بیوگرافی و فیلمو گرافی بازیگران ارباب حلقه ها

تعداد پست‌ها: 186

همونطوری که قبلا هم گفتم، البته مطمئنا خیلیهاتون قبل از گفتن من خبر داشتید، که پیتر جکسون توی مصاحبه ای گفته بود که کریستوفر لی تنها بازیگری بود که اصلا نیازی نبود تا راجع به نقشش براش توضیح بدم. چون کریستوفر از سن 15 سالگی تا الان (که نمیدونم چند سالشه) هر سال یک بار کل کتاب لوتر رو خونده.

با این وجود نظر بورومیر توی یکی از بحثهاش من رو واقعا توی فکر فرو برد که چی میشد اگر به جای کریستوفر لی، یکی مثل آل پاچینو نقش سارومان رو بازی میکرد. البته اگر خود آل پاچینو میخواست بازی کنه دو تا مشکل پیش میومد. اولا که توی آیزنگارد پر از دود میشد چون حالا دیگه پاچینو به جای سیگار میتونست تا دلش بخواد چپق دود کنه و ثانیا اینکه ارباب حلقه ها به صورت فیلمی برای افراد بالای 18 سال در میومد از بس که پاچینو کلمات رکیک توش استفاده میکرد.

نظر شما چیه؟

به نظر من توی یه همچین فیلم هایی نباید از ستارگان آنچنانی استفاده کرد . که پیتر جکسون هم همین کارو کرد. فرض کنید به جای ویگو مورتنسن تام کروز رو انتخاب می کردن.

آره باهات موافقم آرون من هم از آن آهنگ توی مانت دوم خیلی خوشم اومد...در مورد کریستوفر لی هم خیلی خوب بازی کرده ... در جنگ ستارگان اپیزود 2 ,3 هم نقش کونت دوکو به عنوان یک سیث لورد را خیلی بازی کرده است...خیلی بازیگر توانایی است...

هالبارد عزيز کریستوفر لی الان 85 سالشه وبه نظر من كسي بهتر از او نمي توانست نقش سارومان را بازي كند البته او يك بازيگر بزرگ محسوب مي شود و من با نظر لگولاس در توانا بودن موافقم . کریستوفر لي برا ي سال 2006 در فيلم پاپ ژان پل دوم در نقش يك كاردينال ايفاي نقش مي كند.

دوستان اگر موافق باشند ليست فيلمها ي کریستوفر لی را ميگذارم و به نظر من هم كسي بهتر ازاو در نقش سارومان ظاهر نميشد مخصوصا صداي او كلا مرا ياد سارومان مي اندازد.

همه اینها که گفتید درست. البته بجای ویگو اگر از تام کروز استفاده میکرد من هیچوقت طرف لوتر هم نمیرفتم. ولی فکرش رو بکن: به جای کریستوفر لی، آل پاچینو، به جای شون بین، راسل کرو، یا به جای بازیگر نقش تئودن، رابرت دنیرو بود. یا به جای لیو تایلر مثلا میلا یووویچ بازی میکرد. هریسون فورد در نقش ارباب الروند. وای. چه شود. کلکسیون میشه.

به شدت مخالفم!

آره باهات موافقم آرون من هم از آن آهنگ توی مانت دوم خیلی خوشم اومد...در مورد کریستوفر لی هم خیلی خوب بازی کرده ... در جنگ ستارگان اپیزود 2 ,3 هم نقش کونت دوکو به عنوان یک سیث لورد را خیلی بازی کرده است...خیلی بازیگر توانایی است...

البتّه من نمی دونم که غلط املائیه و یا چیز دیگه . من که copy-paste کردم. با اینحال تا اونجا که من می دونم و به یاد دارم کنت دوکو و لرد سیث با هم فرق می کنن. کنت دوکو را در ابتدای فیلمِ انتقامِ سیث(اپیزود 3)، آناکین اسکای واکر به تحریکِ خود ِسیث می کشه. و خوب، خود سیث هم که سرِِ آخر خودشو امپراتور نامگذاری می کنه و بقیه اش را هم که حتماً می دونید!

البتّه من نمی دونم که غلط املائیه و یا چیز دیگه . من که copy-paste کردم. با اینحال تا اونجا که من می دونم و به یاد دارم کنت دوکو و لرد سیث با هم فرق می کنن. کنت دوکو را در ابتدای فیلمِ انتقامِ سیث(اپیزود 3)، آناکین اسکای واکر به تحریکِ خود ِسیث می کشه. و خوب، خود سیث هم که سرِِ آخر خودشو امپراتور نامگذاری می کنه و بقیه اش را هم که حتماً می دونید!

Mas جان اگه 6 تا اپیزود Star Wars را دیده باشی...باید بدونی که Sith Lord کخ همون که بعدا امپراطور شد چند سری شاگرد داشت...اول اون صورت شاخی یه ( اسمشو یادم نیست ) و بهد کنت دوکو و بعد هم که خود آناکین اسکای واکر...خود برای مثال هم امپراطور و هم آناکین ( Darth Vadar ) جفتشون Sith Lord بودند با این تفاوت که امپراطور استاد و آناکین شاگرد بوده است...در اپیزود 1 هم آخر فیلم می بینی که استاد یودا میگه اون( همون صورت شاخیه که اوبی وان نصفش کرد ) مسلما یک سیث لرد بوده ولی معلوم نیست شاگرد بوده یا استاد...

اگه ابهام دیگه ای پیش آمد دوباره بپرس...

لگولاس از پاسخت ممنون. عامل ابهامی که برای من پیش آمده بود اشتباه تایپی ات بود که خوب می بینم حالا اصلاحش کرده ای. اینطور که تو می گویی sith یک معنای عام دارد و نه خاص. ممنون می شوم اگر معنای برد سیپث را بگویی. من که یک معادل منطقی برایش پیدا نکردم.

اهم! حالا شما ها از جو SW بیاین بیرون!

جالب ترین نکته در مورد کریستوفر لی اگه اشتباه نکنم اینه که تنها شخص از کل دست اندر کاران فیلم بوده مه شخصا تالکین رو ملاقات کرده وبده. و همیشه آرزو داشته که تو فیلما بازی کنه. دلش می خواسته تازه اراگورن باشه اما دیگه یه ذره زیادی پیر شده وبده...شایدم گندالف بود هوم! یادم نیس!

گندالف.. برنارد هیل هم همین نقش رو می خواسته...که هر دو دیگه توانش رو نداشتن...

آره منم فکر می کنم استفاده از هنرپیشه های سرشناسی باعث از حال هوای ناشناخته فیلم کم می کنه. مخصوصاً که ممکنه یه نفر از یکی خوشش نیاد و این روی رابطه اش با فیلم تاثیر بزاره.

یکی از دلایل جذابیت فیلم کم بودن وجود بازیگران پهلوان پنبه ای هالیوود هست.

به نظر منم کسی بهتر از کریستفر لی نمی تونست از پش این نقش بر بیا چون یکی از طرفداران پرو پا قرص تالکین بوده و تا جایی که من میدونم واقعا میخواسته نقش گندالف رو بازی کنه

این پست رو اول می خواستم تو تاپیک الیجا وود تو غعش و ضعف بزنم که چون بویگرافیه تو اینجا میزنم

نام: الیجا جوردن وود

القاب :

الوود , لیج و میمون

قد: 168 سانتیمتر

بیوگرافی:

الیجا جوردن وود در 28 ژانویه 1981 در سدار رپیدس به دنیا اومد..در ایالت آیوا .پدرش وارن و مادرش دبی نام داره. برادری بزرگ تر از خودش به نام زاک داره و یک خواهر کوچک تر به نام هانا ... الیجا دو تا سگ داره , رسکال و و لوون ... در سال هایی که جوان تر بود الیجا در نمایش دادن و تحت تاثیر قرار دادن تماشاگران استعداد خودش رو نشون داد و مادرش تصمیم گرفت که اون رو به برای یک همایش استعداد ها و مدلینگ بین المللی به لس آنجلس ببره ....اون به سرعت جایی کاری برای خودش در دنیای شکوهمند بازیگری پیدا کرد.... به زودی اون در نقش آفرینی در پیام های بازرگانی پیشرفت کرد و بعد نقشی کوچک در تلویزیون... اما اولین باری که نقشی در خور رو بازی کرد در آوالون در سال 90 بود...بازیگری الیجا از اون جا شروع شد... در فیلم هایی مثل بهشت 1991 , رادیو فلایر(1992) و همیشه جوان( 1992) در کنار مل گیبسون ظاهر شد.. بعد از

پسر خوب( 1993) (در کنار مکالی کالکین )در نورث( 1994) بازی کرد... اگر چه به نظر می رسیدشمال در گیشه شکست می خورد الیجا به عنوان تنها نکته مثبت فیلم ستایش شد... در سال 1996 الیجا در باز سازی یک نمایش قدیمی تلویزیونی به نام Flipper بازی کرد و ناگهان قدرت قدیمی خودش رو به دست آورد . بعد از اون در فیلم های بسیاری بازی کرد و قدرت خودش رو در سینما بالا برد....

خیلی از منتقدین شگفت زده بودند که اگر جذب تماشاگران با استفاده از قابلیت های کودکانه یه کار نخنما و تکراریه (مثل خیلی دیگه از باقی بازیگران جوان) اما الیجا ثابت کرد که این موضع فقط اون رو قوی تر کرده .... ضربه عمیق (1998) و استعداد ( 1998 ) فیلم های بعدی اون بودند... الیجا همچنین

در سه تا فیلم دیگه هم بود که اکران نشدن( احتمالا فیلم های بس مزخرفی بودند) ..زنبور ها به هر

حال پرواز می کنند ( در تلویزون جهانی پخش شد) , سیاه و سفید( 1999) و گروه احمق ها(2000

الیجا بعد از اون به سراغ پرژه ای رفت که بزرگترین پروژه فیلم تا زمان حال معروف شده که سگانه لورد آف ده رینگس بر اساس کتاب های جی .آر .آر . تالکین هست...پس از این فیلم ها الیجا به شدت

معروف شد و در فیلم هایی مثل بچه های جاسوس 3: بازی تمام است(2003) درخشش ابدی یک ذهن پاک - در کنار جیم کری , ;کیت وینسلت و کریستن دانست ( 2004 ) کریسمس روی مریخ(2005) شهر گناه ( 2005) هولیگانس(2005) و همه چیز روشنه( 2005 ) بازی کرد...برای سال 2006 در فیلم مامور بازی میکنه و همچنین در انیمیشنی به نام پاهای شاد دوبله می کنه...

نکات حاشیه ای:

اون در مورد لوتر وقتی که داشت در فیل استعداد بازی می کرد شنید..بلافاصله احساس کرد که این میتونه شانس زندگی اون باشه... فیلمسازی به نام جرج هاونگ دوست خانواده وود ... فیلم تست هنرپیشگی اون رو برای لوتر گرفت...... اون فیلم رو از زوایای مختلفی گرفت که برای فیلم نهایی کنار هم قرار گرفتن...اون ها فیلم رو به نیوزیلند برای پیتر جسکون فرستادند و چند ماه بعد اون نقش رو گرفت....

........

گروه موسیقی مورد علاقه اش The Smashing Pumpkins هستش .

.......

صاحب یکی از دو حلقه ایه که در فیلم بودن.. دومی رو اندی سرکیس داره

......

پیانو میزنه

......

از دسمبر 2003 الیجا در نیویورک در آپارتمانی در کنار خواهرش آنا وود زندگی کرده....به هر حال بعد از چند ماه اون به خونه مهمان مادرش در سانتا مونیکا رفت.. کالیفرنیا.. جایی که دیگه در اون زندگی نمیکنه.. اظهار داشته که نتونسته کرایه خونه رو بپردزه از وقتی که زمان خیلی کمی رو اونجا گذرونده ....

......

دو تا از کتاب های مورد علاقش The Hunchback of Notre Dame و هابیت هستند .

.....

به نظرش فرودو بگینز بهترین نقشیه که تا حالا بازی کرده

......

اولین عضو باشگاه رسمی طرفدارن لوتره.

.....

به صورت حرفه ای در حال یاد گرفتن خوانندگیه

.....

آرزو داره که یه کمپانی ضبط موسیقی راه بندازه

....

لنز بی رنگ میزنه.. ( به جای عینک)

.....

در مورد ادرار کردن در چمشه مورد علاقه پیتر جسکون! پس از یک شب نوشیدن.. در ویلینگتون

((داشتیم میرفتیم خونه و چشمه رو دیدیم. دم( دومینیگ موناگهان بازیگری گیملی) و من به چشمه نگاه کردیم و اون گفت که باید چشمه رو فتح کنیم! وقتی رفتیم بالاش دیگه چه کار می تونستیم بکنیم؟)) 11 دسامبر 2003

.

هر کدوم از یاران حلقه یک خلکوبی دارند... عدد 9 نوشته شده به الفی... خلکوبی الیجا زیر سینشه

فیلم مورد علاقش (Harvey (1950 هست

گروه های مورد علاقه اش این ها هستند:

Smashing Pumpkins, the Stone Roses, the Beatles, the Sundays, Black Sabbath, and Verbena.

بقیشم برید اینجا ببینید:

http://www.imdb.com/name/nm0000704/bio

من پوستر جدید ترین کارش رو براتون گذاشتم

http://thecia.com.au/reviews/h/images/h ... ster-0.jpg

http://thecia.com.au/reviews/h/images/h ... ster-1.jpg

برای اطلاع بیشتر در باره ی این فیلم به لینک زیر مراجعه کنید

http://thecia.com.au/reviews/h/hooligans.shtml

نما هایی از فیلم

Green Street hooligans

http://thecia.com.au/reviews/h/images/h ... reet-3.jpg

http://thecia.com.au/reviews/h/images/h ... reet-0.jpg

http://thecia.com.au/reviews/h/images/h ... reet-2.jpg

چندتا فیلم و سریال تلویزیونی هم هست که شرح زیره:

1. بازگشت به آینده 2 1989

2. رابطه خصوصی 1990

3.آواولن 1990

4. ماجراهای هاکلبری فین 1993

5. جنگ 1994

6. فیلیپر 1996

7. طوفان یخ 1997

8. رفص را آغاز کن 1998

9. هیأت علمی 1998

10 برخورد شدید 1999

( بقیه را هم وست عزیز Lycanthrope نوشته اند )

از سریال های او هم می توان به :

1.کودک در شب 1990

2. Day-o 1992

3. الیور تویست (دنیای شگفت انگیز دیزنی) 1997

4. زنبور عسل پشمالو دور می شود 2000

اشاره کرد.

اگر امکان داره در بارۀ ایفای نقش بازیگران ارباب حلقها بحث کنیم.به نظر من که Christopher Lee در نقش سارومان عالی بازی کرد.همچنین Sean Bean در نقش بورومیر.در فیلم دو برج سکانسی که سارومان میگه جهان در حال تغییر است من دیوونۀ این سکانسشم.Christopher Lee عالی بازی کرد.شما هم نظر تونو بگین.

خود پیتر جکسون گفته بود که کریستوفر لی تنها بازیگری بود که اصلا لازم نبود نقشش رو بهش یاد بدم یا راجع بهش توضیح بدم چون خود کریستوفر لی از 15 سالگی هر سال یک بار کل سه جلد ارباب حلقه ها رو خونده بود. خب طبیعیه که به این روونی و زیبایی بازی کنه.

ولی در مورد شون بین به نظرم بیشتر از اون که شون بین بخواد قشنگ بازی کنه خود شخصیت بورومیر جذاب و قویه. یعنی یه جورایی اصلا نمیشد این نقش رو بد بازی کرد.

از سکانسهای دیگه فیلم به نظر من در فیلم یاران حلقه سکانسهایی مانند یاران حلقه در موریا مخصوصآً جنگ گاندالف با بالروگ یا درگیریی بورومیر با یوروک-های.ضمنآً با بازیهای Ian MC Kellen در نقش گاندالف و John Rhys Davies در نقش گیملی و همچنین صدا گذاری برای چوب ریش را John Rhys Davies به عهده داشت. از جلوهای ویژه میتوان به دو مجسّمۀ دروازۀ آراگونات اشاره کرد که شاهکار بود.اگر امکان داره در زمینۀ بازیگری کدوم از بازیگران ارباب حلقها جایزۀ اسکار دریافت کرد؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

بازی گندالف(ian mc kellen) در مقابل بالروگ که گفت اتشه اهريمنيت به تو کمک نميکنه و.....معرکه بود.و بازی سام اون جا که فورودو نزديک کوه هلاکت از حال ميروا سام کولش ميکنه.و بازی کاراکتر گيملی و لگولاس که حرف نداشت.

کلا با این دیالوگ گندالف که میگه:I am the searvent of the secret fire. Wielder of the flame of Anor.The dark fire will not avail you.Flame of Udun خیلی حال میکنم. سارومان هم صحنه سخنرانیش قبل از فرستادن سپاه به هلمز دیپ خیلی خوب از آب در اومده. اما شاهکار فیلم به نظر من دو تا صحنه مشابهه که موقع پخششون احساس میکنم قلبم داره از سینه بیرون میزنه. یکی صحنه رسیدن گندالف به همراه ائومر(توی داستان ارکنبراند) در هلمز دیپ و دیگری هم صحنه رسیدن سواران روهان در نبرد دشتهای پله نوره. خصوصا سخنرانی تئودن قبل از حمله خیلی جذاب و تاثیر گذاره. ضمن اینکه موسیقی هاوارد شور که دیگه ترکونده.

منم این با این دیالوگ گاندالف خیلی حال می کنم: Look To My Coming At First Light,On The Fifth Day,At Dawn Look To The East .For A Wizard Is Never Late,No Is He Early بعد آراگورن میگه: Gandalf.بعد باز گاندالف میگه : He Arrives Precisely When He Means To.بعدشم ائومر میکه : Rohirrim To The King.

فیلم ارباب حلقها برای بازیگران این فیلم بی خطر هم نبوده.به عنوان مثال : John Rhys Davies بازیگر نقش گیملی دورف در یکی از سکانسهای نبرد یکی از انگشتانش بر اثر ضربۀ اسلحۀ سرد کوتاهتر از انگشتان دیگریش شد.در شبکه2 در برنامۀ سینمای حرفه ای که مخصوص پشت صحنۀ فیلمهاست که پارسال پشت صحنۀ ارباب حلقها رو نشون داد.با بازیگران مصاحبه میشد که خود John Rhys Davies انگشت کوتاه شدشو نشون داد.

