چگونه با سایت آردا آشنا شدید و دلیل عضویت شما چه بود؟
تعداد پستها: 341
3DMahdi —
با سلام خدمت همه اعضای محترم سایت و فروم آردا.
از همه دوستان تقاضا میکنیم که توی این نظرسنجی شرکت کنن تا ما اطلاعات خوبی در رابطه با نحوه و دلیل عضویت اعضا داشته باشیم. پاسخ های شما در نحوه فعالیت آینده ما در جنبه های تبلیغاتی و نیز محتوای سایت و فروم تاثیر مهمی خواهد داشت.
هدف از این نظرسنجی اینه که ببینیم توی چه زمینه هایی بهتره فعالیت کنیم و از چه طریقی سایر طرفداران دنیای تالکین رو با این سایت آشنا کنیم.
این تاپیک مخصوص همه اعضاست(نه فقط تازه واردین) و تنها به این دلیل توی این بخش قرار گرفته که در آینده تازه واردین راحت تر این تاپیک رو پیدا کنن.
اگر گزینه مورد نظر شما در میان گزینه ها نبود و یا نیاز به توضیحات اضافی داشت می توانید آنها را بیان کنید.
پیشاپیش از همکاری شما تشکر میکنیم.
Tulkas Astaldo —
لازم به توضیحه که این اطلاعات محرمانه میمونه و کسی دسترسی بهش نداره.پس لطفا گزینه ای که کاملا با شما تطابق داره رو علامت بزنید و یا در صورت لزوم به مهدی یا من پخ بزنید برای اضافه کردن گزینه مورد نظر
Tom Bombadil —
یه نکته ای لازم میدونم یاد آور شم.توی این سوال:"علت عضویت شما در سایت و فروم آردا چه بود؟"
خب من نمیتونم یکیشون رو انتخاب کنم..چون سه تا از گزینه ها با هم دلیل من بود...حالا کدومشون رو انتخاب کنم؟...یه کاری کنین که بیشتر از یه گزینه رو بشه انتخاب کرد
Tulkas Astaldo —
در سوال دوم میتونید چند گزینه انتخاب کنید.اما در سوال اول بهتره که بدلیل محاسبات اماری،اینکار انجام نشود.
Halfling —
درجواب سوال اول : به سختی ! ه
در جواب سوال دوم : همه موارد
parsi2 —
دوستان عزیزخسته نباشید
skymz2005 —
از ویکی پدیا.
مورون —
من اسم پروفسور رو جستجو کردم ( اولین کاری که با اینترنت کردم)
من دیوونه ی تالکین بودم ... هستم ...
و آردا رو پیدا کردم
و آردا دقیقا جایی بود که من می خواستم ...
بچه ها خیلی کمکم کردن ...
فقط پاسخ به سوالات نبود دوستان باعث ایجاد سوال در ذهن من هم میشدن ...
من نمیدونستم جز لوتر کتابای دیگه ای هم هست و پروفسور رو چندان خوب نمیشناختم ...
سایت های دیگه هم سر زدم ولی جایی که پابندم کرد آردا بود ...
خانه ی واقعی دوست داران تالکین.
Vána —
در در 2/17/2012 at 1:30 AM، skymz2005 گفته است :
از ویکی پدیا.
منم مثل این دوستمون از ویکی پدیا با آردا آشنا شدم
Legolas —
من یا از گوگل آشنا شدم یا یکی از سایت ها / وبلاگ ها آردا رو لینک کرده بود!
دقیقا یادم نیست
bard —
من توی یه سایتی که طرفداران بازیگران هالیوود بودم اتفاقی زدم ایران دیدم عکس اورلاندو بلوم رو اورد بعد گفتتم توی گوگل فارسی بنویسم اورلاندو بلوم دیدم در مورد فیلم هابیت اطلاعات داد و لینک اردا بودش و کلیک کردم و ...
رضائی.استل —
فکر میکردم که تو این تاپیک پست دادم.الان که نیگا کردم دیدم که خبری نیست!
من وقتی که لوتر رو دیدم حسابی عاشقش شدم و وقتی که اینترنت اومد تو خونمون با سرچ "ارباب حلقه ها" با بیشتر وبلاگها و سایتها از جمله بهترینشون- آردای عزیز - آشنا شدم. :D
Gandalf Skin —
بعد از کلی سرچ کردن تو گوگل 2 تا سایت خوب پیدا کردم که یکیش آکادمی فانتزی بود یکیشم آردا
فقط حیف که آردا یه مدت بسته بود
Curunir-Poirot —
تو گوگل سرچ کردم:"زندگی نامه تالکین" و یه راست اومدم اینجا.
هیرلوین —
تو گوگل می خواستم کتاب هابیتو دانلود کنم،سرچ زدم منو به وبلاگ 3dmahdi ارجا داد.
خوب من دیدم عجب وبلاگیه از سیاوش و کیتارو،kmplayer و هابیتو،سیلماریون و 3dsmax,و...رو یکجا داره(خیلی هم از کاراش خوشم اومد :D )
هابیتو که دانلود کردم،دیدم به زبان فرنگیه :D خلاصه تو لیکستانش آرادا رو پیدا کردم.محتواش بسیار برام جالب بود،هنوز که هنوزه روزی حداقل یک بار میام ادامه مطلبهای نخوندشو میخونم.
باورتون میشه من هیچ کدوم آثار تالکین رو نخوندم :D (حتی ارباب حلقه هارو) :D
ائارندیل Eärendil —
من خیلی وقت بود سایت آردا رو میشناختم خیلی هم بهش سر می زدم ولی هیچ وقت حوصله ثبت نام رو نداشتم یه بار هم ۳_۴ سال پیش عضو شدم ولی بعدا اسم و رمزش رو فراموش کردم.من هم مثل خیلی ها ۸ساله پیش اول از طریق فیلم عاشق دنیای تالکین شدم بعد کتاب هابیت رو که تو تبریز توسط خانم ماه منیر فتحی ترجمه شده بود رو خریدم.اون موقع سیلماریلیون هنوز ترجمه نشده بود.تو اینترنت زیاد مطالب کوتاه و مقاله می خوندم تا اینکه تو نمایشگاه کتاب سال ۸۷ سیلمایلیون رو خریدم و در عرض ۲ روز کتاب رو تموم کردم ولی اصلا سیر نشدم سه دور دیگه هم خوندم.ولی بعد یه مدت دیگه کارهایه دنیا باعث شد که از این جهان زیبا فاصله بگیرم.و تا دو سال حتی اسم تالکین هم به گوشم نخورد تا اینکه امروز دوباره عضو سایت شدم.
