انتقاد بر محدودیت محتوای مباحث

تعداد پست‌ها: 38

سلام علیکم

موضوعات مورد بحث در سایت محدود است، طبعاً بحث در این محدوده جذابیت خود را بعداً از دست میدهد، چیزی که بیش از این جذاب است نقد داستان ها و رمان هاییست که به اندازه ی کافی از آن تعریف کردیم حالا ببینیم چه ندارد. آنهم نه فقط رمان های تالکین. شما ببینید ما چند انجمن رمان و داستان در اینترنت سراغ داریم؟

.اگر صرفاً ایجاد سایت فقط برای طرفداری از یک نویسنده است، خوب یکباره در قوانین انجمن بنویسید: هر گونه نقد پیگرد قانونی دارد.

سلام متقابل بر شما

این که فرمودید موضوعات مورد بحث در سایت محدوده به عقیده ی من نکته ی مثبت آرداست نه نقطه ی ضعف اون. تجربه ی شخصی من در این زمینه و در زمینه ی مطالعه سایت های مختلف و همین طور پایداری اون ها نشون میده که دو عامل، فارغ از مخاطب تأثیر گذاره :D سوددهی سایت و محدوده ی اطلاعاتی که ارائه میشه. خود این مسأله تابع دو عامله. سیاست های اصلی سایت و اطلاعاتی که مخاطبین در اختیار همدیگه میگذارن. آردا سایت غیر انتفاعیه و هزینه های سر پا موندنش هم به لطف دوستانی تأمین شده که جز علاقه، محرک دیگه ای نداشتن. با کنار گذاشتن این مسأله، اگر دایره ی اطلاعاتی از محدوده ی کار تالکین بیرون بره و مثلاً دایره ی بزرگی مثل ادبیات فانتزی مدرن رو در بربگیره تخصصی بودن سایت از دست میره. و من شخصاً بسیار متأسف خواهم شد :D

مورد دوم، من شخصاً نزدیک به یک سال هست مرتب به آردا سر میزنم و گرچه افتخار دیدار حضوری با هیچ یک دوستان رو نداشتم تا آشنایی دقیق تری پیدا کنم هیچ وقت این احساس به من دست نداد که در این جمع کسی مخالف انتقاد از تالکین باشه. ولی سوای این مورد وقتی جمعی با عنوان جمعیت علاقمندان تالکین فعالیت میکنه نباید انتظار داشته باشین که نوک شمشیر نقد به شکل مداوم رو به آثار استاد باشه. :D من شخصاً پیشنهاد می کنم که اگر انتقادی هست که پایه ی محکمی داره حتماً بنویسید و از سعه ی صدر و دید گسترده ی جمعیت آردایی ها لذت ببرید. من این دو مورد در این محل به شیرینی تجربه کردم و اطمینان دارم مدیران سایت از منتقدینی که با چشم باز و دل صاف و قلم روشن بنویسن استقبال گرمی می کنن.

مورد سوم که من از نوشته ی شما دستگیرم شد انتقاد به کمبود انجمن های رمان و داستان در اینترنت بود. درست متوجه شدم؟ یا شاید هم به ظن قوی تر به تعدد این انجمن ها اشاره می کردید؟ اگر مورد اول صحیحه که قرار نیست آردا این کمبود رو پر کنه. اگر مورد دوم صحیحه که باز تخصصی بودن آردا در این میانه نکته ی قوت تلقی میشه.

پس لطف کنید و روشن تر بنویسید :D

سلام

بله اما این سایت دارد اثار تالکین را معرفی می کند و از آن طرفداری می کند، آیا دلیلی هست که بی طرفانه به بیان آثار نپردازیم؟ ، بدیهیست داستان نوشته شده یک درون مایه دارد و یک موقعیت بیرونی در جهان واقعی. برای تثبیت چهره ی بیرون داستان سیلماریلیون و وضعیتش بین دیگر اثر ها و دیگر . نویسنده ها که از مختصات خود داستان است وقتی پای نقد بی طرفانه و تطبیق آن با دیگر داستان ها و تحلیل جامعه شناسانه ی آن صورت نگیرد، همچنان مجهول و پوشیده میماند.

این که سیلماریلیون به چه چیز می تواند کنایه بزند یا چه پیامی برای چه قشری دارد، هم از خود داستان است. چون اگر سیلماریلیون صرف تخیل یک نفر باشد، نویسنده اش اگر صد سال هم بنویسد داستانش کاربردی ندارد. الان باید دید سیلماریلیون به چه دردی میخورد.

مگر اینکه بگیم این انجمن صرفاً برای طرفداری از داستان و بازگو کردن آن است، و جایی برای تخیل و خود را معاف از استخراج پیام آن میداند.

این موضوع موضوعیست که شاید برای خود یک انجمن جداگانه هم بطلبد.

