اشتباهات فیلم ارباب حلقه ها

تعداد پست‌ها: 206

1. بعد از اينكه سام فرودو رو از دست اورك ها نجات مي ده. چون فرودو لباس نداره ، مي رن دو دست لباس اوركي پيدا مي كنن و مي پوشن. اينجوري ادامه مي دن. تا اينكه سكانس عوض ميشه و يه خرده از جنگ نشون ميده. بعد دوباره بر ميگرده اينطرف و نشون مي ده فرودو مي خواد آب بخوره در حالي كه يه قطره هم نمونده.

خوب حالا نكته اينه كه اينجا لباساشون دوباره همون لباسهاي هابيتي قبلي شده . معلوم نيست فرودو لباس از كجا آورد. ...

2. وقتي كه سپاه انسانها جلوي دروازه سياه جمع ميشن. اول نشون ميده آراگورن، گندالف، لگولاس و ائومر سوار اسب هستند. چند تا اسب ديگه هم ديده مي شن. بعد به طرف دروازه ميرن و بر ميگردن و آراگورن با سپاه صحبت مي كنه و بعد سوار بر اسب بر مي گرده ، شمشيرش رو بالا ميگيره و به سپاه موردور نگاه ميكنه. سكانس عوض ميشه و تقلاي فرودو و سام نشون داده ميشه. چند بار داستان شيفت ميشه تا به شروع نبرد مي رسيم.

خوب در كمال ناباوري هيچ كس سوار اسب نيست. نه آراگورن، نه گندالف، نه... همه پياده ن. واقعا اشكال وحشتناكيه.

البته اينا دو تا از اشكالات نسخه سينمايي هستن. من SEE فيلم سوم رو نديدم. شايد اونجا يه فكري به حال اينا شده باشه.

یه اشکال دیگه هم هست وقتی گندالف می ره پیش دنه تور شنلش تمیزه ولی وقتی با پی پین از تالار خارج می شنلش گلی است این مشکل از منشی صحنه است ولی بد اشکالیه.

در مورد لباس که توی نسخه SEE فروردو و سام را با لباس اورکی نشون و بعد اون ها را به خاطر گرمی در میارند... در مورد اسب هم خوب با 5 اسب که نمی شه به یک سپاه هجوم برد.. پس حتما اسب ها را به پشت سپاه بردند یا به طرف خونه راهیشون کردند ... خودشون دیگه راه را بلدند...لباس گاندالف هم همون حدسی که خودتون زدید درسته...

يه مساله نه چندان مهم : تو فيلم يک داخل خانه بيلبو و همچنين داخل خانه لورد الروند برخي وسايل چوبي مثل ميز غذاخوري و يا تخت خواب ، زيادي تميز و نو هستند !!! يعني معلومه که تازه از کارگاه چوب بري اوردن !

agar dastanhaye arbabe halgheya ro khoondeh bashid ke hatman khoondeed!,mibinid ke tooye ye fasl dar morede ye mozoo sohbat mikone maselan jange minastirit ta tamoom she bad bar migarde be ye mozooe dige ke zamanesh ghabl az oon jang boode ya hene jang etefagh mioftade tooye film baraye behtar shodane teme ravayee dastan oonaro besoorate tike tike ba ham edgham kardan pas agar oon vasat masata ye eshtebahe koochik pish oomade bashe nabayad beheshoon khorde gereft!!!!

فكر نمي كنم در توليد چنين عظيمي با توجه به محدوديت زماني كه گروه داشته چنين اشكالاتي اصلا قابل بحث باشه.

شما لازمه به فيلم هاي درپيت خودم اون دقيق تر نگاه كني تا هزار تا از اين اشكالات رو پيدا كني.در ضمن ظهور چنين اشكالاتي بخاطر كوتاه كردن فيلم پيش اومده

سلام اون اشکالی که من گفتم قابل اغماض نیست می دونید چرا؟ فیلم بن هور وقتی در اومد همه می گفتند که کار بسیار بزرگیه طراحی صحنه و... عالی بود ولی چون یکی از هنر پیشه ها یادش رفته بوده که ساعتش رو در بیاره و هنگام ارابه رانی ساعتش معلوم می شه همه می گن منشی صحنه بزرگترین اشتباه سال (و یا قرن )رو انجام داده.پس همین جزییات هستن که مهمن.

البته اشتباه نشه من همینجورش از فیلم خیلی لذت می برم ولی باید قبول کنیم که در جاهایی کار یه کم ضعیفتر شده یک مورد دیگش ترول فیلم یکه که لگولاس می پره سرش اگر دقت کنید می بینید که چقدر غیر طبیعیه.

یه ایراد خیلی تابلو تر توی فیلم هست که تا حالا ندیدم کسی بهش توجه کنه. موقعی که آراگورن و لگولاس و گیملی به محلی که ائومر و سپاهش یوروک_های رو کشتند و سوزوندند میرسند و آراگورن شروع میکنه از روی رد های روی زمین بفهمه که چه بلایی سر هابیتها اومده یه صحنه هست که یکی از اسبهای روهان روی دو پا بلند میشه و نزدیکه که دستهاش رو روی پی پین بذاره. در این لحضه میبینیم که پی پین دستانش رو کاملا باز میکنه. ولی وقتی صحنه های قبل و بعد از این صحنه رو نگاه کنید میبینید که بد اشتباهی رخ داده. دستهای پی پین که بسته بود که.

یه ایرادی هم میخوام بگیرم که دیگه اصل مته به خشخاش گذاشتنه. البته دیگه خیلی باید هوادار پایبندی به اصول آردا باشید تا بخوان این رو یک ایراد حساب کنید. اون ایراد اینه که لگولاس که یک الف سیلوان هستش نباید موهاش طلائی باشه. موهای طلائی مشخصه الفهای وانیاره و تنها الف موطلائی سرزمین میانه که احتمالا اصل و نسب وانیاری داره گلورفیندله. در واقع موی طلائی بین الفهای سرزمین میانه به قدری منحصر به فرده که به صورت اسم اون الف در میاد. گلورفیندل یعنی الف مو طلائی.

یه ایراد خیلی تابلو تر توی فیلم هست که تا حالا ندیدم کسی بهش توجه کنه. موقعی که آراگورن و لگولاس و گیملی به محلی که ائومر و سپاهش یوروک_های رو کشتند و سوزوندند میرسند و آراگورن شروع میکنه از روی رد های روی زمین بفهمه که چه بلایی سر هابیتها اومده یه صحنه هست که یکی از اسبهای روهان روی دو پا بلند میشه و نزدیکه که دستهاش رو روی پی پین بذاره. در این لحضه میبینیم که پی پین دستانش رو کاملا باز میکنه. ولی وقتی صحنه های قبل و بعد از این صحنه رو نگاه کنید میبینید که بد اشتباهی رخ داده. دستهای پی پین که بسته بود که.

اینو که گفتی منم دیده بودم! خیلی ضایع بود!!! ولی بازم ایراد هست!!! یکی اونجاست که پیپین داره توی گوی سارومان نگاه می کنه و یک کوزه به جاش توی دستای گندالف می ذاره! در صحنه بعد که نشون می ده، کوزه تو دست گندالف نیست!!! بزرگترین سوتی فیلم سوم هم (که البته اینو خودم پیدا نکردم و تو اینترنت خوندم) که دیدنش واقعاً سخته در جنگ آخر فیلم هست که از پشت ارتش اورک ها که دارن حمله می کنن، یک لحظه سر چندتا از عوامل پشت صحنه پیدا می شه!!!! اگه خواستین زمان دقیقشو از روی dvd می گم!!!

یه ایراد دیگه!!!!!!!!!!!! البته اسمش رو نمیشه گذاشت ایراد. یه جورایی یه اختلاف با روایت کتابه. توی کتاب با توجه به اشارات میفهمیم که ایزیلدور فقط اون انگشت سائورون رو که حلقه توش بوده بریده. یعنی سائورون یکی از دستاش چهار انگشت داشته. ولی توی فیلم میبینیم که ایزیلدور چهار انگشت دست سائورون رو قطع میکنه. البته اون چیزی که توی فیلم میبینیم به نظر منطقی تر میاد. نمیشه که شمشیر فقط اولین انگشت رو قطع کنه. ولی به هر حال دیگه....

البته در فیلم یاران حلقه یه جایی هست که سارومان به یوروک-های میگه سائرون ارکها رو خلق کرد در صورتی که ملکور ارکها رو خلق کرد.فکر کنم این یکی از اشتباهات فیلم بود.

یه اشکال باحال. وقتی که آراگورن و لگولاس و گیملی به همراه لشکر مرده ها وارد نبرد دشت پله نور میشن، یه جایی هست که لگولاس موقع کشتن اورکها اونها رو میشمره: پانزده، شانزده،.. و گیملی میگه:هفده. ولی در همین لحظه ای که گیملی میگه هفده دقیقا دوربین گیملی رو نشون میده که با دو تا تبرش وسط میدون وایساده و هیچ اورکی رو نکشته. یا گیملی دروغ گفته یا سازندگان و صداگذاران ارباب حلقه ها گند زدن.

اگر در نسخه SEE توجه كرده باشيد آراگورن سر پيك سائورون (همان كس كه خود را زبان سائورون مي نامد )راقطع مي كند ولي در صحنه بعدي كه دروازه ها باز مي شود واور كها را در حال آمدن به سوي دروازه ها نشان ميدهد ا ز جنازه زبان سائورون بر روي زمين خبري نيست

من فکر میکنم که تریلوژی ارباب حلقه ها وسری فیلم هاش از همه نظر بی نظیره

یه ایرادی هم میخوام بگیرم که دیگه اصل مته به خشخاش گذاشتنه. البته دیگه خیلی باید هوادار پایبندی به اصول آردا باشید تا بخوان این رو یک ایراد حساب کنید. اون ایراد اینه که لگولاس که یک الف سیلوان هستش نباید موهاش طلائی باشه. موهای طلائی مشخصه الفهای وانیاره و تنها الف موطلائی سرزمین میانه که احتمالا اصل و نسب وانیاری داره گلورفیندله. در واقع موی طلائی بین الفهای سرزمین میانه به قدری منحصر به فرده که به صورت اسم اون الف در میاد. گلورفیندل یعنی الف مو طلائی.

درسته که تمام الف های سیندارین قد بلند و قوی و مو تیره داشتند ولی دلیل نمی شه که استثنا نداشته باشند. یکیش تراندویل پدر لگولاس که در هابیت هم میگه که موهای طلایی داشته...( ... at the head of a long line of feasters sat a woodland king with a crown of leaves upon his golden hair ...

The Hobbit:Flies and Spiders, p. 165)

و همچنین گیردان ( آخر ما نفهمیدیم این اسم را چه جوری تلفظ کنیم ) که یک الف سیردا بوده موهای نقره ای داشته است. پس می تونیم نتیجه بگیریم که لگولاس هم به پدرش رفته است. البته یک نظریه دیگه هم میتونه باشه که همون طور که شما گفتیددر فیلم موهاشو طلایی کرده اند...چون در سه گانه به این موضوع اشاره شده که...( Frodo looked up at the Elf standing tall above him, as he gazed into the night, seeking a mark to shoot at. His head was dark, crowned with sharp white stars that glittered in the black pools of the sky behind.

The Fellowship of the Ring: The Great River, p. 403)

البته شاید فرودو در تاریکی شب این طوری دیده است...به هر حال رنگ موهای لگولاس می تواند تیره , طلایی و یا رنگ دیگری باشد....شاید در ایت تاپیک جای این بحث نبود ولی برای روشن شدن همگیمون بدک نبود....

دستت درد نکنه لگولاس عزیز من یادم رفته بود این حرف هالباراد رو وگرنه همون موقع تحقیق کردم که جوابشو بدم.در راستای همین رنگ موی الف ها من یه تحقیقم رو اینجا بذارم که بدرد میخوره :

خیلی ها فکر میکنند الف ها مو طلایی هستند. در حالی که الف های بسیاری در سرزمین میانه مو مشکی بودند. اما لوتین تینوویل و آرون آندومیل که زیباترین در میان تمام الف ها توصیف شده اند, موهای مشکی داشتند. عموما الف های وانیار بلوند بودند, و سایر الف ها از جمله نولدور و سیندار و آواری موهای تیره و حتی سیاه داشتند.

البته نولدور های مو مشکی تنها آنانی بودند که از نسل همسر اول فین وه,میریل بودند,یعنی از نسل تنها پسر فین وه و میریل که فیانور بود.اما پرنسس های جوانتر نولدور و نسل ایشان, از جمله گالادریل, موهای طلایی داشتند و آن هم به خاطر همسر دوم فین وه, ایندیس بود که از الف های وانیار بود.

اما باز نیز در میان هفت پسر فیانور , پرنس های کوچکتر نولدور, همگی موهای مشکی نداشتند, حداقل مایتروس و دو قلوهای آمرود و آمراس موهای سرخ رنگ دارا بودند و آن هم به دلیل رنگ متفاوت موی مادرشان(همسر فیانور) بود که موهایی نقره ای رنگ مختص الف های بلندپایه سیندار بود (مثل تینگول, گیردان و کلبورن که همگی موهایی نقره ای داشتند.)

موهای گالادریل همواره میان نقره ای و طلایی توصیف شده, مخلوطی از نور دو درخت, که مفهوم نژاد در هم آمیخته نولدور-وانیار-تلری او را می دهد.

اگر در نسخه SEE توجه كرده باشيد آراگورن سر پيك سائورون (همان كس كه خود را زبان سائورون مي نامد )راقطع مي كند ولي در صحنه بعدي كه دروازه ها باز مي شود واور كها را در حال آمدن به سوي دروازه ها نشان ميدهد ا ز جنازه زبان سائورون بر روي زمين خبري نيست

خب این به خاطر اختلاف نسخه Extended با نسخه عادیه. توی فیلم سینمایی همچین اشکالی نبوده.

.....................

وقتی دنو تور آتش می گیره توجه کنید که نگهبان های تالار ناگهان غیبشون میزنه. واقعا این سوتی

ها اعصاب خورد کنه. اون هم برای فیلمی مانند این/

البته باید توجه داشت با توجه به عظمت و بزرگی فیلم و زمان زیادی که صرف جزئیات و کارهای دیگه شده به نظر من این سوتی های کوچیک قابل چشم پوشی است...

و دو ايراد ديگر:

1_ در ملازمان حلقه وقتي كه فرودو و سام و پيپين و مري با آراگورن از بري روانه مي شوند در راه پيپين از مري در باره ي صبحانه ي دوم سوال مي كند و آراگورن هم براي مري سيب ميندازه وبعد هم براي پيپين . قبل از اين كه پيپين سيب آراگورن را در هوا بگيرد در دستش سيبي ديگر دارد! و سيب آراگورن به زمين مي افتد!

2_ در دوبرج در سكانسي در جلوي دروازه هاي سياه موردور وقتي كه فرودو و سام به پايين مي لغزند! توجه سربازاني كه به موردور وارد مي شدند را جلب مي كنند و دو نگهبان يه طرفشون مياد ولي فرودو و سام در محيطي باز بودند و بدون سنگي براي پناه گرفتن پس قيل از اين كه زير شنل روند ديده مي شدند! همچنين شنل هاي گالادريل اونقدر نبود كه 2 تا هابيت زيرشون قايم شند! و سوم اين كه وقتي ميرت زير شنل تمام شنل زمين را بدون روزنه اي مي پوشونه در حالي كه اون ها از زير شنل پاهاي سربازان را مي ديدند. ولي از زاويه ي ديگر شنل كاملا زمين را پوشانده است!

راستش من می خواستم در مورد لباسا که دراولین تاپیک بحث شد یه چیزایی بگم:

اول اینکه سام که لباس داشت دیگه چه مجبور بود اون لباس های سنگین رو بپوشه و فرودو هم لباساش سر جاش بود چون شاگرات وگورباگ که می خواستند لباسارو بردارند همدیگر را کشتند.

به نظر من،منظور سام این بود که این لباسهای هابیتی به تنهایی قابل شناسایی هستند. واین که اونا چون یه جای تقریبن امن پیدا کرده بودند لباس های گرم و سنگین اورکی رو در اورد ند

باتشکر.

يه مساله نه چندان مهم : تو فيلم يک داخل خانه بيلبو و همچنين داخل خانه لورد الروند برخي وسايل چوبي مثل ميز غذاخوري و يا تخت خواب ، زيادي تميز و نو هستند !!! يعني معلومه که تازه از کارگاه چوب بري اوردن !

بالروگ جون درسته خیلی ازت میترسم،وتی این اشکالی که گفتی رو میشه اینطور حساب کرد که درختای الفی همیشه مثل روز اول میمونن!یعنی جادویین.تازه ممکنه اینطور باشه که الروند از عمر زیادش خسته شده باشه،دیده وقت زیاد داره،گفته میزا رو لته بزنه برای مهمونا اماده کنه.نظرت چیه؟

من با لگو موافقم. پرداختن به مسائل مهم تر و عظمت اين كار باطبع باعث همچين سوتي هايي مي شه. نبايد خرده گرفت...

منم مي گم كه توي فيلم 3 كه سم و فرودو لباساي اورك رو پوشيدن به خاطر شناخته نشدن بود و اينكه لباساي هابيتي ضايع ان! دليل نمي شه كه لباس نداشته باشن. چون اوركها سر لباسا دعوا رو شروع كردند. تازه مگه اورك ها لباس هم مي خورن كه لباساي فرودو غيب شده باشه؟؟؟!!!! و يا اينكه سم كه لباس داشته پس اون چرا ديگه لباس اوركا رو پوشيد؟؟ به خاطر ست كردن با لباس فرودو؟؟؟؟؟!!!!!! نه خير! به خاطر ترس از ديده شدن با لباساي هابيتي بود.

موضوع ديگه اسباي آراگورن و لگولاس و... توي جنگ فيلم 3 بود. به نظرتون امكانش هست كه 5 نفر با اسب بجنگن و بقيه پياده؟؟ مي تونن اسبا رو رم داده باشن. مثل وقتي كه آراگورن و لگولاس و گيملي مي رفتن پيش ارتش مرده ها ( البته اونجا خود اسبا رم كردن ولي به هر حال). پس اينم نمي شه يه ايراد و مشكل فاحش گرفت. به نظر منم منطقي تر اين بود كه اسبا نباشن. اون وقت اونجوري خيلي ضايع تر بود كه 5 سوار بتازند و بقيه پياده پشت سرشون!

من فقط با يه چيزي مشكل داشتم. ايراد نمي شه گفت ولي يه جورايي بد شكل بود. اينكه وقتي فرودو توي برجه و اورك ها دارن لباساشو ورانداز مي كنن سر و صورت فرودو پر از تار عنكبوته ولي وقتي سم مياد بالا هيچ اثري از تار عنكبوت روي سر فرودو نيست. دستاشم كه بسته بوده نمي تونه پاكش كرده باشه. پس تار عنكبوتا كو؟؟؟؟

به نام خداوند

و اما مهدی خان وارد میشود

بسیاری از اشکالاتی که شما ها نام بردین در فیلم نسخه اصلی توجیح میشوند

مثلا

بعد از اينكه سام فرودو رو از دست اورك ها نجات مي ده. چون فرودو لباس نداره ، مي رن دو دست لباس اوركي پيدا مي كنن و مي پوشن. اينجوري ادامه مي دن. تا اينكه سكانس عوض ميشه و يه خرده از جنگ نشون ميده. بعد دوباره بر ميگرده اينطرف و نشون مي ده فرودو مي خواد آب بخوره در حالي كه يه قطره هم نمونده.

خوب حالا نكته اينه كه اينجا لباساشون دوباره همون لباسهاي هابيتي قبلي شده

جریان لباس ها

فرودو و سام لباس هابیتی داشتند ولی اون لباس ها رو برا موقعی که میخواستن از بین اورک ها برن اونور

که در نسخه سینمایی اصلا موجود نیست پوشیده بودن

که در اون لحظه مجبور میشن در صف اورک ها راه برن و کاملا بین اورک ها بودن

یکی اونجاست که پیپین داره توی گوی سارومان نگاه می کنه و یک کوزه به جاش توی دستای گندالف می ذاره! در صحنه بعد که نشون می ده، کوزه تو دست گندالف نیست!!!

در مورد اون کوزه ای که پپین در بغل گاندولف میندازه

اون خودش در نسخه کاملا اصلی با جریانی هیجان انگیز زمین میفته که به دلایلی

حتی در بعضی نسخه اصلی هم حذف شده

و شاید یکی از دلایلش اون بود که شما فکر نکنین گاندالف به اون وسیله جادویی بی اهمیت بود

هر چند دلیلش این بود که پپین اون کوزه رو بد گذاشته بود

یه ایراد دیگه!!!!!!!!!!!! البته اسمش رو نمیشه گذاشت ایراد. یه جورایی یه اختلاف با روایت کتابه. توی کتاب با توجه به اشارات میفهمیم که ایزیلدور فقط اون انگشت سائورون رو که حلقه توش بوده بریده. یعنی سائورون یکی از دستاش چهار انگشت داشته. ولی توی فیلم میبینیم که ایزیلدور چهار انگشت دست سائورون رو قطع میکنه. البته اون چیزی که توی فیلم میبینیم به نظر منطقی تر میاد. نمیشه که شمشیر فقط اولین انگشت رو قطع کن

در مورد اینکه شمشیر چهار انگشت سائرون رو برید

اگه فقط یک انگشت خیلی صحنه بدی ایجاد میشد

مثلا عده ای فکر میکردن که شمشیر تیز نبود

عده ای فکر میکردن که چرا سائرون انگشتش رو به سمت اون برد

و اصلا صحنه خوب در نمیامد

در حالی که در اون صحنه تصور بر آن شد که سائرون میخواست خفه اش کنه

وقتي كه سپاه انسانها جلوي دروازه سياه جمع ميشن. اول نشون ميده آراگورن، گندالف، لگولاس و ائومر سوار اسب هستند. چند تا اسب ديگه هم ديده مي شن. بعد به طرف دروازه ميرن و بر ميگردن و آراگورن با سپاه صحبت مي كنه و بعد سوار بر اسب بر مي گرده ، شمشيرش رو بالا ميگيره و به سپاه موردور نگاه ميكنه. سكانس عوض ميشه و تقلاي فرودو و سام نشون داده ميشه. چند بار داستان شيفت ميشه تا به شروع نبرد مي رسيم.

خوب در كمال ناباوري هيچ كس سوار اسب نيست. نه آراگورن، نه گندالف، نه... همه پياده ن. واقعا اشكال وحشتناكيه.

در مورد اون باید بری از اونها بپرسی که چقدر سانسور کردن و داستان رو عوض کردن

جالبه که میبینم حتی در نسخه ها اصلی هم تفاوت وجود داره :D :D :D

اولش آراگورن برمیگرده و با اسب سخنرانی میکنه

و کلی اتفاقات دیگه که انگار از نسخه شما حذف شدن

بعد برمیگرده و کنار گاندولف از اسب پیاده میشه و اسب رو میبرن به اون طرف

و در ابتدا خیلی ها با اسب رفته بودن در حالی که در صحنه نبر کسی سوار اسب نبود

حالا سوال من اینه که اون همه اسب چی شدن ؟

آیا در کتابش خبری از ان مورد هست؟

ایا اسب ها رو رها کردن ؟

من خودم در این مورد از فیلم انتقاد دارم که چرا مشخص نکرد اسب ها چی شدن

یه اشکال دیگه هم هست وقتی گندالف می ره پیش دنه تور شنلش تمیزه ولی وقتی با پی پین از تالار خارج می شنلش گلی است این مشکل از منشی صحنه است ولی بد اشکالیه.