نه بورومیر جان انگشت شست جان دیویس بازیگر نقش گیملی تو این فیلم کوتاه نشد و در اصل از قدیما انگشت شست اون بریده شده بود! و توی اکستند هم که مصاحبه اونها هست, اون به انگشتش برای این اشاره می کنه که یه خاطره جالب رو تعریف کنه که این بود که پیتر جکسون از کوتاهی انگشت اون اطلاع نداشت. و برای فیلم هم گریمورها براش یه انگشت شست کامل مصنوعی ساخته بودن که کاملا طبیعی بود (شما به انگشت شست راست گیملی توجه کنید که کاملا طبیعیه!) بعد اینطوری پیتر جکسون متوجه نشده بود. اینها هم تصمیم گرفتن سرکارش بذارن, و جان دیویس (گیملی) هم اومد انگشتش رو به طرز فجیعی انگار که خیار پوست میکنه جلوی پیتر جکسون با کارد برید! پیتر هم رنگش پرید و با وحشت 4متر دور شد و داد زد : یکی اینو ببره درمانگاه ! خیلی قیافش توپ شده بود! (تمام این صحنه ها رو نشون میده ها)

مرسی از راهنماییت.

سیاه لشکر فیلم ارباب حلقها که حرف نداشت.ولی همشون واقعی نبودند بلکه مقداریشون واقعی بودند و بقیه توسّط نرم افزارهای خاصّی تعداد سیاه لشکر رو زیاد کرده بودند و به هر کدوم ویژگیهای خاصّی داده بودند.

کدوم از بازیگرهای ارباب حلقها جایزه اسکار دریافت کرد.اگر امکان داره در مورد سابقۀ بازیگران ارباب حلقها خصوصاً Christopher Lee,Ian Mc Kellen,Viggo Mortensen,Sean Beanو... یه توضیحاتی بدین ممنون میشم.

به نظر من بهترین بازی Christopher Lee در قسمت فیلم یاران حلقهست.سکانسی که سارومان با گاندالف می جنگه.بهترین بازی گاندالف در قسمت یاران حلقه بر روی پل خزد-دوم.

کلاً از فیلم یاران حلقه خوشم اود.چون در ابتدا اتحاد یاران حلقه را شاهد بودیم.شما از کدوم فیلم ارباب حلقها خوشتون اومد؟

------------------------------------

دوست عزیز بار چندم است که شما چند پشت پست سر هم می زنید.بارها گفتم سعی می کنم که از پاک کردن ودستکاری پست دیگران خود داری کنم لذا دیگر اینکار را تکرار نکنید.دفعه ی بعد مجبور میشم خودم پستها را یکی کنم.متشکرم.argona

در این شکّی نیست که هنر پیشه های ارباب حلقه ها خوب بازی کردن.ولی من اول اینکه فیلم میخواست ساخته بشه دوست داشتم بازیگرانی مثل: رابرت دِ نیرو بازیگر مورد علاقۀ من در نقش شاه تئودن،راسل کرو در نقش بورومیر،شون کانری در نقش گاندالف،تام کروز در نقش آراگورن،لئوناردو دی کاپیرو در نقش فرودو یا بازیگران مشهور دیگه.ولی من توی سینمای حرفه ای دیدم و شنیدم که به شون کانری پیشنهاد بازیگری در ارباب حلقه ها شده بود.ولی شون کانری چون این داستان رو درک نمیکرد نپذیرفت.ولی رابرت دِ نیرو اگه بود خیلی خوب میشد.

با اینکه نظر شما قابل احترامه ولی این بازیگرانی که گفتی به نظر من بدترین اتنخاب ها برای نقش ها بودند...راسل کرو اگه می خواست نقش آراگورن را بازی کنه باید بک کفش پاشنه بلند به بلندی 30 سانت می پوشید....ولی راسل کرو بدک نیست ولی فکر نکنم توی این سری فیلم ها خوب از آب در بیاد...رابرت دنیرو هم اگه می یومد یه بایند مافیایی از اورک ها درست می کرد...ولی بد ایده ای هم نیست....

اصلا همیشه برای فیلم های باشکوه و بزرگی مثل ارباب حلقه ها بیشتر از هنرپیشه هایی استفاده می کنن که مشهور نباشن یا حدااقل از اون ستاره هایی نباشن مثل تام کروز و غیره که فروش فیلم رو تعین می کنن, اینجوری خود فیلم با همراهی این بازیگرا بیشتر تو چشم میاد به جای یه هنرپیشه خاص. یعنی تو هنرپیشه رو نمی بینی , کاراکتر رو می بینی ! نمیگی یهو : وای الیجاه وود اومد! , بلکه میگی وای فرودو!

من با هیچ کدوم از بازیگرهایی که بورومیر عزیز گفته مخالف نیستم به جز با تام کروز و لئوناردو دی کاپریو. ولی خیلی جالب میشد ها. احتمالا با تصور اینکه توی باقی فیلمهاش، آل پاچینو لحظه ای سیگار از دهنش دور نمیشه توی این فیلم هم اگر نقش سارومان رو بازی میکرد باید سارومان بر اثر سرطان ناشی از کشیدن چپق میمرد. دنیرو اگر نقش تئودن رو بازی میکرد خیلی جالب میشد و با توجه به سابقه راسل کرو در فیلم گلادیاتور که نقش حماسیش رو خیلی خوب بازی کرده بود فکر میکنم از عهده نقش بورومیر خیلی خوب بر میومد. هر چند که شون بین هم بسیار زیبا این نقش رو بازی کرده و فیلمنامه هم خصوصا در صحنه مرگ بورومیر بسیار زیبا نوشته شده.

Sean Bean بازيگر خوبي هستش و هميشه نقش هاي را كه بازي كرده چه كوتاه و چه بلند خو ب بازي كرده نقش برومير يكي از آنهاست كه من خيلي خوشم آمد.مخصوصا همانطور كه هالبارد گفت يلنامه مرگ برمير واقعا زيبا بود ولي فكر نكنم كسي بهتر از Christopher Lee بتونه در نقش سارومان خوب ظاهر شود چو ن اگر بازي او كناربگذاريم صداي او را نمي توانيم بنظرم صداي Christopher Lee همچون سارومان آدم را سحر ميكند

Christopher Lee تمام نقشهای خود را به نحو احسن و جذابیت منحصر به فرد خود بازی می

کند.(به خصوص در نقش سارومان) البته این در مورد Sean Bean هم صدق می کند.

كريستفر لي با بازي در سكانس تخليه ي آيزنگارد , نطق و سخنراني براي جنگجويان يكي از قشنگ ترين سكانس هاي دو برج را مي آفريند.

A new power is rising به طوري كه هيچ بيننده اي طنين صدا و قدرت سارومان كه حاصل تكنيك با لاي صدا است فرا موش نمي كند .

کلا صدای کریستوفر لی محشره . میدونید که یه مجموعه از موسیقی های شعرهای کتاب ارباب حلقه ها از گروه Tolkien Ensamble رو اون خونده ؟ شاهکاااااره! مخصوصا Fall of GilGalad اش! تو سایت هستن برای دانلود.

ممنون آرون .نه نمي دونستم ولي الان كه مي دونم دنبالش مي گردم ..عالي و من اون موسيقي رو هم دانلود مي كنم ازتون تشكر ميكنم.وااااي!

نه نميشه دانلودشون كرد! يعني براي من ممكن نيست.اون شاخه غير فعال است.

جدی؟ ولی تو که رهشناسی باید بشه بازم امتحان کن یه چک میکنم

جدی؟ ولی تو که رهشناسی باید بشه بازم امتحان کن یه چک میکنم

آرون جان، منم همین مشکلو دارم ........هیچکدوم از کتابا هم دی ال نمیشن...

ظاهرا كه حل شده .ممنون . شنيده بودم كريستوفر لي خونده ,ولي نشنيده بودم كه اين جوري... و الان مي گم وااااااااااي............ كاش تالكين زنده بود...

آناتار اتفاقا تالکین زنده بود موقع این آلبوم ! مگه نمی دونستی کریستوفر لی تنها بازیگر فیلم بوده که با تالکین دوست بوده و دیدتش و حرف زده ؟

كاش تالكين الان زنده بود كه اون موقع زنده بود و كاش لازم نداشته بود .تا الان ببينه كه اينجا كلي پيرو داره كه اون موقع اينقدر نداشت.و كريستوفر لي هم كه ديگه شاهكاره و بحثي نداره .خداي من .

البته كريستوفر لي پتانسيل بالايي براي ايفاي نقشهاي منفي داره.مخصوصا نقشهاي دراكولا.ميدونيد كه مشهورترين دراكولاي زنده خود كريستوفر ليه.من از بازي يان مك لين هم خوشم مياد.كلا از پيرمردها و حكمتشون خيلي خوشم مياد.ريش و مو و ابروي بلند و نقره اي.طوري كه چشمهاش تو حجم انبوه ابروهاش گم ميشه.قد بلند و رداي يك تكه.من كه پير شم مدل موهام رو شبيه گاندالف درست ميكنم.از بازيگر نقش گالادريل خوشم نيومد چون زيبايي بي بديل بانوي طلابيشه رو تو چهره اش پيدا نكردم.راستي گولوم خودمون هم خوب بازي كرد.اورلي(بلوم) هم كه نقش بد بازي نكرده.كرده؟ نظري درباره بقيه هم ندارم(دارم ولي خيلي طولاني شد)

یان مک الین که خیلی بازیگر توانایی ... من مخصوصا از نقشش توی ایکس من ( مگنیتو ) فوق العاده خوشم میاد....تا حالا از یک ضد قهرمان و شخصیت بد این قدر خوشم نیوده بود...(دی دو نقطه )...

نقشهاي منفي اگر به درستي ايفا بشن حتي از شخصيتهاي مثبت و قهرمان هم محبوب تر و به ياد ماندني تر ميشن.دليل علاقه اكثر ما به بازي كريستوفر لي هم احتمالا همينه.

خوب به نظر من هم کریستوفر لی برای بازی در نقش سارومان متولد شده و در کل همه در فیلم عالی بودند و لی کریستوفر عالی تر

http://www.webwombat.com.au/lifestyle/f ... viggo3.JPG

نام : Viggo Peter Mortensen Jr

Birthdate: October, 20 1958

تاریخ تولد:October, 20 1958

محل تولد: Manhattan, NY USA

قد:180

رنگ مو: قهوه ای

رنگ چشم: آبی مایل به سبر

همسر سابق Christine Cervenka aka Exene خواننده

پسری داره به نام Henry Blake Mortensen

تحصیلات:

Education:St. Lawrence U. 1980 Degrees in goverment/spanish.:

بیوگرافی:

بعد از اولین نقش آفرینیش در نقش یک آمیش جوان( پروتستان های متاسبی که مخالف غسل تعمیدهستند) در فیلم witness ساخته پیتر ویر , ویگور مورتنست موقعیت خودش رو در بازی های خوب بعدیش تثبیت کرد. منتقدین پیوسته بازی اون رو در سی فیلم بعدیش تحسین کردند که شامل فیلم های مختلفی مثل تصویر یک بانو ساخته جین کمپین , دونده سرخ پوست ساخته شان پن,راه کالیتو ساخته برایان دی پالما ,جی . آی جین ساخته ریدلی اسکات , امواج سرخ ساخته تونی اسکات جنایت بی نقص ساخته اندرو دیویس, اسلحه برادرم ساخته روی لورگیا و گردشی بر روی ماه ساخته تونی گلد وین میشه.

http://www.brego.net/upphotos/galleryim ... ge_300.jpg

ویگو در نیویورک از یک پدر دانمارکی و یک مادر امریکایی به دنیا اومده , مورتنسن سال های اولی بچگیش رو در منهتن گذروند. سپس خانوادش سفری انجام داد و اون چند سال بعد رو در ونزوئلا , آرژاانتین و دانمارک گذروند . بازی رو در نیویورک شروع کرد و زیر دست وارن روبرتسون آموزش دید. در چند نمایش و فیلم سینمایی ظاهر شد و عاقب به لس آنجلس نقل مکان کرد جایی که به خاطر نقش آفرینیش در یک تئاتر ساحلی جایزه منتقدین رو گرفت. مورتنسن همچنین یک شاعر , عکاس

و نقاش هنرمند هم هست .

چند تا از نقاشی ها ویگو:

http://specialrealms.com/VM/elendil2001_thumbs.jpg

http://specialrealms.com/VM/page19_thumbs.jpg

http://specialrealms.com/VM/kormak2001_thumb.jpg

http://specialrealms.com/VM/volsung2001_thumb.jpg

http://specialrealms.com/VM/after_darkly_noon_2002.jpg

http://specialrealms.com/VM/Finlandaeri ... _thumb.jpg

http://specialrealms.com/VM/gulfstream2002_thumb.jpg

http://specialrealms.com/VM/entierra_thumb.jpg

برای بزرگ دیدن نقاشی ها برید اینجا:

http://specialrealms.com/VM/painting4.html

چند تا از عکس های ویگو:

http://specialrealms.com/VM/topanga7_2002_rgb_thumb.jpg

http://specialrealms.com/VM/intrusion9_thumb.jpg

http://specialrealms.com/VM/erfoud16_2002_thumb.jpg

برای بزرگ دیدن و دیدن بقیه عکس ها برید اینجا:

http://specialrealms.com/VM/painting5.html

در مورد اشعار ویگو و بقیه چیز ها هم بعدا می نویسم

دستت درد نکنه Arnona جان خیلی جالب بود...من هم خودم می خواستم زندگی نامه ویگو را در طی چند روز آینده بذارم ولی خوب شما زحمتش را کشیدید...حالا بازم من یک چیز هایی می نویسم....

ویگو مورتنسن ملقب به ویگ در 20 اکتبر 1958 از پدری آمریکایی و مادری آلمانی به دنیا آمد. کودکی اش را در منهتن گذراند و جوانی اش را در آرژانتین , ونزوئلا و دانمارک. در اوایل دهه 1980 پس از بازگشت به منهتن به آموزش بازیگری در کارگاه بازیگری وارن رابرتسون پرداخت و پس از چند حضور روی صحنه تئاتر موفق به دریافت جایزه منتقدان شد. پس از آن در نمایش های صحنه ای پانک ها شرکت جست و همین زمینه ای برای آشنایی او با اکسن سرونکا خواننده اصلی گروه ایکس شد که بعد ها با او ازدواج کرد , اما اکنون از وی جدا شده است. اولین حضور او در فیلم های سینمایی در فیلم شاهد (1985) بود و پس از آن در نقش های مختلفی شرکت کرد. بیشتر نقش های او در آن زمان محدود به نقش آدم های ولگرد و منفی می شد. از جمله نقش برادر مشکوک دیوید مورس در فیلم ولگرد آمریکایی (1993 ) ساخته شان پن پس از آن نیز در فیلم راه کارلیتو (1993 ) در نقش یک کلاهبردار حرفه ای ظاهر شد که سعی دارد از آل پاچینو شکایت کند و در پیغام بر ( 1995 ) نقش شیطانی را داشت که قلب کریستوفر واکن را می درد و می خورد.

مورتنسن سرانجام, با حضور در فیلم تصویر یک زن اثر جین کمپیتون در نقش یکی از خواستگاران ایزابل آرچر ( با بازی نیکول کیدمن ) مورد توجه منتقدین و بینندگان قرار گرفت و از این پس نقش های پر اهمیت تری به وی سپرده شد: آموزگار سرسخت و خشن دمی مور در فیلم سرباز جین (1997) و عاشق بی رحم گوئیت پالتر در جنالیت بی عیب و نقص (1998) . در دوره های بعدی مورتنسن با بازی در دو فیلم پیاده روی روی ماه (1999) و 28 روز ( 2000) در نقش های رومانتیک نیز حضور یافت.

قرار بود مورتنسن در سه گانه سالار حلقه ها ابتدا در نقش استرایدر بازی کند, اما چیزی از تولید قسمت اول آن نگذشته بود که پیتر جکسون جای او را با استیوارت تاوزند برای ایفای نقش آراگورن تعویض کرد. به گفته پیتر جکسون مورتنسن به شخصیت پردازی آراگورن خیلی بیش از آنچه وی در باره آن به او توضیح داده , کمک نموده است.مورتنسن استاد سوارکاری نیز می باشد. او حتی از پیتر جکسون تقاضا کرده آراگورن بیش از آنچه درفیلمنامه بوده سوار بر اسب به تصویر کشیده شود. او در یکی از فیلم هایش به نام هیدالگو نیز در نقش سوارکاری افسانه ای به نام هاپکینز ظاهر می شود.

مورتنسن که فارغ التحصیل دانشگاه سنت لارنس نیویورک با دو مدرک است, غیر از بازیگری به کارهای مختلف دیگری هم اشتغال داشته و دارد: در زمان زندگی در دانمارک یک راننده کامیون بوه است !!!! شعر می سراید و قبل از شهرت, کتاب شعری با عنوان شب آخر منتشر کرده است ( خود مالک یک موسسه چاپ و نشر نیز می باشد ) نقاشی می کند ( در فیلم جنایت بی عیب و نقص تمام دیوارنگاره های عظیم را او نقاشی کرده است ) عکاسی می کند, هنرمند جاز است و در این رابطه تا به حال 3 CD منتشر کرده است, همچنین به راحتی می تواند به سه زبان انگلیسی و اسپانیایی و دانمارکی صحبت کند.

در ادامه باید گفت او در سال 2002 از سوی مجله مردم به عنوان یکی از 50 مرد زیبای سال برگزیده شده است....( این جاش خیلی مورد علاقه من است...)...

ویگو مورتنسن متولد 20 اکتبر 1958 در نیویورک است

به غیر از نقش آراگورن در ارباب حلقه ها تماشاگران هنوز خاطره ی بازی او

در نقش آمیش فارمر نوجوان، در فیلم شاهد (1985) اثر پیتر ویر را از یاد نبرده اند

منتقدان سینمایی بازی های او در فیلم های مختلفش را ستوده اند او در هر فیلمی سعی

کرده یک کاراکتر و بازی متفاوت ارایه دهد بیشتر بازیگر فیلم های سنگین و غیر متعارف

مانند تصویر یک بانو –جنایت بی عیب و نقص- قدم زنی روی ماه بوده است و کمتر در فیلمی

تجاری بازی کرده است مورتنسن سالهای کودکی را در منطقه ی منهتن گذراند و همین باعث

آشنایی او با تیاتر و دنیای بازیگری شد یه خاطر شغل پدرش سفرهایی به ونزویلا آرژانتین

و دانمارک کرد شخصیت او تحت تاثیر این سفرها شکل گرفت و به همین دلیل بسیاری تصور

میکنند او یک بازیگر غیر آمریکایی است منتقدان تیاتری یک بار جایزه سالانه خود را به او

اهدا کردند بجز بازیگری دستی در نقاشی و عکاسی هم دارد فیلم ((تاریخ خشونت )) او هفته

قبل روی پرده سینماها رفت.

