سلام دوستان.توی تایپیک مکان های کشف نشده آردایکی ازدوستان یه تصویرازجهان گذاشته بودکه باکمی دقت متوجه می شدیدکه موردوردرست روی ایران عراق ومکه می افتاد.بنظرشماالان ماارگ هستیم؟اگه مکه وکوه شوم یه جاهست پس امام زمان ع باید همون سایرون باشه.بنظربدنمیاد؟ایاتالکین منظوربدی داشته؟
پاسخ مناسب برای یک سوال قدیمی
این موارد قبلا هم بحث شده و خلافش ثابت شده. تالکین به صراحت هرگونه تشابه بین آردا و دنیای واقعی رو رد میکنه.
نمیدونم چرا تازگی ها مد شده همه میخوان توی همه چیز مسائل ضد اسلامی و ضد ایرانی کشف کنن. چه شباهتی بین موردور و ایران توی نقشه هست؟ مگه تو عربستان کوهستان هست؟ مگه آتشفشان داره؟ و اینا چه ربطی داره که سائرون رو با امام زمان مقایسه میکنی؟
این حرف من نیست آقا مهدی.شماکافیه نقدارباب حلقه هارو سرچ بکنی تاببینی همه تالکین رو درخدمت شیطان وکتابش روکتاب ضددین می دونن.چون هیچ کدوم نمی خوان بحث کنن وفقط اون چیزی که به ذهنش رسیده روگفته ویکی ازدلایل این که کتاب رو فقط توی تهران می شه گیر آورد همینه.هیچ انتشاراتیی حاضربه انجام این ریسک نیست.چون هیچ کس بخاطراین افکاراشتباه حاضربه خرید کتاب نیست.به همین دلیله که من تمام شیرازرو بدنباگ کتاب های تالکین گشتم وهرجاازاون کتاب هاسراغ می گرفتم من روبه خریدهری پاترسفارش می کردن.وهیچ کدوم حتی حاضربه قبول کردن این که کتاب برام بیارن نبودن.اگه لطف کنی وآدرس تایپیکی که قبلأ درباره این موضوع توش بحث شده روبزاری ممنون می شم.
دوست عزیز،این نحوه فکر با یه جریان شروع شد از طرف جبهه قدرتمند رسانه ای ایران که مال الان نیست.قضیه به سه چهار سال پیش برمیگرده که کلا نوشته های فانتزی برای دوستان به نظر خطرناک اومد و هضم اون براشون مقداری سخت شد.اکثر کسانی هم که اون نقد هایی که شما میگی رو توی اینترنت نوشتن،مثل شما حتی نگاهی به کتاب نینداخته بودن.شما هم که نخوندی داستانو،شاید بعد خوندنش نظرت عوض بشه و شاید هم نشه.نمیدونم.اما این بحث ها توی سایت ممنوعه.
در هر صورت همونطور که مهدی گفت،تالکین خودش این موضوع رو به شدت رد میکنه.گرچه که باز هم برای اینکه خیال شما رو تاحدی آسوده کنم: شاید شش سال پیش بود که در یک جلسه با دوستان کارکشته در زمینه تالکین به بحث نشستیم و درنهایت به این نتیجه رسیدیم که سرزمین میانه در دوران سوم،در بدترین حالت تنها محدود به اروپا است و در یک حالت دیگه هم امکان داره که در تطابق با زمین وارونه عمل کنه.یعنی سمت غربش،سمت شرق دنیای واقعی باشه. این نظر کسانیست که داستان های رو خیلی خوب میشناسن.
پی نوشت: اینکه هیچ کتابفروشی( نه انتشاراتی ای) این کتاب رو تو شیراز نداره و یا توی شهرهای دیگه کم پیدا میشه،به دلیل توهم توطئه دوستان در اینترنت نیست.به علت مشکلاتیست که نشر روزنه و صاحب امتیازش با اون سر به گریبانه.
rezio.niki میشه توضیح بدین که چرا شما رو ترغیب به خرید هری پاترها کردن؟صرفا به این خاطر که رولینگ مانند استاد تالکین نقشه هایی از دنیای خودش ارائه نداده؟یا اگه داده نیروهای پلیدی رو در شرق قرار نداده؟
این وسط انتشارات روزنه چه تقصیری داره؟
شما هم کتابا رو میتونین از آدینه بوک سفارش بدین.این هم لینکش:
اگر به اطلس سرزمین میانه رجوع کنیم با توجه به مقیاش های داده شده می فهمیم که مساحت موردور حدود یک شانزدهم مساحت ایران و یک سوم مساحت آلمانه ودر حد یکی از استان های ایرانه نه مکه وعراق وایران از همه مهمتر طیق نقشه ص 174 سرزمین میانه نه تنها در حدود کل اروپا نیست بلکه دربهترین حالت در موقعیت اروپای غربیه
حالا اگه طبق نظر شما فرض هم کنیم که موردور همان ایرانه !طبق همون فواصل میناس تیریث که محل ظهور پادشاهه جایی در حدود مثلا کوفه که محل فرمانروایی امام زمان پس تالکین کلی هم به نفعه امام زمان نوشته
با سلام
ایاتالکین منظوربدی داشته؟
تا جایی که من می دونم اگه تالکین می خواست مذهبی بازی در بیاره در مورد کاتولیک ها و ارتدکس ها این کار رو انجام می داد نه اسلام و ..
دومین نکته ی مهم !!
بر فرض شما موردور بر روی ایران عراق و مکه قرار داره و از قرار معلوم سائرون هم نعوذ بالله اما زمان باشه پس باید قبول کنیم که گاندالف مسیح دورغینه !! و نماد مسیح دروغین رو می شه تک چشم در نظر دونست !!
حالا این جا سواله که چرا شیطان می خواد تک چشم که نماد خودشه رو از بین ببره ؟؟؟
خب دلیل اصلی ترغیب من به خرید هری پاتراین بودکه کتاب به وفورتوی ایران چاپ شده.ولی ارباب حلقه ها این طوری نیست.من کتاب روبصورت پی دی اف خوندم که باعث ایجاد مشکلاتی برام شد.منم پشیمون شدم.این لینک رورفتم.امیدوارم کمک کنه.ممنون.
خب من فک میکنم که علت اینکه هری ... ها به وفور و توسط انتشارات و مترجمین زیادی در کشور پیدا میشه,علتش برمیگرده به همون نظری که تولکاس جان گفتن.یعنی اینکه در هنگام اولین ورود هری پاتر در کشور و اولین چاپاش این نوع نگرش و بدبینی نسبت به آثار فانتزی وجود نداشته.ولو اینکه اگر اون زمان هم جبهه ی رسانه ای اینچنین نگرش و جبهه گیری ای نسبت به هری پاترها نشون میداد ممکن بود که هری...ها هم مثل الآن به وفور یافت نمیشدن.
ارباب حلقه ها داستان ضد ما***ی هستش که اونا برای اینکه نمیتونن این فیلم رو بخاطر پیروز شدن نیروی خوبی بسازن بخاطر همین دادن یتر ساخت ، به نظر من گندالف نماد امام زمان (عج) هستش و آراگورن هم که نماد عیسی هستش که ریشم داره ، کلا داستان ارباب حلقه ها پیروز شدن نیروی خوبی رو نشون میده و بنظرم داستان ما***ی نیست ولی برای اهداف خودشون ساختن ، یک مدرک اینکه برای اهداف خودشون ساختن دارم که اگر بگم مو لای درزش نمیره ، 100 باور پذیره ، شاید بعدا گفتم ، آخه باید تایم بدم.
البته من هم موافقم.تالکین آدم خوبی بوده وداستانشم خوبه.ولی تنها کسانی که این حرف هارو می زنن ماییم.
اشتباه میکنین.شما کافیه که نقد آثار استاد رو از زبان نویسندگان بزرگ جهان بخونین یا در زندگینامه ی ایشان بخونین که از اساتید آکسفورد بودن و با فردی مانند سی.اس.لوئیس(نویسنده ی نارنیاها)دوست بودن.یا در پشت صحنه های لوتر نظرات رو درمورد ایشون تحقیق کنین.
یادتون باشه که کتب سه گانه ها از پرفروشترینهای قرن گذشته بودن.
همچنین از ایشون به عنوان پدر فانتزی نویسی یاد میشه . بعد از مرگشون جوایز زیادی رو به پاس خدماتشون دریافت کردن.
همچنین اگه منظورتون از ما,افرادایرانی طرفدار ایشون باشه,باید بگم که این دسته از افراد از روشنفکرترین افراد هستن.مانند بانو آرون-بنیانگذار آردا- و رینگیتور و تولکاس آستالدو(مدیر سایت) و ... که واقعا فرق زیادی از نظر دانش و رفتار با بقیه ی افرادی که اینچنین نظراتی در مورد فانتزی دارن,دارا هستن.
البته من هم موافقم.تالکین آدم خوبی بوده وداستانشم خوبه.ولی تنها کسانی که این حرف هارو می زنن ماییم.
چون ما تنها کسانی هستیم که کتابها رو خوندیم و اطلاعات کامل داریم.
اونایی که این حرفها رو میزنن هیچ اطلاعی از کتابها ندارن و ندانسته حرف میزنن
از همه دوستان میخوام که بحث ما.سونها رو ادامه ندن چون مجبور به بستن تاپیک میشیم
به نظر من گندالف نماد امام زمان (عج) هستش و آراگورن هم که نماد عیسی هستش که ریشم داره ، کلا داستان ارباب حلقه ها پیروز شدن نیروی خوبی رو نشون میده و بنظرم داستان ما***ی نیست
نمی تونیم این نماد گرایی رو برای شما بپذیریم !!
اگه این جوری بخوام صحبت کنم باید بگم که شما داری گاندالف و آراگورن رو مسیح و امام زمان در نظر می دونی که دارن در برابر شیطان ( سائرون ) مبارزه می کنند و آخر سر هم می زنند تک چشم رو نابود می کنند اما اما این یه طرف نقده که شما فکر کنم داری بر اساس کتاب می گی !!!
اما نقد دیگه بر اساس فیلم و می گه که سائرون نعوذبالله امام زمانه و ... این سری گاندالف مسیح دروغینه که در این میان نماد تک چشم مانع کار می شه !!
آخر ما کدومشون رو قبول کنیم ؟؟ این که سائرون رو مسلمون بدونیم یا شیطان !!!
پس به ور کلی نمی تونیم این نماد گرایی ها رو به داستان ربط بدیم !! همین طور که کاتولیک ها هم حرف هایی رو به تالکین زدند و یا این که تالکین به راحتی می تونست تو داستان خودش از شهامت ها و دلاوری های بریتانیا در جنگ های جهانی حرف بزنه که نزد !!!
