وای تورو خدا بگین چطور بود؟! فیلم نامش چجوری بود؟ چه چیزایی رو نشون داد؟ اسماگ؟ آزانول بیزار؟ دول گولدور؟ ~o)
خوش بحالتون...
فیلم کاملن غیرمنتظره اس... یعنی شما هی سعی می کنین بیش از حد از فیلم انتظار نداشته باشین و یه نکته بد توش پیدا کنین, اما بس که هی فیلم بهتر و بهتر میشه و بس که عین کتابه, واقعا شوکه تون می کنه!
تمام حرف ها, روایت ها و لحن فیلم کاملا عین کتاب هابیت ـه.
دنیایی عین ارباب حلقه ها, با روایت و فرمی کاملا متفاوت
از اونجایی که نمیخوام چیزی رو لو بدم, در مورد بودن اسماگ و اینها چیزی نمی گم.
ولی بدونین که این سه تا فیلم قراره باشه, و برای همین فیلم اول تا قبل از رسیدن به اره بور تموم میشه.
بازی ها شاهکار, بامزه و طبیعی هستن. بیلبوی جوان با بازی مارتین فریمن تونسته به طرز فوق العاده ای یه هابیت رو که سعی می کنه از خطرها دوری کنه و عاشق آرامش و و
زندگی هابیته رو نشون می ده :())) من یکی که عاشق مارتین شدم
از اونجایی که روایت فیلم عین کتابه, حتی صحنه های اومدن دورف ها که صورت تک تک به در خونه بیلبو هم عین روایت خود تالکین بیان شده!
دورف ها فوق العاده ان. تک تکشون. و کاملا بامزه و کله شق, با غرور خاص دورفی شون. بازیگر تورین خیلی عالیه.
حتی عشق اونها به سرزمین هاشون و طلاهاشون تو تک تک حرف هاشون دیده میشد...
و الف ها! الف ها! بسیار زیباتر و بهتر از ارباب حلقه ها دیده میشن! یعنی هرچیزی که تو ارباب حلقه ها از الف ها دلتون می خواست ببینین و تمام عشقتون رو به سرزمین های الفی و مردمشون رو پر می کنه!
و الف ها خیلی برتر و والاتر از اون چیزی که تو هابیت بود به تصویر کشیده شدن, شاید برای اینکه فیلم از دید هابیت ها و دورف هاست...
در فیلم صحنه ای هم از تاریخ قدیم و جنگ دورف ها داره و ما الف های برین رو می بینیم!! بسیار مغرور و زیبا و باشکوه... اینجا من اینقدر خودم رو زدم و گریه کردم که.... باور نمیکنین
خوشا به سعادت! فقط در نظرتون تونست در حده ارباب حلقه ها باشه؟؟؟؟
نمیتونم بگم در حدش, حتی نمیتونم مقایسه کنم. ارباب حلقه ها دقیقا عین کتابش, فیلمی زیبا و حماسی و جدیه.
هابیت هم همون دنباست, با این تفاوت که طنز بیشتری داره و جدیت کمتر, ولی باز شگفت انگیزه.
من به شخصه از اونجایی که الان هنوز در جو هابیت ام, فعلا اون رو بیشتر دوست دارم!
ولی یادمون نره که همه عشق ما به هابیت از ارباب حلقه ها میاد ....
یعنی واقعا خوش به حالتون...
این از اون اتفاق هایی هست که شاید دیگه تو زندگی آدم تکرار نشه.
راستی تونستین ازشون امضا هم بگیرین؟
24 فریم دیدین فیلم رو یا 48 فریم...
جای ما خالی :دی
پیشنهاد به مدیران:
به نظرم باید یه خبر در این مورد توی سایت بذارین که از بنیان گذاران آردا توی مراسم فرش قرمز شرکت کرده و فیلم رو هم دیده...
نه, به امضا نرسیدم متاسفانه... خیلی خیلی شلوغ بود و پرچم الفی من هم مزاحم...
کلی هم افسرده شدم که نشد
فیلم رو 48 فریم دیدم... بی نهایت تمیز و واضح, به قول تالکین "شفاف بسان صدایی الفی"...:دی"
ولی نکته اینجا بود که چون سه بعدی بود, انگار که خودت تو سرزمین میانه ای... کنار اجاق بیلبو, یا از صخره ها به ریوندل نگه می کنی. انگار که خودت داری تجربه می کنی همه اینها رو ...
وااااااااااااااای نه؟! خب آرون جان مارو هم الان سکته دادی که........!! :دی
آخ قلبم....(کسی هم خونه نیست میترسم از دست برم :دی)
یعنی. واقعا به حالتون غبطه میخورم ~o) ......خوشا به حالت.......خوشا به سعادتت............
چی بگم....................الان نمیشه از طریق متن احساسم رو بیان کنم.....
از طرفی واقعا خوشحالم که یکی از ما افتخارش رو داشت که هابیت رو اونجور که ساخته شده ببینه
و از طرفی به قول تضاد یک جورایی احساس حسودی..................
و نیز............ت ت......ت .ت .ت تو........یعنی شما پیتر ر.....رر رو از نزدیک دی. دی........ دیدین.....؟؟؟؟؟
عکس های بیشتری برامون بذار.......من که باورم نمیشه...........یعنی همه چی دست به دست هم دادن تا به آرزوت برسی......و از ته دل گریه کنی.........اشک شوق!!!
یک جورایی با دیدن عکس ها منم نزدیک بود اشک شوق بریزم....!!
میدونم! باور کن من هنوزم که هنوزه یادم می افته گریه ام می گیره! حتی خبرها رو که می خونم اشکم در میاد. کمتر کسانی هستن که احساس منو درک کنن... برای همین به آردا پناه آوردم!