کتاب الکترونیکی

تعداد پست‌ها: 43

سلام دوستان من راستش مبتديم كتاباشو نخوندم مي توينين لينك ترجمه شده كتاباشو بزارين

ممنون ميشم

هر كتاب ترجمه شده اي دارين بزارين ممنون

سلام دوستان كسي نداره بزاره خيلي احتياج دارم

کتاب ترجمه شده ارباب حلقه ها , احتیاج به تایپ شدن داره و کسی نمیاد اینهمه رو تایپ کنه بذاره تو نت! دنبالش نگرد به جاش برو بخر. کتاب ترجمه شده مربوط به تالکین فقط یه دونه ای بوک هست که اونم سر گواین و شوالیه سبزه. با دو تا فصل از کتاب یک یاران حلقه.

همونو ميشه بزارين؟ ممنون ميشم

بعد از چه انتشاراتيه كتابش مترجمش كيه؟

اونها توی سایت هست ولی دانلودشون احتیاج به این داره که سطحت رهشناس یا بالاتر بشه ! در مورد اینکه چطوری میتونی سطحت رو بالا ببری , برو تو بخش سوال و جواب بخون اینقدر گفتیم که دیگه خیلی تکراری شده.

آرون جان! با توجّه به اینکه در مورد فروش نسخه های چاپی کتاب، آقای علیزاده و انتشارات روزنه ذینفع هستند، فکر نمی کنم درست کردن ای بوک، صحیح باشه. خرید نسخه های چاپی هم بهتره(از لحاظ راحتی خواندن، امکان حمل و نقل آسان- کتابها در قطع جیبی اند! - و...)، و هم اینکه قدردانی از انتشارات روزنه و آقای علیزاده است.

mas عزیز من جایی گفتم ای بوک درست کنیم ؟! لطفا این تاپیک رو با دقت بخون ! من خودم مخالف سرسخت ای بوک فارسی هستم و از عاشقان کتاب اوروجینال و چاپی و رعایت حقوق ناشر و نویسنده ! این ای بوکی هم که اینجا گفتم رو خود مترجمش در وبلاگش قرار داده بود

ایده ی ای بوک فارسی ... خوب یک مزایایی داره و یک معایبی....خوبیش اینه که دیگه از لحاظ مایه تیله خیلی می تونی صرفه جویی کنی و این خیلی حال می ده ( حالا این که با اون پول ذخیره شده هر کس چی کار می کنه اون دیگه با خودشه..ولی من می گم بیاید بریم پینت وار ...)...از اون لحاظ هم آدم وقتی ترجمه رو می خونه...عذاب وجدان می گیره که این مترجم فلک زده چرا باید کتاب راا مفت و مجانی در اختیار ما بذاره ... ... خوب پس ما عطایش را به لقایش بخشیدیم...

ایده ی ای بوک فارسی ... خوب یک مزایایی داره و یک معایبی....خوبیش اینه که دیگه از لحاظ مایه تیله خیلی می تونی صرفه جویی کنی و این خیلی حال می ده ( حالا این که با اون پول ذخیره شده هر کس چی کار می کنه اون دیگه با خودشه..ولی من می گم بیاید بریم پینت وار ...)...از اون لحاظ هم آدم وقتی ترجمه رو می خونه...عذاب وجدان می گیره که این مترجم فلک زده چرا باید کتاب راا مفت و مجانی در اختیار ما بذاره ... ... خوب پس ما عطایش را به لقایش بخشیدیم...

اگه با خوندن ای-بوک فارسی عذاب وجدان پیدا میکنی پس چرا با خوندن ترجمه های فارسی که در 99 درصدشون حق نشر نویسنده اصلی ( منجلمه همین کتاب های ارباب حلقه ها از نشر روزنه ) رعایت نشده هیچ حسی بهت دست نمیده ؟؟ پس لازم نیست دلمون به حال آقای علیزاده ( که به کاربردن صفت فلک زده دربارشون زیاد درست نیست ) بسوزه. چون این حلقه نامردی همش داره تکرار میشه!!

واقعا کی حاضره برای یک کتاب مثلا 100000 تومان بده ؟؟

اگه با خوندن ای-بوک فارسی عذاب وجدان پیدا میکنی پس چرا با خوندن ترجمه های فارسی که در 99 درصدشون حق نشر نویسنده اصلی ( منجلمه همین کتاب های ارباب حلقه ها از نشر روزنه ) رعایت نشده هیچ حسی بهت دست نمیده ؟؟ پس لازم نیست دلمون به حال آقای علیزاده ( که به کاربردن صفت فلک زده دربارشون زیاد درست نیست ) بسوزه. چون این حلقه نامردی همش داره تکرار میشه!!