این که دعوای بین خیر و شر باشه ما همیشه و همه جا با اون مواجه هستیم !! در فیلم ها - داستان ها - زندگی و در نهایت ظهور امام زمان همه ی این ها به این موضوع اشاره داره که جنگی بین خیر و شر هستش !!
در کل این برداشت دوستان از این اثر بزرگ به هر صورت برای من محترمه این برداشت که این اثر رو فرا***ری بخونیم یه ذره دور از واقعیته !!
همون طور که بررسی کردیم این اثر در ژانر حماسی و در داستان های حماسی همیشه بین خیر و شر بوده که با این اوصاف باید تمام داستان ها رو فرا***ری بدونیم !!
فكر كنم لينك زير جواب خوبي به شبهات پيرامون نمادهاي فيلم داده باشه
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100330161048AA7ryXC
اصلان خان لطفا الکی حرف تو دهنم نذار ، من کی گفتم تمام داستان های خیر و شر ما***ی هستن ، من میگم این داستان ارباب حلقه ها تشبیه داستان ظهور و همون که گفتم هستش.
باعرض معذرت،دوست گرامی ما Peejackراست می گه.اکثراعضای سایت چون طرفداردوآتشه کتاب هستن زیرهیچ نقدی حتی بادلیل منطقی،کمرخم نمی کنند.که بهتراین موضوع زودترحل بشه.چون همین حالا هم شاهدایجادمشکلات هستیم. وچون ماتنهاطرفداران این کتاب توایران هستیم نبایداینطورباشیم.
این آخرین اخطاره
اگه باز هم این بحثهای انحرافی رو انجام بدید مجبور میشم تاپیک رو ببندم.
به Peejack:
ما داریم در مورد کتاب حرف میزنیم نه فیلم که شما بحثش رو کشیدی وسط. بحث در مورد داستانیه که تالکین نوشته.
بحث فیلمها توی بخش "سینمای تالکین" انجام میشه که باز هم اونجا از اینجور بحثها نمیکنیم.
من هم میگم که تالکین چنین منظور بدی نداشته. اگه اینطوری باشه، پس باید وجود جادو در داستانهای فانتزی خارجی و آثار نویسندگانی چون تالکین و رولینگ رو نشونهی کفر بدونیم؛ چرا که جادو در اسلام حرام و گناهه. امّا ما میتونیم به جای اینکه جادو رو نیرنگ و فریب تعریف کنیم، جادو رو نیرو و استعدادی درونی و خاص بدونیم که باعث نابودی سیاهی و پلیدی از این جهان و باقی موندن خوبی و نیکی بشه؛ اون وقت دیگه کار بدی نیست و تالکین و رولینگ هم کافر و گناهکار(از این نظر)نیستند؛ نه؟!
جناب پیژاک شما فکرکردین اولین آردایی هستین که از وجود بیداری اندیشه خبر داره؟
تو همون تاپیک من و اصلان و لگولاس گرین لیف کلی پست دادیم. با دلیل و منطق! نه از روی تعصب! اما اونا چی کارکردن؟ دقیقا زمانی که بحث به اوج خودش رسید تاپیکو قفل کردن! دو بار پست بنده پاک شد و من نمی تونستم پست بدم. بعد از یه مدت دوباره تاپیک باز شد و یه پست( پست موافق خودشون) گذاشته شد و قبل از اینکه کسی جواب بده دوباره قفل شد. یه مدت دیگه گذشت و دوباره همین اتفاق تکرار شدو یه پست دیگه اضافه شد. یکی دو بار به مدیر انجمن پیغام دادم که تاپیکو باز کنه و ازش دلیل خواستم که چرا پست من پاک شده و اصلا جوابی دریافت نکردم. حالا بعد از یه مدت طولانی به خیال اینکه از دست ما طرفدارا راحت شدن تاپیک رو باز کردن تا با خیال راحت چرندیاتوشونو بنویسن و در آخر هم بگم که من نتونستم دیگه وارد اکانتم بشم!
حالا اونا فکر کردن که من نمی تونم یه اکانت دیگه بسازم؟ می تونم ولی ارزششو ندارن!
با سلام
اول جواب نریچ رو بدم بعد برم سراغ جناب پی جک
تو همون تاپیک من و اصلان و لگولاس گرین لیف کلی پست دادیم.
می گم نریچ من و تو آبجی لگی تنها نبودیم یکی هم بعدا اضافه شد که اگه خودش خواست می تونه خودش رو معرفی کنه !!) البته به خاطر من اومد تو اون تاپیک )
جناب pejack بنده تو اون تاپیک با اسم Griffen فعالیت دارم و سر اون تاپیک با ناظر قدیم اون تاپیک بحثم شد !!
و این اواخر که دوباره فروم باز شده بود با یه منتقد پیش پا افتاده بحث داشتم که دوباره تاپیک بسته شد !!
با دلیل و منطق! نه از روی تعصب! اما اونا چی کارکردن؟ دقیقا زمانی که بحث به اوج خودش رسید تاپیکو قفل کردن! دو بار پست بنده پاک شد و من نمی تونستم پست بدم. بعد از یه مدت دوباره تاپیک باز شد و یه پست( پست موافق خودشون) گذاشته شد و قبل از اینکه کسی جواب بده دوباره قفل شد. یه مدت دیگه گذشت و دوباره همین اتفاق تکرار شدو یه پست دیگه اضافه شد. یکی دو بار به مدیر انجمن پیغام دادم که تاپیکو باز کنه و ازش دلیل خواستم که چرا پست من پاک شده و اصلا جوابی دریافت نکردم.
تاپیک ارباب حلقه ها بعد از اون موقع که سه نفری داشتیم جواب می دادیم دیگه باز نشد !! و اون پست های اضافی هم تاپیک های جداگونه ای بودن که به تاپیک ارباب حلقه ها ارجاع داده می شد این روند بود تا این که ناظر به دلایلی رفت !! و ناظر جدید دوباره تاپیک رو باز کرد حدود صفحه ی 13 یا 12 بود که تاپیک دوباره باز شد و بنده و یکی از دوستان دوباره شروع به جواب دادن کردیم !!
جای شما بسی خالی بود !!
در آخر هم بگم که من نتونستم دیگه وارد اکانتم بشم!
اکانتت رو قفل کردن ؟؟؟؟
امکان نداره !!
بزار من امروز دلیل این کارشون رو می پرسم
در ادامه به جناب pejack :
من نمی دونم چرا هر وقت حرف می زنم بعد میان می گن حرف می زاری تو دهن من !!!
دوست عزیز این که ما*** ها در هر چیزی یه نشونه می زان نمی شه این رو انکار کرد اما این که بیای یه فیلم رو یه جوری نقد کنی که واویلا بشه اون رو نمی شه چشم پوشی کرد !!
همون طور که گفتم دوستان هنوز جواب قطعی برای چشم سائرون نداشتند !! اگه شما داری بسم ا..
ارادتمند شما
اصلان
من عادت ندارم در بحث های این چنینی شرکت کنم چون وقتی کسی با نظر شکل گرفته صحبت رو شروع می کنه تغییر دیدگاه اون فرد بسیار مشکل و گاه هزینه بر خواهد بود. البته این یه قاعده ی کلی هست و منظورم در اینجا به فرد خاصی نیست. به هر جهت، گذشته از این که فانتزی، به دلیل مطرح کردن مسائلی که روان انسان در عین اشتیاق نسبت به اونها، هراسی همیشگی هم نسبت بهشون داشت، از ابتدای کار با دید منفی دیده شد. چه در ایران، چه بیرون از مرزها. در این مورد، پروفسور دی.سی. دراوت، از کالج ویتون (D.C. Drout) یک سلسله سخنرانی بسیار مفید دارن که گوش دادن بهش رو به تمام دوستان طرفدار فانتزی توصیه می کنم.
دوم این که گرچه شخصاً شاهکار تالکین رو از نمادگرایی بری می دونم میخوام توجه دوستان رو به این نکته جلب کنم که نمادپردازی، کار بسیار ظریفی هست که کوچک ترین لغزش در اون، می تونه لطافت نماد رو از بین ببره و اون رو به شعار تبدیل کنه. امری که به عقیده من-و این صرفاً یک نظر شخصی هست و نه بیشتر-در مورد اثر لوییس رخ داد و چیزی رو که می تونست در نوع خودش یک شاهکار باشه تبدیل به یک داستان با نمادهای آشکار مذهبی کرد. میخوام به دوستان یادآوری کنم وقتی چیزی که ما نماد فرض می کنیم به شکل آشکار درآمد و رابطه اش با مورد بحث، یک به یک شد -مثلاً شیر برای اشاره به شیر خاندان یهودا، یعنی مسیح به کار رفت- چندان نماد محسوب نمیشه و نشانه خواهد بود. تمام زیبایی یک نماد، به نهفته بودن اون هست. و میخوام بسیار تأکید کنم که نمادها، به شکل انتزاعی و بیرون از بافت و فرهنگ خودشون قابل بررسی نیستن. اگر در ایران، گل لاله نماد شهید محسوب میشه تنها به واسطه ی خاطرات و وقایعی هست که ما ایرانی ها داریم و در فرهنگ انگلیسی زبان ها مفهومی نخواهد داشت. به همین ترتیب، بررسی یک اثر نوشته شده به زبان انگلیسی، در قالب باورهای ما، بررسی صادقانه و صحیحی نخواهد بود.
سوم، اگر باز هم فرض کنیم تالکین قصد و نیتی در نمادپردازی داشته میشه رد پای تاریخ پیشامسیحی و سنن اروپایی رو در آثار تالکین پی گرفت. تالکین، به گفته ی خودش، قصد ایجاد اثری افسانه ای برای فرهنگ و مردم خودش رو داشت. خواهش می کنم به یاد داشته باشید اثری که به هر انگیزه ای، در جهت تخریب یک فرهنگ، یک قوم یا یک باور نوشته بشه هرگز موندگار نخواهد شد. شاید در دوره ای مورد توجه قرار بگیره و سر و صدایی هم بکنه ولی هیچ وقت قادر نخواهد بود طرفدارانی رو از سراسر جهان، فارغ از دین و عقیده، به خودش جلب کنه. خواهش می کنم ساخته ی پیتر جکسون رو حاصل دست تالکین فرض نکنین و نوشته ی استاد رو همون چیزی که هست -یعنی یک اثر داستانی- بدونید.
از حوصله و توجه شما ممنونم :D
منم موافقم .به نظر من هم اکثر کسانی که کارای استاد رو به فرا***ری و اسلام ستیزی ربط میدن فقط فیلم رو دیدن اونم ناقص دیدن شاید هم یکی دو بار.من که خودم اغراق نکرده باشم هر 3ماه سری کاملشو میبینم و عقیده دارم فیلم شاهکاره ، چنین مسائلی هم هست ولی به اندازه سر سوزن که تو کتابای استاد این سرسوزن هم وجود نداره.
