به نظر شما یاران حلقه اشتباه کردند؟

تعداد پست‌ها: 47

سلام بر همگی.

به نظر شما چرا یاران حلقه حلقه را به وسیله ی عقاب هایی که دوستان گاندولف سفید بودند نابود نکردند؟

مگه سوارای سیاه اونجا بیکار بودن ؟؟؟

خود سائورون بزرگ چی کاره بود ؟؟؟

در ضمن اسم ایشون گندالف هست و این که عقابان مانوه فکر نکنم این کارو قبول کنن

آخه این مال سرزمین میانه بود و ربطی به والار نداشت

والار اجازه نمی دادن

شاید یکی از دلیل هایش این باشد.ولی نمی توان گفت که حتما دلیلش این باشد.

یکی دیگه از دلیلاش اینه که عقاب ها حق کمک مستقیم را نداشتند

ارادتمند.

ت.ت

ــیه تیغ

آخه این مال سرزمین میانه بود و ربطی به والار نداشت

اینو منم گفتم

چون عقاب مانوه بودن نمی تونستن

ميگم اصلا اين ورودي كوه نابودي در حدي بود كه يه عقاب اونم از نوع مانوه ايش بتونه واردش بشه؟؟؟!!! /;)

ولي جدا از شوخي،همون نظريه ي وجود نزگول ها بهتره.مگه اونجايي كه گندالف و بيلبو و 13 دورف(13 تا بودن كه؟!) داشتن رو درخت ها قيمه قيمه مي شدن مانوه بهشون دستور داده بود كه بيان؟!

نميشه اينجوري گفت كه صرفا چون والار سرزمين ميانه رو تقريبا ول كرده بودند به امان ارو،ديگه همه ي موجودات در خدمتشون هم از چنين كمكي سر باز مي زدن.

راستي عقاب ها مستقيما از مانوه دستور مي گرفتن؟يعني مثلا كمكشون تو نبرد پنج سپاه هم دستور مانوه بوده؟

راستي عقاب ها مستقيما از مانوه دستور مي گرفتن؟يعني مثلا كمكشون تو نبرد پنج سپاه هم دستور مانوه بوده؟

مانوه یا خود ایلوواتار

یا شایدم به خاطر دوستی با گندالف که یکی از مایار بود

کسی چه می داند ؟؟؟

اهم...

اولا این که این تاپیک کپی رایت داشت تو والیمار!!!!بهتر نبود اجازه می گرفتی بعد؟ ;) (اصلا به من چه؟) ;)

بعدشم اگر حلقه رو سوار عقاب می کردن آخه مگه سائورون کوره؟نزگول رو می فرسته که دخل عقابه رو بیاره!اون وقت تالکین چی می نوشت؟ ;)

منم همینو گفتم

در ضمن اون والیمارتون قالبش مشکل داره

من غریب بخ 6 بار ثبت نام کردم اما هیچی به هیچی

در ضمن این والیمارتون خیلی جوونه در برابر آردا

با تشکر

همونطور که دوستان گفتن ممکن بود قبل ازینکه حلقه به کوه نابودی برسه از دست یاران حلقه خارج بشه

کلا ریسکش زیاد بوده

خب عقابا که دست نداشتن که حلقه رو بگيرن مجبور بودن بکنن توي پنجه هاشون که در اين صورت عيب ميشدن و درجا سائرون پيداشون ميکرد اگرهم تو پنجه هاشون نميکردن خب عقاب به اون گندگي بره اونجا کسي نميبيندش؟ تازه نزگولها هم بودن. حتي احتمال داره پرهاشون توي آتيش اونجا بسوزه. خلاصه که کار خوبي کردن که دست عقابا ندادن.

