نمادشناسی در ارباب حلقه ها

تعداد پست‌ها: 106

راستش تا یک ماه قبل که فکر میکنم برای 20 امین بار بود ارباب حلقه ها رو میدیدم تازه به ابعاد اخرالزمانی فیلم پی بردم به چند نکته توجه کنید

مسئله نقد کردن ارباب حلقه ها نیست مسئله فقط روشن شدن قسمت های تاریک فیلم و یا رمانه

اراگورن در زبان ترکی به ارگون تبدیل میشه اَر = صاحب گون = زمان

گندالف راستش معنی اسمش رو نمیدونم ولی میدونم خدمت کار مایار بوده( از طریق بیوگرافیش) که خب زندگیش به دو قسمت بوده که بعد از مبارزه با غول اتشی در معادن موریا تبدیل به گندالف سفید میشه و عمر طولانی هم داشته که فکر میکنم به حضرت خضر یا عیسی شبیهه ضمن اینکه یکی از پنج ایستار بود که میشه گفت پنچ پیغمبر اصلی

و یا کشته شدن دی گل یا ده اگل به دست اسمیگل یا سیمه اگل که کشته شدن هابیل به دسته قابیله

و نشانه اصلی یک چشم و یا سائرون

فقط نکته ای که برام قابل فهم نیست

نبودن خدا و یا قدرت خدایی در فیلم هستش که فقط فکر کنم یک جا گندالف میگه خدا یارت یا حافظت باشه

مطالب دیگری بود که طبق عادت موقع نوشتن از یادم میرن

خوبه در کنار دیدن فیلم کتابها رو هم بخونی.

اینکه آراگورن تو ترکی میشه آرگون رو نمیفهمم یعنی چی؟ اصلا چه جوری اون تبدیل رو انجام دادی و اصلا چه ربطی به ترکی داره؟ آراگورن به معنی «شهامت شاهانه» است. «آر» به معنای شاهه و به عنوان پیشوند برای پادشاهان به کار برده شده(به صورت «آر» یا «تار»)

گندالف خدمتکار مایار نیست! خودش مایاست. گندالف آخرین ایستاری بود و اگه بخوای با منطق خودت پیش بری باید بگی حضرت محمد بوده!

دیگل و اسمیگل نه برادر بودن و نه اولین ها از نسل خودشون که به هابیل و قابیل ربطش میدی. انگیزه قابیل حسادت بود اما انگیزه کشتن برای اسمیگل طمع.

درباره چشم هم بارها توی فروم صحبت شده.

خدای دنیای تالکین اسمش ایلوواتاره. این که تو فیلم بهش اشاره نشده دلیل نمیشه که خدا وجود نداره.

چون اینو توی شورای خردمندان زدی نتیجه میگیریم که دارری درباره کتاب بحث میکنی نه فیلم. خودت کتاب رو خوندی؟

:((

ای بابا لگولاس جون شما هم شروع کردی این حرف هارو ;)

مدت هاست داریم در این مورد حرف می زنیم بعد شما دوباره از اول شروع می کنی

تو تاریخ کلی از این اعداد و ارقام مشابه هست همین طور نماد ها ولی قرار نیست همه به هم ربط داده بشن

در ضمن تو فیلم به والار اشاره میشه ولی ایلوواتار نه

این تایپیک هارو ببین

viewtopic.php?f=17&t=816&start=20

viewtopic.php?f=19&t=765&start=0

اطلاعاتی از کتاب رو به صورت هایی مثل بیوگرافی ها و تکه داستان ها خوندم

من کتاب رو دانلود کردم ولی توی ماه رمضون کله ادم داغون میشه تا به صورت pdf کتاب رو بخونه

1_واقعا شما این همه نماد گرایی رو نفی میکنید

من نقدی بر نماد گرایی ندارم ولی برام عجیبه که مسئله از نظر تالکین چطور بوده شاید فقط یک نمایش بوده که خیر و شر رو تمثیل کنه ولی

در موردخدا باید بگم که در این فیلم ما چیزی از وجود خدا نمیبینیم نمیگم مثله خدا بیاد و خودش هم مبارزه کنه منظور مثلا قدرت خواستن از خدا و تاکید بر وجود خداست

بحثم هم در مورد هم کتابه هم فیلم خواستم توی تالار سینما بحث رو ایجاد کنم گقتم مربوط میشه به نکات تاریک و مخفی کتاب های تالکین

نمیگم تالکین عقاید دینی و یا ضد دینی داشته و تالکین رو مصداره نمیکنم فقط برام عجیبه این نماد گرایی ها

منظورت از اینهمه نماد کدومه؟

تنها شباهت کشته شدن دیگل و هابیل اینه که یه نفر یکی دیگه رو کشته! تو شباهت دیگه ای میبینی؟ اگه اینجوری بخوایم بگیم که هر قتلی میشه نمادی از قتل هابیل!

گندالف مایاست و نامیرا، والار ایستاری رو برای کمک به انسانها در آستانه قدرت گرفتن مجدد سائرون فرستادن. گندالف توی نبرد با بالروگ شکست میخوره اما والار دوباره اونو میفرستن تا ماموریتش رو تموم کنه.

در مورد کمک خواستن باید بگم که افراد با واسطه از ارو کمک میخوان. مثلا از واردا کمک میگیرن. هدیه ای که گالادریل به فرودو میده نور ستارگان واردا رو در خودش داره. گیلدور به فرودو میگه که البرت(لقب واردا) نگه دارت باشه. سم هم در نبرد با شلوب اسمش رو فریاد میزنه و ازش کمک میخواد.

در راستای حرفای استادمون باید بگم که اگه کتابو خونده باشی این حرفارو نمیزنی ارباب حلقه ها فقط یه ماجرای کوچیک تو دنیای تالکینه و اگه میخوای در این باره بحث کنی باید سیلماریلیونو فرزندان هورینو و هابیتو ارباب حلقه ها و... خونده باشی تا اطلاعات کافی داشته باشی و حرفای بی پایه و اساسی که تو سایت های دیگه گفته میشه رو اینجا نیاری.

(پ ن : آقا این کا را آخر عاقبت نداره . دنبال این چیزا نرید! ;) )

به نریچ : بابا این برادر لگولاس فکر کنم تحت تاثیر حرف های .... قرار گرفته نه [-(

به لگولاس :

1- من خودم آذری هستم اما این تعریفی که از آراگورن کردی رو تا حالا نشنیدم ;)

2- فکر کنم تحث تاثیر حرف های استاد ارجمن دکتر ع.ب.ا.س.ی قرار گرفتی یا برنامه ی دیرزو بعد ظهر در مورد دجال شبکه سه رو دیدی :((

3- تو رو جان هر کی دوست داری بی خیال این موضوع شو چون به تابو می رسی (( الان مهدی می گه اسپم می دی ))

4- البته در مورد نماد گرایی در فیلم ارباب حلقه ها تا حدودی حق داری اما این نشه که مثل یه بنده خدایی که می گفت شمشیر برعکس شده که نشون می ده صلیب بعکس و .....

خلاصه در این رابطه بحث نکنیم بهتر ولی شما که مشتاقی یه سری بعد ها به وبلاگ من بزن :-?

استاد ارجمند کجا بود مردیکه ی بیسواد [-(

تو نقد سریال لاست می گفت که پایلوت ( اسم دو قسمت اول سریال لاست و خیلی سریال های دیگه) یعنی رهبر و ناخدا که منظور جک شپرده . آخه یکی نیست بگه مگه مجبوری نقد کنی ;)

4- البته در مورد نماد گرایی در فیلم ارباب حلقه ها تا حدودی حق داری ا :ym:

چی چی رو حق داری؟؟

من اینهمه خودمو خفه کردم تو اون فروم مسخره حرف زدم بعد تو میگی حق داری :((

1_واقعا شما این همه نماد گرایی رو نفی میکنید

بله من کاملا نفی میکنم

در موردخدا باید بگم که در این فیلم ما چیزی از وجود خدا نمیبینیم نمیگم مثله خدا بیاد و خودش هم مبارزه کنه منظور مثلا قدرت خواستن از خدا و تاکید بر وجود خداست

مثلا چه جوری. یه نمونه بگو

به نریچ: من که عباسی رو گوش نکردم اما رائفی پور حرف های جالب می زنه ;)

در مورد نماد گرایی هم حالا که فکر می کنم می بینم جناب شما کاملا درست می گویید

به لگولاس : اولا که آردا خدا داره و اون هم ایلوواتار دوما فیلم های هالیوودی کی خدا تو شون بوده که ارباب حلقه ها دومیش باشه :((

اصلان ! تو که بین مقاله هات شناوری ، یه مقاله پر پیمون در مورد حرف و حدیث ها بنویس تا دیگه مجبور نباشیم هی توضیح بدیم .

اصلان ، شرمنده که غربی ها مثل ما خدا رو در تار و پود زندگی نمیبینن.

جدا من خواهشمندم ، یه بار بشینیم به تمام شبهاتی که آقایون ایجاد میکنن ، درست و حسابی گوش بدیم و براشون جواب مدون ترتیب بدیم ، و یه بار برای همیشه جواب قاطع بدیم .

آرون جون حرف با حالی زد [-(

با اجازه ی مهدی من یه مقاله در همین رابطه می نویسم می زارم تو وبلاگم تا مشکلی واسه فروم پیش نه یاد ;)

مبحث جالبیه هر دو طرف راست می گن ( الان نریچ می گه خائن )) اما از واقعیت که بگزریم حقیقت داره البته اون ها یا همون طرف مقابلمون تا حدی افراط می کنن که به کتاب و داستان لطمه وارد می کنن ولی من کل نقد رو واسطون می نویسم خودتون قضابت کنید که ببینید ه جوری :((

نمیشه که

اول باید نمادهارو بگیم بعد همه روش نظر بدن بعد بشه یه مقاله کامل و می تونیم منتشرش کنیم

نریچ و اصلان استعداد شگرفی در منحرف کردن تاپیک دارن! آخه کی لگولاس بحث این منتقدینی که شما میگین رو کرد که شما روی اونا مانور میدین؟ لاست این وسط چیکاره است؟

به نریچ:

ارباب حلقه ها و سیلماریلیون حماسی و اسطوره ای هستن و نماد جزء لاینفک اوناست. تالکین از نماد زیاد استفاده کرده اما از نمادهای عام خیر و شر، نه اون نمادهای خاصی که این منتقدین میگن. بحث فیلم از کتاب جداست، این دو رو نمیشه با هم بررسی کرد. کتاب رو تالکین نوشته اما فیلم رو هالیوود ساخته و دیدگاه این دو کاملا متفاوته.

فیلم رو هالیوود نساخته پیتر جکسون ساخته ;)

مث اینکه توام خیلی تحت تاثیر قرار گرفتی مهدی

نریچ و اصلان استعداد شگرفی در منحرف کردن تاپیک دارن! آخه کی لگولاس بحث این منتقدینی که شما میگین رو کرد که شما روی اونا مانور میدین؟ لاست این وسط چیکاره است؟

یه بار نشد جناب ناظر حال ما دوتای بد بخت رو نگیرن ;)

مهدی جون شما هر کاری بکنی این بحث به تابو کشیده می شه مخصوصا الان که یعنی همون دیروز که مستندی در مورد د.ج.ا.ل گذاشته بود در ضمن منو نریچ تاپیک رو به انحراف نکشوندیم و داره روال خودش رو می گزرونه شما هم با اجازه یه ذره دیر از خواب بیدار شدی انگار نمی دونی در مورد ارباب حلقه ها و هری پاتر ( مخصوصا هری ) چه نقد هایی کردن , نریچ و بنده چه زجری کشیدم البته بنده قبلا زجر و کشیده بودم

کتاب رو تالکین نوشته اما فیلم رو هالیوود ساخته و دیدگاه این دو کاملا متفاوته.

قربون آدم چیز فهم من که نتونستم این رو تو کله ی بعضی ها فرو کنم :((

به نریچ : بابا این پیتر هم خودش تو هالیوود دیگه [-(

در کل با حرف نریچ موافقم

فیلم رو هالیوود نساخته پیتر جکسون ساخته ;)

مث اینکه توام خیلی تحت تاثیر قرار گرفتی مهدی

پولش رو کی داده؟ پیتر فقط مسئول کارهای هنریه فیلمه. منظورم از این حرف این نیست که فیلم مشکل داره، منظورم اینه که اگه ایرادی به فیلم گرفته میشه نباید اونو به تالکین نسبت داد چون خیلی چیزهای فیلم با کتاب متفاوته.

به نریچ:

ارباب حلقه ها و سیلماریلیون حماسی و اسطوره ای هستن و نماد جزء لاینفک اوناست. تالکین از نماد زیاد استفاده کرده اما از نمادهای عام خیر و شر، نه اون نمادهای خاصی که این منتقدین میگن. بحث فیلم از کتاب جداست، این دو رو نمیشه با هم بررسی کرد. کتاب رو تالکین نوشته اما فیلم رو هالیوود ساخته و دیدگاه این دو کاملا متفاوته.

متاسفانه در باز کردن تاپیک اون اتفاقی که باید نمی افتاد ، افتاد .منظورم از نماد گرایی رو من گفتم که شما فکر میکنید ( در این پاسخ ها به جز 3dmahdi) من دارم ارباب حلقه ها رو به فرا***ری و این حرف ها ربط میدم

نه و اصلا منظور من اینه که چرا تالکین باید از این نماد گرایی های شدید استفاده کنه

به همه دوستان: توی این تالار فقط خودمونیم غریبه ای نیست که بیاد و برداشت بکنه و ارباب حلقه ها رو چپی و راستی کنه مسئله فقط نماد گرایی هستن که برای من هم سواله !

برای روشن تر شدن موضوع برای خودم دو تا سوال داشتم

1_کوهی که روهان زیرش اردو میزنه تا به کمک گندور بره اسمش چیه همون کوهی که به دره نفرین شده میره و اراگورن به اونجا میره

2_کجا میتونم تاریخچه شهر ازگلیاس رو پیدا کنم؟؟؟

1. اسم اونجا dunharrow بود

2. تو ضمیمه بازگشت شاه

به لگولاس جوان:

اولا : خواهشا به دلیل برخی از ... از به کار بردن واژه ی ف.ر.ا.م.ا.س.و.ن.ر.ی جدا خوداری کنید و به جاش بگید تابو

دوما : اگه بحث سر نماد گرایی نیست پس چرا این اسم رو واسه تاپیک انتخاب کردی

سوما : اگه منظورت سوالاتی از قبیل دو تا سوالات بالات بود که می تونستی تو بخش سوالات بپرسی

قضیه داره پیچیده تر میشه و نمیدونم چرا حارو یا حاروف یه قسمت از لبنانه منطقه جنگی اسرائیل در مرز 33 و 35 درجه و در فیلم هم وقتی کوه رو نشون میده کلمه z که نماد کوه ضیون هستش و در همین منطقه اس پیدا میشه , و کلا نمیدونم چرا dunharrow یه جوری یه اسم یهودی به نظر میاد

ضمیمه بازگشت پادشاه رو کجا میتونم پیدا کنم

=> اصلان

بحث نماد گرایی هست دوست عزیز ولی متاسفانه دوستان کش و قوص میدن و من نمیتونم چیزی که میخوام پیدا کنم من چه کاری به برنامه های نقد و درکتر عباسی و رافئی پور دارم من دارم به عنوان طرفدار تالکین تحقیق میکنم در مورد این نماد گرایی که چرا اینهمه شدید هستش

post-1387-13215416146903_thumb.jpg

اولا این z نیست

دوما همه جای دنیا اگه بخوان روی کوه جاده بزنن همینطوری زیگ زاگی باید بسازنش

ضمیمه در انتهای کتاب بازگشت شاه هست

اون حاروه این دان هارو . فرق دارن

درود به همگی

مثل این که بحث به سمت نماد گرایی و این چرتو پرتا کشید.

اما یه چیزی اون گوشه موشه های مغز گچیمون داره منو آزار میده.

(فیلمو خیلی وقته ندیدم اگه اشتباهی کردم منو با خبر کنید) چرا سربازایی که داشتن با فیل میرفتن و فارامیر بهشون حمله میکنه، دستار دارن؟ یا فیل دارن؟ (متوجه هستین که چی میگم)

درود به همگی

مثل این که بحث به سمت نماد گرایی و این چرتو پرتا کشید.

اما یه چیزی اون گوشه موشه های مغز گچیمون داره منو آزار میده.

(فیلمو خیلی وقته ندیدم اگه اشتباهی کردم منو با خبر کنید) چرا سربازایی که داشتن با فیل میرفتن و فارامیر بهشون حمله میکنه، دستار دارن؟ یا فیل دارن؟ (متوجه هستین که چی میگم)

میخوای بگی شبیه ایرانیا هستن؟؟ یا چی یکم واضح تر بگو

اهم اهم ( به تقلید از برادر بزرگ تورین تورامبار که دیگه کارش به جایی رسیده که مخفی وارد سایت می شه ;) ) فکر کنم تنها کسی باشه که این جوری میاد تو فروم الان هم که جیم شده و نمی دونیم کجاست هر کی پیداش کرد یه ندایی بده ~x(

بر گردیم به بحث اصلی :

به عنوان کسی که چند سال در زمینه ی تابو تحقیق کرده و مقالاتی این چنینی خونده باید عرض کنم که تا حدودی در مورد نقد فیلم ارباب حلقه ها درست به عرض مون رسوندن. متاسفانه کمپانی که این سه گانه رو درست کرده یکی از چندین کمپانی که زیر نظر تابو ها قرار دارن و با ظرافت هر چه تمام تر نماد گرایی خودشون رو تو این فیلم انجام دادن اما بعضی از افراط گرایان در این زمینه بحث رو به خود کتاب کشوندن که این خیلی ناجوان مردانه است

همون جور که خیلی ها در فیلم دارن مانور می دن مثل چشم سائرون که در فیلم هست اما در کتاب به اون صورتی که در فیلم نشون داده شده نیست این رو نمی شه انکار کرد خلاصه از این نماد گرایی ها تو فیلم زیاد هستش که متاسفانه تا حدودی درست می باشن در این رابطه و در رابطه ی تابو بنده در حال آماده کردن یه مقاله با نام " ف.ر.ا.م.ا.س.و.ن.ر.ی پدیده ای نو ظهوری نیست " که امید است در وبلاگ حقیر نوشته بشه, تو اون به این مسائل هم بررسی می شه

به دوست خوبم و هم رزم بنده نریچ : از حرف هام ناراحت نشو چون تا حدودی اون وری ها درست می گن :((

باید از دید منطقی به اون نگاه کنی [-(

به لگولاس و میرنوروزی : فکر کنم برای اولین بار باشه که با این قضیه دست و پنچه نرم می کنی به هت توصیه می کنم منتطقی با این موضوع رفتار کنی

در ضمن اون شخصی هم که گفتی استاد رافئی پور نیست استاد علی اکبر رائفی پور درسته ایشون یکی از مبارزان در برابر تابو ها هستند همراه با جناب عباسی در ضمن کدوم سخنرانی استاد رائفی پور رو گوش کردید ~x(

اون فیل سوار ها متاسفانه شبه به ایرانی ها هستند و این رو نمی تونی انکارش کنی اما برای اطلاع دقیق به خوده کتاب مراجعه کن ببین تالکین خودش چی می گی بعد با هم مقایسشون کنن مطمئنا به جوابت می رسی :-?

