چکیده ای از نقدهای کاربران IMDB بر فیلم هابیت :
داستان فیلم هابیت برهوت اسماگ نرم تر است و به جدیت فیلم ارباب حلقه ها نیست و این نتنها یک نقطه ضعف است بلکه یک رویکرد و سبک جدیدی برای کارگردان پیتر جکسون هست. برهوت اسماگ یک ماجراجویی ناب به شما بنمایش میگذارد ریتم سریع و تند فیلم ، جلوه های ویژه ی سی جی ای از قابل توجه ترین نکات فیلم برهوت اسماگ است .
از کاربر : Addie Tomic از کرواسی
به نقل از تالکین :
(ولی خب عجیب است. تعریف چیزهای خوبی که آدم داشته و روزهای خوشی که گذرانده زیاد طول نمیکشد و زیاد هم شنیدنی نیست؛ اما از چیزهای ناراحت کننده و دلهره آور و حتی فجیع، قصه ی خوبی در می آید)
" رمان هابیت اثر تالکین . فصل سوم "
برهوت اسماگ برای کسانی که از قسمت اول فیلم هابیت ناامید شده اند میتواند آنها را به امید بازگرداند. این فیلم یک دستاورد جدید برای پیتر جکسون هست. جلوه های بصری بسیار بهبود یافته است. سرعت و ریتم فیلم بسیار تند است. و خطر همیشه در همه جا حاضر است.
از کاربر : chapy004 از ایالات متحده
« افسانه ی ادیسه وار تالکین بعد از چندین سال دوباره به خود جان میگیرد »
من به این فیلم نمی توانم فقط بهش بگویم فیلم! من واقعا از جکسون تشکر میکنم که دوبار افسانه های سرزمین میانه را بعد از 10 سال برایم زنده کرده است. پیتر جکسون فیلم را بطور زیبا و دوست داشتنی ای و بدون کم و کاستی که بر روی فیلمنامه انجام بدهد فیلم را دوست داشتنی کرده است. تمام شخصیت های افسانه ای که در رمان هابیت بوده است دوباره برام زنده شده اند وقتی که من فیلم را داشتم نگاه میکردم با خودم گفتم این سرزمین رویایی منه (منظورش سرزمین میانه هست).
از کاربر : ravindratripathi15 از هند
« یک ماجراجویی هیجان انگیز و خارق العاده »
واقعیتش هنگامی که من فیلم اول را تماشا کردم زیاد به دلم ننشست ، این قضیه تعجب آور هم نیست چونکه تمام چیزهایی که دوست داشتم در نیمه ی دوم رمان بود و من اینو خوب میدونستم که تمام چیزهای خوب بدون شک در قسمت دوم و سوم آن خواهد بود. فیلم هابیت بدون شک به ارباب حلقه ها نمیرسد ولی خیلی بهتر از قسمت اول آن است. بویژه هنگامی که فیلم را فقط به عنوان یک ماجراجویی ناب و هیجان انگیز تماشایش کنید
از کاربر : cadillac20 از کالفرنیا
« یک فیلم سرگرم کننده با تکنولوژی سه بعدی بسیار خوب »
قسمت دوم هابیت با داشتن خطرات بیشتر ، هیجان و شوخ طبعی بین شخصیت ها سبکی هست که به خوبی به نمایش گذاشته شده است . سه بعدی فیلم بسیار خوب کار شده است خصوصا آنجایی که در حال قایق سواری هستند بازی ریچار آرمیتاژ و مارتین فریمن هم نیز بسیار خوب است مارتین فریمن در نقش یک هابیت شجاع و دلیر بسیار موفقتر از ریچار آرمیتاژ ظاهر شده است رویارویی او با اسماگ اژده ها بسیار لذت بخش و دیدنی هست . صدای بندیکت کامبریج در نقش اسماگ واقعا عالی است . در کل من از دیدن این فیلم راضی هستم .
از کاربر : RealDuality از ایالات متحده
« ملاقات بیلبو با جناب اسماگ »
توصیه من به کسانی که این فیلم را ندیده اند . این فیلم را با دوستان خود در سینما ببینید. این فیلم ارزش یک عمر را دارد. من برای دیدن قسمت سوم اصلا نمیتوانم صبر کنم
از کاربر : Jack Hill از ایالات متحده
« ساده ترین امتیاز 10 در یک مدت زمانی طولانی داده ام »
این فیلم یک فیلم هیجان انگیز است که درام بسیار قوی ای در خود دارد ، این فیلم عظیم و بزرگ است و اصلا نمیتوانم توصیفی بر این فیلم بنویسم . در حال حاضر من اصلا فکرش را هم نمیکردم که این جمله ای که میخوام بگم رو یه روزی بگویم ولی به نظر من این فیلم حتی بهتر از بازگشت پادشاه است.(غلط میکنی اینو میگی)
از کاربر : tommygunfeth از نروژ
« جکسون رو به جلو حرکت کن »
این فیلم یک فیلم بسیار عظیم است و قدم بزرگ به جلویی را بر میدارد و از قسمت اول خود فاصله ی زیادی میگیرد اسماگ از کتاب هم فراتر رفته است و صحنه های فوق العاده ای را خلق میکند. مارتین فریمن در نقش یک هابیت بسیار خوش درخشیده است.
از کاربر : trygve_93 از نروژ
« فیلمی مزخرف از دنیای تالکین »
و آخرسر بعد از مدت ها انتظار قسمت دوم برهوت اسماگ آمد ولی تنها چیزی که نصیبم شد یک مشت مزخرف بود.
امتیازش : 5/10
از کاربر : Lars-Toralf Storstrand از نروژ
« قسمت دوم ثابت می کند که خوب است »
یک خشونت بسیار خفیفی در فیلم وجود دارد که ممکن است برای بعضی ها نگران کننده باشد ولی من این را به هر طرفداری میگویم که این فیلم صحنه های عظیم و درام بسیار خوبی را دارد.
امتیازش : 9/10
از کاربر : Grann-Bach از دانمارک
« به حماسه ی سرزمین میانه وارد شوید »
جلوه های ویژه ی فیلم بی عیب و نقص هستند و شما حتما باید آن را بصورت سه بعدی تماشایش کنید تا بتوانید حس کنید که واقعا وارد سرزمین میانه شده اید. برهوت اسماگ فیلم متوسط بسیار خوبی است که نسبت به قسمت اولش بهتر شده است و بعد پایان فیلم امکان دارد که برای دیدن قسمت سومش بزاق دهانتان ترشح یابد. من به شما ها میگویم که این فیلم شما را ناامید نخواهد کرد.
از کاربر : chrishayes737 از نیوزلند
« خیلی دلم میخواست بگم دوسش داشتم ولی بد بود »
(ایرادات زیادی این دوست خارجکیمون گرفتن البته ایراداتش فقط وابسطه به سلیقه ی خودش است که منتها زیاد میشه و همچنین اینکه ممکنه داستان براتون لو بره نمیگم و فقط آخرین متنش رو ترجمه میکنم و البته پایان بندی فیلم که ادامه داره خیلی ایشون رو گیج کرده است)
ولی صادقانه بگویم. من با کلی انتظار پائین پا به سالن سینما گذاشتم چونکه از فیلم قبلیش بسیار ناامید شده ام ولی وقتی که بیرون آمدم از دیدن این فیلم بسیار خرسندم و امیدوارم که برخی از صحنه های گیج کننده تو قسمت سوم توضیح بدهند.
از کاربر : jjjoakimm از سوئد