ترجمه ی آثار تالکین

تعداد پست‌ها: 83

کاربران گرامی سلام:

اقا رسمی می نوسم که جدی جلوه بده راستش این برنامه ای که می گم برای هفته ی دوم تیر که کنکور تموم شده :

1- ترجمه ی نامه های تالکین " به نظر خیلی از سوالات بچه ها رو جواب می ده"

2- ترجمه ی کتاب های مرتبط به تالکین

3- کتاب الن لی البته من این کار رو تا وسطاتش پیش بردم و طبق قولی که به Tulkas دادم تا اخر اردیبهشت ترجمه ها رو بهش می دم

4- نمی دونم چرا این مورد چهارم مثل خوره افتاده تو جونم اونم تر جمه ی کتاب قصه های ناتمام که اگه خدا بخدا بعد از کنکور ترجمه 10 به صفه 10 رو به صورت pdf برای دانلود تو سایت می زارم راستی کتاب قصه های ناتمام اگه زبان اصلیش تو بازار هست بگه که اگه شد می خوام کتابش رو بخرم

5- حالا بسم ا.. هر کی می تونه امادگی خودش رو بگه اصلا اجباری تو کار نیست

اسم بحث خیلی بده.آخه خو تالارهای دایرون برای کتابای تالکینه دیگه!

ترجمه نامه ها فکر خوبیه.متن ثقیلی نداره ولی زیادن

مورد چهار رو نمیشه اینطور جلو برد.اولا که یه مقدارش ترجمه شده و منتشر شده،دوما یه مقدار دیگش ترجمه شده و منتشر نشده!!سوما من خودم با ترجمه کتاب به این صورت ده صفحه ده صفحه و فرستادن بالاش موافق نیستم.نه خیلی میشه ویرایشش کرد،بعد یه هفته هم که نره بالا،صدای کاربرا در میاد.در واقع بیشتر به جای تشکر انتقاد میشنوی.بهتره همش ترجمه بشه،یهو بره بالا

ضمن اینکه با تولکاس موافقم باید این رو هم اضافه کنم که بهتره یکی یکی کارها رو انجام بدیم. یعنی بریم سراغ یه کار و تمومش کنیم و بعد بریم سراغ بعدی. فعلا دوتا کار نیمه تمام داریم، و شروع کردن کارهای جدید دیگه رو تا تموم نشدن اینا نمیپسندم. از قدیم گفتن یه ده آباد بهتر از صد شهر خرابه.

راستی چند تا از نامه های تالکین رو در گذشته دور بانو آرون ترجمه کرده بود.

مورد چهار رو نمیشه اینطور جلو برد.اولا که یه مقدارش ترجمه شده و منتشر شده،دوما یه مقدار دیگش ترجمه شده و منتشر نشده!!

Tulkas میشه درباره ی این متنی که گفتی یه ذره بیشتر توضیح بدی L-) :D

دوم : با نظر 3D Mahdi موافقم اول لغت نامه بعدش نامه ها :ymapplause:

سوم: اصلا کتاب افسانه های ناتمام به زبان انگلیسی تو بازار پیدا می شه

چهارم: در رابطه با کتاب می تونیم پنجاه صفحه ترجمه کنیم بدیم یکی ویرایشش کنه بهدش ده تا دهتا صفحه می ذاریم تو سایت

پنجم : من قصدم از ترجمه این نیست کتاب رو چاپ کنیم من منظورم اینه که کاربرا بدونن تو کتاب چی نوشته و اصلا داستاناش پیرامون چیه

داستان سقوط گوندولین در ضمیمه فرزندان هورین،یک فصل از داستان های ناتمامه.

بخشهای دیگه ای رو هم علیزاده نصفه -نیمه ترحمه کردهو

هارد کاورش رو من دست معدودی از دوستان دیدم ولی فک نکنم تو بازار به راحتی پیدا شه.سافت کاورش هم که همه جا ریخته.تو سایت خود ما هم هست

اینکه کاربر منتظر باشه تا یه بخش دیگه کتاب بیاد بیرون رو موافق نیستم.به تجربه میگم که هم عدم نارضایتی رو افزایش میده هم احتمال یک دست نشدن متن ترجمه رو بالا میبره

قصد هممون از این بحث اصلا همینه.کسی به انتشارش فک نمیکنه

فک کنم یه سری اشتباهات در مورد داستان های ناتمام برای دوستان پیش اومده:داستانهای ناتمام هیچکدوم چیز جدیدی نیستن ها.همشون(حتی اون قسمتی که به دوران دوم میپردازه) توضیحات اضافه ای نسبت به داستان اصلی داره.فکر کن یه جورایی مث فرزندان هورینه.و به این دلیل میگن بهش ناتمام که تالکین ادامه نداده شون و کریستوفر هم نخواسته یا نتونسته که ادامه بده

من كتاب قصه هاي ناتمام رو مي خوام ::D

قصه هاي ناتمام دوستم-دوست قصه هاي ناتمام :ymapplause: L-)

يه نظر ديگه به نظرم براي قسمت سوم برنامه هاي تابستوني بعد از دانش نامه و نامه هاي تالكين به چسبيم به اين قسمت زبانشناسي واسه دانلود گذاشتي اين رو هم تر جمه كنيم يه فرهنگ لغت توپ فارسي مي شه ازش بيرون آورد

پس تاریخ سرزمین میانه رو ترجمه کنیم ;:-?

