تفاوت نسخه های اکستندد با نسخه سینمایی

تعداد پست‌ها: 318

در فیلمهای ارباب حلقها که از تلویزیون نشون داد کامل نشون داد فقط بعضی از صحبتهای آرون و آراگورن حذف شده بود.اما من فیلم ارجینال ارباب حلقها رو دارم ودیدم.فیلمهای اورجینال که دیدیم ناقص تره.برای مثال در فیلم دو برج صحنه ایی که یوروک-هایی که پیپین و مری را حمل می کنند در همین لحظه مری در خواست آب میکنه و یوروک-های بهش یه نوشیدنی بد مزه میدن که این صحنه در فیلمی که از تلویزیون پخش شد نشون داده شد ولی در فیلمهای اورجینال وجود ندارد.در همین فیلم دو برج جای دیگه فیلم هنگامیکه ائومر میره پسر تئودن رو از جنازها پیدا میکنه نشون نمیده بلکه فقط نشون میده جنازه روی اسبه.یا صحنه ایی که مری و پیپین دارن ار نوشابه ی انتی میخورن یا وقتی که فارامیر داره برای فرودو و سام از برومیر میگه که برومیر ازگیلیات و پس گرفته و دنتور فارامیر و سرزنش میکنه که در فیلمهای اورجینال وجود نداره ولی در فیلمی که صدا سیما نشون داد وجود داره.و موارد دیگه ای که بازم هست اگه بگم خیلی زیاد میشه.حتی در فیلم 3 هم از این حذفیات وجود داره.

ای وااااااااای !!!!

ببین این صحنه هایی که میگی تو اورجینال نبود، سکانسهای مربوط به نسخه SEE یا Special Extended Edition هستن. SEE هر فیلم در قالب چهار تا DVD فروخته میشه. این نسخه هایی که تو داری در واقع ورژن سینمایی فیلم هستن. این ورژن در قالب دو تا DVD فروخته میشه. (البته ما اقلب یه دونه ایشو داریم)

اونی که کانال دو نشون داد هم همین SEE بود.

پس این سکانسها توی اورجینال هست !!!!

برای اطلاعات بیشتر رجوع کن به http://ringator.persianblog.com

البتّه اينم بايد بگم که صدا و سيما يه سرّی از صحنه های فيلم رو به خاطر کمبود زمان حذف کرده که بيشتر صحنه های نبردهابوده.

صدا و سیما به طرز احمقانه ای این فیلمها رو نابود کرد که! اون از وضع سانسور اون از وضع نشون دادن تو دو قسمت...اون از وضع دوبله افتضاح و مسخره که فکر کنم مدیر دوبلاژ نتنها اسم این فیلمها رو قبلا نشنیده بود بلکه اصلا فیلم روهم به زبان اصلی ندیده بود...اون از قاطی پاتی کردن آهنگ فیلم و نهایت شاهکارشون هم اوردن دکتر برخاری!!!! به عنوان کارشناس برا این فیلمها بود.

جدی؟ همونی که همه فيلمای خارجی رو ضد اسلام ميدونه؟حالا چی گفت؟

جدی؟ همونی که همه فيلمای خارجی رو ضد اسلام ميدونه؟حالا چی گفت؟

این همونه که اغلب تو برنامه های سینما یک میارن و استاد دانشگاه اصفهان هست و من چندین تا از سخنرانی هاش رو از نزدیک دیدم و بودم؛ بهر حال یک سری چیزهای بی سروته در مورد ارتباط نماد حلقه با حلقه های صوفیان و مقدس بودن حلقه در بین اونها گفت و ...بهر حال چیزی که برا من مسلمه اینه که اون هیچ مطالعه ای در زمینه ادبیات تالکین نداشته و صلاحیت صحبت رو در این مورد نداره. یجورایی شده آچار فرانسه برنامه های سینمایی صدا و سیما و هر جا که بخوان یک اثر بزرگ از هالیود رو تحلیل کنن برای اینکه نشون بدن که هالیود هیچی نیست از ایشون برای نابود کردن اون اثر دعوت میکنن.

آره چون خودشون نميتونن فيلم خوب بسازن حسوديشون ميشه .

این بلخاری هر چیزی رو که از حد درک و فهمش بالاتره به صهیونیسم جهانی ربط میده. حالا که بحث درد دل شده بذارین منم بگم. آخه حیف اون آهنگهای صحنه فرار از موریا و خصوصا صحنه خروج از موریا نبود که ورداشتن عوضشون کردند؟ دوبله و ترجمه هم که شاهکار. وقتی گروه وارد موریا میشن لگولاس میگه گابلینها. توی دوبله شده اش میگه آدمخورها!!!!!!! آخه بابا وقتی میخواین یه فیلمو دوبله کنین برین درست و حسابی ببینین چیه. اصلا در سطح شعور شما هست که ترجمه و دوبله اش کنین؟؟

من از صداگذاريش خيلي خوشم اومد اونقدرها هك كه شما مي گيد بد نبود .چند نكته لازمه و اون اينه كه بلخاري همه چيز رو به منجي ربط مي ده همه چيز رو به صهيونيسم ربط مي ده و از هيچ چيزي اطلاع دقيق نداره.من مي دونم اينجور ادمها چه جوري فكر مي كنن مي گن همه بر ضد اسلامند و همه بدن اونها آنقدر منفي انديشند كه نكات مثبت هيچ فيلمي رو نمي بينند و در عوض دنبال كلمات عبري ت.ي فيلم ها مي گردن كه بگن ديدين صهيونيسم پشت همه ي اينهاست.

واييييييييييييييي ويرايش درست نشد راستي كسي SEEداره؟

در جایی دیگه هست که وقتی یاران حلقه به در دروازهای موریا میرسن گاندالف باید بگه ملون تا دروازه باز بشه ولی کسی که جای گاندالف حرف میزنه میگه ملور که اشتباس.از اینجور اشتباها در دوبله وجود داره.البتّه باید بگم صداهای دوبلورهای ایرانی عالی. مثلاً خود Christopher Lee صدای عالی داره و من فکر می کردم کی میتونه جای سارومان که دارای صدای عالی باشه صحبت کنه ولی بعداً که فیلمُ بصورت دوبله دیدم واقعاً خوب بود.

صدای بر گزیده سال صدای گالوم بود

اون تیکه که سارومان میگه لشکری بساز گوندور رو بی یارزه هم خیلی جالب بود یه بابایی قبل از شروع فیلم حرف میزد هم همش میگفت ببین و فیلم ها رو مورد آب یاری قرار دادو مطمئنا هیچ کدام از کتاب ها هم نخونده بود. یکی از سخن های گران قدرش این بود فیلم اول که تمم میشه میگیم خوب بود فیلم دوم میگیم سریع تر تموم شو فیلم سوم فحش میدیم که فیلم تموم شه

هر چی توهین بود به فیلم کرد

----------

فقط اون نکته ای که اله سار اشاره کرد در دو قسمت پخش کردند می خواستید چی کار کنن یه شب تا صبح لرد حلقه ها پخش کنند؟

اصلاً برای چی فیلم سه گانه ارباب حلقها باید یه نسخۀ سینمایی داشته باشه و یه نسخه SEE؟

این بلخاری هر چیزی رو که از حد درک و فهمش بالاتره به صهیونیسم جهانی ربط میده. حالا که بحث درد دل شده بذارین منم بگم. آخه حیف اون آهنگهای صحنه فرار از موریا و خصوصا صحنه خروج از موریا نبود که ورداشتن عوضشون کردند؟ دوبله و ترجمه هم که شاهکار. وقتی گروه وارد موریا میشن لگولاس میگه گابلینها. توی دوبله شده اش میگه آدمخورها!!!!!!! آخه بابا وقتی میخواین یه فیلمو دوبله کنین برین درست و حسابی ببینین چیه. اصلا در سطح شعور شما هست که ترجمه و دوبله اش کنین؟؟

در مورد آهنگ ها بايد بگم که چون سيستم دوبله ی ايران آنالگه توی کار دوبلاژ بضی مواقع آهنگ متن فيلم خراب ميشه بد يه آهنگ ديگه رو جاش ميزارن!

حرفت در مورده بلخاري هم کاملا درست بود ! آخه يکی نيست بگه بين فيلمهای آرنولد و ارباب حلقه ها و صهيونيسم چه ربطی وجود داره؟

فقط اون نکته ای که اله سار اشاره کرد در دو قسمت پخش کردند می خواستید چی کار کنن یه شب تا صبح لرد حلقه ها پخش کنند؟

آشیل عزیز میدونی بدشانسی در این مورد چی بود ؟ اینکه یه برنامه تخصصی فیلم (مثل سینما 1و ...) این فیلمها رو پخش نکرد بلکه به جشنواره های شبکه دو رسید که تکلیف اونا هم معلومه! و گرنه سابقه پخش فیلم طولانی وجود داره(مثلا مسیر سبز و ...) . بهر حال تیکه تیکه کردن فیلمی که اینهمه روش زحمت کشیده شده اصلا جالب نیست ولی خوب از سیمای ما هم انتظار بیشتر از این نمی ره. موفق باشی

اصلاً برای چی فیلم سه گانه ارباب حلقها باید یه نسخۀ سینمایی داشته باشه و یه نسخه SEE؟

برومیر عزیز این سیاست خیلی از کمپانی های بزرگ هالیودیه چون اول اینکه زمان نسخه SEE خیلی طولانی میشه و از استاندارد و حوصله اکران سینمایی خارجه اما دلیل مهمتر اینه که باید یه عامل جذاب کننده این دی وی دی ها برا خریدشون توسط کسایی که نسخه سینمایی رودیدن وجود داشته باشه که همین صحنه های اضافیه(و مصاحبه ها و پشت صحنه ها و ...) که مردم رو به خرید این دی وی دی ها تشویق می کنه (چون قسمت خیلی زیادی از در آمد این کمپانی ها از فروش دی وی دی هست)

مرسی از راهنماییت.کاش از اول میدونستم که نسخۀ SEE هم هست.چون از اول میرفتم نسخۀ SEE را میخریدم بعدشم بیخودی پول نسخۀ سینماییشو نمیدادم.

بابا بگین sonystyle براتون نسخه SEE رو رایت بزنه! dvd همشو داره! 12تا دیسک!!!

من با آشیل موافقم من خود م یک بار سه تا فیلم رو پشت سر هم دیدم اساسی حال داد ولی خیلی ها برخلاف ما هستند اگه فیلم تا نصفه شب طول می کشید خیلی ها ولل می کردن می رفتن اون وقت چی؟

این فیلم رو هممون قبل از تلویزیون دیده بودیم باید طوری پخش می کردن که بقیه هم خوششون بیاد.

واقعا با همتون موافقم ...ایران خیلی این شاهکار را پایین کشید...مخصوصا در قسمت نبرد دشت های پله نور که سپاهیان روهان به اورک های موردور حمله می کنند و بعدش که با ماموت ها روبرو می شند...صدا گذاریش افتضاحه....آخه بگو وقتی نمی تونی صدای صحنه درست کنی حداقل بذار صدای اصلی خودش روش بمونه...معلوم نیست از سر کدوم میدون اومدند آدم جمع کردند تا صدای آدم ها را در بیارند...با اون کارایی هم که روی آهنگ ها و آواز ها کردند که دیگه نگو...پس نتیجه می گیریک که همگی به سوی SEE تا حالی ببرید..

راستی من فکر کنم شبکۀ سه میخواد از برنامۀ صد فیلم ارباب حلقه ها رو نشون بده که در این برنامه واقعاً فیلمهای ارزشمندی نشون داده میشه که کارشناسی هم روی فیلمها انجام میشه و کارشناسهای خوبی هم میارن و حتّی اگه از شبکۀ یک هم از طریق برنامۀ سینما یک نشون بدن خیلی خوب میشه.شبکۀ دو کارشناسیش زیاد جالب نبود.

دوستان این همه بد صدا وسیما رو نگین.من خودم دو برج رو تو یه شبکه آلمانی دیدم.اون فیلم 4 ساعته رو کرده بودند دو ساعت آن هم با دوبله مسخره.کشور خودمون بهترین دوبله رو داره.

من کاملا با تو موافقم که ایران بهترین دوبلر هارو داره (یکیش نصرا...مدقالچی) ولی دلیل نمیشه که عمدن بیاد بدون هیچ دلیلی موسیقیه فیلم رو خراب کنه

من فيلم SEE رو مي خوااااااااااااااام... از كجا بايد بيارم؟؟؟؟؟

با اينكه صدا و سيما كلي از فيلم زده بودن ولي دوبله نسبتا خوب بود. به جز فيلم 2 و صداي سم! انگار توي استوديو خونگي ضبط شده بود!

عادت صدا و سيماست كه از فيلما بزنه! ديگه بايد عادت كرده باشيم! مثل تروا كه كلا موضوع برعكس شده بود. هلن زن پادشاه پير ترواست و توي دوبله مي گن دخترشه!!!!

هيييييي روزگار!

از کجا میشه deleted scenses ارباب حلقه ها رو گیر آورد؟ کدومتون آین version رو داره؟

من فيلم SEE رو مي خوااااااااااااااام... از كجا بايد بيارم؟؟؟؟؟

با اينكه صدا و سيما كلي از فيلم زده بودن ولي دوبله نسبتا خوب بود. به جز فيلم 2 و صداي سم! انگار توي استوديو خونگي ضبط شده بود!

عادت صدا و سيماست كه از فيلما بزنه! ديگه بايد عادت كرده باشيم! مثل تروا كه كلا موضوع برعكس شده بود. هلن زن پادشاه پير ترواست و توي دوبله مي گن دخترشه!!!!

هيييييي روزگار!

سلام frodo عزيز نسخه SEE فيلم را خودم از پاساژ مينا در فلكه دوم صادقيه از فروشگاه پگاه رايانه گرفتم شامل 4 تا DVD فيلم ياران حلقه با پشت صحنه ها و 4 تا DVD فيلم دو برج و 4تا DVD فيلم بازگشت شاه با پشت صحنه كلاً بابت رايت حدود 12 يا 14 هزار تومان (دقيقاً يادم نيست) برام آب خورد.

راست میگه اگه کسی داره به ما هم یه ندایی بده من چندجا تو اینترنت گشتم نداشت :D\

خب دوست عزیز مغلومه که تو نت همچین حجمی پیدا نمیشه واسه دانلود.

الان هر مغازه ای بری میتونی به نسخه پیدا کنی

نه من منظورم برای دانلود نبود می خواستم از یه جا تواینترنت بخرم

من صحنه های حذف شده رو از میرک وود دانلود کردم اما الان به موهبت ایلوواتار دچار شده. اما الان نسخه HD فیلمهارو دارم هرکدوم 8 گیگه ولی پشت صحنه و اینارو نداره فقط خود فیلمه.

این نسخه hd که گفتی رو منم خیلی دوس میدارم مهدی!اوریجینال که نیست؟پس منتظرم برای رایت! :D

این نسخه hd که گفتی رو منم خیلی دوس میدارم مهدی!اوریجینال که نیست؟پس منتظرم برای رایت! :D

چه جوری رایت کنم! هر فیلم یه فایل mkvیه که حجمش 8 گیگه یه جوری باید لپ تاپتو برسونی به لپ تاپ من تا برات کپیش کنم.

سي دي بلو ري ميخرم برات :D :D

اوكي.زماني كه قرار گذاشتيم با بچه ها خبرت ميكنم كه بياري لب تاپو

اگه بلو-ری هم بخری فرقی نمیکنه چون رایترش رو ندارم :D

باشه هر وقت قرار گذاشتین میارم.

از کجا وچطور می توان نسخه های کامل واکستند ارباب حلقه ها را تهیه کرد. منظورم همان پکیج کامل 16 تایی هست.

دوست عزيز پكيج مورد نظر شما دوازده تا دي وي دي 9 يا 6 سي دي "بلو ري" هست.اكثر دوستان تو اين سايت هر دو مورد رو دارن.به مغازه هاي فيلم فروشي معتبر اگه مراجعه كني،ميتوني پيدا كني .بعضي ها هم حتي اوريجينال برات ميارن

باسلام خدمت همه دوستان لطفا میشه بگین نسخه اکستند یاران حلقه شامل چه صحنه هایی میشه من خودم تنها نسخه سینمایی را دیده ام درابتدای فیلم که داستان ساخت حلقه ها را نشان می دهد به نظرم در نسخه سینمایی گنگ به نظر میرسد,یعنی حدس میزنم در نسخه اکستند یاران حلقه صحنه های بیشتری ازداستان ساخت حلقه ها وجنگ اخرین اتحاد وجود داشته باشد وهمینطور در نسخه سینمایی شخصیتهایی مثل گیل گالاد نشان داده نمیشود وحتی نحوه کشته شدن گیل گالاد والندیل توسط سائورون ونبردهای انان با سائورون نشان داده نمیشود لطفا راهنمایی کنید. ارادتمند شما الندیل پادشاه دلیر انسان ها.

این فیلمیهایی که تلویزیون نشون داد قسمت اول و دومش نسخه اکستند بود ولی قسمت سوم نسخه سینمایی. توی نسخه سینمایی سارومان نشون داده نمیشه. گیل گالاد کلا یک صحنه دیده میشه و کشته شدنش نشون داده نمیشه.

به نام خداوند

بعد از مطرح شدن موضوع فیلم اورجینال من رفتم فیلمش رو تهیه کرده ام

اولین فیلمی که تهیه کرده ام که از جوانه پویا که هر چقدر بگی بد بود کمه

کیفیت فیلم رو کشته بودن و توجه کنین کیفیت رو کم نکرده بودن بلکه کشته بودن

بعدش رفتم دی وی دی هاش رو خریده ام که ترجمه شده بود و پنچ دی وی دی بود و مثل همونی بود

که تلویزیون پخش کرده ولی در اصل کیفیتش کمی کم شده بود

بعد از سایت آمازون هفت دی وی دی رو خریده ام که پشت صحنه فیلم رو هم داشت ولی ترجمه نشده بود

تازگی ها هم که نامه ای شخصا به پیتر جکسون توسط خاله ام که انگلیسی بلده نوشتم

و ازش فیلم اصلی رو خواستم و روش هم صد دلار ضمیمه کردن چون به نظرم فیلم خارجه خیلی گرون بود

و بعد از چند ماه برام اورجینال فیلم که دوازده دی وی دی بود و پیتر جکسون انگار از فیلم اورجینال خودش

کپی کرده بود که برام خیلی عجیب بود که کپی کرده بود رو فرستاد

و کنارش هم امضا و چند تا هم عکس گذاشته بود

برام خیلی خیلی خیلی عجیب بود چون اصلا انتظار نداشتم که جواب بنویسه

بعد چنان جو گیر شده ام که هزار بار فیلم رو دیده ام

و خدا شاهد بود که چه کیفیتی داشت

و تمام صحنه هایی که تلویزیون و ماهواره و دی وی دی ها داشتن رو داشت

و خلاصه از خاطرات خوب زندگی بود

یا حق

در ضمن شما ها پس همگی فامیل و دوست هستین و با هم رابطه دارین دیگه

خیلی عجیب شد

کجا ما با هم فامیلیم؟! کلا منو تولکاس تهرانیم و فقط دو سه بار همدیگه رو دیدیم حالا این کجاش عجیبه؟

12 تا DVD رو هم همیجا میتونستی تهیه کنی و نیازی نبود از خارج برات بفرستن.

با سلام خدمت 3dمهدی عزیز دوست عزیز من رفتم و یه بار فیلم ها رو از قسمت اول نگاه کردم وبه این نتیجه رسیدم که نسخه هایی که تلویزیون نشان داده وهمینطور دوبله شده فقط قسمت دومش نسخه اکستند هست وفیلم یاران حلقه و بازگشت پادشاه نسخه سینمایی بوده .چون مدت زمان فیلم ها را نگاه کردم . یاران حلقه 176دقیقه بود, ومدت زمان بازگشت پادشاه هم فکر کنم در حدود 200 دقیقه بود.ولی مدت زمان دو برج 231دقیقه بود یعنی دو برج نسخه اکستند هست اما 1و3 نسخه سینمایی. واین با گفته شما مغایرت داره لطفا جواب سوال قبلی من رو بیان کنید .با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.

اما ، شاید به خاطر سانسور و فی***ینگ به این مشگل دچار شده باشه !

ما خیلی از فیلم ها رو تو صدا و سیما میبینیم که نصف اندازه واقعی هستند! شاید در مورد قسمت سه و دو تریلوژی چنین بلایی اومده باشه!

اتفاقا ارباب حلقه ها فیلمی هست که به سختی میشه سانسورش کرد ! چون هر چی هم که بگردی چیز زیادی برای سانسور شدن پیدا نمیشه!

آقا من میگم که سارومان توی نسخه سینمایی نبوده و فقط توی نسخه اکستند حضور داشته تو فیلمی که توی تلویزیون نشون دادن سارومان بود! حالا شاید یکم سانسور شده باشه اما نسخه اکستند بوده.

مهدی راست میگه ، ولی یه سوال مگه میشه که سارومان رو از فیلم حذف کرد ؟ نه

تنها کاری که میشه کرد اینه که صحنه مرگش رو برید ، همون کاری که تو نسحه سینمایی اتفاق فتاد!

یادمه یه منتقده میگفت ( تو تلویزیون) که پیتر جکسون اشتباه بزرگی کرد نشون نداد که عاقبت سارومان چی میشه! ;))

مهدی راست میگه ، ولی یه سوال مگه میشه که سارومان رو از فیلم حذف کرد ؟ نه

تنها کاری که میشه کرد اینه که صحنه مرگش رو برید ، همون کاری که تو نسحه سینمایی اتفاق فتاد!

یادمه یه منتقده میگفت ( تو تلویزیون) که پیتر جکسون اشتباه بزرگی کرد نشون نداد که عاقبت سارومان چی میشه! ;))

عجب

کدوم منتقد نفهمی چنان حرفی رو زد

سارومان رو حذف نکردن بلکه صحنه کشته شدنش رو حذف کردن

در نسخه سینمایی که من دارم صحنه مرگش رو نبریدن

در ضمن اسم اون منتقد رو بگو میخوام برم تحقیق کنم

یا ارباب حلقه ها

چه میدونم اسمش چی بود ، قضیه واسه اون زمانهایی هستش که تازه فیلم ها تو تلوزیون پخش شده بود ، منم تا زمانی که کتاب رو نخونده بودم نمیدونستم که عاقبت سارومان چی میشه ولی بعد خوندن خوشحال شدم که ساخته نشده چون یه جوری بود ، بعد دیدن نسخه اصلی هم کلی از نحوه کشته شدنش کیف کردم.

با سلام خدمت همه دوستان ,اقا مهدی دوست عزیز من یه بار توپست های قبلیم یه سوالی از شما پرسیدم اما جواب کامل ندادید من گفته بودم که نسخه اکستند یاران حلقه شامل چه صحنه هایی هست بعدا شما گفتید نسخه ای که تلویزیون نشون داده ودوبله شده است اکستند بوده است اما من یه سر به ویکیپدیای انگلیسی زدم ودیدم که مدت زمان نسخه سینمایی یاران حلقه 178دقیقه نوشته شده است ونسخه اکستند 208وتوی ویکیپدیای فارسی235دقیقه نوشته شده واین با گفته شما مغایرت داره چون من رفتم و نسخه ای رو که تلویزیون نشون داده ودوبله شده رو یه بار به دقت از اول تماشا کردم ودیدم که مدت زمان اون176دقیقه هست پس لطفا بگید که نسخه اکستند یاران حلقه شامل چه صحنه هایی هست. با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.

چیزی که تلویزیون نشون داد نسخه اکستند سانسور شده بود! خب من چیکار کنم که الکی یه قسمت فیلم رو زدن منم الان حضور ذهن ندارم که بگم کدوم صحنه ها توی نسخه اکستند هست اما تو نسخه سینمایی نیست.

با سلام خدمت همه دوستان عزیز , من بخش داستان ساخت حلقه ها که در ابتدای فیلم یاران حلقه هست رو خیلی دوست دارم وفقط نسخه سینمایی یاران حلقه رو دیدم ودر نسخه سینمایی تقریبا این بخش حدود 7 دقیقه است اما به نظرم باید در نسخه اکستند یاران حلقه صحنه های بیشتری از جنگ اخرین اتحاد الفها وانسان ها وجود داشته باشه.چون در یکی ازسایتها فکر میکنم فروم پی سی ورلد باشه که چند تا عکس دیدم که چهره زیبایی از سائورون رو نشون میداد که احتمالا مال زمانی بود که الف های اره گیون رو فریفته بود. وهمینطور در صحنه های نسخه سینمایی که من دیدم خیلی کوتاه به جنگ اخرین اتحاد پرداخته بود و همینطور صحنه های نبرد گیل گالاد والندیل با سائورون واین که چه جوری کشته میشه رو نشون نمیده وهمینطور عکس هایی از چهره های واقعی نزگول که بسیار وحشتناک بودن رو در همون سایت دیدم که باز هم در نسخه سینمایی نبود .حال تورو خدا یکی بیاد وبرای من توضیح بده که نسخه اکستند یاران حلقه شامل چه صحنه هاییه,با تشکر الندیل پادشاه دلیر انسان ها.

سلام من تا حالا فکر میکردم که نسخه اصلی رو دیدم .

در مورد بازگشت شاه که شکی ندارم اما در مورد یاران حلقه با گفته شما به این که نسخه اصلی بوده باشه شک کردم .

من تو نسخه خودم اون قسمتی رو که الفها دارن میرن رو دارم و آواز قشنگشون رو هم دیدم ، اما صحنه هایی که دوستمون گفت رو یادم نیست دیده باشم ، قضیه چیه؟

جواب این چیزایی که گفتی اینه:

1- اون سائرون خوشگل که میگی قرار بود توی فیلم سوم و در نبرد جلوی دروازه سیاه باشه. اما بعدا بی خیال شدن و به جای سائرون یه ترول با آراگورن جنگید.من با این کارش موافق بودم چون سائرون بعد از سقوط نومه نور نمیتونست شکل زیبا به خودش بگیره و مردم رو فریب بده و نشون دادن سائرون زیبا با داستان تناقض داشت دوم اینکه جنگ تن به تن سائرون و آراگورن یکم ضایع بود چون همه میدونیم که سائرون اون موقع جسم نداشت.

2- در صحنه نبرد آخرین اتحاد دوبار گیل گالاد نشون داده میشه، گیل گالاد همونیه که یه نیزه به دست داره و اونو تو بدن اورکی که افتاده فرو میکنه(آیگلوس اسم نیزه مهور گیل گالاده). صحنه کشته شدن گیل گالاد هم توی هیچ نسخه از فیلم نیست. صحنه کشته شدن الندیل هم با ضربه سائرون توی تمام نسخه ها هست (همونجا که شمشیرش میشکنه)

3- چهره نزگولها هم که میگی مال صحنه ایه که فرودو تو ودرتاپ وقتی نزگولها بهش حمله میکنن حلقه رو دستش میکنه و میتونه چهره نزگولها رو ببینه و همونجا هم بر اثر شمشیر ویچ کینگ زخمی میشه.

دوست عزیز فکر نکن که من میخوام تو رو بپیچونم و از زیر بار این چیزی که میگی در برم! واقعا امکان اینکه بگیم چه صحنه هایی تو نسخه سینمایی نیست غیر ممکنه، چون مثلا از یه صحنه چند ثانیه رو حذف میکنن یا تو صحنه سفر روهیریم به گوندور یه صحنه های بیشتری از حرکت سپاه رو نشون میده. اینا صحنه هایی نیستن که تو ذهن آدم بمونه.