پ.ن :

نمی دونم این بحث تا کجا پیش می ره نمی خوام مثل تلپیک چند هفته پیش بشه که مهدی اون رو قفل کرد اگه منتطقی پیش بریم مطمئنا به یه جواب درست می رسیم

در رابطه با تابو ها هر کی سوال داره یه pm به من بده جوابش رو بدم اما منتظر مقاله ی من تو وبلاگ باشید ~x(

راستی لگولاس می دونم که ه عالمه سوال داری اما تو pm ازم بپرس یا تو وبلاگم بپرس اون جا جوابت رو می دم

ارادتمند شما

ققنوس آبی ( همون اصلان خودمونه اسم مستعار جدیدمه )

~x(

نماد های غیر مشترک بین فیلم و کتاب خیلی کمن!

نمادهایی که اینا بهش گیر می دن اکثرا توی کتاب هم هستن از جمله چشم. حالا اینکه چشم چجوری قرار گرفته مهم نیست به نظرم

به دوست خوبم و هم رزم بنده نریچ : از حرف هام ناراحت نشو چون تا حدودی اون وری ها درست می گن [-(

باید از دید منطقی به اون نگاه کنی :-?

;)

من از تو سابقه بیشتری دارم در ضمینه مبارزه با این اتهام ها. به همراه تولکاس .

در ضمن اون شخصی هم که گفتی استاد رافئی پور نیست استاد علی اکبر رائفی پور

انقد به اینا نگو استاد :((

متاسفانه کمپانی که این سه گانه رو درست کرده یکی از چندین کمپانی که زیر نظر تابو ها قرار دارن و با ظرافت هر چه تمام تر نماد گرایی خودشون رو تو این فیلم انجام دادن

)

با این کاملا مخالفم. اگه متن کاملی در مورد نیولاین سینما داری بنویس

یه نگا به این بندازین http://www.aftabir.com/articles/view/ar ... 9%87%D8%A7

راستی ققنوس آبی اسم یکی از اعضای قدیمیه که

بحث اصلا جالب جلو نمیره. لگولاس از طرفی میگه نمیخواد بحث رو به فرا ما*** ها بکشونه اما توی اسم تاپیک و پستهای اخیرش داره بحث رو به اون سمت میکشونه و مدام فیلم و کتاب رو قاطی میکنه. مباحث مربوط به فیلم باید توی انجمن مربوط به خودش انجام بشه. اگه میخواین روی فیلم مانور بدین تاپیک رو به اونجا منتقل کنم.

لگولاس جان خواهشا دلیلهای درست و مستند بیار.

1- تو همه جای دنیا جاده های به سمت فله کوه به همین شکله. اصلا جور دیگه ای نمیشه ساخت. همین الان از پنجره خونمون دارم مسیر کوهنوردی رو توی کوههای تهران میبینم که همینجوریه. آیا اینو نماد صهیون میدونی؟؟!! اینم مثل قضیه هابیل و قابیله.

2- "کلا نمیدونم چرا dunharrow یه جوری یه اسم یهودی به نظر میاد" شد دلیل مستند؟ اصلا تحقیق کردی که ببینی توی زبان عبری کلمه هارو داریم که این حرف رو میزنی؟ harrow هم در انگلیسی قدیم و هم در انگلیسی جدید دقیقا با همین شکل معنا داره(البته در قدیم و جدید معنای متفاوتی داره). اونوقت احتمال نمیدی که تالکینی که 35 سال استاد زبان شناسی دانشگاه آکسفورد بوده و روی دیکشنری آکسفورد کار کرده اینو از انگلیسی قدیم برداشته، اما چون حست میگه این به کلمه یهودی میخوره میگی یهودیه؟!

ربطش به منطقه ای در لبنان رو نمیدونم. اسامی دنیای تالکین رو نمیشه به دنیای خودمون ربط داد. همین هفته پیش یکی به من گفت که گوندور در زبان لری میشه یه فحش بد! حالا میشه نتیجه گرفت که تالکین میخواسته همون فحش رو بده!!!!

برای اطلاع شما دوستان عرض میکنم. این قضایای تشکیل دولت یهودی و هولوکاست و غیره مربوط به بعد از جنگ جهانی دومه(بعد از 1945)، اسرائیل سال 1948 اعلام موجودیت کرد. اما تالکین مجموعه داستانهاش رو از سال 1917 شروع به نوشتن کرد. کتاب هابیت 1937 منتشر شد و 1939 نوشتن ارباب حلقه ها رو شروع کرد. اون موقع نه اسرائیلی بود نه جنگ با لبنانی و نه هیچ چیز دیگه ای که الان میخواین بهش ربط بدین.

در مورد خود تالکین هم باید بگم که اجدادش آلمانی بودن و در قرن 18 به انگلستان مهاجرت کردن. تالکین پدرش رو در 4 سالگی و مادرش رو در 8 سالگی از دست میده و از اون به بعد توسط یک کشیش و تحت تعالیم اونم بزرگ میشه. پسر بزرگش(جان فرانسیس) کشیش میشه. همه اینا نشون میده که اون یک کاتولیک معتقد بوده و هیچ ربطی به یهودیت نداره. توی نامه شماره 30 هم میگه که هیچ یک از اجدادش یهودی نیستن.

لطفا موقع نوشتن مطالب به مستند بودنش دقت کنید و موارد فوق رو در نظر بگیرید.

به نریچ:

اتفاقا نکته اصلی ای که روش مانور میدن همون جای قرار گرفتن چشمه که اونو با چشم بالای هرم مقایسه میکنن اما نمیدونن که توی کتاب جای چشم بالای برج نیست.

پ.ن:

ققنوس آبی اسم یکی از اعضای قدیمیه سایته. از این اسم استفاده نکن.

اول به نریچ :

من از تو سابقه بیشتری دارم در ضمینه مبارزه با این اتهام ها. به همراه تولکاس.

راستش نریچ خیال نکنی طرف اون ها رو می گیرم ها اصلا این جوری نیست الان هم که اگه یارو تاپیک رو باز کنه بازم اون جا شروع می کنم الان به قولی آتیش زیر خاکسترم :-?

راستی قضیه تولکاس چیه ؟؟؟ ;)

بحث اصلا جالب جلو نمیره. لگولاس از طرفی میگه نمیخواد بحث رو به فرا ما*** ها بکشونه اما توی اسم تاپیک و پستهای اخیرش داره بحث رو به اون سمت میکشونه و مدام فیلم و کتاب رو قاطی میکنه. مباحث مربوط به فیلم باید توی انجمن مربوط به خودش انجام بشه. اگه میخواین روی فیلم مانور بدین تاپیک رو به اونجا منتقل کنم.

این رو راست می گی لگولاس جان تعیین کن ببین اول چی می خوای بپرسی آخه خیلی پراکنده صحبت می کنی تو biggrin.png

به مهدی خواهشا این کلمه ما*** رو نگو به جاش بگو تابو مگه تو pm بهت نگفتم :((

لگولاس جان خواهشا دلیلهای درست و مستند بیار.

مهدی تا حدودی دلیل های لگولاس خوبه اما جست و گریخته بهشون اشاره می کنه که این کار رو سخت می کنه

"کلا نمیدونم چرا dunharrow یه جوری یه اسم یهودی به نظر میاد" شد دلیل مستند؟

به زار در مورد این کلمه من یه ذره تحقیق بکنم ببینم چیه ؟؟ [-(

برای اطلاع شما دوستان عرض میکنم. این قضایای تشکیل دولت یهودی و هولوکاست و غیره مربوط به بعد از جنگ جهانی دومه(بعد از 1945)، اسرائیل سال 1948 اعلام موجودیت کرد. اما تالکین مجموعه داستانهاش رو از سال 1917 شروع به نوشتن کرد. کتاب هابیت 1937 منتشر شد و 1939 نوشتن ارباب حلقه ها رو شروع کرد. اون موقع نه اسرائیلی بود نه جنگ با لبنانی و نه هیچ چیز دیگه ای که الان میخواین بهش ربط بدین.

مهدی جون قضیه تابو بر می گرده به زمان قرن حدودا 13 میلادی و افتاح این انجمن مخفی هم واسه سال 1717 میلادی ریشه ی اعتقادیشون هم بر می گرده به زمان حضرت سیلمان (ع)

به نریچ:

اتفاقا نکته اصلی ای که روش مانور میدن همون جای قرار گرفتن چشمه که اونو با چشم بالای هرم مقایسه میکنن اما نمیدونن که توی کتاب جای چشم بالای برج نیست.

مهدی راست می گه چشم کار رو بد می کنه خیلی بد

اون چیزی که تو کتاب گفته با فیلم جور در نمی یاد یا مثلا اصلا من یادم نیست که بالای برج اورتانگ تو کتاب گفته باشه که ستاره ی پنج پر بوده اما تو فیلم این رو می بینیم biggrin.png

ققنوس آبی اسم یکی از اعضای قدیمیه سایته. از این اسم استفاده نکن.

باشه یعنی البته می دونستم چون اسم با حالی بود اما چند تا اسم مستعار دارم یکیشون هم گریفن biggrin.png

اشتباه متوجه میشید دوستان من نظرم اینه که نماد سازی خوب در فیلم اتفاق افتاده نه اینکه یهودی ها اومدن فیلم ارباب حلقه ها رو به نشونه خوشون ساختن و اینکه من یادم نمیاد بگم ارباب حلقه ها فیلم فرا-سونری هستش و خودم هم با این قضیه مخالفم که دستمایه یهودیگری هستش

مسئله من اینه که این نماد ها توی فیلم چرا اینقدر شدید هستن و تالکین میخواسته چی چیزی رو نشون بده ( تقابل خیر و شر ؟؟ )

دوستان موضع مشخص بگیرن تو یه پست از نقد اخرالزمانی فیلم دفاع میکنن در پست بعدی میگن چرنده

در واقع نگاه من اینه که چون تالکین کاتولیک معتقدی بوده پس فیلم ارباب حلقه ها و همچنین کتابش که امروز شروع به خوندنش کردم بر اساس اعتقاداتش نوشته شدن و چون فیلم که مال تالکین نیست پس فکر میکنم ارباب حلقه ها کتابش رو کتاب دینی یعنی با محتوی دین و فیلم رو فیلم دینی تلقی کرد ولی مسئله لاینحل برای من خدا و دین در فیلم هستش کتاب رو نمیگم چون هنوز نخوندمش ولی ما در فیلم اثری از اعتقاد به خدا نمیبینیم

مسلا در قسمت دو برج که منتظر حمله سارومان هستن اصلا کسی نمیگه به خدا امید داشته باش

ولی دوستان به صورت هجومی با بحث نقد کتاب از منظر اخرالزمانی برخورد میکنن و تا حدودی حق هم دارن چون از منظر شر نقد میشه

توجه کنید که برای اولین بار نیست که وارد این بحث ها میشید ، وقت و انرژی زیادی برای این جور بحث ها تلف شده ، و تمامی بحث ها ابتر و بی نتیجه باقی مونده . حرف های لگولاس و میرنوروزی حرف های تازه ای نیست ، تکرار مکرراته ، ای کاش این سوالات زاده ذهن خودشون بود ، تا در این صورت ارزش پاسخ دادن رو داشت .

این طور جسته و گریخته سوال پرسیدن و جواب دادن ، همان آب در هاون کوبیدنه !!

به اصلان، میرنوروزی و لگولاس: اهمیت این نماد ها درچیه ؟ چی شما رو شگفت زده میکنه ؟ قبل از این که یاوه گویی های افراد به ظاهر دکتر رو نشنیده بودید چقدر از این نماد ها اطلاع داشتید و این نماد ها چه تاثیری روی شما داشت ؟

یادمه کلیپی میدیدم که در مورد عدد 33 حرف میزد و به اهمیت این میپرداخت که چرا تو یه تصویر تو فیلم 2012 مراسم خاکسپاری رهبر قبلی ایران پرداخته ؟ تصویر مربوط به یک خاکسپاری بود که تو یه تلوزیون تو چند ثانیه نشون داده شد ، من نمیدونم این آقا چطور این رو به اون ماجرا ربط داد و بجز خودش تا به حال کسی شاهد این بوده ؟

اگه قرار باشه این نماد ها هدفی داشته باشه ، این مفسران و دکتر های آبکی تو احقاق این هدف ها بزرگترین نقش رو به گردن دارن ، به قولی دارن پیامی رو که کسی متوجهش نمیشه تفسیر میکنند .

به نوعی در اصل ، خود این منتقد ها نقش پیامبر رو در وحی هالیوود میپذیرند . ( جمله آخر فقط برای ملموس کردن نقش منتقد ها ی یاوه گو بود ، نه چیز دیگه ).

اشتباه متوجه میشید دوستان من نظرم اینه که نماد سازی خوب در فیلم اتفاق افتاده

منظورت از نماد سازی تو فیلم چی ؟؟؟

یه تعریف دقیق بگو تا ما جوابت رو بدیم :-?

مسئله من اینه که این نماد ها توی فیلم چرا اینقدر شدید هستن و تالکین میخواسته چی چیزی رو نشون بده ( تقابل خیر و شر ؟؟ )

باز هم منظورت رو نفهمیدم !!

تا جایی که می دونم تالکین تو کتابهاش اصلا نماد گرایی نداره ,داره ؟؟

دوستان موضع مشخص بگیرن تو یه پست از نقد اخرالزمانی فیلم دفاع میکنن در پست بعدی میگن چرنده

کلا این قدر مبهم صحبت می کنی یا من از فرت گرسنگی این قدر خنگ شدم ;)

در مورد آخر الزمان در فیلم باید بگم که کلا فیلم های هالیوودی تقابل بین خیر و شر و آخرالزمان رو نشون می دن در صدر اون ها هم می تونیم ترانسفور ماتور و هری پاتر رو بگیم

مسلا در قسمت دو برج که منتظر حمله سارومان هستن اصلا کسی نمیگه به خدا امید داشته باش

ولی دوستان به صورت هجومی با بحث نقد کتاب از منظر اخرالزمانی برخورد میکنن و تا حدودی حق هم دارن چون از منظر شر نقد میشه

اولا مثلا نه مسلا :((

دوم تو کدوم فیلم هالیوودی خدا وجد داشته که این دومیش باشه

سوم در مورد وجود خدا در این واقع در حقیقت در خود کتاب چون مسئله ی ساده ای است خود ایلوواتار که خدای سرزمین میانه باشه به همراه والار زیاد در این کار دخالت نمی کنن اما والار برای کمک به مردم سرزمین میانه 5 مایار رو به کمک اون ها می فرستند که این نشون می ده ....

در کل بحثت یه ذره گنگه یه بار از کاتولیک بودن حرف می زنی یه بار از نماد گرایی و .....

بحث شیرینیه من دوستش دارم اما موضوع رو مشخص کن [-(

توجه کنید که برای اولین بار نیست که وارد این بحث ها میشید ، وقت و انرژی زیادی برای این جور بحث ها تلف شده ، و تمامی بحث ها ابتر و بی نتیجه باقی مونده . حرف های لگولاس و میرنوروزی حرف های تازه ای نیست ، تکرار مکرراته ، ای کاش این سوالات زاده ذهن خودشون بود ، تا در این صورت ارزش پاسخ دادن رو داشت .

این طور جسته و گریخته سوال پرسیدن و جواب دادن ، همان آب در هاون کوبیدنه !!

به اصلان، میرنوروزی و لگولاس: اهمیت این نماد ها درچیه ؟ چی شما رو شگفت زده میکنه ؟ قبل از این که یاوه گویی های افراد به ظاهر دکتر رو نشنیده بودید چقدر از این نماد ها اطلاع داشتید و این نماد ها چه تاثیری روی شما داشت ؟

یادمه کلیپی میدیدم که در مورد عدد 33 حرف میزد و به اهمیت این میپرداخت که چرا تو یه تصویر تو فیلم 2012 مراسم خاکسپاری رهبر قبلی ایران پرداخته ؟ تصویر مربوط به یک خاکسپاری بود که تو یه تلوزیون تو چند ثانیه نشون داده شد ، من نمیدونم این آقا چطور این رو به اون ماجرا ربط داد و بجز خودش تا به حال کسی شاهد این بوده ؟

اگه قرار باشه این نماد ها هدفی داشته باشه ، این مفسران و دکتر های آبکی تو احقاق این هدف ها بزرگترین نقش رو به گردن دارن ، به قولی دارن پیامی رو که کسی متوجهش نمیشه تفسیر میکنند .

به نوعی در اصل ، خود این منتقد ها نقش پیامبر رو در وحی هالیوود میپذیرند . ( جمله آخر فقط برای ملموس کردن نقش منتقد ها ی یاوه گو بود ، نه چیز دیگه ).