در این مورد شنل از اول هم کثیف بود ولی در اون صحنه به دلیل تابش نور از زاویه دیگر

کثیف بودن شنل کامل تر مشخص میشود

من خودم متوجه این موضوع شده بودم ولی وقتی فیلم اصلی رو چند بار دیدم

دیده ام که از اول کثیف هست حتی وقتی که با دنتور صحبت میکنه

در مورد لباس که توی نسخه SEE فروردو و سام را با لباس اورکی نشون و بعد اون ها را به خاطر گرمی در میارند... در مورد اسب هم خوب با 5 اسب که نمی شه به یک سپاه هجوم برد.. پس حتما اسب ها را به پشت سپاه بردند یا به طرف خونه راهیشون کردند ... خودشون دیگه راه را بلدند

ولی نسخه شما اصلی نیست در ضمن اسب ها هم پنچ تا نبودن تقریبا خیلی ها اسب داشتن و شاید رهاشون کردن

در ملازمان حلقه وقتي كه فرودو و سام و پيپين و مري با آراگورن از بري روانه مي شوند در راه پيپين از مري در باره ي صبحانه ي دوم سوال مي كند و آراگورن هم براي مري سيب ميندازه وبعد هم براي پيپين . قبل از اين كه پيپين سيب آراگورن را در هوا بگيرد در دستش سيبي ديگر دارد! و سيب آراگورن به زمين مي افت

این جریان خیلی جالبه چون خودم هم دچار اختلاف نظر شده بودم

ولی جریان اونطوری شد که وقتی مری سیب رو گرفت اون رو به پپین داد

و سیبی که دست پپین بود در حقیقت مال مری بود که بهش هدیه کرده بود

agar dastanhaye arbabe halgheya ro khoondeh bashid ke hatman khoondeed!,mibinid ke tooye ye fasl dar morede ye mozoo sohbat mikone maselan jange minastirit ta tamoom she bad bar migarde be ye mozooe dige ke zamanesh ghabl az oon jang boode ya hene jang etefagh mioftade tooye film baraye behtar shodane teme ravayee dastan oonaro besoorate tike tike ba ham edgham kardan pas agar oon vasat masata ye eshtebahe koochik pish oomade bashe nabayad beheshoon khorde gereft!!!!

بهتر انگلیسی ننویسین و به فونت فارسی بنویسین

یه اشکال باحال. وقتی که آراگورن و لگولاس و گیملی به همراه لشکر مرده ها وارد نبرد دشت پله نور میشن، یه جایی هست که لگولاس موقع کشتن اورکها اونها رو میشمره: پانزده، شانزده،.. و گیملی میگه:هفده. ولی در همین لحظه ای که گیملی میگه هفده دقیقا دوربین گیملی رو نشون میده که با دو تا تبرش وسط میدون وایساده و هیچ اورکی رو نکشته. یا گیملی دروغ گفته یا سازندگان و صداگذاران ارباب حلقه ها گند زدن

در ترجمه فیلم چنین مشکلاتی طبیعی هست و من چند تا دیگه از این مشکلات رو دیده ام

که فعلا از جریان بحث جداست

احتمالا نسخه فیلم کامل باشه

چون در بسیاری از نسخه ها دیگه این قسمت حذف شده

جریان اونطوری بود که اونا رفتن جلوتر و اون صحنه گم شد

و در برخی از زاویه ها هم برا انکه نسخه سینمایی دچار مشکل نشه

اون رو حذف کردن

در دوبرج در سكانسي در جلوي دروازه هاي سياه موردور وقتي كه فرودو و سام به پايين مي لغزند! توجه سربازاني كه به موردور وارد مي شدند را جلب مي كنند و دو نگهبان يه طرفشون مياد ولي فرودو و سام در محيطي باز بودند و بدون سنگي براي پناه گرفتن پس قيل از اين كه زير شنل روند ديده مي شدند! همچنين شنل هاي گالادريل اونقدر نبود كه 2 تا هابيت زيرشون قايم شند! و سوم اين كه وقتي ميرت زير شنل تمام شنل زمين را بدون روزنه اي مي پوشونه در حالي كه اون ها از زير شنل پاهاي سربازان را مي ديدند. ولي از زاويه ي ديگر شنل كاملا زمين را پوشانده است

چرا سنگی برا پناه گرفتن بود حتی زمانی که از پشت ان سنگ خواستن برن

اسمیگل مانع شد

شما فیلم رو خوب ندیده اید

در ضمن اون شنل ها تقریبا خاصیت جادویی برا پنهان کردن اونها رو داشتن

و نباید مهارت هابیت ها در پنهان شدن از چشم انسان ها را بیهوده پنداشت

در مورد زاویه اگه کاغذی رو بسیار کوچک سوراخ کنیم و از نزدیک به اون ور نگاه کنیم

میتونیم فضا بسیار زیادی رو ببینیم ولی اگه از اون ور با فاصله نگاه کنیم نکته ای بیشتر نیست

و اگه از نسخه اصلی صحنه رو قفل کرده و ازش عکس تهیه کنیم و بزرگش کنیم اندکی معلومه

البته با شناخت قبلی و در حالت طبیعی اونا نمیتونستن متوجه بشن

من فقط با يه چيزي مشكل داشتم. ايراد نمي شه گفت ولي يه جورايي بد شكل بود. اينكه وقتي فرودو توي برجه و اورك ها دارن لباساشو ورانداز مي كنن سر و صورت فرودو پر از تار عنكبوته ولي وقتي سم مياد بالا هيچ اثري از تار عنكبوت روي سر فرودو نيست. دستاشم كه بسته بوده نمي تونه پاكش كرده باشه. پس تار عنكبوتا كو؟؟؟؟

بیشتر اونها رو اورک ها از سر و صورت فرودو پاک کرده بودن

و با اون همه فعالیت که فرودو میکرد اندک اندک داشت اونا رو پاک میکرد

درضمن کمیشون هم به دلیل تماس با دیگر اشیاع پاک شد

هر چند باید بیشتر در مورد اون موضوع تحقیق کنم

فعلا

یا ارباب حلقه ها

احسنت. شیر مادرت حلالت. واقعا درست گفتی.

ولی یه چیزی ، وقتی تو نسخه اصلی ویچ گینگ عصای گاندلف رو میشکنه ، آیا قدرت گاندلف از بین میره؟

بعدش پس چرا تو صحنه لنگر گاه خاکستری گاندلف همون عصا رو دوباره داره ، مگه عصاش نشکسته بود؟ :D

ولی یه چیزی ، وقتی تو نسخه اصلی ویچ گینگ عصای گاندلف رو میشکنه ، آیا قدرت گاندلف از بین میره؟

بعدش پس چرا تو صحنه لنگر گاه خاکستری گاندلف همون عصا رو دوباره داره ، مگه عصاش نشکسته بود؟

اول خواهش میکنم

و حالا بریم سراغ موضوع اصلی

ساخت عصا شبیه به اون به توجه به زمانی که وجود داشت اصلا کار مشکلی نبود

مخصوصا با همکاری الف ها و دروف ها و جادوگران و انسان ها

ولی اگر اون عصا رو به دست نداشت و عصا گاندالف عوض میشد

اون وقت کسایی که فیلم اصلی رو ندیده بودن دچار مشکل میشدن

و میگفتن پس عصا گاندالف کجا رفته :D\

ولی به احتمال زیاد عصا رو از اول ساختن چون زمان کافی برا اون کار بود

و حتی وقتی گاندالف و پپین در شهر محاصره شدن عصا گاندالف نبود

و یا در زمانی که به موردور حمله کرده بودن

پس احتمال ساخت مجدد عصا هست

و اما در مورد آن که اگر عصا نباشه قدرت گاندالف از بین میره

با توجه به آن که بیشتر جادو هاش با قدرت عصا بود و حتی زمانی که سارومان

در قسمت اول عصا گاندالف رو گرفت و دیگه اون کاری نتونست بکنه

فکر میکنم بیشتر قدرتش مربوط به عصا میشد

یا ارباب حلقه ها

بازم یوهاااااااااااااااا!

من عاشقتم مهدی. مثل خودم میمیری واسه این فیلم. خودم میدونستم مشگلی نیست خواستم تو بگی بقیه بدونن که این فیلم بی نقصه!

I LOVE YOU

بعدش پس چرا تو صحنه لنگر گاه خاکستری گاندلف همون عصا رو دوباره داره ، مگه عصاش نشکسته بود؟ :D

البته این شکستن عصا فقط توی فیلم بود و توی داستن اصلا عصای گندالف نشکست. به نظرم نشون دادن اون صحنه کار اشتباهی بود چون باعث سردرگمی میشد. این حرف مهدی هم فقط یه توجیه و دلیلی براش نیست.

:D( :D :D

بی چاره مهدی حتما دلش میشکنه!!! :D :D :D

البته این شکستن عصا فقط توی فیلم بود و توی داستن اصلا عصای گندالف نشکست. به نظرم نشون دادن اون صحنه کار اشتباهی بود چون باعث سردرگمی میشد. این حرف مهدی هم فقط یه توجیه و دلیلی براش نیست.

چشم سائرون هم که در فیلم بود و آیا در داستان خبری از اون بود ؟

پیتر جکسون برا زیبا کردن داستان باید از برخی سکانس ها استفاده میکرد

در ضمن

ما کاری به کتاب و داستان اصلی نداریم و به طور کلی رو فیلم تبادل نظر میکنیم

اصلا شاید پیتر جکسون میخواست اسمیگل رو حذف کنه و یکی از اون دانش آموز ها رو جاش بزاره

:D :D :D

هر چند شرکت نیولاین ازش خواسته بود کتاب تالکین رو به فیلم تبدیل کنه

ولی با توجه به زمان فیلم باید برخی قسمت ها تغییر میکرد

و زیبا سازی میشد و چرا میگین که این کار اشتباه بود

چون باعث سر در گمی میشد ؟

اصلا ساخت فیلم آدم رو دچار سر در گمی میکرد و همین سر در گمی ها بود

که باعث شد من به سایت آردا بیام

ولی نظر شما بسیار خوب و زیبا بود

در ضمن حالا اگه داستان رو از ذهن بیرون کنیم و کمی کلی فکر کنیم

این که عصا رو از اول بسازن چندان هم غیر ممکن نبود

با این وجود اشتباهاتی هم در داستان بود که در فیلم درست شدن

و نباید به طور غیر منطقی فقط با تعصب از فیلم یا داستان دفاع کنیم

مشکلاتی هم بودن :D

نظرات شما هم که فروم رو نورانی میکنن :D :D :D

یا ارباب حلقه ها

هورا

هورا

، نفس کش ، کی جرات داره بگه فیلم بده:

:D :D :D

با وجود این که من عاشق فیلم لوتر هستم ولی چند سوال هست که وقتی دوستای بد جنسم میپرسن نمیتونم جواب بدم ، البته میدونم که جواب منطقی وجود داره ، به خاطر همین از همه گی میخوام کامل جوابشون رو بگید.

1: چرا وقتی چند نزگول فرودو رو گیر میندازن ، از دست آراگورن فرار میکنن ، با وجود این که ویچ کینگ هم باهاشون بوده ، ویچ گینگی که هیچ مردی نمیتونسته شکستش بده و گاندلف سفید رو به اون راحتی تو قسمت 3 میچزونه ؟

2: سارومان که میدونست حلقه پیدا شده و داره میره موردور پس چرا واسه ارباب یه چشمش چقلی نکرد و قضیه رو لو نداد؟

3: چرا با وجود اینکه ویچ کینگ حلقه رو تو گردن فرودو تو اوزگلیات دید ، واسه خاطر یه تیر فارامیر جیم شد و زد به چاک یعنی فارامیر از گاندلف هم قویتره که تونست اون رو فراری بده ؟ بعدش ، انقدر خنگ بود که نمیفهمید حلقه داره میره موردور؟؟

4: چرا حد اقل با عقاب ها حلقه رو تا نزدیکی موردور نبردن ، یا اصلا حد اقل از کوهستان رد نکردن؟؟ منظورم اینه که عقاب ها حامل حلقه رو میتونستند حمل کنند.

5: وقتی شلوب فرودو رو نیش زد چرا میتریل هیچ کاری نکرد . حتما از از پریز در اومده بود یا شارژش تموم شده بوده و گرنه از کوبیدن یه نیزه توسط یه ترول که محکمتر نبوده ؟ بوده؟

6: چرا وقتی ما بدن برهنه و زیبای فرودو رو میبینیم جای دوتا زخم هستش ؟ در صورتی که باید سه تا باشه ( جای شمشیر آنگمار موذی ، نیش اون عنکبوت شکم گنده ، و نیزه اون ترول گوشتی)؟؟

7 : خود ناخدا یه چشم ((سارون)) که فرودو رو تو موردور دید ، چرا بازم پشت گوش انداخت ، دیگه جدا زور داره بگید با این که یه ربع زل زد بود توچشماش نونسته بفهمه این یه هابیته و تو قلمرو اون چه غلتی میکنه؟؟ شاید ناخدا تک چشم دچار آلزایمر شده بوده و در اون لحضه یادش نبود اورگ های خودش یکم زشت تر از این فرودوی نارنین اند و یه زمانی یه حلقه واسه خودش داشته ، شاید هم پیش خودش گفته این اورگه چه حلقه خوشگلی داره!!؟؟

:D :D :D :D :D :D :D :D

1.آراگورن آتيش داشته و كالبد اونا چيزي نيست كه قدرتشون درونش باشه.چيزي كه كالبد فيزيكي نزگول رو از بين ببره ميتونه براي مدتي حمله اونا رو عقب بنازه و به همين دليل هم نزگول ها اونجا متفرق شدن.اما كاري كه ائووين(در روايتي مريادوك!) كرد،نابودي كامل روح قدرتمند(بهتره بگيم سايه قدرتمند) اونا بود

2.ساروما زير دست سارون نبود و فقط اين قضيه رو نشون ميداد.سارمان حلقه رو مشخصا براي خودش ميخواست نه براي سارون.علاوه بر اون بعد از از دست دادن قدرتش،همه ذهنش رو به نابودي هافلينگ ها داد كه شايد انتقامي گرفته باشه

3.مسلما نميفهميد كه حلقه به موردور ميره.فكر اينكه حلقه رو اوردن تا از ميناس تريت محافظت كنن خيلي خيلي منطقي تر از زدن به دل دشمنه.

به علاوه باز هم همون مشكلي كالبد فيزيكي وجود داره.من دقيق يادم نيست كه اين صحنه تو كتاب چطوري توضيح داده شده.از 3DMahdi ميخوام كه نظرات منو اصلاح كنه يا پرورش بده

4.اين سوال بارها جواب داده شده.اولا عقاب ها به فرمان منوه گوش ميدادن.تاكسي شخصي ياران حلقه كه نبودن.علاوه بر اون،به نظرت اينكار خيلي تابلو نبود؟

5.اولا كه بوده.دوما شايد به قسمتي از بدن كوبيده كه نيم تنه قرار نداشته.ثالتثا هيچ وقت به اين قضيه فكر نكرده بودم :D :D

6.لزوما كه جاي همه نبايد بمونه.تنها زخمي هم كه فرودو تا آخر عمرش با خودش داره همون زخم شمشير ويچ كينگه.اين كه نشد ايراد!

7.چشم سارون درون دنياي سايه ها رو ميديد و خب فرودو حلقه به دست نبود كه درون سايه باشه

خب جواب همه رو تولکاس داد و تمامش نظر من هم هست فقط یه مورد رو باید اضافه کنم، اونم اینکه توی کتاب شلوب به گردن و بالای نیم تنه فرودو نیش میزنه اما توی فیلم نشون داده میشه که به شکم فرودو میزنه که میشه یه اشتباه تلقی کرد.

در مورد سومی هم اصلا کی گفته که اون ویچ کینگ بود؟ تا اونجایی که من یادمه یکی دیگه از نزگولها بود و نمیدونم که اصلا توی کتاب چه جوری بود. توی کتاب فکر نکنم که فرودو اصلا پاشو تو اسگیلیات گذاشت(هیچی یادم نمیاد از این قسمت ولی فکر میکنم همونجا که فارامیر فیلها رو شکست میده فرودو رو ول میکنه). و اینکه هیچ کس نمیدونست که حلقه داره به موردور میره، نه سارومان و نه ویچ کینگ.

1.آراگورن آتيش داشته و كالبد اونا چيزي نيست كه قدرتشون درونش باشه.چيزي كه كالبد فيزيكي نزگول رو از بين ببره ميتونه براي مدتي حمله اونا رو عقب بنازه و به همين دليل هم نزگول ها اونجا متفرق شدن.اما كاري كه ائووين(در روايتي مريادوك!) كرد،نابودي كامل روح قدرتمند(بهتره بگيم سايه قدرتمند) اونا بود

2.ساروما زير دست سارون نبود و فقط اين قضيه رو نشون ميداد.سارمان حلقه رو مشخصا براي خودش ميخواست نه براي سارون.علاوه بر اون بعد از از دست دادن قدرتش،همه ذهنش رو به نابودي هافلينگ ها داد كه شايد انتقامي گرفته باشه

3.مسلما نميفهميد كه حلقه به موردور ميره.فكر اينكه حلقه رو اوردن تا از ميناس تريت محافظت كنن خيلي خيلي منطقي تر از زدن به دل دشمنه.

به علاوه باز هم همون مشكلي كالبد فيزيكي وجود داره.من دقيق يادم نيست كه اين صحنه تو كتاب چطوري توضيح داده شده.از 3DMahdi ميخوام كه نظرات منو اصلاح كنه يا پرورش بده

4.اين سوال بارها جواب داده شده.اولا عقاب ها به فرمان منوه گوش ميدادن.تاكسي شخصي ياران حلقه كه نبودن.علاوه بر اون،به نظرت اينكار خيلي تابلو نبود؟

5.اولا كه بوده.دوما شايد به قسمتي از بدن كوبيده كه نيم تنه قرار نداشته.ثالتثا هيچ وقت به اين قضيه فكر نكرده بودم :D :D

6.لزوما كه جاي همه نبايد بمونه.تنها زخمي هم كه فرودو تا آخر عمرش با خودش داره همون زخم شمشير ويچ كينگه.اين كه نشد ايراد!

7.چشم سارون درون دنياي سايه ها رو ميديد و خب فرودو حلقه به دست نبود كه درون سايه باشه

:D)

اول به خاطر جواب شما یه دنیا ممنونم و بازم ذکر می کنم که که من به فیلم و داستان لوتر اعتقاد کامل دارم ، و فقط سوال هایی رو می پرسم که برام شبهه شده.

چند تا از جواب ها مشگل رو حل نکرد ، اگه نزگل ها جسم نبودن پس ائوون چی جوری تونست با شمشیر ویچ کینگ رو نابود کنه؟ اگه قرار بود اینجوری بمیرن باید توسط آراگون کشته میشدن چون حد اقل تونست چادر ملی یکی شون رو به آتیش بکشه ( کشف حجاب کنه) .

اونجایی که آب 9 یار عزادار رو برد ، مسلما بی مرکب شدن ، آیا مجبور شدن تا موردور پیاده برن؟؟

بعد یه سوال دیگه . چرا آنگمار با قدرت جادویی بی نظیرش آراگون فوق العاده ما رو جادو نکرد تا سقط شه؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه درمورد عصای گاندلف ، عصای قبلیش رو یادتونه سارومان ازش گرفت ؟! وقتی گاندلف جون پرید رو عقاب و جیم شد ، عصاش رو نبرد ولی وقت رفتن از ریوندل دوباره عصاش باهاش بود ، !! نگید دوباره ساختش چون عصاش یه تیکه چوب بود ، و عصا جدیده باید یکم فرق می کرد ، ولی نکرد؟؟

راستی وقتی پنج ایستار تو سرزمین میانه ظهور کردن ، چرا با وجود این که مقام سارومان ( سفید) بیشتر بود و حتا طبق گفته گاندلف جون دانش سارومان بی کران بوده ، کیردان انگشتر قدرت رو به گاندلف داده ؟؟ چه بلایی سر 3 تا ایستار دیگه اومد ، اسماشون چی بود و چه بلایی سرشون اومد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

یادتونه یه جا توفیلم یک وقتی فرودو زخمی شد ، میگفتن داره به سایه ها می پیونده و یکی از اون ها میشه؟؟ خب بگید ببینم اگه قرار باشه با یه زخم نزگول آدم جزئی از اون ها شه ، از دو حالت خارج نیست ، یا اونها هیچ کس رو تو تمام دوران ها با شمشیر زخمی نکردن و فرودوی عزیز اولین قربانی اون ها بوده (چون در این صورت به جای 9 تا باید 10تا یا بیشتر می شدن) و یا این که اونها تازه به این تکنولوژی صلح آمیز دست پیدا کرده بودن ، نظرتون چیه؟؟؟؟

حلقه 9 تا نزگول کجا رفته بود ، مگه توسط 9 حلقه اسیر نشدن پس چرا تو فیلم هیچ کدوم دستشون نبود؟؟؟ نکنه عاریه داده بودن امانت فروشی یه دست مانتو کوتاه بخرن؟؟؟؟ ( بلا به دور). :D

:D) شما گفتید سائرون تنها دنیای سایه ها رو می دیده!! پس بیچاره فقط می تونسته 9 تا زن سیاهش رو ببینه و کسی رو که حلقه تو دستشه ، درسته ؟؟؟؟؟ پس چی جوری لشگر عظیم خودش رو کنترل میکرده . والا زور داره لگولاس با اون چشای کوچولوش 20 – 30 مایلی خودش رو ببینه ولی یه چشم به اون بزرگی فقط سایه ها رو ! تازه اگه فقط دنیای سایه ها رو میدید چه جوری با آراگورن تو نبرد آخر صحبت کرد؟؟؟؟؟؟ :D

؟ تا اونجایی که من یادمه یکی دیگه از نزگولها بود و نمیدونم که اصلا توی کتاب چه جوری بود. توی کتاب فکر نکنم که فرودو اصلا پاشو تو اسگیلیات گذاشت(هیچی یادم نمیاد از این قسمت ولی فکر میکنم همونجا که فارامیر فیلها رو شکست میده فرودو رو ول میکنه)

تو کتاب هیچ نز گولی نبوده و فرودو تو ایتیلین بوده و بعد به هنت آنون میره

من بعضی از سوال های شما رو جواب میدم که از جواب هاش مطمئنم

راستی وقتی پنج ایستار تو سرزمین میانه ظهور کردن ، چرا با وجود این که مقام سارومان ( سفید) بیشتر بود و حتا طبق گفته گاندلف جون دانش سارومان بی کران بوده ، کیردان انگشتر قدرت رو به گاندلف داده ؟؟ چه بلایی سر 3 تا ایستار دیگه اومد ، اسماشون چی بود و چه بلایی سرشون اومد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از ایستاری های دیگه نامی برده نشده به جز راداگست که نقش رقیقی تو داستان داره

گیردان از همون اول یه چیزی تو گندالف دید که ناریا(اسمشو درست میگم؟) رو بهش داد (برای توضیحات بیشتر به کتاب مراجعه کنید!)

یادتونه یه جا توفیلم یک وقتی فرودو زخمی شد ، میگفتن داره به سایه ها می پیونده و یکی از اون ها میشه؟؟ خب بگید ببینم اگه قرار باشه با یه زخم نزگول آدم جزئی از اون ها شه ، از دو حالت خارج نیست ، یا اونها هیچ کس رو تو تمام دوران ها با شمشیر زخمی نکردن و فرودوی عزیز اولین قربانی اون ها بوده (چون در این صورت به جای 9 تا باید 10تا یا بیشتر می شدن) و یا این که اونها تازه به این تکنولوژی صلح آمیز دست پیدا کرده بودن ، نظرتون چیه؟؟؟؟

خب یکی از سایه ها میشه نه یکی از نزگول ها! درسته گفته یکی مثل اونا میشه ولی منظور این نبوده که فرودو بدبخت قراره نزگول بشه! نزگول ها همه قدرتشون به خاطر حلقه ای بود که داشتند

حلقه 9 تا نزگول کجا رفته بود ، مگه توسط 9 حلقه اسیر نشدن پس چرا تو فیلم هیچ کدوم دستشون نبود؟؟؟ نکنه عاریه داده بودن امانت فروشی یه دست مانتو کوتاه بخرن؟؟؟؟ ( بلا به دور).