لگولاس جون این مطلبی که نوشتی خیلی برام آشناست . از کجا گیرش اوردی

امروز وقتی داشتم از مدرسه برمیگشتم مجله ی دنیای تصویر رو خریدم( همونطور که میدونید یکی از معتبرترین و شاید معتبرترین مجله ی سینمایی ایرانست.)و روش عکس ویگو مورتسن بود. وسط راه نگاهی به جلد کردم که نوشته بود: ویگو مورتسن به ایران آمد.... خودم و بیفرندیل نفمیدیم خودمونو چه جوری رسوندیم خونه حالا براتو ن یک قسمتی از مقاله رو میذارم:

ویگو مورتسن بازیگر نقش آراگورن در سه گانه ی ارباب حلقه ها و تعداد زیادی فیلم دیگر به طور ناگهانی به ایران آمد وخیلی زود هم رفت!

در خبر آمدن مورتسن به ایران دو نکته ی استثنایی وجود داشت: اول اینکه، هیچ یک از خبرگزاری ها و رسانه ها از آن مطلع نشدند و دوم اینکه، حضور مورتسن در ایران صرفا از یک حس انسانی سرچشمه می گرفت و هیچ ارتباطی به حواشی امور سیاسی و یا همکاری سینمایی نداشت. مورتسن به گفته ی خودش، جهت عیادت از یک همکار به ایران آمد و با آن که علاقه داشت بیشتر در ایران بماند، به دلیل آغاز یک پروژه سینمایی به گشور خودش بازگشت.

اما ماجرا چه بود؟ اوایل تابستان امسال خانم سارا صولتی، نویسنده و سینماگر جوان در یگ حادثه ی تصادف در بیمارستان بستری می شود و دوستی؛ این موضوع را از طریق ایمیل به اطلاع ویگو مورتسن می رساند. سابقه ی آشنایی دورادور صولتی با مورتسن به سال 2003 بازمیگردد؛ درآن سال صولتی برای کار تازه اش مشغول تحقیق بوده که در اینترنت به متنی درباره ی ویگو مورتسن برمیخورد. ویگو مورتسن در یک گردهمایی از بوش انتقاد و با مسلمانان ابراز همدردی کرده بود. صولتی که توجه اش جلب شده بود از طریق آدرس الکترونیکی چند تا از کارهایش را برای او میفرستد. مورتسن هم با برخورد خوب پاسخ ایمیلش را داده و او را تشویق می کند

گویا مورتسن دوست نداشته که این عیادت از همکار نویسنده ی ایرانی، در مطبوعات انعکاس داشته باشد و نفس آن از بین برود، لاجرم به درخواست خودش، در سکوتی که آمده بود می رود و خاطره ای خوب از خود به جای میگذارد

با کمی تصرف و تلخیص

فکر میکنم تا همین جا کافی باشه:grin: اگه خوستید بقیه اش رو بخونید دنیای تصویر شماره ی 164 تهیه کنید.

WAAAAAAAAA ! چـــــــــــــــــــــــــــــی ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ویگو اومده ایران و رفته ؟ شوخی می کنی!!!! باورم نمیشه همچنین شانس بزرگی رو از دست داده باشیم فک کنــــــــــید !!!! اگه ویگو میدونست تو ایران چقدر طرفدار داره ...

/

/

در راستای سواستفاده از پست!! راستش سورپریز آردا همین بود که ویگو رو ببینید شما اما متاسفانه کار داشت رفت و برا همین میتینگی در کار نیست !!

مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...

اروی من!!!!

اروی بزرگ!!!!

هیچ حرف دیگه ای برای گفتن ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برم آب به سر و صورتم بزنم که الان از شدت داغی میترکم!!!

با سلام

خوب من اصولا آدم خون سرد و خجالتی ای هستم

منم ایشونو خیلی دوست دارم! این فیلم تاریخچه ی خشونت ( که با یه دوبله ی جالب از سینما یک خودمونم پخش شد!) خیلی فیلم باحالی بود و بازی قشنگی ارائه داده بودند! (دیوید کرادن برگه دیگه!) من هم خوحال میشدم ایشونو ببینیم (خوب مثلا میدیدم چی کار میکردم! ؟ نیست که ته زبانم! ) ولی جالب بود! یه تجربه ی جالب! میرم یه قدمی میزنم حالم بیاد سر جاش! بر میگردم!

چیز بزرگی رو از دست دادم! دیگه خونسردی فیده ای نداره!

خوب برگشتم!

حال یه چیز جالب تر! یه شب خواب دیدم لیو تابلر اومده ایران! ولی چون نه خواب جالبی بود! نه به آردا ربط داشت تعریف نمیکنم!

با تشکر

خوب علاوه بر این هم که این موضوع را به همه تسلیت می گم ... من هم امروز صبح که مجله رو خریدم ... رفتم تو فکر که چه معجزه ای ... مگه میشه ویگو توی ایران ...!!! چقدر تو فکرم برنامه ریختم ...ولی وقتی فهمیدم مرغ از قفس پریده می خواستم با همون مجله خودم را دارد بزنم ... ): به قول آرون اگه می دونست توی ایران چقدر طرفدار داره اون موقع شاید ... ( من شکلک ندارم که ابراز احساسات کنم وگر نه مانیتور پر از خون می شد )...

با این وجود من کلا خیلی ازش خوشم میاد ... می دونم که بقیه هم همین جوریید ...

ولی من یه نظری دارم : میگم ما هم داستان و این چیزا براش بفرستیم مثلا از طرف آرون ( از کیسه خلیفه می بخشم ) ...و بعد بگیم که ... همون قضیه تصادف و این جور چیزا ... ولی وقتی اومد تو بیمارستان سوپرایزش می کنیم ...!!! البته احتمال موفقیتش فکر نکنم زیاد باشه ... (دو نقطه دی ) ... :cry::unde:

پس برید به دردمون بسوزیم ... )

http://qsmile.com/qsimages/254.gif http://qsmile.com/qsimages/254.gif http://qsmile.com/qsimages/254.gif http://qsmile.com/qsimages/254.gif در همین حد hTtp://qsmile.com/qsimages/258.gif ....

من در شگفتم که این فیلم سارا صولتی چیه ؟ گیرم نمی آد .

http://www.imdb.com/title/tt0429766/

من هم به شدت فسرده شدم... فکر کنید اگه ماها می دونستیم )): ....

این غیر قابل باور . من یکی که نمی تونم هضمش کنم آخه خیلی گنده اس. لگولاس جان می بینم که خیلی ناراحت شدی. آخه مورتسن آدمه؟...............آدم نیست فرشتس تو و ما با ید بریم دور از جونمون بمیریم که مورتنسن اومده تو مملکتمون ما نفهمیدیم. جداً به همه تسلیت می گم.

آقا از شما بعیده! آرامش خوذتونو حفظ کنین! درست که همه ناراحت شدن... ولی هیچ مشکلی بی راه حل نیست.. ببینید ، من اصولا خیلی شبیهش هستم میتونن میتینگو برگزار کنید و من رو جاش معرفی کنید...هان؟"

خیلی بد شد

واییییییی میدونین من چرا ای دیم اراتورنه؟قرار بود اراگورن باشه(به خاطر علاقه ای که ایشون در من پدید آورده بود)دیدم اراگورن زیاده گذاشتم اراتورن حالا که دیر خبر شدم برم خودمو بکشم...

متاسفانه هیچ کاریش نمیشه کرد دوستان. بهتره دیگه تاسف نخوریم چون فقط خودمون رو اذیت میکنیم... ولی واقعا خیلی حیف شد من هم خیلی دپرس شدم

نام :کریستوفر لی

روز تولد :27 می

محل تولد : بلگراویا واقع در لندن انگلستان

هنرپیشه انگلیسی ، متولد لندن که به همراه خواهر بزرگش ساندرا در خانواده ای لز هم پاشیده بزرگ شدند. پدرش یک سرباز حرفه ای به نام جئو فری ترولوپ و مادرش استلامه بر نام داشتند که سال 1926 از هم جدا شدند. بعد از آن زمانی که کریستوفر هنوز کودک بود ،مادرش با جرج سنت کروکس ازدواج کرد که این مرد بانکدار نیز اندک زمانی بعد از آن ها جدا می شود. کریستوفر بین 14 تا 17 سالگی در کالج ولینگتون تحصیل کرد و بعد از آن به عنوان منشی یک اداره در چندین شرکت مشغول به کار شد تا اینکه در سال 1941 از را رسید یعنی زمانی که او برای شرکت در جنگ جهانی دوم وارد ارتش شد. دنبال ترخیص شدن از سرویسهای نظامی ارتش به یک اداره ارگانیز می پیوندد و با این گروه به عنوان بازیگر فعالیتهای هنری خود را آغاز می کند . در چندین نقش کوتاه در فیلم هایی مانند کریدور آینه ها (1948) ظاهر می شود و سپس اولین کار قابل توجه خود را در هملت ساخته لارنس اولیویه و در سال 1948 ارایه می دهد. در آن کار او به همراه پیتر کوشینگ بازی داشت . این دو بازیگر به همراه هم در سال 1952 فیلم مولن روژ را بازی کردند اما دیگر یکدیگر را ملاقات نکردند تا اینکه آثار ترسناکشان از راه رسید. کریستوفر لی چندین و چند نقش در کارهای سینمایی و تلویزیونی بازی کرد که در خلال دهه 50 پخش شدند ، اما هیچ کدام برایش موفقیتی در بر نداشتند تا اینکه جامعه تولیدات آثار ترسناک ملحق شد ،این تولیدات با نفرین فرانکشتاین در سال 1957 آغاز شد و با دراکولا (58) مومیایی (59) تازی های باسکرویل (59) ادامه پیدا کرد و او در همه ان ها با پیتر کوشینگ همبازی بود . لی نقش های دراکولایی خود را با تعداد بسیاری فیلم ترسناک ادامه داد که به دهه 60 نیز کشیده شد و حتی به اوایل دهه 70 نیز رسید. در خلال این مدت با بازی در مجموعه آثار فومانچو (1965) به شهرت بیشتری رسید. او هم چنین در اروپا نیز بازی های خوبی ارایه داد و کمپانی متعلق به خودش را پایه گذاری کرد و آثاری چون هیچ چیز به غیر از شب (1972) و دختری برای شیطان (1976) را ارایه داد.

در نیمه دهه هفتاد سعی کرد تا چهره ترسناک خود را کنار بزند و برای همین در آثار معمول به بازی پرداخت ، فیلم هایی مثل زندگی خصوصی شرلوک هلمز (1970) سه تفنگدار (1973) چهار تفنگدار (1974) و اثر جیمز باندی مردی با طپانچه طلایی (1974) از این دسته هستند.

موفقیت این فیلم ها او را به هالیوود کشاند و در آن جا با پیشنهادات فراوانی روبرو شد اگر چه هیچ کدام از آثار مطرحی نبودند ،در نتیجه دوباره به انگلستان بازگشت. در اوایا سال 2000 در دوبلاک باستر ارباب حلقه ها و جنگهای ستاره ای حرفه اش مجدد در سیر صعودی قرار گرفت.

در لوتر توصیفات زیادی از گالادریل می خوانیم، مخصوصاً توصیف زیبایی و در عین حال گیرایی و عظمتش. سؤال من اینست که چرا پیتر جکسون بازیگری مانند کیت بلانشه(و یا بلانشت؟)رو برای ایفای این نقش انتخاب کرد؟ آیا به نظر شما خصوصیات توصیف شده از گالادریل، در چهرۀ بازیگر نقش او نیز وجود دارد؟ مخصوصاً با فرم خاصی که بینی اش دارد؟

خوب مسلمه که عمرا بتونن کسی رو پیدا کنن که همه وجهه های یه الف رو برای بازی تو فیلم داشته باشه , و مخصوصا هم گالادریل باشه!! باید بتونه خردمندی ناشی از گذر زمان های بسیار-وقار-شکوه-زیبایی-صدای قشنگ و تاثیر گذار- رو در کنار بازی عالی نشون بده ! و هیچ انسانی پیدا نمیشه که همه اینها رو داشته باشه و تنها کسی که بیشتر این خصیصه ها رو میتونست نشون بده و بهترین گزینه بود, کیت بلانشته!!!

اون وقار و صدا و بازی و خردمندی و شکوه رو در بهترین حالت نشون داد! حالا زیبایی یه چیز نسبیه و هرچی ممکنه یه برداشتی از زیبایی داشته باشه مخصوصا که زیبایی انسانی باشه ! الف ها طوری بودند که در نظر هر کسی تمام خصیصه های زیبایی رو داشتن و این در عالم فانی ما امکان پذیر نیست مگر در تخیل ! به نظر من کیت بهترین گزینه بود و خیلی دوست داشتنی! من عاشق صداشم هنر اون تو پارولوگ خوندن فوق العاده اس ! (اشاره به صدای معرفی 20 دقیقه اول فیلم یاران حلقه)

من هم با آرون موافقم...واقعا خیلی سخته که بخواهند یک بازیگر زن پیدا کنند که همه خصوصیات و ظواهر الف ها را داشته باشند...اونم کی ؟؟؟ گالادریل... که زیباترین الف مونث بوده ( الانس که به آرون بر بخوره )...می دونید که گالادریل فرزند فین آرفین بود و بیشتر به الف های وانیار شبیه بود تا نولدور...در مورد زیباییش هم فکر کنید که جنیفر و یا آنجلینا جولی یا خیلی دیگر از هنرمندان زن هالیوود را می ذاشتند ...( نه اینکه خیلی زیبا هستند... )...در مورد صداش هم خیلی گیرا و با ابهت...مثل کرستوفر لی ...

صداش که خیلی عالی و با عظمته. چشماش و صورتش به نوعی مثل یه گربه و یا یه روباه می مونه که چون گالادریل الف جنگلیه میخوره بهش.. در مورد بینی هم دلیل نمیشه.. دماغ شدوفکس هم خیلی گندست .. با این حال جزو زیباترین بازیگران سگانست اگه نگیم که زیباترینه.. شخص دیگه ای هم نیست که به نظرم از بلانشت برای این نقش بهتر بوده باشه.. به خصوص الان که فیلم ها ساخته شده و تموم شده و گالادریل رو با بلانشت شناختم و از شخصیت های محبوبم شده و بلانشت رو با گالادریل شناختم و از بازیگران محبوبم شده..

من هم با آرون موافقم...واقعا خیلی سخته که بخواهند یک بازیگر زن پیدا کنند که همه خصوصیات و ظواهر الف ها را داشته باشند...اونم کی ؟؟؟ گالادریل... که زیباترین الف مونث بوده ( الانس که به آرون بر بخوره )...می دونید که گالادریل فرزند فین آرفین بود و بیشتر به الف های وانیار شبیه بود تا نولدور...در مورد زیباییش هم فکر کنید که جنیفر و یا آنجلینا جولی یا خیلی دیگر از هنرمندان زن هالیوود را می ذاشتند ...( نه اینکه خیلی زیبا هستند... )...در مورد صداش هم خیلی گیرا و با ابهت...مثل کرستوفر لی ...

خدائیش اگه اونهایی رو که گفتی می ذاشتن، بی احترامی بود به شخصیت الفها و الفی چون گالادریل!

در ضمن Lycanthrope عزیز، رهشناس شدنت رو بهت تبریک می گم(اگه کلّاً چنین مسأله ای جای تبریک داشته باشه!).

من اخرین نگاهش رو در اخرین لحظات قسمت سه وقتی دارن بندر خاکستری رو ترک میکنن خیلی دوست دارم. یک نیم نگاه پر از شیطنت الفی به همراه اینکه : من یه چیزی میدونم که شما نمیدونید. یا شاید باز هم همدیگرو میبینیم. خوب به نظر من از خیلی از خشگلهای هالیودد بهتر بازی کرده.

آنجلینا به درد همون غارتگر مقبره میخوره و عظمت لازم رو نداره.

پینوشت( البته این نظر بنده حقیره. مسلما هر چیزی که به زیبایی مربوط میشه سلیقه ای و خصوصیه)

راستش منم وقتی داشتم کتابو میخوندم (من اول فیلمو دیدم بعد کتابو خوندم ) با خودم گفتم که: اون گالادریل بود؟ با اون قیافش؟ بعد فاکتور های دیگش یام اومد .. دیدم که: اره اون گالادریل بود با اون وقارش و صداش ...

و با دوستان هم موافقم ... اگه قرار بود آنجلینا جولی یا خیلی های دیگه رو بذارن به کل الفها توهین بود ...

به نظر من چهره ی جذابی و با نمکی داشت من اونجا تو فیلم 3 که دست فرودو رو می گیره و بلند می کنه خیلی دوست دارم فکر می کنم خیلی زیبا بازی می کنه

من هم با دوستان موافقم ، بلانشت نقشش رو خیلی خوب بازی کرد ، و مطمینم که پیتر جکسون کسی رو نمیتونست غیر از بلانشت انتخاب کنه که بعضی خصوصیات الفها (صدا،قد...) رو با هم داشته باشه

صداش كه همون طور كه گفتين عاليه ... شايد دويست بار تا حالا اون 17 دقيقه ي اول رو ديده م و شنيده م و لذت برده م .

من هم به نوبه خود موافقم(اههمن!) راستش فکر می کنم قضیه الفها که اشاره شدکاملا درست باشه از لیو تیلور که با اندکی گریم میشه قیافه پری دریایی یا آدم فضایی یا همین الف ها رو بهش داد که بگذریم دیگه کمتر آدمی رو میشه پیدا کرد که بشه جای اینجور شخصیتها قالبشون کرد!

با سلام به همه

هدف از ایجاد این تایپیک اینه که دیگه زیاد ترافیک مبحث نباشه

و هر وقت که هرکی خواست بیوگرافی بزاره تو همین مبحث بزاره

راستی از مدیران محترم هم میخوام که مبحث های مربوط به اورلاندو بلوم و پیتر جکسون رو به این مبحث منتقل کنند.

ممنون

دوباره سلام من الان میخوام بیوگرافی آلیستر برونینگ رو اینجا بزارم

طبق گفته ی بانوی عزیز منبعشم میزارم http://www.theonering.net

اینم منبع

امیدوارم که خوشتون بیاد

راستی من عکس بلد نیستم بزارم اگه یکی بگه که چطوری میشه عکس گذاشت ممنون میشم

.....................................................................................

نام: آلیستر برونینگ

در نقش: دامرود (جنگلبان ایتیلن)

محل تولد: نیوزیلند

رنگ مو: قهوه ای

رنگ چشم: آبی

----------------------

بازیگری حرفه ای خود پس از سال 1976 آغاز کرد که کار حرفه ای او در نیوزیلند، استرالیا و united kingdom بود .

آلیستر برونینگ اولین فعالیت شغلی اش را برای تلویزیون خوب اجرا کرد به طوری که در ردیف sullivan قرار گرفت و همین کارهای خوب او به مدت نسبتآ زیاد باعث شد که او در ارباب حلقه ها هر چند کوتاه ایفای نقش کند.

در هنگام ساختن ارباب حلقه ها خیلی از بازیگران نیوزیلند از جمله او دوست داشتند که در ارباب حلقه ها ایفای نقش کنند.

در ارباب حلقه ها او به مدت کوتاهی در نقش دامرود بازی کرد .

