آرون و افتتاحیه ویژه فیلم هابیت در توکیو!

تعداد پست‌ها: 93

خب, من یه خبر بزرگ براتون دارم و اینکه تونستم در افتتاحیه فیلم هابیت در توکیو شرکت کنم که یک روز بعد از نیوزلند بود,

و در فرش قرمز هم شرکت کردم و از نزدیک پیتر جکسون, الیجاه و اندی سرکیس و خود بیلبو و بقیه رو هم دیدم!

تا اینجا بگم که اینقدری که من اون روز گریه کردم... تو عمرم نکرده بودم!

و جای همه شما بچه های آردا خالی بود...

مهم تر از همه.. لحظه تاریخی من که تا آخر عمر فراموش نمی کنم,

موقعی بود که من با پرچم بنر الفی ام رفته بودم و پیتر جکسون عزیز منو با اون دید و برام یه کف زد و اونو نشون داد... من همه که داشتم از هیجان سکته می کردم, همونطور که با یه دست پرچم رو گرفته بودم دست دیگه ام رو روی قلبم گذاشتم و از ته دل از دور بهش گفتم : تنک یو...

پیتر هم در همون حالت دستشو متقابلا روی سینه اش گذاشت و تعظیم کوچکی به سمتم کرد و همون تنک یو رو تکرار کرد...

...

و

در آخر سورپرایز ویژه اینه که بلیط ویژه فیلم رو که فقط به شصت نفر در کل ژاپن رسید رو از طریق دوستم در شرکت وارنر, دریافت کردم و فیلم رو بعد از فرش قرمز دیدم :سکته: شاهکار بود...

فعلا عکس ها رو می فرستم و توضیحات رو هم آروم آروم می دم.

اولین عکس از آرون ذوق زده پس از اتمام فیلم هستش به همراه عده دیگری از مرمان سرزمین میانه!

اون پرچم الفیه هم همونیه که ذکرش اون بالا رفت!

باقی عکس ها رو به ترتیب از شروع فرش قرمز میدم... جوری که انگاری اونجا هستین و دارین می بینین.

post-14-0-97599500-1354615310_thumb.jpg

post-14-0-29989000-1354615447_thumb.jpg

post-14-0-79648100-1354615444_thumb.jpg

post-14-0-16403800-1354615426_thumb.jpg

post-14-0-39169700-1354615428_thumb.jpg

post-14-0-77972300-1354615430_thumb.jpg

post-14-0-31370800-1354615433_thumb.jpg

post-14-0-14051800-1354615437_thumb.jpg

post-14-0-82492500-1354615439_thumb.jpg

post-14-0-58210900-1354615442_thumb.jpg

post-14-0-24587400-1354616146_thumb.jpg

post-14-0-70206500-1354616136_thumb.jpg

post-14-0-92521100-1354616138_thumb.jpg

post-14-0-21616500-1354616141_thumb.jpg

post-14-0-08964800-1354616144_thumb.jpg

post-14-0-74281400-1354616148_thumb.jpg

post-14-0-88690900-1354616150_thumb.jpg

post-14-0-16988600-1354616153_thumb.jpg

post-14-0-39531300-1354616155_thumb.jpg

post-14-0-37595800-1354616157_thumb.jpg

لحظه تاریخی در سالن سینما پیش از شروع فیلم.

post-14-0-45970400-1354616276_thumb.jpg

post-14-0-67256500-1354616278_thumb.jpg

عینک فیلم :دی

post-14-0-60759800-1354616323_thumb.jpg

حسابی حال کردی ها....

وای تورو خدا بگین چطور بود؟! فیلم نامش چجوری بود؟ چه چیزایی رو نشون داد؟ اسماگ؟ آزانول بیزار؟ دول گولدور؟ :(

خوش بحالتون...

ما که از این مراسم بی نصیب موندیم اما باعث افتخاره که یکی از آردایی ها در این مراسم حضور داشت.

سلام بانو.

مث اینکه حسابی خوش گذشت!ما که فعلا بی نصیبیم از این افتخار و سعادت ولی اگه دوباره پیتر یا هر کس دیگه ای رو دیدین سلام ما آردایی ها رو بهش برسونین.

ممنون از اخبار خوبی که گذاشتین و خوش به حالتون :(

خوشا به سعادت! فقط در نظرتون تونست در حده ارباب حلقه ها باشه؟؟؟؟

بذار راستش رو بگم. اولش قشنگ حسودیم شد :( خیلی لحظه ی نابی بوده آخه! ولی الان خیلی خوشحالم ~o) احساس میکنم برای یه وب سایت ایرانی افتخار بزرگیه که یکی از اعضاش این قدر به عوامل فیلم نزدیک شده و در این لحظه ی تاریخی حضور داشته ~o) ~o) ~o)

~o) :( راست میگین؟! ( خب معلومه که راست میگین!دی)

واقعا منم یکی از بزرگترین آرزوهامه که دست اندرکاران فیلم ارباب حلقه ها رو ببینم، خصوصا یان مکلن... کاش زودتر می گفین سفارش می کردم به پیتر بگین: محمدرضا سلام رسوند! دی

اما واقعا براتون خوشحال شدم...گویا بودن درغربت مزایایی هم داره! ~o) ( اصلا کاملا خب معلومه که داره...دی)

یعنی واقعا خوش به حالتون...

این از اون اتفاق هایی هست که شاید دیگه تو زندگی آدم تکرار نشه.

راستی تونستین ازشون امضا هم بگیرین؟

24 فریم دیدین فیلم رو یا 48 فریم...

جای ما خالی :دی

پیشنهاد به مدیران:

به نظرم باید یه خبر در این مورد توی سایت بذارین که از بنیان گذاران آردا توی مراسم فرش قرمز شرکت کرده و فیلم رو هم دیده...

وااااااااااااااای نه؟! خب آرون جان مارو هم الان سکته دادی که........!! :دی

آخ قلبم....(کسی هم خونه نیست میترسم از دست برم :دی)

یعنی. واقعا به حالتون غبطه میخورم :( ......خوشا به حالت.......خوشا به سعادتت............

چی بگم....................الان نمیشه از طریق متن احساسم رو بیان کنم.....

از طرفی واقعا خوشحالم که یکی از ما افتخارش رو داشت که هابیت رو اونجور که ساخته شده ببینه

و از طرفی به قول تضاد یک جورایی احساس حسودی..................

و نیز............ت ت......ت .ت .ت تو........یعنی شما پیتر ر.....رر رو از نزدیک دی. دی........ دیدین.....؟؟؟؟؟

عکس های بیشتری برامون بذار.......من که باورم نمیشه...........یعنی همه چی دست به دست هم دادن تا به آرزوت برسی......و از ته دل گریه کنی.........اشک شوق!!!

یک جورایی با دیدن عکس ها منم نزدیک بود اشک شوق بریزم....!!

من همیشه آخر بازگشت شاه جایی که فرودو سوار کشتی میشه گریه ام میگیره........ناراحت از اینکه آیا این حماسه تمام شد ~o) .............تصویرسازی ها از آزدا تمام شد.........

دیگر خبری از گندالف و شایر و ریوندل نیست ~o) ~o) .............

ولی با خبر ساخت هابیت توسط پیتر طوری پریدم هوا.........که سرم خورد به لوستر!! ~o)

و الان شما ما رو با خودت بردی به افتتاحیه فیلم.....پیش پیتر جکسون و گروهش..................به سالن سینما....قبل از شروع فیلم ~o)

وای تورو خدا بگین چطور بود؟! فیلم نامش چجوری بود؟ چه چیزایی رو نشون داد؟ اسماگ؟ آزانول بیزار؟ دول گولدور؟ ~o)

خوش بحالتون...

فیلم کاملن غیرمنتظره اس... یعنی شما هی سعی می کنین بیش از حد از فیلم انتظار نداشته باشین و یه نکته بد توش پیدا کنین, اما بس که هی فیلم بهتر و بهتر میشه و بس که عین کتابه, واقعا شوکه تون می کنه!

تمام حرف ها, روایت ها و لحن فیلم کاملا عین کتاب هابیت ـه.

دنیایی عین ارباب حلقه ها, با روایت و فرمی کاملا متفاوت

از اونجایی که نمیخوام چیزی رو لو بدم, در مورد بودن اسماگ و اینها چیزی نمی گم.

ولی بدونین که این سه تا فیلم قراره باشه, و برای همین فیلم اول تا قبل از رسیدن به اره بور تموم میشه.

بازی ها شاهکار, بامزه و طبیعی هستن. بیلبوی جوان با بازی مارتین فریمن تونسته به طرز فوق العاده ای یه هابیت رو که سعی می کنه از خطرها دوری کنه و عاشق آرامش و و

زندگی هابیته رو نشون می ده :())) من یکی که عاشق مارتین شدم

از اونجایی که روایت فیلم عین کتابه, حتی صحنه های اومدن دورف ها که صورت تک تک به در خونه بیلبو هم عین روایت خود تالکین بیان شده!

دورف ها فوق العاده ان. تک تکشون. و کاملا بامزه و کله شق, با غرور خاص دورفی شون. بازیگر تورین خیلی عالیه.

حتی عشق اونها به سرزمین هاشون و طلاهاشون تو تک تک حرف هاشون دیده میشد...

