پیشنهاد برای ایجاد تالارها

تعداد پست‌ها: 76

هرکسی تالاری به ذهنش میرسه یا به نظرش باید برخی از این تالارها بازسازی یا حذف شه یا اسمش عوض شه, اینجا پیشنهاد بده تا ما اقدام کنیم.

باتشکر از آرون عزیز من پیشنهاد می دم که تالار اساطیر بزنید وتوش بخسهای اساطیر ملل مختلف باشه برای شروع ایران یونان اسکاندیناوی خوبه بعدشم اگه اطلاعات مون خوب بود هند چین مایا (که البته مضحکه) و مصر وبابل هم می ذاریم

وارم مستر عزيز من اينو قبلاً يه جای ديگه گفته بودم ولی کو گوشه شنوا؟

من هم با اساطیر موافقم ولی نه تو سایت تخصصی ارباب حلقه ها و کوچکی وار کرفت

اگر شما هم‌کاری کنید در سایت آکادمی فانتزی می‌تونم بخشی رو بگیرم برای اساطیر البته چند تاپیک هست

و البته قصد ما عضو ربایی نیست همکاری دو سایت با یک دیگر برنامه ریزی شده که عضو های ارباب حلقه ای سایت آکادمی در این سایت فعالیت کنن و علاقه مندان به داستان های فانتزی به غیر از ارباب حلقه ها در سایت آکادمی فانتزی اشتباه برداشت نشه :- لینک: http://www.fantasy-academy.org دوستانی که عضو شدن زمینه هم‌کاری چیز خاصی به نظرشون نرسید همون اسطوره ذکر کنند

ارادت مند شما در آن سایت ایلیدان و در این سایت آشیل(آخیلوس)

ببین آرون جان تالارهات یه مشکل اساسی دارند و اونم اینه که تالارهای جدید در صفحه ء دوم هستند و تالارهایی که جدیدا بهشون جواب پست میشه در پایین صفحه قرار میگیره و این باعث میشه تا آدم یک کم اشتباه کنه ...

من به شدت پیشنهاد مي‌کنم بعد از لایروبی(حذف تاپیک‌های بی‌مورد این‌جا و مشکلات فنی) این دوتا تالار در قالب یکی ادغام بشن! پیشنهاد و انتقاد همیشه با هم مطرح می‌شن!

تالاری برای بحث متفرقه و يا شوخی مسخره بازی هست. چون خيلی پيش مياد که يه شوخی يا يه همچين چيزی به ذهنم می رسه ولی اگه بتويسم بحث رو منحرف کردم.

لطفا یه جایی درست شه که ناظر ها در مورد اینکه چرا بعضی مباحث رو قفل کردن توضیح بدن.

Imrahil Prince of Dol Amroth جان

اکه واقعا واصت سوال هست به آرون جان یا یکی از کارکنان سایت pm بده ! مطمئناً بهت می گن چرا یه تاپیک رو قفل کرده اند .

یه تاپک برای ابراز احساسات هست؟ اگه نیست کجاست؟ چون این احساسات گاهی اوقات قلیان می کنند و مثلا ساعت 3 صبحه و کسی هم نیست که بهش بگیم ... اونجا بزنیم! اگه نیست ، خودم بزنم!

تغییر نامه شورای خردمندان به شورای سفید

تالاری برای لینک

عنوانها و بحث ها یکمی منطقی تر و واضح تر باشه(اینو یک قانون کنید)

به نظر من یک تالار به نام رهروان اضافه کنید

بچه ها من مديريتم خيلي ضعيفه ولي يه سري مشكل كوچولو تو سايت هست كه به مديريت برميگرده.من كه اول وارد سايت شدم با انبوه اطلاعات برخوردم و اسمها .يعني از هر دري سخني.حسابي هم گيج شده بودم و الان تقريبا بعد از يه ماه خودم رو پيدا كردم و اطلاعاتم رو در بسياري از جهات كامل كردم.

اما پيشنهاد من براي اين كه تازه واردان گيج نشن.يه تالار كه فقط رهبانها توش بنويسن و يه سري اطلاعات اجمالي و مورد نياز براي ورود به سايت رو توش بزارن تا همه تازه واردهايي كه زياد نميدونن مثل من گيج نشن.

با تشكر

گولوم

در واقع من با گولوم عزیز موافقم ولی خب رهبان ها آی دی هم رو دارن چه نیازیه که یه تالار اجمالی باز کنن ولی خب اگه رهبان ها یه تالار مخصوص خودشون باز کنن هم بد نیست ولی اگه میشه یه تالار به نام رهرو درست بشه بد نیست و تالار ارو و مثلا تالار ایریندیل

منظور من اينه كه چون رهبانها با فضاي آردا بيشتر آشنا هستن و اطلاعاتشون از بقيه دقيق تره خودشون تو اون تالار بنويسن تا امثال من كه اطلاعات كمتري دارن چيزهايي بعضا اشتباه وارد نكنن.هر كدوم از رهبانها تو قسمتي كه بيشتر وارده بنويسه.يكي دوره اولو,يكي دوره دومو... اصلا خودشون بهتر مي دونن چه جوري وظايفو بين خودشون تقسيم كنن.معرفي اجمالي شخصيتها و مكانها.جوري كه ديگه كسي سردرگم نشه.

با احترام

گولوم

همیشه محبوب ترین قسمت سایت های فانتزی ، قسمت ایفای نقش آنهاست ولی در این سایت یه مدتی بود ولی انگار دیگه آنچنان اتفاقی نیفتاد !

