همه میدونیم که الف ها عمری طولانی داند....می خواستم بدونم که از همون بدو تولد دیر پیر میشن یا اینکه بعد از اینکه به یه حدی مثلا دارای چهره 28.....30 ساله رسیدن دیگه پیر نمیشن؟؟منظورم اینه که مثلا یه الف 20 ساله چهره یه کودک 5 ساله رو داره یا مثلا چهره یه جوان 35 ساله رو دارن با 180 سال عمر و بعد از اون دیگه پیر نمیشن؟؟؟ (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
رشد جسمی الف ها به چه صورت بوده است؟
دوست عزیزم الف ها در سال اول زندگیشون همه مهارت های لازم مثل دویدن و رقصیدن و حرف زدنو یاد میگیرن بنابراین بلوغ ذهنیشون خیلی زوده.اما خب صدسال طول میکشه تا به رشد نهاییشون برسن و فکر کنم توی همین موقع بلوغ فیزیکیشون پدیدار میشه.البته الفا پیریشون باما متفاوته مثلا گیردان کشتی ساز ما میخونیم که ریش داشته باتوجه به اینکه سن بسیار زیادی هم داشته(از زمان دو درخت زنده بود.)
فکر میکنم سنشون طبیعی بالا میرفته ولی پیر نمیشدن
چون در کتاب هورین نوشته شده که در زمان کودکی بسیار شکل بچه های انسان هستند .
رشدشون کند نیست ولی چون عنصر وجودیشون اتش مثل اینور فقط پیر نمیشن
یعنی مثلا جسمشون مثل یه کودک 5 سالس اما درک وشعور یه جوون 30 ساله رو دارن؟؟
منظورتون اینه که تا یه سنی طبیعی رشد میکنن و بعد ازاون دیگه ظاهرشون تغییر نمیکنه؟؟
در ۱ ساعت قبل، Lord Thranduil گفته است :منظورتون اینه که تا یه سنی طبیعی رشد میکنن و بعد ازاون دیگه ظاهرشون تغییر نمیکنه؟؟
اره بعد یه مدت که شبیه ادم سی و خورده اش شدن دیگه پیرتر نمیشن و رشدشون متوقف میشه.البته اگه مرد باشن تو سنین زیاد مثل گیردان که از زمان دو درخت بوده ریش در میارن.
میتونیم اینطور حساب کنیم که رشد جسمیشون قبل از اینکه به کمال بلوغ برسه عادی رشد میکنه ولی بعد از اینکه به دوره جوانی رسیدن جسمشون خیلی کم تحلیل میره و سالیان سال طول میکشه تا پیر بشن
از عکس هایی که من از الف های پیر دیدم بعد از این که رشدشان کم می شود مو هیشا کم کم سفید می شود و فک کنم از میزان سفیدی مو سن زیادشان را می فهمند
اگه میتونستن هر چند وقت یکبار به آمان برن تغییر نمیکردن اون الفی که خیلی پیر بود به گمونم به ندرت به سرزمین نامیرا میرفته چون اونجا رشد جسمی متوقف میشه و هر کسی در هر حالتی که هست باقی میمونه.
با عرض اجازت
به نظر من روند کلی آن این است:
در ابتدا کودکی و جوانی خود را در زمانی نسبتا طولانی طی می کردند و در آن زمان به یک رشد جسمی ای می رسیدند که آن را تا آخر عمر حفظ می کردند و در صورت سن بسیار بالا همانند گیردان تفاوت اندکی با بقیه می کردند.
البته درباره ی رنگ مو و چروکیدگی صورت به طور قطعی نمی توان نظر داد.
كلا زندگي الف ها اينجوريه كه يك سال درون بدن مادر رشد ميكنند، همونطور كه انسان ها نه ماه هست. توى سن ١ سالگي به راحتي ميتونن صحبت كنن و راه برن. به طور كلي رشد ذهني شون سريع تر از رشد جسميشون هست، درواقع بزرگ تر و عاقل تر از چيزي كه به نظر ميرسن هستند. بلوغ فيزيكيشون حدود ٥٠ سالگيشون هست و تا ٥٠ سالگي به بلند ترين اندازه قد خود ميرسند. تا حدود صدسالگي به طور كامل رشد ميكنن و پيريشون هم تا اين مدت متوقف ميشه، درحالي كه انسان ها و بقيه نژاد ها پيريشون متوقف نميشه. چهرشونم مثل انسان ها و بقيه نژاد ها چين و چروك نداره. (منبع حلقه مورگوت: آداب و رسوم بين الدار)
من جایی تو آردا هم خوندم که الف ها گذشت زمان براشون فرق داره و در کل سه دوره زندگی دارند.مدت این دوره ها برای هرکس فرق داره.در زمان ورود به دوره ی سوم ریش در میارن.
در در Monday, June 20, 2016 at 4:11 PM، Nienor Niniel گفته است :من جایی تو آردا هم خوندم که الف ها گذشت زمان براشون فرق داره و در کل سه دوره زندگی دارند.مدت این دوره ها برای هرکس فرق داره.در زمان ورود به دوره ی سوم ریش در میارن.
تقریبا مثل گیردان
الفها موجودات جالبی هستند.
در بین 50 تا 60 سالگی به بلوغ کامل خود میرسند.1 سال در بدن مادر خود می مانند.پوستشان مانند دیگر نژاد ها چروک نمیشود.و هیچ وقت پیر نمیشوند.