با سلام خدمت همه دوستان عزیز ,وبا تشکر از 3dمهدی عزیز به خاطر اینکه ابهامات من رو در مورد سوال هایی که پرسیده بودم جواب دادند . اما ببخشید یه سوال دیگه مونده که هنوز به جوابش نرسیدم در یکی از مباحث بخش سینمای تالکین با عنوان کیت بلانشیت ارون عزیز یه توضیحی داده در مورد همون داستان ساخت حلقه ها وگفته که کیت بلانشیت که همون نقش گالادریل رو بازی میکنه 20دقیقه در مورد داستان حلقه ها توضیح میده وداستان نبرد پرولوگ یا همان اخرین اتحاد رو روایت می کنه اما من توی نسخه سینمایی که دیدم البته نسخه دوبله شده رو می گم فقط 7دقیقه نشون داده میشه می خواستم بدو نم تو این 20 دقیقه ای که ارون میگه دیگه چه صحنه های کلیدی از نبرد اخرین اتحاد وجود داره .وهمینطور گفتین که توی نبرد پرولوگ دو بار گیل گالاد نشون داده میشه. رفتم دیدم واونی که میگین نیزه رو تو بدن یه اورک فرو میکنه رو دیدم اما اون دومی کدوم صحنه است اونو متوجه نشدم . اگه به این سوال هم جواب بدید یه دنیا از شما تشکر میکنم . با تشکر الندیل پادشاه دلیر انسان ها .

دوست عزيز،اون پرولوگي كه شما نوشتي،يك اصطلاح سينماييه به معناي پيش گفتار!!! در واقع بلانشت تو اون قسمت داره پرولوگ ميگه.اسم نبرد پرولوگ نيست.

من دقيق صحنه ها يادم نيست كه توضيحي بدم ولي تقريبا مطمئنم كه نسخه سينمايي و اكستند تو نبرد آخرين اتحاد خيلي فرقي با هم ندارن

آرون تو اون پست همینجوری گفت 20 دقیقه. مال من همون 7 دقیقه است. این تیکه از فیلم توی همه نسخه ها هست. صحنه نشون دادن گیل گالاد خیلی سریع میگذره یه بار دیگه با دقت ببین یه لحظه تو نبرد نشونش میده.

آرون تو اون پست همینجوری گفت 20 دقیقه. مال من همون 7 دقیقه است. این تیکه از فیلم توی همه نسخه ها هست. صحنه نشون دادن گیل گالاد خیلی سریع میگذره یه بار دیگه با دقت ببین یه لحظه تو نبرد نشونش میده.

دقیقا

چندین ثانیه بیشتر توی فیلم نیست

فقط نیزه فرو می کنه و فریاد میزنه و بعدش قیافه ی الروند ظاهر میشه که تعجب کرده

با سلام خدمت همه دوستان عزیز ,میدونم که این بحث دیگه داره طولانی میشه وازاین بابت عذر میخوام .و همینطور تشکر میکنم از دوستای عزیزی

که سوال ها رو جواب دادند .ولی ببخشید من باز هم سوالاتی دارم که هنوز به جواب اونا نرسیدم وهمینطور خدمتتون بگم که خو دم همه جای شهرمون رو گشتم و به خیلی از فیلم فروشی های معروف و صوتی تصویری های بزرگ سرزدم وبا اینکه شهر ما یه کلان شهره اما هرجا روگشتم نتونستم نسخه های اکستند ارباب حلقه ها را پیدا کنم وفقط همون نسخه های سینمایی دوبله شده جوانه پویا را پیدا کردم گفتم اینها هم غنیمته واونها رو خریدم.وحالا میخوام سوالم رو بپرسم. ببینید دوستان ,من توی سایت های مختلفی مثل جادوگران ,والیمار وبه خصوص پست های مختلف تاپیک ارباب حلقه ها در سایت فروم پی سی ورلدمطالب وعکس هایی از جنگ اخرین اتحاد دیدم که توی نسخه سینمایی یاران حلقه عمرا وجود نداشت به خصوص شما را ارجاع میدم به سایت فروم پی سی ورلد برید واونجا توی پست های مختلفی که درباره ارباب حلقه ها وجود داره بگردید تویه جایی اونجا میگن در ابتدای فیلم یاران حلقه چهره نزگول ها بسیار وحشتناکتر نشون داده میشه وهمینطور صحنه های اضافی تری از سائورون والندیل وگیل گالاد وجود داره وهمینطور من توی سایت جادوگران عکس هایی از ارباب حلقه ها دیدم که توی نسخه سینمایی وجود نداشت عکسهایی از الروند, گیل گالاد ,سائورون, والندیل حالا یکی بیاد در مورد این تناقض ها رو توضیح بده تا بفهمیم ماجرا از چه قراره.

داداش این سایتی که گفتی ، فیل ‌تر بود که!

من تا حالا موسم رو روی لینک سایت های فیل ‌تر نذاشتم ;))

چرا از خودشون نمی پرسی ؟ تو همون سایت ، تو فرومش ، حداقل اونها میدونن از کجا آوردن عکس ها رو!

شاید با فتوشاپ ساختنشون! یعنی شاید اصلا مربوط به فیلم نباشه!

جناب تمامی تصاویر مرتبط با ارباب حلقه ها محدود به فیلم نیستن

نقاشی ها زیادی در موردش کردن که چند حتی ایرانی رو دیدم

حتی یک عکس از سارون ساخته بودن که هر کی فیلم اصلی رو نبینه فکر میکنه تصویر رو بریدن

در ضمن لینک ها فیل ‌تر در سایت قرار ندهید که اعتبارسایت رو کم میکنن و علت فیل‌ تر سایت رو بگید

یا ارباب حلقه ها

لینک اون عکسها رو بذارید تا ببینیم همینجوری که من نمیدونم کجا رو میگید. شاید عکسها مال پشت صحنه باشه.

با سلام خدمت دوستان عزیز وهمینطور 3dمهدی عزیز,ببینید توی سایت فروم پی سی ورلد در تاپیک ارباب حلقه ها موضوعات زیادی وجود داره در بعضی از پست ها در مورد نسخه اکستند وسینمایی و تفاوت اونها با هم بحث شده وهمینطور اونجا یه مبحثی وجود داره به نام عکس های ابتدای فیلم اول واونجا چند تا عکس گذاشته ویه سری توضیح در موردشون داده وهمینطور در خود سایت عزیزمون اردا در تالار های شورا در بخش داستان های سرزمین میانه ,زندگینامه شخصیت های ارباب حلقه ها زندگینامه های گیل گالاد, سیردان ,ویچ کینگ در بالای مقالات عکسهایی وجود داره که من هر چه قدر فیلمو نگاه کردم نتونستم پیداشون کنم به خصوص در مقاله ویچ کینگ عکس بالایی رو میگم.وهمینطور در سایت جادوگران بخش عکس های ارباب حلقه ها چند تا عکس از سائورون ودیگر شخصیت های داستان وجود داره که باز هم من نتونستم اونها رو در فیلم پیدا کنم.وبلاخره در سایت والیمار بخش دانشنامه در مقالات الندیل ,اناریون ,الروند بالای این مقالات عکس هایی وجود داشت که باز هم توفیلم نبود به اضافه اینکه در همون سایت والیمار اگر به بخش ثبت نام,انتخاب اواتر برید میبینید باز هم عکس هایی وجود داره که نمیدونم از کجا اومدند,لطفا راهنمایی کنید. با تشکر از همه دوستا عزیز الندیل پادشاه انسان ها

با سلام خدمت دوستای عزیزمون اقا arven! و mahdi.ببینیدشاید شما تا حال به سایت فروم پی سی ورلد سر نزده اید تا اونجایی که من میدونم تا یک ماه پیش اون سایت فیل‌ تر نبود حالا دیگه نمیدونم فیل‌ تر شده باشه یا نه,اما اقا arven اینی که شما میگید چرا از خودشون نمی پرسی به این علته که من به تک تک دوستان عزیزمون در این سایت زیبا اعتماد دارم وحرفا شون برام حجته و مخلص همشون هم هستم. ومیدونم تنها سایت معتبری که در ایران میشه در مورد تالکین پیدا کرد همینجاست وهر کدام از دوستانی که در این سایت حضور دارند تالکین شناسان خوب ومعتبری هستند. به این خاطره که سوال هام رو از این سایت می پرسم چون میدونم که جواب خواهند داد.با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.

با سلام خدمت دوستان ,اقا یکی نیست بیاد جواب بده؟

من یه جواب دادم ولی نیست !

فکر کنم به خاطر سرعت کج و کوله اینترنتم ، بلایی تو راه به سرش اومده !

الندیل ... الندیل .... من چه بدی در حق تو کردم ؟ چه فکری در مورد من میکنی ؟ فکر میکنی من یه مجرمم ؟ ( جدی گرفته نشه ، متن فوق الهام گرفته شده از سخنان دون کرلئونه تو فیلم پدر خوانده یکه ، به شخصی به نام بوناسارا ) .

من سعی کردم برم اون سایته ! استغفر الله ! ولی فیل‌ تر شکن پیری من ، بار اضافه شد روی دوش دایل آپ علیلم ! و بازم نتونستم برم تو سایتشون !

میشه عکس ها رو بذاری اینجا تا ببینیمشون ؟

الندیل ، چیزی از پست های تور خوندی ؟ قریب به چهل ساعت پشت صحنه داره ، تو 9 تا دی وی دی ! شاید بتونی تو اونها جواب سوالاتت رو پیدا کنی!

با سلام خدمت دوستان ,اگر تور دوست عزیزمون به پست های من هم نگاهی بندازند شاید بتونند به سوالات من جواب بدند. با تشکر.

با سلام خدمت همه دوستان ,اقا یکی نیست بیاد جواب بده,من شدیدا منتظر جواب هستم تا از این قضیه سر در بیارم,لفا یکی بیاد وبه سوال من سرگشته دنیای تالکین جواب بده.با تشکر از همه دوستان عزیز الندیل پادشاه انسان ها.

نمیدونم از کجا اومدند,لطفا راهنمایی کنید. با تشکر از همه دوستا عزیز الندیل پادشاه انسان ها

این قدر پستت فشرده بود که از چشم می پرید

اما جوابت

بعد و قبل از فیلم هزاران وقت وجود داره که عکس بگیرن

نمونه های زیادی وجود داره

میشه گفت تصاویر تبلیغاتی و این جور چیزا

به مهدی/تولکاس

برای سالم موندن سایت از فیل** پست هایی رو که با نام فیل** مشخص شده رو به این صورت در بیار فیل**

امنیت بالاتری داره

با سلام خدمت دوستان عزیز ,وقتی داشتم توی مباحث مختلف گشت میزدم یه دفعه این موضوع رو دیدم وفهمیدم که مناسب سوال منه,با اینکه سوال من تکراریه ولی هیچ کس یه پاسخ درست و حسابی وجامع نداد,اقا تو رو خدا برای ما تشریح کنید که که نسخه اکستند یاران حلقه شامل چه صحنه هایی میشه وتفاوت اون با نسخه سینماییه چه قدره .با تشکر

به نام خداوند

بعد از مطرح شدن موضوع فیلم اورجینال من رفتم فیلمش رو تهیه کرده ام

تازگی ها هم که نامه ای شخصا به پیتر جکسون توسط خاله ام که انگلیسی بلده نوشتم

و ازش فیلم اصلی رو خواستم و روش هم صد دلار ضمیمه کردن چون به نظرم فیلم خارجه خیلی گرون بود

و بعد از چند ماه برام اورجینال فیلم که دوازده دی وی دی بود و پیتر جکسون انگار از فیلم اورجینال خودش

کپی کرده بود که برام خیلی عجیب بود که کپی کرده بود رو فرستاد

و کنارش هم امضا و چند تا هم عکس گذاشته بود

ای بترکی! آدرس پیتر جکسون رو از کجا گیر آوردی بچه؟ به منم بده!!! ;:D

با سلام

دوستانی که می خوان نسخه اصلی ارباب حلقه ها رو داشته باشن (12 حلقه دی وی دی) البته این 12 با پشت صحنه هست .

فلکه دوم صادقیه - پاساژ مینا - طبقه زیر زمین - یه کامپیوتری هست ، برن از اونجا بگیرن .

ودم از اونجا گرفتم .

با تشکر :D :D

از کجا میشه فهمید که نسخه ای که دستته نسخه کامل ارباب حلقه هاس؟آخه از من رایت شدس همینشم بزور گیر آوردم :D

مثلا اینی که من دارم نسبت به اونی که TV نشون داد کاملتره البته یخورده که بخوای حذفیاتش رو جمع کنی به 10 دقیقه نمیکشه !

اگه سارومان توش هست یعنی اکستنده وگرنه نسخه سینماییه!

ینی چی سارومان توش باشه مهدی جان ؟ پس میخواستی بابابزرگم جای سارومان نقش بازی کنه :D ؟

منظورت مرگ سارومانه ؟ آره اون قسمتشو داره ولی بضیا میگن تایم حذفیاتش به 40 دقیقه و اینام میکشه ؟!

نه منظورم کل صحنه هاییه که سارومان توش بود.

توی نسخه ای که توی سینماها نشون دادن سارومانی وجود نداره یعنی همه صحنه های که سارومان تو بود رو حذف کرده بودن.

تایم حذفیات هم زیاده و همین حدوده. مال بازگشت شاه از همه بیشتره و بین 50 تا 60 دقیقه حذف شده بود.

پس مال شما هم اکستنده و باید 6تا دی وی دی باشه. اون 10 دقیقه هم حذفیات نبوده سانسوریات بوده! :D

وااااا چقد عجیییییب تاحالا نفهمیده بودم ! خیلی جالب میشه فیلم بدون کاراکتر سارومان

نه بابا یه دی وی دیه که هرسه فیلم توشن که از یکی ازین فروشگاه های اینترنتی خریدم چن سال پیش .. حالا همون سانسور ، پس با این حساب باید درصدد پیدا کردن نسخه اکستنددش باشم ، یه سال دیگه که پیداش کردم میام اینجا میگم برام هورااااا بکشید :D

آه !

چه جوری میتونی سه قسمت رو تو یکی دی وی دی ببینی ؟

کیفیتش انقدر میاد پایین که آدم از فیلم زده میشه ! من الیس رو با دو کیفیت ناین و خیلی بد دیدم ، نظرم زمین تا اونور آسمون فرق میکرد . حتما با کیفیت خوبش رو بخر .

کیفیتش انقدر میاد پایین که آدم از فیلم زده میشه ! من الیس رو با دو کیفیت ناین و خیلی بد دیدم ، نظرم زمین تا اونور آسمون فرق میکرد . حتما با کیفیت خوبش رو بخر .

اونطوریا هم نیست .من نسخه ESS رو 700 مگ دانلود کردم کیفیتشم خوب بود .من راضی بودم .تو فهم فیلم هیچ فرقی نداره .

اتفاقا یجورایی کیفیتش وحشتناک خوبه ، من خودمم تعجب کردم وقتی دیدم ! کسی نسخه اصلیشو جایی سراغ نداره اینترنتی بخرم ؟

پیروز مطمئنی اینقد دانلود کردی ؟ :D

پیروز مطمئنی اینقد دانلود کردی ؟

700 مگ که چیزی نیست .من رکورد 9 گیگ رو هم دارم .(لینک تورنت) :D

الان داری پز می دی برادر من؟؟؟؟؟ :D

به اخوی Shahed:

اگه نسخه ی اکستندشو می خوای و خونه تون تهرانه بگو تا بهت بگم چی کار کنی.

الان داری پز می دی برادر من؟؟؟؟؟

به اخوی Shahed:

اگه نسخه ی اکستندشو می خوای و خونه تون تهرانه بگو تا بهت بگم چی کار کنی.

یه جورایی .(شوخی میکنم)

آخه یه جور نوشته بود 700 من گفتم لابد خیلی زیاده ما خبر نداریم .

بله که زیاده...خیلی هم زیاده شما خبر نداری! :D

سلام دوستان عزیز..

اسم تاپیک مشخصه ..به مرور زمان کامل میکنم تاپیک رو پس صبر داشته باشید...

ممنون

قسمت هایی از ارباب حلقه ها رو میذارم که کلا پخش نشد تو فیلم وقسمت هاییش که تو دوبله فارسی پخش نشد..

دروازه های سیاه

9651.jpg9402.jpg4413.jpg

5511.jpg

سارومان و گاندلف

9712.jpg3333.jpg67947lenrdp89q2rkbbl.jpg

7571.jpg

اینا که تو اکستندد ورژن هست که

شرمنده نمیدونستم... :D

یهنی دیگه ادامه ندم؟ :-?\

میل خودت.ممکنه چون احتمالا استقبال نشه،دلسرد شی یه مقدار

هنوز واسه دلسرد شدن زوده... به نظر من ادامه بده :-?

هنوز واسه دلسرد شدن زوده... به نظر من ادامه بده :D

آخه همه اینو را دیدن :-?

نه خب همه مثل ما و شما اینقدر خفن نیستن که...!

من خودم خیلی هارو میشناسم که اینارو ندیدن... اما خب بازم بستگی به ایومر خفنه داره که بذاره یه نه... :-?

Eomer جان, ادامه بده عزیز .. .

این تو نسخه ی EE هست ولی شما یقین بدون خیلی ها (روی این خیلی ها تاکید میکنم) ندیدن .. .

ممنون ازت, یک تشکر ویژه هم برای این سلیقه ای که برای گذاشتن لینک دانلود به خرج دادی ;:-?

حالا شاید بعضیها ندیده باشن. ولی بهتره که اطلاع رسانی بشه که همچین نسخه ای وجود داره و کسانیکه ندیدنش اونو بخرن به جای اینکه دانلودش کنن.

منماز لینک دانلود خوشم اومد :-?

انقدر تو ذوق این بچه زدین که رفت! :D . راحت شدین؟ :-? ایومر جان غصه نخور داش... :D

ای بابا مگه چی گفتم من .

خیلی خب ادامه بده.. :-?

احتمالا بهش برخورده... دیگه افتخار نمیده! :-?

بابا این ها چی شما دارید می گید بیشتر توضیح بدید :-? :D :D

بابا این ها چی شما دارید می گید بیشتر توضیح بدید :-? :D :D

بابا نسخه اکستندد رو ندیدی مگه؟

the special extended edition؟

همون که دو دی وی دیه؟

4تا دی وی دی!دوتاش فیلمه دوتاش پشت صحنه...شمام Aslan عزیز نکن اون موها رو! :-?

4تا دی وی دی!دوتاش فیلمه دوتاش پشت صحنه...شمام Aslan عزیز نکن اون موها رو! :D

من دیگه پشت صحنه رونگفتم :-?

خیلی جدی اخطار میدم که در هر مبحثی بحث های یک خطی و اسپم گونه راه نندازید.در مورد این نسخه های بالای پنج تا تاپیک وجود داره تو سینمای تالکین و میتونید اون ها رو بخونید.گویا قواعد کار در فروم برای دوستان هنوز ناشناخته است

خیلی جدی اخطار میدم که در هر مبحثی بحث های یک خطی و اسپم گونه راه نندازید.در مورد این نسخه های بالای پنج تا تاپیک وجود داره تو سینمای تالکین و میتونید اون ها رو بخونید.گویا قواعد کار در فروم برای دوستان هنوز ناشناخته است

ببخشید آقا از دستم در رفت :D :-?

توی این سایت یه نسخه اکستند اومده من یک رو از این جا دانلود کردم دو و سه هم لینک مستقیم داره دارم دانلود میکنم

http://www.persianmovie.ws/342-%D8%AF%D ... 20p-Blu-Ra

من جدیدترین نسخه اکستند رو گرفتم البته یک و دو رو

ولی باز هم توی قسمت دو برج کشته شدن گاندالف رو نشون نمیده

ولی باز هم توی قسمت دو برج کشته شدن گاندالف رو نشون نمیده

کشته شدن کی رو ؟ گاندولف کشته نمیشه که!

بابا این نسخه اکستندد هم بساطی شده. والا نمی دونم کجا می تونی پیدا کنی. من که از همین سنندج خودمون گرفتم

دانلود کنید!! نسخه ی تورنتش موجود .. .

اگه منظورت کشته شدن سارومان هست، اون اول قسمت سومه که هنوز نگرفتیش.

وقتی پیپین گوی سارومان رو برمیداره و وقایع رو میبینه گاندالف میخواد با پیپین بره به میناس تریت که اراگورن هم میگه من هم باید بیام

گاندالف بهش میگه تو باید به سواحلی بری که کشتی سیاه اونجاست

اما توی فیلم کشتی سیاهی دیده نمیشه

ایا منظور همون جایی هستش که اراگورن به لشکر نفرین شده از پشت به اوروک ها حمله میکنن

سوالتون به اینجا منتقل شد.

منظورش همون کشتیه اما نه تو اون صحنه. این صحنه توی نسخه اکستند بازگشت شاه هست که آراگورن و لگولاس و گیملی به همراه ارواح میرن و کشتی هایی رو که از اومبار میان و نیروی کمکی دزدان دریای اومبار جهت ملحق شدن به لشکر سائرون هستن حمله میکنن و اونا رو میکشن و با همون کشتی ها به میناس تریت میرن. این همون صحنه ایه که خود پیتر جکسون هم توش بازی کرده.

سلام دوستان خیلی شرمنده بخدا من اصلا متوجه نشدم گفتم حتما کسی سر نمیزنه دیگه و گرنه من نوکر دوستانم چشم ادامه میدم..

یه مدتی تو نقب های بیل بو دنبال گنج بودم الانم دارم میرم روهان رسیدم ادوراس کار شروع میکنم ایشالا :-?

با سلام خدمت دوستان عزیز, خیلی وقت بود که به سایت عزیزمون اردا سر نزده بودم. اما الان اینجا هستم.

دیروز داشتم توی اینترنت وبه خصوص سایت imdb چرخ میزدم که یه مطلب جدیدو دیدم که می خوام اینجا مطرح کنم و هم این که بپرسم کسی از این موضوع اطلاعی داره تا به ما هم بگه.

توی سایت نوشته بود یه نسخه جدید اکستندد ادیشن از سه گانه در فرمت بلوری اومده با این نام Special Extended Blu-Ray Edition که مدت زمان هر سه فیلم از نسخه اکستندد ادیشن هم بیشتره .برای مثال مدت زمان یاران حلقه نسخه طولانی 208 دقیقه هست اما مدت زمان این نسخه 228 دقیقه هست .یعنی 20 دقیقه اضافه تره و..... .

می خواستم بگم کسی از این نسخه ها خبر داره واونها رو دیده یا نه ؟اگه کسی دیده ,کدوم صحنه های اضافی رو داره؟ لطفا مارو هم در جریان بزارید.

با تشکر

الندیل پسر آماندیل فرمانروای بزرگ آرنور وگاندور.

در مورد انتشارش خبر داشتم. توی لس آنجلس هم برای انتشار همین نسخه یه جشنی برگذار شد. با حضور هواداران تالکین [-(

ولی در مورد اینکه اضافه تر از نسخه دی وی دی باشه بعید میدونم ;) :((

اخرین نسخه اکستند ارباب حلقه ها رو از این لینک گرفتم هر سه قسمت رو فکر کنم مال ژوئن یا جولای باید باشه

http://www.persianmovie.ws/342-%D8%AF%D ... 20p-Blu-Ra

این فیلمها اسکتنده؟ خبر داشتم که نسخه بلوری اکستند نبود که خیلی ها بهش اعتراض کردن.

اینم لینکش http://www.amazon.com/Lord-Rings-Fellow ... 657&sr=8-1

این فیلمها اسکتنده؟ خبر داشتم که نسخه بلوری اکستند نبود که خیلی ها بهش اعتراض کردن.

باید بگم که بلو روی هستن و فرمتشون mkv هستش

اطلاعات رو براتون میزارم

ارباب حلقه ها یاران حلقه حجم 1.75 زمان سه ساعت و چهل هشت دقیقه با احتساب تیتراژ اغازی و پایانی

ارباب حلقه ها 2 دو برج حجم 1.80 مدت زمان سه ساعت و پنجاه و پنج دقیقه و 23 ثانیه

ارباب حلقه ها 3 بازگشت پادشاه حجم 2.04 زمان چها ساعت و بیست و سه دقیقه و سیزده ثانیه

براتون سعی میکنم از قسمت های اکستند هم عکس بزارم میترسم جاهایی باشن که در نسخه های قبلی هستن بگن این نسخه ها اکستند نیستن

نیازی به گذاشتن عکسها نیست. این زمانها مال نسخه اکستنده. میخواستم ببینم که فیلمها واقعا همونهایی هستن که توی سایت گفته. چون بعضی وقتها این اطلاعات رو از روی سایتهای دیگه برمیدارن نه از روی خود فیلم. یه بار یه فیلم رو با هزار بدبختی دانلود کردم آخرش دیدم کیفیتش اونی نیست که توی سایت نوشته.

ممنون

من خودم برای اطمینان یکبار هم از کیفیت avi دانلود کردم و دیدم که نسخه اولیه سینمایی هستش و حتی کوتاه تر از اون چیزی که توی ایران نشون داد ولی هنوز پشت صحنه ای بهش اضافه نشده و پشت صحنه رو ندارم

اونی که تلویزیون ایران نشون داد فیلم اول و دوم اکستند بود اما فیلم سوم نسخه سینمایی.

:-? ;) :(( [-(

تو ایران نسخه اکستندد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره فیلم اول و دوم اکستند بود. دقت نکردی که سارومان تو فیلم اول و دوم بود اما تو فیلم سوم اثری ازش نبود؟ ;)

:-? ;) :((

منظورت چیه؟ چه ربطی به سارومان داره؟ مگه تو نسخه سینمایی یاران حلقه و دوبرج سارومان نیست؟ [-(

توی یاران حلقه و دو برج هست اما توی بازگشت شاه فقط توی نسخه اکستند هست:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_o ... _King#Cast

توی دو برج هم دنه تور فقط توی نسخه اکستند هست.

لیست صحنه های اضافه تر نسخه اکستند ایناست:

یاران حلقه:

مرگ ایسیلدور

روایت آغازین بیلبو درباره هابیتها

صحنه قایم شدن بیلبو از دست سکویل-بگینز در جشن

گفتگوی بیلبو و فرودو در جشن

هابیتها در اژدهای سبز

گفتگوی بین تد آسیابان و همفست و سم

جایی که فرودو و سم الفها رو در راه بندرگاه خاکستری میبینن

عبور از Midgewater (یادم نیست تو کتاب چی ترجمه شده)

جایی که آراگورن ترانه لوتین رو میخونه

جایی که سم مجسمه ترولها رو به فرودو نشون میده

جایی که گندالف در شورای الروند به زبان سیاه موردور حرف میزنه

رفتن آراگورن سر قبر مادرش

خداحافظی یاران حلقه در ریوندل

هشداری که گندالف درباره بورومیر به فرودو در نزدیکی موریا میده

تصویر پانورامای لوتلورین

شعر سم درباره آتش بازی گندالف

جایی که گالادریل هدایا رو به یاران میده(همون فلش بک)

گفتگوی آراگورن و کله بورن در فلش بک

جایی که آراگورن و بورومیر گالوم رو در رودخانه و روی یک تکه چوب میبینن و متوجه تعقیب کردنش میشن

صحنه های بیشتری از دفاع کردن مری و پیپین داز بورومیر در آمون هن

دو برج:

استفاده سم از طناب الفی

جایی که پیپین برای مری از اورکها درخواست آب میکنه

ائومر جنازه تئودرد رو پیدا میکنه

خاکسپاری تئودرد

برخورد مری و پیپین با چوب ریش

جایی که مری و پیپین نوشیدنی انتها رو میخورن و قد میکشن و درخت بهشون حمله میکنه

گفتگوی گندالف و آراگورن درباره فرودو

آشپزی افتضاح ائووین و اینکه میفهمه آراگورن 87 سالشه

فارامیر قایق حاوی جنازه بورومیر رو پیدا میکنه

جایی که دنه تور بورومیر رو برای شرکت در شورای الروند به ریوندل میفرسته

مری و پیپین انبار آیزنگارد رو پیدا میکنن

سخنرانی سم در اوسگیلیات

فارامیر راه خروج از اوسگیلیات رو نشون میده

بازگشت شاه: (ترتیب درست نیست)

گفتگوی گندالف و سارومان و مرگ سارومان

مسابقه شراب نوشی بین گیملی و لگولاس

Mouth of Sauron در جلوی دروازه سیاه

جنگ بین گندالف و ویچ کینگ در میناس تریت

صحنه های بیشتر در نبرد پله نور

حرکت فرودو و سم از میان اورکها با لباس مبدل

گفتگوی فارامیر و دنه تور و جایی که بورومیر به چشم دنه تور میاد

حمله آراگورن به کشتی های دزدان دریایی

فارامیر و ائووین در شفاخانه ها

مری در خدمت تئودن درمیاد

آراگورن آندوریل رو در پلانتیر به سائرون نشون میده

آراگورن، لگولاس و گیملی از غار ارواح فرار میکنن درحالی که اونجا داره رو سرشون خراب میشه

گفتگوی فارامیر و پیپین در میناس تریت

جنگ فرودو و گالوم در پایین کوه هلاکت

جایی که سم گالوم رو در پله های مخفی غار شلوب تهدید میکنه

[-( ;) :((

خسته نباشی ;)

عالب بود ، خوبه که لیست صحنه های حذف شده هم باشه اینجا

فقط تو خط یکی مونده به آخری دو برج نوشتی سخنرانی سم در اوسگیلیات ! احتمالا منظور بورومیر نبوده ؟

فقط دو برج اکستندد دوبله شده! اون دوتای دیگه سینمایش دوبله شده

پس در مورد یاران حلقه اشتباه می کنی چون نسخه دوبلش هیچ کدوم از اون صحنه هارو نداره ;) گرفتی؟

در مورد سارومان هم جوری منظورتو گفتی که انگار سارومان فقط تو نسخه های اکستندد هست و چون نسخه دوبله سارومان داره پس نسخه دوبله اکستندده :((

راستی یه تفاوت عمده بین یاران حلقه سینمایی و اکستندد لحظه نوشته شدنه fellowship of the ring ه

به تورامبار:

نه منظور اونجاییه که سم عصبانی میشه و واسه فارامیر سخنرانی میکنه که برومیر هم میخواست حلقه رو بگیره و ...

