قدرت حلقه یگانه

تعداد پست‌ها: 40

قدرت حلقه چگونه بر افراد تاثير مي گذارد؟ شايد اين موضوع در جايي توسط پروفسور تالكين كاملا توضيح داده شده باشد اما من چنين چيزي تا كنون نديده ام. و اينكه در زير مي گويم يك نظر شخصي است:

قدرت حلقه بر روي كساني تاثير مي گذارد كه قدرت كمتر از سائرون داشته باشند.

( با اين توضيح كه حلقه ماهيتي شيطاني دارد. وسوسه مي كند و در اين كار قدرتي شگرف دارد اما مي دانيم كه حلقه در واقع همان سائرون است)

اگر موضوع گفته شده را بپذيريد مي توانيم نتيجه بگيريم كه تام بامباديل به هيچ وجه نمي تونه يه مايار باشه. او يا يك والار است يا موجودي بين اين دو.

در واقع بامبادیل ارباب خودش بود در نتیجه اراده بیشتری داشت ولی مثلا پلانتیر میناس ایتیل که دست سائورون بود آراگورن تونست آن را از زیر نگاه سائورون به جای دیگه بکشونه پس این قضیه که قدرت حلقه بر روي كساني تاثير مي گذارد كه قدرت كمتر از سائرون داشته باشند. فکر نمی کنم درست باشه ولی نژاد بامبادیل یک والار نیست ولی تو سیلماریلیون اومده آنها اسم های دیگری داشتند .

استرایدر جان در مورد هویت و ماهیت تام بامبادیل و این که او چیست حسابی بحث شده ... یکمی بیشتر بگرد و تا پیداش کنی...

من شخصا فکر میکنم گفتن این که قدرت در تاثیر حلقه نقش داشته کمی کلی گویی است. چرا که جدا از قدرت، به گمانم چیزهایی مثل عشق و اعتقاد هم در هماوردی با قدرت حلقه گاه تا حد پیروزی به کمک انسان می آیند. ونیز عقل، اگر چه در برابر حلقه ی قدرت سلاحی ناچیز است.

ققنوس آبی من، منظور از قدرت توی این چیزی که من گفتم پشت بازو و کول و این چیزها که نیست! منظورم قدرت روحیه و این چیزهایی که شما گفتی یعنی عشق و اعتقاد، خودشون در افزایش قدرت خیر در روح انسان تاثیر دارند. عشق سام به فرودو بود که باعث شد حلقه رو به اون پس بده و در حالیکه میتونست با استینگ فرودو رو بکشه و حلقه رو برای خودش برداره، این کار رو نکرد. ولی عشق اسمیگل به دیگل به حدی نبود که مانع وسوسه حلقه بشه. متوجهی دوست عزیز؟؟؟

حرف من این بود که باید همین توضیح مختصر رو همون اول میدادید. برای کسایی که شاید مثل من بی اطلاع باشند!

یا حق

بله ! چون حلقه از روح ساخته شده و با اراده ي سائورون پرداخته شده ! پس تاثيري كه بر روح و اراده مي گذارد بسيار بيشتر از تاثير آن بر فيزيك و اورگانيزم است! پس حلقه با عشق و اراده و عقيده كه با آن ها ساخته شده است مي آميزد و آن ها را به ميل اربابش تغيير مي دهد ! پس اراده و عشق در صورتي مي توانند مقابل اراده و قدرت و نفوذ حلقه به ايستند كه در فازي جدا و با اراده اي متفاوت و عشقي متفاوت با حلقه برخورد كنند! كسي كه عاشق بدي و قدرت نباشد در مقابل حلقه تماما مقاوم است همچو تام ولي هر كس به ميزان صفات و روحيات دروني اش و علاقه اش به قدرت و ميلش به بدي مقابل حلقه عكس العمل نشان مي دهد!

سوالی برام پیش اومده.میخواستم بدونم چرا وقتی سائرون و تام بامبادیل حلقه ی قدرت را در انگشتشون فرو بردند غیب نمی شدند و اینکه چرا گالارادیل از پس گرفتن حلقه از فرودو پشیمان شد.

برای اینکه بدونیم چرا غیب نمیشدن , اول باید ببینیم مفهوم غیب شدن که میگیم یعنی چی! کسانی که حلقه رو دست می کردن در اصل نامرئی یا غیب نمیشدن! بلکه وقتی کسی حلقه دستشه, در دنیای خوب و خیر نادیدنی میشن و به وجه تاریک دنیا میرن و در برابر شر و پلیدی ها مرئی میشن و ذات واقعی شر هم بر اونها معلوم میشه!! مثل فرودو که وقتی حلقه رو دستش می کرد سائورون و سواران سیاه میتونستن ببیننش و اون هم میتونست اونها رو ببینه!