واقعا کی حاضره برای یک کتاب مثلا 100000 تومان بده ؟؟

اوکی!!! ولی کی گفته که کتاب با کپی رايتش در ايران ميشه ۱۰۰۰۰۰ تومان؟

اگر ايران خودشو ملزم به رعايت کپی رايت می کرد ناشرين خارجی هم با توجه به سطح درآمد در ايران نرخ تعيين می کردن. کاری الآن در هند و خيلی ديگر از کشور ها می کنن. اون موقع ارباب حلقه های فارسی با رعايت کپی رايت و همين طور استاندارد ترجمه و چاپ و صحافی شايد ده درصد گرون تر از قيمت فعليش می خری.

يه ماشينی هست به نام فراری اسکالياتی که من عاشقشم ولی قيمشتش توی آمريکا ۲۷۰۰۰۰ دلاره دليل ميشه برم يه دونشو به دزدم بيارم اينجا! کپی رايت مهمه چه در داخل ايران و برای ترجمه آقای عليزاده و هم برای ناشر خارجی. در مورد حقوق ناشر خارجی که متاسفانه ما تصميم گيرنده نيستيم ولی در مورد محصولات داخلی درست اينه که رعايت کنيم.

متأسفانه در کشور ما حق کپی رایت اصلاً رعایت نمیشه . اگر هم چیزی در این باره مطرح میشه ، صرفاً روی کاغذ است و در عمل نه تنها اجرا نمیشه بلکه از نظر حقوقی پیگیری اون غیر ممکنه چون اصلاً در محاکم حقوقی ارزشی برای این موضوع قائل نیستند

سلام

وقتی کتاب از اول بدون مجوز به فارسی برگردونده شده در نتیجه به نظر من میشه اسمش رو دزدی گذاشت ... حالا ما اگه بیایم و از دزد بزنیم میشیم شاه دزد !!! D:

خب درسته که خق کپی رایت تو ایران رعایت نمی شه ولی مگه تو اروپا که سالها کتابای دانشمندای ایرانی تدریس می شد حق کپی رایت می دادن؟

ببخشید کسی نمی دونه چه جوری میشه تو شیراز کتاب درخت وبرگ رو گیر آورد؟

سلام دوستان من راستش مبتديم كتاباشو نخوندم مي توينين لينك ترجمه شده كتاباشو بزارين

ممنون ميشم

هر كتاب ترجمه شده اي دارين بزارين ممنون

دوست عزيز خريد اين كتابها را بهتو توصيه ميكنم

حيفه كه نداشته باشيدشون

برای حمایت از نویسنده ها و ناشرا، کتابهای ترجمه شده اصلا توی سایت نداریم.

کسی کتابای دیگه ی تااکین رو به زبان اصلی پیدا نکرده توی سایت فقط هابیت و ارباب حلقه هاست.

کسی کتابای دیگه ی تااکین رو به زبان اصلی پیدا نکرده توی سایت فقط هابیت و ارباب حلقه هاست.

تو آرشیو دانلود سایت تقریبا همه کتاب ها به زبان انگلیسی موجوده!

تو آرشیو دانلود سایت تقریبا همه کتاب ها به زبان انگلیسی موجوده!

من که هر چه قدر توی سایت گشتم غیر از ارباب حلقه ها و هابیت کتابای دیگه ی تالکین رو پیدا نکردم.

شما یک سر به این لینک بزنید:

https://arda.ir/do...ive/?category=1

می بینید اسم بیشتر کتاب های تالکین هست. روی شماره جلوی هرکدوم که کلیک بکنید می تونید کتاب الکترونیکی رو دریافت کنید. مثلا سیلماریلیون: https://arda.ir/do...rchive/?did=224 یا فرزندان هورین: https://arda.ir/do...chive/?did=466.

ببخشید اگه دخالت کردم.

شما یک سر به این لینک بزنید:

https://arda.ir/do...ive/?category=1

می بینید اسم بیشتر کتاب های تالکین هست. روی شماره جلوی هرکدوم که کلیک بکنید می تونید کتاب الکترونیکی رو دریافت کنید. مثلا سیلماریلیون: https://arda.ir/do...rchive/?did=224 یا فرزندان هورین: https://arda.ir/do...chive/?did=466.

