چند وقتی بود که احساس میکردم که چه خوبه که یک تاپیک داشته باشیم که کلیپ های مربوط به تالکین رو مثل مصاحبه ها ،کلیپ های مربوط به بازی ها، شوخی ها خب بالاخره تصمیم .گرفتم آستین بالا بزنم واین تاپیک (که اولین تاپیک من هم هست)رو ایجاد کنم برای شروع هم بخشی از یکی از مصاحبه های تالکین ونوه اش رو قرار میدم
پیشنهاد میکنم برای اینکه تاپیک بهتر شه کلیپ های اسلاید شو مانند در تاپیک قرار داده نشه.
البته اين لينک منبع ويدئو و صفحهی تماشای آنلاينشه. برای دانلود ويدئو، میتونين از نرمافزار "اينترنت دانلود منيجر" (IDM) استفاده كنين. برای اين كار، اول ويدئو رو پخش و بعد، درخواست دانلودی رو كه نرمافزار میده، پذيرش كنين. همچنين میتونين آدرس ويدئو (URL لينک دادهشده در بالا) رو تو نرمافزار وارد كرده و دستور دانلود بدين. ممنون. :)
Glorfindel Thalion —
موو . فکر ما بی سوادا رو نکردی. نمی گی فیلم انگلیسی بدون زیر نویس رو من چیکار کنم. خوب واقعا الان من با این چیکار کنم.
آقا یکی زیر نویس اینو بذاره. حد اقل معنی کنه .ببینیم چی میگه.
Mou —
خب در ادامه ویدئوها یک کلیپ که در اون کریستوفر تالکین مشغول خوندن بخش های پایانی بازگشت پادشاه رو آپلود کردم
به گلورفیندل : هفته بعد اکه فرصت کردم سعی میکنم که زیر نویسش رو آماده کنم
البته اين لينک منبع ويدئو و صفحهی تماشای آنلاينشه. برای دانلود ويدئو، میتونين از نرمافزار "اينترنت دانلود منيجر" (IDM) استفاده كنين. برای اين كار، اول ويدئو رو پخش و بعد، درخواست دانلودی رو كه نرمافزار میده، پذيرش كنين. همچنين میتونين آدرس ويدئو (URL لينک دادهشده در بالا) رو تو نرمافزار وارد كرده و دستور دانلود بدين. ممنون. :)
اون رو من آپلود کردم،ولی متاسفانه ویدئوی کامل نیست.
کاربر #0 —
اون رو من آپلود کردم،ولی متاسفانه ویدئوی کامل نیست.
ممنون از توجه و تذكرت. از اين به بعد سعی میكنم چيزهايی رو كه معرفی میكنم، قبل از گذاشتن تو فروم، با دقت بيشتری چک كنم. اما حالا كه كار از كار گذشته، میتونی به آپلودكنندهی ويدئو يا مديران سايت آپارات شكايت كنی تا نسخهی كاملش رو بذارن. احتمالاً اصل ويدئو هم ناقصه؛ چون آپلودكننده بيمار كه نبوده تا بياد ويدئوی ناقص بذاره توی سايت! شايدم توی آپلود ويدئو توسط اون فرد يا خود تو مشكلی پيش اومدهباشه.
Curunir-Poirot —
ممنون از توجه و تذكرت. از اين به بعد سعی میكنم چيزهايی رو كه معرفی میكنم، قبل از گذاشتن تو فروم، با دقت بيشتری چک كنم. اما حالا كه كار از كار گذشته، میتونی به آپلودكنندهی ويدئو يا مديران سايت آپارات شكايت كنی تا نسخهی كاملش رو بذارن. احتمالاً اصل ويدئو هم ناقصه؛ چون آپلودكننده بيمار كه نبوده تا بياد ويدئوی ناقص بذاره توی سايت! شايدم توی آپلود ويدئو توسط اون فرد يا خود تو مشكلی پيش اومدهباشه.
آپلود کننده ویدئو تو آپارات من هستم(نیما)،این ویدئو رو تو آرشیوم پیدا کردم و پس از آپلود کردنش لینکشو گذاشتم تو یه تاپیک جدید ولی مستر مهدی انتقالش داد به اتاقک زیر شیروانی و گفت که قبلا لینک نسخه کاملشو تو سایت گذاشته بوده(فکر میکنم حدود نیم ساعت)که به هر دلیلی حالا دیگه اون لینک خراب شده و از اون جا بود که من فهمیدم فایلی که من دارم ناقصه،پس نیازی به شکایت نیست...