یعنی اونها از نظر ما نامرئی می شدن! ماها قادر به دیدن اون هایی که به وجه دنیای شر , یعنی اون یکی SIDE دنیا میرن, نیستیم و برای همین اونها برای ما نامرئی به نظر میان!

اما اونهایی که قادر به دیدن هردو وجه دنیا بودن, وقتی حلقه رو به دست می کردن نامرئی نمیشدن! چون در یک لحظه در هردو وجه دنیا حضور داشتن! مثل سائورون . تام بامبادیل به مورد خاصه و کلا خودش مشخص نیست چیه, اما به نظر میاد که از نژادیه که در هردو وجه حضور داره.

عده دیگه ای هم بودن که به نظر میاد اونها هم اگه حلقه رو به دست می کردن نامرئی نمیشدن. اما متاسفانه جایی نبوده که حلقه رو در دست کرده باشن که ما این رو بفهمیم! اما یه شواهدی بر این هست :

الف های برین : (high Elves)

الف هایی که در آن سوی دریا در قلمرو قدسی بودن, به گفته خود تالکین در برابر دیده ها و نادیدنی ها قدرت زیادی دارند...

مثل گلورفیندل یا گالادریل ؟

در کتاب یاران حلقه وقتی فرودو حلقه رو دستش کرد , گلورفیندل رو مرئی و واضح می دید , پس گلوفیندل هم در مقابل می تونسته اون رو ببینه...

به نظر می رسه الف هایی که در دوران پیشین در والینور زندگی کردن و نور دو درخت رو یه زمانی دیدن میتونن یه حامل حلقه رو ببینن.

و اگه اونها بتونن , پس گندالف هم میتونه , چون اون هم از آن طرف آبها اومده و یه مایاره... هیچ جای کتاب تالکین به این نکته اشاره نکرده که گندالف حامل حلقه رو ندیده... اگه دقت کنین می بینین که هرجا یه حامل حلقه بوده تالکین با زیرکی سخنی از دیده شدن یا نشدنش توسط گندالف نگفته, و یواشکی از کنارش دررفته . در این صورت سارومان هم میتونست یه حامل حلقه رو ببینه, اما چون جایی به یه حامل حلقه برنخورده این موضوع به جایی نمیرسه.

پس الروند چی ؟ اون ارباب نولدورهاس اما توی والینور نبوده ... ولی از نسل کسانیه که اونجا بودن.

اما نه بیلبو و نه ایزیلدور هیچ کدوم در برابر او یا هر الف بلند مرتبه دیگری از نولدور حلقه رو بدست نکردن. پس اصلا نمیشه قطعا تصمیمی در این باره گرفت.

شاید بشه یه جور دیگه هم به این سوال که چرا تام و سائورون با به انگشت کردن حلقه یگانه نامرئی نمیشدند جواب داد. این جواب البته یه جورایی توی خود کتاب هم اومده. توی شورای الروند گفته میشه که تام توانایی اعمال قدرت روی حلقه رو نداره(فقط و فقط سائورون اونقدر قویه که بتونه حلقه رو تحت اختیار خودش در بیاره) بلکه تام به قدری قدرتمنده که حلقه نمیتونه روی اون اثر بذاره. حالا میرسیم به این سئوال که اثر گذاشتن حلقه به چه صورته. آراگورن به فرودو میگه که نه فرمانروای انسانها تسلیم وسوسه به انگشت کردن حلقه ها شدند و آرام آرام وارد دنیای اشباح یا سایه ها شدند. احتمالا اولین و واضح ترین اثر حلقه قدرت هم همینه که شخص رو موقتا وارد دنیای دیگه ای میکنه( بنا به تعبیر بانو شخص رو وارد سوی دیگر جهان میکنه) و در نتیجه همونطور که بانو گفت توسط اشخاصی که در این جا و در دنیای روشنایی هستند قابل دیدن نیست. و اگر شخصی معمولی مثل فرودو که اونقدر قوی نیست که بتونه حلقه رو کنترل کنه بیش از حد اونرو به انگشت کنه دیگه کاملا وارد دنیای اشباح میشه و مثل نزگول دیگه از اون خارج نمیشه.

اما در مورد اینکه آیا مثلا گندالف و الروند و گالادریل و کلا شخصیت ها ی قوی داستان این قدرت رو دارند یا نه حتی خودشون هم جرات امتحان کردنش رو پیدا نکردن. در واقع هم همون بهتر که امتحان نکردن.

مرسی از راهنمایی تون.استفاده کردم.

اما اینجا یه نکته نا گفته میمونه. خب ارزش حلقه به این بود که افراد رو غیب میکرد اما اگه برای بعضی ها مثل سائرون یا گاندالف این کار رو نمیکرد پس برای اونا به چه دردی میخورد؟

اتفاقاً ارزش اصلی حلقه اصلاً به غيب شدن شخص نبود بلکه فقط بيلبو و گالم از این موضوع استفاده میکردن. ارزش اصلی حلقه در قدرت خبيث اون بود که در واقع فقط کسی که ميخواست از اون در راه شر استفاده کنه میتونست از قدرتش استفاده کنه.

