندی خوبی نداشت
ودر مجموع اقتباس خیلی خوبی از کتاب استخوان های دوست داشتنی(پیوندهای عاشقانه ) آلیس سبالد بود
من در کنار لوتر و بعد هابیت استخوان های دوست داشتنی و موجودات بهشتی رو دوس دارم ،کینگ کونگ کاری قابل قبول بود
باید ببینیم پیترجکسون با قسمت دوم تن تن میخواد چیکار کنه؟ @-)
از سمت راست به چپ : جیمز کامرون ، جیسون رایتمن ، کوئنتین تارانتینو، ، پیتر جکسون، لی دنیلز و کاترین بیگلو
فیلم از لحاظ بصری عالی بود بازی های بازیگران این فیلم بخصوص استنلی توچی ،سوزان ساراندون و مارک والبرگ خیلی خوب بود
فیلمبرداری و موسیقی خوبی داشت
ولی شاید پایان و جمع بندی خوبی نداشت
ودر مجموع اقتباس خیلی خوبی از کتاب استخوان های دوست داشتنی(پیوندهای عاشقانه ) آلیس سبالد بود
من در کنار لوتر و بعد هابیت استخوان های دوست داشتنی و موجودات بهشتی رو دوس دارم ،کینگ کونگ کاری قابل قبول بود
باید ببینیم پیترجکسون با قسمت دوم تن تن میخواد چیکار کنه؟ @-)
بازی مارک والبرگ چندان تعریفی نداشت ولی استنلی توچی و سوزان ساراندو واقعا عالی بودند...
پایان بندی هم به نظرم واقعا خوب بود ... تنها مشکل فیلمه هم این بودش که جکسون سکانس تجاوز وحشیانه رو توش حذف کرده بود چونکه عقیده داره اینجور صحنه ها ممکنه بیننده رو کاملا پرت کنه از فضای فیلم . ولی در کل فیلم خیلی خوبی بود... قسمت دوم تن تن رو هم صد در صد عالی خواهد ساخت ، اینو مطمئنم
اینم بهترین فیلم های جکسون به ترتیب از نظر خودم :
ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه
ارباب حلقه ها : یاران حلقه
ارباب حلقه ها : دو برج
کینگ کونگ
مخلوقات آسمانی
هابیت : برهوت اسماگ
هابیت : یک سفر غیرمنتظره
استخوان های دوست داشتنی
بهتره بعدا هابیت رو به این لیست اضافه کنیم
ولی به نظرم قدرتمندترین لوتره بعد موجودات بهشتی و بعد استخوانهای دوست داشتنی (البته این نظر شخصی منه)
البته کینگ کونگ هم خوب بود
بازی والبرگ و سائوریس رونان هم به نظر خیلی خوب بود
اون صحنه پرش ازقتل به نظرم به ابهام فیلم اضافه میکرد و باعث میشد وجه عاطفی و تمرکز فیلم حفظ شه و فیلم تبدیل به فیلمی صرفا در مورد قتل و جنایت نشه
به نظرم فصل گره گشایی و کشته شدن قاتل خیلی خوب در نیومده بود و شاید اگه دستگیر میشد بهتر بود
یه فیلم به اسم "منطقه 9" و به کارگردانی نیل بلوم کامپ دیدم که تهیه کننده اش پیتر جکسون بود.تا اونجایی که من میدونم پیتر تو کارگردانی فیلم نقشی نداشته.فکر کنم سال ساخت استخوانهای دوست داشتنی یعنی 2009 ساخته شده.برام جالب بود که پیتر تونسته تحمل کنه و وارد گروه کارگردانی نشه.
باورتون میشه من اولین بار که استخوانهای دوست داشتنی رو دیدم نمیدونستم کارگردانش پیتر جکسونه.فیلم واقعا زیبایی بود که نشون میده پیتر خارج از سرزمین میانه هم خوب عمل میکنه و استعداد ساخت هر نوع فیلمی رو داره.
یعنی ممکنه پیتر جکسون بعد از سه گانه هابیت یه فیلم دیگه از آثار تالکین به سازه؟
پیتر جکسون :

پیتر جکسون برای یک پروژه تلویزیونی وارد مذاکره شد.
به گزارش خبرنگار سینماپرس به نقل از دد لاین، شنیده شده که پیتر جکسون پیشنهاد ساخت یک فصل از سریال «دکتر چه کسی» را کارگردانی خواهد کرد. البته خبرهای ضد و نقیض بسیاری در این خصوص در رسانه ها منتشر شد اما جکسون در نهایت اعلام کرد که برای کارگردانی این سریال وارد مذاکره شده است.