اینو دقت نکردم مطمئنی که حلقه نداشتند؟؟؟

نزگول ها انسانند ولی جایی اشاره نشده که مونث هستند! (این حرف رو به خاطر کلماتی از قبیل مانتو و نه تا زن سیاه و ... گفتم!)

اوه :D

سو تفاهم نشه من میدونم نزگول ها مرد هستم ، ویه زمانی پادشاه انسان ها ، فقط می خواستم یکم شوخی کنم ، آخه لباساشون شبیه چادر ملی

بود . امیدوارم ناراحت نشده باشید. :D

ولی جدا حلقه تو دستشون نبود ، مخصوصا اون جایی که ویچ کینگ لباس رزم میپوشید. ;:D

خوب منم تا بتونم جواب میدم ( بقیشو دوستان به طور کامل جواب دادن )

: چرا با وجود اینکه ویچ کینگ حلقه رو تو گردن فرودو تو اوزگلیات دید ، واسه خاطر یه تیر فارامیر جیم شد و زد به چاک یعنی فارامیر از گاندلف هم قویتره که تونست اون رو فراری بده ؟ بعدش ، انقدر خنگ بود که نمیفهمید حلقه داره میره موردور؟؟

اون توی فیلم بود برای همین این جوری شد

توی کتاب اصلا این خبرا نیست

تنها جایی که ویچ کینگ به حضور فرودو شک می کنه ( نه فرودو بلکه یک جاسوس ) توی 4 راه هست

بعد یه سوال دیگه . چرا آنگمار با قدرت جادویی بی نظیرش آراگون فوق العاده ما رو جادو نکرد تا سقط شه؟؟؟؟؟؟

آنگمار !!!

اون زمان که آنگماری نمونده بود

من می گذارم به این که منظورت ویچ کینگ بوده

در هر حال

داخل کتاب های تالکین ( به جز هابیت ) همچین جادوهای خیلی عجیب نداره که دلیل واقعی تر بودنش همینه

یه سوال دیگه درمورد عصای گاندلف ، عصای قبلیش رو یادتونه سارومان ازش گرفت ؟! وقتی گاندلف جون پرید رو عقاب و جیم شد ، عصاش رو نبرد ولی وقت رفتن از ریوندل دوباره عصاش باهاش بود ، !! نگید دوباره ساختش چون عصاش یه تیکه چوب بود ، و عصا جدیده باید یکم فرق می کرد ، ولی نکرد؟؟

اینا فیلمه

در مورد بقیه ی ایستازی ها هم نکته هایی هست که باید از دوستان دانایمان نظیر مهدی و تولکاس و... بپرسی چون من اطلاعاتی ندارم متاسفانه

یادتونه یه جا توفیلم یک وقتی فرودو زخمی شد ، میگفتن داره به سایه ها می پیونده و یکی از اون ها میشه

بازم فیلم رو اهمیت نده

اصلش اینه

داره تبدیل به سایه هایی مثل اونا میشه

اما ضعیف تر و کوچکتر

اما زیر سلطه ی تاریکی

شما گفتید سائرون تنها دنیای سایه ها رو می دیده!! پس بیچاره فقط می تونسته 9 تا زن سیاهش رو ببینه و کسی رو که حلقه تو دستشه ، درسته ؟؟؟؟؟ پس چی جوری لشگر عظیم خودش رو کنترل میکرده . والا زور داره لگولاس با اون چشای کوچولوش 20 – 30 مایلی خودش رو ببینه ولی یه چشم به اون بزرگی فقط سایه ها رو ! تازه اگه فقط دنیای سایه ها رو میدید چه جوری با آراگورن تو نبرد آخر صحبت کرد؟؟؟؟؟؟

دنیای به غیر از سایه رو هم میبینه

اما بگو یک موجود درون یک صحرای بی آب و علف وسط کلی مشغله ی فکری کی بهش اهمیت میده ؟؟؟

در ضمن ارتشش رو هم با ارادش کنترل می کرده

اما اینجا

نزگول ها انسانند ولی جایی اشاره نشده که مونث هستند!

یکیشون با مونث هست

اینو با صراحت نمیه کامل می گم

اما مطمئنم یک جایی توی سایت خوندم که یکیشون مونث هستش

ولی جدا حلقه تو دستشون نبود ، مخصوصا اون جایی که ویچ کینگ لباس رزم میپوشید.

بازم میگم به فیلم توجهی نکن

سلام.

اول یه سپاس از ((الوه)) ((ترومبار)) (( تری دی مهدی)) به عمل بیارم که به سوال هام جواب دادن. :D :D

این که گفتم آنگمار ، جدا فکر میکردم اسم دیگه ویچ کینگ هستش، فکر میکردم جایی خوندم ، ببخشید که انقدر سوتی میدم :D

ولی اگه تو کتاب ویچ کینگ قدرت جادویی نداره پس چرا اصلا اسمش شده پادشاه جادوگران ؟ :D

یه سوال که قبلا هم گفتم و واقعا دوست دارم جوابش رو بدونم اینه که چرا اووین تونست اونو بکشه ، آیا شمشیرش خاص بوده یا این که نزگول ها جای

حساسی واسه مردن داشتن؟؟ :D\

یه سوال دیگه ، :D اگه بالروگ از سربازای سارون بوده که باهاش موریا رو بگیره ، چرا تو جنگ های دیگه ازش استفاده نمیکرد؟؟ مثل نبرد پله نور؟؟ :)

:D من میدونم اورگ ها یه زمانی الف بودن ولی مشخصه که این همه الف وجود نداشته که تبدیل به اورگ بشه(( 45000 تایی که تو نبرد میناس بودن )) ،

پس اورگ ها چه جوری زاد و ولد می کردن ، من اورگ مونث ندیدم :D ، یه جای فیلم ،تو آیزنگارد سارومان یورگ های رو از تو گل در می آورد ، آیا زمان

جناب تالکین نظریه خلق الساعه رد نشده بود؟؟ :)

بعد نابودی حلقه نزگول ها هم مردن ! درسته؟؟ چه بلایی سر اورگ ها اومد ، ده ها هزار اورگ باقی مونده رو کی کشت؟؟ یا اون مرد های بدجنس جنوب رو؟

موردور که خالی از هر گیاه یا جونوری بود ، پس اونهمه اورگ چی میل میکردن؟؟ بلاخره اون ارتش به اون بزرگی روزی به ده ها تن غذا احتیاج داشت! :)

ه سوال که قبلا هم گفتم و واقعا دوست دارم جوابش رو بدونم اینه که چرا اووین تونست اونو بکشه ، آیا شمشیرش خاص بوده یا این که نزگول ها جای

حساسی واسه مردن داشتن؟؟ :D\

جواب اين سوال تو تاپيكي مخصوص به خودش اومده. تو سايت پيداش ميكني

سوال دیگه ، :D اگه بالروگ از سربازای سارون بوده که باهاش موریا رو بگیره ، چرا تو جنگ های دیگه ازش استفاده نمیکرد؟؟ مثل نبرد پله نور؟؟ :D

بالروگ سرباز سارون نبود از خادمان ملكور بود كه بعد از نبرد خشم فرار كرد و در اعماق موريا مخفي شد.از نظر سطح مقام بالروگ خيلي پايينتر از سارون نيست

من میدونم اورگ ها یه زمانی الف بودن ولی مشخصه که این همه الف وجود نداشته که تبدیل به اورگ بشه(( 45000 تایی که تو نبرد میناس بودن )) ،

پس اورگ ها چه جوری زاد و ولد می کردن ، من اورگ مونث ندیدم :D ، یه جای فیلم ،تو آیزنگارد سارومان یورگ های رو از تو گل در می آورد ، آیا زمان

جناب تالکین نظریه خلق الساعه رد نشده بود؟؟

آقاي عزيز:اينا اوك هستن نه اورگ!اورگ يك وسيله موسيقاييست!

به علاوه اورك مونث هم وجود داشته و اورك هاي زاد و ولد ميكنن و اين در كتاب اومده.سارومان هم يورك هاي رو از تركيب نژاد انسان با الف به وجود آورد!خلقشون كه نكرد

بعد نابودی حلقه نزگول ها هم مردن ! درسته؟؟ چه بلایی سر اورگ ها اومد ، ده ها هزار اورگ باقی مونده رو کی کشت؟؟ یا اون مرد های بدجنس جنوب رو؟

موردور که خالی از هر گیاه یا جونوری بود ، پس اونهمه اورگ چی میل میکردن؟؟ بلاخره اون ارتش به اون بزرگی روزی به ده ها تن غذا احتیاج داشت

اورك ها نابود نشدن و خيلي از جنگ هاي آراگورن در دوران چهارم به نبرد با اورك ها اختصاص داره

پايين موردور دشت هاي حاصلخيزي براي كشاورزي وجود داشت كه عملا غذاي اورك ها رو از راه جنوب تامين ميكرد

اوهوم :D

پس که این طور! :D کلی با بالروگ کیف کردم ، جدا نمیدونستم چنین مقامی داره :D :D :D ، فقط فکر میکردم یه جونور قدرت منده تو مایه های ترول:D

تو یه بازی ارباب حلقه ها ، از نژاد گابلین ها اسم آورده ، و ما تو اون با اونها مبارزه میکنیم ، آیا چنین نژادی وجود داره؟ فرقشون با اورک چیه؟؟

من میدونم که یورک با اورک تفاوتش اینه که یورک ها قوی تر هستن و تو نور میتونن راه برن ، کسی در مورد این موضوع که ارک ها چقدر عمر میکنن و

چه ویژگی های خاصی دارن چیزی میدونه ؟؟ :D ، لطفا به من هم یه توضیح بدین!

عاقبت موریا چی شد ، آیا دورف ها تونستند موریا رو از دست اون موجودات نجات بدن ؟ یعنی قبر فامیل گیملی بدست خودی ها افتاد؟؟؟

این داستان اورگ هم داستانیه ها

نمیدونم چرا نصف افرادی که فقط فیلمو دیدن بهشون می گم اورگ :D

نکته ی خیلی مهمیه این

این هم نژاد ها به انگلیسی تا راحت بشه خوندشون:

Orc

Uruk

Uruk-Hai

در ضمن تولکاس جان حرف « ر » رو جا انداختی

بعد نابودی حلقه نزگول ها هم مردن ! درسته؟؟

نمردن

نمیشه گفت اون ها رو مرده بپنداشت

فقط دیگه نمی تونن به دنیای ما بیان و خودشونو در دنیای سایه ها می فرسایند

پس که این طور! :D کلی با بالروگ کیف کردم ، جدا نمیدونستم چنین مقامی داره :D :D :D ، فقط فکر میکردم یه جونور قدرت منده تو مایه های ترول:D

حتی میشه گفت از سائورون قدرتمند تر بودن

چون سرفرماندهی آنگباند گوتموگ یک بالروگ بود

تو یه بازی ارباب حلقه ها ، از نژاد گابلین ها اسم آورده ، و ما تو اون با اونها مبارزه میکنیم ، آیا چنین نژادی وجود داره؟ فرقشون با اورک چیه؟؟

یک جور اورک کوچک هستن توی بازی

اما در واقع ما چیزی از اونا توی کتاب ها نبود

به جز توی هابیت که اورک ها با لفظ گابلین خونده میشدن

من میدونم که یورک با اورک تفاوتش اینه که یورک ها قوی تر هستن و تو نور میتونن راه برن ، کسی در مورد این موضوع که ارک ها چقدر عمر میکنن و

Uruk ها هم نمی تونستن توی نور شدید کاری بکنن

فقط نژاد برتر Uruk-Hai ساخته ی سارومان می تونست در هر شرایطی باشه

در مورد عمر هم به نظرم باید خیلی خیلی زیاد باشه چون در صحبت اورک ها وقتی داشتن فرودو رو می بردن ( منظورم حرف زدن شاگرات و گورباگ هست ) گفتن مثل قدیم که جا باز بود

اون زمان قدیم واقعا قدیم بوده که جا خیلی باز بود

عاقبت موریا چی شد ، آیا دورف ها تونستند موریا رو از دست اون موجودات نجات بدن ؟ یعنی قبر فامیل گیملی بدست خودی ها افتاد؟؟؟

عاقبت که از پلیدی پاک شد اما کسی توش دیگه سکونت نکرد من فکر کنم

مرسی از جواب هات .

ببینم من فکر میکردم یورک با یورک - های یکیه ، آیا میشه مثالی واسه یورک تو فیلم یا داستان بزنی ؟؟؟ :D

نژاد سخن گوی سارومان که تو فیلم ، آراگون سر از تنش جدا کرد (جلو دروازه سیاه) چی بود ؟؟؟

چه بلایی سر اورتانگ اومد و ایزن گارد به کی رسید ؟؟؟ آیا سارومان قبل از این که بد جنس بشه افرادی تحت اختیار داشته؟؟؟

ببینم من فکر میکردم یورک با یورک - های یکیه ، آیا میشه مثالی واسه یورک تو فیلم یا داستان بزنی ؟؟؟

هرچی یوروک بزرگ میدی که علامت سارومان رو نداشتن اونا Uruk هستن

نژاد سخن گوی سارومان که تو فیلم ، آراگون سر از تنش جدا کرد (جلو دروازه سیاه) چی بود ؟؟؟

منظورتو نفهمیدم

چه بلایی سر اورتانگ اومد و ایزن گارد به کی رسید ؟؟؟

توی کتاب بازگشت شاه هست

اما یه طور خلاصه می گم

به دست انت ها به باغ درختان اورتانک تبدیل شد و کلیدشم پیش آراگورن بود ( البته چوب ریش بهش داد که النجا جاش نیست توضیح بدم )

آیا سارومان قبل از این که بد جنس بشه افرادی تحت اختیار داشته؟؟؟

قبل از نگاه کردن به پلان تیر و سقوطش

درکل شخص خیلی خوبی بوده

در مورد بقيه سوالات که دوستان جواب دادن اما در باب ايستاري من جواب ميدم.

در ابتدا قرار بود سه نفر بيان (گندالف خاکستري، سارومان سفيد و آلاتار) بعد ياوانا ميگه که راداگاست رو هم بفرستين و آلاتار هم از دوستش پالاندو ميخواد که باهاشون بياد و در نهايت ميشن 5 نفر.

تکليف گندالف و سارومان که مشخصه. راداگاست قهوه اي اسم اصليش آيونديل(Aiwendil) به معناي دوست پرندگانه. تنها نقش مهمي که راداگاست در جنگ حلقه داشت اين بود که گوايهير رو با خبري به اورتانک فرستاد و ناخواسته گندالف رو از اونجا نجات داد. و احتمالا در فرستادن عقلبها به موردور هم نقشي داشته. از سرنوشت اون بعد از جنگ حلقه چيزي نميدونيم.

آلاتار و پالاندو به جادوگران آبي معروفند، پالاندو از ماياهاي اورومه بود. اين دو به همراه سارومان به شرق رفتند و ديگه بر نگشتند. تالکين درجايي گفته که اونها هم مانند سارومان در ماموريتشون نا موقف بودن و به تاريکي سقوط کردند. و از بنيانگذاران آئين جديد و جادو در شرق بودند. (نامه هاي تالکين شماره 211)

اینی که میگی سخنگوی سائرون بود نه سارومان (Mouth of Sauron)، یکی از نومه نوری های سیاه بود که به خدمت سائرون در اومد و حتی خودش هم اسمش رو فراموش کرده بود.

ببخشید ، اشتباه تایپی بود.

:D

مگه از پادشاهان نومه نور کسی به جز نه نزگول ، کسی به دشمن پیوسته؟؟؟

عجب یه باره بگید هرچی یار دشمن هست یه زمانی از پادشاهان و افراد خودی بوده؟؟؟ :D

اژدها ها چی ؟؟ اونایی که ویچ کینگ سوارشون میشد مثل اسماگ بودند ( همونی که با دورف ها میجنگیدند )، اونها زو از کجا می آوردند؟؟

آره یه سری از نومه نوری به دشمن پیوستن و به نومه نوری های سیاه معروف شدن.

اژدها ها چی ؟؟ اونایی که ویچ کینگ سوارشون میشد مثل اسماگ بودند ( همونی که با دورف ها میجنگیدند )، اونها زو از کجا می آوردند؟؟

از این حیوون حشرات تو دم و دستگاه سائرون زیاد بود.

شما باید یه دست سیلماریلیون بزنی تا جواب سوالاتو پیدا کنی :D

در ضمن اسم من هم ترمبار نیست تورامبار هست (torambar) یا به قولا (turambar) که معنی ارباب تقدیر هست

جواب یکی از سوالا :

ایزنگارد یکی از مناطقی بوده که تحت پادشاهی گوندور قرار داشت و (فک کنم ) نومه نوری ها در دوران دوم ساخته بودندش(؟) و بعد هم به پادشاه گوندور صاحب اصلیش رسید (که دوستان جواب دادند)

در نورد موریا هم احتمالا دورف ها برگشتند حیفه که همچین جایی متروک بمونه

راستی قبر بالین تو یه صحنه از فیلم توسط ترول خورد شد!

اینی که میگی سخنگوی سائرون بود نه سارومان (Mouth of Sauron)، یکی از نومه نوری های سیاه بود که به خدمت سائرون در اومد و حتی خودش هم اسمش رو فراموش کرده بود.

دقیقا

فقط بگم که در اصل ( منظورم توی کتابه ) هیچیش نمیشه طرف

فرار می کنه

از ترس نگاه آراگورن

بچه ها یه سوتی بزرگ از فیلم لوتر :

یادتونه بابای فارامیر وقتی میخواست اونو با خودش بسوزونه چی کار کرد ، تو نسخه کامل فیلم نشون میده

که از یه پل سنگی میرن به ساختمون پشت میناس تریت ، همون طبقه هفتمه ولی رو کوهه و با پل به میناس وصل

میشه ، در کل راه زیادی تا دماغه کشتی مانند میناس تا اونجا وجود داره ، وقتی گندالف اونو میندازه تو آتیش ، صحنه

بعد نشون میده که دنتور لعنتی ، از جلوی تیغه میناس میپره پایین .

سوالی که این وسط پیش میاد اینه که ، دنتور مگه چقدر جون داشته ، که تمام این راهو از تو تالار های مردگان خودشون

با تن آتشین میاد و از رو پل سنگی که از خزد دوم هم طولانی تره میگذره (( و از رو پلی که حفاظ نداره عبور میکنه)) ،

بعد طول چند صد متری تیغه میناس رو بدو بدو میکنه و میفته پایین !!!!!!!!!!!!! :D :D :) :D :D :D :D :D

حداقل 5 تا 10 دقیقه لازم بود تا این مسیر طی بشه ، آیا پیتر جکسون حاظر شده واسه صحنه دلچسب سقوط دنتور

چنین سوتی بزرگی رو متحمل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :) :D :) :) :)

منم یه سوتی از فیلم یاران حلقه بگم

در شورای الروند گیملی به طرف حلقه حمله میکنه و تبرش میشکنه در حالی که چند دقیقه بعد بعد از داوطلب شدن فرودو برای بردن حلقه گیملی میاد پیش فرودو و میگه تو تبر منو در اختیار خواهی داشت !تبرش هم تو دستش بوده!

احتمالا تبر زاپاس همراش آورده بوده :D

این که چیزی نیست ، یه بار هم تبرش رو وقتی فکر میکردن سارومان داره میاد ترفشون انداخت طرف گندالف ، و گندالف هم ترکوندش ، احتمالا گیملی بیشتر از یکی دوتا تبر زاپاس با خودش حمل میکرده! :D :D :D)

منم یه سوتی از فیلم یاران حلقه بگم

در شورای الروند گیملی به طرف حلقه حمله میکنه و تبرش میشکنه در حالی که چند دقیقه بعد بعد از داوطلب شدن فرودو برای بردن حلقه گیملی میاد پیش فرودو و میگه تو تبر منو در اختیار خواهی داشت !تبرش هم تو دستش بوده!

احتمالا تبر زاپاس همراش آورده بوده ;))

همیشه دوتا تبر داره

یکی تبر یک طرفش و دیگری که سنگین تره دو طرفه

خوب پس در این صورت ، آخرین تبرش رو باید در پرتاب به طرف گندالف نابود کرده باشه ، ولی ما جای جای فیلم تبر دستش میبینیم .

اون دورو برها ، تبر فروشی پیدا میشده ؟

راستی چرا از میتریل یه تبر یا شمشیر درست نمیکردن که دنیا رو باهاش بگیرن؟؟؟

خوب پس در این صورت ، آخرین تبرش رو باید در پرتاب به طرف گندالف نابود کرده باشه ، ولی ما جای جای فیلم تبر دستش میبینیم .

اون دورو برها ، تبر فروشی پیدا میشده ؟

راستی چرا از میتریل یه تبر یا شمشیر درست نمیکردن که دنیا رو باهاش بگیرن؟؟؟

فقط جنس اون اهمیت نداره

مثلا نارسیل با اون همه عزمتش زیر بدن الندیل شکست ( شمشیری که دست سائورون رو برید )

به نام خداوند

منم یک اشکالی در مورد تبر گیملی پیدا کرده بودم

مثلا در موریا گیملی تبرش رو پرد کرد به طرف ترول

بعدش افتاد زمین بدون تبر ولی در صحنه بعدی تبرش دستش بود و داشت اورک میکشت

اگه بخوام خلاصه کنم

وقتی فیلم اصلی رو دیدم فهمیدم که تبری رو که پرتاب کرد با تبری که بعدا دستش بود فرق میکرد

و فهمیدم که تبر رو از زمین برداشت که کنارش افتاده بود

و ایا پس مثلا من واصه پیتر جکسون اشکال گرفتم

و بعدش هم میتونست در موریا تبری رو که پرتاب کرد به ترول بعد ترول از بدنش بیرون در آورد و انداخت زمین

رو بر میداشت

زمان زیادی هم نمیگرفت

اما در مورد صحنه یاران حلقه

در صحنه ای که گاندالف کنار الروند بیرون رو بر انداز میکنه و برومیر و لگولاس و گیملی میرسن

و گیملی تبر در دست نداشت چون دوستان کوتوله گیملی وسایل رو حمل میکردن

و در زمانی که گیملی تبر رو برداشت و رو حلقه کوبید و تبر شکست

تبر رو از کنارش برداشت و از اون تبر ها زیاد بود

و حتی در صحنه بعدی درست شبیه اون تبر رو دوستان گیملی نیز نگه داشته بودند

پس وقتی حدسی میزنید زود نگین فیلم مشکل داشت

آخه مگه جز تبر گیملی دیگه تبر دیگه ای نبود که اون حرف ها رو میگید

از شما ها انتظار نداشتم

منظور گیملی از اون حرفی که زد مهارتش در جنگ با تبر بود

این که چیزی نیست ، یه بار هم تبرش رو وقتی فکر میکردن سارومان داره میاد ترفشون انداخت طرف گندالف ، و گندالف هم ترکوندش ، احتمالا گیملی بیشتر از یکی دوتا تبر زاپاس با خودش حمل میکرده

انگار شما فیلم رو ندیدن و فقط میخواین خودتون رو نشون بدین و پست بزنین سرتون گرم بشه ;))

اگه از اول به صحنه ها دقت کنیم زمانی که با اسب دارن میرن

گیملی فقط یک تبر نداره

همیشه دوتا تبر داره

یکی تبر یک طرفش و دیگری که سنگین تره دو طرفه

خیر اونطور نبود گیملی سه تا تبر داشت

یکی هم که کوچیک بود و مخصوص پرتاب کردن بود

تبری که کوچک بود یک تبر کوچک یک طرفه بود که به گاندالف پرتاب کرد

بچه ها یه سوتی بزرگ از فیلم لوتر :

یادتونه بابای فارامیر وقتی میخواست اونو با خودش بسوزونه چی کار کرد ، تو نسخه کامل فیلم نشون میده

که از یه پل سنگی میرن به ساختمون پشت میناس تریت ، همون طبقه هفتمه ولی رو کوهه و با پل به میناس وصل

میشه ، در کل راه زیادی تا دماغه کشتی مانند میناس تا اونجا وجود داره ، وقتی گندالف اونو میندازه تو آتیش ، صحنه

بعد نشون میده که دنتور لعنتی ، از جلوی تیغه میناس میپره پایین .