در هر حال اگه غرور سائورون در باز کردن سامات نئور نبود حلقه هرگز به داخل کوه نمی افتاد ( راهش بسته بود دیگه :دی )

پس خوش شانس بودن از این لحاظ

نميشه گفت خوش شانس بودن.وقتي يه عاقل مث گاندالف دارن كه ميدونه سارون حتي در تاريك ترين روياهاش هم فكر نميكنه كه دشمن در صدد نابودي حلقه بر بياد،در واقع نشون ميده كه با عقل يه قمار نفس گير رو بردن

خنگی این جانب رو ببخشید :D

سامات نئور چیه ؟

اسمش رو یه جا شنیدم ولی چیزی ازش یادم نمیاد

مهم نیست

از خنگی نیست

از بس اسم داره این کتاب :دی

سامات نئور :

دروازه ی ورود به اورود روئین

همون شکاف هلاکت خودمون

دقیقا!

حالا یادم اومد

بعد مگه این دروازه قبلا بسته بوده ؟(باز هم خنگی و فراموشی)

گاه و بیگاه

آره

هربار فوران های کوه مسدودش می کرد اما به بردگی تعداد بیشماری اورک دوباره باز میشد

و این بزرگ ترین خطای سائورون بود

به نام خداوند

سلام

ببخشید ولی چرا سائرون اونکار رو میکرد

و چرا عقاب ها نمیبردن

علاوه بر دلیل هایی رو که اوردن دلیل دیگرش فکر کنم اون باشه که اگه عقاب با اون عظمت میرفت اونقدر تیر میزدن بهش که میفتاد زمین

و ریسکش زیاد بود از اون طرف هم که دیگه نازگول ها و حرارت زیاد کوه و کلی دلیل دیگه که عقاب ها نمیتونستن ببرن

ولی به نظر شما اگه یاران حلقه از هم جدا نمیشدن داستان چطوری میشد :D\

هيچي داستان به خوبي و خوشي تموم ميشد ولي خب خيلي از وقايع مهم داستان اتفاق نمي افتاد مثلا آراگورن تو گودي هلم و په له نور نبود تا بجنگه و هيچوقت به ارخ نمي رفت و خيلي ماجرا هاي ديگه اتفاق نمي افتاد ولي خب عوضش ماجراهاي جديدي اتفاق مي افتاد مثلا گندالف و شلوب (چي ميشه!)

در ضمن اگه ياران از هم جدا نمي شدن نقش گولوم خيلي كمرنگ ميشد

به نام خداوند

در مورد نقش گالم که اگه به کارمون نیاد سرش رو میبرم میخورم

اما حالا اگه جدا میشدن ولی برومیر نمی مرد

و علاوه بر اون گاندالف هم در موریا نمی افتاد

مثلا خودشون تصمیم میگرفتن که جدا بشن چون الان من چند روزی دارم خوابش رو میبینم میخوام بدونم باید چیکار کنم

یا حق

من از کشته شدن برومیر خیلی ناراحتم و داغ این اتفاق هیچوقت از دلم پاک نمی شه اما باید پذیرفت که اگه برومیر زنده به میناس تریت برمی گشت یه رقیب درست و حسابی برای شاه اله سار پیدا می شد و البته اون کسی نبود که به راحتی ( مثل فارامیر ) بخواد مقامش رو تحویل کسی بده. ممکن بود حلقه سر از میناس تریت در بیاره و روهانی ها نتونن از پس آیزنگارد بربیان و وسط جنگ پله نور یکهو سپاه سارومان هم بریزن وسط و اتحاد دو برج به ثمر برسه.

و گندالف همونطور خاکستری می موند و نمی تونست از پس سائرون و اورتانک بر بیاد و جادوی تئودن شکسته نمی شد و یه وقت می دیدی سپاه روهان دست در دست یوروکهی ها اومدن جنگ گوندور :D

درکل من می گم تالکین یه نابغه ی حکیم بود و هر اتفاقی که در داستان پیش آورده از سر حکمت بوده جدا این روال برای داستان بهترین و پذیرفتنی ترین حالت ممکن بوده و هرگونه تغییر کوچکی در متن ماجرا کلا نظم روایت رو به هم میریزه... میگی نه؟ امتحان کن....

