آیا وقتی حلقه نابود شد سائورون و سواران سیاه نابود شدند ؟

تعداد پست‌ها: 63

وقتی حلقه نابود شد آیا براستی سائرون و سواران سیاه هم به کلی نابود شدند و اگر دوباره حلقه بذست سائرون می افتاد میتوانست دوباره شکل فیزیکی به خود بگیرد؟

سوالی دیگه ای که داشتم اینکه گاندالف گفته بود سواران سیاه به این راحتی ها از بین نمیرن

پس چطور شد که ایئوون و مری تونستند با شمشیر فرمانده سواران سیاه رو نابود کنند؟

چون كسي تا حالا جوابت رو نداده دوست عزيز من جسارت مي كنم و تا اونجايي كه مي تونم بهت مي گم كه:سائورون يك مايا بوده و نمي ميره بلكه همونطوري كه گندالف مي گه به حدي سقوط مي كنه كه امكان احيا شدنش وجود ندارد .

شمشير مري داراي افسون وسترنس بوده كه در زمان هاي قديم هنگام حمله ي آنگمار به پادشاهي شمالي ساخته شده بوده و به همين دليل به بدن پادشاه جادو پيشه زخم مي زند.

نمي دونم توضيحاتم كامل بوده يا نه اگر چيز ديگري هم لازم است سوال كن و راحت باش

مرسی از راهنماییت.یه سوال دیگه ای برام پیش اومده میخواستم بدونم سائرون که نمی تونست به خودش شکل فیزیکی بگیره پس اون چشم سائرون که بالای برج باراد-دور قرار داره ذهن من و خیلی مشغول کرده اصلاً سر در نمیارم که اون چشم چه جوری بالای برج باراد-دور قرار داره اگر کسی هستش که منو راهنمایی کنه ممنون میشم.

اونم يکی از جادوها و حقه هاش(به قول الفها) بوده.

یکی از عللی که گندالف میگه به این راحتی ها نمیمیرن پیشگویی گلورفیندله در مورد اینکه هیچ مردی نمیتونه پادشاه آنگمار رو بکشه.

علت این هم که سائورون نمتونست تجسم فیزیکی پیدا کنه این بود که اون قسمت اعظم قدرتش رو در حلقه قرار داده بود و به همین دلیل وقتی ایزیلدور انگشتش رو برید یه دفعه از بین رفت. و چون حلقه دستش نبود اون قدر قدرت نداشت که دوباره مجسم بشه.

اشباح حلقه هم چون به حلقه وابسته بودند با از بین رفتن اون از بین رفتند.

نه! علت راحت نمردنشون پیشگویی گلورفیندل نبود!!! گلورفیندل چیزی رو بر زبود آورد که حقیقت داشت! اینکه هیچ MAN ای نمیتونه ویچ کینگ رو بکشه افسونی بود که سائورون و شاید هم خودش (دقیق یادم نیست) روش گذاشت! و گلورفیندل بعد از مبارزه با اون اینو گفت!

و برای همین بود که آخر سر بالاخره توسط کسی ضربه خورد و توسط کسی از بین رفت که هیچ کدوم MAN نبودن! این یه حقه استادانه تالکین بود! که اگه MAN رو به معنی انسان ببینی, یه هابیت زخمیش کرد , و سرانجام نابودیش هم توسط کسی شد که اگه MAN رو به معنی مرد ببینی, ائووین نابود کرد!

و دیدید که ویچ کینگ بهش میگه که No man can kill me!

و ائووین هم بهش میگه I am No Man !

که خیلی کار جالب و استادانه ای بوده!

چشم سائورون, به دلیلی که پایین خواهد آمد, چیزی از اراده و ذهن سائورون بود.چونکه همه جا شواهد اینو نشون میده و حتی توی کتاب حلقه مورگوت از سری تاریخ سرزمین میانه اومده که و اگر او (مورگوت) افکارش را به سمت آنان مایل می نمود اورک ها از چشم او اطاعت می کردند هرجا که خود او بود

که به معنی اینه که چشم فکر و اراده اونها -سائورون و ملکور- بود.

به نظر من هر چند که این قضیه که هیچ مردی نمیتونه سائرون رو نابود کنه، پس یه زن نابودش میکنه جالبه ولی چندان معقول نیست اگه مرد نمیتونسته نابودش کنه پس قاعدتا یه زن هم نمیتونسته و این بازی با کلمات که قدرت سائرون رو کم نمیکنه یا قدرت یه زن رو افزایش نمیده، این دلیل چندان درست نیست.