این افراد هیچ وقت حوصله نمی کنن کتابای تالکین رو بخونن چون هیچ علاقه ای به این دنیای مجازی ما ندارن.
سر این موضوع من با دوستانم قبلا صحبت کرده بودیم.اونموقع ما هم این فکرو میکردیم ولی بچه بودیم دیگه دی:
الان خیلی وقته متوجه شدیم اصلا اینجوری نیست.آخه اصلا اون نقشه آردا شباهتی به این دنیا نداره تازه اگرم داشته باشه منطقه ارکها که شرق هست میخوره به چین دی:
کلا ای چیزا برای سرکوب اینجور کتابها ساخته میشن
ببخشید، البته من اون موردی رو که توی بیداری اندیشه ها نوشته شده بود خواندم .من نیمه تازه واردم و خیلی وقته که هر مطلبی در مورد ارباب حلقه ها را می خونم و با بچه های آردا آشنایی دارم.
راستش دوستان من ناراحت نشن. اما در همون بیداری اندیشه از نظر من خیلی چیزها بود که نگفتن و شاید به ذهنشون نرسید. و این همه دلایلی که بعضی ها برای چسباندن تالکین به فرا***ری می گن. نابخردانه است، من به شخصه صدها دلیل دارم که بگم نه تالکین ما*** نیست .بلکه آثار اون کاملا ضد فرا***ری و بی دینی هست.
البته به دلیل فاصله ی زمانی زیاد ما از تفکر اصلی جناب تالکین با خبر نیستیم.پس نمی تونیم بگیم که این داستان مخالف هست یا نه.بنا براین بهتره به این مسائل نپردازیم.برای مثال من با شهامت می گم وارکرافت فرا***ری هست. چون بارها در نقشه ها علامت چشم درخشان رو دیدم و حتی در بازی حروف عبری نیز مشاهده کردم.
در مورد اینکه ارباب حلقه ها ضد دین نیست.چند مثال میارم که خیلی نباید جدی گرفت اما من همیشه دوست دارم تفکر نویسنده مورد علاقه ام رو اینجوری تصور کنم.
همه می دونیم آراگورن ، پادشاه شفا بخش از روی حضرت عیسی مسیح الهام گرفته شده و این در مقدمه اول یاران حلقه نوشته شده. در فیلم هم مجسمه مادر آراگورن بسیار شبیه مریم مقدس می باشد.
حال می رسیم به جایی که گندالف تاج رو روی سر آراگورن می ذاره. و ما حدیث داریم که مسیح (ع) توسط امام مهدی تایید می شه. و چه بسا گندالف به تاریکی سقوط می کنه و در زمان خطر دوباره پیش یارانش بر می گرده.
اینها رو گفتم بخاطر اینکه اگر هزاران مثال ضد دینی میارید ، میشه هزاران دلیل عکس این رو هم گفت.
مثلا شخصی در یک دانش گاه گفت که تنها چیزی که در ارباب حلقه ها و هری پاتر وجود ندارد خداست. در صورتی که همه طرفداران ارباب حلقه ها ایلوواتار یا ارو رو می شناسن که بسیار شبیه به اهورا مزدا می باشد. حتی فرشتگان مقرب یا والار و سرود آینور که زرتشتی ها اعتقاد دارن انسان بعد از سرود اهونه ور که توسط امشاسپندان و اهورا مزدا خوانده شده آفریده و پا به زمین گذاشتند و این سرود شیطان را هم برای 3000 سال به تاریکی فرستاد.
پاینده باشید ، زنده باد تالکین
اما در همون بیداری اندیشه از نظر من خیلی چیزها بود که نگفتن و شاید به ذهنشون نرسید.
در مورد کاربران بیداری اندیشه !!
باید گفت چند نفرشون واقعا در زمینه ی نقد آثار تا حدودی تبهر دارند اما به دلایلی تو زمینه ی تالکین بحث نکردند !!
شاید مهم ترین دلیلشون حلقه ی سه نفری نریچ - من و لگولاس سبز بودیم که تمام تعبیرات نا بجای اون ها رو از فیلم درست می کردیم !!
شما اگه از اول اون تاپیک بخونید می تونید بفهمید که بعضی هاشون به نکات ظریفی اشاره کردند !
برای مثال من با شهامت می گم وارکرافت فرا***ری هست. چون بارها در نقشه ها علامت چشم درخشان رو دیدم و حتی در بازی حروف عبری نیز مشاهده کردم.
می شه دلایل واضح تری بگید ؟؟
می خواستم از تمام دوستانی که می گی فلان نماد برای فرا*** هاست بخوام که در یک مقاله تمام نماد های فرا***ری رو جمع کنند و به بنده نشون بدن !
فرا*** ها یک طرز فکر جالب دارن و اون هم اینه : "حکومت های گذشتگان رو احیاء کنیم "
دلایلش بماند در صفحات تاریخ اما همین موضوع احیای تاریخ گذشتگان باعث می شه نماد های تاریخی از زیر صفحات تاریخ دوباره ظهور کنند و باعث این ظهور فرا*** ها بشن آیا با این کار می تونیم بگیم نماد ها برای فرا*** ها هستش !!
برای مثال : حکومت هیتلر از سواستیکا استفاده می کرد آیا باید گفت سواستیکا ریشه نماد هیتلره ؟؟
در صورتی که این نماد تاریخ چیزه دیگه ای داره !!
دوست عزیز فرا*** ها نمادی از خود ندارند بلکه این نماد کشور های خودمونه که با مبارزه علیه فرهنگمون اون ها رو به دست فراموشی می سپاریم !!
ارادتمند شما
اصلان
می شه دلایل واضح تری بگید ؟؟
نه، نمیشه!
ازتون خواستیم که از اینجور بحثها توی آردا نکنید
از ابتدای کار با دید منفی دیده شد. چه در ایران، چه بیرون از مرزها. در این مورد، پروفسور دی.سی. دراوت، از کالج ویتون (D.C. Drout) یک سلسله سخنرانی بسیار مفید دارن که گوش دادن بهش رو به تمام دوستان طرفدار فانتزی توصیه می کنم.
جناب تضاد میشه یک لینک از این سلسله سخنرانی ها بدی
جناب تضاد میشه یک لینک از این سلسله سخنرانی ها بدی
متأسفانه من لینک سالم ندارم ولی فکر می کنم می تونید با جستجوی عنوان مجموعه: Rings, Swords and Monsters به نتیجه برسید :)
لینک آمازون، نمونه ای از کلام رو هم داره.
دعوا نکنین من دارم میام ..
خامول نجات بخش !
من دارم یه نقد کامل مینویسم تا دیگه کسی جلوی یه نزگول سر ضد دین بودن تالکین دعوا نکنه !
تالکین ضد دین بوده .
ثابت هم میکنم .
میتونید منو تو بیداری اندیشه با نام loneassassin پیدا کنید نریچ جان ، ارباب گرامی نزگول ها .اونجا خود رائفی پور هم جرات نداره بیدا تاپیکو قفل کنه و در ضمن اگه کرد من بازش میکنم .. ناسلامتی ما دوست مدیرا بیداری انیشه هستیم !
میتونید منو تو بیداری اندیشه با نام loneassassin پیدا کنید نریچ جان ، ارباب گرامی نزگول ها .اونجا خود رائفی پور هم جرات نداره بیدا تاپیکو قفل کنه و در ضمن اگه کرد من بازش میکنم .. ناسلامتی ما دوست مدیرا بیداری انیشه هستیم !
دوست عزیز
نصف بیشتر پست هات رو خوندم هم تو بیداری و هم تو آردا !!
البته تو بیداری رو که کاری ندارم اما تو اردا فقط کنایه به دنیای تالکین بود !!
در مورد رائفی پور و هر اتفاقی که تو بیداری می افته فقط تو همون فروم بحث کنید
خواهشا بحث های اون جا رو وارد این فروم نکنید !!
اگه خواستید می تونید بنده رو تو حلقه های نقد و صد البته تو نقد ارباب حلقه ها پیدا کنید !!
پ.ن:
نمی دونم چرا این قدر کاربران بیداری تو این فروم زیاد شدند ؟؟؟
به خاطر ارتباطات اتفاقی نوشته ی های تالکین با فر...
که البته می شود از همین جهان تالیک هزاران هزار نقد در آورد و من به شخصه نقد موافق و درست و بر اساس عقیده ی قلبیم رو انتخاب می کنم.
ماشاالله من نگاه می کنم می بینم همه ی بچه های سایت ، قریب به 99/9 درصد عالم فر... هستن.
هرچند اینها فقط یه مشت حرف بی سر و طهه که خودمم یه زمانی خیلی بهش علاقه داشتم. اما با یکم تحقیق به جاهای باریک بر خوردم و فهمیدم در مقابل جریان یه رودخانه ی قوی نمیشه مقاوت کرد. وقتی این مسئله مربوط به ( return of the king ) میشه پس اتفاقیه که باید بیفته. پس از همه ی دوستان عزیز می خوام در موردش بحث نکنن.
البته مهدی جان می دونم پا تو کفشت کردم. منو ببخش. اما وقتی تو می گی در مورد این چیزها حرف نزنید همه به شک می یوفتن.
بسیاری از دوستان ما هنوز با ماهیت هات و جذاب کابالا برخورد نکردن و نمی دنن از شیطان فریبنده تره. شاید تعجب کنید که فلانی رو نگاه با این سن کمش چه حرفایی می زنه. ولی راست می گم و این یه واقعیته ، وقتی شما زیاد جلو می ری نشانهای کابالا رو درک می کنی. تازه بعد از چند وقت قدرت گرم و جذابی که زیر این نشانهاست شما رو می فریبه و دست کشیدن ازش خیلی سخته و برای انجام این کارها مجبور به گناه میشید.
برادرانه به همتون میگم. به خون سیدالشهدا دنبال این چیزها نرید.
اونایی که میگن موردور روی مکه و ایران می افته فقط نقشه سرزمین میانه رو دیدن اما اگه به کل نقشه آردا نگاه کنند می بینند که اصلا اینجوری نیست اونوقت اگه بخوای مقایسه کنی موردور روی آلمان می افته
بعدش اگه بخوای هر چیزی رو به هر چیزی ربط بدی منم راحت میتونم ارتباط شیرجه زدن یه بچه ژاپنی رو داخل یک استخر توی توکیو با سکته کردن یه پیرزن آمریکایی توی نیویورک بهت بگم
و در اخر لطفا خام یه مشت آدم بی اطلاع نشین که فکر می کنند هر چه داستان و افسانه توی دنیا هست همشون ضد اسلامی هستند
سرزمین میانه فقط سرزمین میانه هست نه دنیا واقعی ما
پس عشق است سرزمین میانه
!!!!!!!
