ساخت یک مجله

تعداد پست‌ها: 113

نمی دونم شاید از این نظر خوشتون بیاد یا نه و یا شاید تو دلتون به من بخندید اما می خواستم به مسولان سایت بگم می تونید مطالب سایت رو به صورت یک ماه نامه نشر کنید فکر کنم اگه این کار انجام بشه تنها ماه نامه تالکین می شه می تونید از کاربرای فعال کمک بگیرد و به گروه های مختلف تبدیل بشم و هر کدوممون یک قسمت از قسمت های مجله رو بنویسیم در ضمن خواهشن کمتر در مشکلات مالیش نظر بدهید ابتدا خوب در این مورد فکر کنید بعدن نظراتتون رو بنویسید فکر شو بکنید مجله دنیای تالکین روی با جه های مجله فروشی باشه به عنوان تنها مجله طرفداران تالکین در ایران :ymapplause:

فکرش دلنشینه اما شما مشکلاتش رو نمیدونی.آکادمی فانتزی هم میخواست این کارو انجام بده و با حمایت یکی دو نشریه معتبر هم این کار رو انحام داد ولی بیشتر از یه شماره نتونست بده بیرون بحث مالی رو هم که کنار بزاریم،تولید محتوای سایت اونقدر نیت که بشه یه سالنامه بیرون داد جه برسه به مجله

فکر خوبیه اما هزارجور دنگ و فنگ داره. والیمار داشت به مجله به اسم والیماریون منتشر میکرد نمیدونم فقط اینترنتی بود یا توی کیوسکها هم به فروش میرسید و اینکه آیا ادامه پیدا کرد یا نه. خیلی هنر کنیم یه مجله اینترنتی راه بندازیم که اونم نیاز به یه عزم ملی داره! :ymapplause:

دوستان راست میگن مطالب کمه .بعد اگه بخواهیم یک ماهنامه بدیم باید به سایت های دیگه هم بگیم که چند سایت با هم یه ماهنامه غول بدیم و در مورد مطالب مختلف هم حرف بزنیم نه فقط یه مورد .

من با مجله ی اینترنتی موافقم . به صورت هفته نامه یا شایدم دو هفته نامه :ymapplause:

راستش خیلی وقته که اینجا رو جو بی حالی گرفته ، اگه بشه به بهونه ی مجله طلسمش رو شکوند خیلی خوب میشه !

اگه موافق باشین میتونیم در موردش بحث کنیم .

اگه هم پیشرفت قابل توجهی داشتیم ، میتونیم چاپ کنیم و ...

قبول دارم مشکل و دردسر داره ولی به قولا" : کار نشد نداره !

دقیقا با حرف های torambar موفقم یه مجله هفته نا مه ای یا دوهفته نامه ای در سایت واقعا عقیده ی جالبیه یه قسمت تو سایت بازکنید که هرکی مجله رو می خواد می تونه تو اون سفارش بده و البته پولش رو هم پرداخت کنه تا براش پست کنیم یا می تونیم به صورت pfd تو سایت یا سایت های دوست بذاریم البته برای اون هایی که عضو هستند

با اجازه از اساتید سایت

بنظر من بهتره یک ماه نامه درست کنیم اما نباید در اون فقط در مورد دنیای تالکین صحبت بشه بلکه بخش های مختلفی مثل آشنایی با دنیاهای فانتزی مختلف , نویسنده های مشهور و آثارشون و ... باشه و اینترنتی توضیع بشه (بصورت pdf) و رایگان که این هم باعث آشنایی افراد زیادی با سایت میشه و هم آشنایی با ادبیات فانتزی البته سایت هم باید متنوعتر بشه و قسمتهای دیگه غیر از دنیای تالکین تقویت بشن

سایتهای دیگه ای هستن که به صورت عام به فانتزی میپردازن اما اینجا فروم تخصصیه تالکینه. درسته که در کنارش به صورت جزئی به سایر موضوعات مربوط به فانتزی هم میپردازیم اما اصل تالکینه و تمرکز اصلی ما روی اونه. اولویت دانشنامه هم بیشتر از ماهنامه است.

ماهنامه هم خیلی خوبه اما به شرطی که تداوم داشته باشه نه اینکه بعد از 2 شماره بشه فصلنامه و سالنامه و گاهنامه! پروژه کتاب آلن لی هنوز نیمه کاره مونده. اونم اول کار خیلی ها شور و هیجان داشتن اما الان چی؟ نصفش ترجمه شده اما نصفش مونده.

من اینجا تازه واردم و شاید درست نباشه که ظرف چند روز از رسیدنم شروع به انتقاد از سایت بکنم اما بخاطر اینکه دوست ندارم این سایت هم مثل سایت های دیگه در این زمینه بتدریج تعطیل بشه این مطالب رو میگم :

من در فروم های تخصصی دیگه هم فعالیت دارم مثل مهاجرسرا و قیمتها هر دو اونها فروم هایی کاملا تخصصی هستند اما بخش هایی دیگه هم دارند که کاملا با زمینه کاری اونها تفاوت داره اما همین بحث های جانبی و تنوع باعث جذب افراد زیادی به اونها میشه اما اینجا حتی بخشی به نام بحث آزاد وجود نداره که اعضا در مورد سایر مسائل (مثلا کامپیوتر یا ورزش و ...) صحبت کنند

مطلب دیگه ایی که هست اینه که تمام افرادی که به فانتزی علاقه دارند الزاما طرفدار تالکین نیستند اما با ایجاد بخش های جدید زیر مجموعه فانتزی افرادی که به اون بخش سر می زنند ناخودآگاه هم با تالکین آشنا میشن

متاسفانه این سایت رو افراد خیلی کمی میشناسند و اون هم بصورت اتفاقی اگه در اینترنت سرچ کنند (و حتما هم باید یک آشنایی اولیه با تالکین داشته باشند و در مورد تالکین سرچ کنند) تا به اینجا برسند اما ایجاد یک مجله و قرار دادن اون در اینترنت در سایت های مختلف هم باعث آشنایی با تالکین میشه و هم با سایت و باعث میشه افراد زیادی به سایت سر بزنند و اینجا از این حالت خواب آلود خارج بشه

درست کردن یک مجله بصورت pdf هم چندان مشکل نیست چند نفر از دوستان می تونند داوطلب بشن و هر کدام در یک زمینه یک مقاله بنویسن و مجموع اونها رو بصورت یک فایل pdf در بیاریم و مجبور هم نیستیم که از شماره اول مجله ایی در حد و اندازه تایم یا نیوزویک منتشر کنیم بلکه می تونیم از خوانندگان نظر خواهی کنیم در مورد شماره های بعد و همین هم باعث همکاری خوانندگان میشه.

در هر صورت امیدوارم سایت باقی بمونه و از اون مهمتر پیشرفت کنه

3D Mahdi‏ جون اگه تعريف از خود نباشه متون انگليسي رو بيشتر اوقات خودم مي خونم اين رو گفتم تا شكي تو انجام ترجمه هام نشه چون در مورد كتاب آلن لي من اون قسمت هاي رو كه گفتم ترجمه كردم و دير كردش واسه فرستادنش به اين خاطر كه هنوز تايپش نكردم "چون نوشته ها رو پرينتش كرده بودم بعد ترجمه كردم" در رابطه با همين موضوع اگه باز ترجمه مونده در خدمتيم

در رابطه با دانشنامه 75 درصد كلمه ها رو ترجمه كردم اما تايپش هنوز مونده

من فكر كنم يه ذره اعضاي فعالمون كمه تو يه هفته حدودا ده نفر به طور مداوم پست ميدادن

ELI _Aslan_ arven_ 3D Mahdi_Darkness_ pirooz

و برن و الوه اگه اسمي جا افتاده ببخشيد فكر كنم يه كار هاي بايد انجام بشه

راستي كسي از وبلامور خبر نداره

اصلا چه طوره واسه آزمایش یه نسخه بدیم بیرون ببینیم چقدر استقبال میشه ؟

اگه خوب بود که همه همت میکنن یه ماهنامه هر چند کوچیک ولی جالب میدیم بیرون .

موافقم

بحث آزاد در چند تا مبحث وجود داره و اعضا میتونن درباره چیزهای غیر مرتبط با تالکین بحث کنن، اما انتظار نداشته باش که اینجا تاپیک آموزش هک و دانلود برنامه موبایل و پرسپولیس و استقلال و فال هفته داشته باشیم.

در مورد فانتزی چرا میشه صحبت کرد. ما انجمن جداگانه برای وارکرفت داریم و در مورد هری پاتر و کتابهای امیلی رودا و توایلایت و ... هم بحث کزدیم و اگه به نظرت چیزی باقیمونده میتونی درباره اش تاپیک ایجاد کنی.

با وجود مجله من مشکلی ندارم، خیلی هم خوبه اما کو مطلب؟ اگه واقعا میتونین یه مجله حداقل 20 صفحه ای(با مطالب وزین و به درد بخور) دربیارین بسم ا... .

نمیخوام این مجله هم بعد از چند نسخه ازبین بره. والیمار اینکارو کرد، تا والیماریون 3 رو منتشر کرد اما از 4 خبری نیست!

با مهدی موافقم. بچه ها, فروم تخصصی .. .

فروم تخصصی همیشه توش پست نمیخوره ولی وقتی پست میخوره درست پست میخوره !! نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه !؟ حالا که زاویه ی دید مدیریت اینه که اردا سرپاست " که باعث خوشخالی " چرا سعی کنیم با تشویق به تغییرات که خیلی هم لازم نیست سرمون رو شلوغ کنیم !؟ در ادامه ی پست مهدی, این قضیه مجله و ماهنامه و سالنامه !! قبلا جاهای دیگه تست شده. جدا از موارد مالی که فدای سر همتون و با من :ymapplause: . اصلا کشش داره !؟ جواب من که منفی .. .