نمیدونم چرا حرف تو دهن من میزارید من قبلا هم گفتم من از تا حالا از این اقایونی که شما میگید حسن عباسی و رائفی پور و غیره چیزی در مورد ارباب حلقه ها نشنیدم و کلا این سوالات برای خودم پیش اومده متاسفانه برای طرح این سوالات باید از حلقه دوستان افراطی رد بشیم که اقا ما هم طرفداره تالکین هستیم و هزار بار باید بگیم که منظور اینه نه اون

کلا میشه بحث فرام-سونی رو بزارید کنار و در مورد نماد ها حرف بزنیم

اولا چرا پای من رو وسط می کشی

دوما : یاوه گویی ;) می دونی انجمن مخفی چیه ؟؟؟ تا حالا فرا***ری به گشت خورده یا نه این تعریفشون که " ما می خواهیم حکومت های باستانی رو روی کار بیارم " تو رو تحت تاثیر قرار داده

آرون - نریچ - بعضا مهدی کتاب فرامشو خانه ها اثر استاد رائین رو اگه گیر آوردید بخونید بعد بفهمید این ما*** ها چه بلایی سر ایران آوردن

از بقیه حرف هات فاکنور می گیرم اما فرا***ری یه سرطانی که جهان رو داره به زانو در میاره

لگولاس جان کسی حرف تو دهنت نذاشته ناخود آگاه اشخاص به این سمت می رن نمی تونی انکارش کنی biggrin.png

پ.ن :

تو رو جان هر کی که دوست دارید یه کاری نکنید که مهدی تاپیک رو قفل کنه ها :((

اینطور که بوش میاد باعث قفل تاپیک های قبلی هم همین منحرف کردن پست ها بوده که نذاشته به نتیجه های برسیم معلوم نیست چرا بعضی دوستان با فرام-سونری مشکل دارن یعنی قاطیش میکنن با ارباب حلقه ها

چیزی که هست نمیشه انکارش کرد ولی این تاپیک رو با ترس و لرز پیش میبرم چون معلوم نیست نتیجه ای که پیش میاد چی هستش

فکر میکنم بسته شدن این تاپیک ها به اختلافات دامن میزنه

چرا بعضی دوستان با فرام-سونری مشکل دارن یعنی قاطیش میکنن با ارباب حلقه ها

به نظرم منظورت من باشم نه ;)) :(()

من به عنوان یه مبارز با این انجمن خودم رو موظف می دونم که هر جا بحثی در این رابطه بشه جواب خودم رو بدم

این بعضی از شما دوستان هستید که با این مسئله مشکل دارید

مگه شما نبودید که گفتید چرا در فیلم ارباب حلقه ها خدا وجود ندارد ؟؟ :-?

جواب به ین سوال یه برنامه ی جدای که من بی خیالش می شم

در کل من از این تاپیک می رم و دیگه به فعالیتم در این تاپیک ادامه نمی دم چون می دونم باعث می شم که تصورات نادرستی از من به عنوان یه خائن به ازباب حلقه ها تو ذهنتون درست بشه

تاپیک قبل هم داداش پیروز یه ذره زود رفت که اگه نمی رفت داشت خوب پیش می رفت

پس کار من در این تاپیک تموم شد [-(

در کل بحثت یه ذره گنگه یه بار از کاتولیک بودن حرف می زنی یه بار از نماد گرایی و .....

بحث شیرینیه من دوستش دارم اما موضوع رو مشخص کن ;)

خب در این مورد حق با اصلانه...یعنی اگه بخوای پست بدی نمیدونی باید در موزد چی صحبت کنی...ولی حالا یه سری نکته رو بگم:

اگه منظور شما بودن یا نبودن خدا توی فیلم هست من تا اونجایی که یادم هست فقط یکبار در پناه خدا بودن رو شنیدم

و اونهم اونجایی که آراگورن قبل از نبرد هلم توی رودخونه افتاده و آرون میاد بالای سرش و میگه may the grace of valar protect you.

پس نمیشه گفت توی فیلم اصلا اسمی از خدا نبرده شده.اگر چه والار همون خدا یا ارو نیستن اما تداعی کننده ی فرشتگان بلند مرتبه اند...

در مورد آخرالزمان که دیگه چیز جدیدی نیست،هممون میدونیم که روز باز پسینی هست که نبرد نهایی خیر و شر هست و پیشگویی ها حکایت از نابود شدن مورگوت به دست تورین تورامباره...

در مورد نماد ها لطفا یکم بیشتر توضیح بده چون اگه منظورت نماد های ما.سو.نی هست،مثل چشم و ... باید به آقا مهدی بگی که تاپیک رو به بخش فیلم منتقل کنه اما اگر منظورت کتابه،که من تو کتاب نماد های چندانی نمیبینم و اگر هم هستند،فکر نمیکنم معنای خاصی بدن...

پ.ن.:نماد ها هر جایی هستند،درسته؟شما حتی میتونی پرچم گوندور یا درخت شفید رو هم نماد بگیری اما مطابق با حرفی که زدم،نماد های چندانی توب کتاب نیستند که توب دنیای فعلی معنا بدند.

به نظرم منظورت من باشم نه ;)) :(()

من به عنوان یه مبارز با این انجمن خودم رو موظف می دونم که هر جا بحثی در این رابطه بشه جواب خودم رو بدم

این بعضی از شما دوستان هستید که با این مسئله مشکل دارید

مگه شما نبودید که گفتید چرا در فیلم ارباب حلقه ها خدا وجود ندارد ؟؟ :-?

جواب به ین سوال یه برنامه ی جدای که من بی خیالش می شم

در کل من از این تاپیک می رم و دیگه به فعالیتم در این تاپیک ادامه نمی دم چون می دونم باعث می شم که تصورات نادرستی از من به عنوان یه خائن به ازباب حلقه ها تو ذهنتون درست بشه

تاپیک قبل هم داداش پیروز یه ذره زود رفت که اگه نمی رفت داشت خوب پیش می رفت

پس کار من در این تاپیک تموم شد [-(

منظور شما نیستید( سوئ تفاهم پشت سوئ تفاهم ) کلا اینه که وقتی بعضی ها به مسئله فرام-سونری واکنش نشون میدن و باعث تحریف تاپیک میشه بهتره حرفش نباشه

بحث سر نماد هاست ولی دوستان بحث رو به فراماس-ری و اینکه من میخوام فیلم و یا کتابو بکوبم میکشونن

میدونم هم چی میگن خودم هم توی بیرون اگر کسی بخواد ارباب حلقه ها رو ما***ی کنه باهاش برخورد میکنم

ولی در مورد خدا و دین در فیلم و کتاب باید بگم که من توی فیلم ندیدم جز یک مرتبه که که فکر کنم گندالف میگه خداوند حافظت باشه و یا نگه دارت (قبلا هم گفتم)

د

عاجزانه تقاضا دارم به اخرین پست جواب ندید تمام تاپیک رو بخونید وقتی حوصله به خرج نمیدید پس لطفا زحمت ارسال جواب رو هم نکشید

e"]

در مورد آخر الزمان در فیلم باید بگم که کلا فیلم های هالیوودی تقابل بین خیر و شر و آخرالزمان رو نشون می دن در صدر اون ها هم می تونیم ترانسفور ماتور و هری پاتر رو بگیم

تو 99 % فیلم های دنیا تقابل بین خیر و شر هست

ترانسفورماتور چیه دیگه؟؟؟ منظورت ترانسفورمرزه

دوم تو کدوم فیلم هالیوودی خدا وجود داشته که این دومیش باشه

;)

کی اینو گفته اصلان؟؟؟ آخه وقتی نمی دونی چرا میگی؟؟؟ تو هیچ کدوم از فیلم های هالیوودی خدا نیست؟؟ [-( :-? ~x(

همین الان صد تا فیلم برات مثال بزنم که خدا توش هست؟ اصلا این یعنی چی. میخوای خدا رو نشون بده؟؟؟ ~x(

این حرف از تو بعید بود ~x(

["]

دوما : یاوه گویی ;) می دونی انجمن مخفی چیه ؟؟؟ تا حالا فرا***ری به گشت خورده یا نه این تعریفشون که " ما می خواهیم حکومت های باستانی رو روی کار بیارم " تو رو تحت تاثیر قرار داده

آرون - نریچ - بعضا مهدی کتاب فرامشو خانه ها اثر استاد رائین رو اگه گیر آوردید بخونید بعد بفهمید این ما*** ها چه بلایی سر ایران آوردن

از بقیه حرف هات فاکنور می گیرم اما فرا***ری یه سرطانی که جهان رو داره به زانو در میاره

;)

فک نکنم چند تا بنا و چند تا فیلم و نماد بتونن جهان رو به زانو در بیارن :((

هیشکی از وجود اینا خبر نداشت(تو ایران) تا اینکه سرو کله این دکترهای پشمکی پیدا شد. حالا دیگه همه خبر دارن. در واقع اینا یه جوری اومدن از یه راه معکوس و ناخواسته این محافل رو تبلیغ کردند

فک نکنم چند تا بنا و چند تا فیلم و نماد بتونن جهان رو به زانو در بیارن ;)

هیشکی از وجود اینا خبر نداشت(تو ایران) تا اینکه سرو کله این دکترهای پشمکی پیدا شد. حالا دیگه همه خبر دارن. در واقع اینا یه جوری اومدن از یه راه معکوس و ناخواسته این محافل رو تبلیغ کردند

اینو کاملا موافقم. البته به غیر از این که همه خبر دارن. در واقع هر کس در موردشون یه چیز میگه. حرفهای کاملا متناقض. بعد همهشون فکر میکنن که خودشون بیشتر از بقیه میدونن و بقیه اشتباه میکنن.

این ما*** ها چه بلایی سر ایران آوردن

من یه چیزی رو بهش اعتقاد دارم.

از ماست که بر ماست

ولی خودم نه حوصلشو دارم نه وقت و اشتیاقشو که بخوام در این مورد بدونم.

اون قضیه لباس سرباز ها، به نظر من یه جور تبلیغ منفی در مورد شرق هست.

به اصلان : گویا بخاری که از گوشت بیرون میزنه باعث شده یادت بره به جای کلمه قبیح فرما*** از جمله محبوبت ، تابو استفاده کنی ! تا به حال اسم بیماری پارانوئید رو شنیدی ؟ این بیماری ( بگیم اختلال روانی بهتره ) باعث میشه افراد دچار توهم گزند و آسیب بشن ، یعنی احساس میکنن همه بر علیه اونها توطئه میکنند ، مبتلایان هم بجز افکار کاذب نشونه دیگه ای ندارند و تو هر قشری ، از دکتر و سیاست مدار گرفته تا یه بچه دبیرستانی دیده میشوند .

ضمنا ، نمیشه جهت فکریت رو با گفتن چند جمله بپوشونی ، لطفا از این به بعد نظر واقعیت رو بی پیرایه بزن ، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست!

به لگولاس : برادر من ، شما از یک طرف میگی چرا تو کتاب ها تالکین از این همه نماد استفاده کرده ، وقتی بهت میگیم این نماد ها رو نشون بده تا ما هم بفهمیم ، میپرسی تالکین چرا به خدا تو داستانش بها نداده . در جواب سوال اولت : شما نماد هایی رو که تو کتاب استفاده شده نام ببر ، محاله دوستان جواب قانع کننده نداشته باشن / و سوال دومت : تالکین خودش یه کاتولیکه ، درسته ، اما شخصیت های کتابش که کاتولیک نیستن بخوان بر اساس ادیان ابراهیمی دعا برای پیروزی کنند! نویسنده یه داستان فانتزی نوشته ، جدای از دنیای تالکین که خدا در اون حظور داره، به نظرت اشکالی داره در دنیای خیالی یک نفر خدا وجود نداشته باشه ؟

به اصلان : گویا بخاری که از گوشت بیرون میزنه باعث شده یادت بره به جای کلمه قبیح فرما*** از جمله محبوبت ، تابو استفاده کنی !

این کلمه تابو دقیقا یعنی چی؟

به لگولاس : برادر من ، شما از یک طرف میگی چرا تو کتاب ها تالکین از این همه نماد استفاده کرده ، وقتی بهت میگیم این نماد ها رو نشون بده تا ما هم بفهمیم ، میپرسی تالکین چرا به خدا تو داستانش بها نداده . در جواب سوال اولت : شما نماد هایی رو که تو کتاب استفاده شده نام ببر ، محاله دوستان جواب قانع کننده نداشته باشن !

صحیح،پس میشه برادر لگولاس به این چند تا سوال پاسخ بده تا بحث راه درست رو بره؟

1-دقیقا در مورد چی سوال داری و در مورد چی بحث میکنی؟

2-اگه در مورد نماد شناسی ، بودن خدا توی ارباب حلقه ها ، نماد های ما.سو.نی توی فیلم و ... هست چرا اسم تاپیک یه چیز دیگه است؟

3-میشه بگی دقیقا چه سوالیت رو باید جواب بدیم؟لطفا از این سوال به اون سوال نپر!

با این پستهای آخر آرون و تار-ایسیلمو کاملا موافقم. از همه میخوام که با توجه ویژه این دو پست رو بخونن چون از معدود پستهاییه که به تاپیک مربوط میشه.

خیلی بحث شلوغ شده و سوء تفاهم توش فراوونه. از لگولاس درخواست دارم جواب این سوالات رو بده تا بحث روشن بشه:

1- این نمادهایی رو که میگی نام ببر تا درباره اش بحث کنیم

2- منظورت از اسم تاپیک چیه؟ این اسمی که گذاشتی ناخود آگاه ذهن رو به سمت فرا***ها میبره. منظورت رو مشخص کن تا اسم تاپیک رو به چیزی که مد نظرته تغییر بدم.

وجود نماد رو در داستانهای تالکین تایید میکنم، اما نماد دو نوعه:

1- نمادهای عام: نمادهاییه که به چیزهای عام برمیگرده مثل حلقه که در داستان نماد قدرت طلبی و حس حکومت بر همه است. این نمادها در تمام داستانهای فانتزی هستن و تالکین هم به صورت زیاد ازش استفاده کرده

2- نمادهای خاص: چیزهایی که نمادی از مسائل خارج از داستان هستن. یعنی چیزهای خارجی رو به داستان مربوط میکنن. تمام چیزهایی که تالکین رو به زور به فرا*** ها و غیره ربط میده جزء این دسته هستن. این گونه نمادها در داستانهای تالکین وجود نداره. قضیه دون هارو جزء این دسته محسوب میشه.

هیچ کدوم از اشخاص، مکانها و اتفاقات دنیای تالکین نمادی از اشخاص، مکانها و اتفاقات خاص دنمیای ما نیست!

بگو که کدوم دسته از نمادها مورد نظرته و روی اون بحث کن.

در ضمن پرسیده بودی "منظور تالکین از نوشتن داستان تقابل خیر شر بوده؟" در جواب باید بگم بله 100% منظورش همین بوده. چرا این برات عجیبه؟ تالکین داستان رو در زمان جنگ جهانی نوشته، همون موقع بارها ازش پرسیده بودن که طرفین جنگ در کتاب نمادی از طرفین جنگ جهانیه و اون به شدت مخالفت کرده و گفته که جنگ داستان جنگ بین خیر و شر بوده اما جنگ جهانی اینطور نیست.

هزار بار میگیم اخرالزمان چه ربطی به فرا***ی داره هی میگید اخرالزامان همون ما*** هستش

منظور من از این همه نماد که نام میبرم در واقع این چند خطه که باز میگید تو که میگی ما***

بهتره تمام پست های این تاپیک من رو بخونید ببینید کجا گفته ام که ارباب حلقه ها یک فیلم ما***ی هستش

به نظر من ارباب حلقه ها یک فیلم ضد ما***یه

نتیجه من :

تالکین یک ادم معتقد بوده که در اوج دوران انقلاب ها سوسیالیستی و شروع انسان گرایی با نوشتن رمان ارباب حلقه ها میخواست بگه که در اخر الزمان

خیر دینی بر شر پیروز خواهد شد که توی اینجا مشکل دارم (چون دین و خدایی به صورت برجسته نیست )

و این پیروزی به دست مسلمانان و مسیحیان خواهد بود که کاملا مشخصه فروریختن برج چشم یعنی شکست شر و شکست عقیده ما***

و یا پس گرفتن ازگلیاس توسط اراگورن همون تسخیر اورشلیم به دست مسلمانان هستش

شما به این جمله حرف من اصلا توجه نمیکنید ( نمادگرایی تالکین نماد گرایی مثبت بوده )

حرف ها تالکین برای افراد با ایمان به معاد در واقع مانند رمز در یک مجله خانوادس که بین جملات پنهان شده

عنوان تاپیک بهترین عنوان هستش چون بحث سر نماد گرایی ( نه ما***) هدف از انتخاب بحث بر سر نماد گرایی بوده و اینکه نظر بقیه در بحث چیه اما متاسفانه هی بحث و اینور و اونو میکشن که خودمون هم نمیدونیم چی هستش

البته تحقیقات من هنوز در زمینه نماد های دیگر کتاب و فیلم ادامه داره

واالسلام

با اینکه میدونم باز هم خیلی ها دچار سوئ تفاهم عمدی میشن

به نام او :

اول از کی شروع کنم ~x(

آهان از نریچ :

کی اینو گفته اصلان؟؟؟ آخه وقتی نمی دونی چرا میگی؟؟؟ تو هیچ کدوم از فیلم های هالیوودی خدا نیست؟؟

همین الان صد تا فیلم برات مثال بزنم که خدا توش هست؟ اصلا این یعنی چی. میخوای خدا رو نشون بده؟؟؟

این حرف از تو بعید بود

smile.png) smile.png) smile.png) smile.png)

وای بر من از تو دیگه بعید نریچ :D :D

توقع داری تو هالیوود بیان بگن این یارو خداست smile.png)

از این طرز فکرت اصلا خوشم نیومد انگار بحث رو نفهمیدی biggrin.png

دی قیلم های هالیوودی خدا نیست چون... ولی خودت برو یه ذره تحقیق کن اگه نفعمیدی بیا خودم بهت می گم چرا ؟؟؟

فک نکنم چند تا بنا و چند تا فیلم و نماد بتونن جهان رو به زانو در بیارن ~x(

اولا تو هین کار بدی smile.png

دوم : جهان رو به زانو در آوردن این رو تو نمی دونی یا بهتر مردم عادی نمی دونند اشخاصی می دونند که کار بلد این کارن wink.png

سوم : بقیش بماند

من یه چیزی رو بهش اعتقاد دارم.

