با سلام خدمت دوستان عزیز,منم به نوبه خودم ورود دوست جدیدمون پیروز روبه سایت اردا تبریک می گم.چند روز بود که به سایت سر نزده بودم ,از بابت عکس ها هم ازت تشکر می کنم عکس های جالبی بود وهمینطور کیفیت بالایی داشت,راستی اونها رو از کدوم نسخه گرفته بودی !شک ندارم که از dvdهای اوریجینال خود نیو لاین سینما تهیه کردی چون کیفیت خیلی بالایی داشتند,من که خودم تا حالا چنین عکس هایی با وضوح وکیفیت بالا ندیده بودم,واقعا عالی بود به کارت ادامه بده وعکس هایی جدیدتری رو بزار.ضمنا یه خواهشی دارم لطف کن عکس های بیشتری از سائورون وهمینطور عکس هایی از الندیل ,ایسیلدور, اناریون, الروند وهمینطور گیل گالاد در جنگ اخرین اتحاد وهمینطور عکس هایی از صحنه های نبرد اخرین اتحاد انسان ها والف هارو تهیه بکن ودر سایت قرار بده .با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.
خواهش میکنم .اینایی که من گزاشتم خودم همشو باز کردم .چند تا عکس که چیزی نیست . :D خواستی پیغام بده التترا بهت بدم . :D
الندیل پادشاه انسان ها —
پیروز دستت درد نکنه ,کارت خیلی درسته ,باز هم اگر تونستی عکس های بیشتری از جنگ اخرین اتحاد وهمینطور گیل گالاد ,الندیل ,اناریون ,الروند,ایسیلدور,سائورون در صحنه های نبرد اخرین اتحاد تهیه کن.وهمینطور چند تا عکس ازسیردان کشتی سازدر فیلم اگه تونستی تهیه کن. بازم می گم دستت درد نکنه خیلی خوب بود.با تشکر.
pirooz —
پیروز دستت درد نکنه ,کارت خیلی درسته ,باز هم اگر تونستی عکس های بیشتری از جنگ اخرین اتحاد وهمینطور گیل گالاد ,الندیل ,اناریون ,الروند,ایسیلدور,سائورون در صحنه های نبرد اخرین اتحاد تهیه کن.وهمینطور چند تا عکس ازسیردان کشتی سازدر فیلم اگه تونستی تهیه کن. بازم می گم دستت درد نکنه خیلی خوب بود.با تشکر.
خواهش میکنم .این جنگ آخرین اتحاد کلا 10 دقیقس آخه مگه چقدر ازش میشه عکس در آورد . :D چشم پیدا کردم روی چشم .
ببینم پیروز شما 10دقیقه رو از کجا اوردی بخش ابتدای فیلم کلا 7 دقیقه هست که صحنه های جنگ اخرین اتحاد به زحمت به 2 دقیقه و 20 ثانیه میرسه,یعنی این این 2دقیقه نهایتشه ,اونوقت شما می گین کلا صحنه های جنگ اخرین اتحاد 10دقیقه هست. چطور ممکنه؟
دستت درد نکنه پیروز نقشه جالبیه. بازم از این ها پیدا کردی روی سایت قرار بده.
فنگورن —
پیروز جان دیگه دیر به دیر آپ دیت میکنی !؟
این عکس آخریات خیلی قشنگ بود ولی نمیشه ازشون به عنوان بک گراند استفاده کرد ، مجبور شدم چند تاشون رو با فتوشاب درست کنم ( علامت و نوشته های سایت رو پاک کردم ) .
بی زحمت عکس ها رو بدون نوشته و قاب سایت بذار .
خیلی ممنون .
pirooz —
دیگه چی کار کنم مشغله زندگی یه دفعه گرفتمون .
چشم .اگه بود میزارم .
pirooz —
شرمنده پست هام دیر به دیر آپدیت میشه درگیر یه کاریم .
فکر کنم برن داخل کتاب تغییر جنسیت داده چون هرچی میگردم دنبال عکساش عکس یک زنی میاد
Eomer —
سلام....عکس طفلی ائومر رو هم بذارید دیگه ممنون :-?