منم با مهدی و الی موافقم .

حرف منطقی رو نمیشه رد کرد !

راستش اگه یه مجله بتونیم چاپ کنیم ، خب هم میتونه تو اطلاع رسانی مفید باشه و هم یه جورایی برای سایت تبلیغ میشه . منم خیلی خوشحال میشم L-)

ولی وقتی فکر میکنم ، میبینم که مطلب زیادی نمیشه گذاشت . ( اگه مطلب داشتیم که صفحه ی اول سایت آپدیت میشد :ymapplause: )

البته مهدی جون نباید زحمتی که والیماری ها کشیدن رو نادیده بگیریم ، همین سه شماره هم جای تقدیر داره که اونم به واسطه زحمت هایی هستش که کشیدن . میدونید ، من حیفم میاد کسایی که علاقه مندن و چه بسا بیشتر از ما برای سایت مفیدن از اینجا بیخبرن ! مثلا من خودم چی شد عضو شدم ؟ دنبال آهنگ ها ی فیلم بودم که رسیدم به اینجا !

به نظرم فایده نشریه ، گاهنامه یا هرچی به این نیست که تداوم داشته باشه ... ارزش اون اطلاعاتی هستش که میده ، حتی تو یه شماره .

یه سری موافق یه سری مخالف !!!!!

چیزی که زیاده مطلب .

از این که تالکین چی هست و فانتزی چیه و کتاب چیه تا اینکهتو سرزمین میانه چه اتفاقی افتاد و سائرون کی بود و ملکور کی بود و آیا مکلور شیطان بود و نه و بقیه نویسندگان چه کتاب های فانتزی ای دارن و معرفی سایت های دیگه و آدرس خرید کتاب های فانتزی جالب و هر ماه معرفی بهترین کتاب فانتزی و نقد فیلم و اخبار فیلم هابیت و.................................................... .

مطلب پس هست .والیمار جرات کرد حداقل همون 3 شماره رو داد ولی ما از ترس شکست نمیخوام یک شماره هم بدیم .

به نظر من بیخیال شیم وقتی یه سری هستن یه سری نیستن چه فایده .

در کل از همه ممنون که حداقل نظرشونو دادن نه مثل یه سری مطلبو خوندن اصلا براشون مهم نبود .

من با نشر مجله موافقم چیزی که زیاده مطلب درمورد تالکین و آردا هست.حداقل شماره اولو بصورت اینترنتی و رایگان پخش کنیم بعد ببینیم نتیجه چی میشه اگه خوب بود بعدش بصورت جدی دنبالش کنیم

میبینم که یه هفته ای مسافرت بودیم و هفت تیر کشا زیاد شدن تو شهر :ymapplause:

ببینید در مورد مجله:خیلی از دوستان جوونن و متاسفانه فک میکنن ما بخاطر شکست یا عدم قبول مسوولیت کاری نمیکنیم.این طور نیست.یه مجله آکادمی در میاره (احتمالا اکثرتون دیدید) همه افرادی که در درآوردنش فعالیت میکنن از افراد بزرگتر از من و بچه های قدیمی ان.ولی مطلب هم به همون میزان دارن و البته مخاطب اون طوری هم دارن.

یکی از دوستان در مورد اینکه مطالبت غیر تخصصی گفته بود که خب...این یکی از خط قرمز های سایته.در واقع آرمان این سایت از اول این بوده که مطلب خوب به جای گستردگی بالا داشته باشه.

به تورامبار که چندیدن بار به بخش های مختلف اعتراضاتی داشته:بنده از همین جا مسوولیت اخبار صفحه اول رو به ایشون واگذار میکنم.همه هم شاهدن.ایشون هر خبر مربوط به سایت رو که بالا بفرستن،ما آپ میکنیم.بعضی حرف ها مقداری ناراحت کننده میشه.

تولکاس جون ، ما کابوی ها :ymapplause: ، اصلا نمیخواستیم موجب ناراحتی بشیم !

اما وقتی موضوعی وجود داره که سوال بر انگیزه ، مثل نشریه ! باید در موردش بحث بشه تا دلایلی که برخی ازشون آگاهن به بقیه هم منتقل بشه !

کلا دنیای مجازی ، از نظر من ، یکم باعث لوث مسئولیت میشه ، واسه همینه که کار های جدی مثل ساخت مجله و ترجمه به کندی پیش میره ، و این موضوع تقصیر هیچ کس نیست . تا وقتی در مورد موضوعات به ظاهر روشن بحث نشه و فقط گفته شه : این کار صورت نمیگیره ! کسایی که شوق دارن ، به جای این که با موانع واقعی رو به رو بشن و حلش کنن ، احساس میکنن یکی جلوشون دیوار کشیده ، کی از حصار خوشش میاد ؟! کی توش میمونه ؟! هیچ کس !

با وجود این که اصلا حصاری وجود نداشته ... فقط نیاز بوده اونی که دیدش خوبه ، یه مشعل روشن کنه ، تا بقیه هم بتونن مثل اون ، موضوع رو ببینن!

تولکاس جان ، واقعا شرمنده . فکر کنم از حرف من ناراحت شدید .

من جاهای دیگه اگه حرفی زدم ، جنبه ی اعتراض نداشته یا بهتر بگم نمیخواستم داشته باشه . فقط در حد چند تا پیشنهاد بوده که در مورد یه سری اش ، با حرف های دوستان نظرم عوض شد .

در مورد اون چیزی که بالاتر ، در مورد مجله گفتم ، ( اگه مطلب داشتیم که صفحه ی اول سایت آپدیت میشد ) قصدم این نبوده که بگم تو سایت مطلب پیدا نمیشه و به هیچ وجه ارزش مطالب فروم رو زیر سوال نبردم . من خودم بارها مطالب خوب تو فروم رو ستایش کردم و البته همیشه هم از این مطالب استفاده کردم .

برای مجله ، خب معلومه که باید چند تا خبر داشته باشیم . من فقط گفتم که اگه خبر خاصی بود ، تو صفحه ی اول سایت منتشر میشد و از اونجایی که معمولا نیست ، پس میشه نتیجه گرفت که که قسمت اخبار مجله نمیتونه خیلی موفق باشه !

اینم میدونم که دلیل نبودن این پست ها تو صفحه ی اول سایت ، تنبلی کردن من و امثال من هست . ولی خب طبیعیه که من اگه مطلب خوبی داشتم یا پیدا میکردم ، هیچ وقت از آردا دریغ نمی کردم ! ولی خب بعضی وقت ها این خبر ها و مقاله ها نیست یا من بهشون دسترسی ندارم !

اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم ، وقتی که ما میخوایم در مورد موضوع خاصی مثل دنیای تالکین مجله منتشر کنیم ، موضوع هامون نسبت به مجله های تبلیغی یا خانواده خیلی خیلی محدود تر میشه . البته این عیب نیست و معلومه که اگه بخوایم عناوین دیگه ای رو هم بهش اضافه کنیم ، ارزش مطالب اصلی پایین میاد . ولی این محدود شدن موضوعات مطالب ، تا حدودی دست و پای ما رو میگیره . مثلا آکادمی رو که مثال زدی ، دامنه ی موضوعاتش خیلی بیشتر از آردا هست . ما فقط در مورد داستان های یک دنیای فانتزی بحث میکنیم ولی تو آدکادمی در مورد تمام داستان های فانتزی و کلیات و جزئیات این سبک بحث میشه !

ولی خب ما راستش تو مجله چه عناوینی رو میتونیم در بیاریم ؟ فقط چند تا چیز محدود : اخبار ، معرفی داستان ها و شخصیت ها ، تاثیر تالکین بر ادبیات فانتزی و چند تا مورد مثل همین ها . که باز قسمت اخبار محدود تر هم میشه . مثلا جالب ترین مطالبی که میشه تو قسمت اخبار گذاشت ، مربوط به فیلم هابیته .

میبینید که الان تو فروم پر پاسخ ترین تاپیک ها مربوط به چیزای ناشناخته و مرموز دنیای تالکینه و کاربران اطلاعاتشون رو کنار هم میذارن تا به یه نتیجه برسن . ولی قسمت خبر رسانی مربوط به دنیای تالکین ، واقعا چیز زیادی نداره . مثلا جذاب ترین خبری که امکان داره پخش بشه ، انتشار یکی از دستنوشته های تالکین توسط کریستوفر هست . ( که نمیشه بهش امید داشت )

ما تو این فروم در مورد موضوعی بحث میکنیم که در عین حال که بسیار گسترده هست ، محدوده . و از اونجایی که خالق این دنیای گسترده هم الان حضور نداره ، پس ما نه میتونیم منتظر چیز بیشتری از این مجموعه باشیم و نه خبر مهمی در موردش میشنویم .

پس چه انتظاری هست که بشه از دنیای تالکین «خبر» در آورد ؟

ااااااااااااااااااااااااااااای نفس کش, کی بود !؟ تولکاس من دوتا چاقو دارم !! بیا این دسته سفید ماله تو !! بزن بریم دادا :ymapplause:

سلام شاهین " تولکاس !! واس بنویسم شاهین تولکاس که با Aslan اشتباه نشه دیگه ;L-) "

شاهین, میگم پیرو پست ها در مورد مجله و از این حرفا .. .

سایت جادوگران " دیگه مجبور به اسم اوردن شدم " یک مجله منتشر کرده که برای اولین شمارشون انلاین میتونین دانلود کنین. و خوب, دست همه ی بروبچه هاشون که فکر میکنم 3 نفر بودن !! درد نکنه ولی خداییش این چی بود !؟ انصافا این مطلب خیلی مهم !! مخصوصا یک کتگوری دو صفحه ای دارن در مورد اینکه چرا تا حالا از هری پاتر در اکادمی اسکار تقدیر نشده و اینکه یعنی چی !؟

فیلم به این خوبی با این بسط داستانی و این سطخ فوق العاده ی بازیگرا !!!!! چرا اکادمی اسکار نمیده .. :D

اولین رکن روزنامه نگاری, احساساتی برخورد نکنین !! این درسی بود که من از مجله ی منتشر شده ی سایت جادوگران گرفتم.

