گفتم منم نظرمو بگم کلی وقت گذاشتم دو صفحه از نظرات دوستان عزیزمو خوندم
شرمنده طولانی شد
یه کم میخوام مبحث رو علمی تر کنم
تالکین که رمانشو تو شیش شب و شیش روز ننوشته
اگر توجه کنید سرزمین میانه که ماجرای حلقه درش اتفاق میوفته در قسمت شمال غربی نقشه هست و در جنوبش دشت ها و سرزمین های نسبتا خشکه و همون طور که تالکین اشاره کرده , مردمانی با پوست و موی تیره داره که دقیقا با اقلیمشون هماهنگه
حالا سایر جمعیت ها که توی قسمت های شمالی و سرد سیر تر هستن و ( اگر آردا رو به صورت یک کره در نظر بگیریم ) آفتاب کمتری به نواحی شمالی میتابه پس با توجه به اصول تکامل , جمعیت های زیر آفتاب کمتر پوست های روشن تر و مو های روشن تری رو به وجود میاره . پس تنوع رنگ موی الف ها , پراکندگی جمعیت الف ها رو روی نقشه جغرافیایی آردا نشون میده همون طور که توی انسان ها هم معلومه : انسان های جنوبی رنگ پوست و موی تیره دارن , توی مردم گاندور پوست و مو روشن تر میشه و همین طور هم در مردم روهان روشن تر .
همین طور که میبینید این الگوی رنگ پوست و مو از پایین به بالا روی نقشه سرزمین میانه رعایت شده.
حالا یه سری سوال پیش میاد :
1. دورف ها که تو کوه و کمر زندگی میکنن چرا بلوند نیستن با رنگ پوست بلوری ؟؟؟؟
چون اونا فرزند خوانده ارو هستن و آئوله اونا رو به وجود آوورد , در صورتی که آئوله تقریبا هیچی از این موجوداتی که قرار بود روی آردا بیان نمیدونست
2.این همه نژاد مو سیاه تو شمال هستن سرزمین میانه هستن در صورتی که این طور نباید باشه .
درسته ولی پیشینه و اجداد هم مهمه و زمانی که توی اون محیط بودن هم زیاد نبوده (مثلا در مورد هابیت ها)
3.اصلا این موضوع (چرت و پرتا :ymapplause:) که مطرح کردم چه ربطی به موضوع داشت ؟؟؟
چون جهان های فانتزی از جهان های واقعی الهام میگیرن معمولا به صورت نا خودآگاه همچین قوانینی درشون رعایت میشه که بد نیست بدونید
در این جا هم چون الگوی آردا همین کره زمین خودمونه همچین قوانینی در اون ها وجود داره .
ولی یه کم که فکر کردم دیدم غیر از این مطلبی که بیان کردم میشه گفت رنگ پوست و مو در کتاب تالکین میتونه نفس وجودی موجودات باشه (به صورت نمادین , همون طور که میدونین کتاب های فانتزی کلا شامل نماد هستن مخصوصا کتاب هایی با موضوعیت خیر و شر) مثلا :
الف ها که نخست زاده ها هستن و خردمند و فنا ناپذیرن و کمتر دچار وسوسه های شیطان میشن (:) دارای پوست سفید و مو با رنگ های مختلف هستن
انسان ها که بیش تر از الف ها گمراه میشن پوست سفید و مو های تیره یا روشن دارن (کمتر دارای تفاوت رنگ مو هستن مثلا نقره ای ندارن دیگه !)
اورک ها که نافشونو با سیاه بستن (تقریبا , چون استثنا هم وجود داره )
دورف ها هم که برخی اوقات خباثتی ازشون سر میزنه اغلب دارای پوست روشن و موی تیره هستن
یا انسان ها جنوب که اونا هم یه جورایی خبیث معرفی شدن و رنگ پوستت و موی تیره دارن
این نظر من بود , شرمنده نمیشد بدون کلی گرایی گفتش چون وقتی حرف سیمای ظاهری میشه موجودات آردا از هم جدا نیستن و به نسبت شباهت هایی دیده میشه که میشه با اونا چرا ها رو توضیح داد.
:x