در مورد جادو هم به نظر من باید توی یک تاپیک مجزا بحث کنیم چون خیلی بحث تخصصی تر و مفصلی هستش
به نریچ :
منو با بقیه اشتباه گرفتی ، من چیز خور شده نیستم
من داستان های تالکینو و فیلم های پیتر جکسون رو در مواقع بیکاری میخونم در حد تفریح و تحت تاثیر شخصیت ها هم قرار نمگیرم ، حالا یکی میاد داستان های تالکین رو میخونه و اسم ها رو حفظ میکنه کل روزش رو وقت اینا میذاره خوب این کم کاری کرده ، به خودش ضرر زده
دیگه هم بحث نکنید من تو تالار اندیشه دو تا پست بیشتر ندارم ،
آقا مهدی اگر میخوای پستمو پاک کنی حداقل بذار یکم جا بیفته بعد پاک کن ;)
خوب هابیت عزیز من نمی خوام اینجا در مورد ما*** ها حرف بزنم چون جاش نیست
اما این که میگی هر کسی اسم ها رو حفظ کنه به خودش ضرر زده کاملا غلطه البته به شرطی ضرر داره که اختلال در زندگیش ایجاد کنه
من کارم برنامه نویسی هستش هم برناممو می نویسم هم اسم ها رو حفظ می کنم هم وارکرافت بازی میکنم تازه کلی چیزای دیگه هم هست که حفظ می کنم اما ضرری نکردم
اما در مورد هالیوود بازم جاش نیست اینجا بگم اما میگم ما نمی تونیم یه سیستم رو به کل فاسد بگیرم جمع بستن یه سیستم فقط واسه فرار از توضیح منطقی در مورد یه واقعه هستش
از لحاظ علم منطق موقع تحلیل کردن جمع نمی بندند از لحاظ استدلال منطقی پذیرفته نیست برادر من
!!!!
خوب هابیت عزیز من نمی خوام اینجا در مورد ما*** ها حرف بزنم چون جاش نیست
اما این که میگی هر کسی اسم ها رو حفظ کنه به خودش ضرر زده کاملا غلطه البته به شرطی ضرر داره که اختلال در زندگیش ایجاد کنه
من کارم برنامه نویسی هستش هم برناممو می نویسم هم اسم ها رو حفظ می کنم هم وارکرافت بازی میکنم تازه کلی چیزای دیگه هم هست که حفظ می کنم اما ضرری نکردم
اما در مورد هالیوود بازم جاش نیست اینجا بگم اما میگم ما نمی تونیم یه سیستم رو به کل فاسد بگیرم جمع بستن یه سیستم فقط واسه فرار از توضیح منطقی در مورد یه واقعه هستش
از لحاظ علم منطق موقع تحلیل کردن جمع نمی بندند از لحاظ استدلال منطقی پذیرفته نیست برادر من
!!!!
من نگفتم هالیوود کلش بده ، من کجا گفتم ؟
بعضی فیلم های خوب هست توش ، اسماشم میدونم
شما برای تفریح میتونید حفظ کنید ولی منظور من رو نفهمیدید ، آخه اینا طرفدارای شدیدی هستن و روز و شب تو این تاپیک در مورد این مسائل صحبت میکنن و حقیقت پذیر نیستن و سریع منفی میدن و فکر میکنن ما قدیمی هستیم و فقط خودشون میفهمن
من کلا میگم بهتره به کارهای غربی ها دل نبندیم.
شما که از ایمان مردم خبر ندارید
؟؟
و نمی دونید مردم جز وارکرافت و ... آیا کارهای مذهبی هم انجام میدن یا نمیدن
؟؟
پس عجولانه صحبت نکنید
من وارد بحث های سیاسی نمی خوام بشم هر چند به دلایلی اوضاع تبلیغاتی این روزهای دنیا رو خوب می دونم
اگه می خوای در مورد سیاست حرف بزنیم بهتره وارد یک تاپیک دیگه بشیم تا بهت بگم سیاست این روزای کل حاکمان دنیا بر چه مبنایی هستش به خصوص سیاست های فرهنگی
پس این بحثو همین جا تموم کنید
فقط از من به تو یک جمله
خداوند گفته امتیاز هر انسانی فقط فقط فقط دو چیز هستش : ایمان و عقل
پس بهتره خودت بری تحقیق کنی ببینی اصل موضوع چیه وقتی میگم تحقیق یعنی از همه منابع تحقیق کنی
نه بری بشینی گوش بدی به حرف چند نفر و بعد تحت تاثیر قرار گرفتی
حقیقت فقط واسه خودت هستش کسی نمی تونه بهت ثابتش کنه باید هم ایمان داشته باشی هم عقلتو به کار بگیری
شما که از ایمان مردم خبر ندارید
؟؟
و نمی دونید مردم جز وارکرافت و ... آیا کارهای مذهبی هم انجام میدن یا نمیدن
؟؟
پس عجولانه صحبت نکنید
من وارد بحث های سیاسی نمی خوام بشم هر چند به دلایلی اوضاع تبلیغاتی این روزهای دنیا رو خوب می دونم
اگه می خوای در مورد سیاست حرف بزنیم بهتره وارد یک تاپیک دیگه بشیم تا بهت بگم سیاست این روزای کل حاکمان دنیا بر چه مبنایی هستش به خصوص سیاست های فرهنگی
پس این بحثو همین جا تموم کنید
فقط از من به تو یک جمله
خداوند گفته امتیاز هر انسانی فقط فقط فقط دو چیز هستش : ایمان و عقل
پس بهتره خودت بری تحقیق کنی ببینی اصل موضوع چیه وقتی میگم تحقیق یعنی از همه منابع تحقیق کنی
نه بری بشینی گوش بدی به حرف چند نفر و بعد تحت تاثیر قرار گرفتی
حقیقت فقط واسه خودت هستش کسی نمی تونه بهت ثابتش کنه باید هم ایمان داشته باشی هم عقلتو به کار بگیری
من نمیگم ایمان ندارید من ففقط میگم که بهتره سعبی کنیم وقت مون رو سر چیزای الکی نذاریم ، کلا میگم سعی کنیم اینطور باشیم ، وگرنه من هم خودم بعضی موقع ها بازی میکنم با کامپیوتر
من طرف صحبتم با نریچ بود که فرار کرد و شما اومدید
در مورد سیاست هم حرفی ندارم چون هیچ ربطی نداشت حرفاتون به حرف من
و من هیچوقت تحت تاثیر دیگران قرار نمیگیرم ، من حرف ها میشنوم و تحلیل میکنم و راهنمای بزرگ من خدا و قرآن هستش ، و سخنان معصومین .. کاری نداریم بگذریم ، بهتره ادام ندیم ، ;)
پیژاک: ما طرفدارای دو آتیشه تالکین و کتابهاش هستیم که تو این سایت جمع شدیم( هدف سایت هم همینه). ما فقط برای تفریح و گذرا کتابا رو نمی خونیم! ما با تمام وجود و با علاقه اینکارو میکنیم و ازش لذت می بریم و چیز یاد میگیریم. اسم هارو هم حفظ نمی کنیم. اسم ها خود به خود و در طول زمان به خاطر علاقه ما تو ذهنمون ثبت میشه. اینجا عضو شدیم که در مورد کتابا و داستان ها و غیره بحث کنیم و نه چیز دیگه. اکثر ما هم انسان های بالغی هستیم که خوب و بد رو تشخیص میدیم و نیازی نیست شما نصیحت کنی که چی خوبه و چی بده. اینجا جای بحث کردن و دلیل آوردن منطقیه نه نصیحت کردن. جای نشون دادن حقیقت هم نیست. لطفا بذارید ما تو همین گمراهی بمونیم و حقیقت رو نپذیریم و به غرب دل ببندیم ...
شاهین ن- آقا(عج) - نهج البلاغله- وارکرافت و غیره هم ربطی به این تاپیک و بحث نداره. شما اگه مدرک و دلیلی دارین عنوان کنین تا ما جواب بدیم. همونطور که اینجا کاملا جواب دادیم: https://arda.ir/forum...topic=1051&st=0
با نصیحت کردن و اینکه بگید((با این حساب شما ها زیادی تو کف داستان رفتید و طرفدار های لوتر هستید و نمیشه به شما ها حرفی زد)) بحثی انجام نمیشه. اون پستی هم که درمورد بیداری اندیشه دادم منظورم این بود که بدونید اگه ما منفی میدیم، ( و البته جواب شخص رو هم میدیم) اونا به طور کلی کاربر رو نابود میکنن!
در ضمن بنده ما***ی بودن چه کتاب و چه فیلم و سایر متعلقات رو انکار می کنم.
بچه ها باهم دعوا نکنید
با هم دوست باشید
بهتره بحث دنیای بیرون رو وارد سرزمین میانه نکنید
من نصیحت ندادم ، اینکه میگم زیادی رو بحرش هستید بخاطر اینه که بتونید حقیقت رو باور کنید و تا یکنفر یک چیز درست مینویسه نیاید فوری منفی بدید ، اگر یکم از خواب بیدار بشید دیگه اینقدر منفی نمیدید حداقل
عزیز من این مکان مال طرفدارهای تالکین هستش
اگه می خوای کسی رو بیدار کنی اینجا جاش نیست
ما همه اینجا عشقمون تالکینه
اصلا قصد ندام وارد بحث بشم ولی یک توصیه دارم:لطفا یکم با حلم و بردباری به نظر هم گوش کنید و همدیگرو به انواع روش ها نکوبید.
پ.ن.:فکر کنم راجع به نظرات هم یکم کج برداشت کردید،یعنی یه جورایی با دید قبلی به نظرا نگاه کردید.
ممنون
بعضی از اشخاصِ به اصطلاح کارشناس در مسائل سیاسی و مذهبی، در طی این10 ، 11 سالی که از ساخت سه گانه ی ارباب حلقه ها می گذره ، این فیلم رو یک فیلم ما***ی و ضد اسلام معرفی کردند و به طرز دهشتناکی به این فیلم تاختند ، تا جایی که برخی از مذهبیون،از دیدن این فیلم اکراه داشتند!!!
برخی ها هم پا فراتر گذاشته و تالکین رو شخصی معرفی کردند که دارای تفکرات ضد اسلام بوده است!!!!!!!!!!!!
این اشخاص برای ثابت کردن نظریه خودشون، تا جایی که تونستند به شکل ها و نقاشی ها و نمادهای ما***ی و شیطان پر*** استناد کردند! هلال بالای برج باراد-دور ، علامت جلوی تاج آراگورن ، شکل های روی سپرها ، چشمی که بر بلندای باراد-دور بود ، حلقه ی قدرت ، و خیلی از این علامت ها رو دلیل بر ما***ی بودن این فیلم قلمداد کردند و معتقدند که در نوشته های تالکین، نابودی برج باراد-دور و نابودی حلقه به معنای نابودی اسلام هست!!!