از ماست که بر ماست

چی چی داری می گی از ماست که بر ماست biggrin.png

چرا زمان کوروش این جوری نبود - چرا زمان داریوش این جوری نبود - چرا زمان صفویان این جوری نبود - درست در زمانی که این فرا***ری روی کار میاد ایران به گند کشیده می شه

ما*** های اعظم ایران که کابینه ی شاه ایران زیر دستشون بود رو می دونی یا لیستشون کنم واسط ;)

به اصلان : گویا بخاری که از گوشت بیرون میزنه باعث شده یادت بره به جای کلمه قبیح فرما*** از جمله محبوبت ، تابو

;) ;) :(( [-( :-? ~x(

من ترسی از فرا***ری ندارم این رو گفتم بگید که فردا فروم رو درش رو تخته کردن نیاید یقه ی من رو بگیرید که چرا گفتی فرا***ری فهمیدی یا بازم بگم

تا به حال اسم بیماری پارانوئید رو شنیدی ؟ این بیماری ( بگیم اختلال روانی بهتره ) باعث میشه افراد دچار توهم گزند و آسیب بشن ، یعنی احساس میکنن همه بر علیه اونها توطئه میکنند ، مبتلایان هم بجز افکار کاذب نشونه دیگه ای ندارند و تو هر قشری ، از دکتر و سیاست مدار گرفته تا یه بچه دبیرستانی دیده میشوند .

چند نکته در این رابطه :

1- یه چیزی یاد گرفتی این قدر به رخ ما نکش تون پست هم از پارانوئید حرف زدی و .....

2- یهو بگو ما دیونه ای بره دیگه

3- تو اگه راون شناسی می خونی من فلسفه می خونم

ضمنا ، نمیشه جهت فکریت رو با گفتن چند جمله بپوشونی ، لطفا از این به بعد نظر واقعیت رو بی پیرایه بزن ، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست!

جهت فکری من smile.png) smile.png)

تابلوی یه مبارزه با فرا***ری و با گرایشی حدودا ناسیونالیستی این خوبه یا باز هم بگم

پ.ن

نمی دونم با این صحبت صریحم مسلما یه منفی در راه است اما این رو بدوند و بدانید و به همگان بگویید فرا***ری در کمین است

به لگولاس : بحث در مورد آخرالزمان فقط و فقط در بین فرا*** ها جاری و دوم این که نماد گرایی و نماد شناسی سلاح ما*** هاست

هزار بار میگیم اخرالزمان چه ربطی به فرا***ی داره هی میگید اخرالزامان همون ما*** هستش

لگولاس جان در اول راهی

این کلمه ی ما*** که براحتی تو دهنت داره می چرخه مفهممش رو هنوز نفهمیدی کمتر کسی در مورد صحبت می کنه اگه همین جوری بود که تو نقد فیلم های هالیوودی در شبکه ی چهار به راحتی می چسبوندش به فرا***ری

هنوز نفهمید معنی انجمن مخفی چی ؟؟؟؟

نماد گرایی و نماد شناسی کار ما*** هاست تو هر کاری بکنی یه نمادی می تونی پیدا کنی

این رو بهت پیشنهاد می کنم نماد های جهانی رو بشناس نه نماد های فیلم های هالیوودی چون این جری باز به خونه ی اولت بر می گردی biggrin.png

ببین دوست عزیز. ریشه بدبختی های ما در خود ماست. نه دیگران. اگه به فرض اونا کاری کردن، از ضعف های ما استفاده کردن. ما الان هرچی میکشیم از گذشته می کشیم. خدایش تو چند صد سال اخیر فرهنگ درست و حسابی داشتیم؟(وداریم؟) خرافات کم داشتیم؟(شکر خدا داره کم تر میشه) بی غیرتی نکردیم؟(هنوز هم همین طوره)

ما*** های اعظم ایران که کابینه ی شاه ایران زیر دستشون بود رو می دونی یا لیستشون کنم واسط ;)

اصلا ما*** کیه؟ چیه؟ چی کاره هست؟ بعد این که توضیح دادی لسیت کن.

این آخرین پستیه که من تو این تاپیک می دم چون می دونم که ......

ببین دوست عزیز. ریشه بدبختی های ما در خود ماست. نه دیگران. اگه به فرض اونا کاری کردن، از ضعف های ما استفاده کردن. ما الان هرچی میکشیم از گذشته می کشیم. خدایش تو چند صد سال اخیر فرهنگ درست و حسابی داشتیم؟(وداریم؟) خرافات کم داشتیم؟(شکر خدا داره کم تر میشه) بی غیرتی نکردیم؟(هنوز هم همین طوره)

نمی خوام بحث رو به سیاست بکشون چون دوست ندارم فروم درش تخته بش شما هم پیش رو نگیر اوکی

اصلا ما*** کیه؟ چیه؟ چی کاره هست؟ بعد این که توضیح دادی لسیت کن.

کتاب برادری و برابری استفان نایت رو بخون در کنارش هم فراموش خانه های استاد رائین رو مطالعه کن ;)

بعد از خوندن کتاب به چند نکته پی بردم نمیدونم چرا همه چیز در هم و برهمه

جریان نابودی حلقه در زمان 111 سالگی بیلبو

33 سالگی فرودو 3*11

و تولد بیلبو در ماه 11 سال که میشه سپتامبر اتفاق می افته

ویرایش شد

کتاب برادری و برابری استفان نایت رو بخون در کنارش هم فراموش خانه های استاد رائین رو مطالعه کن [-(

باور کن اگه من حال کتاب خوندن داشتم همین ارباب حلقه هارو تموم میکردم. ;)

به این میگن یه اسپم مزخرف :((

راستی جناب لگولاس

11*10 = 110

3*33=99

چه ربطی داره؟ به منم یه توضیح بدین

باور کن اگه من حال کتاب خوندن داشتم همین ارباب حلقه هارو تموم میکردم. ;)

به این میگن یه اسپم مزخرف :((

راستی جناب لگولاس

11*10 = 110

3*33=99

چه ربطی داره؟ به منم یه توضیح بدین

ویرایش کردم ولی نمیدونم میگن این اعداد اعداد مقدس فرام-سونری هستش ولی نمیدونم چرا به این اعداد توی فیلم اشاره نمیشه و شاید هم همینطوری اتفاقی هستش

میگن این اعداد اعداد مقدس فرام-سونری هستش

کی میگه؟

بیخیال اینا همش یه مشت عددن. من هم میتونم یه عدد رو برا خودم مقدس کنم.

smile.png) smile.png) smile.png) smile.png)

وای بر من از تو دیگه بعید نریچ [-( :-?

توقع داری تو هالیوود بیان بگن این یارو خداست smile.png)

از این طرز فکرت اصلا خوشم نیومد انگار بحث رو نفهمیدی biggrin.png

دی قیلم های هالیوودی خدا نیست چون... ولی خودت برو یه ذره تحقیق کن اگه نفعمیدی بیا خودم بهت می گم چرا ؟؟؟

اول از همه نخند ~x(

من نمی دونم منظور تو از عدم وجود خدا در فیلم های هالیوودی چیه

نیازی به تحقیق نیست بنده بیشتر از تو فیلم دیدم

دقیقا منظورتو بیان کن که وجود خدا توی یک فیلم چجوریه

اولا تو هین کار بدی smile.png

دوم : جهان رو به زانو در آوردن این رو تو نمی دونی یا بهتر مردم عادی نمی دونند اشخاصی می دونند که کار بلد این کارن wink.png

سوم : بقیش بماند

در حالی که فک می کردم تو با این ذهنیت ها مخالفی می بینم که داری دفاعم میکنی از اینا. ~x(

تو که خیلی کاربلدی بگو که چجوری دارن به زانو در میارن دنیا رو

چی چی داری می گی از ماست که بر ماست biggrin.png

چرا زمان کوروش این جوری نبود - چرا زمان داریوش این جوری نبود - چرا زمان صفویان این جوری نبود - درست در زمانی که این فرا***ری روی کار میاد ایران به گند کشیده می شه

کاملا درسته از ماست که بر ماست ~x(

یعنی شما می گی تمام بدبختیهای ایران در طول تاریخ تقصیر ما.سون ها بوده :((

چرا کشورهای دیگه که خیلی از ایران ما.سو.ن ترن اینوری نشدن ؟؟

33 سالگی فرودو 3*11

ویرایش شد

ماه 11 می شه نوامبر نه سپتامبر

مطمئنم که خودت این ارقام رو پیدا نکردی و ربط دادنشون به وقایع و داری از یه جایی نقل میکنی

باز به اصلان: چرا داری این طوری جواب بچه هارو میدی انگار که تو عالم و پروفسوری و بقیه بی سواد

بیخیال جناب narich این بحثا فایده نداره.تو این جور بحثا معمولا کسی نمیتونه کسی رو راضی کنه ;)

بحث داره خیلی مسخره جلو میره. نصف تاپیک شده کل کل نریچ و اصلان سر اینکه ثابت کنن خودشون از اون یکی بیشتر میدونن.

با توضیحاتی که لگولاس داد اسم تاپیک رو ویرایش کردم تا سوء تفاهم پیش نیاد.

33 سالگی فرودو 3*11

چرا قبل از نقل کردن مطلبی از صحتش اطمینان حاصل نمیکنی و فقط شبهه ایجاد میکنی؟

حلقه در 25 مارس 3019 نابود شد.

بیلبو متولد سال 22 سپتامبر 2890 هست. یه تفریق ساده نشون میده که بیلبو اون موقع 129 سالش بوده که اصلا به 11 قابل تقسیم نیست.

فرودو متولد 22 سپتامبر 2968 هست. بنابراین در زمان نابودی حلقه 51 سالش بوده. که باز هم به 11 قابل تقسیم نیست.

هر دو هم در سپتامبر که نهمین ماه سال میلادی هست به دنیا اومدن.

توی هیچ کدوم از این موارد عدد 11 دیده نمیشه.(که حتی اگر هم دیده میشد باز دلیلی نبود)

توی پست قبلت میگی منظورت ما***ها نیستن اما بعدش میگی اینا اعداد مقدس ما***هاست! توی حرفات تضاد وجود داره.

پ.ن:

به اصلان: قبلا در مورد استفاده از شکلکها اخطار گرفته بودی. نذار این کار تکرار بشه و امکان استفاده از شکلکها رو برات غیرفعال کنم.

به لگولاس: استفاده از قلم درشت برای مشخص کردن مطالب مهم داخل پست هست، نه اینکه کل پست رو با قلم درشت بنویسی. لطفا از قلم معمولی استفاده کن (مگر اینکه فکر کنی تمام مطالب از اهمیت فوق العاده برخورداره)

اکیدا اخطار میدم، اگه یکبار دیگه توی این تاپیک کل کل الکی نریچ و اصلان رو ببینم و یا یکبار دیگه لگولاس دلایل اشتباه رو بدون تحقیق وارد فروم بکنه این تاپیک رو میبندم.

به لگولاس : برای اولین بار تفسیر ارباب حلقه ها رو از این بعد میبینم ( اولین پست صفحه قبلت )، جالب بود ! اما تفسیر وقتی خود صاحب اثر نیست تا تایید یا ردش کنه ، شک برانگیزه ! همونطور که مهدی پیشتر اشاره کرد ، تالکین مخالف نسبت دادن داستانش به دنیای بیرون بود ، هرچند تفسیری که گفتی بیشتر به ذائقه ما سازگاره ، اما در هر صورت ، ربط دادن داستان به این مسائل جهان خلاف اون چیزیه که تالکین میخواسته ، فرقش اینه که تا به حال این سوی بام می افتادیم ، با این تفسر جدید حالا آن سوی بام می افتیم.

به اصلان : ما یه گوشه کوچیک از جهان رو تشکیل میدیم ، به امضای خودت نگاه کن ! چی نوشته ؟ (( مردم حقیری که خرسندانه از دریچه های محقر به جهان می نگرند را دوست ندارم )) ، از کجا معلوم ما جز این افراد حقیر نباشیم ؟ میلیارد ها آدم در جهان زندگی میکنند ، چه تضمینی وجود داره که تنها راه صحیح راه ماست و تنها ایده و تفکر ماست که صحیحه ؟

ما نه انقدر عمر داریم که تمام تفکرات دنیا رو برسی کنیم و نه انقدر هوشمندیم که بتونیم بهترین رو انتخاب کنیم ، مخصوصا وقتی فرهنگ و تفکر خاصی تو گوشت و خونمون نفوذ کرده ، اما حداقل میتونیم این احتمال رو بدیم که شاید ما اشتباه میکینم.

اول از همه نخند ~x(

من نمی دونم منظور تو از عدم وجود خدا در فیلم های هالیوودی چیه

نیازی به تحقیق نیست بنده بیشتر از تو فیلم دیدم

دقیقا منظورتو بیان کن که وجود خدا توی یک فیلم چجوریه

اول : شرمنده راستش یه ذره از کوره در رفتم من رو ببخش ~x( ;) ( نشه باز یه هفته باز قهر کنی ها ) :D

دوم : ببین نریچ تو فیلم به قولی باید خدا وجود داشته باشه اگر هم نباشه نباید ضد اون توش باشه

برای مثال می گی خوب فیلم های ایرانی هم خدا توش نیست اما باید توجه کنی فیلم از ما بهترون رو دیدی توش می شه گفت خدا نبود و با این وجود ضد خدا یعنی جادو وجود داشت

نمی دونم چه جوری بهت بگم یا بهتر بهتون بگم : خدا باید تو جهان وجود داشته باشه ما تو فیلم ارباب حلقه ها می شه گفت خدا وجود نداره اما تو کتابش و داشتانش وجود داره چون ایستاری ها رو برای کمک به سرزمین میانه فرستاده و تا جایی که یادمه فکر کنم تو قضیه نومه نور هم دخالت هایی داشت اما تو فیلم این چیز ها وجود نداره ما هیچ وقت ندیدیم گاندوالف جادو کنه اما تو فیلم با عصاش جادو کرد و ..... بازم اگه سوالی بود بگید جواب بدم

در حالی که فک می کردم تو با این ذهنیت ها مخالفی می بینم که داری دفاعم میکنی از اینا. ~x(

منظورت دفاع از بچه های اون فروم ;) ;)

که باید بگم متاسفانه اون ناظر بخش انگار بهش الهام می شه که اگه تاپیک رو باز کنه دو باره سر و کله ی من پیدا می شه می تونی نوشته ی آخر اون تاپیک رو بخونی و فکر کنم خودش هم می دونه که یه ذره افراط کرده در نقد biggrin.png

تو که خیلی کاربلدی بگو که چجوری دارن به زانو در میارن دنیا رو

جاش تو این فروم نیست

بزار تو وبلاگم همین امروز می نویسمش از همون اول شروع می کنم و مثل داستان پیش می رم خودتون قضاوت کنید smile.png

یعنی شما می گی تمام بدبختیهای ایران در طول تاریخ تقصیر ما.سون ها بوده :-?

چرا کشورهای دیگه که خیلی از ایران ما.سو.ن ترن اینوری نشدن ؟؟

داری اشتباه می کنی نریچ

با خودت فکر کردی تو این بحرانی که ایالات متحده و اروپا رو رفته و چین با اون اقتصاد قوی ضرری به ایالات متحده نمی زنه اما ایران می زنه چرا ایران باید برای یه ابر قدرت مشکل درست کنه wink.png

33 سالگی فرودو 3*11

111 :((

فکر کنم زیاد حیاتی باشه این 101 که مهمه دلیلش رو می دونی [-( ( نمی گم چون خودت برو دنبالش چون بچه های این فروم که نه کل جمعیت جهان عقاید ما*** ها رو باور نمی کنن توجه کنید قبول نه ها باور نمی کنن اگه باور می کردند اون وقت به قول آرون کل جهان پارانوئیدی می شد :D :D )

در مورد 33 یه ذره سخته به ذار بعدا بهت می گم wink.png

باز به اصلان: چرا داری این طوری جواب بچه هارو میدی انگار که تو عالم و پروفسوری و بقیه بی سواد

من هیچ وقت چنین جسارتی به هیچ کس نمی کنم مخصوصا شما هایی که به قولی آخر دنیای تالکین هستید

بین نریچ تو داری با من سر و کله می زنی - مهدی می گه اسپم ندید و نظارت می کنه - لگولاس با خودش در گیره - تولکاس که هیچ وقت نمی بینیمش - السار که دگه سر به تالار نمی زنه - بذار قضیه باز تر بشه صبح از خواب بیدار می شیم و شب می خوابم همه ی ما یه کار تکراری می کنیم سرمون تو لاک خودمونه از اتقافات جهان بی خبریم این یعنی طبقه اول هرم ما*** ها بلا نسبت همه اون ها خیال می کنن طبقه ی اول ها گوسفند هتند چون کاری به کارشون نداریم و اون ها دارن جهان رو اداره می کنن معدود کسانی هستند که از طبقه ی اول به طبقه ی دوم می رن

به آرون می دونی واسه چی می گم راه ما درسته چون مشکل کل جهان ایرانه بحث رو به سیاست نمی کشونم اما این رو بدون و به همه بگو اون خونی که تو رگ هات جاری خون آریایی این رو به همه بگو :D :D

از تمام دوستان معذرت می خوام

یه ذره تند رفتم مخصوصا از آرون و نریچ بنده رو ببخشید

لگولاس جان مشکلاتت رو بگو همون نماد ها تا جایی که بتونم جوابش رو می دم :D

اصلان ! چرا الکی صحبت میکنی ؟ گندالف تو کتاب جادو نکرده ؟ پس آتش عظیمی که باهاش گرگ ها رو فراری داد چی بود ؟ نبرد در ودرتاپ رو با چی انجام داد ؟ نور درخشانی که برای نجات فارامیر به سمت نزگول ها نشانه رفت چی بود ؟ شکل اسب ها بر روی موج رو کی بوجود آورد ؟

چرا باید تو هر فیلمی خدا وجود داشته باشه ؟ دلیلش رو میشه بیان کنی؟

در ثانی من به هیچ وجه با عقاید ما***ی تو موافق نیستم ، و فکر نمیکنم کسی علاقه مند باشه تو آردا ، تفکری که زاده سیاسته بخوردش بره ، امیدوارم دیگه به نشر این فکر بیمارگونه ادامه ندی حداقل تو فروم آردا حالا به هر لحنی که میخواد باشه .