در باره ی عقاب ها هم اصلا کلا بی خیال بشید...این حلقه که معمولی نبود یه دفعه می دیدید عقابه رو تسخیر کرد و حیوان بدبخت ناغافل هوس کرد که اون و نگه داره و حلقه رو برداشت و رفت..... حالا بیا و درستش کن....

به نام خداوند

جواب بسیار خوب و قشنگی بود خودم کیف کردم :D

در ضمن وقتی برومیر کشته شد من اگه در اون لحظه بودم صد در صد مانع میشدم ولی حالا با خوندن حرف شما

به دو راهه رسیدم و معلوم نیست کی به کی شده

اصلا چطور بود الروند هم باهاشون میرفت :D

در اون صورت خیلی باحال میشد فرض کنید الروند در برابر بالروگ چی میشد

یا اصلا بالروگ کاری به کار یاران حلقه نداشت

و اگه بخوام حرفه ای تر بحث کنم اصلا حلقه ای در کار نبود و به خوبی و خوشی زندگی میکردیم

اصلا سائرونی وجود نداشت و دنیا در صلح و آرامش بود و مثل کتاب هابیت میشد

و به طور کلی اصلا کتاب ارباب حلقه ها وجود نداشت

و به طور کلی اصلا چه آردا و چه این دنیا وجود نداشت

و به طور کلی اصلا خدایی هم نبود و اصلا هیچ چیزی وجود نداشت

اون وقت به نظرتون چی میشد؟ :D :D\

این نظر عجیب غریب هم وجود نداشت. :D

به نظر شما چرا یاران حلقه با دیدن کلاغ ها که دارن از اون مسیر جاسوسی میکنن

دیگه از اون مسیر نرفتن :D\

مثلا طوری برنامه ریزی میکردن که یا با شنل ها پنهان بشن یا طوری حرکت کنن

که کلاغ ها اونا رو نبینن

یا حتی در ان صورت سریعا از اون مسیر فرار میکردن

یا ارباب حلقه ها

داری میگی کلاغ!

اونها چشم های بینهایت تیزی دارند ، و همچنین تعداد زیادی چشم (( منظورم به خاطر تعدادشونه)) در امان موندن از نگاه اونها محاله!

تازه اونها هنوز شنل الفی نگرفته بودن که بخوان مخفی شن! :D

خوب بقالی محله ما میفروشه دیگه میگفتن من میگرفتم براشون :D :D :D

از قبل تهیه میکردن :D :D :D

ولی پس اگه اونطوری باشه چرا وقتی کلاغ ها رسیدن اونا رو ندیدن :D\

یا ارباب حلقه ها

شنل الفی مگه پفکه که از قبل تهیه میکردن؟ تعداد اونا کاملا محدود بود و فقط الفهای لورین اجازه و امکان استفاده ازش رو داشتن اما گالادریل لطف کرد و به یاران حلقه داد.

پس جریان اونطوری بود :D

خواستم به این حیله خودتون بگین یاران حلقه اشتباه نکردن :D :D :D

و بسیار هم عملی شد :D

و خیلی جالب بود :D

مهدی خان هم که لطف کردن و هر تاپیکی رو که من بهش سر میزنم

را با حضورشون گرم میکنن :) :) :)

و باعث دلخوشی دوستداران آردا میشن :) :D :) :D

یا ارباب حلقه ها

چرا اون کلاغ های موذی اون ها رو دیدن ، یادت نمیاد؟ زود مثل خاله زنک ها رفتن یه کلاغ چهل کلاغ کنان پیش سارومان ، بعد دورش چرخیدن و فکر کنم با زبان مخصوص خودشون همه چیز رو به او پیری دژخیم گفتن ، اونم گفت (( گاندلف کج و کوله میخوای از کوهستان بگذری؟ زهی خیال خام)) . بعد رفت رو اورتانگ و عجی مجی کرد و کوه آوار شد تو سر اون بیچاره ها. اگه کلاغ های فضول نمیدیدنشون سارومان از کجا می فهمید اونا دارن میرن کوه نوردی؟؟؟؟؟ :D :D :D :D :D

