من از این سکانس ها در فیلم هابیت خوشم اومد :
سکانسی که بیبلو و گلوم برای همدیگر معما طرح میکنند
و سکانسی که غول ها میخواهند تورین و افرادشو بخورن
و سکانسی که همه دور هم در خانه ی بیبلو جمعن

من از این سکانس ها در فیلم هابیت خوشم اومد :
سکانسی که بیبلو و گلوم برای همدیگر معما طرح میکنند
و سکانسی که غول ها میخواهند تورین و افرادشو بخورن
و سکانسی که همه دور هم در خانه ی بیبلو جمعن

خوب دیگه از اسم تایپیک مشخصه
البته حالا که فعلا یه گانه هابیت در دسترسه سکانسای همونو بگین تا اون دو گانه دیگه هم بیاد
:))
خب من صبر ندارم تا دوقسمت دیگه بیاد بعد نظرمو بگم. همین الان فعلا از قسمت اول میگم:
بهترین و طلایی ترین سکانس قسمت اول معما در تاریکی بود. موسیقی خوب و بازی طلایی اندی سرکیس و مارتین فریمن علتش بود.
البته مهمانی غیر منتظره هم خیلی جالب و خوب از آب دراومده بود.
ولی این که در این تاپیک در باره دو قسمت بعدی چه خواهم نوشت ذهنمو درگیر کرده...
تا دوقسمت بعد... :))
آواز کوه های مه آلود توی خونه بیلبو اشتیاق دورف ها رو برای پس گرفتن خونه شون نشون میداد
اون جایی که بیلبو به کمک تورین میره توی حمله وارگ ها
سکانس پایانی فیلم اون جایی که تورین بیلبو رو بغل میکنه
همینا فعلا
سمفونی اربور در خانه ی بیلبو
اون جایی که من میرم دول گول دور بعد سائورون ظاهر میشه
کلا اون جاهایی که تو مغاره گابلین ها بودن
و نبرد اخر که تورین میپره از درخت پایین بعدش بیلبو میره کمکش
بببعله خب اینم سکانسایی که خودم دوست داشتم!
اوه راستی شورای سفید رو هم دوست داشتم!!
سکانسی که بالین داره در مورد تورین و جنگ آزانول بیزار حرف میزنه بسیار عالیه.موسیقیه عالی داره و بازی بسیار زیبای بازیگران اون قسمت رو خیلی قشنگ نشون داده.
من از اون تیکهه که تو خونه بیلبو ظرفارو شستنو تند تند مریختن روهم اونم با آواز خیلی خوشم اومد بامزه بود
از مدل اجق وق موهای دورفاام خیلی خوشم اودم
از اون تیکهه که ترولا ( ترول بودن یا گابلین ! ) میخواستن بخورنشونم همینطور . مخصوصا اون تیکه ه که هرکدوم میگفتن من یه انگل بزرگ دارم .....خخ
سکانس نهایی
(آخ یکی دستمال کاغذی بده اشکم در اومد)
به نظر من اولش واقعا خوب روایت کردن که چطور اسماگ حمله میکنه.
موقع حمله الف ها به وارگ ها و اورک ها به خاطر آهنگش خیلی خاطره انگیز بود یاد هالدیر و دوبرج افتادم صدای شیپورشون...
رفتن راداگاست به دول گولدور و همینطور دیدن نکرومانسر
آخرش هم که همه روی قله واستادن و تنها کوه دیده میشه (ولی میرکوودو خیلی کوچیک نشون دادن خیلی کوچیک خوب آخه چه جوری تنها کوه دیده میشه از اون جا؟ مگه تنها کوه چقده؟)
بهترین سکانس به نظر من برخورد بیلبو. و گولوم ـه با بازیه زیبای فریمن و سرکیس که هیجان و زیبایی این سکانس رو دوچندان کرده+سکانسی که بانو گالدریل و گندالف با هم گپ میزنن هم بسیار دوست داشتنیه+چکار کنم دیگه نمیشه جایی حرف خوبها بیاد وسط و من یادی از بانوی لورین نکنم :))
کلا سکانس های هابیت ،قدرت لوتر رو نداشت و نمیتونم از یه سکانس اسم ببرم که کاملا پسندیده باشم و خالی از ضعف باشه(برخلاف لوتر که پربود از سکانس های ماندگار!!)