خوب این قدرت خبیث دقیقا چه طوری اعمال میشه یعنی نتیجه اش چیه؟

از راهنمایی شما متشکر خواهم شد.

چرا وقتی بیلبو و گالوم از حلقه استفاده میکردن سواران سیاه اونارو نمیدیدن؟

بیلبو و گالم که توی داستان اصلاً با سواران سیاه برخورد نداشتن که سواران سیاه بتونن وقتی بیلبو و گالم از حلقه استفاده میکردن ببیننشون.

حق با بوروميره. ولی در واقع استفاده از حلقه باعث میشه سواران سياه بتونن درست شخص رو ببينن و اونو پيدا کنن نه اینکه اونو نبينن !شما بايد يه دفعه ديگه پست ارون رو با دقت بخونيد.

و این قدرت خبيث تا جايی که من اطلع دارم به درستی توضيح داده نشده که چجوری استفاده میشه و به نظر من نيازی به توضيح نيست ولی اگه کسی اطلاع داره که چجوری استفاده میشه میتونه بگه و منم استفاده کنم

خوب همانطوری که آقای آراگورن گفتند یا حداقل من( که شاید اشتباه کنم) در مورد این قدرت خبیث اشاره ای نشده .

ولی به هر حال اگر فض کنیم با حلقه فرد از نظر دیدن ودیده شدن به دنیا ی شر از خیر یا هر اسمی که می خواید بذارید باشه نمی شه منکر نتیجه ی مثبت اون توی جنگ بود .هر چند این هم کاملا قابل قبول نیست که اونهمه ارتش جلوی سارون به خاطر ندیده شدن کاملا ناتوان بشن.

سلام به همه.همونطور که در پست آرون اومده اصلا سارون با دست کردن حلقه ناپدید نمی شده که بخواد براش یه برتری حساب بشه چون سارون در هر دوجهت حضور داشته.اما در مورد اون قدرت خبیث حلقه : قدرت حلقه یگانه در کنترل اراده ها و فرمانروایی بر اونها و ایجاد ترس بوده . همچنین آگاهی از افکار کسایی که حلقه های ضعیفتر رو بدست می کردن و کنترل اونها (همونطور که قدرت حلقه های الفی هم در شادی آفریدن و التیام غمها در دلها بوده) برای همین بود که وقتی نابود شد ارتش سارون از بند اسارت اراده اون خارج شدن و نظام و دلیل جنگیدن خودشون رو از دست دادن و فرار کردن. خود تالکین در مورد ماهیت حلقه یگانه گفته که : حلقه یگانه سارون یکی از انواع رفتارها و اتفاقات بظاهر جادویی است که در یک زندگی واقع می شود ،.اگر من بخواهم این نیروی جادویی را توضیح بدهم یا حداقل حلقه سارون را ، باید این را بگویم که این یک نماد(یا تصویر) افسانه ای از قابلیتها(یا توانایی بالقوه)در وجود تمام مردان قدرتمند است ، که اگر بکار انداخته بشود و به نتیجه منجر شود اثری شگرف و خارج از توانایی های ظاهری یک شخص برای صعود(یا سقوط) او دارد. یک مرد که آرزوی بکاربردن و اعمال زور و قدرت داشته باشد برای بروز آن به ابزار احتیاج دارد... . پس حلقه یگانه جزئی از وجود خود سارون بوده ، یا همونطور که خود تالکین میگه نمادی از اراده اون بوده و پلید شده بود چون خود سارون مظهر پلیدی بوده.

طبق معمول جواب های سرکار خانوم آرون و هلبگارد بسيار کامل بود. ولی در مورد ديده شدن توسط سواران سياه. اين رو که خوندم يه چيزی به ذهنم رسيد، اصلا سواران سياه چيرو بو می کشيدن، هابيت ها رو يا حلقه رو، که فکر می کنم اصلا توی يه تاپيک جدا جای بحث داشته باشه ولی اگر جواب حلقه است پس به دست کردنش اونا به راحتی پيداشون می کردن. ديگر اين که حلقه ذاتاْ تمايل داره پيش صاحب اصليش برگرده و تمايل شديد فرودو به دست کردنش هم موقعی که سواران سياه نزديک می شدن از تمايل خود حلقه به پيدا شدن ناشی می شد پس با دست کردنش بهتر پيدا ميشدن. دليلش همون ماجرای جهان تاريک که آرون گفته.