رضائی.استل —
من نحوه ی آشنایی با آردا رو گفتم.اما دلیل عضویت رو نه(در واقع الآن متوجه شدم که دلیل عضویت رو هم خواسته!)!
دلیل عضویت من به دست آوردن اطلاعات بیشتر در زمینه ی آثار استاد(و الآن سایر فانتزیها) بود.دلیل دیگه و اصلی من ارضای روح من در مورد داستانهای تخیلی هستش.من از دوران کودکی شخصی بودم به شدت رویایی و خیالی!و اگه در رویاهام فرو میرفتم اصلا از اتفاقات دور و برم خبردار نمیشدم.یه عالمه نقشه و زبان و شخصیت خیالی ساخته بودم و با اونها زندگی میکردم(شخصیتهام رو هنوز دارم).با استاد که آشنا شدم دنبال همچین سایتایی برای عضویت و فعالیت میگشتم(به دلایل ذکر شده)که آردا رو پیدا کردم. :D
کاربر #0 —
مثلاً من توی گوگل زدم:«سایتهای طرفداران ارباب حلقهها» و سایت آردا رو آورد؛ باید در جواب سؤال اوّلی، گزینهی «موتورهای جستجو» رو انتخاب کنم؟
3DMahdi —
بله باید موتورهای جستجو رو انتخاب کنید
a.zamanpoor —
دنبال تریلر هابیت میگشتم که گوگل آردا رو بهم معرفی کرد.
elros —
یادش بخیر وبلاگ Ringator
Khamul —
با سلام .
یکی از علتهای عضویت من دوستم بود .
من خودم غرق دنیای فانتزی هستم . دوستم هم همینطور . امسال با هم آشنا شدیم . اسمش آرشه .
چون ما میخوایم از ادبیات فانتزی برای مبارزه با دجال ضد مسیح و فرا***ری استفاده کنیم به یک ایده خوب نیاز داشتیم ..
چشم سائورون !
فهمیدیم با وجود اینکه تالکین از شرقی ها بدش میاد اما از طرفی ما ما***ری هم میجنگیده ...
به همین خاطر من دیوووووووووووووووووووووووووووووونه ی تالکین شدم .
دوستم هم سابقا دیوووووووووووووووووووووووووووووووونه ی تالکین بود !
واسه همین آردا رو یافتیم البته با هدایت سایت 3D mahdi ! چون دنبال فونت تینگوار میگشتیم .
aron.faramir —
سلام. :)
گندالف سپید منو با این سایت آشنا کرد البته تو سایت دمنتور.
دلیل عضویتم هم اینه که عاشق ارباب حلقه هام. ;) :D
mizaki —
خب من این جا رو از توی یک سایت که اردا رو لینک کرده بود پیدا کردم. فکر کنم سایت افسانه ها بود. یادم نیست.
MORGOTH —
سلام
درباره موضوعات ما***ی تحقیق میکردم که توی یکی از سایتها توی قسمت سینمایی درباره ارباب حلقه ها مطلب نوشته بود مکالمه کاربرا رو که میخوندم دیدم یه نفرleglas greanleaf مخالف نظر بقیه کاربرا نظر داده و تقریبا تنهایی سایت مذکورو به خاک و خون کشیده و از اونجایی که عاشق ارباب حلقه ها بودم به این سایت رسیدم که به نظرم بهترین سایت پارسی در رابطه با ارباب حلقه هاست و بهترین اعضا رو داره .
مونت آو سائرون —
من یک بار تو گوگل زدم " زندگی نامه شخصیت های ارباب حلقه ها" و منو آورد دقیقا تو یکی از تاپیک های اینجا!
با خودم گفتم یا بسم الله اینجا عجب جاییه! چه اطلاعات به خصوص و کم یابی از ارباب حلقه ها دارن! بچه هاش این همه علم رو از کجا آوردن! اینجا دیگه از کجا پیدا شد! تمام مدت این سایت کجا بوده؟
و این طوری شد که عضو شدم...
R-FAARAZON —
سلام دوستان عزیز.این سری فیلم یه حس عجیبیو تو انسان زنده میکرد دوست داشتم بقیه این حسو بدونن و از نظرات اونام مطلع بشم که تورین عزیزم اینجارو معرفی کرد.من قبلا وبلاگ آقا مهدی میرفتم.وب جالبیه .امیدوارم عضو مفیدی در این مکان دیدنی باشم.
مونت آو سائرون —
سلام دوستان عزیز.این سری فیلم یه حس عجیبیو تو انسان زنده میکرد دوست داشتم بقیه این حسو بدونن و از نظرات اونام مطلع بشم که تورین عزیزم اینجارو مرفی کرد.من قبلا وبلاگ آقا مهدی میرفتم.
دقیقاً! گفتی می خواستی خیلی ها این حسو بدونن! منم همین احساس رو داشتم.
قبل از آشنایی با آردا تو وبلاگ های ارباب حلقه ها و یا سایت هاش می چرخیدم و نظرمو می نوشتم تا یکجوری احساسمو نسبت به این فیلم به بقیه طرفداران بگم.
یک جوری از اینکه آدم تکی بودم که نظراتش در مورد لوتر و عشقش نسبت به اون فقط برای خودشه، احساس تنهایی می کردم. می خواستم به بقیه بگم که منم عاشقشم. منم علمی ازش دارم...
و چند هفته ای بعد، همونطور که گفتم با آردا آشنا شدم!
Tingol —
منم سرچ کردم در مورد ملکور و غیره که عکساشونو ببینم این سایتو داد
1.گوگل
2.2و3وآخری :)
R-FAARAZON —
سلام دوست عزیز و گرامیم.بودن با شماست که به زندگی ارزش میده شاید به قول سام نباید ما اینجا بودیم و از سرنوشت ناراضی هستیم ولی اونی که بعدا قصه مارو میخونه میگه که اونا تو شرایط سخت و تاریکی هم فرار نکردند و در پی روشنایی بودن.همیشه خوبی هست و ما می تونیم خوب باشیم(با عرض معذرت از سام عزیز که ازش نقل به مضمون کردم).سال 89 کتاب نبرد با شیطان ،پارسال هری پاتر و امسال سرزمین اشباح رو خوندم.از استاد تالکین هم سیلماریلیون،ارباب حلقه ها و......و این آخریش درخت و برگ.می خوام بگم این حس خیلی زیباست حتی اگه همه مخالفمون باشن.بعد از تموم کردن سرزمین اشباح خیلی ناراحت شدم و خوندن درخت و برگ این ناراحتیو تشدید کرد.اگه بتونیم خودمون هم مثل تالکین و البته با سطحی خیلی پایین تر کاری بکنیم و کتابی بنویسیم لذتشو خودمون می بریم،لذت خلق یه دنیای زیبارو این ماجراجویی همش لذته.امیدوارم همه از غرق شدن در دنیای زیبای تالکین و دنیایی که خودشون خلق می کنند لذت ببرند.موفق باشی ستاره آردای عزیز.
