سلام من اگه قرار بود هابیت رو بسازم طوری میساختم که اژدها تا آخر فیلم حضور داشته باشه و تعیین کننده ی خیلی از چیزا باشه مثل سرانجام نبرد پنج سپاه یا خیلی چیزای دیگه .همچنین زمان هر قسمتو به سه ساعت و یا بیشتر می رسوندم. البته برای انجام این کار لازم میشد تحریفات خیلی جدی را بوجود آورم.
اما به نظر منم شاید از نظر اکشن فیلم باحال میشد. اینکه اسماگ توی نبرد پنج سپاه باشه مثلا :| بعد طرف تورین باشه اصن! هه :| اما قطعا و یقینا بدون اگه همچین کاری میکردی طرفداران تالکین (ازجمله خودم) به اتهام بزرگترین تحریف در داستان های تالکین حکم ارتدادتو صادر میکردن و زنده نمیموندی :|
2-اونجایی که تو قسمت ترولها، گندالف خودشو به جای اونها جا میزنه و بینشون دعوا میندازه.(هرچند این قسمت توی فیلم هم جالب بود،ولی مثل معرفی به بئورن که تو اکستندد اضافه شد این هم به نظرم خوب از آب در میومد)
4-هرگز و هرگز شخصیتی به نام تائوریل به داستان اضافه نمیکردم!
آخ آره گل گفتی! اون تیکه ای که گندالف صدای ترولارو تقلید میکنه و میندازتشون به جون هم واقعا قشنگه منم اگه کارگردان بودم حتما لحاظش میکردم. اما خب اگر اینجوری میشد باید یه سری چیزای دیگه ی فیلمو حتما تغییر میدادیم. فکرشو بکن تورین با اون دید منفی نسبت به بیلبو و اینکه به دردسر انداختتشون و به خاطر اون گیر ترولا افتادن، اگر خود بیلبو وقت نمیخرید و ترولارو گیج نمیکرد و به جاش طبق کتاب گندالف این کارو میکرد واقعا دیگه تورین کله شو میکند :D
راجع به تائوریلم که پیتر از زبونت بشنوه :) واقعا لوس و بی مزه بود این قضیه مخصوصا با اون تیکه های سکشوالی که مینداختن به هم. منم حذف میکردم این قسمت قضیه رو (یعنی در حقیقت اصلا اضافه ش نمیکردم به فیلم :D )
دقیقا همین چیزی که منظورم بود عکساشو آوردی، واقعا اورک های لوتر خیلی تاثیر گذارترو ترسناک ترن.
حتی من اگه کارگردان قضیه بودم مکان هارو هم بیشتر با ماکت اجرا میکردم، اگه اشتباه نکنم توی ارباب حلقه ها خیلی از بناها مثل برج سائرون رو از روی ماکت فیلمبرداری کردن و خیلیاش رو هم ساختن. تا یه حدی.
ولی توی هابیت خیلی از مکان ها صد در صد کامپیوتری بود. اون دوتا مجسمه ی دورف اره بور اصلا خوب طراحی نشد اونارو حتما عوض میکردم.
آخ آخ ! بئورن!! بئورنو عوض میکردم. بئورنو یه کم شبیه این تصویر میکردم:

تازه نقششم خیلی بیشتر میکردم. یه ذره م مثل کتاب مهربون تر و جالب تر تصویرش میکردم.