سوالی که این وسط پیش میاد اینه که ، دنتور مگه چقدر جون داشته ، که تمام این راهو از تو تالار های مردگان خودشون

با تن آتشین میاد و از رو پل سنگی که از خزد دوم هم طولانی تره میگذره (( و از رو پلی که حفاظ نداره عبور میکنه)) ،

بعد طول چند صد متری تیغه میناس رو بدو بدو میکنه و میفته پایین !!!!!!!!!!!!!

حداقل 5 تا 10 دقیقه لازم بود تا این مسیر طی بشه ، آیا پیتر جکسون حاظر شده واسه صحنه دلچسب سقوط دنتور

چنین سوتی بزرگی رو متحمل بشه

در مورد اولی وقتی اطلاعات بیشتری به دست اوردم برمیگردم حرف میزنیم

یا ارباب حلقه ها

یه اشکال دیگه ای که تو فیلم دوم بود:

وقتی آراگرن-گیملی و لگولاس ایومر و افرادشو می بینن تعداد افراد ایومر خیلی کم بود و فکر کنم حدود 100 نفر بود ولی وقتی با گندلف برمیگرده حدود 2000 نفر روهیریم همراهشه.

بی چاره ائومر !

قرداد نبسته بود که با اون 100 تا فقط بجنگ بره که !

وقتی تئودن بیمار بود ، اون رو از خودش روند ، اونم هرچی سرباز گیرش اومد برداشت بره بجنگ اورک ها !! واین قضیه واسه مدتی بعد از ملاقات ائومر با 3 یار حلقه است.

این ایراد به خاطر اینه که فیلم با کتاب نمیخونه. توی کتاب ارکنبراند میره و سپاهش رو که متفرق شده بودن جمع میکنه و بر میگرده که تعدادشون زیاد بود.

من نمي دونم اين سوتي رو كسي گفته يا نه، ولي خودمو ميدونم كه 1000 بار در 1000 نقطه ي مختلف گفتمش!:دي!

توي رويارويي گندالف با ويچ كينگف عصاي گندالف شكسته ميشه ، در واقه تو دستش پودر ميشه!...ولي انتهاي فيلم توي بندرگاه خاكستري گندالف رو ميبينيم كه عصاش دستشه!

---

يه چيز ديگم هست، كه البته سوتي نمي شه گذاشت اسمشو {بازم نمي دونم تكراريه يا نه!} توي مهمانخانه ي بري يه مرد خپل كنار جاده نشسته داره هويج ميخوره... همينطور توي ناوگان دريايي اومبار، باز يه مرد چاقه كه تير لگولاس اشتباهن بهش اصابت مي كنه ...من تازه فهميدم اين دو تا در واقع خود پيتر جكسونن!! يني اينقدر كمبود بازيگر بوده؟! يه دختر بچه هم هست كه توي هر سه تا فيلم سه نقش متفاوت بازي مي كنه!!، توي ياران حلقه نقش بچه هابيت {اونجا كه بيلبو داره داستانشو براشون تعريف كي كنه} توي هلمز ديپم قاطي مردم روهان توي اون غاراس، توي ميناس تريتم باز اونجايي كه دارن به پاي فارامير و سپاهش گل ميريزن حضور داره...

ارادتمند...

ت.ت

مواردي كه گفتي درسته و البته اشكال حساب نميشه.منم به اين قضيه دقت كردم!خداييش بچه هه هم خوشگله.

خيلي از كارگردانا هستن كه دوس دارن تو فيلماشون يه نقش كوچيك بازي كنن.نمونه :هيچكاك،اسكورسيزي،جارموش،لينچ و حتي عمو مسعود خودمون

قبل شما هم به این مورد اولی اشاره شده بود ، راستش وقتی همخوابگاهی هام در موردش سوال کردن ! بهشون گفتم که انتظار نداشته باشن اندازه منتقدین هالیوودی بفهمن! ولی تو قلبم همیشه از این ماجرا کینه داشتم ! چون شکستن چوب جادوگر رو به نشانه نابودی جادوش میدونستم ، مثل سارومان . تا این که یکی از بچه ها ی سایت گفت سارومان فقط واسه خاطر چوب دستی ، قدرتشو از دست نداد بلکه کلا خلع درجه شد !

یادمه یکی دیگه در مورد اون صحنه جواب داده بود ، چون وقت کافی برای تهیه چوب دستی وجود داشته و چوب قبلیه رو هم گالادریل بهش داده بوده ، احتمالا گالادریل یکی دیگه براش ساخته !

سوال در مورد عصای خاکستری گندالف هم موجوده ، چون سارومان اونو ازش گرفت ولی ما بعد شورای الروند دوباره اونو تو دستش میبینیم !

این که خود کارگردان تو فیلم باشه یه جور سنته بین بعضی کارگردان ها ، فکر کنم اسپیلبرگ و هم این کار رو میکرد ، خود جکسون تو استخان های دوست داشتنی ، تو یه صحنه شرکت داره ، و داره یه دوربین رو وارسی میکنه!

برادر تورامبار خبر نداری که توی دو برج هم پیتر جکسون هست. توی هلمز دیپ وقتی میخوان دروازه رو بشکونن از بالا سنگ میندازه روی سر اورکها. پیتر جکسون توی همه فیلمها خودش و بچه هاش هستن حالا نمیدونم این دختر بچه دخترشه یا نه. توی lovely bones هم دیدمش. توی ویکیپدیا نوشته که توی کدوم قسمتهای فیلمش بازی کرده.

من تو ویکیپدیا خوندم که هووارد شور، موسیقی ساز فیلم، هم توی فیلم سوم حضور داره. در اون قسمتی که لگولاس و گیملی توی جشن پیروزی ادوراس مسابقه نوشیدن میذارن، هووارد شور بعنوان یکی از روهیریم اونجا وایساده!

حالا حضور کارگردان تو فیلم سنته! ولی این دیگه از کمبود بازیگر نشات می‌گیره! :D

این قضیه رو نمیدونستم الان دیدمش. جالب بود!

نمیشه گفت از کمبود بازیگر نشات میگیره. برای کسی که قراره فقط 2 صحنه بخنده که بازیگر استخدام نمیکنن. به نظر خود هاوارد شور میخواسته تو این فیلم نقشی هم داشته باشه تا بعدا به نوه اش نشون بده بگه منم تو این فیلم بودم! :D این فیلم نیاز به سیاهی لشگر زیادی داهر شاید کسای دیگه ای هم از پشت صحنه توی فیلم بازی کرده باشن که ما نشناسیمشون(مثل صدابردار و طراح صحنه و...) نمیشه گفت که ایراد داره. بالاخره اونام دل دارن. من اگه توی پشت صحنه این فیلم بودم هر جور شده توش بازی میکردم حتی به عنوان اورک!

با سلام خدمت دوستان عزیز,ببخشید توی یکی از پست های این مبحث دوستمون الوه گفتند که یکی از نزگول ها مونث هستش میشه بیشتر توضیح بدین تا ما هم بفهمیم؟

من تو ویکیپدیا خوندم که هووارد شور، موسیقی ساز فیلم، هم توی فیلم سوم حضور داره. در اون قسمتی که لگولاس و گیملی توی جشن پیروزی ادوراس مسابقه نوشیدن میذارن، هووارد شور بعنوان یکی از روهیریم اونجا وایساده!

|

ااااااااااااااااااااااا....وا حیرتا!خب خب هووارد شورم که اومد تو کار...دوستان رو کنید ببینم دیگه کی خودشو بازیگر جا زده؟؟؟

این چه وضعشه؟!همه با اهل و عیالشون(ایالشون!) میریزن تو فیلم بعد فکر می کنن ملت گلابین!!!!! :D

یعنی استخدام یه نفر واسه هرکدوم از این نقشها این قدر هزینه بر بوده؟؟؟؟ کرور کرور پول ریختن پای لوتر خب می مردن یه ذره ی دیگه م بسلفن؟؟؟

با سلام خدمت دوستان عزیز,ببخشید توی یکی از پست های این مبحث دوستمون الوه گفتند که یکی از نزگول ها مونث هستش میشه بیشتر توضیح بدین تا ما هم بفهمیم؟

جدی؟؟؟ ولی هیچی ضایعتر از این نبود که بیشتر سواران روهیریم زن بودن!

سلام

خودم اومدم :D

چقدر خوبه توی آردا پست آموزشی بدی :D

بله

یکی از کسانی که سائورون حلقه ای به اونها داد یک زن بوده ( یک فرد قدرتمند در زمان خودش )

اطلاعات زیادی در موردش نیست و منم کمتر اطلاع دارم.

بروبچ قدیمی از من بیشتر میدونن حتما...

جدی؟؟؟

جدی جدی

ولی هیچی ضایعتر از این نبود که بیشتر سواران روهیریم زن بودن!

کو کجا؟؟؟؟

جلل خالق چه حرف ها که پشت این بیچاره ها نمیگید .

لگولاس خب چه اشگالی داره آهنگساز و کارگردان بیان سیاهی لشکر بشن ؟

مطمعن باش واسه خاطر صرفه جویی نبوده وگرنه من یکی ، از خدام بود مفت بیام نقش اورک رو بازی کنم . چه برسه به روهیریم !

خب روهیریم ها زن باشن ، شما خودت اینو فهمیدی ؟ از رو فیلم ؟ خواهر من افکار فمینیستی داری ها ، بیچاره زن هایی که شما از جنسشونی ، شما که از صد تا مرد واسه خانوما بدتری ....

لگولاس خب چه اشگالی داره آهنگساز و کارگردان بیان سیاهی لشکر بشن ؟

مطمعن باش واسه خاطر صرفه جویی نبوده وگرنه من یکی ، از خدام بود مفت بیام نقش اورک رو بازی کنم . چه برسه به روهیریم !

کاملا موافقم. منم اگه راه میدادن میرفتم نقش یکی از گوندوری ها رو بازی میکردم!

یکی از کسانی که سائورون حلقه ای به اونها داد یک زن بوده ( یک فرد قدرتمند در زمان خودش )

اطلاعات زیادی در موردش نیست و منم کمتر اطلاع دارم.

اینو مطمئنی؟

من که فکر نکنم اینجوری باشه چون توی فیلم همشون مرد هستن و احتمالا اونا در موردش خوب تحقیق کردن(البته احتمال هم داره که چیزی از دستشون در بره). میدونی اینو کجا خوندی؟ اگه به ما هم نشون بدی ممنون میشیم.

خب روهیریم ها زن باشن ، شما خودت اینو فهمیدی ؟ از رو فیلم ؟

نه خیر خودم نفهمیدم!تو نسخه ی اکستند دوبرج یکی از این دست اندر کارا داره حرف میزنه و خودش می گه بیشتر سواران روهیریم زن بودن. می گه فکر کنین چه حسی داره وقتی داری با یه عالمه زن ریشو صبحانه می خوری؟ یا یه چیزی تو همین مایه ها! :D

خواهر من افکار فمینیستی داری ها ، بیچاره زن هایی که شما از جنسشونی ، شما که از صد تا مرد واسه خانوما بدتری ....

بنده ذره ای افکار فمنیستی ندارم! فقط از این حرکت خوشم نیومده همین!

برادر من خانوما که ذاتا" بدبختن منتها از دست شما آقایون...شما که پسری بهتره تو مسائل ما خانوما دخالت نکنی! :D

ما خودمون می دونیم بدبختیامون از کجا آب می خوره! /:D

با اجازه مشکلتون از غرورتون و نژاد پرستیتون آب میخوره همش به ما زور میگین همه چیزو خراب میکنین بعد دو قورت و نیمتونم باقیه.

فک کنم گیکلی تو دوبرج زمانی که دارن روهیریم ها رو میبرن هلمزدیپ،در مورد زنان دورف تو این مایه ها سخن میگه!به روهیریم ها خیلی مربوط نبود قضیه ها! :D

ها ها ها :)) :D)

لگولاس ، عجب سوتی ای بود ! :D) :-o

تولکاس راست میگه ، درمورد خانومای دورف بود اون قسمت ، هییییچ ربطی هم به سواران روهان نداشت :D) .

از کجا آب میخوره ؟ :D

شما خودتون مسئول این بلایا هستید ، وگرنه اگه متحد میشدید که این مخاطرات براتون پیش نمیومد . :)

اینجا مثل اینکه سوء تفاهم پیش اومده. تا اونجایی که من فهمیدم لگولاس میگه توی فیلم نقش سیاهی لشگرهای روهیریم رو زنها بازی کردن نه اینکه بیشتر روهیریم زن بودن و اشاره اش هم به خود فیلم دو برج و صحبتهای گیملی نیست! منظورش قسمتی از پشت صحنه است که دست اندر کارای فیلم دارن در موردش صحبت میکنن. پس ایرادی که تولکاس و آرون مطرح میکنن وارد نیست.

حالا زن بان چه اشکالی داره؟ وقتی تو فیلم معلوم نیست حالا زن باشه یا مرد یا بچه فرقی نمیکنه. احتمالا سیاهی لشکر کم آوردن رفتن بر و بچ آشپزخونه رو هم صدا کردن.

پ.ن: برن جان مثل اینکه دل خیلی پری داری! :D به نظرم ادامه دادن این بحث باعث میشه کار به جاهای باریک بکشه.

اینو مطمئنی؟

من که فکر نکنم اینجوری باشه چون توی فیلم همشون مرد هستن و احتمالا اونا در موردش خوب تحقیق کردن(البته احتمال هم داره که چیزی از دستشون در بره). میدونی اینو کجا خوندی؟ اگه به ما هم نشون بدی ممنون میشیم.

از دست شاه اله سار تقلب کردم :D

و آدونافل ِخاموش(تنها نزگول زن)

لینک منبع:

viewtopic.php?f=7&t=594&p=7416

پ.ن: برن جان مثل اینکه دل خیلی پری داری! :) به نظرم ادامه دادن این بحث باعث میشه کار به جاهای باریک بکشه.

:D

ادامه بدین :-o :D :D :D :D :)) :)

با اجازه مشکلتون از غرورتون و نژاد پرستیتون آب میخوره همش به ما زور میگین همه چیزو خراب میکنین بعد دو قورت و نیمتونم باقیه.

واقعا" که!از زن ذلیلی چون شما توقع بیشتری داشتم... :D به دل نگیری حالا ها...

دوست داری جوابتو بدم؟؟؟؟ خوب می کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!

فک کنم گیکلی تو دوبرج زمانی که دارن روهیریم ها رو میبرن هلمزدیپ،در مورد زنان دورف تو این مایه ها سخن میگه!به روهیریم ها خیلی مربوط نبود قضیه ها! :D

اولا" گیکلی نه و گیملی... :D ثانیا" شما تشریف ببرید دوباره پست بنده رو بخونید اون وقت اگه دلتون خواست می تونید پستتونو حذف کنید!

ها ها ها :D :D)

لگولاس ، عجب سوتی ای بود ! :D) :)

:D :-o :D :D فکر کنم شما سوتی دادین نه من!این قدر سرگرم آتو گرفتن از بنده هستین که حواستون به گافهای خودتون نیست! مطمئنین اصلن پست منو خوندین؟ :D) آدم تو شلنگ آب شنا کنه و این جوری ضایع نشه.... :D دوست داری یه عینک واسه خودت بخر!

از کجا آب میخوره ؟ :)

شما خودتون مسئول این بلایا هستید ، وگرنه اگه متحد میشدید که این مخاطرات براتون پیش نمیومد . :))

شما آقایون دیگه از اتحاد واسه ما خانوما حرف نزنین که خنده م می گیره!!!! :D

ولی کلا" به شما ربطی نداره...اگه خیلی زرنگین به سوتی ها تون برسین مشکلات ما پیشکش... :D)

اینجا مثل اینکه سوء تفاهم پیش اومده. تا اونجایی که من فهمیدم لگولاس میگه توی فیلم نقش سیاهی لشگرهای روهیریم رو زنها بازی کردن نه اینکه بیشتر روهیریم زن بودن و اشاره اش هم به خود فیلم دو برج و صحبتهای گیملی نیست! منظورش قسمتی از پشت صحنه است که دست اندر کارای فیلم دارن در موردش صحبت میکنن. پس ایرادی که تولکاس و آرون مطرح میکنن وارد نیست.

چه عجب بالاخره یه باهوش این وسط پیدا شد که بفهمه من چی می گم...ممنون اخوی مهدی... :D

پ.ن:دیگه بسه دوستان!بنده همین جا اعلام آتش بس می کنم! دلم نمی خواد حراست بیاد پرتمون کنه بیرون!...همین جا بحثو کاتش کنین ممنون می شم! :D$

بیخیال Legolas Greenleaf .

کل کل نکنین اگه میخواین کنین یه تاپیک مخصوص این کار بزنین خودمم رکورد دار پستاش میشم .

(فکر بدی هم نیستا ! اگه نمیندازنمون بیرون یکی راه بندهزه :D )

legolas بنده زن ذلیل نبودم اتفاقا زنم جونش واسم در میرفت و همه چیز متقابل بود اگه مطمئن نیستی یه باره دیگه داستانو بخون چون لوتین به خاطره برن تاج و تخت و زندگی جاودانه رو ول کرد.

pirooz جون از نظر جمع کردنمون خیالت راحت باشه سه سوته هممون با همدیگه کنار برادران منکراتی هستیم :D

به لگولاس :

استغفر الله و ربی و ....... ببین دوره و زمونه ما رو وادار به چه کارایی میکنه ؟! :D

به پیروز :

چی بگم ، منم خیلی طالبم که چنین تاپیکی راه بیفته ، فکر نکنم اگه تو یاران حلقه تاپیکش زده بشه اشگالی پیدا کنه .

با این حال بهتره از ناظر ها اجازه بگیریم :

به مهدی و تولکاس :

ریاست و نظارت محترم سایت آردا : تولکاس و مهدی!

اجازه میدید تاپیکی با محوریت حق زن و فمنیست در یاران حلقه زده بشه ؟ از اونجایی که تالار یاران حلقه محل مباحث متفرقه و غیر تالکینیست ، استدعا دارم مساعدت فرمایید .

ممنون الوه جان از اینکه سندشو نشون دادی. من از این موضوع خبر نداشتم. الان یه چرخی تو اینترنت زدم دیدم که آره درسته و آدونافل زن بوده. (هر چند که حرف اله سار سنده!)

به مهدی و تولکاس :

ریاست و نظارت محترم سایت آردا : تولکاس و مهدی!

اجازه میدید تاپیکی با محوریت حق زن و فمنیست در یاران حلقه زده بشه ؟ از اونجایی که تالار یاران حلقه محل مباحث متفرقه و غیر تالکینیست ، استدعا دارم مساعدت فرمایید .

اینجا فروم تخصصی تالکینه و قراره توش در مورد دنیای تالکین بحث بشه، اگه قراره یه تاپیک راه بندازین و بحث های خاله زنکی و دعوای مذکر و مونثی راه بندازین سه سوت پاکش میکنیم اما اگه میخواین یه بحث درست و حسابی(نه مثل چیزی که اینجا داره میشه!) در مورد نقش زنان در آثار تالکین بپردازین مشکلی نداره.

به همه:

آقایون و خانم های محترم لطفا با احترام با همدیگه صحبت کنین. درسته که همه میدونیم دارین با شوخی جواب همدیگرو میدین اما ممکنه شوخی شوخی جدی بشه و به کسی بر بخوره.

دادا مهدی چرا میزنی :D(

خب پرسیدیم که شما هم بگی آره یا بگی نه ! دعوا نداریم که ! چنین تاپیکی هم نمیزنیم ، غلط هم میکنیم در مورد جنس مخالف حرف بزنیم . :D

legolas بنده زن ذلیل نبودم اتفاقا زنم جونش واسم در میرفت و همه چیز متقابل بود اگه مطمئن نیستی یه باره دیگه داستانو بخون چون لوتین به خاطره برن تاج و تخت و زندگی جاودانه رو ول کرد.

:-o

باشه...هرچی شما می گی همون درسته بی خیال دیگه تورو خدا... :))

به همه:

آقایون و خانم های محترم لطفا با احترام با همدیگه صحبت کنین. درسته که همه میدونیم دارین با شوخی جواب همدیگرو میدین اما ممکنه شوخی شوخی جدی بشه و به کسی بر بخوره.

من که گفتم دیگه بسه داداش من به قول اخوی آرون چرا می زنی...؟؟؟؟؟ :D

غلط هم میکنیم در مورد جنس مخالف حرف بزنیم . :D

حالا شما خودتو زیاد ناراحت نکن...با من بود داداش مهدی... :D

اصلا" من دیگه از این تاپیک می رم بیرون... :D(

من که هنوز کسی رو نزدم! خب چه کنم مامورم و معذور برای اینکه بحثها از چهارچوبش خارج نشه باید از هر روشی (حتی زور!) استفاده کرد.

این تاپیک اشکالات فیلم بازگشت پادشاهه لطفا بحثهای متفرقه توش نشه.

برای عوض کردن بحث:چرا روهان از گاندور در جنگ کمک نگرفت؟

برای عوض کردن بحث:چرا روهان از گاندور در جنگ کمک نگرفت؟

2 حالت داره .

1. اصلا کمک نخواست .

2. کمک خواست و کسی نیومد .

حالت اول که یه کم غیر منطقیه ولی به احتمال زیاد دومی درسته .چون تئودن میگه که به یاری ما نیومدن .

آخه نه تو کتاب حرفی از این موضوع زد نه تو فیلم به نظرتون عاقلانه تر نبود اگه به جای الف ها گاندوری ها میومدن؟!

آخه نه تو کتاب حرفی از این موضوع زد نه تو فیلم به نظرتون عاقلانه تر نبود اگه به جای الف ها گاندوری ها میومدن؟!

کتاب رو من نخوندم بعد تاپیک هم در مورد فیلم هست .

من میگم کمک نکردن تو میگی الفهای گاندوری میومدن ؟!

اونوخت یه کم مسخره نمیشد ؟از ریوندل اومدن .از گاندور بیان .آخرشم گاندالف بیاد .دیگه جذابیتی نداشت .کل جذابیت اون قسمت به همین بود که داشتن شکست میخوردن .

تا پیک ها میخواستن برسن سارومان شسته بودشون و تمام شده بود...

در ضمن تئودن اونقدر اطلاعات داشت که میدونست گوندور دیگه قدرتی نداره که حتی درست از مرز های خودش دفاع بکنه ( بعدشم که دیددیم گوندور اون قدر ضعیف بود که تیر سرخ رو واسه تئودن فرستاد... )

چه برسه به یک جای دیگه...

درضمن الف ها فقط توی فیلم از آسمون رسیدن :دی

وگرنه الف ها رو کجا به کار آدما توی دوران سوم...

pirooz من نگفتم الف های گاندوری میومدن گفتم به جای الف های ریوندل گاندوری ها میومدن.

pirooz من نگفتم الف های گاندوری میومدن گفتم به جای الف های ریوندل گاندوری ها میومدن.