باید بگم که قدرت خبیث واستفاده از تمامه نیروی حلقه یعنی استفاده از نیروی ملکورن که بدون خواست واجازه ملکورن میسر

نیست زیرا بعد از قدرت ودرجه ی ارو بالاترین درجه و قدرت

از ان ملکورن است زیرا بگوفته ایلوواتار:آنور توانایند و توانا ترین در میانشان ملکورن است.پس کسی نمی تواند بر او فائق شود

(البته تام نا مشخص است) با این حساب نماینده ی ملکورن در زمین تهت نظر اوست و او سائرون کبیر را گذیده است.

درمورده تام به گفته ی دوستان همه چیز در سطح شکو گمان است ولی جیزی که معلوم است اینه که تام نه غیب میشه نه کسی میتونه از دیده اون ناپدید بشه .

اضافه کنم که از نظر من هیچ موجودی جز ارو و اینور ها (تام و سائرون کبیر) کسی قادر به دیدن حامله حلقه نیست.

البته این بگم که سائرون نه تنها بدلیل نماینده ی ملکورن بودن و کبیر بودنش بلکه بخواتر ساخت حلقه و حلقه ها قادر به دیدن حامل حلقه است.

نگوفته نمونه که صاحب حلقه ها قدرتشان در مقابل مردم ادی ناپیداست مورد قابله مثال گندالف (که تا اواخر داستان مقفی ماند-البته بجز از دیده فرودو در شورای الروند که ضحن گندالف روخوند) و گالادریل (که بر فرودو فاعق نشد و فرودو حلقه او رادید) است البته به الروند زیاد گیر ندادن وگر نه اونم می گفتم چیا شد

پس حلقه ها خود را پنهان می کنند ولی حلقه قدرت صاحبش را

باید بگم که قدرت خبیث واستفاده از تمامه نیروی حلقه یعنی استفاده از نیروی ملکورن که بدون خواست واجازه ملکورن میسر

نیست زیرا بعد از قدرت ودرجه ی ارو بالاترین درجه و قدرت

از ان ملکورن است زیرا بگوفته ایلوواتار:آنور توانایند و توانا ترین در میانشان ملکورن است.پس کسی نمی تواند بر او فائق شود

(البته تام نا مشخص است) با این حساب نماینده ی ملکورن در زمین تهت نظر اوست و او سائرون کبیر را گذیده است.

درمورده تام به گفته ی دوستان همه چیز در سطح شکو گمان است ولی جیزی که معلوم است اینه که تام نه غیب میشه نه کسی میتونه از دیده اون ناپدید بشه .

اضافه کنم که از نظر من هیچ موجودی جز ارو و اینور ها (تام و سائرون کبیر) کسی قادر به دیدن حامله حلقه نیست.

البته این بگم که سائرون نه تنها بدلیل نماینده ی ملکورن بودن و کبیر بودنش بلکه بخواتر ساخت حلقه و حلقه ها قادر به دیدن حامل حلقه است.

نگوفته نمونه که صاحب حلقه ها قدرتشان در مقابل مردم ادی ناپیداست مورد قابله مثال گندالف (که تا اواخر داستان مقفی ماند-البته بجز از دیده فرودو در شورای الروند که ضحن گندالف روخوند) و گالادریل (که بر فرودو فاعق نشد و فرودو حلقه او رادید) است البته به الروند زیاد گیر ندادن وگر نه اونم می گفتم چیا شد

پس حلقه ها خود را پنهان می کنند ولی حلقه قدرت صاحبش را

اولا اینکه خیلی نامفهوم و پراشتباه و غلطای املاییه پستت مثلا ملکورن - ملکور ,بخواتر؟؟؟ - ضحن؟؟؟؟-فاعق؟؟؟- و غیره! عجیبه برام که بدونم شما چرا این طوری می نویسید چون اینها خیلی بدیهی هستن ......

در مورد نظریه تون, باید بگم که درست نیستن شما یه بار دیگه پست من رو بخونید دقیق تر متوجه می شید , اینکه تام آینور نیست که اونطوری حساب کنیم, و جز ارو و آینور و والار, بازهم موجودات دیگری می توانند ببینند و ربطی ندارد :

برای اینکه بدونیم چرا غیب نمیشدن , اول باید ببینیم مفهوم غیب شدن که میگیم یعنی چی! کسانی که حلقه رو دست می کردن در اصل نامرئی یا غیب نمیشدن! بلکه وقتی کسی حلقه دستشه, در دنیای خوب و خیر نادیدنی میشن و به وجه تاریک دنیا میرن و در برابر شر و پلیدی ها مرئی میشن و ذات واقعی شر هم بر اونها معلوم میشه!! مثل فرودو که وقتی حلقه رو دستش می کرد سائورون و سواران سیاه میتونستن ببیننش و اون هم میتونست اونها رو ببینه!

