آیا کتاب های دیگه تالکین فیلم خواهند شد؟

تعداد پست‌ها: 162

اینجا در مورد اینکه آیا آثار دیگه تالکین می تونند فیلم بشن یا اگه بشن چطور باید ساخته بشن بحث کنید

سیل میتونه یه سریال توپ از آب در بیاد ؟

اگه بخوان سیل رو بسازن ارو رو چه طوری نمایش میدن ؟

اصلا قسمت اول فیلم والاکوئنا رو نشون میدن ؟یا یه راوی میاد توضیح میده ؟(این بهتره)

اگه قرار ساخته بشه چند قسمت میشه ؟یکم طولانی نمیشه ؟

سایز بندی چه طوره ؟مثلا یک الف با یک مایا با یک والا یک اندازه هستن ؟اگه یه چیزه خیلی بزرگی در بیاد شاید یه کم ضایع بشه ؟

کلا بودجه این فیلمو کی تامین میکنه ؟کسی پیدا میشه روش سرمایه گذاری کنه ؟سرمایه گذاری رو ارباب حلقه ها دیدی که چه طور بود ؟هیچ کس روش حساب باز نمیکرد .تا یکی پیدا شد .

کارگردانش کی میشه ؟

از چه شبکه ای قرار پخش بشه ؟ساعت چند ؟هر قسمت چند دقییقه ؟ :-?

بابا پیروز نه تو رئیس استودیوی سازنده ای نه نریچ کارگردان پروژه! کشتی بیچاره رو.

سیل قطعا نمیتونه فیلم بشه و سریال ها هم نشون دادن طبق تجربه که از متن اصلی فاصله میگیرن.

آخرین نمونه اش سریالیه که از روی رمان شمشیر حقیقت ساختن.این کتاب ده قسمته و هر جلدش حدود 700-800 صفحه است(فک کنم ترجمه فارسی کتاب اول رو گود لایف رو سایتش قرار داده) .واقعا هر جلدش(حداقل تا انتهای سه که من خوندم) میتونه یه سیزن کامل یک سریال باشه اما باید ببینید که فاجعه ای ساختن از روش.اسم سریال هم افسانه نگهبان هست.

شاید بهتر باشه هر داستان سیل رو یه فیلم بکنن که البته واسش تهیه کننده بعیده پیدا شه وگرنه از مجموعه های جیمز باند یا جونز یا استار وارز و استار ترک فوق العاده جذاب تره.

ناسلامتی قراره من کارگردان بشم ;wink.png ;wink.png

وقتی رفتم هالیوود با پیتر و زنش ، فیلم نامه شو می نویسیم biggrin.png

چرا نمی تونه فیلم بشه؟ :-?

برای ساخت فیلم نیاز به جزئیات داری. سیلماریلیون به جزئیات نمیپردازه، وقایع بیش از 10000 سال رو توی 600 صفحه توضیح داده. بیشتر حالت روایت کردن داره و دیالوگ خیلی توش کم پیدا میشه. اگه قراره فیلم ازش ساخته بشه خیلی چیزها باید بهش اضافه بشه که ممکنه با تصورات خواننده ها متفاوت باشه.

توی یه فیلم سینمایی که نمیشه 10000 سال رو گفت تا بیاد بئور رو معرفی بکنه باید بئور بمیره و پسر و نوه و ... رو معرفی بکنه، اینهمه شاه نومه نور کی بیان و کی برن؟. اگه فکر سریال هم بخوای بکنی که اصلا نمیشه اینهمه جزئیات و داستان به کتاب اضافه کرد.

اما فرزندان هورین رو میشع فیلم کرد. چون به یه بازه زمانی کوتاه و مشخص تعلق داره و جزئیات توش خیلی بیشتر از سیلماریلیون هست. خودت قضاوت کن یه کتاب به اندازه خود سیلماریلیون داره دو فصل از سیلماریلیون رو توضیح میده.

برای ساخت فیلم نیاز به جزئیات داری. سیلماریلیون به جزئیات نمیپردازه، وقایع بیش از 10000 سال رو توی 600 صفحه توضیح داده. بیشتر حالت روایت کردن داره و دیالوگ خیلی توش کم پیدا میشه. اگه قراره فیلم ازش ساخته بشه خیلی چیزها باید بهش اضافه بشه که ممکنه با تصورات خواننده ها متفاوت باشه.

توی یه فیلم سینمایی که نمیشه 10000 سال رو گفت تا بیاد بئور رو معرفی بکنه باید بئور بمیره و پسر و نوه و ... رو معرفی بکنه، اینهمه شاه نومه نور کی بیان و کی برن؟. اگه فکر سریال هم بخوای بکنی که اصلا نمیشه اینهمه جزئیات و داستان به کتاب اضافه کرد.

اما فرزندان هورین رو میشع فیلم کرد. چون به یه بازه زمانی کوتاه و مشخص تعلق داره و جزئیات توش خیلی بیشتر از سیلماریلیون هست. خودت قضاوت کن یه کتاب به اندازه خود سیلماریلیون داره دو فصل از سیلماریلیون رو توضیح میده.

با حرفت مخالفم. مثلا الان شورای سپید که توی هابیت قراره نشون داده بشه مگه دیالوگ نداره. ولی توی کتاب چند خط به اون اختصاص داده.

فیلم از بیدار شدن الف ها شروع می شه و آخرش می شه نبرد خشم.

حالا ول کن . بعدا روش فکر میکنیم :- :-?

فرزندان هورین هم مقدمه می خواد. مثلا اینکه ملکور کیه؟ بلریاند کجاست؟ نبردهای بلریاند برای چی انجام شد؟ سیلماریل چیه؟

فرزندان هورین نیازی به مقدمه فراوون نداره. عین همون مقدمه ای که برای لوتر بود رو میخواد با این تفاوت که به جای سائرون میگه مورگوت و به جای نبرد آخرین اتحاد میگه نیرنایت آرنوییداد! :-? نیازی هم نیست به سیلماریل و غیره اشاره بکنه چون ربطی به داستان تورین نداره.

در مورد شورای سپید چند جا صحبت شده و میدونم چه تصمیماتی توش گرفته شده و کیا توش چه نظری دادن. مشکل خاصی نداره.

در مورد شورای سپید چند جا صحبت شده و میدونم چه تصمیماتی توش گرفته شده و کیا توش چه نظری دادن. مشکل خاصی نداره.

نه منظورمو نگرفتی

تو میگی برای ساخت فیلم به جزئیات احتیاج هست

منم میگم شورای سپید رو توی کتاب زیاد جزئی نگفته ولی تو فیلم هابیت هست

ببین توی شورای سپید جزئیات به اندازه کافی هست. نفرات حاضر در جلسه رو میدونیم، میدونیم که رای گیری کردن برای انتخاب رئیس و گالادریل میخواست گندالف بشه ولی سارومان شد، میدونیم که چه ماموریتهایی به تک تک نفرات توی اون جلسات داده شده، میدونیم که قرار گذاشتن به دول گولدور حمله کنن اما سارومان مخالفت کرد و خیلی چیزهای دیگه. با همینها راحت میشه اون صحنه رو ساخت، حالا فرضا دوتا دیالوگ هم اضافه میکنن اما اکثرش موجوده. اما تو سیلماریلیون چی؟ درباره داگور براگولاخ چقدر مطلب داریم؟ چقدر در مورد سفر توی هلکاراکسه میدونیم؟ جزئیات به مراتب کمتر از شورای سپیده و باید خیلی چیزا بهش اضافه بشه.

من با مهدی موافقم که نمیشه به راحتی سیل رو در یک فیلم جاداد ، چون همونطوری که گفت انقدر تعداد شخصیت ها در بازه زمانی 10000 سال زیاده که حظور هر فرد به یک دقیقه هم نمیرسه .

اما مهدی ! با این حرفت که برای ساخت فیلم نیاز به جزئیات بیشتره ، چندان موافق نیستم ، نمونش فیلم مورد عجیب بنجامین باتن ، که از رو یه کتاب چند ده صفحه ای خیلی کوتاه یه فیلم 160 دقیقه ای با اونهمه جزئیات و دیالوگ ساختن ، درسته خلاصه گویی داستان ، کار فیلم سازی رو سخت میکنه اما از طرفی دست و محدوده فضای تخیل فیلم ساز ها رو برای پرداختن به چیزهایی که لازمه باز میذاره.

من اطلاعی از کتاب بنجامین باتن ندارم و نمیدونم که فیلم چقدر بهش نزدیکه. مسلمه که میشه با تخیل از روی یک صفحه داستان یه فیلم سینمایی درآورد اما فیلمی نخواهد بود که به خواننده کتاب بچسبه. هر چقدر داستان و دیالوگها بیشتر شبیه کتاب باشه فیلم برای طرفدارهای اون کتاب ملموس تره. منم گفتم که میشه ازش یه سریال ساخت اما مجبور میشه 10000 صفحه به کتاب اضافه بکنه و نسبت مطابقت مطالب کتاب به مطالب فیلم خیلی پایین میاد و دیگه ارزش نگاه کردن هم نخواهد داشت. یک کتاب 10600 صفحه ای که 600 صفحه اش مال تالکینه و بقیه اش مال یکی دیگه اصلا چیز خوبی در نمیاد. دید من و تو ممکنه نسبت به فئانور کتاب یه چیزی باشه اما نسبت به فئانوری که نویسنده فیلمانه داره براش شخصیت پردازی میکنه متفاوت باشه. دیگه این فئانور با فئانور کتاب یکی نیستن و به نظر ما هم طبیعی نمیاد و بهمون نمیچسبه. اینجاست که تخیل فیلمساز به ضرر فیلم و هواداران کتاب تموم میشه.

اما برای فرزندان هورین 500 صفحه داستان داریم فوقش 200 صفحه هم دیالوگ بهش اضافه بشه بازم غالب اثر مال تالکینه و برای ما آشناست.

نویسنده فیلم هم که پیتر جکسون خواهد بود مثله توه :-?

آقا این 10000 سال چیه که هی میگید. مگه دوران اول 600 سال نیست. قبل از اونم میشه با راوی شرح داد

سیلماریلیون که فقط دوران اول نیست. از زمانی که والار پا به آردا گذاشتن تا خروج نولدور از آمان 5000 سال والایی طول کشید که طول این سالها چندین برابر سالهای خورشیدیه(مقدار دقیقش مشخص نیست، تالکین اول حدود 9.5 برابر و در سالهای بعد 144 برابر رو در نظر گرفته) + 600 سال دوران اول + 3441 سال دوران دوم + 3000 سال دوران سوم از 10000 هم بیشتر میشه. جنگ خشم 42 سال طول کشیده اما توی کتاب فقط چند صفحه درباره اش نوشته.

بله میشه قبل از دوران اول رو با راوی شرح داد. اگه منظورت فقط ساختن فیلم دوران اوله میشه 600 سال. اما خود وقایع دوران اول هم کم توضیح داده شده و تعدد وقایع خیلی توی این سالها زیاده.

) + 600 سال دوران اول + 3441 سال دوران دوم + 3000 سال دوران سوم از 10000 هم بیشتر میشه. جنگ خشم 42 سال طول کشیده اما توی کتاب فقط چند صفحه درباره اش نوشته.

بله میشه قبل از دوران اول رو با راوی شرح داد. اگه منظورت فقط ساختن فیلم دوران اوله میشه 600 سال. اما خود وقایع دوران اول هم کم توضیح داده شده و تعدد وقایع خیلی توی این سالها زیاده.

دوران دوم و سوم نمی خواد که . آخر فیلم میشه نبرد خشم.

نبرد خشم 42 سال طول کشیده؟؟ :-? :- X( :( :| واقعا؟ فک میکردم یه دو سه روزی بوده biggrin.png

داشتم تو اینترنت می گشتم چشمم خورد به تریلر سیلماریلیون ، خیلی خوب بود ، با خودم گفتم در موردش بحث کنیم .

ساخته شدنش

ساخته شدن بعضی از داستان هاش مخصوصا فرزندان هورین ...

ساخته شدنش به صورت سریال یا فیلم سینمایی چند گانه ...

http://arwenplus.persiangig.com/The%20Silmarillion%20Trailer%20%28Fan%20Made%29.flv

ساخته شدنش خیلی می تواند زیبا باشد ولی مشکل داستان گسترده اونه ولی من که حسابی از خوندنش لذت بردم حیف که داستان مثل تاریخ نگاری بود تا داستان.به نظرم خلاصه تمام داستانهای سرزمین میانی بود البته سیلماریلیون هویتی تقریبا جدا از ازباب حلقه هاست و میتونه توسط یه کارگردان بزرگ دیگه ساخته بشه

به نظر من که با توجه به حجم تاریخ و داستان هایی که سیلماریلیون روایت میکنه,برای غنای کارش فقط میشه یه سریال حداقل 60 قسمتی ازش ساخت.

به نظر من از سیلماریلیون نمیشه یک فیلم کلی ساخت اما از بعضی داستاناش مثل حدیث تورین تورامبار یا جنگ آخرین اتحاد یه فیلم خوب دراورد

به نظر من هم میشه ، هم نمیشه.

بستگی داره کی این کارو به عهده بگیره. اگه یه فیلم نامه نویس خوب بخواد این کارو بکنه می تونه.البته مسلما از 6 تا دی وی دی یعنی حجم ارباب حلقه ها خیلی بیشتر میشه. شاید 4 تا پارت داشته باشه. ولی در نهایت با وجود طولانی بودن ، قشنگ در میاد.

راستی جریان این تریلر چیه؟ خیلی قشنگه ، ولی واقعا می خوان این کار رو بکنن. البته یه قسمتهاییش واسه وارکرافت بود. اقا یکی منو توجیح کنه ، من زیاد از این سینما بازی ها اطلاعات ندارم.

اگه بجای فیلم سیماریلیون ،یک مجموعه انیمیشن چند قسمتی ازش بسازن خیلی بهتر میشه.

چون هم ما زیاد منتظر نمیمونیم تا ببینیم کدوم بازیگر ناز میکنه و نمیاد با پیتر کار کنه و یا کی میادو ونه 10سال منتظر میمونیم تا هابیت ساخته بشه.

همینطور در انیمیشن به راحتی میشه کارهای خارق العاده و جاهای زیبا مثل والینور رو به تصویر کشید.

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.واقعا تبلیغ بتمن رو دیدم کیف کردم.جدال بتمن و هابیت می تونه خیلی زیبا باشه.به نظر من هابیت می تونه از نظر تکنیکی به همون زیبایی ارباب حلقه ها باشه ولی در اومدن حس و حالش دیگه دست خداست.امیدوارم پیتر جکسون سر افرازمون کنه.واقعا چهره تورین سپر بلوطی نشون میداد که احتمالا این فیلمم یه شاهکاره.

با سلام والا فرزندان هورین خیلی خوب بود ولی اون کشش ارباب حلقه هارو نداشت.قبول داشته باشیم که داستان حلقه های قدرت داستان اصلی تالکین و بقیه داستان زمینه ای اونن.من تازگیا کتاب درخت و برگ رو هم خوندم و پی به نبوغ تمام نشدنی تالکین بردم ولی تو کتاب های استاد ارباب حلقه ها یه چیز دیگس.