در مورد سرزمين ميانه من اصلا لينكي رو پيدا نكردم كه كتا كاملش رو واسه دانلود گذاشته باشه و اوني هم كه تو سايته يه ذره نمي شه بهش اعتماد كرد و گرنه اگه كامله اونم با همت خودمون اوكيش مي كنيم

اونی که تو سایته کامله اما چون با OCR به متن تبدیل شده فرمتش یکم ناجوره اما به هر حال تنها چیزیه که تو اینترنت هست.

تا حالا چرا متوجه ی این تاپیک نشدم \:D

سوال !! کی یا چه کسانی ترجمه کنن !؟ مگه هری پاتر یا دارن شان که بگیم ترجمه ی گروهی ( که اونم دیگه به همه ثابت شد که نسبت به یک ترجمه ی حرفه ای یک مترجم, فوق العاده خام و نامناسب ) بکنیم !؟

کار, کار تالکین :-? مترجم واس ضمن داشتن دانش مناسب از دنیای تالکین و ادبیاتی که باهاش کار کرده از فوت و فن ترجمه ی یک کتاب فانتزی هم کلی چیز سر در بیاره. تازه اخرش میرسیم به وفادار موندن به متن اصلی و اینکه به جای اصطلاحات و مواردی که ریشه ی همانند پارسی نداره میخواد از چی استفاده کنه که هم یکدستی ترجمه حفظ بشه و هم زیبایی متن اصلی به کاربر پارسی زبان منتقل بشه ( موردی که حتی مترجم های حرفه ای ایران هم اصلا توجه نمیکنن !! ) .. .

پی نویس .. .

بی تعارف, از بین اعضای فعال که دارن حال حاضر فعالیت میکنن ( اعم از کسایی که پست میدن یا پست ها رو مطالعه میکنن ) میشه روی 3DMahdi و Tulkas Astaldo به عنوان استاد راهنما حساب کرد حالا بماند سایر جزییات و اینم اضافه کنم که من یک جایی و در یک زمانی ناظر ترجمه ی هری پاتر و قدیس های مرگ بار بودم و ایلوواتار خودش میدونه که انگاری برای این 670 صفحه, رفتم تاااااااااا دم خود گورگوروت و برگشتم به سوراخ هابیتی خودم !! حالا داستانی داره که تو صفحه های پایانی کتاب سرخ که فرودو واسه سم گذاشت و از شما چه پنهون که سم هم اونو داد به منو گفت : الیاس, دست خودت رو میبوسه !! جا نمیشه ..

الان فوق العاده خستم و نیاز به یک لیوان چای دارم !! باشه بعدا اگه قضیه جدی شد بازم پست میدم :D .. .

در مورد سرزمين ميانه من اصلا لينكي رو پيدا نكردم كه كتا كاملش رو واسه دانلود گذاشته باشه و اوني هم كه تو سايته يه ذره نمي شه بهش اعتماد كرد و گرنه اگه كامله اونم با همت خودمون اوكيش مي كنيم

اوکی :-?

من امروز امروز تو نمایشگاه رفتم غرفه ی روزنه به آقاهه گفتم پس کی می خواین واسه ی کتاب قصه های ناتمام یه کاری بکنید که وزارت ارشاد مجوز بده؟

اونم گفتش نصفه ترجمه شده...کامل بشه منتشر می کنیم.

ولی من شنیده بودم ترجمه شده الان چندساله وزارت ارشاد مجوز نمی ده...الان قضیه چیه پس؟؟؟؟من دچار یاس فلسفی شدم.

من امروز امروز تو نمایشگاه رفتم غرفه ی روزنه به آقاهه گفتم پس کی می خواین واسه ی کتاب قصه های ناتمام یه کاری بکنید که وزارت ارشاد مجوز بده؟

اونم گفتش نصفه ترجمه شده...کامل بشه منتشر می کنیم.

ولی من شنیده بودم ترجمه شده الان چندساله وزارت ارشاد مجوز نمی ده...الان قضیه چیه پس؟؟؟؟من دچار یاس فلسفی شدم.

فکر نمی کنم بحث مجوز باشه

viewtopic.php?f=2&t=738

کاش در مورد تاریخ سرزمین میانه می پرسیدی :D

:-? :D

http://www.adinebook.com/gp/product/964 ... 39-1223333

این کتاب چیه؟ :-?\

این که کتاب ترجمه نشده ربطی به مجوز نداره، علیزاده نصف کاره ولش کرده. همین سوال رو منم پارسال تو نمایشگاه پرسیدم و همین جواب رو هم شنیدم. :-?

در مورد اون کتاب هم از اونجایی که مراد فرهادپور هم اسمش هست فکر میکنم داستانهای کوتاه کتاب درخت و برگ توش باشه

داستانهای ناتمام به احتمال نود و نه درصد بیرون نمیاد.روزنه هم واسه خودش یه چیزی گفته.وضع روزنه راستی خیلی خرابه دوستان.احتمال تعطیلی قریب الوقوع داره

به نظر من که دلیلی واسه مجوز ندادن وجود نداره!خدا باعث و بانی شو شفا بده بلکه عقلش بیاد سرجاش! :-?

به نظر من یه انتشارات با جربزه باید بیاد مخ علیزاده رو بزنه و کتابو منتشر کنه.نمی شه که اینجوری!

داستانهای ناتمام به احتمال نود و نه درصد بیرون نمیاد.روزنه هم واسه خودش یه چیزی گفته.وضع روزنه راستی خیلی خرابه دوستان.احتمال تعطیلی قریب الوقوع داره

اوضاش پارسال هم خراب بود !! این چه وضع دفتر مرکزی یک انتشارات !؟ ستوناش تیر چوبی بود که روشو نامنظم رنگ کردن !!