ولی از دو لحظه خوشم اومد یکی لحظه وارد شدن راداگاست قهوه ای به دول گولدور و تقابل اون با یکی از اون 9 پادشاه!.طراحی دول گولدور و جلوه های ویژه در اون لحظات به نظر خوب بود و حس صحنه رو خوب منتقل میکرد
و دیگه پرواز عقاب ها به همراه دورف ها و بیلیبو و گندالف که با همراه شدن با یه موسیقی دلنشین پایان خوبی برای سکانس از چاله به چاه بود
همون طور که بقیه دوستان گفتن زیبا ترین سکانسش معما در تاریکی بود.ولی یه چند تا سکانس دیگه داشت که واقعا زیبا بودن.یکیش تعقیب شدن دورف ها وگندالف و بیلبو در غار گابلین ها .فرار کردن راداگاست از دست ارکها اینم قشنگ بود. یکی دیگه هم وقتی بود که راداگاست در دول گلدور بود .
به نظر من بهترین سکانسهای هابیت سفری غیر منتظره
1-مهمانی دورفها وسرود خونیشون
2-تصمیم بیلبو برای همسفر شدن با دورفها (اون قسمتهایی که نقشه به دست میدویه )
3-قسمتهای مربوط به رادگاست
4- معما در تاریکی
5-حمله ی وارگها وشجاعت بیلبو برای نجات تورین
6-پرواز بر فراز اسمان ابی همراه عقابها
7- وپروانه ی در حال پرواز که واقعا زیبا بود و ادمو یاد این جمله می انداخت امید هرگز نمیمیرد
ودر اخرین بهترین شون گزینه ی یک مهمانی دورفی
بهترین سکانس نبرد حماسیه آزانول بیزار بود طراحیه شخصیت آزوگ عالی بود موسیقیه متن (دشمن کهن){An_Ancient_Enemy}حرف نداشت
ولی بعد از اون مهمانیه بیلبو خیلی عالی بود فراره دورف ها از وارگ ها هم زیبا در اومده بود.سکانس دولگولدور با اینکه کم بود واقعا شاهکار بود
اقا با اجازه من یه دوتا دیگه میگم اینا جا موند:یکیش وقتی که ارک ها به گروهشون در تزدیکی راه مخفی ایملادریس حمله میکنن جالب بود فیلم برداریش هم خوب بود.دراخر فیلم هم که روی اون تپه از عقابا پیاده میشن اونجا هم خیلی جالب بود هم فیلم برداریش هم موزیکش و اونجایم که تورین میگه که درمورد بیلبو شتباه کرده به نظرم زیبا بود.
خب من سکانس ها را به این صورت دسته بندی کردم:
1-بهترین سکانس جنگی:در واقع بهترین سکانس های فیلم همیشه جنگ ها هستند.اونجا که تورین اورک رنگ پریده رو میبینه و با نهایت خشم و نفرت به طرفش میره...واقعا که اون لحظه پر ابهت شده بود.دست کمی از آراگورن نداشت :D
2-بهترین سکانس طنز:دورف ها واقعا موجودات باروحی هستند و گاهی حرفای جالبی میزنند.اونجا که ترول ها میخواستند کبابشون کنند یکی از دورف ها به بیلبو گفت:بی خیال...اونا احمقن.
و یک دورف دیگه فکر کنم کیلی گفت:ما از اونا احمق تریم.-جمع کردن ظرف های بیلبو،بعد از شام هم یکی از سکانس های جالبی بود که با آواز خواندن دورف ها انجام شد.
3-بهترین سکانس عاطفی-احساسی:لحظه ای که تورین، بیلبو رو در آغوش گرفت.
4-بهترین سکانس خیالی:پرواز عقاب ها بر فراز آسمان و جالب تر از اون هر وقت که عقاب میاد قبلش گندالف با یک پروانه صحبت میکنه...
پر هیجان ترین سکانس:فرار از دست گابلین ها.پادشاه گابلین ها رو واقعا با خلاقیت درست کرده بودند. :|
اما در تریلر برهوت اسماگ:از دیدن لگولاس،بی نهایت خوشحال شدم. :))
من یه بار دیگه هابیت رو دیدم.