و الف ها! الف ها! بسیار زیباتر و بهتر از ارباب حلقه ها دیده میشن! یعنی هرچیزی که تو ارباب حلقه ها از الف ها دلتون می خواست ببینین و تمام عشقتون رو به سرزمین های الفی و مردمشون رو پر می کنه!

و الف ها خیلی برتر و والاتر از اون چیزی که تو هابیت بود به تصویر کشیده شدن, شاید برای اینکه فیلم از دید هابیت ها و دورف هاست...

در فیلم صحنه ای هم از تاریخ قدیم و جنگ دورف ها داره و ما الف های برین رو می بینیم!! بسیار مغرور و زیبا و باشکوه... اینجا من اینقدر خودم رو زدم و گریه کردم که.... باور نمیکنین

خوشا به سعادت! فقط در نظرتون تونست در حده ارباب حلقه ها باشه؟؟؟؟

نمیتونم بگم در حدش, حتی نمیتونم مقایسه کنم. ارباب حلقه ها دقیقا عین کتابش, فیلمی زیبا و حماسی و جدیه.

هابیت هم همون دنباست, با این تفاوت که طنز بیشتری داره و جدیت کمتر, ولی باز شگفت انگیزه.

من به شخصه از اونجایی که الان هنوز در جو هابیت ام, فعلا اون رو بیشتر دوست دارم!

ولی یادمون نره که همه عشق ما به هابیت از ارباب حلقه ها میاد ....

یعنی واقعا خوش به حالتون...

این از اون اتفاق هایی هست که شاید دیگه تو زندگی آدم تکرار نشه.

راستی تونستین ازشون امضا هم بگیرین؟

24 فریم دیدین فیلم رو یا 48 فریم...

جای ما خالی :دی

پیشنهاد به مدیران:

به نظرم باید یه خبر در این مورد توی سایت بذارین که از بنیان گذاران آردا توی مراسم فرش قرمز شرکت کرده و فیلم رو هم دیده...

نه, به امضا نرسیدم متاسفانه... خیلی خیلی شلوغ بود و پرچم الفی من هم مزاحم...

کلی هم افسرده شدم که نشد

فیلم رو 48 فریم دیدم... بی نهایت تمیز و واضح, به قول تالکین "شفاف بسان صدایی الفی"...:دی"

ولی نکته اینجا بود که چون سه بعدی بود, انگار که خودت تو سرزمین میانه ای... کنار اجاق بیلبو, یا از صخره ها به ریوندل نگه می کنی. انگار که خودت داری تجربه می کنی همه اینها رو ...

وااااااااااااااای نه؟! خب آرون جان مارو هم الان سکته دادی که........!! :دی

آخ قلبم....(کسی هم خونه نیست میترسم از دست برم :دی)

یعنی. واقعا به حالتون غبطه میخورم ~o) ......خوشا به حالت.......خوشا به سعادتت............

چی بگم....................الان نمیشه از طریق متن احساسم رو بیان کنم.....

از طرفی واقعا خوشحالم که یکی از ما افتخارش رو داشت که هابیت رو اونجور که ساخته شده ببینه

و از طرفی به قول تضاد یک جورایی احساس حسودی..................

و نیز............ت ت......ت .ت .ت تو........یعنی شما پیتر ر.....رر رو از نزدیک دی. دی........ دیدین.....؟؟؟؟؟

عکس های بیشتری برامون بذار.......من که باورم نمیشه...........یعنی همه چی دست به دست هم دادن تا به آرزوت برسی......و از ته دل گریه کنی.........اشک شوق!!!

یک جورایی با دیدن عکس ها منم نزدیک بود اشک شوق بریزم....!!

میدونم! باور کن من هنوزم که هنوزه یادم می افته گریه ام می گیره! حتی خبرها رو که می خونم اشکم در میاد. کمتر کسانی هستن که احساس منو درک کنن... برای همین به آردا پناه آوردم!

فیلم کاملن غیرمنتظره اس... یعنی شما هی سعی می کنین بیش از حد از فیلم انتظار نداشته باشین و یه نکته بد توش پیدا کنین, اما بس که هی فیلم بهتر و بهتر میشه و بس که عین کتابه, واقعا شوکه تون می کنه!

تمام حرف ها, روایت ها و لحن فیلم کاملا عین کتاب هابیت ـه.

دنیایی عین ارباب حلقه ها, با روایت و فرمی کاملا متفاوت

دورف ها فوق العاده ان. تک تکشون. و کاملا بامزه و کله شق, با غرور خاص دورفی شون. بازیگر تورین خیلی عالیه.

حتی عشق اونها به سرزمین هاشون و طلاهاشون تو تک تک حرف هاشون دیده میشد...

و الف ها! الف ها! بسیار زیباتر و بهتر از ارباب حلقه ها دیده میشن! یعنی هرچیزی که تو ارباب حلقه ها از الف ها دلتون می خواست ببینین و تمام عشقتون رو به سرزمین های الفی و مردمشون رو پر می کنه!

و الف ها خیلی برتر و والاتر از اون چیزی که تو هابیت بود به تصویر کشیده شدن, شاید برای اینکه فیلم از دید هابیت ها و دورف هاست...

در فیلم صحنه ای هم از تاریخ قدیم و جنگ دورف ها داره و ما الف های برین نولدور رو می بینیم!! بسیار مغرور و زیبا و باشکوه... اینجا من اینقدر خودم رو زدم و گریه کردم که.... باور نمیکنین

~o) :( ~o) ~o)

بسه.....تو رو خدا بسه.......دیگه نگو! ~o) ~o)

نه...نه! بازم بگو......باز هم برامون بگو

چی بگم. از طرفی در شوق سیر و سفری دوباره در آردا و با الف ها (وای گفتی نولدور!!) میسوزم و از طرفی نمیخوام چیزی از فیلم بدونم تا خودم شوکه بشم.

گرچه شاید قسمت ما همون کیفیت پرده ای CAM یا TC باشه ولی همونو به چشممون میکشیم

میدونم! باور کن من هنوزم که هنوزه یادم می افته گریه ام می گیره! حتی خبرها رو که می خونم اشکم در میاد. کمتر کسانی هستن که احساس منو درک کنن... برای همین به آردا پناه آوردم!

...من میتونم درکش کنم....میتونم تصورش کنم...

جناب تور، خونسرد باش برادر! اگر همینطور به این روند ادامه بدی، فکر نکنم قلبت تا روز اکران رسمی هابیت، سالم بمونه :دی

بانو آرون، من هم به نوبه ی خودم بهتون تبریک میگم که چنین سعادت بزرگی نصیبتون شد که بتونید در چنین مراسم با شکوهی حضور داشته باشید :(

اینکه فرمودی نسبت به ارباب حلقه ها جدیت لازم رو نداره و طنز بیشتری در اون به کار رفته، زیاد برای من خوشایند نیست! امیدوارم سکانس های طنزآلود رو به طور افراط و تفریط به کار نبرده باشند که باعث بشه هیجان و استرسی که حوادث فیلم رقم میزنه، تحت الشعاع قرار بگیره! هرچند که چنین امری از پیتر بعیده و مسلماً اون چنین اشتباهی رو مرتکب نمیشه!

این پست دوم هم که زدید، حال و هوام توانی از اوایل پست تضاد شد.

موسیقی چی؟ هاوارد شور چقدر فوق العاده بود؟؟ {چون ایمان دارم کمتر نیست}

از گابلین ها هم بگین، از تریلر و تبلیغ هایی که دیدیم دوستان نظر داشتن که خیلی فانتزی درست شدن مخصوصا وارگ ها. چی دیدین؟

گالادریل چقدر بازی میکنه؟ {کوتاه ـه؟} :( بیلبو گالادریل رو ملاقات میکنه؟

جناب تور، خونسرد باش برادر! اگر همینطور به این روند ادامه بدی، فکر نکنم قلبت تا روز اکران رسمی هابیت، سالم بمونه :دی

من کاملا خونسردم آقا مرتضی :(

میخواستم یک خورده از بی قراری دلمو در متن نشون بدم

مسلما اینجا همه عاشقیم و همه یک ساله چشم انتظاریم. یکی بروز میده اینو و یکی نمیده!

و این تاپیک واقعا دل همه ی ما رو شاد کرد.

تضاد عزیز خیلی زیبا احساس من رو بیان کردن.

راستی بچه ها یه نگاه دیگه به عکس اون عینکا بندازین.ببینید چقد کوچولو و سبکه!

اینجا تو ایوان شمس یه عینک میدن بهتون دوبرابر این و کلی سنگین تر.یعنی باید یه چهار پایه بیارین سرتونو بذارین روش وگرنه این رگای گردنتون بشدت خواهد گرفت:دی

(البته به این شدتی که گفتم نیستا :( )

خلاصه اینکه بانو بسی لذت بردیم و بسی حرص خوردیم در پی ایجاد این تاپیک.البته خیلی خوشحالم که شما این حس ناب رو تجربه کردید.

ولی نکته اینجا بود که چون سه بعدی بود, انگار که خودت تو سرزمین میانه ای... کنار اجاق بیلبو, یا از صخره ها به ریوندل نگه می کنی. انگار که خودت داری تجربه می کنی همه اینها رو ...

یعنی اگر یکی از دوستام یه همچین اتفاقی براش افتاده بود،و بعد میومد اینا رو برام تعریف میکرد انقدر میزدمش تا بیهوش شم~o)..هــــــــــــــــــــــــــــــــــی!

