سلام
بعد از1.5سال برگشتم!!!!به خونه خوش اومدم!
امیدوارم بخاطر این مدت غیبتم بحث تکراری رو شروع نکرده باشم تا به آقایون مدیران عزیز بر بخوه!!!!!!دی!
و اما این بحث.........
دوستان هم سن و سال من مطمئنا به یاد دارند اون روزهای اولی که خبر پخش سه گانه ارباب حلقه ها تو دنیا پیچید
حدود4سال بعد از اولین باری که بازگشت پادشاه رو دیدم کتاب2برج رو خریدم که بخونم!!
( از اونجایی که بعنوان کسی که حدود200بار3گانه رو نگاه کرده بودم تو فامیل و دوست و آشنا و در و همسایه به خودم بچشم یک صاحب نظر در مورد این کتاب نگاه میکردم!!!!!!!!!!!!!!دی! دی! دی! دی!!!!)
تو این چهار.پنج سالی که کتاب ها رو نخونده بودم و" فکر میکردم صاحب نظرم(!!!!!!!!!!!!)"برا بقیه کلی از سرزمین میانه میگفتم و بعضی وقتها هم که میومدم منابعم رو معتبرتر کنم اسم چندتا وبلاگ که تو وب دیده بودم رو میگفتم(نمیدونی چ حالی میداد اون روزا ! یکم دیگه پیش میرفت داستان رو میزدم به اسم خودم!!!!!!!)
اما با خوندن کتاب روز به روز نظرم بیشتر عوض شد
جوری که الان تو هر مجلسی بحث این فیلم یا کتاب میشه سکوت میکنم و اجازه میدم بقیه اطلاعات ناقص وکم خودشون رو به رخ بکشند!
به نظرم موقعی که هابیت بیاد بیرون بهتره که دوستان اساتید(ارادت داریم آقا)که اکثرا تو این سایت هم فعالیت دارند نگذارند اتفاقاتی که سر سه گانه اومد سر این هابیت کوچولو بیاد یا حداقل کمترش کنن
پیشنهاد من اینه که از الان تا7ماه ذیگه 1معرفی نامه کوتاه و مختصر از تالکین و کتاباش وسایر مواردمربوط به اون تهیه کنیم و حدود10روز قبل از بیرون اومدن هابیت تو سایت بذاریم یا دوستانی مثل من که شرایط وحوصله اش رو دارند تو دانشگاه ها یا مدارس یا هر اجتماع دیگه ای به گوش کسانی که چیزی از تالکین نمیدونن برسونن تا دوباره نیان و تالکین رو به شیطان پرستی ربط ندن یا حد اقل کمتر ربط بدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم تونسته باشم مفهوم حرفم رو بیان کرده باشم
در واقع میخوام که ما در حد بضائت خودمون جلوی سوئ تفاهم های فرهنگی رو بگیریم!!!!!!!!!
نظر دوستان سرزمین میانه ای من چیه؟!
آناریون دونه داین19 اکتبر 2011.........