از ناظران عزیز خواستارم که فکری برای این مسئله بفرمایند و با گرفتن اعضای فعال در این زمینه ( طراحی بخش عضو گیری ایفای نقش ) ، باعث بالا رفتن سطح قسمت ایغپفای نقش شوند !

افای عزیز راستش ما در حال کار روی یه پروژه عظیم ایفای نقش هستیم که اصلا این مدلی تکس نیست و میتونه بزرگترین و تنها رول پلیینگ این مدلی تو دنیا باشه. این قرار بود اول تابستون بیاد اما من هنوز کاملش نکردم دیزانشو که بدم به مندوراس ! :grin: اما روم نمیشه بعد این همه مدت بهش بدم خودشم تماس نمیگیره . فعلا موندیم ببینیم چی میشه !

یه چیز خیلی جالب دیدم که بهتره اینجا بگم

توی تالار ها نگاه کنید (با دقت)

میبینید که باید جای پست و فرستنده رو عوض کنید !

بالای لیست فرستنده ها نوشته : پست

و بالای لیست پست ها نوشته : فرستنده

همون طور که آرون قبلا آرون هم گفته این بهروز معلوم نیست توی کدوم سوراخ رفته قایم شده و پیداش نیست ... فعلا باید همین جوری که هست ساخت تا ببینیم چی میشه ...هیییییییییییییییی....( دو نقطه دی )....

یه چیزه دیگه :

اگه به Source Code یه نگاه کوچیکی بندازید (نگاه کنید لطفاً)

متوجه میشید طراحی تالارها ها همش با Table هستش :shocked:

میدونین یعنی چی ؟ یعنی اینکه یه مرورگر وقتی میخواد Source رو ترجمه کنه پدرش در میاد

و مدت بارگزاری شصت برابر میشه ، خیلی خیلی بهتر بود با Div طراحیش میکردید

نمیدونم هر جور میلتونه ولی سرعت دانلود تالارها خیلی بالا میره

معلومه واقعا اژدها هستی! تیز بینیت منو کشته!

ولی من فکر می کینم تالار بحثهای ترولی واقعا جایش خالیست!

دوستان به همگی سلام .یه نظر دارم.(نگید این دو روزه اومده میخواد همه چیز رو تغییر بده :D )

انجمن، انجمنه خوبیه .سطح بحث ها توش خیلی بالاست به طوری که هر کسی بحث ها رو درک نمیکنه و نمیفهمه .ولی هر جوری حساب کنی میبینی که یه کم انجمنه کوچیکیه .درسته فقط مخصوص آرداست ولی میتونه کمی فراتر هم بره .

به نظر هم باید یه سری انجمن/تاپیک جدید ایجاد بشه .برای مثال دانلود کتاب (کتاب های تخیلی، علمی و...)

و یا هر چیزی که شما به ذهنتون میرسه .

اگه نظرتون مثبته چیزایی که میخواهید اضافه بشه رو اینجا بنویسید اگه همه اعضا موافق بودن که به مدیر میگیم ایجاد کنه و فعالیت داشته باشیم .

دوستدار تالکین، پیروز .

دوست عزيز

ممنون از پيشنهاداتت.

من از طرف مديريت تا حدي پاسخگو خواهم بود.

اول از همه آردا يك سايت لزوما فرومي نيست.در واقع ما فضا رو بر پايه كار فرومي قرار نداديماز همون ابتدا.در مورد كوچك بودن انجمن هم حرفت رو قبول دارم،اما به نوعي خودت به خودت جواب دادي.اينجا فقط در مورد تالكين بحث ميشه و ساير زمينه ها و نويسنده ها فقط در تاپيك ياران حلقه و موجودات فانتزي ،اون هم به صورت محدود بهش پرداخت ميشه.در واقع خود بچه ها هم خيلي استقبال از اون قضيه نكردن.

در مورد آرشيو ها:به جرات ميتونم بگم كه قوي ترين آرشيو دانلودي در مورد آثار تالكين رو در سايت هاي فارسي زبان داريم.يكي از اصول ما،احترام به قانون حق تاليف و حقوق نويسندگانهبه خاطر همين نمي تونيم(و نميخواهيم) كه از كتاب هاي فانتزي ديگه در در ساير سايت ها هست (والبته همه اسكن شده ان،بدون اجازه صاحب اثر){به جز چند كار در سايت دارن شان و واليمار و البته كل كاراي آكادمي فانتزي) استفاده بكنيم.فعلا هم يكي دو پروژه ترجمه رو در دست داريم كه بتونيم بيشتر در خدمت باشيم.

اگه سوال ديگه هم بود،در خدمتم

با تشكر

اگه اینطوریه که آره .همینطوری که پیش میره خوبه .(من از این قضایا مطلع نبودم)

ولی سایت که میتونه آپدیت بشه .آپدیت های سایت خیلی دیر به دیره .

اگه منظورت اخباره که باید به دست خود اعضا انجام بشه. شما هم اگه خبری گیر آوردی به تولکاس بده.