جکسون همچنین در یک کنفرانس خبری گفت که این موضوع غلط است که هیچگاه پا به تلویزیون نمی گذارم، برعکس از افتخارات من است که با پروژه «دکتر چه کسی» همکاری و کار برای تلویزیون را تجربه کنم اما برای حضور در این پروژه به قطعیت نرسیده ایم.
وی افزود: یکی از چیزهایی که علاقه من را برای وارد شدن در این پروژه تشدید می کند فضای متفاوت کار در سینما و تلویزیون است همچنین نوع ساخت سریال با فیلم سینمایی که تفاوت های آشکاری دارد و قطعا کسانی که وارد کارگردانی می شوند دوست دارند در حوزه های مختلف کار را تجربه کنند.
«كارولين اسكينز» تهيه كننده اجرايي سريال «دكتر چه کسی» پيش از اين از توليد سري جديد سريال خبر داده است.
«پيتر جكسون» به تازگي قسمت سوم «هابيت» را به پايان رسانده است و قسمت دوم آن جمعه 13 دسامبر روي پرده سينماها رفته است .
منبع : سینما پرس
فعلا که استیون اسپیلبرگ پیترجکسون رو برای قسمت دوم تن تن رزرو کرده!
پیتر جکسون برای یک پروژه تلویزیونی وارد مذاکره شد.
به گزارش خبرنگار سینماپرس به نقل از دد لاین، شنیده شده که پیتر جکسون پیشنهاد ساخت یک فصل از سریال «دکتر چه کسی» را کارگردانی خواهد کرد.
یک فصل!؟
خیلی بعیده! این احتمالا اشتباه در ترجمه است و منظور یک قسمته!
من که خودم یه خوره سریالم تا به حال سریالی ندیدم که کل یک فصل رو یک نفر کارگردانی کنه!
من متن انگلیسی رو ندیدم، شاید حق با شما باشه، اما سوالی که پیرو این حرف شما مطرح میشه اینه که اگر هر فصل یک سربال، معمولا یک کارگردان نداره؛ سریالی مثل 24 که 8فصل داره، چند تا کارگردان داشت؟!
والا آمار کلیش رو می تونید از سایتی مثل IMDB در بیارید ولی به طور مثال در فصل اول سه قسمت اول رو Stephen Hopkins قسمت 4 و 5 رو Winrinch Kolbe و قسمت 6 رو Bryan Spicer کارگردانی کردند
نمیدونم چرا این جکسون تو فیلم هاش همش دوست داره رابطه ی عاشقانه ی مثلثی بزاره
تو فیلم مخلوقات آسمانی : ژولیت+پائولین+یه پسر دیگه
تو فیلم ارباب حلقه ها : آراگورن+ائووین+آرون
تو فیلم کینگ کونگ : جک دریسکول+آن داروو+کینگ کونگ :-bd
تو فیلم استخوان های دوست داشتنی : سوزی+ری سینگ+روث کانرز
حالا هم تو هابیت : کیلی+لگولاس+تائوریل
دوستان سلام خسته نباشید
من به شخصه فکر میکنم وقتی بیوگرافی پیتر جکسون رو میخونیم عظمتش خیلی بیشتر از تالکین هست
هیچ وقت خوندن رمان ارباب حلقه ها یا هابیت که مثل دیدنش نیست
جکسون فیلمی ساخت که دنیا رو تکون داد
اونم با سوادی بسیار ناچیز
ادم شاخ درمیاره وقتی میفهمه کارگردان ارباب حلقه ها کسیه که دوران دبیرستان رو هم تموم نکرده
فکر میکنم حق پیتر جکسون داشتن یه سایت مخصوص به خودشه نه فقط یه تاپیک
من به شخصه فکر میکنم وقتی بیوگرافی پیتر جکسون رو میخونیم عظمتش خیلی بیشتر از تالکین هست
هیچ وقت خوندن رمان ارباب حلقه ها یا هابیت که مثل دیدنش نیست
لاگولاس جان الان یه سوال دارم. با دیدن فیلما هیچ سوال بی جوابی به ذهنت نرسیده ؟؟؟؟ مثلا یه چیزایی از کجا اومدن یه چیزای به کجا میرن؟؟؟؟
جکسون عزیزه برای ما اما وجوده تالکینه که باعث شده شما وقت بزاری بیوگرافی جکسون رو بخونی.