ما قشنگ حستون رو میفهمیم.من اینجا موضوع رو برای خواهرم تعریف کردم،یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد و بعد بهم خندید~o)

وای آرون باورتون نمیشه با این حرفایی که زدین اشک تو چشمای ما هم حلقه زد... واقعا خوش به سعادتون... دیوونه کردین مارو با این تعریفاتون! امشب دیگه خوابم نمیبره!

خلاصه اینکه بانو بسی لذت بردیم و بسی حرص خوردیم در پی ایجاد این تاپیک.البته خیلی خوشحالم که شما این حس ناب رو تجربه کردید.

یعنی اگر یکی از دوستام یه همچین اتفاقی براش افتاده بود،و بعد میومد اینا رو برام تعریف میکرد انقدر میزدمش تا بیهوش شم ~o)..هــــــــــــــــــــــــــــــــــی!

ما قشنگ حستون رو میفهمیم.من اینجا موضوع رو برای خواهرم تعریف کردم،یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد و بعد بهم خندید :(

واقعا! اینجا هیچ کی نیست که بتونه حس منو درک کنه، فقط تو آرداست که همه مثل خودمن!

به نظر من این سرشت حقا که شایسته ی بانو آرون هست...کف زدن پیتر جکسون برای بانو رو میگم؛ چون ایشون موسس پایگاه طرفداران تالکین در ایران هستند. باید یک روزی چنین شخصی شخیصی مورد ستایش پیتر جکسون قرار می گرفت!

راستی یه چیزی، فیلمو دوبله ژاپنی پخش کردن یا همون زبان اصلی،زیرنویس داشت؟ اگه داشت تو سه بعدی چطور بود،من که مزگم نمیکشه زیرنویس تو سه بعدی

بابا تو رو خدا بند دلمونو آب نکنین......واااای خدایـــــا

من فک دیگه فردارو نبینم..............آخه کی میاد این 14 دیسمبر لعنتی!

از همین الان حدس میزنم که وقتی فیلمو میبینم به آخرش نرسم:دی

~o) ~o) ~o) ~o)

بسه.....تو رو خدا بسه.......دیگه نگو! ~o) :(

نه...نه! بازم بگو......باز هم برامون بگو

چی بگم. از طرفی در شوق سیر و سفری دوباره در آردا و با الف ها (وای گفتی نولدور!!) میسوزم و از طرفی نمیخوام چیزی از فیلم بدونم تا خودم شوکه بشم.

گرچه شاید قسمت ما همون کیفیت پرده ای CAM یا TC باشه ولی همونو به چشممون میکشیم

اگه جدی می خواین اسپویل بشین, میتونم یه تاپیک بزنم فقط برای اونهایی که دلشون میخوان بدونن چی میشه :دی

اینکه فرمودی نسبت به ارباب حلقه ها جدیت لازم رو نداره و طنز بیشتری در اون به کار رفته، زیاد برای من خوشایند نیست! امیدوارم سکانس های طنزآلود رو به طور افراط و تفریط به کار نبرده باشند که باعث بشه هیجان و استرسی که حوادث فیلم رقم میزنه، تحت الشعاع قرار بگیره! هرچند که چنین امری از پیتر بعیده و مسلماً اون چنین اشتباهی رو مرتکب نمیشه!

دقیقا من هم برای همین گفتم که فیلم غیر منتظره اس. چون همه ماها اینجا و اونجا شنیدیم که فیلم بار جدیتش نسبت به ارباب حلقه ها کمتره و برای همین در طی فیلم دائم منتظریم چیزی پیدا شه دلمون رو بزنه, و در کمال تعجب هی بهتر هم میشه. خیلی بیشتر از هرچیزی که فکرشو کنین...

طنزش دقیقا مثل کتابشه. اگه خونده باشی منظورم رو می فهمی. حالت روایت تالکین تو هابیت... سریع از مسائل رد میشه و حالت شوخ و شنگی هابیتی رو داره. با این حال دنیاش بزرگه و شگفت انگیز و حتی ترسناک...

حتی جزئیات این فیلم به نسبت ارباب حلقه ها, خیلی خیلی بیشتره

این پست دوم هم که زدید، حال و هوام توانی از اوایل پست تضاد شد.

موسیقی چی؟ هاوارد شور چقدر فوق العاده بود؟؟ {چون ایمان دارم کمتر نیست}

از گابلین ها هم بگین، از تریلر و تبلیغ هایی که دیدیم دوستان نظر داشتن که خیلی فانتزی درست شدن مخصوصا وارگ ها. چی دیدین؟

گالادریل چقدر بازی میکنه؟ {کوتاه ـه؟} :( بیلبو گالادریل رو ملاقات میکنه؟

واااااااااااای! از موسیقیش که نگو. دل آدم به درد میاد حتی! اینقدر که زیباست... من حتی تو فیلم ارباب حلقه ها اینقدر تحت تاثیر موسیقی قرار نگرفتم که تو این

گابلین؟ هوم... فکر کنم. هنوز ندیدم.

اما ترول ها هستن. و همچنین صخره های انسان نما. یه سری سورپرایز هم داره که نمیگم.

وارگ ها عالی بودن! شاهکار! من که به شخصه فکر می کنم این پرداخت به جزئیات کاراکترا برای اینه که تو کتاب هم به همین دقت پرداخته و کاراکتر ها هرکدوم مهم تر از اونی هستن که تو ارباب حلقه ها سرسری ازشون به عنوان بخشی از این دنیا گذر می کنه...

یعنی اگر یکی از دوستام یه همچین اتفاقی براش افتاده بود،و بعد میومد اینا رو برام تعریف میکرد انقدر میزدمش تا بیهوش شم :(..هــــــــــــــــــــــــــــــــــی!

منم بقل دستیمو خیلی زدم... اینقدر تو گوشش هر دو ثانیه چیز خوندم و هر5 دقیقا نیشگون گرفتم و هرجا الف ها اومدن لباسشو کندم که از هرچی هابیته بدش اومده :())))))

راستی بچه ها یه سورپریز. کلیییییییی از راداگاست قهوه ای می بینین... شخصیت مرموز دنیای تالکین!

خیلی جادوگر عجیب و باحالیه.

به نظر من این سرشت حقا که شایسته ی بانو آرون هست...کف زدن پیتر جکسون برای بانو رو میگم؛ چون ایشون موسس پایگاه طرفداران تالکین در ایران هستند. باید یک روزی چنین شخصی شخیصی مورد ستایش پیتر جکسون قرار می گرفت!

ای بابا... ای بابا... دیگه هندونه نذارین:دی

اما جدی می گم. واقعا خیلی از اونهایی که اونجا بودن حتی کتاب هابیت رو نخونده بودن... یا حتی ارباب حلقه ها.

فقط صرفا به خاطر فیلم اومده بودن یا به خاطر اینکه فرش قرمزه و بازیگرای معروفی هستن. همین.

واقعا کم بود طرفدارای واقعی.

حتی یه چند بار شد یکی که تو صف بود بعد دوساعت بر می گشت, متن روی پرچم منو می خوند, بعد می گفت :آآآآآآ, هابیته؟ این برای هابیته؟ همون فیلمه... اسمش چی بود؟ آها آره ارباب حلقه ها....

راستی یه چیزی، فیلمو دوبله ژاپنی پخش کردن یا همون زبان اصلی،زیرنویس داشت؟ اگه داشت تو سه بعدی چطور بود،من که مزگم نمیکشه زیرنویس تو سه بعدی

زبان اصلی با زیرنویس ژاپنی.

فکر کنم چشم همه اونایی که تو سالن سینما بودن در اومد :دی

این تاپیک نزدیک 150 نفر رو طی یک ساعت گذشته کشونده به سایت!

حدودا 100 مهمان و 50 عضو.

و جالبه تا وقتی بانو آرون آنلاین هستن 50 عضو هم آنلاین هستن! :دی

اگه جدی می خواین اسپویل بشین, میتونم یه تاپیک بزنم فقط برای اونهایی که دلشون میخوان بدونن چی میشه :دی

اگر شما هم مثل من باشین که هر لذتی رو دوست ندارم از دوستان دریغ کنم و سورپرایز ها رو نمیتونم نگه دارم، حس میکنم چه جنگی در شما در حال رخ دادنه!

مخصوصا در یک جمع خودی.....وای وای. اگه من جای بانو بودم تا الان همه فیلم رو دیده بودید :دی واقعا از این بابت همگی شانس آوردین :دی

آره بزنین حتما، من که دیگه تحملشو ندارم اصلا... یکی بیاد منو ببره بیمارستان... :(

آره بزنین حتما، من که دیگه تحملشو ندارم اصلا... یکی بیاد منو ببره بیمارستان... :(

صبر کن باهم بریم :دی

بانو آرون :اولا که خوش به حالتون :(

دوم:همونطور که شما مستحضرید فیلم هوگو در ایران به ورت سه بعدی پخش شد حالا به نظر شما امکان اکران این فیلم در ایران وجود داره؟ یعنی با قوانینی که در سینمای ایران وجود داره مغایرت نداره؟

الان یه نبرد خونین در درون من در حال انجامه! از یه طرف میخوام سوال بپرسم اما از یه طرف نمیخوام داستان برام لو بره! این چند روز رو چطور باید بگذرونم! :گریه

تو همین چندتا تریلر و تبلیغ تلویزیونی عاشق بیلبو و دورفها شدم و برام مثل روز روشن بود که حالت طنز گونه کتاب حفظ شده. اگه اینطور که شما میگی مثل کتاب باشه من خیالم راحت راحت میشه!