البته این یک نظر است و. احتمال صدق کذب دارد.

منظورم از این که پرسیدم: چند انجمن رمان و داستان در اینترنت داریم. این است که چند انجمن داریم که به صورت عمومی در مورد همه ی رمان ها و داستان ها نقد و صحبت داشته باشد.

من میگم باید دید فیلم های ارباب حلقه ها مصداق همان سینمای استراتژی که در سخنان دکتر حسن عباسی می شنویم، هست یا نه. اگر هست، خودمان را در همین انجمن طرفداران واکسینه کنیم و اگر نیست، این باید معلوم بشه.

می خوام در این زمینه گفتگویی صورت بگیره. نمی خوام بی تفاوت از کنارش رد بشیم.

نجات عزیز

هدف اصلی ایجاد این سایت ایجاد محلی برای تبادل نظر(و نه صرفا طرفداری) در مورد آثار تالکینه. 90% مطالب سایت مربوط به تالکینه و خواهد بود.

انجمن "دنیای جادویی" برای این ایجاد شده که در مورد سایر آثار فانتزی هم بحث کنیم اما عمق این بحث ها به اندازه عمق بحث های مربوط به تالکین نخواهد بود.

ما حتی تاپیک "معرفی سبک ها و نویسنده ها" رو هم داریم که به ادبیات فانتزی محدود نمیشه. البته اون تاپیک بیشتر جنبه معرفی داره نه بحث تخصصی

شما هر بحثی در مورد آثار تالکین داشته باشی میتونی اینجا با ارائه مدارک محکم بیان کنی. اینجا به هیچ وجه نقد آثار تالکین ممنوع نیست، بلکه استقبال هم میکنیم. لازمه بحث اینه که طرفین نسبت به چیزی که دارن در موردش بحث میکنن اطلاع داشته باشن. امیدوارم تو این مدتی که تو سایت نبودی سیلماریلیون رو خونده باشی چون در غیر این صورت راه اندازی بحث بیهوده خواهد بود.

دوست عزیز سلام ! در مورد اینکه سیلماریلیون به چه چیزی کنایه میزنه یا اینکه صرف تخیل نویسنده کاربردی نداره باید نظر خودم رو اینجوری بگم که جناب تالکین قبلا گفتن که نوشته هاشون سمبولیک نیست ؛ گرچه بعضی ها معتقدن به هر حال رد پای اعتقادات و عقاید مذهبی استاد رو میشه توی نوشته هاشون دید که خب البته طبیعیه ! پیدا کردن این المان ها و تفسیرشون هم می تونه بسیار لذت بخش و مفید باشه. اما مشکل از اینجا شروع میشه که طبق ذائقه ای که امثال دکتر عباسی و رائفی پور مارو بهش عادت دادن همیشه دنبال یه مفهوم عجیب غریب، یه کاسه زیر نیم کاسه یا اسرار مرموز باشیم! درحالی که هیچ توجهی به پیام های سر راست و مستقیمی که نویسنده میده نداشته باشیم ! موضوعی مثل عشق و شجاعت در داستان برن و لوتین یا غرور در داستان فئانور. من معتقدم چنین مفاهیمی در بستر فانتزی که استاد تالکین به خوبی و در کمالی کم نظیر که شامل زبان ها ،نقشه ها و جزئیاتی حیرت آوره برای ما خلق کردن به شدت تاثیرگذاری بیشتری روی افراد داره (لااقل من اینجوریم) . و چه چیزی مهمتر ازتاثیرگذاشتن روی مخاطب !

سلام علیکم

ببخشید،من دلیلی نمیبینم که بی طرفانه به آثار استاد نگاه کنم(البته اگه موقعیتش پیش بیاد،چون الآن که ما نمیخوایم آثار استاد رو به قضاوت بذاریم).

راجع به اون مردک(به نظر خودم لفظ مردک هم براش مناسب نیست.)-عباسی-هم بگم که بنده خدا توهم داره،(بی دلیل هم نمیگم،هر کی روزانه ده تا سریال و ده تا فیلم نگاه کنه همینجوری میشه)...اگه این افکار از اونجا آب میخوره جلوشو بگیر،ملکور سرچشمه هاشو مسموم کرده،منم سعی کردم بعد چند بار حرفاشو دیگه نشنونم چه برسد به این که براش مصداق پیدا کنم،در ضمن کارای استاد خیلی فراتر از سینماست.