راستی دوستان من دارم کلیپ قسمت هایی از ارباب حلقه ها که پخش نشده و قسمت هایی که تو فیلم فارسی شدش نشون داده نشده رو جمع اوری میکنم تا تو یه تاپیک جدا بذارم فقط دوستان یک اپلود سنتر مطمئن و خوب معرفی کنن ممنون میشم
3DMahdi —
ifile.it سایت خوبیه. اگه عضو بشی میتونی از URL توش آپلود کنی. لینکش مستقیم نیست اما بعد از اینکه لینک موقت رو ساخت میتونی با دانلود منیجر دانلود کنی. قابلیت resume هم داره.
در مورد یکی از عکس ها : چرا سه تا گندالف گریم شده بود ؟ اون بزرگه مخصوص صحنه خاصی بوده ؟
3DMahdi —
توی صحنه های دور وقتی گندالف همراه هابیتها بوده(مثلا وقتی با پیپین سوار اسب بودن) از یه گندالف بلند قد و چندتا هابیت کوتاه قد استفاده کردن تا نیازی نباشه همه صحنه ها رو جلوی صفحه آبی بگیرن. میبینی که گریم اونا کامل نیست و فقط جوری گریم شدن که از دور شبیه به نظر برسن.
نوشته ها، روی عکس هم اومده و بافت کاغذ توی عکس دیده میشه.
رضائی.استل —
سلام دوستان.
کسی میتونه بهم کمک کنه که تصاویر تیتراز پایانی قسمت سوم ارباب حلقه ها رو گیر بیارم؟
البته اسامی عوامل فیلم و خود نوشته ها نباشه
اینطوری زیباتره!
تضاد —
اوایل سال، تو شهر کتاب، کتابی دیدم که میشه بهش اسم کتاب همراه سه گانه ی فیلم رو داد. متأسفانه نخریدم و الان دیگه پیداش نمی کنم و جز افسوس چه میشه کرد؟ حتی اسمش هم یادم نیست! :ymsmug:
3DMahdi —
تا حالا به این عکسها برخورد نکردم ولی احتمالا بشه پیدا کرد.
تام بامبادیل باید جواب بده که توی کتاب طراحی های ارباب حلقه ها هست یا نه. من فقط مال دو برج رو دانلود کردم.
baggins —
تام بامبادیل باید جواب بده که توی کتاب طراحی های ارباب حلقه ها هست یا نه. من فقط مال دو برج رو دانلود کردم.
چرا کتابایی که تام بامبادیل مطرح کرد رو تو سایت قرار نمیدید!! تو همین بخش جاش خوبه ها :ymsmug:
"فکر کنم مهدی ترسیده کسی حرف از ترجمه بیاره"
3DMahdi —
چرا کتابایی که تام بامبادیل مطرح کرد رو تو سایت قرار نمیدید!! تو همین بخش جاش خوبه ها :ymsmug:
"فکر کنم مهدی ترسیده کسی حرف از ترجمه بیاره"
چون زبونش چینیه تو سایت نمیذاریم. لینکی هم تو اینترنت ازش ندارم. فایل تورنتش هست. میتونی دانلود کنی.
خب آقای 3dmahdi عزیز :-o من که فقط عکس ها رو گذاشتم.الان تو اون 10 تا عکس اثری از چین و ژاپن و حومه ی جنوب شرقی آسیا میبینین؟ :D خب من با فوتوشاپ قسمتای چینیشو حذف میکنم و عکس خالص رو در سایت قرار میدم.حالا نظرت چیه؟؟؟انصافا خیلی از عکساشو کسی ندیده :ymsmug:
3DMahdi —
خب آقای 3dmahdi عزیز :-o من که فقط عکس ها رو گذاشتم.الان تو اون 10 تا عکس اثری از چین و ژاپن و حومه ی جنوب شرقی آسیا میبینین؟ :- خب من با فوتوشاپ قسمتای چینیشو حذف میکنم و عکس خالص رو در سایت قرار میدم.حالا نظرت چیه؟؟؟انصافا خیلی از عکساشو کسی ندیده :ymsmug:
بله عکسهای شما چینی نداشت. اما منظور بگینز این بود که کتابها رو توی بخش آرشیو دانلود بذاریم. منم گفتم که چون انگلیسی نیست نمیذاریم چون نفرینهای افرادی که 100 مگ رو دانلود کردن و با کتاب چینی مواجه میشن گریبان ما رو میگیره! :D
عکسهای شما هم خیلی خوب و خیلی با کیفیت بود. دستت درد نکنه.