یه پیشنهاد برای ساخت یه انجمن جدید:

خیلی خوب می‌شه اگه یه انجمن جدید به اسم "دنیای فانتزی" یا "فانتزی دیگر" در زیرشاخه‌ی آخر درست کنین. جاش واقعاً خالیه. تاپیک‌های این انجمن، می‌تونن درباره‌ی آثار دیگه‌ی فانتزی جهان باشن. البته الآن هم چنین تاپیک‌هایی وجود داره؛ ولی در این انجمن که چندان به جادو و جادوگری ربطی ندارن:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=987

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1138&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=686&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=989&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=940&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=937&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=926&st=0

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1192

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1204&st=0

ممنون.

اگه نظرتون مثبته چیزایی که میخواهید اضافه بشه رو اینجا بنویسید اگه همه اعضا موافق بودن که به مدیر میگیم ایجاد کنه و فعالیت داشته باشیم .

من فکری دارم تالاری بسازید به اسم جنگ های آردا

با سلام

دوست عزیز تاپیکی به این نام وجود داره که کاربران تمام اطلاعات درمورد جنگ های آردا رو توش جمع آوری کردند.

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1646

یه پیشنهاد برای ساخت یه انجمن جدید:

خیلی خوب می‌شه اگه یه انجمن جدید به اسم "دنیای فانتزی" یا "فانتزی دیگر" در زیرشاخه‌ی آخر درست کنین. جاش واقعاً خالیه. تاپیک‌های این انجمن، می‌تونن درباره‌ی آثار دیگه‌ی فانتزی جهان باشن. البته الآن هم چنین تاپیک‌هایی وجود داره؛ ولی در این انجمن که چندان به جادو و جادوگری ربطی ندارن:

با عرض اجازت

بنده با نظر شما کاملا موافقم اگر این طور شود دوستان دیگر نیز با فانتزی های دیگر آشنا می شوند. اما کجاست گوش شنوا که به این حرف ها گوش کند.

دوست عزیز، ما تالاری به اسم «ادبیات فانتزی» رو با این توضیح داریم: در این بخش به بحث در مورد سایر آثار فانتزی پرداخته میشود. در این تالار تاپیک های بسیار زیادی از معرفی انواع و اقسام فانتزی ها تا بررسی و نقد اون ها پیدا میشه که میتونید بخونیدشون، باهاشون آشنا بشید و نظراتتون رو در جای مناسبش اگه لازم بود ابراز و یا اگه در مورد یک کتاب یا دنیای فانتزی اطلاع دارید و تاپیکش موجود نیست، با یکسری اطلاعات پایه و لازم تاپیکش رو ایجاد کنید. فکر کنم هم نام تالار و هم توضیحات اون کاملا واضح بودن!

همچنین ما تاپیک «معرفی کتاب سبک ها, نویسنده ها, مترجمین و انتشارات» رو داریم که دیگه فکر نکنم این هم توضیحی بخواد...

تالاری به اسم تالار اهریمن برای طرفدار ها و بحث و........درباره کارکتر های منفی

برادران من میگم ، بودن یک تالار برای داستان های فانتزی اعضا الزامیه ، ما توی این تاپیک درباره ی همین چیزا فعالیت میکنیم ، ولی اگه کار های بچه ها رو توی یک جای مشخص بذاریم (نه تاپیک) خیلی عالیه :)

به دلیل این که میگم یک تالار به دلیل این که یک تاپیک توی طبقه بندی درون مایه داستان ها نا توانه . برای اینکه داستان ها موضوعات و حالت های نگارشی مختلف دارند باید براشون یک تالار جدا ساخت .

می تونیم فن فیکشن های رمان های مختلف رو هم توی این تالار ها جمع آوری کنیم .

با تشکر VICTOR

ببخشید، به نظرم باید یه تالار برای داستان های فانتزی(و نه فن فیکشن های تالکینی)داشته باشیم

جای تالار اساطیر هم خالیه اینجا... و وحشت و علمی تخیلی:)

با عرض اجازت

به نظر من باید یک انجمن مختص نارنیا داشته باشیم. چه طور انجمن در باره ی واکرافت داریم؟

پتانسیل نارنیا برای این انجمن زیاد به این دلایل: اولا مباحث ناشناخته نارنیا زیاد است. ثانیا موجودات در نارنیا تنوع بیشتری نسبت به آردا دارد.ثالثا نارنیا 4 فیلم دارد و مباحث فیلم ها هم مهم هستند.رابعا فیلم پنجم نارنیا در راه است که می تواند مبحث خوبی باشد.

من از مدیران تقاضا دارم که انجمن نارنیا را راه اندازی کنند.

من هنوز درک نکرده ام چرا برای وارکرافت یک انجمن داریم(در حالی که حتی یک فیلم هم از روی آن ساخته نشده)

با تشکر و به امید رسیدگی.

توضیحات زیر تالار ها رو بخونید. برای فن فیکشن تالار سرزمین میانه هست، برای داستان نویسی تالار مربوط به طرفداران رو داریم. برای داستان هایی فانتزی هم تالار ادبیات فانتزی هست.

برای وارکرفت تالار مجزا داریم چون با آثار تالکین نزدیکی داره اما نارنیا اینجوری نیست و باید زیر مجموعه تالار ادبیات فانتزی بمونه. ملاک تعداد فیلمها نیست و گرنه تالار هری پاتر هم باید بزنیم.

