چرا شاه جادوپیشه آنگمار از بین رفت ؟

تعداد پست‌ها: 52

با سلام

یک چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که مگه نزگول ها زندگیشون به حلقه بسته نبود و نمی مردن ( آراگورن و گندالف همینو گفتن )

چرا به دست ائووین کشته شد ؟؟

اون ضربه ای رو که پاشو شکافت منم قبول دارم

تیغ وسترنس بسیار قدرتمنده

اما مگه شمشیر ائووین چقدر قدرت داشت که اونو از بین برد ؟؟؟

توی کتاب نوشته بود : حتی اگر دستی قوی تر شمشیر دیگری رو به کار می برد نمی تونست به اون همچین آسیبی بزنه

من فكر كنم كه مريادوك آنگمار را از بين برد و شمشير مري (دقيقا مطمئن نيستم) شمشير خود آنگمار بود حالا ه طور به دست او رسيده نمي دانم

نمي دونم تيغ وسترنس چه جوري به دست اون رسيده

در هر حال من هم چيز زيادي نمي دونم

تیغ وسترنس زمان باستان

در بلندی های گورپشته به دست اون رسید

روی تیغ حروف نومه نوری پیوسته بود

برای همین کار آنگمار نیست

خب چی شد ، به خاطر چی مرد ، نوع شمشیر؟؟

یعنی شمشیرش از واسه آراگون و گاندلف هم بهتر بوده ؟؟

آخه نزگول که جسم نبود زخمی یا کشته شه!!

خب چی شد ، به خاطر چی مرد ، نوع شمشیر؟؟

یعنی شمشیرش از واسه آراگون و گاندلف هم بهتر بوده ؟؟

آخه نزگول که جسم نبود زخمی یا کشته شه!!

به نظرم به خاطر جادویی که روی شمشیر مریادوک خونده شده بود بود

چون خادمین ایزنگارد وقتی مری و پیپین رو گرفتن اونا رو دور انداختن

روی اونا افسون نابودی آنگمار خونده شده بود ( یه همچین چیزی )

درضمن اون شمشیر به نظر می رسید که Witch-King رو اونقدر ضعیف کرد و طلسمشو شکست تا ائووین تونست اونو از این دنیا جدا کنه

به نقل از کتاب :

ضربت شمشیر مری از پشت سر ردای سیاه را شکافته و با گذشتن از زیر زره در زرد پی پشت زانوی نیرومند او خلیده بود

مگه جسم داشت؟ :D

به نقل از کتاب :

ضربت شمشیر مری از پشت سر ردای سیاه را شکافته و با گذشتن از زیر زره در زرد پی پشت زانوی نیرومند او خلیده بود

مگه جسم داشت؟ :D

روح ها ( در کا ارواح ) یک نوع تجسم انرژی هستن ( مثلا طبق یک باور قدیمی برای فراری دادن روح روش باید نمک بپاشی ( اطلاعات بیشتر در سریال Super Natural ) :دی )

اما در مورد اون جمله ی بالا به نظرم منظورش درون روح اون بود

چون شنل و کلاه خود اون روی چیزی قرار می گرفت دیگه

ولی اژدهاش تو فیلم خیلی ضایع مرد ، گردن به اون کلفتی با دو ضربه مثه سوسیس بریدش :D

آره منم چنین ایرادی رو به فیلم دارم !

انگار نزگول یه استخون به تنش نداشت !

گوسفند رو هم نمیشه اینجوری کشت !

ولی شایدم از نوع تیغش بوده ! :D

ولی اژدهاش تو فیلم خیلی ضایع مرد ، گردن به اون کلفتی با دو ضربه مثه سوسیس بریدش :-o

آره منم چنین ایرادی رو به فیلم دارم !

انگار نزگول یه استخون به تنش نداشت !

گوسفند رو هم نمیشه اینجوری کشت !

ولی شایدم از نوع تیغش بوده ! :D

انگاری همتون کمبود کتاب خوندن گرفتین :D

توصیفی که توی کتاب ازش شده بهش خیلی شبیه

و بعدشم توی کتاب هم ائووین با یک ضربه ی کله ی این موجود ( نزگول چیه گفتی :D ) می بره

راستی برادر آرون ببخشید این سوالو می پرسما :))

فراموشی نگرفتی؟ ( به رشته ات میخوره گفتم یکم تحقیق بکنی روش :D )

من منظورم فیلم بود کتابو دقیقا یادم نیست چجوری بود ولی حیفه اون اژدها با اون عظمت فرتی گردنشو برید .. ینی تو کتاب گفته با یه ضربه ؟ :D

باخودم عهد کرده بودم تا فردا که امتحان حسابانمو بدم دست به کتاب نزنم اما تالکینو نمیشه جلوش وایساد :D

بازگشت شاه

ترجمه ی رضا علیزاده

کتاب پنجم

نبرد میدان های پله نور

صفحه ی 211

«اما ائووین پا پس نکشید: بانوی روهیریم ها، فرزندشاهان،باریک،اما چون تیغ فولاد زیبا، لیکن مخوف. ضربتی چابک زد، ماهرانه و مرگبار. گردن کشیده، دونیم شد، و سر بریده مثل سنگ بر زمین افتاد.»

بی تربیت !