مونت آو سائرون —
سلام دوست عزیز و گرامیم.بودن با شماست که به زندگی ارزش میده شاید به قول سام نباید ما اینجا بودیم و از سرنوشت ناراضی هستیم ولی اونی که بعدا قصه مارو میخونه میگه که اونا تو شرایط سخت و تاریکی هم فرار نکردند و در پی روشنایی باشه.همیشه خوبی هست و ما می تونیم خوب باشیم(با عرض معذرت از سام عزیز که ازش نقل به مضمون کردم).سال 89 کتاب نبرد با شیطان ،پارسال هری پاتر و امسال سرزمین اشباح رو خوندم.از استاد تالکین هم سیلماریلیون،ارباب حلقه ها و......و این آخریش درخت و برگ.می خوام بگم این حس خیلی زیباست حتی اگه همه مخالفمون باشن.بعد از تموم کردن سرزمین اشباح خیلی ناراحت شدم و خوندن درخت و برگ این ناراحتیو تشدید کرد.اگه بتونیم خودمون هم مثل تالکین و البته با سطحی خیلی پایین تر کاری بکنیم و کتابی بنویسیم لذتشو خودمون می بریم،لذت خلق یه دنیای زیبارو این ماجراجویی همش لذته.امیدوارم همه از غرق شدن در دنیای زیبای تالکین و دنیایی که خودشون خلق می کنند لذت ببرند.موفق باشی ستاره آردای عزیز.
خیلی ممنون. خوشحال شدم که اهل کتاب خواندنید. بله حرف های سام در جنگ اوزگلیات که به فردو می زنه خیلی زیباست. تصویر های کم یاب و زیبا شناختی از زندگی به وجود میاره!
کسان زیادی نیستند که زیبایی و ماجراجویی لذت بخش آثار تالکین رو چشیده باشند، کسانی هم که معنی حقیقی این دنیای رو می فهمند دنبال جایی هستند که این احساسشون رو با بقیه تقسیم کنند.
اما من شخصا از فیلم شروع کردم. من دنیای آردا رو از همون ابتدا با تصویر دیدم! حالا هم می تونم به صراحت بگم که تمام دیالوگ های سه گانه لوتر رو حفظ هستم. تا حالا یک دویست دفعه ای هست که دیدمش هنوز هم می بینم و دیدن فیلم ارباب حلقه یک چیز اجتناب ناپذیر شده برای من! اما یک خورده از کتاب یاران حلقه رو هم خوندم. به هر حال امیدوارم بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم. :)
R-FAARAZON —
سلام دوست عزیزم.من راستش قبل از ارباب حلقه ها هم در این وادی ها بودم چون سنم بالاست(26 ساله ام).ولی این فیلم باعث شد که بدونم احساسم بی ارزش و اشتباه نبوده.همیشه تو کتاب غرق شدم شاید از 4-5 سالگی یه نسخه از بینوایان رو دیدم و تو کاردونی باعث شد دو بار نسخه 1500 صفحه ایشو بخونم.شاید مغز های قدرتمند تر از رولینگ در ایرانم باشن ولی چون بهشون توجه نمیشه ناامید میشن.یادمون نره که همیشه امید هست داستان ساخته شدن سه گانه ارباب حلقه ها شاهدی بر این مدعاست.راستی رفیق منم خیلی ارباب حلقه ها دیدم.همه جورشو خریدم.دوبله،دوبله اصلی،پرده سینما،زیرنویس،زیر نویس اصلی،اصلی بدون زیرنویس و ...خوشحالم که این حسو به بقیه هم منتقل کردم با پسر خاله هام وقتی هستم با هم این فیلمو می بینیم با اینکه اونا ازم کوچیکترن.من واقعا از تمام سه گانه لذت بردم شاید تا جایی که خوشم نیومد بالا رفتن لگولاس از اون فیل بود که کمی منطق داستانو بهم زد.شاید 100 بار این سه گانه رو دیدم ولی بازم لذت دیدنش در من هست کافیه عبور فرودو و سام و گالوم را از کنار میناس مورگول ببینم تا بازم تو دنیای فیلم غوطه ور شم و بگم درود بر تو ای تخیل دوست داشتنی.
مونت آو سائرون —
سلام دوست عزیزم.من راستش قبل از ارباب حلقه ها هم در این وادی ها بودم چون سنم بالاست(26 ساله ام).ولی این فیلم باعث شد که بدونم احساسم بی ارزش و اشتباه نبوده.همیشه تو کتاب غرق شدم شاید از 4-5 سالگی یه نسخه از بینوایان رو دیدم و تو کاردنی باعث شد دو بار نسخه 1500 صفحه ایشو بخونم.شاید مغز های قدرتمند تر از رولینگ در ایرانم باشن ولی چون بهشون توجه نمیشه ناامید میشن.یادمون نره که همیشه امید هست داستان ساخته شدن سه گانه ارباب حلقه ها شاهدی بر این مدعاست.راستی رفیق منم خیلی ارباب حلقه ها دیدم.همه جورشو خریدم.دوبله،دوبله اصلی،پرده سینما،زیرنویس،زیر نویس اصلی،اصلی بدون زیرنویس و ...خوشحالم که این حسو به بقیه هم منتقل کردم با پسر خاله هام وقتی هستم با هم این فیلمو می بینیم با اینکه اونا ازم کوچیکترن.من واقعا از تمام سه گانه لذت بردم شاید تا جایی که خوشم نیومد بالا رفتن لگولاس از اون فیل بود که کمی منطق داستانو بهم زد.شاید 100 بار این سه گانه رو دیدم ولی بازم لذت دیدنش در من هست کافیه عبور فرودو و سام و گالوم را از کنار میناس مورگول ببینم تا بازم تو دنیای فیلم غوطه ور شم و بگم درود بر تو ای تخیل دوست داشتنی.
عالیه!!! :) من خیلی با شما موافقم!! درسته که من کتاب هایی رو که شما خوندید، نخوندم اما در بحث فیلم لوتر یک روحیم در دو بدن. زنده باد! به سلامتی! ;)
R-FAARAZON —
سلام دوست عزیزم.مرسی از لطفتون .لطفا اگه شد اون کتابارو بخونید نبرد با شیطان بعضی چیزای اودیسه فضایی توش تکرار میشه آرشیواست.کتاب سرزمین اشباح هم از همین نویسندس(دارن شان)اولاش عادیه ولی آخرش مخصوصا(بخش های مربوط به دریاچه ارواح خیلی خیالمو پرواز داد).موفق باشید دوست عزیز.