جدای از این که ادبیات غذای روحه مگه باید برای هر چیزی تو زندگی کاربرد پیدا کنیم؟آیا همین که با ذهن زیبای یه نفر از اونور آبها آشنا بشیم کافی نیست؟آیا همینکه کسی به ذهنمون بال و پری برای پرواز بده کافی نیست؟

این دوتا پست آخر چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟

بحث های حاشیه ای نکنید. این تاپیک در مورد فرومه و نه چیز دیگه

به نظر من فقط باید به تالکین پرداخته بشه ولی تالار باید پویا تر بشه

متاسفانه فقط کسانی که با تالکین اشنایی دارن میان اردا

ولی ما باید کسایی که با ارباب حلقه ها اشنایی دارن یا اصلا اشنایی ندارن رو جذب تالار کنیم

سلام

مشکل من محتوای انجمن بود، شما درست می گفتید، اما مشکل من اینه که دقیقاً همانطور که اشاره کردید نباید از این انجمن انتظار داشت عمیقتر به این مسائل بپردازه.

چه فرقی دارد وقتی در این خصوص بحث شه اما انجمن باهاش مخالف باشه یا مخالف نباشه، اما بحث نشه؟

خب می تونیم لینک تبلیغاتی بزاریم تو سایت های دیگه. درضمن به نظرم محتوای سایت برای یه تازه وارد که آشنایی زیادی هم نداره یه خورده گیج کنندست

برای تبلیغات و کلا آشنایی دیگران با آردا این تاپیک برای ارائه پیشنهادات و بحث و بررسیشون هست...

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1474

سایت های همکار با ما هستند که لینک دارن به اینجا.

در مورد محتوا هم خب اگر طرف از تالار مربوط به تازه واردین شروع کنه در ابتدا به اینجا برخورد میکنه که شاید اطلاعات کلی از آردا دستش بیاد. اما در مورد سایر مطالب حق با شماست. دلیلش هم تخصصی بودن بحث ها و فروم هست...تا جایی که تونستیم سعی کردیم (همه) در جواب ها خیلی پیچیده صحبت نکنیم تا یکی اگر گذرش میفته به اون صفحه گیج نشه. این که مدتی طول میکشه تا تازه وارد و رهگذر سایت در جریان مطالب قرار بگیره رو قبول دارم...

می تونیم آردا رو فقط در چهارچوب تالکین نگه نداریم و این چهار چوب را تا ادبیات فانتزی ، درک آن، نوشته های فانتزی و تخیلی مشهور ایران و جهان و ... با در نظر گرفتن مبحث اصلی (هدف سایت در باره ی آشنایی با تالکین) گسترش دهیم به دلیل آنکه بتوانیم مردم را علاوه بر آردا با ادبیات خلاقانه آشنا کنیم.

در مورد سایر آثار فانتزی که ما یه تالار اختصاصی داریم اونجا می تونید مباحث رو دنبال کنید و اگر اثر شاخصی سراغ دارید به سایرین معرفی کنید!

من عاشق تالکینم خیلی ام موضوع ها گسترده است

هر کی به جز داستان های تالکین از داستان دیگه ای ترویج کنه با موشک دور برد میزنمشش

من عاشق تالکینم خیلی ام موضوع ها گسترده است

هر کی به جز داستان های تالکین از داستان دیگه ای ترویج کنه با موشک دور برد میزنمشش

کلا با حرفتون مخالفم

شما کافیه یه نگاهی به بخش ادبیات فانتزی سایت بندازید تا ببینید که داستان ی فانتزی دیگه چه جوری و با چه شوقی معرفی می شن

نمونه ی بارز اون کتاب نغمه ای از یخ و اتیشه که اولین جرقه های ساخت سایت وستروس از این فروم زده شد و ..

یا داستان های فانتزی دیگه نظیر نارنیا - سقوط مالازان و ....

که به راحتی دارن تو فروم فعالیت می کنند

کلا با حرفتون مخالفم

شما کافیه یه نگاهی به بخش ادبیات فانتزی سایت بندازید تا ببینید که داستان ی فانتزی دیگه چه جوری و با چه شوقی معرفی می شن

نمونه ی بارز اون کتاب نغمه ای از یخ و اتیشه که اولین جرقه های ساخت سایت وستروس از این فروم زده شد و ..

یا داستان های فانتزی دیگه نظیر نارنیا - سقوط مالازان و ....

که به راحتی دارن تو فروم فعالیت می کنند

من دیوانه کتاب های تالکینم از کتاب های فانتزی ام مطالعه کردم نارنیا . . هری .. و .... هیچ کدوم انگشت کوچیکه تالکینم نمی شن نظر شخصیمه

منم فک می کنم نظر شخصی رو نباید از همه برتر دونست!

من خودم کتاب های استاد تالکینو از همه بیشتر دوست دارم(که مطمعنا بهتره).ولی قطعا بقیه اثار فانتزی زیبایی های خودشونو دارن.

مشتاقانه روی نقدی که سالها پیش کرده ام هنوز هستم و این انجمن ولو یک تاپیک جزئی برای مباحث غیر تالکینی و غیر فانتزی مرتبط با ادبیات وجود ندارد.