به نریچ:

تا اونجایی که من یادمه این صحنه ها توی فیلم دوبله شده یاران حلقه بود. صحنه رفتن الفها و دیده شدن گالوم توی آمون هن یادمه

نه منظورم کل صحنه هاییه که سارومان توش بود.

توی نسخه ای که توی سینماها نشون دادن سارومانی وجود نداره یعنی همه صحنه های که سارومان تو بود رو حذف کرده بودن.

\ :D

;) ;) :(( [-( :-? ~x( ~x( ~x( ;) :D :D :D :D :D :D

بلهههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان پستای قبلی رو خوندم دیدم اینو!!!

این حرفت اساسا غلطه کی گفته سارومان فقط توی اکستنددا هست؟؟؟ :D :D

اصلا مگه میشه همچین شخصیتیو از فیلم حذف کرد؟؟ کسی تو صد جا از فیلم درموردش صحبت میشه

این حرفتو بر چه اساسی می زنی؟؟ اصلا نسخه سینماییه یاران حلقه رو دیدی؟؟

تنها جایی که سارومان حذف می شه بازگشت پادشاهه

به نریچ:

تا اونجایی که من یادمه این صحنه ها توی فیلم دوبله شده یاران حلقه بود. صحنه رفتن الفها و دیده شدن گالوم توی آمون هن یادمه

نسخه دوبله من که همون نسخه جوانه پویا و صدا و سیماس هیچ کدوم از این صحنه هارو نداره

اگه مال تو داره آپلود کن و لینکشو بذار :D

آره قبلا فکر میکردم که تو کل فیلمها سارومان نیست اما بعدش فهمیدم که فقط تو بازگشت شاه نبوده.

من نسخه دوبله رو ندارم. 10تا ورژن مختلف فیلم رو دیدم و الان نمیتونم بگم که کدوم صحنه رو تو کدوم دیدم. خب اگه داری و چک کردی حرفی نیست قبول دارم. پس فقط فیلم دوم اکستند بوده.

فیلم دوم که توی ایران پخش شد اکستند اون زمان بوده فکر کنم ولی باز هم بعضی صحنه ها رو نداشت که توی اخرین نسخه اومده

آخرین نسخه چیه؟مگه اکستند جدیدم اومده؟ ;)

همیشه برام سوال بود ، وقتی قرار اینهمه صحنه سانسور بشه و تو سینما نشون داده نشه ، پس چرا هزینه اضافه صرف ساختنشون میشه ؟ مخصوصا بازگشت شاه که 50 دقیقه از صحنه هاش رو تو نسخه سینمایی از دست داد ؟ یعنی برای فروش دی وی دی این کار رو میکنن ؟

آواتار برای 10 دقیقه صحنه اضافه دوباره اکران شد ، چرا بازگشت شاه با 50 دقیقه صحنه اضافه، دوباره اکران نشد ؟

فیلم دوم که توی ایران پخش شد اکستند اون زمان بوده فکر کنم ولی باز هم بعضی صحنه ها رو نداشت که توی اخرین نسخه اومده

بعضی صحنه ها همون صحنه هاییه که با قوانین جمهوری اسلامی مغایرت داره [-(

آره دیگه همونی که لینکشو گذاشتم

یاران حلقه 20 دقیقه اضافه

دوبرج 3 دقیقه اضافه :((

بازگشت شاهم ننوشته چن دیقه /:-?

همیشه برام سوال بود ، وقتی قرار اینهمه صحنه سانسور بشه و تو سینما نشون داده نشه ، پس چرا هزینه اضافه صرف ساختنشون میشه ؟ مخصوصا بازگشت شاه که 50 دقیقه از صحنه هاش رو تو نسخه سینمایی از دست داد ؟ یعنی برای فروش دی وی دی این کار رو میکنن ؟

آواتار برای 10 دقیقه صحنه اضافه دوباره اکران شد ، چرا بازگشت شاه با 50 دقیقه صحنه اضافه، دوباره اکران نشد ؟

برای فروش دی وی دی صد در صد اینکارو می کنن. البته بعضی صحنه ها اشکال داره که بعدا متوجه میشن

در ضمن همین نسخه اکستندد بلور ری تو همون جشن اکران شد ~x(

یه نسخه اکستند بیشتر نداریم. بعضی صحنه ها سانسور شد. هم برای اینکه مشکل داشت و هم برای اینکه زمان فیلم کم بشه.

نه. خیالت راحت باشه

Legolas Greenleaf نوشته است:آخرین نسخه چیه؟مگه اکستند جدیدم اومده؟ :((

آره دیگه همونی که لینکشو گذاشتم

یاران حلقه 20 دقیقه اضافه

دوبرج 3 دقیقه اضافه ~x(

بازگشت شاهم ننوشته چن دیقه /[-(

بیخودی بچه ها رو ناراحت نکن! یه نسخه اکستند بیشتر نداریم توی همون لینکی که دادی اون جدول پایین رو نگاه کن در مورد صحنه های اضافه فیلم نوشته "Same as extended-edition DVD". مطمئن باش اگه قرار باشه نسخه جدید بدن اسمش رو عوض میکنن تا همه ملت بفهمن که با اکستندی که دارن فرق میکنه و برن بخرن.

اول اون صحنه ها رو میسازن بعد میبینن که خوب نشده و منصرف میشن. یکی دو ماه پیش توی مراسمی سه شب پشت سر هم نسخه اکستند فیلم توی سینماهای آمریکا پخش شد. خواستم خبرش رو اینجا بدم اما یادم رفت. فکر کنم همون جشنی باشه که نریچ میگه. بازگشت شاه 4 ساعت 10 دقیقه بود. کدوم آدمی میتونه 4 ساعت و 10 دقیقه روی صندلی سینما دووم بیاره؟

قضیه فروش DVD هم بسیار موثره. همین الان هم صحنه هایی هست که توی هیچ نسخه ای نمایش داده نشده و پیتر گفته که میخواد تحت عنوان "Ultimate Edition" در آینده منتشر کنه. البته این صحنه ها رو در فیلم قرار نمیده و به صورت جدا جدا قراره توی DVD قرار بگیره.

لیست صحنه های حذف شده ایناست(حال ترجمه اینا رو ندارم :-? ):

The Fellowship of the Ring

-Additional footage from the Battle of the Last Alliance during the prologue.

-An obscure shot from the trailers of two Elven girls playing about in Rivendell.

-Scene mentioned in the commentary, about an animal disrupting Frodo and Sam while they sleep, after seeing the Wood Elves. Many animals were used, including rabbits and deer.

-Dialogue from the Council of Elrond, such as Gandalf explaining how Sauron forged the One Ring.

-An attack by Orcs from Moria on Lothlórien after the Fellowship leaves Moria. Jackson replaced this with a more suspenseful entrance for the Fellowship. Much of the lost footage can be seen as promotional material on The Fellowship of the Ring theatrical DVD and tie-in books, documentary footage on the Extended Editions, and Trading Cards.

-Longer scene of Boromir trying to take the Ring.

-Frodo seeing more parts of Middle-earth when he put the Ring on.

-More battle footage from Parth Galen.

-An attack on Frodo and Sam at the river Anduin by an Uruk-hai.

The Two Towers

-More Arwen footage, including a flashback scene of her first meeting with a beardless Aragorn (seen in The Two Towers trailer).

-Faramir having a vision of Frodo becoming like Gollum.

-Footage of Arwen at Helm's Deep, cut by Jackson during a revision to the film's plot. Foreshadowing this sequence were scenes where Arwen and Elrond visit Galadriel at Lothlórien (seen in The Two Towers trailer). The scene was edited down to -a telepathic communication between Elrond and Galadriel.

-Théoden speaking to the troops in the armoury, prior to the Battle of Helm's Deep.

-Éowyn defending the refugees in the Glittering Caves from Uruk-hai intruders.

-An unknown scene displayed in The Two Towers trailer of Éomer lowering a spear while riding his horse in a forest.

-Frodo and Sam fighting on the ground in Osgiliath (after Sam tackles Frodo away from the Ringwraith). The scene's fighting was deleted, but Frodo drawing Sting and pointing it at Sam after he is tackled was left in.

The Return of the King

-A line of dialogue during the death of Saruman, in which he reveals that Wormtongue poisoned Théodred, giving further context as to why Wormtongue kills Saruman, and Legolas in turn kills Wormtongue.

-A conversation between Elrond and Arwen in a library in Rivendell, after Arwen decides to wait for Aragorn. Elrond leaves, saying, "You gave away your life's grace. I cannot protect you anymore."

-Sam using the Phial of Galadriel to pass the Watchers at Cirith Ungol.

-Aragorn having his armour fitted during the preparations for the Battle of the Black Gate. This was the final scene filmed during principal photography.

-Sauron fighting Aragorn at the Black Gate. A computer-generated Troll was placed over Sauron due to Jackson feeling the scene was inappropriate. Sauron is also seen in a beautiful form as Annatar, Giver of Gifts.

-Also at the Black Gate sequence, Pippin was seen in the trailer holding a wounded Merry.

-Further epilogue footage, including that of Legolas and Gimli, as well as Éowyn and Faramir's wedding and Aragorn's death and funeral.

میبینید که اکثر این صحنه ها مهم نیستن و برای اینکه زمان فیلم کم بشه حذف شدن. اما از همین ها هم قصد دارن پول در بیارن. مطمئن باشید که بعد از ساخت هابیت یک پکیج 5 فیلمه هم دوباره منتشر میشه.

چقدر نامردی !

پیتر میذاشت یه چند سال دیگه بگذره ، بعد این صحنه ها رو بده بیرون :(( ، باور کن گروه تولید ارباب حلقه ها اوقات فراغتشون رو با ساخت صحنه های جدید میگذرونند ، کدوم فیلمی انقدر صحنه زاپاس داده بیرون ؟ جلل خالق ، ببین این چرک کف دست آدم رو وادار به چه کاری میکنه ! ;)

جای بانو لگولاس خالی ، تا یه حالی از این پیتر بگیره .

ماجرای پخش لوتر تو سینما آمریکا چیه ؟ دوباره اکران شده ؟ به چه مناسبتی ؟ چرا بعد اینهمه سال ؟

اینجارو ببین تو قسمت Technical Specs

http://www.imdb.com/title/tt0120737/

Runtime:

178 min | 208 min (special extended edition) | 228 min (Special Extended Blu-Ray Edition)

اینم مال دوبرجه که با این حساب چهار نسخه داره

Runtime:

179 min | 223 min (special extended edition) | 235 min (extended edition) | 235 min (Special Extended Blu-Ray Edition)

جای بانو لگولاس خالی ، تا یه حالی از این پیتر بگیره .

چی شده؟؟؟پیتر حرف زیادی زده؟کار بد کرده؟عجب آدمایی پیدا میشن ها!!!همون موقع که فرصت داشتم باید می کشتمش! ;)

ای بابا دوستان از این شوخی ها با من نکنید من قلبم با باتری (باطری) کار میکنه...یه لحظه فکر کردم جدا" اکستند جدید اومده [-(

به آرون:

نسخه ی اکستندشو تو سینما گذاشتن...خیلی دوس داشتم برم ببینم :((

نسخه اکستند یه دونه نیستن چون من توی یه سایت دانلود هفت هشت تا نسخه اکستند دیدم که در طول این شیش هفت سال بیرون اومدن به خاطر جذب مشتری بیشتر و فروش دی وی دی و هر بار هم قسمتی رو بهش اضافه میکردن مثلا نسخه سال 2005 به همرا مصاحبه های بازیگران

به نریچ:

IMDB زمان اکستند و اسپشیال رو اشتباه نوشته، من اسپشیال رو دارم. ویکی پدیا رو ببین:

یاران حلقه:

Theatrical: 178 minutes, Special Extended Edition: 228 minutes

دو برج:

Theatrical: 179 minutes, Special Extended Edition: 235 minutes

فیلم دو نسخه بیشتر نیست. سینمایی و اکستند. نسخه اسپشیال فرقش اینه که چند دقیقه تیتراژ پایانی فیلم بیشتره و اسامی کلوب طرفداران رو مینویسه. من اسپشیال فیلم اول و دوم رو دارم. خیلی اون بخش طولانیه ولی خود فیلم یکیه. تو ویکی پدیا هم نوشته که اون 20 دقیقه اضافه فیلم اول و 11 دقیقه اضافه فیلم دوم همینه:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_o ... Home_video

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_o ... eo_release

توی این لینکها نگفته که بین نسخه بلو-ری و اکستند تفاوتی هست.

به لگولاس:

آره چند مدل نسخه اکستند در شکلها و بسته بندی های مختلف بیرون اومده تو بعضی هاش دفترچه داره تو بعضی هاش پوستر داره و ... اما زمان فیلم توی همه ثابته.

نسخه director cuts با اکستند فرق داره؟؟

همون معنی رو میده اما لوتر directors cut نداره به جاش اکستند داره. دو اسم برای یه مفهوم هستن، نسخه ای که چیزهای بیشتری از نسخه سینمایی داره.

به نریچ:

IMDB زمان اکستند و اسپشیال رو اشتباه نوشته، من اسپشیال رو دارم. ویکی پدیا رو ببین:

یاران حلقه:

Theatrical: 178 minutes, Special Extended Edition: 228 minutes

دو برج:

Theatrical: 179 minutes, Special Extended Edition: 235 minutes

فیلم دو نسخه بیشتر نیست. سینمایی و اکستند. نسخه اسپشیال فرقش اینه که چند دقیقه تیتراژ پایانی فیلم بیشتره و اسامی کلوب طرفداران رو مینویسه. من اسپشیال فیلم اول و دوم رو دارم. خیلی اون بخش طولانیه ولی خود فیلم یکیه. تو ویکی پدیا هم نوشته که اون 20 دقیقه اضافه فیلم اول و 11 دقیقه اضافه فیلم دوم همینه:

.

IMDB اشتباه نوشته؟؟؟ مگه میشه همچین سایتی اشتباه کنه ؟؟

درست میگی پس اون 20 دیقه اضافه یاران حلقه مربوط به تیتراژه

منم همین نسخه اسپشیال رو دارم همون که منوش کتابه! الان دیدم 228 دیقه بودم

هر کسی ممکنه اشتباه بکنه. خودت هم داری مدرکشو میبینی. وقتی اطلاعات سایتی زیاد باشه از این اشتباهات پیش میاد. مهم اینه که درصد اشتباه کم باشه گرچه این انتظار میره روی فیلمهای مهم بیشتر دقت بشه.

اطلاعات اخرین نسخه پخش شده برای یاران حلقه

http://www.dvdtalk.com/reviews/images/r ... 0598_2.jpg

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Disc 1 (Blu-ray)

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Feature Extended Edition Part 1

The Lord of the Rings: War in the North The Untold Story Trailer

Commentary with Director & Writers

Commentary with Design Team

Commentary with Production and Post Production

Commentary with Cast

BD-Live enabled

Disc 2 (Blu-ray)

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Feature Extended Edition Part 2

Commentary with Cast

BD-Live enabled

Disc 3 (DVD)

The Appendices Part 1 From Book to Vision

Peter Jackson Introduction

JRR Tolkien: Creator of Middle-earth

From Book To Script

Visualizing the Story

Designing and Building Middle-earth

Middle-earth Atlas Interactive

New Zealand and Middle-earth Interactive

Disc 4 (DVD)

The Appendices Part Two From Vision to Reality

Elijah Wood Introduction

Filming The Fellowship of the Ring

Visual Effects

Post Production: Putting It All Together

Digital Grading

Sound and Music

The Road Goes Ever On

Disc 5 (DVD)

Behind-the-Scenes Documentary Created by Filmmaker Costa Botes during filming of The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

The Lord of the Rings: The Two Towers

Disc 6 (Blu-ray)

The Lord of the Rings: The Two Towers Feature Extended Edition Part 1

Commentary with Cast

BD-Live enabled

Disc 7 (Blu-ray)

The Lord of the Rings: The Two Towers Feature Extended Edition Part 2

Commentary with Cast

BD-Live enabled

Disc 8 (DVD)

The Appendices Part 3: The Journey Continues

JRR Tolkien: Origin of Middle-earth

From Book to Script: Finding the Story

Gollum

Middle-earth Atlas Interactive

New Zealand as Middle-earth

Disc 9 (DVD)

The Appendices Part 4: The Battle for Middle-earth

Elijah Wood Introduction

Filming The Two Towers

Visual Effects

Editorial: Refining the Story

Music and Sound

The Battle for Helm's Deep is Over?

Disc 10 (DVD)

Behind-the-Scenes Documentary Created by Filmmaker Costa Botes during filming of The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Return of the King

Disc 11 (Blu-ray)

The Lord of the Rings: The Return of the King Feature Extended Edition Part 1

Commentary with Cast

BD-Live enabled

Disc 12 (Blu-ray)

The Lord of the Rings: The Return of The King Feature Extended Edition Part 2

BD-Live enabled

Disc 13 (DVD)

The Appendices Part 5: The War of the Ring

JRR Tolkien: The Legacy of Middle-earth

From Book to Script

Home of the Horse Lords

Middle-earth Atlas

New Zealand as Middle-earth

Disc 14 (DVD)

The Appendices Part 6: The Passing of an Age

Introduction

Filming The Return of the King

Visual Effects

Post-Production: Journey's End

The Passing of an Age

Cameron Duncan: The Inspiration for Into the West

Disc 15 (DVD)

Behind-the-Scenes Documentary Created by Filmmaker Costa Botes during filming of The Lord of the Rings: The Return of the King

اوااااااااااااااااااااااااا...یعنی چی؟؟؟منم می خوام از اینا!!

نیست تو ایران بریم بخریم؟

اوااااااااااااااااااااااااا...یعنی چی؟؟؟منم می خوام از اینا!!

نیست تو ایران بریم بخریم؟

محتویات هر بسته ای هست که منتشر شده مثلا تو یه بسته نقشه سرزمین میانس تو یکی شجره نامه ها و تو یکی دیگه پشت صحنه فکر کنم توی سایت امازون بفروشن فامیل خارج از کشور داری بگو برات بخرن

سلام به همه

من تازه اومدم اینجا ، خیلی وقت بودم میخواستم بیام ولی نشد.

فقط خواستم بگم من کل فیلم های اربا حلقه ها رو دارم البته نسخه اکستندد رو دارم و ارجینال هم هست از آمازون خرید

اگر کسی میخواد بهم بگه ، هرچند همتون دارید. hunt for gollum و born of hope و سمفونی ارباب حلقه ها رو هم با کیفیت دی وی دی و زیرنویس فارسی دارم . اگر میخواید بهم پیغام خصوصی بدید.

فعلا بای.

امیدوارم که بتونید به این کار ادامه بدین. چون من نمی تونم نسخه اکستند رو بدست بیارم. از اون دوتایی که اول گزاشتین خیلی خوشم اومد. دستتون درد نکنه.

سلام امید وارم نگین که توی این تاپیک جای این سوال نیستش.حالا سوال من:این همه از نسخه های متفاوت فیلمها گفتیم.ولی کسی میدونه که چطوری میشه فیلم نامه رو گیر اورد؟اصلا امکانش هست؟اینطوری بهتر هم میتونیم بدونیم که قرار بوده چه صحنه هایی ساخته بشه.و یا پخش نشدن.و اون دوستی که به "پیتر جکسون" نامه نوشته بود به ما هم توضیح بده که چطوری؟بابا ما هم عاشق ای داستانیم!با تشکر

سلام دوستان.یه سوال:وقتی که بانو گالادریل هنگام وداع با یاران به همه هدیه ای میده میخواستم بدونم که به برومیر چی میده؟ایا این تیکش حذف شده؟

فیلمنامه ها موجوده. من با دقت نگاه نکردم اما فکر نمیکنم مال نسخه اکستند باشه. این فیلمنامه ها خیلی زود منتشر شده و احتمالا حذفیات توش اعمال نشده. حالا شما یه بررسی بکن.

THE FELLOWSHIP OF THE RING.zip

LordoftheRings2-TTT.zip

TLOTR - The Return Of The King.zip

نسخه هایی که من دارم تایمشون اینجوریه: "یاران حلقه"199 دقیقه و 42 ثانیه یعنی 3 ساعت و 19 دقیقه و 42 ثانیه. "دو برج"214 دقیقه و 35 ثانیه(3 ساعت و 34 دقیقه و 35 ثانیه). "بازگشت شاه"242 دقیقه و 14 ثانیه(4 ساعت و 2 دقیقه و 14 ثانیه). کسی میتونه بهم بگه که ایا اینها نسخه ی سینمایی هستن یا نه؟

مال شما نسخه اکستند هست.

مال شما نسخه اکستند هست.

حق با شما بود.فیلم نامه ها مال نسخه ی اکستند نیست.آیا نسخه ی کاملتری (خود فیلم) از اکستند هم هست؟

نه این نسخه کاملترین نسخه فیلمه. نسخه اسپشیال اکستند هم هست که از نظر خود فیلم یکسانه اما حدود 10 دقیقه تیتراژش طولانی تره و لیست طویلی از Fan Club رو نمایش میده.

سلام دوستان.نسخه ی SEE چیه ?و نسخه اکستند و سینمایی و SEE هر کدومشون چند تا دی وی دی هستن؟

اینا قبلا تو فروم گفته شده.

نسخه سینمایی 3 تا DVD هستت. یک DVD برای هر فیلم.

نسخه اکستند (EE) صحنه های اضافه تری داره و 6 DVD هست. دو DVD برای هر فیلم.

نسخه اکستند ویژه(Special EE) همون 6 DVD به علاوه 6 DVD پشت صحنه فیلم هست.

کسی نسخه های دیگه ای از فیلمنامه های لوتر نداره؟

دوست عزیز خیلی دیگر از صحنه های ارباب حلقه ها است که در ایران نشان نداد.

-- در میناس تریس در در زمان جنگ گاندور،گاندلف مری را بر پشت اسب سوار کرده و می تازد، ناگهان سوار سیاه با ازدها جلوی اسب او از آسمان فرود می آید و گاندلف را تهدید می کند در عین حال شمشیر آتشینش را بیرون می شکد و به خاطر قدرت شمشیر، عصای گاندلف غیب می شود. ناگهان سوار سیاه وجود چیزی را احساس می کند و وحشت گرفته فرار می کند.

--- هنگام تسخیر کشتی دزدان دریایی به وسیله ی آراگور و لگولاس و گیملی، آراگور رو به روی کشتی می ایستد به به دزدان می گوید: شما به گاندور نخواهید رسید. رئیس دزدان دریایی جواب آراگور را می دهد و آراگور به لگولاس می گوید برای اخطار تیری از بغل گوشش رد کن اما گیملی کمان رو را کج می کند و تیر می خورد در سینته ی یکی از دزدان دریایی و بعد حملهی ارواح و آراگور به کشتی آغار می شود.

--- در زمان حمله به ازگیلیات در ابتدا یک سرباز متوجه حرکت کشتی ها می شود و مخفیانه به گوشه ای می رود و نگاه می کند . ناگهان تیری از کشتی ارگ ها به او اصابت می کند و سرباز پرت شده و از روی پله ها می افتد در این زمان فارامین و دیگر سربازان د ر کنار سنگ های شهر پناه می گیرند و آماده حمله می شوند.

---- در رمان لشگر کشی به دروازه های سیاه و بعد از قتل مونت آو سائرون. فیلم در چندین میزان یک ارگ مشخصی را نشان می دهد. صورت ارگ بسیار ترسناک است و چندین میزان هم از جنگاوری او نشان می دهد.

من همه ی اینها را از جاهای مختلفی مشاهده کردمم. اما بابت فیلم گاندلف و سارومان ممنون من قضیه را میدانستم ولی تا به حال نگاه نکرده بودم.

توی تلویزیون نسخه اکستند فیلم اول و دوم نمایش داده شد اما برای فیلم سوم نسخه سینمایی نشون داده شد.

این صحنه هایی هم که گفتی جزو صحنه های اضافه شده در نسخه اکستند هست

سوالی هست که من خیلی وقته درگیر خودش کرده

زمانی که نسخه ی سینمایی روی پرده رفت نسخه ی اکستندد وجود داشت؟

اگه وجود داشت خوب چرا همون رو توی سینمای نشون ندادند؟

اگه وجود نداشت یعنی بعد از این که نسخه سینمایی نشون داده شد دوباره یه سری سکانس گرفتند و به فیلم در قالب اکستندد اضافه کردند؟

من خیلی مطمئن نیستم ولی احتمالا جواب سوالت اینی باشه که میگم

فیلمبرداری و آماده سازی هر دو نسخه قبل از اکران کاملا انجام میشه.یعنی موقعی که نسخه سینمایی فیلم توی سینما فیلم داره اکران میشه نسخه اکستندش هم وجود داره و در دست عوامل فیلمه.اینکه چرا تو سینما همون نسخه اکستندش رو نشون نمیدن اینه که کسی که میاد سینما قطعا نمیتونه مثلا 4 ساعت رو اون صندلی بشینه و فیلم رو ببینه و این از گیرایی فیلم کم میکنه.

ولی خب بعد از یه مدتی نسخه اکستندش رو هم پخش میکنن تا همه بتونن کامل استفاده کنن.

صحنه ها فیلمبرداری شده بود اما تدوین نشده بود بعد از اکران، فیلم دوباره تدوین شد و DVD نسخه اکستند بعد از DVD نسخه سینمایی منتشر شد. اینجوری دوبار DVDها رو فروختن! :دی

حتی صحنه های دیگری هم بود که توی نسخه اکستند هم قرار نگرفت. این صحنه ها به صورت مجزا(و نه داخل فیلم اصلی) توی نسخه بلو-ری قرار گرفت. یعنی فیلم دوباره تدوین نشد.

بقیه رو هم که تام گفت.

لیست صحنه های اضافه شده رو توی تاپیک نسخه اکستند فیلم گذاشته بودم.

من فقط یک نکته را میدانم که از یاران حلقه تا بازگشت پادشاه، ایران حدود رک ربع را خذف کرده.

یک نکته ی جالب:

در ساخت فیلم بازگشت پادشاه قرار بود پیتر یک صحنه ی جالب بسازد و آن را ساخت. صحنه این بود که در هنگام جنگ در پشت دوازه های سیاه و بعد از قتل مونت آو سائرون و سخنرانی آراگور ، سائرون مانند نور با چهره ی حقیقی یعنی بدون نقاب و صورت انسان نمای خودش جلوی آراگور و لشگر انسان ها ظاهر شد و به آراگور نگاه کرد و بلافاصله به جنگ با انسان ها پرداخت در حالی که ارگ ها هنوز حمله نکرده بودند. آراگور به همراه سربازان و گاندلف و نیکلاس او را شکست می دهد و سائرون ناگهان غیب می شود. و در این لحظه است که ارگ ها حمله می کنند.