مونت آو سائرون —
اسم شما امینه! تو یک سایتی از هابیت اکانت گذاشتید! حرف من رو تایید کردید. من محمد رضا ساسانیم. یادتون آمد؟
گفته بودید شما رو با اسم مرثیه ای بر یک رویا صدا کنن!
اسم مدیر سایت هم tolkien هست. اونم اینجا عضوه! خیلی جالب شد.
سلام ببخشید اول فکر کردم که شما تورین هستید خوشبختانه اونم اینجا هست.واقعا خوشحالم که اینجام شمارو پیدا کردم.ماشالا شمام چه حافظه ای دارید.اداره وبلاگ ذهن آدمو خسته می کنه.به نظرم ساختار اینجا خوبه و جای پیشرفت زیادی داره و خوشحالم از اینکه در جمع شما دوستان حاضرم .موفق باشید
تور —
من اولين بار وقتي كتاب هاي ارباب حلقه ها رو خريدم
لاي جلد آخرش يك كاغذ مقوايي با نقش و نگار زيبايي وجود داشت كه روش نوشته بود
الن سيلا لومن اومن تيلوو
Elen síla lumenn' omentielvo
ستاره اي در ساعات ديدارمان مي درخشد
بعد در ادامه اش آدرس سايت آردا را نوشته بود
شما همچين چيزي لاي كتابهاتون نديديد؟
کاربر #0 —
الن سيلا لومن اومن تيلوو
میشه بگی دقيقاً كدوم كتاب بود؟ يعنی ياران حلقه، دو برج يا بازگشت پادشاه؟ فكر نكنم چنين چيزی توی كتابای من باشه. شايد فروشنده از اعضای سايت بوده و اومده چنين كاری كرده!؟ (مهدی؛ خودتو لو بده! :دی)
فنگورن —
اون نوشته رو به صورت جدا داخل کتاب ها قرار میدادن و آدرس سایت هم داخلش بوده ، گویا بعد ها انتشارات اجازه چنین کاری رو نمیده .
بعد از بسته شدن وبگاه ادبی والیمار من دنبال سایتی بودم که بر روی ادبیات فانتزی حماسی بیشتر تمرکز کرده باشه.چند وقت پیش یکی از دوستام اینجا رو بهم معرفی کرد.من از طرفداران متعصب تالکین هستم و با توجه به علاقه مندیم به وارکرفت و شباهت های فراوان بین آردا و آزراث(دنیای وارکرفت) تصمیم گرفتم اینجا عضو بشم و با عضو های اینجا بیشتر آشنا بشم.
Tulkas Astaldo —
به تور: متاسفانه خیر.اون موقع به خاطر لطف و همکاری علیزاده تونستیم که اون چوب الف رو قرار بدیم توی کتابا
به آرتاس عزیز:امیدوارم که تو این سایت به شما خوش بگذره.والیمار سایت جوونتری از ما بود و البته مدیران بسیار موفقی هم داشت.امیدوارم که مشکلاتشون سریعتر برطرف بشه
white witch —
من عاشق فیلم ارباب حلقه ها هستم توی اینترنت داشتم سرچ می کردم دنبال کتاب ها بودم دیدم جایی نوشته آردا دنیای تالکین رفتم توش و دیدم ترکونده خیلی باحاله هرچی بخوای داره و در کل عالیه فکر نمی کردم این قدر چیز های جالب داشته باشه.
strayder —
سلام
من عاشق ارباب حلقه ها و تالکین و دنیاش هستم .
در google دنبال اخبار جدید از پروژه بزرگ هابیت بودم که به صورت اتفاقی با این سایت فوق العاده که همیشه دنبال همچین سایتی بودم اشنا شدم.
واقعا عالی از همه نظر.
ممنون
hirad_g —
سلام.
من از طریق گوگل آشنا شدم با این جا. حدودا 20 سالمه و سال ها بود که علاقه داشتم کتابو بخونم. ولی به علا درس و کنکور و... نتونستم. البته امروز میرم کل مجموعه رو می خرم.
اما یک ایراد در مورد پیدا کردن سایت. وقتی تو گوگل بزنی ارباب حلقه ها سایت شما اصلا دیده نمیشه. ولی با لغت "تالکین" داده میشه. خب این به نظرم خیلی بده. به عنوان مثلا اگه کسی کلمات "هری پاتر" رولینگ" دیوانه ساز" رو گوگل کنه سریع به سایت طرفدارای اون کتاب دسترسی پیدا میکنه.( خود کاملا اتفاقی زدم تالکین...)
فیانور —
من دقیق یادم نیست اما فکر کنم داشتم دنبال نقشه سرزمین میانه میگشتم که سایت رو از تو گوگل پیدا کردم
اما نکته جالب در مورد اشنایی من با دنیای تالکین و ارباب حلقه ها این بود که من از تلویزیون ایران برای اولین بار فیلم یاران حلقه رو دیدم ولی موفق نشدم چند دقیقه اول (اونجایی که در مورد ساختن و تقسیم حلقه ها توضیح میده) رو ببینم و جالب اینجاست که هربار که تکرار میشد هم من درست همون جای فیلم رو نمیدیم. و این سوال شده بود یه معمای بی جواب واسه من این شد که رفتم فیلم رو از بازار خریدم و چند بار نگاه کردم(هر سه تا فیلم رو) اما باز هم این توضیحی که اول فیلم یاران حلقه میده اصلا قانع کننده نبود.
و........................... یه سوال شد سه تا کتاب (لوتر) سه تا کتاب تا حالا شده نه تا کتاب و یه دنیا اطلاعات توی وب از جمله این سایت .
dreamwalker —
من یه مدت درگیر اطلاعات در مورد ماجراهای نومنور و خیتی بگم مردم رون بودم که ناگهان با arda.ir مواجه شدم و با خودم گفتم خیال گذر شا ید اینده ی من در ارداست به همین دلیل از سرزمینی دوردست به نام فارس به اینجا در میهمانی شما امدم امیدوارم لحظات خوشی را با هم بگذرانیم دوستان من
Vych King —
سلام
من عضو جدید هستم.
من خیلی به فیلمهای سه گانه ارباب حلقه ها علاقه دارم.
بعدش شروع به گشت گزار در نت درباره ارباب حلقه ها کردم.که تو آپارات یکی آدرس اینجا رو نوشته بود.منم اومدم دیدم خلی سایت خوبی هست و عضو شدم
مونت آو سائرون —
سلام
من عضو جدید هستم.
من خیلی به فیلمهای سه گانه ارباب حلقه ها علاقه دارم.