برونینگ همچنین بطور برجسته توانایی خود را در فیلم بیمارستان صابون خیابان شورتلند برای مدت 10 سال و همچنین فلیکس بنتلی نشان داد .

توانایی و سرسختی او به صورت کم و زیاد بر روی پرده سینما ظاهر شد .(7 اثر سینمایی در شغل او بر جسته تر از کارهای 25 سال قبل اوست).

کار بعد بزرگ او در سینما باران بود ( در این فیلم او با بازیگر حرفه ای و نامدار، مارتون سوکاس (ستاره سینما) همبازی شد) .

او همچنین مورد قبول و تحسین منتقدان نیز در نیوزیلند و امریکاست.

کارهای او:

هاوارد در سفر دریایی جدید (2004 از تلویزیون)

سگ peet در شکستن استخوان(2004)

دایرکسن تاکچر در قله وحشت (2003 از تلویزیون)

فلیکس بنتلی(2001) در خیابان شورتلند(1992)

اد در باران (2001)

علی در انتهای باران (2000)

دکتر کلارنس بلیک در صدا و تاریکی (ارامش) (1993از تلویزیون)

رابین هود در اخرین هوای طلایی (1991)

البته باید بگم که تو اسم اصلی بعضی از این فیلمها شک دارم

راستی یکی بگه چه جوری عکس بزارم؟

امید وارم که کسب فیض بکنید از این مطالب

با تشکر

.................................................

ارلاندوبلوم

تاريخ تولد:13ژانويه 1977 محل تولد:كانتر بوري كنت انگلستان نام اصلي: ارلاندو جاناتان بلانچارد بلوم اين پسر در يك نظر شايد يادآور پدر معروفش باشد هري بلوم كه يك سياستمدارافسانه اي بود و درچهار جنگ مهم در جنوب آفريقا حضور داشت.اما اين مرد زماني بلوم فقط چهار سال داشت مي ميرد و پس از آن ،ارلاندو و خواهر بزرگترش سامانتا توسط مادرشان سونيا بزرگ شدند و البته در اين ميان كالين استون دوست خانوادگي نيز به كمك آن ها آمد. وقتي ارلاندو 13 سال داشت سونيا برايش تشريح كرد كه اين دوست خانوادگي در اصل پدر دوم آن ها مي باشد.ارلاندو جذب مدرسه سنت ادموندز در زادگاهش مي شود اما به خاطر بيماري ديسلكسيا كه داشت نتوانست يك جا بند شود،همان موقع بود كه به سوي هنر رفت و به شدت مجذوب عكاسي شد، در نمايش هاي مدرسه حضور پيدا كرد و در اين راه ماررش به هرصورت ممكن او را تشويق مي كرد،او و خواهرش با هم سرودن شعر را آغاز كردند و در اين رشته توانستند جوايز بسياري ببرند.پس از آن به صورت جدي به بازيگري روي آورد و در 16 سالگي به لندن رفتبه گروه تئاتر جوان هاي ملي پيوست، دو سال پياپي با آن ها همراه بود و توانست يك بورس تحصيلي براي آكادمي دراماي آمريكاي انگليسي بگيرد او هم مانند بسيار بازيگران ديگر با نقس هاي تلوزيوني شروع كرد و بعد با اثر سينمايي وحشي محصول 1997 به چشم آمد. بعد از آن به مدرسه موسيقي و هنر در اماتيك گلد هال رفت و همان سال بود كه در اثر يك حاد ثه استخوان پشتش به شدت خوردشد! اما به سرعت خوب شد و كارنمايش را ادامه داد. يك شب حين اجراي نمايش مورد توجه كارگرداني به نام پيتر جكسون قرار مي گيرد كه مي خواست ارباب حلقه ها را بسازد.ارلاندو پس از فارغ التحصيلي كار بر تلويزيوني ارباب حلقه ها را آغاز كرد و 18 ماه را در نيوزلند گذراند تا فيلم ساخته شود.امروزه او يكي از پركارترين بازيگران سينماست.

اخرین فیلم بلوم:

کارگردان: کامرون کرو

بازيگران: اورلاندو بلوم، کرستن دانست، سوزان ساراندون، جسيکا بيل، جودي گرير، الک بالدوين، بروس مگيل

......................................................

ديگر عوامل:

پخش: پارامونت پيکچرز

زمان: 123 دقيقه

خلاصه داستان: پس از اينكه درو بيلر باعث از دست رفتن صدها ميليون دلار در شركت كفش ارگان ، كه در آن كار ميكند ، شده و به خاطر اشتباهش اخراج مي شود و همزمان دوست دخترش الن ( بايل / بييل ) او را رها مي كند، درست در آستانه خود كشي ، به طرزعجيبي زندگيش هدفمند مي شود و اين زماني است كه او به خاطر مرگ پدرش ، ميچ ، به شهر كوچك محل زندگي خانوادگي اش كنتاكي در اليزابت تاون برميگردد تا مسئوليت اطمينان يافتن از اجراي خواسته هاي پدرش را در زمان مرگ بر عهده بگيرد. در راه خانه ، با مهماندار هواپيما کلر كلبرن آشنا شده و به او بسيار علاقه مند مي شود و اين ماجراي عاشقانه به او كمك ميكند به زندگي اش باز گردد.

سلام به همگی

بیوگرافی بروس آلفرد (در نقش آلدور، سرباز ادوراس):

تاریخ تولد: 25 اگوست 1950

محل تولد: اوکلند نیوزیلند

رنگ مو: خاکستری

رنگ چشم:سبز

قد: (فکر کنم) 180 سانت

او از هنر پیشگان قدیمی نیوزیلند است ، در قدیم بروس تحت فشار تغییر کار بود .

در قدیم او یک ادم استثنایی بود ، در نتیجه فیلمهای کامل ، مفصل و طولانی به صورت درام تولید کرد ، سپس در تلویزیون و رادیو برنامه هایی تولید کرد و ارائه داد .

خیلی از مدیران ارباب حلقه ها دوست داشتند که او در تریلوژی ارباب حلقه ها بازی کند ، او سرانجام در نقش آلرود البته به مدت کم ایفای نقش کرد .

به نظر او این فیلم باید در نیوزیلند ساخته میشد همانند نمایش هرکول .

کارهای برجسته ی او:

cappy shuster در سوراخ (2003) از تلویزیون

چارلی در اوزی (2003)

carl cox در هر زن خیال پرداز (1996) از تلویزیون

گرفتن صدای پیانو (1993)

سام در طوفان (1993) از تلویزیون

hec crene در مبارز رنگین کمان (1992)

mr ridley در ملخ بر روی خار (1990)

با تشکر

امیر جان دستت درد نکنه همه ی بیوگرافی ها جالب بودند.

فقط اگه درباره ی بازیگر نقش الروند هم مطلبی پیدا کردید متشکر می شم اگه اینجا بزارید

سلام ارش جان

متن خارجیشو دارم

و دارم روش کار میکنم تا ترجمش تموم بشه

اگه تموم شد حتمآ میزارم

با تشکر

نام : هوگو ویوینگ

تاریخ تولد : 1960

محل تولد : نیجریه

رنگ مو : قهوه ای

رنگ چشم : آبی

همسر : کاترینا گرین وود

فرزند: هری و هولی

نقش : الروند

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

بیوگرافی :

هوگو ویوینگ را باید جزء اولین و تحسین بر انگیز ترین بازیگران استرالیا نامید .

او پله های ترقی را به واسطه ی موسسه ای که در کار نمایش و هنر بود در سال 1981 شروع کرد و در چند کار تلویزیونی و تئاتر کار کرد .

در سال 1991 ویوینگ به طور عجیبی جایزه ی موسسه ی فیلم استرالیا را برای برای بهترین بازیگر برای فیلم نشانه به کارگردانی جاکلین مورهوس دریافت کرد .

او همچنین نامزد دریافت جایزه ی AFI در سال 1994 برای فیلم حادثه در پریس کیلا ( پادشاه صحرا) به کارگردانی استیفن الیوت شد .

ویوینگ به تازگی در حال اتمام فیلم های ( اطاق خواب ، تالار ورودی ) و در حال مذاکره درباره ی فیلم ( منتقد واقعی عشق ، هرج و مرج ، حیله ( استیفن الیوت) ، نگهبان کلیسا ، تبعید پائول کوکس ، شکاف ترک گردو ، دست راست مرد ، تنها برای عشق وگوشه کنار شهر ) است .

کارهای تلویزیونی مهم و قشنگ او :

پوشاندن وزیر

کارهای تلویزیونی که در استرالیا انجام داده :

هالیفاکس ، نیش ، جزیره ی مرجانی برهنه ، وزیر بنگکوک هیلتون ( با همکاری ستاره سینما نیکول کیدمن ) ، خیساندن خاک کثیف خاندان پادشاهی ، خط آهسته ، راه طولانی خوابگاه به خانه و نان سرخ کرده .

ویوینگ همچنین کارهای متعدد و بزرگی در زمینه ی تئاتر در کمپانی سیدنی اجرا کرده که شامل :

پرستش فرزند ، کمال پذیری ، باغ گیلاس ، آدم داهاتی ، او همچنین نشان ستاره را در ( گرفتاری زیاد ، هیچ و زن غر غرو ) برای کمپانی تئاتر ملبورن و ( جولیوس سزار ، حلقه جلوی ماه و عشق سرباز ) برای کمپانی تئاتر جنوب استرالیا کسب کرد .

کارهای برجسته ی او :

نشانه (1991)

نگهبان کلیسا (1993)

حادثه در پریس کیلا ( ملکه ی صحرا ) (1994)

ماتریکس 1 (1999)

ماتریکس 2 (2003)

انقلاب ماتریکس (2003)

ارباب حلقه ها :

یاران حلقه (2001)

دو برج (2002)

بازگشت پادشاه (2003)

امیدوارم که بهره ی لازم رو ببرید

راستی من بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکسشم می گذاشتم

با تشکر

سلام دوستان

خیلی ممنون که نظر میدید در مورد بیوگرافیها

یه بیوگرافی دیگه میخوام بزارم :

نام: بیلی بوید

تاریخ تولد:28 آگوست 1968

محل تولد: گلاسکو ی ( اسکاتلند)

مو: فر قهوه ای قشنگ

رنگ چشم: سبز

قد:180 س

در نقش : پیپین

بیوگرافی :

بیلی بوید متولد گلاسکوی اسکاتلند است . او در 28 آگوست 1968 برای ویلیام و مری بوید به دنیا آمد . علا رغم سن کمش در صحنه ی سینما کارهای مختلفی انجام داد .

ازجمله کارهای او می توان به ( گرفتاری در همه جای نیستی ، راه پیمایی در ونیس ) را نام برد .

هم اکنون بیلی اغلب اوقات نمایشنامه های زیبایی در محتوای جنایت (گناه) در نمایشخانه کاخ پادشاهی (اسکاتلند) برگزار میکند .

او از بیکاری خوشش نمی آید .

او در گذشته دوست داشت که کارهای زیادی را اداره کند .

او توانایی خودش را داشت در ارباب حلقه ها نشان داد و نقشش را خوب ایفا کرد .

او در زمینه ی ورزش نیز موفق است .

او خط 7 شمشیر بازی را گذرانده و همچنین 4 مقام در رشته ی جیت کان دو در فیلیپین به دست آورده .

بوید همچنین استعداد موسیقی نیز دارد و توانایی کار با گیتار بم و خواندن را بوسیله ی صدای زیر و بم را دارد .

او در مورد فیلم لوتر میگو ید :

در این فیلم به نظر خودم یک کاراکتر مهم را بازی کردم و اصلآ فکرش را هم نمیکردم که جزو این گروه باشم .

کارهای برجسته ی او :

ارباب حلقه ها :

یاران حلقه (2001)

دو برج (2002)

بازگشت پادشاه (2003)

لحظه ی خوشنامی (2004)

قصه ی روح شهر نشین (1998)

خیلی دور کنار جهان (2002)

تک تیر انداز مخفی 420 (2002) از تلویزیون

با تشکر

با سلام

میخوام یه بیوگرافی دیگه براتون بزارم .

نام: کترینا الیسه بلانچت

تاریخ تولد: 14 می 1969

محل تولد: ویکتوریای استرالیا

رنگ مو: بور

قد: 180س

همسر : آندرو آپتون

فرزند: داشیل ، رومان روبرت

برادر یا خواهر: باب و گنویو

بیوگرافی:

کیتی بلانچت برای سر تا سر مردم کره ی خاکی شناخته شده است .

او نامزد دریافت جایزه ی فرهنگستان ادبی در سال 1999 برای بهترین بازیگر زن شد .

او همچنین جایزه های زیادی در عرصه بین المللی دریافت کرد .

کیتی فعالیت خود را در جوانی به عنوان یک دختر در مدرسه ی بازیگری شروع کرد و سپس تحصیلات عالی را در رشته ی هنر و اقتصاد دانشگاه ملبورن گذراند .

او اولین تجربه ی کاری خود را در فیلمی که در مصر ساخته میشد تجربه کرد ( فیلم مشت زن عربی ) زیرا او پول نداشت و نیاز به پول داشت .

کیتی در موقع بازگشت به ملبورن در کلاسهای بازیگری عضو شد و سرانجام آرزوی( بازیگر معروف شدن ) را به تحقق بخشید .

کیتی همچنین مدل لباس است ،البته نه به خاطر زیبایی و نه به خاطر پول این کار را انجام میدهد ، بلکه او پولی را که از این راه بدست می آورد برای کمک به زنان و بچه های بی سرپرست خرج می کند .

کارهای برجسته ی او :

نا پیدا (2003)

راهزن ها (2001)

هدیه (2000)

قوطی حلبی (1999)

الیزابت(1998)

اسکار و لوکیندا (1997)

ارباب حلقه ها :

یاران حلقه (2001)

دو برج (2002)

بازگشت پادشاه(2003)

با تشکر

خيلي جالب بود!دستت درد نكنه.من يكي كه خيلي حال كردم.

(فقط كيـــــــت بلانچت!)D:

با سلام

نام : برنارد هیل

تاریخ تولد : 17 دسامبر 1944

محل تولد: منچستر انگلیس

رنگ مو : خاکستری

فرزند: گابریل

در نقش : کینگ تئودن

بیوگرافی :

برنارد هیل پدیده ای در روح ، جان ، و تاریکی است ، برخلاف وال کیلمر و میشل داگلاس .

بهترین خیال برای او تجسمی از درختان کوچک یک مزرعه ی کشاورزی در شرای ولنتاین است .

فیلم های با اعتبار هیلز شامل ( پوست جزیره ی مداگاسکار(مالاگاسی) ، کوههای ماه، بخشندگی و آقای ریچارد ، فتح گاندی ) است .

هیلز نامزد جایزه ی BAFTA برای نمایشی که در تلویزیون با گروه بویز به نام پارچه ی سیاه اجرا کرد شد ، همچنین جایزه ی انجمن مطبوعات را برای موفقیت 10 ساله ی خود بدست آورد .

کارهای برجسته ی او:

تایتانیک (1998)

گاندی (1982)

گناه واقعی (1999)

انتظار بزرگ (1999) از تلویزیون

شبهای تابستان رویایی (1999)

پادشاه عقرب (2002)

گوتیکا (2003)

پسران شهرستان کلر (2003)

تور (2004) از تلویزیون

ارباب حلقه ها :

یاران حلقه (2001)

دو برج (2002)

بازگشت پادشاه (2003)

البته ببخشید که کم بود ، به بزرگیه خودتون ببخشید .

با تشکر

به نظر من الايجا نقش بزرگ و فوق العاده سختی رو در فيلم ایفا کرد... نقشی که شايد (به نظر من) کسی از پسش بر نمی اومد ... چهره ی الايجا بهترين چهره ی ممکن برای به تصوير کشيدن فرودو بود.. مخصوصا که چشماش داراي عمق عجيبین !! مثل اینکه درونشو میشه با تمامه وجود فهميد .. فقط با نگاه کردن به برق چشمهاش!واقعاً عالی بازی کرد و این براي بازيگر جوونی مثله الايجا عالی بود.میمیکش فوقالعادست ... با نگاه کردن به چهرش میتونی عمق فاجعه رو درک کنی.به نظر من برايه این فيلم شايستگی دريافت بزرگترين جايزه ها رو داشت.. در هر حال برايه من فرودو بزرگترين قهرمان داستان و الايجا بهترين بازيگر فيلم بود شما چی فکر میکنيد؟

من از الیجا خوشم می آمد

البته تا قبل از وقتی که عکس هاشو ببینم

وقتی من حدود 200 تا عکس ازش دیدم بدم نیومد ولی خوشم هم نیومد .

هوم ... الیجاه وود خیلی خوبه...ازش خوشم میاد...Big Blue Eyes... در ضمن خیلی هم شوخ و با مزه است...اگه Appendix فیلم یاران حلقه رو دیده باشید می بینید که با شون و دومینیک و بقیه چقدر مسخره بازی در میارند...

من بازم موافقم. چهره و مخصوصاً جشماش خیلی خوب حالت درونی فرودو رو نشون میده. مخصوصاً درگیری درونیش با حلقه رو.

من بازم موافقم. چهره و مخصوصاً جشماش خیلی خوب حالت درونی فرودو رو نشون میده. مخصوصاً درگیری درونیش با حلقه رو.

این چه ربطی به الیجا داره . به نظر من بهتر است در مورد خود الیجا صحبت کنید نه نقشهایی که بازی کرده . کسی بیوگرافی اش رو داره ؟

Elijah Wood Biogarphy

Personal Details

نام کامل:الیجا جردن وود

اسم مستعار:monkey,The Funny,elwood,'lij

تاریخ تولد:1981

مذهب:مسیحی

ملیت:امریکایی

رنگ چشم:ابی

رنگ مو:قهوه ای تیره

ارتباط:الیجا در حال حاضر با دختری دوس نیس و آخرین دوستش یک بازیگر آلمانی به اسم فرانکا بوده.

محل زندگی:نیویورک(با خواهرش)

والدین:ورن وود و دبورا وود

برادر و خواهر:برادری که هفت سال از خودش بزرگتره(Zachariah) و خواهرش که سه سال از خودش کوچیکتره(Hannah)

حیوا خانگی:دو سگ به اسمهای راسکال و لوون

سرگرمی:عکاسی,مطالعه,شمشیربازی,اسکی,شنا,بسکتبال,هاکی,آشپزی و خوانندگی

سیگار:Clove

کتاب مورد علاقه:هابیت ها

لنز:چشمهای الیجا ضعیفن و به جای عینک از لنز استفاده میکنه.

Freauently Asked Questions

آیا الیجا سیگار میکشه و چرا اینکارو شروع کرد؟

بله اون سیگار میکشه و سیگار کشیدن رو از سال 1999 در حین بازی در فیلم دانشکده با جوش هارتنت شروع کرد.

آیا اون به سازی تسلط داره؟

الیجا پیانو میزنه و خوانندگی رو به طور حرفه ای یاد گرفته.