خلاء بزرگ کاملاً محسوس است. کمتر انجمنی در سایت پیدا می شود که در توضیحاتش، کلمه ی "تالکین" و "آردا" نیامده باشد. متاسفانه در عمل کمتر از این لطف می شود و حتی ممکن است داستان هایی به غیر محوریت تالکین تایید نشود.

خب این بر میگرده به رسالتی که مدیران اولیه سایت برای تاسیس سایتی با محوریت ادبیات گمانه زن و تاکید بر تالکین مدنظر داشتن .طبیعی هم هست مطالب و انجمن هایی رو میپذیرن که در این راستا باشه

حالا اگه شما انتقادی دارید یا موافق این امر نیستید مشکلی نیست . راه حل هم داره میتونید مطالبی که به ذهنتون میرسه رو در نمایه استفاده کنید

بعضاً انجمن دستخوش تاپیک هایی است که موضوعاتش مرتبط است، اما محتوایش به شدت جزئی و فرعیست. به نظر شما این مشکل نیست؟

آیا این روند ما را در آینده دچار کمبود موضوع و محتوی نخواهد کرد؟

دیگه این امری طبیعی و ناگزیره .در ابتدای تاسیس یک انجمن مطمئنا موضوعات بیشتر و بدیهی تری برای کار کردن هست ولی در طی زمان و با کار کردن روی موضوعات دسته اول ،ایده ها کم میشن

الان هم موضوع برای کار هست ولی تلاش و دقت بیشتری رو می طلبه

چرا موضوعات کم میشه مسلما ولی به صفر نمیرسه چون ممکنه مثلا از دید ما سایت اشباع شده باشه یا موضوعی برای کار نباشه ولی می بینی در آینده کاربرهایی میان و موضوعاتی رو مطرح میکنن که تا حالا روش بحث نشده

این موضوع رو خودم به عینه دیدم

بعضاً انجمن دستخوش تاپیک هایی است که موضوعاتش مرتبط است، اما محتوایش به شدت جزئی و فرعیست. به نظر شما این مشکل نیست؟

آیا در آینده کمبود موضوع و محتوی نخواهیم داشت؟

با عرض اجازت

به نظر من اصلا مکبود محتوا نخواهیم داشت. شما فقط سری به شورای خردمندان بزن و ببین که ما در باره ی هر مساله ای که ممکن است شک برانگیزاننده باشد تاپیک زدیم. و این عالی است که ما این قدر در دنیای فانتزی محبوبمان سیر و سلوک داشته ایم که به نکات ریز رسیده ایم.

بعد هم برو و به نمایه ها سربزن و ببین دوستان درباره ی هر چیزی که به سایت مربوط می شود یا نمی شود در آن بحث می کنند.

پس هیچ مشکلی نداریم. فقط یک مشکل است و آن هم این است که سایت هر چند وقت یکبار راکد می شود و هیچ اتفاق خاصی نمی افتد نه خبری نه تاپیک زیبایی که البته من صد بار از این موضوع شکوه و شکایت کردم که البته با طرح ریزی مدیران برای فستیوال این مشکل هم حل می شود.

شیب نزول محتوی تاپیک ها با این سیاست ها شاید بگویم بدیهیست.

احتمالاً بتوانید جذابیت محتوا را جایگذین اهمیت محتوا کنید، اما آیا رشد انجمن کاریکاتوری نمی شود؟

فکر نمی کنید از الان ناقوس مرگ این انجمن با سکوت های گاه و ناگاهش نواخته می شود؟ شاید آن مدیر یکروز با خود فکر کند صرف هزینه برای موضوعات بی اهمیت یا کم اهمیت، دیگر بس است. و یکبار سایت را حذف کند.

خب نمیشه قضاوت کرد که محتوا داره پایین میاد یا بالا میره هرکسی نظری داره .یه چیز رو هم در نظر بگیریم محتوا که فقط مثلا تاپیک های شورای خردمندان نیست که محدود به یه چیز باشه

در ثانی هر تمهیدی برای گیرافتادن محتوا و بهترین ارائه ، اعم از گوهر آرکن،معما در تاریکی،پادکست،ماهنامه آردا کوئنتا،فرهنگنامه ،دوئل آردایی،بازی های استراتژیک انجام شده

آیا اینها به پایان خط رسیدن ؟جواب من خیره .هنوز خیلی از موضوعات برای کار مونده

مثلا تاپیک جنگ های ستاره ای یا نغمه .جنگ های ستاره ای خودش یه دنیاس برای کار و میشه یه سایت جداگانه براش تاسیس کرد.خود من میتونم دهها پست در مورد فیلم 6 گانه( و فرعی اش) یا اخبار قسمت هفتم یا بحث روی شخصیت ها کار کنم فقط بخاطر اینکه کسی نیست بحث کنه، دست نگه داشتم

