بسیار جامع بود الوه جان مثل همیشه.
پس طبق برداشت من شما نظرت اینه که علت اصلی مرگ جادوپیشه گرامی ضربه مری بوده درسته ؟
یعنی یه جورایی بعد از اون ضربه حفاظ نامیرایی ویچکینگ ار بین میره و ائووین نابودش میکنه درسته ؟
اینقدر تعریف نکن، آب میشم :)) درهرحال خیلی از اینها برمیگرده به حافظه ام از پست های فروم در گذشته و حال که با خوندنشون خیلی اطلاعات میشه کسب کرد. مثلا این قسمت man رو یادم بود خوندم اما یادم نبود کجا، الان طی یه تصادف پیداش کردم: https://arda.ir/forum...indpost&p=14954
درهرحال هیچکدوم رو فرعی یا اصلی نمیدونم، هردوتا عمل از نظر من تکمیل کننده ی همدیگه هستن و بدون همدیگه کار رو نمیتونستن تموم کنن - با خط سومت موافقم ;))
در هر صورت،جادوپيشه حتي بعد از ضربه ي ايووين هم به صورت كامل نابود نميشه.اشباح حلقه به حلقه ي يگانه وايسته هستن و تا زماني كه حلقه نابود نشه.نزگول ها به خودي خود باقي خواهند موند.اگه اشتباه نكنم،ضربه ي ايووين فقط جادوپيشه رو از حالت فيزيكي خارج كرد
خب نمیشه همچین چیزی رو به صراحت گفت، همینطور هم که خب نمیشه کاملا ردش کرد. اما نزگول در ابتدا انسان بودن و میتونیم بگیم سقوطش معادل کشته شدنش و جدا شدن پیوند قدرت بین حلقه ی سائورون و جادوپیشه بود. میتونیم هم بگیم اینکار فقط باعث شد از دنیای زنده ها رانده بشه و توی دنیای سایه ها بمونه (گرچه اینو بعید میدونم به خاطر تفاوت نژادی)
خوب . الان که فصل شفاخانه ها در بازگشت شاه رو دوباره خوانی کردم بسیار عجیب اومد برام.
مری میگه شمشیرم بعد از ضربه زدن به او سوخت و خاکستر شد؟؟؟!!!!! چرا ؟؟؟؟
بعد الان فک کنم الوه راست میگه. ائووین داشت میمرد بعد از ضربه ای که ویچ کینگ زد و اگر قدرت شفا دهی آراگورن و گیاه آتلاس نبود احتمالا کارش ساخته بود.پس منظور شاید از کلمه man همونطور که الوه عزیز با نظرات همیشه جالبشون گفتن نژاد بشر باشه نه مرد ها. :|
توی یاران حلقه سر قضیه ی ودرتاپ فرودو سعی میکنه به جادوپیشه صدمه بزنه اما ضربه اش به خطا میره و آراگورن میگه:
«شمشیرش هیچ آسیبی ندیده، چون هر تیغی که به تن آن پادشاه مخوف فرو برود، نابود می شود.»
البته بازم به خاطر خاص بودن خنجر مری، نابود شدنش متفاوت بود نسبت به شمشیر معمولی ائووین که وقتی وارد بدن جادوپیشه شد، تکه تکه شد.
And behold! there lay his weapon, but the blade was smoking like a dry branch that has been thrust in a fire; and as he watched it, it writhed and withered and was consumed.
در مورد ساخته شدن کار هم احتمال نیست، همونطور که توی کتاب میگه برای ضربه زدن به اون خصم باید محکم تر از فولاد باشه اون شخص، برای هر ائووین و مری مرگ حتمی بود اگه آراگورن بهشون نمیرسید...
توی فیلم هم یه جا فرمانده اورک ها بعد از گرفتن اوزگلیت و کشتن معاون فارامیر هم میگه the age of man is over
که منظورش از من همون نژاد بشره.
ای کاش استاد زنده بود :((
به نكته ي بسيار دقيق و ريزي اشاره كردي توروندور،اگه در تصاوير اون 9 انسان كه توسط سائورون فريب خوردن رو ديده باشي.جلوترين نفر كه ممكنه قوي ترين نزگول باشه(ويچ كينگ) جنس مذكر نيست.زنه !
و جالب تر از اون،پيتر جكسون هم در بعضي از صحنه مثل صحنه ي زخمي شدن فرودو توسط جادوپيشه،صورت واقعي جادوپيشه رو مثل زن نشون داده.مو هاي بلند و تاج
به سکرت: وات؟ :/ مگه موی بلند و تاج مخصوص بانوان هست فقط؟ : اون ریش و پشم توی ابتدای فیلم از کجا اومده پس؟ :( توی شروع فیلم همه ی اشباح حلقه مذکر هستن
****درهرحال سوای اینکه فیلم خیلی تحریف ها داره و نباید توی بحث های کتاب دخالتشون بدیم، اینجا تالار شورای خردمندان هست و از بحث کردن در مورد فیلم یا موارد درون اون خودداری کنید :|