من کسایی از ارباب حلقه ها که الان یادمه رو میگم.
1.فرودو:بچه بودم دوسش داشتم.قیافه ش مظلومه ولی به عنوان قهرمان داستان واقعا خیلی پررنگ نبود.البته احتمالا عمدا هم اینطور پرداخته شده ولی بعضی جاها واقعا حرص در آر میشد :D .ولی هر چیم که محبوبیتش کم باشه نمیشه ازش چشم پوشی کرد.مخصوصا وقتی که دستش رو گالم گاز گرفت و قطعش کرد :| یا صحنه ی اوج داستان (از نظر من) که بالاخره حلقه رو نابود کرد.
2.سم:عالی بود این آقا D: بعضی وقتا...در واقع خیلی وقتا حسرت میخوردم چرا حلقه به سم داده نشد.سم یه دوست با معرفت.خدمتگذار وفادار.یه آدم متعهد به قولشه.به خاطر قولی که به گاندالف داده بود داشت تو آب خودشو غرق میکرد اما حاضر نشد فرودو رو تنها بذاره.و همچنین یه روح پاک و عاشق داره.مثلا اشتیاقشو برای دیدن الفا ببینین.البته هر چیم باشه یه هابیته با همون اخلاقای پایه شون.اما تو فیلم لوتر دوست داشتنی ترین هابیت در نظر منه.
3.مری و پپین:طنز داستان بودن و در قالب همون طنز چیزای زیادی یادمون دادن.مقاومت زیاد اونم تو چنگ اورکا! وفاداری به دوستاشون و البته ارتباطشون با چوب ریش
4.آراگورن:از اونایی بود که هیجان و شجاعت به آدم تزریق میکرد.یعنی هر جا اتفاق بدی میافتاد این بشر درستش میکرد.
5.گاندلف:راستش...فقط ابهت دوست داشتنیشو میتونم توصیف کنم.اصلا برای من حسابش از بقیه جداست. گذاشتمش رو تاقچه فقط با لبخند نگاش میکنم ~x( نمیدونم کسی منظورمو میفهمه یا نه! ~x(
6.بورومیر:اول داستان بهش مشکوک بودم.همش میگفتم این ناخالصی داره تو وجودش ولی وقتی با اورکها جنگید.اونجوری تو شیپورش دمید و شجاعانه مرد داشت اشکم در میومد :| واقعا جنگجوی وطنش بود بورومیر.
7.آرون:فقط میتونم بگم عشق منه این دختر.باباشم همچنین.
8.مهم تر از همه لگولاس !! و گیملی:لگولاس واقعا با اون موهای طلایی و کمان الفیش شخصیت مورد علاقه ی من تو فیلماست.و گیملی بامزه و سرسخت هم که رفاقت زیبایی رو با لگولاس داشت.دوتاشون بنظرم بعد از مری و پیپین طنز قشنگی رو میتونستن به داستان بدن.مخصوصا گیملی
پ.ن:ببخشید اگه خیلی شد :D