با سلام و درود خدمت دوستان آردا
راستش واسه منم سوال های زیادی در مورد شرق شرزمین میانه مطرح شد. در این مورد گشت وگذاری هم در سایت های. مختلف خارجی هم زدم اما توضیحات زیادی نیافتم. خلاصه پس از کلی جست و جو چند مطلب درمورد شرق کسب کردم که تو سایت آردا هم توضیحاتشو ندیدم البته اوایل فکر میکردم که این موضوع دور مونده از چشم اعضا اما بعدش فهمیدم که این اطلاعات ساخته فن ها و دارای درون مایه فن فیکشنی و کاربرد فنفیکشنی هستن. لازمه اشاره کنم به اینکه در تاپیک ایفای نقش فرمانده جنگ در سرزمین میانه شوید, در لابلای توضیحات و گزارشات از جمع شدن مردمشرق و جنوب سرزمین میانه با همان دسته بندی هایی که عرض کردم رو استفاده کردم. به نظر من جالب ااز اآب در اومد و از نظر فن فیکشنی میشه ادامه ش داد. قبایل و اقوامی از انسانها که ناشناخته موندن مثل اولیاث کیریث, هارمیندون و قبایل کارنا, پازگار, کوانوس, ویلسینیر, سکاک و دورنات, سوزالومور, بیشیرا, قبایل شرق چاناکات و قبایلی دیگه که یکی از کارهاشون پرورش و استفاده از هواکلوا ها و آلفانت هاست. درکل این مطالب ساختگی رو از شرق سرزمین میانه و آردا رو جالب دیدم و تصمیم دارم از این مطالب برای فن فیکشن مورد نظرم استفاده کنم. چون به نظرم قابل گسترش و بسط هستن.
موفق باشید