ولی فکر کنم مسیرشون رو عوض کردن

و کلاغ ها هم چون چیزی ندیده بودن سارومان حدس زد گاندالف داره از کوهستان

میره

گندالف فکر کرد که کلاغ ها نمیزارن اونا از اون مسیر برن

پس مسیرش رو عوض کرد

از اونور هم چون کلاغ ها چیزی ندیده بودن سارومان حدس زد دارن از کوهستان میرن

بعد اون بلا رو سرشون آورد که مجبور شدن از موریا برن

یا ارباب حلقه ها

یعنی واقعا این قابل قبوله که سارومان از روی حدس و گمان یه کوهستان رو تخریب کنه ، مگه زورش رو مفت گیر آورده، تازه وقتی داشت با گاندلف تو اون صحنه ناسزا میگفت بالاخره میدونسته صدای گاندلفه که از تو کوه میاد ، همون جوری که گاندلف میدونست صدا واسه سارومانه. :D

نظریه ای بسیار مهم

دربارش بخونین:

The Butterfly Effect

به نام خداوند

منظورت اثر پروانه ای هستش ؟

حالا از کجا بخونیم ؟

فارسی یا انگلیسی ؟

اگه میشد یکم توضیح اولیه در مورد نظریه بدی و بهم بگی جریانش چی خوب میشد :D

یا ارباب حلقه ها

یک چیزهایی موردش شنیده ام و فکر کنم مربوط به هوا شناسی باشه

فکر کنم میگی که نسیم بال ها پروانه باعث ایجاد توفان بزرگی میشه

و فکر کنم در پیرامون نظریه آشوب باشه

فکر کنم میخوای ربطش بدی به جریان جادوگری سارومان

اگه منظورت همون نظریه باشه که مثلا اگه من خونمون

توف کنم اونور دنیا طوفان میشه رو میگی رو که صد بار خونده ام

نظریه جالبی هست

در ضمن دچار سر در گمی نشین ها نظریه فقط مربوط به هواشناسی نیست

بلکه در بسیاری از علم ها دیگر هم پیداش کرده ام

به خاطر این اطلاعات مفید همه چیزتون رو بخورم :D :D :D

یا ارباب حلقه ها

به خاطر این اطلاعات مفید همه چیزتون رو بخورم :D :D :D

نکنید از این کارا :D :D :D

در هر حال نظریه اثر بال پروانه ای اینه:

هر حرکتی

حتی وجود شما هم بر منفجر شدن ستاره ای با میلیاردها سال نوری فاصله داره، اثر می گذارد.

به این مثال دقت کن

یک نفر با یک ماشین تصادف می کنه

بر می گردیم عقب:

اگه مثلا قهوه ی طرف می ریریخت رو زمین و 1 ثانیه صبر می کرد

یه 1 ثانی دیر تر از خواب بیدار می شد

یا راننده مثلا یک کار دیگه می کرد اتفاقات دیگه ای پیش می یومد

برای اطلاعات بیشتر به فیلم های The Butterfly Effect 1,2,3 مراجعه کنید

منظورمو می فهمید

نظریه جالبی هست اتفاقا من هم یه فیلم شش قسمتی دیدم که اسمش یادم نمیاد ولی در مورد این بود که یه اتفاق بیست دقیقه ای رو از شش حال بررسی کرده بود و میگفت که با یک ثانیه خیلی از سرنوشت ها عوض میشند

البته من فكر كنم اون فيلمي كه ديدي سه اتفاق چهل دقيقه اي بوده!