این صحنه فیلمبرداری شد اما پیتر تصمیم گرفت آن را حذف کند. دلیلش را نمی دانم آما صحنه ی فیلمبرداری شده ی جنگ سائرون با آراگور پاک شد. و فیلم به گونه ای انجام گرفت که بعد از قتل مونت آو سائرون و سخنرانی آراگور هر دو لشگر به سوی هم تاختند.

من حتی خود صحنه ی خذف شده را در یک مصاحبه به زبان اصلی با پیتر جکسون در یوتیوب دیدم.

یک نکته ی جالب:

در ساخت فیلم بازگشت پادشاه قرار بود پیتر یک صحنه ی جالب بسازد و آن را ساخت. صحنه این بود که در هنگام جنگ در پشت دوازه های سیاه و بعد از قتل مونت آو سائرون و سخنرانی آراگور ، سائرون مانند نور با چهره ی حقیقی یعنی بدون نقاب و صورت انسان نمای خودش جلوی آراگور و لشگر انسان ها ظاهر شد و به آراگور نگاه کرد و بلافاصله به جنگ با انسان ها پرداخت در حالی که ارگ ها هنوز حمله نکرده بودند. آراگور به همراه سربازان و گاندلف و نیکلاس او را شکست می دهد و سائرون ناگهان غیب می شود. و در این لحظه است که ارگ ها حمله می کنند.

این صحنه فیلمبرداری شد اما پیتر تصمیم گرفت آن را حذف کند. دلیلش را نمی دانم آما صحنه ی فیلمبرداری شده ی جنگ سائرون با آراگور پاک شد. و فیلم به گونه ای انجام گرفت که بعد از قتل مونت آو سائرون و سخنرانی آراگور هر دو لشگر به سوی هم تاختند.

من حتی خود صحنه ی خذف شده را در یک مصاحبه به زبان اصلی با پیتر جکسون در یوتیوب دیدم.

در مورد این صحنه قبلا بحث شده.

حتی من عکس سائرون رو هم گذاشتم.میتونی به تاپیک درخواست پشت صحنه ارباب حلقه ها سر بزنی.اینم لینکش

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1027&hl=&fromsearch=1

جدیدترین نسخه ی اکستند ارباب حلقه ها ، با عنوان blu-ray extended edition usa در سال 2011 توسط یک شرکت آمریکایی منتشر شد، که با اطمینان میشه گفت بهترین نسخه ی منتشر شده از فیلم ارباب حلقه هاست. حجم مجموع 3 قسمت ، چیزی حدود 300 گیگا بایت هست. کیفیت تصویر وصداش در جهان بی نظیره!

این پکیج تشکیل میشه از 6 تا BD 50gig که شامل خود فیلم میشه و 9 دیسک dvd که شامل پشت صحنه هاست!

این نسخه تو ایران خیلی کم پیدا میشه.

برای پیدا کردن پکیج اورجینال این نسخه خیلی گشتم اما توی ایران پیدا نکردم! تا اینکه 2 ماه پیش یکی از آشناها از آمریکا آورد.

به قدری کیفیت داره که آدم فکر می کنه داره یه ارباب حلقه های جدید می بینه!

اگه اجازه بدين، من لينک پخش آنلاين ويدئوها رو بذارم:

دروازه های سیاه

9651.jpg9402.jpg4413.jpg

http://www.aparat.com/v/...052799

سارومان و گاندلف

9712.jpg3333.jpg67947lenrdp89q2rkbbl.jpg

http://www.aparat.com/v/...954035

و يه ويدئوی ديگه كه تو نسخه‌ی سينمايی نيست و اون اين تاپيک هم گذاشته نشده:

صحنه‌ی مبارزه‌ی گندالف با ويچ‌كينگ

برای دانلود، به اين لينک (راهنما) مراجعه كنين:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1224&view=findpost&p=23436

با آرزوی شادباش؛ در پناه خدا... موفق باشيد!

جدیدترین نسخه ی اکستند ارباب حلقه ها ، با عنوان blu-ray extended edition usa در سال 2011 توسط یک شرکت آمریکایی منتشر شد، که با اطمینان میشه گفت بهترین نسخه ی منتشر شده از فیلم ارباب حلقه هاست. حجم مجموع 3 قسمت ، چیزی حدود 300 گیگا بایت هست. کیفیت تصویر وصداش در جهان بی نظیره! این پکیج تشکیل میشه از 6 تا BD 50gig که شامل خود فیلم میشه و 9 دیسک dvd که شامل پشت صحنه هاست! این نسخه تو ایران خیلی کم پیدا میشه. برای پیدا کردن پکیج اورجینال این نسخه خیلی گشتم اما توی ایران پیدا نکردم! تا اینکه 2 ماه پیش یکی از آشناها از آمریکا آورد. به قدری کیفیت داره که آدم فکر می کنه داره یه ارباب حلقه های جدید می بینه!
سلام . خواستم بگم منظور شما این نسخه http://www.amazon.co...d/dp/B0026L7H20 هست؟ که در این June 28, 2011 تاریخ منتشر شد؟ و اگر هست فرمت نسخه در اختیار شما چیست؟ آخه خودم این نسخه آمازون را دارم وفرمتش M2TS - File .m2ts هست و قسمت اول حجمش 70 گیگ قسم دوم باز 70 گیگ وقسمت سوم 80 گیگ هست می خواستم بدونم مال شمام اینطوره؟ ممنون میشم.

سلام . خواستم بگم منظور شما این نسخه http://www.amazon.co...d/dp/B0026L7H20 هست؟ که در این June 28, 2011 تاریخ منتشر شد؟ و اگر هست فرمت نسخه در اختیار شما چیست؟ آخه خودم این نسخه آمازون را دارم وفرمتش M2TS - File .m2ts هست و قسمت اول حجمش 70 گیگ قسم دوم باز 70 گیگ وقسمت سوم 80 گیگ هست می خواستم بدونم مال شمام اینطوره؟ ممنون میشم.

سلام دوست عزیز.

بله تقریباً این مشخصاتی که فرمودید درسته، البته حجم دیسک های من یه کم بیشتره! من از آمازون نگرفتم؛ از یکی از فروشنده های فیلم های اورجینال که از آمریکا فیلم میاره بی واسطه خریدم!

خودتون این پکیج رو از آمازون خریدید؟ کلاً چقدر هزینه برداشت؟ از کیفیتش راضی هستید؟

یکی از شما می تونه یه اسکرین شات از فیلم بذاره؟

سلام دوست عزیز.

بله تقریباً این مشخصاتی که فرمودید درسته، البته حجم دیسک های من یه کم بیشتره! من از آمازون نگرفتم؛ از یکی از فروشنده های فیلم های اورجینال که از آمریکا فیلم میاره بی واسطه خریدم!

خودتون این پکیج رو از آمازون خریدید؟ کلاً چقدر هزینه برداشت؟ از کیفیتش راضی هستید؟

سلام. این سه گانه توسط یکی از آشنایان نزدیکم از تهران برام آمد. برای عیدی بود پولی نگرفت. کیفت اش که 20 هست . درش یاد شده که ریلیز June 28, 2011 هست .بیت ریت این فیلم برای من به 39 مگابایت میرسه صداشم 7 کاناله هست. البته در این سایت http://tehparadox.com/forum/f119/lord-rings-extended-edition-trilogy-bluray-1080p-avc-dts-hd-ma6-1-chdbits-2370009/ دقیقا نسخه ای که من دارم میشه دانلود کرد مشخصاتشم تمام و کمال نوشته.

کسی لینک پشت صحنه ارباب حلقه هارو نداره؟

یکی از شما می تونه یه اسکرین شات از فیلم بذاره؟

چون عکسا حجمشون زیاد بود برای دانلود گذاشتم. فقط " تمام صفحه نگاه کن " که کیفیتش معلوم شه. http://uploadfa.net/uploads/13412411301.rar

چون عکسا حجمشون زیاد بود برای دانلود گذاشتم. فقط " تمام صفحه نگاه کن " که کیفیتش معلوم شه. http://uploadfa.net/...13412411301.rar

یک دونه عکس هم میذاشتی کافی صرفا می خواستم کیفیت رو ببینم

این الان خیلی سنگین تر شده :دی

سلام دوستان.یه سوال:

یکی از دوستان در تاپیک دیگری اشاره کرده بودن که نسخه ی بلوری اکستندد لوتر،هر قسمتش در دو دی وی دی منتشر شده که البته کانورت شده نیستن.در حالیکه نسخه ی سینمایی بلوری لوتر،هر قسمتش در یک دی دی وی بلوری منتشر شده.میخواستم بدونم که آیا در نسخه ی سینمایی کانورت صورت گرفته؟

پ.ن:

نسخه های BD چی هستن؟

ممنون

سلام دوستان.یه سوال:

یکی از دوستان در تاپیک دیگری اشاره کرده بودن که نسخه ی بلوری اکستندد لوتر،هر قسمتش در دو دی وی دی منتشر شده که البته کانورت شده نیستن.در حالیکه نسخه ی سینمایی بلوری لوتر،هر قسمتش در یک دی دی وی بلوری منتشر شده.میخواستم بدونم که آیا در نسخه ی سینمایی کانورت صورت گرفته؟

پ.ن:

نسخه های BD چی هستن؟

ممنون

سلام دوست عزیز.

من نمی دونم چه کسی از چنین جمله ای استفاده کرده اما به هر حال این ترکیب بندی کلمات کاملاً اشتباه و متناقض هست!!! شما فرمودید: " نسخه ی بلوری اکستندد لوتر،هر قسمتش در دو دی وی دی منتشر شده ...!!! باید به استحضارتون برسونم که دیسک های بلوری چیزی مجزا از دیسک های دی وی دی هست ؛ دقیقاً همانطور که دی وی دی چیزی مجزا از سی دی هست! برای پخش دیسک های دی وی دی ، به دی وی دی پلیر نیاز دارید، در صورتی که دیسک های بلوری در دی وی دی پلیر پخش نمیشه و حتماً باید از بلوری پلیر یا ps3 استفاده بشه! دی وی دی و سی دی با اشعه مادون قرمز (Infrared) کار می کنند اما بلو ری با اشعه آبی (blue ray) کار می‌کنه.ظرفیت دیسک های تک لایه ی دی وی دی 4.7گیگ و دیسک های دولایه تقریباً دو برابر یک لایه هست ، در صورتی که ظرفیت دیسک های تک لایه بلوری به 25 گیگ هم میرسد و دیسک های دولایه می تواند تا حدود 50 گیگ اطلاعات ذخیره کند!

در مورد سوالی که پرسیدی: " نسخه های BD چی هستن؟" باید خدمتت عرض کنم که "BD" مخفف Blu-ray Disk هست! بنابراین هرجا با واژه ی "نسخه های BD" مواجه شدید، بدانید که منظور همان نسخه ی بلوری هست!

در ضمن، من احساس می کنم سوال شما مربوط به پست شماره 1018 صفحه ی 51 تاپیک فیلم هابیت هست که بنده توضیحاتی در مورد نسخه ی نهایی فیلم ارباب حلقه ها داده بودم!!! اما دوست عزیز، پیشنهاد می کنم دوباره و با دقت بیشتری اون مطالب رو بخونید، چون فکر می کنم نتونستید اونطور که باید و شاید مطلب رو متوجه بشید! من در اون پست نوشتم : "... قبل از انتشار ديسكهاي BD نسخه ی Extended Edition، نسخه ی Theatrical به روي BD‌ اومد. تفاوت اساسي بين اين دو نسخه (كه البته نسخه ی Theatrical هر فيلم بر خلاف نسخه ی Extended روي يك ديسك BD عرضه شده بود) بدون شك كيفيت فوق العاده تصوير در نسخه ی Extended‌ هست! البته دور از انتظار هم نبود كه وقتي حجم كار از يك ديسك 50 گيگابايتي به 2 ديسك 50 گيگابايتي افزايش پيدا مي كنه چنين جهشي رو در كيفيت تصوير داشته باشيم. ..."!!! همونطوری که می بینید من در این جمله از لفظ BD یا همون بلوری استفاده کردم و نامی از دی وی دی در این قسمت نیاوردم!

در مورد اینکه پرسیدی: " آیا در نسخه ی سینمایی کانورت صورت گرفته؟" باید عرض کنم که این بستگی به شرکت منتشر کننده ی فیلم داره! نذارید لفظ کانورت شما رو به اشتباه بندازه!!! کانورتی که شرکت های منتشر کننده انجام میدن با کانورتی که من و شما با نرم افزارهای معمولی انجام میدیم بسیار متفاوته!!! اکثر افرادی که نسخه ی تک دیسکی رو دیدند، بعد از دیدن فیلم در نسخه ی دو دیسکی، متوجه ی تفاوت کیفیتش نشدند؛ اما به هر حال تفاوت وجود داره و بین تمام نسخه هایی که تا به حال از این فیلم منتشر شد، نسخه نهایی آمریکایی که توضیحاتش رو در اون پست دادم از کیفیت بهتری برخورداره! اینکه میگم نسخه ی آمریکایی، به این دلیل هست که نسخه ی نهایی توسط چند شرکت اروپایی هم منتشر شده که متأسفانه از لحاظ کیفیت رنگ و شفافیت نسبت به نسخه ی آمریکایی دچار ضعف هستند.

موفق باشید.

بابت توضیحاتتون ممنونم.بله اشتباه از من بود و بلوری با دی وی دی فرق میکنه.

دقیقا منظور من هم همون پست شما توی صفحه ی 51 بود.

البته من از ترس اینکه اسپم باشه یه سوال دیگه میپرسم:دی:

یه نسخه شرکت جوانه ی پویا منتشر کرده که صحنه ای رو نشون میده که من در هیچ یک از نسخه های اکستندد اونو ندیدم.اگه شما دیدینش راجع بهش به من کمی توضیح بدین:

وقتی یاران وارد جنگل لوثلورین میشن و با هالدیر برخورد میکنن،هالدیر به گیملی میگه که اون دورف اونقد...

اما از اینجا به بعد هالدیر با آراگورن به الفی صحبت میکنه(با زیرنویس انگلیسی) و بعدش گیملی میگه: آراگورن این جنگل خطرناکه باید از اینجا بریم.اما هالدیر میگه(به انگلیسی) شما وارد قلمروی بانوی جنگل شدین نمیتونین خارج بشین.

صحنه ی بعدی توی نسخه ی اکستنددی که من دارم هستش و اون اینه:

هالدیر:Mae govannen!Legolas Thranduilion.

...

اما راجع به بالایی ها دوستان میتونن توضیح بدن که اون صحنه رو تا به حال دیدن یا نه؟

ممنون

دوستان تمام نسخه های اکستند بلوری سه گانه ارباب حلقه ها یکی هستن ، ولی حالا چرا بعضی ها فرق دارن بخاطر ریجن هستش ، یعنی ناحیه ! که این برمیگرده به اینکه اون محصول ارجینالی که خریدید باید به پشتش نگاه کنید ببنید ریجنش چیه ! بهریتن ریجن 1 هستش وبعد 2 و بعد 3

ریجن = Region

http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code#Blu-ray_Disc_region_codes

بابت توضیحاتتون ممنونم.بله اشتباه از من بود و بلوری با دی وی دی فرق میکنه.

دقیقا منظور من هم همون پست شما توی صفحه ی 51 بود.

البته من از ترس اینکه اسپم باشه یه سوال دیگه میپرسم:دی:

یه نسخه شرکت جوانه ی پویا منتشر کرده که صحنه ای رو نشون میده که من در هیچ یک از نسخه های اکستندد اونو ندیدم.اگه شما دیدینش راجع بهش به من کمی توضیح بدین:

وقتی یاران وارد جنگل لوثلورین میشن و با هالدیر برخورد میکنن،هالدیر به گیملی میگه که اون دورف اونقد...

اما از اینجا به بعد هالدیر با آراگورن به الفی صحبت میکنه(با زیرنویس انگلیسی) و بعدش گیملی میگه: آراگورن این جنگل خطرناکه باید از اینجا بریم.اما هالدیر میگه(به انگلیسی) شما وارد قلمروی بانوی جنگل شدین نمیتونین خارج بشین.

صحنه ی بعدی توی نسخه ی اکستنددی که من دارم هستش و اون اینه:

هالدیر:Mae govannen!Legolas Thranduilion.

...

اما راجع به بالایی ها دوستان میتونن توضیح بدن که اون صحنه رو تا به حال دیدن یا نه؟

ممنون

نسخه ی دوبله ارباب حلقه های 1 (یاران حلقه) در واقع نسخه ی سینمایی بود و اون صحنه ای که آراگورن در جنگل، خودش رو به هالدیر معرفی میکنه و گیملی میگه : آراگورن این جنگل خطرناکه باید از اینجا بریم ...؛ در واقع مخصوص نسخه ی سینمایی هست و در نسخه ی اکستندد به نمایش در نیومد! دلیلش هم اینه که در نسخه ی اکستندد، خود هالدیر به لگولاس و آراگورن خوش آمد میگه و به آراگورن میگه که : Aragorn of the dunedain , you are known to us

بنابراین می بینیم که اگه قرار بود در نسخه ی اکستندد هم اون صحنه ی جنگل قرار می گرفت، در واقع یک تناقض غیر معقول پیش میومد! چون در نسخه ی سینمایی آراگورن خودش رو به هالدیر معرفی کرد و چنین به نظر میرسه که هالدیر آراگورن رو نشناخت ؛ اما در نسخه ی اکستندد، خود هالدیر اسم آراگورن رو به زبون آورد و گفت که ما تو رو می شناسیم.

این صحنه، تنها صحنه ای از نسخه ی سینمایی هست که در نسخه ی اکستندد به نمایش در نیومد.

فیلم های ارباب حلقه ها نسخه Special Extended Blu-Ray Edition رو برای دانلود گذاشتن ... فعلا فی*** هم نیس ...

برای اطلاع از صحت ماجرا برین ویکی ببینین چند دقیقه نوشته و مقایسه کنین !

البته تو لیست دانلودمه ، هنوز دانلود نکردم ... بدانلودین ببینین درست نوشته یا نه !! فقط باید تو فورومش عضو شین متاسفانه!

فیلم 1: http://www.mydatir53...ip-of-the-ring/

فیلم 2: http://www.mydatir53...the-two-towers/

فیلم 3: http://www.mydatir53...rn-of-the-king/

اگرم نخواستین از این لینک بدانلودین ... (اگه شد)

فیلم 1:

قسمت اول : http://www.rodfile.c...29.mkv.001.html

قسمت دوم : http://www.rodfile.c...29.mkv.002.html

قسمت سوم: http://www.rodfile.c...29.mkv.003.html

قسمت چهارم: http://www.rodfile.c...29.mkv.004.html

زیرنویس : http://sv.dlmdatir.i...sian-481312.zip

فیلم 2:

قسمت اول : http://www.rodfile.c...29.mkv.001.html

قسمت دوم : http://www.rodfile.c...29.mkv.002.html

قسمت سوم : http://www.rodfile.c...29.mkv.003.html

قسمت چهارم : http://www.rodfile.c...29.mkv.004.html

زیرنویس : http://suuble.tk/sub..._persian/473094

فیلم 3:

قسمت اول : http://www.rodfile.c....us%7D.001.html

قسمت دوم : http://www.rodfile.c...7D.mkv.002.html

قسمت سوم: http://www.rodfile.c...7D.mkv.003.html

قسمت چهارم: http://www.rodfile.c...7D.mkv.004.html

قسمت پنجم : http://www.rodfile.c...7D.mkv.005.html

زیرنویس : http://suuble.tk/sub..._persian/473768

فیلمنامه ها موجوده. من با دقت نگاه نکردم اما فکر نمیکنم مال نسخه اکستند باشه. این فیلمنامه ها خیلی زود منتشر شده و احتمالا حذفیات توش اعمال نشده. حالا شما یه بررسی بکن.

THE FELLOWSHIP OF THE RING.zip

LordoftheRings2-TTT.zip

TLOTR - The Return Of The King.zip

مهدی جان نمیدونم مشکل از سیستم منه یانه چون نمیتونم دانلودشون کنم.

میشه زحمتش رو بکشی و دوباره بذاریشون؟

ممنون

مهدی جان نمیدونم مشکل از سیستم منه یانه چون نمیتونم دانلودشون کنم.

میشه زحمتش رو بکشی و دوباره بذاریشون؟

ممنون

الان چک کن باید درست باشه.

بر خلاف نظر دوستان درباره‌ي دوبله‌ي فيلم من معتقدم كه دوبله و ترجمه‌ي فيلم شاهكار بود. آره درسته اگه بنشينيد و فيلم رو بيست بار ببينيد يك سري نقص هايي در فيلم پيدا مي كنيد ولي واسه بيننده اي كه در طول عمرش كلا 5 بار اين فيلم رو ميبينه اين نقص ها مخفي. حتي به نظر من آهنگ هايي كه توي دوبله انتخاب شده از آهنگ هاي خود فيلم خيلي بهتره . اونهايي كه ميگيد ترجمه‌ي فيلم بد بوده . بياييد جلو تا بهتون ثابت كنم كه ترجمه‌ي فيلم شاهكار بود.

دوبله خیلی هم خوبه اما ترجمه اشتباهه.

کسی که فیلم رو ترجمه کرده اطلاعاتی از فیلم نداره و مثلا میگه "بالروگی از مورگوت" هر کس هم آشنا نباشه فکر میکنه مورگوت اسم مکان هست نه اسم شخص. یا الروند در ریوندل میگه "ما ضعیف شدیم و خون نومه نور در ما جریان نداره" در حالی که متن اصلی اینه که "انسانها ضعیف شدن و خون نومه نور تو رگهاشون جریان نداره". و چنیدن و چند اشتباه دیگه. این موارد برای کسی که نمیدونه داستان چیه و از چه قراره محسوس نیست اما برای ما چرا.

خوب بود که قبل از ترجمه با یکی که کتابها رو خونده بود مشورت میکردن.

درسته با اين كه مترجم از كتابها اطلاعي نداشته موافقم. ولي منظور من اينه كه مترجم يه كار خيلي خوبي كه كرده فيلم رو مفهومي ترجمه كرده و نيومده فيلم رو لغت به لغت ترجمه كنه چون اونجوري بيننده خيلي چيز ها رو متوجه نمي شه. مثلا اون قسمت از فيلم كه آراگورن جلوي دروازه‌ي سياه سربازانش رو به جنگيدن دعوت ميكنه خيلي خوب ترجمه شده.

دوبله خیلی هم خوبه اما ترجمه اشتباهه.

کسی که فیلم رو ترجمه کرده اطلاعاتی از فیلم نداره و مثلا میگه "بالروگی از مورگوت" هر کس هم آشنا نباشه فکر میکنه مورگوت اسم مکان هست نه اسم شخص. یا الروند در ریوندل میگه "ما ضعیف شدیم و خون نومه نور در ما جریان نداره" در حالی که متن اصلی اینه که "انسانها ضعیف شدن و خون نومه نور تو رگهاشون جریان نداره". و چنیدن و چند اشتباه دیگه. این موارد برای کسی که نمیدونه داستان چیه و از چه قراره محسوس نیست اما برای ما چرا.

خوب بود که قبل از ترجمه با یکی که کتابها رو خونده بود مشورت میکردن.

كجاي فيلم ميگه بالرگي از مورگوت. من يادم نمياد.

خب این کار وظیفه مترجم هست! مترجم باید مطلب رو به بهترین نحو برسونه.

اون موردی هم که گفتم از زبان لگولاس هست. جایی که گالادریل میپرسه گندالف کجاست لگولاس در جوابش اینو میگه که توی موریا با بالروگ برخورد کردن و گندالف سقوط کرد

خب این کار وظیفه مترجم هست! مترجم باید مطلب رو به بهترین نحو برسونه.

اون موردی هم که گفتم از زبان لگولاس هست. جایی که گالادریل میپرسه گندالف کجاست لگولاس در جوابش اینو میگه که توی موریا با بالروگ برخورد کردن و گندالف سقوط کرد

اشتباه نميكني چنين ديالوگي تو فيلم گفته نميشه . امكانش هست از روي دقيقه بگي كجاي فيلمه؟

بر خلاف نظر دوستان درباره‌ي دوبله‌ي فيلم من معتقدم كه دوبله و ترجمه‌ي فيلم شاهكار بود. آره درسته اگه بنشينيد و فيلم رو بيست بار ببينيد يك سري نقص هايي در فيلم پيدا مي كنيد ولي واسه بيننده اي كه در طول عمرش كلا 5 بار اين فيلم رو ميبينه اين نقص ها مخفي. حتي به نظر من آهنگ هايي كه توي دوبله انتخاب شده از آهنگ هاي خود فيلم خيلي بهتره . اونهايي كه ميگيد ترجمه‌ي فيلم بد بوده . بياييد جلو تا بهتون ثابت كنم كه ترجمه‌ي فيلم شاهكار بود. ....... درسته با اين كه مترجم از كتابها اطلاعي نداشته موافقم. ولي منظور من اينه كه مترجم يه كار خيلي خوبي كه كرده فيلم رو مفهومي ترجمه كرده و نيومده فيلم رو لغت به لغت ترجمه كنه چون اونجوري بيننده خيلي چيز ها رو متوجه نمي شه

دوست عزیز، در مورد دوبله ی ارباب حلقه ها ، بی تردید هیج جای بحثی باقی نمی مونه که بهترین دوبله ی ممکن رو به اجرا گذاشتند و تک تک دوبلورها وظیفه ی خودشون رو به نحو احسن انجام دادند! البته در این بین تنها دوبلوری که صداش زیاد به دل ننشست، دوبلور شخصیت سم وایز در قسمت دو برج بود که واقعاً صداش در برابر صدای امیرمحمد صمصامی حرفی برای گفتن نداشت و نتونست در دو برج جانشین خوبی برای امیرمحمد صمصامی باشه!

اما در مورد ترجمه باید عرض کنم ، اولین و پیش پا افتاده ترین نکته ای که یک مترجم باید رعایت کنه اینه که نزدیک ترین ترجمه رو از زبان مبدأ به زبان مقصد انجام بده، و برای این کار معمولا سعی میشه جمله ها به صورت مفهومی بیان بشن، نه ترجمه ی تحت الفظی! پس اینکه مترجم دیالوگ ها رو به صورت مفهومی ترجمه کرده ، نباید بگیم مترجم شاهکار کرده، بلکه چنین ترجمه ای یه روال طبیعی ترجمه هست که هر مترجمی ملزم به اجرای اون خواهد بود!

به طور کل، صرف نظر از تلفظ غلط در برخی لغات تخصصی دنیای تالکین ، در برخی جاها اشتباه ترجمه ای به طرز دهشتناکی محسوس بود!

موردی که آقا مهدی در مورد دیالوگ لرد الروند بیان کرد، یک نمونه ی بارز بود! البته در مورد لگولاس، اون دیالوگ جزء نسخه ی اکستندد بود و دوبله نشده بود! آقا مهدی احتمالاً هواسش رفته بود به ترجمه ی زیر نویس ؛ چون در زیرنویس های موجود، همون ترجمه ای که آقا مهدی فرمود صورت گرفته!

دو اشتباه بسیار بسیار عجیب مترجم مربوط به دیالوگ آراگورن در اواسط دو برج و دیالوگ فرودو در اواخر دو برج بود!

آراگورن به ائووین میگه : king theoden has a good memory. he was only a small child at the time

یعنی : "پادشاه تئودن حافظه ی خوبی داره . اون موقع ، اون فقط یه پسر بچه بود".

اما در دوبله اینطوری ترجمه شده : "پادشاه تئودن حافظه ی خوبی داره . اون موقع ، من فقط یه پسربچه بودم!!!!!!!!!