آره بزنین حتما، من که دیگه تحملشو ندارم اصلا... یکی بیاد منو ببره بیمارستان... ~o)

نه به نظرم بهتره صبر کنین لو نره :دی اونطوری مثل من ذوق زده میشین :دی :نگاه شیطانی

بانو آرون :اولا که خوش به حالتون :(

دوم:همونطور که شما مستحضرید فیلم هوگو در ایران به ورت سه بعدی پخش شد حالا به نظر شما امکان اکران این فیلم در ایران وجود داره؟ یعنی با قوانینی که در سینمای ایران وجود داره مغایرت نداره؟

الان که فکرشو می کنم میبینم فیلم اصلا صحنه ای نداشت که موردی داشته باشه. شاید حالا بگیم لباس گالادریل یه کم ایراد داشت... ولی حتی اگر هم صحنه نداشته باشه و بشه تو سینمای ایران دید,

من موافق نیستم با پخشش, با توجه به اینکه ماها مفتی پخش می کنم و سودش به جیب هرکی میره غیر از سازنده فیلم.

امیدوارم روزی بیاد که بتونیم با خرید حق پخش هابیت, دینمون رو بهش ادا کنیم...

نه به نظرم بهتره صبر کنین لو نره :دی اونطوری مثل من ذوق زده میشین :دی :نگاه شیطانی

الان که فکرشو می کنم میبینم فیلم اصلا صحنه ای نداشت که موردی داشته باشه. شاید حالا بگیم لباس گالادریل یه کم ایراد داشت... ولی حتی اگر هم صحنه نداشته باشه و بشه تو سینمای ایران دید,

من موافق نیستم با پخشش, با توجه به اینکه ماها مفتی پخش می کنم و سودش به جیب هرکی میره غیر از سازنده فیلم.

امیدوارم روزی بیاد که بتونیم با خرید حق پخش هابیت, دینمون رو بهش ادا کنیم...

اره اتفاقا زیاد نداشت و به راحتی فیلم دوبله شد و کارو بار بچه های سانسور صدا و سیما هم خیلی اسون شد ولی فکر کنم پخش کنن چون خیلی ها تو ایران این فیلم رو دوست دارن البته شاید شرکت های ایران خودشون فیلم پخش خانگی کنن مثل فیلم بی مصرف های 2 که خیلی سریع وارد پخش خانگی شد ولی احتمالش رو خیلی میدونم توی جشنواره فجر پخش بشه حتما هم برای دوستان پیگیری می کنم

نه واقعا" مشتاقم بدونم الان چه طوری زنده ای؟؟؟من اونجا بودم الان به دیدار حق شتافته بودم...ینی تو رو این همه خوشبختی محاله ~o)

من دارم میمیرم از حسودی :( الان بغض گلومو گرفته...~o)من برم خودمو دار بزنم میام الان ~o)

~o) ای جان... :( :::دی

من که اولش باورم نشد! وقتی عکس ها رو دیدم، باور کردم و قلبم شروع کرد به تاپ تاپ... الانه که از هيجان سکته کنم... ~o) (خب شکلک سکته نداشتید دیگه؛ تقصیر من نیست :دی)

جدا از شوخی، بهتون شادباش میگم. ما که از این شانس ها نداریم! ولی ممنون از اینکه عکس گذاشتید. اما ای کاش فیلم هم می گرفتید و می ذاشتید. حیف شد... .

خب دیگه؛ همین! میخواستم تبریک بگم بهتون. حالا باید برم که پاورم دارم انتظارم رو میکشه! اما یه خواهش: اگه دفعه بعدی خواستید از این جور جاها برید، حجاب اسلامی رو رعایت کنید! (آقا این گوگل رو ببرید یه چایی بهش بدید، الان خودم میام درستش میکنم... ~o))

اره اتفاقا زیاد نداشت و به راحتی فیلم دوبله شد و کارو بار بچه های سانسور صدا و سیما هم خیلی اسون شد ولی فکر کنم پخش کنن چون خیلی ها تو ایران این فیلم رو دوست دارن البته شاید شکرت های ایران خودشون فیلم پخش خانگی کنن مثل فیلم بی مصرف های 2 که خیلی سریع وارد پخش خانگی شد ولی احتمالش رو خیلی میدونم توی جشنواره فجر پخش بشه حتما هم برای دوستان پیگیری می کنم

یکی حرفای ایشون رو ترجمه کنه؟ :(

راجع به چی دارن حرف می زنن که میگن اتفاقا نداشت و دوبله شد و آسون شد و اینا؟؟

احتملا ايشون درباره‌ي اين صحبت ميكنند كه اين فيلم صحنه هاي مشكل دار زياد نداشته و نيازي به سانسور آنچناني نداره.

احتملا ايشون درباره‌ي اين صحبت ميكنند كه اين فيلم صحنه هاي مشكل دار زياد نداشته و نيازي به سانسور آنچناني نداره.

ولی فیلم که هنوز نیومده! ایشون یه جوری صحبت می کنن که انگار هابیت اومده و مشکل هم نداشته و دوبله هم شده و غیره؟؟؟

اگر در مورد هابیته که جک می فرمایند :(

تبلیغ فیلم هابیت در شبکه ی pmc پخش شد دقایقی پیش صحنه های جدیدی هم بود فوق العادست با این حرف هایی که خانم ارون زد الاناست پاشم برم خارج دنبال یه سینما

یکی حرفای ایشون رو ترجمه کنه؟ :(

راجع به چی دارن حرف می زنن که میگن اتفاقا نداشت و دوبله شد و آسون شد و اینا؟؟

فکر میکنم در مورد ماجرای پخش چند فیلم از جمله"هوگو" در تالار ایوان شمس صحبت میکنند.توی جریان جشنواره فیلم فجر سال پیش،تالار ایوان شمس که قابلیت پخش فیلم بصورت 3 بعدی را داراست(خیر سرش با چه کیفیتی~o))چند فیلم را بصورت 3 بعدی اکران کرد.بعضی از اون فیلم ها در روز های اول اکرانشون بصورت زبون اصلی و بعدش با دوبله اکران شدند.من همون روز اول اکران هوگو به همراه تنی چند از دوستان{!} هوگو رو دیدیم و این حرفها رو از یکی از مسئولین اون جا شنیدم و بازگو کردم.

فکر میکنم در مورد ماجرای پخش چند فیلم از جمله"هوگو" در تالار ایوان شمس صحبت میکنند.توی جریان جشنواره فیلم فجر سال پیش،تالار ایوان شمس که قابلیت پخش فیلم بصورت 3 بعدی را داراست(خیر سرش با چه کیفیتی :()چند فیلم را بصورت 3 بعدی اکران کرد.بعضی از اون فیلم ها در روز های اول اکرانشون بصورت زبون اصلی و بعدش با دوبله اکران شدند.من همون روز اول اکران هوگو به همراه تنی چند از دوستان{!} هوگو رو دیدیم و این حرفها رو از یکی از مسئولین اون جا شنیدم و بازگو کردم.

حالا باید ببینیم چی میشه بلاخره ....کاچی به از هیچی..... من که فکر کنم پخش شه چون صحنه که نداره یعنی خدایا میشه پخش شه.... ~o)

بانو آرون مدام منتظرم در پاسخ از به بگینز عزیز از گالادریل بزرگ بگید ! از الف ها ! الروند ، ریوندل ... بیش از این نمیتونم صحبت کنم ... مطمعنا درک میکنید ...:(

سلام

منم به شما تبریک میگم که تونستین با قلبتون با پیتر صحبت کنید ~o)

امیدوارم منم بزودی پیتر جکسون رو ملاقات کنم :( ~o)

بانو آرون خیلی خیلی تبریک میگم.

شدیدا به مغزم فشار آوردم که یک جمله در ستایش این اتفاق بزرگ بنویسم ، ولی دوستان تا حدی حرف دل من رو زدن ، یعنی از یکطرف دلم میخواد داستان فیلم رو بدونم ولی از طرف دیگه یاد انتظار ناجوری می افتم که تو این مدت داشتم و به خودم میگم صبر داشته باش...

جدا باعث افتخاره که این اتفاق جذاب ، درتاریخ سایت آردا ثبت شد و در زمره خاطرات بسیار زیبای اون قرار میگیره.

خدا میدونه در حال حاضر چی تو دلم میگذره...جمله بندی رو هم فراموش کردم! ،خدایا صبر بده! :دی

راستی یکی از دوستانم در تالار ایوان شمس هست ، باهاش در مورد نمایش فیلم و احیانا نسخه سه بعدی اون صحبت کردم ، گفت برنامه خاصی در حال حاضر نیست اما ایشون هم میگفت به احتمال بالا در جشواره فیلم فجر شاهدش خواهیم بود! ، دیگه راست یا دورغ این خبر پای خودش هرچند چشم من که آب نمیخوره !!!

خوش باشید .

بچه ها یکی به من بگه الف های نولدور چه کسانی هستند؟! یعنی چه فرقی با الف های دیگه دارن؟؟!