این چه وضعشه؟

من بارها به طور اکید اخطار دادم که در مورد این مباحث توی سایت بحث نکنید.چت روم مگه ندارید؟

همتونم که ماشالا تو مسنجر همو میبینید.هر نوع(دقت کنید که هر نوع) پستی که مربوط به این فرقه ها بشه یا مواردیکه خلاف نظر جمهوری اسلامی ایرانهفکاربرش بدون اخطار قبلی مسدود میشه از الان.خیلی خیلی جدی

کسی مشکلی اگه داره به من یا مهدی پیغام بزنه و دلیل مخالفتشو بیان کنه

اول از همه سعی کن تایپ یاد بگیری. من نصف حرف هاتو نمی فهمم. نمی دونم چرا از (ه) استفاده نمی کنی. مثلا تو این جمله (اون خونی که تو رگ هات جاری خون آریایی این رو به همه بگو)

درستش اینه >> اون خونی که تو رگ هات جاریه خون آریاییه این رو به همه بگو

خب بگذریم ....

["]

ببین نریچ تو فیلم به قولی باید خدا وجود داشته باشه اگر هم نباشه نباید ضد اون توش باشه

برای مثال می گی خوب فیلم های ایرانی هم خدا توش نیست اما باید توجه کنی فیلم از ما بهترون رو دیدی توش می شه گفت خدا نبود و با این وجود ضد خدا یعنی جادو وجود داشت

اولا بنده در مورد هالیوود حرف میزنم نه فیلم های چرت ایرانی

دوما کی گفته وجود جادو به معنی نبود خداست. جادو یک چیز تخیلیه.

اصلا این حرفت کل لوتر رو دربر میگیره. من نمی دونم این حرف یعنی چی . مگه تو همه فیلم های هالیوود جادو هست؟ به عنوان مثال فیلم سخنرانی پادشاه کجاش خدا انکار میکرد؟

["]

منظورت دفاع از بچه های اون فروم :-? ;)

که باید بگم متاسفانه اون ناظر بخش انگار بهش الهام می شه که اگه تاپیک رو باز کنه دو باره سر و کله ی من پیدا می شه می تونی نوشته ی آخر اون تاپیک رو بخونی و فکر کنم خودش هم می دونه که یه ذره افراط کرده در نقد biggrin.png

بذار یه چیزی بهت بگم . دفاعی که تو توی فروم عقب ماندگان ذهنی کردی به هیچ وجه منطقی نبود و هیچ دلیلی برای انکار گفته های اونها نمی آوردی. به همین دلیل هم اون تایپیک قفل شد

["]

داری اشتباه می کنی نریچ

با خودت فکر کردی تو این بحرانی که ایالات متحده و اروپا رو رفته و چین با اون اقتصاد قوی ضرری به ایالات متحده نمی زنه اما ایران می زنه چرا ایران باید برای یه ابر قدرت مشکل درست کنه wink.png

من که اینجارو نفهیمدم . شما فهمیدید؟ /smile.png

["]

بین نریچ تو داری با من سر و کله می زنی - مهدی می گه اسپم ندید و نظارت می کنه - لگولاس با خودش در گیره - تولکاس که هیچ وقت نمی بینیمش - السار که دگه سر به تالار نمی زنه - بذار قضیه باز تر بشه صبح از خواب بیدار می شیم و شب می خوابم همه ی ما یه کار تکراری می کنیم سرمون تو لاک خودمونه از اتقافات جهان بی خبریم این یعنی طبقه اول هرم ما*** ها بلا نسبت همه اون ها خیال می کنن طبقه ی اول ها گوسفند هتند چون کاری به کارشون نداریم و اون ها دارن جهان رو اداره می کنن معدود کسانی هستند که از طبقه ی اول به طبقه ی دوم می رن

[-(

ساخته شدن یک هرم در فلان جا چه تاثیری بر زندگی من داره؟ یا فلان بنا؟

جهان رو اداره می کنند ؟ بازهم تاثیری بر زندگی من نداره

به تولکاس: لطا منو مسدود نکن. چت روم جای مناسبی برای این بحث نیست . این بحث نیاز به یک فروم داره. حالا من نمی گم اینجا. کلی می گم. بالاخره ما کجا این بحثو بکنیم. شما یه پیشنهاد بده.

خب ما اگه از اون واژه های مشخص استفاده نکنیم مشکلی پیش نمی یاد که. می یاد؟ :((\

3dmhadi استفاده از فونت درشت برای برگتر کردن متنه تا مردم ببینن چی نوشته شده اعدادی که نوشتم و نقل قول کردی میخواستم پاک کنم نشد ویرایش هم نمیشد چون پست خالی میشد ولی من بر سر حرف صفحه قبلم هستم و نماد گرایی مثبت رو میبینم فکر میکنم تا وقتی که کتاب رو کامل نخوندم نباید در مورد ربط داستان به ما*** ها ابراز نظر کنم ولی بر سر تماد گرایی هستم ولی اعداد رو من اشتباه کردم عذر میخوام

viewtopic.php?f=7&t=864&start=40#p16911

اول از همه سعی کن تایپ یاد بگیری.

چیزه دیگه ای واسه گیر دادن پیدا نکردی ~x(

دوما کی گفته وجود جادو به معنی نبود خداست. جادو یک چیز تخیلیه.

همینه دیگه شما به فرا***ری اعتقاد ندارید چون به جادو اعتقاد ندارید, به نریچ کی گفته جادو وجود نداره :-?

بذار یه چیزی بهت بگم . دفاعی که تو توی فروم عقب ماندگان ذهنی کردی به هیچ وجه منطقی نبود و هیچ دلیلی برای انکار گفته های اونها نمی آوردی. به همین دلیل هم اون تایپیک قفل شد

هر چی باشه اونجا به حرف های من احترام می زارن و حرف ها م رو قبول می کنن و مثل این جا نیست که مثل آرون بگن من پارانوئید دارم ~x() ~x()

من که اینجارو نفهیمدم . شما فهمیدید؟ /;)

;) ;) :(( [-(

جدی نفهمیدی

ساخته شدن یک هرم در فلان جا چه تاثیری بر زندگی من داره؟ یا فلان بنا؟

جهان رو اداره می کنند ؟ بازهم تاثیری بر زندگی من نداره

روی زندگی تو تاثیری نداره ولی روی زندگی هزاران نفر تاثیر داره بدون اینکه بویی از اون ببرن

به نریچ:

مشکل اون کلمه نیست، مشکل کل این بحثهای بی نتیجه و بیهوده است که هیچ فایده ای نداره اما ممکنه عواقب سنگینی داشته باشه.

به اصلان:

نصف پستهات بی محتواست. وقتی حرفی نداری مجبور نیستی بعد از پست هر کس بیای و پست بزنی.

اولا مثل اینکه به حرفهای تولکاس توجه نکردی، دیگه این بحثها رو ادامه نده. دوما لگولاس منظورش رو کاملا مشخص کرد و گفت که به هیچ وجه منظورش این فرقه نبوده بنابراین هر پستی که مربوط به اون فرقه باشه از این تاپیک حذف میشه چون با تاپیک مرتبط نیست.

به لگولاس:

تا یک ساعت فرصت داری پستت رو ویرایش کنی و بعد از اون امکان ویرایش غیرفعال میشه. بنابراین قبل از ارسال مطلب از صحت اون اطمینان حاصل کن. هر وقت هم به هر دلیلی دیدی که لازمه پستت ویرایش بشه به من پیغام بده.

ادامه بحث در این مورد رو به زمانی که شروع کننده تاپیک(لگولاس) کتاب رو کامل بخونه و بتونه بهتر توی بحث شرکت کنه به تعویق میندازیم.

نصف پستهات بی محتواست. وقتی حرفی نداری مجبور نیستی بعد از پست هر کس بیای و پست بزنی.

تو و تولکاس جای برادر بزرگ من هستید حرفتون رو گوش کردم و خواستم تموم کنم اما انگار بعضی ها به بنده توهین کردن

من مطلب کم آوردم :((

مهدی جون برادر بزرگ من , من اگه بخوام در این رابطه حرف بزن در رابطه با تاریخ تابو , اعضا اون به روز نکشیده سایت رو فی*** می کنن

اگه این رو می خوای می تونم از همین الان شروع کنم

تو هر چیزی که کم اطلاعات داشته باشم تو این رابطه یه چیز هایی می دونم که گفتن ....

در ضمن اگه این فروم, فروم اردا نبود و بچه هایی به با حالی شما نداشت مطمئنا کسانی رو که به من توهین کردن رو مجبورم می کردم از من معذرت خواهی کنن ;)

با اینکه خیلی دوست داشتم تو این بحث شرکت کنم ، ولی خوندن و پست کردن ( و فکر کردن قبل از پست زدن ! ) مقداری زمان بر بود که من تازه این زمان رو گیر آوردم . و همینطور پشیمونم که چرا زودتر وارد بحث نشدم

لطفا و لطفا و لطفا ... هر کی این پست رو میبینه این نصیحت منو به عنوان یه دوست گوش کنه :

تو رو به هر چی که براتون مقدسه این بحث ها رو تو آردا نیارین . فرا**سون ها و هر چیز کوفتی دیگه ای . بهونه دست آقایون ندید که به اینجا حساس بشن

آردا تنها سایتی هست که واقعا برای من عزیزه ، نمیتونم تحمل کنم که آخرش ... بشه ، مخصوصا با این همه زحمت هایی که تا حالا برای اینجا کشیدن

بیشتر از همه هم به اصلان ؛ دوست عزیز اینقدر با اطلاعات دراماتیکی ! که داری اینجا رو شلوغ نکن . دریای اطلاعاتت رو تو همون وبلاگت بزار ، قول میدم خودم بیام و بخونمش . ( البته قول نمیدم لذت ببرم ! )

کلا نمیدونم چرا واقعا این روزا این همه چیزو ربط میدن به این فرا****ن هاو آخرش هم نتیجه های عجیب غریبی ازش در میارن !

در مورد وجود خدا تو یه فیلم من کلا مشکل دارم . چرا تو هر فیلمی باید در مورد خدا حرف زده بشه ؟ این مذهبی بودن بیش از حد کلا کار دست آدم میده .

موضوعات یه فیلم میتونن خیلی گسترده باشن ، چرا حتما باید توش در مورد خدا حرف زده بشه و مردم از خدا کمک بخوان ؟ به نظرم این کلا یه چیز خیلی کودکانه ای هست و جای بحث نداره . در کل با این پست آرون موافقم :

شرمنده که غربی ها مثل ما خدا رو در تار و پود زندگی نمیبینن.

در واقع نگاه من اینه که چون تالکین کاتولیک معتقدی بوده پس فیلم ارباب حلقه ها و همچنین کتابش که امروز شروع به خوندنش کردم بر اساس اعتقاداتش نوشته شدن و چون فیلم که مال تالکین نیست پس فکر میکنم ارباب حلقه ها کتابش رو کتاب دینی یعنی با محتوی دین و فیلم رو فیلم دینی تلقی کرد ولی مسئله لاینحل برای من خدا و دین در فیلم هستش کتاب رو نمیگم چون هنوز نخوندمش ولی ما در فیلم اثری از اعتقاد به خدا نمیبینیم

حرف خود تالیکن اینه که آثار یه نویسنده رو نباید با شخصیت خود نویسنده مقایسه کرد . مطمئنا اولین کسی که این حرف رو قبول داره خود تالکینه . و مطمئنا هدفی هم از گفتن این حرف داشته ، و اینکه حداقل خودش آثارش رو با این دید نوشته که با زندگی شخصی خودش و اعتقاداتش مقایسه نشن .

در مورد نماد هایی هم بر وجودشون تو فیلم پافشاری میشه ، من همیشه میگم یه سری نماد ناخودآگاه بوجود میان . کاریش هم نمیشه کرد . مثلا :

4- البته در مورد نماد گرایی در فیلم ارباب حلقه ها تا حدودی حق داری اما این نشه که مثل یه بنده خدایی که می گفت شمشیر برعکس شده که نشون می ده صلیب بعکس و .....

شمشیر رو هر کاریش کنین تو هر فیلمی ، تو هر ملیتی ، تو هر زمانی ، به شکل یه صلیب برعکس در میاد ! خب حالا اینکه از صلیب برعکس بشه نتیجه ی دین ست*یزی گرفت ، به خود مخاطب برمیگرده . البته همیشه هم نمیشه گفت که یه مفهوم از یه نماد برداشت میشه ، به قول یه بنده خدایی بود میگفت صلیب برعکس نماد خانوادگی یه قوم سرخپوست تو شمال آمریکا بوده . بدبختا حتما روحشون هم خبر نداشته از این چه برداشتی میشه !

به عنوان کسی که چند سال در زمینه ی تابو تحقیق کرده و مقالاتی این چنینی خونده باید عرض کنم که تا حدودی در مورد نقد فیلم ارباب حلقه ها درست به عرض مون رسوندن. متاسفانه کمپانی که این سه گانه رو درست کرده یکی از چندین کمپانی که زیر نظر تابو ها قرار دارن و با ظرافت هر چه تمام تر نماد گرایی خودشون رو تو این فیلم انجام دادن اما بعضی از افراط گرایان در این زمینه بحث رو به خود کتاب کشوندن که این خیلی ناجوان مردانه است

کلا من با این قضیه مشکل دارم که حالا هر کسی با هر اعتقادی بیاد و برای تبلیغ اعتقادش چند تا چیز کوچیک رو تو یه فیلم جاسازی کنه ، اونم طوری که فقط چند تا باهوش ! بتونن پیداش کنن . اگه کسی میخواد چیزی رو بگه یا تبلیغ کنه ، خب باید درست و حسابی بیاد روش تبلیغ کنه . نه اینکه بشینه یه مشت نماد توش کار بزاره که فقط یه عده نماد شناس کارکشته ! بتونن پیداش کنن !

کلا این عقیده پیدا کردن نماد به نظرم همون اشتیاقی رو داره که یه بچه برای پیدا کردن گنج داره ، و به همون اندازه بی ارزش و کودکانه ـس .

من خودم خیلی دوست دارم که در مورد نماد هایی که تالکین به کار برده بحث کنیم ، ولی یه چیز درست و حسابی ، نه اینکه بشینیم از تو -ببخشید- لباس زیر آراگورن یه ستاره چند پر پیدا کنیم !

مهدی راست می گه چشم کار رو بد می کنه خیلی بد

اون چیزی که تو کتاب گفته با فیلم جور در نمی یاد یا مثلا اصلا من یادم نیست که بالای برج اورتانگ تو کتاب گفته باشه که ستاره ی پنج پر بوده اما تو فیلم این رو می بینیم  biggrin.png

در مورد چشم من نمیدونم کجاش مشکل داره ؟ حالا شما فکرت فوری میره طرف د.ج.ا.ل اشکال از شماست یا از تک چشم ؟ :دی چشم همچین نماد بدی هم نیست ، اودین خدای خدایان اسکاندیناوی که بسیار بین مبارز هاش محبوب بوده یه چشم داشته ، و خدای تک چشم لقبش هست . حالا اینکه شما از این چشم چه جوری برداشت میکنی ، یه مسئله دیگس .

سائورون با ارادش بر بردگانش فرمانروایی میکرده . و از اونجایی که تو فبلم نمیخواستن جسم سائورون رو نشون بدن ، به نظرم بهترین تجسم براش همون چشم بوده .

اون قضیه لباس سرباز ها، به نظر من یه جور تبلیغ منفی در مورد شرق هست.

با این مورد موافقم . کلا تالکین تو داستان هاش نظر خوبی نسبت به شرق نداشته . غرب جهت والینوره و شرق جهت موردور . بادی که از غرب میاد طراوت میاره و بادی که از شرق میاد منحوسه . ( نمونش تو سوگواری برای بورومیر در رائوروس )

البته من فکر نمیکنم تالکین با غرض این کار رو کرده . جهت غرب جدا از این دیدی که تو امروز ایران نسبت بهش دارن ، واقعا طرف خوشبختی هست . مصری ها تو شش هزار سال پیش بهشت رو طرف غرب میدونستن . شهر تبس که نیل از وسطش رد میشد ، طرف شرقش انسان ها زندگی میکردن و طرف غربش شهر مرده ها بود . به خاطر قداستی که غرب داشت . و کلا این جهت غرب تو جاهای دیگه هم نسیت های خوبی داشت . و در مورد منحوس بودن شرق ( و البته شمال ) هم تو داستان های تالکین (نمونش جهت موردور و آنگباند ) فکر میکنم به خاطر این بوده که کلا تو باور های مردم اروپا تصورات ناخوشایندی از این دو جهت هست . ترس از شمال ، هجوم ویرانگر وایکینگ ها ، و نفرت از شرق ، خشایارشا و داریوش و شاپور که بارها روم و یونان رو به زانو در آوردن . به نظر من این ترس و نفرت از این دو جهت تو باور های مردم اروپایی وجود داره ، و دلیل اینکه تالکین هم این ها رو تو داستانش بازتاب داده ، میتونه نزدیکی تالکین با افسانه های عامه ی اروپایی باشه

نتیجه من :

تالکین یک ادم معتقد بوده که در اوج دوران انقلاب ها سوسیالیستی و شروع انسان گرایی با نوشتن رمان ارباب حلقه ها میخواست بگه که در اخر الزمان

خیر دینی بر شر پیروز خواهد شد که توی اینجا مشکل دارم (چون دین و خدایی به صورت برجسته نیست )

و این پیروزی به دست مسلمانان و مسیحیان خواهد بود که کاملا مشخصه فروریختن برج چشم یعنی شکست شر و شکست عقیده ما***

و یا پس گرفتن ازگلیاس توسط اراگورن همون تسخیر اورشلیم به دست مسلمانان هستش

شما به این جمله حرف من اصلا توجه نمیکنید ( نمادگرایی تالکین نماد گرایی مثبت بوده )

حرف ها تالکین برای افراد با ایمان به معاد در واقع مانند رمز در یک مجله خانوادس که بین جملات پنهان شده

به نظرم خیلی جالب نیست که بخوایم یه اسطوره ( من داستان های تالکین رو اسطوره میدونم ) رو با واقعیت مقایسه کنیم . تازه اگه هم قرار باشه مقایسه ای بشه ، به نظر باید برعکس باشه ! یعنی واقعیت از روی اسطوره تاثیر بگیره ! چون که همیشه یه اسطوره پاک تر از واقعیت هست ، و آدم از یه اسطوره بهتر میتونه الگو بگیره .