اما همونطور که می دونین، فانتزی و وحشت و علمی تخیلی شاید از یک مجموعه باشن، اما واقعا با هم فرق دارن. خیلی بده که مثلا برای ادبیات وحشت فقط یه تاپیک داریم، نه یک انجمن. تازه اونم توی یه سایت ادبی

اما همونطور که می دونین، فانتزی و وحشت و علمی تخیلی شاید از یک مجموعه باشن، اما واقعا با هم فرق دارن. خیلی بده که مثلا برای ادبیات وحشت فقط یه تاپیک داریم، نه یک انجمن. تازه اونم توی یه سایت ادبی

بله متفاوت هستن اما این دلیل کافی نیست. باید اقبال کاربران هم وجود داشته باشه. بعد 10 سال یه تاپیک در موردش زده شده که هنوز به صفحه دوم نرفته. وجود یک تالار خالی هیچ مزیتی نداره. موضوعی نیاز به تالار داره که حداقل 10، 20تا تاپیک در موردش داشته باشیم که نیاز به جای واحد داشته باشن.

بله متفاوت هستن اما این دلیل کافی نیست. باید اقبال کاربران هم وجود داشته باشه. بعد 10 سال یه تاپیک در موردش زده شده که هنوز به صفحه دوم نرفته. وجود یک تالار خالی هیچ مزیتی نداره. موضوعی نیاز به تالار داره که حداقل 10، 20تا تاپیک در موردش داشته باشیم که نیاز به جای واحد داشته باشن.

با عرض اجازت

به نظز من اگر تالار نارنیا زده شود کلی تاپیک روانه می شوند. و از 2 صفحه هم بیشتر هستند.

با عرض اجازت

به نظز من اگر تالار نارنیا زده شود کلی تاپیک روانه می شوند. و از 2 صفحه هم بیشتر هستند.

بحث نارنیا یا هر کتاب دیگه کاملا جداست. وحشت یک ژانر ادبی هست که صدها کتاب داره و میشه برای هر کدوم یه تاپیک زد اما نارنیا یه کتابه که بحث رو محدود میکنه. برای یک کتاب تالار مجزا نمیزنیم و اون وارکرفت هم به دلیلی که گفتم استثناست. حتی اگه قرار بود امروز تالارها رو بزنیم اون تالار وارکرفت هم زده نمیشد اما چون از قدیم بوده دیگه حذف کردنش درست نیست.

تالار بحث آزاد هم به نظر من خیلی خوبه

البته به شرط اینکه قوانین سایت رعایت بشه

تالار بحث آزاد هم به نظر من خیلی خوبه

البته به شرط اینکه قوانین سایت رعایت بشه

اولا عضویتتون رو تبریک میگم ;) امیدوارم لحظات خوبی داشته باشین

بعد در این باره ...

یک تاپیکی بود که از فروم قبلی به جا مونده بود برای این کار اما به دلایل مختلف قفل شد ولی اعضا میتونن در نمایه ها گفتگو کنند

نمایه ها هم در پروفایل اعضا اون بالا نشون داده میشه برای هر شخص که میشه توش 100 تا کامنت گذاشت . همینطور برای بروزرسانی نمایه خودتون میتونین در نوار بالای صقحه سمت چپ روی اسمتون کلیک کنین و عنوان رو توی اون به چه چیزی فکر میکنید وارد کنین

:))

من پیشنهاد میکنم که تالاری ایجاد بشه برای موارد کاملا متفرقه. اینطوری میشه در هر موردی تاپیک زد!(مطمئنا من هم در مورد مدرن تاکینگ و فوتبال آلمان تاپیک خواهم زد @};-)

من پیشنهاد میکنم که تالاری ایجاد بشه برای موارد کاملا متفرقه. اینطوری میشه در هر موردی تاپیک زد!

در هر موردی؟!

فروم در مورد تالکینـه و به نظر من نیازی نیست در چنین فرومی در هر موردی بحث بشه!

البته اگه من منظورتونو از"در هر موردی" درست فهمده باشم @};-

در هر موردی؟!

فروم در مورد تالکینـه و به نظر من نیازی نیست در چنین فرومی در هر موردی بحث بشه!

البته اگه من منظورتونو ا؟!در هر موردی" درست فهمده باشم @};-

والا هر فرومی که من دیدم یه تالار گفتگو های متفرقه داشته. آردا کامل ترین فرومیه که تا حالا دیدم (هم تو ایرانی ها هم خارجی ها!)حیف نیست که یه تالار واسه بحث های متفرقه و مباحث آزاد نداشته باشه ؟!

برای گفتگو در مورد بحث های متفرقه نمایه ها هستن.در ضمن تاپیک"گفتگوی عمومی اعضا"بود که الان بسته شده.

گفتگوی عمومی اعضا:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1005

من پیشنهاد میکنم که تالاری ایجاد بشه برای موارد کاملا متفرقه. اینطوری میشه در هر موردی تاپیک زد!(مطمئنا من هم در مورد مدرن تاکینگ و فوتبال آلمان تاپیک خواهم زد :-h)

شدیداً مخالفم.

این دقیقاً یکی از ویژگی‌هایی هست که فروم آردا رو از بقیه‌ی سایت‌ها متمایز کرده.

تجربه ثابت کرده این جور تاپیک ها انجمن رو به تباهی می کشونه.

این جا نمایه‌ها تقریباً برای همین کار هستن که البته در استفاده از اونا هم نباید زیاده روی بشه به نظرم. @};-

خوب باشه آقا. من نظر و پیشنهاد خودم رو دادم نمیخوام که این تالار رو درست کنم. تصمیم با مدیریته (که احتمالا حرف شما رو درست تر میدونه)من که خیز برنداشتم واسه درست کردن این تالار که همه نفری مخالفت میکنید فقط یه پیشنهاد دادم حالا مدیریت قبولش نداره درستش نکنه دیگه دعوایی که با شما ندارم

sghl...

