والا تا جایی که من یادمه توی تاپیک های گرگ ها و اورک ها خیلی در این مورد صحبت کردیم ولی خوبه که یه تاپیک زده شد که اینو از بقیه جدا کنیم !!!!
ولی من هنوزم نظرم همینه که همون جور که ملکور منحرف شد این گرگ های بدبخت هم منحرف شدن
من مخالفم اما در مورد این که ملکور منحرف شد :دی
به نظرم ملکور از همون اول همون طوری بود و نیازی به منحرف شدن نبود هر چند جای بحث داره و این جا جای اون نیست :?
خب اصلان جان با این جواب کاملت علنا جای هیچگونه سوال و ابهامی نذاشتی :|
ولی یه چیزای پراکنده میشه گفت.(طبق پیشنهاد خودت می خوام یکمی بیشتر فعال باشم تا ازون نمودار نزولی اکید لامصب بیام بیرون(حداقل بذار سینوسی شه :| ))
من توی منابعی خوندم که کارخاروت از نسل دراگلویین(ارباب گرگنما ها) هست.یعنی شاید بشه گفت که وارگ ها از نسل آدم گرگی ها باشن.حالا باید بحث آدم گرگی ها باز بشه که من هیچ تاپیکی رو مناسب تر از این جا نمی بینم(اصلان حاضری بحثشون باز کنیم؟ :) )
اگه دقت کرده باشین توی دوران اول آدم گرگ ها حرف اولو می زنن ولی توی دوران سوم اثری از اون ها نمی بینیم مگر در گفته ی گندالف در ریوندل که گذرا به اونا اشاره می کنه. توی هابیت می بینیم که وارگ ها نوعی زبان خاص دارن!((هرچند غیرقابل درک مگر برای عده ای انگشت شمار) . توی سیل ما می بینیم که دراگلوین با سائورون صحبت می کنه.پس شاید بشه نتیجه گرفت وارگ ها ادامه ی نسل گرگنما ها هستن.
*
*
*
پ.ن: تلفظش تو مازندرانی verg هست(خودم مازندرانی ام )
پ.پ.ن: دوستان خالی از لطف نیست که بدونید همون طور که اصلان گفت دایروولف ها وجود داشته اند. در عصر یخبندان در آمریکای شمالی(نمیدونم توی جاهای دیگه بودن یا نه) به وفور یافت میشدند و جثه ای بزرگتر از گرگ های امروزی داشتند. ولی اونطور که پیداس در همان زمان گرگ های خاکستری امروزی نیز می زیستند که بین این دو نوع رقابت وجود داشت.ولی اینکه چه جوری نسل اینا به انقراض رفت ولی اونا نه رو نمی دونم
حقیقتش من زیاد کتاب تاریخ سرزمین یانه رو خوب نخوندم و اگه خونده بودم با استدلال های بیشتری جوالبتون رو می دادم :?
اما خوب تا اونجایی که می دونم جوابتون رو می دم
اولش ک گرگ ها به وجو میان و کسی نمی دونه کی به وجودشون میاره اما همه موافقند که ملکور اونها رو به وجود میاره
بعد از گرگ ها نوبت به گرگینه ها فرا می رسه به احتمال قوی اون ها رو سائرون خلق می کنه چون خودش هم می تونست یکی از این موجودات بشه
بعد از گرینه ها نوبت به وارگ ها می رسه !
تو این جا دو موضع هست یکی این که این موجودات رو ملکور آفریده یا سائرون
تو سیلماریلیون تو نبرد اشک های بیشمار و یه قسمت دیگه که یادم نیست کجا بود :? این موجودات از آن ملکور محسوب می شن اما تو یاران حلقه و یه جایی هست که گندالف می گ این موجودات از آن سائرون هست و زیر نظر اون هستند
در مورد وارگ های مشهور اطلاعات ندارم اما در مورد کارخاروت و درائگلوین
هر دوی این موجودات گرگینه هستند و گرگ نیستند اما خب چون گرگینه ها از نژاد گرگ ها هستند زمانی اون ها گرگ می گه
سیلماریلیون حدیث برن و لوتین :
صفحه ی 206 :
" آنگاه سائرون درائگلوین را گسیل کرد ددی هولناک در بدسگالی سالیده فرمانروا و پدر گرگ خویان انگباند ... "
صفحه ی 212 :
" گرگ توله ای از نژاد درائگلوین بر گزید و او را به دست خویش با گوشت زندگان خوراک داد و نیروی خویش را بر او گماشت ... "
اگه سوالی بود باز در خدمتیم