چه قدر جالب می‌شد اگه سيلماريليون رو فيلم (يا حداقل انيميشن) می‌كردن. خيلی از صحنه‌هاش هستن كه تالكين درموردش كم توضيح داده؛ ولی توی فيلم با يه كم شاخ و برگ‌دادن، واقعاً جالب و قشنگ و هيجان‌انگيز می‌شن؛ مثلاً اين‌جا:

«اينک مابلونگ كه پس از رفتن گلائرونگ، دل به دريا زده و تالارهای فلاگوند را كاويده‌بود؛ با نزديک‌ترشدن اژدها، از آن‌جا گريخت و به آمون‌اتير بازگشت.»

(سيلماريليون، حديث تورين تورامبار، صفحه‌ی 363)

مثلاً توی فيلم می‌تونن فرار مابلونگ رو كش بدن و جذابش كنن. قطعاً گلائرونگ قوی و باهوش بوده و مابلونگ هم شايد نه چندان قبل‌تر از اومدن اون گريخته‌باشه؛ پس ممكنه وقتی گلائرونگ اومده توی تالارهای فلاگوند، تازه مابلونگ به فكر فرار افتاده‌باشه و شايدم حتی گلائرونگ ديده‌تش و دنبالش هم كرده‌باشه. اون وقت صحنه‌ی هيجان‌انگيزی از آب درمياد. انشاءالله يه روز بتونيم سينمايی يا سريال سيلماريليون رو هم ببينيم. پيتر؛ كجايی كه چشم‌انتظارتيم؟! :دی

آخه سیلماریلیون دیالوگ چندانی نداره که بخواد فیلم بشه

هر چند خودم خیلی دوست دارم که این فیلم ساخته بشه ولی بعید می دونم این اتفاق بیوفته

با انیمیشن ساختن از سیلماریلیون هم مخالفم ، به نظرم با این کار شان کتاب پایین میاد...

آخه سیلماریلیون دیالوگ چندانی نداره که بخواد فیلم بشه

هر چند خودم خیلی دوست دارم که این فیلم ساخته بشه ولی بعید می دونم این اتفاق بیوفته

با انیمیشن ساختن از سیلماریلیون هم مخالفم ، به نظرم با این کار شان کتاب پایین میاد...

خوب؛ می‌تونن براش ديالوگ بسازن! منظورم از انيميشن هم اين نبود:

post-1769-0-07132700-1341315990_thumb.jp

بلكه يه همچين چيزی بود:

post-1769-0-01747800-1341316007_thumb.jp

اون‌طوری خيلی جذاب و قشنگ می‌شه و كسر مقام هم نداره!

به نظر من بستگی به فروش هابیت داره،اگه زیاد بفروشه به احتمال زیاد کتاب های دیگه رو فیلم کنن.

چند سال پیش یه خبر مربوط به ساخت فیلم سینمایی وار کرفت خوندم که قرار بود سم ریمی (کارگردان مرد عنکبوتی) اونو کارگردانی کنه،ولی هیچ خبری ازش نشد، که نشد.

همون سریال جالب تره !!!

اما یه سرمایه گذاری میلیونی (شاید هم میلیاردی) با توجه به زرق و برق سیلیماریلیون

فقط هم 60 قسمت نمیشه

سیلیماریلیون شامل قصه ها و داستان های زیادیه

به نظر من حد اقل 100 و حد اکثر 200

اما اگه بسازن یک ساعت از وقت روزانمو به مرورش میگذرونم :D

راستش میشه از سیلماریلیون چند فیلم قدرتمند و البته تاریک دراورد چون فضاش خیلی تار و غمیگنه

ولی ساختن سریال کار عبثیه چون حسابی کیفیت کار پایین میاد حیفه واقعا کارای استاد ضعیف در بیاد

خوشحالم از اینکه سم ریمی یا گیلرمو دل ترو که خیلیم خوبند یا دیوید یتس هابیتو نخواستن و بازم کار به پیتر جکسون رسید

راستش میشه از سیلماریلیون چند فیلم قدرتمند و البته تاریک دراورد چون فضاش خیلی تار و غمیگنه

ولی ساختن سریال کار عبثیه چون حسابی کیفیت کار پایین میاد حیفه واقعا کارای استاد ضعیف در بیاد

خوشحالم از اینکه سم ریمی یا گیلرمو دل ترو که خیلیم خوبند یا دیوید یتس هابیتو نخواستن و بازم کار به پیتر جکسون رسید

ميشه بگي چطوري ميشه سيلماريليون رو فيلمش كرد.

به نظرم همه چیز بستگی به فروش هابیت داره!

اگه هابیت خوب بفروشه و موفقیت کسب کنه 100% برادران وارنر (که به دندون گردی هم معروف هستن) میرن سراغ بقیه ی کتاب ها.

احتمالش میره که فرزندان هورین رو بسازن. خیلی جالب میشه به نظرم ،البته خیلی خلاقیت میخواد ساختنش.

تو یه سایتی خوندم که گرانترین موجودی که تا الان توی سینما خلق شده اسماگ هستش فکر کنید گلائرونگ چی میشه!

ميشه بگي چطوري ميشه سيلماريليون رو فيلمش كرد.

مثل هابيت يا لوتر. فقط بايد از جلوه های كامپيوتری بيشتری استفاده كنن؛ چون اين بار والار و مايار و ارو و... هم توی فيلم هستن! {اوه چقدر ترسناک :دی}

مثل هابيت يا لوتر. فقط بايد از جلوه های كامپيوتری بيشتری استفاده كنن؛ چون اين بار والار و مايار و ارو و... هم توی فيلم هستن! {اوه چقدر ترسناک :دی}

خوب مسئله همين جلوه هاي كامپيوتري. مثلا ارو يا ديگر شخصيت ها بايد چه شكلي باشند.

مثلاً می تونن اونا رو به صورت يه نوری غولی چيزی نشون بدن! :دی

البته من گفتم اگه انيمشين بسازن بهتره از فيلم.

مثلاً می تونن اونا رو به صورت يه نوری غولی چيزی نشون بدن! :دی

البته من گفتم اگه انيمشين بسازن بهتره از فيلم.

منم موافقم انيميشن ميشه ساخت ولي فيلم نه. در واقع فضاي سيلماريليون به گونه اي نيست كه بشه به شكل فيلم درش آورد.

سلام رفیق.مثل ارباب حلقه ها که مثلا در هلمز دیپ خیلی کم توضیح داده بود ولی پیتر جکسون کارو گسترش داد و بی نظیر در اومد

میشه داستان های زیادی از اونو به فیلم تبدیل کرد

مگه چه اشکالی به نظرتون میاد؟نوع روایت یا کمبود شخصیت پردازی

به نظرم الان همه اینا قابل حله

خدمت وب و گندالف سفید بگم که نترسید نوبت بقیه داستان ها هم میاد

وقتی هابیت به اون جمع و جوری سه فیلم شد تکلیف سیل مشخصه

انیمیشن یا سریال فقط باعث ضایع شدن داستان استاد میشه چون در شان ایشون نیست

تبدیل شدن سیلیماریلیون به فیلم که بعیده وتبدیل شدنش به سریال هم باعث پایین اومدن کیفیتش میشه که امیدوارم کسی با این کارباعث ضربه زدن به کتاب تالکین نشه.ولی فکر میکنم که بشه از روی فرزندان هورین یه فیلم خیلی خوب و پرفروش ساخت و اگه قرار بشه یه روز فرزندان هورین تبدیل به فیلم بشه بنظرم پیتر جکسون که خودش یکی از عاشقان دنیای تالکینه و کاملا دنیای تالکینو درک میکنه و مهمتر از همه درس پس دادس بهترین گزینس.

تبدیل شدن سیلیماریلیون به فیلم که بعیده وتبدیل شدنش به سریال هم باعث پایین اومدن کیفیتش میشه

پایین اومدن کیفیت؟فکر نکنم...به نظرم اگه کارگردان قابل باشه مشکلی پیش نمیاد.مگه کتابای نغمه ی یخ و آتش سریال نشدن؟

یکی از فوق العاده ترین سریالهایی هستش که تا حالا دیدم.ولی اگر هم بخوان سریالش کنن فکر کنم یکی از پرهزینه ترین سریالهای تاریخ بشه :دی

و بعید می دونم شبکه ای تقبل کنه هزینه شو.مگه HBO اینکارو بکنه.ولی خب ریسکش زیاده چون من فکر می کنم مردم از فیلم بیشتر از سریال استقبال می کنن و حوصله سریال دیدن ندارن.

دقیقا من هم از وقتی Game of thrones رو دیدم بیشتر به قابلیت تبدیل شدن یه کتاب فانتزی طولانی به یک سریال ایمان آوردم... در حدی که دلم بخواد سیلماریلیون هم با اون کیفیت تبدیل به یه سریال طولانی بشه.

ولی بازهم می ترسم. اولا زیبایی سیلماریلیون در قالب کلمات و توصیفاتشه و واقعا نمی دونم بشه دربیارنش یا نه.

بعد هم برای ما طرفداران, بازسازی سیلماریلیون چه به صورت فیلم چه سریال, تا کاملا دقیق و به زیبایی کتاب نشه, ما رو راضی نمی کنه, ولی با این حال اگه خیلی دقیق در بیارن ممکنه اینقدر طولانی و پیچیده باشه که افراد عادی رو از دیدن فیلم زده کنه...

برای همین واقعا ریسک بالایی داره. با اینکه من خودم شخصه طرفدارشم و کنسپت های زیادی هم طراحی کردم برای اینکه یه روزی بتونم انیمیشن کوتاهی از سیلماریلیون, برای به تصویر کشیدن زیبایی هاش بسازم.

یه چی بگم؟

من اصلا سریال ها رو قبول ندارم. یادمه کتاب اول نغمه رو که خوندم قبل از اینکه برم سراغ سریالش از دوستان تالکینی مارتینی ـم:دی کیفیت کار رو جویا شدم؟ گفتن خیالت تخت کیفیت ساخت فیلم خیلی بالاست.

قسمت اول همانا دلزدگی شدید ما از فیلم... خیلی با غولی که من تو ذهنم ساخته بودم فرق داشت.

البته اگه بودجه هر قسمت سریال سیل رو 50$ میلیون در نظر بگیرن من استقبال میکنم:دی

سیلماریلیون رو فقط باید انیمه ساخت، انیمه ای که هیچ فیلمی در خورش نبوده. شاید قرن بعدی فرصت مناسبی برای این کار پیش بیاد! کی میدونه

بازیگر خوش چهره و معروف هالیوود, جیمز مک آوی, در آخرین مصاحبه اش با مجله توتال فیلم, از عشق پنهان اش به داستان های تالکین گفت و اظهار کرد که «اگر روزی سیلماریلیون به فیلم تبدیل شود» بسی علاقه دارد به عنوان گندالف جوان نقش ایفا کند.

قبل از ذوق مرگ شدن یادتان باشد که کریستوفر تالکین هنوز سرسختانه روی هرگز نفروختن حقوق سیلماریلیون برای تبدیل شدن به فیلم, پافشاری می کند)

james-mcavoy-says-he-wants-to-play-gandalf-in-the-silmarillion-124407-00-470-75.jpg

متن کامل از توتال فیلم دات کام

آوری با خنده گفت:

«من علاقه دارم نقش گندالف را بازی کنم»

گندالف اولیه منظورتان است دیگر؟

«اسم اش سیلماریلیون است! یک سری کالکشن داستان ها و ترانه هاییست که تاریخ سرزمین میانه را روایت می کنند. من واقعی به عنوان یک خوره تالکین دارد لو می رود ولی واقعا, واقعا آنها داستان های زیبایی هستند»!

«جایی اش هست که روایت ریشه های گندالف, یا میتراندیر, یا استورم کرو, یا بسی دیگر از نام هایش است. در هرصورت شاید این همانی باشد که می خواهم!»

سیلیماریلیون با هیچ کتابی قابل مقایسه نیست که بخواد سریال بشه و چون ساخت سریال با فیلم کاملا متفاوته چه از نظر دوربین فیلمبرداری و چه از نظر اختصاص دادن بودجه.وهر چقدر هم که کارگردان بزرگ باشه.ساخت سیلیماریلیون کار هرکسی نیست وشاید تعداد انگشت شماری باشن که بتونن که بنظرم بهترین گزینه خود جکسونه ولی بعید میدونم یه کارگردان بزرگ صرف علاقه به کتاب بخواد ریسک کنه که هم کیفیت کار بخواد بیاد پایین چون باید قبول کنید هیچ کمپانی در زمینه ساخت سریال توان برابری با کمپانی فیلمسازی رو نداره.نباید اثر استثنایی استاد رو با گیم آف ترونز که فقط یه سریاله شاید خوبه ونه فیلمه خوب مفایسه کرد ومطمئن باشید کیفیت سریال با فیلم قابل مقایسه نیست و سیلیماریلیون لیاقت بالاترین کیفیت رو داره نه اینکه به هر نحوی چون فقط این کتاب و داستاناشو دوست داریم راضی به ساخت با بالاترین کیفیت نباشیم که بنظر من خوندن کتابش بسیار لذت بخش تره تا یه موقع با یه ریسک فیلمساز نتونه اون چیزی که تو تصور خوانندگان کتابه رو به تصویر بکشه مگر اینکه بعضی از داستانهاش بطور مجزا تبدیل به فیلم بشن.

من فقط از رمان های تالکین فقط رمان های ارباب حلقه ها و هابیت رو خوندم و هنوز فرصت نشد که سیلماریلیون و بچه های هورین رو بخونم، ولی فکر کنم نباید این کتاب ها به سریال یا انیمیشن تبدیل بشن چونکه یه حسی بهم میگه اگه اینکار رو بکنن شخصیت و کتابهای تالکین کم ارزش جلوه داده میشه، اگر از روی رمانهای ایشون بخوان فیلم درست کنن فیلمی درست کنن که بودجه اش کمی زیاد باشه و هم اینکه خوش ساخت و در خور رمان های تالکین و طرفدارای رمان و طرفداران فیلم ارباب حلقه ها و کل مردم سینما دوست باشه نه اینکه یک سریال بسازن مثل گیم آف ترون که همش پیچیده و بی هیجانه و نه اینکه از انیمیشنی بسازن که فقط برای کودکانه اگر فیلم باشه دنیای تالکین بیشتر واسه مردم دنیا شناخته شده میشه. همچنین من فکر نمیکنم به غیر از پیتر جکسون کس دیگه ای بتونه اینجور کتاب ها رو تبدیل به یک فیلم کنه و واقعا واسه کارگردان های دیگه اینکار سخته و فقط و فقط از دست سر پیتر جکسون این کارها برمیاد.