این ها هم به نظرم خیلی قشنگن!یکی موقعی که دورف ها تو غار ترول ها هستن بعد شمشیر هارو پیدا میکنن و وقتی که دارن بر میگردن گندالف استینگ رو پیدا میکنه!
یکی دیگه هم وقتی عنکبوت ها به کلبه راداگاست حمله میکنن!و وقتی که راداگاست وارد دول گولدور میشه خیلی جالب بود.وقتی که جنازه گابلین بزرگ میفته رو دورف ها هم زیبا بود!
بدون شک مهمانی غیرمنتظره - معما در تاریکی - از چاله به چاه
من سکانس های ابتدایی فیلم که شکوه اربور رو نشون میداد خیلی دوست داشتم.
آواز دورف ها تو خونه بیلبو رو هم همینطور...
اون صحنه ای که تورین به کیلی یه چیزی میپرونه و بعد صحنه ی نبرد موریا نشون داده میشه هم خیلی دوست میدارم.
تو نسخه ی اکستند عاشق اون صحنه ای شدم که بیلبو عکس سایرون و حلقه ای که تو دستش هست رو میبینه شدم یکجورایی حس حماسی بودن به من دست داد D: ... همچنین اونجایی که بیلبو داره حرف های بین گندالف و لرد الروند رو که در مورد خانواده ی تورین صحبت میکنن و بعدش تورین از پشت بیلبو ظاهر میشه ... این صحنه هم واقعا خیلی خوب بودش .
آقا یکی بیاد اون صحنه هایی که اکستند اضافه داره رو بذاره تا ما هم ببینیم
سکانس های مورد علاقه من از قسمت اول:
1- آواز تنها کوه
2- تعریف بالین از صحنه جنگ و تورین
3- فرا رسیدن عقاب ها و بعد پروازشون تو آسمون با اون آهنگ متن دلنشین
به نظرم پایان فیلم یک عالی بود، امیدوارم پایان قسمت دوم هم خوب باشه چون من برام پایان ها و شروع های فیلم ها خیلی مهمه! :دی
در کل سکانساش به لوتر نمیشدند اما سکانسی که بالین داره تورین رو تو جنگ ازانول بیزار معرفی میکنه و میگه در اون لحظه با خودم فکر کردم که یه نفر هست که میشه ازش پیرویی کنیم اون قسمتش که جنگ تمام شده و دوربین اطراف تورین میچرخه و تورین نگاهش به افقه اون سکانس خیلی باشکوهه
1- رفتن بیلبو به درون تنها کوه و رویاروییش با اسماگ.
2-موقعی که توی جنگل گیر عنکبوت ها میوفتن.
3- سکانسی که تورین با تراندویل بحث می کرد.
به شخصه خلق و خویی هابیتی دارم ، سکانسایی که از شایر و بگ اند هستش برام خیلی رویای به نظر می رسه ...
سکانس نهایی
(آخ یکی دستمال کاغذی بده اشکم در اومد)
خیلی دنبال چنین عکسایی گشتم ...
کجا می تونم بیشترش رو پیدا کنم ؟
با تشکر فراوان
بهترین سکانس از هابیت 1 کمک کردن بیلبو به تورین بود بنظرم
ارشیو نقاشی های سایت رو ببینیدبه شخصه خلق و خویی هابیتی دارم ، سکانسایی که از شایر و بگ اند هستش برام خیلی رویای به نظر می رسه ...
خیلی دنبال چنین عکسایی گشتم ...
کجا می تونم بیشترش رو پیدا کنم ؟
با تشکر فراوان
هابیت یکو که گفتم ، هابیت 2 :
اول فیلم که با تورین شروع میشه .
فرار از مقر تراندویل و تعقیب و گریز اورکا .
رویاروی دورفا با اسماگ توی تنهاکوه ... .
کلا هرجا که تورین هست خوبه :))
هابیت سفری غیر منتظره/سکانس های محبوب:
-روز بعد از مهمانی شبانه در خانه بیلبو و بیدار شدنش و دیدن مکان های خالی شده.
-فلش بک به جنگ موریا، این سکانس ها خوب پرداخت شده بود و کاملاً جنبه حماسی داشت مخصوصاً نوع رنگبندی نقره ای/مسی تصاویر.
سکانس اب و سکانس فرارکردن از دست بئورون
تمامی سکانسها!
