سلام دوستان
همه ی ما سایت arda.ir رو به عنوان اولین و برترین سایت طرفداران تالکین تو ایران قبول داریم . همه ی ما دوست داریم که آردا پیشرفت کنه و بتونه سهم بسزایی در جذب طرفداران تالکین داشته باشه .
با یه جستجوی ساده تو سایت و فروم میتونیم بفهمیم که برای این سایت خیلی ها زحمت کشیدن .
میدونیم که آردا مطالب زیادی داره که چیز های کاملا" مفیدی هستن .
میدونیم که آردا سایت باسابقه ای هست و از خیلی وقت پیش فعالیت میکرده.
آردا در مقایسه با سایت هایی که در زمان تاسیسش بودن ، یه سر و گردن جلوتر بوده
ولی حالا ، میشه گفت که از نظر ظاهری یه سایت معمولی هست
حرفم اینه که یه سری تغییرات تو سایت انجام بدیم . یه سری چیزای جدید ایجاد کنیم ، یه سری چیزا رو مرتب کنیم و مهم تر از همه جلوه های گرافیکی سایت رو افزایش بدیم
مثلا امکانات فروم خیلی ساده و بی آلایش هست . مهم ترینش اینه که ما حتی امکان تشکر از پست ها رو هم نداریم
فقط یه گروه کاربری داریم که اونم کاربران عضو شدست . تنها امکاناتی که کاربران در اختیار دارند ، ارسال پست و پیام خصوصی و تغییر امضا و آواتار هست !
یعنی فروم آردا در مقایسه با دیگر فروم های فارسی ، امکانات بسیار کمی داره
صفخه ی اول سایت باید روش کار بشه ، چیزای جالبی تو صفحه ی اول هست از جمله نظر سنجی و تقویم آردا ، ولی به نظرم افزایش این امکانات و شاید هم تغییر قالب ، بتونه فضای آردا رو دلچسب تر کنه
فرهنگ نامه هنوز خیلی کار داره
و ...
از کسی گله ای ندارم ، میدونم که خیلی برای این سایت زحمت کشیده شده و دستشون درد نکنه ، ولی به نظرم باید مقدار فعالیت هامون رو بیشتر کنیم و همینطور همینطور دامنه ی فعالیت هامون رو بیشتر کنیم .
و البته خوشحال میشم که منم جزئی از این بار رو به دوش بگیرم
خواهش میکنم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن . اگه بخوایم آستین ها رو بالا بزنیم ، خیلی کار برای انجام دادن داریم . فکرامون رو رو هم بریزیم و ببینیم که چه کارایی باید انجام بدیم . بعد کارمون رو طبقه بندی کنیم
میدونم که کار ، وقت میبره و هزینه داره . من به شخصه حاضرم که اگه خرجی باشه ، پرداخت کنم
نظرتون چیه ؟
(امیدوارم مثل مری و پیپین ، جرقه ای در فنگورن باشم که بتونه آتش بزرگی بسازه :ymapplause: )