بعد کتاب ها انقدر حکایت های بیشتر و زیبا تری نسبت به فیلم ها داره که توی ذهنت مثل یه فیلم ساخته میشه.تخیلاتت تورو همچین همگام میکنه با سیر داستان که فیلم با اون اطلاعات محدودش نمیتونه راضیت کنه.
قبول تالکین دنیایی ساخته اینو کاملا قبول دارم هیچ وقتم هیچکسی نمیتونه عظمت تالکین رو زیر سوال ببره
فقط حرف من اینکه تصویر سازی از تخیلات تالکین چیزی بود که یه کارگردان بی نام و نشون و به جکسون بزرگ تبدیل کرد
جلوه های ویژه اون فیلم ها تو خیالات راحت تصور میشن ولی وقتی میخوای به مرحله اجرا دربیاد واقعا سخته
جکسون با کمترین امکانات ممکن جلوه های ویژه رو وحشتناک زیبا و دیدنی خلق کرده
پیتر جکسون؛ قاتلترین کارگردان دنیا!
نتایج یک بررسی رایانهای
بالاترین تعداد کاراکترهای کشته شده متعلق به چه کارگردانانی است؟/ پیتر جکسون؛ قاتلترین کارگردان دنیا!
سینماپرس: پیتر جکسون با ۱۵۱۷ کشته در داستان فیلمهایش رتبه اول کارگردانانی با بالاترین تعداد تلفات کاراکترهای انسانی در فیلمهایشان شد.
بنا بر گزارش سایت ام.تی.وی رندی اولسون، دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی میشیگان، طی تحقیقاتی که با رایانه انجام داده است فهرست ۲۵ کارگردان را که بیشترین میزان مرگ کاراکترها را در فیلم های خود داشته اند اعلام کرد.
بنا بر این تحقیق پس از پیتر جکسون امریکایی با ۱۵۱۷ کشته، جان ووی هنگ کنگی با ۱۵۰۰ کاراکتر کشته شده و رابرت رودریگوئز مکزیکی با ۱۰۲۶ کشته قرار دارند.
ادوارد زوییک، ولفگانگ پیترسون، زاک اسنایدر، رایدلی اسکات، سرجئولئونه، آنتونی فوکوئا و استیون اسپیلبرگ در رده های چهارم تا دهم جدول قرار دارند.
نکته جالب این است که کوئنتین تارانتینو با ۵۵۴ کاراکتر کشته در رده سیزدهم جدول قرار دارد در حالی که عمده تماشاگران در یک نظرسنجی درباره تعداد کاراکترهای کشته نام وی را در رده اول نوشته بودند.
جیمز کامرون با ۵۰۳ کشته بعد از تارانتینو قرار دارد و کمترین تعداد کشته ها در این جدول ۳۵۷ نفر و متعلق به استفان سامرز است.
سام پکین پا نیز که خالق خشونت شاعرانه در سینما به شمار می رود با تعداد ۴۳۹ کشته در فیلم هایش در رده هفدم جدول است.
قبول تالکین دنیایی ساخته اینو کاملا قبول دارم هیچ وقتم هیچکسی نمیتونه عظمت تالکین رو زیر سوال ببره
فقط حرف من اینکه تصویر سازی از تخیلات تالکین چیزی بود که یه کارگردان بی نام و نشون و به جکسون بزرگ تبدیل کرد
جلوه های ویژه اون فیلم ها تو خیالات راحت تصور میشن ولی وقتی میخوای به مرحله اجرا دربیاد واقعا سخته
دوست عزیز امکانات پیتر همچین "کمترین"هم نبوده.فقط برای یاران حلقه که جلوه های ویژه اش نسبت به دو قسمت بعدی کمتر بود94 میلیون دلار ناقابل بودجه داشت.در ضمن اگه بخوایم جلوه های ویژه را ملاک اصلی قرار بدیم باید بگیم فیلمی مثل"جاذبه" برترین فیلم تاریخ سینماست!در حالی که فقط یه نمایش بصری باشکوهه،نه یه فیلم مفهومی بی نظیر !