اسمش شانس كور هست!از استاد اعظم سينما:كيشلوفسكي

حلقه رو میشد راحتر از اینا نابود کرد اما

اینا کارا رو بیخود سخت کردن

میومدن به من می گفتن منم براشون نابودش می کردم

:D

درسته که همه چیز روی چیزای دیگه تاثیر میذاره ، ولی انقدر مهم و تاثیر گذار نیست .

و کشف اثر پروانه ای نباید خیلی زوق زدتون کنه چون همون اصل فیزیکه که میگه هر چیزی که جرم داره اجسام دیگه رو جذب میکنه !

این تاثیر انقدر کمه که اصلا به دید نمیاد. مثل جاذبه من به خورشید . :D

نه نه... با کمال معذرت آرون جان اثر پروانه ای اصلا ربطی به قوانین نیوتون نداره... نیوتون میگه: هرگاه نیرویی از یک جسم به جسم دیگری وارد گردد جسم دوم هم نیرویی برابر و در خلاف جهت آن نیرو را بر جسم اول وارد می کند.

اما اثر پروانه ای شرح گسترش و توسعه ی نیروی خارج شده از یک چشمه ی کوچک موجه... می بینی اصلا ربطی به هم ندارن...

و عزیزان اگه این مطلب به دنبال پست قبلی من ( که توش گفته بودم هر اتفاقی در رمان تالکین سرنوشت سازه) پیش اومده باید بگم که منظور من اصلا این نبوده و این دو مطلب اصلا باهم هم خوانی ندارن.

سیمین جان چرا به خودت میگیری؟؟؟؟ :D :D :D :D :D :D

منظور من جاذبه بود ، قبول داری که هر جسم دارای جرمی میتونه جاذبه داشته باشه؟؟؟

تشبیه منم همچین چیزی بود ، هر اتفاقی روی اتفاق بعدی اثر میگذاره و لی انقدر ناچیز میتونه باشه ، که هیچ تعفیر خاصی توش نده!!!

مثل جاذبه یه سنگ 1 کیلویی اونور مریخ بر روی زمین. :D :D

بچه ها بحثو فیزیکی نکنین که مجبور میشم چیزی بگم:

میدونین طبق آخرین فرضیه های ارائه شده چیزی به اسم جاذبه وجود نداره

چون ما میبینیم جسمی روی زمین میافته و این اتفاقا به وجود میان چیزی به اسم جاذبه درست کردیم ( یک مثال داشت یادم نمیاد )

یا این که زمان وجود نداره

زمان چیزیست که ما به دست خودمون ساختیمش

** زمان در مکان ها با قدرت بالای جذب تغییر می کنن

مثال: میزان زمان هنگامی که در کنار یک سیاهچاله باشی یا کنار یک ستاره ی بزرگ باشی یا روی زمین باشی تفاوت می کنه !!

و اینکه اثر بال پروانه ای بیش از حد محسوسه !

دست کم نگیرینش

در کل اینجا کلاس فیزیک نیست :D :D

سیمین جان چرا به خودت میگیری؟؟؟؟ :D :x :x ;)) ;)) ;))

کی گفته ... چیزی نبود که به خودم بگیرم ;))

منظور من جاذبه بود ، قبول داری که هر جسم دارای جرمی میتونه جاذبه داشته باشه؟؟؟

بر منکرش لعنت...منظور من هم جازبه است... اما باز هم می گم که این اثر پروانه ای ربطی به قانون جازبه نداره

تشبیه منم همچین چیزی بود ، هر اتفاقی روی اتفاق بعدی اثر میگذاره و لی انقدر ناچیز میتونه باشه ، که هیچ تعفیر خاصی توش نده!!!

جاذبه ی بین اجسام اتفاقی نیست که روی اتفاق بعدی اثر بگذاره ... جاذبه یکی از اصول و قوانین عالمه و بود و نبود یا کمیتش در حوادث جهان تاثیری نداره. مثلا جاذبه ی بین خودرو و زمین رو هیچوقت عاملی هرچند کوچک برای تصادف یا عدم اون قبول نمی کنیم

مثل جاذبه یه سنگ 1 کیلویی اونور مریخ بر روی زمین. :D :-?