اما این نکته که سائورون بیشتر توجه اش رو روی حلقه متمرکز کرده بود پس از همین طریق ضربه خورد خیلی جالب توجه است حتی با تاریخ واقعی جادوگران کهن و داستانهای آنها هم مطابقت دارد.

دوست عزيز فک کنم بايد داستان رو يه بار ديگه بخونی ! کسی که ائووين نابودش کرد ويچ کينگ بود ! و سارون با نابود شدن حلقه توسط فرودو نابود شد که فک میکردم همه کسايی که تو این سايتن بدونن !

در مورد چشم من فکر می کنم چشم يه نماد از قدرت روحی باشه. ولی فکر نمی کنم با نابودی حلقه اون نابود بشه. چون حلقه ساخته دست خودشه و شايد بشه گفت يه بخشی از نيروش رو در اون ذخيره کرده ولی نه همه اش رو. هر چند که اگه يه ذره جنجالی فکر کنيم. شايدم: حلقه ای ده و يکی برای روزگاران بعد.

براي من يه سوال پيش اومده!!

آيا حلقه هاي آدميان نابود شدند؟؟

براي من يه سوال پيش اومده!!

آيا حلقه هاي آدميان نابود شدند؟؟

بله.

یه نکه ی جالب ... تا جایی که من میدونم سائورون بعد از ساختن اون 19 حلقه برای اینکه اونها 0مخصوصا حلقه های الفها 9 خیلی قوی بودند مجبور شد حلقه ای قوی برای خودش بسازه ... که همون بحث اکثر قدرتشو ذخیره کرد و هبوطش و ...(فکر کنم به جای مرگ یا نابودی از هبوط استغاه کنیم بهتره ) ولی میبی نیم که حلقه های الفها باقی موند... ایا سائورون حلقه ی انسانها رو بعد از ساختن حلقه ی خودش ساخت ؟ ... یا نه همه رو یک جا ساخت/ پس چرا حلقه های انسانها نابود شدند و مال الفها نه؟...

یه نکه ی جالب ... تا جایی که من میدونم سائورون بعد از ساختن اون 19 حلقه برای اینکه اونها 0مخصوصا حلقه های الفها 9 خیلی قوی بودند مجبور شد حلقه ای قوی برای خودش بسازه ... که همون بحث اکثر قدرتشو ذخیره کرد و هبوطش و ...(فکر کنم به جای مرگ یا نابودی از هبوط استغاه کنیم بهتره ) ولی میبی نیم که حلقه های الفها باقی موند... ایا سائورون حلقه ی انسانها رو بعد از ساختن حلقه ی خودش ساخت ؟ ... یا نه همه رو یک جا ساخت/ پس چرا حلقه های انسانها نابود شدند و مال الفها نه؟...

سلام.سارون حلقه های الفی رو نساخت ، و گفته میشه دست پلیدش هیچگاه اونها رو لمس نکرد، اون 3 حلقه تماما توسط کلبریمبور ساخته شد و وقتی ساخته شدن حلقه یگانه فاش شد(که آخرین حلقه از حلقه های قدرت بود و بعد از همه اونها ساخته شد) توسط الفها پنهان شدند و تا زمانی که حلقه یگانه در قدرت بود از اونها استفاده نشد. باقی حلقه ها که توسط سارون ساخته شده بودند بعد از نابودی حلقه یگانه نابود شدند و از میان رفتند ،گفته شده حتی حلقه های الفی هم بعد از نابودی حلقه یگانه رااه زوال و نابودی رو خواهند پیمود.