آها .نگرفته بودم منظورتو .

در ضمن تئودن اونقدر اطلاعات داشت که میدونست گوندور دیگه قدرتی نداره که حتی درست از مرز های خودش دفاع بکنه ( بعدشم که دیددیم گوندور اون قدر ضعیف بود که تیر سرخ رو واسه تئودن فرستاد... )

موافقم .دوران قدرت گاندور تموم شده بود .یه زمانی گاندور ابهتی بود واسه خودش ولی اون موقع توان دفاع از خودشم نداشت .

7 روز بعد از حمله سارامون، سارون به گاندور حمله کرد .با اون نیرو نتونست جلو سارون وایسه چه برسه که یه سری از نیروهاشم به گاندور میفرستاد .

منم نظر الوه رو دارم. اگه به نقشه یه نگاه بندازین تفاوت فاصله روهان با آیزنگارد رو با فاصله روهان و گاندور میبینید. قبل از اینکه پیک به گاندور برسه جنگ تموم شده بود. این واقع گرایی توی دنیای تالکینه که من خیلی بهش علاقه دارم. تالکین همه چی رو در نظر میگیره و مثل سایر نویسنده ها کمک رو از غیب ظاهر نمیکنه.

چرا تو فیلم اول اونجایی که سوارای سیاه دنبال آرون و فرودو میرن 8 تان ! پس اونیکیشون کجاست ؟ نکنه میخواسته مینبر بزنه از جلو غافلگیرشون کنه ؟ یا شایدم من اشتباه میکنم

اشتباهه فیلمه چون موقعی که به رودخونه میرسن 9تان. اما وقتی دارن آرونو دنبال مبکنن 8تان.

اشتباه خیلی فاحشیه که !

تو بازگشت پادشاه اونجایی که کماندارای گاندور دارن به برجک هایی که ترول ها میارن تیر میزنن بعد گاندلف میگه به غول ها تیر بزنید نه برجک ها ، ینی اون سربازا اینقد احمقن که نمیفهمن تیرزدن به برجک ها هیچ اثری نداره ؟ بنظرم خیلی بچگانس اینجاش

از توی برجک بهشون تیر میزدن، سربازهام میخواستن افراد توی برجک رو بکشن نه خود برجک رو!

شاید یکی از سوار ها عقب مونده بوده ! :D

یا شایدم همونجوری که دونه دونه اضافه میشدن این یکی دمدمه های آخر میرسه ! ......

اونجایی که لگولاس میگه به کتف و گردن نشانه برید چی ؟ مگه بقیه الف های کماندار از این قضیه خبر نداشتن ؟

گفتنش ضرری نداشته ، ممکن بود یکی از ترس یادش بره ... گفته گندالف هم واسه همین بوده احتمالا...

اشتباه خیلی فاحشیه که !

تو بازگشت پادشاه اونجایی که کماندارای گاندور دارن به برجک هایی که ترول ها میارن تیر میزنن بعد گاندلف میگه به غول ها تیر بزنید نه برجک ها ، ینی اون سربازا اینقد احمقن که نمیفهمن تیرزدن به برجک ها هیچ اثری نداره ؟ بنظرم خیلی بچگانس اینجاش

یه چیزم چرت بود .تا کماندارا ترول هارو میزنن یه چند تا برج اصلا نمیرسه .اگه از قبل همه رو هدف میگرفتن فکر کنم اصلا نمیتونستن بیان تو .

پ.ن :این Shahed هم داره میشه مثل روزای اولی که من اومده بودم اینجا . :D

یجایی هم هست که دیوار هلمزدیپ منفرج :D میشه آراگورن میفته و گیملی میره که نجاتش بده ، بعد میفته تو آب من وقت گرفتم نزدیک دو دقیقه زیر آب مونده بود تا الف ها بلندش کردن ، ینی اون زیر میرا زیرآبی میرفته گیملی تو این دودقیقه ؟ وقتیم از آب درومد انگار نه انگار تو آب بوده :D

هی هی هی هی !

به چه چیزا که مردم گیر نمیدن ، میگن در هلمز دیپ رو میشه بست ولی کلام مردم رو نه ... راست میگن به ولله!

اولا اون بنده خدا دورف تشریف داشتن ، ما که نمیدونیم مدتی که یه دورف میتونه نفسش رو بگیره چقدره ؟ :D میدونیم ؟ :D قسم میخورم شاه اله سار هم نمیدونه !

دوما ! شاید این دو دقیقه به خازر این بود که جریانات موازی رو پشت سر هم نشون داد.

بضیا هم میگن در موریا رو میشه براحتی باز کرد ولی بعدش نمیدونی که چی میتونه ازش خارج شه ! من نظرمو بصورت طنز پرسیدم آرون جان ، این که ندونی و نپرسی خیلی بدتر از اینه که ندونی و بپرسی ! شاید یکی اومد و گفت که یه دورف چقد میتونه نفسش رو بگیره .. :D

اوهو ...

زکی ...

راست گفتن قدیمی ها به ولله...

منم قصدم بازتاب مزاح بود آقا جان ... :D

منم با این مشکل داشتم که زیر کوه موریا چرا دریا بود ... هون جایی رو میگم که گندالف با بالروگ تو فیلم افتادن توش ... شبیه داستان های ژول ورن بود .

یجایی هم هست که دیوار هلمزدیپ منفرج :D میشه آراگورن میفته و گیملی میره که نجاتش بده ، بعد میفته تو آب من وقت گرفتم نزدیک دو دقیقه زیر آب مونده بود تا الف ها بلندش کردن ، ینی اون زیر میرا زیرآبی میرفته گیملی تو این دودقیقه ؟ وقتیم از آب درومد انگار نه انگار تو آب بوده :D

به چه نکته ی ظریفی گیر دادی برادر من...!

ولی اگه بخوای از این گیرا بدی منم بلدم ها...! :D

مثلا" این که چرا آخر جنگ هلمزدیپ هیچ نشونی ازالفها نبود؟یعنی همه شون تا آخر جنگ نفله شده بودن؟ :D\

یا اینکه الف بوده و من ندیدم؟

خب من اینو به عنوان اشکال از فیلم نگفتم چون هرجور بخوای حساب کنی اصلا به چشم نمیاد ولی یجورایی نظرمو جلب کرد

لگولاس تو هلمزدیپ به زور شخصیتایه اصلی زنده موندن اونوقت میگی الف ها!حتما تو اون وضعیت همشون مردن دیگه

به رگ غیرتمان بر خورد...!!!! می شه بگی کدوم شخصیت اصلی؟؟؟؟ من چیزی یادم نمیاد...ممنون می شم اگه یاد آوری کنی. :D\

تا جایی که یادمه آراگورن و گیملی و لگولاس و تئودن و چند تا دورو بریش تنها کسایی بودن که داخل تالار بودن دیگه همه جای قلعه پر از یروک های بود مگه اینکه الف ها در اون لحظه واقعا فنا ناپذیر شده بودن و شمشیر روشون اثری نداشته. :D

ولی همون موقه تو تالار آراگورن به تئودن میگه که یارانت تا سرحد مرگ دارن میجنگن اون بیرون ، خب شاید ما ندیدیم یا فیلم نشون نداده ولی خیلی ضایس اگه هیشکی غیر از 4 5 شخصیت اصلی زنده نمونده باشه :D

نه بابا بیشتر از اینا زنده بودن فقط پراکنده شده بودن و داشتن قلع و قمع میشدن.

خب همین دیگه با اون جمعیتی که من دیدم از اورک ها بیرون تالار وایساده بودن فکر نکنم کسی میتونست زنده بمونه.

نه...برن جان منظورم اون نبود...شما فرموده بودید...

لگولاس تو هلمزدیپ به زور شخصیتایه اصلی زنده موندن

می خواستم بدونم لگولاس به زور کدوم شخصیت اصلی زنده موند؟؟؟؟ تو فیلم من چیزی ندیدم...کتابم الان در دسترسم نیست...

منظورم از لگولاس خودتون بود شما رو مخاطب قرار دادم

چرا توي فيلم نازگول ها همه مردند؟ يعني پيتر اينو نمي دونسته (بعيده) يا عمدا همه رو مرد کرده؟

بعضي از قسمت هاي فيلم که ممکنه بعدا کارگردان متوجه اشکال اون بشه يا داستان رو منحرف کنه ويا هر دليل ديگه توسظ کارگردان حذف ميشه (براي پخش در سينما) و بعدا قسمت هاي حذف شده براي فروش بيشتر به فيلم اضافه و منتشر مي شن special extended edition يا directors cut.پس اکثر قسمت هاي حذف شده اشکال دارند (اگه اشتباه می کنم بگید) مثلا همون صحنه شکستن عصاي گاندالف توسط من :ymapplause: . البته صحنه هايي هم بيخودي حذف شدن مثلا اون قسمتي که حلقه از ايسيلدور ليز مي خوره و ميره به قعر دريا. يه تفاوت عمده بين نسخه اکستندد ارباب حلقه ها و نسخه سينمايي توي ياران حلقه اس. اونجايي که مي نويسه fellowship of the ring . توي نسخه اکستندد اونجايي که خونه بيلبو رو نشون مي ده مينويسه ولي توي نسخه سينمايي اونجايي که فرودو کناردرخت نشسته مينويسه.

من بعضي اشکال هاي فيلم رو اينجا مينويسم شما هم نظر بديد.

ياران حلقه:

1. اونجايي بيلبو توي جشن تولدش حلقه رو دستش مي کنه و گاندالف توي مهمونيه و بعد وقتي ميره توي خون گاندالف توي خونس.

2. پس يعني گاندالف قبل از اون به خونه اومده. ولي وقتي مي پرسه که حلقه کجاست؟ بيلبو ميگه روي شومينس و گاندالف هم باور ميکنه.

3. بازم توي همين صحنه وقتي بيلبو مي گه عزيز منه. گاندالف مي گه (قبلا هم همين صداش مي زنند ولي نه توسط تو) خب يعني مي دونسته که اين حلقه يگانه س و قبلا پيش گالوم بوده و اون بهش مي گفته عزيز من و.....

4. اونجايي که سارومان ميگه (در هيئت سواران سياه، نه سوار ميناس مورگول رو ترک کردند). جوري اين رو ميگه که انگار سواران سياه بيشتر از نه نفرند.

5. يکي از اشکال هاي کلي فيلم مربوط به هرسه قسمت يا شايد کتاب اينه که سارومان مي دونست حلقه قراره نابود بشه و اين رو به سائورون نگفت. حالا شما شايد بگيد به خاطر اين بوده که حلقه رو براي خودش مي خواسته.خب اين حرف درسته ولي نتونست اونو بدست بياره و شکست خورد و ديگه هيچ اميدي براي بدست آوردن حلقه نبود. مطمئنا بايد قضيه رو به سائورون مي گغت اما بازم اينکارو نکرد. تازه سائورون براون تسلط داشت و ميتونست اين قضيه رو لو بده.

6. آقا من نفهميدم چطور ميرن رو اورتانک. يعني روي سقفش. مثلا اونجايي که سارومان گاندالف رو با دوتا عصا به طرف سقف مي بره

7. مري و پيپين بيکارن که راه افتادند دنبال فرودو مگه پدر و مادر ندارند.

8. آيزنگارد اول سبزو خرم بود بعد يه سري ارک اومدند پيش سارومان، اصلا از کجا اومدن؟ بعد يهو آينزگارد کلا عوض شد و اون چال هاي غظيم رو زدند که خيلي اغراق آميز بود.البته اغراق توي ساختمان ها توي اکثر قسمت هاي فيلم هست

9. اشکال ديگه همون عصاي گاندالفه که بقيه هم گفتن (عصاي قهوه اي)

10. جايي که آراگورن در ودرتاپ به نزگول ها حمله ميکنه. راحت ميتونستند آراگورن رو شکست بدند. يکيشون چنان ترسيده بود، اونجا رو ميگم که آراگورن بهش پشت کرده بود و يهو برگشت و مشعلو پرت کرد طرفش.مشعل فروميره تو سرش! تازه شمشيرشم مي اندازه رو زمين. بعد از اون همه با شنل هاي سالم و با شمشير برميگردند و دنبال آرون ميکنند.

11. توي صحنه اي که آرون مياد و فرودو رو مي بره هيچ زخمي رو صورتش نيست ولي بعد از اون صحنه يه زخمي خودبه خودي رو صورتش هست.

12. همونجا وقتي سوارا دنبالشون کردن يه چيزهاي سبزي رو صورت فرودو هست که معلوم نيست چيه و وقتي به رودخونه مي رسن ديگه روي صورتش نيست.

13. در مورد تعداد سواران هم شک دارم چون توي تصوير زياد معلوم نيست

14. يه بار گاندالف مي گه اين زبان موردور هاست که من به لب نمي يارم اما توي شوراي الراند پا مي شه و با زبان موردور حرف مي زنه(شايد به همين دليله که اين صحنه حذف شده)

15. فرودو قبل از شورا با سم حرف مي زنه و تصميم مي گيرند که ديگه به شاير برگردند. اما توي شورا حمل حلقه رو قبول مي کنه.

16. صحنه اي که گاندالف روي پل خزد دوم سقوط مي کنه وقتي از بالا پل رو نشون ميده هيچ ترکي روش نيشت اما توي صحنه ي بعدي که گاندالف مي گه (فرار کنيد احمق ها) پل ترک برداشته.

17. چرا ياران اين طرف ساحل رائوروس اطراق کردند؟ به جاي آمون هن، در آمون لائو اطراق ميکردند.ديگه هيچ مشکلي پيش نمي آمد و ياران پراکنده نمي شدند.

18. توي آمون هن وقتي به ياران حمله مي شه فاصله آراگورن تا بورومير رو نشون ميده اما خيلي طول مي کشه که آراگورن برسه.

جلل خالق همش رو خودت پیدا کردی !؟

پاسخ حقیر:

1 - خب ، احتمالا گندالف به خاطر قدش ، سریعتر از بیلبو حرکت میکنه :D

2 - مطمئن نیستم ولی شاید میخواسته خود بیلبو حقیقت رو بگه .

3- این جا به نظرم گندالف مطمئن نبوده که حلقه همونه ، اما به شدت بهش شک داشته .

4 - این دیگه چه جور ایرادی هستش ؟

5 - سارومان به سائرون چیزی نگفت ، چون میدونست اگه سائرون پیروز بشه مرگش حتمیه ! ولی همون جوری که دیدی نیروهای خوبی حداقل نکشتنش .

6 - برای خود منم سواله ؟؟؟؟ :ymapplause:

7 - بیچاره ها اول نمیدونستند که قراره تو چنین دردسری بیفتن ! مرحله مرحله پیش رفت ، تازه ، معرفت هابیتی رو دست کم گرفتی ؟ :D

8 - میدونی چند ماه وقت داشتن ؟ خیلی !!!!

9 - L-) موافقم

10 - این هم قبلا سوال من بود ! گویا 9 سوار وقتی با هم هستند شکست ناپذیرند ، اونجا فقط 5 تا بودند ! احتمالا شمشیرش رو وقتی هابیت ها از اونجا رفتن برداشته !

11 - شاخه درخت رو صورت بانو خط انداخت !

12 - تا حالا ندیدمش!

13 - !

14 - همون جا هم الروند بهش میگه این کار رو نکن ، اما گویا گندالف مجبور میشه یه حالی به اعضا بده ...

15 - تا اون موقع چیز زیادی درباره حلقه نمیدونست ، گویا تازه یکم هم دلبستش شده بوده ، دلش نمی اومده کسی دیگه حملش کنه ... البته شاید !

16 - ندیدم !

17 - نمی دونستن که از ایزنگارد دنبالشون فرستادن ؟ تازه چند وقت قبلش از اونطرف رودخانه بهشون تیر اندازی شده بود ، دیوانه نبودن که برن طرف جایی که خطرش بیشتره !

18 - بر حسب تصادف این بین هم یه 200 - 300 تایی یورک وجود داشت ، که آراگون و دوستان میبایست تار و مارشون میکردن . همین یکم معطل کردشون .

با توجه به اطلاعات كمي كه دارم و حدود 700 باري كه فيلمو ديدم و 3 باري كه كتابا رو خوندم و 10 سال تحقيقي كه داشتم...

جواب هاي بنده شايد به دردت بخوره...

ببخش اگه كامل نيست.

1-خب اين كه معلومه. گندالف كه آدم معمولي نبود.(نميدونم با واژه طي الارض آشنا هستي يا نه؟ :D )

2-نه. باور نميكنه. تظاهر ميكنه كه باور كرده و بيلبو هم از دروغش پشيمون ميشه. در اصل ميفهمه كه گندالف فهميده.

3-خوب درسته!! البته كمي شك داشته. و در اونجا مي خواست تكوني به بيلبو بده.

4- نه ديگه!! حتي تو دوبله هم استرس ها رعايت شده. يعني كريستوفر لي(محقق دنياي تالكين)نميدونه 9تا هستن يا بيشتر

5-جالبه بدوني(يا شايد ميدوني)كه قدرت سائرون و گندالف و سارومان و.. با هم برابر است. همه از مايار اند. تسلط سائرون هم به خاطر پلان تير بوده.

6-يك پلكان باريك وجود داشته كه در فيلم ضرورتي براي نشون دادنش وجود نداشته.

7- :D) :ymapplause: L-) جك ميگي ها :x . اونا از دوستان صميمي هم بودن و وقتي از ماجراي حلقه باخبر ميشن....(بقيش تو كتاب مفصل هست)

8-اغراق توي ساختمانها!!! عزيز من ظاهرا كتابو نخوندي ها. پيتر با فيلمش دنياي تالكين رو به هيچ اغراقي مصور كرده. در ضمن يادت نره كه سارومان در حال رقابت با سائرون بود و اونا هم نژاد جديدي از اورك ها بودند.ساخته سارومان.

9- اون از يك نوع چوب خاص بوده. خوب با رنگش چه مشكلي داري؟

10-اي بابا! جون ما كتابو نخوندي! اولا نه سوار كالبد مادي نداشتند و عوض كردن شنل هم كه آسونه. دومن اونا دنبال حلقه و فرودو بودن نه آراگورن. سومن وقتي همه رفتن همون بيچاره مونده طبيعيه بره و بعدن بياد چهارمن تكاور كاركشته ما روش نبرد با اشباحو بلده.پنجمن....

11- فيلمو دوباره ببين. شاخه ي خشكي با صورتش برخورد ميكنه.

12-سايه حاصل از بيماري در اثر نزديك شدن اشباح.

13-نه تا دقيق. مشتري شي!! :D

14-شاير مكان امني براي به زبون آوردن اون نبوده ولي تنها مكان امن ريوندله. يادت باشه.جايي كه نيروهاي شيطاني از كار مي افتند.

15-خوب در شرايط مختلف تصميم ها عوض ميشه. در ضمن هيچي از كم و كيف ماجرا نمي دونسته.

16- خوب وقتي نصف پل رو هواست. بهش حق بده كه ترك برداره. در ضمن بالروگ رو فراموش نكن كه گندالف رو كشيد پايين.

17-كي از ذهن اله سار خبر داره. شايد چيزايي ميدونسته.

18-خوب راه هموار كه نبوده. همه جاده ها كه باز نبوده. هزاران اورك.

اوووووووووووه. آقا استراحت. :D

11 - شاخه درخت رو صورت بانو خط انداخت !

13 - !

14 - همون جا هم الروند بهش میگه این کار رو نکن ، اما گویا گندالف مجبور میشه یه حالی به اعضا بده ...

17 - نمی دونستن که از ایزنگارد دنبالشون فرستادن ؟ تازه چند وقت قبلش از اونطرف رودخانه بهشون تیر اندازی شده بود ، دیوانه نبودن که برن طرف جایی که خطرش بیشتره !

18 - بر حسب تصادف این بین هم یه 200 - 300 تایی یورک وجود داشت ، که آراگون و دوستان میبایست تار و مارشون میکردن . همین یکم معطل کردشون .

11. من که چیزی ندیدم :ymapplause:

13. پست های قبلی رو بخون

14. خب که چی، بحث اینکه اون به زبان موردور صحبت نمیکنه. هیچ اجباری نیست میتونست با زبون آدمیزاد اینو بگه

17. تیراندازی اونطرف رودخونه مال کتابه. داریم در مورد فیلم حرف میزنیم

18. قبول دارم ولی بازم...

4- نه ديگه!! حتي تو دوبله هم استرس ها رعايت شده. يعني كريستوفر لي(محقق دنياي تالكين)نميدونه 9تا هستن يا بيشتر

5-جالبه بدوني(يا شايد ميدوني)كه قدرت سائرون و گندالف و سارومان و.. با هم برابر است. همه از مايار اند. تسلط سائرون هم به خاطر پلان تير بوده.

7- :D) :ymapplause: L-) جك ميگي ها :D . اونا از دوستان صميمي هم بودن و وقتي از ماجراي حلقه باخبر ميشن....(بقيش تو كتاب مفصل هست)

8-اغراق توي ساختمانها!!! عزيز من ظاهرا كتابو نخوندي ها. پيتر با فيلمش دنياي تالكين رو به هيچ اغراقي مصور كرده. در ضمن يادت نره كه سارومان در حال رقابت با سائرون بود و اونا هم نژاد جديدي از اورك ها بودند.ساخته سارومان.

9- اون از يك نوع چوب خاص بوده. خوب با رنگش چه مشكلي داري؟

10-اي بابا! جون ما كتابو نخوندي! اولا نه سوار كالبد مادي نداشتند و عوض كردن شنل هم كه آسونه. دومن اونا دنبال حلقه و فرودو بودن نه آراگورن. سومن وقتي همه رفتن همون بيچاره مونده طبيعيه بره و بعدن بياد چهارمن تكاور كاركشته ما روش نبرد با اشباحو بلده.پنجمن....

11- فيلمو دوباره ببين. شاخه ي خشكي با صورتش برخورد ميكنه.

12-سايه حاصل از بيماري در اثر نزديك شدن اشباح.

13-نه تا دقيق. مشتري شي!! :x

14-شاير مكان امني براي به زبون آوردن اون نبوده ولي تنها مكان امن ريوندله. يادت باشه.جايي كه نيروهاي شيطاني از كار مي افتند.

16- خوب وقتي نصف پل رو هواست. بهش حق بده كه ترك برداره. در ضمن بالروگ رو فراموش نكن كه گندالف رو كشيد پايين.

17-كي از ذهن اله سار خبر داره. شايد چيزايي ميدونسته.

18-خوب راه هموار كه نبوده. همه جاده ها كه باز نبوده. هزاران اورك.

:x

4. چه ربطی به استرس داشت؟ :D\

5. قدرتشون فکر کنم یکی نیست چون گاندالف و سارومان حق نداشتند که از قدرت مایایی استفاده کنند. درست میگم؟

7. در مورد فیلم صحبت میکنیم. خودتون جای کسی بزارید که کتاب رو نخونده

8. ارک هایی رو می گم که اول اول اومدن پیش سارومان نه اوروک-های ها

9. پست های قبلی رو بخون

10. در مورد فیلم صحبت میکنیم. خودتون جای کسی بزارید که کتاب رو نخونده

11. من که چیزی ندیدم :D

12. سایه نه. یه ماده س

13. پست های قبلی رو بخون

14. خب که چی، بحث اینکه اون به زبان موردور صحبت نمیکنه. هیچ اجباری نیست میتونست با زبون آدمیزاد اینو بگه

16. منظورم این نبود. این صحنو دقیق نگاه تا بفهمی چی میگم

17. ربطی نداشت

11 - نیازی نبوده با صحنه آهسته ، خش انداختن شاخه درخت رو تو صورت بانو نشون بده ، همین که داره با اون سرعت از لابه لای درخت ها رد میشه ، برای یه خراش کافی نیست ؟

13 - خوندم ، منظورم این بود که دقت نکردم ، و هیچی ندارم بگم .