بعدش شروع به گشت گزار در نت درباره ارباب حلقه ها کردم.که تو آپارات یکی آدرس اینجا رو نوشته بود.منم اومدم دیدم خلی سایت خوبی هست و عضو شدم
اون چیزی که شما در آپارات دیدید. کلیپ آواتارهای اعضای سایت بود؟
داشتم دنبال عکس از دنیای آردا میگشتم یه دفه تعداد عکس های سایتو که دیدم ... پشیمون شدم و رفتم سراغ سایر بخش های سایت خیلی خوشم اومد
و این سایت هم شد جز سایت هایی که همیشه سر میزنم
The Witch-King —
وقتی شش هفت سالم بود برای اولین بار فیلم ارباب حلقه رو دیدم و از همون موقع عاشق ارباب حلقه ها شدم.بعد چند سال یه روز تو یه برنامه پشت صحنه ارباب حلقه ها رو دیدم و چیز هایی تو پشت صحنه درباره ی کتاب شنیدم.روز به روز من درباره ی ارباب حلقه ها کنجکاو تر میشدم اما نه کتابش گیر میومد و نه منبعی جز فیلم داشتم بعد چند سال بالاخره کتاب ها رو خوندم اما باز هم بعضی سوال ها ذهنمو مشغول میکرد. تا این که یه روز که داشتم درباره ی ارباب حلقه ها سرچ میکردم گذرم به این وبلاگ خورد: http://lordoftherings.persianblog.ir/ که بعد تو اردا فهمیدم وبلاگ مال بانو ارون هست.
همینطور که داشتم متن رو میخوندم دیدم لینک اردا رو داده بودن و توضیحاتی درباره ی سایت نوشته بودن منم به سایت اومدم.اولش عضو نشدم اما وقتی یه سر به فروم زدم و بحث های جالبی رو که درباره ی استاد تالکین و کتاب ها شده بود خوندم علاقه مند شدم وعضو شدم و تا الان از کنار اینچنین دوستان خوبی بودن خوشحال هستم.
Light king —
عزیزان , فکر میکنید چرا این قدر طرفدارهای تالکین حداقل در ایران اینقدر کمه ؟ خیییییییلی کم پیدا میشه کسی رو پیدا کنی از آثار تالکین خونده باشه
حتی خیلیا اسم تالکین رو هم نشنیدن , حتی تو ایران , کشور ادبیات فانتزی
یه کم آزار دهنده میشه که نمی تونی با رفقات در مورد کتاب های تالکین بحث کنی !
حلقه یگانه —
من از طریق ویدوهای دوست عزیزم گندالف سپید با این سایت آشنا شدم
عزیزان , فکر میکنید چرا این قدر طرفدارهای تالکین حداقل در ایران اینقدر کمه ؟ خیییییییلی کم پیدا میشه کسی رو پیدا کنی از آثار تالکین خونده باشه
حتی خیلیا اسم تالکین رو هم نشنیدن , حتی تو ایران , کشور ادبیات فانتزی
یه کم آزار دهنده میشه که نمی تونی با رفقات در مورد کتاب های تالکین بحث کنی !
واقعا هم همین جوریه . کسی تالکین رو نمی شناسه حتی خانواده ی خودم .
ERI —
با سلام خدمت رفقا.راستش من این سایتو از طریق فارازون جان پیدا کردم.به نظر سایت عالی ای هستش با اعضای خیلی خوب.
:D
pcmo —
سلام دوستان عزیز منم داشتم دنبال داستان بازی ACR میگشتم که به سرزمین آرزوهارسیدم اینجا همه کاربران برخلاف من معلومات خیلی بالایی دارند منم
دوست داشتم در مباحث شرکت کنم که بیشتر باشما ها وبازی ها آشنابشم
تور —
من از طریق ویدوهای دوست عزیزم گندالف سپید با این سایت آشنا شدم
چه جور ویدئویی بوده مگه؟؟
آموزشی سایته یا توش از سایت یاد شده؟
منم میخوام از این ویدئوها :ymapplause:
تضاد —
به دوستان جدید خوشامد میگم و امیدوارم در کنار هم روزهای خوب و مفیدی داشته باشیم.
چه جور ویدئویی بوده مگه؟؟
آموزشی سایته یا توش از سایت یاد شده؟
منم میخوام از این ویدئوها :ymapplause:
فکر میکنم منظورشون ویدئوهای آپارات باشه :)
کاربر #0 —
بله؛ منظور حلقه يگانه عزيز ويدئوهای من در كانالم در سايت آپارات بود:
یکی از چیزایی که از نقاط مثبت آرداست اینه که خیلی از کاربراش حرفه ای اند
تو سایتایی شبیه آردا رفتم کاربراش نه می دونن فیلم چیه؟نه کتاب چیه؟
ولی انصافا توی آردا با خیلی دوستا برخورد کردم که سطح اطلاعات بالایی دارند.
رگولاس —
والا خیلی دوست داشتم منم یچیزی بگم منتها هرچی فکر کردم بادم نمیومد چجوری عضو اردا شدم و و بوقتی نحوش سادم نیست مسلما دلیلش هم یادم نیست.الان دلایلم فرق میکنه اما چون دلایل اولیه نیستن بهتره نظر ندم!مشکل اماری پیش نیاد!
S.A.F_K.O.L —
با درود
راستش من تو ویکپدیا صفحه مربوط به تالکین اینجارو پیدا کردم اما موقع رای دادن یادم نبود زدم موتور جستجو:(
الانم کلی اعصابم داغونه که منی که اینقدر عشق داستانای تالکینم چرا تو این چند سال اینجارو پیدا نکردم!!!!!!!~o)
امیدوارم بتونم اینجا اطلاعاتم رو در مورد داستانای تالکین بهبود ببخشم چون که واقعا وقتی ادم کارای تالکینو میبینی هوش از سرش میپره که چه نخبه ای بوده این ادم با این داستانهای فوق العادش.
رضا —
خوش اومدی
حلقه یگانه —
خییییییلی خوووووووووووش اومددددددددددددددددددید D :
تور —
من موندم چرا تو نظر سنجی "
کمک به توسعه ادبیات فانتزی در ایران
" از همه کمتر رای بهش دادن و "
آشنا شدن با سایر طرفداران تالکین در ایران
" از همه بیشتر ؟!!! :(
3DMahdi —
" از همه بیشتر ؟!!! :(
چون قرار شده همه صادقانه رای بدن و از این بابت ممنونیم.
این هدف اعضا در روز اول برای عضویت در سایت بوده.
fateme —
من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چطور با آردا آشنا شدم. یا دقیقا دلیل عضویتم چی بود ~o)
اما یچیزایی از دور میبینم که نشون میده من داشتم دنبال مطالبی درباره استاد تالکین میگشتم و به آردا رسیدم. و همین که وارد فروم شدم سریع تصمیم گرفتم عضو شم.(حتی نمیدونم چطور به فروم برخوردم یا چرا فوری عضو شدم !)