:D

چقدر هم دندونات زرده .... :D

خب یه اشتباه تایپی بود :D

خب که بایه ضربه تو داستان زده باشه ... این که دلیل نمیشه پیتر همون کار رو بکنه ؟ گردنم به اون کلفتی نیم ساعت اره برقی میخواست .... :D

چقدر هم دندونات زرده ....

به این خوشگلی

تازه ارتودنسی هم شده :D :)

خب که بایه ضربه تو داستان زده باشه ... این که دلیل نمیشه پیتر همون کار رو بکنه ؟ گردنم به اون کلفتی نیم ساعت اره برقی میخواست .... :D

حالا پیتر بدبخت خواست یه چیزو شبیه کتاب درست بکنه شما بکشینش :-o

:D :D :D :D :)) :) :D :D :D :D :D :D :D

شاید مشکل از نیروی بازوان خانوم حاجی بوده.

البته دوستان توجه داشته باشيد سواران سياه روح نبودند .درواقع اونها هم جسم داشتند همين طور كه در كتاب گفته شده به دليل استفاده بيش از حلقه ها جسم اونها حتي زمانيكه حلقه ها در دست نداشتند در دنياي سايه ها باقي مانده و براي همين در دنياي عادي نامرئي شدند درضمن حلقه باعث طول عمر طولاني اونها گشته بود. درباره ويچ كيگ هم فقط به خاطر اينكه طبق پيشگويي مقدر شده بود كه اون توسط هيچ مردي كشته نميشه پس حتي شخصي مثل آراگورن هم نميتوانست باشمشيرش اون را بكشه .البته اين احتمالاً در مورد شخصي مثل گندالف صدق نميكنه . جون هم كه در اصل يك مايا هست وهم اينكه در كتاب اشاره ميكنه كه اگه به خاطر نجات جون فارامير نبود ميتونست از زخمي شدن ائووين و حتي كشته شدن تئودن شاه جلوگيري بكند .(يك نكته : نزگول =اشباح حلقه- Winged Creatures= مركب پرنده نزگول)

البته دوستان توجه داشته باشيد سواران سياه روح نبودند .

یه جورایی روح بودنا

اسمشون مگه Ring-Wraiths نیست؟

معنیش میشه اشباح حلقه

یه جورایی هم جسم داشتن چون با شمشیر وسترنس زردپی هاش از هم درید و طلسمش شکست...

اصلا نمیدونم چین :D

در مورد مقدر شدن کلی جای حرفه

مثلا قدرت نارسیل

چیزی که سائورون رو به زیر کشید نمیتونست چیزی مثل ویچ کینگ رو از بین ببره؟

با توجه به این متن

A word from the Black Speech, usually translated 'Ringwraith'; the name of the nine Men corrupted by the power of Sauron's Nine Rings, and transformed into his dark and deathless servants.

اونا بی مرگ بودن

منبع:

http://www.glyphweb.com/arda/n/nazgul.html

توی کتاب هم ذکر شده زندگیشون به حلقه وصله

اما کشته شد :D

پ.ن.

چیز جالبیه

http://www.glyphweb.com/arda/faq/nazgul.html

بابا مگه سائرون کشته شد نه فقط جسمشو از دست داد اینام همونجورین فقط جسمشونو از دست میدن به محض اینکه بتونن یه جسم دیگه دست و پا میکنن مثلا تو یایران حلقه وقتی آب نزگول هارو برد فکر کنم گندالف بود گفت که نزگول ها مجبورن بدون جسم و فقط با روح ناچیزشون برن پیش اربابشون یا یه همچین چیزی.

بابا مگه سائرون کشته شد نه فقط جسمشو از دست داد اینام همونجورین فقط جسمشونو از دست میدن به محض اینکه بتونن یه جسم دیگه دست و پا میکنن مثلا تو یایران حلقه وقتی آب نزگول هارو برد فکر کنم گندالف بود گفت که نزگول ها مجبورن بدون جسم و فقط با روح ناچیزشون برن پیش اربابشون یا یه همچین چیزی.

سائورون فقط به واسطه ی حلقه تونست باقی بمونه وگرنه هیچی ازش نمیموند

میشد همون روحی که درتاریکی خود را می فرساید و از شکل گرفتن عاجز است...

سائورون مایار رو با ویچ کینگ مقایسه نکن...

در کل اون موقع ویچ کینگ فقط جسمشو از دست نداد

کشته شد

منظور از بي مرگ بودن همون مرگ عادي هست ولي كشته شدن شامل نميشه .معمولاً با ترسي كه ايجاد ميكردند كمتر كسي جرات مقابله با اونها داشت ولي همونطور كه ديدي ويچ كينگ با شمشير كشته شد.دراصل اگه حلقه از بين ميرفت قدرت حلقه هاي اونها هم از بين ميرفت و اونها به دليل كهولت سن ميمردند. از نظر خودم اونا جسم داشتند و لقب اشباح حلقه به اين دليل هست كه هموطور كه در كتاب هم گفته اونها به دليل استفاده بسيار از حلقه در دنياي عادي نامرئي هستند و اگه لباسي بر تن نميكردند ديده نميشدند.من اين اعتقاد دارم كه جسم اونها هم به دنياي اشباح منتقل شده بود به همين دليل شمشير مري كه وسترنس بود برا جنك با آگنمار بود تونسته زردپي پاي اون كه در دنياي اشبا ح بوده نابود كنه و جسم اون رو به اين دنيا برگردونه وپايان كار براي ائووين آماده كنه (البته اين نظر من هست چون جايي دقيقاً به اين موضوع اشاره نشده ولي از گفته كتاب در لحظه مرگ ويچ كينگ و گفته هاي گندالف و همچنين اشارات قسمت از كتاب سلمارليون به اين احتمال رسيدم و البته در ديكشنري آردا آمده سخت ميشه پذيرفت كه مرگ ويچ كينگ به طور كامل توسط ضربه ائووين باشه كه احتمال برگشت اون در آينده در صورتي كه حلقه از بين نميرفت ميده http://www.glyphweb.com/arda/l/lordofthenazgul.html ولي توي كتاب ميگه كه ديگه كسي صداي اونو توي اين دنيا نشنيد كه شايد منظور اينكه اون در همون دنياي سايه ها گرفتار شده و شايد منظور اينكه اون واقعاً مرده كه من اينو بيشتر قبول دارم به هر حال اون يك انسان بوده نه يك مايا يا الف ) اينهم قسمتهايي از زندگي نامه ويچ كينگ كه لگولاس عزيز زحمتش را كشيده بود:

سارون 9 حلقه را به آدمیان داد که به راحتی رو به تباهی میرفتند. مردان از حلقه ها برای بدست آوردن قدرت و ثروت استفاده کردند اما بعد از مدتی آنها در بند جادوی سارون گرفتار شدند.

هنگامی که آنها شروع به استفاده از حلقه ها کردند قدرت ثروت شکوه پادشاهان و جنگجویان باستانی به آنها رو آورد تا زمانی که تباهی آنان آغار شد. آنها عمر جاویدان یافتند اما بصورتی برده وار. آنها گام برمی داشتند اما ناپیدا از چشم همه موجوداتی که در زیر آفتاب درخشان قدم بر می داشتند و می دیدند آنچه که از چشمان مردمان فانی ناپیدا بود. اما اغلب آنها آنچیزی را می دیدند که افکار و تصورات پلید ارباب سیاهشان بود.

و یکی پس از دیگری زودتر یا دیرتر بستگی به اینکه در ابتدا نیات پاک داشتند یا پلید در دام حلقه های خود گرفتار شده و بندگان سارون شدند. برای ابد و اسیر در قدرت حلقه ها پا به سرزمین سایه ها گذاشتند.

سیلماریليون (در باب حلقه های قدرت و دوران سوم - صفحه 289)

نه تن ابتدا در حدود سال 2251 دوران دوم بشکل نزگول پدیدار شدند قدرتمند ترین آنها پادشاه نزگول بود.

در 3434 در دوران آخرین اتحاد بزرگ الفها و آدمها بر علیه سارون در موردور شکل گرفت. و در آخر در سال 3441 سارون شکست خورد و حلقه یگانه بوسیله ایزیلدور گرفته شد. از آن پس نزگولها در سایه ها نهان شدند.

تا حدودی قبول کردم که با تیغ مخصوص مری ویچ کینگ به دنیا برگشته و ائووین کارش رو یه سره کرده ولی یه سوال:

الوه بالاتر گفت شمشیر های پپین و مری توسط خادمان آیزنگارد به دور انداخته شدن.

من این بخش از کتاب رو یادم نمیاد؛ پس چه طوری مری دوباره به شمشیرش دست پیدا کرد؟ :دی

تا حدودی قبول کردن که با تیغ مخصوص مری ویچ کینگ به دنیا برگشته و ائووین کارش رو یه سره کرده ولی یه سوال:

الوه بالاتر گفت شمشیر های پپین و مری توسط خادمان آیزنگارد به دور انداخته شدن.

من این بخش از کتاب رو یادم نمیاد؛ پس چه طوری مری دوباره به شمشیرش دست پیدا کرد؟ :دی

به دست سه دوست عزیزشون آراگورن، گیملی و لگولاس :/ :دیــ

خوب منم یه چند تایی جواب دارم.

از نظر جسم و این حرفا باید بگم اشاره توی کتاب برای اینه که بدونیم مری دقیقا کجا ضربه زده. و اگر توجه کنیم به نحوه مرگ نزگول اعظم متوجه میشیم که یهو خالی میشه زرهش. از نظر من هم از یه نوع انژی تشکیل شدن.

و اما مسله این تاپیک که چرا نابود شد. خودش بنده خدا داره میگه هیچ مرد زنده ای نمیتونه منو نابود کنه. یعنی چی این حرف ؟؟؟

یعنی شمشیر که جای خود داره اگر کارد میوه خوری هم میدادیم به ائووین باز میکشتش. در مرگ نزگول جنسیت مهم بوده نه سلاح و زور بازو.

این مسئله هم به خاطر ضعف عقل سائرون و طراحی قدرت نزگول بوده که زنهارو انقدر ضعیف میدیده و اصلا انتظار حضور یک زن رو در میدان نبرد نداشته.

خوب منم یه چند تایی جواب دارم.

از نظر جسم و این حرفا باید بگم اشاره توی کتاب برای اینه که بدونیم مری دقیقا کجا ضربه زده. و اگر توجه کنیم به نحوه مرگ نزگول اعظم متوجه میشیم که یهو خالی میشه زرهش. از نظر من هم از یه نوع انژی تشکیل شدن.