آیا الیجا عادت بدی هم داره؟

اون ناخنهای انگشتاشو میجوئه و میتونید به راحتی این کارشو در صحنه های نزدیک فیلم ارباب حلقه ها ببینید.(اگه دی وی دی پشت صحنه این فیلمو دیده باشین میفهمین که این کارو چن بار انجام میده)

چطور در مورد ارباب حلقه ها باخبر شد؟

وقتی اون مشغول بازی در فیلم دانشکده در سال 1998 بود از جریان مطلع شد.اون فهمید بازی در این فیلم شانش بزرگی در زندگیشه.جرج هوانگ هم فهمید که اون قدرت بازی در این فیلم رو داره و اونو آزمایش کرد.صحنه ای برای تست از الیجا گرفته شد و اون ویدئوی اون صحنه برای پیترجکسون در نیوزلند فرستاده شد و چند ماه بعد شروع به بازی کرد.

«« اینم اسم همه فیلمهایی که الیجا وود بازی کرده البته به ترتیب نیستن »»

به آینده برگرد,فرزند شب, شاهد,جنگ,طوفان یخ,سرگذشت هاک فنلاندی,زنبور عسل به هر حال پرواز میکنه,بچه های جاسوس,آگهی رادیو,بهشت,الیور تویست,شمالی,ارباب حلقه ها,دانشکده,امر باطنی,جوانی جاویدان,کفش شنا,همه چیز روشنیست,تابش جاویدان در مغز بی عیب,ضربه عمیق,زنجیر احمقها,سیاه و سفید,خاکستر چهارشنبه,همه چیزهایی که میخواهم,شهر گناه

این چه ربطی به الیجا داره . به نظر من بهتر است در مورد خود الیجا صحبت کنید نه نقشهایی که بازی کرده . کسی بیوگرافی اش رو داره ؟

خب ربطش اینه که نقش فرودو رو بازی کره در ضمن من تو مبحث متفرقه یه چیز هایی در موردش نوشتم.

لابد یه ربطی داشته دیگه! نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه غلام؟؟؟

ممنون Arnona

در فیلم Eternal Sunshine Of An Spotless Mind ( یا همون تابش درخشان از یک مغر بی خیال ) خیلی خوب نقش باز یکرده ... تو فیلم دستیار یک پزشک که می خواد دوست دختر چیم کری را با یک دستگاه حافظه خالی کن از مغز وی پاک کنه و اون رو مال خودش کنه..!!! در فیلم Sin City هم نقش یک آدم خور را بازی می کنه که زنان خیابانی رو می خوره !!! ... از این دو تا فیلمش خیلی خوشم میاد...

آن مردک دست و پایش را قطع کرد.. تو بچه های جاسوس 3 هم خیلی زیبا

ضایع شد...

به نظر من الايجا براي نقش فرودو يه كمي زيادي جوون و بي حس و حال بود .... اصلا شبيه فرودوي كتاب نبود چون فرودو يه شخصيت خيلي عميق و فهميده است و به نظر من درونگراست ... اما اين الايجا تنها كاري كه بلد بود انجام بده گرد كردن چشاش بود ... ولي به طور كل ازش خوشم مياد به خصوص نقشش توي فيلم deep impact خيلي جالب بود .

سلام

به نظر من كه عالي بود فيلم green street hooligans رو ديدين؟من كه خيلي دوستش دارم اون تو هم خيلي خوب بازي كرد

سلام! با اينكه خيلي از آخرين پست اين تاپيك مي گذره، اما نتونستم جلوي خودم رو بگيرم و نظرم رو نگم!!!!

من واقعا از بازي عالي اليجا در ارباب حلقه ها لذت بردم. به نظرم كاملا براي اين نقش مناسب بود ، خيلي راحت مي شد با هاش ارتباط برقرار كرد وچشمهاي بزرك و شفاف و آبيش حس هر صحنه رو خيلي خوب منتقل مي كرد....

من فکر می کنم این رسم هالیوود هست که هر چند وقت یکبار یک نابازیگر را ستاره بکنه به نظر من الیجا خوب بازی کرد ولی بهترین گزینه نبود در ضمن اسم زشتی هم داره

دوست من! پیتر جکسون جزو معدود کارگردانهای حرفه ای است که مستقل از هالیوود کار میکند .

http://www.elijahfan.com

اینم سایت الیجا

من با نظر سارون کبیر موافقم . به طور کلی همه ی بازیگران عالی بودند و الاجا وود تنها ستاره آن نبود.

من هم با frodo son... مولفقم چشمهاش برق بامزه ای داشت

البته اليجا كار سختي داشت چون خيلي ها فرودو را مي شناختند و اليجا بايد جوري بازي مي كرد كه تابلو نشه و از اين كار خوب بيرون آمد.البته ارباب حلقه ها سابقه خوبي برايش بود.

سلام دوست عزیز

منم با نظر تو موافقم و الیجا کار سختی داشت

البته فقط الیجا نبود که کار سختی داشت بلکه تمام بازیگران این فیلم کار سختی داشتند

و اگر کسی جای اینا بود به نظر من نقششو بهخوبی این بازیگرا اجرا نمیکرد.

به نظر من زيباترين زن جهانه ! اصولاً نظر همه بايد همين باشه ! مگه نه؟!

هشدار :من روش خيلی غيرتی ام و بد گفتن ازش باعث کم شدن امتياز يا حتی بلاک شدن میشه

نظر منم همینه ! خیلی خوشگل و الفیه ! مخصوصا پوست صورتش و موهاش :x عشقه منه! تنها چیز بیریختش دستاشه که خیلی بزرگن ! :D

واقعا زیباست ولی من شخصا از بازیش چندان خوشم نمی آد. به غیر از لوتر فیلم های Armageddon

و Stealing Beautyرو هم ازش دیدم. توی U-Turn هم یه لحظه اومد از جلوی دوربین رد شد! یه فیلم

بس مزخرف هم ازش دیدم به نام Plunkett & Macleane که با اینکه سانسور داشت ولی معلوم بود فیلمش افتضاحه.

کلا یه جور هایی بی حس به نظرم میاد یه چیز هایی مثل گلزار خودمون ولی توی لوتر بازیش خیلی خوب بود و آرون خوبی خلق کرد . آقا شما را به البریت از من نمره کم نکنید

الان آرون با این جملۀ آخرش یا باید بلاک شده باشه و یا رهرو! تایلر تو این فیلم بیش از حد رویایی و دست نیافتنی به نظر می رسید ولی آخرش یعنی همون جا که اله سار تاجگذاری می کنه و بعد همدیگر رو می بینن و... خیلی صحنۀ جالب و رومانتیکی از آب درنمیاد. ببخشیدا ولی یه کم غیر الفی و وحشیانه است!!!

زیبا که خب، آره. ولی هیچکس زیباترین زن دنیا نمیشه. راجع به این که اون صحنه که قرار بود رمانتیک بشه اصلا الفی و رمانتیک نیست باهات موافقم mas. و راستش من به دستهای لیو تایلر دقت نکردم ولی قیافه اش البته به جز گوشهاش قشنگ و آرامش بخشه. یکی از محبوب ترین صحنه های لوتر برای من هم به خاطر موسیقی زیباش و هم به خاطر تصویر قشنگی که از بانو آرون نشون میده صحنه ایه که توی دو برج SEE رودخانه آراگورن رو بیهوش به ساحل میندازه.

ببینم بانو. متن شعر الفی که توی اون قسمت خونده میشه داری؟

آره اسم اون شعر Breath of Life ـه که شیلا چاندرا میخونه ولی من صدای Renée Fleming رو خیلی بیشتر دوست دارم عین موسیقی می مونه (مثلا اونجا که گالوم آخر فیلم حلقه رو به دست میاره و با خوشحالی بالا میگیره , اونجا یه صدا می شنوی که در اصل یکیه که داره میخونه) متنی هم که خواسته بودی ایناهاش :

Uich gwennen na 'wanath ah na dhín

An uich gwennen na ringyrn ambar hen

Boe naid bain gwannathar

Boe cuil ban firitha

Boe naer gwannathach

آره خیلی جذاب هست...( به قول خارجی ها ) ... خیلی خوب هم از پس نقش اش بر اومده...چون من که در Stealing Beauty و آرماگدون بازی هاشو دیده بودم وقتی فهمیدم بازیگر نقش آرون هست...خیلی نا امید شدم ... ولی توی لوتر گل گاشت...

بانو نمیدونی وقتی که متنش رو میخونم هم چه طوری با یادآوری اون آهنگ مو به تنم سیخ میشه. ترجمه متنش رو چی؟ داری؟

راستی چه طوری میتونم cd موسیقی ارباب حلقه ها رو که همه ترانه ها رو هم داشته باشه گیر بیارم؟

من واست میارم به میتینگ . فقط دو برجم دو سه تا آهنگش ناقصه.

میتونی اگه میخوای تو روز میتینگ کاملش رو بیاریم هرکی خواست بهش بدیم

من هم فقط دو برج رو میخوام . ممنون.

ليو واقعا يكي از قشنگترين بازيگرهاي هاليوود ..

اما من موندم اين قيافه اش به كي رفته ؟؟؟؟؟ باباش كه ته زشته .....

راستي آرون منم اين موسيقي ها رو مي خوام :D:D

خوب بله لیو تایلر زیباست !!! من قبلا خیلی ازش خوشم میومد ولی بعد از دیدن فیلم One night at mcCool's که با Matt Dillon بازی کرده بود تقریبا از چشمم افتاد ولی بیشتر با صداش حال میکنم مخصوصا اونجایی که تو LOTR به کمک فرودو میره ...

خیلی زیباست ولی به نظر بازی اراگورن از همه قشنگ تر و اسطوره ای تر است .

من فكر مي كنم انتخاب اليجا يه انتخاب هوشمندانه بود. با اين كه توي كتاب چهره ي فرودو يه جور ديگه (مثلا با چشماي قهوه اي) به تصوير كشيده شده ولي چهره ي زيبا و جذاب اليجا تصور قشنگي رو از فرودو توي ذهن ما گذاشت.

هنر بازي اليجا هم خوب بود. هرچند كه مثل مورتنسن اون حس آراگورن رو به بيننده القا نمي كرد ولي بازي كردن همچين شخصيتي خيلي مشكله.

اليجا طوري شخصيت فرودو و حلقه رو نشون داد كه انگار خودش هم مدتي تحت تاثير نيروي حلقه بوده!

به نظر من اليجا فقط فرودو رو معرفي نكرد بلكه معرف قدرت حلقه هم و اثر مخربش روي ذهن و روح هم بود. هيچ كس ديگه اي مثل فرودو از اثرات بارز حلقه تاثير نگرفت و اليجا به خوبي اين رو نشون داد.

من كه خيلي دوستش دارم.. چهره ي زيبا و جذابش واقعا منو ياد خودم!!!(فرودو!) مي ندازه! ;)

من شخصا عاشق لیو تایلرم!!!! خدایی خیلی خوشگله!تنها شخصی که به نظر من می تونست نقش آرون رو بازی کنه همین لیو تایلره!مخصوصا اونجایی که میاد کمک فرودو...وایییییییی!من عاشق این تیکه شم!وقتی هم که گریه می کنه...دلم براش کباب می شه! ;)

گاندلف: مک کلن بی نهایت زیبا بازی کرد ، 1 صحنه نبرد با بالروگ.2 رهایی دادن تئودن از بیماری. 3 صحبت کردن با فرودو در مورد حق زندگی در موریا. 4 و در نهایت صحبت کردن و امید دادن به سربازان ترسیده از شکست دروازه میناس .

سارومان: 1 موقعی که در یاران حلقه به گاندلف توهین میکنه سخت ناراحتم کرد.2 زمانی که در تایید حرف گریمای لعنتی که میگه (( برای فتح هلمز دیپ نیاز به هزاران سرباز هست)) و سارومان با عظمتی وصف ناشدنی میگه (( ده ها هزار نفر)) ، و بعدش سخنرانی نابود کنندش ، که حتی وقتی الان تصورش رو میکنم اشک تو چشام جمع میشه (( به نظرم بهترین و اوج بازیگری فیلمه ، البته جز بهترین سکانس های فیلم نیز هست.))

این پسر یکی از ناز ترین پسر هایی کهتا حالا دیدم ، اگه کسی شبیهش رو سراق داره ، به من عاشق یه خبر بده.

تئودن: به جرعت میتونم بگم محبوب ترین شخصیت این فیلم برای منه . تک تک سکانسای اون اوج لذت من تو فیلمه ، راستش احساس میکنم تلاقی

بازی بی نظیر این بازیگر با شخصیت باشکوه تئودن در هم آمیخته و تا جایی اوج میگیره که تو قلب هر بیننده ای نفوذ میکنه. به جرات می گم که این کاراکت

ر اگه از همه شخصیت های فیلم برتر نباشه ممکن نیست کمتر باشه. صحنه های حضور هنرمندانه اون : 1- بدست گرفتن قدرت بلافاصله بعد از بهبود

بیماری و تنبیه گریمای لعنتی 2- مخالفت با گاندلف و تصمیم رفتن به هلمز دیپ، که جدا عاقلانه بود 3- صحبت کردن با آراگورن ، زمانی که آراگون هیچ امیدی

برای پیروزی نداره (( اگه توجه کرده باشید جکسون این صحنه رو در مقابل صحنه ای قرار داد که آراگورن با یه پسر بچه حرف میزنه و بهش امید میده ، به

نظرم منظورش این بود که آراگورن در مقابل تئودن مثل همون پسر بچه هست در مقابل آراگورن.)) 4- تصمیم شاه تئودن برای رفتن به میناس 5- زمانی که در

اردوگاه با قاطعیت به فرمانهای نا امیدش میگه (( درسته ما نمیتونیم حلقه محاصره میناس رو بشکنیم ، با این حال در کارزار با اونها روبرو خواهیم شد)) 6-

صحنه آهسته از صورت شاه ، در هنگام عزیمت به میناس ، که صدای شخص عزیزش روش پخش میشه 7- سخنرانی باشگوه و عظیم این شاه بزرگ در

:D

دشت پلنور ، که طوری به وجدم میاره که یه لحضه فکر میکنم آبجی کوچیکم اورگه و بهش حمله میکنم . 8- خدا حافظی غم انگیز با اووین که جدا اشکهام رو در میاره.

خب نوبتی هم باشه نوبتی اسمیگل هستش، با این که یه زمانی ازش متنفر بودم ولی هر بار که فیلم رو میبینم یکم بیشتر بهش نزدیک میشم. :D

آخه دلم یکم واسش میسوزه ، و هر وقت فکر میکنم فرودو نازنین هم ممکن بود یه روزی توسط حلقه انقدر زشت و بدجنس بشه دلم فرو میریزه. آخه من

کاراکتر فرودو رو خیلی دوست دارم. :D

خب برسیم به صحنه های حضور جالب گالوم بد جنس:

1 اولین بار که دیدمش فکر میکردم ، واقعا یه آدم لاغر و عقب افتاده نقشش رو بازی کرده. :D$ خب خیلی طبیعی بود. :D ( جالبه بدونین ، اولین بار که از

روانشناسی چهره در کاراکتر های بصری استفاده شده در لوتر و بر روی گالوم بوده ، واسه همینه که خیلی صورتش طبیعی به نظر میرسه)

2 از صحنه های مورد علاقم اونجاییه که گلوم خرگوش میگیره و سم اون ها رو میپزه ، وقتی گالوم داد و فریاد راه میندازه و ناله میکنه تا سم به اصطلاح

خرابشون نکنه ، خیلی با مزه میشه ، و خیلی به آدم حال میده . (( آخه یه جور خرق عادت واسه ماست)).

3 یادمه اونجایی که یه ما هی زنده رو که اگه اشتباه نکنم گربه ماهی بود گاز میگیره ، تمام وجودم ریش ریش میشه :D ، یادتونه با چه حسی این کار

رو می کنه ؟؟؟؟؟؟؟ خیلی دلم میخواد بدونم کی این کار رو انجام داد یعنی کی ماهی رو اینجوری تو واقعیت گاز گرفت.

4 یادمه اوایل انقدر دوشخصیتی بودنش رو عالی بازی می کرد که جدا فکر می کردم اینا دو نفرن!!!!!!!!!!! :D$

5 اونجایی که لمباس میخوره و سرفه میکنه خیلی حال میکنم ، آخه حیف نیست مامان بزرگم کلوچه هایی به اون نازی بپزه و اون دژخیم بخوره؟ :)

6 وقتی موذیانه داشت لمباس ها رو روی سم خرد میک رد ، دلم میخواست از تو مانیتور خفش کنم :D ، ولی جدا موذی بود.

7 هیچ وقت تو فیلم به اندازه اونجایی که گلوم از بالای سخره با اون چهره موذیش ظاهر میشه ، در حالی که فکر میکردم مرده نمیترسیدم . حتا حالا هم اون

سکانس ضربان قلبم رو تند میکنه. :)

8 وقتی هم که به فرودو جان میگه قسمم به حلقه خالی بندیه ، کلی با موز ماریش حال میکنم. :)

9 عشق واقعی رو جدا میشه تو آخرین صحنه های حضورش دید ، ما هم باید عشق رو از اسمیگل یاد بگیریم ، وقتی میگفت yes ......yees , pgri و حلقه

رو بالای سرش گرفته بود جدا به اون حالش قبطه خوردم ، آخه رسیدن به محبوب کم چیزی نیست. :D دیدید انقدر مجذوب عشقش شد که درد سوختن تو

آتیش هم ، حواسشو پرت نکرد (( یعنی می شه ما عاشق کسی بشیم و اون تو جهنم بشه تسکین زخم های ما؟؟؟؟؟؟؟؟)) :)

وای دوستان ، من دیشب تازه فیلم قطب نمای طلایی رو دیدم ، میدونید صدای کی روی خرس بازیگر بود ؟؟

گاندلف خودمون ، عجب صدای با شکوهی بود ، تو ارباب حلقه ها اصلا این جوری و با عظمت صحبت نکرده بود. همه حرفاش با اون صدا ، موهای تن آدم رو

سیخ میکرد ، خیلی با شکوه بود ، بازیگر نقش سارومان هم بازی کرده بود. :D :D :D

کلا صدای کریستوفر لی محشره . میدونید که یه مجموعه از موسیقی های شعرهای کتاب ارباب حلقه ها از گروه Tolkien Ensamble رو اون خونده ؟ شاهکاااااره! مخصوصا Fall of GilGalad اش! تو سایت هستن برای دانلود.