در اواخردو برج ، اونجایی که فارامیر گلوی اسمیگل رو میگیره و ازش میپرسه آیا میخوای اینها رو از فلان راه خطرناک ببری؟ بعد از رد و بدل شدن چند دیالوگ، اسمیگل گفت : "ارباب میگه باید به موردور بریم. پس باید تلاشمون رو بکنیم"! بعد فرودو به فارامیر میگه :

I must. یعنی : "مجبورم" ! در واقع منظورش اینه که من مجبورم از این راه خطرناک برم! اما ترجمه ی عجیب مترجم که بی تردید ناشی از سهل انگاری او میشه اینه : " ارباب منم "!!!!!!!!!

از اینجور اشتباهات عجیب ترجمه ای، در چند دیالوگ دیگه هم وجود داره، اما به طور کل، سه گانه ی ارباب حلقه ها نسبت به سایر فیلم هایی که دوبله شدند، از ترجمه ی قابل تحمل تری برخوردار هست!

اشتباه نميكني چنين ديالوگي تو فيلم گفته نميشه . امكانش هست از روي دقيقه بگي كجاي فيلمه؟

شاید همونطور که لرد الروند گفت من با زیرنویس اشتباه گرفته بودم. نسخه دوبله رو ندارم تا چک کنم اما اشتباهات تو ترجمه کم نیست. چندتاش رو هم که لرد الروند بیان کرد.

دوست عزیز، در مورد دوبله ی ارباب حلقه ها ، بی تردید هیج جای بحثی باقی نمی مونه که بهترین دوبله ی ممکن رو به اجرا گذاشتند و تک تک دوبلورها وظیفه ی خودشون رو به نحو احسن انجام دادند! البته در این بین تنها دوبلوری که صداش زیاد به دل ننشست، دوبلور شخصیت سم وایز در قسمت دو برج بود که واقعاً صداش در برابر صدای امیرمحمد صمصامی حرفی برای گفتن نداشت و نتونست در دو برج جانشین خوبی برای امیرمحمد صمصامی باشه!

اما در مورد ترجمه باید عرض کنم ، اولین و پیش پا افتاده ترین نکته ای که یک مترجم باید رعایت کنه اینه که نزدیک ترین ترجمه رو از زبان مبدأ به زبان مقصد انجام بده، و برای این کار معمولا سعی میشه جمله ها به صورت مفهومی بیان بشن، نه ترجمه ی تحت الفظی! پس اینکه مترجم دیالوگ ها رو به صورت مفهومی ترجمه کرده ، نباید بگیم مترجم شاهکار کرده، بلکه چنین ترجمه ای یه روال طبیعی ترجمه هست که هر مترجمی ملزم به اجرای اون خواهد بود!

به طور کل، صرف نظر از تلفظ غلط در برخی لغات تخصصی دنیای تالکین ، در برخی جاها اشتباه ترجمه ای به طرز دهشتناکی محسوس بود!

موردی که آقا مهدی در مورد دیالوگ لرد الروند بیان کرد، یک نمونه ی بارز بود! البته در مورد لگولاس، اون دیالوگ جزء نسخه ی اکستندد بود و دوبله نشده بود! آقا مهدی احتمالاً هواسش رفته بود به ترجمه ی زیر نویس ؛ چون در زیرنویس های موجود، همون ترجمه ای که آقا مهدی فرمود صورت گرفته!

دو اشتباه بسیار بسیار عجیب مترجم مربوط به دیالوگ آراگورن در اواسط دو برج و دیالوگ فرودو در اواخر دو برج بود!

آراگورن به ائووین میگه : king theoden has a good memory. he was only a small child at the time

یعنی : "پادشاه تئودن حافظه ی خوبی داره . اون موقع ، اون فقط یه پسر بچه بود".

اما در دوبله اینطوری ترجمه شده : "پادشاه تئودن حافظه ی خوبی داره . اون موقع ، من فقط یه پسربچه بودم!!!!!!!!!

در اواخردو برج ، اونجایی که فارامیر گلوی اسمیگل رو میگیره و ازش میپرسه آیا میخوای اینها رو از فلان راه خطرناک ببری؟ بعد از رد و بدل شدن چند دیالوگ، اسمیگل گفت : "ارباب میگه باید به موردور بریم. پس باید تلاشمون رو بکنیم"! بعد فرودو به فارامیر میگه :

I must. یعنی : "مجبورم" ! در واقع منظورش اینه که من مجبورم از این راه خطرناک برم! اما ترجمه ی عجیب مترجم که بی تردید ناشی از سهل انگاری او میشه اینه : " ارباب منم "!!!!!!!!!

از اینجور اشتباهات عجیب ترجمه ای، در چند دیالوگ دیگه هم وجود داره، اما به طور کل، سه گانه ی ارباب حلقه ها نسبت به سایر فیلم هایی که دوبله شدند، از ترجمه ی قابل تحمل تری برخوردار هست!

بله گفته هاي شما كاملا درسته.اين اشتباهات در فيلم موجوده ولي اشتباه اول فقط يك اشتباه ذهني . يعني خيلي هم وحشتناك نيست و ميشه گذاشت به حساب جايزالخطا بودن انسان. در مورد اشتباه دوم كه تازه متوجهش شدم كاملا با شما موافقم ، اشتباه خيلي بدي بود.

يكي از اعضا كه نسخه‌ي اكستندد رو در اختيار داره ، اون قسمت هايي كه در قسمت اكستندد وجود داره ولي در نسخه هاي ديگه وجود نداره رو با يكي از نرم افزار هاي ميكس فيلم جدا كنه وبراي بقيه اعضا بذاره واسه دانلود. ممنون ميشم اگه يكي اين كار رو بكنه.

اون اشتباه اول هم اشتباه بزرگیه. چون آراگورن از نسل دونه داین بوده و عمر طولانی داشته و وقتی در رگاب تنگل میجنگیده تئودن یک بچه بوده اما مترجم از این قضیه بی خبر بوده و فکر میکرده که آراگورن اون موقع بچه بوده.

بازم ميگم با شما موافقم كه مترجم از كتابها اطلاعي نداشته ولي فكر نمي كنم مترجم به خاطر بي اطلاعي از اصل داستان اومده باشه " he " رو "من" ترجمه كنه . به نظرم اين جا مترجم دچار حواس پرتي شده.

آقا مهدي نمي توني در مورد اون درخواستي كه تو پست قبلي كردم كاري برام بكني.

هیچ مترجمی he رو "من" ترجمه نمیکنه. این دقیقا به خاطر ندونستن داستانه. مترجم پیش خودش گفته که چطور ممکنه که آراگورن که یه جوون 30،40 ساله است بچگی های تئودن 50،60 ساله رو یادش باشه و چون نتونسته برای خودش هضم کنه اومده و اینجوری ماست مالیش کرده!

این کار تقریبا غیر ممکنه. تعداد این صحنه ها بالای 100، 150 تاست و خیلی هاشون کوتاه و در حد چند ثانیه هستن و ارزش ندارن که کسی بخواد اونا رو جدا کنه. مثلا جایی که صحنه نبرد رو نشون میده به جای 3 ثاینه شده 5 ثانیه.

ببینم من تا حالا ارباب حلقه هارو دوبله ندیدم اما زبان اصلیاش همه یعنی هم یکش هم دوش و هم سه باید دوتا سیدی باشه چون فیلم خیلی طولانیه و همش تو یه دیسک جا نمیشه و خیلی از صحنه هاش حذف میشه ولی تویه دوتا سیدی فیلم کامل هست من جدیدا اینو کشف کردم کسی اینو میدونست؟

ببینم من تا حالا ارباب حلقه هارو دوبله ندیدم اما زبان اصلیاش همه یعنی هم یکش هم دوش و هم سه باید دوتا سیدی باشه چون فیلم خیلی طولانیه و همش تو یه دیسک جا نمیشه و خیلی از صحنه هاش حذف میشه ولی تویه دوتا سیدی فیلم کامل هست من جدیدا اینو کشف کردم کسی اینو میدونست؟

حتما منظورت از سيدي DVD هستش . چون توي دوتا CD نميشه 10 ساعت فيلم رو جا داد.حجم فيلم هم به فرمت اون بستگي داره. در ضمن DVD ها هم چند نوعند. بايد ببيني فضاي DVD چقدره.

خب تو اینو میدونستی؟من الان شیشتا DVDدارم که شامل هر سه تا میشه و صحنه هاءی توش دیدم که تو قبلیا ندیده بودم

خب تو اینو میدونستی؟من الان شیشتا DVDدارم که شامل هر سه تا میشه و صحنه هاءی توش دیدم که تو قبلیا ندیده بودم

نميدونم شايد سانسور نشده‌ي فيلم رو ديدي. شايد هم نسخه‌ي اكستندد رو ديدي.

احتمالا اکستندد بوده ولی زبان اصلی صانصور نداره به شکل حرفه ایم شده بود اصلا تابلو نبود

من یک جمع بندی از این تاپیک داسته باشم

چون عزیزانی که تازه به ما می پیوندند سوالات زیادی در مورد نسخ مختلف فیلم و تایمشون دارند.

به دلیل محدودیت سینماها در تایم فیلم ها و همچنین زمان بیشتر از حد استاندارد سه گانه لوتر فیلم در سه نسخه متفاوت و هر نسخه با کیفیت های مختلف منتشر شد

اولین نسخه که در سینماها استفاده شد و همچنین در صداوسیما دوبله و پخش شد نسخه ایست موسوم به Theatrical Edition یا Director's cut Edition یا نسخه سینمایی

تایم این نسخه در سه قسمت به شرح زیر است.

یاران حلقه 178 دقیقه - دوبرج 179 دقیقه - بازگشت شاه 201 دقیقه

دومین نسخه که پس از اکران در بازار منتشر شده و صحنه های اضافی زیادی دارد نسخه Special Extended Edition می باشد. این همان سخه اورجینال DVD می باشد که اغلب ما داریم و در بازار موجوده. تایم این نسخه در سه قسمت به شرح زیر است.

یاران حلقه 208 دقیقه - دوبرج 223 دقیقه - بازگشت شاه 251 دقیقه

و سومین و کامل ترین نسخه موجود در بازار همان آخرین نسخه منتشر شده بلوری هست. موسوم به Special Extended Blu-Ray Edition یا extended edition (این دو نسخه با هم تفاوت بسیار جزئی دارند)تایم این نسخه در سه قسمت به شرح زیر است.

یاران حلقه 228 دقیقه - دوبرج 235 دقیقه - بازگشت شاه 263 دقیقه

بحث در مورد نسخه بلوری را در لینک زیر دنبال کنید...

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1346&view=findpost&p=27553

توی یاران حلقه و دو برج هست اما توی بازگشت شاه فقط توی نسخه اکستند هست:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_o ... _King#Cast

توی دو برج هم دنه تور فقط توی نسخه اکستند هست.

لیست صحنه های اضافه تر نسخه اکستند ایناست:

یاران حلقه:

مرگ ایسیلدور

روایت آغازین بیلبو درباره هابیتها

صحنه قایم شدن بیلبو از دست سکویل-بگینز در جشن

گفتگوی بیلبو و فرودو در جشن

هابیتها در اژدهای سبز

گفتگوی بین تد آسیابان و همفست و سم

جایی که فرودو و سم الفها رو در راه بندرگاه خاکستری میبینن

عبور از Midgewater (یادم نیست تو کتاب چی ترجمه شده)

جایی که آراگورن ترانه لوتین رو میخونه

جایی که سم مجسمه ترولها رو به فرودو نشون میده

جایی که گندالف در شورای الروند به زبان سیاه موردور حرف میزنه

رفتن آراگورن سر قبر مادرش

خداحافظی یاران حلقه در ریوندل

هشداری که گندالف درباره بورومیر به فرودو در نزدیکی موریا میده

تصویر پانورامای لوتلورین

شعر سم درباره آتش بازی گندالف

جایی که گالادریل هدایا رو به یاران میده(همون فلش بک)

گفتگوی آراگورن و کله بورن در فلش بک

جایی که آراگورن و بورومیر گالوم رو در رودخانه و روی یک تکه چوب میبینن و متوجه تعقیب کردنش میشن

صحنه های بیشتری از دفاع کردن مری و پیپین داز بورومیر در آمون هن

دو برج:

استفاده سم از طناب الفی

جایی که پیپین برای مری از اورکها درخواست آب میکنه

ائومر جنازه تئودرد رو پیدا میکنه

خاکسپاری تئودرد

برخورد مری و پیپین با چوب ریش

جایی که مری و پیپین نوشیدنی انتها رو میخورن و قد میکشن و درخت بهشون حمله میکنه

گفتگوی گندالف و آراگورن درباره فرودو

آشپزی افتضاح ائووین و اینکه میفهمه آراگورن 87 سالشه

فارامیر قایق حاوی جنازه بورومیر رو پیدا میکنه

جایی که دنه تور بورومیر رو برای شرکت در شورای الروند به ریوندل میفرسته

مری و پیپین انبار آیزنگارد رو پیدا میکنن

سخنرانی سم در اوسگیلیات

فارامیر راه خروج از اوسگیلیات رو نشون میده

بازگشت شاه: (ترتیب درست نیست)

گفتگوی گندالف و سارومان و مرگ سارومان

مسابقه شراب نوشی بین گیملی و لگولاس

Mouth of Sauron در جلوی دروازه سیاه

جنگ بین گندالف و ویچ کینگ در میناس تریت

صحنه های بیشتر در نبرد پله نور

حرکت فرودو و سم از میان اورکها با لباس مبدل

گفتگوی فارامیر و دنه تور و جایی که بورومیر به چشم دنه تور میاد

حمله آراگورن به کشتی های دزدان دریایی

فارامیر و ائووین در شفاخانه ها

مری در خدمت تئودن درمیاد

آراگورن آندوریل رو در پلانتیر به سائرون نشون میده

آراگورن، لگولاس و گیملی از غار ارواح فرار میکنن درحالی که اونجا داره رو سرشون خراب میشه

گفتگوی فارامیر و پیپین در میناس تریت

جنگ فرودو و گالوم در پایین کوه هلاکت

جایی که سم گالوم رو در پله های مخفی غار شلوب تهدید میکنه

:ymapplause: :) :)

ديدم پست خيلي مفيدي. گفتم بيارمش صفحه‌ي اول تا هركي نديده ، ببينه. آخه خودم با خوندن اين پست بعد از يه عمري متوجه شدم اون فيلمي كه من دارم ، به غير از قسمت اولش اكستندد هست و من خودم خبر نداشتم.

اگه نسخه بلوری رو میگی که آخرین قیمتی که من ازش یادمه حدود 250 دلاره...

البته از همین نسخه 12 دی وی دی اش هم هست. حدود 45 دلار...

اگه نسخه بلوری رو میگی که آخرین قیمتی که من ازش یادمه حدود 250 دلاره...

البته از همین نسخه 12 دی وی دی اش هم هست. حدود 45 دلار...

تور عزيز با عرض پوزش من اون پست قبلي رو پاك كردم. ,به لينك زير مراجعه كن ، قيمت ها رو نوشته. از همون جا هم ميتوني سفارش بدي.

http://www.wbshop.com/search.do

البته این لینک فقط نسخه بلو ری هست و با تخفیف.

قیمت های من مال آمازونه!

البته این لینک فقط نسخه بلو ری هست و با تخفیف.

قیمت های مال من آمازونه!

اكستندد بود نديدي؟ در ضمن اين لينك رو از سايت lordoftherings.net گرفتم.

عزیز بلو ری کیفیته. ربطی به نسخه سینمایی یا اکستند نداره.

اونی که شما گذاشتی بلو ری و اکستند است. من قیمت نسخه DVD و اکستند رو گفتم...

الان اگر یکی بخواد از آمازون نسخه بلوری اکستندد سه گانه ارباب حلقه ها رو بخره، تا زمانی که کالا به دستش برسه چقدر براش هزینه بر میداره؟

الان اگر یکی بخواد از آمازون نسخه بلوری اکستندد سه گانه ارباب حلقه ها رو بخره، تا زمانی که کالا به دستش برسه چقدر براش هزینه بر میداره؟

آمازون رو نميدونم . به لينك زير يه سري بزن.

http://www.wbshop.com/search.do

خوب اینطوری که نمیشه! وقتی طرف پول رو واریز کرد، چه تضمینی هست که کالا به دستش برسه؟!!! آیا در گمرک مشکلی پیش نمیاد؟

صحبت سارومان با گندالف و كشته شدن سارومان. (صحنه‌ي اضافه شده به نسخه‌ي Extended)

زمان : 6 دقيقه

حجم فايل : 56Mb

كيفيت : 480p

روي لينك زير راست كليك كنيد و گزينه‌ي save target و يا save link رو انتخاب كنيد.

http://eastward.pers...com/saruman.mkv

زيرنويس هم در لينك زير :

منبع زير نويس: farsisubtitle.com

ترجمه از : محمد بيطرف

http://eastward.pers...com/saruman.srt

شايد اين تكه از فيلم به درد اعضاي اين سايت نخوره . ولي مطمئنم واسه ميهمان ها خيلي مفيده.

دومین نسخه که پس از اکران در بازار منتشر شده و صحنه های اضافی زیادی دارد نسخه Special Extended Edition می باشد. این همان سخه اورجینال DVD می باشد که اغلب ما داریم و در بازار موجوده. تایم این نسخه در سه قسمت به شرح زیر است.

یاران حلقه 208 دقیقه - دوبرج 223 دقیقه - بازگشت شاه 251 دقیقه

و سومین و کامل ترین نسخه موجود در بازار همان آخرین نسخه منتشر شده بلوری هست. موسوم به Special Extended Blu-Ray Edition یا extended edition (این دو نسخه با هم تفاوت بسیار جزئی دارند)تایم این نسخه در سه قسمت به شرح زیر است.

یاران حلقه 228 دقیقه - دوبرج 235 دقیقه - بازگشت شاه 263 دقیقه

کسی می تونه 1 یا 2 تفاوت از این نسخه ها رو بگه...

تو لینک زیر آقا مهدی کامل نوشته...

صفحه قبل هم یکی از دوستان یادآوری کرده

با این حال این لینک

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=15516

اینا که ذکر کرده بودن مگه مربوط به نسخه ی special extended edition نمیشه؟

پس توی نسخه ی special extended blu-ray edition چی داره؟

اینا که ذکر کرده بودن مگه مربوط به نسخه ی special extended edition نمیشه؟

پس توی نسخه ی special extended blu-ray edition چی داره؟

تفاوت نسخه اکستندد با نسخه سینمایی رو تو این پست گفتم:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=15516

نسخه Special EE با نسخه EE از نظر فیلم تفاوتی نداره. فقط پشت صحنه ها رو داره.

توی نسخه بلو-ری یه سری صحنه دیگه قرار داده شده(به صورت تک تک و خارج از فیلم اصلی) که لیستش رو اینجا نوشتم:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=15532

یه نسخه اکستند بیشتر نداریم توی همون لینکی که دادی اون جدول پایین رو نگاه کن در مورد صحنه های اضافه فیلم نوشته "Same as extended-edition DVD". مطمئن باش اگه قرار باشه نسخه جدید بدن اسمش رو عوض میکنن تا همه ملت بفهمن که با اکستندی که دارن فرق میکنه و برن بخرن.

لیست صحنه های حذف شده ایناست(حال ترجمه اینا رو ندارم biggrin.png )

The Fellowship of the Ring

-Additional footage from the Battle of the Last Alliance during the prologue.

-An obscure shot from the trailers of two Elven girls playing about in Rivendell.

-Scene mentioned in the commentary, about an animal disrupting Frodo and Sam while they sleep, after seeing the Wood Elves. Many animals were used, including rabbits and deer.

-Dialogue from the Council of Elrond, such as Gandalf explaining how Sauron forged the One Ring.

-An attack by Orcs from Moria on Lothlórien after the Fellowship leaves Moria. Jackson replaced this with a more suspenseful entrance for the Fellowship. Much of the lost footage can be seen as promotional material on The Fellowship of the Ring theatrical DVD and tie-in books, documentary footage on the Extended Editions, and Trading Cards.

-Longer scene of Boromir trying to take the Ring.

-Frodo seeing more parts of Middle-earth when he put the Ring on.

-More battle footage from Parth Galen.

-An attack on Frodo and Sam at the river Anduin by an Uruk-hai.

The Two Towers

-More Arwen footage, including a flashback scene of her first meeting with a beardless Aragorn (seen in The Two Towers trailer).

-Faramir having a vision of Frodo becoming like Gollum.

-Footage of Arwen at Helm's Deep, cut by Jackson during a revision to the film's plot. Foreshadowing this sequence were scenes where Arwen and Elrond visit Galadriel at Lothlórien (seen in The Two Towers trailer). The scene was edited down to -a telepathic communication between Elrond and Galadriel.

-Théoden speaking to the troops in the armoury, prior to the Battle of Helm's Deep.

-Éowyn defending the refugees in the Glittering Caves from Uruk-hai intruders.

-An unknown scene displayed in The Two Towers trailer of Éomer lowering a spear while riding his horse in a forest.

-Frodo and Sam fighting on the ground in Osgiliath (after Sam tackles Frodo away from the Ringwraith). The scene's fighting was deleted, but Frodo drawing Sting and pointing it at Sam after he is tackled was left in.

The Return of the King

-A line of dialogue during the death of Saruman, in which he reveals that Wormtongue poisoned Théodred, giving further context as to why Wormtongue kills Saruman, and Legolas in turn kills Wormtongue.

-A conversation between Elrond and Arwen in a library in Rivendell, after Arwen decides to wait for Aragorn. Elrond leaves, saying, "You gave away your life's grace. I cannot protect you anymore."

-Sam using the Phial of Galadriel to pass the Watchers at Cirith Ungol.

-Aragorn having his armour fitted during the preparations for the Battle of the Black Gate. This was the final scene filmed during principal photography.

-Sauron fighting Aragorn at the Black Gate. A computer-generated Troll was placed over Sauron due to Jackson feeling the scene was inappropriate. Sauron is also seen in a beautiful form as Annatar, Giver of Gifts.

-Also at the Black Gate sequence, Pippin was seen in the trailer holding a wounded Merry.

-Further epilogue footage, including that of Legolas and Gimli, as well as Éowyn and Faramir's wedding and Aragorn's death and funeral

میبینید که اکثر این صحنه ها مهم نیستن و برای اینکه زمان فیلم کم بشه حذف شدن. اما از همین ها هم قصد دارن پول در بیارن. مطمئن باشید که بعد از ساخت هابیت یک پکیج 5 فیلمه هم دوباره منتشر میشه.

ترجمه

ياران حلقه

صحنه‌ي اضافه شده به جنگ ، از آخرين اتحاد انجام شده كه در طول مقدمه ذكر مي شود.

يك صحنه از بازي دو دختر الف در اطراف ريوندل.

صحنه اي كه در آن فرودو و سم بعد از رفتن به جنگل الفي ، در حالي كه خوابند توسط يك حيوان مورد آزار و اذيت واقع مي شوند.

ديالگي از شوراي الروند كه در آن ، گندالف در مورد اين كه سائرون چگونه حلقه را ساخته است توضيح مي دهد.

صحنه اي كه در آن ، ياران حلقه پس از خروج از موريا توسط ارك ها مورد حمله واقع مي شوند.

صحنه اي كه برومير تلاش مي كند حلقه را به دست آورد ، كمي طولاني تر شده.

صحنه اي كه فرودو حلقه را دستش مي كند ، قسمت هاي بيشتري از سرزمين ميانه را تماشا مي كند.

جنگ پارت گالن كمي طولاني تر شده.

صحنه اي كه در آن ، يك يوروك هاي در كنار رودخانه به سم و فرودو حمله مي كند.

دو برج

يك صحنه‌ي فلش بك از اولين ملاقات آرون با آراگورن .

فارامير لحظه اي فرودو را شبيه به گالوم مي بيند.

آرون و الروند ، گالادريل را ملاقات مي كنند.

تئودن ، قبل از جنگ هلمس ديپ با سربازان صحبت مي كند.

ايوون در حال جنگيدن با ارك هايي كه به پناهگاه حمله كرده اند.

يك صحنه‌ي مبهم. ايوون در جنگل ، در حال اسب سواري ، نيزه‌ي خود را پايين مي آورد.

فرودو و سم در حال جنگيدن در اسگيليات.

باز گشت پادشاه

ديالگي در هنگام مرگ سارومان ، كه طبق آن مشخص مي شود كه گريما تئودرد را مسموم كرده بود.

مطالبي بيشتر در مورد اين كه ، چرا گريما سارومان را كشت و در بازگشت لگولاس به سارومان تير اندازي كرد.

بعد از اينكه آرون تصميم مي گيرد منتظر آراگورن بماند.گفتگويي بين آرون و آراگورن در كتابخانه اي در ريوندل انجام مي شود.

الروند در حال رفتن مي گويد : تو زيبايي زندگي ات را از دست دادي. من ديگه نميتونم از تو حمايت كنم.

سم در حال استفاده از نور گالادريل براي گذشتن از برج مراقبتي كريس آنگلو.

آراگورن در حال آماده كردن سربازان ، در جنگي كه در مقابل دروازه‌ي سياه رخ مي دهد.

آراگورن در حال جنگيدن با سائرون در مقابل دروازه‌ي سياه. در اين صحنه با استفاده از جلوه هاي كامپيوتري يك ترول به جاي سائرون قرار داده شد.

در مقابل دروازه‌ي سياه ، پيپين سم را در حالي كه مجروح است سر پا نگه داشته.

صحنه هاي بيشتر شامل : ازدواج فارامير و ايوون و همچنين مرگ آراگورن و مراسم تشييع جنازه اش.

با عرض سلام من عضو جدید سایتتون هستم نمیدونید با چی بد بختی ای تو سایتتون عضو شدم،اما وقتی دیدم که در مورد فیلم ارباب حلقه هااینقد جدی بحث میشه تمام سعیمو کردم که حتما عضو شم و از این بابت هم خیلی خوشحالم،خواستم بگم که من هیچکدوم از فایل های اکستندد که گذاشتین رو نتونستن دانلود کنم و حتی اون سایتی که معرفی کرده بودید رو هم رفتم اما لینک های اونا هم خراب بودن،راستیتش من خودم کیفیت معمولی فیلم رو دارم اما متاسفانه فایل هام خراب شده،میشه درصورت امکان لینکهای سالم بذارید که حداقل کیفیت معمولی رو داشته باشم ممنون میشم

با تشکر

دوستان یکی به من بگه بهترین ( از همه نظر ) و کاملترین نسخه ارباب حلقه ها چیه؟ اسمشو بگین؟؟ ممنون

آقا جان ، من خودم نسخه بلوری ریپ ارباب حلقه ها رو دارم که نسخه اکستند هستش و تایمش از نسخه اکستند دی وی دی بیشتره و نمیدونم چرا ، و واقعا هم بیشتره

باور نمیکنید برید تایم نسخه اکستند دی وی دی را با این تایم نسخه بلوری ریپ اکستند من چک کنید

اینم مشخصات فایل ، فیلم ارباب حلقه ها 1 - یاران حلقه

D:LOTR.I.Extended.720pThe.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.Extended.Edition.2001.BluRay.720p.mkv

General

Complete name : D:LOTR.I.Extended.720pThe.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.Extended.Edition.2001.BluRay.720p.mkv

Format : Matroska

File size : 1.76 GiB

Duration : [color=#ff0000][b]3h 48mn[/b][/color]

Overall bit rate : 1 102 Kbps

Encoded date : UTC 2011-06-12 08:29:15

Writing application : mkvmerge v4.0.0 ('The Stars were mine') built on Jun  6 2010 16:18:42

Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0

Video #1

ID : 1

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : [email protected]

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, ReFrames : 8 frames

Muxing mode : Container [email protected]

Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC

Duration : 3h 47mn

Bit rate : 952 Kbps

Nominal bit rate : 972 Kbps

Width : 1 280 pixels

Height : 534 pixels

Display aspect ratio : 2.35:1

Frame rate : 23.976 fps

Resolution : 24 bits

Colorimetry : 4:2:0

Scan type : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.058

Stream size : 1.52 GiB (86%)

Title :_

Writing library : x264 core 112 r1867 22bfd31

Encoding settings :_

Audio #2

ID : 2

Format : AC-3

Format/Info : Audio Coding 3

Codec ID : A_AC3

Duration : 3h 48mn

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 128 Kbps

Channel(s) : 6 channels

Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE

Sampling rate : 48.0 KHz

Stream size : 209 MiB (12%)

Text #3

ID : 3

Format : UTF-8

Codec ID : S_TEXT/UTF8

Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text

Title : _

دوستان یکی به من بگه بهترین ( از همه نظر ) و کاملترین نسخه ارباب حلقه ها چیه؟ اسمشو بگین؟؟ ممنون

نسخه اکستندد. (Extended Edition)

پ.ن:

سوال رو تکرار نکنید.