نمونه ی خونه ی بیورن (کارراک ) بود !! با این تفاوت که خونه ی بیورن بوی نم و نا نمیداد !! از اینا گذشته, ترتیب چیدمان کتاب ها !! یک اتاق رو مجسم کنید که کفش پر از کتاب باشه که همینطوری بی نظم روی هم تلمبار شده !! بعد طرف میخواد بره فرضا سمت کتاب های هابیت چاپ 85 که خبر مرگش یکیش رو بیاره برای مشتری. چه طوری میره !؟ همینطوری با کفش روی کتاب ها لگد میکنه تااااا برسه اونطرف اتاق !! انتشارات قطعی بود !؟

پی نویس .. .

اوضاع و احوال روزنه, کاروان و ... فضای نشر رو تو کشورمون ترسیم میکنه.

کاروان البته زمانی که بود(که گویا دوباره هم هست) خیلی خیلی منسجم تر،با حساب کتاب تر و البته پولدارتر بود.روزنه این سیاسی کاری های قدیمش داره کار دستش میده

این که کتاب ترجمه نشده ربطی به مجوز نداره، علیزاده نصف کاره ولش کرده. همین سوال رو منم پارسال تو نمایشگاه پرسیدم و همین جواب رو هم شنیدم. :-?

در مورد اون کتاب هم از اونجایی که مراد فرهادپور هم اسمش هست فکر میکنم داستانهای کوتاه کتاب درخت و برگ توش باشه

کسی این کتابو نداره؟

به نظر من که دلیلی واسه مجوز ندادن وجود نداره!خدا باعث و بانی شو شفا بده بلکه عقلش بیاد سرجاش! :-

به نظر من یه انتشارات با جربزه باید بیاد مخ علیزاده رو بزنه و کتابو منتشر کنه.نمی شه که اینجوری!

مریم واثقی پناه شاید ترجمه کنه کتاب رو. ها؟ :D

آخه تا ابد که نمی شه تاریخ میانه و افسانه های تمام رو نخونیم :D :D :-? :D

;)( :D :D

به نظر من ترجمه نکنه بهتره. :-?

چرا؟

مریم خانم, تو رو به مقدساتت قسم !! دیگه سمت ترجمه ی کارای فانتزی نرو !!

بشین پینوکیو ترجمه کن !! دختر کبریت فروش هم داستان قوی !! ادبیاتشم سبک, فکر میکنم از پسش بربیای !!

با تشکر, یکی از بخت برگشته های خواننده ی ترجمه های فانتزی شما !! :D

پی نویس .. .

Narich, یعنی خوشم میاد که دقیقا نمونه ی دست پرورده های گورگوروت روی اعصاب راه میری !! شرمنده دادا ولی این متن طولانی که برای امضات گذاشتی عجیب روی اعصاب من فوتبال بازی میکنه !! مخصوصا رنگ قرمزش !! نمیشه حالا از حالت Bold خارجش کنی و یه چند تایی هم از بزرگنمایی فونتش کم کنی !؟ البته پیشنهاد دادا, هر کسی ازاد که هر جوری دوست داره اواتار و امضاش رو انتخاب کنه. میخواستم PM بدم واست ولی گفتم چه کاری. یک پیشنهاد دیگه. همین جا پی نویس بدم تموم شه بره :-? ... .

Narich, یعنی خوشم میاد که دقیقا نمونه ی دست پرورده های گورگوروت روی اعصاب راه میری !! شرمنده دادا ولی این متن طولانی که برای امضات گذاشتی عجیب روی اعصاب من فوتبال بازی میکنه !! مخصوصا رنگ قرمزش !! نمیشه حالا از حالت Bold خارجش کنی و یه چند تایی هم از بزرگنمایی فونتش کم کنی !؟ البته پیشنهاد دادا, هر کسی ازاد که هر جوری دوست داره اواتار و امضاش رو انتخاب کنه. میخواستم PM بدم واست ولی گفتم چه کاری. یک پیشنهاد دیگه. همین جا پی نویس بدم تموم شه بره :D ... .

ای بابا مگه چیه امضام؟ :-?

حالا خوبه

حالا عالی .. .

ولی من هنوزم نظرم اینه که اگه از حالت Bold خارجش کنی, خوش فرم تر وای میسته !!

نمونه ی متن فارسی تو امضای مهدی (دقیقا بالای پست شما تو همین صفحه) ببین چقدر خوش فرم تر نشون میده.

چرا انقدر اسپم میزنید؟ این حرفا جای توی پیغام خصوصیه!

چرا؟

معلومه که شما نسخه PDF سیلماریلیونو نخوندی. ترجمه افتضاح و در مواردی اشتباه! من اول نسخه انگلیسی رو خوندم بعد اومدم ترجمه واثقی پناه رو خوندم و دیدم که زمین تا آسمون با اصل کتاب فرق داره، اصلا لحن و سبک اصلی رو رعایت نکرده و مطمئنم که خودش هم بعضی جاها رو نفهمیده. ترجمه علیزاده اصلا باهاش قابل مقایسه نیست.