یعنی اونها از نظر ما نامرئی می شدن! ماها قادر به دیدن اون هایی که به وجه دنیای شر , یعنی اون یکی SIDE دنیا میرن, نیستیم و برای همین اونها برای ما نامرئی به نظر میان!

اما اونهایی که قادر به دیدن هردو وجه دنیا بودن, وقتی حلقه رو به دست می کردن نامرئی نمیشدن! چون در یک لحظه در هردو وجه دنیا حضور داشتن! مثل سائورون . تام بامبادیل به مورد خاصه و کلا خودش مشخص نیست چیه, اما به نظر میاد که از نژادیه که در هردو وجه حضور داره.

عده دیگه ای هم بودن که به نظر میاد اونها هم اگه حلقه رو به دست می کردن نامرئی نمیشدن. اما متاسفانه جایی نبوده که حلقه رو در دست کرده باشن که ما این رو بفهمیم! اما یه شواهدی بر این هست :

الف های برین : (high Elves)

الف هایی که در آن سوی دریا در قلمرو قدسی بودن, به گفته خود تالکین در برابر دیده ها و نادیدنی ها قدرت زیادی دارند...

مثل گلورفیندل یا گالادریل ؟

در کتاب یاران حلقه وقتی فرودو حلقه رو دستش کرد , گلورفیندل رو مرئی و واضح می دید , پس گلوفیندل هم در مقابل می تونسته اون رو ببینه...

به نظر می رسه الف هایی که در دوران پیشین در والینور زندگی کردن و نور دو درخت رو یه زمانی دیدن میتونن یه حامل حلقه رو ببینن.

و اگه اونها بتونن , پس گندالف هم میتونه , چون اون هم از آن طرف آبها اومده و یه مایاره... هیچ جای کتاب تالکین به این نکته اشاره نکرده که گندالف حامل حلقه رو ندیده... اگه دقت کنین می بینین که هرجا یه حامل حلقه بوده تالکین با زیرکی سخنی از دیده شدن یا نشدنش توسط گندالف نگفته, و یواشکی از کنارش دررفته . در این صورت سارومان هم میتونست یه حامل حلقه رو ببینه, اما چون جایی به یه حامل حلقه برنخورده این موضوع به جایی نمیرسه.

پس الروند چی ؟ اون ارباب نولدورهاس اما توی والینور نبوده ... ولی از نسل کسانیه که اونجا بودن.

اما نه بیلبو و نه ایزیلدور هیچ کدوم در برابر او یا هر الف بلند مرتبه دیگری از نولدور حلقه رو بدست نکردن. پس اصلا نمیشه قطعا تصمیمی در این باره گرفت.

از بابت ملکور . به خاطر . ذهن . فائق متاسفم

ولی من نگفتم تام آینور هست یا نه

ودر مورده موجوداته دیگر باید بگم که حس کردن خیلی کلی تر از دیدنه پس یکی نیست

حس کردن زیاد مهم نیست (در این مورد) چون حتی وارگ ها هم حامله حلقه رو می تونن پیدا کنند

یاشار عزیز شما اصلا متوجه شدید من چی گفتم ؟! من اصلا اسمی از حس کردن بردم؟ من گفتم دیدن به معنای کامل کلمه! گفتم که چه کسانی حامل حلقه رو "می دیدند" نه حس می کردند. در ضمن , وارگ ها حامل حلقه رو نه "می دیدند" , نه "حس" می کردند!

اول شما مشخص کنید درکتون از "حس" چیه بعد به بقییه مسائل میرسیم

در مورد سواران سیاه فقط می توان گفت که آنها کاملا در دنیای سیاه هستن و قسمت مادی بدنسون تو اون دنیاست پس وقتی فرودو حلقه رودست می کرد و وارد اون دنیا می شد اونا فرودو رو راحت می دیدن.

با سلام به همه ي دوستان تالكيني!

شايد موضوعي كه مي خوام مطرح كنم واسه خيلي ها حل شده باشه ولي واسه خيلي ها از جمله خودم هم هنوز حل نشده.

همونطور كه مي دونيد حلقه ي يگانه بسته به قدرت و اراده ي شخصي كه اون رو به دست مي كرد به فرد حاملش قدرتي رو مي داد.مثلا قدرتش واسه بيلبو يا فرودو يا گولوم غيب شدنشون بود.ولي صاحب اصلي حلقه كه سائورون باشه با به دست كردنش اصلا غيب نمي شد.به نظرم جدا از اينكه حلقه واسه سائورون يه جورايي مثل شيشه ي عمر بوده مسلما قدرت هاي ديگه اي بهش ميداده.يكي از اون ها اين بود كه مي تونست با اون بر صاحبان ديگر حلقه ها نظارت داشته باشه ولي بعد از اون قضيه ي نابود شدن بعضي از حلقه ها و پس گرفتن تعدادي ديگه ازشون و محفوظ موندن سه تا از اونها،تقريبا ديگه اين مزيت حلقه از بين رفت و سائورون نمي تونست بر اونا نظارت داشته باشه(جز بر نزگول ها كه خادمش بودن).پس آيا حلقه ي يگانه جز اينكه زندگي سائورون بهش بستگي داشت،فايده ي ديگه هم واسه سائورون داشته؟يا به عبارت ديگه قدرت حلقه به كجا محدود مي شده و حداكثر استفاده از اون چي بوده؟

ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد! ;)

سائورون حلقه ي يگانه را ساخت تا بوسيله ي آن بر كار ديگر نژاد ها تسلط داشته باشه مخصوصا الف ها به خاطر همين با ظاهري نيكو به ميان الف ها ي اره گيون آمد تا با كمك آنها مخصوصا كلبريمور حلقه ها را بسازه الف ها حلقه هاي زيادي ساختند و سه تا از فدرتمند ترين هايش را به فرمانروايانشان يعني گيل گالاد الروند و گالادريل تقديم كردند جالب اينكه دست سائورون هرگز به اين سه حلقه نرسيد و اين حلقه ها فاقد شرارت بودند به خاطر همين كسي كه اين سه حلقه را به دست مي كرد فقط باعث آبادي و خوشبختي مردمش مي شد اما سائورون حلقه هاي ديگري را هم ساخت مثل هفت حلقه ي دورف ها و نه حلقه ي انسان ها كه صاحب حلقه را به فردي جاودانه و شرور تبديل مي كرد و در نهايت او را به موردور مي كشانيد اما حلقه ي يگانه كه سائورون در خفا ساخت بر اين حلقه ها تسلط ابدي پيدا كرد و به خاطر همين وقتي حلقه ي يگانه نابود شد قدرت ديگر حلقه ها هم از بين رفت و اين حلقه فايده اش واسه سائورون اين بوده كه علاوه بر تسلط بر ديگر حلقه ها به او قدرت فرمانروايي مي داد اما سائورون با ساختن اين حلقه بسياري از قدرت خودش را به حلقه انتقال داد به خاطر همين وقتي حلقه نابود شد سائورون هم نابود شد ولي اگر اين حاقه نبود سائورون هيچگاه نمي مرد چون او يك مايا بود و از آينور به شمار مي آمد بعد گندالف گفته بود كه اين حلقه قدرت زيادي داره و با توجه به توانايي هاي كسي كه اين حلقه رو به دست مي كنه به او قدرت مي ده مثلا به بيلبو قدرت نامرئي مي داد ولي سائورون را نامرئي نمي كرد چون نيازي به نامرئي شدن نداشت

خب اميدوارم جوابت رو گرفته باشي ولي اگه مي خواي بيشتر بدوني كتاب سيلماريليون رو بخون

زمان ساخت حلقه سائورون مقدار زیادی از انرژی و قدرتشو به حلقه منتقل کرد و تا بتونه بقیه رو کنترل کنه ( چون انرژی زیادی لازم داشت تا بر بقیه حکومت کنه )

ببخشید یه سؤال دارم.چرا همه ی اعضای این جا این قدر بی بخارند.مثل این که به سالی یه بار به سایت میان.این چه وعضشه دیگه از یو گلوک معذرت می خوام که در تاپیک اون این حرفو زدم.

ارادتمند.......

ت.ت

ــیه تیغ

حرف دل منو زدی

:D ;)

عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب!!!!!!!!!!!!!!!

بسي مستفيض شدم!

فكر كردم آردا هم به سياه بيشه ملحق شده! :D

(البته فكر كنم سياه بيشه دچار موهبت ايلوواتار گشته است! ;) )

با تشكر از راهنمايي هاي دوستان بايد بگم كه اين سوال رو با توجه به عجله اي كه داشتم در سايتي ديگر مطرح كردم و باز با توجه به عجله اي كه داشتم پاسخ دوست عزيز رو به اشتباه خوانده و همين الان كه دارم اين پست رو مي نويسم هم متوجه اين موضوع شدم! ;)

اونجا اين موضوع مطرح شد كه سائورون قبل از ساخت حلقه=سائورون بعد از ساخت حلقه+قدرت هاي درون حلقه

حالا اين مورد پيش مياد كه اين قدرت هاي درون حلقه چي بودن كه سائورون اينقدر به دنبال اون ها بوده؟؟؟

به نظر خودم سائورون مي تونسته با حلقه ديد خودش رو به سراسر سرزمين ميانه افزايش بده يا شايد هم مي خواسته دوباره به كالبد جسمانيش در بياد...چون اصولا يه برج نمي تونه حلقه مثلا به گردنش ببنده!

ولي واقعا حلقه به چه درد سائورون مي خورده؟؟؟

(دوستان!