با عرض سلام من عضو جدید سایتتون هستم نمیدونید با چی بد بختی ای تو سایتتون عضو شدم،اما وقتی دیدم که در مورد فیلم ارباب حلقه هااینقد جدی بحث میشه تمام سعیمو کردم که حتما عضو شم و از این بابت هم خیلی خوشحالم،خواستم بگم که من هیچکدوم از فایل های اکستندد که گذاشتین رو نتونستن دانلود کنم و حتی اون سایتی که معرفی کرده بودید رو هم رفتم اما لینک های اونا هم خراب بودن،راستیتش من خودم کیفیت معمولی فیلم رو دارم اما متاسفانه فایل هام خراب شده،میشه درصورت امکان لینکهای سالم بذارید که حداقل کیفیت معمولی رو داشته باشم ممنون میشم

با تشکر

آیا منظور شما لینک های بلوری هستش؟

لطفا در همون تاپیک مطرح کنید تا ببینیم اشکال کجاست.

نسخه اکستندد. (Extended Edition)

پ.ن:

سوال رو تکرار نکنید.

من نسخه extended edition از دبی گرفتم اما ان صحنه هایی که گفتین داخلش نیست ( ياران حلقه

صحنه اي كه در آن فرودو و سم بعد از رفتن به جنگل الفي ، در حالي كه خوابند توسط يك حيوان مورد آزار و اذيت واقع مي شوند.

ديالگي از شوراي الروند كه در آن ، گندالف در مورد اين كه سائرون چگونه حلقه را ساخته است توضيح مي دهد.

صحنه اي كه در آن ، ياران حلقه پس از خروج از موريا توسط ارك ها مورد حمله واقع مي شوند.

صحنه اي كه فرودو حلقه را دستش مي كند ، قسمت هاي بيشتري از سرزمين ميانه را تماشا مي كند.

دو برج

باز گشت پادشاه

ديالگي در هنگام مرگ سارومان ، كه طبق آن مشخص مي شود كه گريما تئودرد را مسموم كرده بود.

مطالبي بيشتر در مورد اين كه ، چرا گريما سارومان را كشت و در بازگشت لگولاس به سارومان تير اندازي كرد.

بعد از اينكه آرون تصميم مي گيرد منتظر آراگورن بماند.گفتگويي بين آرون و آراگورن در كتابخانه اي در ريوندل انجام مي شود.

الروند در حال رفتن مي گويد : تو زيبايي زندگي ات را از دست دادي. من ديگه نميتونم از تو حمايت كنم.

آراگورن در حال آماده كردن سربازان ، در جنگي كه در مقابل دروازه‌ي سياه رخ مي دهد.

آراگورن در حال جنگيدن با سائرون در مقابل دروازه‌ي سياه. در اين صحنه با استفاده از جلوه هاي كامپيوتري يك ترول به جاي سائرون قرار داده شد.

صحنه هاي بيشتر شامل : ازدواج فارامير و ايوون و همچنين مرگ آراگورن و مراسم تشييع جنازه اش.)

من نسخه extended edition از دبی گرفتم اما ان صحنه هایی که گفتین داخلش نیست ( ياران حلقه

دو برج

باز گشت پادشاه

صحنه هاي بيشتر شامل : ازدواج فارامير و ايوون و همچنين مرگ آراگورن و مراسم تشييع جنازه اش.)

اون پست من رو دوباره بخونید. اینها صحنه هایی هستن که توی نسخه Blu-ray قرار داده شدن. اینها جزو فیلم نیستن. به صورت مجزا و تک تک قرار داده شدن. اگه نسخه بلو-ری ندارید این صحنه ها هم توش نیستن. خیلی از فیلمهای دیگه هم صحنه های حذف شده رو در یک منوی مجزا در DVD میذارن.

به مهدی :

یعنی * لرد الروند * این صحنه هایی که گفتی رو دیده؟

جالبه ، به خود فیلم اضافه میکردن بهتر بود

آقا جان ، من خودم نسخه بلوری ریپ ارباب حلقه ها رو دارم که نسخه اکستند هستش و تایمش از نسخه اکستند دی وی دی بیشتره و نمیدونم چرا ، و واقعا هم بیشتره

باور نمیکنید برید تایم نسخه اکستند دی وی دی را با این تایم نسخه بلوری ریپ اکستند من چک کنید

اینم مشخصات فایل ، فیلم ارباب حلقه ها 1 - یاران حلقه

D:LOTR.I.Extended.720pThe.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.Extended.Edition.2001.BluRay.720p.mkv

General

Complete name : D:LOTR.I.Extended.720pThe.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.Extended.Edition.2001.BluRay.720p.mkv

Format : Matroska

File size : 1.76 GiB

Duration : [color=#ff0000][b]3h 48mn[/b][/color]

Overall bit rate : 1 102 Kbps

Encoded date : UTC 2011-06-12 08:29:15

Writing application : mkvmerge v4.0.0 ('The Stars were mine') built on Jun  6 2010 16:18:42

Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0

Video #1

ID : 1

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : [email protected]

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, ReFrames : 8 frames

Muxing mode : Container [email protected]

Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC

Duration : 3h 47mn

Bit rate : 952 Kbps

Nominal bit rate : 972 Kbps

Width : 1 280 pixels

Height : 534 pixels

Display aspect ratio : 2.35:1

Frame rate : 23.976 fps

Resolution : 24 bits

Colorimetry : 4:2:0

Scan type : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.058

Stream size : 1.52 GiB (86%)

Writing library : x264 core 112 r1867 22bfd31

Encoding settings :_

Audio #2

ID : 2

Format : AC-3

Format/Info : Audio Coding 3

Codec ID : A_AC3

Duration : 3h 48mn

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 128 Kbps

Channel(s) : 6 channels

Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE

Sampling rate : 48.0 KHz

Stream size : 209 MiB (12%)

Text #3

ID : 3

Format : UTF-8

Codec ID : S_TEXT/UTF8

Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text

Title : _

درسته كه.

با تشکر

با سلام و خوش آمد گویی

سوال رو توی سایت هم پرسیده بودید. دیگه لینک رو اونجا نمیذارم.

از این سایت میتونید دانلودش کنید:

http://tinymoviez6.org/tt0120737

(الان سر و کله تام پیدا میشه! :دی)

این فیلم یاران حلقه است. بقیه رو هم انتهای صفحه پیدا میکنید. پیشنهاد من اینه که نسخه دو زبانه رو دانلود نکنید.

به مهدی :

یعنی * لرد الروند * این صحنه هایی که گفتی رو دیده؟

جالبه ، به خود فیلم اضافه میکردن بهتر بود

من سه تا ویدیو از این صحنه های حذف شده تو یوتیوب پیدا کردم جالبه اگه ببینید البته همانگونه که دوستان هم گفتند این صحنه ها تو هیچکدام از نسخه های فیلم نه معمولی و نه اکستندد نیست چون اینا صحنه هایی هستند که یا از تریلرها و یا از پشت صحنه ها گرفته شده اند و بعد تصمیم گرفته شده که در فیلم اصلی نباشند مگه اینکه بصورت جداگانه قرار گرفته باشد

http://www.youtube.com/watch?v=x_k8RTKGlg0

http://www.youtube.com/watch?v=ybiAMHT7HvA

http://www.youtube.com/watch?v=Ca123C7631U

من سه تا ویدیو از این صحنه های حذف شده تو یوتیوب پیدا کردم جالبه اگه ببینید البته همانگونه که دوستان هم گفتند این صحنه ها تو هیچکدام از نسخه های فیلم نه معمولی و نه اکستندد نیست چون اینا صحنه هایی هستند که یا از تریلرها و یا از پشت صحنه ها گرفته شده اند و بعد تصمیم گرفته شده که در فیلم اصلی نباشند مگه اینکه بصورت جداگانه قرار گرفته باشد
 http://www.youtube.com/watch?v=x_k8RTKGlg0 http://www.youtube.com/watch?v=ybiAMHT7HvA http://www.youtube.com/watch?v=Ca123C7631U 

دوست عزیز اگر میشه لینک دانلودشو قرار بده من نمیتوانم برم youtube ممنون

ضمن تشکر، تو این سایتی که دادین باید اکانت ویژه خریداری کنم؟

دوست عزیز اگر میشه لینک دانلودشو قرار بده من نمیتوانم برم youtube ممنون

میتونید از اینجا دانلود کنید

ویدیوهای اول با حجم 11 مگ و دومی با حجم 8 مگ

http://www.mediafire.com/?a826n5q7e4u7vy0

http://www.mediafire.com/?3zx6fs5yueox1mf

سومی با حجم 20 مگ البته کم حجمش هست اگه خواستید با حجم بالای 61 مگ هم هست همون ویدیوهایی که تو دو تا فایل اول هست تو این فایل هم هست ولی این یکی یه کم کاملترهست

http://www.mediafire.com/?b565po55zzbpay8

ضمن تشکر، تو این سایتی که دادین باید اکانت ویژه خریداری کنم؟

خیر، با اکانت رایگان هم میتونید دانلود کنید اما سرعتش کمتره.

میتونید از اینجا دانلود کنید ویدیوهای اول با حجم 11 مگ و دومی با حجم 8 مگ
 http://www.mediafire.com/?a826n5q7e4u7vy0 http://www.mediafire.com/?3zx6fs5yueox1mf 
سومی با حجم 20 مگ البته کم حجمش هست اگه خواستید با حجم بالای 61 مگ هم هست همون ویدیوهایی که تو دو تا فایل اول هست تو این فایل هم هست ولی این یکی یه کم کاملترهست

ممنون انیکه حجمش 8 مگ دانلود نشد.!

اگه بازم هست لینکشو بزار ممنون میشم.!

لینک ویدیوی 8 مگ این بار از هیپ فایل

http://hipfile.com/89vapxqtx51t/More_Deleted_Scenes_from_The_Lord_of_the_Rings.flv.html

میتونید از اینجا دانلود کنید

ویدیوهای اول با حجم 11 مگ و دومی با حجم 8 مگ

http://www.mediafire.com/?a826n5q7e4u7vy0

http://www.mediafire.com/?3zx6fs5yueox1mf

اگه نسخه ی کامل تری دارید اونو بذارید.

سلامی مجدد آقا مهدی دستت درد نکنه مشکل حل شد بازم از سایت بسیار عالیت و اعضای بسیار خوب و خوش ذوقت تشکر میکنم

با سلام خدمت دوستان عزیز وبلاخص آقا مهدی دوست قدیمی من .

اقا مهدی شما توی صفحه 7 این مبحث یه مطلبی نوشته بودی در مورد صحنه هایی که توی هیچ کدوم از نسخه ها یعنی نه در نسخه اکستندد ادیشن ونه در نسخه سینمایی نیومده بودند .و در واقع هیچ جایی نمایش داده نشدند. وبعد هم متن انگلیسی اونارو ردیفی برای هر فیلم آورده بودی، همینطور در ادامه گفته بودی که قراره اینها در یک نسخه نهایی به نام ultimate edition منتشر بشه .

حالا من چند تا سوال دارم :

1. مهدی این متن انگلیسی رو از سایت ویکی پدیا مقاله the lord of the rings trilogy ، کپی and پست کردی ؟

2.ودوم اینکه آیا همه اون مطالبی که در بخش deleted scense در مورد اون صحنه ها نوشته بود رو کامل تو اون پست آوردی؟

3.اقا من الان هر چه قدر توی این مقاله نامبرده توی ویکی پدیا می گردم دیگه نمی تونم اون مطلب رو پیدا کنم ، نکنه توی بروز رسانی مقاله ها اون رو حذف کردند؟ واینکه اگه حذف کرده باشند میشه توی یه جایی از ویکی پدیا اون رو پیدا کرد منظورم اینه که ویکی پدیا یه جایی مثل آرشیو داره که مقاله های قدیمیتر رو بشه توش پیدا کرد ؟

4.من لینک هایی رو که دوستان از یوتیوب توی این مبحث گذاشته بودند رو رفتم ونگاه کردم اما کل این صحنه ها در حد 2 یا 3 دقیقه بود .آیا واقعا همین قدر بودند یا زیادترند؟و همینطور بلاخره این نسخه اولتیمیت ادیتیشن منتشر شد که ما بتونیم به طور کامل این صحنه ها رو توش ببینین ؟

5.در صورت منتشر شدن این نسخه نهایی از کجا میشه تهیه اش کرد؟

با تشکر

الندیل پسر آماندیل ،فرمانروای آرنور وگاندور.

سلام

1- دقیق یادم نیست از کجا کپی کرده بودم. ممکنه اون صفحه ای که میگی باشه.

2- هرچی بود رو کامل آوردم. چیزی رو جا ننداخته بودم

3- ویکی پدیا یه تارخچه برای همه مطالبش داره. اگه عضو باشی یه تب به بالای مطالب اضافه میشه و میتونی تمام تغییراتی که از روز اول داده شده ببینی و با هم مقایسه کنی

4- زیادتر از اون 2،3 دقیقه هستن. خیلی هاش هنوز منتشر نشده. هنوز اون نسخه منتشر نشده.

5- ما باید از اینترنت گیر بیاریم یا اینکه یه جوری از اون طرف بخری

سلام

من گيرشون آوردم

پوستم كنده شد

:)

لطفا قسمتهای حذف شده یا اکستندد یا هرچی از هابیت رو هم بزارید من نتونستم پیداش کنم.

سلام

من گيرشون آوردم

پوستم كنده شد

:)

از کجا؟ چند دقیقه س؟

از کجا؟ چند دقیقه س؟

فيلم اول 30 دقيقه زيادتر

فيلم دوم اگر اشتباه نكنم 42

فيلم سوم 50

كاورهاشون رو هم خودم دانلود كردم

شكل كتابن

لطفا قسمتهای حذف شده یا اکستندد یا هرچی از هابیت رو هم بزارید من نتونستم پیداش کنم.

اگر اينجوره من هم خبري ندارم !! بايد اول بزاريم DVD با menu ببينيم

لطفا ديگران هم كمك كنن

فيلم اول 30 دقيقه زيادتر

فيلم دوم اگر اشتباه نكنم 42

فيلم سوم 50

دوست عزیز من نسخه ای که از لوتر دارم به طور مثال بازگشت شاه چیزی حدود 4 ساعت و20دقیقس.میخواستم ببینم این نسخه ای که شما ازش صحبت میکنی همونه یا 50 دقیقه باز از همون بیشتره؟

دوست عزیز من نسخه ای که از لوتر دارم به طور مثال بازگشت شاه چیزی حدود 4 ساعت و20دقیقس.میخواستم ببینم این نسخه ای که شما ازش صحبت میکنی همونه یا 50 دقیقه باز از همون بیشتره؟

دقيقا مثل شما هست

251 دقيقه

اون يكي كه دارم 201 هست

راستي بلوري 263 دقيقه هست ، دنبال اون هم هستم

دوستان من بالاترین تایمی که از لوتر وارد بازار شده همون نسخه ایه که جناب *لرد الروند* دارن و به این قراره:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=749&view=findpost&p=23682

زمانها با احتساب تیتراژ پایانی هستن و این نسخه اسپیشیال اکستندد هست. البته من یه سری صحنۀ اضافه هم دارم که فیلمبرداری شدن اما پخش نشدن مثل صحنه ای که فرودو خودشو شبیهه گولوم میبینه و یا نبرد بانو ائووین در هلمز دیپ و یا حملۀ اورکها به لوثلورین.

با تشکر از دوستان

خب خیالم راحت شد چون معلوم شد واسه من همون نسخه 263دقیقه ای هستش که *لرد الروند* هم گفته بود و کاملترینشونه :)

پست های مربوط به پشت صحنه ها به تاپیک مربوط منتقل شد:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1027

در این تاپیک فقط در مورد تفاوت های نسخه های مختلف فیلم ها صحبت کنید.

که همون هم چندین بار تکرار شده بحثش.

همچنین بحث درمورد کیفیت های مختلف فیلم و لینک دانلود در تاپیک زیر دنبال میشه.

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1346

یه سوالی داشتم که واقعا نمیدونستم توی کدوم تاپیک مطرحش کنم تصمیم گرفتم اینجا بپرسمش:

توی نسخۀ سینمایی یاران حلقه وقتی یاران وارد جنگل لوثلورین میشن هالدیر و گروهش اونا رو میبینن. هالدیر خطاب به یاران میگه: اون کوتوله اینقدر بلند نفس میکشید که میتونستم توی تاریکی با تیر بزنمش. بعد یه صحبت به الفی بین آراگورن و هالدیر رد و بدل میشه و بعد گیملی میگه: آراگورن این جنگل خطرناکه ... . این دیالوگ ها توی نسخۀ اکستندد نیومدن. میخواستم بپرسم کسی متن الفی و انگلیسی این صحنه ها رو داره اینجا قرار بده؟

ممنون

اون جملاتی که آراگورن به زبان الفی میگه اینا هست :

Haldir o Lorien. Herion aniron, boe ammen i dulu lin. Boe ammen veriad lin ."

و ترجمه ش به زبان انگلیسی که احتمالا باید روی خود فیلم باشه اینا هست:

Haldir of Lorien. We come here for help, we need your protection

اون جملاتی که آراگورن به زبان الفی میگه اینا هست :

Haldir o Lorien. Herion aniron, boe ammen i dulu lin. Boe ammen veriad lin ."

و ترجمه ش به زبان انگلیسی که احتمالا باید روی خود فیلم باشه اینا هست:

Haldir of Lorien. We come here for help, we need your protection

مرسی. خب جملاتی که گیملی میگه و بعد هالدیر جوابش رو میده رو هم میتونی بذاری؟(آخه اونا که نیازی به زیرنویس نداشتن). بعد: من موزیک متن این قسمت رو هم میخواستم. توی آرشیو هست؟

بازم ممنون

جملاتی که گیملی بعدش میگه اینا هست:

"Aragorn! These woods are perilous. We should go back,"

وهالدیر میگه:

"You have entered the realm of the Lady of the Wood. You cannot go back. Come. She is waiting,"

موزیک متن هم باید تو آرشیو باشه فکر کنم اسمش Lothlorien باشه

دوستان یک چیزی رو دقت کرده بودین؟

این عکس توی رو یکی از دوستان توی فروم blu-ray.com گذاشته بود من اول کامل قانع نشدم و تا کلی نسخه ها رو بررسی کردم تا متوجه شدم که:

k5891_13932739934746147560.png

بقول یکی از یوزر های فروم بلوری: snow is not green/blue...

نسخه اکستندد لوتر که سمت راستیه هست کلا ابی میزنه ,و نسخه theatrical هم رنگ نورمالی داره

"یاران حلقه,2001"

آره.

متاسفانه تفاوت مشهوده و تمام نسخ اکستند همینطوریه!

گویا فراموش کردن عملیات Digital Grading رو روش انجام بدن که احتمالن برمیگرده به یک اشتباه سهوی یا فراموشی نیروی کارشون. بهرحال عمدی در کار نبوده.

Digital Grading در سرتاسر ارباب حلقه ها به اجرا گذاشته شده و حاصلش تغیری شگرف در رنگ ها بوده تا جایی که رنگ ها به شدت طبیعی میشدن.

تصاویری از این فرآیند: (با پوزش به جهت کیفیت پایین)

post-1262-0-55859900-1372769700_thumb.jppost-1262-0-28473200-1372769707_thumb.jppost-1262-0-96637500-1372769712_thumb.jppost-1262-0-30811200-1372769718_thumb.jppost-1262-0-60452700-1372769724_thumb.jppost-1262-0-25780600-1372769730_thumb.jppost-1262-0-88047900-1372769735_thumb.jppost-1262-0-58411800-1372769741_thumb.jp

تصویر بالایی سورس اصلی و تصویر پایین، نورپردازی شده هست.

حدس میزنم نرم افزارشون Nuke یا Adobe After Effects باشه...

درسته، اکستندد در همه ی نسخه های منتشر شده ی اروپایی، با این مشکل روبرو هست! اما خوشبختانه در نسخه ی آمریکایی که در واقع نسخه ی نهایی محسوب میشه و آخرین نسخه ای هست که تا الان از سه گانه ی ارباب حلقه ها منتشر شده، این مشکل رو برطرف کردند!

این نسخه رو از کجا میشه گیر آورد لرد الرون عزیز؟ منم نسخه ای که از تاینی موویز دانلود کردم همین مشکل رو داره!

اون نسخه ای که لرد الروند میگه به گمونم همونیه که ایشون دارن و یه چیزی حدود500-600 تومن اونم چند سال پیش از خارج از کشور تهیه کردن.

من نسخه ای که لرد الروند گقتن را از دبی گرفتم بی نظیر بود :Ring: این مشکل را هم نداره.!

این نسخه رو از کجا میشه گیر آورد لرد الرون عزیز؟ منم نسخه ای که از تاینی موویز دانلود کردم همین مشکل رو داره!

اون نسخه ای که لرد الروند میگه به گمونم همونیه که ایشون دارن و یه چیزی حدود500-600 تومن اونم چند سال پیش از خارج از کشور تهیه کردن.

من از یکی از آشناها که به صورت مستقیم از خارج فیلم های اورجینال میاره خریداری کردم! اون زمان که من ازش این پکیج رو خریدم، دلار بود 1600تومان، دقیقا 500هزار تومان برام هزینه برداشت، حالا که دلار شده (؟؟؟)، تصور کنید الان اون پکیج توی بازار آزاد ایران چقدره!!!:دی

البته اگر کسی بتونه مستقیم و بدون واسطه تهیه کنه، هزینه ی کمتری خواهد داشت! ولی به هر حال اینقدر کیفیتش بالا هست که حتی ارزش 1تومان خرج کردن رو هم داره!

در ضمن بعید میدونم در هیچ سایتی بشه mkv انکود شده ی این نسخه رو تهیه کرد! اکثر نسخه های فول اچ دی حجیمی که در سایت ها قرار دارند، در واقع انکود شده ی نسخه های قبلی هستند که به صورت تک دیسک منتشر شده بودند!

تاینی موویز جدیداً یه نسخه گذاشته که حجم قسمت اول 22.96گیگ ، حجم قسمت دوم 25.14گیگ و حجم قسمت سوم 29.52گیگ هست! من این نسخه رو هم دارم و البته اصلا از کیفیتش راضی نیستم چون نسبت به حجم زیادش، متاسفانه کیفیت و وضوح تصویرش در سطح بالایی قرار نداره! در ضمن همین مشکل رنگ رو هم داره!

درسته، اکستندد در همه ی نسخه های منتشر شده ی اروپایی، با این مشکل روبرو هست! اما خوشبختانه در نسخه ی آمریکایی که در واقع نسخه ی نهایی محسوب میشه و آخرین نسخه ای هست که تا الان از سه گانه ی ارباب حلقه ها منتشر شده، این مشکل رو برطرف کردند!

فکرنکنم نسخه ای از بلوری اکستندد باشه که این مشکل را نداشته باشه من نسخه آمریکایی را هم دارم اما همین مشکل را دارد همون موقع که نسخه اکستندد بیرون اومد خیلی ها متوجه این تفاوت بین نسخه های سینمایی و اکستندد شدن و درخواست های زیادی و اعتراض های زیادی هم در این مورد به استودیو فرستاده شد و اونا هم اشتباهشون را پذیرفتن که درهنگام انتقال فیلم به بلوری این اشتباه رخ داده و قول دادن که در نسخه های بعدی این مشکل را برطرف کنند اما تا الان متاسفانه این کار انجام نشده.

این مشکل متاسفانه حتی در فیلم هابیت هم هست نمیدونم چرا پیتر جکسون و همکارانش برای رفع این مشکل اقدامی نمیکنند و از همون روش اشتباهی که در سه گانه انجام دادند دارن در فیلم هابیت هم استفاده میکنند

این مشکل به خاطر استفاده از رنگ سبز در سرتاسر فیلم هست(فکر کنم همون پرده های سبز رنگ که حتما تو پشت صحنه ها دیدین) که علاوه بر اینکه باعث تیره شدن تصاویر میشود به همه چی رنگ سبزمیده مثلا آسمان برف آب یا ابرها اگه دقت کنید یه رگه ای از رنگ سبز در آنها دیده میشود البته همانگونه که جناب تور گفتن اگه grading روی این فیلم انجام بشه این رنگ سبز را میتوان برداشت ولی نمیدونم چرا این کار را انجام نمیدن.خوشبختانه یکی دست به کار شده و نمیدونم با چه نرم افزاری این کار را هم برای سه گانه و هم برای فیلم هابیت انجام داده عکسهایی که در پایین می بینید از همین نسخه هست

عکس زیر از فیلم هابیت را ببینید یکی نسخه اصلی هستش ویکی نسخه ای که regrade شده

نسخه اصلی

post-1964-0-18259200-1373099634_thumb.jp

نسخه regrade شده

post-1964-0-17686800-1373101219_thumb.jp

و چند تا تصویر از تریلر. اولی نسخه اصلی هستش ودومی نسخه ای که regrade شده

post-1964-0-09112200-1373101783_thumb.jp

post-1964-0-35801400-1373101881_thumb.jp

post-1964-0-48976700-1373101933_thumb.jp

post-1964-0-74377400-1373101988_thumb.jp

post-1964-0-45810400-1373102064_thumb.jp

post-1964-0-60355000-1373102193_thumb.jp

دوستان اینکه تصویر در هر عکس یک رنگ اونو احاطه کرده ! در تمام دوربین های عکاسی و فیلمبرداری هستش و در بیشتر مواقع نیازی به برطرف کردن آن برای عکس نیست ! البته برای فیلم تقریبا همیشه این کارو میکنن !

ولی برای اینکه فیلم بهتر و واقعی تر بنظر برسه اینکارو تا حدی انجام میدن و رنگ فیلم رو درست میکنن !

ولی من فکر میکنم پیتر از عمد این کارو نکرده که رنگ فیلم حالت افسانه ای بگیره و یجورایی با این دنیای واقعیه ما فرق داشته باشه

من میتونم این احاطه رنگ رو برای عکس در فتوشاپ و برای فیلم در افتر افکت بردارم

راحته ! :ymapplause:

با سلام خدمت دوستان عزیز

خیلی دلم واسه همتون تنگ شده بود !!!.چه کنم که مشکلات زندگی بد جوری درگیرم کرده.!!.

بگذریم, سه دی مهدی دوست عزیز ,بلاخره جریان به کجا کشید؟ توی صفحه هفتم این تاپیک که اون صحنه های حذف شده رو آوردی که توی هیچ نسخه ای منتشر نشده .منظورم همون دلیتید سکانس ها هستند .

بلاخره اونها همراه با نسخه بلوری پخش شد یا نه ؟؟؟؟؟

وهمینطور من شدیدا دنبال این نسخه بلوری هستم چطور می تونم پیدا کنم وچقدر باید هزینه کنم؟؟؟؟؟؟

با تشکر

الندیل پسر آماندیل ,فرمانروای بزرگ آرنور وگاندور

با سلام خدمت دوستان عزیز

پس چی شد آقا مهدی جواب این سوال ما ؟

با سلام خدمت دوستان عزیز :

این متنو دیده بودید نظرتون چیه:

Peter Jackson's The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring differs in some ways from the above account, supplying more details and changing some aspects. The elves used falxes (two-handed, curved swords) and Sauron wielded a giant mace (considering that the elven forces consisted of Ñoldor, the Elves should have used straight swords like the Dunedain. In any case, it was the Ñoldor who taught men in the First Age how to craft various weapons, so the Dunedain's weapons should be very similar to the Elven weapons). The original concept for the battle included Sauron and Gil-galad's duel, and Sauronseizing Gil-galad by the throat when the High King fell; the heat of Sauron's hand would cause the elf lord to burst into flames. However, this scene was cut.