فکر نمیکنم شما بتونی کل صفحات کتاب رو به این شکل بذاری چون خیلی کار میبره و در ثانی نوشته های کتاب هم خوندنیه و باید بگردیم و انگلیسیش رو پیدا کنیم.
Tom Bombadil —
بله عکسهای شما چینی نداشت. اما منظور بگینز این بود که کتابها رو توی بخش آرشیو دانلود بذاریم. منم گفتم که چون انگلیسی نیست نمیذاریم چون نفرینهای افرادی که 100 مگ رو دانلود کردن و با کتاب چینی مواجه میشن گریبان ما رو میگیره! :ymsmug:
عکسهای شما هم خیلی خوب و خیلی با کیفیت بود. دستت درد نکنه.
فکر نمیکنم شما بتونی کل صفحات کتاب رو به این شکل بذاری چون خیلی کار میبره و در ثانی نوشته های کتاب هم خوندنیه و باید بگردیم و انگلیسیش رو پیدا کنیم.
خب من هر چند روز 10 تاشو درست میکنم و رو سایت میزارم...مشکلی نیست.دوس دارم مفید باشم(البته اگه بشه به این کار مفید بودن گفت!!!)
شما هم به گشتنت ادامه بده.اگه پیداش کردی خب من کارمو متوقف میکنم.حالا نظرت چیه؟
3DMahdi —
خوبه. پس یه تاپیک تو "کتابخانه های آردا" براش ایجاد کن و به ترتیب تصاویر رو بذار. اگه یکم حجم عکسها رو کم کنی راحت تر میشه دانلودشون کرد.
ممنون
Tom Bombadil —
خواهش میکنم.من امشب یه تعدادی دیگه عکس میزارم.فقط یه لطف کن.اون 10 تا عکسی که قبلا گذاشتم رو منتقل کن به تاپیک جدید :ymsmug:
3DMahdi —
نمیشه فقط اون دو تا پست رو منتقل کرد چون چندتا پست دیگه هم بهش مربوطه. کار رو با نظم ببر جلو و هر وقت به این قسمتها رسیدی همین لینکها رو اونجا کپی کن.
رضائی.استل —
این هم چند تا عکس:
Tom Bombadil —
خب یه تعداد طراحی از aurelia رو براتون قرار دادم.واقعا زیبا هستن
سری اول:
Tom Bombadil —
این هم از سری دوم:امیدوارم که خوشتون بیاد
Tom Bombadil —
در پی صحبت های 3dmahdi عزیز در مورد واتر مارک داشتن عکس ها بر آن شدم تا بدون واتر مارکشون رو بیابم...جان کندنی بود سخت فرسایش انگیز :ymblushing: به هر حال اینا در توان من بود
لازم به ذکره هر چی گشتم 3 تا از عکسا رو بدون واتر مارک نیافتم
رضائی.استل —
چند تا عکس دیگه هم از فیلم میذارم:
Tom Bombadil —
این هم از یه عکس از سه بانوی لوتر
رضائی.استل —
خب دوستان چند تا عکس قشنگ دیگه رو هم ببینیم:
رضائی.استل —
این عکس جا موند!
رضائی.استل —
این هم از اخریش:
Tom Bombadil —
Types of Love
فنگورن —
این هم از اخریش:
رضائی جان ، عکس هات خیلی خیلی کوچیکه ، این عکس وسطی آرون به درد گوشی هم نمیخوره ! از بس کوچیکه !
رضائی.استل —
رضائی جان ، عکس هات خیلی خیلی کوچیکه ، این عکس وسطی آرون به درد گوشی هم نمیخوره ! از بس کوچیکه !
بله درسته!شرمنده ی شما اما تقصیر من نیست اینا رو همینطوری سیو کردم.کاریش نمیشه کرد.