بانو؛ چندتا سؤال داشتم. اولی اش اينكه شما وقتی با پيتر حرف زديد، چيزی هم درمورد آردا گفتيد؟ دوم اينكه فيلم چقدر با كتاب مطابقت داشت؟ (آخه من كتاب رو پيدا نكردم و اگه فيلم تفاوت چندانی نداره، ديگه نخرمش.) سوم اينكه شما توی اون عكس اولی كدوم يكی بوديد؟ (فكر كنم سمت راستی باشيد؛ چون بقيه همه از چشم هاشون معلومه كه ايرانی نيستن! :دی)

ما قشنگ حستون رو میفهمیم.من اینجا موضوع رو برای خواهرم تعریف کردم،یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد و بعد بهم خندید

:(

واقعا! اینجا هیچ کی نیست که بتونه حس منو درک کنه، فقط تو آرداست که همه مثل خودمن!

آی که حرف دل منو زدین!الآن دوستام فکر میکنن که من از دیروز تا حالا مرضی گرفتم یا چیزیم شده!

ولی اینجا تنها جائیه که میتونم حرف دلمو بزنم.

ممنون

با سلام خدمت بانو آرون

واقعا بهتون تبریک میگم تجربه جالبیه .یه ماجراجویی محض

فقط باید تو اون ماجرا باشی تا حسشو بفهمی

دیدن کریستوفرلی ،اندی سرکیس ،الیجاوود و سر یان مک کلن عجب صفایی میده(احتمالا تو بریتانیا و آمریکا فقط همشون باشن)

ولی بیشتر از اینکه خوشحال باشم ناراحتم

ناراحت برای خودمون و وطنمون

ماکه سینماهای خوبی نداریم که پذیرای هابیت باشه اصلا معلوم نیست حتی نسخه دوبعدی هابیت در ایران اکران بشه

شاید خیلی از طرفداران تالکین و لوتر ایرانی باشند

اونا حقشونه حداقل 100 نفرشون جمع شن و توی یه سینما هابیتو ببینند ولی این از محالاته

بخصوص با این سینمای ورشکستمون

دیگه مدتهاست سینما نرفتم

تنهایی میشینم پای لپ تاپ و برای خودم می بینم

این خلاقیتمونو کشته

باور کنید آردا میتونه خودش یه منبع قدرتمند باشه برای خلق آثار ماندگار هنری

با کمترین امکانات واقعا کار بچه ها عالیه

بگذریم

فقط امیدوارم که حداقل نسخه سه بعدی سیلماریلیون یا فرزندان هورین رو بتونیم ببینیم اونم بین سالهای (2020 تا 2030) همراه با بچه هامون ~o) :(

دوم اينكه فيلم چقدر با كتاب مطابقت داشت؟ (آخه من كتاب رو پيدا نكردم و اگه فيلم تفاوت چندانی نداره، ديگه نخرمش.)

تمام این 5 منتقدی که تا حالا نقد کردن هابیتو از ساخته شدن فیلم عین کتابش شاکی بودن. خود بانو هم گفتن اول تاپیک. که مو به مو از رو کتاب ساخته شده. شاید با تغییرات خیلی جزئی...

به نظر من که کار درستیه...(بحث بیشتر در تاپیک هابیت و منتقدان!)

وای نه! من یه سوتی گنده دادم و اونهم اینه که گفتم الف های نولدور رو می بینید!

اصلا نمیدونم چرا کلمه نولدور از دهنم پرید در حالی که باید میگفتم تلری. آش داغشو زیاد کردم ببخشید :دی

در اصل اونها که من منظورم بود الف های سیلوان از شاخه تلری هستن.

چیزی که من میخواستم بگم بیشتر رو این تکیه داشت که الف های قدیم و یک شاه قدیم الفی رو می بینین.

که اون رو هم حتما همتون می دونین :دی

که البته جذبه اش در فیلم کم از نولدور نداره ~o) :( ~o)

بانو آرون مدام منتظرم در پاسخ از به بگینز عزیز از گالادریل بزرگ بگید ! از الف ها ! الروند ، ریوندل ... بیش از این نمیتونم صحبت کنم ... مطمعنا درک میکنید ... ~o)

.گالادریل... زیادی الفی و قدیمی بود و به نسبت ارباب حلقه ها جوان تر. ما شورای خردمندان رو می بینیم ولی من به شخصه بیشتر از گالادریل, چنگ نوازان الفی و مردم الف دور و برشون رو بیشتر دوست داشتم

راستی یکی از دوستانم در تالار ایوان شمس هست ، باهاش در مورد نمایش فیلم و احیانا نسخه سه بعدی اون صحبت کردم ، گفت برنامه خاصی در حال حاضر نیست اما ایشون هم میگفت به احتمال بالا در جشواره فیلم فجر شاهدش خواهیم بود! ، دیگه راست یا دورغ این خبر پای خودش هرچند چشم من که آب نمیخوره !!!

خوش باشید .

جشنواره فجر که اگه با رعایت کپی رایت نشونش بدن خوبه... میدونین چرا با وجودیکه همه ماها تو ایران, فیلم دانلود می کنیم و حتی خود من هم همه اینکارا رو کردم, چرا اینقدر اصرار دارم رو این قضیه کپی رایت؟

همه اش بخاطر وجهه ایه که به کشورمون میده. فکر کن اگه پیتر بشنوه فیلماشو ورداشتن بدون رعایت حق کپی رایت تو سینمای ایران نشون دادن, جایگاه ما طرفدارای ایرانی چقدر در ذهنش افت خواهد کرد؟

بانو؛ چندتا سؤال داشتم. اولی اش اينكه شما وقتی با پيتر حرف زديد، چيزی هم درمورد آردا گفتيد؟ دوم اينكه فيلم چقدر با كتاب مطابقت داشت؟ (آخه من كتاب رو پيدا نكردم و اگه فيلم تفاوت چندانی نداره، ديگه نخرمش.) سوم اينكه شما توی اون عكس اولی كدوم يكی بوديد؟ (فكر كنم سمت راستی باشيد؛ چون بقيه همه از چشم هاشون معلومه كه ايرانی نيستن! :دی)

من با پیتر حرف نزدم. همه اون چیزی هم که اتفاق افتاد هموناست که نوشتم.

در مورد فیلم و کتاب, لحن و حالتش کاملن مثل کتابه و بیشتر اتفاقاتش هم. و خوندن کتاب و دونستنش به لذت بردنش حتی کمک می کنه. به نظرم اگه طرفدار تالکین باشی و هابیت رو نخونده باشی, اصلا فایده ای نداره! یعنی چی اگه فیلم مثله کتابه پس کتابو نخونم؟ این حرفت تاسف آور بود.

ولی بیشتر از اینکه خوشحال باشم ناراحتم

ناراحت برای خودمون و وطنمون

ماکه سینماهای خوبی نداریم که پذیرای هابیت باشه اصلا معلوم نیست حتی نسخه دوبعدی هابیت در ایران اکران بشه

شاید خیلی از طرفداران تالکین و لوتر ایرانی باشند

اونا حقشونه حداقل 100 نفرشون جمع شن و توی یه سینما هابیتو ببینند ولی این از محالاته

بخصوص با این سینمای ورشکستمون

دیگه مدتهاست سینما نرفتم

تنهایی میشینم پای لپ تاپ و برای خودم می بینم

این خلاقیتمونو کشته

باور کنید آردا میتونه خودش یه منبع قدرتمند باشه برای خلق آثار ماندگار هنری

فقط امیدوارم که حداقل نسخه سه بعدی سیلماریلیون یا فرزندان هورین رو بتونیم ببینیم اونم بین سالهای (2020 تا 2030) همراه با بچه هامون ~o) ~o)

درسته. منهم واسه همینها خیلی غصه خوردم. ولی باور کن همه اینها تقصیر خودمونه و فرهنگ خودمون. اگه همه ماها اول از همه از خودمون و کپی نکردن فیلم ها و برنامه ها شروع نکنیم, معلومه که هیچ فیلم سازی هم دلش نمیخواد به ما هیچ امتیازی بده. ماها تازه افتخار هم می کنیم که فلان فیلمو تونستیم زودتر کپیشو گیر بیاریم و غیره.. درسته که سینماهامون هم امکانات ندارن ولی انصافا اگر هم داشتن -چقدر آدم جز طرفدارهای خاص فیلم حاضر میشه پول زیادی بره و ببینه؟ مردم ما به فیلم مفت و ترجمه کتاب مفت و غیره عادت کردن... حالا حالا ها این چیزا درست نمیشه.

درسته. منهم واسه همینها خیلی غصه خوردم. ولی باور کن همه اینها تقصیر خودمونه و فرهنگ خودمون. اگه همه ماها اول از همه از خودمون و کپی نکردن فیلم ها و برنامه ها شروع نکنیم, معلومه که هیچ فیلم سازی هم دلش نمیخواد به ما هیچ امتیازی بده. ماها تازه افتخار هم می کنیم که فلان فیلمو تونستیم زودتر کپیشو گیر بیاریم و غیره.. درسته که سینماهامون هم امکانات ندارن ولی انصافا اگر هم داشتن -چقدر آدم جز طرفدارهای خاص فیلم حاضر میشه پول زیادی بره و ببینه؟ مردم ما به فیلم مفت و ترجمه کتاب مفت و غیره عادت کردن... حالا حالا ها این چیزا درست نمیشه.

