اهم اهم
خب من تازه کتاب از پست به دستم رسید و با این که وسط امتحانام بود نتونستم در برابرش مقاومت کنم و یکمیشو خوندم...
توصیف:
کتابی است وحشی تا نیمه وحشی ... :D
زیاد چرت گفتم
از آثار چنددرس باهم خوندنه :D
جدی نگیرید !
خب
اول بریم سراغ سایز کتاب
من عکسشو دیدم گفتم مثل کتاب های دیگه عادیه
گویا با نشر روزنه مسابقه گذاشته سر بودن کوچیک بودن سایز کتاب :D
بعدش میریم سراغ طراحی روی جلد که خوشم اومد
یعنی بدم نیودم :D
اما صحافیش اصلا خوب نبود
من خیلی آروم با کتاب هایی که به تالکین مربوطه رفتار می کنم اما بازم تا بازش کردم 2 تا برگش از بیخ باز شد چسبش :-o
پیشگفتار مترجم یکم زیادی سنگین بود، البته حجم کمش به سنگینیش می افزود چون مطالب جدید زیادی درونش بود که سر فرصت باید در موردشون تحقیق کنم...
مترجم یکم می لنگه
نمیخوام توهین کنم اما وقتی کسی میاد یک بخشو از یک کتاب برمیداره بهتره خودش ترجمه کنه تا کلماتش یکسان باشه
مثلا توی صفحه ی 12پیشگفتار مترجم اومده از کتاب درخت و برگ مراد فرهاد پور یک تکه رو انتخاب کرده
با همون املا و کلمات نظیر لرد انگشترها و...
اما تا جایی که متن کتابو خوندم مشکلات عجیبی توی کتاب دیدم که نمیدونم دست گل مترجم هست یا ناآگاهی نویسنده
مثل این:
صفحه 43
«همچنین قهرمان داستان غالبا اسیر دست یک زن زیبا است و [به همین دلیل] از ادامه ی راه خود باز می ماند؛ [در ارباب حلقه ها] تغییر شکل عامدانه و عجیب و غزیب شلوب، عنکبوت غول آسا، است که گرهی ایجاد می کند»
من تاجایی که یادم میاد شلوب تغییر چهره نداده که این گفته... :))
اینم واسم جالب بود
مکالمه ای که در هیج جا وجود نداره (من توی نسخه ی ترجمه شده ندیدم)
یک مکالمه هست بین گالادریل و سام که لحنی خصمانه داره (توی یک نگاه به چشمم خورد. الان پیدا نمیشه :) )
کتاب بخش اصلی و قابل توجه در آخراش هست
چون اولایل که در مورد تالکین و .. توضیح داده
وسط های کتاب خلاصه ی کتاب هاست که چیز بغرنجی به چشمم نخورد
آخرش که بخش مهمشه و حتی یک خطشم نخوندم قضیه ی بررسی حلقه و قدرت و چیزای دیگه هست...
البته در آخر یک تبارشناسی گذاشته که من نمایه ی سیلماریلیون رو ترجیح میدم
درهرحال این آثار خوندن کتاب با مغز آشفته در عرض 30 دقیقه هست
کم کاستشو خودتون و نویسنده و مترجم ببخشن
کامل خوندم نظرمو کامل تر میگم
راستی از طریق آدینه بوک هم میتونین بخرین