خب خوبه که همه دوستان الان به قول آرون دارن میبینن که اینکار به این سادگیا نیست و فقط با انرژی داشتن نمیشه توش جلو رفت.

در مورد اخبار:خیلی جدی میگم:دست هر کسی که خبری داشته باشه رو به گرمی میفشاریم.

به عنوان مثال چند نظر سنجی اخیر سایت (به جز همین آخری ) کار arven بوده که واقعا قابل تقدیره.

این سایت تقریبا از همه سایتای فعلی مربوط به فانتزی که فعالن(به جز جادوگران و آکادمی{اگر که بخوایم تیم گرداننده رو در نظر بگی ریم}) قدیمی تره.تقریبا همه جور کاری رو امتحان کردیم در طول فعالیت سایت.از تعداد ناظران بالا بگیر تا حتی فکر ترجمه و ...

خیلی از اینها به تجربه ثابت شده که قابلیت فعالیت چندانی نداره.مثال میزنم:این تالار های دایرون رو به خاطر اصرار خود شما بوحود آوردیم من و اله سار و واقعا فکر میکردم با اشتیاقی که دوستان دارن ،تا الان حداقل کار ترجمه کتاب اول و دانشنامه تموم شده باشه.ولی خب.........

تو یه جلسه ای که حدود یه سال و اندی پیش بین من و مهدی و بچه های قدیم سایت برگزار شد(دوستان فعال اون موقع به دلیل تهران نبودن نتونستن بیان) بحثی در مورد ترجمه دانشنامه در گرفت که من براش پست زدم و فعالیت حتی اومدم بکنم و با کمک اله سار نقوص آرشیو فایل هایی که ترجمه نشده بود رو درآوردیم.اون هم امیدوارم که با مدیریت مهدی به سرانجام برسه،هر چند که صادقانه بگم:بعید میدونم.

یکی از دلایل اصلی موفقیت سایت هایی که اسم میبرید(و من موافق اسم بردنشون نیستم) سطح کیفی پایین کار هاشونه.فرضا یکی از سایتهای نویسنده معروف جوون این روزها،یه تیم ترجمه داره که در کلش فقط یه نفر هست که واقعا انگلیسی رو درست میفهمه و نثر فارسی خوبی هم داره.

یا مثلا سایتی مث زندگی خوب....شما برو نگاه کن از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه و خب.ما نمیتونیم این جور باشیم پون با مرامنامه ما همخونی نداره.

واقعیتیست دوستان،الان دیگه نباید مدیریت این سایت یا کارایی که توش انجام میشه دست امثال من و اله سار و مهدی باشه.ما ها عمر فعالیت فرومیمون دیگه تقریبا تموم شده است.وقت برای این کار ها کم داریم.شما هایی که 17 تا 21-22 ساله تونه باید بیادید دست بگیرید سایتو.

ما ها عمر فعالیت فرومیمون دیگه تقریبا تموم شده است.

تولکاس نگرانمون کردی !؟ یعنی من 22 سالم واس بیخیال فعالیت فرومی بشم !؟

حالا من به کنار, شما کجا به سلامتی !؟ برنامه ی اونور اب داری !؟

واستا با هم میریم چون خودمم دارم ترتیب کارام رو میدم ;:ymapplause:

نه،ولی معمولا تو سن های پایین تره که هم شور و حال این کار هست و هم زمانش!معمولا این دو تا در سالهای دیگه در کنار هم قرار نمیگیره.

برنامه اونور آب رو هم فعلا نداریم و البته داشتنش هم خللی در فعالیت هام نخواهد گذاشت

تولكاس جون سلام بعد عمري دوباره ديديمت فكر كنم اين چند روزه مسافرت بودي :دي

يه راست مي رم سر اصل مطلب :

1‏_‏ در مورد تالار دايرون اقا كتاب الن لي رو تا اخر ارديبهشت متن كامل ترجمه شده رو واسط پست مي كنم خودت بقيه كارها رو انجام بده

2‏_‏ اين سايت جادوگران زبان انگليسيش مي لنگه من خودم خواستم پست انگليسي بدم نشد گفت فعلا اين قسمت غير فعاله اگه اين جوري مي خواي كل سايت آردا رو هم خودم واسط انگليسي كنم بعدش هم تو يه پست مي بينه طرف ده تا پست تكراري داده مثلا تو پست معرفي اعضا طرف چند بار خودش رو با علايق متفاوت توصيف كرده !!!!!!

3‏_‏ به نظر من فضاي سايت خيلي قديميه يه ذره فضاش رو تغيير بدي بهتر مي شه

4‏_‏ اعضاي فعال سايت خيلي كمه تو يه ماه گذشته فقط ده نفر عضو فعال هي پست مي دادن در ضمن هرچي اعضا كمتر باشه صميت بين كاربرا بيشتر

5‏_‏ مشكل اصلي ما گمنام بودن تالكينه به نظر من تو ايران از هر ده نفر فقط يه نفر اون هم شايد زياد نه تالكين رو بشناسه اما حالا اين رو با هري پاتر مقايسه كنيد از يه بچه كلاس اولي بپرسي هري كيه كل جيك و پيك هري رو مي گه نه تنها تالكين حتي نارنيا و واركرافت حتي سه گانه وراثت هم مثل دنياي تالكين گمنامه اين مشكل جامعه است نه سايت

6‏_‏ تولكاس جون نكنه يواش يواش اين شعر استاد گلپا كه مي گه "موي سپيد و تو آينه ديدم آهي بلند از سر دل كشيدم " رو داري زمزمه مي كني اقا ما شما رو يه مرجعه تقليد تو دنياي تالكين مي دونيم خواهشا از اين حرفا نزنيد ناراحت مي شيم ها

7_ تو پايان مي خوام بگم اگه كار ترجمه داريد رو من مي تونيد حساب ويژه باز كنيد راستش من يه كتاب مونده بود تا امتحان تافل رو بدم تا آخرش با شما هستم و آخر سرهم

"زنده باد دنياي تالكين"

8‏_‏ راستي تولكاس جون به نظرم بايد سايت رو به طرفداران فانتزي تعقيير بدي آخه مطلبي براي بحث نداريم مگر قصه هاي ناتمام رو ترجمه كنيم

9‏_‏ در مورد سايت هاي فانتزي ديگه انصافا كدومشون به طور كامل و تخصصي به بحث در مورد كتاب ها پرداختند

10‏_‏ باز مي گم من مي تونم تو كار ترجمه كمك تون كنم

ممنون بابت همکاری در ترجمه.فعلا به دلیل مشغله من و البته کاردانی مهدی،این بخش به دست پر کفایت او سپرده شده.با مهدی در مورد ترجمه هماهنگ کنید،خیلی بهتره وقطعا با هماهنگی با مهدی،کار خیلی بهتر جلو خواهد رفت.

در مورد پیشنهادت در مورد تغییر کاربری سایت از تالکین به کل نویسنده های فانتزی،خب گفتم این موضوع جای بجث نداره.ما هدفمون بوجود آوردن یه سایت برای تالکین و لاغیر بوده و واسه همین هم هست که هنوز به عنوان تنها مرجع تخصصی تالکین تو سایتهای ایرانی شناخته میشیم

در مورد سایر پیشنهادات هم در وقت مقتضی در خدمت خواهم بود

خوب خوب خوب همه چیز سر ما خراب شد . :ymapplause:

تولکاس یه چیزی بگم ؟همیشه سعی کن منظورتو مستقیم برسونی اگه کسی هم هست سعی کن اسمو بگی خیلی بهتره تا همه رو مخاطب قرار بدی .

قرار بود یه کاری انجام بشه که نشد دیگه جر و بحث نداره .

منم ترجمم خوب نیست وگر نه مطمئن باش اگه خوب بود کمک میکردم تو کار دیگه ای هم اگه بتونم کمک میکنم .

موفق باشی . L-)

نه پیروز.کسی چیزی رو سرت خراب نکرده.اتفاقس نسفتاده که بخواد بیفته گردن کسی.

اگه هم اینجا اسم نبردم به خاطر این بود که این حرف رو به جز تو افراد دیگه هم گفتن.تو این مورد خاص فقط تو بودی.

من مشکلی با مخاطب مستقیم قرار دادن کسی ندارم.(حداقل مهدی که منو دیده،خوب میدونه اینو:ذی)

من هنوزم با اینکه بخواید این کارو بکنید هیچ مشکلی ندارم.اگر هم دوس داشته باشید،آردا برای انتشارش در اختیارتون خواهد بود.من فقط سختی های کار رو گفتم تا احیانا واردش نشید و بعدش ببینید که نمیشه انجام داد و اونطوری سرخوردگی بوجود نیاد.من همینجا اعلام میکنم،هر کدوم از دوستان که مایل به هر نوع فغالیت مربوط به دنیای تالکینه،اگر دوست داشته باشه،میتونه آردا رو به عنوان مرجع انتشارش انتخاب کنه.

دست همتون رو به گرمی میفشارم

نه پیروز.کسی چیزی رو سرت خراب نکرده.اتفاقس نسفتاده که بخواد بیفته گردن کسی.

اگه هم اینجا اسم نبردم به خاطر این بود که این حرف رو به جز تو افراد دیگه هم گفتن.تو این مورد خاص فقط تو بودی.