باور کنید ما ایرانی ها هم بعضی جاها ناچاریم این کار نادرست رو انجام بدیم اگر محدودیت هایی که سایر کشور ها برای ما ایرانی ها نمی ذاشتن نبود حرف شما کاملا درست بود خب وقتی من نمی تونم اکانت آیتیونز بسازم ناچار می شم برم جیل بریک کنم و هزار مثال دیگه شبیه این. و واقعا هم برای یک سینمای نصف و نیمه با مخاطب نه چندان زیاد نمی صرفه که پول هنگفتی به کمپانی وارنر بده(با توجه به تفاوت قیمتی که در این روزها پیش اومده این پولسر به فلک می کشه) که حق پخش این فیلم رو بخره تازه اگر بهشون بفروشه

این بحث سینما مشکل ریشه ای داره که نمیشه توی این تاپیک در موردش بحث کرد چون صحبت ها به جاهای باریک می کشه.

به فرض هم که حق پخش از تایم وارنر خریداری شد اون قیمت بلیتی که واسه این فیلم میذارن با توجه به دخل و خرج ایرانی ها هم خوانی نداره و استقبال نمیشه. پس سینما هم به فکر چنین کاری نمی افته.

هابیت ها...الف ها... دورف ها...... گاندولف....الروند یعنی امکان داره؟واقعا خوشا به حالتون سعادت بزرگی بوده براتون واقعا خوش شانسید ما که باید صبر کنیم یا سی دیش رو بخریم یا توی تلویزیون نگا کنیم!

راستی در مورد صحنه ها؟می شه خانوادگی نگاه کرد؟ مشکلی نداره؟

البت اگه تا اون موقع زنده بمونم! :(

واقعا فیلم ها رو بدون اجازه کمپانی ها تو تهران پخش میکردن؟

اول كه تاپيكو ديدم خيلى هيجان زده شدم و از بس جذاب بود دو دفعه ديگه از روش خوندم : دى ولى من تو اون حالت تا با پيتر چند كلام حرف نمى زدم راضى نمى شدم : دى ( حالا خودمونيم اين پيتر هم خيلى باحاله ، خوب شد ايران نيومده و گر نه از اين به بعد با شلوار كردى مى چرخيد : دى )

راستى يه چند تا سوالم داشتم كه اول خواستم تو نمايه تون بپرسم كه پشيمون شدم :

گفتين كه داستان تا قبل از رسيدن به اره بوره ؛ به نظرتون چيزى براى قسمت هاى بعد مى مونه ؟ راستى بئورن هم بود ؟ چه طورى بود ؟! جذاب ترين قسمتش كجا بود ؟ راستى الروند چه جورى بود ؟! هنوزم هوگو ويوينگ رو آدم فكر مى كرد داره زيرزيركى ميخنده : دى ؟ ( اگرم ديدين داره داستان لو مى ره اونو تو اسپويلر بزاريد )

پ.ن : الآن هر چقدر به اين موضوع فكر مى كنم اعصابم داغون تر ميشه ، كه با اين لپ تاپ خراب شايد حتى نتونم فيلمو با كيفيت پرده اى ببينم :(

استقبال ژاپنی ها چطور بوده؟

یعنی میخوام بدونم اونها هم مث ما دیوونه ی تالکین و داستان هاش هستند؟؟

حالا کسی از اعضای سایت تصمیم نداره بره فیلم رو سینما ببینه ؟؟؟

خوش به حال کسی که بره !!!

احتمالا موقعی که اون شخص داره فیلم رو 3D میبینه , من دارم جزوه ریاضیمو می جوم :(

حالا کسی از اعضای سایت تصمیم نداره بره فیلم رو سینما ببینه ؟؟؟

خوش به حال کسی که بره !!!

احتمالا موقعی که اون شخص داره فیلم رو 3D میبینه , من دارم جزوه ریاضیمو می جوم :(

دستت درد نکنه...پس بانو آرون برای چی با این ذوق دست به ارسال این تاپیک زده؟! دیدن دیگه. افتخار ما شدن!

بله , بله منم خوشم اومد . و تحسینشون میکنم !

ولی رفتن و دیدن فیلم یا حضور در افتتاحیه ... خیلی لذت داره !!!

مخصوصا دیدن هابیت ! با کیفیت 3D و همچین کیفیت صدایی !

البته یه کم هم money میخواد ! نه ؟

بانو باور کن اینطور نیست.این مردم لیاقتشون خیلی بالاست.من به این ایمان دارم.

کسی که دنبال دور زدن قانون باشه چه توی ایران و چه توی کشورهای دیگه کارش رو انجام میده.اینایی که فیلم رو ریلیز میکنن و میذارن روی نت هم ایرانی هستند؟یه نگاه توی سایت وارز بی بی بندازین میبینید که بالای بیست هزار صفحه فقط لینک دانلود فیلم با نسخه های مختلف اونجاست.اونها رو هم ایرانی ها گذاشتن؟خوب نیست خشک و تر رو با هم میسوزونین

ما واقعا مجبور میشیم که فیلم دانلود کنیم.چون دو راه بیشتر نداریم.یا باید فیلم نبینیم و یا اینطوری دانلود کنیم.من خودم از کسایی بودم که تا فیلم جدید میومد توی سالنای سینما بودم،اما الان بیشتر از 2 ساله که جلوی یه سینما هم نموندم تا اسم فیلماشو بخونم.چون فیلمی نمیسازن که ارزش دیدن داشته باشه!

واقعا فیلم ها رو بدون اجازه کمپانی ها تو تهران پخش میکردن؟

نه.من تو همون جریان از مسئولینشون پرسیدم.گفتن که نماینده ای از هالیوود بصورت کاملا مستقیم فیلم رو میاره

خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووشششششششششششششششش به حححححححححححاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا للللللللتتتتتتتتتتتتتووووووووووونننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جای من خالی یعنی واقعا میشه منم ببینم؟!!!!!!!!!

واقعا جای خوشحالیه

از این فرصتا تو زندگی هر کسی خیلی خیلی کم پیش میاد،دل سارومانو آب کردی،اون مکالمه کوتاه با پیتر جکسون و دریافت تشکر متقابل...وای...

با سلام

واقعا منم نمیدونم چی بگم

خوشبحالتون

راستی آرون یه سوال داشتم

چرا تو عکس نیستید یکی از دوستان پرسید و جوابی ندادید

پرچم خودتون بود اما خودتون نبودید

درود بر بانو ارون . حقا که اتفاق افتادن این ماجراجویی برای هرکدوم از اردایی ها یه نعمته که نصیبه شما شد و چه کسی بهتر از شما .خوشحالم که یه اردایی و یه ایرانی تونسته این فیلمو در سالن سینما با تمام امکاناتش تجربه کنه ! و چه ماجراجوییه جالبی بوده . ای کاش میتونستین با عوامل فیلم بیشتر ارتباط برقرار کنید ولی بازم همینکه با پیتر عزیز یه ارتباط چن ثانیه ای داشتین نه تنها برای شما بلکه برای ما هم افتخاره .به امید روزهای بهتر و عالی برای اردا و ساکنینانش

فقط خواستم یه نکته جالب بگم.... فکر می کردم همه می دونن از اونجایی که عکس این کاراکتر از قبل اومدن هابیت همه جا تو اینترنت بود. ولی مثله اینکه هنوز بعضی ها نمیدونن! در مورد یکی از کاراکتر های جدید فیلم هابیت هستش که من خیلی دوستش داشتم !

در هابیت ما تو یه صحنه گذرا منظره ای از یک الف خشمگین و موقر و زیبا ..یکی از شاهان الف باستانی رو می بینیم که از بلندی ها به دورف ها خیره شده و تنهاشون میذاره... اونم کسی نیست جز تراندویل, پادشاه الف های بیشه و پدر لگولاس!!! اینقدر این پادشاه الفی رو زیبا و در خور یک الف تلری درست کردن که کیف می کنین! اینهم تنها عکسی که ازش هست

قرار هست که در سری های بعدی هابیت بیشتر ظاهر شه.

ThranduilHeader.jpg

Thranduil.jpg

با سلام

واقعا منم نمیدونم چی بگم

خوشبحالتون

راستی آرون یه سوال داشتم

چرا تو عکس نیستید یکی از دوستان پرسید و جوابی ندادید

پرچم خودتون بود اما خودتون نبودید

بابا به خدا خودمم. چرا همه فکر می کنن من تو عکس نیستم؟ نکنه واقعا نیستم؟ :دی

راستی در مورد صحنه ها؟می شه خانوادگی نگاه کرد؟ مشکلی نداره؟

نه واقعا این چه سوالی بود؟ ~o) مگه ارباب حلقه ها صحنه داشت؟

فعلا خیالت راحت جز لمس صورت گندالف توسط گالادریل, هیچ صحنه ای نیست تو این ~o)

گفتين كه داستان تا قبل از رسيدن به اره بوره ؛ به نظرتون چيزى براى قسمت هاى بعد مى مونه ؟ راستى بئورن هم بود ؟ چه طورى بود ؟! جذاب ترين قسمتش كجا بود ؟ راستى الروند چه جورى بود ؟! هنوزم هوگو ويوينگ رو آدم فكر مى كرد داره زيرزيركى ميخنده : دى ؟ ( اگرم ديدين داره داستان لو مى ره اونو تو اسپويلر بزاريد )

برای قسمت های بعد خوب اسماگ هست و نبرد اره بور... و همچنین پیتر گفته که یه صحنه هایی خارج از کتاب وارد کرده (مثل آرون که با اینکه تو خیلی جاهای فیلم بود ولی تو کتاب یه جا بیشتر نبود... و با این حال طرفدارای کتاب هم دوستدارش شدن) و برای همین سعی کنیم به حرف پیتر اعتماد کنیم که چیز خوبی از آب در میان.