به عنوان عضوی تازه وارد که مدتها در انجمن های سایت های دیگه فعالیت کرده و مدیر بوده میگم که انجمنتون خیلی بینظم و غیر قابل شناخته... موضوعات رو نمیشه شناخت و خیلی راحت بگم آدم گم میشه و نمیدونه چی به چیه...

بی نظمی بیداد میکنه... حتی داخل هر انمن و تالار بینظمی وجود داره...

مثلا چرا باید وقتی وارد انجمن ایفای نقش میشم ابتدا جای دیگه برای ثبت نام ایفا جای دیگه بالای انجمن معرفی بشه و بعد بهم پیام شخصی بدن که باید جای دیگه برم؟

اصلا اگه سیستم عوض شده چرا اون تاپیک هنوز هست؟

در کل بینظمی داره این انجمن رو داغون میکنه... به مدیریت بسیار نیاز داره

سلام به نظر من یه دونه از این تالار هایی که توشون اعضا با هم بازی و اینا میکنن بزارین البته بازی ها و تفریحات سالم و اموزنده:دی

اسمشم بزارین تالار تفریح و سرگرمی ، تالار بدی نمیشه ها!

به نظرم بهتره به جای ایجاد تاپیک متفرقه،بخش نمایه هارو توسعه بدیم و امکانات بیشتری بهش اضافه کنیم تا هم فضای اصلی فوم از حالت رسمی خارج نشه و هم حوصله کاربرا سر نره!

sghl...

به عنوان عضوی تازه وارد که مدتها در انجمن های سایت های دیگه فعالیت کرده و مدیر بوده میگم که انجمنتون خیلی بینظم و غیر قابل شناخته... موضوعات رو نمیشه شناخت و خیلی راحت بگم آدم گم میشه و نمیدونه چی به چیه...

بی نظمی بیداد میکنه... حتی داخل هر انمن و تالار بینظمی وجود داره...

مثلا چرا باید وقتی وارد انجمن ایفای نقش میشم ابتدا جای دیگه برای ثبت نام ایفا جای دیگه بالای انجمن معرفی بشه و بعد بهم پیام شخصی بدن که باید جای دیگه برم؟

اصلا اگه سیستم عوض شده چرا اون تاپیک هنوز هست؟

در کل بینظمی داره این انجمن رو داغون میکنه... به مدیریت بسیار نیاز داره

اون تاپیک ثبت نام ایفا که قفل شده و مشخصه که دیگه نمیتونید توش برید. الان یک ایفای نقش جدید داریم که براش دو تاپیک موجوده. یکی ثبت نام و یکی هماهنگی که تاپیکهای دوم و سوم تالار هستن و از اسمشون هم مشخصه که چی به چیه.

همه تالارها در صفحه اصلی توضیحات دارن و اگه اون توضیحات رو بخونید مشخص میشه محدوده کاری هر کدوم چیه.

سلام به نظر من یه دونه از این تالار هایی که توشون اعضا با هم بازی و اینا میکنن بزارین البته بازی ها و تفریحات سالم و اموزنده:دی

اسمشم بزارین تالار تفریح و سرگرمی ، تالار بدی نمیشه ها!

چطور بازی هایی؟ توی تالار یاران حلقه از اینجور موارد هست. مثلا تاپیک «جواب بده جایزه بگیر»:

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1167

یا مثلا بازی دوئل آردایی که میتونید دوباره راه اندازیش کنید

یا برای بازی های کامپیوتری تالار جدا داریم و مسابقات بازی های استراتژیک برگزار میشه. برای بازی های فلش تاپیک جدا داریم و ... . میتونید توی تالار بازی ها و یاران حلقه(بسته به نوع بازی) تاپیکهای جدید ایجاد کنید.

به نظرم بهتره به جای ایجاد تاپیک متفرقه،بخش نمایه هارو توسعه بدیم و امکانات بیشتری بهش اضافه کنیم تا هم فضای اصلی فوم از حالت رسمی خارج نشه و هم حوصله کاربرا سر نره!

این دست ما نیست و از طرف شرکت سازنده نرم افزار فروم باید اینکار انجام بگیره. قراره توی به روزرسانی ای که تا چند ماه دیگه منتشر میشه امکانات این بخش اضافه بشه.

با سلام

به نظرم خوب میشد که واسه ی کتاب های ج.ار.ار.مارتین یعنی نغمه ای از اتش و یخ هم یه انجمن مستقل زده بشه مثل وارکرافت چون تو قسمت دنیای فانتزی بیشترین پست توی تاپیک مربوط به این کتاب هست و از نظر بسیاری از منتقدین دنیای فانتزی این کتاب ها در کنارو حتی گاها بالاتر از کتاب های استاد تالکین به عنوان بهترین کتب فانتزی هستن

ببخشید دوستان امکانش هست که یه تالار برای اموزش نویسندگی بازبشه

من هچین تالاری ندیدم تو سایت وفکرکنم مفیدباشه

اعضایی که تازه شروع به نوشتن کردن از تجربیات و اموزه های افرادی که دستی به قلم دارن

استاده میکنن و سایت جنبه ی اموزشی هم مگیره

اگه مدیران بررسی کنن ممنون میشم

بارد قبلا به تاپیک برای نویسندگی زده بود.میتونی توی همون ادامه بدید.