با اینکه کارای تالکین یه پیامی داره مواففم ، حالا شما بهش میگین ایمان ولی به نظر من یه درس هست ، و درسی که من ازش گرفتم امیدواری ـه . البته این برداشت کردن «امیدواری» خیلی کار سختی نیست ! چون موضوع اصلی لوتر همینه !

ولی در کل به نظرم این قضیه خیلی جالب نیست که تالکین بخواد از داستان هاش منظورش چیزی مثل تسخیر اورشلیم رو برسونه . خیلی راحت تر میتونست بیاد و یه کتاب تاریخی بنویسه ( اگه همچین چیزی مد نظرش بود ) و خیلی راحت تر و بدون ایهام های پیچیده ای که فهمیدنش رو سخت میکنه بیاد و در مورد هر چی دوست داره توضیح بده.

جدا من خواهشمندم ، یه بار بشینیم به تمام شبهاتی که آقایون ایجاد میکنن ، درست و حسابی گوش بدیم و براشون جواب مدون ترتیب بدیم ، و یه بار برای همیشه جواب قاطع بدیم .

به نظر من این تاپیک و اون تاپیک "در پاسخ به جاهلان" رو توش چیزای خوبی بنویسیم و آمادش کنیم که هر کی در مورد همچین چیزایی بحث داشت به اونجا ارجاعش بدیم . خیلی ارزش نداره که بخوایم یه مقاله بنویسیم و با این جور آدما سر و کله بزنیم ... نرود میخ آهنی در سنگ ...

پ.ن :

جلو خودمو برای گفتن این مورد نتونستم بگیرم :

چی چی داری می گی از ماست که بر ماست  

ما*** های اعظم ایران که کابینه ی شاه ایران زیر دستشون بود رو می دونی یا لیستشون کنم واسط  ;)

اتفاقا زمان صفویان یکی از بد ترین دوره ههایی هست که ایران به چشم دیده . خراش هایی از جراحت حکومت این وحشی ها بر ایران هنوز هم دیده میشه . چه بسا که اگه اونا نبودن وضع امروز ایران از اینی که الان هست بهتر بود . در ظاهر برای چند سال تونستن با مهاجم ها بجنگن ، ولی واقعا گد زدن به کشور با اون دیکتاتوری ملایی که داشتن ، و نابود کردن اقتصاد کشور با سپردن تجارت به یه مشت دربازی و همینطور لگد مال کردن فرهنگ به خاطر عقده های یه مشت کاخ نشین . باز خوبه شاه عباس که گردن کلفت ترینشون بود بیشترین چیزی از ازش یاد  میکنن شکنجه هاش ـه ...

چرا وضع ایران زمان داریوش بد نبود ؟ چرا یکی مثل امپراطوری ساسانی میشه ابرقدرت مشرق ؟ اونوقت بعد وضع این میشه ؟ دلیلش تو فرا****** نیست ، خیلی قبل از اون ، بعد از قتل عام ایرانی ها به دست عرب ها که ریختن تو کشور بود که وضع اینطوری شد و همه ی فرهنگ و دانشی که تو چندین قرن اینجا جمع شده بود رو لگدمال کردن . یه بچه دبستانی فقط با نگاه کردن به مساحت نقشه ایران و مقایسه ی دوران قبل از عرب ها و بعد از عرب ها میفهمه که از چه دوره ای زوال شروع شد ، و باعث و بانیش کیا بودن ...

اول به نریچ : اگه از دستم ناراحت شدی بنده رو ببخش فکر کنم با اون شکلک ها خیال کردی دارم مسخرت می کنم اما قصدم این نبود منو ببخش ای پادشاه آنگمار

دوم به آرون : آرون جون از تو هم که بعد از مهدی و تولکاس بزرگ سایت هستی طلب بخشش دارم فکر کنم اون جا بهت توهین کردم که داری روان شناسی می خونی شرمنده آرون جون بنده رو ببخش

سوم به تولکاس : از مدیر سایت هم معذرت می خوام فروم رو به آشوب کشوندم

چهارم به مهدی : ازشون معذرت خواهی شده ;)

پنجم به تورامبار : بحث رو ازدست دادی ~x(

می تونستی شرکت کنی اما کجا بودی ,جا موندی :(( عیبی نداره بحث بعدی اینشاا.. قبل از شروع کردن یه ندایی هم به تو می دم :-?

لگولاس و اون یکی دوستمون هم فکر نکنم بهشون توهینی کرده باشم [-(

در کل از تمام برو بچه های اردا کمال معذرت خواهی رو دارم واقعا ببخشید

ممنون از تورامبار بابت پست مفیدش. جواب خیلی از سوالها رو داد.

با اینکه خیلی دوست داشتم تو این بحث شرکت کنم ، ولی خوندن و پست کردن ( و فکر کردن قبل از پست زدن ! ) مقداری زمان بر بود که من تازه این زمان رو گیر آوردم . و همینطور پشیمونم که چرا زودتر وارد بحث نشدم

لطفا و لطفا و لطفا ... هر کی این پست رو میبینه این نصیحت منو به عنوان یه دوست گوش کنه :

تو رو به هر چی که براتون مقدسه این بحث ها رو تو آردا نیارین . فرا**سون ها و هر چیز کوفتی دیگه ای . بهونه دست آقایون ندید که به اینجا حساس بشن

آردا تنها سایتی هست که واقعا برای من عزیزه ، نمیتونم تحمل کنم که آخرش ... بشه ، مخصوصا با این همه زحمت هایی که تا حالا برای اینجا کشیدن

بیشتر از همه هم به اصلان ؛ دوست عزیز اینقدر با اطلاعات دراماتیکی ! که داری اینجا رو شلوغ نکن . دریای اطلاعاتت رو تو همون وبلاگت بزار ، قول میدم خودم بیام و بخونمش . ( البته قول نمیدم لذت ببرم ! )

کلا نمیدونم چرا واقعا این روزا این همه چیزو ربط میدن به این فرا****ن هاو آخرش هم نتیجه های عجیب غریبی ازش در میارن !

در مورد وجود خدا تو یه فیلم من کلا مشکل دارم . چرا تو هر فیلمی باید در مورد خدا حرف زده بشه ؟ این مذهبی بودن بیش از حد کلا کار دست آدم میده .

موضوعات یه فیلم میتونن خیلی گسترده باشن ، چرا حتما باید توش در مورد خدا حرف زده بشه و مردم از خدا کمک بخوان ؟ به نظرم این کلا یه چیز خیلی کودکانه ای هست و جای بحث نداره . در کل با این پست آرون موافقم :

حرف خود تالیکن اینه که آثار یه نویسنده رو نباید با شخصیت خود نویسنده مقایسه کرد . مطمئنا اولین کسی که این حرف رو قبول داره خود تالکینه . و مطمئنا هدفی هم از گفتن این حرف داشته ، و اینکه حداقل خودش آثارش رو با این دید نوشته که با زندگی شخصی خودش و اعتقاداتش مقایسه نشن .

در مورد نماد هایی هم بر وجودشون تو فیلم پافشاری میشه ، من همیشه میگم یه سری نماد ناخودآگاه بوجود میان . کاریش هم نمیشه کرد . مثلا :

شمشیر رو هر کاریش کنین تو هر فیلمی ، تو هر ملیتی ، تو هر زمانی ، به شکل یه صلیب برعکس در میاد ! خب حالا اینکه از صلیب برعکس بشه نتیجه ی دین ست*یزی گرفت ، به خود مخاطب برمیگرده . البته همیشه هم نمیشه گفت که یه مفهوم از یه نماد برداشت میشه ، به قول یه بنده خدایی بود میگفت صلیب برعکس نماد خانوادگی یه قوم سرخپوست تو شمال آمریکا بوده . بدبختا حتما روحشون هم خبر نداشته از این چه برداشتی میشه !

کلا من با این قضیه مشکل دارم که حالا هر کسی با هر اعتقادی بیاد و برای تبلیغ اعتقادش چند تا چیز کوچیک رو تو یه فیلم جاسازی کنه ، اونم طوری که فقط چند تا باهوش ! بتونن پیداش کنن . اگه کسی میخواد چیزی رو بگه یا تبلیغ کنه ، خب باید درست و حسابی بیاد روش تبلیغ کنه . نه اینکه بشینه یه مشت نماد توش کار بزاره که فقط یه عده نماد شناس کارکشته ! بتونن پیداش کنن !

کلا این عقیده پیدا کردن نماد به نظرم همون اشتیاقی رو داره که یه بچه برای پیدا کردن گنج داره ، و به همون اندازه بی ارزش و کودکانه ـس .

من خودم خیلی دوست دارم که در مورد نماد هایی که تالکین به کار برده بحث کنیم ، ولی یه چیز درست و حسابی ، نه اینکه بشینیم از تو -ببخشید- لباس زیر آراگورن یه ستاره چند پر پیدا کنیم !

در مورد چشم من نمیدونم کجاش مشکل داره ؟ حالا شما فکرت فوری میره طرف د.ج.ا.ل اشکال از شماست یا از تک چشم ؟ :دی چشم همچین نماد بدی هم نیست ، اودین خدای خدایان اسکاندیناوی که بسیار بین مبارز هاش محبوب بوده یه چشم داشته ، و خدای تک چشم لقبش هست . حالا اینکه شما از این چشم چه جوری برداشت میکنی ، یه مسئله دیگس .

سائورون با ارادش بر بردگانش فرمانروایی میکرده . و از اونجایی که تو فبلم نمیخواستن جسم سائورون رو نشون بدن ، به نظرم بهترین تجسم براش همون چشم بوده .

با این مورد موافقم . کلا تالکین تو داستان هاش نظر خوبی نسبت به شرق نداشته . غرب جهت والینوره و شرق جهت موردور . بادی که از غرب میاد طراوت میاره و بادی که از شرق میاد منحوسه . ( نمونش تو سوگواری برای بورومیر در رائوروس )

البته من فکر نمیکنم تالکین با غرض این کار رو کرده . جهت غرب جدا از این دیدی که تو امروز ایران نسبت بهش دارن ، واقعا طرف خوشبختی هست . مصری ها تو شش هزار سال پیش بهشت رو طرف غرب میدونستن . شهر تبس که نیل از وسطش رد میشد ، طرف شرقش انسان ها زندگی میکردن و طرف غربش شهر مرده ها بود . به خاطر قداستی که غرب داشت . و کلا این جهت غرب تو جاهای دیگه هم نسیت های خوبی داشت . و در مورد منحوس بودن شرق ( و البته شمال ) هم تو داستان های تالکین (نمونش جهت موردور و آنگباند ) فکر میکنم به خاطر این بوده که کلا تو باور های مردم اروپا تصورات ناخوشایندی از این دو جهت هست . ترس از شمال ، هجوم ویرانگر وایکینگ ها ، و نفرت از شرق ، خشایارشا و داریوش و شاپور که بارها روم و یونان رو به زانو در آوردن . به نظر من این ترس و نفرت از این دو جهت تو باور های مردم اروپایی وجود داره ، و دلیل اینکه تالکین هم این ها رو تو داستانش بازتاب داده ، میتونه نزدیکی تالکین با افسانه های عامه ی اروپایی باشه

به نظرم خیلی جالب نیست که بخوایم یه اسطوره ( من داستان های تالکین رو اسطوره میدونم ) رو با واقعیت مقایسه کنیم . تازه اگه هم قرار باشه مقایسه ای بشه ، به نظر باید برعکس باشه ! یعنی واقعیت از روی اسطوره تاثیر بگیره ! چون که همیشه یه اسطوره پاک تر از واقعیت هست ، و آدم از یه اسطوره بهتر میتونه الگو بگیره .

با اینکه کارای تالکین یه پیامی داره مواففم ، حالا شما بهش میگین ایمان ولی به نظر من یه درس هست ، و درسی که من ازش گرفتم امیدواری ـه . البته این برداشت کردن «امیدواری» خیلی کار سختی نیست ! چون موضوع اصلی لوتر همینه !

ولی در کل به نظرم این قضیه خیلی جالب نیست که تالکین بخواد از داستان هاش منظورش چیزی مثل تسخیر اورشلیم رو برسونه . خیلی راحت تر میتونست بیاد و یه کتاب تاریخی بنویسه ( اگه همچین چیزی مد نظرش بود ) و خیلی راحت تر و بدون ایهام های پیچیده ای که فهمیدنش رو سخت میکنه بیاد و در مورد هر چی دوست داره توضیح بده.

به نظر من این تاپیک و اون تاپیک "در پاسخ به جاهلان" رو توش چیزای خوبی بنویسیم و آمادش کنیم که هر کی در مورد همچین چیزایی بحث داشت به اونجا ارجاعش بدیم . خیلی ارزش نداره که بخوایم یه مقاله بنویسیم و با این جور آدما سر و کله بزنیم ... نرود میخ آهنی در سنگ ...

پ.ن :

جلو خودمو برای گفتن این مورد نتونستم بگیرم :

اتفاقا زمان صفویان یکی از بد ترین دوره ههایی هست که ایران به چشم دیده . خراش هایی از جراحت حکومت این وحشی ها بر ایران هنوز هم دیده میشه . چه بسا که اگه اونا نبودن وضع امروز ایران از اینی که الان هست بهتر بود . در ظاهر برای چند سال تونستن با مهاجم ها بجنگن ، ولی واقعا گد زدن به کشور با اون دیکتاتوری ملایی که داشتن ، و نابود کردن اقتصاد کشور با سپردن تجارت به یه مشت دربازی و همینطور لگد مال کردن فرهنگ به خاطر عقده های یه مشت کاخ نشین . باز خوبه شاه عباس که گردن کلفت ترینشون بود بیشترین چیزی از ازش یاد میکنن شکنجه هاش ـه ...

چرا وضع ایران زمان داریوش بد نبود ؟ چرا یکی مثل امپراطوری ساسانی میشه ابرقدرت مشرق ؟ اونوقت بعد وضع این میشه ؟ دلیلش تو فرا****** نیست ، خیلی قبل از اون ، بعد از قتل عام ایرانی ها به دست عرب ها که ریختن تو کشور بود که وضع اینطوری شد و همه ی فرهنگ و دانشی که تو چندین قرن اینجا جمع شده بود رو لگدمال کردن . یه بچه دبستانی فقط با نگاه کردن به مساحت نقشه ایران و مقایسه ی دوران قبل از عرب ها و بعد از عرب ها میفهمه که از چه دوره ای زوال شروع شد ، و باعث و بانیش کیا بودن ...

باهات شدیدم خفن.الان که این تاپیکو دیدم یاد بحثهای قدیمی خودمون افتادم ولی فکرشو نمیکردم که پادمهای بالغ بخوان سر این چیزا بحث کنند و به هم ربطشون بدن.

همین موضوع یه مدت تو دمنتور هم بود به علاوه چند سایت دیگه.اگه قرار باشه همه چیزو اینجوری به هم ربط داد پس دیگه نباید هیچ افسانه ای هم خواند چون ممکنه اگه هزار جور تغغیرش بدیم بالاخره یجوری با مذهب ارتباط پیدا کند.

تو رو خدا نکنید اینکا ها را

جمعش کنید بابا این حرفا رو...!!

این مسخره بازیا چیه؟این جا مثلا" سایت طرفدارای تالکینه؟

واقعا" جای تاسفه که می بینم وقت ارزشمندتونو سر موضوع بی پایه و اساسی مثل این تلف می کنید!

من اگه جای مدیر بودم قفل می کردم این تاپیکو!

معنی نداره!

در جواب به اصلان

این کجاش ستاره پنج پره؟؟

789 تایی میشه ;)

post-1387-1321541614818_thumb.jpg

post-1387-1321541614875_thumb.jpg

منم همینجا از پست عالی ترامبار تشکر میکنم

اینجاش خیلی عالیه جواب خیلی هارو داد

کلا این عقیده پیدا کردن نماد به نظرم همون اشتیاقی رو داره که یه بچه برای پیدا کردن گنج داره ، و به همون اندازه بی ارزش و کودکانه س

اینجارو توجه کن اصلان!

در جواب به اصلان

این کجاش ستاره پنج پره؟؟

789 تایی میشه ;)

post-838-13215415811947_thumb.jpg

پخته شن احتیاجی نداره که حتما سنمون بالا باشه.همین مسائلی که اینجا مطرح کردید من چندید سال روشون فکر میکردم اما بالاخره به این نتیجه رسیدم که این چیزهارو خودمون بوجود یاریم کافیه یدونه سوتی بدن تا به همه چیز ربطشون بدیم.خودم هم خیلی وقت پیش همچین تاپیکی ایجاد کردم بعد فورا برگشتم پاکش کردم چون به نظرم خیلی بی معنی بود

مثلا قبلا فکر میکردم تالکین یکمی نژاد پرست بوده و اونو وارد داستانش کرده چون اورکها و گابلینها را در شرق گذاشت که میشه منطقه خاور میانه در این دنیا و بقیه نژادها را هم به ترتیب در کشورهایی گذاشت که براش ارزش بیشتری داشتند و الفها را هم کذاشت طرفهای انگلستان که خودش زندگی میکرد اما بعدا به این موضوع پی بردم این اتفاق کاملا تصادفی هست و ربطی به ن پرست بودنش نداره ;)

لگولاس جان من هم اون مستند رو دیدم. 80 درصدش مزخرفه. شیوه کارش اینجوریه که اول میاد یه سری چیزای بدیهی رو میگه و همه قبول میکنن بعد شروع میکنه به گفتن فرضیه های خودش و بیننده هم فکر میکنه اینا هم مثل مطالب قبلی درسته.

توی نصف قسمتها میاد و هالیوود رو محکوم میکنه اما آخرش میاد و برای اثبات حرفهاش از صحنه های فیلم ماتریکس و ارباب حلقه ها که توی قسمتهای قبلی محکوم کرده بود استفاده میکنه! این تناقضات در کل مجموعه سریال هست. (سن و سال من هم فکر نمیکنم کمتر از شما باشه)

یه سوال؟

ستاره چند پر مشکل نداره؟ شش پر و پنج پر و هشت پر رو که شما میگین نمادهای شیطانیه. تو همون سریال میگه ستاره 12 پر و 24 پر هم همینطوره. حالا ما خواستیم ستاره بکشیم چند پر بکشیم که کسی فکر نکنه ما طرفدار انجمنهای مخفی نیستیم؟؟

فکر کنم باید ستاره دو پر بکشیم! ;)

لگولاس جان من هم اون مستند رو دیدم. 80 درصدش مزخرفه. شیوه کارش اینجوریه که اول میاد یه سری چیزای بدیهی رو میگه و همه قبول میکنن بعد شروع میکنه به گفتن فرضیه های خودش و بیننده هم فکر میکنه اینا هم مثل مطالب قبلی درسته.