آيا اسامي نزگول همان پادشاهان اغوا شده در جايي امده؟

آيا اسامي نزگول همان پادشاهان اغوا شده در جايي امده؟

سلام. در مورد نزگول ها چیزهای کمی از خود تالکین باقی مانده ، مثلا اشاره به اینکه 3 تن از اونها از بزرگان نومه نوری بودند ، تنها نزگولی که مسلما و مشخصا توسط تالکین نام گذاری شده کسی هست به نام : خامول . خامول دومین نزگول قدرتمند و ارشد بعد از ویچ کینگ بوده ، در مورد اون گفته شده که پادشاهی قدرتمند از نژاد نومه نوری و حکمران آدمیان استرلینگ در شرق بوده.همچین از نزگول اعظم به عنوان پادشاه جادو پیشه آنگمار و ویچ کینگ نام برده شده که اسم نیست و عنوان اون نزگول هست. در زمان حیات تالکین و توسط یکی از دوستان اون برای اولین بازی ایفای نقش سرزمین میانه بقیه نزگولها هم نام گذاری شدند که اغلب به اون نامها مشهور شدند . مثلا نزگول اعظم یا ویچ کینگ اِر مورازور نامیده شد. از اسامی دیگه که در اون زمان روی نزگولها گذاشته شد میشه به : آخوراهیل و هوآرمورات و آدونافل ِخاموش(تنها نزگول زن) و ... اشاره کرد(اگه خواستی بقیه اسامی رو هم برات می نویسم).

در همون دوران و بازهم در زمان حیات تالکین ، در کارتهای بازی ارباب حلقه ها که منتشر شده بود ، نزگولها به این صورت نام گذاری شده بودند : ویچ کینگ ، اولایره آته آ ، اولایره نیلا ، اولایره کانته آ و...که در این سبک نامگذاری کلمه کوئنیای اولایره به معنی شبح حلقه و کلماتی که بعد از اون می آمد عدد آن نزگول(از 2 تا 9 بوده) .

بازهم میگم تنها نزگولی که توسط خود تالکین نامگذاری شده بود ، همون خامول بوده و بقیه اونها با اینکه توسط خود اون نامگذاری نشده بودند اما چون در زمان خود تالکین و توسط دوستان اون اینکار انجام شده و تالکین مخالفتی با اونها نداشته می تونه معتبر باشه.

موفق باشید.

وای چه جالب من نمی دونستم توی رول پلیینگ نزگول زن هم دارن ! اما خیلی بی منطقانه می شه که چون فقط پادشاهای آدما حلقه گرفتن نه؟ , میشه حساب کرد که یه ملکه هم حلقه گرفته باشه ؟ چطوری تالکین مخالفت نکرد ؟

وای چه جالب من نمی دونستم توی رول پلیینگ نزگول زن هم دارن ! اما خیلی بی منطقانه می شه که چون فقط پادشاهای آدما حلقه گرفتن نه؟ , میشه حساب کرد که یه ملکه هم حلقه گرفته باشه ؟ چطوری تالکین مخالفت نکرد ؟

سلام. خوب تالکین مخالفتی با پادشاهان زن نداشته ، شاید میشه گفت که نظرش هم مثبت بوده در این مورد ، مثلا افسوس اون از ندانم کاری آرفارازون که جای تارمیریل رو غصب کرده بود کاملا مشهوده ، کلا فکر نکنم مشکلی با پادشاه زن از هر نوع(چه پلید یا پاک) داشت.

بخصوص که انگليسی ها به داشتن ملکه عادت داشتن و اين برای اون ها خيلی عاديه.

در سته .در الويش اين اسامي اكسرا صفت هستند.؟

به جز خامول؟ و سوال ديگه اين كه آ يا واژه ي نزگول يك اسم جمع است يا مفرد ؟مثلا ميشه گفت نزگول ها؟از راه نماييتون ممنون اله سار عزيز .

تو فیلم در نخستین صحنه

نه تا پادشاه انسان با نه حلقه به چشم می خورند.

بعد توی یه جای دیگه آراگورن میگه اون نزگول ها مردانی پادشاه بودند که با حیله سائورون به فساد کشیده شدند.

نزگول ها همون نه پادشاه اول فیلم نیستند؟

اوه راستی یه سوال دیگه.

انگمار چه سرزمینیه؟

گاندولف وقتی در مورد سردسته نزگول ها حرف میزد میگفت

ویچ کینگ از انگمار.

در سته .در الويش اين اسامي اكسرا صفت هستند.؟

به جز خامول؟ و سوال ديگه اين كه آ يا واژه ي نزگول يك اسم جمع است يا مفرد ؟مثلا ميشه گفت نزگول ها؟از راه نماييتون ممنون اله سار عزيز .

نمی شه گفت اکثرا ، اما اغلب با معنی هستند . واژاه نزگول هم جمع هست ، یعنی نزگول در حقیقت اسم جمع هست و به تمام اون 9 نفر گفته می شه. این کلمه مفرد نداره . در مورد اینکه می شه اون رو بصورت نزگولها آورد و با ها ی فارسی جمع بست ، بین مترجمان و اساتید اینکار اختلاف نظر هست اما نظر شخصی خود من اینه که اینکار رو انجام ندیم(به دلایلی که اگه خواستی بعدا توضیح می دم).