یا مثلا این تاپیک

https://arda.ir/forum...indpost&p=71540

اگه موضوع باشه و دوستان حوصله بحث داشته باشن اینطور بحث گرمی بوجود میاد که حتی کاربرانی که مدتهاست پست نمیدن رو مجبور به اظهار نظر و بحث می کنه

باور داشته باشیم تا وقتی کنار گود وایسادیم و دستارو بالا نمی زنیم وضع همینه و گاها رکود میشه .ولی اگه تعداد افراد فعال و مشارکت کننده بالا بره دوباره خیلی از مباحث رونق می گیره

ما از اول هدفمون این بوده که یه سایت مختص تالکین و ادبیات گمانه زن داشته باشیم و تا هر زمان هم که فکر کنیم کشش داشته باشه ادامه میدیم. از نظر ما هنوز جا برای کار هست و میشه تا چند سال دیگه هم محتوای خوب تولید کرد. اگر هم روزی به این نتیجه برسیم که دیگه حرفی برای گفتن نیست خب همه چی تموم میشه و به نظرمون این بهتر از اینه که رسالت سایت عوض بشه. بالاخره هر آغازی یک پایانی خواهد داشت. اما هنوز خیلی از اون پایان دور هستیم.

من ادعا نمی کنم باید رسالت سایت عوض شود. اما میگویم مباحثی هستند که در ارتباط با دیگر نویسندگان با تالکین قابل طرحند.

وقتی می گویم محتوی دارد جزئی و بی اهمیت می شود، منظورم یک امر نسبی است، نسبت به موضوعات پیرامون تالکین که شامل داستان سرائی، نویسندگان قرن بستم، و حتی تاریخ و سیاست است.

ثالثاً به نظر من تالکین دنیائی را طراحی کرده است که این پتانسیل را دارد که گونه های دیگر ادبی، از جمله داستان کوتاه، یا مکاتب مختلف ادبی، از جمله رئالیسم جادوئی یا رمانتیسیسم را در شخصیت های آن دخالت داد. نه فقط اسطوره ای و فانتزی.

NGNG گرامی شما از افت محتوا می گید و اونوقت در بر استفاده از موضوعاتی خارج از دنیای فانتزی یا حتی ادبیات گمانه زن تاکید دارید؟

خب وقتی موضوع از ادبیات گمانه زن گسترده تر بشه ناخودآگاه رسالت سایتم عوض میشه و مرجع بودن سایت هم از دست میره

فکر کنیم این کارو کردیم و مثلا یه بازدید کننده اومد و مباحثی از ارنست همینگوی ، لئوتولستوی یا آنتوان چخوف رو دید .پیش خودش نمیگه چه سایت در هم برهمی .نمیگه از هر دری سخنی گفتن و این سایت نظمی نداره؟

سایت هایی از این دست رو دیدم مثلا سایتی موضوعش سینماییه ولی از مباحث اقتصادی سیاسی تا حتی عرفانی توش هست!

این سایت ها با این کارها قبل از مرگ شون خودشون ناقوس سقوطشونو به صدا در آوردن

من ادعا نمی کنم باید رسالت سایت عوض شود. اما میگویم مباحثی هستند که در ارتباط با دیگر نویسندگان با تالکین قابل طرحند.

وقتی می گویم محتوی دارد جزئی و بی اهمیت می شود، منظورم یک امر نسبی است، نسبت به موضوعات پیرامون تالکین که شامل داستان سرائی، نویسندگان قرن بستم، و حتی تاریخ و سیاست است.

ثالثاً به نظر من تالکین دنیائی را طراحی کرده است که این پتانسیل را دارد که گونه های دیگر ادبی، از جمله داستان کوتاه، یا مکاتب مختلف ادبی، از جمله رئالیسم جادوئی یا رمانتیسیسم را در شخصیت های آن دخالت داد. نه فقط اسطوره ای و فانتزی.

تمام بحثهایی که شما میگید فقط پاسخش هست: سیاست اولبه مدیران سایت, که خودتون هم قبلا بهش اشاره کردین. برنامه این سایت از اول همین بوده که تخصصی روی تالکین کار کنه و تاپیکهایی هم برای سایر آثار فانتزی و همینطور یه سری بحثهای پراکنده داره. قاعدتا" فروم تا وقتی که موضوعی در این راستا وجود داشته باشه فعال می مونه که من فکر می کنم حالا حالاها وقت باشه و اگر هم واقعا" دیگه هیچ بحثی در حیطه دنیای تالکین و فانتزی باقی نمونه قاعدتا" فعالبت کمتر میشه. چه اصراری هست به هر قیمتی فروم شلوغ باشه. در هر حال یه گنجینه پر ارزش از بحثهای تالکینی اینجا وجود داره که تا زمانی که ادبیات در این دنیا وجود داشته باشه و ادمهای کتابخون نسلشون منقرض نشده باشه می تونن ازش استفاده کنن.