تازه میخوام یه تاپیک راه بندازم با عکسایی به همین اندازه!خدا رحم کنه.
Tom Bombadil —
آراگورن در هیبتی جدید :ymblushing:
Tom Bombadil —
باز هم عکس هایی از بانوهای لوتر
Tom Bombadil —
امروز براتون یه تعدادی طراحی با کیفیت میزارم..حجم و اندازه این عکسها بسیار بزرگه..ولی خب دلم نیومد کوچیکشون کنم.با یکم حوصله بازشون کنید.ارزششو داره
راستی من دق مرگ شدم امروز...هر کاری کردم نتونستم رو خود سایت آپلودش کنم.حداقل 10 بار نوار آپلود پر شد و در هر بار خطای 500 میداد.ناچارا رو یه جای دیگه آپ کردم.
راستی این عکسا به شدت جون میدن واسه پرینت...قابل توجه بعضی ها :ymblushing:
Tom Bombadil —
بانو گالادریل
پ.ن:به 3dmahdi:عکسای بدون واتر مارک aurelia رو تو سایت گذاشتم که...چرا تو گالری اضافه نشده اونوقت؟
Tom Bombadil —
بانو آرون
Tom Bombadil —
Tom Bombadil —
Tom Bombadil —
Laurelin and Telperion
3DMahdi —
دومی خیلی قشنگه. میتونیم تو ساخت والپیپر ازش استفاده کنیم.
مرسی
Tom Bombadil —
بدون شرح
Legolas —
عکس ها خیلی قشنگ بودن
دست همه درد نکنه
فقط یه سری از عکس هایی که در اوایل قرار می گرفتن فی*** هستن و کلا عکس هایی که روی سرور 98aks.com آپلود شده اند باز نمیشن
عکس دختر آراگورن و آرون ،دیدم عکسهای لیو تایلر اینجا زیاده گفتم عکس دخترش هم باشه...
A daughter of Aragorn and Arwen
The symbol is a version of Earendil's heraldic device.It normaly has a six ray star,but Aragorn was a king so I depicted it with eight rays instead.
راستی اینو رو وبلاگ خودم هم گذاشتم .میتونید به وبلاگ جدید من سر بزنید .(البته زیاد حرفه ای نیست) http://silmarillion.blogfa.com/
منتظر نظرات شما درباره وبلاگم هستم. :)
3DMahdi —
ائرندیل جان، تصویر بزرگ رو همینجوری نذار تو فروم! این تصویر 3MB هست. کسی که با اینترنت کم سرعت میاد یه ساعت باید صبر کنه تا این صفحه باز بشه. تصاویر بزرگ رو پیوست کنید تا به صورت تصویر بندانگشتی نشون بده.
کاربر #0 —
اينم سری عكسايی از گندالف:
گندالف خاكستری
گندالف سفيد
بعضی از عكسای گندالف سفيدو فيلم هم كردم. میتونين تو اين لينک ببينين. ممنون
ائارندیل Eärendil —
این یه عکس خانوادگی از ماست. من و پسرم الروند.
راستش اگه الوینگ بفهمه منو میکشه،چون این عکس رو دیروز مخفیانه از آلبومه توی انباری زیر عرشه کشتی کش رفتم.(بعدا عکسهای الوینگ رو هم در معرض دید خواهم گذاشت... :) )
نمیدونم اون یکی پسرم تو این عکس کجاست (الروس) شاید رفته نومه نور پیش آدمها.
الروند چقدر مغرور ایستاده ;) ،انگار من پسر اونم...
ائارندیل Eärendil —
و عکسهای بیشتر از خانواده من
عکس الروند و الروس.((پشت این عکس نوشتم :به تاریخ سال 535 دوران اول سواحل خلیج بالار نزدیک بندرگاه سیریون ))
یادمه من اون روز تو دریا بودم و یک هفته بعد الوینگ این عکس رو نشونم داد و من پشت عکس رو تاریخ و امضا زدم. حتما میپرسین الوینگ با چی عکس گرفته؟ باید بگم با n8 گرفته که من از یه شبه جزیره در شمال بنام فانلند اسکاندیناویاند براش هدیه گرفتم.
