منم دقیقا همیشه همین سوال توی ذهنم بوده و فقط یه جواب براش پیدا کردم. استاد-تالکین بزرگ- دلش خواسته که حلفه رو محور رمانش قرار بده. اگه شمشیر رو هم انتخاب میکرد بازم میپرسیدیم چرا شمشیر؟ یا مثلا اگه یه ردا رو انتخاب میکرد تا هر کس که اونو میپوشید میتونست بر همه حکومت کنه. مثلا توی داستان جیسون و آرگونات ها, ما میبینیم که بحث سر پشم زرینه .
پس انتخاب حلقه برای ذخیره ی قدرت , فقط به سلیقه استاد بر میگرده. حداقل من اینطور فکر میکنم.
خوب نمی شه فقط بگیم سلیقه ی خود استاد بوده یعنی این که یه فکری در کار بوده !!
یادتونه گفتم ما اسیر نماد ها هستیم و یا این که نماد ها نقش کلیدی رو تو زندگی ما بازی می کنند نمونه اش این جاست
نمی خوام بگم استاد تالکین نماد گرا بود { اصلا منظورم این نیست } اما اگه نماد حلقه رو گاه کنی متوجه می شید که چرا تالکین از حلقه ستفاده می کنه
حلقه نماد قدرت و منصب و هم تراز با شمشیر در واقع شمشیر هم نوعی نماد قدرت و هر دو این ها هم حلقه و هم شمشیر نماد های قدرت هستند اما چرا حلقه انتخاب می شه ؟؟
خوب جواب های متفاوتی داره ین ها !!
یکی این که تالکین می خواسته پایبند بشه به اسطوره ای اسکاندیناوی و بالخص داستان حلقه ی زیگفرید که در اون جا هم حلقه تباهی اسم برده شده
دیگرین موضوع این که حلقه و شمشیر در نوع منصب و قدرت تفاوت دارند !!
تفاوت این دو در این که شمشیر قدرتی که از یک نیروی شر به یک نیروی پاکی می رسه در واقع اگر تالکین سائرون رو با شمشیر به قدرت می رسوند این موضوع رو می رسوند که سائرون طرف خوب بود و بقیه طرف بد اما بر عکس می بینیم که یاران حلقه با شمشر به قدرت می رسند یعنی شمشیر رو از طرف شر که سائرون باشه می گیرند !!
از طرفی یه جایی خوندم هفت شمشیر در نماد های مسیحی نماد هفت اندوه بود که سینه ی حضرت مریم رو شکافتند و ....
در کل شمشیر با این ک نماد قدرته اما زیاد نماد خوبی نیست و بیشتر نماد شره تا نماد خوبی
اما حلقه ین طوری نیست در عین ین که نماد منصب و قدرته نماد نوعی ابدیت هم هست مثل اروبروس و...
نمی خوام زیاد تو دنیای نماد ها غرق بشیم فقط خواستم اشاره ای به نماد های حلقه و شمشیر داشته باشم
اما گه بخوام جواب بدم که چرا تالکین حلقه رو انتخاب کرده چون می خواسته اشاره ای به دستان های اسکاندیناوی داشته باشه !!
به هر حال باز جای بحث داره :دی