من مي دونم بهش قدرت ميداده ولي مي خواستم در اين مورد بحث كنيم كه چه قدرتي رو بهش مي داده!! :D )

ببخشید یه سؤال دارم.چرا همه ی اعضای این جا این قدر بی بخارند.مثل این که به سالی یه بار به سایت میان.این چه وعضشه دیگه از یو گلوک معذرت می خوام که در تاپیک اون این حرفو زدم.

ارادتمند.......

ت.ت

ــیه تیغ

خواهش مي كنم تورين جان!فكر كنم تذكري واقعا به جا بود!...البته يكي بايد به خودم هم تذكر بده! ;)

اونجا اين موضوع مطرح شد كه سائورون قبل از ساخت حلقه=سائورون بعد از ساخت حلقه+قدرت هاي درون حلقه

این اشتباهه

سائورون بزرگ برای این حلقه رو می خواست که می تونست بر همه حکومت کنه ( هر کی حلقه های جادویی رو داشته )

اگه می تونسته اونا رو زیر سلطه بگیره همه ی موجودات پشتش بودن

در ضمن سائورون حتی اگه حلقه رو نمی گرفت ( سخن گندالف ) باز هم می تونست قدرت قبلیشو برگردونه برای همین حلقه ای مثل حلقه ی قبلی ساخت تا بتونه به صورت چشم در بیاد اما قدرتش کمتر بود

و یک نکته ی دیگه

حلقه بخشی از سائورون بوده

یعنی نمیخواسته اونو داشته باشه

اگه سائورون حلقه رو نداشت ( زمانی که حلقه رو ازش گرفتن و توی نومه نور دفن شد ) نمی تونست از اونجا برگرده و بره توی موردور دوباره قدرت بگیره

از بین میرفت

اون از مایار ها بود ( مثل گندالف ) و می مرد

گندالفم اگه برش نمی گردونن مرده بود

دلایل دیگه ای هم داره که مطمئن نیستم فعلا نمی گم

سائورون می تونست به قدرت خودت اضافه کنه

همانند ملکور که بعضی از قدرت هاش زیاد اما بعضی هاش قوی شدند

سائورون با به دست آوردن حلقه بر كي مي خواست حكومت كنه؟! ;) حلقه هاي دورف ها رو كه تعداديشون رو به دست آورده بود و تعداديشون نابود شده بودن.آدما هم كه در اختيار خودش بودن،تنها الف ها مي مونن كه اونا هم حلقه هاشون رو پنهان كرده بودن و به هرحال دير يا زود سرزمين ميانه رو ترك مي كردن.

فكر نكنم جست و جويي كه تو دوران سوم واسه پيدا كردن حلقه انجام داد واسه اين بوده باشه.

ضمنا...فكر هم نمي كنم كه مايار(جمع مايا! ;) )،ميرا باشند...اينجوري هستن؟؟؟يا اينكه ناميرا بودنشون مثل الف ها هست؟

به نظر من حلقه ي قدرت دو قدرت عمده بهش مي داد:

اول اينكه خيالش از بابت بقاي هميشگيش(حداقل تا وقتي كه دوباره حلقه رو ازش نمي گفتن) راحت ميشد؛

دوم اينكه...اين دومي رو خوب نمي تونم توصيف كنم ;) ...چون محدوده ي قدرت مايار زياد مشخص نيست.والار كه تكليفشون معلومه و قدرتشون به بر آوردن زمين ها،آفريدن ستارگان و ازاينجور چيزا هست ولي مايار چيكارا مي تونستن بكنن؟؟؟

يعني مايار هم قدرت هاي خارق العاده مثل والار داشتن يا اينكه در حد همون الف ها بودن و فقط با بصيرتي بيشتر؟؟؟

اگه بتونيم پاسخي واسه اين سوال پيدا كنيم به پاسخ به سوال تاپيك هم كمك مي كنه.چون به هر حال قدرت هاي درون حلقه هم از سائورون گرفته شده بودن و سائورون هم يه مايا بود.

سائورون یک مایا هست هست

مایار میرا بودن

نمونه ی کوچیک و ضعیف شده ی والا

قدرت زیادی داشتن

مثل گندالف

سائورون

سارومان

راداگاست

بقیه ی جادوگرا یادم نمیاد :دی

در ضمن قدرت حلقه برای این بوده که سائورون قدرتشو بهش منتقل کرده

یعنی مقدار زیادی از خودش توی اونه

برای همین اراده داره

و فکر می کنه

وقتی ایسیلدور حلقه رو از روی دستش برید ( دستشو برید ) به این علت نابود شد که جسمشو از دست داد

جسم اصلی اون توی ویرانه های نومه نوره

این کالبد رو با حلقه ساخته بود

وگرنه اون روحی شیطانی سوار بر بادی اهریمنی بود

اگه حلقه نبود اصلا الان سائورونی نبود

زیر نومه نور دفن میشد

و ...