نکته قابل تامل تر اینه که برخی معتقدند در فیلم، سارومان به عنوان رهبر مسلمانها (حضرت محمد) معرفی شده که به عنوان نماینده ی خدا (سارون) داره همه رو به دور خودش جمع می کنه!!!
برخی ها سارون رو امام زمان(عج) معرفی کرده اند و معتقدند سازندگان این فیلم با الهام از نوشته های تالکین، بر این هدف بوده اند که نابودی اسلام را وابسته به نابودی امام زمان(عج) جلوه دهند!!!
برخی از متحجرین و رهروان اسلام طالبانی، همانند شخصی سفیه و نادان اظهار نظر کرده اند و معتقدند که در دنیای تالکین، حلقه ی قدرت در واقع همان قرآن مسلمین است و با نابود شدن آن، اسلام هم نابود می شود!!!!!!!
برخی ها هم معتقدند که اسرائیل در این فیلم دست داشته و دلیل این عده، شباهت عجیب سارومان به شیخ یاسین، بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هست ( ایشان در سال 2004 توسط اسرائیل ترور شدند).
شاید چیزی که باعث شده این عده چنین نظری دهند به دلیل انتشار این عکس و ذکر این تشابه چهره در وب سایت های انگلیسی زبان باشه!!!
(مسلّماً ساخت یک عکس و توضیحاتی در مورد آن توسط یک مدیر سایت انگلیسی زبان، اصلاً توجیه منطقی ای برای این اظهارنظرات به شمار نمیاد)
اما دوستان عزیز، وقتی به نظرات و مستندات و ادله ی این افراد دقت کنیم متوجه ی تناقضات فراوانی در نظراتشون میشیم!!!
سؤالی که از سوی این افراد به خوبی پاسخ داده نشد و مدت هاست بی جواب مونده ، همین فرو ریختن برج باراد-دور و چشم سارون هست! این افراد به اصطلاح کارشناس که با قاطعیت اینها رو جزء نمادهای ما***ی و شیطان پرستی محسوب می کنند، پس چگونه در فیلمی که به قول همین افراد مثلاً کارشناس، تحت حمایت مستقیم کانونهای قدرت و ما*** ساخته میشه اینگونه نابودی اونها به تصویر کشیده میشه؟!!! اگر به قول این افراد که معتقدند یهودیان در این فیلم دست داشتند و سارومان رو به عنوان رهبر مسلمانان، از لحاظ ظاهری شبیه به شیخ یاسین نشون دادند، پس چطور ممکنه که در بالای برج اورتانک به طور واضح مثلث هایی دیده بشه که کاملاً با پرچم اسرائیل هماهنگه! حتی شکل واضحتری از این مثلث ها رو میشه در داخل اورتانک و روی سکویی که گوی بر آن قرار گرفته مشاهده کرد!!! حال با این اوصاف، اگر بخواهیم حرف این افراد را ملاک قرار دهیم، باید این را هم بپذیریم که اسرائیل در این فیلم، این هدف را داشته که خودش را نابود کند نه اسلام را !!!!!!!!!
نظرات این افراد بیشتر به لطیفه شباهت دارد تا یک نظر کارشناسانه!!!
این تناقضات به وفور در اظهارات چنین اشخاصی دیده و شنیده می شود، بدون اینکه سبقه ی کارشناسانه ای داشته باشد و هر چه که هست احساسات خشک و مخرب است!!!
دکتر بلخاری که همه اون رو به عنوان یک کارشناس ضد ما***ی میشناسند و شهرتش بخاطر اینه که اکثر فیلم های هالیوودی رو ضد اسلام میدونه، قبل از اینکه قسمت دو برج از شبکه ی 2 پخش بشه، به مدت 45 دقیقه در مورد فیلم ارباب حلقه ها و شخصیت و تفکرات ارزشمند تالکین صحبت کرد و در نقد این فیلم، اون رو فیلمی سراسر معناگرا و مفید عنوان کرد و هیچ اشاره ای به ضد اسلام بودن این فیلم نکرد!
به نظر شخصی بنده، دنیای تالکین دنیایی فراتر از این بحث های خاله زنکی و کودکانه هست و بی تردید تنها کسانی می تونند نوشته ها و تفکرات تالکین رو درک کنند که با نوشته هاش و تفکراتش زندگی کرده باشند ؛ دقیقاً مثل اکثر بچه های سایت آردا :)
همگی در پناه خداوند متعال، موفق و مؤید باشید ...... إن شاء الله
، اونا این فیلم رو ساختن تا ببینن مردم چقدر به ظهور اعتقاد دارن
وگرنه نمیان چشم رو نابود کنن ، من که میگم همینه ، کاملا واضحه ، امیدوارم بقیه از خواب تابستانی پاشن
لرد جان حرفهای شما کاملا متینه. این صحبتهایی که این به اصطلاح کارشناسها میکنن هیچ پایه و اساسی نداره و صرفا یه سری مطالب رو طوطی وار بیان میکنن و سعی میکنن با نشون دادن کثرت این ادعاها حرف خودشون رو موجه جلوه بدن. برای تک تک این شبهات جواب داریم اما بنا به دلایلی نمیتونیم تو این فروم در موردشون صحبت کنیم. مثلا همون برج مکه که اونو با باراد-دور مقایسه میکنن اگه یکم تحقیق بکنن میفهمن که بنای ساخت این برج در سال 2004 شروع شده و زمان افتتاحش 2012 هست! حالا چطور ممکنه تو فیلمی که در سال 2000 و 2001 ساخته شده و آخرین قسمتش سال 2003 اکران شده بیان و برج باراد-دور رو براساس چیزی که هنوز وجود نداره بسازن و اونو نمادی از اون بدونن! یه عهده کاملا بی اطلاع هستن و صرفا هر چیزی رو که میشنون بدون تحقیق بیان میکنن و یه عده هم متاسفانه با این که میدونن، از روی عمد خودشون رو به ندونستن میزنن.
نمیدونم چطور کسانی که حتی یک خط از کتابهای تالکین رو نخوندن میان و به اسم کارشناس نظر میدن.
همه این حرفها رو زدم که بگم خواهشا این بحثها رو توی این فروم نکنید. بحثی در این مورد توی فرومی که متاسفانه یا خوشبختانه همه اسمش رو میدونن در جریان بود و چندتا از اعضای این سایت هم اونجا نظراتشون رو گفتن. از بازخوردها هم میشد فهمید که بحث بی فایده است. به قول معروف کسی رو که خودش رو به خواب میزنه نمیشه بیدار کرد.
من نمی دونم دوستان چرا فکر می کنن ما خ.ابیم/ چرا یه لحظه فکر نمی کنن خودشون خوابن.بعدشم در برابر یک ت.م.ر سرطانی بد خیم که اگه دستش بزنی بدتر می شه چیکار باید کرد. حالا شما اگه جواب سوال منو دادین. می تونید همین کارو با فرا***ی بکنید.
مثل ایدز می مونه. ناشناخته است. مبنایشون واضح نیست. تمام این چیزایی که ماها می شنویم نظریه هایی هست که از دیدن رفتار هاشون می گیم. اما نمی دونیم واقعیت امر چیه ؟ تنها کاری که می تونید بکنید اینه که پاکدامنی تونو حفظ کنید. وگرنه تو چنگش می یوفتید. من اصلا معنی برادرای اون سایت مبنی بر مقاومت رو نمی فهمم. چون اصلا با عقل جور در نمی یاد.
در هر صورت به خاطر همین ناشناختیگیشون. هیچوفت نمیشه در موردش بحث کرد.چون فرضیات هر کس متفاوته. هرکی یه جور فکر می کنه و یه راه جلو گیری در ذهنش داره. آقا اصلا مگه ما تا چند سال پیش می دونستیم فرا***ری چیه؟ ول کنید تو رو خدا.(وا بده، ول کن.، به قول بلیت فروش انزلی تو برنامه نود.)
بعضی از اشخاصِ به اصطلاح کارشناس در مسائل سیاسی و مذهبی، در طی این10 ، 11 سالی که از ساخت سه گانه ی ارباب حلقه ها می گذره ، این فیلم رو یک فیلم ما***ی و ضد اسلام معرفی کردند و به طرز دهشتناکی به این فیلم تاختند ، تا جایی که برخی از مذهبیون،از دیدن این فیلم اکراه داشتند!!!
برخی ها هم پا فراتر گذاشته و تالکین رو شخصی معرفی کردند که دارای تفکرات ضد اسلام بوده است!!!!!!!!!!!!
این اشخاص برای ثابت کردن نظریه خودشون، تا جایی که تونستند به شکل ها و نقاشی ها و نمادهای ما***ی و شیطان پر*** استناد کردند! هلال بالای برج باراد-دور ، علامت جلوی تاج آراگورن ، شکل های روی سپرها ، چشمی که بر بلندای باراد-دور بود ، حلقه ی قدرت ، و خیلی از این علامت ها رو دلیل بر ما***ی بودن این فیلم قلمداد کردند و معتقدند که در نوشته های تالکین، نابودی برج باراد-دور و نابودی حلقه به معنای نابودی اسلام هست!!!
نکته قابل تامل تر اینه که برخی معتقدند در فیلم، سارومان به عنوان رهبر مسلمانها (حضرت محمد) معرفی شده که به عنوان نماینده ی خدا (سارون) داره همه رو به دور خودش جمع می کنه!!!
برخی ها سارون رو امام زمان(عج) معرفی کرده اند و معتقدند سازندگان این فیلم با الهام از نوشته های تالکین، بر این هدف بوده اند که نابودی اسلام را وابسته به نابودی امام زمان(عج) جلوه دهند!!!
برخی از متحجرین و رهروان اسلام طالبانی، همانند شخصی سفیه و نادان اظهار نظر کرده اند و معتقدند که در دنیای تالکین، حلقه ی قدرت در واقع همان قرآن مسلمین است و با نابود شدن آن، اسلام هم نابود می شود!!!!!!!
برخی ها هم معتقدند که اسرائیل در این فیلم دست داشته و دلیل این عده، شباهت عجیب سارومان به شیخ یاسین، بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هست ( ایشان در سال 2004 توسط اسرائیل ترور شدند).
شاید چیزی که باعث شده این عده چنین نظری دهند به دلیل انتشار این عکس و ذکر این تشابه چهره در وب سایت های انگلیسی زبان باشه!!!
