من از بیخ و بن با این بحث مخالفم که بخواهیم رو یه کتاب اسطوره ای، علمی بحث کنیم. ولی انگار نمیشه وارد بحث نشم.
آناتار نوشته : ...
خوب دايناسورها رو ترول فرض كن و عامل مرگشون هم والارB-) مثلا وقتي كه تولكاس با ملكور كشتي ميگيره و ملكور بندي ميشه والار دايناسور هايش را مي كشند!!
اول این که ترول ها رو عمرا نمیشه دایناسور حساب کرد. چون پستان دارن. نه فلس دارن نه تخم می زارن بدنشون هم مو داره حداقل توی تصاویری که من دیدم این جوری بوده. این دیگه از اون حرفای خیلی ترولی بود!
دوست عزیز با سلام
ممکن است که دوران های زمین شناسی با دوره های آردا متقارن نباشد ولی با جدیت و اصرار می گویم که ساختار آن دوران ها با ساختار آردا کاملا شبیه هم هستند.
با تشکر از همگی
تو فیلم بازگشت پادشاه یه لحظه حیوانات عظیمی دیده میشن که قلعه کوب گروند رو میکشیدند.
اونا شباهت زیادی به دایناسور تری سراتوپس (یه نوع دایناسور سه شاخ دوران کرتاسه با هفت متر طول و ده تن وزن .) داشتند.
به نظر شما اونا داینا سور نبودند؟
در مورد شباهتشون من هم قبلاً یه جایی یه چیزی نوشتم که از نظر تعداد برابره. ولی زمان های چند ده هزار سال که توی آردا مطرح میشه اصلاً توی زمینشناسی مطرح نیست. شکل موجودات هم همین رو می گه. موجودات آردا شبیه موجودات اوخر دوران سوم هستن یعنی از حدود عصر یخبندان به بعد.
دیگر این که ما در آردا داریم از یه جور تاریخ صحبت می کنیم و این با زمینشناسی تاریخی کلاً متفاوته. در زمین شناسی هیچ وقت یه جنگ نمی تونه نشانگر آغاز یا پایان یه دوران باشه بشه دوران دوم آردا رو با دوران مزوزوئیک مقایسه کرد.
این طور که از شواهد بر میاد ما در آردا با یک زمین تخت واجه هستیم و این رو هم یه جایی در سایت خوندم که زمین بعد ها گرد میشه. حالا مثلاً این رو چطوری مشه گنجوند در زمین شناسی تاریخی؟!
نه در ائون اول و نه در هیچ کدوم از سه دوران بعدی قابل گنجوندن نیست. لطفاً منظورت رو از این که ساختار آن دوران ها با ساختار آردا کاملا شبیه هم هستند روشن تر بگو.