اصلا نمیشه درباره جلوه های ویژه اینطوری نظر داد. جلوه ویژه فلان فیلم خوبه اون یکی دیگه بده...جلوه های ویژه یک صنعته! که با پیشرفت تکنولوژی روز به روز داره پیچیده تر و به روز تر میشه اما این اصلا به معنای این نیست که خوب هستند! خوب بودن در صنعت به معنای به روز بودنه اما در سینما به معنای به جا بودنه! جلوه های ویژه فیلمی واقعا خوبه که به جا استفاده شده باشه! برای مثال هابیت از جمله فیلم هاییه که به عقیده من جلوه های ویژه به جا نبودند یعنی وقتی دکورسازی و گریم و طبیعت نیوزیلند هست هیچ نیازی به خلق کامپیوتری نیست. تازه به این شدت که تو ذوق بزنه. اما در عوض ارباب حلقه ها از جلوه های ویژه به جا استفاده کرد. یا یک مثال بهتر اگر بخوام بزنم فیلم Inception هست. علی رغم تکنولوژی پیشرفته سال 2010 و فیلم های گران قیمت اون سال این فیلم بهترین جلوه های ویژه رو داشت.
این تفکر که هرچی هزینه بیشتر بذاری و تکنولوژی جدید تری استفاده کنی و رندر با کیفیت تری بگیری جلوه های ویژه فیلمت بهتره اشتباهه! سینما ترکیبی از تمام هنر های انسانه و همین که شما در یک صحنه تشخیص بدی چنددرصد باید جلوه های ویژه استفاده بشه (همون به جا بودن!) یک هنره.
پ.ن
اما یک استثنا وجود داره و اون هم جاذبه هست و فیلم های اینچنینی که دسترسی به لوکیشن ـش نداریم به هیچ صورتی اینجا دیگه نمیشه گفت جلوه های ویژه زیادن یا بد استفاده شدن...ضمن این که جاذبه یک نمایش بصری با شکوه از یک مفهوم بی نظیره !!
خب این چه ربطی به مقایسه استاد با پیتر داره. بعدشم فیلم های خیلی زیادی هستن که از لحاظ جلوه های ویژه و صحنه پردازی بسیار پیشرفته و زیبا هستن اما خوب دلیل نمیشه کارگردانشون رو با نویسنده داستانشون مقایسه کرد.
درسته ولی جاذبه سال 2013 ساخته شده و ارباب حلقه ها 2001 بی انصافیه حرفاتون
پیتر جکسون دوست دارد جزیره ی جمجمه را گیلرمو دل تورو کارگردانی کند
پس از اعلام اینکه قرار است فیلمی جدید با محوریت کینگ کونگ تحت عنوان "جزیره جمجمه" ساخته شود و در سال 2016 روانه سینماها شود؛خیلی ها مشتاق شدند که بدانند چه کسی بر صندلی کارگردانی این فیلم تکیه خواهد زد.عده ای تصور میکنند گیلرمو دل تورو برای این کار مناسب است و عده ای هم معتقدند خود جکسون بهترین کسی است که میتواند این کار را انجام دهد.
در طی سخنرانی پیتر جکسون در کنفرانس کامیک کان سن دیگو من باب آخرین فیلمش یعنی نبرد پنج سپاه،از جکسون سوال شد که در مورد احیای کینگ کونگ چه فکری میکند و نظرش در مورد مشارکت دل تورو بعنوان کارگردان -در حالیکه هنوز هیچ چیز رسمی نشده- در این پروژه چیست؟پیتر جکسون پاسخ داد که او در مورد تولید چنین فیلمی هیچ چیزی نشنیده و چیزی نمیداند اما همکارِ فیلمساز و دوستش را میستاید.
"من میخواهم آن را ببینم." جکسون این را گفت و ادامه داد: "اگر قرار باشد دل تورو کینگ کونگ را بسازد مسلما فیلم بزرگی خواهد شد.این یک فانتزی خواهد بود و من اولین کسی خواهم بود که برای دیدنش خواهم رفت و در هر زمینه ای که مایل باشد از هیچ کمکی به او دریغ نخواهم کرد."
این کارگردان همچنین اشاره کرد که هیچ گونه دشمنیای با کسی که بخواهد خیلی زود پس از بازسازی جکسون کونگ را احیا کند نداشته و او را محترم میشمارد چون اعتقاد دارد هرکس برای خودش طرز تفکری دارد و البته این معامله مسلما سود بسیاری را به ارمغان خواهد آورد.