شما عنایت می کنید که از طرف دیگر بام هم اتفادن جالب نیست؟ ضمناً آیا خود تالکین نسبت به نویسندگان دیگر اظهار نظر نکردند؟ آیا از کسی الهام نگرفتند و از سبکی تاثیر نپذیرفتند؟ آیا هیچ موضوعی در رابطه با این که وقایع جنگ جهانی اول و دوم و جنگ سرد چه تاثیری بر نویسندگان قرن بیستم گذاشت داشت؟ آیا تالکین صلح طلب بوده یا طرفدار متفقین؟

آیا کسی از دخالت اندیشه های صهیونیسم یا ضد صهیونیسم در آثارش صحبتی می کند؟

این ها همه در مورد تالکین، و ضمناً نویسندگان دیگر هستند و البته بستری برای طرح مباحثی که اعم از ادبیات فانتزی و تالکین است.

اصلاً مشکل من بر سر سیاست اولیه سایت است. انتقاد می کنم. پیشنهاد می کنم.

چاپ کتاب در ایران به سختی به هزاران نسخه می رسد، در حالی که میلیون ها نفر می توانند فیلم ارباب حلقه ها را ببینند و بشناسند، در حالی که نویسنده و کارگردان آن پیتر جکسون است. کسی که وارث تالکین با او اختلاف نظر دارد. حتی طرح موضوعات بازی و مباحث فیلم سازی را نیز می توان در فروم به نحوی دخالت داد.

فکر نمی کنید کسانی که دارند از روی آثار تالکین بازی و فیلم تولید می کنند، طوری تولید نوعی تحریف در پیامهای او ایجاد کرده باشند؟ یا اگر واقعاً اینطور است چه انگیزه ای دنبال می کنند؟ خوب این ها هم مرتبط با تالکین هست و هم اعم از تالکین

چرا میشه در اون مورد صحبت کرد در مورد مرگ پسرش یا در مورد کسایی که ازشون تاثیر پذیرفته ولی در همین حد و در حد تاپیک یا مقاله ای اختصاصی نه به بهانه اینکه مثلا تالکین از نویسندگان کدوم سبک تاثیر پذیرفته بشینیم از کل اون سبک و نویسنده هاش و... بگیم

خب در مورد اون اندیشه که خودتون می دونید جز خطوط قرمز هست و دردسر ساز و فایده ی چندانی نداره

اون بحثارو میشه در پخ انجام داد یا در سایت هایی که اختصاصا برای اون موارد طراحی شدن و از این بحثا استقبال میکنن مثل اون سایت بیداری اندیشه

کار خوبی میکنید که انتقاد و در کنارش پیشنهاد می کنید. دیگه تصمیم اصلی برعهده کسی اه که تامین مالی سایت رو برعهده داره .قبول کنیم خودش نیازهای سایت رو تامین میکنه و خودش هم حق داره چهارچوب کلی فعالیت رو تعیین کنه

چاپ کتاب در ایران به سختی به هزاران نسخه می رسد، در حالی که میلیون ها نفر می توانند فیلم ارباب حلقه ها را ببینند و بشناسند، در حالی که نویسنده و کارگردان آن پیتر جکسون است. کسی که وارث تالکین با او اختلاف نظر دارد. حتی طرح موضوعات بازی و مباحث فیلم سازی را نیز می توان در فروم به نحوی دخالت داد.فکر نمی کنید کسانی که دارند از روی آثار تالکین بازی و فیلم تولید می کنند، طوری تولید نوعی تحریف در پیامهای او ایجاد کرده باشند؟ یا اگر واقعاً اینطور است چه انگیزه ای دنبال می کنند؟ خوب این ها هم مرتبط با تالکین هست و هم اعم از تالکین

بی زحمت کمتر پستاتونو ویرایش کنید وبجاش پست جدید بزارید سرگیجه گرفتیم:دی

خب این موضوع ربطش به انتقاد از محتوا چیه؟

اینکه چقدر فیلم ها از کتابها یا اندیشه های تالکینی فاصله داره رو در مورد سه گانه ارباب حلقه ها و بعد در هر سه قسمت هابیت اونم به تفضیل در مورد هر فیلم با تاپیک های زیاد در سینمای تالکین بحث شده

بعید می دونم بحثی در ارتباط با تاثیر اوضاع اجتماعی یا فرهنگی یا سیاسی نیمه اول قرن بیستم بر نوشته های تالکین تو فروم ممنوع باشه مگر وارد خطوط قرمز بشه. تو مقالات آردا کوئنتا هم خاطرم هست یکی از کاربرها ( حمید استورم کرو) مقاله ای در مورد فلسفه و تالکین نوشته بود و اینکه دیدگاههای تالکین تا چه حد به متفکران مکتب انتقادی نزدیک بوده. اما تاپیک اختصاصی مثلا" در مورد جنگ جهانی اول یا دوم یا یک مکتب خاص فلسفی کلا" بحثی جدا از تالکینه.