ترجمه واثقی پناه چاپ هم شده ها!من از رو ناچاری هارد کاورشو خردیم،انقد فاجعه بود که نشستم با ادیو بوک و زبون اصلی کارو جلو بردم:دی

خب بابا حالا چرا این قدر شلوغش می کنید؟؟؟همچین می گید انگار خانم واثقی پناه الان کتابو گذاشته جلوش منتظر کسب اجازه از من و شماست که ترجمه رو شروع کنه!اگه عاقل باشه با توجه به اون تجربه ی اولش دیگه سراغ این جور کارا نمیره،شما بیخود خونتونو کثیف نکنید.

http://www.adinebook.com/gp/product/9644228025/ref=sr_1_1000_8/875-2452139-1223333

این کتاب چیه؟ :-?\

این کتاب فقط مقاله است

و از تالکین فقط on fairy stories رو داره

در کل کتاب بدی نیست.

مقالات دیگرش درباره علمب تخیلی، آپاتا کریستی، یا فلمینگ، یوتوپیا و ... است.

متاسفانه آدینه بوک نوشته چاپ کتاب "اطلس سرزمین میانه" تمام شده. پارسال که سفارشم رو کنسل کرد امسال می خواستم بخرم که ... :D(

درخت و برگ هم که گیر نمیاد.

چرا چند کتاب ع.ت.ف دزست وحسابی ترجمه نمی شه؟

چرا اون بخش کوچیک کتاب خون از جامعه ی ما هم فقط کتابای مزخرف می خونه؟

چه عجب چشم ما به دیدن الروس روشن شد. کجایی بزرگ خاندان نومه نور؟

درخت و برگ رو من پارسال گرفتم(البته از خود انتشاراتش) فکر کنم بگردی گیر بیاد. on fairy stories هم آخرش هست.

درخت و برگ رو من پارسال گرفتم(البته از خود انتشاراتش) فکر کنم بگردی گیر بیاد. on fairy stories هم آخرش هست.

هستیم برادر به سایت هم سری می زنیم ولی از دنیای تالکین خبری نیست.

هابیت که دسامبر 2012 میاد.

اثر جدیدی هم که از تالکین ترجمه نشده.

کریستوفر هم که کتاب جدید چاپ نمی کنه. چی میشه کریستوفر یه کتاب مستقل هم از تور و سقوط گوندولین چاپ کنه اونجاهاییش هم که تالکین ناقص گذاشته کمک می کنیم.

فعلا باید بشینیم سریال Game of Thrones نگاه کنیم.

از سری A Song of Ice and Fire اقتباس شده. Sean Bean هم توش بازی می کنه. بعضی این سری کتاب ها رو با ارباب حلقه ها مقایسه کردن و حتی گفتن بهتره!

کلاً به فانتزی دوستان توصیه میشه.

الان چقدر موضوع تاپیک رو منحرف کردم. :-?

.

فعلا باید بشینیم سریال Game of Thrones نگاه کنیم.

از سری A Song of Ice and Fire اقتباس شده. Sean Bean هم توش بازی می کنه. بعضی این سری کتاب ها رو با ارباب حلقه ها مقایسه کردن و حتی گفتن بهتره!

کلاً به فانتزی دوستان توصیه میشه.

:D

در مورد فيلم اگه مي شه بيشتر توضيح بده :-?

یه فانتزی قرون وسطی ای هست (مثله ارباب حلقه ها) توسط David Benioff و D.B. Weiss برای شبکه HBO ساخته شده. بیشتر بازیگراش بریتانیایی هستند. این سریال براساس سری هفت جلدی (که پنجمین جلد قراره سوم مارچ منتشر بشه) "نغمه ی یخ و آتش" از جرج آر آر مارتین ساخته شده. نام سریال از کتاب اول گرفته شده. تنها پس از نمایش اولین فسمت HBO سیزن دو رو هم تایید کرد. دو قسمت اول رو Tim Van Patten کارگردانی کرده که از کارای قبلیش Boardwalk Empire و The Sopranos و .. بوده. خود آقای مارتین هم یکی از اپیزودها رو نوشته. گفته می شه سریال با بودجه ی عظیمی تولید شده.

جلوه های ویژه اش هم خوبه.

همراه با پخش زیرنویس می شه. کمی هم صحنه داره.

و اما داستان در هفت پادشاهی وستروس اتفاق می افته. تابستان داره تموم میشه و زمستان می تونه به اندازه یک عمر طول بکشه. باقیش رو باید دید یا خوند. کتاب اول ترجمه شده و کتاب دوم هم 29 فصلش ترجمه شده. البته به نظر می رسه خوندن کتاب ها همتی عظیم می خواد. و گفته شده این نویسنده ی عزیز علاقه ی زیادی به کشتن شخصیت های اثرش داره.

دیروز به طور تصادفی درخت و برگ رو خریدم ;:D

داستان های داخلش در سرزمین میانه اتفاق می افته؟ :-?\

اولیش که نه دومیشم که...نه سومیشم فقط شکمتو بگیر بخند! :D) :-?

به نریچ:

نه هیچ کدوم ربطی به سرزمین میانه نداره.

به الروس:

باید جالب باشه. حس خوندن کتابش نیست باید خود سریال رو ببینم، بد جور از Sean Bean خوشم میاد. برم بگردم ببینم میشه پیداش کرد.

ممنون

کسی بچه های هورین ترجمه فرهاد سیدلو رو خونده؟

نه مگه چیه؟اونم مث این خانم واثقی پناهه؟؟؟کرکر خنده ست؟

من تو E book دارم. کابوس به تمام معناست! :-?

منم یه ebook خوندم که افتضاح بود اما نمیدونم مترجمش کیه.

دوستان این تاریخ سرزمین میانه اس جلد 1 که دانلود کردم

pdf هست.

