کدام سه گانه را اول تماشا کنیم؟

تعداد پست‌ها: 14

سلام. اول از همه بگم که قبل از ارسال تاپیک تو انجمن جستجو کردم ولی تاپیک مشابهی پیدا نکردم امیدوارم سوالم و تاپیک تکراری نباشه.

میدونم که قبلا در مورد این که اول کدوم کتاب خونده بشه بحث شده اما سوالم در مورد تماشای فیلمه بدون خوندن کتاب:

با توجه به اینکه داستان هابیت زودتر اتفاق میفته اول هابیت رو باید نگاه کرد یا به خاطر اینکه سه گانه ارباب حلقه ها زودتر ساخته شده بکگراندی توش هست که اول باید لوتر رو تماشا کرد؟ با چه ترتیبی تماشای فیلم بیشتر لذت بخشه و همچنین معنی دار تره؟

با سلام !

از نطر من اگر بخوایید زمینه سازی مناسبی برای ارباب حلقه ها داشته باشید اول هابیت روببینید ولی  در. سه گانه هابیت در مورد ساخته شدن 20 تا حلقه یا این که حلقه به دست چه کسانی افتاده تا به بیلبو بگینز برسه  حرفی نزده پس بهتره اول ارباب حلقه ها رو ببینید 

اما اگه کتاب ها رو خوانده باشید و از ماجرا با خبر باشید میتونید اول هابیت رو ببینید . اگه اول هابیت رو ببینید  موقعیت زمانی هم بیشتر براتون روشن میشه و وقتی ارباب حلقه ها رو بعدش ببینید لذت بخش تر میشه!

با سلام !

از نطر من اگر بخوایید زمینه سازی مناسبی برای ارباب حلقه ها داشته باشید اول هابیت روببینید چون اصلا در هابیت در مورد ساخته شدن 20 تا حلقه یا این که حلقه به دست چه کسانی افتاده تا به بیلبو بگینز برسه  حرفی نزده

اما اگه کتاب ها رو خوانده باشید و از ماجرا با خبر باشید میتونید اول هابیت رو ببینید . اگه اول هابیت رو ببینید  موقعیت زمانی هم بیشتر براتون روشن میشه و وقتی ارباب حلقه ها رو بعدش ببینید لذت بخش تر میشه!

ممنون از پاسخ گوییتون،

با توجه به جمله بندیتون فکر کنم تو خط اول منظورتون این بود که اول ارباب حلقه ها رو ببینم. اشتباه تایپی بود یا من بد متوجه شدم؟

ممنون از پاسخ گوییتون،

با توجه به جمله بندیتون فکر کنم تو خط اول منظورتون این بود که اول ارباب حلقه ها رو ببینم. اشتباه تایپی بود یا من بد متوجه شدم؟

ممنون از اطلاع رسانی تون... تصحیح شد! 

مرسی از جوابتون متوجه منظورتون شدم.

حالا چون لذت بردن از ارباب حلقه ها واسم مهمتره اگه اول هابیتو ببینم وقایعی که توش توضیح داده نشده در حدی هست که (فیلمو بی معنی یا گیج کننده کنه؟) یا (لطمه اساسی به فیلم نمیزنه ؟)

حالا چون لذت بردن از ارباب حلقه ها واسم مهمتره اگه اول هابیتو ببینم وقایعی که توش توضیح داده نشده در حدی هست که (فیلمو بی معنی یا گیج کننده کنه؟) یا (لطمه اساسی به فیلم نمیزنه ؟)

به نظر من هیچ کدوم از دو سری وابستگی داستانی جدی به سری دیگه ندارند(یعنی در داستان خود سه گانه خللی ایجاد نمیشه).اما به عنوان یه مجموعه کلی یکم شرایط فرق میکنه. دلایل اول دیدن هابیت میتونه این باشه که از نظر زمانی مقدمه، به خاطر تقدم زمانی سرنوشت شخصیتها اسپویل نمیشه و فضای شادتر و سبکتری(نه به معنای منفی) داره[۱].از طرفی لوتر زودتر ساخته شده و فرض کارگردان در ساختن هابیت این بوده که مخاطب لوتر رو دیده و برای همین اشاره هایی به شخصیتها و حوادث لوتر در هابیت قرار داده که برای تماشاگرهایی که 10سال با لوتر زندگی کردن خیلی جذابه اما از دست دادنشون اتفاق مهمی نیست، چون مطمئنا این فیلمها باز هم دیده خواهند شد;)

در کل نظر من اینه که دیدن هابیت و پس از اون لوتر میتونه تجربه جذابتری باشه،اما جدای این بحث اگه هیچ کدوم از فیلمهارو اصلا ندیدین پیشنهاد میکنم تجربه فوق العاده خوندن کتابها قبل از دیدن فیلمها رو از دست ندین،تجربه ای که بیشتر ما(حداقل در مورد لوتر) ازش محروم بودیم.:(

پ.ن.1.این حرف در مورد کتابها هم صادقه که فاصله ی (از نظر فضاسازی) آخر هابیت از اول لوتر خیلی کمتر از فاصله ی آخر لوتر از اول هابیته. تصور کنید که کمی بعد از سکانس بندرگاههای خاکستری سکانس مهمونی دورفها بیاد:|