سکانس اول قسمت دوم
جایی که پیتر جکسون میاد جلوی دوربین به هویجی(فکر کنم) گاز می زنه و رد میشه :)
سکانس اول قسمت دوم
جایی که پیتر جکسون میاد جلوی دوربین به هویجی(فکر کنم) گاز می زنه و رد میشه :|
منم از این سکانس خیلی خوشم اومد :|
یه سکانس دیگه رو هم از هابیت 2 دوست دارم
اونجایی که کیلی به تو زندان به اون الفه میگه نمیخوای داخل شلوارمو بگردی شاید یه چیزی توش قایم کرده باشم @-) :) :D :| :D :D
سکانس مورد علاقه من در هابیت صحنه ایه که لگولاس میاد وعنکبوت هارو با دیگر الف های سیاه بیش میکشه ؛ این سکانس برای من مقام اول رو داره :|
در مقام دوم سکانسی که بیلبو وارد اربور میشه و با اسماگ رو در رو میشه :D
در مقام سوم هم گردهمایی دورفها در خونه بیلبو بگینزه!! :D
در مقام چهارم رفتن گندالف به دولگلدوره! :D
سلام
به نظرم همه هابیت یک خوب بود ولی دو نه خیلی. جمع شدن دورف ها پیش بگینز و آواز آن ها .
با سلام من تمامی سکانس هایی که اسماگ توش بودند رو دوست داشتم مخصوصا سکانس آخری{کلا از اسماگ خوشم امد -----مخصوصا صداش}:D
اونجایی که دورف ها اهنگ کوه تنها رو میخونن تو خونه ی بیلبو
و اون صحنه که ثورین دست ازوگو قطع میکنه
اون صحنه ام که ثورین از درخت پایین اومد و داشت به طرف ازوگ میدوید ،اهنگشم خیلی باحال کرده بود اون سکانس رو.
اون صحنه هم که داشتن میدویدن تو خونه بءورن بومبور که داشت از همه تند تر میدوید خیلی باحال بود :D :| :D :D
هابیت: برهوت اسماگ - سکانسهای مورد علاقه:
سرازیر شدن دسته اورگها از کوهستان به رهبری آزورگ در ابتدای فیلم.
ملاقات آزورگ و سائرون در دول گولدور
صحنه های گیجی و منگی در جنگل
صحنه صحبت های اورگ اسیر شده در برابر تراندوئیل
سکانس مربوط به ورود گندالف به مفبرههای کوهستان شمالی
شکست گندالف از سائرون در دول گولدور و غرق شدن در بینهایت سائرون
من در برهوت اسماگ عاشق تمام صحنه های میرک وود هستم به خصوص سکانس مباحثه تورین و تراندویل نزدیک به صد دفعه این سکانس رو دیدم
خوب...همش عالی بود ولی به نظر من:
سکانس در گیری ثورین تو آزانول بیزار.....
سکانس اول توضیحات بیلبو از اره بور......
فرار دورف ها از گودال گابلین ها............
-------------------------------------------
سکانس حرف های ثورین با دورف ها در اوج ناامیدی(اگه قراره با آتیش تموم شه پس همه با هم میسوزیم)
سکانسی که ثورین با حرفاش تراندویل رو ذلیل و کوچیک می کنه........
پیشگویی قوم دورین......
سکانسی که دوالین همه چی رو به مردم دیل گفت....
ثورین پسر ثراین ، پسر ثرور ، پادشاه زیر کوهستان................
مجبورم کردین دوباره این سکانس ها رو از اول ببینم.
من از کل فیلم خوشم میاد نمیتونم بگم دقیقا کدوم سکانس ولی چند تا سکانس هست که از دیدنشون خسته نمیشم-یکیش شورای سفید هست که واقعا دیالوگ ها و بازی ها عالین مخصوصا کریستوفر لی-یکیش هم فرار از گابلین ها هست-گاندالف توی دول گولدور هم که محشره-و خیلی سکانس های دیگه !!!!!و مهم تر از همه ترانه misty mountainکه تورین و دورفها تو خونه بیلبو میخونن.