ببینید به درد می خوره. تا بقیشم آپلود کنم ;:- یکم فهرستش داغونه ولی بقیش خوبه :-?

اینو داشتم، نسخه ورد همین فایل هم توی آرشیو دانلود هست. این جلد توی این 12 جلد فرمت 3،4 تاش خوبه که اینم یکی از اوناست.

ممنون

خب حالا یعنی به درد نمی خوره :-?\

بقیه شو آپلود کنم؟ :-\

من که دارم اینارو. از کسایی که ندارن باید بپرسی که میخوان یا نه. به هر حال گذاشتنش ضرر نداره.

این جلد 2

نمی تونم بقیه رو آپلود کنم :-? :- :|

ارور میده

The file is too big, maximum allowed size is 1 MiB

The file is too big, maximum allowed size is 2 MiB

و.......... X( :| X( :(

فایلهای بیشتر از 1 مگ رو نمیشه آپلود کرد. باید یه جای دیگه آپلود کنی و لینکش رو بذاری اینجا.

ای بابا عجب گیری کردیم

خیلی خب یه جا دیگه آپلود میکنم :-?

خوب بر می گردیم به بحث اصلی این تاپیک رو برای ترجمه ی نامه های تالکین درستش کردیم الان هم که کنکنکور تموم شده می ریم سر ترجمه

راستش حجم نامه ها حدودا 2 مگابایت بنده الان در حال دانلود اون هستم انشاا.. در اسرع وقت ترجمه ی نامه ها رو تو سایت می زارم :-?

مهدی من هر کاری کردم این فایل نامه ها دانلود نمی شه لینکش که مشکل نداره :-?

مشکلی نداره من همین الان دانلود کردم. از اینجا دانلود میکنی دیگه؟

https://arda.ir/multimedia/downloads/cat ... tters.html

ببخشید آقا من یادم رفته بود بقیه تاریخو آپلود کنم :-? :- :|

یه سرور که ف-یل.تر نباشه بگید که اونجا آپلود کنم X(

یکی نیست یه سرور به من معرفی کنه :-? :- :| X(

اینم جلد 3تا6 برای جناب تضاد

http://s1.picofile.com/file/6905053318/history_3_6.rar.html

راستی امروز به طور اتفاقی ارباب حلقه ها رو با ترجمه ی یکی دیگه دیدم : پرویز امینی !

http://vista.ir/article/598208

راستی امروز به طور اتفاقی ارباب حلقه ها رو با ترجمه ی یکی دیگه دیدم : پرویز امینی !

چه جالب؟کسی میتونه راجع به این توضیحی بده؟کسی خونده؟به پای ترجمه های جناب علیزاده میرسه؟

کسی خبری از آقای فرهاد سیدلو داره؟ ترجمه‌ش چطوره؟ به پای علیزاده می رسه؟

راستی، کسی می دونه سیلماریلیون رو علاوه بر علیزاده و واثقی پناه، چه کسان دیگه ای ترجمه کردن؟

من یه شبه نقد خوندم در رابطه با این ترجمه و گویا مثلاً الف رو انسان واره ترجمه کرده بودند و امثال اینها. شخصاً کتاب رو ندیدم و اطلاعی ندارم. سیلماریلیون رو هم بی خبرم ولی می دونم که هابیت غیر از جناب علیزاده و آقای فرزاد فربد توسط چند نفر دیگه هم ترجمه شده :ymapplause:

پس آقای سیدلو به اون تعریفی که ازش میشه هم خوش نوشت نیست! :دی

اما الآن من یک سیلماریلیون دارم که نمیدونم مترجمش کیه. الان من یه عکس از صفحه ی اولش رو براتون میذارم. اگه چیزی درموردش میدونید، بگید تا درموردش بحث کنیم؛ با علیزاده مقایسه اش کنیم؛ نقدش کنیم و... .

post-1769-0-43451400-1345021896_thumb.pn

ترجمه سیدلو اصلا به پای علیزاده نمیرسه.

ظینگول و لوظین، مورگظ، زمین وسطی و ... اصلا برام قابل هضم نبود. انسان واره چه ربطی به الفهای تالکین داره که خودشون رو یه سر و گردن بالاتر از انسانها میدونن؟! از این اشتباهات هم که بگذریم ترجمه روونی نداشت. کلا نمره 12، 13 میدم به ترجمه اش و هرگز دوباره اون ترجمه رو نمیخونم.

این ترجمه سیلماریلیون هم مال مریم واثقی پناهه که به اندازه کافی تو فروم در موردش بحث شده

تاریخ دوازده جلدی سرزمین میانه و منظومه ی لیتیان ترجمه شده یا نشده؟!

نه این کتابها ترجمه نشدن

چقدر بد! استاد علیزاده در نظر ندارن تاریخ دوازده جلدی رو ترجمه کنن؟!

تو فکر اینم چه اطلاعات ناب و جالبی تو اون تاریخ دوازده جلدی سرزمین میانه وجود داره که ما هیچ کدوم ازشون هیچ خبری نداریم!

اين كتاب 12 جلدي سرزمين ميانه رو از كجا ميشه دانلود كرد ؟ (تو سايت نبود !)

چرا هست:

https://arda.ir/downloads-archive/?category=11

چقدر بد! استاد علیزاده در نظر ندارن تاریخ دوازده جلدی رو ترجمه کنن؟!

تو فکر اینم چه اطلاعات ناب و جالبی تو اون تاریخ دوازده جلدی سرزمین میانه وجود داره که ما هیچ کدوم ازشون هیچ خبری نداریم!