توی نصف قسمتها میاد و هالیوود رو محکوم میکنه اما آخرش میاد و برای اثبات حرفهاش از صحنه های فیلم ماتریکس و ارباب حلقه ها که توی قسمتهای قبلی محکوم کرده بود استفاده میکنه! این تناقضات در کل مجموعه سریال هست. (سن و سال من هم فکر نمیکنم کمتر از شما باشه)

یه سوال؟

ستاره چند پر مشکل نداره؟ شش پر و پنج پر و هشت پر رو که شما میگین نمادهای شیطانیه. تو همون سریال میگه ستاره 12 پر و 24 پر هم همینطوره. حالا ما خواستیم ستاره بکشیم چند پر بکشیم که کسی فکر نکنه ما طرفدار انجمنهای مخفی نیستیم؟؟

راستش فکر نکنم اینطور باشه این مستند شاید بعضی جاهاش زیاده روی کرده باشه ولی اینطوری که شما میگید نیست

از ماتریکس و ارباب حلقه ها برای تفهیم استفاده میکنه مثل نماد گرایی مثبت

ولی بسته به نگرش افراد متفاوته باید نگرش انسان تغییر کنه

[h"]

نریچ و هر کسی که با مخفی کردن نماد ها در متن مشکل داره و اعتقادی بهش نداره

بهتره مستند arrival رو ببینه منظور"" مستند ظهور که توسط هشام یک مسلمان امریکایی تهیه شده نه مستند ظهور بسیار نزدیک است""

شما به خاطر شرایط سنی بعضی چیز ها رو قبول نمیکنی ولی وقتی پخته تر بشی مسائلی رو میبینی که توی حاشیس

این یکی از قسمت هایی هستش که خیلی میتونه به درد شما بخوره

http://www.aparat.com/v/b95466b8b139e9e ... 98b7c27658

اولا ربطی به سن نداره

دوما بنده نمادها رو در لوتر انکار میکنم نه در کارتون های والت دیزنی. گرفتی؟

سوما این قسمتی رو که گذاشتی دیدم و به جز بریتنی اسپیرز چیزی ندیدم توش ;)

این مستند داره مسائل غیر اخلاقی رو با مسئله ف.را.ماس.نو.ری ربط میده. هیچ ربطی ندارن باهم

[h"]

( در مورد ستاره پنج پر باید بگم که برج سارومان شبیه ستاره نیست ولی قسمتی که گوی پیش بینی رو اون هست یه ستاره هشت پر باید باشه که این جور ستاره ها نماد متمرکز شدن انرژی هستن

8 پر نیست خیلی بیشتره. خب نماد مرکز انرژی باشه که چی؟ اصلا ستاره ای هم هست که تعداد پر هاش مورد قبول شما باشه؟

من درست حدس زدم شما این مستند مقوا رو دیده بودی. که اومدی این تایپیکو راه انداختی.

هیچ کس وجود این نماد هارو نمی فهمه تا وقتی یکی نیاد بگه. می تونید به پست ترامبار نگاه بندازین.

من تاحالا فقط شنیده بودم ستاره 6 پر نماد شیطانی هست اگه 5 پر هم جزوش باشه پس یهو بگین ما بچگیهامون تاحالا اشتباهی داشتیم نماد های ش.ی.ط.ا.ن.ی را نقاشی میکردیم ;)

بر حسب اتفاق تمام کامپیوتر های سایت دانشگاهمون به این مستند ها مجهز بودند ، ( لابد به خاطر علاقه زیاد دانشجوها بوده وگرنه برادران ریشو که وقت این کارها رو ندارند ;) ) اون موقع هرچه قدر سعی کردم نتونستم عمرم رو با دیدن این مستند به فنا بدم .

وا اسفا ! از انجام چه فریضه ای جا موندم خودم خبر نداشتم . :((

لگولاس جان ! باور بفرما ما هم از ساز مخالف زدن لذت نمیبریم ، لطفا بگو رنج سنی پختگی چند ساله تا امیدوار باشیم یه روزی از همین روز ها ما هم از خواب خرگوشی بیدار می شیم .

من علاقه ای به پاسخ دادن به این تاپیک ندارم چون شما مسیر خودتون رو انتخاب کردید ولی یه مثال هست که چطور تروی شکست خورد اون ها فکر میکردن دشمنی وجود نداره و وقتی سلاح هاشون رو زمین گذاشتن شکست خوردن

چیزی که به شما میگن اینه که همچین چیزی وجود نداره و وقتی کاملا قبول کردید به سراغ شما میان

واقعیت و حقیقت خیلی با هم فرق دارن حقیقت چیزی هستش که شما دوست دارید بدونید ولی واقعیت بدون تغییر مونده

اگر سیر خودتون رو انتخاب کردید دیگه لازم نیست که هی برای شما مثال بزنیم و غیره.

نقطه و پایان

این تصور که یه دشمن نامرئی وجود داره و اینقدر قدرتمند که تو همه چی دست میبره ، دونستنش خیلی حس جالبی به آدم دست میده . طبیعیه که آدم ناخودآگاه تحت تاثیر این راز و رمز ها قرار بگیره . همون مثال حقیقت و واقعیت که گفتین فکر کنم در مورد خودتون بهتر صدق کنه .

یه جورایی اگه این حرف ها رو باور کنم به خودم توهین کردم . برام چندش آوره که یه سری میان و با تحریک اعتقادات مذهبی مردم پرده از راز هایی بر میدارن که در واقع ساخته ی خودشونه . خیلی به خودم مغرور نیستم ، ولی واقعا سطح دانش این آقایون سخنران رو در حدی نمی بینم که بخوام تحت تاثیر حرف هاشون قرار بگیرم

در مورد سن هم من نمیدونم واقعا این دیگه چه ربطی به بحث داره . من نمیدونم سن شما چقدره ، ولی یه سوال : شما با افزایش سنتون چه چیز خاصی به دست آوردید به جز یه عدد که هر سال با "یک" جمع میشه ؟ این روند نامناسبی هست که با تحقیر کردن سن طرف مقابل اون رو از سطح بحث پایین تر بدونید . اونم با معیاری که در واقع نه ارزش تحقیر داره و نه ارزش افتخار کردن

بهتون حق میدم اگه انگیزه ای برای شرکت کردن در بحث ندارین . طبیعیه که بحث کردن با کسایی که نظری خلاف شما دارن لذت بخش نباشه . شاید برای من و بعضی های دیگه هم خوشایند نباشه که داستان مورد علاقمون رو به یه سری موارد این شکلی ربط بدیم ...

یه سوال؟

:((

ستاره ی بدون پر مشکلی نداره احیانا ؟ :دی

ما یه استاد تو دانشگاه داریم که فکر میکنه تمام اساتید دانشگاه بیکارن و صبح تا شب دارن براش نقشه میکشن. در جواب هر دانشجویی که انتقادی ازش میکنه میگه «میدونم شما از کی خط میگیرین!» به این میگن «توهم توطئه». به نظر من این اساتیدی که مثال میزنید هم به همین بیماری مبتلا هستن و سعی میکنن این بیماری به بقیه هم منتقل کنن.

لگولاس جان شما تا حالا هیچ نمونه ای با دلیل و مدرک ارائه نکردین که بشه روش بحث کرد. با مدرک و سند ثابت کردیم که تمام مواردی که بیان کردید از پایه بی اساس بوده.

ما هیچ اصراری به ادامه بحث نداریم.

فقط یک نکته بگم و بعد تاپیک رو قفل کنید لطفا

منظور از سن افراد تحقیر اون ها نیست

ادم ها هر چه قدر سنشون بالاتر میره پخته تر میشن و تجربه شون میره بالاتر تفکر شما که فقط یه عدد به سنشون اضافه میشه شاید برای شما اتفاق افتاده

در مورد استادی که میگید 3DMahdi این در مورد این دوستان صدق میکنه چون هی در مورد نماد گرایی واکنش نشون میدن ما که مشکلی نداریم

شما دارید هی واکنش نشون میدید و نفی میکنید

بحث قفل بشه لطفا

با سلام بعد از یه غیبت دو روزه باز اومدم  biggrin.png

در جواب نریچ : من هیچی ندارم بهت بگم اگه تو تو اون ستاره رو نمی بینی مشکل خودته بحث هم نمی خوام در مورد ستاره و ستاره شناسی بکنم

به لوگالاس : اون مستندی رو که می گی من هم دیدم چیزه تا حدودی با حالیه اما اون هم خودش یه ذره مشکل داره اون هم اینه تو آمریکایی که ما*** ها ی اعظم تو اون هستند چه جوری این مستند بر علیه شون درست می شه ؟؟؟

بقیه حرف ها رو هم فاکتور می گیرم چون قول دادم حرفی نمی زنم  smile.png 

;)

من گفتم ستاره رو نمی بینم ؟؟؟ [-(

من گفتم پینج پر نیست. تو چرا کلا پست هارو نمی خونی :((

با سلام بعد از یه غیبت دو روزه باز اومدم  biggrin.png

به لوگالاس : اون مستندی رو که می گی من هم دیدم چیزه تا حدودی با حالیه اما اون هم خودش یه ذره مشکل داره اون هم اینه تو آمریکایی که ما*** ها ی اعظم تو اون هستند چه جوری این مستند بر علیه شون درست می شه ؟؟؟

بقیه حرف ها رو هم فاکتور می گیرم چون قول دادم حرفی نمی زنم  smile.png

خوش امدی !

به خاطر همینه که چن نفر از سازندگاه این مستند مفقودالاثر شدن چون توی این انجمن های ما***ی کنجکاوری کردن اما این مستند فقط یه مثال بود برای پنهان کاری نماد های ما***ی در فیلم ها و کتاب ها که به بحث ارباب حلقه ها ربطی نداره

کلا با لگولاس موافقم ، تیر هاشو میزنه به هدف ;)

ببخشید بچه ها

عنوانو دیدم گفتم نکنه حسن عباسی اومده اینجا تاپیک زده... biggrin.png

چندروز پیش سریال Lost فارسی رو دیدم (الان مهدی دنبالم میکنه  biggrin.png )

روی جلدش پیداست  tongue.png

من نکته هارو گذرا میگم

اسامی درون تالکین همه ریشه دارن و میتونین ببینیشون، پس ربطی به چیزی نداره و منم حس میکنم کلمه ی شاه جادوپیشه وزنش قشنگه، شاید یکی بدش بیاد، این که نشد دلیل

و اینم بدون زبان فارسی و انگلیسی داره ریشه ی هندواروپایی هستن و هم خانواده اند، پس کلمه ی پژمان فراسی هم یهودی هست  ;)

اما در مورد کمپانی، خب اگه یکی پول داره یک چیزیو میخره که نباید بگیم همه ی اون اونجوری اند...

مثلا یک یهودی بیاد یک چیزی بخره، ما بگیم بده، تفکر رو بریم آب طلا بگیریم دفن کنیم

اینجا برادر تولکاس لازمه (اگرم بوده من تا الان ندیدم، دارم صفحه صفحه میرم جلو :دی)

دستار هم در هرجا که هوا گرم و سوزان باشه کاربرد داره، و اون شرقی هایی که در سپاه سائورون بودن در جاهای گردم بودن

برین ببینین دستار برای چی خوبه، بعد بگین ایرانی و اینا

در مورد چشم هم بگن قبل از اینکه ما*** ها اونو انتخاب کنن مال مصری های باستان بوده و دیگر قضایا که جاش نیست اینجا بگم، یکم اول تحقیق کنین

حرف مهدی هم که کاملا درسته...

اما به لگولاس مذکر:

شاید شما نشنیده باشین

اما اونقدر بین مردم بوده این حرفا و در پوسته های مختلف که...

دیگه از توان من خارجه اینهمه بخونم، چشمم درومد :دی

کلا هیچ وقت نیاین سعی کنین چیزی رو به زور به چیز دیگری بچسبونین

همون آقای عباسی که زمانی میگفتن حلقه ها نماد اسرادیل و قوم های باستانی اند و اینا، من داستان قدیمیتر و معتبرتر براشون میارم...

کلا رها کنید این مباحث رو :پی

پ.ن.

به این میگن «توهم توطئه».

Paranoia  biggrin.png

به خاطر همینه که چن نفر از سازندگاه این مستند مفقودالاثر شدن چون توی این انجمن های ما***ی کنجکاوری کردن اما این مستند فقط یه مثال بود برای پنهان کاری نماد های ما***ی در فیلم ها و کتاب ها که به بحث ارباب حلقه ها ربطی نداره

ببخشید

شما در مورد هر چیزی به اون قدرت بخوان برین Deep مفقود میشین

انگاری شاهدش نبودیم

پس ادامه ندین این حرفو Plz

من بحث های این طوری رو دوست ندارم و هیچ هم نمی خوام واردش بشم ولی چیزی که جناب الوه گفتن من رو یاد کتاب آونگ فوکو انداخت. ماجرا از این قراره که دو سه نفر شوخی شوخی شروع میکنن به پخش کردن اخبار در مورد معبدی ها و یک سری آدم های دیگه که تمام موضوع رو جدی فرض کردن میان سراغ این سه تا و الخ! به خوندنش می ارزه. ترجمه اش هم کار آشنای خودمونه ;)

به به اخوی الوه دوباره دیدمتون ;)

جناب عباسی کی گفتند حلقه ها واسه اسرائیل اقوام اسارائیل که 12 طائفه بودن اما حلقه ها فکر کنم 19 حلقه بود

این حلقه یا همون حلقه ی ارباب حلقه ریشه در افسانه های نورسی داره این در واقع همون حلقه ای که اودن به زیگفرید می ده :((

یه اسپم(بعدش به خودم اخطار میدم و این پستو هم مهدی بعد یه مدت اگه خواست حذف کنه،بعید به نظر میرسه که به زودی دوباره بیام)

آونگ فوکو رو از دست ندید.هر چی از اکو خوندیدو بزارید کنار،این یه چیز دیگس.حتی از نام گل سرخ هم بهتر

یه نماد گرایی توی این فیلم هستش که توضیح داره 4 تا عکس براتون اپلود میکنم دو تا مال ارباب حلقه ها دو تا مال امپراطوری بهشت

امپراطوری بهشت یه فیلم به کارگردانی ریدلی اسکات هستش که مربوط به جنگ های صلیبی هستش که توی این صحنه صلاح الدین به اورشلیم حمله میکنه عین همین صحنه توی ارباب حلقه ها هستش مسئله اینه توی ارباب حلقه ها اوروگ ها مظهر یهودیت هستش ولی توی امپراطوری بهشت مسلمان ها نماد اوروک ها هستن تصاوری معلومه

توی امپراطوری بهشت اورلاندو بلوم هم بازی کرده

جدید ترین فیلم اسکات هم بلید رانر هستش که توسط کمپانی های یهودی پشتیبانی میشه

http://up98.org/upload/server1/01/s/h6v ... hj4sxu.jpg

http://up98.org/upload/server1/01/s/z84 ... e3jbtu.jpg

http://up98.org/upload/server1/01/s/zdc ... fs5yzf.jpg

http://up98.org/upload/server1/01/s/wn0 ... ani3jx.jpg

باز هم من نمیتونم از شباهت این دو صحنه نبرد(که ده ها صحنه مشابه این رو در فیلمهای دیگه هم دیدم) به نمادهایی که نام میبری برسم. چه جوری از این صحنه نتیجه میگیری که اورکها نماد یهودیت هستن یا مسلمانان نماد اورکها(تا جایی که یادم میاد تو فیلم امپراطوری بهشت اورکی نبود)

در ضمن این فیلم محصول 2005 هست و بهتره بگی عین صحنه ارباب حلقه ها تو اون فیلم هست نه اینکه عین صحنه اون فیلم توی ارباب حلقه ها هست.

و نکته دوم اینکه بازم داری از روی فیلم مثال میاری نه کتاب.

از وسط های ارباب حلقه ها کتاب هابیت دستم رسید دارم هابیت رو میخونم

توی امپراطوری اورگ نیست و نمیتونه باشه اما در مورد شباهت صحنه دو اگر فیلم رو دارید دو صحنه رو مقایسه کنید ( به صحبت های اورلاندو بلوم یا لورد لبلین قبل از نبرد گوش کنید) صحنه هر روز خراب شدن دیواره و جنگ در دیوارس

مسئله اورک ها رو که خودتون دارید میگید این نماده

یعنی حق با مسیحیت هستش مثل صحنه ای که اراگورن از کشتی های سیاه به اوزگلیاس کخ نماد اورشلیم هستش به دلیل دست به دست شدن و نبرد سرنوشت ساز هستش

نبرد مقابل دروازه سیاه سرنوشت ساز نیست چون فرودو کار رو انجام میده اما نبرد اوزگلیاس

در ارباب حلقه ها اورگ ها نماد یهودیت هستن چون اوزگلیاس رو تصرف میکنن

اما توی امپراطوری این مسلمان ها هستن که به اورشلیم حمله میکنن که توی قسمت دو برج ارباب حلقه ها اومده

و در ضمن اول و بعدی بودن فیلم معلومه من گفتم که عین صحنه هستش نه اینکه عینا از روی اون ساختن

نبرد در مقابل دروازه سیاه سرنوشت ساز نیست ؟؟؟

زکی !

یه باره بفرمائید آراگورن ، گندالف و هرکی به این نبرد رفته از بن فاقد هوش و خرد بوده ، به زبان عامی بگم که کامل ملتفت بشیم :ملت ، درازگوش تشریف داشتن برای هیچ و پوچ برن تو دهن شیر ؟

این جمله شما یعنی چی ؟

(( یعنی حق با مسیحیت هستش مثل صحنه ای که اراگورن از کشتی های سیاه به اوزگلیاس کخ نماد اورشلیم هستش به دلیل دست به دست شدن و نبرد سرنوشت ساز هستش ))

به خدا مطالعه کردن پست خود برای اصلاح عیوب از اعم واجباته و بر هر موجود زنده ی واجبه .