بئورن... نه . ندیدم

جذاب ترینش الف ها! و بازهم الف ها! من از دیدن الف ها سیر نمیشم! :دی

الروند رو اصلا دوست ندارم! اصلا هیچیش الفی نیست! همش آدم یاد نقشش تو ماتریکس می افته :(

استقبال ژاپنی ها چطور بوده؟

یعنی میخوام بدونم اونها هم مث ما دیوونه ی تالکین و داستان هاش هستند؟؟

اونطور که خود پیتر گفت خیلی از استقبال نیوزلند هم بیشتر و داغ تر بوده

مخصوصا دیدن هابیت ! با کیفیت 3D و همچین کیفیت صدایی !

البته یه کم هم money میخواد ! نه ؟

اشتباه می کنید. همه چی مجانی بود و حتی بلیت ویژه فیلم

اشتباه می کنید. همه چی مجانی بود و حتی بلیت ویژه فیلم

واقعا مجانی بود یا جاس جوکینگ {شوخی میکنی!!؟}؟

واقعا مجانی بود یا جاس جوکینگ {شوخی میکنی!!؟}؟

چرا باید شوخی کنم؟ مجانی بود. همه جای دنیا کسانی که بلیت فرش قرمز و پخش ویژه فیلم رو ثبت نام کنن و گیرشون بیاد میتونن مجانی ببینن.

خب به خاطر فرش قرمز توکیو دیگه....استانبول که فرش قرمزی در کار نیست:دی

داشتم روحیه مضاعف میگرفتما.....آخه چرا!!!!!!

خب به خاطر فرش قرمز توکیو دیگه....استانبول که فرش قرمزی در کار نیست:دی

داشتم روحیه مضاعف میگرفتما.....آخه چرا!!!!!!

یعنی واقعا یه لحظه فکر کردی همه بلیت های هابیت قراره مجانی بشه؟ :دی :دی

اونطوری که پیتر یه ساعته ورشکست میشه :دی

پیش نویس: متن امضاتو دوست دارم ~o):((~o)~o)(

الف تلری یعنی چی؟!

لینک زیر:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=759

اینجا جاش نیست ها...تو تاپیک سوالات بپرس تا کامل برات بازشون کنم...

یعنی نه نولدو، نه وانیا.....:دی {شوخی کردم}

تلری اسم یکی از سه گروه و خیل الف هاست که از کوئی وینن به قصد آمان حرکت کردن....!

برای اطلاعات بیشتر میتونی به کتاب سیلماریلیون و یا فرهنگ نامه ی خود سایت مراجعه کنی :(

عجب تراندویلی ! (اسمایل کف کردگی)

من فکر می کردم یه چیزی تو مایه های بازی Rise of the Wichking در بیاد

ولی یه کم زیادی جوون نیست؟

الف ها در جوونی استپ میشن!!

و از این فراتر نمیرن. خیلی عالیه...از قیام ویچ کینگ قشنگ تر از آب دراومد.

از خرد الف ها رو در قیافه تراندویل کم دیده میشه(مقایسه با الروند و گالادریل)

ولی از نظر خودخواهی خوب ساختنش

خطرناک هم به نظر می رسه:دی

خیلی باحاله چهره ی تراندویلدو می گم داره ازش خوشم میاد

ولی از نظر خودخواهی خوب ساختنش

خطرناک هم به نظر می رسه:دی

باهات موافقم Mou جان.

نمیدونم چرا بانو میگه الروند هیچیش الفی نیست؟چرا بانو؟جدا ویوینگ در هابیت به نقشش در ماتریکس شبیهه؟به نظرتون در لوتر چطور بود؟

آرون عزیز برای چی روی پرجمت نوشتی: خوش آمدی هابیت به بندرگاه شیاطین؟!

باهات موافقم Mou جان.

نمیدونم چرا بانو میگه الروند هیچیش الفی نیست؟چرا بانو؟جدا ویوینگ در هابیت به نقشش در ماتریکس شبیهه؟به نظرتون در لوتر چطور بود؟

بازی قوی ویوینگ از اون یک الف ساخته. از هر الفی در لوتر الفی تر بود الروند.

شاید آرون مشکلش با گریمه. چون صورت الروند در فیلم صافی و براقی صورت دیگر الف ها رو نداره...

اون evils نیست. Elvesـه! بندرگاه الفها!

لینک زیر:

https://arda.ir/forum...p?showtopic=759

اینجا جاش نیست ها...تو تاپیک سوالات بپرس تا کامل برات بازشون کنم...

آخ آخ کلی خاطره برام زنده کردی... یاد این تاپیک بخیر

عجب تراندویلی ! (اسمایل کف کردگی)

ولی یه کم زیادی جوون نیست؟

الف ها در جوونی استپ میشن!!

و از این فراتر نمیرن.

اینکه میگی زیادی جوون نیست عجیبه, چون باید هم جوان باشه.

دقت کن که به گفته تالکین

«...الف ها از لحاظ فیزیکی تا مقطع خاصی از جوانیشان رشد می کنند, و گذر زمان بر زیباییشان می افزاید, چرا که خردمندی به آن افزوده شده است»

و در جای دیگری هم گفته که «زیبایی و جوانی و طراوت الف ها با گذر زمان, نه تنها دچار کاستی نمی شود بلکه بر آن افزوده می شود... چرا که الف ها به زیبایی های دنیا وابسته اند, و با دیدن زیبایی های اطراف خویش از آن طراوت و جوانی می گیرند.» از نامه های تالکین

برای همینه که الف ها هرچه بیشتر عمر می کنند حتی جوانتر از پیش به نظر خواهند آمد... به قولی در سیلماریلیون:

« الف ها در ابتدا, قوی تر و تنومند تر از آن بودند که اکنون هستند, لیک نه زیباتر. چرا که با آنکه زیبایی الف ها ورای هرآن است که ایلوواتار وجودشان داده, پایدار است, و در غرب سرشار از اندوه و حکمت.»

به نظر من که این یکی پادشاه در مقایسه با تمام الف هایی که تا الان در ارباب حلقه ها دیدم, خیلی خیلی الفی تر و خردمندتر به نظر میاد.

هم جذبه و زیبایی الفی رو داره , هم تقدر یک پادشاه رو, هم غرور خاص الفی رو, و در آخر خردمندی رو که با دیدن رفتارش تو فیلم بهش پی می برین

گالادریل یه کم... خردمندی اش غیرطبیعیه و میزنه تو ذوق. الروند رو اصلا قبول ندارم به دلیلی که این پایین می گم.

باهات موافقم Mou جان.

الروند! اون مهم تر از همه, زیادی چهره گرفته و عبوسی داره.! دقت کنید که الروند در کتاب هابیت این طوری توصیف شده

«او والا و به زیبایی یک فرمانروای الفی بود, و به قدرتمندی یک جنگجو, و به خردمندی ساحران, و به اقتدار فرمانروایی دورف, و به مهربانی تابستان.»

اون چیزی که من از الروند تصور می کنم کاملا متفاوت با هوگو ویوینگ هستش... توی فیلم هم هابیت هم ارباب حلقه ها, الروند خیلی عبوس و نامهربانه و حتی بداخلاق! و اینقدر با کتاب فرق داره که اصلا راهی نیست تو ذهنم یکیشون کنم. من هوگو رو دوست دارم و فکر می کنم میتونست نقش یک ارباب الفی مهربان و باوقار و خردمند رو بازی کنه, اما نقشی که براش نوشتن و کارهایی که کرد و گفت کاملا خرابش کرد. تو فیلم دو برج خیلی افتضاح شد دیگه/.اونهم تو نقش یه پدر عبوس و بداخلاق که هی یه کاری می کنه دخترشو بفرسته آمان! واقعا که

وات؟!!؟

نوشتم

Welcome Hobbits... to the Harbor of Elves.

تو فیلم دو برج خیلی افتضاح شد دیگه/.اونهم تو نقش یه پدر عبوس و بداخلاق که هی یه کاری می کنه دخترشو بفرسته آمان! واقعا که

آره. چهره اش بیشتر شامل یک نگرانی برای آینده دخترش و عصبانیت از دامادش بود که رفت هم خودشو به کشتن بده هم اونهارو!

پ.ن بهتر نیست بحث مربوط به لوتر رو در تاپیک قدم به قدم تا نتیجه کلی - پشت صحنه... در تالار سینمای تالکین دنبال کنیم. اونجا من رسیدم به نقد دوبرج و قضیه الروند رو هم حتما مطرحش میکنم.

الروند! اون مهم تر از همه, زیادی چهره گرفته و عبوسی داره.! دقت کنید که الروند در کتاب هابیت این طوری توصیف شده

«او والا و به زیبایی یک فرمانروای الفی بود, و به قدرتمندی یک جنگجو, و به خردمندی ساحران, و به اقتدار فرمانروایی دورف, و به مهربانی تابستان.»