تا جایی که من خبر دارم جناب علیزاده بعد از ترجمه ی داستان های ناتمام مدتی قصد دارن به کارهای غیرداستانی بپردازن. اینه که شخصاً خوشبین نیستم که ایشون کار رو دست بگیرن :ymapplause: ولی عظیم بودن حجم اطلاعاتی این مجموعه رو نمیشه منکر شد. من خودم بیشتر شکل یک جور دانشنامه بهش نگاه می کنم :ymparty: یعنی که راحت نمیشه کتاب رو دست گرفت و خوند. البته به نظر من!

تاریخ دوازده جلدی سرزمین میانه و منظومه ی لیتیان ترجمه شده یا نشده؟!

من تا یه جاهایی منظومه لیتیان رو ترجمه کرده بودم و تو سایت هم گذاشتم.

لینک به منظومه لیتیان

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=753&view=findpost&p=4880

سلام

من واسه ی ویراستاری میام. علمشو دارم. :) متن رو بدین تا درستش کنم.

بچه ها من این ترجمه رو خوندم و باید بگم که عالیه...

جدی میگم... در کنار ترجمه ی رضا علیزاده این رو هم باید بخونید...

درسته ترجمه اش خیلی اشکال داره ولی اومده و تحت الفظی ترجمه کرده جوری که هیچ خدشه ای به فضای کار نخورده...

و آدم این و که میخونه میبینه تالکین دنیای خودش رو چقدر واقعی و ملموس تو کتاب توصیف کرده

یعنی وقتی کتاب و میخونید همون احساس خاص آردایی رو دارید

منظورم همون حسیه که بار اول با دیدن فیلم تو وجودمون شکل گرفت...

اصلا این ترجمه یه رنگ و بوی غریبی داره...

چند تا عکس رنگی هم از عکس های همین گالری خودمون توش هست...

طرح جلدش هم خیلی قشنگه...

6 جلدی هست...

و خییییییییییییییلی نایاب...

من تو نت هم پیدا نکردم...

اگر پیدا کردید هم خودتون بخونید و هم به همه برسونید...

جدا ارزش خوندنش و داره...

من خودم به علیزاده ترجیح میدم این و...

چون تو کار علیزاده من حس میکنم یه ریزه حس و حال از بین رفته به جهت اینکه ترجمه یه جورایی بومی سازی هم داشته...

ولی کار پرویز امینی جنس خالصه...

آقا حتما بخونید به ما هم بدید... عالیه

*ویرایش ناظر:

قرار دادن فایل الکترونیکی کتابهای چاپ شده فارسی خلاف قوانین هست و از این کار جدا خودداری نمایید.

باتشکر

درسته ترجمه اش خیلی اشکال داره ولی اومده و تحت الفظی ترجمه کرده جوری که هیچ خدشه ای به فضای کار نخورده...

و آدم این و که میخونه میبینه تالکین دنیای خودش رو چقدر واقعی و ملموس تو کتاب توصیف کرده

6 جلدی هست...

چون تو کار علیزاده من حس میکنم یه ریزه حس و حال از بین رفته به جهت اینکه ترجمه یه جورایی بومی سازی هم داشته...

*ویرایش ناظر:

قرار دادن فایل الکترونیکی کتابهای چاپ شده فارسی خلاف قوانین هست و از این کار جدا خودداری نمایید.

باتشکر

یه بخشی از متنش رو اگه ممکنه بذارید برامون!

خوب من الان نفهمیدم چرا پستم ویرایش اخطار خورده...

من فایل کتاب و نذاشتم... بلکه این فایل تو پستی بود که نقل قولش کرده بودم....

چشم لگولاس عزیز...

با کمال میل یه بخش هایی رو براتون اینجا میذارم...

حتم دارم خوشتون میاد...

اجازه بدید تایپ کنم حتما اینجا میذارم....

خوب شروع میکنم....

این طلسمی هست که تو گورپشته توسط اون موجود اهریمنی خونده میشه

ترجمه ی پرویز امینی از شعر اینطوریه:

ناگهان صدای آوازی به گوش رسید. نوایی بی روح که بالا و پایین میرفت.این صدای بسیار غم انگیز از جای بسیار

دوری به گوش میرسید.گاهی اوقات زیاد میشد و گاهی ضعیف به مانند ناله ای بی جان که از زمین بیرون می آمد. بیرون رود نواهای غم انگیز ولی ترسناک, بصورت رشته ای از کلمات گاه و بی گاه خودش را نشان میداد. کلامی تلخ, سخت و بی روح.کلماتی بی رحمانه و رقت انگیز.شبع حمله ی جانانه ای علیه صبحی که از آن داغدیده بود تدارک میدید و سرما به گرمایی که تمنایش را میکرد, بی و بی راه میگفت. فرودو تا مغز استخوانش یخ زده بود پس از مدتی, نوای آواز بیشتر شد و فرودو که ترس به جانش افتاده بود متوجه شد کلمات شوم و بی روح به جادویی تبدیل شده است:

دست و قلب و استخوان, سرد!

خواب در زیر سنگ سرد

هرگز برنخاست از روی سنگ

هرگز برنخاست تا مرگ ماه و سقوط خورشید

مرگ ستارگان در باد سیاه

,

تا بالا برد ارباب تاریکی دستانش

روی دریای مرده و سرزمین مرگ.

بازم مینویسم براتون... اینبار از بخش خونه ی بامبادیل....