جالبه من در بعضی از سایت های خارجی خوندم که مثلا یکی از اسپانیا نظر داده یکی تو آلمان یکی تو فرانسه و... گفتن که ای کاش فیلم سیلماریلیون هم ساخته بشه و از سازندگان فیلم هابیت درخواست کردن!!!!

دوستان میشه در مورد این 3 تا داستان یه توضیحی بدید؟؟

چون توی یه سایتی دیده بودم که گفته بودن از داستانهای دیگه تالکین بنظر شما کدوم یکی ممکنه فیلم بشه

که سه تاشون اینا بودن

The story of Beren and Luthien

The Fall of Gondolin

The Story of Aragorn's youth

اولی و دومی از داستان های سيلماريليون هستن. اولی "حديث برن و لوتين" و دومی "حديث سقوط گوندولين" هست. اگه سيلماريليون رو فيلم كنن، اينا هم فيلم ميشن. ولی فكر نكنم سيلماريليون فيلم بشه. مگر اينكه بخواد اين دوتا حكايت رو جداگانه فيلم كنه كه اونطوری زمانش خيلی كمتر ميشه و بايد همه ماجرا رو با يه كم حاشيه به تصوير بكشه!

سومی چيه؟ توی هيچ كتابی نديدمش.

ويرايش:

"حديث برن و لوتين" داستان عشق بين لوتين-دختر تينگول و مليان- از نژاد الف ها و برن-پسر باراهير و مورون- از نژاد آدم هاست كه برای انجام گرفتن وصلت ميان اين دونفر، تينگول، پدر لوتين و شاه قلمروی دوريات به برن ميگه بايد يكی از سيلماريليون رو كه جواهری است بر تاج مورگوت-فرمانروای تاريكی و رئيس سائورون در دوران اول يا دوم- رو برام بياری و طی اين داستان، برن و لوتين به دنبال سيلماريل می رن و اونو بدست ميارن؛ ولی برن می ميره. اما لوتين كه نميتونه چنين غم بزرگی رو تحمل كنه، (يادم نيست چطوری) به پيش ماندوس-فرشته مرگ- می ره و ازش ميخواد برن رو زنده كنه؛ ولی در عوض خود لوتين مثل آدم ها فانی ميشه. (الف ها ناميرا هستن.)

"حديث سقوط گوندولين" هم داستان قلمروی پنهان "تورگون" -از پادشاهان الف در همون دوران- ـه كه طی ماجرايی و به خاطر اشتباه هورين-پدر تورين تورامبار از مشهورترين انسان ها در آثار تالكين- محلش برملا ميشه و مورگوت با سپاهی به اونجا حمله ميكنه و سرانجام گوندولين نابود ميشه.

سومی به معنای داستان دوران جوانی آراگورن هستش البته بخشی از این داستان به خصوص اتفاقات مربوط به زمان تولد آراگورن در فیلم مستقل تولد امید ساخته شده

بنظرم اگه قراره کتابی یا حدیثی از داستانهای تالکین تبدیل به فیلم بشه باید با بالاترین کیفیت و تکنیکهای فیلمسازی ساخته بشه تا شان استاد حفظ بشه چون واقعا بنظرم داستانها و کتابهای استاد لیاقت ساخت با بالاترین و جدید ترین متد و تکنیکهای فیلمسازی رو دارن...

در ضمن، اگه بخوان داستان برن و لوتين رو فيلم كنن، توی ايران دوبله و پخش نميشه و فقط بايد از اينترنت نسخه اصلی رو دانلود كرد. اگر هم پخش بشه، از دو ساعت، يه ساعت رو ****ور ميكنن. :دی {به قول سم وايز، می دانيد كه منظورم چيست. :دی}

به لرد آو د رينگز: اگه بخوان سيلماريليون رو فيلم كنن، بايد بيشترش رو با جلوه های ويژه بسازن. چون نميشه يه آدم معمولی رو آورد جای اولمو يا ماندوس! يا بايد چنين چيزهايی رو به كل با كامپيوتر بسازن، يا يه نفر با گريم فراوان به جاشون بازی كنه و بعد با دوربين و كامپيوتر اون صحنه رو يه عالمه تغيير بدن. (مثل گولوم)

اولی و دومی از داستان های سيلماريليون هستن. اولی "حديث برن و لوتين" و دومی "حديث سقوط گوندولين" هست. اگه سيلماريليون رو فيلم كنن، اينا هم فيلم ميشن. ولی فكر نكنم سيلماريليون فيلم بشه. مگر اينكه بخواد اين دوتا حكايت رو جداگانه فيلم كنه كه اونطوری زمانش خيلی كمتر ميشه و بايد همه ماجرا رو با يه كم حاشيه به تصوير بكشه!

سومی چيه؟ توی هيچ كتابی نديدمش.

ويرايش:

"حديث برن و لوتين" داستان عشق بين لوتين-دختر تينگول و مليان- از نژاد الف ها و برن-پسر باراهير و مورون- از نژاد آدم هاست كه برای انجام گرفتن وصلت ميان اين دونفر، تينگول، پدر لوتين و شاه قلمروی دوريات به برن ميگه بايد يكی از سيلماريليون رو كه جواهری است بر تاج مورگوت-فرمانروای تاريكی و رئيس سائورون در دوران اول يا دوم- رو برام بياری و طی اين داستان، برن و لوتين به دنبال سيلماريل می رن و اونو بدست ميارن؛ ولی برن می ميره. اما لوتين كه نميتونه چنين غم بزرگی رو تحمل كنه، (يادم نيست چطوری) به پيش ماندوس-فرشته مرگ- می ره و ازش ميخواد برن رو زنده كنه؛ ولی در عوض خود لوتين مثل آدم ها فانی ميشه. (الف ها ناميرا هستن.)

"حديث سقوط گوندولين" هم داستان قلمروی پنهان "تورگون" -از پادشاهان الف در همون دوران- ـه كه طی ماجرايی و به خاطر اشتباه هورين-پدر تورين تورامبار از مشهورترين انسان ها در آثار تالكين- محلش برملا ميشه و مورگوت با سپاهی به اونجا حمله ميكنه و سرانجام گوندولين نابود ميشه.

به نظرم میشه حداقل یه سه گانه فوق العاده توپ از تو قصه های سیلماریلیون در آورد! قسمت اول باشه برن و لوتین، قسمت دوم فرزندان هورین، و قسما سوم سقوط گاندولین. واقعا خارف العاده میشه اگه بشه، و میشه برترین فیلم فانتزی تاریخ سینما! حتی برتر از هابیت (مطمئنا یعنی!) این سه تا داستان قشنگ ترین داستان های سیلماریلیونن، اسطوره ای، حماسی، تراژدیک، پراحساس، ... و دارای تمام ویژگی های لازم و کافی برای تبدیل شدن به یک شاهکار! فقط میمونه دست توانای پیتر عزیز!

من که با کمال میل حاضر بودم هابیت ساخته نشه ولی به عوضش این تریلوژی سیلماریلیون ساخته شه!

خدایا یعنی ممکنه یه روز بشه؟!!! :ymapplause: :ymapplause:

با سلام

در این که آیا سیل فیلم میشه یا نمیشه واقعا نمیشه اظهار نظر کرد چون هزینه واقعا بالایی داره .یکی از هزینه هاش در آوردن صحنه های فیلمه واز طرف دیگه روایت داستانه که پیچیده است.ومهمتر از اون هزینه حق مولف هست که الان کریستوفر تالکین این حق رو داره که بفروشه سیلماریلیون رو یا نه؟؟؟؟؟

یه جایی میخوندم که کریستوفر حتی در قبال 100 میلیون دلار حاضر نشده بود سیل رو بفروشه که از روش فیلم بسازن

به آرون: آرون جان مگه گنالف هم جوانی داره؟؟؟؟؟ مگه مایا نیست؟ اونا که جسم نیستن که این بازیگر بخواد نقش جوونیهاشو بازی کنه.چون به سرزمین میانه اومده بودن توی کالبد جسم قرار گرفتن . درسته؟؟؟؟؟؟

به نظر من از سیلماریلون یه سریال خوب میشه ساخت

انیمیشنم همین طور

ولی من تو همین سایت آردا خوندم که پیتر جکسون حق ساخت سیلماریلیون رو خریده

به نظر من از سیلماریلون یه سریال خوب میشه ساخت

انیمیشنم همین طور

ولی من تو همین سایت آردا خوندم که پیتر جکسون حق ساخت سیلماریلیون رو خریده

تا اون جایی که من می دونم پیتر هنوز حق سیلماریلیون رو نگرفته.

اگه لینکی از فروم دارید بدید لطفا.

تا اون جایی که من می دونم پیتر هنوز حق سیلماریلیون رو نگرفته.

اگه لینکی از فروم دارید بدید لطفا.

در یکی از آیا می دانستید ها خوندم که

آیا می دانستید «فرن والش» همسر «پیتر جکسون» و از اعضای تیم نویسندگان «هابیت» در فیلم «ارباب حلقه ها» صدای جیغ «نزگول» را ادا کرده است؟ در آن زمان او مریض بوده و یکی از تکنسین های صدا به او می گوید برای گرفتن حس درست هنگام ادای این صدا طوری جیغ بزند که گویی «پیتر جکسون» حق ساخت «سیلماریلون» را خریده است!

ولی انگار اشتباه کردم این خطو اشتباه متوجه شدم ( در آن زمان او مریض بوده و یکی از تکنسین های صدا به او می گوید برای گرفتن حس درست هنگام ادای این صدا طوری جیغ بزند که گویی «پیتر جکسون» حق ساخت «سیلماریلون» را خریده است!)

ولی امید وارم که سیلماریلیون رو بسازه

به نظر من خود کتاب سیلماریلیون به عنوان یک بیس برای ساخت فیلم اصلا مناسب نیست... علتش هم به نظرم، شکل تاریخ گونه و خاصیه که کتاب داره... به نظر من اینکه بخوای از روی کتابی مثل سیلماریلیون فیلم بسازی، مثل اینه که بخوای از روی یه کتاب تاریخ مثلا تاریخ تمدن ویل دورانت فیلم بسازی!! حالت روایی کتاب، دیالوگ های کم و جدا از هم، داستان های جسته گریخته و طولانی بودن داستان ( به درازای تاریخ پیدایش یک جهان ) مسائلی اند که تبدیل کتاب به یک فیلم یا حتی سریال خوب را غیر ممکن میکنند... به علاوه سیلماریلیون در خیلی از جاها بویژه اوایل کتاب، خیلی حال و هوای عرفانی و غیرمادی داره که باز هم کار رو سخت تر میکنه...

ولی به نظرم میشه داستان های مهم و جذاب تر کتاب (از لحاظ سینمایی): از جایی که پادشاهان الف در خطه میانی ساکن میشن، جنگ هاشون با ملکور و اختلافاتشون با دورف ها و ... را به عنوان یک مقدمه در اول فیلم برای شروع یکی از داستان های عمده ی کتاب مثل، فرزندان هورین یا برن و تینوویل و... بکار برد.در اون صورت چون وقایع تاریخی کتاب به داستان و سیر دراماتیک فیلم وصل میشوند، هم داستان را غنی تر می کنند و هم ماجراهای سیلماریلیون به شکلی غیر کسل کننده در فیلم به نمایش در میان...

سلام دوستان بنظرتون فيلم سیلماریلیون ساخته ميشه؟

آیا پيتر جكسون اينكارو ميكنه؟

كتاب رو كه تازه شروع به خوندش كردم چه داستانی رو ميشه تبديل به فيلم كرد؟

سيليماريليون خيلي گسترده است منم كتابشو نخوندم ولي ميدونم چطوريه به نظر من اگه قراره مثلا سريال بشه كسي بهتر از داش پيتر!خودمون نميتونه بسازدش چون شايستگيشو ثابت كرده اميدوارم نائومي واتسم بياره تو فيلمش(مثل كينگ كونگي كه ساخت ديديد چقدر تاثير گذار بازي كرد؟ فقط حيف كه...!!)

من با ائارندیل موافق نیستم .به نظر من سریال باشه خیلی بهتره

دوستان بنظرتون سيليماريون ساخته ميشه؟

دوستان بنظرتون سيليماريون ساخته ميشه؟

بعید نیست

شاید بعد از هابیت سیلما ساخته بشه ما که ارزومونه این اتفاق بیا فته

این دیگه به پیتر جکسون بستگی داره :?

ولی فكر كنم به كريستوفر تالكين بستگی داره شايد تا 1000 سال ديگه هم نخواد حق ساختشو بفروشه(واقعا آدم زورش ميگيره........)

البته تا 1000 سال ديگه زنده نيست!

پ.ن : كسی درمورد مسائل حقوقيش چيزی ميدونه؟

وای از سیلماریلیون که میشه 900تا فیلم ساخت همین داستان برن لوتین به نظر من یه سه گانه یا دوگانه خوشگل از توش در میاد البته اگه توسط پیتر عزیز ساخته بشه

پ.ن : كسی درمورد مسائل حقوقيش چيزی ميدونه؟

مسائل حقوقی ای نداره!

حق ساخت و پخشش رو باید از وارث تالکین (کریستوفر) بخرن که کریستوفر هم رضایت نمیده.

یه مطلب هست تو سایت نقد فارسی میزارم شاید واستون جالب باشه .

سوال مهم: آیا جکسون میلی به ساخت سیلماریلیون دارد؟

آیا تاکنون به رویه جکسون در سبک ساخت فیلمهایش توجه کرده اید؟!

یک فیلم از گذشته بدست ما رسیده است که مضمون آن مصاحبه ایست با سر پیتر جکسون.در این فیلم ما متوجه تفکرات جکسون را میشویم و میتوانیم حدس بزنیم که او نه تنها به ساخت سیلماریلیون بی میل نیست حتی مشتاق است آنرا بسازد.مانع این تلاش بسیار زیادیست که خرید امتیاز ساخت اثر میطلبد.زیرا صاحبان این اثر(نوادگان تالکین) و مدیر موسسه کیوی حاضر نیستند به راحتی امتیاز ساخت سیلمایلیون را واگذار کنند.این کار را بسیار پیچید میکند

با این حال این یک شگفتی است چون بعد از گذر سالها،جکسون اعلام کرده است که نسبت به نظرات گذشته است سوءظن پیداکرده است.او نمیخواست هابیت را بسازد اما اکنون در حال ساخت سه گانه آن است.تجربه نشان داده که مشکل او فقط خریدن امتیاز است.

آیا شما تصور میکنید که میتوان سیلماریلیون را به یک فیلم تبدیل کرد؟آیا سیلماریلیون این پتانسیل را دارد؟

آیا شما فکر میکنید پیتر جکسونی که امروزه به هابیت بازگشته است با وجود اینکه بسیار به آن بی میل بود،شانس تولید سیلماریلیون را از دست میدهد؟

آیا شما فکر میکنید که باید منتظر یک سه گانه ای دیگر باشیم؟

اگر چنین اتفاق فوق العاده ای رخ دهد آیا بنظر شما سیلماریلیون میتواند فیلم موفقی شود؟به فیلم تبدیل شود یا یک سریال؟

اگه قرار باشه روزی روزگاری امتیازش خریده شه و قرار بر ساخت اون بشه بهتره فیلم شه نه سریال حتی اگه قرار باشه مثلا هفت قسمت بسازن بهتره از سریال چون هم منسجم تر و پر ابهت تر میشه و هم اینکه فکر میکنم واقعا سیل خوراک پیتر باشه و خب مسلمن اگه بخواد سریال شه به احتمال 99.99% پیتر کارگردانش نمیشه.