The remainder of the scene is in the film. Elendil goes to avenge Gil-galad but a blow from Sauron's mace throws him against some rocks and he is killed. His son Isildur rushes to his side. Sauron approaches and Isildur grabs his father's sword, Narsil. However, Sauron steps on the blade and it breaks into several pieces. Isildur uses the hilt to slice off Sauron's fingers, including his right index finger, which bore the One Ring. As Sauron's life force is bound to the ring, his armor explodes and his body and spirit vanish. The force of the explosion knocks over everyone in the surrounding area.

لینک مطلب : http://lotr.wikia.co...f_Elves_and_Men

تو این متن اینجوری اومده که صحنه کشته شدن گیل گالاد ساخته شد اما در نهایت از فیلم حذفش کردند.نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟

بچه ها چرا افتخار نمیدید نظر بدید؟؟؟؟؟؟

میدونم که صحنه های بیشتری از گیل گالاد فیلمبرداری شده که نمایش ندادن اما اینکه صحنه کشته شدنش به این شکل هم توشون بوده نمیدونم.

سلام مهدی

راستش صحنه های زیادی از سه گانه حذف شده که ساخته شده اند . اما در هیچ کدوم از نسخه های اکستندد وسینمایی نیومده !!!!!!

برای مثال به این مجموعه عکس ها نگاه کن که در حدود 16 صفحه هست .

لینک :

http://s729.photobucket.com/user/grammaboodawgs/library/?sort=6&page=7

انگار صحنه های زیادی از فیلم ها حذف شده که در هیچ کدوم از نسخه ها نیومده . به نظر می رسه که بیشترین صحنه های حذفی مال قسمت اول, یعنی یاران حلقه هست . اگه این صحنه ها به فیلم اضافه می شدند.تایم قسمت اول در حدود (به صورت تقریبی حدس می زنم) 270 دقیقه میشد.

ضمنا انگار برخی از شخصیت ها هم از فیلم حذف شدند . مثل گیلدور اینگلورین ,الادان والروهیر پسران الروند ,ارکنبراند ,آناریون ,گلور فیندل ( از قسمت اول ) وچند شخصیت دیگه .

ویرایش ناظر:

لطفا لینک های مسدود را در تگ کد قرار دهید. با تشکر.

عکسهای جالبی بودن. بعضی هاش رو ندیده بودم. الان متاسف شدم که چرا اشباح گورپشته رو نشون ندادن. همینطور گان-بوری-گان و تام بامبادیل و گلدبری. اما از اینکه اون تحریف بزرگ جنگیدن آرون دوشادوش آراگورن در هلمز دیپ حذف شده خیلی خوشحالم.

راداگاست و گلورفیندل هم تازه بوده! کلا برای همینه میگن لوتر جزو بزرگترین پروژه های سینمایی تاریخه! جز به جز کتاب رو روش کار کردن و ساختن اما خب در فیلمنامه نبوده و هیچ ضرورتی نداشته اومدنش...بعضیاشم مشکل داشته کلا مثل مبارزه آراگورن و سائورون که حذف شده. یا مبارزه ائووین با اورک ها در پایان نبرد هلمزدیپ که اصلا به ساختار فیلم آسیب میزد. ولی کلا با حذف تمام این ها من موافق بودم. گور پشته و تام بامبادیل اگر میخواست تو قسمت اول بیاد خودش یه سه گانه ثانی میشد! اصلا و اصلا معقول نیست ورود تام بامبادیل و اسرارش به اقتباس.

در کل ارباب حلقه ها یک سه گانه فوق العاده یک پارچه و ایده آل از تمام جهات سینمایی بود و شاید ورود هرکدام از این حذفیات به فیلم آسیب میزد. شاید وفاداریش به کتاب رو بیشتر میکرد سه گانه ارباب حلقه ها در همین وضیعت هم نظر بسیاری از طرفداران رو جلب کرده. یکی از بهترین های تاریخ هنر و سینما و یکی از بهترین اقتباس های فانتزی.

الندیل جان اینقدر دنبال این ها نباش و حسرت نخور! اگر پیتر جکسون میخواست میتونست با امکانات همون زمانش یه سریال بلند و بالا از لوتر بسازه، روی کاراکتر های اضافی همونطور که در تصاویر دیدی کار شده، گریم شده و فیلمبرداری هم شده. ولی خب فیلمنامه و اقتباسش رو به خوبی هرس کرده و یه اقتباس مختصر و مفید از سرزمین میانه درآورده...

سلام مهدی

راستش صحنه های زیادی از سه گانه حذف شده که ساخته شده اند . اما در هیچ کدوم از نسخه های اکستندد وسینمایی نیومده !!!!!!

برای مثال به این مجموعه عکس ها نگاه کن که در حدود 16 صفحه هست .

لینک : http://s729.photobuc.../?sort=6&page=7

انگار صحنه های زیادی از فیلم ها حذف شده که در هیچ کدوم از نسخه ها نیومده . به نظر می رسه که بیشترین صحنه های حذفی مال قسمت اول, یعنی یاران حلقه هست . اگه این صحنه ها به فیلم اضافه می شدند.تایم قسمت اول در حدود (به صورت تقریبی حدس می زنم) 270 دقیقه میشد.

ضمنا انگار برخی از شخصیت ها هم از فیلم حذف شدند . مثل گیلدور اینگلورین ,الادان والروهیر پسران الروند ,ارکنبراند ,آناریون ,گلور فیندل ( از قسمت اول ) وچند شخصیت دیگه .

این لینک که تخته شده. کسی میتونه زحمتشو بکشه این تصاویر رو دانلود کنه و جایه دیگه ای آپلود کنه تا ما هم ببینیم؟ خیلی مشتاق شدم که ببینم.

ممنون

سلام مهدی راستش صحنه های زیادی از سه گانه حذف شده که ساخته شده اند . اما در هیچ کدوم از نسخه های اکستندد وسینمایی نیومده !!!!!! برای مثال به این مجموعه عکس ها نگاه کن که در حدود 16 صفحه هست . لینک : http://s729.photobuc.../?sort=6&page=7 انگار صحنه های زیادی از فیلم ها حذف شده که در هیچ کدوم از نسخه ها نیومده . به نظر می رسه که بیشترین صحنه های حذفی مال قسمت اول, یعنی یاران حلقه هست . اگه این صحنه ها به فیلم اضافه می شدند.تایم قسمت اول در حدود (به صورت تقریبی حدس می زنم) 270 دقیقه میشد. ضمنا انگار برخی از شخصیت ها هم از فیلم حذف شدند . مثل گیلدور اینگلورین ,الادان والروهیر پسران الروند ,ارکنبراند ,آناریون ,گلور فیندل ( از قسمت اول ) وچند شخصیت دیگه .

خیلی تصاویر جالبی بودن... واقعا شوکه شدم وقتی دیدم اینهمه ( تقریبا همه ) کاراکتر های کتاب ساخته شده بودن و در عین حال حسرت خودم به خاطر دیده نشدن خیلی از این شخصیت ها که به این خوبی انتخاب و گریم شدن در فیلم اصلی... به ویژه : گیل گالاد- گلورفیندل - تام بامبادیل و گلدبری - پسران الراند - راداگاست

یه سری از عکس ها هم خیلی شوکه ام کرد: مثلا اونجا آرون زره به تن توی هلمزدیپ دقیقا چیکار میکنه!!؟؟ یا اون چندتا تصویر از فرودو که شبیه به گالم شده!! خوب شد این صحنه ها توی فیلم نبودن! ولی بنظرم تهیه کننده های ارباب حلقه ها بد نبود اگه یه کلیپ از صحنه های منتشر نشده ی فیلم، که شامل همین شخصیت ها میشد پخش میکردن...برای طرفدارا خیلی جذاب بود اگه این کارو میکردن...

راستش:

طی تحقیقاتی که در طی یکسال اخیر کردم وپیرو سوالاتی که که در تاپیک های نقد وبررسی ارباب حلقه ها وهمین تاپیک تفاوت نسخه های فیلم چند سال پیش از دوستان بزرگوار پرسیده بودم .که آخرش هم جواب قانع کننده ای بهم ندادند. به نتایج امیدوار کننده ای رسیدم .!!!!!

اما در مورد بعضی از شخصیت ها باید بگم که : اون عکس های تام بامبادیل وگلدبری و رادگاست رو گروه هنرمندان و طراحان وتا (وتا دیجیتال و وتا ورک شاپ ) تنها برای بازی های کارتی ارباب حلقه ها طراحی کرده وساختند

وتوی فیلمنامه نبود . از اینجا نقل می کنم .

این سایت رو ببینید : http://thainsbook.ne...s.html#Radagast

این همون سایت تاک بروت مرحوم هست که که در شکل وقالب وآدرس جدید دوباره احیا شده .!!!!!!!‍!!

اینجا می تونید با نحوه ساخته شدن عکس ها وشخصیت ها وگریم اونها به وسیله هنرمندان وتا دیجیتال آشنا بشید:

http://s135.photobucket.com/user/stormcrow20/library/Decipher%20LotR%20Book%20Characters?sort=4&page=2
اما در مورد بقیه شخصیت ها : این طور به نظر می رسه که شخصیت آناریون برای فیلم ساخته شده و در جنگ آخرین اتحاد هم حضور داره اما در نهایت به همراه صحنه های دیگه ای مثل کشته شدن گیل گالاد و.... از نسخه های فیلم حذف شد.
http://i729.photobucket.com/albums/ww293/grammaboodawgs/unusedscene07AnarionLordofAnorien.jpg

اما گلورفیندل :این شخصیت در فیلم هست اما دیالوگی نداره . در قسمت اول فیلم اونجایی که سائورون نابود میشه یه الفی هست که کلاهخود نداره این همون گلور فیندل هست. در قسمت سوم هم دو بار دیده میشه یکی اونجایی که آرون در حال ترک سرزمین میانه هست و در رویا و ذهنش الداریون پسرش رو میبینه ویکی اونجایی که در مراسم تاجگذاری آراگورن جلوی پرچم الف ها ایستاده .

لینک عکس ها (به ترتیب):

http://lotr.wikia.co...iddle-earth.png

http://lotr.wikia.co...e:Picture-1.png

بعضی از صحنه های شخصیت های دیگه هم کوتاه شد .مثل فتی بولگر که در نسخه اکستدد در یک صحنه اومده که اینجا می تونید ببینید .

لینک:http://www.tolkienga...o%27s_party.jpg

اما بقیه صحنه های که این شخصیت بازی کرده حذف شده . مثلا این صحنه ها :

لینک:http://static4.wikia..._7.58.24_PM.png

http://static2.wikia..._7.59.34_PM.png

شخصیت سیردان هم در دوبخش از فیلم هست یکی ابتدای فیلم اول .ودیگری انتهای فیلم سوم:

لینک عکس ها :http://static2.wikia...es_the_Ring.png

http://static3.wikia...d/d4/Cirdan.jpg

. https://picasaweb.go...116390242432738

فعلا اینا رو داشته باشید . بقیه مطالب رو هم بعدا که از دست امتحانات دانشگاه خلاص شدم ,می گم .

با تشکر

الندیل پادشاه انسان ها

ویرایش ناظر:

لطفا لینک های مسدود را در تگ کد قرار دهید. با تشکر.

پیتر قبلا گفته بود که صحنه هایی که فیلمبرداری شدن اما هرگز منتشر نشده اند رو، قصد داره در قالب دی وی دی هایی وارد بازار کنه. حالا کِی این کارو میکنه، نمیدونم. جالب اینجاست که بعضی از این صحنه ها فقط فیلمبرداری شدن اما تدوین نشدن!

من خیلی دوست دارم که همۀ اینا رو داشته باشم. مثل کاربر الندیل پادشاه انسان ها عشق اینجور چیزام! شما هم داداش زودتر امتحاناتت رو بده و باقی مطالب رو برامون بذار!:دی راستی بیشتر لینکهای پست بالاییت هم فی*** هستن! یه فکری واسه ما هم بردار:دی

ممنون

من تو یه سایتی خوندم که نسخه ultimate که شامل این صحنه های حذف شده هست احتمالا تو سال 2015 منتشر میشه امیدوارم که این اتفاق بیفته

من تو یه سایتی خوندم که نسخه ultimate که شامل این صحنه های حذف شده هست احتمالا تو سال 2015 منتشر میشه امیدوارم که این اتفاق بیفته

اگر از من بپرسن فیلم ارباب حلقه ها چند نسخه داره ، میگم نمیدونم =))

البته این صحنه های حذف شده جزو فیلم نیستن و قرار نیست که همراه فیلم منتشر بشن بلکه به صورت جداگانه منتشر میشن و یه نسخۀ جداگانه نیست.

نه قراره در نسخه آلتیمیت نسخه بلوری اکستندد منتشر بشه که همینه و چیزی اضافه به فیلم نمیشه اما در دیسک هایی صحنه های حذفی میاد و دلیل حذفشون که پیتر شخصا توضیح میده. این جزو دیسک های پشت صحنه منتشر خواهد شد...

پیجک: :دی

آره نسخه ها واقعا گیج کننده هستند اما به گوش من این ها خورده:

1. Theatrical Edition یا همون Director's Cut
  2. Extended Edition
  3. Special Extended Edition یا همون Blu-ray Extended Edition
  4. Ultimate Edition که قرار منتشر بشه.

یعنی یه نسخه دیگه از ارباب حلقه ها به زودی منتشر میشه و همه اون صحنه های حذفی هم داره؟!

ماشاالله پیتر چقدر زاپاس میده بیرون...

یه نکته ای وجود داره ، تو اون نسخه بلوری اکستند ادیشن که چیزی به نسخه اکستند خودمون اضافه نشده درسته؟! یا این رو هم اشتباه میکنم؟ ، والا کلا هنگ کردیم...

در ضمن از الندیل عزیز هم بابت قرار داده اون صحنه های حذف شده ممنونم ، شخصا دوست داشتم گورپشته رو تو فیلم ببینم ، حیف شد که حذف شد.

نه قراره در نسخه آلتیمیت نسخه بلوری اکستندد منتشر بشه که همینه و چیزی اضافه به فیلم نمیشه اما در دیسک هایی صحنه های حذفی میاد و دلیل حذفشون که پیتر شخصا توضیح میده. این جزو دیسک های پشت صحنه منتشر خواهد شد...

2. Extended Edition

Extended Edition و Director's Cut یکی هستن.

یعنی یه نسخه دیگه از ارباب حلقه ها به زودی منتشر میشه و همه اون صحنه های حذفی هم داره؟!

یه نکته ای وجود داره ، تو اون نسخه بلوری اکستند ادیشن که چیزی به نسخه اکستند خودمون اضافه نشده درسته؟! یا این رو هم اشتباه میکنم؟ ، والا کلا هنگ کردیم...

در ضمن از الندیل عزیز هم بابت قرار داده اون صحنه های حذف شده ممنونم ، شخصا دوست داشتم گورپشته رو تو فیلم ببینم ، حیف شد که حذف شد.

نسخه بلوری یا Special Extended Edition، همون نسخه ی اکستندد هست و محتوای فیلم هیچ فرقی نکرده فقط به انتهای تیتراژ هر کدوم از سه فیلم، یک لیست بلند بالا اضافه شده با این عنوان :

Special Thanks to the Charter Members of

The Lord of the Rings Official Fan Club

که اسم تمام اعضای کلوب هواداران رو می نویسه. که طبیعتا چند دقیقه ( تقریبا بیست دقیقه) طول میکشه و به خاطر همین به running time فیلم اضاقه میشه. ولی خود فیلم هیچ تفاوتی با نسخه های اکستند که روی دی وی دی منتشر شده نداره

2. Extended Edition

یه نسخه را جا انداختی Limited Extended Edition که من هنوز فرقش را با بقیه نسخه های اکستندد نفهمیدم =))

یه نسخه را جا انداختی Limited Extended Edition که من هنوز فرقش را با بقیه نسخه های اکستندد نفهمیدم =))

لیمیتد ادیشن ! دو تا دیسک داره ! یکی از دیسک ها هر دو طرفش فیلمه ! طرف اولش فیلمه نسخه سینمایی ! اون طرف همون دیسک فیلمه نسخه اکستندد ! دیسک دوم هم پشت صحنه هست بهمراه مراسم پریمیر و اسکار از اینجور مخلفات. طرح جلدش مثل مال دی وی دی اکستندد قشنگه :((

به نظرم قرار نیست که پیتر نسخۀ جدیدی بیرون بده. صحنه های حذف شده رو به صورت جداگونه منتشر میکنه. فعلا که اینجوری شنیدم. شابد دوباره نظرش عوض شده.

به نام ارو (خدا)

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

در این پست و بقیه پست هایی که به تدریج خواهم زد . به بررسی نسخه های مختلف فیلم های سه گانه ارباب حلقه ها خواهیم پرداخت. احتمالا بعضی از مطالب تکراری خواهند بود.اما برای اینکه یک جمع بندی اساسی وکلی در این زمینه انجام بشه ضروری دیدم که این مطالب گفته بشه. احتمالا برخی دوستانی که جدیدا عضو سایت شده اند ,با کمی سردرگمی درباره نسخه های فیلم مواجه باشند. البته مطالبی که در ادامه می آورم , حاصل ساعت ها گشت وگذار در سایت های مختلف ومعتبر انگلیسی و همینطور بعضی سایت های فارسی ,و همینطور ساعتها مقایسه و مقابله نسخه های مختلف فیلم ها که موجود هستند می باشد.

ابتدا به بررسی نسخه های دوبله فیلم می پردازم:

* فیلم های سه گانه ارباب حلقه ها ابتدا توسط سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران برای پخش از شبکه دو در واحد دوبلاژ صدا وسیما دوبله شد. همه ما برای اولین بار با پخش قسمت اول فیلم (یاران حلقه ) از شبکه دو در عید فطر سال 1381 در دو بخش و در دوشب متوالی با سه گانه جکسون آشنا شدیم. در اون زمان خیلی ها خبر نداشتند که ارباب حلقه ها یک فیلم سه قسمتی هست. وبه خاطر همین با تمام شدن قسمت اول فیلم در نظر مخاطبان ایرانی پایان فیلم گنگ از آب در اومد.

دقیقا در تابستان سال بعد (سال 82 ) برنامه سینمای حرفه ای شبکه دو سیما اقدام به پخش پشت صحنه های سه گانه ارباب حلقه ها کرد . این روند تا اواخر سال 82 ادامه داشت که به همراه بازپخش این برنامه (سینمای حرفه ای ) در زمستان همان سال (سال 82) برنامه سینمای حرفه ای اقدام به پخش پشت صحنه های قسمت سوم کرد.

اما در اواخر سال 1383 و روزهای نزدیک عید نوروز شبکه دو یک سورپرایز دیگر برای مخاطبان خودش به ارمغان آورد. و این سورپرایز پخش هر سه قسمت مجموعه ی ارباب حلقه ها در شش بخش (هر قسمت فیلم دردوبخش ) و شش شب متوالی از 26 اسفند سال 1383 تا یک روز مانده به عید بود. این برای اولین بار بود که قسمت دوم وسوم فیلم از تلویزیون پخش می شد.

هنوز هم اون روزها یادمه که با چه حرص و ولعی سر تلویزیون نشسته بودم و برای پخش وتماشای تک تک قسمت ها لحظه شماری میکردم. بعد از اون تاریخ چند بار دیگه هم فیلم ها در طول تابستان سال 1384 و همینطور سال های بعد باز پخش شدند.

بعد ها در سال 1386 مجموعه فیلم های ارباب حلقه ها که در واحد دوبلاژ صدا وسیما دوبله شده بود, واز شبکه دو به نمایش در اومده بود . توسط موسسه ویدیو رسانه جوانه پویا برای اولین بار در شبکه نمایش خانگی پخش وتوزیع شد .

ابتدا فیلم ها در فرمت CD به بازار اومد. فیلم اول در 3 عدد وی سی دی ,فیلم دوم در 4 عدد وی سی دی ,و بلاخره فیلم سوم در 3 عدد وی سی دی در بازار شبکه نمایش خانگی عرضه شد. در اینجا باید دوباره تاکید کنم که این فیلم ها همان نسخه های دوبله شده صدا وسیما بود که توسط جوانه پویا عرضه میشد.

چون برخی از دوستان احتمالا در تبلیغات موسسه جوانه پویا با عبارت زیر مواجه شده باشند . (دوبله وپخش از موسسه جوانه پویا). این فقط یک شعار تبلیغاتی برای افزایش فروش فیلم هاست.

بعد ها موسسه جوانه پویا فیلم ها رو در قالب DVD به بازار عرضه کرد. (هر فیلم در یک عدد DVD ). اخیرا هم که موسسه جوانه پویا به کار خودش پایان داد و موسسه منحل شد. موسسه جوانه پویا امتیاز تولید و پخش همه محصولاتش رو به موسسه تصویر دنیای هنر واگذار کرد . که قاعدتا فیلم های ارباب حلقه ها هم , هم با مارک جوانه پویا وهم با مارک شرکت تصویر دنیای هنر ,توسط تصویر دنیای هنر عرضه می شود.

ویه چیزی هم بگم که چند تا از دوستان من توی کار پخش وفروش فیلم هستند . و می گند که فروش نسخه دوبله سه گانه ارباب حلقه ها همیشه خیلی زیاده و هر هربار که چندین صد تا از این فیلم میارند همش به فروش می رسه وتموم میشه.

اما مهمترین بخش مطالبم که با این هدف این پست رو زدم , در مورد تایم ها ونسخه های (اعم از سینمایی یا اکستدد ادیشن ) فیلم های دوبله هست.

خوب ابتدا تایم نسخه های اصلی فیلم ها رو بررسی می کنیم :

قسمت اول فیلم نسخه سینمایی یا Theatrical Edition یاران حلقه : 178 دقیقه

قسمت دوم فیلم نسخه سینمایی یا Theatrical Edition دو برج : 179 دقیقه

قسمت سوم فیلم نسخه سینمایی یا Theatrical Edition بازگشت پادشاه : 201 دقیقه

خب اینا تایم های اصلی نسخه سینمایی فیلم هاست .

اما تایم های نسخه های دوبله :

قسمت اول یاران حلقه :176 دقیقه

قسمت دوم دو برج : 231 دقیقه

قسمت سوم بازگشت پادشاه : 198 دقیقه

حالا به بررسی اینا می پردازیم :

1. دوبله قسمت اول فیلم نسخه سینمایی هست که دو دقیقه از تایم اصلی فیلم کمتره , این دو دقیقه حذف شده سکانس دیدار آراگورن با آرون بر روی پل در ریوندل هست که آرون ایون استار رو به آراگورن هدیه میده . که این سکانس در نسخه دوبله سانسور شده.

2. دوبله قسمت دوم فیلم نسخه Special Extended Edition فیلم دوم هست . این رو از جایی می گم که در تیتراژ پایانی فیلم ,علاوه بر تیتراژ اسامی کلوب طرفداران فیلم ارباب حلقه ها هم هست.

با توجه به اینکه تایم اصلی نسخه Special Extended Edition فیم دوبرج 235 دقیقه هست. چهار دقیقه از تایم اصلی فیلم کمتره . این چهار دقیقه حذف شده یکی سکانسی هست که آراگورن در ریوندل بر روی تخت خوابیده وبا آرون صحبت می کنه ومیگه که (این یه رویا است) . این سکانس آراگورن و آرون از فیلم دوبله حذف شده ,اما بقیه بخش این سکانس که آراگورن با الروند صحبت میکنه تو فیلم موجوده. یک صحنه کوتاه هم هست که حذف شده, واونهم صحنه ای هست که در سکانس فلش بک دیدار برومیر و فارامیر در اوسگیلیات اتفاق می افتاده در فیلم اصلی صحنه ای هست که فارامیر وبرومیر هر کدام یک لیوان مشروب ریخته و لیوان ها رو به هم زده ومی نوشند . (کار بدیه ها) . این صحنه هم از نسخه دوبله فیلم حذف شده.

3. دوبله قسمت سوم فیلم هم نسخه سینمایی فیلم هست. تایم اصلی فیلم سوم 201 دقیقه هست. اما تایم نسخه دوبله 198 دقیقه هست . که سه دقیقه از فیلم اصلی کمتره. این سه دقیقه حذف شده فیلم یکیش در سکانس تاجگذاری آراگورن هست که با آرون دیدار می کنه و همدیگه رو می بوسند. و یکی هم توی بخش آخر فیلم که ازدواج سام با رزی کاتون وهمینطور ازدواج مری وهمسرش رو نشون میده ,که در اینجا هم کمی از صحنه هاش رو حذف کردند.

پس با این حساب قسمت اول و سوم دوبله فیلم , نسخه سینمایی هست . وقسمت دوم دوبله فیلم نسخه اسپشیال اکستدد ادیشن هست که در انتهای تیتراژ فیلم اسامی اعضای کلوب طرفداران ارباب حلقه ها رو هم داره .

با تشکر

الندیل پسر آماندیل ,بنیانگذار پادشاهی متحد آرنور و گاندور

ازدواج مری وهمسرش

مطمئنید ازدواج مری رو هم نشون دادن؟!!! :-)

مطمئنید ازدواج مری رو هم نشون دادن؟!!! :-)

درسته فرودو عزیز

الان فیلمو چک کردم .منظورم ازدواج پیپین وهمسرش بود.

درسته فرودو عزیز

الان فیلمو چک کردم .منظورم ازدواج پیپین وهمسرش بود.

آهان ، البته از نظر فنی اون صحنه ازدواج نبود :-)

یه رسمی که تو اروپا هست اینه که تو عروسی عروس گلشو پرت میکنه و مردم سعی میکنن گلو بگیرن که پیپین تو عروسی سم گلو زودتر از اون دختر هابیت قاپید :-)

فرودو جان مثل اینکه شما خیلی واردید, چندبار تا حالا ازدواج کردید ؟؟؟؟؟ (شوخی) :-) :-) :-) .

تو این صحنه یکیش ازدواج سم با رزی رو نشون میده ویکی هم پیپین و اون دختر .حالا نمی دونم شاید نامزد بودند!!!!!

به نام ارو (خدا)

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

در این پست و بقیه پست هایی که به تدریج خواهم زد . به بررسی نسخه های مختلف فیلم های سه گانه ارباب حلقه ها خواهیم پرداخت. احتمالا بعضی از مطالب تکراری خواهند بود.اما برای اینکه یک جمع بندی اساسی وکلی در این زمینه انجام بشه ضروری دیدم که این مطالب گفته بشه. احتمالا برخی دوستانی که جدیدا عضو سایت شده اند ,با کمی سردرگمی درباره نسخه های فیلم مواجه باشند. البته مطالبی که در ادامه می آورم , حاصل ساعت ها گشت وگذار در سایت های مختلف ومعتبر انگلیسی و همینطور بعضی سایت های فارسی ,و همینطور ساعتها مقایسه و مقابله نسخه های مختلف فیلم ها که موجود هستند می باشد.

خوب در ادامه مطالب قبلی که ابتدا به بررسی نسخه های دوبله فیلم های ارباب حلقه ها پرداختیم. می ریم سراغ نسخه های اصلی فیلم های ارباب حلقه ها ,البته باید بگم که این مطالبی که مینویسم بیشتر تمرکزش بر روی تایم های فیلم ها وتفاوت های خود فیلم ها هست ,تا بررسی پشت صحنه ها و مخلفات اضافی ای که هر فیلم داره.

خوب می ریم سراغ نسخه های اصلی فیلم ها :

اولین نسخه ای که از فیلم های سه گانه ارباب حلقه ها بر روی DVD منتشر شد .نسخه های سینمایی فیلم های ارباب حلقه ها بود. (نسخه سینمایی یا همان نسخه Theatrical Edition فیلم ها ) .

* تایم های نسخه های سینمایی فیلم ها طبق اطلاعات سایت های معتبر انگلیسی (آی ام دی بی , ویکی پدیای انگلیسی و .... .) در ادامه می آرم. البته باید خدمت دوستان بگم که من خودم نسخه های مختلفی که از فیلم ها رو دارم ,دونه به دونه و با صبر وحوصله زیاد به عینه بررسی و محاسبه کردم و به این نتیجه رسیدم که این تایم های مختلف که سایت های معتبر آوردند ,تایم های کل فیلم هست یعنی خود فیلم به اضافه تیتراژ های ابتدا وپایان آن .