Mou —
خب دوباره برگشتم
این بار یک ویدئو مربوط به اجرای قطعه موزیکال ستاره ائارندیل که در تئاتر شهر لندن برگزار شده و یکی از پر هزینه ترین تئاتر های تاریخه رو براتون قرار میدم. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره اجرای موزیکال ارباب حلقه میتونید به این لینک و این جا مراجعه کنید
نه، اینه که موقع اکران فیلم فیلمو قطع میکنه. اون روزشمار سفری غیرمنتظره هست دیگه!!
LObeLia —
راست میگیا. من واقعا یه لحظه عصبانی شدم. فکر کردم که من بد دانلود کردم.
تور —
هیچ ضدحالی حال گیر تر از این نیست که آدم بیاد ضدحال خودشو توضیح بده!
نه من فیلمو قطع کردم و نه بد دانلود شده و نه هیچ کدوم...بلکه فقط سیستم من چون اسکرین سیورش روی یک دقیقه ست شده بود میره رو اسکرین سیور بلانک و 3 ثانیه حیاتی فروم آردا رو در فیلمبرداری از دست میدم!
رضائی.استل —
هیچ ضدحالی حال گیر تر از این نیست که آدم بیاد ضدحال خودشو توضیح بده!
نه من فیلمو قطع کردم و نه بد دانلود شده و نه هیچ کدوم...بلکه فقط سیستم من چون اسکرین سیورش روی یک دقیقه ست شده بود میره رو اسکرین سیور بلانک و 3 ثانیه حیاتی فروم آردا رو در فیلمبرداری از دست میدم!
عجب ضد حالی خوردیم پسر! آقا نمیخواستم اسپم بزنم ولی چنان عصبانی شدم که خدا رو شکر نزدیکم نبودی تور!
لطفا لینک های مسدود شده را در تگ کد قرار دهید. با تشکر.
الوه —
خیلی وقت ها با یکسری آهنگ ها (که توسط هاوارد شور ساخته نشدن)، یاد بخش هایی از داستان های تالکین میوفتیم، توی سایت دِ وان رینگ دیدم ویدئوی یکی از طرفداران تالکین که به همراه موسیقی Vide Cor Meum که توسط پاتریک کسدی نوشته و به همراه هانس زیمر این رو تهیه کردن (اطلاعات بیشتر توی همون لینک اسم موسیقی هست) گذاشته. توی این ویدئو قسمت هایی از آینولینداله رو همراه با تصاویر و نوشته هایی از متن کتاب میبینیم؛ چیز تقریبا جالبی شده بود و خب ازش خوشم اومد. گفتم حالا که اینطوره، بزار ویدئو رو بزارم اینجا و واسه متن های انگلیسی زیر نویس درست کنم (با تشکر از مهدی بابت معرفی برنامه، اولین زیرنویسی هست که درست کردم :وی) که چون ما با متن فارسی آشنا تریم، برامون حس بهتری داشته باشه (گرچه متن انگلیسی رو هم حتما نگاه بندازید)
خیلی تعجب کردم که برای تقابل برن و کارخاروت هم صحنه ای گذاشته بود. همچنین گذر از هلکاراکسه و اون آخری که به حمله فارازون به والینور شبیه بود. بدک نبود شاید ما هم تشویق شدیم روزی ازین کارا بکنیم! ;))
این فیلم Clash of Titans هم خوب به کمک اینا اومد! :))
اولشم با اون YOU SHALL NOT PASS معروف شروع میشه :huh:
الوه —
داشتم توی سایت حلقه ی یگانه میگشتم که اینو دیدم!
اگه یک برداشت از المنت های فیلم ارباب حلقه ها انجام بشه، اما بازیگرهاش بچه ها باشن، به نظرتون چطور میشه؟
یک فیلم کوتاه به اسم Children of the Hobbit قراره تا چد روز دیگه رونمایی بشه و داستانی به این صورت داره که یک هابیت به اسم دروگو که حلقه ای جادویی رو داره، در یک سفر به همراه دوستانی در مکان های مختلف با خطراتی مواجه میشه، خطراتی که یک نیروی پلیدی به خاطر به دست آوردن اون حلقه بر سرشون نازل میکنه...
این یه تریلر از این فیلم هست، امیدوارم خودِ فیلم هم راحت در دسترسمون قرار بگیره بعد از انتشار...
