دیدم خیلی از شخصیتهای کوچیک و بزرگ واسه خودشون تاپیک مستقل دارن،مثل تام بامبادیل،سائرون،گلادریل، برن و لوثین و... گفتم چرا شخصیتی به این مهمی چرا تاپیک نداشته باشه. همین :دی
از شوخی که بگذریم، به نظر من تالکین کل آردا و کتاباشو به خاطر ائارندیل خلق کرده.
ائارندیل مهمترین شخص در آرداست،و نقطه ثقل و وسط همه حوادث تاریخی هست به طوری که نسلهای قبل و بعد از او به شدت تحت تاثیر کارها و خدمات او بودند.
باید این نکته رو بدونین که استاد تالکین زیباترین جملات و اشعار خودش رو در وصف ائارندیل به کار برده است.
من در یک تاپیک دیگه این جمله رو نقل قول کرده بودم، و باز هم میگم
تالکین در یک قطعهٔ انگلیسی قدیم که در سالِ ۱۹۱۴ خواند، به عبارتِ middangeard بر خورد:
éala éarendel engla beorhtast / ofer middangeard monnum sended. درود بر ائارندل، تابناکترین فرشته / فرو فرستاده بر انسانها، بر فرازِ سرزمینِ میانی
این نقلِ قول از دومین قسمتِ باقیمانده از اشعار کریست، سرودهٔ cynewulf است. نامِ ائارندل الهام بخشِ تالکین برای انتخابِ نامِ ائارندیل دریانورد بودهاست. در داستانهای تالکین دربارهٔ دورانِ اولِ دنیای او، ائارندیل از سرزمینِ میانی رهسپارِ دریا شد تا از نیروهای آسمانیِ، والاها، درخواستِ کمک کند. والاها او را بعدها به آسمان بردند و او سوار بر کشتیاش وینگیلوت آسمانها را مانندِ ستاره و یک چراغِ درخشان میپیمود تا انسانها و الفها در سرزمینِ میانی امیدوار بمانند.
قدیمیترین شعرِ تالکین دربارهٔ ائارندیل، «کنارهٔ سرزمین میانی» است که در سالِ ۱۹۱۴، سالی که تالکین اشعارِ کریست را خواند، سروده شدهاست.
همه اینها نشان میدهد که تالکین در خلق سرزمین میانی چقدر از شخصیت ائارندیل الهام گرفته است و او را مبنا و محور همه نوشته هایش قرار داده است.
حدودا یک ماه قبل من همین قضیه رو با جناب mas (یا همون مسعود عزیز) در میان گذاشتم،که البته بیشتر برای نگارش امضا بود.و جملاتی که ایشون در وصف ائارندیل نقل قول کردن واقعا زیبا بود.
این فرازها که دربردارندهی خوشامدگویی ائونوه به ائارندیل در بدو ورودش به والینوره، یکی از زیباترین فرازهای سیلماریلیون هستند. یهجورایی نویددهندهی سرنوشت الوهی و درخشان بشریته.
"Hail Eärendil, of mariners most renowned, the looked for that cometh at unawares, the longed for that cometh beyond hope! Hail Eärendil, bearer of the light before the Sun and Moon! Splendour of the Children of Earth, star in the darkness, jewel in the sunset, radiant in the morning!"
درود بر تو اي ائارنديل، پرآوازهترين دريانوردان، اي كه ما آمدنات را چشم بهراه در بيخبري، اي كه ما آمدنات را آرزومند در فراسوي اميد! اي آورندهي روشنايي پيش از خورشيد و ماه! اي شكوه فرزندان خاك، اي ستاره به گاه تاريكي، اي درخشنده در صبحگاه!
امیدوارم از این جملات تکراری من خسته نشده باشین.
لطفا نظرات خودتون رو درباره شخصیت ائارندیل بیان کنید.
با تشکر