* خلاصه مطلب این که که این تایم ها به جز خود فیلم شامل تیتراژ ها هم میشه. که این امر شامل کلیه نسخه های فیلمهای سه گانه می شود .

وحالا تایم ها ی فیلم ها( نسخه های سینمایی با احتساب تیتراژ های فیلم ها ) :

قسمت اول ( یاران حلقه ) : 178 دقیقه

قسمت دوم ( دو برج ) : 179 دقیقه

قسمت سوم ( بازگشت پادشاه ) : 201 دقیقه

* دومین نسخه هایی که از فیلم های ارباب حلقه ها منتشر شد ,نسخه های اکستدد ادیتیشن ( Extended Edition ) فیلم ها بود که نسخه هایی کامل تر وتخصصی تر بودند. نسخه های اکستندد ادیتیشن فیلم های ارباب حلقه ها تفاوت های چشمگیری با نسخه های سینمایی دارند. این نسخه ها به گفته خود پیتر جکسون بیشتر برای علاقه مندان خاص وهمینطور طرفداران حرفه ای تالکین تدارک دیده شدند. لاین داستان های فیلم های اکستدد با سینمایی بسیار تفاوت دارد.

برای مثال در نسخه سینمایی بعد از این که بخش پرولوگ ابتدای فیلم تمام میشود, ادامه داستان دقیقا از جایی شروع میشود که فرودو زیر یک درخت نشسته و در حال خواندن کتاب هست که ناگهان صدای آواز گندالف رو میشنود و به سمت گاندولف می دود .

اما در نسخه اکستندد بعد از پایان بخش پرولوگ, فیلم با دیزالو از روی نقشه شایر وسرزمین میانه که در خانه بیلبو هست شروع میشود وقبل از انکه فرودو و رفتنش به سمت گاندولف رو نشون بده .ابتدا مقدمات واطلاعاتی از هابیت ها و زندگیشان وهمینطور سرزمین شایر از زبان بیلبو نقل میشود.

در واقع نسخه های اکستندد فیلم های ارباب حلقه ها بایک ریتم دیگر ومتفاوت از نسخه سینمایی تدوین شده اند.

وحالا تایم های نسخه های اکستندد ادیشن ( Extended Edition ) فیلم ها رو بررسی می کنیم :

قسمت اول ( یاران حلقه ) : 208 دقیقه

قسمت دوم ( دو برج ) : 223 دقیقه

قسمت سوم (بازگشت پادشاه) : 251 دقیقه

* سومین نسخه ای که از فیلم های سه گانه ارباب حلقه ها منتشر شد . نسخه اسپشیال اکستندد ادیتیشن ( Special Extended Edition ) فیلم ها هست. تفاوتی که این نسخه با نسخه اکستندد ادیشن فیلم ها دارد ,یکی این هست که پشت صحنه های اضافی تر وتخصصی تری از نسخه اکستندد ادیشن دارد. ویک تفاوت که مربوط به خود فیلم ها هست . واونهم تفاوت تایم نسخه اکستندد ادیشن با نسخه اسپشیال اکستندد ادیشن هست . فیلم های نسخه اسپشیال کمی طولانی تر از نسخه اکستندد هستند. در پایان تیتراژ فیلم های اسپشیال کستندد ادیتیشن , بخشی هست با عنوان Lord of the Rings fan-club members که در آن اسامی اعضای کلوب طرفداران ارباب حلقه ها نمایش داده می شود. این بخش ها کمی طولانی هستند وبرای هر قسمت فیلم علاوه بر تیتراژ اصلی در حدود دوازده یا سیزده دقیقه هست.

و حالا به بررسی تایم های نسخه های اسپشیال اکستندد ادیشن فیلم ها می پردازیم :

قسمت اول (یاران حلقه ) : 228 دقیقه

قسمت دوم ( دو برج ) : 235 دقیقه

قسمت سوم ( بازگشت پادشاه) : 263 دقیقه

* آخرین نسخه ای که از فیلم های ارباب حلقه ها منتشر شده ,نسخه اسپشیال اکستندد بلوری ادیتیشن ( Special Extended Blue-ray Edition ) فیلم ها هست . این نسخه از فیلم از نظر تایم با نسخه اسپشیال اکستندد ادیتیشن یکی هست وتفاوتی ندارد. اما به گفته دوست عزیزمون کاربر لرد الروند , در این نسخه از فیلم شاهد افزایش بسیار زیاد کیفیت فیلم هستیم . که هر فیلم بر روی دو دیسک 50 گیگابایتی بلوری عرضه شده هست. وباز هم به قول لرد الروند ,وقتی این نسخه رو میبینیم انگار یک ارباب حلقه های جدید تماشا می کنیم. ویک تفاوت دیگر این نسخه با نسخه های قبلی در کامل بودن پشت صحنه ها ومستند هایی هست که از فیلم ها ساخته شده هست .یعنی تمامی پشت صحنه هایی که از ابتدای ساخت سه گانه فیلمبرداری شده به همراه سایر اضافات ومخلفات در این مجموعه یک جا جمع شده هست .

تایم های فیلم های نسخه اسپشیال اکستندد بلوری ادیشن اینها هستند :

قسمت اول (یاران حلقه ) : 228 دقیقه

قسمت دوم ( دو برج ) : 235 دقیقه

قسمت سوم ( بازگشت پادشاه ) : 263 دقیقه

* پس با این حساب ,چهار نسخه از فیلم های سه گانه ارباب حلقه منتشر شده هست که شامل :

1. نسخه سینمایی ( Theatrical Edition )

2. نسخه اکستندد ادیتیشن ( Extended Edition )

3. نسخه اسپشیال اکستندد ادیتیشن ( Special Extended Edition )

4. نسخه اسپشیال اکستندد بلوری ادیشن ( Special Extended Blue-ray Edition )

می باشد , که تفاوت های هر کدام از نسخه ها با یکدیگر بیان شد.

با تشکر

الندیل پسر آماندیل ,فرمانروای پادشاهی متحد آرنور و گاندور

بسیار عالی بود . الندیل جان . خیلی ممنون .

من تاز نسخه اکستند گیر آوردم

زمان یاران حلقه : 3 ساعت و 48 دقیقه

زمان اتحاد دو برج : 3 ساعت و 35 دقیقه

زمان بازگشت پادشاه : 4 ساعت و 23 دقیقه

یکی به من بگه که اینا نسخه اکستند اصلی هستن یا نه؟

نسخه اکستندد بازگشت پادشاهی که من هم دارم همینه برو حالشو ببر .

ولی بقیشو ندارم.

فیلم اول و سوم نسخه های اکستندد هستند اما فیلم دومی که داری یعنی دو برج نسخه اکستندد نیستش . زمان نسخه اکستندد فیلم دو برج 3 ساعت و 55 دقیقس.

فیلم اول و سوم نسخه های اکستندد هستند اما فیلم دومی که داری یعنی دو برج نسخه اکستندد نیستش . زمان نسخه اکستندد فیلم دو برج 3 ساعت و 55 دقیقس.

با سلام خدمت دوستان

فرهاد ,دوست عزیز یکبار دیگه دقیق نگاه کنید وببینید که تایم دو برج که دارین چقدره ؟؟؟؟ احتمالا مال شما نسخه اسپانیول فیلم هست.تیتراژ فیلمتون چجوری شروع میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا عبارت د لورد آو د رینگز میاد یا این عبارت :

el señor de los anillos

؟؟؟؟؟؟؟

شاید هم به این خاطره که در نسخه شما بخش تیتراژ آخر فیلم رو حذف کردند؟؟؟؟؟؟!!!!!!! چون بعضی از سایت هایی که فیلمو برای دانلود میزارند بخش تیتراژ فیلمو مهم حساب نمی کنند وحذفش می کنند!!!!!!!!.

خوب فیلم اول و سوم شما نسخه اسپشیال اکستندد ادیتیشن هست .( برای توضیحات بیشتر به پست قبلی که زدم مراجعه کنید .در اون پست به طور کامل شرح دادم.) .اما فیلم دوم هم بازم اکستنده ,چون مدت نسخه سینمایی 179 دقیقه هست ,اما مال شما میشه 215 دقیقه .

به احتمال بسیار قوی که میدم, فیلم دو برجی که شما دارید بخش تیتراژ پایانی فیلم رو حذف کردند.چون بنده هم یه نسخه MKV از فیلم دو برج دارم که مدت زمانش 215 دقیقه هست و در پایان فیلم پس از نمایش نام کارگردان وفیلمنامه نویسان وهمینطور عبارت ساخته شده بر اساس کتاب جی آر آر تالکین ,بقیه تیتراژ فیلم رو بریدند.

سلام

فرهاد جان نگفتی مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟ فیلم رو چک کردی ببینی مشکل از چیه؟؟؟؟؟ ممنون می شم جواب بدی؟؟؟؟؟

سلام

فرهاد جان نگفتی مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟ فیلم رو چک کردی ببینی مشکل از چیه؟؟؟؟؟ ممنون می شم جواب بدی؟؟؟؟؟

سلام به

الندیل پادشاه انسان ها

رفتم دیدم ! :-bd آخرش تیتراژ پایانی نداشت

پس با این حساب قسمت دوم فیلم : دو برج ,که شما دارین نسخه اکستندد هست .و بخش طولانی تیتراژ از فیلم شما بریده شده هست .وبه همین علت تایم فیلم شما 215 دقیقه هست.

فیلمنامه کامل قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها:یاران حلقه ,خدمت همه دوستان عزیز:

LordoftheRings1-FOTR (1).pdf

سلام استل جان

این صحنه های پخش نشده رو م چطور میشه که ببینیم؟

قربانت راهنماییمون کن

سلام استل جان

این صحنه های پخش نشده رو م چطور میشه که ببینیم؟

قربانت راهنماییمون کن

سلام

می تونین از این جا بعضیاشونو دانلود کنین. خیلی دیدنی و وسوسه انگیز هستن:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=29586

سلام این ترتیب صحنه های اضافه شده بازگشت پادشاه رو درست کن حال کنیم

دوستان این صحنه ها فقط فیلمبرداری شدن و خیلی هاشون منتشر نشدن. حتی از خیلی هاشون هم خبر نداریم! پس لیست درست کردن از همشون واقعا عاقلانه و شدنی نیست.

اما در صفحات قبلی همین تاپیک مکرر درمورد صحنه ها بحث شد لطفا برای اطلاعات بیشتر پست های قبلی رو بخونید مثل این:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=746&view=findpost&p=44166

سلام این ترتیب صحنه های اضافه شده بازگشت پادشاه رو درست کن حال کنیم

همون طور که جناب تور گفتن، بسیاری از این ها هنوز منتشر نشدن! لینکایی که براتون گذاشتم رو حتما سر بزنین و دان کنین. شاید اون ها تنها ویدئو های منتشر شده باشن.

توی پست های بالایی هم اطلاعات مفیدی اومده.

ببینید دوستان اینجا ایرانه و چه بخوایم و نخوایم فیلم سانسور میشه

مورد بعد اینکه من سانسور رو خیلی قبول دارم چون خانواده میبینن

تو که میخوای نسخه اصلی بخری و ببینی خیلی راحت میتونی این کار رو بکنی

بیایید این واقعیت رو قبول کنیم طرفدارن نسخه سانسور خیلی بیشترن

من به شخصه فیلم دوبلاژ شده دوست ندارم

در مورد نسخه SEE هم نظر من اینه اول میان یه نسخه عادی میدن بیرون یعنی همون نسخه سینمایی بعدش میان میگن نسخه اکستندد رو هم بخرید

قصد فقط فروش خودشونه و نه بیشتر

از نظر من چندان صحنه های جذابی به فیلم تو نسخه اکستندد اضافه نمیشه

البته این فقط نظر منه ها

به در خواست دوست عزیز لگولاس :

https://arda.ir/forum...p?showuser=1579

فیلمنامه کامل قسمت دوم وسوم سه گانه ارباب حلقه ها رو برای دانلود می زارم.

فیلمنامه قسمت دوم وسوم ارباب حلقه ها به ترتیب :

LordoftheRings2-TTT.pdf

LordoftheRings3-ROTK.pdf

آقا الان من قاطی کردم!

کامل ترین نسخه چیه؟؟؟

میتونم از بیرون گیربیارم؟؟یا فروشگاهی چیزی خودتون سراغ دارید که این نسخه هارو داشته باشه؟؟

رادا کامل ترین نسخه نسخۀ اکستندده. می تونی خیلی راحت گیر بیاریش. از فروشنده تایمشون رو بپرس اگه هر قسمت بالای سه ساعت بود اکستندده.

بچه ها توی پستای قبلی این تاپیک که قدیمی بود حرف از انتشار نسخه ی ultimate از ارباب حلقه ها زده شده بود توی سال 2015 (که الان چند روزه واردش شدیم)

میخواستم ببینم چه قدر این حرف صحت داره. کسی اطلاعاتی داره ؟

تازه انتظارمون برای رسیدن هابیت قسمت سه داره تموم میشه

باز باید درد انتظار رو تجربه کنیم یعنی؟ :|

خود پیتر جکسون تو کمیک کن امسال وقتی ازش سوال شد ایا صحنه هایی از ارباب حلق ها هست که ما اصلا ندیده باشیم و در اینده قصد داشته باشین یه نسخه با صحنه های طولانی تر بیرون بدید پیتر در جواب گفت:بله نمونه اش اولین دیدار ارون و اراگورن هست که تو تریلر دو برج دیدینش ولی اون صحنه رو حذف کردیم شاید در اینده یه نسخه ی طولانی تر بیرون بدیم چندسال پیش هم گفته بود اگر قرار این نسخه ی طولانی تر بیرون داده بشه به صورت جداگانه بیرون داده میشه و به شکل یه کلیپ نه اینکه مثل نسخه ی اکستند تو فیلم صحنه های اضافی رو بذاریم.

فعلا باید منتظر باشیم چون هر نسخه جدیدی بخواد بیاد بدون شک پس از پایان یافتن کار پیتر با سه گانه هابیت خواه بود یعنی پس از انتشار نسخه اکستندد هابیت 3 در اواخر سال 2015 . تقریبا شکی دراین نیست که استودیو پس از این زمان پکیجی را بیرون خواهد داد که شامل نسخه های اکستندد سه گانه ارباب حلقه ها و هابیت با هم خواهد بود . شاید سکانسهای حذف شده و موارد اضافه دیگه هم را با همین پکیج منتشر کنن و شایدم انتشار این سکانسها به زمان دیگه ای موکول بشه

من تا حالا به این موضوع تو سایت بر نخورده بودم ولی اگه اسپم بود مدیران عزیز خودشون زحمتشو بکشن

آیا میدانستید در قسمتی از فیلم دوم ارباب حلقه ها فارامیر اینده فرودو رو درصورت نابود نشدن حلقه به صورت مکاشفه میبینه که متاسفانه یا خوشبختانه این قسمت جز حذفیات بوده

post-3542-0-17510700-1425826650_thumb.jp

قسمت سوم هابیت با نداشتن تمامی سکانس ها ضربه زیادی بهش وارد کرد مسئله ای که در دو قسمت قبلی هم محسوس بود ولی نه در این حد به خصوص که قسمت سوم بیش از 60 درصدش سکانس های جنگی بوده به نظرم اگر این قسمت دیگه نسخه اکستندد نداشت و به طور کامل در سینما ها اکران میشد بهتر بود .

یعنی ارباب حلقه ها، طولانی ترین نسخش Blu-ray Extended Edition هست؟

یعنی ارباب حلقه ها، طولانی ترین نسخش Blu-ray Extended Edition هست؟

طبق چیزی که ویکیپدیا نوشته و همچنین نسخه های اکستند نهایی که در اختیار دارم زمان اکستندد ارباب حلقه ها از ابتدای فیلم که شروع به پخش میشه تا آخرش که لیست بازیگران، تهیه کنندگان و ... تموم میشه این طوره:

یاران حلقه : 3 ساعت و 48 دقیقه و 17 ثانیه

دو برج: 3 ساعت و 55 دقیقه و 24 ثانیه

بازگشت پادشاه: 4 ساعت و 23 دقیقه و 16 ثانیه

همچنین، از صحبت های دوستان فهمیدم این نسخه ی بلو -ری نهایی که آخر از همه روانه بازار شده هم همین زمان ها رو داره. با این تفاوت برخی از اشتباهات فیلم که گفته شده بود مثل: ناهماهنگی جزیی سکانس های نسخه ی سینمایی و نسخه اکستندد، برطرف شده.

;)

نسخه اکستندد هابیت هم بیرون اومده؟

اگه میشه تفاوتهای اکسنتدد هابیت و غیر اکستنددش رو بگید ممنون

نسخه اکستندد هابیت هم بیرون اومده؟

اگه میشه تفاوتهای اکسنتدد هابیت و غیر اکستنددش رو بگید ممنون

نسخه اکستندد هابیت1و2 منتشر شده ولی نسخه اکستندد هابیت3 هنوز منتشر نشده.نسخه اکستندد و سینمایی که تفاوت زیادی باهم دارن باید خودتون ببینید.فقط این رو بگم:نسخه اکستندد «هابیت: سفری غیر منتظره»۱۳ دقیقه بیشتر از نسخه سینمایی و نسخه اکستندد برهوت اسماگ ۲۵ دقیقه بیشتر از نسخه سینمایی میباشد.همچینین نسخه ی اکستندد Hobbit: The Battle of the Five Armies (هابیت: نبرد پنج ارتش)30 دقیقه صحنه ی اضافی خواهد بود.

نسخه اکستندد هابیت1و2 منتشر شده ولی نسخه اکستندد هابیت3 هنوز منتشر نشده.نسخه اکستندد و سینمایی که تفاوت زیادی باهم دارن باید خودتون ببینید.فقط این رو بگم:نسخه اکستندد «هابیت: سفری غیر منتظره»۱۳ دقیقه بیشتر از نسخه سینمایی و نسخه اکستندد برهوت اسماگ ۲۵ دقیقه بیشتر از نسخه سینمایی میباشد.همچینین نسخه ی اکستندد Hobbit: The Battle of the Five Armies (هابیت: نبرد پنج ارتش)30 دقیقه صحنه ی اضافی خواهد بود.

میدونید نسخه اکستندد نبرد پنج سپاه کی میاد؟ چون تا گرفتن اکستندد صبر کردم و هیچ صحنه و عکسی از فیلم ندیدم ;) (دارم میمیرم :D)

خیلی ممنون

اگه ممکنه حد اقل یکی از تفاوت هاشونو رو بگید تا بفهمم نسخه ای که دارم اکستندده یا نه

میدونید نسخه اکستندد نبرد پنج سپاه کی میاد؟ چون تا گرفتن اکستندد صبر کردم و هیچ صحنه و عکسی از فیلم ندیدم ;) (دارم میمیرم :D)

این پست رو مطالعه بفرمایید:

https://arda.ir/forum...indpost&p=71109

خیلی ممنون

اگه ممکنه حد اقل یکی از تفاوت هاشونو رو بگید تا بفهمم نسخه ای که دارم اکستندده یا نه

از مدت زمان فیلم هم میشد فهمید:

هابیت سفری غیر منتظره(نسخه اکستندد):182 دقیقه با تیتراژ

هابت برهوت اسماگ(نسخه اکستندد):187 دقیقه با تیتراژ

ولی یه چندتایی رو هم مثال میزنم:

هابیت1:خرید کردن بیلبو بگینز در بازارچه شایر در نسخه اکستندد هست ولی در نسخه سینمایی نیست.

هابیت2:دیدار گندالف و تراین(پدر ثورین) در نسخه اکستندد هست ولی در نسخه سینمایی نیست.

توی پست های قدیمی تر همین تاپیک دوستان گفته بودند احتمالا صحنه های حذف شده ارباب حلقه ها و هابیت اواخر 2015 منتشر میشه

کسی خبر داره که آیا این حذفیات بلاخره منتشر میشن یا نه؟

یا شایعه بوده؟؟

سلام .آقا بالاخره معلوم شد که نسخه ultimate از اراب حلقها کی منتشر میشه .

سلام خسته نباشید

نسخه اکستند فیلم رو که 682 دقیقه بود رو تماشا کردم ولی تو ویکیپدیا زده اکستندد بلوری 727 دقیقه جریان چیه !

تو سایت امازون کالکشن بلوریشو پیدا کردم تو کامنتا زده

(Part 1: 105 minutes; Part 2: 123 minutes  قسمت اول

Part 1: 107 minutes; Part 2: 129 minutes قسمت دوم

Part 1: 128 minutes; Part 2: 135 minutes  قسمت سوم

که جمع اعداد میشه 727 دقیقه

میخواستم ببینم بخرم نخرم ؟

نسخه Special Extended Blue-ray Edition از نظر كيفيت صدا و تصاوير بهتر از بقيه نسخه هاست وگرنه از لحاظ تايم خود فيلم فرقى نداره. من اين نسخه رو دارم واقعا از نظر كيفيت عاليه

اين دو پست رو هم حتما بخونيد:

در در 29/12/2008 at 1:45 AM، teoden گفته است :

در مورد آهنگ ها بايد بگم که چون سيستم دوبله ی ايران آنالگه توی کار دوبلاژ بضی مواقع آهنگ متن فيلم خراب ميشه بد يه آهنگ ديگه رو جاش ميزارن!

صدای بعضی قسمت ها مثل جاهایی که صدا  زنده ضبط شده رو نمیشه دوبله کرد تو دوبله های انالوگ صدای ارجینال پخش میشه وموقع دیالوگ ها ولوم صدای ارجینال کم میشه که مثلا اگه همزمان با موسیقی متن دیالوگی هم وجودداشته باشه ممکنه یکم به مشکل برخورد کنند که معمولا لحظه دیالوگ ها آهنگ قطع میشه یا خیلی ولوم کم میشه که اگه کامل قطع نشه با کمی دقت ممکنه صدای ارجینال دیالوگ روهم بشه شنید ولی اگه آهنگ به تنهایی پخش بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش بیاد دوباره میتونن اون قسمت رو مونتاژ کنند بنابراین فکر نمیکنم تعویض آهنگ ها همچین دلیلی داشته باشه معولا تعویض آهنگ زمانی انجام میدن که موسیقی متن تنها موزیک نیست و کلام هم داره و معنی فارسیش جز موارد سانسوره

در در 29/12/2008 at 1:43 AM، بورومیر گفته است :

در جایی دیگه هست که وقتی یاران حلقه به در دروازهای موریا میرسن گاندالف باید بگه ملون تا دروازه باز بشه ولی کسی که جای گاندالف حرف میزنه میگه ملور که اشتباس.از اینجور اشتباها در دوبله وجود داره.البتّه باید بگم صداهای دوبلورهای ایرانی عالی. مثلاً خود Christopher Lee صدای عالی داره و من فکر می کردم کی میتونه جای سارومان که دارای صدای عالی باشه صحبت کنه ولی بعداً که فیلمُ بصورت دوبله دیدم واقعاً خوب بود.

اشتباه شنیداری ممکنه وجود داشته باشه کلمه دقیق رو فقط تو زیرنویس انگلیسی میشه پیدا کرد و روی شنیدار و زیرنویس فارسی نمیشه حساب کرد امابعضی جاها کلا جمله بندی و معنی جمله رو به خاطر مشکلات سانسورینگ عوض میکنند گاهی هم کلا فیلم نامه رو تغییر میدن  اگه کسی فیلم سواربی سر  رو از تلویزیون دیده باشه همونجا که جانی دپ ظاهرا سوار رو پیدا کرده بود عازم خونه شد فیلم رو تموم میکنند یعنی داستان فیلم کلا تحریف شده که درمقابل همچین مواردی بی انصافیه تلفظ اشتباه ایراد بگیریم البته از اونجا به بعد فیلم صحنه زیادی داره  که طبق قانون سانسور امکان پخشش وجود نداره که به نظر من  همچین فیلم هایی رو نباید دوبله کنند چون خود سانسور به نحوری خیانت در امانته چه برسه به تحریف داستان

دوبله های کشورهای دیگه رو اگه ببینید در مقایسه با دوبله ایران اصلا حرفی واسه گفتن ندارن ایران تو دنیا مقام دوم رو تو دوبلاژ داره که انصافا هم حقشه

البته کسی که اهل فیلم بازی باشه هیچ وقت فیلم دوبله تماشا نمیکنه الان با تکنولوژی های صدابردادی سه بعدی وچند کاناله نقش صداگزاری تو فیلم خیلی مهم شده و درحدجلوه های ویژه وتصویر برداری تو کیفیت فیلم تاثیر داره مخصوصا تو ژانرهای هیجانی و احساسی و از همه مهم تر ژانر ترسناک

در در 29/12/2008 at 1:45 AM، اله سار گفته است :

آشیل عزیز میدونی بدشانسی در این مورد چی بود ؟ اینکه یه برنامه تخصصی فیلم (مثل سینما 1و ...) این فیلمها رو پخش نکرد بلکه به جشنواره های شبکه دو رسید که تکلیف اونا هم معلومه! و گرنه سابقه پخش فیلم طولانی وجود داره(مثلا مسیر سبز و ...) . بهر حال تیکه تیکه کردن فیلمی که اینهمه روش زحمت کشیده شده اصلا جالب نیست ولی خوب از سیمای ما هم انتظار بیشتر از این نمی ره. موفق باشی

مخاطب شبکه های سراسری عموم مردم هستند و سیاست برنامه هاشون برای اکثریت مخاطباشونه که با این حساب دوقسمتی کردن فیلم ها مناسب ترین گزینه بود الان دیگه سینما استاندارد زمانی داره و خود فیلم های سینمایی هم گاهی دوقسمت میشه اونم با اختلاف چندین ماه اکران میشن اگه ارباب حلقه ها ده سال دیرتر ساخته میشد هم همینطور اکران میشدند فروششونم دو برابر میشد

در در 29/12/2008 at 1:44 AM، بورومیر گفته است :

این موضوع فقط درباره فیلم ارباب حلقه ها نیست

وقتی یک فیلم نامه برای ساخت  تصویب میشه اونو بصورت کامل میسازند و تا اخره کار هم  اندازه دقیق زمان فیلم مشخص نمیشه فیلم هایی که شبکه های خصوصی میسازند یا توسط ارگان های مختلف با اهداف تبلیغاتی ساخته میشند فقط یک نسخه از فیلم وجود داره 

اما تمام فیلم هایی که با اهداف تجاری و برای اکران در سینما ساخته میشه محدودیت زمانی دارند (اعدادی که میگم فرضیه) فرضا سینما هر دو ساعت رو به یک سانس اختصاص میده پس مدت کل فیلم به همراه زمانی که برای جابجایی تماشاچی ها برگرداندن فیلم آپارات به اول فیلم در نظرگرفته میشه نباید از دوساعت تجاوز کنه اگه از این حد بیشتر باشه بایدبخش هایی  از فیلم اجبارا سانسور بشه ولی به هرحال برای اون صحنه ها زحمت کشیده شده و جزئی از فیلمنامه هستند بنابراین چند ماه بعد از اکران در سینما نسخه کامل به صورت  dvd و Blu ray  به بازار ارائه میشه که همونطور که دوستان اشاره کردند این موضوع تبدیل به یک سیاست برای بالابردن فروش Blu ray و dvd شده چون کسی  که توسینما مجذوب فیلم شده وقتی میشنوه که نسخه نهایی کامل تره حتما برای خرید نسخه نهایی ترغیب میشه

اما نسخه سینما فقط تو سینما اکران میشه دلیل این که برای بعضی از فیلم ها هر دونسخه در دسترس وجود داره اینه که بعضیا با دسترسی به نسخه سینما به صورت غیر قانونی فیلم رو توزیع میکنند نسخه هایی که بلافاصله بعد از اکران توزیع میشه به همین صورته

یه سوال:D

احیانا لی پیس(تراندویل) توی هابیت ۲ نسخه اکستندد پارت جدیدی نداشت؟؟آخه تو فیلمی که من دارم دیدار گندالف و تراین هست ولی از تراندویل چیزی نیست درصورتی که من خیلی از پشت صحنه هایی که ازش دیدم مربوط به اکستندد هابیت 2 ئه:|نمیشه که نصفه باشه اکستنددم:-w