کلا سبک روایی سیلما با هابیت ولوتر خیلی متفاوته...به نظرم سخته ساختنش.مسائل حقوقیش هم مسئله دیگریه.وکلای خوانواده تالکین به این راحتی ها اجازه اقتباس نمیدن

ولی وقتی صحبت از پیتر جکسون کارکشته و درس پس داده در میون باشه کمی اوضاع متفاوت میشه.باید صبر کرد و دید.پیتر بعد از لوترم میگفت دیگه سراغ دنیای تالکین به عنوان فیلمساز نمیره ولی دیدیم نتیجش چی شد.امیدوارم این مسئله در مورد سیل هم صادق باشه.اگه هم بشه احتمالا میره واسه حداقل هفت هشت سال دیگه.در مجموع معتقدم اگه قرار بر ساخت سیل باشه باید ساختش به بهترین نحو انجام شه.من که دلم مثل مهتابی روشنه :?

با ساختن سيلماريليون سر و صداي زيادي در همه جا بر پا ميشه .در ضمن حتي اگه خانواده ي تالكين اجازه ساخت رو بدن،ساخت اين فيلم بسيار پر هزينه تر و سخت تر از ارباب حلقه ها ميشه.درست كردن صحنه هاي متعدد جادويي،پيدا كردن شخصيت هاي شايسته براي فيلم،صحنه سازي هاي مختلف و...

در كل فكر نميكنم سيلماريليون به اين زودي ساخته بشه.

فرزندان هورین چطور؟

من نه رمان سیل رو خوندم و نه رمان فرزندان هورین ولی هردوتاش رو بصورت پی دی اف دارم و هر از گاهی ورقش از سرکنجکاوی ورقشون میزنم . ولی به نظرم رمان فرزندان هورین پتانسیل تبدیل به فیلم شدن رو داره تا سیلماریلیون ... سیلماریلیون به نظر میاد کتاب خیلی پیچیده ای باشه و از همه لحاظ سخت باشه که از روی همین رمان یه فیلم ساخت ولی کتاب فرزندان هورین اونچه که فکر میکنم رمان سرراستری نسبت به سیلماریلیون هستش و و رمان آنچنان پیچیده ای مثل سیلماریلیون به نظر نمیرسه و خیلی راحت میشه از روی رمانش یه اقتباس سینمایی کرد. هم رمانش تم ماجراجویانه مثل هابیت داره و هم اینکه حماسانه تر از هابیت هستش ... (البته من هر دو رمان رو نخوندم ها ولی ورق ورقشون که میزدم اینطور فکر میکنم)

خب مسائل ومشکلات گوناگونی بر سر ساختن سیلما وجود داره.ساختن سیلما بدون شک از هابیت و لوتر سخت تر خواهد بود.برای مثال بحث زمانی سیلما رو در نظر بگیرید .داستان لوتر و هابیت در کمتر از یک سال میگذره.اما توسیل این رقم چند هزار ساله!یک نکتیه دیگه اینه که سبک روایی سیل جوریه که راحت نمیشه تو یک فیلم دو ساعته به تصویر کشیدش...چون سیلما یک داستان مشخص نیست و در واقع مجموعه ای از حکایت های مختلف است که در عین پیوستگی در واقع به نوعی مجزا و مستقل هستند.غیر از مباحث ساختاری مسائل تکنیکی هم هستند.شخصیت ها ی سیل از لوتر و هابیت خیلی بیشتر هستند وهزینه ساخت بعضی از صحنه های سیلما واقعا زیاد خواهد بود.غیر از این صحنه های مربوط به والار هم میتونه چالش برانگیز باشه.(اگر چه شاید هم بشه والار رو مستقیما نشون نداد)

با وجود همه ی این مشکلات ساخت سیلما غیر ممکن نیست و ما هم بی صبرانه منتظریم!

به نظر من نصف بيشتر صحنه هاي سيلماريليون،كامپيوتري و فتو شاپ از آب در مياد.

چه جوري بگم...؟؟يكم زيادي خيالي ميشه.نه؟ :?

به نظر من نصف بيشتر صحنه هاي سيلماريليون،كامپيوتري و فتو شاپ از آب در مياد.

چه جوري بگم...؟؟يكم زيادي خيالي ميشه.نه؟ :?

خب در مورد خیالی بودن باید بگم کلا خود کتاب خیالیه وفیلم هم اگه بسازن خیالیه واگه کسی کتابو خونده باشه بعد فیلم رو ببینه صحنه ها رو درک میکنه و ایراد نمیگیره :?

خوب می تونن هر حکایت سیلماریلیونو جداگونه فیلمش کنن هم هزینه ش کمتر میشه هم خوش به حال ما طرفدارا میشه

برای والار لازم نیست زیاد جلوه های ویژه به کار ببرن تقریبا همشونو میشه به شکل انسان های خیلی با شکوهی نشون داد (به جز اولمو )

من فکر میکنم اگه بسازنش کار جالبی بشه

این طرفدارا عجب تریلرهایی واسه سیلماریلیون میسازن ... اینم یه نمونه ی دیگه ...

http://www.rodfile.com/bqe7du9xaxj8

ولی حیف که این آرزوی فیلم شدن سیلماریلیون رو باید دیگه فراموش بکنیم ... چونکه جکسون تحریفی که تو هابیت انجام داده (که البته به نفع فیلمش هم هست) رو فکر نکنم دیگه کریستوفر تالکین حتی بمیره هم حق فروش رو بهش بده @-)

ولی حیف که این آرزوی فیلم شدن سیلماریلیون رو باید دیگه فراموش بکنیم ... چونکه جکسون تحریفی که تو هابیت انجام داده (که البته به نفع فیلمش هم هست) رو فکر نکنم دیگه کریستوفر تالکین حتی بمیره هم حق فروش رو بهش بده @-)

سیلماریلیون واقعا برای تبدیل شدن به یک فیلم راهی سخت رو در پیش داره

فقط یک داستان نیست که

بصورت سریال میتونیم تصورشو بکنیم ولی برای یه فیلم واقعا سخته

حداقل 20 داستان مختلف هست که توانایی تبدیل به فیلم هایی مجزا دارند بخصوص داستان تورین،برن و لوتین،سرود افرینشو...

البته باید دست پیتر برای اقتباس باز باشه

خیلی از داستان ها از نظر ادبی قدرتمندند ولی بصورتی نیستن که بشه به فیلم برشون گردوند

تالکین ها اگه میخوان اقباس هایی قوی داشته باشن باید دست پیتر رو باز بزارن

لوتر اقتباسی ادبی قدرتمندیه به عنوان یه فیلم دیگه تصورشو نمیکنم کسی بتونه ورژن قویتری از اون بسازه

وفاداری به متن هابیت بیشتره ولی از هر نظر ضعیف تره

این بحث جای کار زیادی داره

ولی ایشالا یه تاپیک براش در نظر دارم و بحثو اونجا ادامه میدم

به نظرم اینکه سیل بشه یه فیلم امکانش نیست .. سیل واقعا خیلی خیلی سنگینه! خیلی وسیع تر از لوتر و هابیت هستش .. اما .. فکر می کنم این خیلی امکانش هست که با نشون دادن گذرایی از گذشته بشه فرزندان هورین رو ساخت

سیل هم ممکنه .. و .. اگه بشه چی میشه! .. من که وقتی بهش فک می کنم ذوق مرگ میشم!! .. فککن .. نبرد اشکهای بیشمار .. تورین تورامبار .. خود کشی تورین .. مرگ به لگ .. سفر تور .. شکستن گوندولین .. واقعا اگه فیلم یا سریال بشه به نظرم حتی موفق تر از ارباب خواهد شد .. اما .. این کار وحشتناک سخته! ... نمیشه نظر داد ..

ببخشید پیتر چند سالشه؟!؟!؟ به نظرتون پتانسیل ساخت این فیلمو میتونه داشته باشه؟!؟!؟

نمیشه نظر داد .. وقتی به هابیت بعد ارباب فک می کنیم یکم امیدوار میشیم .. و .. با سوابق پیتر فککنم برترین فیلم تاریخ بشه (!!) .. فقط باید منتظر بود و دید .. برا من که یکی از آرزوهامه سیل فیلم بشه!!! ... البته هابیت اینجوری پیش بره.. فککنم همه دلسرد میشیم! ...

باید صبر کرد و دید .. کسی پیدا میشه همت کنه .. و وارثان تالکین به کسی این امتیازو میدن؟ ... باید منتظر بود و دید

پیتر جکسون 52 سالشه

به نظرم قدرتمندترین کتاب پیترجکسون ارباب حلقه هاست

تموم کتابهاش یه طرف و ارباب حلقه ها یه طرف

چون داستان سائورون و حلقه همه ترین افسانه خلق شده توسط تالکین هست

درسته وارثان تالکین فکر سود و از اون طرف اعتبار تالکین هستند

ولی باید در نظر بگیرن که بعیده بهتر از پیتر جکسون بتونه دنیای تالکین رو خلق کنه

درسته این موفقیت به پیترجکسون هم میرسه ولی جکسون عمرشو پای ارباب حلقه ها گذاشت و این موفقیت حقشه

ارباب حلقه ها چند سرو گردن بالاتر از تمام اقتباس های فانتزیه

خب بچه ها بیایین به نوع و سبک ساخت فیلمسازی پیتر جکسون دقت کنیم :

بنظر میرسه ایشون همیشه دو یا سه نوع ماجراجویی برای شخصیت هایش میسازه و اون ماجراجویی رو همزمان نشون میده : به عنوان مثال داستان ماجراجویانه ی فرودو و سم + یا داستان ماجراجویانه ی آراگورن و لاگولاس و بقیه ... یا کینگ داستان ماجراجویانه ی آن دارو با کینگ کونگ + داستان ماجراجویانه مردانی که به دنبال ان دارو هستند ... یا همین فیلم هابیت خودمون داستان ماجراجویانه ی بیلبو با دورف ها + داستان ماجراجویانه ی گندالف و راداگاست ... و یا تو فیلم پیوند های عاشقانه داستان سوزی + والدینش که بطور جدا از هم هستن ...

حالا تو رمان سیلماریلیون فکر کنم این وقایع در یک زمان اتفاق میوفتد :

" تراژدی عاشقانه برن و لوتین، داستان فرزندان نفرین شده هورین، خیانت مائگلین و سقوط شهر صخره های پنهان، گوندولین "

به نظر پنج تا داستان مختلف داره و این پنج تا داستان رو میشه تو یه فیلم تک قسمتی سه و نیم ساعته جا داد و این یعنی اینکه این خوراک پیتر جکسون کبیره و حتی با این داستان میتونه فراتر از ارباب حلقه ها هم بره و باز هم اوج شگرد فیلمسازی اش رو نشون بده ...

نه راستش داستان های سیل بیش از گسترده و از هم مستقله

این داستان های بصورتی نیست که با یک مقدمه و یک نریشن 5 دقیقه ای بتونیم شروعش کنیم چون هسته اصلی ماجراها خیره سری ملکور و آینو لیندالیه است

چون پیش فرض طولانی ای میخواد خود سرود آفرینش ظرفیت تبدیل به یک فیلم رو داره

مگر اینکه پیتر جکسون بخواد داستان هایی رو انتخاب کنه و کاملا مجزا اونارو به فیلم تبدیل کنه مثل تورین تورامبار،برن و لوتین،سرود آفرینش و ملکور،مهاجرت الف ها،تقابل فئانور و ملکور،

شاهان نومه نورو....

بخصوص کتاب سیل بیشتر یک طرح داستان و تاریخچه اس هرکدوم از داستان های اون برای تبدیل به یک فیلم باید خیلی گسترده بشن هابیت رو به عنوان مثال در نظر بگیرید :پیترجکسون انواع و اقسام شاخ و برگ هارو برای ساختن فیلمی قابل قبول بهش داده ،سیل هم از این قاعده مستثنی نیست

مشکل بعدی اینه که تمام سیل حول محور یک شخصیت نیست

مثلا ارباب حلقه ها حول محور سائورون و یا فرودو بود

داستان با خیزش سائورون شروع میشد و با سقوطش به پایان میرسید در سیل هم قاعده تن ملکور محور ماجراهاست و داستان هایی که ملکور محور اوناست میتونه قابلیت برگردان سینمایی رو داشته باشه

مثل داستان تورین تورامبار،برن و لوتین، سرود افرینش،نابودی دو درخت و مهاجرت الف ها و تقابل بین فئانور و ملکور و در نهایت سقوط قلمروهای باستانی دوریات و گاندولین...

فیلم رو اگه برای شروعش سرود آفرینش رو در نظر بگیریم و شخصیت محوری هم ملکور باشه باید کارگردان برای اون پایانی رو هم در نظر بگیره

پایان داستان میتونه تعیین کنه که این فیلم چندگانه خواهد بود مسلما جدا جدا ساختن داستان ها تا حدودی ریسک کار رو بالا میبره ولی ساختن چند گانه میتونه باعث یکدستی کار بشه مثل لوتر

پیترجکسون و یا هر کارگردان دیگه ای اگه قرار باشه این 3-6 گانه رو بسازه باید ارتباط منطقی ای بین این داستان های گسترده ایجاد کنه وگرنه عملا درآوردن یک چند گانه سینمایی براساس سیل کاری فوق العاده سخته

خوب

تينگول دورف ها را مشغول ساختن جايي در زير زمين هاي منگروت براي سيلماريل كرد! (به فرمان تينگول) سيلماريل توسط زنجيري دورفي به نام ناگلاميري اويز شده بود! پس دورفها پس از پايان كارشان طمع مي كنند و تينگول توسط دورف ها كشته مي شه و دورف ها متواري ميشند! و به شرق فرار مي كنند.پس تعدادي از آن ها توسط الف ها كه خبر دار شده بودند كشته مي شوند و تعدادي هم جان سالم به در مي برند.و به ناگرود مي روند و مي گويند كه پادشاه الف ها به ما دستمزد نداد و كلاهبرداري كرد و دوستان ما را كشت !