من مشکلی با مخاطب مستقیم قرار دادن کسی ندارم.(حداقل مهدی که منو دیده،خوب میدونه اینو:ذی)

من هنوزم با اینکه بخواید این کارو بکنید هیچ مشکلی ندارم.اگر هم دوس داشته باشید،آردا برای انتشارش در اختیارتون خواهد بود.من فقط سختی های کار رو گفتم تا احیانا واردش نشید و بعدش ببینید که نمیشه انجام داد و اونطوری سرخوردگی بوجود نیاد.من همینجا اعلام میکنم،هر کدوم از دوستان که مایل به هر نوع فغالیت مربوط به دنیای تالکینه،اگر دوست داشته باشه،میتونه آردا رو به عنوان مرجع انتشارش انتخاب کنه.

دست همتون رو به گرمی میفشارم

آقایی .نشونه لطفته .

ما که کاره ای نیستیم بگیم درست کنیم یا نه دوستان هستن .فقط پیشنهاد بود .

اگر موقعی خواستید این کارو بکنید ما هم هستیم .

راستی حالا که بحث مجله شد آردا در چیز بوک صفحه دارد؟

یه صفحه به همت بورومیر میخواست ساخته بشه که ناتمام موند کارش.

اگر کسی وقتشو داره و البته حوصلشو،بسازه.استقبال میکنیم

اتفاقا چند باری پیش خودم گفتم, مدیریت رو توی عمل از پیش انجام شده قرار بدم و بسازم ولی هر بار یک کاری پیش اومد .. .

صفحه ی توییتر هم باید داشته باشیم ARDA.IR@

به روز رسانی میخواد. پایه هستین !؟

من که هستم.حیفه هر چیز درپیتی داشته باشه ولی آردا نداشته باشه

من که هستم.حیفه هر چیز درپیتی داشته باشه ولی آردا نداشته باشه

دقیقا به نکته ی جالبی اشاره کردی .. .

این واقعیت, الان دیگه مد شده !! سایت از هر دری سخنی و از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توش پیدا میشه و اکثر مقالاتشم اصلا معلوم نیست منبعش کجاست ولی توی صفحه ی اولش لینک توییتر و فیس بوک رو میبینی .. .

ولی اینجا یک نکته هم مطرح, به روز رسانی " مخصوصا سر توییتر "

به داداشان گرامي داداش برن و داداش ELI كه بعد از عمري ديدمشون سلام مي گم من خيال مي كردم داداشELI رفته اون ور آب L-) :ymapplause:

اقا اگه تو اين صفحه بوك يه صفحه بسازيد اون وقت چه جوري بهش سر بزنيم اخه ما كه -----شكن نداريم داداش :D :D

سلام ...شکن نمیخواد یه روش رایگان هست که نه افت سرعت تو صفحه داره نه تو دانلود...هر کی خواست بگه براش تو پیغام خصوصی بگم اینجا چون ربطی نداره نمیگم، خلاصه ما همه جوره درخدمت دوستانیم

اگه دیدین این روش کار نمیکنه من چیز شکن دارم.برات میفرستم

سلام دوستان با توجه به این که قرار فایسبوک از فیل/تر خارج شه صفحه اردا در فیسبوک راه اندازی شد!

فقط دوستان کمک کنن من خیلی اطلاعاتم تو فیسبوک کمه :-?

این هم ادرس صفحه..! بعد از 25 بازدید میشه نام کاربریشو ویرایش کرد

https://www.facebook.com/pages/آردا-دنـــیای-تـــــالکــــینـــ/121940734551767

اولا که کی گفته که قراره در دسترس قرار بگیره؟ فکر نمیکنم اینطور باشه.

دوما قبلا نریچ صفحه سیلماریلیون و الوه صفحه آردا رو راه اندازی کرده بودن.

اولا که اگه درست کردن که هیچ...! :-?

دوما که پلیس گفته :-

ممكن است فيس بوك به زودي رفع فيلتر شود

پلیس می‌گوید :‌ «صرف عضویت و فعال بودن افراد در شبکه‌های اجتماعی مثل فیس بوک یا توییتر برای آنها جرمی به همراه ندارد.»

به گزارش ايتنا از پندار، سرهنگ دوم تورج کاظمی، معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا، به روزنامه روزگار گفته است که بر رعایت هر چه بیشتر ضریب امنیتی از سوی کاربران در فیس بوک تاکید دارد و ممکن است به زودی فی***ینگ فیس بوک برداشته شود.

او می‌گوید پلیس تاکنون به صورت مستقل درباره جرم بودن این موضوع سخنی به میان نیاورده است و حتي قانونگذار نیز در این باره تعریف مجرمانه‌ای ندارد.

در جایی دیگر از این مصاحبه که در صفحه ۱۴ روزنامه یکشنبه ۱۲ تیرماه منتشر شده است از قول سرهنگ کاظمی آمده است که:‌ «افرادی که وارد شبکه‌های مجازی شده و عضو آنها هستند، مجرم نیستند مگر عملی که بر اساس قوانین جرایم رایانه‌ای و تعریف مراجع قضایی استناد به عمل مجرمانه باشد در غیر این صورت می‌توان اعلام کرد که استفاده، عضویت یا هر گونه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، مغایر با قوانین جمهوری اسلامی نیست یا قابلیت پیگیری و برخورد از سوی مقامات قضایی را ندارد.

سرهنگ کاظمی، در پایان گفت‌وگو، در باره این که پس چرا فیس بوک فی*** است این گونه سخن گفته است:‌ «این موضوع بیش از هر چیز برمی‌گردد به نوع سیاستگذاری اعضای کمیسیون مصادیق فی***ینگ در کشور،‌ که در پاره‌ای از اوقات به دلیل حفظ امنیت شهروندان، افزایش تعداد شكایت از این سایت‌ها و بی‌مبالاتی برخی از شهروندان که بدون رعایت اصول ایمنی به انتشار برخی اطلاعات می‌پردازند که نه فقط حکومتی و سیاسی بلکه در پاره‌ای موارد شخصی است که خود شهروندان بعد از انتشار آن دچار آسیب می‌شوند. کمیته مصادیق فی***ینگ اقدام به فی*** این سایت‌ها می‌کند.»

احتمال رفع فيلتر از فيس‌بوك

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا، ابراز امیدواری می‌کند که: «چه بسا در آینده به دلیل بالا رفتن فرهنگ جامعه در استفاده از این شبکه‌ها شرایط به گونه‌ای مهیا شود که مسئولان نیاز بدانند این سایت‌ها از فی*** خارج شوند. اگر چه تا امروز نیز برخی از مسئولان در این زمینه عقیده دارند که نیازی به فی*** کردن نیست و اشکالی ندارد که عموم مردم به فیس بوک دسترسی داشته باشند. بحث فی***ینگ جدا از قوانین جرایم رایانه‌ای است. فی***ینگ یک سیاست مقطعی و جداگانه است که بر اساس شرایط سیاسی اجتماعی کشور درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود نه موازین قانونی کشور. بنابراین بعید نیست که در آینده به دلیل تغییر دیدگاه مسئولان، فی*** برای برخی از سایت‌ها ملغی شود.

بزک نمیر بهار میاد ، خربزه با خیار میاد !

برادر عزیز گویا اینجا زندگی نمیکنی ها :-? ! هر وقت سرعت اینترنتمون به کشور هایی رسید که چیزینگ چیز بوک ندارند ، ما هم صاحب چیزبوک بدون چیزتر میشیم . تا وقتی یکی مثل من مجبوره با دیال آپ 42 کیلو به شبکه وصل بشه در حالی که بیش از نیمی از اعتبار کارت اینترنتش رو شرکت عرضه کننده کارت میدزده ! هیچ امیدی به تحولات اینترنت نمیشه داشت ، چون همون سیاست منع سرعت باعث چیزترینگ میشه .

سلام حال شما؟

بله حرف شما رو قبول دارم ولی فیسبوک قبلا هم از فی*** خارج شده بود..به دلیلی که تو بالاهم گذاشتم..فیسبوک در حالت عادی هیچ جرم رایانه ای محسوب نمیشه که بخوان فی*** کنن..ولی بازم حرف شما رو قبول دارم..اگه باز شد که خیلی خوب اگر هم نشد فدای سرتون همینی که هست میمونه دیگه..!

در مورد اینترنت هم اگه مثل بقیه حرف هاشون نباشه قرار تا 16 ماه دیگه سرعت اینترنت ایران صد برابر شه که من میگم 90 درصد دروغ گفتن ده برابرم شه قبوله :-?

در ضمن من صفحه اردا رو تو فیسبوک پیدا نکردم ..!

من قضیه رو کامل نمیدونم ولی پاسخ این سخنو بگم :

پلیس می‌گوید :‌ «صرف عضویت و فعال بودن افراد در شبکه‌های اجتماعی مثل فیس بوک یا توییتر برای آنها جرمی به همراه ندارد.»

فیس بوک باز بود .چرا فی*** شد ؟همگی میدونید .به خطر کار های سیاسی .کسایی که از ترس میان google رو فی*** میکنن به نظرت به فیس بوک رحم میکنن ؟

در مورد اینترنت هم اگه مثل بقیه حرف هاشون نباشه قرار تا 16 ماه دیگه سرعت اینترنت ایران صد برابر شه که من میگم 90 درصد دروغ گفتن ده برابرم شه قبوله

جوک خوبی بود .

تا موقعی که یه مشت احمق هستن که میان میکن اینترنت 56 کیلوبایت واسه دانلود کتاب کافیه سرعت اینترنت تا 100 سال دیگه هم تغییر نمیکنه .

مهندس ائومر من منظورم به شما نبود سوء تفاهم نشه به اونی بودم که این حرفو زده .

. خیلی هنر کنیم یه مجله اینترنتی راه بندازیم که اونم نیاز به یه عزم ملی داره! :ymsmug:

منظورت از مجله ی اینترنتی چیه ؟؟

تا حالا به این موضوع توجه نکرده بودم :-o

اگه شد یکی راه بندازیم جالب می شه ها :D

اصلان جان، عزم ملی که استاد مهدی فرمودن که هیچ، خیلی بیشتر از اینها احتیاجه تا یه مجله -حتی از نوع اینترنتی اش- راه بیفته و از اون مهم تر، ادامه پیدا کنه.