از همون روزی که بدنیا اومدن معلوم بود که الروند الفه و الروس آدم.اینم سندش که گذاشتم.
بعدا کلی شایعه ساختن که نمیدونم والار بعد از جنگ خشم بهشون حق انتخاب داده، و از این چیزا ...اینا همش حرفه،اصلا والار کی هستن که بخوان واسه بچه های من تعیین تکلیف بکنن.
ائارندیل Eärendil —
اینا هم از نسل من هستن ها (به جز چند نفر از جمله گلورفیندل که از جد دهم من هم بیشتر سن داره حالا اونجا ایستاده و ادا درمیاره. .ببین والار چه تبعیضی قائل شدن، برای من چه ماموریت سختی دادن که نمیتونم بیام پایین و بچه ها و نوه های عزیزمو ببینم درحالی که گلورفیندل که صد بار مرده و زنده شده اومده وسط نوامیس من داره شکلک در میاره...اگه دستم بهش نرسه بی ... ;)
الروند عزیزم،آرون جونم .رنجرهای خوش قد و بالام.امیدوارم همتون خوشبخت بشین و عاقبت به خیر
و عروس بیچاره ام...
ائارندیل Eärendil —
عکس کودکی خودم:
یادمه اون موقع یه بار زنگ نقاشی اینو کشیدم.تو مدرسه ی مرحوم فین گولفین نولدورچیان در گاندولین.
رینگ عزیز ! لطفا عکس ها رو به صورت کامل قرار نده چون صفحه رو خیلی سنگین میکنه ، بهتره عکس ها رو به صورت بند انگشتی قرار بدی تا هرکی دلش خواست بتونه عکس مورد نظر رو بزرگ کنه .
همچنین ، زدن پست های متوالی خلاف قوانین سایته ، لطفا پست هات رو ویرایش و یکی کن .
ائارندیل Eärendil —
قابل توجه مهدی سه بعدی
طرفدار شیاطین سرخ
میبینم که جناب مریادوک هم طرفدار منچستر یونایتد هستن... ;)
یادش بخیر اون زمانی هست که فان نیستلروی بهترین مهاجم دنیا بود...
کاربر #0 —
عكسهای پشتصحنهی لوتر (شايد ديدهباشين؛ ولی چندتايی اينجا گذاشتم برای كسايی كه نديدن):
فعلاً!
ائارندیل Eärendil —
دو تا عکس فانتزی از زوجهای سرزمین میانه از هر نژادی.
عکسی تقریبا جدید مال سال 2011 از بیلی ، شان ، الیجا و دومینیک ( چهار هابیت فیلم ارباب حلقه ها )
SHIRE —
عکسهای فیلم لوتر
کاربر #0 —
بدون شرح! (آراگورن بدجنس!!! :دی):
SHIRE —
لحظه ای که اسکار بهترین فیلم به لوتر رسید ( امیدوارم این لحظات برای فیلم هابیت هم اتفاق بیوفتد).
رضائی.استل —
دوستان یکی میتونه تصاویر داخل لوتر رو با کیفیت زیاد و اندازۀ بزرگ برام بذاره؟منظورم همون نقاشی دروازۀ غربی موریا و نقاشی گور بالینه.من خیلی توی نت دنبالش گشتم ولی کیفیتش پائین بود.گفتم شاید شما خوبشو داشته باشین.
کاربر #0 —
دوستان یکی میتونه تصاویر داخل لوتر رو با کیفیت زیاد و اندازۀ بزرگ برام بذاره؟منظورم همون نقاشی دروازۀ غربی موریا و نقاشی گور بالینه.من خیلی توی نت دنبالش گشتم ولی کیفیتش پائین بود.گفتم شاید شما خوبشو داشته باشین.
از دروازهی غربی موريا، منظورتون اينهاست؟: (آخه من زياد وارد نيستم.)
پ.ن: اين تصاوير بزرگترين و باكيفيتترين تصاوير از دروازهی غربی موريا و مقبرهی بالين هستن كه فی*** هم نبودن.
رضائی.استل —
گاندالف عزیز تصاویری که گذاشتی خیلی خیلی قشنگ و زیبا و با کیفیت هستن.به خصوص یه تصویر مربوط به دروازۀ غربی موریا.