در مورد سیاست اولیه سایت که من نظری ندارم. قاعدتا "پایه گذارانش اونرو تعیین و کردند و قصد تغییرش رو هم ندارند. :)

البته

چرا میشه در اون مورد صحبت کرد در مورد مرگ پسرش یا در مورد کسایی که ازشون تاثیر پذیرفته ولی در همین حد و در حد تاپیک یا مقاله ای اختصاصی نه به بهانه اینکه مثلا تالکین از نویسندگان کدوم سبک تاثیر پذیرفته بشینیم از کل اون سبک و نویسنده هاش و... بگیم

خب در مورد اون اندیشه که خودتون می دونید جز خطوط قرمز هست و دردسر ساز و فایده ی چندانی نداره

اون بحثارو میشه در پخ انجام داد یا در سایت هایی که اختصاصا برای اون موارد طراحی شدن و از این بحثا استقبال میکنن مثل اون سایت بیداری اندیشه

کار خوبی میکنید که انتقاد و در کنارش پیشنهاد می کنید. دیگه تصمیم اصلی برعهده کسی اه که تامین مالی سایت رو برعهده داره .قبول کنیم خودش نیازهای سایت رو تامین میکنه و خودش هم حق داره چهارچوب کلی فعالیت رو تعیین کنه

زمانی که قصد ما هنوز تطبیق است، می توان احتمال داد که هنوز ممکن است روابطی بین تالکین و ادبیات دیگر پیدا کرد.

خب یه تاپیک بزنید با نام روابط بین تالکین و ادبیات دیگرو ایده هاتونو اونجا بگید و میشه در اونجا روی مباحثی که مد نظرتون هست بحث کرد

ضمناً این خطوط قرمز یعنی این انجمن محل طرح مباحث جانب دارانه ی تالکین است.اتفاقاً یکی از دلایلی که از این سایت رفتم همین مباحث بود.

شاید انتقادات من از تالکین نپخته بود، اما وجود آنرا تکذیب نمی کرد.

راستش انقدر تاپیک زدم و قفل شد که دیگر بی رغبتم.. ترجیه میدهم یا خصوصی بحث کنم یا در تاپیک های مطروحه.

دلیل پافشاری من به طرح مباحث غیر مرتبط با تالکین، وجود پتانسیل هاییست که در بعضی کاربران هست که می توان از نظراتشان بهره برد. وگرنه چه دلیلی داشت بحث را ادامه بدم.؟

خود من با طرفدار بودن( و بالطبع تعصب بیجا روی یه نویسنده ) مشکل دارم ولی خب این سایت ،سایت تالکین و دوستداران تالکینه دیگه طبیعیه خیلی از کاربران نسبت به تالکین تعصب داشته باشند( اینکه این تعصب درسته یا غلط کاری ندارم) .البته غیر از خطوط قرمز خیلی ندیدم کسی مثلا از تالکین یا پیترجکسون یا کارهاشون ایرادی منطقی بگیره و توهینی بهش بشه

مثلا این بحثو ببین

https://arda.ir/forum...indpost&p=71304

راستش انقدر تاپیک زدم و قفل شد که دیگر میترسم.. ترجیه میدهم یا خصوصی بحث کنم یا در تاپیک های مطروحه.

دلیل پافشاری من به طرح مباحث غیر مرتبط با تالکین، وجود پتانسیل هاییست که در بعضی کاربران هست که می توان از نظراتشان بهره برد. وگرنه چه دلیلی داشت بحث را ادامه بدم.؟

دیگه منطق دنیا طوریه که قرار نیست هر چیزی که ما میپسندیم یا دوست داریم تایید شه.این طبیعیه

هرجا که محدودیتی رو دیدیم با خلاقیت پوشش بدیم .

از اون پتانسیل های کاربرانی که مد نظرتون هست بگید

این را ارسال می کنم.. ترجیه میدم بحث را ادامه ندم.

اما احساس می کنم ایجاد یک انجمن صرفاً برای طرفداری از یک نویسنده قدری احساسی و شاید کلیشه ای باشد. و از جذابیت ها و مخاطبان مکاهد البته شاید هم من اشتباه می کنم.

عیدتان مبارک. شب خوش.