حداقل باید به اندازه ی چند شماره مطلب آماده داشته باشیم و اگر ما این قدر تولید کننده ی مطلب داریم که خب احتیاج به مدیای جدید نیست. سایت نیاز ما رو برطرف میکنه :ymsmug:

من راه افتادم توي سايت تاپيك هاي خاك گرفته رو ميكشم بيرون !

در مورد اين تاپيك: اولا بهتره كه يك گاهنامه بديم بيرون كه هر موقع مطلب جور شد ، گاهنامه رو ارائه بديم. اگه بحث مسئوليته و انرژي ، من ١٧ سالمه و انرژي هم دارم. تيم رو هم جور ميكنم خودم ميشم سر دبير. خوبه ؟ آردا كه نبايد بي گاهنامه باشه كه ! ديگه يه گاهنامه ميخواد كه !

به نظر من ایده ی چاپ مجله ایده ی بسیار جالبیه و یکی از راهکار هایی که برای کمبود مطلب در سایت هست این است که نوع مجله را از ماهنامه به گاهنامه تبدیل کنیم تا هر وقت مطالب به حد اکثر رسید آن ها را منتشر کنیم.

راجع به چاپ که بهتره فعلا فکرش رو هم نکنیم با این وضعیت کاغذ خیلی گنده تر از ما توش موندن ولی من خودم تو تاپیک راه های درآمد برای آردا پیشنهاد تهیه یک مجله اینترنتی رو دادم.

همون . گاهنامه اينترنتي يه راه خوبه واسه كسب درآمد حتي.

پ.ن چطور بفروشيمش :دي !

سلام به همگی بنده قبلا با 3DMahdi صحبت کردم در مورد مجله اما اگر گروه پیدا شد که میتونید روی کمک من برای سر دبیر و گرافیکش حساب کنید بعد میتونیم خرج بچه ها را از طریق تبلیغات در بیاریم، الان من چندین مجله با گروه های خودم دارم کار میکنم برای سایتهای مختلف، امیدوارم که گروه تشکیل بشه گروهی که ادامه داشته باشه وسط راه پخش و پلا نشه. اگر کسی خواست استارت کار زده بشه به بنده یک پیام خصوصی بده تا در موردش بحث کنیم......

حالا من گفته بودم سردبیری رو متقبل میشم ولی مثل اینکه نیروی متخصص هست .من پایه ام .

به ستیغ :

خوب من هم پایه هستم رو من هم می تونی حساب کنی

در مورد فروش هم کاری نداره یه آگهی می زنیم تو فروم هر کی خواست می ره اون جا و سفارش می ده و اینترنتی می خره !!!

به ستیغ :

خوب من هم پایه هستم رو من هم می تونی حساب کنی

در مورد فروش هم کاری نداره یه آگهی می زنیم تو فروم هر کی خواست می ره اون جا و سفارش می ده و اینترنتی می خره !!!

اشتباهی مثبت دادم!!

البته منفی هم نمیخواستم بدم ولی همینجوری نمیدونم چرا رو مثبت کلیک کردم!!!

به نظر من اینکه مجله رو به خود اعضای فروم بخوایم بفروشیم هیچ فایده ای نداره...

چرا باید مطالبی که تو فروم هست رو دوباره به اعضا فروخت؟

به نظر من اینکه یه صندوق اعلام کنیم هر کی خواست پول بریزه (با این که این روش رو پیشنهاد نمیکنم؛فقط محض مقایسه میگم)خیلی بهتر از اینه که افراد الکی بخوان چیزایی که یه بار خوندن رو دوباره بخرن!!!

البته خب این نظر منه و نظر بقیه میتونه متفاوت باشه!!!

دوستانی که علاقه دارن روی مجله کار کنن بیان و این ویژه نامه هابیت که مدتیه داره خاک میخوره تمومش کنن. بعد از اون میتونیم در مورد گاهنامه هم صحبت بکنیم.

دوستان عزیز کسی قرار نیست که مجله رو بفروشه و یا کسی بیاد بخره ما با چند نفر از اعضا جمع میشیم و یک مجله الکترونیکی راه میندازیم برای آردا و مطالب مربوط به فیلمها و کتابهای تالکین و تمام مواردی که در انجمن هست را وارد آن میکنیم، همه را یک جا خیر کم کم در شماره های جدا به بحث هایی میپردازیم و در سایت قرار می دهیم حالا برای اینکه خرج بچه ها و تلاش اونها در بیاد با تبلیغات در مجله پوله بچه های مجله هم در میاد. اما کسی به بنده پیام نداد که آیا آماده هستن برای شروع مجله یا خیر........

خب من آماده ام. فقط الان نيايد مثل تاپيك چت روم به من بگيد مستبد . من فقط دلم ميخواد كمك كنم. همين . چيزي هم از اين كارها به من نميرسه كه بخوام براش حرص بزنم يا فكر كنم بقيه بلد نيستن.

خب منم به اقای حسین پیام دادم و میتونید رومن از نظر نویسندگی حساب کنید.

مطالب زیادی دارم که رو نکردم گذاشتم برای کار مجله چون فکرم خیلی توش مونده.

دوستان توی پیشنهادات و انتقادات خبرایی از شکل گیری مجله شده در هر صورت من هستم و اگر مجله ای در کار باشه قسمتی از مسئولیت تاریخ فرمانروایی های سرزمین میانرو به عهده میگیرم

پس هر کس اماده بود تو این تاپیک پست بذاره و مسئولیتی رو که میخواد به عهده بگیره اعلام کنه

فقط جان من مثه مجله قبلی نشه هی گفتیم هستیم هستیم اخرش هیچی به هیچی بود

پس هر که دارد جنم مجله بسسسم الله!

منم اماده کمک هستم

فعلا اول از همه یه مسئول میخوایم

کی میخواد مسئول مجله باشه به نظرم با ده صفحه شروع کنیم بدک نباشه موافقید ؟

دوستان به نظرم اینکار امکان پذیره و نیازی به این همه مقدمه چینی نیست.

برای مثال میشه با جمع آوری مطالبی از درون خود فروم و مطالبی از فرهنگنامه یه مجله درست کرد.

چندین مقاله ای که در سایت وجود داره

برخی از اخبار دنیای تالکین

صندلی داغ سایت

چندین لغت که در فرهنگنامه وجود داره

بررسی یک منطقه در سرزمین میانه

معرفی کتاب ها

تاریخ سایت اردا

شعر های استاد

بک گروند یک شخصیت اردایی

حکومت های سرزمین میانه

و....

دوستان خیلی راحت میتونن در این موارد مطلب بنویسن.توی خود سایت هم بگردیم این چیزا رو پیدا میکنیم.فقط میمونه دستبندی کردنش و یه خورده کارای گرافیکی.

کار سختی نیست فقط یه مدیر مسئول میخواد.امیدوارم این کار مثل انیمیشن اردایی که خودم ازش ناامید شدم و نمایشنامه صوتی سیلماریلیون نشه.البته خیلی راحت میشه اینکارو کرد.

منم اماده کمک هستم

فعلا اول از همه یه مسئول میخوایم

کی میخواد مسئول مجله باشه به نظرم با ده صفحه شروع کنیم بدک نباشه موافقید ؟

اگر حسین 323 باشه خیلی خوب میشه چون ایشون مجله قبلی رو کارهای گرافیکیش رو انجام دادن و اگر باشن مسئول قطعا باید ایشون باشن.

خب شما چه مسئولیتی رو انتخاب میکنین؟؟

دوستان به نظرم اینکار امکان پذیره و نیازی به این همه مقدمه چینی نیست.

برای مثال میشه با جمع آوری مطالبی از درون خود فروم و مطالبی از فرهنگنامه یه مجله درست کرد.

چندین مقاله ای که در سایت وجود داره

برخی از اخبار دنیای تالکین

صندلی داغ سایت

چندین لغت که در فرهنگنامه وجود داره

بررسی یک منطقه در سرزمین میانه

معرفی کتاب ها

تاریخ سایت اردا

شعر های استاد

بک گروند یک شخصیت اردایی

حکومت های سرزمین میانه

و....

دوستان خیلی راحت میتونن در این موارد مطلب بنویسن.توی خود سایت هم بگردیم این چیزا رو پیدا میکنیم.فقط میمونه دستبندی کردنش و یه خورده کارای گرافیکی.

کار سختی نیست فقط یه مدیر مسئول میخواد.امیدوارم این کار مثل انیمیشن اردایی که خودم ازش ناامید شدم و نمایشنامه صوتی سیلماریلیون نشه.البته خیلی راحت میشه اینکارو کرد.

همچینم اسون نیست تا به حال سه بار طرح شده که مجله درست بشه اما تو هر دفه یه مشکلی ایجاد شده

من کار گرافیکی بلدم فکر کنم بتونم صفحه ارایی انجام بدم قلمم بدک نیست برای تایپم میتونم کمک کنم تو کار ترجمه هم میتونم کمک کنم

قبول دارم که اینکار زیاد پیش نرفته منظورم اینه که انجامش اسونه.

شما پادکست رو نگاه کن.هر دو هفته داره منتشر میشه.چرا یه مجله نباشه.

این فهرستی که درست کردم رو نگاه کنید.بعد از 2 ساعت گشت زنی تو سایت 15 صفحه مطلب جمع اوری میشه حالا چند تا نامه های استاد رو هم بهش اضافه کنیم و چیزای دیگه میشه 30 صفحه مطلب که برای شروع یک مجله کافیه.

کار گرافیکی هم که rings گرامی میتونن انجام بدن فقط به یه نفر نیازمندیم که قبول کنه مدیر بشه تا مطالب رو برای ایشون بفرستیم.

من به شخصه اعلام امادگی میکنم در تهیه مطالب.