اون چیزی که من از الروند تصور می کنم کاملا متفاوت با هوگو ویوینگ هستش... توی فیلم هم هابیت هم ارباب حلقه ها, الروند خیلی عبوس و نامهربانه و حتی بداخلاق! و اینقدر با کتاب فرق داره که اصلا راهی نیست تو ذهنم یکیشون کنم. من هوگو رو دوست دارم و فکر می کنم میتونست نقش یک ارباب الفی مهربان و باوقار و خردمند رو بازی کنه, اما نقشی که براش نوشتن و کارهایی که کرد و گفت کاملا خرابش کرد. تو فیلم دو برج خیلی افتضاح شد دیگه/.اونهم تو نقش یه پدر عبوس و بداخلاق که هی یه کاری می کنه دخترشو بفرسته آمان! واقعا که

باهات موافقم آرون جان ؛ چون اول من كتاب هابيت رو خوندم و اونجا بود كه دوستدار الروند شدم ، بعدش كه فيلم رو ديدم اول به نظرم ظاهرش بود كه زياد خوب نبود ! بعديش اينكه الروند در كتاب با اينكه كمى جديه ولى صميميت خودش رو داره ولى در فيلم به نظر من بيشتر براى اينكه گالادريل و الروند شبيه هم به نظر بيان حالت الروند عبوس به نظر مى رسه . يكى از تناقض هايى هم كه توى بازگشت شاه هست اينه كه الروند ، فرمانرواى ريوندل ، پا ميشه مى كوبه از ريوندل مياد تا نارسيل رو بده دست آراگورن ! ( لااقل چند تا الف هم با خودش مى آورد تا تو راه چند تا اورك هم بكشن :دى ) . و اما قضيه ى آرون ! اتفاقا همين پريروز بود كه داشتم داستان آراگورن و آرون رو از ضمايم مى خوندم ( كه حتى به نظرم از برن و لوتين هم قشنگ تر اومد ) كه چند بار الروند آراگورن رو " پسرم " صدا مى زنه ( هم به سبب پدر خواندگى و هم به دليل محبت ) و دقيقا برعكس فيلم اين آراگورنه كه بعد از پختگيش براى عشق به آرون چهره اى عبوس و جدى پيدا مى كنه ...

پ.ن : آدم اينقدر بى تعصب ؟! :دى

این که گفتم جوونه نه اینکه مثلا باید یه پیر مرد رو بیارن این نقش رو بازی کنه منظورم در مقایسه با الف های فیلم لوتر مثل الروند و کله بورن بود

باهات موافقم Mou جان.

الرون ماتریکسه (اسمایل کفیدن (دارم غرق می شم!))

یه کمی ابر هاش زیادی عصبیه ولی توی هابیت به نظر میاد خیلی باحاله از شخصیتش خوشم میاد!

واقعا نمیتونم چیزی بگم که حق مطلب رو ادا کنه ... فقط ممنون که حس خوبت رو به ما هم منتقل کردی

فقط یه چیزی

تو این عکس

https://arda.ir/forum...&attach_id=5146

چرا پیتر اینقدر بد تیپه ؟ من اگه نمی شناختمش فکر میکردم دارن با باغبونشون عکس میگیرن . تو یکی از ویدیو پروداکشن ها هم تو اون قسمتی که با آیفونش میره از جمعیت فیلم میگیره ، یه لباس داغونی پوشیده بود حتی اتو هم روش نکشیده بود

به قول یکی از بچه ها تو همین تاپیک ، پیتر اگه میومد ایران حتما به شلوار کردی علاقه مند می شد LOL

فقط یه چیزی

تو این عکس

چرا پیتر اینقدر بد تیپه ؟ من اگه نمی شناختمش فکر میکردم دارن با باغبونشون عکس میگیرن . تو یکی از ویدیو پروداکشن ها هم تو اون قسمتی که با آیفونش میره از جمعیت فیلم میگیره ، یه لباس داغونی پوشیده بود حتی اتو هم روش نکشیده بود

به قول یکی از بچه ها تو همین تاپیک ، پیتر اگه میومد ایران حتما به شلوار کردی علاقه مند می شد LOL

البته بلانسبت جتاب پیتر ، من یه لحظه یاد یه نفر تو مراسم ای اف سی امسال افتادم

اِ اِ اِه......کجاش بد ریخته!!؟

انصافا پیتر تو این عکسش خیلی جذاب و پر ابهت{جیگر:دی} نشون میده.....یعنی در کل یه چند وقتیه خیلی خوش تیپ و خوش پوش شده، مخصوصا از وقتی که دیگه اون عینک ته استکانش رو نمیزنه:دی

من اگه اونجا بودم از بین جمعیت میپریدم و بغلش میکردم و....

خب, من یه خبر بزرگ براتون دارم و اینکه تونستم در افتتاحیه فیلم هابیت در توکیو شرکت کنم که یک روز بعد از نیوزلند بود,

و در فرش قرمز هم شرکت کردم و از نزدیک پیتر جکسون, الیجاه و اندی سرکیس و خود بیلبو و بقیه رو هم دیدم!

فقط خوشبه حالت آرون به دو دلیل :

1) فیلم رو با کیفیت اصلی دیدی

2)جکسونو از نزدیک دیدی

پیتر بد کرده خودشو نمیگیره؟!!! براش آرزوی موفقیت میکنم :(

آرون جان واقعا از پرچم الفیت خوشم اومد .

خوبه باسه اینکه نزیک تر بشی پرچم رو یه جا ننداختی !

وقتی حرفات رو می خوندم منتظر بودم بگی پرچم و انداختم تا برم امضا بگیرم.

آرون جان واقعا از پرچم الفیت خوشم اومد .

خوبه باسه اینکه نزیک تر بشی پرچم رو یه جا ننداختی !

وقتی حرفات رو می خوندم منتظر بودم بگی پرچم و انداختم تا برم امضا بگیرم.

من اگه بودم می رفتم می گفتم پشت همین پرچم برام امضا کن یا حتی کف دستم البته در اون صورت باید تا آخر عمرم دستمو توی نایلون می کردم

ولی واثعا اون گریه ها شایسته بوده و ارزششو داشته!

واقعا خوش به حالتون خانوم آرون ....

به دو دلیل :

اولین دلیلش اینه که آرزومه پیتر و بقیه رو از نزدیک ببینم که شما دیدینش (خوش به حالتون واقعیتشو بخواین منکه حسودیم میشه)

دومین دلیلش هابیت رو با کیفیت تمام تماشا کردین...

بهتون تبریک میگم...

واقعا بهترین تاپیکی که خوندم همین تاپیک بود... انشاا.. تو قسمت دوم هابیت...

دفعه ی بعد خواستی بری ما رو هم ببر :Ring:

ما که برای هیچ کدوم از فیلمها نمی تونیم بریم :)

دعا میکنم شما برای برهوت اسماگ هم برین جای ما رو هم خالی کنین

و جای همه شما بچه های آردا خالی بود...

مهم تر از همه.. لحظه تاریخی من که تا آخر عمر فراموش نمی کنم,

موقعی بود که من با پرچم بنر الفی ام رفته بودم و پیتر جکسون عزیز منو با اون دید و برام یه کف زد و اونو نشون داد... من همه که داشتم از هیجان سکته می کردم, همونطور که با یه دست پرچم رو گرفته بودم دست دیگه ام رو روی قلبم گذاشتم و از ته دل از دور بهش گفتم : تنک یو...

پیتر هم در همون حالت دستشو متقابلا روی سینه اش گذاشت و تعظیم کوچکی به سمتم کرد و همون تنک یو رو تکرار کرد...

...

و

در آخر سورپرایز ویژه اینه که بلیط ویژه فیلم رو که فقط به شصت نفر در کل ژاپن رسید رو از طریق دوستم در شرکت وارنر, دریافت کردم و فیلم رو بعد از فرش قرمز دیدم :سکته: شاهکار بود...

post-14-0-60759800-1354616323_thumb.jpg

من چه حرفی بزنم آخه :| به جز سکته چه کاری میشه کرد ؟ این یعنی رویای بزرگ یه آردایی

دیدار با پیتر جیم و بازیگران ....

واقعا که دلمون آب شد :(

کاش تو ایرانم میومدن :)) مگه جومونگ نیومد ؟! خب ایناام بیان دیگه ... نمیریم واین روزارو بیینیم . وای اگه بیان ماام یه پرچم درس حسابی درس می کنیم ... چه شود ....

واقعا نمیتونم چیزی بگم که حق مطلب رو ادا کنه ... فقط ممنون که حس خوبت رو به ما هم منتقل کردی

فقط یه چیزی

تو این عکس

نمی دونم دقت کردین یا نه! اما همه ی آدمای بزرگ اینجوری ان که به لباس و ظاهرشون زیاد اهمیتی نمیدن. یکیش همین انیشتین! یکی نبوده یه شونه بده دستش بگه بکش توو موهات!:(

این پیتر جکسون هم من مطمئنم به زور این لباسو تنش کردن که فقط یه عکس بگیره و زود در بیاره! :))

من واقعا نمیدونم مگه لباساش چشه ؟! واقعا دم پیتر گرم :)) حتما باید کت و شلوار بپوشه و خودشو پشت اونا مخفی کنه که مثلا بگه آره منم کسی هستم ؟! نه ! بنظرم فقط یک لباس مناسب بپوشه کافیه :(

معمولا ایرانی ها به پوست نگاه میکنن و خارجی ها به مغز (عجب گردویی :دی)