خود من با طرفدار بودن( و بالطبع تعصب بیجا روی یه نویسنده ) مشکل دارم ولی خب این سایت ،سایت تالکین و دوستداران تالکینه دیگه طبیعیه خیلی از کاربران نسبت به تالکین تعصب داشته باشند( اینکه این تعصب درسته یا غلط کاری ندارم) .البته غیر از خطوط قرمز خیلی ندیدم کسی مثلا از تالکین یا پیترجکسون یا کارهاشون ایرادی منطقی بگیره و توهینی بهش بشه

مثلا این بحثو ببین

https://arda.ir/forum...indpost&p=71304

دیگه منطق دنیا طوریه که قرار نیست هر چیزی که ما میپسندیم یا دوست داریم تایید شه.این طبیعیه

هرجا که محدودیتی رو دیدیم با خلاقیت پوشش بدیم .

از اون پتانسیل های کاربرانی که مد نظرتون هست بگید

کاربرانی هستند که با مطالعه و داستان نویسی آشنائی دارند. بنده خواستم یک داستان در رابطه با موضوعی غیر از تالکین در انجمن تاپیک بزنم، تایید نشد چون تالکینی نبود..

دلسرد کننده نیست؟

شمامثل هر کاربر دیگه در اظهار نظر آزاد اید و نظر وعقیدتون محترمه

این دیگه بر می گرده به احساس موسس سایت به تالکین. بهرحال باید به تالکین علاقه میداشته که هزینه شخصی صرف کنه برای اشاعه افکار و آثار تالکین

ولی کاربران سایت آردا رو میشه به چند دسته تقسیم کرد :

طرفداران متعصب ( و غیر منطقی)تالکین یا پیترجکسون

طرفدارن منطقی تالکین

طرفداران منطقی پیترجکسون

کسانی که از کتابهای تالکین مثل خیلی دیگه از کتابهای دنیای فانتزی و ادبیات گمانه زن لذت بردن و تعصب خاصی ندارن

کسانی که از فیلم های پیترجکسون ( در مورد دنیای تالکین)مثل خیلی از فیلم های دیگه لذت بردن و تعصب خاصی ندارن

کسانی که بطور منطقی عقایدی گاها مخالف اندیشه های تالکین یا فیلم های ساخته شده توسط پیترجکسون دارن

مخالفین سرسخت و غیر منطقی تالکین و پیترجکسون

تا اونجا که در این چند سال دیدم مجموع گروه اول و آخر همیشه در حد درصدی اندک بوده ودرصد اندکی که بخاطر منطقی نبودن همیشه محکوم به حذف یا انزوا بوده

کاربرانی هستند که با مطالعه و داستان نویسی آشنائی دارند. بنده خواستم یک داستان در رابطه با موضوعی غیر از تالکین در انجمن تاپیک بزنم، تایید نشد چون تالکینی نبود..

دلسرد کننده نیست؟

نه دلسرد کننده نیست .میگم که قرار نیست همه افکار ما لزوما تایید یا تشویق شه

خب تاپیک هایی مرتبط با این موضوع هم که هست:

https://arda.ir/forum...?showtopic=1958

https://arda.ir/forum...topic=1170&st=0

https://arda.ir/forum...814

طبیعیه که تایید نشه بخاطر همون بحث رسالت و سیاست سایت و البته ناراحتی نداره اونو در سایتی بزار که در مورد اون موضوع باشه

با تشکر از صبر و دلسوزی دوستان در پاسخ دهی

یک نکته رو من کلی اشاره بکنم:

این فکر که فضای سایت به کاربران اجازه انعطاف در نظرات و بروز استعدادها یا پرداختن به ایده ها رو نمیده فکری اشتباهه.

بارها مدیران در فرصت های مختلف تمایلشون به همکاری با کاربران و ایده برداری از اون ها یا مشارکت حداکثری در فعالیت ها رو ابراز کردن.

در مورد ارسال تاپیک و محتوای سایت هم به همین شکله. ما در تعیین خطوط قرمز و چارچوب های محتوایی سایت، تعصب ای به خرج ندادیم یا سلیقه رو داخل نکردیم.

این تجربه های رفتاری و اخلاقی و نگاه به آینده سایت بوده که به تعیین خط قرمز ها کمک کرده. نه این که صرفا چون این سایت برچسب طرفداری از تالکین رو داره پس محتوایی غیر از تعریف و تمجید ازین نویسنده و آثارش در سایت جایی نداره!

بیشتر موضوعاتی که در پست NGNG عزیز اشاره شد بعنوان مطالبی که ظاهرا نمیشه اصلا سراغشون رفت در فروم، با رعایت قوانین و خط قرمز های سایت و پرهیز از جانبداری ها میشه بهشون پرداخته بشه. نمونه هایی ازین دست هرچند کم، هستند:

الهام های تالکین از انجیل

رد پای جنگ جهانی دوم در آثار تالکین

پس این همت دسته جمعی و مراعات خود کاربران و خلاقیت اون هاست که میتونه به شکوفایی هرچه بیشتر فروم و غنای ادبی اون کمک کنه بدون این که این مسئله با تغییر کاربری و رسالت سایت منافاتی داشته باشه.