و اما مسله این تاپیک که چرا نابود شد. خودش بنده خدا داره میگه هیچ مرد زنده ای نمیتونه منو نابود کنه. یعنی چی این حرف ؟؟؟

یعنی شمشیر که جای خود داره اگر کارد میوه خوری هم میدادیم به ائووین باز میکشتش. در مرگ نزگول جنسیت مهم بوده نه سلاح و زور بازو.

این مسئله هم به خاطر ضعف عقل سائرون و طراحی قدرت نزگول بوده که زنهارو انقدر ضعیف میدیده و اصلا انتظار حضور یک زن رو در میدان نبرد نداشته.

خب اينكه ميگفت هيچ مردي نميتونه من رو نابود كنه پيشگويي گلورفيندل بود.

زماني كه الف ها به رهبري گلورفيندل و انسان ها به رهبري ائارنور براي مقابله با آنگمار،به جنگ شاه جادوپيشه رفتن،گلورفيندل به ائارنور ميگه:به دنبال او نرو.سرنوشت اون هنوز مشخص نيست و هيچ مردي نميتواند او را بكشد

و سرورم با فرياد هاي جيغ مانند به درون سايه ها گريخت :((

خب اينكه ميگفت هيچ مردي نميتونه من رو نابود كنه پيشگويي گلورفيندل بود.

زماني كه الف ها به رهبري گلورفيندل و انسان ها به رهبري ائارنور براي مقابله با آنگمار،به جنگ شاه جادوپيشه رفتن،گلورفيندل به ائارنور ميگه:به دنبال او نرو.سرنوشت اون هنوز مشخص نيست و هيچ مردي نميتواند او را بكشد

و سرورم با فرياد هاي جيغ مانند به درون سايه ها گريخت :((

این پیش گویی نیست که سکرت جان . حتی بخش اولش هم میگه سرنوشت او هنوز مشخص نیست. قسمت دوم هم داره به نقطه ضعفش اشاره میکنه. نامیرایی توسط مردان و ضعف در مقابل زنان. همون چیزی که گفتم.

اگر گلورفیندل میگفت او توسط زنی در فلان جایی کشته میشود میشد پیشگویی

این پیش گویی نیست که سکرت جان . حتی بخش اولش هم میگه سرنوشت او هنوز مشخص نیست. قسمت دوم هم داره به نقطه ضعفش اشاره میکنه. نامیرایی توسط مردان و ضعف در مقابل زنان. همون چیزی که گفتم.

اگر گلورفیندل میگفت او توسط زنی در فلان جایی کشته میشود میشد پیشگویی

پيشگويي گلورفيندل در اين زمينه معروفه.گقته هيچ مردي اون رو نميكشه. :(( به تايپك هاي آرنور و آنگمار مراجعه كن.

من فقط از منظور گلورفيندل مطمئن نيستم.آيا ميخواسته بگه هيچ مردي فرصت كشتن جادوپيشه رو نداشته؟ يا توان كشتنش رو نداشته؟

پيشگويي گلورفيندل در اين زمينه معروفه.گقته هيچ مردي اون رو نميكشه. :(( به تايپك هاي آرنور و آنگمار مراجعه كن.

من فقط از منظور گلورفيندل مطمئن نيستم.آيا ميخواسته بگه هيچ مردي فرصت كشتن جادوپيشه رو نداشته؟ يا توان كشتنش رو نداشته؟

درسته که این پیشگویی محسوب میشه اما منظورش رو وقتی میشه فهمید که تو لوتر خود ویچ میگه من به دست هیچ مرد زنده ای کشته نخواهم شد. پس یعنی کسی که باید ویچ رو بکشه باید زن باشه. که خوشبختانه ما هم یه جنس خوبش رو تو سپاه روهان داشتیم. بانو ائووین .

البته بگم ها نگارش نقل قولت سکرت جان از گلورفیندل زمین تا آسمون فرق داره تو پاسخ اول و دومت.خودت بخونش . اولی مثل یه جمله تاکیدیه و دومی مثل یه جمله خبری و گنگ.

احتمالـا توان کشتنش رو نداشته!

No man can kill me!!

دیالوگ های فیلم این وسط چیکار میکنه :/ حالا میرسم بهش فقط یکم مقدمه لازمه...

اگه بخوایم نگاه کنیم، پیشگویی اصولا چطور به وجود میاد؟ دیدن یا احساس کردن (کلمه ی مکاشفه بهتره به نظرم) یکی از مسیرهای مختلف سیر زمانی آینده توسط شخصی که میگیم پیشگویی رو انجام داده که میتونه اون اتفاق بیوفته و یا میتونه اون اتفاق نیوفته. حالا توی کتاب متن پیشگویی گلورفیندل به قرار زیره:

He will not return to this land. Far off yet is his doom, and not by the hand of man will he fall

اینجا نکته کلمه ی man هست که میتونه مردان (جنس مذکر) معنی بشه و یا میتونه منظور بشر (Human) باشه و یجور بازی با کلمات جالب هست که البته رازگونه و معماگونه صحبت کردن در بین الف ها چیز نادری نیست. حالا میشه گفت گلورفیندل مکاشفه ای داشته از مرگ جادوپیشه که توش یک زن و یک هابیت رو دیده و بر این اساس همچین حرفی رو زده؛ وگرنه نه سائورون نزگول رو آسیب پذیر نسبت به جنس مونث ساخته (تغییر داده؟) و نه ارتباطی داره به نادیده گرفتن جنس مونث. به علاوه اصلا و ابدا نباید دشنه ی مریادوک رو نادیده گرفت، با افسون نابودی آنگمار برش که تونست طلسمی که جسم جادوپیشه رو به هم متصل میکرد پس از زخمی شدن رو بشکنه و کار رو برای ائووین هموار کنه، وگرنه نزگول بی مرگ بودن و مثل بلایی که سرشون اومد توی رود بروآینن میتونست سالم در بره اگه دشنه ی مری نبود. اینم متن اون بخش:

So passed the sword of the Barrow-downs, work of Westernesse. But glad would he have been to know its fate who wrought it slowly long ago in the North-kingdom when the Dúnedain were young, and chief among their foes was the dread realm of Angmar and its sorcerer king. No other blade, not though mightier hands had wielded it, would have dealt that foe a wound so bitter, cleaving the undead flesh, breaking the spell that knit his unseen sinews to his will.

در کتاب هم این دیالوگ جادوپیشه هست و توی فیلم تغییر داده شده:

«مانع از کار من شوی؟ ای ابله. هیچ مرد زنده ای نمی تواند مانع کار من شود!»

توی کتاب جادوپیشه پیشگویی گلورفیندل رو نمیگه، فقط میگه هیچ کسی مانع کار من نمیتونه بشه (به خاطر اینکه قدرتش رو بسیار میدید و حق هم داشت) و ائووین رو اونقدر قدرتمند نمیدید؛ هنگام حمله هم فقط تردید داشت به خاطر اون پیشگویی (گرچه اینکه آیا اون پیشگویی رو شنیده باشه یا نه هم بحث داریم!)

بسیار جامع بود الوه جان مثل همیشه.

پس طبق برداشت من شما نظرت اینه که علت اصلی مرگ جادوپیشه گرامی ضربه مری بوده درسته ؟

یعنی یه جورایی بعد از اون ضربه حفاظ نامیرایی ویچکینگ ار بین میره و ائووین نابودش میکنه درسته ؟

در هر صورت،جادوپيشه حتي بعد از ضربه ي ايووين هم به صورت كامل نابود نميشه.اشباح حلقه به حلقه ي يگانه وايسته هستن و تا زماني كه حلقه نابود نشه.نزگول ها به خودي خود باقي خواهند موند.اگه اشتباه نكنم،ضربه ي ايووين فقط جادوپيشه رو از حالت فيزيكي خارج كرد

خوب . الان که فصل شفاخانه ها در بازگشت شاه رو دوباره خوانی کردم بسیار عجیب اومد برام.

مری میگه شمشیرم بعد از ضربه زدن به او سوخت و خاکستر شد؟؟؟!!!!! چرا ؟؟؟؟

بعد الان فک کنم الوه راست میگه. ائووین داشت میمرد بعد از ضربه ای که ویچ کینگ زد و اگر قدرت شفا دهی آراگورن و گیاه آتلاس نبود احتمالا کارش ساخته بود.پس منظور شاید از کلمه man همونطور که الوه عزیز با نظرات همیشه جالبشون گفتن نژاد بشر باشه نه مرد ها. توی فیلم هم یه جا فرمانده اورک ها بعد از گرفتن اوزگلیت و کشتن معاون فارامیر هم میگه the age of man is over

که منظورش از من همون نژاد بشره.

ای کاش استاد زنده بود :((

به نكته ي بسيار دقيق و ريزي اشاره كردي توروندور،اگه در تصاوير اون 9 انسان كه توسط سائورون فريب خوردن رو ديده باشي.جلوترين نفر كه ممكنه قوي ترين نزگول باشه(ويچ كينگ) جنس مذكر نيست.زنه !

و جالب تر از اون،پيتر جكسون هم در بعضي از صحنه مثل صحنه ي زخمي شدن فرودو توسط جادوپيشه،صورت واقعي جادوپيشه رو مثل زن نشون داده.مو هاي بلند و تاج

بسیار جامع بود الوه جان مثل همیشه.

پس طبق برداشت من شما نظرت اینه که علت اصلی مرگ جادوپیشه گرامی ضربه مری بوده درسته ؟

یعنی یه جورایی بعد از اون ضربه حفاظ نامیرایی ویچکینگ ار بین میره و ائووین نابودش میکنه درسته ؟

اینقدر تعریف نکن، آب میشم :)) درهرحال خیلی از اینها برمیگرده به حافظه ام از پست های فروم در گذشته و حال که با خوندنشون خیلی اطلاعات میشه کسب کرد. مثلا این قسمت man رو یادم بود خوندم اما یادم نبود کجا، الان طی یه تصادف پیداش کردم: https://arda.ir/forum...indpost&p=14954

درهرحال هیچکدوم رو فرعی یا اصلی نمیدونم، هردوتا عمل از نظر من تکمیل کننده ی همدیگه هستن و بدون همدیگه کار رو نمیتونستن تموم کنن - با خط سومت موافقم ;))

در هر صورت،جادوپيشه حتي بعد از ضربه ي ايووين هم به صورت كامل نابود نميشه.اشباح حلقه به حلقه ي يگانه وايسته هستن و تا زماني كه حلقه نابود نشه.نزگول ها به خودي خود باقي خواهند موند.اگه اشتباه نكنم،ضربه ي ايووين فقط جادوپيشه رو از حالت فيزيكي خارج كرد

خب نمیشه همچین چیزی رو به صراحت گفت، همینطور هم که خب نمیشه کاملا ردش کرد. اما نزگول در ابتدا انسان بودن و میتونیم بگیم سقوطش معادل کشته شدنش و جدا شدن پیوند قدرت بین حلقه ی سائورون و جادوپیشه بود. میتونیم هم بگیم اینکار فقط باعث شد از دنیای زنده ها رانده بشه و توی دنیای سایه ها بمونه (گرچه اینو بعید میدونم به خاطر تفاوت نژادی)

خوب . الان که فصل شفاخانه ها در بازگشت شاه رو دوباره خوانی کردم بسیار عجیب اومد برام.