توصیف خونه ی تام بعد از بارونی که طرفای صبح میباره....

:

پی پین از پنجره ی غربی نگاهی به بیرون انداخت. آبگیری از مه همه جا را فراگرفته و جنگل در زیر مه پنهان شده بود. مثل این بود که از بالا به پشت بام ابری پرشیبیخیره بشوی.

چین خوردگی یا کانالی دیده میشد که در آن, مه به شاهپرها و موجهای بسیاری شکسته شده بود. آنجا دره ویتی ویندل بود. رودخانه از سمت چپ از تپه سرازیر و در سایه های سفید ناپدید میشد. باغچه گلی که پرچینی تقره ای دورش را گرفته بود دیده میشد.

در آنسوی باغچه, چمن آراسته و خاکستری به رنگ قطره های شبنم, زمین را پوشانده بود.

هوای تمیز و خنک که بوی باران میدادبه داخل خانه وزید.

6 جلدی هست...

*ویرایش ناظر:

باتشکر

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده این ترجمه رو دارم . و باید بگم در رده خودش ترجمه خوبیه . و ...... .

به زودی یک مقاله کامل در مورد تمامی ترجمه های موجود از کتاب های تالکین در ایران رو توی فروم خواهم نوشت. این روز ها بدجوری در گیر مشکلات زندگی وکار و ... غیره هستم.

با تشکر

اسبان سیاه که رم کرده بودند, با وحشت به جلو تاختند و سوارانشان را به داخل سیل خروشان و خشمگین کشاندند. همانطور که رودخانه آنها را با خودش میبرد فریادهای سوزناک و گزنده شان در صدای وهم انگیز رودخانه محو میشد.

سپس فرودو احساس کرد خودش نیز در میان امواج گرفتار شده است و صدای خروشان و مضطرب رودخانه که لحظه به لحظه اوج میگرفت او را با دشمنانش بلعیده است و نه چیزی میبیند و نه صدایی به گوشش میرسد....

مقایسه کنید با ترجمه ی علیزاده از آخر کتاب اول.

سلام من هم میخوام تو کاره ترجمه اگه بشه کمکی کنم البته میدونم میدونم به پای اقای علیزاده و دوستان دیگه نمیرسم

ترجمه آثار تالکین توی سایت هست برای دانلود؟

من اطلس و ضمیمه بازگشت پادشاه رو میخوام

ترجمه آثار تالکین توی سایت هست برای دانلود؟ من اطلس و ضمیمه بازگشت پادشاه رو میخوام

خیر طبق قانون حمایت از مترجم ، ناشر و رعایت کپی رایت هیچ ترجمه فارسی به صورت آنلاین در سایت نیست ، اما نسخه های انگلیسی فکر کنم باشه.

سلام یک سوال برنامه ای رای ترجمه ی تاریخ سرزمین میانه ندارید؟

سلام یک سوال برنامه ای رای ترجمه ی تاریخ سرزمین میانه ندارید؟

از طرف انتشارات که بعید میدونم ...

بچه ها هم گاهی یه داستان ازش ترجمه میکنن اما به طور منسجم، فعلا که نه!

پ.ن: یک علامت سوال کفایت میکنه..!!

دوستان از خیر تاریخ سرزمین بگذرید.چون من به آقیون مترجم 20 روز وقت دادم و فقط 3 نفر به کمکم اومدن.در حالی که من 9 نفر میخواستیم.وقتی بحث طولانی بودن صفهات ترجمس 20 تا مترجم کار دارن!ولی وقتی کوتاه باشه هرچی مترجمه تو کاره.بعدشم بعضی ها فن ترجمه رو بلد نیستن.یعنی فقط واسه سرگرم کردن خودشون میان ترجمه میکنن و ترجمه رو خراب میکنن.در هر حال اگر میخواین تیم ترجمه بزنین همه رو تو یک تاپیک جدید جمع کنید و ترجمه ها رو بخش بندی کنید.مثلا چه کسی ترجمه کوتاه میخوان؟چه کسایی ترجمه بلند میخوان؟چه کسانی متن سبک میخوان؟چه کسانی متن سنگین میخوان؟و شرط اینه که باید همه کتابهای ترجمه شده تالکینو خونده باشن.

تور پسر هور

در 44 دقیقه قبل، تور پسر هور گفته است :

دوستان از خیر تاریخ سرزمین بگذرید.چون من به آقیون مترجم 20 روز وقت دادم و فقط 3 نفر به کمکم اومدن.در حالی که من 9 نفر میخواستیم.وقتی بحث طولانی بودن صفهات ترجمس 20 تا مترجم کار دارن!ولی وقتی کوتاه باشه هرچی مترجمه تو کاره.بعدشم بعضی ها فن ترجمه رو بلد نیستن.یعنی فقط واسه سرگرم کردن خودشون میان ترجمه میکنن و ترجمه رو خراب میکنن.در هر حال اگر میخواین تیم ترجمه بزنین همه رو تو یک تاپیک جدید جمع کنید و ترجمه ها رو بخش بندی کنید.مثلا چه کسی ترجمه کوتاه میخوان؟چه کسایی ترجمه بلند میخوان؟چه کسانی متن سبک میخوان؟چه کسانی متن سنگین میخوان؟و شرط اینه که باید همه کتابهای ترجمه شده تالکینو خونده باشن.