تو فیلم در نخستین صحنه

نه تا پادشاه انسان با نه حلقه به چشم می خورند.

بعد توی یه جای دیگه آراگورن میگه اون نزگول ها مردانی پادشاه بودند که با حیله سائورون به فساد کشیده شدند.

نزگول ها همون نه پادشاه اول فیلم نیستند؟

اوه راستی یه سوال دیگه.

انگمار چه سرزمینیه؟

گاندولف وقتی در مورد سردسته نزگول ها حرف میزد میگفت

ویچ کینگ از انگمار.

بله . نزگول همون 9 پادشاهی هستند که در اول فیلم نشون داده میشه.

در مورد سوال دوم شما هم ، وقتی که در پایان دوران دوم سارون ناپدید شد ، نزگول هم ناپدید شده ، اما بعد از مدتی در شمال اریادور و در سرزمین آنگمار جادوگری سیاه و بسیار قدرتمند ظهور کرد که تمامی شیاطین رو در خودش جمع کرد و شیاطینی جدید هم در اونجا پدیدار شد ، بعدها مشخص شد که اون پادشاه نزگول اعظم بوده ، ویچ کینگ یا نزگول اعظم طی ساسله جنگهایی پادشاهی دونه داین شمال رو نابود کرد. برای اطلاع بیشتر می تونی به ضمائم مراجعه کنی.

از تو ضيح شما تشكر ميكنم.من اكثرا رو اكسرا نوشتم؟ خب در هر حال .در مورد witch king واژه ي witch اكثرا براي مونث به كار مي رود , در حا لي كه witch king كينگ است يعني مذكر آ يا درسته؟

از تو ضيح شما تشكر ميكنم.من اكثرا رو اكسرا نوشتم؟ خب در هر حال .در مورد witch king واژه ي witch اكثرا براي مونث به كار مي رود , در حا لي كه witch king كينگ است يعني مذكر آ يا درسته؟

سلام. شما درست میگی ، ویچ برای ساحره زن بکار میره اما اغلب نه همیشه و مخالفتی برای استفاده اون برای یک مرد نشده. ارمورازور یا همون ویچ کینگ یک مرد بوده و این قطعیه. اما در مورد این کلمه و ترکیب خواص و علت این نام گذاری بحث های زیادی هست ، گفته میشه تالکین این شخصیت رو از افسانه هرومنوند گریپسون که یک افسانه با سرمنشا شمال هست الهام گرفته که در اون افسانه شخصیتی بنام ویچ کینگ وجود داره و دلایلی که اونجا گفته شده برای ویچ نامیدن یک مرد .همینطور گفته شده که سرمنشا این نام گذاری داستان مکبث بوده و مسائلی که در مورد پیشگویی کشته شدن اون بدست کسی که توسط هیچ زنی زاییده نمیشه ، وجود داره و این به این شکل نام گذاری مربوطه . الان فرصت ندارم و این بحث چندین صفحه است . سر فرصت و اگه مایل بودی در مورد ریشه های این کلمه و علت این نامگذاری برات توضیح می دم.

موفق باشی.

اله سار عزیز از توضیحاتت ممنون ! جدیدا زیاد سر میزنی چه خبر شده؟! B-)

خواهشا در مورد ریشه های کلمه ویچ کینگ توضیح بیشتری بده اگه فرصت کردی . راجع به اون ویچ کینگه و پیش گوییش هم اگه چیز بیشتری میدونی بگو جالب شد برام ! ممنون!

خيلي ممنون اله سار عزيز. پادشاهي آنگمار از چه دوراني توسط ويتچ كينگ اهريمني ميشه؟

خيلي ممنون اله سار عزيز. پادشاهي آنگمار از چه دوراني توسط ويتچ كينگ اهريمني ميشه؟

خواهش. اولین ظهور ویچ کینگ در آنگمار در حدود سال 1300 دوره سوم بوده در دوره سلطنت مالوگیل آرتداینی.

ميدونيد مركب هاي نزگول از چه نژادي بودند؟.اون ها ميرا بودند.و لي پرندگاني بودند كه در خود موردور پرورش ميافتند.