به نظر من یک تالار طنز هم را بندازین خوبه.

خودم 24 ساعته توش فعالیت میکنم.

برای "طنز"نیازی به تالار نیست!

یه تاپیک هست که به طنز اختصاص داده شده و میتونید اگه مطلبی دارید اونجا بذارید.البته مرتبط با دنیای تالکین:)

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=578

سلام خدمت آردایی های عزیز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان :|

پیشنهاد دارم واسه ایجاد یه تالار ،تحت عنوان "نژادها و شخصیتهای آردا" و تاپیکها هم از این قرار:

ایلواتار ؛ والار ؛ مایار ؛ انسانها ؛ دورفها ؛ الفها ؛ ارکها و غیره

در این تاپیکها،علاوه بر معرفی،ویژگی و هدف پیدایش این نژادها، به معرفی شخصیتهای مهمشون نیز میپردازیم ؛ اینجوری اون پراکندگی سوالات شخصیتها و ازین قبیل تاپیکها ، از بین میره و نظم بهتری حاصل میشه و حتی میتونید اون بحثهای شخصیتها نیز به این تاپیکها،منتقل کنید تا از پراکندگی کاسته بشه .

باتشکر

سلام خدمت آردایی های عزیز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان :|

پیشنهاد دارم واسه ایجاد یه تالار ،تحت عنوان "نژادها و شخصیتهای آردا" و تاپیکها هم از این قرار:

ایلواتار ؛ والار ؛ مایار ؛ انسانها ؛ دورفها ؛ الفها ؛ ارکها و غیره

در این تاپیکها،علاوه بر معرفی،ویژگی و هدف پیدایش این نژادها، به معرفی شخصیتهای مهمشون نیز میپردازیم ؛ اینجوری اون پراکندگی سوالات شخصیتها و ازین قبیل تاپیکها ، از بین میره و نظم بهتری حاصل میشه و حتی میتونید اون بحثهای شخصیتها نیز به این تاپیکها،منتقل کنید تا از پراکندگی کاسته بشه .

باتشکر

با سلام و تشکر بابت پیشنهاد

ایجاد چنین تالاری با نوع دسته بندی که در تالار ها در نظر گرفته شده در تضاده.

ما برای اطلاعات روشن و مبرهن کتاب ها و جمع اوری اون ها، تالار کتابخانه های آردا رو داریم که میشه در اون تاپیک هایی رو به نژاد های مختلف اختصاص داد، همونطور که الان هم بعضی هاش موجوده.

اما اگر نکته نامشخصی هست که میخواد بحث بشه بهتره بصورت جزئی در تالار شورای خردمندان مورد سوال قرار بگیره.

و اگر این نژاد ها بصورت کلی و خارج از دنیای تالکین (در دنیای فانتزی) هست، برای اون تالار مجزای موجودات فانتزی در نظر گرفته شده است.

در کل در فروم برای بیشتر نیاز ها، تالار هایی با مبنای منابع اون ها (مباحث کتاب ها، اقتباس های سینمایی، مباحث طرفداری، متفرقه و دنیای فانتزی) ایجاد شده که اگر هم میخواهید برای مصرف جدیدی، تالاری پیشنهاد بدید بهتره در راستای این دسته بندی باشه.

با تشکر از تور گرامی .

این تالار پیشنهادی،میتونه در قسمت مباحث کتابها ایجاد بشه و فکر نکنم تضادی بوجود بیاد . درسته که ازین قبیل تاپیکها ،در تالارها یافت میشن و اونایی هم که هنوز تاپیکی ندارن،میتونن در کتابخانه های آردا ،شورای خردمندان و یا موجودات فانتزی ،تاپیک داشته باشن اما همونطور که گفتم اینجوری به صورت تک تک و در تالارهای مختلف ، دچار بی نظمی و پراکندگی میشن .

این نژادها رو بصورت کلی و خارج از دنیای تالکین،عنوان نکردم و مشخص کردم که مربوط به آردا هستن :|

حالا هرجور که اعضای محترم مدیریت ، صلاح میدونن ؛چراکه تصمیمش با شماست .

با سپاس فراوان

با عرض اجازت

قبلا هم گفته ام ( در این پست:https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=787&view=findpost&p=58737) چرا ما باید برای وارکرافت که خیلی هم جذاب نیست و حتی یک فیلم از روی آن ساخته نشده تالار داسته باشیم اما برای نارنیا که رفیق تالکین یعنی سی اس لوئیس آن را ساخته تالاری نداشته و فقط دو تاپیک مفید و مختصر داشته باشد.

قبلا هم گفتم و گفته بودید که نمی دانم نویسنده آن الهام از تالکین گرفته و غیره. خب ولی تالکین و لوئیس در انجمنی به نام حلقه ادبی (اگر اشتباه نکنم) با هم جلسه داشتند و نظراتشان را به اشتراک می گذاشتند.

خب اگر من به شما بگویم نزدیک ترین دوست تالکین را نام ببرید که آثار بزرگی هم داشته باشد به جز لوئیس کس دیگری نمی ماند بعد ما برای او تالار نزنیم.

اگر مشکل کمبود مباحث است که مباحث و تاپیک ها این هایند: درباره ی نژاد ها: فون ها. دورف یا کوتوله؟ جادوگران. درباره ی اصلان: اصلان خدا یا فرشته؟ درباره ی نارنیا: توضیحات سرزمین ها و مکان ها. نژاد های موجود و... درباره ی نویسنده: بیوگرافی سی اس لوئیس، تصاویر لوئیس و سایر: بازی های نارنیا، درباره ی فیلم ها، والپیپر های نارنیا و......