من کار گرافیکی بلدم فکر کنم بتونم صفحه ارایی انجام بدم قلمم بدک نیست برای تایپم میتونم کمک کنم تو کار ترجمه هم میتونم کمک کنم

عالیه میتونیم از چند روزه دیگه شروع کنیم(این دفعه باید با قدرت بریم جلو)

فقط باید حداقل دو نویسنده داشته باشیم دست قلم من زیاد خوب نیست فقط تو تهیه مطالب کمکتون میکنم کار گرافیکی که با شماست فقط یه نمونه به یکی از مدیران بدید ولی بازم نیروی کار بیشتری احتیاج داریم.

قبول دارم که اینکار زیاد پیش نرفته منظورم اینه که انجامش اسونه.

این فهرستی که درست کردم رو نگاه کنید.بعد از 2 ساعت گشت زنی تو سایت 15 صفحه مطلب جمع اوری میشه حالا چند تا نامه های استاد رو هم بهش اضافه کنیم و چیزای دیگه میشه 30 صفحه مطلب که برای شروع یک مجله کافیه.

کار گرافیکی هم که rings گرامی میتونن انجام بدن فقط به یه نفر نیازمندیم که قبول کنه مدیر بشه تا مطالب رو برای ایشون بفرستیم.

من به شخصه اعلام امادگی میکنم در تهیه مطالب.

اصن چطوره کار رو از فردا شروع کنیم اروم اروم پیش میریم

اول از همه باید مشخص بشه که این مجله چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟ تعداد صفحاتش؟ مطالب و محتواش؟ مسئولیت هایی که برای ساختش نیاز داریم؟ تا کاربران بدونن برای چه کارهایی میتونن همکاری داشته باشن!

تا وقتی مسئولیت هایی که بر دوش افراد قرار میگیره مشخص نیست، چطور میتونیم افراد رو مشخص کنیم؟!

منظور؟! =)) یعنی ساختن پادکست خیلی آسونه؟! :((

برای پادکست ما ده ها مسئولیت داریم! تهیه اخبار دنیا و سینمای تالکین، تهیه اخبار تاپیک های فروم، تهیه اخبار طرفداران خارجی، تهیه یه مقاله برای بررسی، بررسی یکی از نامه های تالکین، نوشتن شعر، نوشتن داستان، تدوین و صداگذاری، نوشتن متن نهایی پادکست، ویرایش متن نهایی، اجرای متن نهایی، نوشتن کامنت های طنز و شاید مسئولیت های دیگه که یادم نیست!

اینکه می بینید هر دو هفته یکبار پادکست آماده گوش دادن توی سایت قرار میگیره با جادو کردن انجام نشده! بلکه نتیجه ساعت ها تلاش و مهمتر از اون همکاری افرادیه که از ته دل همکاری کردن با تیم پادکست رو دوست دارن و مشتاقانه برای اینکه هر دو هفته یکبار حاضر و آماده بیاد توی سایت، ساعت ها از وقتشون رو صرف تهیه مطالبشون میکنن!

فکر خیلی خوبیه سایت هایی مثل ایران فیلم ،پردیس گیم و... اینکار رو میکنن لازم نیست حتما بفروشین که! چرا شما دنبال فروشید؟ به صورت رایگان در فضای مجازی منتشر کنین... تازه پردیس گیم با چند کیفیت متفاوت اینکار رو میکنه

به نظرم با 10 یا 15صفحه شروع کنیم وبعد تعدادو بیشتر کنیم

میتونیم اینطوری قسمت بندی کنیم

معرفی دنیای اردا{شامل افراد مکانها ابزار زبانها لباسها غذا و...}

معرفی تالکین وکارهاش{کتابهاش زندگی نامه ش اتفاقات تاثیر گذاری که تالکین بر روشون تاثر گذاشته و......}

سینمای اردا {لوتر هابیت بازیگرها موسیقی فیلمها و..........}

اشعار مربوط به اردا و کارهای گرافیک مربوط به اردا {شامل کارهایی که تو سایت هست و.........}

کارهای مهم فروم {تاپیکهای مهم اتفاقات مهم رخ داده حتی بخش مسابقه رم متونیم تو جمله بیاریم}

وچیزهای دیگه ای که به ذهنم نرسیده

بخاطر همنه که میگم اول باید اعضا جمع اوری کنیم ومسئول ومدیر از همش مهمتره بعد تقسیم بندی واستارت

که برم که داشته باشیم مجله رو

اووم

چرا این تاپیکو زودتر ندیده ام!

دوستان اگه نیاز داشته باشین من مشتاقانه آمادم هرکاری بتونم بکنیم!

فقط یک پیشنهاد برای روند کار دارم!

اگه یکی قبول کنه مدیر بشه .. باید اول برای یک نمونه آزمایشی کارو شرو کرد .. باید مدیر کارو شرو کنه و توی این تاپیک کاهایی که باید انجام بشه بزاره .. بعد اعضا میتونن برای هرکدوم از اینا اعلام آمادگی کنن

مثلا یه مثال بزنم

برای مجله اول میخوایم یه مطلب درباره فیلم برهوت اسماگ بنویسیم و جاهاییرو بررسیش کنیم

وقتی کار شرو بشه کم کم نیازا نمایان میشه .. الان که ما داریم حف می زنیم نمیشه واقع بینانه وظایف و کارارو دید ... اما وقتی توی کار باشیم بهتر میشه گفت

به نظرم شرو کنیم و هرکس برای هر وظیفه ای و نقشی که مدیر معین می کنه و مثلا میگه:

یکی دیلوگ های فیلمو تهیه کنه و ترجمه کنه

یکی عکس هایی از فیلم متناسب با موضوعات استخراج کنه

یکی یک خلاصه کلی از فیلم بگه

و غیره و غیره

بعش اعضا میتونن واقع بینانه تر یک کارو انتخاب کنن و انجام بدن

نظرتون چیه؟!

اول از همه باید مشخص بشه که این مجله چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟ تعداد صفحاتش؟ مطالب و محتواش؟ مسئولیت هایی که برای ساختش نیاز داریم؟ تا کاربران بدونن برای چه کارهایی میتونن همکاری داشته باشن!

تا وقتی مسئولیت هایی که بر دوش افراد قرار میگیره مشخص نیست، چطور میتونیم افراد رو مشخص کنیم؟!

برای پادکست ما ده ها مسئولیت داریم! تهیه اخبار دنیا و سینمای تالکین، تهیه اخبار تاپیک های فروم، تهیه اخبار طرفداران خارجی، تهیه یه مقاله برای بررسی، بررسی یکی از نامه های تالکین، نوشتن شعر، نوشتن داستان، تدوین و صداگذاری، نوشتن متن نهایی پادکست، ویرایش متن نهایی، اجرای متن نهایی، نوشتن کامنت های طنز و شاید مسئولیت های دیگه که یادم نیست!

اینکه می بینید هر دو هفته یکبار پادکست آماده گوش دادن توی سایت قرار میگیره با جادو کردن انجام نشده! بلکه نتیجه ساعت ها تلاش و مهمتر از اون همکاری افرادیه که از ته دل همکاری کردن با تیم پادکست رو دوست دارن و مشتاقانه برای اینکه هر دو هفته یکبار حاضر و آماده بیاد توی سایت، ساعت ها از وقتشون رو صرف تهیه مطالبشون میکنن!

گندلف درسته سخته .. خیلی هم گفتار از نوشتار سخت تره!

اما وقتی پادکست میتونه انجام شه چرا این نشه!؟؟!

فقط باید توجه و همکاری کرد

و .. از یه جایی شرو کرد !!!

نوبل خیلی ریز کردی به نظرم اما کار گروهی باید تقسیم بشه

منم برای همین حرف مدیر ومسئولو پیش کشیدم

امیر محمد ما اولین کارمون هستش پادکست اولش از کجا شروع شد؟؟ از هیچی شروع شد رسید به اینجا ما هم داریم از هیچی شروع میکنیم

خواستن توانستن است

ببینین دوستان

منم حرفم همینه!

فقط باید از یه جایی شرو کنیم!

با یک مجله ازمایشی شرو می کنیم و روی سایت هم قرارش نمیدیم

اینجوری یکم فککنم نتونیم به نتیجه برسیم.. نباید الان مسولیت هارو مشخص کرد که کی چکارنه

به نظرم شرو کنیم با یک مجله ده صفه ای! و با همکار هم همینجا جمش کنیم .. در این حین می بینین که خود به خود کار پیش میره! مثل همونی که گفتم

وقتی کار تموم شد.. بر اساس تجربیات و کارهای انجام شده مسولیت هارو مشخص و تیم ثابت رو تشکیل میدیم

الان ما هیچ تجربه ای نداریم و سخت تره از الان اینجوری پیش بریم!

به نظرم اگه سعی کنیم یکی رو اماده کنیم میتونیم بهتر پیش بریم

مو%u

دوستان پس از فردا کار جمع کردن مطالب مجله شروع میشه بعد میریم توی کار گرافیکش که اون هم به عهده رینگز هستش.

ولی بهتر هستش که اولین شماره مجله وقتی ساخته شد بر روی سایت قرارش بدیم چرا که کاربرا میتونن در مورد مجله نظر بدن و ما اشتباه هایی رو که در اولین مجله که کردیم در مجله های بعدی دیگه انجام ندیم

دوباره میگم.. فعلا مسولیت ندین..

بزارین موضوعات و کارها ریزتر مشخص شه بعد بگین کی چیکار کنه!