ولی همیشه عاشقشم :(
little lord —
" از همه بیشتر ؟!!! :-?
من فکر میکنم به این خاطره که اونایی که عاشق تالکین اند اوایل فکر میکنند هیچکس مثل اونا یا به اندازه اونا این حس رو نداره به همین خاطر کنکاش برای یافتن پاسخ شروع میشه
the LORD of the RINGS... —
من یادمه داشتم تو گوگل درباره سرزمین میانه سرچ میکردم که با سایت عالی آردا آشنا شدم.
SHIRE —
خیلی خوش آمدیthe lord of the rings جان امیدوارم لحظات خوبی را در این سایت داشته باشی.
Lady Eowyn —
منم از طریق گوگل سایتو پیدا کردم.
تو برخورد اول, صفحه اولش برام عجیب بود و به نظر اومد سایت خیلی حرفه ایه. برای همین رفتم و وقتیکه ارباب حلقه ها و هابیت و سلماریلیونو خوندم برگشتم تا یک کم بفهمم اینجا چه خبره.
ayub_s —
من از طریق سایت های دیگه فهمیدم اولین باری که اومدم یه روز تمام اصلا نمیفهمیدم این فروم سایت کجاست؟!! D:
tisak —
وقتی پیتر شروع به ساخت هابیت کرد من متوجه تالکین شدم. حقیقتش اطرافیان من ، من رو نمی فهمن! دنبال یه اجتماعی بودم که حداقل تو ادبیات باهام هم سلیقه باشند! به همین جهت ویکی پدیا رو باز کردم و خواستم اطلاعاتم رو درمورد تالکین بالا ببرم.
که اون زیر نوشته بود سایت طرفداران تالکین منم از خدا خواسته کلیک کردم روش! و اینجا باز شد! نشستم از قدیمی ترین بحث تا جدید ترینش رو شخم زدم! خیلی لذت بخش بود. و خیلی جامع.
همین الانم تو سایت های زیادی عضو هستم و همین کارایی که اینجا می کنم. اونجا هم انجام میدم. ولی خب وقتی تو آردا ام یه جور آرامش روانی دارم! انگار که تو خونم.
سایت رو باز کردم و تالکین رو دیدم. گفتم.به به..پیــــداش کردم!
و با پست های کارشناسانه ی جناب مهدی(مدیر) رو به رو شدم و تو دلم گفتم: مهدی(خودم) خیلی عقبی برو دو تا کتاب بخون..آبروت میره پیششون! بعد هم همین کار را کردم!
پ ن: البته مدیران ویکی پدیا بعضی وقتا بیخودی بد قلق می شند!
anonymous —
ولی خب وقتی تو آردا ام یه جور آرامش روانی دارم! انگار که تو خونم.
این یه احساس رو منم دارم.:دی
GinnyElf —
بنده از اعضای قدیمی آردا بودم.شناسه ی قبلیم هم بانو گالادریل بود در دوران جاهلیت!!
قبل از اینکه اینجا بسته بشه توسط آردا با آکادمی آشنا شدم.آردا بسته شد و خلاصه اونجا یکم فعال بودم ولی مدتی هایبرنیت شدم تا اینکه بعد از قرنی دیشب به آکادمی سر زدم و اینبار از طریق اونجا بود که لینک آردا رو دیدم و حس نوستالژی و بله!دوباره عضو شدم با این شناسه جدید،چون یوزر پس قبلیمو فراموش کردم.
اول اولش هم فک کنم لیدی آرون اون قدیما که وبلاگای هری پاتری داشتیمو در ارتباط بودیم آردا رو بهم معرفی کرد.درست یادم نیست!
mega —
گمونم از طریق گوگل بود که با این سایت آشنا شم. چون دیدم اینجا سایت خیلی کاملیه و وقتی توش میچرخم و موضوعات مختلف فروم میخونم حس می کنم انگار تو دنیای فانتزی استاد تالکینم . بعلاوه اینجا آدمایی هستن که میتونن حس منو درک کنن همشون مثل من این دنیای فانتزی رو دوست دارن
Elvenking —
من با فیلم ارباب حلقه ها تاکینی شدم، یعنی دفعه ی اولی که واردشدم به معنای واقعی ذوق مرگ شدم!! :D :D :D L-) دست تمامی دست اندرکاران در نکنه :D راستی دوستان کسی لینک ترجمه شده ی کتاب اطلس سرزمین میانه روسراغ نداره؟ :-? :D
hamid stormcrow —
ضمن خوشامد گویی به شما دوست عزیز و آرزوی لحظات خوب در فروم آردا لازمه یادآوری کنم برای حفظ حقوق مولفین ما لینک کتاب های چاپ شده رو تو سایت قرار نمی دیم.
ایلووتار —
با سلام و تبریک عید به تمام طرفداران تالکین من حدوده 3 ماهه اینجا میام ولی امروز عضو شدم نمیدونم چرا زودتر این کارو نکردم من از ویکیپدیا این سایت جامه رو شناختم و خوشحالم که اینجام
الوه —
ورودتون رو خوش آمد میگم ایلوواتار جان :-?
امیدوارم فعالیتت رو در اینجا ببینیم :D
lord las —
با درود بر تمامی دوستان ارداییه عزیزم :D
این دومین پسته منه.من قبلا از طریق دوستان با اینجا اشنایی داشتم اما نه به طور کامل.الانم چند روزیه که عضو شدم و در این مدت که داشتم میچرخیدم هم خیلی چیزای جالب یاد گرفتم وهم اینکه خیلی به وجد اومدم. الانم با خوندن پستهای این تاپیک علاقم به اوج خودش رسید و دیگه هر کاری کردم نتونستم جلوی خودمو بگیرم و تصمیم گرفتم که این شادیو با شما هم تقسیم کنم.الان احساس میکنم تقریبا دیگه با فضای فرهنگی اینجا کاملا اشنا شدم و احساس میکنم که خیلی وقته همتونو میشناسم.از این فضای فرهنگی بینتون واقعا لذت بردم(البته از علاقمندان به تالکین از این کمترم انتظار نمیره :D ) وخیلی از این بابتم خوشحال هستم که اینجا عضو شدم. امیدوارم هستم وحس میکنم که در اینده این فضا نه تنها همیشه همینطور میمونه بلکه بهترم میشه :D . البته نمیدو نم واقعا ای پستو جای درستی گذاشم ویا اینکه تاپیکو از مسیره خودش منحرف کردم یا نه اما دسته خودم نبود نتونستم بیشتر از این تحمل کنم ببخشید امیدوارم خیلی بی ربط پر حرفی نکرده باشم. :D
کم کم دارم عاشق اینجا میشم.خیلی دوستون دارم. :-? با سپاس
Solmaz —
سلام
من دلیل اصلی که با آردا آشنا شدم دنبال عکسهایی از فیلم و بازیگران ارباب حلقه ها میگشتم که یکی از دوستام اسم سایت شما رو بهم گفت
خیلی وقت بود که به صورت مهمان به اردا سر میزدم ولی نمیدونم چرا یک بارم نشد به تالار شوراها سر بزنم که خیلی خیلی ازین بابت پشیمونم و ناراحت : :)
این روزا خیلی تنها شدم و نیاز به یک تغیر در مباحثی که این چند سال باهاشون درگیر بودم داشتم که یک دفعه تصمیم گرفتم کجا بهتر از این سایت که در راستای عشق من هست،پس معطل نکردم و اومدم که منم با شما باشم.