"من همیشه شگفت زده میشوم از اینکه در زندگیم شاهد بازسازی «ارباب حلقه ها» یا «هابیت» باشم،اینکه چقدر طول میکشد تا آن بازسازی انجام شود و اینکه آیا تا زمانی که این کار انجام میشود شما زنده هستید یا نه بسیار جالب است." جکسون ادامه داد: "در مورد کونگ؛ما خود آنرا بازسازی کردیم،آنهم برای سومین بار!"
چه دل تورو کارگردان اثر بشود یا نه اما مسلما دعایِ خیر جکسون برای این فیلم و احتمالا حمایت او پشت این پروژه وجود دارد.
منبع : نقدفارسی
با عرض اجازت
ایوب جان پس کارتون فیلم تن تن چه می شود؟ مگر جکسون آن را کارگردانی نمی کند؟
با عرض اجازت
ایوب جان پس کارتون فیلم تن تن چه می شود؟ مگر جکسون آن را کارگردانی نمی کند؟
اسپیلبرگ قول ساختنشو از پیتر جکسون گرفته،دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
بنظرم پیتر جکسون جون میده فیلم سندباد رو بسازه ! اتفاقا در پشت صحنه لوتر خودش میگه از فیلم های مورد علاقشه
با عرض اجازتبنظرم پیتر جکسون جون میده فیلم سندباد رو بسازه ! اتفاقا در پشت صحنه لوتر خودش میگه از فیلم های مورد علاقشه
به امید خدا که نمی سازد.چون حتما آن را این قدر تحریف می کند که از توی سندباد و علی بابا دزدان دریایی کارائیب در می آید!!! :D
با عرض اجازت
به امید خدا که نمی سازد.چون حتما آن را این قدر تحریف می کند که از توی سندباد و علی بابا دزدان دریایی کارائیب در می آید!!! :D
بیچاره پیتر چی رو تحریف کرد؟ اگر منظورتون لوتر و هابیت هستش باید بگم که وقتی کتابی میخواد فیلم بشه باید یچیزایی تغییر کنه. چون تو کتاب خوب بنظر میاد ولی تو فیلم خنده دار میشه و یا باعث میشه فروش فیلم کم بشه. بنظر من که پیتر فیلم لوتر و هابیت رو خوب داستانو نگه داشت.
به نظر من جکسون یکی از بهترین ها در مورد اقتباس کردن از کتاب هاست . قسمت اول ارباب حلقه ها و هابیت رو ببینید که چقدر نزدیک به خوده کتابه .
پیتر جکسون کبیر و عزیز هم به جمع ستارهداران پیاده رویِ معروف خواهد پیوست.پیتر 2538مین نفریه که تو این پیاده رو ستاره دار میشه.این مراسم صبح روز دوشنبه، هشتم دسامبر ساعت 11 و نیم در خیابان 6801 هالیوود روبروی سینمای دالبی برگزار خواهد شد."اندی سرکیس" سخنران مراسم خواهد بود و اورلاندو بلوم،لی پِیس،الیجا وود،لاک ایونز،ریچارد آرمیتاژ و اوانجلین لیلی هم در این مراسم حضور خواهند داشت
اینکار باید مدت ها پیش برای این شخص بزرگ انجام می شد
و این هم پیتر جکسون بر روی ستاره اش
با عرض سلام خدمت سایت آردا
میخواستم به بینم سایت آردا میتواند پیشنهاد ساخت داستانهای شاهنامه ی فردوسی را به صورت فیلم به پیترجکسون بدهد یا نه؟ اگر این اتفاق بیفتد و پیترجکسون باساخت فیلم داستانهای شاهنامه موافقت کنداین اثر به زیبای هرچه تمام تر توسط این کارگردان حرفه ای و بر جسته، به تصویر کشیده میشودو فروشی فوق العاده در سینماهای جهان بدست می آورد،این اثر باعث عظت بیشتر ایران و همچین افزایش توریست و رونق کشور میگردد البته به شرطی که دولتمردان کشور با ساخت این اثر توسط پیتر جکسون موافقت کنند وبه مسائل سیاسی مرتبت ندهند و سنگ اندازی نکنند چون در این شرایطی که وارث تالکین اجازه ی ساخت داستانهای دیگر تالکین رو به پیتر جکسون نمیدهد بهترین شرایط ممکن برای درخواست ساخت فیلم داستانهای شاهنامه است .
این بنده متشکر میشم اگر سایت آردا در این زمینه یک فعالیتی انجام دهد ورضایت مسولان کشوری و پیترجکسون را برای ساخت فیلم داستانهای شاهنامه بگیرد.
