در 20 ساعت قبل، Melian گفته است :
خیلی جالب میشه که از دید تالکین روند داستان هاشو دنبال کنیم و یه درک کلی از احساسات و فکر و اعمالش در زمان خلق آردا و دیگر تایم های مربوط بهش داشته باشیم
در 20 ساعت قبل، Melian گفته است :
و عوامل پشت صحنه درک خوبی از تالکین و دنیاش داشته باشن
به نظرم هیچوقت شما نمی تونید فیلمی رو ببینید که طرز تفکر تالکین در مورد داستانش و وقایعی که براش اتفاق می افتاد رو نشون بده. و باید خیلی خیلی ساده بگم که دلتون رو صابون نزنید. هر فیلمی که از آب در بیاد، 100 درصد اون چیزی نیست که تفکرات تالکین در مورد ( حداقل ) آثارش بوده.
اینو می گم چون چیزهای خاصی از تالکین خوندم:
1- وقتی داشتم زبان سیاه رو یاد می گرفتم، یه جایی نوشته بود که خود تالکین بعد از ساختن این زبان، چون در خودش ذهنیت بدی در مورد این زبان ایجاد کرده بود، زیاد با این زبان چیزی نمی نوشت
2- تالکین یکبار یه جام از یکی از طرفدارانش که روی اون اشعار حلقه نوشته شده بود دریافت می کنه، ولی به نظرش ناخوشایند می اومد و هیچوقت تو اون چیزی نمی نوشه و ازش به عنوان زیرسیگاری استفاده می کنه.
نقل قول
Unlike Elvish, there are no poems or songs written in it (apart from the Ring's inscription), and because Tolkien designed it to be unpleasant in his own mind, he did not enjoy writing in it; according to Tolkien, he once received a goblet from a fan with the Ring inscription on it in Black Speech, and Tolkien, finding it distasteful, never drank from it and used it only as an ashtray
خب ما با یه انسان متفاوت روبرو هستیم. کلا نویسنده ها متفاوتن.
من می دونم نویسنده ها گاهی وقت ها چیزها و شخصیت هایی می سازن که از وجود اون شخصیت ها بدشون میاد در حالی که وجودشون برای داستان نیازه. ولی اینکه این تفکرات رو به زندگی واقعیشون راه بدن. نمی دونم ......
در اینکه تالکین مرد بزرگ و انسانی با ذهن عالی بود حرفی نیست و من نمی گم که اون عجیب غریب بود و یا خرافاتی بوده
فقط دارم می گم هیچوقت نمی تونید بفهمید که یه نویسنده چطور در رابطه با داستانش فکر می کنه، حتی با پرس و جو کردن از خانوادش. فقط وقتی می فهمید که مستقیم با خودش حرف بزنید.
اونا مثل تالکین به جنگ نرفتن و زندگی اون رو تجربه نکردن که حالا بتونن مثل اون فکر کنن. و احساسی که اون به داستانش داشت رو نشون بدن یا بازگو کنن
پس حرف آخر من اینه: هر چیزی که توی فیلم می بینید. اصلا فکر نکنید که از طرف تالکینه
ممنون