ببخشید اگه دخالت کردم.

خواهش می کنم چه دخالتی از راهنماییتون هم خیلی ممنون :ymapplause:

دوستان چرا کتاب سیلماریلیون ترجمش تو سایت نیست؟

قربونت گندالف سپید

دوستان چرا کتاب سیلماریلیون ترجمش تو سایت نیست؟

قربونت گندالف سپید

فکر کنم این سوال رو بارها پاسخ دادیم!

نه تنها سیلماریلیون بلکه هیچ یک از ترجمه های منتشر شده و موجود در بازار به جهت رعایت حقوق صاحبان اثر روی سایت قرار نمی گیره!

فک کنم سیلماریلیون ترجمش تو سایت نیست اگه هست بهم بگین.

اصولا همان طور كه آقا حميد گفتند، نبايد ترجمه ي كتاب هاي تالكين توي سايت باشن. فقط توي آرشيو كتاب هاي زبان اصلي موجوده. چون اگه ترجمه رو بذاريم توي سايت، نشانه ي بي توجهي به حقوق آقاي علي زاده و انتشارات روزنه هست.

چرا خب نمي خري سيلماريليون رو؟ لذت كتاب خوندن كه خيلي بيشتر از خوندن پي دي اف هست! اصلا ورق زدن كتاب يه حس خوبي به آدم ميده.در ضمن فقط ترجمه ي آقاي علي زاده رو بخر. به ترجمه ي سركار خانم واثقي پناه هيچ توهيني نمي كنم ولي ترجمه ي آقاي علي زاده بسيار معتبرتر هست.

پ.ن : من خودم ترجمه ي خانم واثقي پناه رو دارم. به همين خاطر مي گم اونو نخر.

خوب اگه بود می خریدم مشکل اینجاست هر چی دنبالش می گردم نیست لطفا کمکم کنید!

چی کار کنم نیست کتاب فروشی های شهر ما تو باغ نیستن میگی سیلماریلیون هنگ می کنن !

اگر در این تاپیک شهر خودتو بگی حتما بهت کتابفروشی معرفی میکنن.

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1003

ضمن این که سایت هایی مثل آدینه بوک هستن که سفارش بدی سه سوت میارن.

فقط اگر در تاپیک خودش مطرح کنی دست ما بازه برای توضیح...

منم سیلماریلیون از ادینه بوک اینترنتی خریدم زیاد توی کتاب فروشیها نگرد پیدا نمیکنی انلاین به صرفه تره

کتاب های ترجمه شده تالکین {سه گانه ارباب حلقه ها، هابیت، سیلماریلیون و فرزندان هورین} به صورت pdfشون رو من دارم....! :D

هرکی میخواد براش آپ لود کنم (البته اگه خلاف قوانین فروم نیـــــست) :P

گذاشتن فایل الکترونیکی کتابهای چاپ شده فارسی خلاف قوانین فروم هست.

چی کار کنم نیست کتاب فروشی های شهر ما تو باغ نیستن میگی سیلماریلیون هنگ می کنن !

عاقا ای گفتی من به یارو میگم سیلماریلیون تا یه ساعت صرف کنم از حالت هنگ ریستش کنما و یه ساعت دیگه تلفظ سیلماریلیونو بهش یاد بدم و ساعات بعد هم بهش بگم چرا این کتابو میخوامو(خو چی کار کنم می پرسه دیگه) که هیچ

چند ساعت میگرده بعد میگه نداریم می میرم

من مجموعۀ تاریخ سرزمین میانه رو به قالب پی دی اف درآوردم و برای شما دوستان عزیز قرار می دم. از مدیریت محترم هم تقاضا دارم که توی آرشیو سایت قرارش بدن.

vol 01.rar

vol 02.rar

vol 03.rar

vol 04.rar

vol 05.rar

vol 06.rar

vol 07.rar

vol 08.rar

vol 09.rar

vol 10.rar

vol 11.rar

vol 12.rar

البته اگه دوستان تمایل داشته باشن، می تونم فایل وردش رو هم بذارم که اگه خواستن ویرایشش کنن. مثلا اندازه یا نوع قلمش رو.

خب راست ميگن ديگه لطفا كمك كنيد.

خب منم اطلاعاتم كمه و با خوندن كتاب درست ميشه اينجوري كه نميشه.

