سلام :|
اول اینکه منم با نظر دوستان موافقم که بهتره اگه قراره فیلمی اینچنینی ساخته بشه در اون از بازیگران نه چندان مشهور یا بازیگرانی که به واسطه بازی در نقش خاصی در ذهن مردم موندگار نشدن استفاده بشه.
دوم هم همونطور که گفتم به نظرم بهتره فیلم ها جدا جدا و هرکدوم راجبه یکی از داستان های سیلماریلیون باشه
سوم هم بازیگراییه که به نظرم اومده در رابطه با برخی شخصیت های کتاب:
۱.واسه شخصیت برن اولین کسی که به نظرم اومد سالیوان استلیپتون بود.هرچند شاید یه مقدار با اومدن اسمش یاد فیلم ۳۰۰ بیفتیم ولی به نظرم واسه این نقش جز بهترین گزینه هاس
۲.واسه نقش لوثین هم به نظرم گال گادوث مناسبه چون هم چهره جذابی داره هم تو کارای رزمی وارده و شاید معروف فیلمش سری سریع و خشن باشه اونم در نقش فرعی.
۳.واسه نقش تور به نظرم بهترین شخص رایان گاسلینگه و بازی انچنان با. ماندگاری تو یه فیلم خاص نداشته و با بازی خوب تو این نقش میتونه موندگار بشه
۴.راجبه تورین تورامبار هم راستش خودم چون بعد از اکران هابیت کتاب سیل رو خوندم وقتی قسمت های مربوط به تورین رو میخوندم چهره ای که از تورین تو ذهنم میومد خیلی شبیه به ثورین سپربلوط تو سینمایی هابیت بود.به هرحال اثر فانتزیه و هرکس تصویر سازیه خودشو داره و واسه این نقش به نظرمKellan Lutz مناسبه چون چهره جنگجویی داره و با یه سری گریم میشه به اون تورامبار مدنظر شبیهش کرد
۵.بعید میدونم اون قسمت های اولیه کتاب به فیلم تبدیل بشه ولی واسه نقش خودم بهتره از فناوری cgi (درست نوشتم؟ :) ) استفاده بشه و فرد بازیگر یک شخص صرفا تنومند باشه ولی اگه بخوان به گریم اکتفا کنن کلا دو نفرو بیشتر واسه این نقش نمیشناسم : دواین جانسون و کریس همسورث که جفتشونم فاقد صلاحیت اون مورد دومن
کلا هم همینا رو یادم اومد و ایشالا اگه بازیگرای مناسب دیگه ای به نظرم اومد میگم :|