در باب این سریال ...
خب من در جایگاهی نیستم که بخوام ندیده نظر بدم ولی خب آمازون یکی از بزرگ ترین کمپانی های چند ملیتی با ثروتی عظیمه که قدرت و نفوذ بسیار وحشت آوری بر تمام دنیا داره و به گمانم رئساش از ملکور راه و رسم قدرت افروزی رو یاد گرفتند
این که یک اثر در بین راه به مشکل مالی نخوره و بدون مشکل پیش بره خیلی مهمه. مشکلی که گات باهاش دست و پنجه نرم کرده و شاید بشه گفت آسیب هایی دیده.
شاید بشه آمازون رو یکی از بهترین انتخاب ها برای ساخت این سریال دونست و حتما قدرت ساخت یک اثر خوب به صورت بالقوه رو هم دارند با این حال اگه به سراغ ارباب حلقه ها برند به نظر حقیر قرار نیست اتفاق خوبی بیفته چون شاهکار قدرتمند جکسون به قدری خوبه که بیننده ها قرار نیست از یک سریال در همون بازه ی زمانی اسقبال کنند ولو اثر بهتر از سینمایی هم بشه (که نمی دونم چه طوری) باز هم سیل مخالفت ها کار رو سخت می کنه
پس گزینه ی سیلمارلیون باقی می مونه گزینه ای که همه رویای ساختش رو داشتیم و شخصا فکر نمی کردم خیلی زود کسی بخواد به سراغش بره ولی خب واقعا هم به گزینه ی آمازون فکر نمی کردم.
امّا تمام کسانی که سیلمارلیون رو خوندند می دونند اثر می دونند این شاهکار به قدری بزرگ ، عظیم و پر شکوه هست که ساخت یک نسخه ی قابل قبول از تمام کتاب که حق مطلب رو ادا کنه به واقع یکی از سخت ترین چالش های دنیای تلوزیون در تاریخ خواهد بود. تنها تصور هیولاهای بزرگی که عظمتشون کوه ها رو حقیر می کنه از حمله آنکلاگون که 300 برابر اسماگ بزرگیش تخمین زده شده باعث سر درد سازندگان میشه.
فکر به ارتشی از اژدهاها ، بالروگ ها ، الف ها ، 5 جنگ بزرگ و ... برای خواننده هیجان انگیزه ولی در دل آرزو می کنم اگه توانایی به نمایش گذاشتن یک اثر قابل قبول رو ندارند بهتره به سمتش نرند. ولی خب باز هم با آمازون طرف هستیم.
هر اتفاقی ممکنه بیفته ولی باید در نظر داشته باشیم احتمالی نیست که فن ها بتونند در نظر بگیرند و سازندگان این پروژه از قبل در ذهن نداشته باشند و تجزیه و تحلیلش نکرده باشند. با یک شبکه ی داخلی یا شرکت عادی شرقی طرف نیستیم.
شاید به حکایت هایی چند از داستان مثل برن و لوثین، تورین تولمبار یا حکایت نومه نورها کفایت کنند یا شاید قصد به نقش کشیدن داستا از خلق ئیا تا نابودی حلقه رو داشته باشند. هرچی هست من به آمازون اعتماد می کنم. بودجه ی در نظر گرفته شده هم نشون دهنده ی برنامه ریزی دقیق برای این کاره
پس ترجیح میدم گمانه زنی رو مثبت در نظر بگیرم. بله ساخت یک اثر خوب به شدت سخته ولی ما با ارباب حلقه ها طرف هستیم . اگه پروژه شکست بخوره چهره ی این اثر و تولیکن قرار نیست خدشه دار بشه و فقط سازندگان ضرر کردند پس جای نگرانی نیست چهره ی اثر مجبوبمون تا ابد خدشه ناپذیره.
در کل که امیدوارم این اثر با فیلم نامه ی خوبی ، بازیگران کار آمد و کیفیت ساخت خوب ساخته بشه ... با این که ما ایرانی ها قرار نیست معمولا برای دیدن فیلم پولی پرداخت کنیم و واقعا جایی برای شکایت نداریم امّا امیدوارم تا زمانی که اثر از خودش ضعف نشون نداده ازش حمایت کنیم و از همه مهم تر داستان بتونه حق مطلب در مورد بسیاری از کاراکترهای کلیدی مثل سائرون ، فیه نور، فینگولفین ، ملکور ، والار به صورت کلی بیان کنه. حتی اشاره هایی هم کافی است. شاید شنیدن صدای خنده ی دیوانه وار تولکاس یا خشم ملکور و ساحت در والینور ... بهترین آرزوها رو برای سریال دارم