How It Should Have Ended یه چنل توی یوتـیوب هست ، که بصورت یه انیمیشن خیلی کوتاه، آخر یه سری فیلم های معروف رو بر اساس اتفاقات خود فیلم تغییرمیدن
و یک پایان جالب و فانتزی براش درست میکنن؛ که کارشونم از نظر خود انیمیشن و صداها کیفیت خوبی داره.
از روی هابیت و ارباب حلقه ها هم چندتا از این ویدیو ها ساختن که آخریش که برای برهوت اسماگ بوده، از بقیه بامزه تر شده !... که دیدنشو بهتون توصیه میکنم :)
این کلیپ که امیدوارم تکراری نباشه، با سرعت خیلی زیاد (در 4 دقیقه و نیم!)، مقدمات آردا (فصلهای اول سیلماریلیون) رو با گرافیک خیلی قشنگی مرور میکنه و برای کسایی که وقت یا حوصلهی کافی برای خوندن سیلماریلیون رو ندارند یا از خوندن فصلهای اولش کمی گیج شدن خیلی بدرد میخوره . البته برای کسایی که تسلط کامل هم دارن دیدنش خالی از لطف نیست.
هوم، ویدئوی جالبی بود، مخصوصا طرح هاش ;) توی زمان 4 دقیقه هم خیلی اطلاعات خوبی رو داده بود، ممنون از اشتراک... فقط چندتا تصحیح رو که فقط شاید یه کسی که طرفدار خیلی زیادی باشه مثل ما متوجه بشه رو بگم :))
آینور آفریده ی ارو فقط دو دسته نیستن. درواقع اون آینوری که تصمیم گرفتن جایگاهشون رو در کنار ایلوواتار ترک کنن و به آردا وارد بشن، براساس قدرتشون به دو دسته ی والار و مایار تقسیم میشن که حالا والار (با حساب ملکور) 15 تا از قدرتمندترین های آینور بودن که وارد آردا شدن و ممکن بود آینور قدرتمند دیگه ای هم بوده باشه که وارد آردا نشده (مثلا تولکاس که دیرتر از همه اومد و تا اون لحظه از زمره ی والار حساب نمیشد).
اون قسمتی که میگه ترول ها و اژدهایان از آهنگ ملکور به وجود اومدن هم خب درست نیستش، همونطور که میدونیم ملکور قادر به آفرینش از خودش نبود و کلا برای منشا اژدهایان هیچ متن صریحی وجود نداره و خب آفرینش دورف ها رو هم جوری میگه که انگار عادی بوده مثل همه چی :پی
قسمت دوم ویدئوی افسانه شناسی ارباب حلقهها که قسمت اولش رو در پست شماره 53 (4 پست بالاتر!) معرفی کردم.این قسمت به تاریخچه و ویژگیهای حلقهی یگانه و دیگر حلقه ها میپردازه.با اینکه خیلی مختصر و نسبتا ساده بیان شده اما به جزییاتی درحد تاثیر حلقه بر تام بامبادیل هم اشاره شده:
سلام.نمی دونم دیدید یا نه...این مصاحبه تالکین با رادیو بی بی سی رو گوش کنید.درباره نحوه تاثیرگیری از نام ها عبری در ساخت زبان و استفاده از داستان های تورات و...امیدوارم خوشتون بیاد.
در در ۱۳۹۳/۹/۲۹ ه.ش. at 11:26 PM، Bain گفته است :
این کلیپ که امیدوارم تکراری نباشه، با سرعت خیلی زیاد (در 4 دقیقه و نیم!)، مقدمات آردا (فصلهای اول سیلماریلیون) رو با گرافیک خیلی قشنگی مرور میکنه و برای کسایی که وقت یا حوصلهی کافی برای خوندن سیلماریلیون رو ندارند یا از خوندن فصلهای اولش کمی گیج شدن خیلی بدرد میخوره . البته برای کسایی که تسلط کامل هم دارن دیدنش خالی از لطف نیست.
(البته شاید بشه این پستو تو تالار موسیقی هم گذاشت..به هر حال قشنگه و به هر دو جا مربوط میشه.)
شاه تراندویل —
این موزیک ویدیو مربوط به یاران حلقه که انیا خونده اونو از دست ندین(همونmay it be) که در مراسم اسکار 2002 نیز اجرا داشته واقعا محشر و به یاد ماندنی خوندند...