سوال ديگه اينكه سائورون حلقه هاي آدميان را يكباره به شاهزادگان نومه نور ميدهد يا با فاصله ي زماني و جداگانه؟

به نظر من هر چند که این قضیه که هیچ مردی نمیتونه سائرون رو نابود کنه، پس یه زن نابودش میکنه جالبه ولی چندان معقول نیست اگه مرد نمیتونسته نابودش کنه پس قاعدتا یه زن هم نمیتونسته و این بازی با کلمات که قدرت سائرون رو کم نمیکنه یا قدرت یه زن رو افزایش نمیده، این دلیل چندان درست نیست.

اما این نکته که سائورون بیشتر توجه اش رو روی حلقه متمرکز کرده بود پس از همین طریق ضربه خورد خیلی جالب توجه است حتی با تاریخ واقعی جادوگران کهن و داستانهای آنها هم مطابقت دارد.

right ساحر عزيز يه طلسم باعث اين بوده.طلسمي كه هيچ مردي نميتونه بكشتش.پس زني با قدرت مردان پيدا شد كه بتونه اين كارو بكنه.

سلام

من فکر میکنم که نزگول از روی غرور بیش از حدش و یادآوری زمان گذشته این حرفو زده و وقتی سائورون مالک حلقه نبوده خوب قدرتش کامل نبوده پس شاید بشه که نزگول ها هم ضعیف شده باشن و مسلما منظور از کلمه ی men بشر و آدم بوده نه مرد. فقط ائووین با کلمات بازی کرده( من فقط حدس می زنم)

سلام

من فکر میکنم که نزگول از روی غرور بیش از حدش و یادآوری زمان گذشته این حرفو زده و وقتی سائورون مالک حلقه نبوده خوب قدرتش کامل نبوده پس شاید بشه که نزگول ها هم ضعیف شده باشن و مسلما منظور از کلمه ی men بشر و آدم بوده نه مرد. فقط ائووین با کلمات بازی کرده( من فقط حدس می زنم)

لوتین عزیز

فکر کنم بانو آرون راجع به این موضوع صحبت کرده باشه... ص 1 مبحث. و به نظرم تالکین خیلی قشنگ با کلمه ی men بازی کرده...

گولوم عزیز مسئله چیز دیگه ایه. گلورفیندل پیشگویی کرد که شاه جادوپیشه آنگمار رو... بذار انگلیسیش رو بگم:

No man can kill him

درسته؟ حالا تو این رو چطور ترجمه میکنی؟ هیچ انسانی نمیتونه بکشدش یا اینکه هیچ مردی نمیتونه بکشدش؟ در هر دو صورت پیشگویی گلورفیندل درست از آب در اومده. اگر که منظور انسان باشه، پره گرین توک که یک هابیت بود موجب مرگ مورازور شده و اگر هم منظور مرد باشه، یک زن اون رو کشته . این بازی با کلمات نیست بلکه خلاقیتهای تالکین در استفاده از کلمات بوده که ابهاماتی در جهانش ایجاد میکرده که خواننده رو جذب کنه.

پس پست من كو.ديروز زدم الان نيست.عيب نداره يه بار ديگه ميزنم.

مريادوك كه به نزگول ضربه زد,دقيقا انسان نبود.در ضمن جادوي سارون فراموش نشه كه نزگول رو طلسم كرده بود كه توسط مردي كشته نشه.طبق گفته يكي از دوستان كه اين قسمت داستانو وام گرفته از تراژدي بسيار زيباي مكبث ميدونست(و من شديدا قبولش دارم)منظورم قسمتيه كه خواهران جادوگر پيش بيني ميكنن مكبث به دست هيچ بنابشري كه از مادر زاده شده باشه نميميره كه قاتلش يه پسره بود كه مادرش وقت وضع حمل فوت ميكنه و اونو سزارين به دنيا ميارن.خودت قضاوت كن چقدر شبيهه.تازه اين بازي با كلماته و دقيقا هنر شاعران بزرگي مثل ويليام شكسپيره.

شاید از نظر ظاهر جملات و کلمات به هم شبیه باشند ولی از نظر مفهوم به نظر من هیچ نزدیکی به هم ندارند. تنها تشابهشون به نظر من در لفظه. انسان نبودن مریادوک خیلی با قاتل مکبث متفاوته.

اصلا به مري كار ندارم.ائووين رو ميگم.بچه ها هر كي هر دو كتاب رو خونده بياد همين جا نظرشو بده.من كه نميتونم سه پيچ شم رو حرف خودم.دو پست قبلي ارسالي اين تاپيك رو بخونيد و نظر بديد لطفا.