(مسلّماً ساخت یک عکس و توضیحاتی در مورد آن توسط یک مدیر سایت انگلیسی زبان، اصلاً توجیه منطقی ای برای این اظهارنظرات به شمار نمیاد)
اما دوستان عزیز، وقتی به نظرات و مستندات و ادله ی این افراد دقت کنیم متوجه ی تناقضات فراوانی در نظراتشون میشیم!!!
سؤالی که از سوی این افراد به خوبی پاسخ داده نشد و مدت هاست بی جواب مونده ، همین فرو ریختن برج باراد-دور و چشم سارون هست! این افراد به اصطلاح کارشناس که با قاطعیت اینها رو جزء نمادهای ما***ی و شیطان پرستی محسوب می کنند، پس چگونه در فیلمی که به قول همین افراد مثلاً کارشناس، تحت حمایت مستقیم کانونهای قدرت و ما*** ساخته میشه اینگونه نابودی اونها به تصویر کشیده میشه؟!!! اگر به قول این افراد که معتقدند یهودیان در این فیلم دست داشتند و سارومان رو به عنوان رهبر مسلمانان، از لحاظ ظاهری شبیه به شیخ یاسین نشون دادند، پس چطور ممکنه که در بالای برج اورتانک به طور واضح مثلث هایی دیده بشه که کاملاً با پرچم اسرائیل هماهنگه! حتی شکل واضحتری از این مثلث ها رو میشه در داخل اورتانک و روی سکویی که گوی بر آن قرار گرفته مشاهده کرد!!! حال با این اوصاف، اگر بخواهیم حرف این افراد را ملاک قرار دهیم، باید این را هم بپذیریم که اسرائیل در این فیلم، این هدف را داشته که خودش را نابود کند نه اسلام را !!!!!!!!!
این تناقضات به وفور در اظهارات چنین اشخاصی دیده و شنیده می شود، بدون اینکه سبقه ی کارشناسانه ای داشته باشد و هر چه که هست احساسات خشک و مخرب است!!!
دکتر بلخاری که همه اون رو به عنوان یک کارشناس ضد ما***ی میشناسند و شهرتش بخاطر اینه که اکثر فیلم های هالیوودی رو ضد اسلام میدونه، قبل از اینکه قسمت دو برج از شبکه ی 2 پخش بشه، به مدت 45 دقیقه در مورد فیلم ارباب حلقه ها و شخصیت و تفکرات ارزشمند تالکین صحبت کرد و در نقد این فیلم، اون رو فیلمی سراسر معناگرا و مفید عنوان کرد و هیچ اشاره ای به ضد اسلام بودن این فیلم نکرد!
به نظر شخصی بنده، دنیای تالکین دنیایی فراتر از این بحث های خاله زنکی و کودکانه هست و بی تردید تنها کسانی می تونند نوشته ها و تفکرات تالکین رو درک کنند که با نوشته هاش و تفکراتش زندگی کرده باشند ؛ دقیقاً مثل اکثر بچه های سایت آردا :)
من خیلی خوشحال شدم که می بینم آردا و لوتر باعث شده بچه ها از اوضاع زمان حاضر و نقشه های ما***ی آگاه بشن. اما باید بدونی الروند که خیلی وقته که مدریت از گذاشتن یک پست در رابطه با این حرفها، اعضا رو نهی کردند. بحث خیلی طولانیه، هم دنیای زیبای مارو خراب میکنه هم ممکنه برای سایت مشکلی به وجود بیاره. ممنون!
به نظر بنده هم سایت آردا مکانی برای چنین بحث هایی نیست! صحبت کردن راجع به چنین مسائلی ، به خصوص در سایتی مانند آردا، همچون آب در هاونگ کوبیدن است ، زیرا اکثر اعضاء سایت در این مسائل تقریباً به خودکفایی رسیده اند و می دانند که کدام نظرات صحیح است و کدام غلط!
تنها دلیلی که باعث شد تصمیم بگیرم این مطالب را راجع به طرز تفکر این افراد به اصطلاح کارشناس بنویسم، در واقع اثبات تناقض گویی هایی است که در نظراتشان أظهر منَ الشمس است!!!
این افراد عادت کرده اند به فیلم های معروف بتازند و آن را ضد اسلام معرفی کنند اما واقعیت چیز دیگریست! این نظرات، حاکی از عقده ی حقارت این به اصطلاح کارشناسان می باشد! فکر می کنند با این نظرات بهشت بر آنان واجب می شود!!! اما هرگز اینطور نیست! کورکورانه قضاوت کردن در مورد یک فیلم و کتابی که حتی یکبار هم آن را ورق نزده اند کار سفیهان است نه کارشناسان واقعی! این افراد که به گروه فشار معروف هستند ، اسلام ناب محمدی(ص) را با اسلام طالبانی خلط کرده اند! این افراد باید بدانند که اسلام ناب محمدی(ص) هرگز و تحت هیچ شرایطی دچار تزلزل نخواهد شد(البته اگر این به اصطلاح کارشناسان با این طرز تفکر جاهلانه، آن را دچار تزلزل نکنند!!!).
به هر حال ، در حال حاضر اکثر جوان های ما افرادی با تجربه و حقیقت جو هستند و بی تردید هر یک برای خود کارشناسان واقعی می باشند که به وضوح می توانند تفاوت بین شر و خیر را تشخیص دهند.
در آخر باز هم قید می کنم که تفکرات و نوشته های تالکین فراتر از بحث هایی است که این افراد به آن می پردازند و دلیل چنین اظهاراتی از طرف این افراد، تنها و تنها نشناختن تالکین می باشد!
موفق باشید
اونقدر از اين به اصطلاح نقدهاي مزخرف حالم به هم ميخوره كه چي؟
ميشينن به مغزشون فشار ميارن كه چه نمادهايي بگيرن تو فيلمها كه به نفعشون باشه
كار ندارم كدوم يك از شما دوستان محترم چه عقيده اي داريد
اما به عنوان كسي كه با حوزه و مراكز فعال ديني و نقادان فيلم هاي هاليوود و كسي كه اصلا كارم ساخت و نقد و تحليل فيلمه ميگم
شما هيچ مدركي نداريد كه نشون بديد باراد دور نماد برج ساعت مكه است...
و يا كوه آتش نماد كعبه...
و حلقه نماد اسلام
همينطور هم هيچ مدركي وجود نداره كه آراگورن نماد امام زمان يا گندالف نماد حضرت عيسي باشه (دوستانم واقفند كه همچين نظري من قبلا داشتم كه طي يك سري بحث با دوست عزيزم مهدي شبهات برطرف شد)
چه معني دارد كه سارومان نماد احمد ياسين باشد
با يكي دو تا شباهت كه نميشه...
مهدي جان اگه اجازه بدي اينجا ميتونم تمام نقد هاي و نظرات خرافي رو در مورد كتاب ارباب حلقه ها و فيلمش بيان كنم و با دليل ردشون كنم.
ميتونم در قالب يك تاپيك جدا هم اين كارو بكنم
و در آخر خواهش ميكنم سياسيش نكنيد. به هيچ وجه.
در قالب دين اسلام بحث كنيد
نظر آخر من:
نهايت احترام را براي شاهكار مسلم دنياي هنر
يعني دنياي تالكين بخصوص ارباب حلقه ها
و فيلمش كه يك فيلم اقتباسي است و به تبع آن شاهكار مسلم دنياي سينما است
قائل شويد...
نه تور جان در این باره صحبت نکنید. اگه شما بیاید و مطلبی بگید، طبعا طرف مقابل هم میخواد بیاد و از موضع خودش دفاع بکنه و دوباره این بحث شروع میشه. بنابراین بهتره که این تاپیک رو به حال خودش رها کنیم.
چشم. اما من خيلي دلم پره
انشاءالله تو يك وبلاگ ديگه مفصل بحث ميكنم
چشم. اما من خيلي دلم پره
انشاءالله تو يك وبلاگ ديگه مفصل بحث ميكنم
میتونی توی نمايه درموردش بحث كنی؛ البته اونم يه بخش از فرومه...!
اما نظر خودم درمورد اين عقايد عجيبغريب:
من همين الآن، سهتا دليل ناب براتون ميارم كه تالكين و آثارش، ما***ی و ضداسلامی و شيطانی نيستن:
1. ارباب حلقهها رو توی صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران پخش كردن. (يعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مانع از پخشش نشد.)
2. به كتابهای ترجمهشدهی تالكين، مجوز انتشار دادن.
3. سايتهای تالكينی (مثل همين آردای خودمون) رو فيلتر نكردن.
البته اين دلايل، ظاهری و سرسری بودن. دلايل اصلی رو دوستان عرض كردن. حالا به حساب كه تالكين، شيطان؛ سيلماريليون، ضداسلامی و آردا، ما***يه... شما چه كاری به كارش داری؟! مثلاً میخوای امر به معروف و نهی از منكر كنی؟! والا حرفهای شما، بيشتر به چيزايی كه به تالكين بيچاره نسبت میدی، شباهت داره؛ تا به امر به معروف! ببينين چه كارا میكنن اين مردم:
http://anti666.ir/forum/showthread.php?tid=3173
http://www.aparat.com/v/21c77dc0e55479c9c3d73a053964aa73156187
من كه دارم شاخ درميارم! :) خدا میدونه اينا به چی میگن اسلامی!؟ خدا كنه يكی بياد و همين لينکهايی كه بالا دادم رو زودتر فيلتر كنه تا مردم نديدنشون و ذهنشون مخدوش و مخروب نشده! والا اگه شما اين چيزا رو نمیگفتی كه مردم بيچاره سرشون به كار خودشون بود و كتابشون رو میخوندن و لذتشون رو میبردن! تازه، يه درسی هم از تالكين میگرفتن. من تا به حال نديدم كسی رو كه آثار تالكين رو بخونه يا فيلم پيتر جكسون رو ببينه و حلقهی شيطانپرستی كنه دستش يا جلوی نماد مثلث و كلهی بز و پشم فيل (كه به شيطانپرستها ربط میدن) سجده كنه و اينجور حرفا هم اونو به خداپرستی برگردونه! برعكس، هركس كه تالكين رو بشناسه و با دنياش يه عمر زندگی كنه (مثل همين دوستای گل آردايی)، صدمرتبه بهتر از قبل میشه... شجاعتر، خوشاخلاقتر، مؤمنتر، پاکتر، شكيباتر، داناتر و... .
با سلام خدمت دوستان عزیز.منم با این نظر موافقم مخصوصا نابودی چشم یزرگ که نماد نیروهای شره.اصلا در کتاب تالکین خیلی روی خصوصیات قومی بحث نمیشه که به دنیای واقعیت بخوره فقط شاید هابیت ها نماد انگلیسی ها از نظر رفتاری باشند.البته من یه عکس دیدم که روی لباس محافظین دروازه سیاه حروف عربی نوشته شده بود که البته این ربطی به دید تالکین نداره بلکه می تونه نظر پیتر جکسون یا سائول سانتز (تهیه کننده فیلم) باشه.قبلنم روی این بحث میشد که لرد ولدومورت همون امام زمان خودونه که البته من که شباهتی ندیدم.