پس کمبود مبحث هم وجود ندارد.

امیدوارم این بار مدیران سخت نگیرند و ایرادی هم نیاورند چرا که سایت هر چند وقت یکبار راکد می شود و خود مدیران هم این را می دانند جایزه ی کاربر برتر نوش دارویی بود بر این زخم بود. حالا که دیگر هابیت هم تمام شده و خبر خاصی نداریم اگر یک تالار جدید باز کنیم کلی تاپیک جدید می آید و مباحث از سر گرفته می شوند.

منم با نظر ایشون موافقم.نارنیا دنیای سحر آمیزی هست و اشتراکات زیادی با دنیای تالکین داره. و همینکه سایت مستقلی هم برای این اثر موجود نیست و ما میتونیم این خلا رو با ایجاد واختصاص یک تالار به این اثر زیبا برطرف کنیم.

سلام منم با ایجاد تالار اختصاصی نارنیا موافقم. باید جالب بشه

باسلام به دوستان گرامی

اقا من مخالفم کیجای نارنیا شبیه ارداست هم داستانش مضحک که از تو کمد میرسن به یک دنیای خیالی (قسمت اول)و موجودات مسخره و کلا محتوای جالبی نداره حالا فقط بخاطر یک دوستی بین نویسنده ها به گفته ی دوستان تالار باید ایجاد کنیم؟

به حر حال کلا اردا ونارنیا در تضادن و هیچ ربطی بهم ندارن.

سلام، منم با نظر دوستانی که میگن برای نارنیا یه تالار ایجاد بشه موافقم. نارنیا شباهت های خیلی زیادی به آردا داره و لویس و تالکین دوستان صمیمی بودن. داستان خلقتشون هم که خیلی شبیه همه.

من یه چیزی بگم؟! بنظر من ساختن تالار جداگانه برای نارنیا آردا رو از حالت تخصصی خارج میکنه. طرفدارای نارنیا میتونن یه سایت مجزا براش درست کنن. اینکه وارکرافت یه تالار مجزا به خودش اختصاص داده به این خاطره که ایده اولیه داستان مال تالکین بوده که شاگرد استاد یعنی ناک ادامش داده. اما ایده اولیه نارنیا مال تالکین نبوده و نویسنده اش هم پیرو استاد نیست بلکه فقط دوستشه.

تازه وارکرافت یه سایت تخصصی برای طرفدارانش داره (کالیمدور) اما با این حال توی آردا هم یه تالار براش هست، پس دلیل نمیشه چون سایت تخصصی درباره نارنیا نداریم یه تالار براش بزنیم، باید ببینیم با تالکین چقدر مرتبطه. وارکرافت چون یجورایی ارتباط مستقیم با تالکین داره یه تالار هم براش هست ولی نارنیا نه، شاید فقط ارتباط غیر مستقیم داشته باشه.

بهرحال صلاح با مدیریته. من فقط دیدم کسی اینجا جواب نهایی نداده نظر شخصی مو گفتم. :P

با عرض اجازت و تشکر از جناب گندالف که نظرشان را گفتند.

وارکرافت اصلا قابل قیاس با نارنیا نیست. بعد هم اینکه متاسفانه با این که هم از نارنیا فیلم ساخته شده و هم سریال و هم خوانندگان خوبی دارد ولی طرفداری ندارد که سایتی بزنند. خب اگر آن ها استطاعتش را ندارند چرا ما این کار را نکنیم؟ ما که می توانیم تالاری برایش بزنیم. پس بزنیم. خود سایت هم از این رکود و جمود در می آید و کمی شلوغ تر و بهتر می شود چرا که با تمام شدن فیلم های جکسن خبر خاصی نمی ماند.

من نه وارکرافت رو خوندم و نه نارنیا رو متاسفانه و نمیتونم درموردشون نظر بدم.

اما اینکه سایتی برای نارنیا ساخته نشده دلیل نمیشه ما براش تالار بزنیم. اگه شما طرفدارشی خب یالا شروع کن به ساختن یه سایت تخصصی برای نارنیا. اینکه سایتی براش نیست دلیل نمیشه ما تالار بزنیم. مثلا درباره خیلی آثار فانتزی دیگه هم سایتی وجود نداره که ممکنه محبوب هم باشن، اما دلیل نیست که ما تالار بزنیم براش. آردا یه سایت تخصصیه مربوط به تالکین و آثارش و برای بحث درباره آثار فانتزی دیگه فقط یه تالار داریم که کفایت میکنه. اینکه برای وارکرافت تالار جدا داریم بخاطر اینه که ایده اولیه داستان از استاد تالکین بوده. ضمنا با تموم شدن فیلم ها میشه درباره کتاب ها بحث کرد! بحث های خیلی تازه و مفصل چون دنیای تالکین بی کرانه. حتی اگر هم آردا راکد بشه دلیل نمیشه بیایم توش درباره نارنیا بحث کنیم تا از رکود دربیاد چون اونطوری دیگه آردا نیست!

