راستش یه سوال داشتم اول خواستم تو بخش شورای خردمندان بنویسم بعدش گفتم نه بذار تاپیک هرچه دل تنگت می خواهد بگم آخرش هم تو تاپیک " رئیس جمهور سرزمین میانه گفتم " اما با پیشنهاد مهدی گفتم این تاپیک رو این جا بزنیم راستش مهدی فکر کنم گفت اسم تاپیک رو بزار "مدرنیته در آثار تالکین " اما من یه چیزه دیگه گذاشتم اسم تاپیک رو ![]()
راستش سوالم این بود که :
همون جور که می دونید دنیای تالکین رو اگه بخوایم بررسی کنیم می خوره یه چیزی تو مایه های دوران قرون وسطی خودمون باشه ![]()
همون جور که اساتید می دونید تاریخ می گذرد ( میاد و می ره ) همون جور که قرون وسطی به انقلاب صنعتی تبدیل شد و بعدش هم به قرن حاضر حالا به نظرتون دنیای تالکین هم همین جوری می شه ![]()
یعنی یه روز تو یرزمین میانه برق اختراع می شه یا یه روز ماشین میاد سرزمین میانه و...... ![]()
یه ذره سوالش سخته ( به نظر من ) ولی نمی شه کاریش کرد
سرزمین میانه هم یه دنیای دیگه اون هم باید به سوی پیشرفت بره ![]()
تا حالا به این سوال فکر کرده بودید که سرزمین میانه توش برق اختراع بشه و ......
بذارید من یه طرز فکر بگم :
تو اول فیلم ارباب حلقه ها زمانی که حلقه تو دریاچه میافته گوینده می گه تاریخ به افسانه پیوست و افسانه اسطوره شد یه چیزی تو همین مایه ها .
حالا اگه این جوری بشه ( یعنی سرزمین میانه پیشرفت کنه) امکان داره مثلا بگن آره نژاد الف ها یه افسانه است یا بگن تو افسانه ها اومده الف ها تو غرب زندگی می کنن و .....
حالا به نظرتون این واقعا پیش میاد ؟
اگه پیش بیاد چی می شه ؟ همه ی اون حماسه ها به تاریخ می پیونده
کشور ها چه جوری می شن یعنی روهان یه کشور مستقل می شه و گاندور یکی دیگه؟؟
یا جنگ آخر چی می شه همونی که دوباره ملکور آزاد می شه ؟
اگه آزاد بشه می خواد به صورت مدرن بجنگه ؟؟؟
و هزار تا حرف و سوال دیگه نظر شما چیه تا به حال به این موضوع فکر کردید ؟؟؟ ![]()