مری میگه شمشیرم بعد از ضربه زدن به او سوخت و خاکستر شد؟؟؟!!!!! چرا ؟؟؟؟

بعد الان فک کنم الوه راست میگه. ائووین داشت میمرد بعد از ضربه ای که ویچ کینگ زد و اگر قدرت شفا دهی آراگورن و گیاه آتلاس نبود احتمالا کارش ساخته بود.پس منظور شاید از کلمه man همونطور که الوه عزیز با نظرات همیشه جالبشون گفتن نژاد بشر باشه نه مرد ها. :|

توی یاران حلقه سر قضیه ی ودرتاپ فرودو سعی میکنه به جادوپیشه صدمه بزنه اما ضربه اش به خطا میره و آراگورن میگه:

«شمشیرش هیچ آسیبی ندیده، چون هر تیغی که به تن آن پادشاه مخوف فرو برود، نابود می شود.»

البته بازم به خاطر خاص بودن خنجر مری، نابود شدنش متفاوت بود نسبت به شمشیر معمولی ائووین که وقتی وارد بدن جادوپیشه شد، تکه تکه شد.

And behold! there lay his weapon, but the blade was smoking like a dry branch that has been thrust in a fire; and as he watched it, it writhed and withered and was consumed.

در مورد ساخته شدن کار هم احتمال نیست، همونطور که توی کتاب میگه برای ضربه زدن به اون خصم باید محکم تر از فولاد باشه اون شخص، برای هر ائووین و مری مرگ حتمی بود اگه آراگورن بهشون نمیرسید...

توی فیلم هم یه جا فرمانده اورک ها بعد از گرفتن اوزگلیت و کشتن معاون فارامیر هم میگه the age of man is over

که منظورش از من همون نژاد بشره.

ای کاش استاد زنده بود :((

به نكته ي بسيار دقيق و ريزي اشاره كردي توروندور،اگه در تصاوير اون 9 انسان كه توسط سائورون فريب خوردن رو ديده باشي.جلوترين نفر كه ممكنه قوي ترين نزگول باشه(ويچ كينگ) جنس مذكر نيست.زنه !

و جالب تر از اون،پيتر جكسون هم در بعضي از صحنه مثل صحنه ي زخمي شدن فرودو توسط جادوپيشه،صورت واقعي جادوپيشه رو مثل زن نشون داده.مو هاي بلند و تاج

به سکرت: وات؟ :/ مگه موی بلند و تاج مخصوص بانوان هست فقط؟ : اون ریش و پشم توی ابتدای فیلم از کجا اومده پس؟ :( توی شروع فیلم همه ی اشباح حلقه مذکر هستن

****درهرحال سوای اینکه فیلم خیلی تحریف ها داره و نباید توی بحث های کتاب دخالتشون بدیم، اینجا تالار شورای خردمندان هست و از بحث کردن در مورد فیلم یا موارد درون اون خودداری کنید :|

اگه اشتباه نكنم،اين تصوير مربوط به لحظه ي پيشگويي گلورفيندل هست.در كل احتمال زيادي وجود داره كه جادوپيشه،پيشگويي رو شنيده باشه،چون بعد از فرار،زياد به خودش مطمئن شدpost-2487-0-54779300-1401289355_thumb.jp

اما قدرت به اینن عظمت مگه زنه؟توجه

از اون جایی که فرم چونه او مردانست و هر کی مو هاشو نزنه ین زنا میشه مدرک خوبی برای ز بودن نیست تازه دای بهاون کلفتی واقعا صدای زنه؟و.....

اصن یکی از این مشکلاتی که اینجا باهاش روبرو هستیم کلمه ی men هست که دو معنی داره.(سرانجام،9 حلقه به انسان ها رسید.بله درسته همه شون مرد بودن اما پیش میاد یه نفر شک میکنه که نکنه یکیشون زن بوده!؟ :| )

اما قدرت به اینن عظمت مگه زنه؟توجه

از اون جایی که فرم چونه او مردانست و هر کی مو هاشو نزنه ین زنا میشه مدرک خوبی برای ز بودن نیست تازه دای بهاون کلفتی واقعا صدای زنه؟و.....

توی اون تصویری که برای ویچ کینگ ترسیم کردن.(وقتی که هنوز انسان بود) نیم متر ریش داشت:D 100% مرد بوده.