ممنونم.

اگه دقت کرده باشید آخر فیلم نشان نداد که حلقه پودر شد یا ترکید یا چیز های دیگه.فقط نشون داد حلقه رفت زیر مواد مذاب.شاید حلقه دوباره به دست سائورون بیفته و این بهانه ای برای ساخت ارباب حلقه های 2 باشه.بازم میگم شاید.

اگه دقت کرده باشید آخر فیلم نشان نداد که حلقه پودر شد یا ترکید یا چیز های دیگه.فقط نشون داد حلقه رفت زیر مواد مذاب.شاید حلقه دوباره به دست سائورون بیفته و این بهانه ای برای ساخت ارباب حلقه های 2 باشه.بازم میگم شاید.

خوب حلقه نه پودر شد نه ترکید بلکه ذوب شد تازه اگه حلقه نابود نمیشد که جسم سائرون (تو فیلم چشم بزرگ ) و برج باراد- دور نابود نمی شدند

خوب سائورون نه یه آدم حریص دیگه.

خوب سائورون نه یه آدم حریص دیگه.

نکنه خودت دنبال حلقه ای ;)

بی خیال حلقه نابود شد ذوب شد

یه سئوال برام پیش اومده

حلقه که توی کوه هلاکت ساخته شد و بعدا در همون جا ذوب شد.

بعد از نابودی حلقه کوه هلاکت از بین نرفت ،چون از قبل وجود داشت و تاثیری از حلقه نداشت. پس بعدا هم افراد دیگه ای میتونن تو همون جا یه حلقه قدرتمندتر از حلقه یگانه بسازند؟

والا اون چیزی که توی فیلم نشون میده ذوب شدن حلقه هست

مثل وقتی که یه فلز رو ذوب می کنن تبدیل به مایع میشه

حلقه هم همون طوری شد (نابود شد)

سائرون هم همون طور که گفتن بعد از نابودی حلقه از بین رفت

برای ساخت حلقه نیاز به دانش هست. دانشش رو هم فقط سائرون داشت و سائرون بود که اونو به کله بریمبور یاد داد تا بتونه باهاش حلقه های الفها رو بسازه. بعد از اینکه کله بریمبور کشته شد تنها کسی که این دانش رو داشت سائرون بود.

یعنی افرادی مثل فئانور هم این دانش رو نداشتند؟ شاید فئانور بیشتر به زیبایی جواهرات اهمیت میداد و دانش ساخت حلقه قدرت رو نداشت.

ولی این پتانسیل توی کوه هلاکت هست که بعدا انسانها یا مایارهای دیگه ای این دانش رو بدست بیارن و حلقه قدرت بسازن.

ولی این پتانسیل توی کوه هلاکت هست که بعدا انسانها یا مایارهای دیگه ای این دانش رو بدست بیارن و حلقه قدرت بسازن.

طرز ساختن حلقه معلوم نیست و همین طور چگونگی استفاده از آتش کوه هلاکت ، پس نمی توان گفت که دوباره کسی می تواند آن را بسازد . بعد هم ممکن است حلقه چون بخشی از روح و نیروی سائورون بوده است ، همراه خودش نابود شده باشد .

فئانوری که دیگه وجود نداشت. در بین زنده ها کسی نبود که همچین دانشی داشته باشه. انسانها هم که کلا از این استعدادها ندارن. فقط میمونه مایار که در بین مایاری که میشناسیم(و زنده هستن) کسی این دانش رو نداره.

فقط حلقه یگانه توی کوه هلاکت ساخته شد. 19 حلقه دیگه در اره گیون ساخته شدن. بنابراین مکانش مهم نیست. مهم دانش اونه. هر کس این دانش رو داشته باشه میتونه بسازه

فئانوری که دیگه وجود نداشت. در بین زنده ها کسی نبود که همچین دانشی داشته باشه. انسانها هم که کلا از این استعدادها ندارن. فقط میمونه مایار که در بین مایاری که میشناسیم(و زنده هستن) کسی این دانش رو نداره.