با احترام ارباب
LObeLia —
من همون اولای عضویتم تو این نظر سنجی شرکت کردم اما پست نذاشتم.
چند ماه قبل از اینکه عضو بشم دنبال دانلود کتاب درخت و برگ استاد تالکین بودم که با وبلاگ آقا مهدی روبرو شدم. بعدش دیدم که تمام کتابا زبان اصلی هستند. ( کی حوصله ی ترجمه داره؟)
داشتم توی وبلاگ میگشتم که سایتو دیدم. دیدم دلم میخواد با طرفدارای دیگه ی استادم آشنا بشم و ببینم کسی هست که اندازه ی من علاقه مند تالکین بزرگ باشه؟؟؟؟
البته اون اولا عضو نمیشدم چون همینجوری ام می تونستم ازش بهره مند بشم. و همینطور اینکه تا اونوقت هیچ جای اینترنت عضو نبودم.
و اما دلیل عضویتم : خواستم تا به جمع دوستداران تالکین بپیوندم.و یکی از اونا باشم. و هم اینکه اطلاعاتی که دارمو به بقیه ی آردایی ها منتقل کنم.
و هم اینکه حس کردم آردا منو بیشتر به استاد تالکین نزدیک تر میکنه.
و الان هم حتا یک لحظه از اینکه به جمع آردایی ها اضافه شدم پشیمون نیستم.
MORGOMIR —
سلام به همگی
منم به دلیل اینکه با طرفداران تالکین در ایران آشنا بشم در این سایت عضو شدم
آراگورن 91 —
وااااای ! من اتفاقی این سایت رو پیدا کردم...
چقدر پشیمونم که چرا اینقدر دیر:)( :)
LObeLia —
دوست آردایی من!
شما از همین الانم میتونین شروع کنین. ناراحت نباشین.
الان کلی اطلاعات آماده واستون هست که ازشون لذت ببرین.
قطعا در آینده, وجود شما برای سایر آردایی ها مفید خواهد بود. :)
SHIRE —
آراگورن 91 و shirin جان به سایت آردا خوش آمدید امیدوارم لحظات خوب و خوشی را در این سایت تجربه کنید و دوستان خوبی برای هم باشیم .
KinGdoMe —
دنبال لینک دانلود ترجمه کتاب فرزندان هورین و هابیت میگشتم که اینجا رو پیدا کردم
الوه —
شیرین، بیا که کاربر تازه واردت کردن :دی
کینگ دوم عزیز
خوش اومدید
امیدوارم در اینجا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم :)
LObeLia —
آقا به من که چند ماه پیش خوش آمد گفتن. SHIRE عزیز انگار خیلی عقبیا!!!
Nazgul_MK —
سلام
من به صورت اتفاقی اینجارو پیدا کردم
کاشکی زودتر پیدا میکردم
SHIRE —
آقا به من که چند ماه پیش خوش آمد گفتن. SHIRE عزیز انگار خیلی عقبیا!!!
منم به دلیل اینکه با طرفداران تالکین در ایران آشنا بشم در این سایت عضو شدم
مگه شما ايران نيستي؟
MORGOMIR —
مگه شما ايران نيستي؟
چرااااا من شاهین شهر اصفهان میشینم
و برای آشنایی با دوستداران تالکین در این فروم اسم نوشتم:)
فرمانروای تاریکی —
تو یه بازی آنلاین یکی از دوستان این سایتو بهم معرفی کرد.
حدودا یک سالی میشد که میومدم اینجا و از مطالب استفاده میکردم.
ولی حالا عضو شدم.کاش همون وقتی این کارو میکردم.
راداگاست قهوه ای —
من والا توی این یکی دوماه همش توسایت شما بودم بعد سه شنبه ثبت نام کردم
خب بریم سر اصل مطلب من از سه چهار سال پیش علاقه به ارباب حلقه ها پیدا کردم ولی دنبالش نمیگشتم بعد ازعید عاشقش شدم بعد همش تو گوگل جستجو میکردم بعد شمارو پیدا کردم یکی دو ماه بعد ثبت نام کردم این طوری که دارم میبینم این جا یه سایت فوق العاده هستش :)
fallkon —
چون اینجا آدم های مثل خودم زیادن و از تخیل خوبی بر خوردارن
Lonely Mountain —
کلاً یکم پیچیده شد مثل همه چیزای دیگه که تو نت پیدا میکنم
اول تو ویکیپدیا بودم بعد نفهمیدم چی شد اومدم والیمار ، دیدم تو آردام . :)
گفتیم بزار بمونیم ببینم چطور میشه :)
MORGOMIR —
سلام بر همگی
من از صمیم قلب ورود تمام دوستان گل آردایی رو به این فروم زیبا و بزرگ تبریک میگم
و همچنین ورود کاربران جدید و فعال مثل:lonely mountain و fallkon و راداگاست قهوه ای morgoth-melkor و...........
تورو خدا اگر کسی رو جا گذاشتم ببخشید دیگه
ولی خدایی من یک هفته و 3روز نبودم فکر کنم . تو این چند روز مثل بمب صدا داده فروم . موفق باشید دوستان:)
Ar-feiniel —
من دنبال معنی کامل ودقیقی از جادو بودم که با این جا اشنا شدم فقط حیف که نمی دونم چجوری با ید مثل سایر اعضا مطلب بزارم
MORGOMIR —
من دنبال معنی کامل ودقیقی از جادو بودم که با این جا اشنا شدم فقط حیف که نمی دونم چجوری با ید مثل سایر اعضا مطلب بزارم
خوب شما اگر کتاب هایی مثل ارباب حلقه ها یا رمان های دیگه ای رو مطالعه کردید می تونید بحث مورد نظرتون رو در تاپیک های سایت
بزارید تا دیگران نظر یا امتیاز بدن .می تونید از تاپیک تازه واردین شروع کنید
امیدوارم موفق باشید :)
جادوگر —
در مورد زبون الفی تحقیق میکردم خلاصه اینجوری شد ک ...