با تشکر
پیتر جکسون در خانه ای هابیتی زندگی میکند!
«پیتر جکسون» که مدتی است ساخت پروژه سینمایی «هابیت» را به پایان رسانده، به قدری به این فیلم علاقهمند است که خانهاش را شبیه به خانه «بیلبو بگینز» در این فیلم ساخته است.
«بینو اسمیت» یکی از عوامل فیلم سینمایی «هابیت» گفت: «پیتر جکسون»، اخیرا ساختار خانهاش در نیوزیلند را به طور کلی تغییر داده و آن را شبیه به خانه «بیلبو بگینز»، قهرمان فیلم «هابیت» ساخته است.
به گفته این فرد، عمارت «پیتر جکسون» حقیقتا یک کپی برداری بسیار دقیق و خوب از خانه «بیلبو» است که «جکسون» در ساخت آن به کوچکترین جزئیات نیز دقت کرده است.
بنا بر این گزارش، قدمت عمارت دو طبقه «جکسون» در نیوزیلند، به دهه 30 میلادی بازمیگردد که «جکسون» برای تغییر ساختار آن، همان تیمی که لوکیشن فیلم هابیتها را ساخته بودند، استخدام کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: «استیون اسپیلبرگ» و «جورج لوکاس» نیز از عمارت «جکسون» دیدن کردهاند.
منبع:خبرگزاری فارس
خوب من امیدوارم توی خونه هابییتی خودش کیف کنه حالا که خبر رسیده می خواد سیلماریلیون رو بسازه می ترسم کلنگ بیاره و گوندولین رو بسازه
با عرض اجازتخوب من امیدوارم توی خونه هابییتی خودش کیف کنه حالا که خبر رسیده می خواد سیلماریلیون رو بسازه می ترسم کلنگ بیاره و گوندولین رو بسازه
می بخشید خبر از کجا رسیده؟
خود جکسون گفته بود که دیگر کارش با دنیای تالکین تمام است و اتفاقا همین سایت خودمان هم خبرش را زد.
خوب من امیدوارم توی خونه هابییتی خودش کیف کنه حالا که خبر رسیده می خواد سیلماریلیون رو بسازه می ترسم کلنگ بیاره و گوندولین رو بسازه
جالب بود :D
اما سیلماریلیون که قرار نیست ساخته بشه.در حد شایعه بود
پنج سال پیش بود که انیمیشن سینمایی «ماجراهای تن تن» (The Adventures of Tintin) به کارگردانیاستیون اسپیلبرگ اکران شد و ۳۷۴ میلیون دلار در سراسر دنیا فروش کرد. حال اخباری درباره قسمت دوم این انیمیشن منتشر شده. با زومجی همراه باشید.
انیمیشن سینمایی «ماجراهای تن تن» در سال ۲۰۱۱ اکران شد و قرار بود اولین قسمت از یک انیمیشن سه قسمته باشد و پیتر جکسون برای دو دنباله آن وظیفه کارگردانی را بر عهده بگیرد. با این حال مجموعه فیلمهای «هابیت» قسمت دوم «تن تن» را با تاخیر مواجه کرد.
اسپیلبرگ به تازگی در مصاحبهای اطلاعات جدیدی درباره این انیمیشن ارائه کرد و به نظر میرسد احتمال ساخت آن هنوز هم وجود دارد. اسپیلبرگ در مصاحبهاش گفت:
پیتر جکسون آنقدر مشغول ساخت مجموعه «هابیت» بود که ذهنش کاملا از «تن تن» منحرف شد و حالا در حال ساخت یک فیلم برای کمپانی من است. این فیلم یک راز است و هیچ کس در رابطه با آن اطلاع ندارد. پس از آن نیز قسمت دوم از مجموعه «تن تن» ساخته خواهد شد.
انیمیشن سینمایی «ماجراهای تن تن» هواداران جدیدی را برای این شخصیت پیدا کرد و حضور اندی سرکیس در آن نیز شگفت انگیز بود. برنامه سرکیس خیلی شلوغ است و ممکن است برای بازی در این انیمیشن با مشکل مواجه شود. امیدواریم جکسون موفق شود که دوباره «کاپیتان هدوک» را روی پرده نقرهای بیاورد.
منبع: Gamesradar
ترجمه:زومجی
قرار پیتر جکسون با اسپیلبرگ پروژه ی جدیدی رو شروع کنه البته هنوز نگفتن که فیلم درباره ی چیه.