فقط حلقه یگانه توی کوه هلاکت ساخته شد. 19 حلقه دیگه در اره گیون ساخته شدن. بنابراین مکانش مهم نیست. مهم دانش اونه. هر کس این دانش رو داشته باشه میتونه بسازه

آیا احتمالش هست سائرون این دانشو به کسی از خدمتکاراش مثلا زبان سائون یاد داده باشه؟ اگه این احتمال رو در نظر بگریم از اونجا که سرنوشت زبان سائرون به روشنی معلوم نشد می تونه ایده خوبی برای ادامه حوادث در دوران چهارم باشه

من در جواب اینکه می گفتند که نیروی حلقه ممکنه باقی مونده باشه گفتم ، نه این که حلقه های قدرت فقط می تونن در کوه هلاکت ساخته بشن ...

آیا احتمالش هست سائرون این دانشو به کسی از خدمتکاراش مثلا زبان سائون یاد داده باشه؟ اگه این احتمال رو در نظر بگریم از اونجا که سرنوشت زبان سائرون به روشنی معلوم نشد می تونه ایده خوبی برای ادامه حوادث در دوران چهارم باشه

البته این هم نظریه ولی شخصیت هایی مثل سائورون تحمل هیچ رقیبی رو نداشتند و به نظرم بعید میرسه که سائورون حاضر بشه دانش خودش رو در اختیار دیگران بگذاره ;)

البته این هم نظریه ولی شخصیت هایی مثل سائورون تحمل هیچ رقیبی رو نداشتند و به نظرم بعید میرسه که سائورون حاضر بشه دانش خودش رو در اختیار دیگران بگذاره ;)

خودم هم به همین موضوع فکر کردم اما اگر سائورون این کار رو با این نیت انجام بده که اگه اتفاقی افتاد یکی از خدمت گذارانش بتونه برش گردونه چی ؟ اصلا امکان چنین چیزی هست؟

به نظر شما خود سائورون به نابودی اش فکر می کرد؟ فکر کنم او بیشتر خودش رو شکست ناپذیر می دید. و حتی وقتی حلقه رو از دست داد و بخش عظیمی از قدرتش هم از دست رفت باز هم فکر نمی کرد دشمنان به فکر نابودی حلقه باشند و شاید اصولاً در طرز تفکرش، جانشینی مطرح نبود.

علاوه بر اینها، سائورون چنان بخش عظیمی از قدرتش رو در حلقه گذاشت که با نابودی حلقه، به نظرم دیگه نمی تونست وجود داشته باشه. شما بخونید در حالتی نیست که کسی بتونه اون رو برگردونه. :)

نه. به شدت ضعیف شد ولی از بین نرفت.

برای ساخت حلقه نیاز به دانش هست. دانشش رو هم فقط سائرون داشت و سائرون بود که اونو به کله بریمبور یاد داد تا بتونه باهاش حلقه های الفها رو بسازه. بعد از اینکه کله بریمبور کشته شد تنها کسی که این دانش رو داشت سائرون بود.

اگه دقت کرده باشید بعد از سقوط آر-فارازون هم بلایی شبیه به این سر سائورون اومد

به نظرم امکان برگشتش هست

ولی خب قصه تمومه

یه دوره عصر مورگوت بود و دوره ای سائورون .

به نظرم بعد داستان حلقه ها دوره سائورونم تموم شد

ولی سارون واقعا رفت چون وجودش به حلقه وابسته بود

ولی سارون واقعا رفت چون وجودش به حلقه وابسته بود

وجودش وابسته نبود. بیشتر قدرتش تو حلقه بود تا حلقه های سه گانه الفی زیر فرمانش برن.

بازم ممنون

باید چه اتفاقی می افتاد تا سائرون شکل فیزیکی به خودش بگیره؟ بازگشت حلقه به دستش؟

ناظر : سوالتون به خاطر ارتباط با این تاپیک به اینجا انتقال داده شده

بله. سائورون با از دست دادن حلقه خیلی از قدرت هاشو به عنوان یک مایا از دست داد. از جمله همین تغییر کالبد فیزیکی.

فکر میکنم سوال دوستمون این بود که سائرون برای داشتن جسم فیزیکی به حلقه نیاز داشت یا نه .

گفته میشه سائرون در زمان جنگ حلقه جسم فیزیکی داشته ، سائرون حلقه رو برای کامل شدن قدرتش میخواسته ، نه به جسم آمدنش .

من در این مورد شک دارم :

سائورون با از دست دادن حلقه خیلی از قدرت هاشو به عنوان یک مایا از دست داد. از جمله همین تغییر کالبد فیزیکی.