فقط تصاویر مربوط به گور بالین،تصویری که من لازم دارم در حقیقت همون خطوط رونی حکاکی شده بر روی گور هستن که تو اونا نبود.مردم از بس سرچ کردم ولی چیزی ندیدم.حالادوستان دارن چیزی؟بزرگ و خوانا و با کیفیت؟
رضائی.استل —
خب دوستان من بالاخره تونستم تصویری رو که میخواستم با کیفیت مورد انتظارم پیدا کنم.اینجا براتون میذارمش:
دو تا تصویر با حال هم از کتاب مازاربول میذارم.شاید یه روز ترجمه شون رو هم گذاشتم!
ممنون
pirooz —
يه چند تا عكس گرفتم نميدونم هست يا نه ولي ديدنش خالي از لطف نيست (من تا حالا نديدمشون !)
بله خود جکسون هم توی هر سه قسمت حضور داشته. توی بقیه فیلمهاش هم یه صحنه میاد. توی کینگ کونگ خبلان یکی از هواپیماهاست و توی استخوانهای دوست داشتنی جایی که دختره میره فیلم عکاسی بخره توی مغازه است و داره دوربین Super 8 معروفش رو امتحان میکنه! :دی
SHIRE —
یه تصویر طراحی شده از لگولاس
hugo92 —
یه عکس با کیفیت از فیلم LOTR 1978 پیشنهاد میکنم عکس رو دانلود کنید چون حجمش 1 مگ هست
اولين تصوير از اولورين يا همون گندالف در جوانی كه از جناب تينيا ويل هم هست:
بسيار شيفته اش شديم!
SHIRE —
چند تا تصویر از لگولاس
Théoden —
چند تا تصویر از لگولاس
واقعا عكس هاي قشنگي هستند. فقط مي خواستم بگم اينها منبع ندارند؟ بالاخره يه بنده خدايي اينها رو كشيده. از آسمون كه نيومده.
SHIRE —
والله منبعشو نمیدونم من تو گوگل سرچ کردم اینا برام اومد . اما فکر کنم طرفدارای ارباب حلقه ها اینا کشیدن مثل من و شما که طرفدارارباب حلقه ها هستیم.
* لرد الروند * —
دیشب داشتم در سایت های خارجی دنبال چند تا مقاله ی حقوقی می گشتم که ناگهان یک عکس توجه من رو به خودش جلب کرد! توضیح خاصی در مورد عکس داده نشده بود اما فکر می کنم مربوط به فضای بیرونی یکی از بزرگ ترین کتابخانه های انگلستان هست که دیوارش به شکل کتاب بنا نهاده شده و در ساخت این دیوار از شکل ظاهری معروف ترین کتاب های دنیا استفاده شده!
وقتی عکس رو با دقت دیدم، متوجه ی چیز جالبی شدم!!!
از سمت راست، چهارمین کتاب رو دقت کنید! کتاب محبوب ما، یعنی the lord of the rings نوشته ی استاد تالکین بزرگ هست که همچون نگینی در بین کتاب های دیگه در حال درخشیدنه!
من شکل این کتاب رو قبلا ندیده بودم، اما طرح اون برای من واقعاً آشنا بود!!!
بعد از کمی فکر کردن متوجه شدم که شکل ظاهری این کتاب شبیه قاب پکیج دیسک های بلوری اورجینالی هست که از فیلم ارباب حلقه ها دارم! در واقع شرکت منتشر کننده ی نسخه ی نهایی بلوری اکستندد ارباب حلقه ها، شکل ظاهری پکیج رو به شکل این کتاب طراحی کرده ............ و واقعاً هم زیباست!
Elendil322 —
:-? :D
خیلی باحال بود اینا که 11 اسکار بردن چیزی برای دیگه فیلم ها نذاشتن دیگه هیچی نمونده 11 اسکار خیلی زیادی با حال بود
اینم از میناس تیریت و سربازان میناس تیریت یه سری عکس:::
اگه عکسا مشکلی داشت بی زحمت خودتون ویرایش کنید
اینا که 13تاست!
amir18 —
با سلام
جالب بود.