شرمنده بابت پرحرفی. بازم از مدیریت عذرخواهی میکنم بابت جسارت و اینکه بجای اونا جواب میدم. از نظر من که ایجاد تالار جدید برای نارنیا یا هر اثر فانتزی دیگه بجز آثار تالکین فروم رو غیرتخصصی میکنه و به بیراهه میبره. :)

منم با گندالف موافقم، عنوان سایت هم هست Arda كه ابن نشون ميده فقط براى موضوعات آردا هست. همين. دليلى نداره كاربراى ديگه اى رو كه با ما نقطه اشتراكى ندارن رو بذاريم بيان توى سايت.

با عرض اجازت

به نظر من ما یک کمبود داریم آن انجمن نویسندگان فانتزی است. درست است که ما انجمن ادبیات فانتزی داریم اما باید به طور اخص به خود نویسندگان و آثارشان اختصاص داشته باشد و می توانیم تاپیک های مربوط را که در ادبیات فانتزی به نویسندگان فانتزی منتقل کنیم.

سلام 

به نظر من بهتره یک تالار به وجود بیاد که تمام حرفه ای ها و اونایی که درمورد تالکین و آثار او بیشتر مطلب بلدن در آن حضور داشته باشن

به نظر من یه تالار باید به وجود بیاد که تمام اعضای سایت با هم حرف بزنن در مورد هیچی بخوان مثل ترییون.

الان بعد از مدتی این سایت یکم خسته کننده شده چون موضوعاتش محدوده از شما میخوام درباره هر فیلم و یا داستانی که ربط کمی به دنیای تالکین هم داره تالار بسازید و یه پیشنهاد دیگم اینه که در سایت قسمتی رو درباره ی ویدیوها بذارید و صحنه های هابیت و ارباب حلقه ها هر صحنه ای رو که دوست دارید تو سایت بذارید تا هرکسی دوست داشت ببینتش با کیفت خوب و دوبله باشه بعضی ها یه پیش ساخت هایی در مورد فیلم سیلمیلارین درست کردن اونارو هم بذارید منظورم این هست که هرچی به این موضوعات ربط داره تو سایت بذارید و اگه کسی از خودش یه فیلمی در این مورد طراحی کرده هم تو سایت بذاره تا تعدادشون زیاد شه بعد یه قسمت هم در مورد عکس ها باشه بالای هزاران عکس مربوط به تمام شخصیت های دنیای بزرگ استاد تالکین در بخش ویدیوها هم یه بخشی بذارید که جدیدترین فیلم ها رو بگه تا پیدا کردن فیلم های جدیدی که گذاشته میشه و کسی اونارو ندیده سخت نباشه با تشکر.

در 2 ساعت قبل، Alkar گفته است :

الان بعد از مدتی این سایت یکم خسته کننده شده چون موضوعاتش محدوده از شما میخوام درباره هر فیلم و یا داستانی که ربط کمی به دنیای تالکین هم داره تالار بسازید و یه پیشنهاد دیگم اینه که در سایت قسمتی رو درباره ی ویدیوها بذارید و صحنه های هابیت و ارباب حلقه ها هر صحنه ای رو که دوست دارید تو سایت بذارید تا هرکسی دوست داشت ببینتش با کیفت خوب و دوبله باشه بعضی ها یه پیش ساخت هایی در مورد فیلم سیلمیلارین درست کردن اونارو هم بذارید منظورم این هست که هرچی به این موضوعات ربط داره تو سایت بذارید و اگه کسی از خودش یه فیلمی در این مورد طراحی کرده هم تو سایت بذاره تا تعدادشون زیاد شه بعد یه قسمت هم در مورد عکس ها باشه بالای هزاران عکس مربوط به تمام شخصیت های دنیای بزرگ استاد تالکین در بخش ویدیوها هم یه بخشی بذارید که جدیدترین فیلم ها رو بگه تا پیدا کردن فیلم های جدیدی که گذاشته میشه و کسی اونارو ندیده سخت نباشه با تشکر.

جناب آلکار

اینجا سایت اختصاصی تالکین هست وموضوعاتشم اختصاص به اون داره.اگه همچین جایی میگردین توی اینترنت هزاران سایت هست که به همچین چیزایی میپردازن.

در 15 ساعت قبل، Alkar گفته است :

درباره ویدئو که تاپیکش هست اونجا میتونید خیلی چیز هارو پیدا کنید با عنوان ویدئو های تالکینی.

کسانی هم که خودشون کلیپ ساخته باشن هم در اونجا میتونن کاراشون رو بذارن و همینطور در تاپیک آثار شما که مربوط به آثار تالکینی کاربر هاست...

عکس ها هم که در تالار های خودشون در تاپیکاشون هستند..فن ارت های سیلماریون...فن ارت های هابیت..اسکرین شات ها..و... حتی میتونید در تاپیک آواتار های دنیای تالکین تصاویر باکیفیتی رو از شخصیت های مورد نظرتون پیدا کنید....عکس ها دسته بندی شده هستند..

درباره فیلم های جدید ..خب اینجا یه سایت تالکینیه و فیلم های جدید ارتباطی با موضوع سایت نداره شما میتونید به سایت تاینی موویز مراجعه کنید...البته همینجا هم یه تاپیک مربوط به بهترین فیلم هایی که دیدید وجود داره ..میتونید از نظرات دوستان برای فیلم های مطرح سینما بازدید کنید...

:)اگه یه نگاه کلی تر به سایت بندازین ممکنه چیزایی که لازم دارید پیدا کنید:)

من میگم چیز های کوچیکی هم که ربط داره بذارید تا منابع و امکانات بیش تری داشته باشه