میتونی توی نمايه درموردش بحث كنی؛ البته اونم يه بخش از فرومه...!
به گندالف:
نمایه ها یه بخش از فرومه و تابع قوانین فروم. چیزی رو که تو فروم جایی نداره تو نمایه هم جایی نخواهد داشت!
به تور:
مرسی
البته من یه عکس دیدم که روی لباس محافظین دروازه سیاه حروف عربی نوشته شده بود که البته این ربطی به دید تالکین نداره بلکه می تونه نظر پیتر جکسون یا سائول سانتز (تهیه کننده فیلم) باشه.قبلنم روی این بحث میشد که لرد ولدومورت همون امام زمان خودونه که البته من که شباهتی ندیدم.
من که همچین چیزی ندیدم! تنها نوشته ای که تو اون صحنه وجود داره روی کلاهخود زبان سائرون هست که اونم با الفبای رونی نوشته شده.
با جمله ي آخرت گندالف كاملا موافقم
اما همونطور كه مهدي گفت بهتره اين تاپيك رو رها كنيم
به گندالف:
نمایه ها یه بخش از فرومه و تابع قوانین فروم. چیزی رو که تو فروم جایی نداره تو نمایه هم جایی نخواهد داشت!
به تور:
مرسی
من که همچین چیزی ندیدم! تنها نوشته ای که تو اون صحنه وجود داره روی کلاهخود زبان سائرون هست که اونم با الفبای رونی نوشته شده.
سلام دوست عزیزم.منم اینطور فکر می کردم.تا اینکه خودم دیدم.ایشالا عکسشو پیدا کردم چون پیدا کردن اون عکس مثل پیدا کردن سوزن تو یه انباره براتون میارم.خیلی واضح نوشته شده.موفق باشید.
به مهدی و دوستان به نظر من بزاریم این تپیک خاک بخوره و اون رو قفل نکنیم !!
اگه قفلش کنیم نشون می ده که کم آوردیم پس اون رو به حال خودش رها می کنیم تا در تاریخ آردا خاک بخوره { ما که می دونیم تالکین منظوری نداشته پس دلیلی نداره بیایم خودمون در این تاپیک پست بدیم ! }
به گندالف :
سایت بیداری اندیشه حداقل چند نفریشون چیزی بارشون هست و به قولی خشکه ... نیستند اما این انتی 666 رو ولش کنم !!
من چند تا از کاربران بزرگ بیداری رو می شناسم که خوشون می گن آنتی 666 زیاد جالب نیست !!
به R-FAARAZON : گیرم که حرف شما درست باشه !! و بگیم که زبان عربی بوده !!
اما شما یه نگاهی به تاریخ خط و نوشته های باستانی بندازه !!
از هر 10 تا 9 تا خط شبیه به هم هستند !!
مثل خط برمه ای و فیلیپنی اگه اشتاه نکنم یا خطوط آسیای شرقی که شبیه به هم هستند
این حرفی که شما می گید نمی تونه قانع کننده باشه !!
در کل به نظر من این تاپیک باید خاک بخوره تا زمانی ....
ماشاالله پیجک جان تا تونستن امتیاز منفی درو کردن !
دوستان اینقدر ناجور بحث نکنید . ما که خدای ناکرده دعوا نداریم !
عزیزان من بر خلاف تصورات شما اگه بخوایم بفهمیم که آیا فیلم مشکل داره یا نه ، نمیتونیم . چون فیلم اصولا اقتباسی از نظر داستان نویسه . اگه میخواین بفهمین چی به چیه لطفا با استفاده از متن اصلی داستان بحث کنید .
بعدش هم خب تالکین کل عمرش رو گذاشت روی این داستان ها . نمیشه یه داستان بی معنی و مفهوم نوشته باشه که .
خواهش میکنم از این به بعد داستان رو در نظر بگیرید ! بنده با بیس بحثتون محالفم که نقشه موردور رو بر مکه و ایران منطبق کنید . این شکلی نمیشه بحث کرد .
یا علی !
من که میگم داستان مشکلی نداره و خودِ فیلم رو فقط ساختن تا ببین چقدر از مردم به ظهور اعتقاد دارن.
ببینید دوستان ارباب حلقه ها و بقیه ی آثار تالکین استغفرالله قرآن که نیست. هر کسی می تونه توش تغییر بده.برای مثال امکان داره در نوشته اصلی تالکین بلوغ هابیتها 33 سالگی نبوده و بعدا گروه فرا***ی به خاطر اینکه کتبی به مخالفت اونها نوشته شده متن رو عوض کرده باشن. فیلم رو هم به سلیقه ی خودشون ساخته باشن تا این اثر رو در زیر لوای خودشون ببرن و مانع بیداری بشن. بعد تالکین از کجا می دونست که در سال 2012 قراره یه برجی تو مکه ساخته بشه که شبیه باراد دور ( از این بگذریم که عربستان سعودی کاملاً فاسد شده و حتی اون برج رو هم ما*** ها ساختن. ) یا اینکه کریستوفر لی رو که تالکین انتخاب نکرده. جکسون انتخاب کرده. حالا اینکه کریستوفر لی شبیه اون رهبر فلسطینی هست چه ربطی به تالکین داره.
چرا در زمان تالکین ناشر بهانه آورد که سیلماریلیون به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی قابل چاپ نیست؟ لطفاً این ابعاد رو هم در نظر داشته باشید. به نظر من که کتابهای تالکین نه تنها ضد دین نیست بلکه موافق دین هم هست.
سلام اصلان جان.من که علیه فیلم موضع نگرفتم فقط یه عکسو دیدم و گفتم این نگاه که کمی افکار جدید که مطابق شرایط روزه کاملا در بخش هایی از دو برج و یاران حلقه به چشم میاد .مثلا توی شوالیه تاریکی هم این هست.نمیشه از کسایی هم که این فیلم ها می سازن ایراد گرفت به هر حال اونا بر طبق اعتقاداتشون فیلم می سازن.تو فیلم های ماهم این نگاه هست.ارباب حلقه ها اینقدر نکات مثبت داره که این چیزا به چشم نمیاد زیاد.
به گندالف:
به تور:
مرسی
مرسی ازت لگولاس عزیز بابت زحمتی که کشیدی.امیدوارم که جبران کنم.موفق باشی رفیق.
آقای پیژاک ببینید ، داستان ارباب حلقه ها ضد همون فرا****ری هستش . نفسیات چیه ؟
آقای تالکین یه کاتولیک غلیظ بوده که کش هم نمی اومده . بنده هم یه زمانی مثل شما فکر میکردم شاید هم بدتر ولی تحقیق کردم ، فهمیدم که تفکراتم از بن و اساس غلطه . کاتولیک ها یهودیان رو دو لپی قورت میدن ! چطور ممکنه این داستانو برای اونا نوشته باشه ؟
اگه هم از جهت فیلم بخوایم بررسی کنیم ، آره . شاید همونطور که تو میگی باشه .
ببینید هیچوقت هالیوود نمیاد یه بودجه ی اونجوری روی فیلم های ضد ****ی بذاره . مطمئن باشید !
مسلما میاد. بحثی که سر داستان نیست. در مورد داستان به این حقیقت رسیده ایم که مشکلی نداره.
ولی من برای جلوگیری از انتشار یک داستان که مخالف منه و طرفداران بسیاری داره. اون اثر رو برای خودم میکنم تا به نظر بیاد که برای منه و اندیشه ی درونش پخش نشه. و این جواب داده خیلی ها به خاطر شنیده هایی که هالییوود ارباب حلقه ها رو ساخته پس فرا***ی هست. این کتاب رو نمی خونن. و نه ارشادی صورت میگیره و نه اندیشه ی تالکین انتشار پیدا می کنه. و این به نفعشونه.
خب یه سوال . اثر تالکین ضد صیونیستی بوده (که بوده !) ولی دارم میگم هالیوود همه کاراش بو داره .شماید اصلا به قول پیژاک ای کا رو برای دونستن تعداد کسانیکه به آخر الزمان اعتقاد دارن ساختن!
با سلام خدمت وب عزیز
راستش نه
ولی دوست دارند توی فیلمشون یه اشاره ای هم به زمان حال و مسایل روز داشته باشند تا مثلا کلاس فیلمشون بالاتر باشه
کلا به روز کردن استعاره ها توی نقد جز نکات مثبت فیلم حساب میشه
مثلا جنگ های ستاره ای رو ببین از همون اول که لوکاس تکلیفشو روشن میکنه و میگه در زمانهای بسیار دور در کهکشان های بسیار دور
فیلمش از دنیای واقعی فاصله میگیره چیزی که ریچارد شیکل میگه جز نکات منفی استار وارزه
ولی توی ارباب حلقه ها شاید خواستن داستانو به حال ربط بدن
نوع پوشش دزدان دریایی خیلی شرقیه یا مثلا یکی از ترول هایی که در محاصره گاندور شرکت داره مدل موش مثل چینیاس
قبول کنیم در هالیوود امروز این چنین تفکری هست که در بیشتر فیلماشون به چشم میخوره
مثلا دارک نیتو ببینید تفکر روسی به علاوه انجمن سایه ها که همون نینجاهاس علیه گاتهامه که نمادی از غربه
موفق باشید
من موندم تو چطور این نظرو دادی که عشق لوتری
ولی کاملا باهات موافقم
اصلا این که سارومان تو فیلم نماد فلانی تو فلسطین بوده رو من به هیچ وجه قبول ندارم. به این نمیگن نقد. شباهت و شبیه بودن جزو ضعیف ترین استدلال ها در نقد منطقی است
کریستوفر لی یک محقق دنیای تالکینه...ببینید چه صدایی داره...چه قد و قامتی داره....چقدر به درد نقش سارومان میخوره
اگر شبیه صد مقام سیاسی دیگه هم بو،د من بودم، باز هم اونو انتخاب میکردم. فیلمساز اگه بخواد به این مهملات گوش بده نمیتونه فیلم بسازه
در مورد برج مکه هم بگم که اصلا زمان ساخت برج ساعت مکه و ساخت فیلم لوتر و اکرانش هیچ تصادفی با هم ندارن. هیچ ربطی بهم ندارند
تازه اگر از لحاظ زمانی بخوایم اظهار نظر کنیم اینطوری میشه که اومدن برج ساعت رو از رو فیلم ساختن!! عقل سلیم اینو قبول میکنه؟؟ چون برج رو از روی فیلم ساختن فیلم مقصره؟!