14 - خب من میگم درغ نمیگم ، واقعا اینطوره ؟ حالا گندالف میخواسته به اعضای شورا جو بده ، و حالیشون کنه که حلقه چیز الکی نیست ، کفر نکرده که چند کلمه به زبان موردوری گفته ! L-) نمیدونم مشکلش چیه ؟

17 - خب برادر من چه کاریه ، چون پیتر قسمت تیر اندازی تو کتاب رو نساخته ، باید دست ببره تو داستان و کل ماجرا رو تعغیر بده ؟ اونم چه تعغیری ؟! یاران تو فیلم باید میرفتن اونطرف پیاده میشدند تا دیگه پراکنده نشن؟!! اونوقت چه بلایی سر بقیه داستان می اومد ؟ :ymapplause:

18 - قبول کن ، خیرش رو ببینی ! :D

این ها بشتر از اینکه اشکال باشن به ایراد های ملا نقطه ای بیشتر شباهت دارن !!!!

البته ما نباید فراموش کنیم که فیلم ارباب حلقه ها یه فیلم بزرگ هست و این ایراد های جزیی کاملا طبیعیه . چه بسا فیلم هایی که اشتباه های بزرگتری هم داشته باشن ولی ما چون به اندازه ی لوتر اونا رو ندیدیم و روشون دقت نکردیم ، این اشتباه ها رو به یاد نداریم .

در مورد چند تا از نکاتی که گفتی :

پس يعني گاندالف قبل از اون به خونه اومده. ولي وقتي مي پرسه که حلقه کجاست؟ بيلبو ميگه روي شومينس و گاندالف هم باور ميکنه.

شخصیت گندالف طوری هست که همیشه کسی که باهاش برخورد میکنه مجبور میشه چیزایی که گندالف میخواد رو لو بده یاکارایی که مد نظر گندالفه انجام بده . اینجا هم میخواسته بیلبو خیلی راحت و ساده از حلقه دست بکشه . اتفاقا" تمام حرفاش کاراش و حتی نگاهاش هوشنمدانه و دقیقه . که تو فیلم هم جرکات گندالف خیلی قشنگ نشون داده شده .

بازم توي همين صحنه وقتي بيلبو مي گه عزيز منه. گاندالف مي گه (قبلا هم همين صداش مي زنند ولي نه توسط تو) خب يعني مي دونسته که اين حلقه يگانه س و قبلا پيش گالوم بوده و اون بهش مي گفته عزيز من و.....

میدونسته که حلقه ای دست گولوم بوده چون باهاش حرف زده و ولی چه نیازی داره حتما همون حلقه ی یگانه باشه ؟

اونجايي که سارومان ميگه (در هيئت سواران سياه، نه سوار ميناس مورگول رو ترک کردند). جوري اين رو ميگه که انگار سواران سياه بيشتر از نه نفرند.

این شد اشکال ؟ خب اینو همه میدونن که نزگول ها نه تا بودن

يکي از اشکال هاي کلي فيلم مربوط به هرسه قسمت يا شايد کتاب اينه که سارومان مي دونست حلقه قراره نابود بشه و اين رو به سائورون نگفت. حالا شما شايد بگيد به خاطر اين بوده که حلقه رو براي خودش مي خواسته.خب اين حرف درسته ولي نتونست اونو بدست بياره و شکست خورد و ديگه هيچ اميدي براي بدست آوردن حلقه نبود. مطمئنا بايد قضيه رو به سائورون مي گغت اما بازم اينکارو نکرد. تازه سائورون براون تسلط داشت و ميتونست اين قضيه رو لو بده.

سارومان حتی روحش هم خبر نداشت که حلقه قراره نابود بشه ! اون هم مثل بقیه فکر میکرده که یاران قصد دارن حلقه رو میناس تریت ببرن .

و سائورون هیچ تسلطی رو سارومان نداشته ! اونا فقط دو تا رقیب بودن . و فقط با پلان تیر با هم ارتباط داشتن .

مري و پيپين بيکارن که راه افتادند دنبال فرودو مگه پدر و مادر ندارند.

مری و پیپین از دوستان قدیمی فرودو بودن ! منم جاشون بودم همراه فرودو میرفتم !

جايي که آراگورن در ودرتاپ به نزگول ها حمله ميکنه. راحت ميتونستند آراگورن رو شکست بدند. يکيشون چنان ترسيده بود، اونجا رو ميگم که آراگورن بهش پشت کرده بود و يهو برگشت و مشعلو پرت کرد طرفش.مشعل فروميره تو سرش! تازه شمشيرشم مي اندازه رو زمين. بعد از اون همه با شنل هاي سالم و با شمشير برميگردند و دنبال آرون ميکنند.

آراگورن گفته بود آتش میتونه اونا رو فراری بده . وقتی که با یه مشعل برگشت ، نزگول ها فرار کردند . این صحنه های اکشن هم برای طبیعی تر و جذاب تر بودن فیلم اضافه شده !

حالا اگه خود شما کارگردان بودی ، چی کار میکردی ؟ مثلا نزگول ها رو لخت نشون میدادی که با چوب افتادن دنبال آرون و فرودو ؟ L-) :D :D

خب معلومه دیگه ! باید همون لباس ها و شمشیرشون رو داشته باشن !

يه بار گاندالف مي گه اين زبان موردور هاست که من به لب نمي يارم اما توي شوراي الراند پا مي شه و با زبان موردور حرف مي زنه(شايد به همين دليله که اين صحنه حذف شده)

معمولا کسی با این زبان شوم حرف نمیزنه . گندالف هم فقط وقتی گفت که لازم بود بورومیر رو متعاقد کنه .

صحنه اي که گاندالف روي پل خزد دوم سقوط مي کنه وقتي از بالا پل رو نشون ميده هيچ ترکي روش نيشت اما توي صحنه ي بعدي که گاندالف مي گه (فرار کنيد احمق ها) پل ترک برداشته.

حالا درسته که دورف ها ساختنش ولی دلیل نمیشه وقتی که نصفش خراب شده بقیش ترک نخوره !

چرا ياران اين طرف ساحل رائوروس اطراق کردند؟ به جاي آمون هن، در آمون لائو اطراق ميکردند.ديگه هيچ مشکلي پيش نمي آمد و ياران پراکنده نمي شدند.

این طرف رودخونه امن تر بوده ! اورک های موردور اون طرف کمین کرده بودند . تازه هنوز شک داشتن که به میناس تریت برن یا به موردور

بعد شما به این میگی مشکل :ymapplause:

این ها بشتر از اینکه اشکال باشن به ایراد های ملا نقطه ای بیشتر شباهت دارن !!!!

البته ما نباید فراموش کنیم که فیلم ارباب حلقه ها یه فیلم بزرگ هست و این ایراد های جزیی کاملا طبیعیه . چه بسا فیلم هایی که اشتباه های بزرگتری هم داشته باشن ولی ما چون به اندازه ی لوتر اونا رو ندیدیم و روشون دقت نکردیم ، این اشتباه ها رو به یاد نداریم

میدونسته که حلقه ای دست گولوم بوده چون باهاش حرف زده و ولی چه نیازی داره حتما همون حلقه ی یگانه باشه ؟

سارومان حتی روحش هم خبر نداشت که حلقه قراره نابود بشه ! اون هم مثل بقیه فکر میکرده که یاران قصد دارن حلقه رو میناس تریت ببرن .

1. سائورون هیچ تسلطی رو سارومان نداشته ! اونا فقط دو تا رقیب بودن . و فقط با پلان تیر با هم ارتباط داشتن .

2. آراگورن گفته بود آتش میتونه اونا رو فراری بده . وقتی که با یه مشعل برگشت ، نزگول ها فرار کردند . این صحنه های اکشن هم برای طبیعی تر و جذاب تر بودن فیلم اضافه شده !

3. حالا اگه خود شما کارگردان بودی ، چی کار میکردی ؟ مثلا نزگول ها رو لخت نشون میدادی که با چوب افتادن دنبال آرون و فرودو ؟ :x :D :D

4. معمولا کسی با این زبان شوم حرف نمیزنه . گندالف هم فقط وقتی گفت که لازم بود بورومیر رو متعاقد کنه .

5. حالا درسته که دورف ها ساختنش ولی دلیل نمیشه وقتی که نصفش خراب شده بقیش ترک نخوره !

6. این طرف رودخونه امن تر بوده ! اورک های موردور اون طرف کمین کرده بودند . تازه هنوز شک داشتن که به میناس تریت برن یا به موردور

بعد شما به این میگی مشکل :D

کاملا حرفت رو قبول دارم. مطمئنا فیلم های دیگه ای رو اگه هم همین قدر ببینیم اشکال های بیشتری ازتوش پیدا می کنیم.

سو تفاهم نشه من هیچ مشکی با این فیلم ندارم و خیلی بیشتر اونکه تصور کنید دوسش دارم :D :D :x

فقط به خاطر اینکه تو این بحث شرکت کنم اینارو گفتم و با تمام وجود به این شاهکار سینمایی احترام میذارم :D :D :D :D :ymapplause: L-)

یه بار دیگم می گم فقط در مورد فیلم حرف بزنید

1. سائورون تسلط داشت. توی فیلم بارها به این نکته اشاره می شه. مثلا: سارومان:x همراه با سرورم سائورون بر سرتاسر سرزمین میانه حکومت خواهیم کرد) یا گاندالف:x به خاطر ترسش از سائورون هر روز این ارتش بیشتر میشه)

2. اینکه میگی مال کتابه

3. بله. چرا که نه :x :x

4. مگه بورومیر زبان موردور رو میدونه که متقاعد بشه. به همون زبان معمولی میگفت دیگه

5. منظورم این نیست. بعد از اینکه پل میریزه گاندالف می خواد برگرده بعد شلاق بالروگ به پاش گیر میکنه و می افته و با دستش پل رو میگیره. حالا اینجا ازبالا پل هیچ ترکی نداره ولی بعد از اون که صحنه رو نزدیک تر نشون میده( وقتی گاندالف میگه فرار کنید احمق ها)

هیچ ترکی نیست

6. بازم مال کتابه. یا باید تیراندازی اونطرف رودخونه رو نشون میداد یا اینکه یه دلیل دیگه ای می آورد که این طرف اطراق کنند.

اینیکه میگم اشکال نیست فقط همینطوری میگم که شاید بعضی ها ندونند.:جای که گاندالف توی جنگل فنگورن بر می گرده دیدین که وقتی هنوز خیلی نورانیه اگه به صدا و چهرش توجه کنین تغیر می کنه و مدام جای گاندالف و سارومان عوض می شه. خیلی جالبه :-?

دو برج:

1.یه سری اورک به گروه یوروک-های ها در ابتدای فیلم ملحق می شن. می دونیم سرعت حرکت اورک های معمولی توی روشنایی کمتر از یوروک های هاس ولی اورک های که گفتم پا به پای گروه یوگلوک می دوند.

2. واقعا آدم می تونه سه روز و سه شب بدون غذا و استراحت فقط بدوه؟ :-\

3. دست بسته شده پیپین که دوستان هم گفتن. :D

4. بعداز ملاقات ائومر با آراگورن و گیملی و لگولاس به افرادش می گه:Dبه طرف شمال)). شمال که می شه همون جنگل فنگورن که بابا؟ یعنی میرن توی جنگل؟ :D

5.یه آتیش هایی بین باتلاق های مرگ هست. جریانش چیه؟ سوختش از کجاست؟ ;)

6. قسمتی که آراگورن به گاندالف می گه که سم با فرودو رفته. یعنی گاندالف به عقلش نرسید که سم کجاست یا اصلا بورمومیر کجاست( یعنی منظور اینکه سراغ اونار نمیگیره)

7. قسمتی که سم و فرودو و گالوم به جلوی دروازه سیاه می رسن. روی یه صخره ان که این صخره معلوم نیست از کجا اومده.( یعنی روبروی دروازه که کوهی وجود نداره)

8. نمی دونم واقعا فرودو انقدر احمقه که می خواد از وسط دروازه دشمن عبور کنه و دیده نشه. باید گالوم جلوشو بگیره؟ :D

9. تو همین قسمت جلوی دروازه می دونیم که سم می افته پایین. بعد سربازا متوجه می شن و دقیقا کوه رو نگاه می کنند و جلو می یان بعد فرودو هم جلوی چششون می یاد پایین و نمی بیننش. بعد هم که شنل رو می کشه که دوستان گفتن.

10. توی تالار طلایی لگولاس یه حرکت آکروباتیک می یاد و با یه ضربه نفر پشت سرش ناکار می کنه. تو این صحنه همونی ضربه لگولاس رو نوش جان کرده می افته زمین در حالی صحنه بعد که از پشت نشون میده طرف رو زمین نیست

11. شما می دونید که چرا آراگورن نذاشت که گریما کشته بشه؟

12. بعد از مرگ تئودرد یکی از گل ها در عرض دو ثانیه رشد می کنه. چطوریه؟

13. آراگورن به تئودن می گه:D همین الان 2000 مرد جنگی دارن به طرف شمال میرن)). دوهزار!! :D افرادی که با ائومر بودن حداکثر 200 نفر بودن. دوباره شمال !

14. توی دو برج وقتی آرون رو نشون میده که با الراند حرف می زنه هیچ اثری از زخم توی یاران حلقه رو صورتش نیست. :D

15. چطور جسد برومیر که توی قایق بود از اون آبشار بلند افتاد پایین. با همون حالت (شمشیر در دست)و جسد سالم توی قایق در طول رودخانه تا اوزگیلیات می یاد.

1.اشکال اولت رو نمیدونم اشکال میشه دونست یا نه!

2.آدمای این دنیا میتونن دیگه.اینم که مربوط به فیلم نیست

3.متاسفانه عدم همزمانی فیلم برداری صحنه ها این مشکلاتو بوجود میاره

4.دقت نکردم

5.سوختش که میتونه از لاشه هایی که اون تو افتادن باشه.یا حتی گازهای تولیدی.امکانش وجود داره.حالا اینکه بوده یا نه رو نمیدونم :-?

6.این دیگه چه اشکالی به فیلمه؟

7.تپه و شن زار که میتونسته وجود داشت باشه.کوه که نبود

8.اونموقع فکر دیگه ای نداشت.داری اشکال بنی اسرائیلی میگیری.خو مینشستی جای تالکین مینوشتی دیگه:دی

9.؟

10.خو پا شده طرف:دی

12.اینطوری!بابا این چیزا محل گیر دادن نیست :D

14.انشالا خوب شده ان!

15.اینو من بهش فکر کردم.بعد دیدم خیلی گیری بهش نیست.دنیای تالکینه دیگه

1.یه سری اورک به گروه یوروک-های ها در ابتدای فیلم ملحق می شن. می دونیم سرعت حرکت اورک های معمولی توی روشنایی کمتر از یوروک های هاس ولی اورک های که گفتم پا به پای گروه یوگلوک می دوند.

مگه بعدا ندیدی که اورک ها خسته شده بودن

2. واقعا آدم می تونه سه روز و سه شب بدون غذا و استراحت فقط بدوه؟ :-\

ارباب حلقه ها مستند نیست

3. دست بسته شده پیپین که دوستان هم گفتن. ;)

در موردش بحث شده بود

4. بعداز ملاقات ائومر با آراگورن و گیملی و لگولاس به افرادش می گه:-?(به طرف شمال)). شمال که می شه همون جنگل فنگورن که بابا؟ یعنی میرن توی جنگل؟ :D

مگه در ارتش از رو نقشه نمیگن ؟

5.یه آتیش هایی بین باتلاق های مرگ هست. جریانش چیه؟ سوختش از کجاست؟ :D

کتاب علوم نوشته بود منم خونده ام

6. قسمتی که آراگورن به گاندالف می گه که سم با فرودو رفته. یعنی گاندالف به عقلش نرسید که سم کجاست یا اصلا بورمومیر کجاست( یعنی منظور اینکه سراغ اونار نمیگیره)

داشت میپرسید دیگه چرا عجله داری

7. قسمتی که سم و فرودو و گالوم به جلوی دروازه سیاه می رسن. روی یه صخره ان که این صخره معلوم نیست از کجا اومده.( یعنی روبروی دروازه که کوهی وجود نداره)

اورست که نبود

8. نمی دونم واقعا فرودو انقدر احمقه که می خواد از وسط دروازه دشمن عبور کنه و دیده نشه. باید گالوم جلوشو بگیره؟ :D

احمق شجاعتش را نداره

9. تو همین قسمت جلوی دروازه می دونیم که سم می افته پایین. بعد سربازا متوجه می شن و دقیقا کوه رو نگاه می کنند و جلو می یان بعد فرودو هم جلوی چششون می یاد پایین و نمی بیننش. بعد هم که شنل رو می کشه که دوستان گفتن.

ارباب حلقه ها مستند نیست

10. توی تالار طلایی لگولاس یه حرکت آکروباتیک می یاد و با یه ضربه نفر پشت سرش ناکار می کنه. تو این صحنه همونی ضربه لگولاس رو نوش جان کرده می افته زمین در حالی صحنه بعد که از پشت نشون میده طرف رو زمین نیست

کلی رو میزنه همش رو جمع میکرد فیلم که دیگه مسخره میشد

11. شما می دونید که چرا آراگورن نذاشت که گریما کشته بشه؟

اورک که نبود

12. بعد از مرگ تئودرد یکی از گل ها در عرض دو ثانیه رشد می کنه. چطوریه؟

ارباب حلقه ها مستند نیست

14. توی دو برج وقتی آرون رو نشون میده که با الراند حرف می زنه هیچ اثری از زخم توی یاران حلقه رو صورتش نیست. :D

انسان نیست

15. چطور جسد برومیر که توی قایق بود از اون آبشار بلند افتاد پایین. با همون حالت (شمشیر در دست)و جسد سالم توی قایق در طول رودخانه تا اوزگیلیات می یاد.

فیزیک را به من بیاموز

1.

7.تپه و شن زار که میتونسته وجود داشت باشه.کوه که نبود

8.اونموقع فکر دیگه ای نداشت.داری اشکال بنی اسرائیلی میگیری.خو مینشستی جای تالکین مینوشتی دیگه:دی

9.؟

10.خو پا شده طرف:دی

12.اینطوری!بابا این چیزا محل گیر دادن نیست :D

14.انشالا خوب شده ان!

15.اینو من بهش فکر کردم.بعد دیدم خیلی گیری بهش نیست.دنیای تالکینه دیگه

7. یه بار دیگه این صحنه رو نگاه کردم متوجه شدم اون صخره قسمت غربی دروازهه و بخشی از کوه هاست. ولی باز اشکال داره چون اگه بخشی از کوه باشه چطور اون سربازها از وسط کوه می یان. تازه سربازها (اهل رون) باید از طرف شرق میومدند. (در مجموع یه بار با دقت صحنه رو ببینید)

8. بنده آماده ام که کارهای تالکین رو کامل کنم :-? :D

9. ؟؟؟؟؟

10. نه پا نشده. برید نگاه کنید

12. :D

14. آخه جای زخمش نیست

15. بابا چطور گیری نیست :- ;)

1 . بحث خستگی نیست. بحث اینکه اورک هایی که نمی تونند توی روشنایی بدوند. تا شب دارند پا به پای اوروک-های ها میدوند.

4. منظورمو نفهمیدی.

5. حالا فهمیدم

6. نه نمی خواست بپرسه داشت می گفت که خودت رو ملامت نکن که فرودو ترک کردی

8. چرا به لغت گیر دادی :-?

9. این دیگه مستنده. سربازا توی دنیای تالکین کور هستند؟

10. ها؟ :D

11. منظورت چیه؟

12. توی کتاب سرعت رشد گل ها بیشتر

14. سرعت ترمیم زخم الفها بیشتر از انسان هاست؟

15. من معلم فیزیک نیستم :D

1- میشه ایراد در نظر گرفت

2- لمباس رو فراموش کردی؟!

6- فکر کنم آخر شب اینو بهش میگه قبلش وقت داشته که درباره بورومیر بپرسه. فرودو مهمترین فرد گروه بوده و طبیعیه که اول سراغ اونو بگیره

14- اولا بله سرعت بهبودی الفها خیلی بیشتر از انسانهاست، دوما آرون دختر الرونده و همه فوت و فن پزشکی رو میدونه

15- تا اونجا که یادم میاد اون توهم فارامیر بود و خودش هم به واقعی بودنش اطمینان نداشت

2- لمباس رو فراموش کردی؟!

15- تا اونجا که یادم میاد اون توهم فارامیر بود و خودش هم به واقعی بودنش اطمینان نداشت

2. اورک ها چی، اونا که لمباس نداشتند

15. پس شیپور چی. کی اونو پیدا کرد؟

دیگه قرار نیست که شیپور تو دست جنازه برومیر پیدا بشه تا تشخیص بدن واسه اونه ! اون شیع گرانبها و احتمالا شناخه شده ای بوده تو گوندور ، پس حتما وقتی کنار صاحل پیدا شده بلافاصله تشخیص هویت هم داده شده .

اورکها احتمالا به این روش عادت کرده بودن :-? در مورد نیروی جسمی اورکها اطلاعات زیادی نیست، از اینکه اول الف بودن میشه یه برداشتهایی کرد اما هیچکدوم دقیق نخواهد بود.

اون یکی رو هم که arven گفت.

اورکها احتمالا به این روش عادت کرده بودن :-? در مورد نیروی جسمی اورکها اطلاعات زیادی نیست، از اینکه اول الف بودن میشه یه برداشتهایی کرد اما هیچکدوم دقیق نخواهد بود.

اون یکی رو هم که arven گفت.

فکر کنم شراب اورکی هم بهشون کمک میکرد

آره اینم میخواستم بگم اما یادم نبود که تو کتاب بود یا توی فیلم اضافه کرده بودن.

یه چیزی که توجه منو جلب کرد

سعی کردم کل تاپیکو بخونم ولی اگه تکراریه ساری!

وقتی که برومیر می میره جسدشو می زارن توی یه قایق. بعدش اون قایق از آبشاری به چه عظمتی میفته پایین. اما بعد وقتی فارامیر از داداشش با فرودو می گه یه سکانس نشون می ده که جسد برومیر تو قایق از جلوش رد میشه. سوال من این که چه طور قایق نشکسته و حتی حالت برومیر که شمشیر دستش بوده هیچ تغییری نکرده؟ اونم بعد از یه سقوط خفن؟

منم همینو گفته بودم!

مث اینکه اون صحنه که فارامیر، بورومیر رو میبینه . توهمه فارامیره. در واقع فقط شیپور به دستش میرسه :ymsmug:

نه توهم نیست. فارامیر میگه شیپورشو کنار رودخونه پیدا کردیم شش روز بعد زورقی شکسته اونو آورد

در حالی که تو اون سکانس همون طور که دیدین نه حالت جسد تغییر کرده بود و نه قایق حتی یه خش برداشته بود.

اون صحنه توهم فارامیر بوده. جسد بورومیر هیچ وقت به گوندور نمیاد. فقط شیپور شکسته رو پیدا میکنن.

اون متن فکر کنم اینجوری بود که فارامیر صدای شیپور رو میشنوه و شش روز بعد شیپور رو از رودخونه میگیره.

نه من درست از روی حرفایی که فارامیر میگه (دوبله) نوشتم. عینا همینو میگه میگه << شیپورشو کنار رودخونه پیدا کردیم شش روز بعد زورقی شکسته اونو آورد >>

تو اون صحنه قایق رد میشه و میره. شاید بعدش فارامیر اونقدر تحت تاثیر بوده که یادش رفته اونو از با خودش به گاندور ببره.

فیلم رو میدونم، منظورم توی کتاب بود. توی فیلم هم اون صحنه رو خیلی مبهم و مه آلود نشون داده که میشه نتیجه گرفت که خواب و خیال بوده.