ممنون از توضيحات كاملت الوه جان.اينبار سعي خودم رو كردم كه در خوندن اشتباه نخونم ;) ولي توضيحاتت كامل بودن. ;)

ممنون

چقدر جای قدیمی ها خالیه

کسی نمیشناستشون ؟؟

بهشون بگه برگردن

اما حداقل خوبه شما 2.3 نفرو دارم :دی

وگرنه دق میکردم

:D

به نظر مياد انسان ها با بزرگ تر شدن،واقع نگرتر ميشن و واسه همين كمتر ديگه به اين مباحث روي مي آرن!البته من سعي خودم رو مي كنم كه دچار اين رئاليسم نشم!!!(هر چند من از نژاد سست عنصر انسان نيستم! ;) )

خيلي ها از اهالي آردا هم هستن كه دارن تو فروم هاي ديگه فعاليت مي كنن و شايد يك نفر با نفوذ و با سابقه بتونه دوباره همه رو اينجا دور هم جمع بكنه.

(اگر در بهار آردا بوديم احتمالا كله مان از دادن اين پست هاي بي ربط كنده ميشد!!)

--------------------------------------------------------------------

به موضوع جالبي برخوردم كه شايد جاش هم اينجا نباشه.ولي به نظر مياد مايار ناميرا هستن...

(دوستان واقعا معذرت مي خوام!من خودم در پيش دوره ي ابتدايي تالكينيسم به سر مي برم و مجبورم به صحبت هاي اساتيد( ;) ) رجوع كنم! ;) )

سلام ...

اگه دقيق يادم باشه مايار يا كلن آينور نمي ميرند ... بلكه ممكنه اونقدر ضعيف بشن كه تقريبن هيچ كاري نتونن بكنند ...

فكر كنم جايي نوشته بود كه ... مايار هر بار كه جسمي انتخاب مي كنند از دفعه قبل نيروي كمتري خواهند داشت ... سائورون هم همين طور بود ... اول كه توي نومه نور جسمش رو از دست داد بعد دوباره توي سرزمين ميانه اومد و باز جسمش رو از دست داد ... اين مجسم شدن هاي پي در پي تاثير زيادي در قدرتشون داشت ... به طوري كه سائورون آخرين بار كه جسمش رو از دست داد تقريبن قدرتي براش باقي نمونده بود كه باز دوباره بخواد برگرده .... اما در كل هيچ وقت مايار نمي ميرند ... سائورون هم نمرده ...

چاكر همه...

ت.ت

من هم سوالم رفع و رجوع شد.بهتره در رابطه با موضوع هاي ديگه در تاپيك هاي مربوط بحث كنيم. :D

خوب منم دارم مقاومت می کنم

من یک سال ازت کوچیک ترم و مثل شما در نیمه ی راهم

اما مطلب در مورد مایار رو من هیچ جا نخوندم همچین چیزی رو

و علت این که سائورون جسمشو برگردونند حلقه بود و برای همین نابود شد

اگه قدرتشون کم می شد مایار هایی که داخل والینور بودن و برای نبرد اشکهای بیشمار اومدن باید ضعیف می شدن چون شکل جوان های بلند قامت و قدرتمند در آورده بودن

در ضمورد ضعفشون درست اگه مدت زیادی به یک کالبد در بیان و کار های زیادی انجام بدن دیگه نمیتونن برگردن

مثل ملیان

ا---------------------------------------------------------------------

در ضمن می دونی توی کدوم فروم ها و کدوم کاربران ؟؟؟

اگه شد به جناب اله سار بگیم اگه می تونه جمع کنه بچه هارو

من اینجا تازه واردم زیاد کسی رو نمیشناسم

جز : Tulkas Astaldo ، تورین تورامبار ( ت.ت ) ، شما و خودم

اما راجع به کنده شدن کلمون

فعلا کسی اینجا نیست

خودمون داریم فرومو نابود میکنیم :دی

تا زمانی که شاه برگردد

شرمنده دوستان هم هستیم که یه تاپیک عهد بوقی رو میکشم بیرون .دی

ازونجایی که حلقه ، مقدار زیادی از وجود و قدرت سائورون رو با خودش یدک میکشه؛ آیا این سوال پیش نمیاد که چرا سائورون از مکانش ناآگاهه؟!! آیا جای تعجب نداره که چرا از محل حلقه بی خبره؟!

آخه حلقه و سائورون رو میشه یک روح در دو کالبد درنظر گرفت.

حتی زمانی هم که نکرومنسر بود هم میتونست حلقه رو بیابه و عملا براش کار چندان سختی نبود.

به نظر شما چطور این کار تالکین، توجیه پذیره؟! به نظر شما این قصور تالکین در داستان پردازی نیست؟!