هیچ مجموعه ای با این نام Tolkien Ensamble نبود و من رفتم تو مجموعه Caprice ensemble ولی آهنگی به نام Fall of GilGalad توش نیست ! :x

چی کار کنم ، میشه یه راهنمایی دیگه ای بکنید بانوی من ;)) ;)) :D ;)) ;))

ببخشید ، ولی هیچ کدوم از آهنگ هایی که تو سایت هستش رو ندیدم که صدای کریستوفر لی عزیز روش باشه ،البته همشون رو دانلود نکردم ولی ، ;))

حوصله دانلود همه آهنگ ها و البته وقتش رو ندارم اگه ممکنه ، خودتون معرفی کنید کجا میتونم اهنگ های مربوطه رو که ایشون خوندن پیدا کنم. ;))

من فکر می کنم این رسم هالیوود هست که هر چند وقت یکبار یک نابازیگر را ستاره بکنه به نظر من الیجا خوب بازی کرد ولی بهترین گزینه نبود در ضمن اسم زشتی هم داره

ببخشید مینیاتور عزیز... منظورت از اینکه اسم زشتی داره چیه... (الیجا) معنای بدی داره یا خوش آهنگ نیست؟

و شما آرون خان ... اگه به فرض شبیه الیجا رو پیدا کردی می خوای چی کار بکنی؟ دی

ببخشید مینیاتور عزیز... منظورت از اینکه اسم زشتی داره چیه... (الیجا) معنای بدی داره یا خوش آهنگ نیست؟

و شما آرون خان ... اگه به فرض شبیه الیجا رو پیدا کردی می خوای چی کار بکنی؟ دی

هیچی سیر نگاش میکنم ;))

چون دلم میخواد بفهمم چه جوری جکسون جون تونست تو چنین قیافه ای فرودو رو پیدا کنه ;))

، ما که به الیجا جان دست رسی نداریم ، به شبیهش قناعت میکنیم.

:D :x ;)) ;))

خوبه اسم یه بانو رو نیاوردم ! جلل خالق ! :D :x :-? ;))

اسم منو میاوردی بهتر بود

انصفا چشم می خوای فقط Eye of sauron

اه ;))

چشم پر خون تو را که دوست خواهد داشت!

تازه من تازگی ها یاد گرفتم که تو تایپیک هرچیزی مخصوص خودش نظر بدم ! ;))

وگرنه الان جوابت رو میدادم ;))

بیاین در مورد نقش الیجا در فیلم شهر گناه صحبت کنیم ، نظر شما در مورد بازی اون در این فیلم چیه؟

محتوای این پست و سایر پست های این کاربر به علت توهین به کاربران و دربرداشتن الفاظ نامناسب و غیراخلاقی حذف شد.

ای بابا !

من از بازی الیجاه خوشم میاد ، میخوام کسی مثل اون رو پیدا کنم و با تمثیل به آرزوی دیدن بازیگر فرودو برسم . همین.

چرا به کیردان گیر دادی ، اون که خودش هم پیر بود . چیزی که همه دوست داشتند ببینند تام بامبادیل بود که ساخته نشد نه این جناب کشتی ساز.

محتوای این پست به علت توهین به کاربران و دربرداشتن الفاظ نامناسب و غیراخلاقی حذف شد.

این قدر بدم میاد از این پسره ی قورباغه با اون چشماش! عین چشمای دابی تو هری پاتره! اه اه... از فرودو هم خیلی بدم میاد! پسره ی (پیرمرد) لوس! ضعیف! متکبر!!!!(اه!) :D

راستی رابطه شما با فرودو هم تو فیلم زیاد خوب نبود ، دل خوشی ازش نداشتی ؟

بازی الیجاه که خیلی خوب بود ، شاید نقشش مناسب نبود!

راستی لگولاس چرا تو داستان انقدر ضعیفتر از فیلم بودی ؟

فرودو

مخصوصا از اداهاش خوشم نیومد

میخواد خودشو مسلا نیش خورده نشون بده میشه مثل اورک :D

در کل بازی خوبی نبود

من که نپسندیدم

مگه چند تا نیش خورده دیدی تا حالا که شلوب زده باشه بهشون !

نگاهش که خیلی سنگین و غم انگیز بود !

همون نگاهش صد تا بازی می ارزید !بازی چشماش رو باید با آلپاچینو مقایسه کرد!

چشم

تسلیم

نه من منظورم قیافشه

مثلا وقتی نزگول توی اوسگیلیات اومد وقتی پایینو نگاه کرد و اومد بالا اصلا از قیافش خوشم نیومد

اصلا حس تسخیر شدگی یا یه همچین چیزی بهم دست نداد

من نمیگم که الیجاه تمام و کمال بوده ! ولی بنظرم گزینه مناسبی واسه نقشش بوده !

خیلی ها میگن ، فرودو تو فیلم انگار قیافه میگیره و خیلی از خودش متشکره ، اما من میگم چون داره تو غالب یه 50 ساله بازی میکنه اینجوری دیده میشه ، اگه یه مرد 50 ساله این نقش رو بازی میکرد ، ممکن بود نحوه نگاه اینچنینیش رو به جای خودخواهی ، سنگینی و متانت ببینیم ولی تو چهره یه جوان بیست ساله ( بنا به خصوصیات این سن ) هر رفتاری رو بیشتر به غرور و تعصب و خودخواهی نسبت میدیم ، که در اصل طبیعیه .

اما آیا انتخاب فرودوی 20 ساله بهتر از 50 ساله نبود !

به نظر من ، پیتر جکسون با این کار سعی کرد دامنه افرادی رو که میتونن خودشون رو با شخصیت اصلی داستان یکی کنن ، وسیع تر کرد ، مسلما همزاد پنداری برای اکثر افراد با یه پسر 20 ساله راحت تره تا یه مرد میانسال 50 ساله !

زیبایی بازیگر هم مهمه ! چون قراره تو رویاهامون آرزوی همیشگی ماجراجویی رو به حقیقت تبدیل کنیم ، خب ! شما که دوست ندارید وقتی خودتون رو تو عالم رویا به جای قهرمان میذارید با یه پیر مرد یا یه فرد نازیبا رو به رو شید !؟

انتخاب بازیگری مثل الیجاه برای نقش حیاتی فرودو ، پاسخ درست نیازهای روانی تماشا گر هاست ! واسه همینه که خارج از جمع علاقه مندان اصیل تالکین ، الیجاه انقدر مناسب نقشش دیده میشه و مورد اقبال قرار میگیره !

تسلیم :D

راستی رابطه شما با فرودو هم تو فیلم زیاد خوب نبود ، دل خوشی ازش نداشتی ؟

بازی الیجاه که خیلی خوب بود ، شاید نقشش مناسب نبود!

راستی لگولاس چرا تو داستان انقدر ضعیفتر از فیلم بودی ؟

خیر نداشتم! من از اولش از فرودو خوشم نمیومد.چون خیلی شخصیت لوسی بود تو فیلم اما تو کتاب قابل تحمل تر بود...ولی از اونجایی که من اول فیلم رو دیدم و بعدش رفتم سراغ کتاب فرودوی تو فیلم برام ملموس تر بود یه جورایی اجازه نمی داد تفکر دیگه ای در موردش داشته باشم. ای تقصیر پی.جی ه! به من ربطی نداره! ~x(

به جرئتی منو ضعیف خطاب کردی؟ :D بدینوسیله دستور می دهم گردنت رابزنند تا درس عبرتی باشد برای همگان! :D

نه جدا" منظورت از ضعیف چیه؟ از لحاظ بدنی و اینا؟ خب لگی تو کتاب از تو فیلم روحیه ش لطیف تره ولی ضعیف؟ عمرناش!!!!

منظور بدی نداشتم!

ولی کمانش ، مخصوصا با اون کوچیکه ! اصلا نمیتونست خوب کار کنه ! یادته تو موریا تو فیلم چه اورک کشی راه انداخته بود ، ولی تو داستان تیرش سر میخوره می افته زمین ! یا حتا نمیتونه قایق برداره ! یا برد کمانش حتا با کمان لورین به اندازه اورک های اونور رودخونه نیست ، اونها به قایق یاران تیر میاندازن ولی لگولاس نه !

منظور بدی نداشتم!

ولی کمانش ، مخصوصا با اون کوچیکه ! اصلا نمیتونست خوب کار کنه ! یادته تو موریا تو فیلم چه اورک کشی راه انداخته بود ، ولی تو داستان تیرش سر میخوره می افته زمین ! یا حتا نمیتونه قایق برداره ! یا برد کمانش حتا با کمان لورین به اندازه اورک های اونور رودخونه نیست ، اونها به قایق یاران تیر میاندازن ولی لگولاس نه !

خوب کمان اون مال سیاه بیشه بوده که برای جنگ فواصل نزدیک کاربرد داشته و به خاطر کوچیکیش توی جنگل کمتر دیده می شده

کمان لورین که چند برابر کمان لگولاس بود بایدم قوی تر باشه

در ضمن کمان تفنگی با کمان ها عادی تفادت داره ( مال اورک ها تفنگی بود :دی )

چند برابر ؟ یدفه بگید لگولاس با این تیرکمون کشی های گنجشک زنی اومده بوده ریوندل ! :D)

درسته ، کمانهای اورگی بهتر بوده ! ~x(

ولی من فقط خواستم اشاره کنم که لگولاس فیلم خیلی با تو داستان تفاوت داشته ! :- یه چیزی که خیلی آزار دهنده بود ، چهل اندی یورکی بود که لگولاس تو هلمز دیپ کشت ! چون با سرعتی که لگولاس تو فیلم تیر اندازی میکرد و تو هر صحنه یه 10 نفری میکشت ، یه شب تا صبح باید صدها تن رو به جهنم میفرستاد ! نمونه توانایی های لگولاس تو فیلم با آمار واقعی توی بازی نمایان میشد ، که همیشه لگولاس چندین برابر بقیه آمار داشت.

بچه ها شهر گناه الیجاه رو دیدید ؟ :D$

نه ندیدم!

تیر کمون گنجشک کشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ عفوی در کار نیست بانو آرون! صد در صد اعدامت می کنم!!!!!!!! :D اون قضیه ی اورک کشی هم آره! خدایی ضایع بازار بود! پی.جی ه دیگه! مخش تاب داره بعضی وقتا! خب دارم بحثو به بی راهه می کشونم... باشه! فحش ندید بابا! رفتم بیرون!

آخه الوه گفت کمان لورین چند برابره ، منم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم کمان سیاه بیشه ، میشه قد یه کف دست !

من یه عکس از الیجاه دارم که دستش رو به شکل 1..1@ گرفته ! @=انگشت شست 1=انگشتان ایستاده . = انگشتان جمع شده

یکی از دوستام میگفت این علامت شیطان پرستیه ، ولی به ظاهر الیجاه نمیاد شیطان پرست باشه ! شیطان پرست ها زشتن ، سیاه پوشن ، حلقه به گوشن و... ولی الیجاه هیچ کدوم از این ویژگی ها رو نداره ! پس چرا دستش رو به اون شکل نشون داده ؟

آخه الوه گفت کمان لورین چند برابره ، منم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم کمان سیاه بیشه ، میشه قد یه کف دست !

آخه کمان داریم اندازه قد یه آدم بلند

کمان کوچیک تر هم داریم که توی فیلم ها معمولا میبینی ( مثالش جومونگ :دی )

یکی از دوستام میگفت این علامت شیطان پرستیه ، ولی به ظاهر الیجاه نمیاد شیطان پرست باشه ! شیطان پرست ها زشتن ، سیاه پوشن ، حلقه به گوشن و... ولی الیجاه هیچ کدوم از این ویژگی ها رو نداره ! پس چرا دستش رو به اون شکل نشون داده ؟

همه ی شیطان پرستا اون قدر هم زشت نیستن

بستگی داره عضو کدوم فرقه باشن

نمیدونم چرا نمیتونم اون علامتو با دستم بسازم :D

یعنی میگی که الیجاه شیطان پرسته !؟

بیچاره به قیافش نمیخوره !

ولی خوب اون علامته هم نمیشه نادیده گرفت ! این علامتو وقتی رپ خونها دارن حرکت میزنن میشه تو دستاشون دید ! انگشت اشاره +انگشت کوچیکه +انگشت شست ، ایستاده و دو انگشت میانی هم جمع شده ! تونستی انجام بدی !؟

شهر گناه رو که الیجاه توش قاتله دیدی ؟

چه فیلم هایی ازش دیدی ؟

آره منم اون عکس رو دارم و اون علامتی رو هم که نشون میده علامت شیطان پرستیه :D

اینم عکس:

http://www.nndb.com/people/765/00002269 ... -sized.jpg

خب شاید نمی دونه یعنی چی این حرکت! عشقی این تیریپ رو اومده! /:D

آره خود عکسیه که میگفتم!

آدم عشقی که نمیاد یه نماد رو تو یه عکس بیاره بعد پخشش کنه !

دیگه مثل قبل احساس خوبی نسبت بهش ندارم ! اگه شیطان پرست باشه احتمالا جنین انسان هم تا حالا خورده :D

از مدل انگشتاش و ناخن هاش بدم میاد ، خیلی ناخن هاش رو از ته میگیره ! نمیدونم بدون ناخن چه جوری زندگی میکنه !

تو فیلم هم شکل انگشتاش همینجوری بود ، وصد البته 100 برابر کثیفتر!

ولی مدل موهاش قشنگه !

جنین انسان؟؟؟؟؟ :D :D :- :D :D :D :D :D :D :D :D :D ~x(

مدل موهاش شبیه جوجه ایه که تازه از تخم دراومده... کجاش قشنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فیلم شهر گناه که کلا مزخرف بود. الیجا هم یادم نمیاد توش دیالوگ داشت یا نه ، حتی توی صورتش هم تغییری ایجاد نمیشد فقط مثل برج زهرمار نگاه میکرد. نقش مترسک بازی میکرد.

فیلم شهر گناه که کلا مزخرف بود.

به خاطر این حرفت به نفرین مورگوت دچار خواهی شد. :D

شهر گناه اثر بزرگ فرانک میلر (که فیلم 300 بر اساس کمیک بوک این برادر نژادپرستمون ساخته شده.) هست. که اول کمیکش رو نوشت بعد هم در فیلمش نویسنده و کارگردان بود. البته کارگردان اصلی رابرت رادریگز بود یار و دوست ترانتینو.

الایجا هم تو شهرگناه دیالوگ نداشت.

ولی خوب اون علامته هم نمیشه نادیده گرفت ! این علامتو وقتی رپ خونها دارن حرکت میزنن میشه تو دستاشون دید ! انگشت اشاره +انگشت کوچیکه +انگشت شست ، ایستاده و دو انگشت میانی هم جمع شده ! تونستی انجام بدی !؟

بگو چرا نمیتونستم :دی

داشتم با دوتادستم انجام میدادم :D :D ~x(

شهر گناه رو که الیجاه

آره

اسم انگلیسی فیلم رو بگو همیشه :-

فیلم شهر گناه که کلا مزخرف بود.

برعکس خیلی قشنگ بود که

مخصوصا با جلوه های بدیعش ;:D

چه فیلم هایی ازش دیدی ؟

لوتر :D

اینا

The Romantics

The Oxford Murders

Sin City

Green Street Hooligans

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

دیگه اگه فیلمی ازش دیدم دانلود نکردم چون تو سیستمم نیست :D

به خاطر این حرفت به نفرین مورگوت دچار خواهی شد.

این نفرین رو به جان میخرم! :D

خداییش چه مفهومی تو این فیلم بود. خیلی خسته کننده بود. اون قضیه 300 هم یکم روم تاثیر گذاشته و این نفرت رو دو چندان کرده.

اول:سين سيتي فيلم خوبيه مهدي!هم از فيلمنامه!@هم بازيا ،هم دكوپاژ و هم سار موارد!!!

دوم:آقايون نماد شناس:درسته كه اسم اون نماد سر شيطانه!ولي به خدا كل اين قضيه به خاطر كاراي كثيف كليسا تو دوران تفتيش عقايده.اين نماد يك نماد پگانيه و نشون دهنده به نوعي بفومت ميباشه (همون بز معروف در ستاره پنج پر شيطان پرستان مسيحي!) و البته كه بفومت قبل اينكه شيطان باشه يك اله بوده!

در مورد باور عامه از اين نماد:بعد از اوج گيري موسيقي متال با بلك سبث در دهه هفتاد،اين نماد كه توسط اوزي اوزبرن خيلي استفاده ميشده به يك نماد رايج و يك مد تبديل ميشه.به طوري كه كليه گروه ها و طرفداران موسيقي راك و متال به طور خاص و همكنون رپر ها و هر كسي كه فكر ميكنه كول ميباشد،از اين نماد استفاده ميكنه و كاملا بار مفهمومي خودش رو از دست داده.يه جورايي مث تو تامبز آوت ميباشد براي غربي ها

پي نوشت:شيطان پرست ها جنين آدم نميخورند.شيطان پرستن،كانيبال كه نيستن :D

با سلام خدمت دوست عزیزمون ارون,شما توی همین مبحث اشاره کردین که در مورد جنگ اخرین اتحاد در ابتدای فیلم یاران حلقه گالادریل(کیت بلانشیت)20دقیقه تو ابتدای فیلم معرفی می کنه ولی من از دوستای دیگه پرسیدم واون ها جواب دادند که این بخش از فیلم 7دقیقه هست.میشه این ابهام رو برای ما برطرف کنید وهمینطور میشه بگیدکه این 20دقیقه شامل کدوم صحنه های کلیدی میشه که ما ندیدیم.با تشکر الندیل پادشاه انسان ها.

با سلام خدمت دوستان عزیز ,ارون عزیز بلاخره نیومدند تا جواب سوالم رو بدند,من منتظرم ها!

فک نکنم حالا حالا ها آرون پیداش بشه الندیل جان! بهتره صبر نکنی وانگهی ممکنه زیر پاهات علف سبز شه! :D

با سلام به همگی

کریستوفر لی

نام اصلی کریستوفر فرانک کاراندینی لی

زمینه فعالیت بازیگر ، نویسنده

ملیت انگلیس

تولد ۲۷ مه ۱۹۲۲ (۸۸ سال )

لندن ، انگلستان

والدین کنتس استل مری کاراندینی دی سارزانو

کلنل جفری ترولوپه لی

سال‌های فعالیت ۱۹۴۸ تا کنون

همسر(ها): گیته لی

فرزندان: کریستینا اریکا لی

کریستوفر لی (انگلیسی: Christopher Lee) با نام کامل کریستوفر فرانک کاراندینی لی (انگلیسی: Christopher Frank Carandini Lee) هنرپیشهٔ انگلیسی و دارندهٔ نشان فرمان امپراتوری بریتانیا (CBE) و نشان فرمان مقدس سنت جان (CStJ) است. لی که بیشتر نقش افراد شرور را در فیلم‌ها بازی می‌کند با ایفای نقش کنت دراکولا از سری فیلم‌های گونه وحشت شرکت همر فیلم پروداکشنز در اواخر دههٔ ۵۰ میلادی به معروفیت دست یافت. سارومان سفید در سه‌گانه ارباب حلقه‌ها دیگر نقشی بود که بار دیگر نام او را در قرن بیست و یکم بر سر زبان‌ها انداخت. کریستوفر لی با وجود پشت سر گذاشتن ۷ دهه فعالیت سینمایی، بازی در بیش از ۲۵۰ فیلم و سریال و دریافت جوایز گوناگون از جشنواره‌های مختلف ملی و بین‌المللی، تاکنون نامزد دریافت هیچ جایزه اسکاری نشده‌است.