مثلا بگیم برای این موضوع نیازه روش فلان کار گرافیکی انجام بشه و اعضا اعلام امادگی کنن

مثلا من خومم میتونمتو کارای گرافیکی کمک کنم

پس فعلا چیزی مشخص نکنین

فقط تا فردا شب همه بریم دنبال مطلب! بعد اینجا اراه کنیم (حمزه نیس!) و با هم فکری هم موضوعات و مطالب مشخص شه بعد همینجوری پله پله بریم بالا

بعد این شماره ازمتیشی.. تقریبا مراحل و مشکلات کار دستمون میاد و توانایی های اعضا هم مشنص میشه میتونیم تیم رو تشکیل بدیم و هرکس بر اساس کارهایی که تونست انجام بده و تجربیاتی که با این شماره کسسب می کنیم میتونیم تیمو تشکیل و بتونیم مثل پادکست منظم پیش بریم(به پادکست حصودیم شد! چرا نتونیم دینو انجامش بدیم!؟)

من قسمت کوچیکی از اولین مطلب رو برای نوبل و سرکار خانم رینگز فرستادم

یه پیشنهاد برای کارهای گرافیکی مجله دارم:مثلا اولین مجله 10 صفحه هستش برای این که هر صفحه عوض بشه مثل ورق زدن یک کتاب طراحی بشه و یک صدا هم واسش بذارین بد نمیشه برای مجله هم یک اهنگ ریتیم بذارید یک اهنگ از یکی از سمفونی های ارباب حلقه ها یا هابیت تا خواننده حوصلش سر نره

خب یه قسمت مقاله ی کوتاهی در مورد نومه نور (در حدود دو )

یه قسمتم به هابیت اختصاص بدیم (در حدود دو سه صفحه )

یه صفحه م بزاریم برای مطالب فروم

بقیه مطالب شامل چی باشه ؟

من تبدیل به پی دی اف میدونم ورق زدن بزار کمی در موردش اطلاعات جمع کنم

نوبل برای صفحه ارایی طرح نهایی روی کمک ونظرت حساب میکنم =))

دوستان کس دیگر ی اماده کمک نیست ؟

داریم پیش میریم اعلام امادگی کنید ممنون میشیم :((

البته اون مطلبی که واستون فرستادم در مورد آرنور بود

ولی خب باشه در مورد نومه نور مطلب مینویسم

فقط یه چیزی چند صفحه هم به اخبار دنیای تالکین در یک ماه اخیر اشاره کنیم

به نظرم درسته!

به نظرم برای شماره یک.. یه توضیحی درباره خود تالکین و داستاناش بدیم و اینکه چه کتابی چیه!

من نوشتنشو شرو کردم واسه نومه نور .. البته فککنم زیاده باید خلاصه تر شه..

در هر حال نظر بدین!

رینگز: چشم حتما!

البته دوباره بگم ... بهتره متنارو بدیم .. بعد همگی برای کار گرافیکیش نظر بدیم و همش روی دوش رینگز نباشه خوب فصل امتحاناست! .. هرکی خواست میتونه بکمکه! (فککنم فط ما سه ا تنهاییم!

=))

.. )

اینم از این: (البته ناقصه . عصر کاملش می کنم تا سقوط نومه نور . حتما نظراتتونو بدین . واینکه از روی حافظه نوشتم اگه چیزی از قلم افتاد یا اشتباهه حتما بگین!)

بعد از پایان دوران اول و جنگ خشم د.docx

یک متن درباره کیلی جم آوری کردم! امیدوارم خوشتون بیاید!

نظر بدین دیگه!

کیلی در سال ۲۸۶۴ دوران سوم در کوهستان آبی به دنیا آمد.docx

اشکال نداره کم کم بچه ها جمع میشن =))

اول مطالب باد مشخص بشه و طبق اون کاورو درست کنیم

وصفحه ارایی سعی میکنم کلی باشه که تا یه مدتی همون باشه وتغییر نکنه

سلام

من برای اولین شمارۀ مجله(آزمایشی) پیشنهادم اینه که با معرفی تالکین و آثارش و معرفی سایت آردا و اهدافش شروع کنیم.

میتونیم بخشهای دیگه ای هم بهش اضافه کنیم مثلا شوخی های حلقه ای(البته نه برای شمارۀ اول).

خوبه که همه نظرشونو بگن و ما جمع بندی کنیم. اصلا اینجا یه مسئول برای این کار بذاریم تا به نظرات و پیشنهادات رسیدگی کنه و روند کار رو پیگیری کنه. و بعدا هم بشه سردبیر.

خب دوستان اولین شماره به نظرم باید این مطالب رو توش به کار ببریم:

زندگینامه ی استاد تالکین

نقد فیلم هابیت

نقد سه گانه لوتر

در مورد دنیای خیالی آردا

معرفی کتاب هایی که توسط ایشون نوشته شدند

من موافقم باز باید نظر بقیه دوستانو شنید ؟

اینا موارد خوبی هستن فقط من نقد فیلم ها رو برای اولین شماره مناسب نمیدونم.

راستی من خودم دوست دارم ماهنامه باشه.

من از امشب شایدم فردا شروع به جمع کردن مطالب بکنم تا ایشا الله دو هفته دیگه لینک دانلودش رو سایت باشه

من یه پیشنهاد بدم و برم به کارام برسم

پادکست یه تریبون تالکینی نیمه تخصصی و از نظر من تا حد زیادی غیر تخصصی (منظورم غیر متمرکز نیست) هست چون مخاطبانمون همه تالکین خون های حرفه ای نیستن؛ درسته از تخصصمون توی بخش ها استفاده میکنیم اما به هیچ عنوان اون عمق رو منتقل نمیکنیم و میزاریم بحث ها تا حد توانمون ساده بشن و به همین خاطره که اون فهرست مطالب رو داریم

شما هم بخواید همون فهرست رو داشته باشید، میشه دوباره کاری و تکرار کارهای پادکست که صورت خوشی نداره از نظر من

سعی کنید یه فهرست خاص و جدید و تقریبا ثابت ارائه بدید، مطالب رو هم تخصصی تر انتخاب کنید، درسته با اینکار بازدیدکننده ی کمتری خواهید داشت، وقت بیشتری خواهد گرفت، اما نتیجه ی کار خیلی خیلی بهتر خواهد بود.

وقتی فهرست رو نوشتید (لازم نیست خیلی ها دخالت کنن، 2-3نفری که میدونید حتما پای اینکار خواهید بود، توی پخ باهم صحبت کنید و به یه فهرست برسید) بعد از نوشتن فهرست، مسئولیت ها مشخص میشه و اونوقت بیاید اینجا، توی نمایه، توی پخ و.. بگید همچین مسئولیت هایی با همچین شرح وظایفی هست، اونوقت کسانی که مشتاق باشن بهتون اضافه میشن

اگه بخواید بشینید که همین الان 10 نفر بشید و همه چیز رو تازه بشینید مشخص کنید، به هیچ جا نمیرسید، کمی دیکتاتوری اول کار خیلی خوبه =))

پ.ن.

اگه توی کارهای گرافیکی کمکی خواستید، بهم بگید :(( گرچه منظورم از کار گرافیکی، صفحه آرایی با کمک InDesign و چیزای دیگه نیست که وقت زیادی میطلبه...:دیــ

پ.پ.ن.

پخ رو فراموش نکنید!

الوه ولی به نظرم بهترمجله ازمایشی رو همینطور پیش بریم تا بریم تو دل کار بعد واقع بینانه تر متونیم تصمیم بگیریم

با هردوتون موافقم!

از یک طرف نوشتن تکرار مطالب پادکست زیاد جالب نیس برای همین با الوه موافقم میتونیم مطالب نسبتا تخصصی تری داشته باشیم.. ولی به نظرم اگه فقط اینجوری باشه هم درست نیس!!

من اون متنارو صرفا برای اینکه روند کار دستمون بیاد نوشتم تا ببینیم چطور پیش میره برامون تجربه ای بشه!

اما از الان میتونیم مطالبو هدفمند جلو ببریم

! به نظرم کار باید جوری باشه که هم تازه کارا بتونن بهره ببرن هم حرفه ای ها!!

اون زمون ها یادم میاد خیلی ذوق داشتم برای این کار =))

حتی یه چیز هایی هم درست کرده بودم اما ... { اسمایل چپق را بر دهان گذاشن و خیره شدن به غروب آفتاب در پشت کوه ها که نشانه ی حسرت هست }

اما خب هنوز هم دیر نشده

من نمی دونم چند نفر پشت این کار هستن اما من پیشنهاد می کنم یه گروه کوچیک در حد 3 یا چهار نفری تشکیل بدین و به صورت مخفی و تو پ.خ کارهایی رو انجام بدین و بعدا یه کار آزمایشی رو منتشر کنید

اون وقت می تونیم روی کار آزمایشی بحث کنیم و نظر بدیم و گرنه اگه بخواهید این جوری که هی پست بدید و هی بحث کنید در مورد مقالاتش این جوری کار پیش نمی ره :((

به نظرم فعلا شما باید در وهله ی اول یه تیم ثابت مجله تشکیل بدین مثل تیم پادکست

در این تیم هر کی باید یه کار ثابت داشته باشه : سر دبیر که مقالات رو باز بینی کنه و جمع آوری کن - گروه گرافیک که مجله رو درست کنه به نظر من الوه و تورامبار و صد البته بگینز خیلی خوب هستن و ...

در ضمن مجله به نظرم باید واقعا تالکینی باشه هم مقاله ی تخصیصی باشه و هم مقاله برای عموم و یه قسمت هم به سایر فانتزی ها اشاره کنه

برای شروع هم اولش گاهنامه می زنیم و بعد اگه خوب پیش رفت ماه نامه اش می کنیم

اگه موفقید شروع کنید :(( { اسمایل دوباره چپق رو بر دهان گذاشتن و به پرواز عقاب ها خیره شدن }

پ.ن :

می می گم یه قسمت هم بزرایم برای داستان های بلند و کوتاه دوستان

داستان های فانتزی یا سرزمین میانی اعضا میتونه جذابیت خاصی داشته باشه چون موضوع آزاده و اگه مجله یک ماهه باشه همیشه برای اون مطلبی هست

کاربر باداردیل داستان های جالبی داشت و نظیر این داستان میتونه خوب باشه و خیلی برای کسانی که قصد کتاب نوشتن دارن میتونه مفید باشه

داستان های فانتزی یا سرزمین میانی اعضا میتونه جذابیت خاصی داشته باشه چون موضوع آزاده و اگه مجله یک ماهه باشه همیشه برای اون مطلبی هست

کاربر باداردیل داستان های جالبی داشت و نظیر این داستان میتونه خوب باشه و خیلی برای کسانی که قصد کتاب نوشتن دارن میتونه مفید باشه

صد در صد!!!!!!