خب دوستان به این سئوال جواب های خوبی دادن ولی من فکر میکنم که اگه اول هابیت رو ببینید بهتر باشه. اولا که توی هابیت کلا میشه یه پیش زمینه ای از قدرت گرفتن سائورون رو ببینید و مثل من در تمام طول دیدن لوتر به این فکر نکنید که چه طور شد که حلقه دست بیلبو افتاد و اینکه هابیتی که همش دوست داره تو خونه ش بمونه چیجوری سر از یه غار تنگ و تاریک درآورده؟! قسمتی که تو لوتر نشون داد اصلا کافی نبود. دوم اینکه با وجود تغییراتی در فیلم خود پروفسور تالکین اول هابیت رو منتشر کردن و بعدش لوتر رو. همین طور اگه اول لوتر ورو ببینید اون حال و هوای آخر فیلم رو که بیلبو و فرودو و گندالف به گذرگاه های خاکستری میرن رو کلا به هم میزنه! چونکه اول فیلم برمیگرده به کمی قبل تر از اوایل ارباب حلقه ها و شما مجبورین دوباره فکرتون رو به قضایای اول فیلم برگردونین و نظم فکری ای که داشتین کاملا ازبین میره ( یعنی چیزیکه برای خواهر من پیش اومد!)

معمولا خود من به کسی بخوام خوندن کتاب رو توصیه کنم اول میگم هابیت، بعد لوتر و بعد سیلماریلیون و به نظرم همین روند رو واسه فیلم هم در نظر بگیریم. فارغ از مسئله کتاب، حداقل آدم با دیدن لوتر کمی از فضای فاجعه بار و بیشتر "هری پاتر" گونه هابیت فاصله بگیره و بتونه اون ارتباط مثبتشو با لوتر حفظ کنه.

به نظر من اول لوتر رو ببینید درسته که از نظر زمانی هابیت اول بوده ولی به نظرم لوتر خیلی بیشتر آدم رو مشتاق میکنه که هابیت رو ببینه تا هابیت لوتر رو در کل من خودم لوتر رو خیلی بیشتر دوست داشتم

با عرض اجازت

سوال خیلی خیلی خوبی ست. و جواب هم مشکل. به بیننده هم بستگی دارد. من خودم اول لوتر و بعد هابیت را پیشنهاد می کنم. البته ممکن است در اول به دیدن لوتر کلی حال کنید ولی وقتی هابیت را ببینده کمی ناامید بشوید. اما با این حال هم کسی نباید خیال بکند که هابیت یک فاجعه است درست است اکثر آردایی ها لوتر را بیشتر از هابیت دوست دارند(من جمله خود من) اما باید قبول کنیم هابیت از برترین فانتزی های این ده ساله است.( این تاپیک را مطالعه کنید: 5 فیلم برتر فانتزی هزاره ی سوم) به هر حال اگر دنبال مقایسه و درک بهتری هستید این تاپیک را نیز مطالعه کنید (کدام سه گانه بهتر است ارباب حلقه ها یا هابیت؟)

باتشکر.

به نظر من اول بهتره لوتر رو ببینیند بعد هابیت چون به نظر من لوتر سرزمین میانه رو خیلی بهتر از هابیت نشون داده.

در در ۱۳۹۴/۸/۴ at 9:43 PM، sae1d گفته است :

نه داستان هابیت یه داستان جداگانه ست. اگر اول هابیت ببینین متوجه میشید که چطور حلقه به دست فرودو رسید. با شخصیت گالم آشنا میشید و در مورد چگونگی دوستی بیلبو و گندالف آگاهی پیدا میکنید در ضمن جکسون فیلم جوری ساخته که انگار هابیت قبل از ارباب حلقه هاست. و به فیلم ارباب حلقه ها اشاره ای میشه. تو فیلم ارباب حلقه ها فرودو و یارانش جایی توقف میکنن که تو فیلم هابیت داستانش اومده. به نظر من اول فیلم هابیت ببینید و بخاطر تم شاد و ماجراجویانه اش لذت ببرید و بعد برین سراغ فیلم ارباب حلقه ها. البته الان برای جواب دادن به شخص شما خیلی دیره ولی برای اونهایی که این تاپیک رو بعدا میخونند مفید خواهد بود.

اول هابیت و بعد باید ارباب حلقه ها ساخته میشده ؟ قبل هابیت فیلم دیگه ای بوده و همینطور بعد ارباب حلقه که به موضوع ربط داشته باشه ؟

به نظر من بهتره اول ارباب حلقه هارو ببینید بعد هابیت...

چون ارباب حلقه ها یه فیلم قدیمیه درصورتی که هابیت خیلی با کیفیت و گرافیک بهتر ساخته شده...

خیلیا که اول هابیت رو دیدن دیگه حوصله ارباب حلقه هارو به اون صورت نداشتن(من خودم رو دوستام امتحان کردم)...اگه میخواید کسی رو با تالکین آشنا کنید اول ارباب حلقه ها رو بهش پیشنهاد کنید چون توضیحاتی درباره حلقه ها داده و بیشتر مخاطب رو در جریان مسائل کتاب قرار داده و بعد هابیت تا لذتی رو که از دنیای تاکین میبره کامل تر کنه.دیدن هابیت بعد از سه گانه لوتر حس و حال بهتری به مخاطب میده...