زندگینامه و بازیگری

کریستفر لی در ۲۷ مه ۱۹۲۲ در بلگریویای لندن ، پایتخت انگلستان متولد شد. پدرش کلنل جفری ترولوپه لی عضو شصتمین دسته تفنگداران سلطنتی پادشاهی و مادرش کنتس استل ماری کاراندینی دی سارزانو از زیبارویان بنام دوران ادوارد بود . لی در مدرسهٔ ابتدایی سامر فیلدز تحصیل کرد و سپس بورس تحصیل در کالج ایتون و کالج ولینگتون به او تعلق گرفت . پس از فارغ‌التحصیلی به عنوان پیام‌رسان در لندن مشغول به کار شد و در زمان جنگ جهانی دوم به خدمت نیروی هوایی سلطنتی درآمده و به پاس خدمات شایانش شایسته دریافت مدال شناخته شد و به ردهٔ ستوانی ارتقا درجه یافت . پس از پایان جنگ و در سال ۱۹۴۷ وارد حیطهٔ فیلم و سینما شد و برای مدتی با سازمان رنک قرارداد بست. اولین فیلم او دالان آینه نام داشت که در ۱۹۴۸ ساخته شد. پس از آن حضوری کوتاه در هملت لورنس اولیویه داشت.

لی در طول دهه ۵۰ در نقش‌های تلویزیونی و سینمایی بسیاری ظاهر شد که موفقیتی برایش در پی نداشتند ولی پس از عقد قرار داد با کمپانی همر فیلم پروداکشنز و ایفای نقش دراکولا در ۱۹۵۹ از سری فیلم‌های گونه وحشت این کمپانی سرانجام به معروفیت دست یافت. در ۱۷ مارس ۱۹۶۱ با بیرژیت (گیته) کرونکه ، مدل و نقاش دانمارکی ، ازدواج کرد و از او صاحب فرزند دختری به نام کریستینا اریکا شد. این ازدواج تا کنون ادامه یافته‌است.

کریستوفر لی در طول دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ همچنان در نقش دراکولا و در دنباله‌هایی برای آن ظاهر می‌شد و در همین زمان نقش فو منچو را نیز در چندین فیلم مربوط به این شخصیت همچون چهره فو منچو و خون فو منچو بازی کرد ولی در ادامه او که از ایفای نقش‌های ترسناک خسته شده بود با بازی در فیلم‌هایی همچون زندگی خصوصی شرلوک هلمز (۱۹۷۰) ، سه تفنگدار (۱۹۷۳) و فیلم جیمز باندی مرد تپانچه طلایی (۱۹۷۴) اقدام به گسترش محدوده بازیگری خود نمود . موفقیت این فیلم‌ها سبب شد تا لی به هالیوود عزیمت کند ولی موفقیت چندانی در آنجا به دست نیاورد و به انگلیس باز گشت . با شروع قرن جدید کریستوفر لی بار دگر مورد توجه همگانی قرار گرفت . او نقش سارومان را در سه‌گانه موفق ارباب حلقه‌های پیتر جکسون بازی کرد و در دومین اپیزود از جنگ ستارگان با نام حملهٔ کلون‌ها (۲۰۰۲) در نقش کنت دوکو ظاهر شد.

لی دارنده نشان فرمان مقدس سنت جان می‌باشد و در سال ۲۰۰۱ نیز نشان فرمان امپراتوری بریتانیا را به پاس خدماتش در صنعت سینما و تلویزیون دریافت نمود. همچنین نام او به خاطر داشتن قد ۶ فوت و ۵ اینچی، به عنوان بلند قامت‌ترین هنرپیشه نقش اول مرد در کتاب رکوردهای جهانی گینس به ثبت رسیده است

فیلم‌شناسی

سال نام فیلم نقش توضیحات

۱۹۴۸ دالان آینه چارلز

۱۹۴۸ هملت نیزه‌دار بدون ذکر نام

۱۹۵۰ پیش درآمدی بر معروفیت خبرنگار

۱۹۵۱ دره عقاب‌ها کارآگاه هولت

۱۹۵۱ کاپیتان هوراسیو هورن‌بلوئر ناخدای اسپانیایی

۱۹۵۲ مولن روژ ژرژ سورا بدون ذکر نام

۱۹۵۳ بیگناهان پاریس ستوان ویتلاک بدون ذکر نام

۱۹۵۴ مقصد میلان سونسون

۱۹۵۵ تقاطع روح

۱۹۵۵ طوفان بر فراز نیل کاراگا پاشا

۱۹۵۶ پورت آفریک فرانتز ورمه

۱۹۵۷ خائن دکتر نیومن

۱۹۵۷ نفرین فرانکنشتین موجود

۱۹۵۷ حقیقت زنان فرانسوا

۱۹۵۸ داستان دو شهر مارکیز سنت اورموند

۱۹۵۸ دراکولا کنت دراکولا

۱۹۵۸ دالان خون جو

۱۹۵۹ سگ باسکرویل سر هنری

۱۹۵۹ مردی که مرگ را فریب داد دکتر پیر ژرارد

۱۹۵۹ مومیایی مومیایی

۱۹۵۹ دوران سخت خون‌آشام بارون رودریکو دو فرانکورتن محصول ایتالیا

۱۹۶۰ شهر مردگان پروفسور آلن دریسکول

۱۹۶۰ دو روی دکتر جکیل پل آلن

۱۹۶۱ طعم ترس دکتر پیر ژرارد

۱۹۶۱ نرگس شیطانی لینگ چو محصول مشترک آلمان غربی و انگلستان

۱۹۶۲ معمای ارکیده قرمز کاپیتان آلرمان محصول آلمان

۱۹۶۲ دزدان دریایی رودخانه خونین کاپیتان لاروش

۱۹۶۲ نماینده شیطان بارون فون استاب

۱۹۶۲ شرلوک هلمز و گردنبند مرگبار شرلوک هلمز محصول مشترک فرانسه، ایتالیا و آلمان غربی

۱۹۶۳ پسر شیطان کورت منلیف محصول مشترک فرانسه و ایتالیا

۱۹۶۴ دزدان دریایی کشتی شیطان ناخدا روبلز

۱۹۶۵ خانه وحشت دکتر خوف فرانکلین مارش

۱۹۶۵ ده سرخپوست کوچک صدای آقای اوئن بدون ذکر نام

۱۹۶۵ چهره فو منچو دکتر فو منچو

۱۹۶۶ نمایش مرگ فیلیپ داروا

۱۹۶۶ دراکولا شاهزاده تاریکی کنت دراکولا

۱۹۶۶ راسپوتین کشیش دیوانه گریگوری راسپوتین

۱۹۶۷ پنج اژدهای طلایی اژدهای شماره ۴

۱۹۶۸ نفرین محراب سرخ مورلی

۱۹۶۸ خون فو منچو فو منچو

۱۹۶۸ دراکولا از گور برخاسته‌است دراکولا

۱۹۶۹ جعبه مستطیل دکتر جی. نیوهارت

۱۹۷۰ ژولیوس سزار آرتمیدوروس

۱۹۷۰ اوژنی دولمانچی

۱۹۷۰ زندگی شخصی شرلوک هلمز مایکرافت هولمز

۱۹۷۰ زخم‌های دراکولا دراکولا

۱۹۷۱ من، هیولا دکتر چارلز مارلو / ادوارد بلیک

۱۹۷۲ دراکولا ۱۹۷۲ دراکولا

۱۹۷۳ فرامین شیطانی دراکولا کنت دراکولا

۱۹۷۳ قطار سریع‌السیر وحشت سر الکساندر ساکستون

۱۹۷۳ سه تفنگدار راشفورت

۱۹۷۴ چهار تفنگدار راشفورت

۱۹۷۴ مرد تپانچه طلایی فرانسیسکو اسکرامانگا

۱۹۷۶ نیروی مرگبار سرگرد چیلتون

۱۹۷۶ فرزند شیطان پدر مایکل رینر

۱۹۷۷ فرودگاه ۷۷ مارتین والاس

۱۹۷۷ پایان دنیا پدر پرگادو

۱۹۷۸ بازگشت از کوهستان ویچ ویکتور

۱۹۷۹ گذرگاه کولی

۱۹۷۹ خیال‌پردازی فندق‌شکن عمو دروسلمیر، خواننده خیابانی، ساعتساز فیلم انیمیشن

۱۹۷۹ کاپیتان آمریکا ۲: مرگ زودهنگام میگوئل فیلم تلویزیونی

۱۹۸۰ روزی روزگاری یک جاسوس مارکوس والریوم فیلم تلویزیونی

۱۹۸۱ چشم در برابر چشم مورگان کنفیلد

۱۹۸۲ چارلز و دایانا: یک داستان عشق سلطنتی شاهزاده فیلیپ

۱۹۸۲ آخرین تک‌شاخ شاه هاگارد فیلم انیمیشن

۱۹۸۳ خانه سایه‌های بلند کوریگان

۱۹۸۴ هتل رزباد بیچ کلیفورد کینگ

۱۹۸۵ نقاب کشتن سربازرس جاناتان ریچ

۱۹۸۶ دختر پیتر استورم

۱۹۸۷ ژوک‌ها رئیس‌جمهور وایت

۱۹۸۷ سرزمینی در دوردست کاتو محصول مشترک سوئد، نروژ و اتحاد جماهیر شوروی

۱۹۸۹ داستان قتل ویلارد هوپ

۱۹۸۹ بازگشت تفنگداران راشفورت

۱۹۹۰ دزد رنگین‌کمان عمو رودولف

۱۹۹۰ جزیره گنج مرد نابینا

۱۹۹۱ واقعه آبشار ویکتوریا شرلوک هلمز

۱۹۹۲ جک‌پات سدریک

۱۹۹۲ کابوتو شاه فیلیپ

۱۹۹۳ قطار مرگ ژنرال کنستانتین بنین

۱۹۹۴ آکادمی پلیس: مأموریت در مسکو فرمانده الکساندرئی نیکولایویچ راکوف

۱۹۹۵ موسی رامسس فیلم تلویزیونی

۱۹۹۶ احمق‌ها فرستنده شیطانی

۱۹۹۷ موسیقی سول مرگ انیمیشن

۱۹۹۸ داستان مومیایی سر ریچارد تورکل

۱۹۹۸ جناح محمدعلی جناح

۱۹۹۹ اسلیپی هالو برگومستر

۲۰۰۰ در آغاز رامسس اول فیلم تلویزیونی

۲۰۰۱ ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه سارومان

۲۰۰۲ جنگ ستارگان: اپیزود دوم - حمله کلون‌ها کنت دوکو / دارت تایرانوس

۲۰۰۲ ارباب حلقه‌ها: دو برج سارومان سفید

۲۰۰۳ ارباب حلقه‌ها: بازگشت پادشاه سارومان

۲۰۰۵ جنگ ستارگان: اپیزود سوم - انتقام سیت کنت دوکو

۲۰۰۵ چارلی و کارخانه شکلات‌سازی دکتر ویلبر وانکا

۲۰۰۵ عروس مرده پاستور گالسولز انیمیشن

۲۰۰۵ پاپ ژان پل دوم کاردینال استفان ویزینسکی فیلم تلویزیونی

۲۰۰۷ قطب‌نمای طلایی عضو ارشد شورا

۲۰۰۸ رنگ جادو مرگ صدا

۲۰۰۸ جنگ ستارگان: جنگ کلون‌ها کنت دوکو

۲۰۰۸ بوگی ووگی آلفرد راینگلد مراحل پس از تولید

۲۰۰۸ کابوی‌های مسیح سر لاکلان موریسون در حال تولید

۲۰۰۹ تریاژ ژواکین موراله در حال فیلمبرداری

۲۰۱۰ آلیس در سرزمین عجایب (فیلم ۲۰۱۰) اژدهای وراج در حال تولید

جوایز

۱۹۷۹ - نامزد دریافت جایزه ساترن بهترین هنرپیشه مرد از آکادمی فیلم‌های علمی-تخیلی، خیال‌پردازی و ترسناک آمریکا - مرد ترکه‌ای (۱۹۷۳)

۱۹۸۰ - نامزد دریافت جایزه ساترن بهترین هنرپیشه مرد از آکادمی فیلم‌های علمی-تخیلی، خیال‌پردازی و ترسناک آمریکا - ماجراجویی‌های عربی (۱۹۷۹)

۱۹۸۳ - برنده جایزه کایزا دو کاتالونیای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم کاتالونیا - خانه سایه‌های بلند (۱۹۸۳) - به طور مشترک با وینسنت پرایس، پیتر کوشینگ و جان کارادین

۱۹۸۴ - برنده جایزه بین‌المللی فیلم خیال‌پردازی بهترین هنرپیشه مرد جشنواره فانتاسپورتو برای خدمات ارزنده‌اش در گونه فیلم‌های خیال‌پردازی

۲۰۰۲ - برنده جایزه ویژه یک عمر فعالیت هنری جوایز فیلم بریتانیایی ایونینگ استاندارد

۲۰۰۲ - نامزد دریافت جایز فیلم ام تی وی بهترین فرد شرور - ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه (۲۰۰۱)

۲۰۰۲ - نامزد دریافت جایزه فیلم ام تی وی بهترین مبارزه (به طور مشترک با ایان مکلن) - ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه (۲۰۰۱) - مبارزه سارومان با گاندالف

۲۰۰۲ - برنده جایزه بهترین گروه بازیگران انجمن منتقدین فیلم فیلم فینیکس - ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه (۲۰۰۱) - مشترک با دیگر بازیگران این فیلم

۲۰۰۲ - نامزد دریافت جایزه صنف بازیگران سینما برای بهترین گروه نمایش - ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه (۲۰۰۱) - مشترک با دیگر بازیگران این فیلم

۲۰۰۳ - برنده جایزه فیلم ام تی وی بهترین مبارزه - جنگ ستارگان: اپیزود دوم - حمله کلون‌ها (۲۰۰۲) - مبارزه دوکو با یودا

۲۰۰۳ - برنده جایزه بهترین گروه بازیگران انجمن آنلاین منتقدین فیلم - ارباب حلقه‌ها: دو برج (۲۰۰۲) - مشترک با دیگر بازیگران این فیلم

۲۰۰۳ - برنده جایزه بهترین گروه بازیگران انجمن منتقدین فیلم فیلم فینیکس - ارباب حلقه‌ها: دو برج (۲۰۰۲) - مشترک با دیگر بازیگران این فیلم

۲۰۰۳ - نامزد دریافت جایزه صنف بازیگران سینما برای بهترین گروه نمایش - ارباب حلقه‌ها: دو برج (۲۰۰۲) - مشترک با دیگر بازیگران این فیلم

۲۰۰۳ - برنده جایزه گنجینه زنده جوایز منتقدین فیلم سیاتل

با تشکر :D :D

با سلام

ویگو مورتنسن

زمینه فعالیت بازیگری، موزیسین، شاعر، نقاش، عکاس

ملیت آمریکایی

تولد ۲۰ اکتبر ۱۹۵۸

نیویورک، آمریکا

والدین مادر: گریس گمبل پدر: ویگو پیتر مورتنسن

سال‌های فعالیت ۱۹۸۴ تا کنون

شریک(های)

زندگی اکسر کروانکا

فرزندان هنری بلک مورتنسن

ویگو پیتر مورتنسن یک بازیگر آمریکایی است که ۲۰ اکتبر ۱۹۵۸ در شهر نیویورک به‌دنیا آمده است. او اولین فعالیت خود را در سال ۱۹۸۵ با بازی در فیلم رز بنفش قاهره شروع کرد و در سال ۲۰۰۱ با بازی در ارباب حلقه‌ها شهرت جهانی یافت.

وی در سال ۲۰۰۷ نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای نقش نیکلای در فیلم وعده های شرقی به کارگردانی دیوید کراننبرگ شد که به آن نرسید.

حرفه

ویگو مورتنسن با فیلم مدرک در سال ۱۹۸۴ در یک نقش کمرنگ بازی کرد. این فیلم فیلم موفقی بود که برنده دو جایزه اسکار شد.

سپس در یک نقش کمرنگ دیگر در فیلم رز بنفش قاهره کارگردان وودی آلن بازی کرد هرچند که قسمت های او به کل از فیلم حذف شد.

فیلم رومانتیک رستگاری (۱۹۸۷) و فیلم ترسناک زندان (۱۹۸۸) اولین فیلم هایی بودند که وی در آنها نقش اول مرد را ایفا میکرد.

بعد از ۱۵ سال بازی در فیلم های تلوزیونی یا ضعیف، مورتنسن نقش آراگورن را در مجموعه ارباب حلقه ها بازی کرد و به شهرت جهانی رسید. (بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳) وی به خاطر بازی قابل قبول اش در این فیلمها جوایز متعددی بدست آورد.

مورتنسن در دو فیلم با کارگردان بزرگ، دیوید کراننبرگ همکاری کرده است. یکی تاریخچه خشونت در سال ۲۰۰۴ و دیگری وعده‌های شرقی در سال ۲۰۰۷.

وعده های شرقی تا کنون تحسین شده ترین فیلم کارنامه وی بوده است. او به خاطر بازی چشمگیرش در نقش نیکلای، مامور مخفی پلیس در فیلم نامزد جایزه اسکار شد ولی به دانیل دی لوئیس در فیلم خون به پا خواهد شد باخت.

آخرین فیلم وی هم اکنون فیلم جاده است که در آن بازی بسیار عالی ارائه داده است.

قسمتی از فیلم شناسی

رز بنفش قاهره (۱۹۸۴)

رستگاری (۱۹۸۷)

زندان (۱۹۸۸)

یکبار در ماه آبی (۱۹۹۰)

اسلحه برادر من (۱۹۹۷)

یک قاتل عالی (۱۹۹۸)

قدمی در ماه (۱۹۹۹)

۲۸ روز (۲۰۰۰)

ارباب حلقه ها: یاران حلقه (۲۰۰۱)

ارباب حلقه ها: دو برج (۲۰۰۲)

ارباب حلقه ها: بازگشت پادشاه (۲۰۰۳)

تاریخچه خشونت (۲۰۰۴)

وعده‌های شرقی (۲۰۰۷)

خوب (۲۰۰۸)

جاده (۲۰۰۹

با سلام

لیو تایلر

نام اصلی: لیو روندگرن

تولد: ۱ ژوئیه ۱۹۷۷)|شهر نیویورک، آمریکا

پیشه: بازیگر

سال‌های فعالیت : ۱۹۹۴ تا اکنون

شریک(های)زندگی: رویستون لنگدان (۲۰۰۳–۲۰۰۸)

لیو روندگن تایلر(متولد ۱ ژوییهٰ ۱۹۷۷) از هنرمندان و مدل‌های آمریکایی است. او دختر خوانندهٰ اصلی اروسمیث، استیون تایلر، و ببه بیول، مدل و خواننده، است. تایلر در سن ۱۴ سالگی وارد حرفهٰ مدل شد اما تنها پس از یک سال تصمیم گرفت که بر بازیگری تمرکز کند. اولین حضور او در یک فیلم در سال ۱۹۹۴ در سقوط خاموش بود. پس از آن در نقش‌های مکمل در اثرهای امپراتوری (۱۹۹۵) سنگین (۱۹۹۶) و آن چیزی که تو انجام دادی (۱۹۹۶) ظاهر شد. تایلر بعدها به خاطر بازی در نقش اصلی سرقت زیبایی (۱۹۹۶) از نگاه منتقدان شناخته شد. او این رویه را با بازی در نقش‌های مکمل شامل Inventing the Abbotts (۱۹۹۷) و Cookie's Fortune (۱۹۹۹) ادامه داد.