روح ها ( در کا ارواح ) یک نوع تجسم انرژی هستن ( مثلا طبق یک باور قدیمی برای فراری دادن روح روش باید نمک بپاشی ( اطلاعات بیشتر در سریال Super Natural ) :دی )

اما در مورد اون جمله ی بالا به نظرم منظورش درون روح اون بود

چون شنل و کلاه خود اون روی چیزی قرار می گرفت دیگه

ببخشید شاد حرفم مرتبط نباشه ولی خب در سریال Super Natural برای دور کردن ارواح و جن ها دور یه نقطه ای نمک میریختن ( که روح یا جن نتونه وارد شه) اونطوری که من یادمه روی موجودات شیطانی آبی میریختن به اسم آب مقدس اگه اشتباه نکنم!! :)

در مورد تاپیک به نظر من همین که ائوین انقدر اراه داشت که جلوی ویچ کینگ وایسته و به ترسش قلبه کن باعث شد که ویچ کینگ رو بکشه

در هر داستانو افسانه ای ترس بوده که موجودات پلید رو نزدیک انسان میکنه

در اون لحظه که ویچ کینگ متوجه نترس بودن ائوین میشه دیگه نیرویی برای مقابله با اون رو نداره و همین ترسی که همیشه توی قلب های مردم میومد به سراغ خودش اومده و اینطوری میشه که ائورین ویچ کینگ رو میکشه!! :)

ببخشید شاد حرفم مرتبط نباشه ولی خب در سریال Super Natural برای دور کردن ارواح و جن ها دور یه نقطه ای نمک میریختن ( که روح یا جن نتونه وارد شه) اونطوری که من یادمه روی موجودات شیطانی آبی میریختن به اسم آب مقدس اگه اشتباه نکنم!! :)

در مورد تاپیک به نظر من همین که ائوین انقدر اراه داشت که جلوی ویچ کینگ وایسته و به ترسش قلبه کن باعث شد که ویچ کینگ رو بکشه

در هر داستانو افسانه ای ترس بوده که موجودات پلید رو نزدیک انسان میکنه

در اون لحظه که ویچ کینگ متوجه نترس بودن ائوین میشه دیگه نیرویی برای مقابله با اون رو نداره و همین ترسی که همیشه توی قلب های مردم میومد به سراغ خودش اومده و اینطوری میشه که ائورین ویچ کینگ رو میکشه!! :)

ا حرف جالی زدی! حالا سوای اینکه کمی پرت بود (!) ..حرف جالبی بود!

منم همیشه به این فکر میکردم که واقعا ایوون (حمزه ندارم) چیز خاصی نداشت از لحاظ زور بازو هم قطعا از یه مرد ضعیف تر بود ... حالا چی میشه میزنه ویچ کینگ رو میکشه؟

ویچ کینگ همونطور که از اسمش پیداست قدرت اصلیش جادوش بود ...

به نظرم اینجا نیروی شجاعت و "عشق" ایوون و مری باعث میشه سحر ویچ کینگ از قدرتش کاسته بشه .. نه اینکه با خنجر زد و اینا!

وقتی شروع به تاختن میکنن ایوون میگه "caurage Marry, caurage for all friends"

به نظرم عامل اصلی شکست شاه جادوپیشه توی همین یک عبارته!!

سلام به همه دوستان.

ازون جایی که هیچکس یارای کشتن ویچ کینگ نبود؛ خالقش یعنی استاد تالکین اون رو کشت اگرنه هیچکس دیگری نمیتونست.

به هرحال استاد دوست داشته که ویچ کینگ اینجوری کشته بشه و به نظر من دلیل دیگه ای نداشته :) :)

سلام به همه دوستان.

ازون جایی که هیچکس یارای کشتن ویچ کینگ نبود؛ خالقش یعنی استاد تالکین اون رو کشت اگرنه هیچکس دیگری نمیتونست.

به هرحال استاد دوست داشته که ویچ کینگ اینجوری کشته بشه و به نظر من دلیل دیگه ای نداشته :) :)

با این استدلال شما باید کلا شورای خردمندان رو درشو تخته کنیم :|

داریم درباره داستان ها بحث میکنیم!!

اینکه استاد خواسته اینجوری بشه که نشد!

و البته به نظر من استاد خواسته بعضی حرفارو با این ماجرا بزنه ...

یکیش توی همین I am no man مخفی شده

همینطور توی عبارت caurage Marry, caurage for all friends هم سخنان جالبی مخفی شده!

در آثار تالکین به طور کلی شر توسط ضعیف ترین و ناچیز ترین نیرو ها نابود می شه (به قول فرهادپور ریشه ی اصلی شکست اهریمن همین فقر وضعف تخیل است) در مورد ویچ کینگ بر طبق پیشگویی گلورفیندل :

او توسط هیچ مردی کشته نخواهد شد

اینجاست که تالکین از ائووین استفاده می کنه وقتی قدرت بازو و جنگاوری مردان توان خودشو در مقابل ویچ کینگ از دست میده شجاعت یک زن کاری رو انجام میده که هیچ مردی قادر به انجامش نیست .

همینطور ائووین نمی تونست بدون کمک مری موفق بشه ( هابیتی که به خاطر ضعیف و کوچک بودن توسط تئودن منع به شرکت در جنگ شده بود !!!)

نه اینکه ائووین توان نابود کردن ویچ کینگ رو نداشت نه در اون لحظه بدون کمک مری امکان داشت زندگی خودشو از دست بده ، به قول گندالف کمک همیشه از اونجایی میاد که هیچ کس انتظارشو نداره !

دو نفر که هیچ کس قدرت و توانایی هاشون رو به حساب نمی آورد موفق می شند قوی ترین خادم سائورون ویچ کینگ رو از پا در بیارند و این زیبایی کار تالکین رو نشون میده...