( دورف ها هم غيرتي) ريش و مو مي كنند و به سوگ مي نشينند!از بلگاست ها كمك مي خواهند ولي بلگاست سعي مي كند آن ها را منصرف كند .پس سپاه كوتوله ها از كوهستان آبي روانه مي شود!و به بلرياندمي رود. مليان غم زده از مرگ تينگول قدرت جادويي اش را از دوريات و ريجن و نلدورت بر مي گيرد و دوريات در برابر كوتوله ها در آستانه ي شكست قرار مي گيرد.. كوتوله ها بدون كوچكترين مقاومت الف ها به داخل غار هاي منگروت رسيدند و جنگي در گرفت كه از كشته هاي دو سپاه پشته ساختند.و كوتوله ها پيروز شدند.الف ها ي اوسير ياند خبر دار شدند و برن هم با الف هاي زيادي حركت كرد و وقتي كوتوله هاي ناگرود در حال خروج از منگروت بودند با هم مواجه شدند و جنگل از صداي شيپور الف ها كر شد و كوتوله ها همه وارد جنگ شدند ولي اكثر آن ها كشته شدند و جز معدودي كه گمنام شدند!.زيرا به دليل غنائمي كه از دوريات غارت كرده بودند نتوانستند فرار كنند و در كرانه هاي گليون محصور شدند.برن ارباب ناگرود را در كشت و سيلماريل را از گردنش باز كرد.

فكر كنم از اين داستان ميشه يه فيلم فوق العاده در آورد

فكر كنم از اين داستان ميشه يه فيلم فوق العاده در آورد

درسته خیلی از داستان سیل بطور جداگانه ظرفیت تبدیل به یک فیلم رو دارن

آینو لیندالیه،نابودی دو درخت،برن و لوتین ،سقوط دوریات و گاندولین،حدیث تورین تورامبار

اجازه خانواده تالکین رو میخواد و یه تهیه کننده شجاع و نویسنده و کارگردانی ماهر و عاشق دنیای تالکین+هاوارد شور یا هانس زیمر!

یه نظر سنجی بزارید که کدوم یک از آثار دیگه تالکین بهتره که تبدیل به فیلم به شه؟

یه نظر سنجی بزارید که کدوم یک از آثار دیگه تالکین بهتره که تبدیل به فیلم به شه؟

پیشنهاداتون رو برای نظر سنجی به ناظر arven پیغام خصوصی کنید.

https://arda.ir/forum/index.php?showuser=1294

پیشنهاداتون رو برای نظر سنجی به ناظر arven پیغام خصوصی کنید.

https://arda.ir/forum...p?showuser=1294

برای اینکه این نظر سنجی رو به صورت تاپیک بذارم باید چی کار کنم.مثلا تو بخش سینمای تالکین =))

برای اینکه این نظر سنجی رو به صورت تاپیک بذارم باید چی کار کنم.مثلا تو بخش سینمای تالکین =))

هر تاپیک باید توی بخش مخصوص خودش باشه.

حالا درسته که مضمون نظر سنجی در مورد فیلم های دنیای تالکینه ولی بازم باید توی بخش نظر سنجی ها باشه.

اگه بخواین نظر سنجیتون به صورت رسمی در فروم قرار بگیره (تا در پنل کناری صفحه ی اصلی هم نمایش داده بشه)، باید پیشنهادش رو به همون ناظری که گفتم بدید وگرنه فکر کنم خودتون می تونید تاپیک نظر سنجی ای رو که می خواید در بخش نظر سنجی ایجاد کنید تا در صورت تایید، تاپیک باز بشه.

این جا هم جای این صحبت ها نیست و این پست ها مربوط به این تاپیک نیستن!

اگه سوالی دارید باید در بخش خودش (حلقه ی سرنوشت) و در تاپیک مخصوصش (مثلا پیشنهادات و انتقادات) بپرسید. :((

دوستان به غیر از مجموعه ارباب حلقه ها و هابیت فیلم دیگه ای از کتاب های تالکین نیومده؟؟

دوستان به غیر از مجموعه ارباب حلقه ها و هابیت فیلم دیگه ای از کتاب های تالکین نیومده؟؟

سلام دوست عزیز، برای دیدن فهرست تمامی فیلم ها میتونید به صفحه ی اصلی سایت مرجعه کنید

برای راحتیتون لینکش رو اینجا میزارم

https://arda.ir/category/films

چرا فیلم به معنای واقعی کلمه چند تا هست که ساخته شده ,اما اونی که منظور شما یه مجموعه منسجم هست نه. بهتون توصیه می کنم دو فیلم آماتوری و طرفداری در جستجوی گالم و تولد امید رو ببین. در ضمن چند تا انیمیشن هم هست که در دهه هفتاد وهشتاد میلادی ساخته شدند. ویه جورایی کار هایی کلاسیک هستند. انیمیشن ارباب حلقه های رالف باکشی که الهام بخش پیتر جکسون برای ساخت سه گانه ارباب حلقه ها بود . ودو انیمیشن هابیت وبازگشت پادشاه.

خب من این نقل قولی که از این دوست عزیزمون گرفتم رو میگذارم اینجا. چونکه فکر میکنم این بحثش مختص همینجا باشه :دی

رخ دادهایی که تو سیلماریلیون هستند به نظر من یه کم پراکنده هستند و صرفا جنبه معرفی داره معرفی شخصیتها . مکانها . در کل درسته که یه سیر داستانی داره اما تو همین سیر داستانیش یه سری مطالب رو به صورت پراکنده و ناتمام میتونید پیدا کنید که هر کدام از این مطالب میتونن زمینه ساز یه داستان مجزا باشن . داستان ارباب حلقه ها هم در اخر کتاب سیلماریلیون به صورت خیلی جزئی نصف صفحه وجود داره که بعدا تالکین همینو گسترش میده و شاهکار ارباب حلقه ها رو مینویسه یا مثلا فرزندان هورین که اون هم بعدا یه کتاب مجزا شد . در کل سیلماریلیون واقعا معرکس و اگه یه روزی فیلمش ساخته بشه به نظرم قسمتهاش بیشتر از یه تریلوژی باید باشه تا حق مطلب کتاب رو بتونه ادا کنه

بنظر منکه لازم هم نیست کل کتابو اقتباس کرد و تبدیل به فیلم کردش. داستان سیل اونطور که من شنیدم و خوندم داستان های مجزای زیادی رو داره یعنی از داستان آفرینش گرفته تا ماجرای حلقه ها و بنظرم میشه 2 جور از این رمان فیلم ساخت

1) جکسون میتونه اولش رو مثل یه مقدمه توضیح بده همونطور که واسه ارباب حلقه ها انجام دادش ، یعنی میتونه وقتی که بسم الله فیلم شروع میشه یه راوی بیاد در مورد ارو و آفرینش توضیح بده و جکسون بعد بره سراغ داستان هایی خوبی که پتانسیل تبدیل شدن به فیلم رو دارند.

2) کسی فیلم اطلس ابر واچوفسکی هارو دیده یا نه ؟! احتمالا فارازون دیده باشه :دی هر چند که فیلم آنچنان تحویل نگرفته شد ولی بنظرم یک شاهکار بودش حالا بگذیرم جکسون یا هر کارگردانی میتونه داستان های رمان سیل رو بصورت همین فیلم اطلس ابر واچوفسکی ها تو فیلم بیان کنه و میشه ازش یه سه گانه ساخت . هر چند که احتمال این نوع سبک خیلی کمه چونکه نیازمند دقت زیادیه و همچنین فکر نکنم زیاد به سیستم دنیای تالکین بخوره .

البته سیلماریلیون با اون گستردگی اش نمیشه مثل اطلس ابری فیلمی با چند داستان در هم تنیده باشه واقعا در کنار هم اوردن داستان های مختلف واقعا سخته

همین حدیث افرینش و دور درخت و تعقیب ملکور میتونه بخوبی موضوع فیلم اول باشه

واقعا تصور سیلماریلیون در یک سه گانه بعیده

در مورد نریشن ابتدایی موافقم ولی اینقدر داستانهای جذاب و بزرگ داره سیل که حیفه که بصورت فیلمی منسجم باشه و خیلی از فصولش اجبارا حذف شه

ولی ای کاش میشد استاد تصویر ریدلی اسکات یا رابرت زمه کیس میتونستن با موسیقی هانس زیمر مجموعه فیلمی از سیلماریلیون میساختن

ولی حیف که این آرزوی فیلم شدن سیلماریلیون رو باید دیگه فراموش بکنیم ... چونکه جکسون تحریفی که تو هابیت انجام داده (که البته به نفع فیلمش هم هست) رو فکر نکنم دیگه کریستوفر تالکین حتی بمیره هم حق فروش رو بهش بده :-)

این تبلیغ ارجینال نیست ترکیبی از تیکه های از فیلمی های مختلف فانتزیه

ترکیبی از اراگون،بازی تاج و تخت فصل سوم(داریوناهاریس)،فناناپذیران (با بازی لوک ایوانز)،شاهزاده پارسی ، هابیت قسمت اول،بیوولف و لوتره

فیلمای دیگه رو(انیمیشن و ...) از کجا میشه دانلود کرد؟

فیلمای دیگه رو(انیمیشن و ...) از کجا میشه دانلود کرد؟

سلام خانم بلادونا

انیمیشن ارباب حلقه های رالف باکشی رو یه زمانی موسسه تصویر دنیای هنر داده بود بیرون .فکر نمی کنم الان بتونید پیدا کنید. اما شاید توی ویدیو کلوپ های معتبر بگردید می تونید پیدا کنید. اما بقیه فیلم ها وانیمیشن ها ,من خودم در جستجوی گالوم رو از یوتیوب دانلود کردم.فیلم تولد امید رو هم از یکی از دوستام که توی کار فروش و پخش فیلمه گرفتم. انیمیشن هابیت و بازگشت پادشاه رو هم می تونید از سایت ایران فیلم دانلود کنید.

البته سیلماریلیون با اون گستردگی اش نمیشه مثل اطلس ابری فیلمی با چند داستان در هم تنیده باشه واقعا در کنار هم اوردن داستان های مختلف واقعا سخته

همین حدیث افرینش و دور درخت و تعقیب ملکور میتونه بخوبی موضوع فیلم اول باشه

واقعا تصور سیلماریلیون در یک سه گانه بعیده

در مورد نریشن ابتدایی موافقم ولی اینقدر داستانهای جذاب و بزرگ داره سیل که حیفه که بصورت فیلمی منسجم باشه و خیلی از فصولش اجبارا حذف شه

ولی ای کاش میشد استاد تصویر ریدلی اسکات یا رابرت زمه کیس میتونستن با موسیقی هانس زیمر مجموعه فیلمی از سیلماریلیون میساختن

این تبلیغ ارجینال نیست ترکیبی از تیکه های از فیلمی های مختلف فانتزیه

ترکیبی از اراگون،بازی تاج و تخت فصل سوم(داریوناهاریس)،فناناپذیران (با بازی لوک ایوانز)،شاهزاده پارسی ، هابیت قسمت اول،بیوولف و لوتره

امین جان با نظرت کاملا موافقم به نظرم باید یه مجموعه با داستانهای مجزا ساخته بشه که در عین حالی که مجزا هستند یه نقطه اشتراک هم داشته باشن . خود من چندبار قسمتهای مهاجرت و انشقاق الف ها رو خواندم تا متوجه داستان شدم چون یه جورایی ادم سردرگم میشه . نولدوها . سینداها .فالماها ........ و کلی اسامی دیگه از جمله اسامی مکانها واقعا برای اولین بار ادم رو سردرگم میکنه حالا حساب کنید بخوان فیلم اینو بسازن برای متوجه شدن مخاطبان باید کلی کار کنن و کلی توضیح بدن که کار سختیه . همین مهاجرت الفها خودش به تنهایی میتونه یه تریلوژی باشه . جنگهای پی در پی با ملکور و به اسارت گرفتن ملکور و ازاد شدنش و همدستی با انگولیانت و خراب کردن دو درخت این هم یه مجموعه دیگه میشه .به نظرم برای سیلماریلیون باید 3تا تریلوژی بسازن

تنها بخش دوران اول(و قبلش) قابل فیلم شدنه بخش دوران دوم اصلا امکانش نیست، اینهمه شاه و نزدیک 4000 سال رو نمیشه توی یه فیلم نشون داد. اطلاعات داستانی خیلی خیلی کمه و تقریبا غیر از داستان سقوط نومه نور و داستان آلداریون و ارندیس هیچی ازش نیست.

دوران اول هم حداقل 4 تا فیلم میخواد، مثلا میشه اینجوری تقسیمش کرد:

1-آینولینداله، جنگ اول والار با ملکور، ماجرای فانوسها و ویرانی جزیره آلمارن، کوچ والار به والینور، کوچ الفها، جنگ دوم والار با ملکور و اسارتش، آزادی ملکور و بذر نفاق بین نولدور، رو شدن دستش و تبعید فئانور، بازگشت ملکور و اونگولیات و ماجرای دو درخت و کشتن فینوه، شورش فئانور، خویشاوند کشی، تقدیر ماندوس، کشتی سوزان در لوسگار، گذر از هلکاراکسه، جنگ مریت نوین گیلیات، نخستین طلوع خورشید

2- داگور آگلارب، داگور براگولاخ، داستان برن و لوتین

3- نیرنایت آرنوییدیاد، داستان تورین تورامبار

4- ویرانی دوریات، داستان تور، سقوط گوندولین، سفر ائارندیل، جنگ خشم

همونطور که میبینید موارد خیلی زیاده. شاید همون شماره 1 رو بشه یه سه گانه کرد! البته من همین رو بیشتر دوست دارم، تا کوچ الفها به صورت پرولوگ باشه و بعدش فیلم اصلی شروع بشه.

از طرفی دوست داریم این فیلم که بی شک عظیم ترین فیلم تاریخ میشه ساخته بشه اما از طرفی میدونم که هر چقدر هم که خوب باشه باز به کتاب نمیرسه و در مواردی خاطره خوبش رو خراب میکنه.

درسته خیلی از داستان سیل بطور جداگانه ظرفیت تبدیل به یک فیلم رو دارن

آینو لیندالیه،نابودی دو درخت،برن و لوتین ،سقوط دوریات و گاندولین،حدیث تورین تورامبار

اجازه خانواده تالکین رو میخواد و یه تهیه کننده شجاع و نویسنده و کارگردانی ماهر و عاشق دنیای تالکین+هاوارد شور یا هانس زیمر!

منظورت کارگردانی پیتر جکسونه دیگهونویسندگی خود استاد تالکینه

ولی یک سوال چه ربطی به اجازه ی خانواده ی تالکین داره؟!!

منظورت کارگردانی پیتر جکسونه دیگه :-)ونویسندگی خود استاد تالکینه

ولی یک سوال چه ربطی به اجازه ی خانواده ی تالکین داره؟!!

خب برای اقتباس از یک کتاب اجازه نویسنده یا وراث آن لازمه

نه منظورم نویسندگی فیلمنامه بود که خود پیترجکسون گزینه ی خوبیه

راستش به نظرم اگه قراره اقتباسی از سیلماریلیون ساخته بشه بهتره کارگردانی به جز پیترجکسون کارگردان باشه تا تنوع و نشاط رو به کار اضافه کنه(مثل دل تورو،کوارن،رابرت زمه کیس یا استاد ریدلی اسکات)

شاید بهتر باشه پیترجکسون هم مثل جرج لوکاس در جنگ های ستاره ای همون کار فیلمنامه و تهیه کنندگی رو بر عهده بگیره

می گم بچه ها احتمال داره فرزندان هورین و سیلماریلیون و تام بامبادیلم فیلم کنن ؟ چیزی خوندین دربارشون ؟

می گم بچه ها احتمال داره فرزندان هورین و سیلماریلیون و تام بامبادیلم فیلم کنن ؟ چیزی خوندین دربارشون ؟

تام بامبادیل رو که بعید می دونم فیلم بشه، چون داستان چندانی برای فیلم شدن نداره.