اینقدر هم برای من سر به نشانه ی تاسف تکون نده... ناسلامتی 5 واحد فیزیک پاس کردیم: دی ;))

بچه ها بحثو فیزیکی نکنین که مجبور میشم چیزی بگم:

میدونین طبق آخرین فرضیه های ارائه شده چیزی به اسم جاذبه وجود نداره

چون ما میبینیم جسمی روی زمین میافته و این اتفاقا به وجود میان چیزی به اسم جاذبه درست کردیم ( یک مثال داشت یادم نمیاد )

یا این که زمان وجود نداره

زمان چیزیست که ما به دست خودمون ساختیمش

** زمان در مکان ها با قدرت بالای جذب تغییر می کنن

مثال: میزان زمان هنگامی که در کنار یک سیاهچاله باشی یا کنار یک ستاره ی بزرگ باشی یا روی زمین باشی تفاوت می کنه !!

و اینکه اثر بال پروانه ای بیش از حد محسوسه !

دست کم نگیرینش

در کل اینجا کلاس فیزیک نیست ;)) ;))

برادر من شما مگه فیلم مستند راز رو ندیدی... عالم کائنات بر پایه ی جاذبه بنا شده و اصلا نمی شه انکارش کرد.

این بحث نفی زمان و هستم و یه مثال بهتری که یادمه اینکه: اگه کل جرم و ماده ی موجود در کیهان رو خالی کنیم دیگه چیزی به نام زمان وجود نخواهد داشت. و این هم یه اثبات دیگه برای وجود جاذبه است و زمان رو محصول جاذبه ی بین ماده ی موجود در کیهان می دونه...

جون من مثال و حال کردی... انیشتین گفته

اینجا یه زمانی خانه ی هواداران تالکین بود اما الان همه رقم پست و بحث توش پیدا می شه... خدا به خیر کنه

با اینکه بحث خیلی از موضوع منحرف شده ولی خب ما هم پستمونو میزنیم!

اولا که زمان چیزی هست که از تقابل ماده و انرژی بوجود میاد مثلا هر چیزی که جرم بیشتری داشته باشه فضای بیشتری از زمان دور و ورش رو اشغال میکنه مثلا یک سیاهچاله که ابر جرم هست(که میگن اگه یه قاشق از مواد سیاهچاله رو به زمین بیاره حجمش به اندازه کوه های هیمالیا میشه!)یا مثلا خورشید که یه ستاره هست فضای زمانی بیشتری اشغال میکنه در نتیجه باعث بوجود آمدن جاذبه میشه که جاذبه که در بعد زمانی به کار افتاده باشه میتونه نور رو هم به طرف خودش جذب کنه و خورشید نور ستارگانی که از اطرافش میگذرن رو به طرف خودش خم میکنه (اانیشتین ثابتش کرد)

همینطور اگه جاذبه زیاد شد (مثل سیاهچاله) میتونه بر زمان اثر بزاره و اونو معکوس کنه! یعنی سیاهچاله زمان رو میبلعه و از طرف دیگه اونو بیرون میده! پس در نتیجه اگه ما به درون سیاهچاله سقوط کنیم به زمان گذشته میریم!چونکه زمان پس از بلعیده شدن توسط سیاهچاله به صورت معکوس عمل میکنه!

آقا این بحث فیزیک رو همینجا تمومش کنید! اینجا فروم تالکینه نه انیشتین! دوست ندارم پستهای این دو صفحه رو پاک کنم.

نه اقا, اتفاقا خیلی جالب بود ... !!

مخصوصا این پست اخر کاربر " torambar " .. .

مهدی پست هر کی پاک میکنی خواهشا پست اخر torambar رو پاک نکن .. .

ممنون torambar ;))

مگه من گفتم جالب نیست؟! خیلی مطالب خوب و مفیدیه ولی جاش اینجا نیست.