در مورد پادشاهی رووانیون اطلاعات خیلی کمی گفته شده حالا من یه کم مطلب در مورد این پادشاهی جمع کردم امیدوارم به دردتون بخوره(البته به مرور زمان با کمک دوستان این تاپیک کامل تر میشه)
پادشاهی رووانیون واقع در دورونیون غربی در حوالی سال 500 د.س توسط یکی از شهریاران گوندور پایه گذاری شد البته باید گفته شه که گوندور رووانیون رو فقط برای دفاع از مرز هاش مستقل کرد ولی باز هم در جنگ های شرقی ها و گوندور منطقه مهمی به حساب میامده و عموما از سواره نظام(همانند مردم روهان)به عنوان ارتش اصلی خودش استفاده میکرده (ممکنه بیشتر مردم روهان از همین بازمانده های رووانیون یوده باشن)
همونطور که گفتم رووانیون در غرب دورونیون و شرق سبز بیشه و جنوب اربور قرار داشته و طبق بعضی نقشه ها ممکنه مردمان دیل هم از همین پادشاهی باشن.
رووانیون در جنگ های زیادی با گوندور همکاری داشته مانند نبرد های سال 1100 و 1300 د.س که شرقی ها پایشان از گلیمشان دراز تر شده و به گوندور و رووانیون هجوم اوردند.
از پادشاهان رووناوین هم اطلاعاتی در دسترس نیست ولی گفته شده که بعد از چندین سال رووانیون به عنوان پادشاهی مستقل از گوندور حکومت میکرد و طوری شد که روابط رووانیون و گوندور در حال تضیف بوده برای همین شاه رووانیون دخترش را مجاب به پیوند زناشویی با بیستمین شاه گوندور کرد.
اما بدترین فاجعه ی رووانیون د ر سال 1636 د.س بود که طاعونی از شرق نصف مردمان رووانیون را هلاک کرد و تا آرت اداین ادامه داشت.
سر انجام رووانیون شرقی و جنوبی به علت حمله ی ارابه سواران رون در سال 1850د.س سقوط کرد اما در حوالی سال 1900 د.س رووانیون شورش کرد ولی دیگر هیچ گاه نتوانست قدرت گذشته ی خود را به دست اورد بنابراین پادشاهی رووانیون هم به پایان رسید...
فقط اگر اطلاعات جدیدی چیزی داشتین بگین.