ضمنا آراگورن برای آزاد سازی اوزگیلیات وارد جنگ نشد ! میناس تیریت کانون حمله نبرد پله نور بود . نمیدونم چه جوری به این نتیجه رسیدی که اوزگیلیات اورشلیمه ! استدلالت رو به ماهم بگو ، غریبه که بینمون نیست .

تشابه این دوتا صحنه خیلی مهمه ؟ چیز خاصی رو به نظرت نشون میده و حرف مهمی پشتش هست ؟ پس اگه فیلم سخیف ملک سلیمان رو ببینی چی میگی ؟!!

چه طور نتیجه میگیری که اوزگیلیات نماد اورشلیمه؟ چون یه بار دست به دست شده؟ اومبار حداقل سه دفعه بین گوندور و هارادریم دست به دست شده!

از یه فرضی که خودت گرفتی و دلیلی براش نیاوردی داری نتیجه میگیری که اورکها نماد یهودیت هستن.

نبرد مقابل دروازه سیاه سرنوشت ساز نیست چون فرودو کار رو انجام میده اما نبرد اوزگلیاس

چی...!؟!؟ :-o :- ببین من نمیدونم چه طور این نتیجه رو گرفتی ولی بد نیست اول کتابو یه دور کامل بخونی بعد بیای چیزی که واقعا" خودت از کتاب درک کردی رو نقد برسی کنی آخه این حرفای بی پایه برام خیلی آشناست! :D

این جمله شما یعنی چی ؟

(( یعنی حق با مسیحیت هستش مثل صحنه ای که اراگورن از کشتی های سیاه به اوزگلیاس کخ نماد اورشلیم هستش به دلیل دست به دست شدن و نبرد سرنوشت ساز هستش ))

منم نمیفهمم منظورت چیه...

اول میگی:

اما توی امپراطوری این مسلمان ها هستن که به اورشلیم حمله میکنن که توی قسمت دو برج ارباب حلقه ها اومده

بعد میگی:
و در ضمن اول و بعدی بودن فیلم معلومه من گفتم که عین صحنه هستش نه اینکه عینا از روی اون ساختن

خب از حرف اولت معلومه که داری میگی امپراطوری بهشت یه نسخه ی اصلیه که بعد ارباب حلقه ها با جا گذاری افرادی مثل اورک ها به جای مسلمانا و یهودی یا هرچی از روش ساخته شده و مفهوم همونو میده بعد میگی اصلا تاریخ ساخت فیلما مهم نیست؟!

چه جوری به این نتیجه رسیدی که اوزگیلیات اورشلیمه ! استدلالت رو به ماهم بگو ، غریبه که بینمون نیست .
واقعا چه طور به این نتیجه رسیدی؟! امیدوارم فقط چون این حرفو از جاهای دیگه شنیدی اینجا نیاورده باشی و واقعا یه استدلالی داشته باشی... :ymsmug:
نبرد مقابل دروازه سیاه سرنوشت ساز نیست چون فرودو کار رو انجام میده

به بانو گالادریل و برادر آرون:اشون حتی فقط فیلم رو هم دیده باش کافیه.

به لگولاس:ببینم،منظورت تو اینه که جونشونو گذاشتن کف دستشونو رفتن الکی بکش بکش؟!مگه ندیدی (یا نخوندی)که آراگورن برای این تصمیم میگیره حمله کنه که چشم سائورون (توی فیلم و ذهن سائورون توی کتاب)رو منحرف کنه.مطمئنن اگه آراگورن اینکار رو نمیکرد احتمال متوجه شدن سائورون در مورد وجود دو هابیت توی سرزمینش خیلی بیشتر بود.در ضمن،فرودو که از قضیه ی حمله ی آراگورن به دروازه های سیاه اطلاع نداشت.اگه آراگورن حمله نکرده بود:هرگز با مرکب های نزگول ها درگیر نمیشدند.

در نتیجه

نزگول ها سریعا به سمت اوردوروین میرفتن و ممکن بوذ که حلقه رو بگیرن.

یه سوال دیگه:منظور شما از نماد شناسی،توی فیلمه دیگه؟(اینجوری که عکس از فیلم میزارید و مزتب در مورد چشم صحبت میکنید.)اگه اینطوره،اسم مبحث باید عوض شه و به فیلم ها(سینمای تالکین)منتقل شه،درسته؟!

اتفاقا در آخر این فیلم مسلمان ها به خوبی نشون داده میشن.ارک ها قرار نبود هیچکسی رو زنده بزارن و حتی زن و بچه ها رو میکشتن و اما توی فیلم ، صلاح الدین میزاره همشون برن و انتخاب رو به عهده ی خودشون میزاره.وقتی که بیلین قبول میکنه بره،صلاح الدین دیگه خون یه مورچه رو هم نمیریزه.و خودش هم میگه:

I'm not those men.I am salah-o-ddin,salah-o-ddin

من مانند آن مردان نیستم.من صلاح الدین هستم.صلاح-الدین

یعنی حق با مسیحیت هستش مثل صحنه ای که اراگورن از کشتی های سیاه به اوزگلیاس کخ نماد اورشلیم هستش به دلیل دست به دست شدن و نبرد سرنوشت ساز هستش

من نفهمیدم.بودن حق با مسیحیت چه ربطی به اورشلیم بودن ازگیلیات داره؟

در ضمن،توی جنگ و دعوا،هر طرف فکر میکنه حق با خودشه.

به لگولاس: با این پست های آخرت موضعت رو کاملا مشخص کردی! الان دیگه شک کردم که واقعا از اول طرفدار تالکین بوده باشی. اصلا مگه تو نگفتی این تاپیک قفل بشه پس چرا دوباره اومدی پست دادی؟ اصلا چرا این سایت رو ترک نمی کنی و عضو بیداری اندیشه بشی؟ اونجا حاضرن واسط تاپیک های قفل شده رو هم بازکنند! :ymsmug:

چرا قبل از اینکه پست بدی یه نیم ساعت روش فک نمی کنی؟ چرا تحقیق نکردی که فیلم قلمرو بهشت مال چه سالیه؟ چرا نمی گی منبع اصلیت که این حرف ها رو ازش نقل می کنی کجاس؟ :-o

مث اینکه فیلم رو هم اصلا خوب ندیدی که میگی نبرد دروازه سیاه سرنوشت ساز نبوده و بعد این همه مدت داری میگی اورگ

جدید ترین فیلم اسکات هم بلید رانر هستش که توسط کمپانی های یهودی پشتیبانی میشه

اکثر کمپانی های بزرگ دنیا توسط یهودیها اداره می شند. این که یه چیز جدید نیست. اصلا این چه ربطی به تالکین داره که ریدلی اسکات چه فیلمی میسازه؟ یا کی حمایتش می کنه؟!

آراگورن از کشتی سیاه پیاده میشه به طرف اوزگیلیاث؟ کجای این کتاب و فیلم همچین چیزی رو دیدی؟ که ما ندیدیم؟

اوزگیلیاث به هیچ وجه قابل مقایسه با اورشلیم نیست. اورشلیم یک شهریه که الان هم هنوز محل سکونته. بیت المقدس در اونجا قرار داره. خیلی ها اون رو مرکز دنیا میدوننن ولی ازگیلیاث به شهر خرابه تبدیل شده بود که فقط نظامی ها در اون بودند. عملا به یه دژ نظامی تبدیل شده بود و هیچ اهمیتی دیگه به غیر از اهمیت نظامی نداشت. یه زمانی شهر بود ولی توی ارباب حلقه ها نه!

ا

این یعنی چی؟ یعنی سال ساخت فیلم مهم نیست؟ یعنی پیتر جکسون می دونسته که سه چهار سال بعد همچین فیلمی ساخته میشه و می دونسته همچین صحنه ای داره؟ یا نه فیلم قلمروی بهشت مستنده؟ یعنی دقیقا اون صحنه اتفاق افتاده؟

درضمن توی قلمروی بهشت مسلمانا پیروز شدند کسی هم به کمکشون نیومد ولی در لوتر اوروک ها شکست خوردند.

پ.ن : منبعت رو بگو لطفا

به لگولاس: با این پست های آخرت موضعت رو کاملا مشخص کردی! الان دیگه شک کردم که واقعا از اول طرفدار تالکین بوده باشی. اصلا مگه تو نگفتی این تاپیک قفل بشه پس چرا دوباره اومدی پست دادی؟ اصلا چرا این سایت رو ترک نمی کنی و عضو بیداری اندیشه بشی؟ اونجا حاضرن واسط تاپیک های قفل شده رو هم بازکنند! :ymsmug:

چرا قبل از اینکه پست بدی یه نیم ساعت روش فک نمی کنی؟ چرا تحقیق نکردی که فیلم قلمرو بهشت مال چه سالیه؟ چرا نمی گی منبع اصلیت که این حرف ها رو ازش نقل می کنی کجاس؟ :-o

مث اینکه فیلم رو هم اصلا خوب ندیدی که میگی نبرد دروازه سیاه سرنوشت ساز نبوده و بعد این همه مدت داری میگی اورگ

به طور جدی هشدار میدم، مواظب لحن حرف زدنت باش! هر کس که دوست داشته باشه میتونه تو این سایت فعالیت بکنه و نیازی هم نداره به کسی ثابت بکنه که طرفدار تالکین هست. بهتره بحث توی فضای دوستانه دنبال بشه، نه اینکه همدیگه رو متهم کنیم.

متاسفانه بیشتر دوستان یه خط از پست نفر قبلی رو میزارن و روی اون زوم میکنن

در مورد زمان فیلم من داشتم به 3dmahdi میگفتم که در مورد جمله ایشون که

در ضمن این فیلم محصول 2005 هست و بهتره بگی عین صحنه ارباب حلقه ها تو اون فیلم هست نه اینکه عین صحنه اون فیلم توی ارباب حلقه ها هست.

توضیح میدادم که منظور از عین بودن صحنه ها زمان ساخته شدن فیلم نیست بلکه فقط شباهت هستش

در مورد منبع هم اگر منظورتون اینه از کس خاصی مینویسم اینطور نیست من این ده روز مسافرت بودم و اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم که این صحنه هم کاملا واضح هستش که اسکات جوابیه به ارباب حلقه ها داده حتی اگر اصلا نگیم که اورگ ها نشانی از یهودیت داشتند هر کسی با دیدن صحنه توی فیلم امپراطوری بهشت ، صحنه ارباب حلقه ها توی ذهنش میاد

الان دقیقا مشکلت چیه؟!اینکه از نظر تو شباهت بین این دو تا صحنه،جوری که مسلمان ها و ارک ها در پایین صفحه،نشون دهنده ی بدی مسلمون هاست؟!در ضمن،تا شما اینو نگفته بودی من اصلا اینو یادم نمیومد که این صحنه بین 2 تا فیلم شباهت داره.

توضیح میدادم که منظور از عین بودن صحنه ها زمان ساخته شدن فیلم نیست بلکه فقط شباهت هستش

که این صحنه هم کاملا واضح هستش که اسکات جوابیه به ارباب حلقه ها داده حتی اگر اصلا نگیم که اورگ ها نشانی از یهودیت داشتند هر کسی با دیدن صحنه توی فیلم امپراطوری بهشت ، صحنه ارباب حلقه ها توی ذهنش میاد

خب با این حساب شما میخواین بگین ریدلی اسکات فکر میکنه که فیلم لوتر یه فیلم ما.سو.ن هست و این مسئله رو با این صحنه تو فیلمش نشون داده!

هفت هشت تا پست بعد از پستت گذاشته شده جواب هیچ کدوم رو ندادی غیر از این چند جمله!

در مورد منبع هم اگر منظورتون اینه از کس خاصی مینویسم اینطور نیست من این ده روز مسافرت بودم و اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم که این صحنه هم کاملا واضح هستش که اسکات جوابیه به ارباب حلقه ها داده حتی اگر اصلا نگیم که اورگ ها نشانی از یهودیت داشتند هر کسی با دیدن صحنه توی فیلم امپراطوری بهشت ، صحنه ارباب حلقه ها توی ذهنش میاد

بسیار تفکرات جالبی داری و آدم به تعجب میافته...

طبق حرف های شما که فقط شباهت باعث این برداشت شما میشه (که داری همه چیزو به هم ربط میدی) پس من اگه یک جنس تقلبی با دانش خودم بخرم و برام مشکلی درست کنه چون شبیه جنس اصلیش هست پس میشه از کارخونه ی اصلی شکایت کرد؟؟

این حرف شما در نظر بنده و خیلی ها عجیب می نماید که یک کپی بعدی از یک صحنه که که هیچگونه ارتباطی به فیلم اصلی نداشته و نظرات کارگردان فیلم، اسکات هست.

ببخشید کلمات بعدیم کمی تا قسمتی زیاد نابه جا هست، اما لازمه برای درک بهتر

اگه اینطوریاست

منم یه صحنه مثل فیلم محمدرسول الله که ابوذر میره بالا اذان میگه میسازم، توی همون صحنه و آدمی به اون قیافه میزارم، اما میام به جای اذان میگم طرف متنی در وصف یهود بگه و بگه یهودی هست و همه هم تایید کنن و اینا

اونوقت مثل تفکر شما باید بیام توی فروم بگم ابوذر یهودی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این درسته خدا وکیلی؟

بحثایی که در این اینجا بیان میشه مرتبط به هم هستند پس بهتره برای قابل فهم تر شدن چیزی که مینویسم به اینکه در جواب چه پستی زده شده اشاره بکنیم پس نه تنها جای تاسف نداره بلکه بسی جای شکر دارده! :ymsmug: چرا تاسف میخوری؟!

این مهمه که زمان فیلم کی باشه پس جوابت به مهدی میتونه جواب سوال ما باشه یا سوالی برای ما بشه که چرا به این نکته اشاره کردی در صورتی که اطلاعات کافی نداری و اگه بخوام این بحثو ادام بدم آخر سر به چیزی که الوه بیان کرد میرسیم که بد نیست مطالعه کنی!
حتی اگر اصلا نگیم که اورگ ها نشانی از یهودیت داشتند هر کسی با دیدن صحنه توی فیلم امپراطوری بهشت ، صحنه ارباب حلقه ها توی ذهنش میاد
ای کاش اینجا شکلکی بود که سرشو به تاسف تکون میده... تو این دنیای کوچیک قرن بیست و یکم خیلی چیزا شبیه به هم هستند اما دلیل نمیشه از روی هم ساخته شده باشند که... درضمن بهتره حالا که توی شورای خرمندان پست میزنی کتاب ها رو نقد و بر رسی کنی نه فیلم را. که اینجا ما به مباحث کتاب- که بسیار فراتر از فیلم هست- می پردازیم و اگه کتابو هنوز مطالعه نکردی بهتره اول مطالعش کنی بعد راجع بهش انتقاد کنی چون حرف های نا به خردانه و بی اساس هم تو رو اذیت میکنند و هم ما رو.

من میخوام که لگولاس به این پست من جواب بده:

ما دقیقا باید جواب کدوم سوالت رو بدیم؟در مورد چی باید برات توضیح بدیم؟(آخی هی از این سوال به اون سوال میپری)

لطفا وقتی چیزی رو مطرح میکنی،مطمئن شو اطلاعات کافی در موردش داشته باشی.

در اخر هم،نماد شناسی با این چیزایی که شما مطرح میکنی خیلی فرق داره.نماد شناسی در کتاب،به خیلی چیز ها مربوط میشه:مثلا،چرا هفت سنگ،چرا درخت سفید،چرا هفت طبقه!

به اینها میگن نماد شناسی در ارباب حلقه ها.این چیزایی که شما مطرح میکنی بیشتر بحث ها ما.سو.نی هست.

پ.ن:میشه یگه ننویسی اورگ

من میخوام که لگولاس به این پست من جواب بده:

ما دقیقا باید جواب کدوم سوالت رو بدیم؟در مورد چی باید برات توضیح بدیم؟(آخی هی از این سوال به اون سوال میپری)

لطفا وقتی چیزی رو مطرح میکنی،مطمئن شو اطلاعات کافی در موردش داشته باشی.

در اخر هم،نماد شناسی با این چیزایی که شما مطرح میکنی خیلی فرق داره.نماد شناسی در کتاب،به خیلی چیز ها مربوط میشه:مثلا،چرا هفت سنگ،چرا درخت سفید،چرا هفت طبقه!

به اینها میگن نماد شناسی در ارباب حلقه ها.این چیزایی که شما مطرح میکنی بیشتر بحث ها ما.سو.نی هست.

پ.ن:میشه یگه ننویسی اورگ

دوست عزیز ما از شما سوالی نپرسیدیم که به جنب و جوش افتادی بحث توضیحی بودش دوستان بحث رو توی هم میپیچونن

من فقط نماد ها و قسمت هایی که به اخر الزمان ارتباطی داشته رو اینجا میزارم از کسی به طور اصلی سوالی نپرسیدیم

عنوان اصلی تاپیک هم بحث اخرالزمانی بود که به نماد گرایی تغییر یافته

اینطور که من از این پستت برداشت میکنم شما اصلا نمیخوای مطالب رو به بحث بذاری ،از مطالبت مطمعنی و تنها میخوای اطلاع رسانی کنی . اگه واقعا هدفت اینه باید بدونی که همه ما قبلا این مباحث به گوشمون رسیده و حرف های شما تکرار مکرراته ! بحثی هم که تنها یک طرفه باشه به هیچ وجه مخاطب نخواهد داشت .

من هم به عنوان یکی از اعضای این سایت علاقه به شندیدن اخبار و اطلاعات شما که می خوای اطلاع رسانیش کنی ندارم و فکر نمی کنم بقیه اعضا هم علاقه داشته باشن.

همینجا درخواست قفل شدن تاپیک رو دارم :ymsmug:

مثل اینکه بحثی قرار نیست توی این تاپیک انجام بشه. 11 صفحه پست خورده اما ایجاد کننده تاپیک هیچ مدرک و دلیلی برای حرفهاش نمیاره و نیازی نمیبینه تا در موردشون توضیح بده.

ادامه دادن این بحث بی فایده است.

تاپیک قفل شد.