اره مه آلود بود. اصلا فارامیر وسط رودخانه بود! منم با خواب و توهم بودنش موافقم

اگه وهم و خواب بود که فارامیر باورش نمی کرد مگر این که خیلی خل باشه :ymsmug:

بعدش مه آلود بودن که دلیل بر وهم بودنش نمی شن. چند روز پیش که رفته بودیم شمال چنان مهی بود که تا 5 قدمی رو نمی شد دید. و تا اون جا که می دونم وهم و خیال نبود. :-o

بعدش چرا باید وهم و خیال فارامیر و تصویر ذهنیش از برادرش تو اون قایق دقیقا مثل توصیر و حالت واقعی قبل از آبشار باشه؟ نمی تونس یه جور دیگه تصور کنه؟

اگه استدلال محکم تری دارین بگین و منو خوشحال کنین وگرنه به این پیتر جکسون حسابی شک میکنما :D

استدلال من اینه:

فارامیر کنار رودخونه نشسته و میبینه که آب داره شیپور شکسته برادرش رو میاره و متوجه میشه که برادرش مرده. بعد توی خیالش جنازه برادرش رو با لباس رزم همیشگی میبینه. لباس بورومیر همیشه همون بوده. وقتی شیپور رو آب آورده میتونه تصور کنه که برادرش رو هم به آب سپردن. نحوه خوابوندن توی قایق هم جزو رسم و رسوماتشون بوده و همه رو همینجوری و به همون حالت به آب میسپردن.

چیز غیرمنطقی ای توی این فرضیه نمیبینم.

میگم از فیلم ایراد پیدا نکردید بهونه های بنی اسرائیلی میارید!

بعد از نه سال حالا چه فایده ای داره این حرفا ! اون موقع نقدش میکردید

جناب من هم مث شما رو ابن فیلم تعصب دارم و شاهکار بودنش رو انکار نمی کنم. :ymsmug:

نقاط ضعف یک اثر رو بررسی کردن دلیل بر دشمن بودن نیست

اشکالی که من تو استدلال شما می بینم اینه اون داره طوری در مورد اون خواب و خیال صحبت می کنه انگار واقعی هست. یعنی انقدر خله که فرق بین واقعیت و خیال رو نمی دونه؟ برای چی میگه << شش روز بعد زورقی شکسته اونو آورد>>

چرا به خل بودنش گیر دادی؟ :ymsmug:

طرف شیپور شکسته برادرش رو پیدا کرده و تو اون حالت غم و اندوه فراوون که مطمئن نیست چه بلایی سر برادرش اومده یه همچین تصویری به ذهنش میاد.

در مورد اون شش روز بعد هم تا اونجایی که یادمه شش روز بعد از شنیدن صدای شیپور، شیپور شکسته رو پیدا میکنه. دوستانی که کتاب بیشتر از من یادشونه کمک کنن.

یعنی همون روزی که شیپور رو پیدا کرده این توهم سراغش اومده نه اونجوری که تو فیلم میگه شش روز بعد از پیدا کردن شیپور.

بازم میگم بهتره اول کتابو ببینیم بعد قضاوت کنیم.

تو دو برج ، به صراحت گفته شده فارامیر قایقو دیده . ( ص 531 و 532 ) . خواستم بنویسمش دیدم سه تا پاراگراف قلمبه هست ! خودتون برید بخونیدش :ymsmug:

اولش میگه کنار آندوین نشته بوده و از ساحل آندوین نگهبانی میکرده . بعد هم قایقو میبینه ، حتی گفته شده که دستش به قایق میرسده ، ولی جرات نکرده لمسش کنه .

بعد هم میگه : « مثل خواب بود ، و با این حال خواب نبود چون بیداری در پی نداشت . و من تردیدی ندارم که او مرده و از رودخانه گدشته و به طرف دریا رفته است. »

بعد فکر کنم شش روز هم نبوده ، عین جملش اینه وقتی با فرودو حرف میزنه : « پنج زور پیش از این سفر مخاطره آمیز ، یعنی یازده روز پیش ( یعنی شش روز قبل ، وقتی بوده که قایقو میبینه ، نه فاصله ی بین شنیده شدن صدای شاخ و پیدا کردن قایق ) ... صدای نفیر آن شاخ را شنیدم ... سه شب از پی هم گذشت و احساس غریبی به من دست داد . شبانه در تاریکی کنار آب های آندوین نشسته بودم ... آنگاه گویی قایقی را در آب شناور دیدم که ... »

کتابو نمی دونم. من که تو فیلم دیدم به صراحت گفت 6 روز گفت.

در مورد اون شش روز بعد هم تا اونجایی که یادمه شش روز بعد از شنیدن صدای شیپور، شیپور شکسته رو پیدا میکنه.

ولی من از اون چیزی که تو یادم بود نگفتم. کلمه به کلمه دیالوگشو مو به مو گفتم. می تونین برین فیلم و ببینین گوش بدید چی میگه.

تاپیک جذابیه ،تقریبا تمام اشتباهات فیلم ارباب حلقه های 3 اینجاست

بله من هم به این توجه کرده بودم، اون تو ورژن بلو-ری رفع شده.

یه اشکال هم هست تو موریا جایی که ترول داره فرودو رو میگیره .

اندازه ترول تو این سکانس در جاهای مختلف خیلی فرق میکنه مثلا تو یه جا کله اش اندازه فرودو هست تو یه جا هم با یک اورک یا انسان معمولی زیاد تفاوت نداره.

یک نفر گفته بود تو لوتر اول یک اشکال هست اونجایی که آراگورن سیب ÷رتاب میکنه طرف مری ، اون اشکال نیست ، چون مری سیب رو میده به پیپین.

یک نفر گفته بود تو لوتر اول یک اشکال هست اونجایی که آراگورن سیب ÷رتاب میکنه طرف مری ، اون اشکال نیست ، چون مری سیب رو میده به پیپین.

اره منم رفتم چک کردم ؛ مریادوک سیب خودشو میده به پره گرین توک

ولی جای سوال داره که گندولف چه جوری بعد از خرد شدن عصاش توسط ویچ کینگ بازم اونو توی بندرگاه های خاکسترهمراه خودش داره؟

اره منم رفتم چک کردم ؛ مریادوک سیب خودشو میده به پره گرین توک

ولی جای سوال داره که گندولف چه جوری بعد از خرد شدن عصاش توسط ویچ کینگ بازم اونو توی بندرگاه های خاکسترهمراه خودش داره؟

شاید سفارش داده موپالمو براش بسازه :D

موپالمو دیگه کیه پی جک؟

یه چیزه دیگه هم هست بچه ها؛ گندالف تو آخر دو برج میگه : الان حلقه ی دشمن تو دست های دو هابیته که هر روز که میگزره به کوه هلاکت نزدیک تر میشه ولی وقتی توی بازگشت پادشاه از آراگورن میشنوه سم وایز هم با فرودو رفته موردور بدجور تعجب میکنه!!!!! :D

به الدا ، اتفاقا من به تازگی فیلم دو برج رو دیدم ، ( فقط قسمت دو رو ) ، این صحنه ای ( دیالوگ ) که میگی مربوط به همین قسمته نه قسمت سوم .

شکستن عصای گندالف تو نسخه های اکستند نشون داده شده و تو نسخه سینمایی نیست ، بنابر این نشون دادن عصا در آخر فیلم مشکلی ایجاد نمیکنه ، همینطور تو نسخه های اکستند کشته شدن سخنگوی سائرون ( دهان سائرون ) نشون داده میشه که به دست آراگورن کشته میشه ، اما وقتی تصویر عقب نشینی آراگورن رو نشون میده جسد فرد مقتول غیب میشه . اینم فقط به خاطر اینه که اون صحنه تنها در نسخه اکستند نشون داده شده ، و در کل این اشکالات بر نسخه سینمایی اثر وارد نیست .

امروز داشتم قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها (یاران حلقه) رو می دیدم که متوجه ی یک اشکال شدم. البته نمی دونم قبلاً در اینجا کسی در موردش گفته بود یا نه!

دقیقه ی 5:11 نسخه ی extended، زمانی که ایسیلدور توی رودخونه شیرجه میزنه ، سه قطره آب رودخونه می ریزه روی لنز دوربین!!!

امروز داشتم قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها (یاران حلقه) رو می دیدم که متوجه ی یک اشکال شدم. البته نمی دونم قبلاً در اینجا کسی در موردش گفته بود یا نه!

دقیقه ی 5:11 نسخه ی extended، زمانی که ایسیلدور توی رودخونه شیرجه میزنه ، سه قطره آب رودخونه می ریزه روی لنز دوربین!!!

من چیزی ندیدم.

من چیزی ندیدم.

عجیبه که ندیدی؟ آخه کاملاً مشخصه!!!

اگه کیفیت تصویر بالا باشه به راحتی قابل تشخیصه!

من اول فکر کردم مشکل از تلویزیون هست اما وقتی چند بار تصویر رو جلو و عقب زدم دیدم واقعاً سه قطره آب رودخونه به لنز دوربین اصابت می کنه!

یه چیز دیگه ای رو که من متوجه نشدم اینه که تو فیلم سوم وقتی گریما سارومان رو با خنجر میزنه چرا بلافاصله لگولاس هدف تیر قرارش میده؟! اعصاب نداره ها :)

چون جوری نشون داده شد که گریما پشیمون شده حرفی هم از کشتن پسر تئودن به میون نیومد!

عجیب بود که لگولاس با عصبانیت بکشتش کسی هم سعی نکنه جلوش رو بگیره ؛اعتراض هم نکنه...این برای کسی که داستان اصلی رو ندونه مشکل نسبتا بزرگی حساب میشه.

اون قطره های آب رو هم فکر نکنم با کیفیت 720 بشه دید ،من تو 1080 معمولی دیدم یه چیز گنگی معلوم بود

36963942150625048576_thumb.jpg

یه چیز دیگه ای رو که من متوجه نشدم اینه که تو فیلم سوم وقتی گریما سارومان رو با خنجر میزنه چرا بلافاصله لگولاس هدف تیر قرارش میده؟! اعصاب نداره ها :)

چون جوری نشون داده شد که گریما پشیمون شده حرفی هم از کشتن پسر تئودن به میون نیومد!

عجیب بود که لگولاس با عصبانیت بکشتش کسی هم سعی نکنه جلوش رو بگیره ؛اعتراض هم نکنه...این برای کسی که داستان اصلی رو ندونه مشکل نسبتا بزرگی حساب میشه.

اون قطره های آب رو هم فکر نکنم با کیفیت 720 بشه دید ،من تو 1080 معمولی دیدم یه چیز گنگی معلوم بود

36963942150625048576_thumb.jpg

دستت درد نکنه Hunter عزیز ، عکس رو به موقع گذاشتی :)

من هم فکر می کنم این صحنه رو با کیفیت 720p نشه دید یا اگر هم بشه باید خیلی خیلی دقت کرد تا متوجه شد، اما در نسخه ی کانورت نشده ی 1080p، کاملاً مشخصه!

دستت درد نکنه Hunter عزیز ، عکس رو به موقع گذاشتی :)

من هم فکر می کنم این صحنه رو با کیفیت 720p نشه دید یا اگر هم بشه باید خیلی خیلی دقت کرد تا متوجه شد، اما در نسخه ی کانورت نشده ی 1080p، کاملاً مشخصه!

رویت شد،ممنون.

اینو توی هر سه کیفیتی که دارم میتونم ببینم. به نظرم ایراد نیست. تو خیلی از فیلمها از این روش برای طبیعی نشون دادن فیلم استفاده میشه. در واقع مخاطب خودش رو جای دوربین حس میکنه و فکر میکنه آب روی صورتش ریخته.

اینو توی هر سه کیفیتی که دارم میتونم ببینم. به نظرم ایراد نیست. تو خیلی از فیلمها از این روش برای طبیعی نشون دادن فیلم استفاده میشه. در واقع مخاطب خودش رو جای دوربین حس میکنه و فکر میکنه آب روی صورتش ریخته.

مهدی جان، راستش رو بخوای من یه همچین فکری رو هم کرده بودم! بین اینکه این یه اشکال هست یا اینکه از عمد انجام شده شک داشتم! گفتم اینجا مطرح کنم تا نظر بچه ها رو بدونم. با خودم می گفتم، آخه چطور ممکنه یه چنین صحنه ی تابلویی رو خودشون ندیده باشند!!! ولی خداییش هم خیلی طبیعی جلوه میده! دقیقاً انگار شیشه ی LED خیس میشه!

به هر حال دستت درد نکنه که این صحنه رو برامون توجیه کردی.

فكر نكنم عمدی باشه؛ چون به نظر نمياد كارگردان سعی كرده‌باشه به طور مستقيم با بيننده ارتباط برقرار كنه. منظورم رو كه می‌فهمی؟ يعنی ارباب حلقه‌ها يه فيلم سنگينيه و تو ماجرا غرق شده و مثل مستندها، سعی در اين جور كارها كه يه نوع ارتباط با بيننده هستن، نداشته.

و حالا یه چیز دیگه وقتی که فارامیر با سپاهی که در حال رفتن به موردور هستش حمله می کنه دقت کنید و قشنگ گوش بدید یک نفر میگه کمک یعنی دقیقه 46 فیلم دوبله.

و حالا یه چیز دیگه وقتی که فارامیر با سپاهی که در حال رفتن به موردور هستش حمله می کنه دقت کنید و قشنگ گوش بدید یک نفر میگه کمک یعنی دقیقه 46 فیلم دوبله.

من متوجه نشدم کدوم قسمت رو میگید !!!

اگر منظورتون اینه که صدای دوبلور رو شنیدید که گفته "کمک"، خوب این که ربطی به فیلم نداره! اینجور اشتباهات در دوبله ی اکثر فیلم ها دیده میشه و ربطی به صدای اصلی فیلم نداره!

منظورت وقتی هست که داره برای بازپسگیری اسگیلیات به اون جا حمله می کنه؟

ن

منظورت وقتی هست که داره برای بازپسگیری اسگیلیات به اون جا حمله می کنه؟

نه از روی فیلو اوریجینال دقیقه 46 از سی دی دوم در قسمت دو برج و در فیلم انگلیسی هم همین رو می گه.

من متوجه نشدم کدوم قسمت رو میگید !!!

اگر منظورتون اینه که صدای دوبلور رو شنیدید که گفته "کمک"، خوب این که ربطی به فیلم نداره! اینجور اشتباهات در دوبله ی اکثر فیلم ها دیده میشه و ربطی به صدای اصلی فیلم نداره!

نه حتی در انگلیسی هم همین رو میگه

نه حتی در انگلیسی هم همین رو میگه

در نسخه ی اصلی میگه "کمک" ؟؟؟!!!

نزنید این حرف ها رو!!!

من رفتم اون قسمت رو دیدم! کلمه ای که بکار رفت از لحاظ گفتاری شبیه به کلمه ی "کمک" در زبان فارسی بود، نه اینکه واقعاً گفته باشه "کمک"!!!

در واقع شما مرتکب اشتباه شنیداری شدید.

موفق باشید

یه اشکال دیگه تو فیلم دوم پیدا کردم اول فیلم اونجا که گندالف با بلای جان دورین داره میفته پایین بعد از عبور از گودال میفتن توی آب و بعدا باز هم جنگشونو نشون میده در صورتی که بالروگ ها به خاطر عنصر وجودیشون که آتیشه اگه کامل تو آب فرو برن میمیرن دلیلشم تو جایی که گوتموگ میمیره اونجایی که توسط الفه تو رود خونه انداخته میشه یه اشکال دیگه هم تو فیلم سه هست اونجایی که ویچ کینگ عصای گندالفو میپکونه بعدا میبینیم که عصای گندالف صحیح و سالم دستشه هر چند منم معتقدم وقتی که جیمز کامرون 50 ساله nمین فیلمش که آواتار باشه و 3-4 ساعت رو تو 12 سال ساخته یا اون دیوید ییتس اون فاجعه ی هری پاتر رو تو 10-9 سال ساخته بعد پیتر جکسون 30 و خرده ای ساله 12 ساعت فیلمو تو 4 سال ساخته پس ما کلا به این اشکالا نباید توجه کنیم

نکته اولی که ذکر کردید به هیچ وجه اشکال نیست ، بالروگ ها با آب کشته نمیشن ، گوتموگ به خاطر نیزه کلاه خود اکتلیون که به بدنش وارد شد ، کشته شد .

تو کتاب ها آورده شده وقتی گندالف و بالروگ به درون آبها سقوط می کنند ، آتش بالروگ خاموش میشه اما همچنان زنده است و مثل خزنده ای عظیم شروع میکنه از پلکان بی انتها بالا رفتن ، در این میان گندالف خودش رو به بالروگ میچسباند تا با بالروگ به قله صعود کنه ، در میانه راه بالروگ دوباره شعله ور میشه و وقتی به قله می رسند با هم به نبرد می پردازند و بعد بالروگ کشته میشه .

نکته دومی که آوردید به کرات تو مباحث آورده شده ، اون تفاوت به خاطر نسخه اکستند با نسخه سینمایی هستش ، تو نسخه سینمایی مواجه گندالف و ویچ کینگ نشان دیده نمیشه .

نکته اولی که ذکر کردید به هیچ وجه اشکال نیست ، بالروگ ها با آب کشته نمیشن ، گوتموگ به خاطر نیزه کلاه خود اکتلیون که به بدنش وارد شد ، کشته شد .

تو کتاب ها آورده شده وقتی گندالف و بالروگ به درون آبها سقوط می کنند ، آتش بالروگ خاموش میشه اما همچنان زنده است و مثل خزنده ای عظیم شروع میکنه از پلکان بی انتها بالا رفتن ، در این میان گندالف خودش رو به بالروگ میچسباند تا با بالروگ به قله صعود کنه ، در میانه راه بالروگ دوباره شعله ور میشه و وقتی به قله می رسند با هم به نبرد می پردازند و بعد بالروگ کشته میشه .

نکته دومی که اوردید به کرات تو مباحث آورده شده ، اون تفاوت به خاطر نسخه اکستند با نسخه سینمایی هستش ، تو نسخه سینمایی مواجه گندالف ویچ کینگ نشان دیده نمیشه .

يه چيزي فكر كنم جاش غلط باشه اينجا بگم ولي حالا ميگم ديگه :ymapplause:

چرا خزنده ؟از لحاظ طبيعي اگه بخوايم بزاريم تو يه گروه خاص بيشتر به پستانداران ميخوره تا خزنده !!!

در قسمت دو برج، حدود دقیقه ی 31 نسخه ی اکستندد، وقتی که مری و پیپین داشتند فرار می کردند، یکی از اورک ها از پشت بهشون حمله میکنه، ولی قبل از اینکه بتونه آسیبی بهشون وارد کنه، سربازان تبعید شده ی روهان حمله می کنند و همه رو قتل عام می کنند و یک نیزه هم کاملاً توی کمر این اورک فرو میره! اما نکته ی جالب اینجاست که همون اورک خیلی سرحال و قبراق اونها رو تعقیب میکنه (دقیقه ی 38:30) و انگار نه انگار که چند دقیقه ی پیش، نیزه توی کمرش سیخ شده بود!!!

نمی دونم، شاید گرسنگی زیاد باعث شده بود که اون اورک درد رو فراموش کنه و دنبال هابیت ها بره!!! اما به هر حال بهتر بود اورکی که نیزه به اون طرز وحشتناک توی کمرش فرو رفته بود، اینقدر سرحال جلوه داده نمیشد!!!

در قسمت دو برج، حدود دقیقه ی 31 نسخه ی اکستندد، وقتی که مری و پیپین داشتند فرار می کردند، یکی از اورک ها از پشت بهشون حمله میکنه، ولی قبل از اینکه بتونه آسیبی بهشون وارد کنه، سربازان تبعید شده ی روهان حمله می کنند و همه رو قتل عام می کنند و یک نیزه هم کاملاً توی کمر این اورک فرو میره! اما نکته ی جالب اینجاست که همون اورک خیلی سرحال و قبراق اونها رو تعقیب میکنه (دقیقه ی 38:30) و انگار نه انگار که چند دقیقه ی پیش، نیزه توی کمرش سیخ شده بود!!!

نمی دونم، شاید گرسنگی زیاد باعث شده بود که اون اورک درد رو فراموش کنه و دنبال هابیت ها بره!!! اما به هر حال بهتر بود اورکی که نیزه به اون طرز وحشتناک توی کمرش فرو رفته بود، اینقدر سرحال جلوه داده نمیشد!!!

گریشناخ! از اورک هایی بود که توسط خود سارون به دشت روهان و به ارتش اورک های های اوگلوک پیوست!

منم خودم تعجب کردم که چرا با فرو رفتن نیزه به کمرش هنوزم زنده مونده اما شاید به احتمال زیاد، نیزه بعد از عبور از خفتان ضخیمش یک جراحت سطحی در کمرش ایجاد کرده که فقط احساس درد بکنه. چون خفتان شتابی رو که به نیزه وارد میشه ، خفه میکنه. :D

همیشه فکر میکردم که فقط تو سینمای ایران این موضوعات پیش میاد ولی میبینیم که حتی تو فیلم های بزرگ هالیوودی هم از این سوتی ها پیش میاد

تعداد سوتی ها در این فیلم به میرسد.مثلا یک نمونه از این سوتی ها

در یکی از پلان ها وقتی قایقران ها مشغول عبور از دریا هستند از دور انگشتان پای مجسمه دیده میشود ام وقتی این نما از بالا نشان داده میشود اثری از مجسمه وکشتی ها نیست.

در نمایی از فیلم یک شی سر ارابه قرار دارد ولی از طرف دیگر این شی اصلا وجود ندارد

گفتم شاید این موضوع برای شما هم جالب باشد امید وارم خوشتون اومده باشه :D

همیشه فکر میکردم که فقط تو سینمای ایران این موضوعات پیش میاد ولی میبینیم که حتی تو فیلم های بزرگ هالیوودی هم از این سوتی ها پیش میاد تعداد سوتی ها در این فیلم به میرسد.مثلا یک نمونه از این سوتی ها در یکی از پلان ها وقتی قایقران ها مشغول عبور از دریا هستند از دور انگشتان پای مجسمه دیده میشود ام وقتی این نما از بالا نشان داده میشود اثری از مجسمه وکشتی ها نیست. در نمایی از فیلم یک شی سر ارابه قرار دارد ولی از طرف دیگر این شی اصلا وجود ندارد گفتم شاید این موضوع برای شما هم جالب باشد امید وارم خوشتون اومده باشه :D

این ها در واقع گاف هایی هستند که در هر فیلمی می توان پیدا کرد. و مربوط به طراحی صحنه یا دکور می شوند. به همین دلیل به چشم نمی آیند و اهمیتی ندارند.

وقتی می گوییم اشکالات فیلم منظور نواقص فیلمنامه ای و داستانی است .نه مسائل مربوط به طراحی صحنه. در هر فیلمی ببیش از 100 گاف وجود دارد. و همونطور که گفتم اهمیتی ندارند و بر روی کیفیت فیلم تاثیر گذار نیستند.

این ها در واقع گاف هایی هستند که در هر فیلمی می توان پیدا کرد. و مربوط به طراحی صحنه یا دکور می شوند. به همین دلیل به چشم نمی آیند و اهمیتی ندارند.

وقتی می گوییم اشکالات فیلم منظور نواقص فیلمنامه ای و داستانی است .نه مسائل مربوط به طراحی صحنه. در هر فیلمی ببیش از 100 گاف وجود دارد. و همونطور که گفتم اهمیتی ندارند و بر روی کیفیت فیلم تاثیر گذار نیستند.

