موضوع جالبیه.من هم گفتم یه نظری بدم.
فکر می کنم ویژگی ظاهری مایار مخصوصا نمونه هایی مثل گندالف اینجوریه که به ویژگی های کالبد اونها ربط داره.یادم نمیاد کجا بود که خوندم هرکدوم از مایاری که جهان میانی اومدن چهرهای ظاهری برای خودشون انتخاب کردن.گندالف مثل بقیه جادوگر ها یک پیرمرد ریشو رو انتخاب کرد.خوب ما باید به یک پیررد ریشو حق بدیم که خسته بشه و بخواد چپق بکشه!
موضوع که جالبه اصن موضوعات تالکینی همشون جالب هستند
اما با نظرت زیاد موافق نیستم :دیـ
ویژگی ظاهری والار و مایار شاید در وهله ی دوم یا سوم نشون دهنده ی قدرت اون ها باشه و مهم روح اون ها هستش
در باب گندالف که در کالبد یک پیرمرد اومد به سرزمین میانه نمی شه نظر داد که چون کالبدش پیرمرد پس ضعیفه !!
گندالف یا همون اولورین قوی ترین مایار بود در بین کل مایاری که بودند و حتی شاید از سائرون هم قوی تر اما در زمان جنگ حلقه و دوران سوم کلا یا بهتر بگم بعد از سقوط نومه نور و قضیه مشهورش والار دیگه نخواستند مستقیما تو کار های انسان ها و سرزمین میانه دخالت کنند و زمان دوران سوم هم یه هیات ایستاری فرستاند اما به اون ها کالبد پیرمرد داند که مستقیما در وقایع سرزمین میانه شرکت نکنند و همین طور که می دونی شاید تنها معدود افرادی از قدرت زیاد این افراد و من جمله گندالف خبر داشت نظیر اون گالادریل یا الروند و گیردان کشتی ساز
اما یاز می گم گندالف حتی در والینور هم که بود هیبت پیرمرد رو نداشت یا بهتر بگم اختیار نکرده بود :
سیلماریلیون در باب مایار صفحه ی 22 :
" در کوئنتا سیلماریلیون از ملیان سخن بسیار رفته است اما آن قصه از اولورین چیزی نمی گوید زیرا اگر چه الف ها را دوست می داشت نامرئی یا در کالبد یکی از الف ها در میانشان می گشت و انان نمی دانستندکه منشا زیبا یا الهامات خردمندانه اولورین از کجاست . "
همین طور که می بین گندالف از همون اول کالبد پیرمرد رو برا خودش انتخاب نکرده