در مورد بقیه داستان ها و کتاب ها هم بهتره به این تاپیک مراجعه کنید:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1036

بچه ها من میخوام کتاب لوتر ، سیل ، و... بخونم ، از کجا بیارم ؟ بعدشم لوترو فیلم کردن ؟

بچه ها من میخوام کتاب لوتر ، سیل ، و... بخونم ، از کجا بیارم ؟ بعدشم لوترو فیلم کردن ؟

:-) :-) :-)

خب برای اقتباس از یک کتاب اجازه نویسنده یا وراث آن لازمه

نه منظورم نویسندگی فیلمنامه بود که خود پیترجکسون گزینه ی خوبیه

راستش به نظرم اگه قراره اقتباسی از سیلماریلیون ساخته بشه بهتره کارگردانی به جز پیترجکسون کارگردان باشه تا تنوع و نشاط رو به کار اضافه کنه(مثل دل تورو،کوارن،رابرت زمه کیس یا استاد ریدلی اسکات)

شاید بهتر باشه پیترجکسون هم مثل جرج لوکاس در جنگ های ستاره ای همون کار فیلمنامه و تهیه کنندگی رو بر عهده بگیره

با دل تورو و کوارن که بشدت باهات موافقم ... فکر کن کوارن بیاد و سیلماریلیون رو با اون شات های طولانی و بدون کاتش نشون بده ... چه فیلمی بشه این فیلم ...

ولی در مورد رابرت زمه کیس و ریدلی اسکات باهات مخالفم ... رابرت زمه کیس که گند میزنه تو فیلم های پرهزینه ... شاید درست باشه که تو فیلم های درام و جنایی خیلی خوب کار میکنه ولی تو فیلم های علمی تخیلی و یا فانتزی گند میزنه به کل اثر ... ریدلی اسکات هم اینروزا داره درجا میزنه ... بعضی فیلم هاش واقعا عالی در میاد و بعضی هاش هم افتضاحه ... تو فیلم موسی هم کریستین بل رو آورده نقش موسی رو بازی کنه که اصلا هم بهش نمیاد ... نه گریم داره و نه چیز دیگه ای ...

عه خب مگه چیه ؟ ! سوال دارم دیگه ... هموتن هی میگین لوتر اینجوری ، سیل اونجوری ... خب منم می خوام بخونم دیگه

عه خب مگه چیه ؟ ! سوال دارم دیگه ... هموتن هی میگین لوتر اینجوری ، سیل اونجوری ... خب منم می خوام بخونم دیگه

لوتر همون ارباب حلقه هاست آبجی ... ارباب حلقه ها هم یکدهه قبل ساخته شد و رفت رکورد جوایز اسکار رو هم شکوند :دی

لوتر همون ارباب حلقه هاست آبجی ... ارباب حلقه ها هم یکدهه قبل ساخته شد و رفت رکورد جوایز اسکار رو هم شکوند :دی

ها ؟! عه وآآ خب چیه

خجالت کشیدم عاغا :) :-) :-) :-) @-) چه میدونم خب !

خب سیل چی ؟ مسخره نکن

ها ؟! عه وآآ خب چیه

خب سیل چی ؟ مسخره نکن

شرمنده :دی

سیل نه ، هنوز ساخته نشده @-)

ها ؟! عه وآآ خب چیه

خب سیل چی ؟ مسخره نکن

سیل که در اصل همون کتاب سیلماریلیون باشه هنوز فیلم نشده و در واقع اصلا کریستوفر تالکین وارث جی.آر.آر تالکین اجازه ی ساخت فیلمش رو نداده!

باری تهیه ی کتاب ها هم می تونید از نمایندگی های روزنه یا فروشگاه های اینترنتی استفاده کنید! به طور مفصل به این موارد توی تاپیک های دیگه پرداخته شده. کافیه بگردید!

ها ؟! عه وآآ خب چیه

خب سیل چی ؟ مسخره نکن

سلام

بانو گیلدور لوتر (lotr) در واقع مخفف lord of the rings هست . البته در میان علاقه مندان وهواداران فیلم در کشور های خارجی اصطلاحاتی چون Fotr که مخفف فیلم اول هست یا TTT و Rotk که به ترتیب به قسمت دوم وسوم اطلاق می شود نیز وجود دارد . که در میان هواداران ایرانی ( یا در واقع اعضای سایت خودمون ) کمی ناشناخته هست.

سیل هم که همون سیلماریلیون هست. ولی خداییش سیلماریلیون یه جورایی کتاب مقدس دنیای تالکین هست. اگر بخواند ازش فیلم بسازند که احتمالش زیر یک درصد هست. باید خیلی دقت به خرج بدند وجنبه امانت داری در انتقال داستان از قالب ادبیات به قالب تصویر وسینما رو رعایت کنند.

با این تعصب طرفداران کتاب ها ، ساخته نشه بهتره! چون بعد ساخته شدنش یک راست قضاوت و حکم میکنن بر اساس سلیقشون و آخر هم به این نتیجه میرسن که ای کاش ساخته نمیشد! همون بلایی رو سر فیلمای سیل یا هورین میارن که با قضاوتاشون سر لوتر و هابیت آوردن...

با این تعصب طرفداران کتاب ها ، ساخته نشه بهتره! چون بعد ساخته شدنش یک راست قضاوت و حکم میکنن بر اساس سلیقشون و آخر هم به این نتیجه میرسن که ای کاش ساخته نمیشد! همون بلایی رو سر فیلمای سیل یا هورین میارن که با قضاوتاشون سر لوتر و هابیت آوردن...

شما جزو این طرفداران نیستین؟؟؟ :))

شما جزو این طرفداران نیستین؟؟؟ :))

طرفدار تعصبی کتاب نیستم و قبول دارم هر کسی در مقام کارگردان یه برداشتی از کتاب داره! و اینکه ادبیات و سینما خیلی با هم فرق دارن و نمیشه کپی از هم باشن. به شخصه عاشق تک تک لحظات کتابم و اگر روزی خواستم انیمیشنی از هابیت بسازم تصوارات و دخل و تصرفات خودمو خواهم داشت :(

حالا شما جزو طرفداران تعصبی کتاب هستید؟؟

طرفدار تعصبی کتاب نیستم و قبول دارم هر کسی در مقام کارگردان یه برداشتی از کتاب داره! و اینکه ادبیات و سینما خیلی با هم فرق دارن و نمیشه کپی از هم باشن. به شخصه عاشق تک تک لحظات کتابم و اگر روزی خواستم انیمیشنی از هابیت بسازم تصوارات و دخل و تصرفات خودمو خواهم داشت :))

حالا شما جزو طرفداران تعصبی کتاب هستید؟؟

بله بشدت! و از تحریف مزخرفی که پیتر توی هابیت اعمال کرده خیلی عصبی ام!

حالا هر دلیلی ام پاش بذاره من یکی قانع نمیشم.

بله بشدت! و از تحریف مزخرفی که پیتر توی هابیت اعمال کرده خیلی عصبی ام!

حالا هر دلیلی ام پاش بذاره من یکی قانع نمیشم.

دیدید؟! واسه همینه میگم بنده ی خدا جکسون یا شخص دیگری اقتباس نکنه از تالکین! و بذاره طرفداران تعصبیش با متن کتاب لذت ببرند... و امیدوارم این طرفداران از متن کتاب فقط قوانین و جز جزئ داستان رو حفظ نکنن بلکه به مفهوم کلیش برسن که در فیلمها هم موجوده...

به نظر من فرزندان هورین اگه فیلم بشه عالی میشه :)) مخصوصا اینکه از کودکی تا برزگی و نبرد و ارکا و الفا و... نشون میده خیلی خوب در میاد ، اورکا قبلا ساخته شدن ، همینطور الفا ، پس به تصویر کشیدن دوبارشون کار سختی نخواهد بود .

من که مشتاق دیدنش هستم مخصوصا ماجرای تورین تورامبار

سیل خیلی سخت تر خواهد بود ، به تصویر کشیدن خدایان کار سختیه ، البته احتمالا اونارو در حد گالادریل و کله بورن درست کنن ، هان ؟ و اینکه فیلم به صورت یه پارچه باید تصاویر سنگین و سقیل الهه ها و خدایان و دشمنان عظیمی رو به تصویر بکشه .

البته امید وارم کسی به جز پیتر جیم به فکر درست کردنشون نیفته ، من که فقط به کار خودش برا آردا اطمینان دارم .

نه مخالفم. اگه فیلم درست ساخته بشه یقینا همه رو راضی میکنه! طرفدارا و از جمله ما نمیگیم که هیچ دخل و تصرفی نشه بلکه میگیم باید روح داستان پا بر جا بمونه. طرف فیلمو میبینه سیر داستان و وقایعش اونو یاد رمان و یه اقتباس پای بند بندازه نه یه اثر کاملا جدید! قضاوتها هم خب: هر کسی حق داره که سلیقه ش رو بیان کنه. همه ش تعریف و تمجید که فقط در خور خداونده! نقد کار طرفداراست و گرنه غیر طرفدارا که یه بار میبینن و فراموشش میکنن.

هرکسی تصور خودش رو از کتاب داره ! خب شاید تصور تورین عزیز همینی بود که تو فیلم دیدیم که انقدر خوشش اومده :)) من خودمم از فیلم هابیت راضی هستم ولی حرفم اینه که از این بهتر میتونست باشه ! در حد لوتر البته در نوع خود ! ولی من مطمئن هستم با اومدن قسمت سوم و نگاه کردن هر سه قسمت عاشقش میشیم ! من که هر روز داره بیشتر از این فیلم خوشم میاد :(

تو سایت تابناک خوندم که احتمالا پیتر جکسون بعد از هابیت میره سراغ سیلماریلیون و یک سه گانه یا پنجگانه از این کتابو فیلم میکنه. حالا دقیقا نمیدونم تابناک این خبرو از کجا آورده!

اینم لینک خبر:

http://www.tabnak.ir/fa/news/389255/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF

به نظر من اگه بتونن ازفرزندان هورین یه چهارگانه یا بیشتر بسازند خیلی فیلم خوبی ازآب درمیاد هرچند طولانی میشه ولی فیلم ماندگاری در سینمای جهان میشه.

آقا اگه قرار باشه نسخه ی سینمایی داستان برن و لوتین ساخته بشه، پیشنهادتون برای بازیگرا کیا هستن؟

برای داستان تورین چطور؟

من نظرم رو میگم:

برن: اریک بنا

لوتین: اون دختره که تو فیلم "هانا" بازی کرده و یا جنیفر کانلی

اما برای تورین: نمیدونم ... واقعا نمیدونم ...

خیلی دلم می خواست فرزندان هورین هم فیلم بشه هر چند فقط یه دونه فیلم!

آقا اگه قرار باشه نسخه ی سینمایی داستان برن و لوتین ساخته بشه، پیشنهادتون برای بازیگرا کیا هستن؟

برای داستان تورین چطور؟

من نظرم رو میگم:

برن: اریک بنا

لوتین: اون دختره که تو فیلم "هانا" بازی کرده و یا جنیفر کانلی

اما برای تورین: نمیدونم ... واقعا نمیدونم ...

اریک بانا؟به نظرم خوبه(البته عالی نیس!).در مورد لوتین هم کایرا نایتلی خیلی به تصورم از لوتین تو ذهنم شبیه.البته این نظر بنده اس.درباره تورین هم شاید کریستین بیل گزینه خوبی باشه.البته سنش یه خورده بالاس

اریک بانا؟به نظرم خوبه(البته عالی نیس!).در مورد لوتین هم کایرا نایتلی خیلی به تصورم از لوتین تو ذهنم شبیه.البته این نظر بنده اس.درباره تورین هم شاید کریستین بیل گزینه خوبی باشه.البته سنش یه خورده بالاس

کایرا نایتلی هم خوبه. ولی چون همش با فیلم آرتور تو ذهنم مونده، قیافه ش یه کم جنگنده به نظر میاد. لوتین یه کم قیافه ش معصومیت داشته باشه بهتر نیست؟

کایرا نایتلی هم خوبه. ولی چون همش با فیلم آرتور تو ذهنم مونده، قیافه ش یه کم جنگنده به نظر میاد. لوتین یه کم قیافه ش معصومیت داشته باشه بهتر نیست؟

تالکین آرون رو به لوتین تشبیه کرده:«چنین شد که چشم فرودو به بانویی افتاد که فانیان اندکی تاکنون او را دیده‌اند. آرون، دختر الروند که می‌گفتند بدیل لوتین است که دوباره پا به جهان گذاشته. و او را آندومیل صدا می‌زدند، زیرا ستاره شامگاه مردمش بود.» ، به نظرتون لیو تایلر چقدر شبیه کایرا ناتالیه؟ :|

شاید چهره ی جنیفر کانلی به شخصیت و ذات معصوم لوتین نزدیک تر باشه.ولی اون بخش هایی که با سائرون مبارزه میکنه بهتره یه خورده خصلت جنگجویی هم داشته باشه.شاید!

تالکین آرون رو به لوتین تشبیه کرده:«چنین شد که چشم فرودو به بانویی افتاد که فانیان اندکی تاکنون او را دیده‌اند. آرون، دختر الروند که می‌گفتند بدیل لوتین است که دوباره پا به جهان گذاشته. و او را آندومیل صدا می‌زدند، زیرا ستاره شامگاه مردمش بود.» ، به نظرتون لیو تایلر چقدر شبیه کایرا ناتالیه؟ :|

لیو تایلر که کلا اشتباه بود به نظر من.واقعا چیز خاصی تو بازیش نیست.مخصوصا تو هالک که افتضاح بود:|

از لحاظ چهر ام زیاد شبیه نایتلی نیست:|

لیو تایلر که کلا اشتباه بود به نظر من.واقعا چیز خاصی تو بازیش نیست.مخصوصا تو هالک که افتضاح بود :|

از لحاظ چهر ام زیاد شبیه نایتلی نیست :|

کاریه که شده :| من ترجیح میدم بازیگری که انتخاب میشه متفاوت تر ازکایرا ناتلی باشه، به هرحال لوتین زیباترین فرزندان ایلووتاره و جایگاه خاصی توی داستان داره. ناتلی اصلا با تصورات من از لوتین سازگار نیست.

کیرا نایتلی خوبه ولی به نظرم ناتالی پورتمن خوب باشه تازه گوش هاش هم مثل الفهاست:دی

ولی برای برن اریک بانا خوبه ولی فک نکنم زیاد جالب در بیاد.فک کنم مت دیمون با یکم گریم باشه خوبه.