لرد الروند عزیز یه سری به کتابخونه ملی بزنی دیوارش شبیه همین دیواره تقریبا اما کتابهاش فرق میکنه.:دی
SHIRE —
یه عکس با حال از الیجا وود و پیتر جکسون دوست داشتنی ( امیدوارم تکراری نباشه )
strayder —
یک نکته که من تازه با دیدن عکس دوم متوجه شدم اینکه داخل قسمت اول ارباب حلقه ها فرودو جون سم را نجات میده( قسمت سمت چپ ) و داخل قسمت سوم سم جون فرودو را نجات میده ( قسمت سمت راست )
turambar —
تو این عکس اون دو نفری که بین ائووین (اسم بازیگرشو یادم نیست!) و اورلاندو بلوم وایسادن (یکیشون نشسته!) کی هستند؟
strayder —
تو این عکس اون دو نفری که بین ائووین (اسم بازیگرشو یادم نیست!) و اورلاندو بلوم وایسادن (یکیشون نشسته!) کی هستند؟
اونی که نشسته اراگورن هستش و اونی که ایستاده تئودن پادشاه روهان هستش
turambar —
اونی که نشسته اراگورن هستش و اونی که ایستاده تئودن پادشاه روهان هستش
واقعا؟! چقدر متفاوتن تو این عکس اصلا نشناختمشون! به خصوص تئودن رو! ولی عکس فکر کنم قدیمی باشه (همون زمان ساخت فیلم ها)
SHIRE —
بدون شرح
strayder —
Black Riders
SHIRE —
عکسهایی از الیجا وود و دومینیک موناگان
و
رضائی.استل —
تصاویر کتاب سارومان که به کمک وبلاگ بانو رینگیتور تونستم دانلودشون کنم:
صفحاتی از این کتاب در بخشی از یاران حلقه نمایش داده میشه که در حقیقت برای فیلم ساخته شدن. بانو رینگیتور زحمت میکشن و به کمک طراح این کتاب، این ها رو ترجمه میکنن.
وبلاگ رینگیتور:
این هم یه سایت بسیار جالب در مورد فیلم ارباب حلقه ها و دنیای تالکین:
عکس دومو خیلی دوس داشتم. یه احساس عجیبی بهم دست داد. انگار که این عکس خیلی حرفا میزنه. یجور عشقه جاودانه رو نشون میده. نمیدونم چرا با دیدنش اینجوری شدم....
سیه تیغ —
يه سر بريد آرشيو عكس تالكين گيتوي tolkien gateway مشتري ميشيد . به تفكيك شخصيت ها عكس گذاشته . طراحي هاي آنا لي Anna lee رو حتما ببينيد . خيلي زيبا هستن .
به استرايدر: اون استرايدر نقد فارسي تو هستي ؟ عكس سمت راستي نزگول آواتارته سمت چپي امضات! مايرون كيه؟
ولي گالادريل هاش مالي نبودن . اوليه پير بود دوميه موفرفري (فكر نكنم نولدوي موفرفري داشته باشيم:دي)
آره دومیه خیلی با حال بود حس عجیبی به آدم میده.
strayder —
به استرايدر: اون استرايدر نقد فارسي تو هستي ؟ عكس سمت راستي نزگول آواتارته سمت چپي امضات! مايرون كيه؟
بله من هستم
کاربر #0 —
تصاویر کتاب سارومان که به کمک وبلاگ بانو رینگیتور تونستم دانلودشون کنم:
شاید سوالم ساده و مسخره باشه، ولی کتاب سارومان دقیقا چیه؟
LObeLia —
کتاب سارومان فکر کنم کتاب جادوگریش بوده دیگه. کتابی که در مورد نقشه ها و فعالیتاش نوشته.
سیه تیغ —
نه بابا . كتاب سارومان يه كتاب فرهنگ عامه يا بهتر بگم: دايره المعارف بود. مگه نديدين راجع به هرچي از تاريخ سرزمين ميانه ميخواست اطلاعات كسب كنه ميرفت سراغش ، مثل انگشتر فينرود فلاگوند يا بالروگ.
رضائی.استل —
گاندالف دوست عزیز سوال خیلی خوبی پرسیدی.