من چند جا جلسه نقد فیلم ارباب حلقه ها برگذار کردم.
آن چنان حرف هایی میزنن که میفهمی بعضی هاشون اصلا فیلم رو ندیدن.
میگن چشم سائورون نماد دجاله پس فیلم فرا***ریه. گفتم بهشون شما آخر فیلم رو ندیدی که چشم در برابر نیروی حق متلاشی شد؟!
میگن عقاب های گندالف نماد آمریکاست. میگم شما میدونی اونا عقاب های گتدالف نیستن و عقاب های مانوه هستن؟! درضمن چرا این عقابی که شما میگی آمریکاست در مقابل چشمی که شما میگی دجاله قرار گرفته؟!
میگن 9 عدد مقدس ما***ی هایه که در فیلم در مورد سواران سیاه به کار برده شده. میگم میدونی اونا کدوم طرفی هستن؟! میدونی به همون چشمی که گفتی نماد دجاله خدمت میکنن؟!
میگن 9 یار حلقه چی. میگم میدونی این 9، چندی گذشت و شد 8(مرگ بورومیر) و هیچوقت نشد دوباره 9؟!
دیگه بقیشو خودتون قضاوت کنین...
میگن شمشیر کج اورک ها نماد شمشیر عرب هاست!!
میگن دستار دور سر هارادریم ها نماد امامه است!!(استغفروالله...)
بازم بگم چی میگن...
جالب اینجایه که بعد از هر گفته ی من کاملا ساکت میشن و میرن نقد بعدیشون! در آخر هم میگن علاقه زیاد به فیلم تو رو کور کرده. منم گفتم چیزی فراتر از فیلمه. شما هروقت فیلم رو کامل دیدی از نظر من اجازه اظهار نظر داری!
خب اگه کارگردان بخواد به این میگن میگن ها گوش بده تا فیلمش ما***ی نباشه به نظرتون چیزی از آردا باقی میمونه؟؟؟؟!
به آر-فارازون
به اعتقاد من ارباب حلقه ها جزو معدود فیلم های هالیوودیه که هالیوودی نیست. گرفتی چی میگم؟
بله تو هالیوود من در جریانم چه تفکراتی هست و از کجا داره اداره میشه. خیلی بیشتر از شما در جریانم. اما خوشبختانه تاثیرش رو ارباب حلقه ها بسیار ناچیز بود
باید امیدوار باشیم که در مورد هابیت هم اینطور باشه...
شما گفته های گندالف رو در پایان نبرد پله نور در حالی که در طبقه آخر میناس تی ریت گیر افتادن به پیپین رو نشنیدی؟ از یک فیلم هالیوودی این طرز تفکر بعید نیست؟
ما آردایی ها میگیم توصیف والینوره. اما به اعتقاد عموم مردم این توصیف معاد و بهشته. در تمام مکاتب الهی و اهل کتاب مرگ رو یک جاده از این دنیا به آن دنیا میدانند که گندالف صراحتا به این اشاره میکنه...
آثار تالکین هم کاملا در جهت دینه. حالا کار نداریم در جهت دین خودشون. اما بی دینی در کتاب هایش به چشم نمیخوره
به سیه تیغ
اتفاقا هالیوود با اکراه تمام حاضر شد برای ارباب حلقه ها سرمایه گذاری کنه. شنیدم که پیتر ریش گرو گذاشت تا حاضر شدن هزینه کنن
کاملا درسته. هالیوود برای یک فیلم ضد فرا***ری هزینه نمیکنه. ارباب حلقه ها یک استثنائه. به فروش هنگفتش می ارزه. در ضمن ارباب حلقه ها ضد فرا***ری اونجوری دو آتیشه که نیست. اما ابدا فرا***ری هم نیست. راحتت کنم. به اعتقاد یکی از دوستان بنده فارغ از هر گونه غرض سیاسی و دینی است.
مهدي جان اگه اجازه بدي اينجا ميتونم تمام نقد هاي و نظرات خرافي رو در مورد كتاب ارباب حلقه ها و فيلمش بيان كنم و با دليل ردشون كنم.
ميتونم در قالب يك تاپيك جدا هم اين كارو بكنم
نه تور جان در این باره صحبت نکنید. اگه شما بیاید و مطلبی بگید، طبعا طرف مقابل هم میخواد بیاد و از موضع خودش دفاع بکنه و دوباره این بحث شروع میشه. بنابراین بهتره که این تاپیک رو به حال خودش رها کنیم.
البته خطابم فقط به تور نیست به همه میگم. این بحثها جایی در آردا نداره!
من خودم دیگه شخصا فسفر نمیسوزونم تو این بخش. فقط خواستم حجت تمام کنم.
توصیه ام اینه که با عقل سلیم با این طور موارد برخورد کنیدو قبل از اینکه چیزی را قبول کنید تحقیق کنید
به فرموده حضرت علی (ع):" فاصله بین حق و باطل چهار انگشته!"
البته سوء تفاهم نشه من کسی رو متهم به عقاید باطل نمیکنم. تو این طور بحث ها هستن کسایی که از روی شنیده ها قضاوت میکنن
این که مجبور شدم موردی انواع نظرات رو بیان کنم دلیلش این بود که از بیانش در آینده جلوگیری کنم.(بعید نیست تاثیر معکوس داشته باشه!)
ویرایش اساسی شده توسط تور!
درضمن حواسم اصلا به این تاپیک نبود. من گفته بودم این تاپیکو رها میکنم!! :ymapplause: :) ببخشید مهدی جان قرار شد موردی بحث نکنیم! :)
به تور:
رفیق از کجا مطمئنی بیشتر از من بلدی؟ضمنا این چه طرز حرف زدنه؟گرفتی چی میگم یعنی چی؟
انگار اوضای آردا مدتیه به هم ریخته
بحث و صبحت که با زور که نمیشه باید احترام ها رعایت شه
ماهم که به اندازه شما و صد البته بیشتر با دنیای تالکین زندگی کردیم
ارباب حلقه ها و تالکین که مخصوص به شخص خاصی نیست
بعد من با اینکه ارباب حلقه ها رو خیلی دوست دارم ولی باعث نمیشه خیلی چیزارو نبینم
من چیزیم نگفتم یا نتیجه گیری نکردم ولی باید بدونیم که کارگردانا مثل ما تعصب خاصی ندارن چیزی که به ذهنشون برسه تو فیلم میارن حتی اگه خلاف نظر نویسنده کتاب باشه
خودتون که در جریانید ورثه استاد خیلی از ساخت بعضی آثار و نوع نگاه فیلما راضی نبودند
من خودم 11 سال از عمرمو طرفدار سرسخت ارباب حلقه ها بودم
ولی از این بیشتر به نظرم تعصب بیجاست
باید بدونیم که طرفداران تالکین با طرفداران هری پاتر یا گرگ و میش فرق دارند
قصدم توهین نبود رفیق. :) به دل نگیر...خواستم اسمایل بذارم تا مشخص بشه لحنم اونطوری که فهمیدی نبود..."گرفتی چی میگم؟" حالت کاملا صمیمی جمله "فهمیدی؟" بود. حقیقتا جمله "فهمیدی" یکم به نظرم سو تفاهمات بیشتر میشد...
با نهایت احترام خدمتتون عارض بودم رفیق...
گرچه یکم دلم پر بود اما فکر نکنم اونقدر تعصبی نوشته باشم...
ما و بزرگان سایت تمام تلاشمون این باید باشه( و هست خدارو شکر) که محیط فرهنگی و انصافا صمیمی فروم آردا که با تمام فروم های دیگه فرق داره با این طور بحث های بی جواب خراب نشه
توصیه مهدی هم که مکرر در این تاپیک و جاهای دیگه دیده میشه همینه...
محدودیتی در ایجاد تاپیک های این طوری نیست اما بهتره بحث هاش خیلی داغ نشه ...حساسیت ها زیاد میشه...
موفق باشید :ymapplause:
موقعی که کتاب درخت و برگ اومد من 12 سالم بود
حتی اسمی هم از ارباب حلقه ها نبود
تو مجله دنیای تصویر نوشته بودند ارباب میدان ها
نه فیلمی بود و نه طرفداری
از اون موقع طرفدارش بودم و باهاش زندگی کردم
به طور کلی بخوام در مورد کتاب های تالکین یا حتی دنیای آردا نظرمو بدم باید بگم که , استاد تالکین دنیایی رو به تصویر کشید که زاده و فکر و سلیقه هاش بود , ممکنه هر کدوم از ما هم همچین دنیایی رو در ذهنمون داشته باشیم که همچین دنیایی بیش تر شخصیت و قدرت ذهن ما رو نشون میده .
تالکین هم برای این کتاب ننوشت تا مردم رو هدایت کنه و یا از نظم نوین جهانی سخن بگه :ymapplause:
با این حرفا در مورد اهداف نوشتن کتاب به نتیجه ای نمیرسیم
یه کتابه دیگه , میخونیش یا خوشت میاد و ازش طرفداری میکنی یا نه !
بیش تر اعضای این سایت هم از کسانی هستند که داستان های تالکین برای اونا جذابه و با خط فکری اون ها هم سو تره برای همین هم کتاب های اون رو میخونن و لذت میبرن
هی ما میخوایم ترک کنیم این تاپیکو نمیذارن :دی
عواطف انسانی سلیقه ایه؟؟ چیزی که شما ازش خوشت نیاد
در هر جایی که به این شدت عواطف انسانی و عقاید فطری ارزشمند شمرده شدن من طرفداریشو کردم..این یکی از صدها مزیت دنیای تالکین، آرداست.
به اعتقاد من بسیاری از این مشکلات از اونجایی سرچشمه میگیره که ما هرآنچه که در فیلم ها میبینیم رو مساوی با نوشته های دنیای تالکین میدانیم
به نظر من ما باید تفاوت ویژه ای بین داستان و فیلم ها قائل بشیم
داستان ها ماحصل ترواشات خلاقانه ی یک ذهن است و ساخت فیلم ها حاصل اندیشه ی گروهی دیگر که در این میان به دلیل نبود نویسنده ی اصلی نمیتوان به مقایسه ی دقیقی بین فیم و داستان ها دست یافت
در ضمن به نظر من ما باید مهمترین اصل را در نقد داستان های فانتزی همان عدم مقایسه ی آن با دنیای واقعی بدانیم و به آن کمال توجه را داشته باشیم
فیلم رو با کتاب قاطی نکنید ! مثلا بعضی ها میگن ( این جا نه ها ! ) برج بارادور همون برج ساعتی هست که تو م.ک.ه قرار داره ولی ائن موقع که تالکین داشت این داستان رو مینوشت اون برج وجود نداشت
تالکین چه میدونست سال ها بعد قراره یه برجی اونجا ساخته بشه!!!