کیرا نایتلی خوبه ولی به نظرم ناتالی پورتمن خوب باشه تازه گوش هاش هم مثل الفهاست:دی

ولی برای برن اریک بانا خوبه ولی فک نکنم زیاد جالب در بیاد.فک کنم مت دیمون با یکم گریم باشه خوبه.

ناتالی پورتمن به الف ها شبیه تره تا ناتلی، واقعا به مورد خوبی اشاره کردی. مت دیمون شاید برای تور مناسب تر باشه.

پ.ن: تا کجا رفتیم! هنوز خبری نشده داریم بازیگر انخاب میکنیم :| اینطور که کریستوفر تالکین سفت و سخت پای ساخته نشدن فیلم سیل وایساده شاید این آرزو رو با خودمون به اون دنیا ببریم :| (البته دور از جون شما)

راس میگین. ناتالی پورتمن از نطر من اوکیه. ولی مت دیمون یه کم قیافه ش امروزی نیست؟ مثلا ویگو مورنتسن یه ته قیافه ی باستانی داشت و آراگورن قشنگ به چهره ش مینشست. حالا فعلا برای برن به یه نتیجه ای برسیم. تا بعد یه فکری در مورد تورین میکنیم. زود باشین، کریستوفر منتظر تلفن منه ها! :|

ای کاش ارباب حلقه ها رو به جای اینکه سه قسمت سینمایی کنن یک سریال صد قسمتی می کردن

همینطور هابیت رو یک سریال پنجاه چهل قسمتی می کردن اه

آخه چرا داستانای به این قشنگی رو اینقدر خلاصه می کنن

ای کاش ارباب حلقه ها رو به جای اینکه سه قسمت سینمایی کنن یک سریال صد قسمتی می کردن

همینطور هابیت رو یک سریال پنجاه چهل قسمتی می کردن اه

آخه چرا داستانای به این قشنگی رو اینقدر خلاصه می کنن

ارباب حلقه ها پتانسیلش رو خدایی داشت.ولی یه سریال نمیتونه مثل یه اثر سینمایی موفق باشه و خوب از اب در بیاد.همه قبول داریم ارباب حلقه ها با تمام زیبایی که داره خیلی از قسمت های خوبش حذف شده مثلا تام بامبادیل!

ولی در مورد هابیت به نظرم خوب داستانو تو فیلم میبینیم!

ارباب حلقه ها پتانسیلش رو خدایی داشت.ولی یه سریال نمیتونه مثل یه اثر سینمایی موفق باشه و خوب از اب در بیاد.همه قبول داریم ارباب حلقه ها با تمام زیبایی که داره خیلی از قسمت های خوبش حذف شده مثلا تام بامبادیل!

ولی در مورد هابیت به نظرم خوب داستانو تو فیلم میبینیم!

با عرض اجازت

دوستان بهتر است یک سریال انیمیشنی از سیلماریلیون درست شود که از این لحاظ پتانسیل بیشتری نیز دارد.

با عرض اجازت

دوستان بهتر است یک سریال انیمیشنی از سیلماریلیون درست شود که از این لحاظ پتانسیل بیشتری نیز دارد.

اره منم موافقم سیلماریلیون خیلی سخت میشه یه اثر سینمایی!ولی یه سریال خوب و پر مخاطب و محبوب رو میشه ازش دراورد.

اگر سریالش کنن کمترین منفعتش اینه که آثار استاد مخاطبانش چند برابر میشه. و ای کاش این کارو بکنن.

خیلی دوست دارم برن رو خواکین فیونیکس بازی کنه و نقش لوثین رو هم به امیلی کلارک ، بازیگر نقش دنیریس در سریال بازی تاج و تخت ، بدن .

خیلی دوست دارم برن رو خواکین فیونیکس بازی کنه و نقش لوثین رو هم به امیلی کلارک ، بازیگر نقش دنیریس در سریال بازی تاج و تخت ، بدن .

واکین(ما میگیم واکین:دی)فینیکس که عاشقشم.به خصوص درHerوmaster و همچنین گلادیاتور که اصن...ولی به برن نمیخوره. جکسون واسه اینجو نقشها معمولا بازیگر های کمتر شناخته شده رو در نظر میگره

اگر سریالش کنن کمترین منفعتش اینه که آثار استاد مخاطبانش چند برابر میشه. و ای کاش این کارو بکنن.

با عرض اجازت

حالا فکرش را بکنید این انیمیشن (سیلماریلیون داستان سیلماریل ها) را دوبله کنند و در تلویزیون خودمان هم پخش شود و هر روز منتظر قسمت بعد آن باشیم.

سریال یه خوبی هایی داره ولی یادمون نره هیچوقت اسپانسرا، پولی رو که پای فیلم های سینمایی بزرگ میریزن، برای ساخت سریال خرج نمی کنند.... حالا براتون قابل قبوله اگه صحنه های حماسی و وقایع بزرگ و باشکوه سیل که شایسته ی بهترین و بزرگترین کارهای گرافیکی و جلوه های ویژه ی تاریخ سینما است، اینطوری توی یه سریال حیف و میل بشن...؟ من که شخصا یه سه گانه ی فوق العاده و عظیم از فرزندان هورین رو به یه سریال تلویزیونی از کل سیل، ترجیح میدم...

من با آقای فلاگوند موافقم.

چرا خرج نمی کنند؟!همین سریال فوق العاده پر مخاطبgame of thronesبدون بودجه ی هنگفت قابل ساخت بود؟!به نظر من اگه به این نتیجه برسیم که سریال بهتر از فیلم جواب میده باید سریالو بسازیم.هر سیزن میتونه یکی از داستان ها باشه.بدون عجله و فشرده سازی داستان!

البته شخصا ترجیح میدم انیمیشن نباشه:)

جالبه که هیچ کس آکلابت رو یادش نیست.این استان خیلی بیشتر از سیلماریلیون برای ساخت فیلم مناسبه:D

من با آقای فلاگوند موافقم.

چرا خرج نمی کنند؟!همین سریال فوق العاده پر مخاطبgame of thronesبدون بودجه ی هنگفت قابل ساخت بود؟!به نظر من اگه به این نتیجه برسیم که سریال بهتر از فیلم جواب میده باید سریالو بسازیم.هر سیزن میتونه یکی از داستان ها باشه.بدون عجله و فشرده سازی داستان!

البته شخصا ترجیح میدم انیمیشن نباشه :)

به نظرم هرچفدر هم که شرایط مناسب باشه برای سریال، اما باز هم ساخت یه فیلم توی سینما خیلی بهتر میتونه باشه ! الان همین سریال بازی تاج و تخت که اشاره کردین، فصل اولش بودجه ای نزدیک به 60 میلیون دلار داشت و این مقدار برای فصل های بعدی افزایش پیدا کرد، که این یه مقدار قابل قبولی بود برای یه سریال . اما باز با این حال بازم صحنه های نبرد و جنگ به اون شدت بهشون پرداخته نمیشد... البته به استثنای فصل چهارمش که واقعا نبردها رو خیلی خوب بهشون پرداختن. مورد دیگه ای هم که بود داستان این مجموعه بود که با توجه به فراوانی زیاد شخصیت های اصلیش و حجم زیاد داستان ساخت یه فیلم تقریبا ازش غیر ممکن بود و بیشتر مناسب یه سریال بود ... با تمام اینها باز هم خود طرفدارای اصلیش ایراداتی رو میگیرین از سریال...

خلاصه اینکه به نظرم از اونجایی که ساخت سریال تغییرات بیشتری رو طلب میکنه؛ ساخت یک فیلم میتونه بهتر باشه ! تصور ساخت فیلم از سیلماریلیون خیلی سخته و فرزندان هورین بازم یکم راحتر از اونه. البته فعلا هم که گویا حق این اثار در اختیار کریستوفر تالکینه...

خب این که مشخصه.ما کل زندگی خودمونم وقف این موضوع کنیم باز آخر سر کمپانی های هالیوودی و وکلای خانواده تالکین تصمیم میگیرن:D

اگه از حیث تعدد شخصیت ها و حجم داستان نگاه کنیم که سیل رقیب نداره!شما مطمئن باشید اگه کار رو به کارگردان کاردانی بسپرن(الان اینجا یه آرایه ای استفاده شده،خودم نمی دونم چیه دقیقا:دی)کمپانی های فیلمسازی هم میتونند با خیال راحت تری بودجه اختصاص بدن.مشخصه که هیچ اثری بی ایراد نیس.همین ارباب حلقه ها هم به نظر من ایرادات زیادی داره.این چیز اجتناب ناپذیریه.

من فقط امیدوارم تا وقتی از موفقیت اقتباس ها مطمئن نشدن دست به اقدامی نزنن:)

با عرض اجازت

بنده برای این می گویم که انیمیشن چون می ترسم با سریال حق آن ادا نشود.حالا هر چه قدر که بودجه اش زیاد باشد.

واکین(ما میگیم واکین:دی)فینیکس که عاشقشم.به خصوص درHerوmaster و همچنین گلادیاتور که اصن...ولی به برن نمیخوره. جکسون واسه اینجو نقشها معمولا بازیگر های کمتر شناخته شده رو در نظر میگره

خب پس باید به دنبال بازیگران نسبتا ناشناخته برویم :دی

برای بازیگر نقش لوثین به نظرم بازیگر هندی تبار یعنی کاترینا کایف مناسب باشه . (قربون سانسور کردن های خودم برم :دی)

و برای بازیگر نقش برن هم به نظرم جود لاو هم گزینه ی خیلی خوبی باشه و یا همینطور جیم کاویزل.

خب پس باید به دنبال بازیگران نسبتا ناشناخته برویم :دی

برای بازیگر نقش لوثین به نظرم بازیگر هندی تبار یعنی کاترینا کایف مناسب باشه . (قربون سانسور کردن های خودم برم :دی)

و برای بازیگر نقش برن هم به نظرم جود لاو هم گزینه ی خیلی خوبی باشه و یا همینطور جیم کاویزل.

این خانومه چقد خوشگله:دی

البته این دو نفری که شما گفتید زیاد هم غیر سوپر استار(!) نیستن.جود لاو رو که در هوش مصنوعی خیلی باهاش حال کردم.کاویزل هم اونیه که تو مصائب مسیح بازی کرده آره؟!منظورم این بود که مثلا کمتر کسی(حداقل تو ایران!)قبل از لوتر، الایجا وود یا اورلاندو بلوم رو می شناخت.البته سرایان و کیت بلانشت همون موقع هم معروف بودن.به هر حال سن و سالی ازشون گذشته بود!

ولی در کل جود لاو به نظرم مناسبه:)

البته یه ته ریش داشته باشه "برنی تر"میشه:دی

یه آمار جالب از موفق ترین نویسندگان در باکس آفیس

نویسندگان بسیاری هستند که از روی کتابهاشون فیلم ساخته شده اما اونایی که جزو پرفروش ترین ها شدن به ترتیب زیر هستند

سری فیلمهای ارباب حلقه ها و هابیت روی هم تاکنون 3.37 میلیارد پوند (تقریبا 5.42 میلیارد دلار آمریکا) فروش داشته که تالکین را در رده سوم موفق ترین نویسندگان باکس آفیس قرار داده . تنها جی کی رولینگ با سری هری پاتر (4.6 میلیارد پوند) و ایان فلمینگ با سری فیلمهای باند(11.1 میلیارد پوند) موفق تر هستند.

1f5f6558caf8f99a3fc807a31e5f8639d9846c47.jpg

https://uk.yahoo.com/movies/whos-the-most-successful-author-at-the-box-office-97815942411.html

این یه مصاحبه جالب از جی ار ار تالکین هست در مورد اینکه فیلم هایی از روی کتاباش ساخته بشه یا نه و این که ایده هابیت چطوری به ذهنش رسید دقیقا مثل اول کتاب هابیت این طوری روی یه تیکه کاغذ امتحانی خالی شروع شد :

یاد اون تاگلاین تو اولین تریلر هابیت سفری غیر منتظره افتادم که این بود:

از کوچک ترین آغازها بزرگ ترین افسانه ها میاد...

http://www.tolkienso...lm-the-odyssey/

به علاوه بزرگترین مشکل کریستوفر تالکین با پیتر جکسون سر اینه که کریستوفر تالکین گفته پیتر جکسون ارباب حلقه ها رو طوری ساخته که انگار واسه یه سری نوجوان و جوون 15 تا 25 سال هست!!!

http://workbench.cad...s-peter-jackson

چند مدت پیش خبرهایی هم رسیده بود که اگه تو پروژه سیلماریلیون مستقیما باشه و نظارت داشته باشه شاید حق امتیز کتابو بده که دیگه خبری نشد.

سیلماریلیون رو اگه بتونن سریال بسازن واقعا جالب می شه ولی واقعا از روی کتاب ها سریال اقتباسی معمولا خیلی با داستان فرق می کنه مثل سریالی که از سه گانه ی سه پایه های جان کریستوفر ساختن که عملا از آخرای سیزن یک دیگه هیچ ربطی به کتاب نداشت.

و البته فکر کنم اگه بخوان بازن باید فقط یه کشورو بیارن توش بازی کنه :|

دوستان خبر هایی درباره ی ساخت انیمیشن ارباب حلقه ها توسط پیتر جسکون در سال 2019 شنیدم . کسی اطلاعاتی درباره ی جزییات و درست بودن این خبر داره ؟

سلام . سیلما پروژه ی خیلی عظیمی هست که فقط یک سریال چند فصلی شاید بتونه حق اونو ادا کنه وگرنه  فیلم چند گانه که احتمالا یه فیلم آبکی خواهد بود.به نظر من کار بعدی درمورد تالکین در مورد ویچ کینگ و گونداباد و دوران دوم خواهد بود .داستان تورین هم شایدچون  داستان فرزندان هورین هم با زبان ساده ای گفته شده و تبدیلش به فیلم نامه زحمت زیادی نداره ولی سیلما احتمالش خیلی کمه

حتي اگر هم در آينده تصميم به ساخت گرفته بشه خيلي بايد راوي درش صحبت كنه، مخصوصا اول فيلم، به خاطر اوايل داستان، خلقت آردا و اينكه والا كى بودن و ملكور چطور ملكور شد، حتى كمي هم در طول فيلم راوي نياز خواهد بود.

بنظر من بیان یه شخصیت از کتاب بیرون بیارن و همونو فیلمشو بسازن خیلی بهتر و مناسب تره.. تقریبا همین اسپین آف منظورمه !

مثلا زندگی فلان فردِ داخل کتاب رو باز کنن ماجراشو و یه فیلمه جالب ازش بسازن..البته بر طبق کتاب نه همینجوری الکی !