خب راست ميگن ديگه لطفا كمك كنيد.

خب منم اطلاعاتم كمه و با خوندن كتاب درست ميشه اينجوري كه نميشه.

مهشاد عزیز

شما این سوال رو باید اینجا بپرسی و با قید کردن شهر محل سکونتت بچه ها کمکت میکنن.

https://arda.ir/forum...?showtopic=1003

به تاپیک بالا مرجعه کن و نگران نباش حل میشه.

می تونی فصلها رو به مرور از اينجا بگيری، (در ضمن اگه کسی مايل به همکاری باشه، ـ در همين زمينه تايپ کتاب ـ خوشحال می شم.

<!-- m -->http://iceking.persiangig.com/document/LordBook1/<!-- m -->

سلام the ice king راستش من تو كشور كويت هستم، اينجا هم اصلاً كتاب لوتر با ترجمه ى فارسى پيدا نميشه ، اگه ميشه قسمت دوم و سوم كتاب لوتر و كتاب هابيت رو هم بزار تا حد اقل pdf شو داشته باشم.ممنون

سلام the ice king راستش من تو كشور كويت هستم، اينجا هم اصلاً كتاب لوتر با ترجمه ى فارسى پيدا نميشه ، اگه ميشه قسمت دوم و سوم كتاب لوتر و كتاب هابيت رو هم بزار تا حد اقل pdf شو داشته باشم.ممنون

گذاشتن فایل الکترونیکی کتابهای چاپ شده فارسی خلاف قوانین فروم هست.

درهرحال کتاب های ارباب حلقه ها به عربی ترجمه شدن. اما اگه کتاب های فارسی رو میخواید، به اینجا نگاه بندازید: http://www.adinebook...6?nodeId=127639

لینک کتاب سیلماریون میخواستم

لینک کتاب سیلماریون میخواستم

کتاب ترجمه شده به دلیل بحث کپی رایت و اینا قرار داده نمیشه. اما کتاب با زبان اصلی رو میتونین از آرشیو سایت دانلود کنین

ویرایش: لینک آرشیو مجموعه آثار

فلش پلیرن اینا یا نه فقط فایل صوتین

سایت فیدیبو "بازگشت شاه"، "دو برج"، "هابیت" و "قصه‌های ناتمام" رو به صورت الکترونیکی عرضه کرده:

آثار جی.آر آر تالکین

سایت فیدیبو "بازگشت شاه"، "دو برج"، "هابیت" و "قصه‌های ناتمام" رو به صورت الکترونیکی عرضه کرده:

آثار جی.آر آر تالکین

ممنون بابت اطلاع رسانی.

سوالی که برام پیش اومد اینه که خود روزنه اجازۀ چنین اقدامی رو داده؟ این جوری نسخۀ الکترونیکی این کتاب ها هم می تونه که به سرعت منتشر بشه.

ممنون بابت اطلاع رسانی.

سوالی که برام پیش اومد اینه که خود روزنه اجازۀ چنین اقدامی رو داده؟ این جوری نسخۀ الکترونیکی این کتاب ها هم می تونه که به سرعت منتشر بشه.

همۀ کتابایی که توی این سایت هست با اجازۀ رسمی ناشر منتشر شده. برای سیستم‌عامل‌های مختلف اپلیکیشن‌هایی درست کردن که خرید و مطالعۀ کتاب‌ها از طریق اون انجام می شه، اپلیکیشن‌هاشون امنیت بالایی دارن و امکان برداشتن فایل‌ها و اشتراک‌گذاری غیرمجاز اون توسط کاربرا وجود نداره.

دوستان من خیلی مشتاقم کتاب سیلماریلیونو بخونم اما امکان خریدشو ندارم.کسی سایتی یا وبی میشناسه که لینک ترجمه شو برای دان گذاشته باشه!!

دوستان من خیلی مشتاقم کتاب سیلماریلیونو بخونم اما امکان خریدشو ندارم.کسی سایتی یا وبی میشناسه که لینک ترجمه شو برای دان گذاشته باشه!!

با سلام و خوشامد به شما

ما لینک دانلود کتاب های ترجمه شده رو در سایت قرار نمیدیم به خاطر رعایت حقوق ناشر و مترجم.

ممکنه سایت فیدیبو در آینده بصورت الکترونیکی بیاره که اون هم قیمتی خواهد داشت.