از این که در این پست همکاری کردید ممنون من میخواستم واسه این موضوع یه پست جدا بزارم نمیدونم چرا این جوری شد

ايرادى كه خيلى فكرم مشغول كرده اينه كه تو لوتر تعداد بيشترين لشكر اركها 10000 نفر بود ولى مساحت ده تا استاديوم آزادى رو اشغال كرده بودن در حالى كه در سريال مختار نامه بيست هزار نفر اندازه ى زمين فوتسال هم نميشدن(قصدم شوخى قياس نميكنم دى:ymapplause:

يه اشكال ديگه اين كه وقتي گندالف و آراگورن و لگولاس واسه آزاد كردن تئودن از دست سارومان ميرند. وقتي گندالف وارد تالار ميشه ، دوربين وقتي گندالف رو از رو به رو نشون ميده ، گندالف عصاش رو افقي گرفته و زير شنلش اونو پنهان كرده . ولي وقتي دوربين گندالف رو از پشت سر نشون ميده ، گندالف عصاش رو عمودي گرفته و داره با اون راه ميره.

اگه تكراري بود بگيد تا پاكش كنم.

يه اشكال ديگه اين كه وقتي گندالف و آراگورن و لگولاس واسه آزاد كردن تئودن از دست سارومان ميرند. وقتي گندالف وارد تالار ميشه ، دوربين وقتي گندالف رو از رو به رو نشون ميده ، گندالف عصاش رو افقي گرفته و زير شنلش اونو پنهان كرده . ولي وقتي دوربين گندالف رو از پشت سر نشون ميده ، گندالف عصاش رو عمودي گرفته و داره با اون راه ميره.

اگه تكراري بود بگيد تا پاكش كنم.

چون در اين زمان عصاش رو از شنلش درمياره. :) :ymapplause:

چون در اين زمان عصاش رو از شنلش درمياره. :) :ymapplause:

منظورم موقع راه رفته.

شايد صحنه ها رو با هم قاتی كردی!

گندالف سفيد اول بدون عصا می ره تو و ميگه قديما پذيرايی گرم تری به عمل مياورديد و يه كم كه راه می ره و با گريما كل كل ميكنه، يهو عصاش رو ميكشه بيرون و يارانش هم به نگهبان ها حمله ميكنن. بعد گندالف عصاش رو می گيره دستش و راه می ره به طرف تخت تئودن و ميگه درود بر تئودن پسر تينگل.

درست نميگم؟

شايد صحنه ها رو با هم قاتی كردی!

گندالف سفيد اول بدون عصا می ره تو و ميگه قديما پذيرايی گرم تری به عمل مياورديد و يه كم كه راه می ره و با گريما كل كل ميكنه، يهو عصاش رو ميكشه بيرون و يارانش هم به نگهبان ها حمله ميكنن. بعد گندالف عصاش رو می گيره دستش و راه می ره به طرف تخت تئودن و ميگه درود بر تئودن پسر تينگل.

درست نميگم؟

نه منظورم اونجايي كه گندالف وارد تالار ميشه.همون چند ثانيه‌ي اول كه گندالف وارد تالار ميشه رو نگاه كن.

بابا گریما فکر کردی حواسش مث من و تو که صد بار فیلمو دیدیم جمعه؟ فکر توطئه هاشه...

بابا گریما فکر کردی حواسش مث من و تو که صد بار فیلمو دیدیم جمعه؟ فکر توطئه هاشه...

اين پست مربوط به كيه؟

مگه نمیگی موقعی که گندالف عصاشو پنهان کرده از زیر دیده میشه و گریما میبینه پس چرا وقتی عصاشو یکدفعه میاره بیرون بهش گیر میده؟؟

چی شد؟! اشتباه فهمیدم؟!! 7.gif

اي بابا چرا هيچ كس منظور منو متوجه نميشه.؟؟ فيلم رو از اونجايي كه گندالف وارد تالار ميشه ببينيد. در بدو ورود دوربين گندالف رو از پشت سر نشون ميده در حالي كه گندالف عصاش رو عمودي گرفته دستش. صحنه‌ي بعدي دوربين گندالف رو از جلو نشون ميده در حالي كه گندالف عصاش رو افقي گرفته دستش. صحنه‌ي بعدي دوربين گندالف رو دوباره از پشت سر نشون ميده در حالي كه گندالف عصاش رو عمودي گرفته. سكانس ها با هم تناقص دارند.

خوب البته این اشکال نیست از کار های فیلم برداریه ایی که لگولاس ون دزد دریایی رو می زنه (حمله آراگورن به کشتی دزدان دریایی) اگر فیلم رو استپ کنید می بینید که تیر میاد مایل رد میشه و جلوی تیر هیچی نیست در صحنه بعد تیر در سینه دزد دریایی(پیتر عزیز!)قرار داره یعنی تیر از وسط راهشو کج کرده و رفته نشسته وسط سینه طرف!تیر الفیه دیگه ازش هر کاری بر میاد! :-?

تا جایی که یادمه اون فایق ساخت الف ها بود، و تو کتاب گفته بود قایق های الفی غرق نمیشن! و این رو هم گفته بود که فارامیر نتونست به قایق برسه و فقط بورومیر رو توش دید، که توهم و خیال نبود واقعا دید! و بازهم -فکر میکنم این بار تو ضمائم- اومده بود که گفته میشه قایق بورومیر آندوین رو تا انتها پیمود و در نهایت به دریا رسید!

و یک نکته کلی، خیلی از این اشکال هایی که میگیرید واقعا گاف و سوتی نیستن، به قول یکی از دوستان ارباب حلقه ها که مستند نیست! دنیای تالکین یه دنیای فانتزی و خیالیه، و قرار نیست حتما طبق قوانین طبیعت ما عمل کنه، فکر نمیکنم واقعا اشکالی داشته باشه که یه گل سریع رشد کنه یا یه آتیش بدون منبع سوختی بسوزه! اگه به این چیزها بخواین گیر بدین که کلا باید اساس تالکین و دنیاش و داستان هاش رو زیر سوال قرار بدید! مثلا بگید چطور ممکنه موجوداتی وجود داشته باشند که اگه نور خورشید بهشون بخوره سنگ میشن! اینجوری نه وجود سائورون منطقیه نه حلقه نه نزگول نه شلوب نه ارک ها نه اسماگ نه جاودانگی الف ها نه والار و نه هیچ چیز دیگه ای!

خلاصه که تو یه داستان فانتزی و جادویی نباید به پدیده های خارق عادت خرده گرفت! فانتزی اصلا بر همین اساس بنا میشه و شکل میگیره!

سلام

یه تعدادی از سوتی های لوتر توی سایت آی ام دی بی نقل شدن که خیلی جالب بودن برام و تک تک اونا رو چک کردم و دیدم که واقعا این سوتی ها اتفاق افتاده.بعضیاشونو اینجا میذارم(همه شون از یاران حلقه ست):

(لینک منبع:

http://www.imdb.com/...ef_=tt_ql_trv_2)

1.وقتی گاندالف به حلقۀ فرودو مشکوک میشه به بگ اند میره و آزمونی انجام میده.حلقه رو توی آتیش میندازه و بعد اونو به فرودو میده و ازش میپرسه که میتونه چیزی ببینه؟فرودو ابتدا میگه:"هیچی.هیچی نیست".بعد دوربین گاندالف رو نشون میده که فرودو میگه:"صبر کن" بعد دوباره فرودو و حلقه رو میبینیم که علایم الفی شروع به نمایان شدن میکنن.خب چرا فرودو میگه:"صبر کن"در حالی که هنوز علایم ظاهر نشدن؟!

2.وقتی چهار هابیت توی مسافرخونۀ اسبچۀ راهوار هستن،توی اون صحنه ای که مری با یه پیمانه برمیگرده جای میز،پیپین پا میشه تا برای خودش یه پیمونه بیاره و میره.توی صحنۀ بعدی ما میبینیم که مری دیگه جای میز نیست!

3.وقتی فرودو و سام در حال ترک شایر هستن و گروه الف ها رو میبینن که در حال ترک سرزمین میانه هستن،میتونیم ببینیم که توی دو صحنه ای که هابیت ها رو از روبرو و پشت سرشون نشون میده،جاهاشون عوض شده!

4.این یکی خیلی با حاله:

وقتی که اشباح حلقه کنار رود لود واتر هستن و از آرون میخوان که فرودو رو به اون ها تسلیم کنه و آرون امتناع میکنه،اشباح شمشیرهاشونو با دست چپشون از نیام میکشن توی صحنۀ بعدی شمشیر ها توی دست راستشونه! :D

5.وقتی یاران توی موریا وارد اطاق اسناد میشن و گیملی مقابل گور بالین زانو میزنه،شما توی دو صحنۀ متفاوت میبینین که یه بار گیملی خیلی به مقبره نزدیکه و بعد فاصله اش بیشتر شده!

6.وقتی که گاندالف و سارومان توی اورتانک هستن و سارومان همۀ دروازه ها رو میبنده و بعد با هم میجنگن،گاندالف پرتاب میشه و شما میتونین ببینین که در سمت راستش بازه!

7.وقتی که هابیت ها برای اولین بار استرایدر رو میبینن ریشش کاملا تراشیده هست اما وقتی که استرایدر فرودو رو به یه اطاق خالی میبره،میبینیم که ریشش بزرگتر شده!

8.جای حلقۀ باراهیر توی دستهای آراگون بارها و بارها از دست راست به دست چپ جا به جا میشه!

9.توی ایزنگارد وقتی که سارومان پلان تیر رو به گاندالف نشون میده میبینیم که گاندالف حلقۀ ناریا رو به دستش داره.وقتی سارومان به گاندالف میگه:"گاندالف تو میدونی من از چه چیزی صحبت میکنم"و بعد گاندالف رو نشون میده،دیگه حلقه ای در دست گاندالف نیست!

10.توی شورای الروند وقتی گاندالف به زبان سیاه صحبت میکنه،الروند دستش رو میزاره روی پیشونیش و چندین ثانیه دوربین اونو توی همین حالت نشون میده توی صحنۀ بعدی میبینیم که دست الروند پائینه و اون از اول اینکارو میکنه!

11.توی نسخه های سینمایی وقتی که فرودو تصمیم میگیره که به تنهایی به موردور بره و لب ساحل آندوین وایستاده و یاد حرفای گاندالف میافته،یه قطرۀ اشک روی گونۀ راستشه.توی صحنۀ بعدی این قطرۀ اشک روی گونۀ چپشه و اثری از رد اشک روی گونۀ راست نیست!اما توی نسخه های طولانی شده رد اشک ها روی هر دو تا گونه هست!

12.این یکی خیلی باحاله:

وقتی یاران وارد اطاق اسناد موریا میشن،یه باریکۀ نوری از مقابلشون(مقابل دیوار روبروی در)روی مقبره افتاده.وقتی که یاران از اطاق خارج میشن و به طرف پل میدون،یه باریکۀ نور دیگه از انتهای تالار،بالای در اطاق افتاده.حالا دقت کنین اگه قرار باشه که نوری اونجا باشه باید ازطرف پشت سرشون یعنی از جایی که روی مقبره افتاده بتابه و نه از مقابلشون که انتهای تالاره!درست مثل این میمونه که توی اطاق نور از شرق بتابه و بیرون اطاق از غرب:دی

13.وقتی که آرون داره فرودو رو به ریوندل میبره،ما چرکهای سبز رنگی رو دور دهان و چشم های فرودو میبینیم.توی صحنۀ بعدی اونا غیبشون زده بدون اینکه هیچ نشانه ای از اونها بر جای باشه!

14.توی شایر وقتی که فرودو گاندالف رو با کالسکه اش میبینه و روی تپه کنار کالسکه وایمیسته،ابتدا کالسکه از لبۀ تپه دوره اما توی صحنۀ بعدی اونقدر به تپه نزدیک شده که فرودو میتونه داخلش بپره!

15.وقتی که یاران توی آمون هن توقف میکنن و آراگورن و گیملی با هم صحبت(بحث)میکنن،پشت سر گیملی سام رو میبینیم که توی بعضی از صحنه ها خوابه و توی بعضی از صحنه ها بیدار!

16.این یکی واقعا ضایعه ست:

وقتی یاران از لوتلورین عازم میشن و وارد آندوین میشن،لگولاس حضور اوروک های ها رو احساس میکنه و به سواحل سمت چپش نگاه میکنه و ما اوروک های ها رو در اون سواحل میبینیم در حالی که ما میدونیم که آیزنگارد سمت راستشونه و اگه اونا بیان از سمت راست میان نه سمت چپ!

17.وقتی که الندیل کشته میشه و ایسیلدور میره بالای سرش،ابتدا کلاه خود الندیل سرش نیست اما بعد کلاه داره!

:)) :| :D

یه چیز دیگه هم که من فهمیدم اینه که اگه میخوایی همه چیز یه فیلم رو ببینی و درک کنی باید حداقل 1080 ببینیش!

تو قسمت سوم اونجایی که سارومان بالای برج ایستاده و داره با بقیه حرف میزنه وقتی گوی رو نشون میده گاندالف یه نهیب به اسبش میزنه و یه 3-4 متری از بقیه جدا میشه اما تو صحنه بعدی از بالای برج میبینیم که گاندالف کنار بقیه است.(درست قبل از اینکه سارومان به سمتش آتش پرتاب کنه.) این یکی از اشکالات تدوینه که خودم شخصا پیدا کردم.

تو قسمت سوم اونجایی که سارومان بالای برج ایستاده و داره با بقیه حرف میزنه وقتی گوی رو نشون میده گاندالف یه نهیب به اسبش میزنه و یه 3-4 متری از بقیه جدا میشه اما تو صحنه بعدی از بالای برج میبینیم که گاندالف کنار بقیه است.(درست قبل از اینکه سارومان به سمتش آتش پرتاب کنه.) این یکی از اشکالات تدوینه که خودم شخصا پیدا کردم.

سلام و خوش اومدین

بله از این اشکالات توی لوتر خیلی زیاد میبینیم ولی فکر میکنم که اینا به تدوین برنمیگردن بلکه ناشی از بی دقتی عوامل پشت صحنه در هنگام فیلمبرداری هستن.البته اینجور صحنه هایی که باید کنار یه ماکت فیلمبرداری بشن کار رو چندین برابر سخت تر میکنن.من اگه فرصت کنم بازهم تعدادی از این اشکالات رو قرار میدم.

موفق باشین

به تور:

داداش بیزحمت اسم تاپیکو تغییرش بده.

ممنون

این ها رو درواقع نمیشه به قطع گفت از تدوین هست یا فیلمبرداری یا سر صحنه...خب کاری با این حجم و تعداد 25 هزار نفر عوامل تهیه مدیریت قدرتمندی میخواد که پیتر جکسون به خوبی از عهده اش براومده...

عمده اشکالات از بی دقتی در تدوین هست! مثلا جایی که معروفه در قسمت سوم میگن تو یه صحنه فرودو سمت راست صورتش زخمیه یه جا سمت چپ خب اینجا مشکل از گریم نیست بلکه یک افکت mirror در تدوین باعثش شده...اینجا طرف بی دقتی کرده و بیننده با دقت هم مچشو گرفته!!

عمده دلیل بعدی طولانی بودن بازه فیلمبرداریه...این که مثلا صحنه های اکستند بعدا فیلمبرداری شده، یا این که بین فیلمبرداری دو پلان از یک سکانس چند روز فاصله میفته و تو این مدت دکور رو تغییر میدن، و خب طبیعتا برای بار دوم (پلان دوم همون سکانس) نمیتونن 100 درصد تطابق (با پلان قبلی) ایجاد کنن...

این دو از مهم ترین سرمنشا های این سوتی ها در برخی آثار بزرگه.

به رضایی:

خوب شد الان؟! :))

الآن عالی شد!

فک کنم سرت حسابی شلوغه.

بابت توضیحاتت هم ممنون و بابت این اسپم هم عذرخواهی!

:))

وقتی دوباره سه گانه رو دیدم (البته این بار با دقت فراوون) متوجه دوتا نکته جالب شدم! توی نبرد هلمزدیپ وقتی همه توی تالار محاصره شدن و یه دفعه به تئودن الهام میشه که باید بجنگه، یه صحنه نشون میده که گیملی ( توجه کنید که محاصره شدن و راه خروج ندارن!) از روی پل رد میشه و صحیح و سالم شیپور رو به صدا درمیاره! توی همین صحنه اونا توی تالار گیر افتادن و هیچ اسبی ندارن، اما بعد از نطق تئودن به طور ناگهانی همه سوار بر اسب به بیرون میتازن و یک تنه وارد سپاه دشمن میشن و مثل اینکه وارد لونه مورچه شدن اورک ها رو میکشن! از حضور ناگهانی اسب ها که بگذریم ( حالا در نهایت بزرگواری فرض میکنیم از پنجره اومدن و اورک ها حواسشون به پنجره ها نبوده!) با وجود اون همه قدرت و توانایی چرا اینقدر دیر حمله کردن؟ با این شرایط که محاصره اصلا معنا پیدا نمیکنه!

تا حالا کسی به تعداد سربازای ائومر وقتی با آراگورن و لگولاس و گیملی توی دشتهای روهان مواجه میشه دقت کرده؟ و همینطور تعداد سربازایی که گندالف در پگاه پنجمین روز همراه خودش میاره؟ یعنی کسایی که گندالف با خودش اورد همون افراد ائومر بودن یا افراد دیگه ای رو هم جمع کرده بود؟ اگه افراد دیگه ای بودن چرا قبلا به کمک نیومده بودن؟

ابتدا فیلم که در مورد حلقه ها دارن صحبت میکنن

3 حلقه الفی نشون میده

که 1 دست الروند

2 دست گالادریل

3 دست گاندولف یا میتراندیر که گیردان کشتی ساز میده بهش

ولی جا گاندولف 1 دیگرو نشون میده تو فیلم

خب توی فیلم چیزی که نشون داده میشه اینه:

یکی به دست گیل-گالاد (الفی با موهای تیره)، یکی به دست گیردان کشتی ساز (الفی با موهای سفید)، و یکی به گالادریل و درست هست. حالا اینکه گندالف بعدا حلقه رو از گیردان میگیره دیگه بعدا هست...

یه چیزی رو هم بگم برای دقیق تر بحث کردن: در ابتدا 2 حلقه به گیل-گالاد داده میشه که محافظت کنه، که بعدا گیل-گالاد یکیشون (ناریا) رو به گیردان میده، بعد گیردان اون رو به گندالف میده، در مورد حلقه ی خودِ گیل-گالاد که بعدا به الروند داده میشه (ویلیا) هم که میدونیم...

ابتدا فیام که در مورد حلقه ها دارن صحبت میکنن

3 حلقه الفی نشون میده

که 1 دست الروند

2 دسا گالادریل

3 دست گاندولف یا میتراندیر که گیردان کشتی ساز میده بهش

ولی جا گاندولف 1 دیگرو نشون میده تو فیلم

سلام جناب فینگولفین

اولا ورودتون رو به سایت آردا تبریک می گم. :-bd

منظورتون ابتدای فیلم یاران حلقه هست .درسته؟؟؟؟

این بخش از فیلم روایتگر اتفاقات دوران دوم سرزمین میانه هست.که هنوز گندالف وجادوگرای دیگه به سرزمین میانه نیومده بودند. اما اون سه نفر اونی که آخر از همه در سمت چپ ایستاده , گیل گالاد آخرین پادشاه نولدور هست با بازی مارک فرگوسن .

نفر دوم که وسط ایستاده و موهای سفیدی داره سیردان کشتی ساز هست , با بازی مایکل الس وورث.

وسومین نفر هم بانو گالادریل هست با بازی کیت بلانشیت.

این عکس رو نگاه کنید متوجه میشید : http://static2.wikia...es_the_Ring.png

من نمیدونم این اشکال فیلمه یا ...

در قسمت اول لوتر، هنگام ورود به موریا، میبینیم که گیملی به لگولاس و بقیه از مهمان نوازی دورف ها و... میگه، انگار که اصلا خبر نداره سر موریا چی اومده. چیزی که تو هابیت دیدیم. بعد از دیدن جنازه ها تعجب میکنه.

لطفا جواب دهید!

پ.ن: من اون قسمت کتاب رو نخوندم. @};-

من نمیدونم این اشکال فیلمه یا ...

در قسمت اول لوتر، هنگام ورود به موریا، میبینیم که گیملی به لگولاس و بقیه از مهمان نوازی دورف ها و... میگه، انگار که اصلا خبر نداره سر موریا چی اومده. چیزی که تو هابیت دیدیم.

لطفا جواب دهید!

ما در هابیت اصلا موریا را ندیدم!

گمان می کنم شما اره بور رو با موریا اشتباه گرفتی!

اونجا که تورین کنده بلوط رو سپر خودش می کنه، دست آزاگ رو میبره!

خب اونجا دره دیمریل و در نزدیکی دورازه های موریاست

بعد از بازپس گیری اره بور یک ک گروه از دورف ها به رهبری بالین به موریا رفتند و اونجا رو دوباره در اختیار گرفتن و بالین چندین سال حاکم موریا بود تا اینکه با حمله مجدد اورکه ها دورف ها شکست خوردند و بالین کشته شد که مقبره اش رو در فیلم یاران حلقه می بینیم در واقع گیملی هنوز فکر می کرد موریا در اختیار بالینه!

دوستان توجه داشته باشن که این تاپیک در مورد سوتی ها و اشکالات داخل فیلمه نه بحث در مورد ماهیت وجودی فیلم!

اینم یه سری دیگه از اشتباهات فیلم:

خرده نونا چی شدن؟؟!!(هر چند عکس کیفیت بالایی نداره ولی وقتی خودم رفتم کیفیت 1080 رو دیدم فهمیدم که بله درسته )

90xkn4j67xk0e6hc0z9a.jpg

میشه بگین کجا رو نگاه میکنین گالوم اینوره نه بیرون کادر:

alxu9yhs0o9artsrdkbx.jpg

بله متاسفانه این صحنه هم در فیلم یاران حلقه نسخه ی اکستند ادیشن بود زمانی که برای اولین بار فرودو پیپین و سام و مری به همراه آراگورن سفرشونو اغاز میکنن قبل از اینکه به وترتاپ برسن:

tim3xg93pkt9dydmrvxl.jpg

راستی میدونستین ارون تو نبرد هلمزدیپ بوده که خب به صورت دیجیتالی حذف شده ولی تو یه صحنه هست عکسشو خواهم گذاشت.

من یه چیزی رو دیدم که تعجب برانگیز بود واسم وقتی توی قسمت هابیت حدودا ساعت 2:33 به بعد وقتی که از تونلهای گابلنها میان بیرون میبینیم که طرفهای عصره و چند ساعتی به غروب مونده و وقتی آزوگ به وارگها دستور حمله میده و گروه اوکنشیلد فرار میکنه و وارگها بهش میرسن کاملا شبه و تا میرن بالای درختها ماه تو آسمونه و مهتاب به ابرها میززنه @};- .

سلام دوستان

من یه سوال داشتم

میخوام ببینم شما چیزی میدونید در این درباره یا نه

تو فیلم ارباب حلقه ها قسمت یاران حلقه بیلبو بگیز حلقه رو پیدا میکنه

اما تو هابیت ها قشنگ گذشته بیلبو رو باز میکنه

تو سکانس ارباب حلقه ها

بیلبو پیره حلقه رو پیدا میکنه

اما تو هابیت بیلبو جوانه که پیدا میکنه

نظرتون چیه ؟

خب دلیلش اینه که زمانی که یاران حلقه ساخته میشد، کسی فکرش رو نمیکرد که سالهای پس از اون هابیت هم ساخته بشه. به خاطر همین ناهماهنگی در اونجا بیلبوی پیر و در اینجا بیلبوی جوان حلقه رو پیدا میکنه.

کافیه فکر کنیم در یاران حلقه هم این مارتین فریمن بود که حلقه رو پیدا کرد. :D