یعنی مثلا سائرون تو زمان آخرین اتحاد میتونسته تغییر شکل بده ؟

فکر کنم ناتوانی سائرون در تغییر شکل ، مثل ناتوانی مورگوت در این کار باشه نه به خاطر از دست دادن حلقه .

فکر میکنم سوال دوستمون این بود که سائرون برای داشتن جسم فیزیکی به حلقه نیاز داشت یا نه .

گفته میشه سائرون در زمان جنگ حلقه جسم فیزیکی داشته ، سائرون حلقه رو برای کامل شدن قدرتش میخواسته ، نه به جسم آمدنش .

خب منم گفتم بله دیگه!

حالا اینی که گفتی کجا گفته شده؟! یعنی از کتاب داری میگی؟!

چون در پایان فیلم بازگشت شاه صحنه ای بود که سائورون به صورت فیزیکی ظاهر میشه و با آراگورن میجنگه اما چون این خلاف نوشته های تالکین و حقایق در مورد سائورون و حلقه بود حذف شد و جاش یک ترول گذاشتن. به گواه این من گفتم بله. یعنی نیاز به حلقه داشته.

آره ، تا جایی که یادمه دوستان آگاه به کرات تو بحث های فروم به این اشاره کرده بودند که به نقل خود کتاب، سائرون دراواخر دوران ، بدون حلقه جسم فیزیکی داشته و به گفته های گالوم نقل میکردند که شاهد دست 4 انگشت سائرون (به خاطر قطع انگشت حامل حلقه )در زمان شکنجه شدنش بوده .

ویرایش : با نگاهی که به تاریخچه آردا انداختم موضوع تغییر شکل سائرون برام روشن شد ، گویا سائرون تا زمانی که در ماجرای سقوط نومه نور جسمش رو از دست میده توانایی تغییر شکل داشته ( از اونجایی که میتونست با ظاهرش الف ها و نومه نوری ها رو فریب بده ) اما بعد این اتفاق و تجسم یافتنش در سرزمین میانه ،گویا دیگه این قابلیت رو از دست میده . همچنین تو تاریخچه اومده که همزمان با ورود ایستاری ها به سرزمین میانه ( سال 1000 دوره سوم ) سائرون شکست خورده در آخرین اتحاد ، دوباره ظاهر پیدا میکنه .

در در 5/28/2012 at 1:33 PM، ائارندیل Eärendil گفته است :

یعنی افرادی مثل فئانور هم این دانش رو نداشتند؟ شاید فئانور بیشتر به زیبایی جواهرات اهمیت میداد و دانش ساخت حلقه قدرت رو نداشت.

دوست عزیز تنها شاگردان آئوله میتونستن حلقه بسازنکه نمونش سائورون و سارومان بودن.ضمنا تو سرزمین میانه فقط یک.مایا میتونه بسازه.

در در 12/28/2008 at 11:58 AM، رایت ساحر گفته است :

سلام میشه درباره جمله ی آخری بیشتر توضیح بدین ممنون

سوالات جالبی بود که بعضی از دوستان جوابشون رو دادن.

به نظرم قبل از اینکه بگیم این و اون نابود بشه باید یه تعریفی از نابودی بیاریم و به بنیان داستان بپردازیم. سارون یه مایا بود یعنی یه جور روح مقدس { بود :D }. بعد که ملکور و بهمان .... پس هیچ انسانی نمی تونه یه روح رو نابود کنه غیر از خدایی که اونو ساخته. { بحث دینی نیست، بنیانی داستانیه. صرفا فانتزی :D } ولی یه روح نمی تونه نابود بشه و یا فقط شرش از این دنیا کم می شده. یعنی سارون دیگه می رفته اون دنیا.

پس حالا می تونیم در مورد پادشاهان و یا اشباح حلقه نظر بدیم. همونطور که سارون یک روح بود، اونا هم روح بودن. روح هایی که بوسیله ی حلقه طلسم شدن. پس همونقدر که یه روح رو می تونی نابود کنی، اونا رو هم می تونی.

اونجا هم که آروون زد با آب کتلتشون کرد، اونا دوباره برگشتن. چون سارون یه نکرومانسور بود و هر چقدر که دلش می خواست می تونست اون ارواح رو احضار کنه.

پس با نابود شدن حلقه و در نتیجه کم شدن شر سارون از زمین، اون دیگه نمی تونه اشباح رو احضار کنه و من فکر کنم اونا دیگه از حلقه هاشون قدرت نمی گرفتن. بلکه از سارون قدرت می گرفتن.