به نظر من امکانش کم هست. به دلیل 1- اول داستان خلقت رو چیزی جز تخیل انسان نمیتونه تصور کنه و نمیشه خوب ساختش 2- پراکندگی زیاد و داستان های زیاد و جزئیات کم

البته به نظرم برای سریال هم مناسب نیست. چون برای اینکه یه سریال موفق باشه، کسی نباید بدونه داستان در ادامه چی میشه تا با اشتیاق بشینه و ببینه مثل بازی تاج و تخت

ولی سیلماریلیون مدت ها پیش کتابش تموم شده و همه چیز عملا اسپویل شدس برا مردم فقط کافیه یکم سرچ کنن

بنظر من حتی اگر هم بخواد بسازه نمیشه یک فیلم تکی ساخت بلکه باید یا در قالب سریال باشه یا اینکه مثلا یکی از شخصیت ها رو انتخاب کنه و داستان همون شخصیت رو بنویسه و فیلمشو بسازه یا یکی از داستانهاشو فقط در قالب یک فیلم بسازه.چون این کتاب مثل هابیت فقط یک سیر داستانی نداره بلکه چندین داستان مختلفه که به هم مرتبط هستن....

به نظرم میتونه تو یه شیش قسمتی یا سه قسمتی بسازتش . نیاز نیست مثل کتاب لفتش بده . همونطور که تو فیلم ارباب حلقه ها یه پیش زمینه از گذشته نشون داد که سوال واسه تماشاگر پیش نیاد اینجا هم همین کارو میتونه بکنه . مثلا به طور خلاصه آینولینداله و فلان و ... رو نشون بده و یدفه ای بپره رو قیام نولدور .از یه طرف دیگه تو قسمت دومش جنگ های مهم و چیزای مهم دیگه رو بسازه .

عجب تحلیلی کردماااا ؛ تحلیل گر نبودیم که شدیم ;)

میشه گفت نه.چون بنیاد تالکین دیگه اجازشونو نمیده و کریستوفر تالکین بعد از دیدن ارباب حلقه های جکسون گفت که خیلی با داستان فرق داشت و افتضاح بود.در حالی که رتبه ی 11 و 9 و 13 برای سه گانه برتر پیتر جکسون در 250 فیلم برتر دنیا بود.تازه.خود تالکین هم قبل از مرگ اجازه فیلمسازی این کتابهارو داده بود.

این یه بحث قدیمی اه و که  البته واقعا در این روزا میشه بهش فکر کرد .سیلماریلیون واقعا برای اینکه تبدیل به یه پروژه سینمایی بشه راهی تقریبا غیر ممکن رو در پیش رو داره .مشکل یا چالش های سیلماریلیون یکی دوتا نیست  و واقعا زیاده .دوستان همگی به نکات درستی اشاره کردن و منم سعی میکنم جمع بندی اش کنم.

اولین مشکل به این بر می گرده که این فیلم سیلماریلیون کجا قراره ساخته بشه؟ اگه در هالیوود باشه ، هالیوود پتانسیل زیادی در ساختن آثار بدیع ،مستقل و در عین حال جذاب نداره. اکثر کارای هالیوودی به نوعی با حداقل خلاقیت و  جسارت و ریسک ساخته میشن و بر اساس اکثر ایده های از پیش کار شده و کلیشه ای و اینقدر اون کلیشه رو تکرار می کنن که همون اندک جذابیت از دست بره. پس اگه سیلماریلیون ساخته بشه نباید انتظار فیلمی متفاوت و جذاب رو داشت. سیلماریلیون با پتانسیل های سینمایی اش اگه بخواد در قالب یه سه گانه ساخته بشه حدود 1 میلیارد دلار هزینه بره و واقعا هم بجز کمپانی بروس وارنر یا دیزنی کسی اینقدر روی همچنین ایده ای ریسک نمی کنه مگر اینکه اختیار کل کار و ضرباهنگ ساخت دستشون باشه چیزی که نتیجه شو در هابیت دیدیم که به کجا ختم شد. واقعا داستان به سرانجام رسیدن ارباب حلقه ها حکایتی شنیدنی بود از وقتی که پیترجکسون و تیم نویسندگی بر روی ایده ها گذاشتن، اینکه لوتر چندتا استودیو رفت که حاضر به ساخت نمی شدن و جدا از این باید به بیان پیترجکسون اشاره کرد که تونست مسئولین استودیو نیولاین رو بعد از اینکه همکاری با میرامکس میسر نشد رو راضی به ساخت کنه. این اتفاق دیگه فکر نکنم در فیلمی دیگه از هالیوود رخ بده. اگه هالیوود رو کنار بزاریم در بقیه دنیا فقط استودیو جیبلی میمونه که اونم در تهیه انیمه ها فعاله و اصولا ابزار ساخت همچین ایده ای رو از نظر بودجه و نیروی انسانی نداره.

مشکل بعدی به تفاوت پتانسیل  و ساختار روایی ارباب حلقه ها، هابیت و سیلماریلیون بر می گرده. ارباب حلقه ها داستان منسجم یکدست و تا حدود زیادی قابل تقسیم به 3 پروژه مستقل و روشن بود. هابیت عملا این پتانسیل رو نداشت و نتیجه اش شد فیلمی که روایتی قوی نداشت به خصوص در قسمت سوم. در مورد سیلماریلیون در این بخش چالش ها خیلی زیاده. داستان های مختلف، شخصیت های جورواجور، زمان ها و دوره های مختلفی که رخ میده و سخته حذف و یا انتخاب اونا. اینا باعث شده برای یه فیلم سینمایی صبر ایوب نیاز باشه تا بشه به اون ایده های روایی فرمی سینمایی داد. تازه پیش شرط این وقت زیادی که کارگردان در ابتدا باید روی فیلمنامه و بعد حوصله ای که برای ساخت بزاره اینه که مالکین حقوق کتاب با اقتباس سینمایی اش موافق باشن که نیستن. دیدگاه وارثین تالکین هم حسابی مبهمه. از اونور با ارباب حلقه ها که اقتباسی قابل قبوله موافق نیستن و از طرف دیگه هابیت رو که از هر نظر ساختاری ضعیف داره رو می پسندن معلوم نیست ایده آل کریستوفر تالکین و بقیه وارثین چیه. پیترجکسون یا هر کارگردانی هم نمیتونه ریسک کنه و چندین سال برای طراحی یه فیلمنامه منسجم وقت بزاره و تازه وارثین موافقت نکنن.

اگه وراث تالکین موافقت کنند باید این امر سریع تر صورت بپذیره و البته یه راهکار مناسب هست اونم اینه مثلا کریستوفر تالکین یا هرشخصی که ترجیح میدن ناظر کیفی و به خصوص ناظر بر فیلمنامه بشه تا فضای کار خیلی تین ایجری یا تجاری صرف نشه. باید خیلی وقت صرف بشه تا بعضی از ایده های داستان قابلیت سینمایی پیدا کنن . اگه این امر بخواد نپخته و خام دستانه صورت بگیره نتیجه میشه یه چیزی در حد کشمکش تایتان ها و نبرد تایتان ها که در اون صورت نساختنش از ساختنش بهتره یا سریالی فانتزی یا چند سریال اسپین آف بر مبنای ایده داستانی که اونام فکر نکنم حرف خاصی برای گفتن داشته باشن به خصوص با محدودیت در بودجه. جدای از این خود ایده سیلماریلیون تا حدود زیادی غم انگیز تر و تیره تار از ارباب حلقه هاست و اگه تمام این شرایط اعم از وراث تالکین و استودیو و کارگردان مناسب و صبر ایوب جور شه باز از نظر سینمایی ریسک فوق العاده ای داره .امیدوارم وارثین تالکین  بجای تمرکز بر خرده داستان هایی مثل برن و لوتین و یا کارهای دیگه با رعایت احتیاط اجازه ساخت سیلماریلیون رو بدن چون تنها سیلماریلیون پتانسیلی نظیر ارباب حلقه ها برای خلق اثری وزین و ماندگار داره.

من با توجه به ساختار روایت سیلماریلیون صد درصد با ساخت فیلم سینمایی این کتاب مخالفم چون واقعا هیچ جوره نمی تونم تصور کنم  که این حجم از پراکندگی رو چطور میخوان در قالب نهایت ۶ تا ۷ ساعت اگه سه گانه بشن دربیارن.
ایده من تازه اونم به قول آرفارزون جان با صبر عیوب پردازش یه کار کلی تر و جامع تره.
یعنی یک سریال کامل البته با بودجه ی نجومی که فقط از پس شبکه هایی مثل اچ بی او برمیاد با تیم کارگردانی و نویسنده گانی حرفه ای و مشتاق برای اینکار.
به نظرم ساخت یک سریال از ابتدای سیلماریلیون تا پایان بازگشت پادشاه البته با تغییرات جدید در ارباب حلقه ها با جزئیات کامل و تغییرات جزئی در بخش هایی از کتاب ها خیلی ایده ی بهتری درمیاد.
لازم به ذکره که برای این ایده باید حق امتیاز کل دوازده جلدی تاریخ سرزمین میانه،ارباب حلقه ها،هابیت،سیلماریلیون و.... خریداری بشه که بعیده.
بنابراین فکر میکنم کلا بیخیالش بشین چون از قدیم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدنه.

در در 6/22/2017 at 11:20 AM، نارس_آرتین گفته است :

من با توجه به ساختار روایت سیلماریلیون صد درصد با ساخت فیلم سینمایی این کتاب مخالفم چون واقعا هیچ جوره نمی تونم تصور کنم  که این حجم از پراکندگی رو چطور میخوان در قالب نهایت ۶ تا ۷ ساعت اگه سه گانه بشن دربیارن.
ایده من تازه اونم به قول آرفارزون جان با صبر عیوب پردازش یه کار کلی تر و جامع تره.
یعنی یک سریال کامل البته با بودجه ی نجومی که فقط از پس شبکه هایی مثل اچ بی او برمیاد با تیم کارگردانی و نویسنده گانی حرفه ای و مشتاق برای اینکار.
به نظرم ساخت یک سریال از ابتدای سیلماریلیون تا پایان بازگشت پادشاه البته با تغییرات جدید در ارباب حلقه ها با جزئیات کامل و تغییرات جزئی در بخش هایی از کتاب ها خیلی ایده ی بهتری درمیاد.
لازم به ذکره که برای این ایده باید حق امتیاز کل دوازده جلدی تاریخ سرزمین میانه،ارباب حلقه ها،هابیت،سیلماریلیون و.... خریداری بشه که بعیده.
بنابراین فکر میکنم کلا بیخیالش بشین چون از قدیم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدنه.

من هم موافقم اگه قراره ساخته بشه بهتره سریال بشه اونم توسط کاردان و دانشمندای اون زمان

اگه فیلم سینمایی بشه صددرصد با حجم عظیمی از تحریف رو به رو میشیم که این خوب نیس 

فرزندان هورین برای فیلم سینمایی شدن مناسب تره 

اگه قراره اقتباسی نمایش داده بشه درست و صحیح ساخته بشه به غیر از این اصلا ساخته نشه بهتره

در 2 ساعت قبل، Eruyeganeh گفته است :

فرزندان هورین برای فیلم سینمایی شدن مناسب تره 

منم با ساخت فرزندان هورین موافقم اونم شدید چون یک روایت یک دست و جمع و جور داره و میشه تو دو قسمت یک فیلم خوب ازش ساخت.

داستان فرزندان هورین رو میشه در سه گانه ای درست کرد

اما سیلماریلیون رو موافق نیستم .  سریال بشه بهتره تا فیلم سینمایی

اگه بخوان سریال بسازن راجب یکی از رمان های تالکین بنظرم یه بازنویسی به همراه تغییرات و حوصله و پول فراوان و ...

اصن خود اقای کریستفر تالکین باید به کارگردان مشاوره بده تا مثله ارباب حلقه ها و هابیت نشه من انتضارم بیشتر از این فیلم ها بود

یکیشون 80 سال طول کشید تا فیلم بشه. اون یکی هم یه 80 سال دیگه فیلم می شه، اصلا نگران نباشید :)):Balrog:

ولی جدا از شوخی فکر می کنم همین سال هاست که یکی بیاد سیلماریلیون ها رو سریال کنه. چون مطمئنا فیلم نمیشه ازش ساخت

ارباب حلقه ها 10 سال قبل از هابیت ساخته شد.:h14047:

الان 4  5 سال از هابیت گذشته. تا بشه 10 سال هنوز مونده .

فکر کنم تا اون موقع معلوم میشه:((

به شخصه دوست دارم از سیلماریلیون سریال ساخته بشه خود اینم چند سال طول میکشه:D

اگه سیل رو نمی سازند{هیچ وقت} فرزندان هورین و برن و لوتین رو یه سه گانه در بیارند چون بعد این دوتا تصمیم بگیرند سیل رو بسازند و این دوتا داستان رو بیارند چرت میشه.{به نظرم} نیارند هم کسی که اون دوتا رو ندیده متعجب میمونه که چرا این دوتا داستان مهم نیست.

الان بچسبید به فیلم خود تالکین:h14052:

تایید شد که آمازون میخواد از روی ارباب حلقه ها سریال بسازه

یعنی ممکنه کم کم به ساخت سیلماریلیون یا فرزندان هورین یا برن و لوتین (دیگه خودش یه کتاب جداست) نزدیک بشیم

تو کامنت ها میخوندم که بعضی دوستان میگفتن ساختن انیمیشن شان داستان و استاد رو پایین میاره

قرار نیست که به سبک انیمیشن های دهه 60 ساخته بشه یه چیزی مثل

Kingsglaive: Final Fantasy XV میسازن که از صدتا فیلم هم کیفیت اش بیشتره

در 37 دقیقه قبل، Arveldir گفته است :

تایید شد که آمازون میخواد از روی ارباب حلقه ها سریال بسازه

یعنی ممکنه کم کم به ساخت سیلماریلیون یا فرزندان هورین یا برن و لوتین (دیگه خودش یه کتاب جداست) نزدیک بشیم

تو کامنت ها میخوندم که بعضی دوستان میگفتن ساختن انیمیشن شان داستان و استاد رو پایین میاره

قرار نیست که به سبک انیمیشن های دهه 60 ساخته بشه یه چیزی مثل

Kingsglaive: Final Fantasy XV میسازن که از صدتا فیلم هم کیفیت اش بیشتره

2 حالت وجود داره که بعد از اون 3 گانه ی عالی می خوان سریال بسازن:

1- برای خوب در آوردنش برنامه ریختن

2- یا اصلا نمی دونن دارن چیکار می کنن و همینطوری برای جلب توجه دیگران و مطرح کردن خودشون می خوان یه چیزی بسازن. که من شدیدا به این گزینه اعتقاد دارم.

در 8 ساعت قبل، Aran Dur گفته است :

2- یا اصلا نمی دونن دارن چیکار می کنن و همینطوری برای جلب توجه دیگران و مطرح کردن خودشون می خوان یه چیزی بسازن. که من شدیدا به این گزینه اعتقاد دارم

نمیشه از الان پیش بینی کرد ولی منم با همین گزینه موافق هستم

چون آمازون یه شبکه مثل HBO نیست که هم کلی معروف باشه و هم کلی خرج ساخت سریال کنه

درکل باید صبرکنیم تا ببینیم چه میشه:-\:-\