داستان بارادیل رو حتما میاریم تو مجله!!!!

والا در مورد اجازه از خودش هم وقتی داشت میرفت تاپیک رو به من و یه نفر دیگه فک کنم تور سپرد و من اون موقع هم با حسین 323 طرح هایی برای مجله داشتیم و من از بارادیل در مورد رفتن داستانش به مجله هم اجازه گرفتم.

اصلان دقیقا به همون چیزی که میخواستم بگم اشاره کرد و خیلی خوب بود، واقعا کار رو باید شروع کنید، با اینجا پست دادن و نظر خواستن دیگه هیچی درست نمیشه! من خودم تجربه ای اندک در امر نشریه واسه رشتمون دارم و میدونم آخر این بحث ها کجاست! بخواید دموکراسی وار برید جلو 3برگ A4 هم مطلب نمیتونید بنویسید! اینجور بحث ها تمومی ندارن پس ترجیحا از همین الان توی پخ کارتون رو شروع کنید و تا 2هفته ی دیگه یه شماره آزمایشی بدید بیرون! والا :وی

فعلا طراحی و گرافیک اصلا مسئله نیست، یه نفر رو مسئول کنید توی پخ، بعد سعی کنید مطالبتون رو به صورت معمولی توی ورد بنویسید و با همون کار کنید (ورد امکانات خیلی خوبی رو بهتون خواهد داد برای شروع کار تا حد حرفه ای حتی)

بچه ها داریم تو پخ انجام میدیم!

فعلا اون بحثاام منتفیه(مطالبی که گفته شد!)

ببینیم چی میش! اگه خدا بخواد شاید بتونیم به یه نتیجه ای برسیم!

فراخوان جذب اعضا ی مجله اردا

با بعضی از اعضا در مورد مجله بحثهایی انجام دادیم و نتیجه ش این بخشها شد از تمامی کاربران عزیز دعوت به همکاری میکنیم

بخش سینما {شامل فیلمهای لوتر و هابیت و بازیگرا ن}

زندگی نامه و اثار تالکین {شامل کتوب اخبار مربوط به زندگی استاد و ....}

بخش کتابها {معرفی کتابها و...}

بخش موسیقی واشعار {شامل موزیک متنها اشعار کتوب ومعرفی خوانندگان و نوازندگان و...}

بخش امور گرافیکی {شامل صفحه ارایی و کاور مجله و ...}

بخش مطالب مربوط به سایت وفروم { مطالب مهم شده و...}

بخش اثار طرفداران {شامل کارهای گرافیکی واشعار و .....}

بخش داستان نویسی {داستانهای کاربران برای اردا }

بخش اثار فانتزی دیگر{اثار افرادی همچون لوئیس گمل و...}

میزگرد اردایی

ویراستاری

تایپ

از تمامی دوستان عزیز که مایل به همکاری هستند در این بخش اعلام کرده مایل به همکاری در کدام بخش هستند و یا با پ خ به من اعلام کنند .

دوستان در مجله یه بخشی رو به تاریخ سایت اردا هم اختصاص بدید.

همچنین بحث های صندلی داغ میتونه مطلب جالبی باشه.

فعلا ما کارو شروع میکنیم ومجله ازمایشی رو فروم قرار میدیم باشد که مورد توجه قرار بگیرد

دوستان عزیز همونطور که تو گفتگو عمومی اعلام کردم اگر دوستان در مورد اسم مجله ایده ای به ذهنشون خوشحال میشم به من پ خ بزنن و نظرشونو اعلام کنن :-)

دوستان شنبه مجله ی آردا دنیای تالکین شماره ی ازمایشی در سایت قرار خواهد گرفت.

اهوم اهوم با عرض معذرت!!

کار مجله یک کمی به تاخیر افتاد و کمتر از سه روز دیگه شما در حال خوندنش هستین دلیل تاخیر هم اضافه کردن یک مطلب جدید و ویراستاری مطالب هستش امیدواریم به بزرگی خودتون ببخشید!

اتفاقا منم چند سالی هست که تو فکرشم ... حتی اسمشم انتخاب کردم ... اما خب به قول مدیر 3 بعدی دنگ و فنگش زیاده

مجوز ( کل چیزای تالکین و رولینگ از لحاظ چاپ و... حتی فیلمشونم تو ایران وقتی میخوان پخش کنن همشو سانسورای عجیب غریب میکنن چه برسه به مجوز مجلش ...

اگر میشد خیلی عالی بود ...

اتفاقا منم چند سالی هست که تو فکرشم ... حتی اسمشم انتخاب کردم ... اما خب به قول مدیر 3 بعدی دنگ و فنگش زیاده

مجوز ( کل چیزای تالکین و رولینگ از لحاظ چاپ و... حتی فیلمشونم تو ایران وقتی میخوان پخش کنن همشو سانسورای عجیب غریب میکنن چه برسه به مجوز مجلش ...

اگر میشد خیلی عالی بود ...

سلام

به همت دوستان، مجله داره آماده میشه و به زودی در فروم قرار داده خواهد شد. راجع به کسب مجور برای انتشار کثیر نسخۀ کاغذی، پس از قرار گرفتن نسخۀ آزمایشی رایزنی خواهد شد.

با تشکر

به همت دوستان، مجله داره آماده میشه و به زودی در فروم قرار داده خواهد شد. راجع به کسب مجور برای انتشار کثیر نسخۀ کاغذی، پس از قرار گرفتن نسخۀ آزمایشی رایزنی خواهد شد.

وآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی جیغ و دست هورآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ مجله عمو جان رونالد

:-) :-)

سلام

با تشکر

ضمن تشکر از زحمات شما برای مجله که اگه بشه چی میشه...می خواستم بدونم احیانا اگه بشه به صورت انبوه منتشرش کرد،به صورت اشتراکیه دم در منزله یا مثل مجله های دیگه تو دکه های روزنامه فروشی هم میشه تهیش کرد؟

ضمن تشکر از زحمات شما برای مجله که اگه بشه چی میشه...می خواستم بدونم احیانا اگه بشه به صورت انبوه منتشرش کرد،به صورت اشتراکیه دم در منزله یا مثل مجله های دیگه تو دکه های روزنامه فروشی هم میشه تهیش کرد؟

فعلا باید بازخوردها رو در مورد کار دید. چنین امری نیاز به مسائل مالی داره. حالا که مطرحش کردین، حتما بررسی میشه.

دوستان من با اینکه تازه وارد هستم اما از شماره 14 ام به بعد رو دارم دنبال میکنم.

برا اینکه ماهنامه پربارتر شه از همه نظر : گرافیکی ، صفحه بندی و البته محتوایی نظر دوستان قدیمی تر چیه که ماهنامه رو به فصلنامه تغییر بدیم

اینجوری اعضایی هم که دارن فعالیت میکنن وقت بیتشری دارن که رو مطالب بیشتر کار کنن :)

با عرض اجازت

فینارفین عزیز ما اوایل راه افتادن مجله کلی بر این مسئله فصلنامه بحث کردیم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم. اتفاقا ایده هم از خودم بود ولی دوستان گفتند نمی شود و از این مسایل.

عضو قدیمی نیستم ولی نظر می دم:دی

فصلنامه چون تعداد شماره هاش خیلی محدوده شاید اون نقشی که قراره داشته باشه (معرفی دنیای تالکین) رو نتونه خوب ایفا کنه ولی تبدیل کردنش به (دوماهنامه) شاید بد نباشه . یه حالت بینابین...

با عرض اجازت

پیشنهاد قبلی من این بود که علاوه بر ماهنامه فصلنامه هم بزنیم اما گفته شد که کار زیادی می خواهد و نمی شود وگرنه به نظر من فصلنامه در کنار ماهنامه عالی می شود ولی احتیاج به مطلب خبر و کار زیادی دارد. و متاسفانه الآن که فیلم های هابیت تمام شده خبر زیادی نداریم.

از تلاش و کوشش شما دوستان عزیز متشکرم یه سوال داشتم مجله کی بیرون میاد؟؟

از تلاش و کوشش شما دوستان عزیز متشکرم یه سوال داشتم مجله کی بیرون میاد؟؟

با عرض اجازت

مجله فکر می کنم بیشتر از یکسالی می شود که بیرون آمده درسایت اصلی موجود است و هر ماه هم منتشر می شود و تا الآن هم بیشتر از پانزده شماده زده ایم.

اگر هم منظورتان چاپ آن است فعلا در دستور کار قرار ندارد.

جدا مجله را از کجا میتونیم بگیریم

؟؟

جدا مجله را از کجا میتونیم بگیریم

؟؟

تو صفحه اول فروم که میاین سمت چپ یه ستون میبینید پایین ترین قسمتش با عنوان آرداکوئنتا رو بزنید به بخش دانلود شماره های مجله میرین

نینور جان من خیلی وقت نیست اینجا عضو هستم. فرومیر کجاس؟؟

منظورم فروم بود

نینور جان من خیلی وقت نیست اینجا عضو هستم. فرومیر کجاس؟؟

منظورم فروم بود

خوش اومدین به آردا :)

منظورم از صفحه اول فروم همون قسمت هست که روی تالار گفتمان کلیک میکنید و براتون میاره.

این آدرس:

https://arda.ir/forum

به این صفحه برین و از ستون سمت چپ آرداکوئنتا رو بزنید.