سفر غير منتظره:جايي كه بيلبو ييهو غيرتي ميشه ميره از تورين دفاع كنه! :)
برهوت اسماگ:اونجايي كه دورفا تو بشكه دارن از قصر تراندوئيل فرار ميكنن و الفا و اوركا دنبالشونن،مبارزه الفا عااااااااالي بود. :)
در هابیت 1: وقتی که به ریوندل می رسند چون من عاشق ریوندلم و اونجا به ادم ارامش میده کلا فضای ریوندلو دوست دارم.
در هابیت2 : وقتی گندالف داره طلسم ضد پنهان سازی رو می خونه و ازوگ یکدفعه دیده میشه و گندالف لشکری رو که اونجا پنهان شده رو میبینه.البته از نبرد های لگولاس هم خوشم میاد.
به نظر من زیبا ترین سکانس هابیت نبرد پنج سپاه سکانسی بود که
الف ها و دورف ها پس از صف آرایی در مقابل هم، با هم متحد شدند و هنگامی که دورف ها در مقابل اورک ها صف آرایی کردند و در لحظه آخر الف ها از رویشان پریدند و نبرد آغاز شد واقعا زیبا بود
هابیت1: اونجایی که عقاب ها تورین و بر فراز آسمان ها حمل می کنند
هابیت:نبرد تائوریل و لگولاس با اورکها
هابیت3:اونجایی که بیلبو به خونش بر می گرده و از می پرسن تورین اوکنشیلد کیه ؟ و بیلبو میگه اون دوستم بود
به نظر من توی هابیت 3 اونجا که بانو گالادریل و لورد الراند و سارومان بخاطر گاندالف میان و مبارزه میکنن با سایرون و نوچه هاش
با سلام
من از سکانسي که در قسمت 3که تراندويل به تنهايي با ارک ها مي جنگه رو دوست دارم.
خوب من کلا همه سکانس ها رو دوست داشتم، اما:
در هابیت 1:
اونجایی که گندالف برای گفتن صبح بخیر پیش بیلبو میره .
اون قسمتی که دوالین اولین نفر میاد خونه ی بیلبو و شروع میکنه به غذا خوردن. (فقط برای اینکه خیلی با اشتها غذا میخوره :) )
هابیت 2:
سکانس مربوط به گفتگو تراندویل و تورین و دوست داشتم. (کلی اون قسمتشو دیدم)
هابیت3:
کشته شدن اسماگ خیلی جالب بود.
خیلی قشنگه دوستش دارم.
هابیت 1: جاهایی که بیلبو بود.
هابیت 2:جاهایی که بیلبو بود.
هابیت 3:جاهایی که بیلبو بود.
آقا من به دلیل مشغله (!!!) تاره نبرد پنج سپاه رو دیدم...الان خیلی خوشحالم :)
خب به نظر من:
بهترین سکانس تو هابیت1 : آواز دورف ها تو خونه ی بیلبو
هابیت 2: صحنه های درگیری دورفها با اسماگ رو دوست دارم مخصوصا آخر فیلم که اسماگ از کوه میزنه بیرون...
هابیت 3: اونجا که تورین و شرکا(!!!) از کوه بیرون میزنن تا حمله کنن و داین داد میزنه: to the king ... وای خیلی عالیه...من که نیم خیز شده بودم نزدیک بود به یه جا حمله کنم!!!! :|
توی سفر غیر منتظره فرار از دست گابلین ها واقعا خوب بود
توی برهوت اسماگ هم سکانس داخل رودخانه بی نظیر بود
توی نبرد 5 ارتش هم مبارزه بولگ و لگولاس واقعا عالی بود
در کل هر جا الفها می جنگن عالیه
تو کل سه گانه هیچی اجرای آهنگ کوهستام مه آلود (سرود تنها کوه) نمیشه :دی
تو کل سه گانه هیچی اجرای آهنگ کوهستام مه آلود (سرود تنها کوه) نمیشه :دی
چه جالب لرد اچ، منم برای هابیت دقیقا انتخابم همین آهنگ کوهستان مه آلوده. بنظر من هم زیباترین موسیقی و آواز در سه گانه هابیت و داره :)
درود درهابیت 1 بی برو برگشت قسمت معما در تاریکی بهترین بود من که خیلی دوست داشتم
اون سکانس تو اوایل فیلم که بیلبو دادمیزنه میگه میرم ماجرا جویی هم واقعا قشنگه حس آزادی به ادم میده
همه سکانس های دولگولدور خوب بودند+قسمتی هایی که به سبک لوتر ساخته شده بودند.مثل آمدن عقابها یا هجوم بردن ثورین به سمت آزوگ در آخرای هابیت 1
هابيت١:نبرد تورين و آزوگ
2 :نبرد لگولاس و تائوريل با اورک ها و لگولاس با بولگ
3: نبرد پنج سپاه و لگولاس با بولگ
هابیت 1 : اونجایی که تو ریوندل گاندولف با گالادریل توی ریوندل صحبت میکنن.