تایلر در نتیجهٰ بازی در نقش آرون (یک دوشیزه الف) در سه‌گانه ارباب حلقه‌ها در جهان شناخته شد. او در یک سری از فیلم‌ها متفاوت مانند کمدی سال ۲۰۰۴، دختر جرزی (فیلم ۲۰۰۴)، فیلم مستقل جیم دلتنگ (۲۰۰۵)، درام حکومت بر من (۲۰۰۷) و فیلم‌های استودیویی پرفروشی مانند آرماگدون (۱۹۹۸)، غریبه‌ها (۲۰۰۸) و هالک شگفت‌انگیز (۲۰۰۸) به ایفای نقش پرداخته است.

از سال ۲۰۰۳ تایلر به عنوان سفیر حسن نیت یونیسف برای ایالات متحده، و سخنگوی گیونچی (عطریات و لوازم آرایشی) فعالیت کرده است. تایلر در سال ۲۰۰۳ با رویستون لنگدان از گروه موسیقی اسپیس‌هاگ ازدواج کرد و حاصل آن یک پسر به نام میلو (متولد ۱۴ دسامبر ۲۰۰۴) بود. در مه ۲۰۰۸ این زوج جدایی خود را از یکدیگر اعلام کردند.

ببخشید ناقصه دیگه...

:D :D

با سلام

شون آستین

نام اصلی: شون آستین

زمینه فعالیت :بازیگر ٫کارگردان ٫تهیه کننده فیلم

ملیت :آمریکایی

زاده: ۲۵ فوریه ۱۹۷۱

سانتامونیکا ٫کالیفرنیا

نام تولد: شون پتریک دوک

سال‌های فعالیت :از ۱۹۸۵ تا به اکنون

همسر: کریستین هیرل

فرزندان :آلکساندرا ٫ الیزابت ٫ ایزابلا

والدین :جان آستین ٫ پتی دوک

محل زندگی :لس‌آنجلس ٫کالیفرنیا

نقش‌های برجسته: سم‌وایز گمجی در سه گانه

ارباب حلقه‌ها ٫

دانیل روتایجر در رودی

شون آستین (به انگلیسی : Sean Astin) متولد ۲۵ فوریه ۱۹۷۱ (میلادی) در سانتامونیکا کالیفرنیا بازیگر و کارگردان و تهیه کننده فیلم آمریکایی و كارگردان نامزد دریافت جایزه اسکار می‌باشد.

عمده شهرت وی به خاطر حضور در فیلم‌های گانیز ، رودی ، نقش سم‌وایز گمجی در سگانه ارباب حلقه‌ها و برادر دوپینگی درو بریمور بازیگر مشهور زن آمریکایی در فیلم ۵۰ قرار اول است.او همچنین به عنوان بازیگر مهمان در پنجمین قسمت یكی از پرطرفدارترین مجموعه‌های تلویزیونی به نام ۲۴ نیز بازی كرده است

زندگی‌نامه

آستین تحت نام مادر خود با نام شون پتریك دوك در سانتامونیکا کالیفرنیا متولد شد . وی فرند پتی دوک و جان آستین می‌باشد البته از نظر ژنتیکی پدر حقیقی وی مایکل تل ترویج‌گر موسیقی و یک یهودی آمریکایی می‌باشد که قبل از ازدواج پتی دوک با آستین از وی طلاق می‌گیرد.

در زمان تولد آستین کاملاً فرض بر این بود که پدر واقعی او دیسی آرناز کمدین معروف آمریکایی می‌باشد . اگرچه کاملاً اثبات شده که این گفته نادرست است. آستین همچنین برادر بزرگ‌تر مکنزی آستین بازیگر فیلم حقیقت زندگی می‌باشد.

آستین با بالاترین نمره توانست مدرک لیسانس تاریخ و انگلیسی خود را در رشته ادبیات و فرهنگ آمریکایی از دانشگاه یو سی ال ای بگیرد.

آستین همچنین یک گیاه خوار می‌باشد.

حرفه

در سن سیزده سالگی او کار خود را در نقش میکی در فیلم گانیز در سال ۱۹۸۵ بر روی پرده سینما آغاز کرد.در سال ۱۹۸۹ او نقش جزئی در فیلم جنگ رزها داشت و در سال ۱۹۹۳ نقش حائز اهمیتی در فیلم رودی را بر عهده بر عهده گرفت.آستین در سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ بیاد ماندنی‌ترین نقش خود در سگانه ارباب حلقه‌ها ساخته پیتر جکسون را بازی کرد. او همچنین در فیلم ۵۰ قرار اول در نقش برادر لوسی با بازی درو بریمور در کنار آدام سندلر هنر نمایی کرد. از دیگر فعالیتهای آستین می‌توان به ساخت فیلم‌های كوتاه و تأسیس شركت فیلم‌سازی اشاره كرد. او در شرایطی شركت فیلم‌سازی‌اش را تأسیس كرد كه هنوز ۲۱ ساله نشده بود.

در سال ۱۹۹۴ او به همراه همسرش کریستین نامزد دریافت جایزه اسکار به خاطر کارگردانی و تهیه‌کنندگی فیلم کوتاه کانگرو کورت شدند.

زندگی شخصی

آستین در ۱۱ ژوئیه ۱۹۹۲ با کریستین هیرل ازدواج کرد و در حال حاضر آنها دارای سه فرزند دختر به نام‌های آلکساندرا (متولد ۲۷ نوامبر ۱۹۹۶) ٫ الیزابت (متولد ۶ آگوست ۲۰۰۲) و ایزابلا (متولد ۲۲ ژوئیه ۲۰۰۵) که همه با پسوند لوئیس هستند می‌باشند.

کتاب او به نام به آنجا رفتم و بازگشتم : حکایت یک بازیگر نوشته جو لیدن شرح تجربیات او قبل و در طی و بعد از حضور او در سگانه ارباب حلقه‌ها می‌باشد.

کارها

فیلم‌ها

شون آستین در نقش لین مکگیل در سریال ۲۴سال عنوان نقش توضیحات

۱۹۸۵ گانیز میکی والش

۱۹۸۷ مثل پدر و پسر کلرنس

آبشار تابستانی آلن

۱۹۸۹ جنگ رزها جاش ۱۷

با همدیگدگر ماندن دانکن مت درموت

۱۹۹۰ ممفیس بل سرگروهبان ریچارد مور

۱۹۹۱ سربازان عروسکی ویلیام تپر

عصبانیت مایکل

۱۹۹۲ جایی که آن روز می‌گیرد تو را گریگ

انسینو من دیو مورگان

۱۹۹۳ رودی دانیل روتایجر

۱۹۹۴ گذرگاه امن آی زی سینگر

۱۹۹۵ زندگی پست اندرو

هریسون برجرون هریسون برجرون

۱۹۹۶ شجاعت هنگام جنگ پاتلا

۱۹۹۸ پسران ملاقات می‌کنند دختران را مایک

بال ورس گری

۱۹۹۹ بازداشت رالف

کیمبرلی باب

۲۰۰۰ غذا سگ ها مورگان صدا

آخرین محصول بو پارمرنز

یخ‌شكن مت فاستر

آسمان در حال سقوط کردن است‌ سوارتز

۲۰۰۱ ارباب حلقه‌ها : یاران حلقه سم‌وایز گمجی

۲۰۰۲ ارباب حلقه‌ها : دو برج سم‌وایز گمجی

۲۰۰۳ ارباب حلقه‌ها : بازگشت پادشاه سم‌وایز گمجی

۲۰۰۴ بالتو 3 : بال های شانس کودی صدا

الویس ساختمان را ترک کرده است هارون

۵۰ قرار اول داگ ویت مور

۲۰۰۵ لبخند متیوس

بزرگ تر از آسمان کن زربل

اسپیل استریم استوارت کان‌وی

سالن رقص مرلین هاچکس و افسون مدرسه کیپ کپلینگر

بسوی غرب مارتین جارت

هرکولس لینوس

زمین مرزی رندال

در سایه گرانش مربی آمال

۲۰۰۶ عشق چیست جرج

آستریکس و وایکینگ ها جاست فور کیز صدا انگلیسی

کلیک بیل

۲۰۰۷ فصل آخر کنت استاک

۲۰۰۸ همیشه قدرتمند مارکوس

روح جنگل فوری صدا

۲۰۰۹ خونسرد باش دختر بزرگ

كارهای تلویزیونی

سال عنوان نقش توضیحات

۱۹۸۱ مامان٫ خواهش می‌کنم منو نزن برایان رینولدز همراه با مادرش پتی دوک

۱۹۸۶ دروازه بی.آر.ای.تی لئونارد كینزی

۲۰۰۳ ارمیا آقای اسمیت تا ۲۰۰۵

۲۰۰۵ كاخ مركات نقال ایلات متحده

۲۰۰۶ ۲۴ لین مكگیل مرحوم

۲۰۰۷ استادان تخیل چارلی کرامر ناظر

راهب پال بوچنن

اسم من ارال است فروشنده

۲۰۰۸ رنگ جادوی تری پراچت دوگل ایالات متحده

نظم و قانون پاستور هنزلی فصل ۱۸هم اپیزد بیشه فرشته

Billy Boyd بازیگر نقش Pippin دیروز با دوست دخترش Ali McKinnon ازدواج کرد.

Elijah Wood و Dominic Monaghan هم در مراسم حضور داشتند.

مبارکه... :D الهی به پای هم پیر بشن!!!!

Billy Boyd بازیگر نقش Pippin دیروز با دوست دخترش Ali McKinnon ازدواج کرد.

Elijah Wood و Dominic Monaghan هم در مراسم حضور داشتند.

من متوجه نمیشم دوست دخترش که اسمش Ali McKinnon

یعنی چی ؟ عروس خانوم اسمش علی هستش ؟ :ymapplause: به حق چیزای ندیده و نشنیده ؟

هر گردی که گردو نیست! این Ali کجا و اون علی کجا؟

Ali اسم دختره. مثل Ali larter تو Final destination

امروز چهارم آپریل سالروز تولد هوگو ویوینگ ، بازیگر نقش الروند در فیلم ارباب حلقه هاست . هوگو امروز 52 ساله میشه .

هوگو در فیلم های مطرحی چون : وی فور وندتا ، ماتریکس و ترانسفورمرز به ایفای نقش پرداخته .

سالروزش خجسته . :D

به نظر من بهترین انتخاب ممکن بود کیت بلانشت.

و هیچ گزینه ای بهتر از اون تو سینما هالیوود وجود نداره.

هرچند ک ل ن معتقدم پیتر جکسون در زمینه ی گریم الف ها خیلی عجله ای کار کرده و میتونست کارش رو خیلی بهتر انجام بده.

اصلن در کل دیدگاه جکسون در مورد الف ها رو درست نمی دونم، البته شاید هم جکسون دیده وقت نیست جزئیات زندگی الف ها رو تو فیلمش بگنجونه. حالا باید دید تو هابیت چه نوع الفی میخاد نشونمون بده.

در ضمن الندیل جان شما نسخه ت درسته همون هفت دقیقه است

خب اول از همه بگم من شخصیت فرودو رو تو سریال خیلی دوست دارم ومخصوصا با اون چشمهاش وقتی حلقه رو جلوی چشماش میکرقت

ولی از الجیاه که یه چند تایی فیلم دیدم خوشم نومد

ولی در ارباب حلقه ها با اون فیگور صورتش خیلی عالی بود البته نظر منه

کیت بلانشت بعد از مریل استریپ بهترین بازیگر زن هالیووده (البته به نظر من) حالا شاید خیلی زیبا نباشه ولی شکوه گالادریل رو به خوبی به تصویر کشیده به خصوص با صدای فوق العاده ای که داره

بازی جناب کریستفر لی که نیازی به تمجید امثال بنده نداره اما در مورد شون بین باید بگم که یکی از بازیگرای مورد علاقه منه و تو کارهایی که ازش دیدم خیلی خوب بازی کرده به ویژه فیلم های رونین . ارباب حلقه ها و سریال Games for thrones

من واقعا از بازی های زیبا و شکوهند این دو عزیز شوکه شدم.شان بین کارشو عالی انجام داد .میشد یاس رو توی نگاه و تک تک حرکاتش ببینیم.استاد کریستوفر لی فوق العاده بود.دوستان اگه شب فیلم اسلیپی هالو(سوار بی سر)تیم برتون رو که فیلم خوبیه ببینن تا بدونن من چی میگم.انصافا نمیشه کس دیگه ای را جای استاد لی با صدای جادوییش فرض کرد.راستی دوستان عزیزم دیدن فیلم جنگ های ستاره ای با بازی استاد لی هم خالی از لطف نیست ایشون در قسمت دو و سه خیلی خوب ظاهر میشن.جنگ های ستاره ای هم فیلم خوبیه مخصوصا امپراطوری ضربه می زند(1980) به کارگردانی ایروین کرشنر که فیلم محشری بود ولی در کل جنگ های ستاره ای با تریلوژی ارباب حلقه ها فاصله داره و فکر نکنم دیگه اثر حماسی ای به قدرتمندی ارباب حلقه ها خلق بشه.جدا از اون تو فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی هم استاد لی حضور دارن.موفق باشید.

به نظر من زيباترين زن جهانه ! اصولاً نظر همه بايد همين باشه ! مگه نه؟!

هشدار :من روش خيلی غيرتی ام و بد گفتن ازش باعث کم شدن امتياز يا حتی بلاک شدن میشه

نظر منم همینه ! خیلی خوشگل و الفیه ! مخصوصا پوست صورتش و موهاش :) عشقه منه! تنها چیز بیریختش دستاشه که خیلی بزرگن ! biggrin.png

به نظر منم لیو تایلر زیباترین بازیگر فیلمهای لوتر و کل هالییود هست باهاتون کاملا موافقم.البته الان دیگه سنش رفته بالا...

راستش چند تا عکس قدیمی ازش تو کامپیوتر دارم که 5-6 سال پیش save کرده بودم.الان همشون ف ی ل ت ر هستن :دی

post-1761-0-68720700-1341490034_thumb.jp

post-1761-0-79255100-1341490045_thumb.jp

post-1761-0-54681700-1341490056_thumb.jp

post-1761-0-48839100-1341490062_thumb.jp

post-1761-0-32946000-1341490080_thumb.jp

به نظر من، كيت بلانشت اصلاً به نقش گالادريل نمی‌خوره؛ چون چشماش يه جوريه. (فكر كنم به مدلش بگن: «پف‌كرده»؛ نه؟!)

به علاوه، نگاهش يه كم مرموز و پليسيه و يه مقداری هم برای اين نقش، سنش بالاست.

مثلاً اين عكسو ببينين:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXWVJiLlPL9B0sCerRnf7a1SEBLLhXBIcC0SvmTXTVfcQuErTqY47gUroO7g

(من كه از نگاهش ترسيدم!)

درحالی كه تالكين، يه بانوی معصوم و زيبا رو مدنظرش داشته:

http://cghub.com/files/Image/078001-079000/78359/051_max.jpg

به هرحال، اين نظر شخصی منه. شايد حتی خود تالكين هم از بلانشت خيلی راضی باشه و بپسندتش! البته ممكنه كه بازيگر بهتری برای اين نقش وجود نداشته‌باشه؛ ولی به نظر من، كيت هم چندان مناسب اين نقش نيست...!

درحالی كه تالكين، يه بانوی معصوم و زيبا رو مدنظرش داشته:

http://cghub.com/fil...359/051_max.jpg

به هرحال، اين نظر شخصی منه. شايد حتی خود تالكين هم از بلانشت خيلی راضی باشه و بپسندتش! البته ممكنه كه بازيگر بهتری برای اين نقش وجود نداشته‌باشه؛ ولی به نظر من، كيت هم چندان مناسب اين نقش نيست...!

این نقاشی دومی هم که گذاشتی بازم کیت بلانشت هست دیگه.

این نقاشی دومی هم که گذاشتی بازم کیت بلانشت هست دیگه.

خب؟! من دارم می‌گم اگه يه بازيگر اين شكلی رو به جای بلانشت در نقش گالادريل می‌ذاشتن، بهتر بود. حالا اين كه نقاشی خودش باشه، دليل نمی‌شه تا عينهو خودش باشه! تو نقاشی، خيلی بهتره و بيشتر به گالادريل می‌خوره.

به گندالف: کیت گزینه خوبیه واسه این نقش(هرچند من خودم دوس داشتم نیکول کیدمن باشه!).ولی کلا از همه نظر بهترین گزینه همین کیته.

دوباره سلام. اين‌جا، درمورد بازيگر معروف، ايان مک‌كلن (در نقش "گندالف" در لوتر) و نحوه‌ی بازی و ايفای نقشش در فيلم‌های گوناگون بحث می‌كنيم و نظراتمون رو می‌گيم.

IanMcKellen.jpg

زندگی‌نامه

سِر ایان مک کالن، CBE (به انگلیسی: Sir Ian Murray McKellen, CH, CBE) بازیگر انگلیسی و متولد ۲۵ می ۱۹۳۹ است، از فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم مردان ایکس اشاره کرد.

فيلم‌شناسی

فهرست فیلم‌هایی که ایان مک کالن در آنها به ایفای نقش پرداخته‌است:

• مردان ایکس - (۲۰۰۰)
  • ارباب حلقه‌ها: یاران حلقه - (۲۰۰۱)
  • ارباب حلقه‌ها: دو برج - (۲۰۰۲)
  • ارباب حلقه‌ها: بازگشت شاه - (۲۰۰۳)
  • سیمپسون‌ها - (۲۰۰۳)
  • ایکس ۲: مردان متحد - (۲۰۰۳)
  • بر آب رفته - (۲۰۰۶)
  • رمز داوینچی - (۲۰۰۶)
  • مردان ایکس: واپسین پایداری - (۲۰۰۶)
  • گرد ستاره - (۲۰۰۷)