به بانو لوبه لیا و سیه تیغ:
هر دو تای شما اشتباه میکنین این نه کتاب جادوگریه و نه دایره المعارف. البته یک سری نقشه و فعالیتهای سارومان درش درج شده اما برای استفادۀ جادوگری نیست.
این کتاب در حقیقت فقط برای فیلم طراحی و ساخته شده و در رشته افسانۀ تالکین وجود نداره. این کتاب رو شخصی به نام دانیال ریو به الفی نوشته و برای جذابیت به فیلم اضافه شده. چند روزی بود که نمیتونستم وبلاگ بانو رینگیتور رو باز کنم و الا برای توضیحات بیشتر شما رو در همون پست بالایی به اونجا لینک میکردم. الآن برای شما کمی بیشتر توضیح میدم:
در این کتاب یک سری اطلاعات علمی و وقایع مطابق با اهداف جاه طلبانۀ سارومان قید شده که همون طور که عرض کردم فقط و فقط برای جذابیت به فیلم اضافه شده و وجود حقیقی در رشته افسانۀ استاد نداره ولی حقیقتا برای طراحیش زحمت زیادی کشیده شده و من با خودم فکر میکنم که خدایا چقدر زیاد پیتر و همکارانش برای ساخت لوتر زحمت کشیدن. شاید اگه ترجمۀ این کتاب رو بخونین اطلاعات بیشتری دستگیرتون بشه و ابهاماتتون رفع بشه. بفرمایین اینم لینک وبلاگ بانو:
حلقۀ باراهیر که توی کتابی در دوبرج نشون داده شد مال این کتاب نیست چون این کتاب در هفت برگ نوشته شده و درش اون تصویر حلقه وجود نداره البته در صفحه ای از این کتاب فقط سخنی از توصیف حلقه به میان آورده شده. توی همون سایت اطلاعات بیشتر در مورد نسخۀ کتابی که درش حلقۀ باراهیر رو میبینیم:
از اونجایی که سایت به همه جوانب پرداخته و تقریبا کامل هست، کمبودی رو احساس کردم، و این بود که والپیپرهایی رو که بشه استفاده کرد توی سایت نیست و تصمیم گرفتم چندین عدد از این والپیپرها رو در اختیاز شما بزارم. امیدوارم خوشتون بیاد.
blackhole —
این عکس برام جالب بود که نقاش از قوه ی تخیلش استفاده کرده و سایرون رو کشیده این متن هم زیر عکس بود.
Sauron […] was only less evil than his master in that for long he served another and not himself." ― J.R.R. Tolkien
The secret wizard —
عکس اول باید مربوط به مبارزه ی فین گولفین و مورگوت باشه نه؟ خیلی جالبه
الوه —
اون تصویر مبارزه ی ائووین و جادوپیشه هست
Heaven —
مونوگرام پروفسور تالكين و يك طراحي از گذر الفها به سمت لنگرگاه هاي خاكستري...
Legolas —
علامت لوتر و يك طراحي از گذر الفها به سمت لنگرگاه هاي خاكستري...
این علامت لوتر نیست! علامت یا به اصطلاح امضای شخص تالکین هست. اگه دقت کنید هم متشکل از حروف JRRT یعنی نام و فامیل خود استاده.
Peredhil —
این علامت لوتر نیست! علامت یا به اصطلاح امضای شخص تالکین هست. اگه دقت کنید هم متشکل از حروف JRRT یعنی نام و فامیل خود استاده.
درسته که تصویر بالا امضای(signature) تالکین نیست اما لوگو یا نماد(monogram ، معادلش تو فارسی طغرا میشه) پروفسور هستش.همچنین نماد تجاری بنیاد تالکین هم هست.
ولی توی ویکیپدیای انگلیسی که ظرافت خاصی رو به کار میگیرن و مقاله برگزیده اونجا هم هست، نوشته امضای ایشون هست. اینی که شما دادید به عنوان مارک تجاری و نماد تالکین استفاده میشه.
The secret wizard —
خدا نگهدار برادر...
این هم نقاشی زیبایی از گیملی
Heaven —
بانو ائووين و بانو گالادريل...(خودم ائووينش رو خيلي دوست دارم)