قدرت ویچ کینگ در غیر قابل پیش بینی بودن و قابل اعتماد نبودنشه وگرنه نه عظیم ترین جنگاور سرزمین میانیه و نه قدرتی همچون سائورون و ملکور داره

اینکه کشته بشه خیلی شگفت انگیز نیست ویچ کینگ نه مایاست و نه والا

اون شهرت ویچ کینگ به نظرم بیشتر به همون گفته گلورفیندل بر میگرده

یکی از مزیتهای آثار تالکین اینه که همیشه حماسه و ایثار و کارهای شگرف توسط کسانی رقم میخوره که یک موجود کاملا عادی و نرمال و ساده،فاقد نیروهای فرا انسانی هستند.

من جمله همین کشته شدن ویچ کینگ توسط ایوون.

اینجا یاد یک جمله از آبراهام لینکولن افتادم که میگه:

اگه خداوند انسانهای عادی رو دوست نداشت،اینهمه انسان معمولی نمی آفرید.

این سادگی و راستی هست که همیشه پیروزه و قدرتمندان ستمگر رو از عرش به فرش میاره.

اون پست قبلیم هم من باب مزاح بود؛دوستان. :)

حرفتو قبول دارم درسته ائووین ساده و نرماله ولی ویچ کینگ هم جز هیبت و شهرتی که داره چیز خاصی نداره و مرگش هم چندان شگفت انگیز نیست

خب ویچ کینگی که داخل فیلم نشون دادن یک شکست ناپذیر بود حتی گندالف هم در مقابلش چیزی نبود.

اما میبینیم که دوتا ادم کاملا معمولی از پا درش میارن و این نشون میده که قدرت از آن مردم عادیه.

خب ویچ کینگی که داخل فیلم نشون دادن یک شکست ناپذیر بود حتی گندالف هم در مقابلش چیزی نبود.

اما میبینیم که دوتا ادم کاملا معمولی از پا درش میارن و این نشون میده که قدرت از آن مردم عادیه.

وقت کردی پست قبلیم رو بخون!! :)

همه چیز رو اونجا توضیح دادم!!

البته اینجوریم که میگین دیگه نبوده دیگه!

ویچ کینگ از شاهان انسان ها بود

بعدشم که به واسطه ی حلقه .. قدرت خارق العاده ای داشت !

منظور من اینه که در مقابل این عشق و شجاعت مری و ایوون این قدرت کار ساز نبود! نه این که قدرتی نداشت و اینا

پ.ن :امین خان اشتباه دستم خودرد منفی دادم بجا مثبت ! اونجا موافق بودما سو تفاهم نشه وی

شاید به خاطر نیروی عشق ائووین به عموش بود و شاید اون قسمت صورت ویچ کینگ قلبش بود و اون فکر نکنم نابود شد و فقط بدنش از بین رفت.

به نظرم شاه تءودن اونو ضعیف کرده بعد مری و اءووین کارشو تموم کردن ولی استاد تالکین باید داستانو یک جور دیگه می نوشت مگه یک زن و یک هابیت چه قدر قدرت دارن که شا انگمار رو شکست بدن.انقدر لجم میگیره

از این موضوع. :| :|

به نظرم شاه تءودن اونو ضعیف کرده بعد مری و اءووین کارشو تموم کردن ولی استاد تالکین باید داستانو یک جور دیگه می نوشت مگه یک زن و یک هابیت چه قدر قدرت دارن که شا انگمار رو شکست بدن.انقدر لجم میگیره

از این موضوع. :| :|

یه نگاهی به بالا مینداختین احتمالا قانع میشدین

البته اینجوریم که میگین دیگه نبوده دیگه!

ویچ کینگ از شاهان انسان ها بود

بعدشم که به واسطه ی حلقه .. قدرت خارق العاده ای داشت !

منظور من اینه که در مقابل این عشق و شجاعت مری و ایوون این قدرت کار ساز نبود! نه این که قدرتی نداشت و اینا

تا اونجا که شنیدم هچون مبارزه ای بین گندالف و ویچ کینگ اتفاق نیفتاد که گندالف شکست بخوره توی کتاب (دوستان درست میگم!؟)

در حقیقت ویچ کینگ بیشتر آوازه اش خیلی پر ابهت بود دلیلش بخاطر کارایی که کرد، نه با زور بازو بلکه با حیله و گستارش تاریکی. و البته اون پیشگویی که "هیچ مردی اون رو نمیکشه" که درست از آب در اومد!

ینی قدرت خیلی فوق العاده ای هم نداشت جز همینا!

و بازم اگه به صحبتا توجه میکردید، شجاعت این سه نفر شاید مهمترین دلیل شکست ویچ کینگ بود. اون ابهت و آوازه خاص ویچ کینگ همیشه باعث میشد پیروز میدان باشه قبل اینکه کسی باهاش مقابله کنه! اما ائوون با شجاعت جلوش ایستاد.

در ضمن، داستان فانتزی هست فراموش نکنیم!

واقعا دیگه مو از ماست کشیده شده توی این تایپک.بحث چنان گسترده ای هم نیست که انقد حاشیه داره!مطالبی هم که لازم بوده در صفحات قبل گفته شده

اونایی که خیلی جادوپیشه رو دوس دارن(از جمله خودم:دی)در نمایه ها بحث کنن بهتره