هابیت 2 : جایی که تائوریل و لگولاس به کمک دورف هایی که تو بشکه بودن اومدن.
هابیت 3 :نبرد کیلی و تائوریل با بولگ
هابیت 1 : کلا سکانس هابیتون ;)
هابیت 2 : جاهایی که اسماگ رو نشون میده
هابیت 3 : حمله اسماگ به شهر دریاچه
هابیت 1 : آواز خوندن دورف ها تو خونه بیلبو
هابیت 2: مکالمه تورین و تراندویل
هابیت 3 : تیر خوردن اسماگ توسط بارد
هابیت1: جایی که بالین داشت برا بیلبو ماجرا رو تعریف میکرد...بعد یهو کیلی تیکه انداخت...بعد ثورین برگشت خفتش داد :)
البته سخرنانی بالین خعلی خوب بود... خیلی به دلم نشست...
هابیت2: نبرد بشکه + اونجایی که سوار قایق باردن و بحثشون میشه سر کرایه...یهو کوه ظاهر میشه......همشون بلند میشن و دهناشون بازه...مو به تنم سیخ شد...
هابیت3: جایی که ثورین تاجو میکوبه تو زمین......من مث پدرم نیستم( فک کنم... دقیقا یادم نیس دیالوگو)
هابیت 1 مهمونی دورف ها توی ریوندل توی قصر لرد الروند
هابیت 2 مکالمه تراندویل و تورین (اون پارتی که صورتشو که سوخته بود نشونش داد)
هابیت 3 پارت 17 و 18(اون پارتایی که تراندویل جا خورد و دید کلی از ارتشش نابود شده و بعد گفت سر گروه بان رو خبر کنید به اندازه کافی خون الف ها به خاطر این سرزمین هدر رفته.) و پارت بعدی که تائوریل جلوی تراندویل رو گرفت اونم گفت از سر راهم برو کنارو ....اونا فانی هستند.....تا اونجایی که لگولاس اومد همه چی رو خراب کرد.
من از این قسمت خوشم امد که تورین به خودش امد و حمله کرد به سمت اورک های کثیف
http://uupload.ir/files/6t9z_5252.png
من جایی رو که لگولاس با بولگ میجنگیدو از همه بیشتر دوست داشتم هم تو هابیت 2 و هم تو هابیت 3.
از نظر من وقتی که لگولاس عنکبوت ها رو کشت و تورون رو تهدید کرد
1) صحنه پرواز عقابها تو هابیت 1 بسیار زیبا بود.
2) غار گابلین ها خیلی با حال بود. جنگ با گابلین ها قشنگ بود.
3) مکالمه بیلبو با اژدها. خداییش خیلی دل و جرات داره این بیلبو.
4) مبارزه تورین و آزوگ خیلی خوب طراحی شده بود. واقعا خستگی تورین تو مبارزه آخرش واضح بود.
و البته مهمونی دورف ها و آوازه خونیشون دوست داشتم که دوستان اشاره کردن. نبرد عنکبوت ها و ..............
سکانس آواز خوندن دورف ها و ارابه سواری دورف ها و جنگ بین الف ها و دورف ها و اون تیکه ای که داین به تراندوئیل انداخت
سفر غیر منتظره:
1- زمانی که بیلبو خودش رو تک و تنها تو خونه می بینه 2- زمانی که گندالف با قدرتش تمام گابلین ها رو پخش و پلا می کنه 3- زمانی که دورف ها و گندالف از فرار بیلبو از دست گابلین ها تعجب می کنن
برهوت اسماگ:
1- زمانی که گندالف به دنبال نکرومانسور می گرده و طلسم اجرا می کنه. 2- وقتی بیلبو داره فرار می کنه و اژدها براش کری می خونه
جنگ پنج سپاه:
1- مرگ اسماگ 2- جنگ سارومان با ارواح