تور پسر هور

عجول نباش تور پسر هور عجول نباش:))) همبنطوریم نمیشه چنین چیز بزرگیو شروع کرد...معمولا از کوچیک تر هاش شروع میکنن...الانم که فصل امتحاناته...عجولانه حرفیو نزن قدم به قدم:D مطمعنم وقتی قدم به قدم پیش بری به چیز هایی که میخوای میرسی اما عجولانه برخورد کردن و درجا زدن مشکلات و عواقبی داره:دی

در در 2014/6/18 at 8:47 PM، مورون گفته است :

خوب شروع میکنم....

این طلسمی هست که تو گورپشته توسط اون موجود اهریمنی خونده میشه

ترجمه ی پرویز امینی از شعر اینطوریه:

ناگهان صدای آوازی به گوش رسید. نوایی بی روح که بالا و پایین میرفت.این صدای بسیار غم انگیز از جای بسیار دوری به گوش میرسید.گاهی اوقات زیاد میشد و گاهی ضعیف به مانند ناله ای بی جان که از زمین بیرون می آمد. بیرون رود نواهای غم انگیز ولی ترسناک, بصورت رشته ای از کلمات گاه و بی گاه خودش را نشان میداد. کلامی تلخ, سخت و بی روح.کلماتی بی رحمانه و رقت انگیز.شبع حمله ی جانانه ای علیه صبحی که از آن داغدیده بود تدارک میدید و سرما به گرمایی که تمنایش را میکرد, بی و بی راه میگفت. فرودو تا مغز استخوانش یخ زده بود پس از مدتی, نوای آواز بیشتر شد و فرودو که ترس به جانش افتاده بود متوجه شد کلمات شوم و بی روح به جادویی تبدیل شده است:

خواب در زیر سنگ سرد

هرگز برنخاست از روی سنگ

مرگ ستارگان در باد سیاه

روی دریای مرده و سرزمین مرگ.

ممنون از گذاشتن متن ها ولی باید همینجا ترجمه آقای علیزاده رو هم میذاشتین. جالبه ای که میگین آقای امینی به تالکین بیشتر وفادار هستن و تحت الفظی ترجمه کردن و روح تالکینی رو حفظ کردن. درحالی که از همین یه نمونه هم می فهمیم که برعکس فقط سلیقه ای و کاملا متفاوت ترجمه کردن و ترجمه شون ضعیفه مخصوصا در مقایسه با کار آقای علیزاده. آقای علیزاده بسیار وفادارتر و تالکینی تر ترجمه کرده. این رو می گم چون متن انگلیسی رو هم خوندم و حفظم و می تونم مقایسه دقیق بکنم مثلا در مورد همین شعر که آقای امینی خیلی جاها رو حتی غلط ترجمه کرده.

اینطوری که شما میگین به نظرم اصلا متن آقای علیزاده رو نخوندین چون همین بخش یکی از زیباترین بخش های ترجمه آقای علیزاده اس و اینجا براتون میارم.

----------------------------------------------

آنگاه سرودي آغاز شد؛ نجوايي سرد كه اوج مي گرفت و فرود مي آمد.صدا ظاهرا از دور به گوش مي رسيد و بي حد و اندازه اندوه
بار بود،گاه در هوا اوج مي گرفت و گاه ضعيف مي شد و مانند ناله اي آهسته از زمين بر مي آمد، از ميان سيل مبهم آوا هاي غمگين
اما دهشت بار رشته اي از كلمات گاه به گاه شكل مي گرفت:كلماتي تلخ، سخت ،سرد، كلماتي سنگدلانه و دلگير. شب به صبحي كه از
ان داغدار بود حمله مي برد،و سرما به گرمايي كه حسرت ان را داشت دشنام مي گفت.فرودو تا مغز استخوانش يخ كرد .پس از زماني
سرود واضح تر شد، و او با ترسي كه بر قلبش افتاد، فهميد كه اين كلمات به افسوني بدل شده است .
سرد بادا دست و قلب و استخوان،
و سرد باد خواب در زير سنگ
هرگز مباد كه برخيزد از روي بستر سنگي،
هرگز، تا ان كه خورشيد رو به زوال گذارد و ماه فرو ميرد،
ستارگان در باد سياه بميرند،
و بادا كه تا ان هنگام اينجا بر روي طلا بيارمند
تا آنگاه كه فرمانرواي تاريكي دستش را برافرازد
روي درياي مرده و زمين پژمرده .

----------------------------------------------

حالا همون شعر رو یه انگلیسی با ترجمه هر دوشون مقایسه کنید. کدوم ترجمه درست تر,  تحت الفظی تر(فادار تر) و حس و حال تالکینی بیشتری دارن؟ 
سبز آقای علیزاده اس و قرمز آقای امینی. خودتون قضاوت کنید.

Cold be hand and heart and bone,
سرد بادا دست و قلب و استخوان،

and cold be sleep under stone:
و سرد باد خواب در زير سنگ
خواب در زیر سنگ سرد

never more to wake on stony bed,
هرگز مباد كه برخيزد از روي بستر سنگي،
هرگز برنخاست از روی سنگ

never, till the Sun fails and the Moon is dead.
هرگز، تا ان كه خورشيد رو به زوال گذارد و ماه فرو ميرد،

In the black wind the stars shall die,
ستارگان در باد سياه بميرند،
مرگ ستارگان در باد سیاه

and still on gold here let them lie,
و بادا كه تا ان هنگام اينجا بر روي طلا بيارمند
(این خط ترجمه نشده)

till the dark lord lifts up his hand
تا آنگاه كه فرمانرواي تاريكي دستش را برافرازد

over dead sea and withered land.