Elendil322 —
من قبل از اینکه با اینجا اشنا باشم می دونستم که قراره فیلم هابیت به زودی اکران بشه (از طریق اخبار سایت های دانلود فیلم)
ولی اون سایتی که من در موردش خوندم بروز نبود
و همین شد که من توی اینترنت برای دانلود فیلم هابیت یه سرچ زدم و به اینجا رسیدم
اونوقت دیدم؛
اووووووووووووووووووووه
چه سایتی!
اما برا عضویت؛ وقتی زیرنویس تریلر اول یا خود فیلم (دقیق نمی دونم) رو از فروم میخواستم دانلود کنم عضو شدم.
Blue Heart —
از طریق یکی از دوستان :
Dreamwalker
بانوی سفید روهان —
خدا به هابیت خیر بده که مایه آشنایی ما با این سایت شد :ymapplause:
یک سوال فنی:
عایا لوتر (loter) مخفف
lord of the rings می باشد؟
hamid stormcrow —
یک سوال فنی:
عایا لوتر (loter) مخفف
lord of the rings می باشد؟
ضمن خوش آمد به شما دوست عزیز
بله لوتر مخفف Lord Of The Rings هستش!
baradil soldier of dale —
فکر کنم موقعی این سایت رو کشف کردم که کلمه ی "زبان سائورون" رو سرچیدم.البته این جریان برای دو سال پیشه و توی این دو سال با اینکه عضو نبودم ولی هفته ای یک بار سر می زدم.
torin —
از ویکی پدیا
مونت آو سائرون —
از ویکی پدیا
شما ویکی تالکین رو مطالعه کردید!؟
lady galadriel —
با سلام
من چند وقتی هست که با آردا آشنا شدم ولی خواستم یکم از سایت و تالکین و کتاباش بیشتر یاد بگیرم بعد بیام و ثبت نام کنم.
داشتم تیتراژ پایانی فیلم هابیت رو میدیدم که یکدفعه زیر نویس اومد : برای اطلا عات بیشتر به این سایت مراجعه کنید.من هم اومدم دیگه!
Capitan —
اسم پروفوسورو زدم سايتو ديدم
سوال دومي هم سه تا اخري!
emad_323 —
سلام
من از طریق یکی از دوستام با سایت اشنا شدم که اسمشم تو سایت راداگاست قهوه ای هستش
قبل از عید فیلم ارباب حلقه ها رو دیدم(راداگاست بهم پیشنهاد داد) و وقتی فهمیدم چه عظمتی داره علا قمند به دنیای تالکین شدم
خیلی خوشحالم که بین شمام!
راداگاست قهوه ای —
خوش امدی احسان جان(emad_323) برات اوقات خوشی رو تو این سایت ارزو میکنم.
و یه چیز دیگه منتظر فعالیت هات تو فروم هستم.
SHIRE —
خوش آمدی emad_323 عزیز امیدوارم اوقات خوشی رو در این سایت سپری کنی.
۩ Melkor ۩ —
من از مدتها پيش با دنياي آردا آشنا بودم
البته جهت آشناييم هم ابتدا به خاطر دانلود كتابهاي ارباب حلقه ها بود و بعد موسيقي .
البته سايت سابق دنياي اردا با تم سفيدش.
چند شب پيش در جستجوي سوالي بود ، كه ابتدا با آكادمي فانتزي اشنا شدم براي اولين بار .
و سپس دوباره به دنياي اردا قدم گذاشتم .
و تصميم گرفتم عضو بشم .
راداگاست قهوه ای —
خوش اومدی ملکور جان برات ارزوی موفقیت میکنم و منتظر فعالیتت توی فروم هستم.
meri —
من وقتی هابیت رو دیدم زیرنویسش مال این سایت بود اومدم برای دیدن عکس و تبلیغات و ...که عضو شدم
راداگاست قهوه ای —
من وقتی هابیت رو دیدم زیرنویسش مال این سایت بود اومدم برای دیدن عکس و تبلیغات و ...که عضو شدم
شما هم خوش امدید بانو مری براتون ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در این سایت لحظات خوشی را سپری کنید.
شوالیه سپید —
من خیلی وقته با این سایت اشنا بودم...اما....عضو نشده بودم....اما....حالا وقتم ازاد تر شده و این جا عضو شدم....
از این که با دوستانی اشنا میشم که هر کدومشون دنیایی از خوبی و محبت هستند .... کنار چنین دوستانی بودن .......کمال لذت و شادکامی را میبرم .
diyako.....شوالیه سپید :P
*فئانور* —
من داشتم دنبال کتاب سیلماریلیون میگشتم که برای اولین بار وارد اردا شدم خیلی از این سایت خوشم اومد.بعداز چندروز باخودم گفتم تو انقد عاشق کتابای تالکینی خو برو عضو این سایت شو.واین بود که وارد سایت شدم وسبت نام کردم الانم واقعا خوش حالم.
راداگاست قهوه ای —
من داشتم دنبال کتاب سیلماریلیون میگشتم که برای اولین بار وارد اردا شدم خیلی از این سایت خوشم اومد.بعداز چندروز باخودم گفتم تو انقد عاشق کتابای تالکینی خو برو عضو این سایت شو.واین بود که وارد سایت شدم وسبت نام کردم الانم واقعا خوش حالم.
خوش امدید استرایدر جان براتون ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در سایت لحظات خوشی را سپری کنید.
LObeLia —
به ملکور, بانو مري و استرايدر و دياکو خوش آمد ميگم و بهتون برچسب آردايي تقديم ميکنم.
اميدوارم از آردا لذت ببرين و براش مفيد باشين. :P
barclona —
دنبال بازی ارباب حلقه ها میگشتم اینجا رو پیدا کردم برای همین عضو شدم و خیلی خوشحالم که عضو شدم
Edhelharen —
وقتی فیلم ارباب حلقه ها رو برای چندمین بار می دیدم رفتم تو ویکی پدیا تا در مورد کلمات نامفهومی که در فیلم گفته می شد مثل مردان شمال الف وغیره(آخه اون موقع از این چیزا سر در نمیاوردم) و لینک این سایت استثنایی رو دیدم و بعد از مدتی (نمیدونم شاید 1سال بعد) اومدم عضو سایت شدم.
باید بگم اصولا این اولین باره که من تویه سایتی این قدر فعالم(البته از نظر خودم) نمیدونم نکنه شماها طلسمی چیزی رو سایت گذاشتید که هر کی واردش میشه، می شه معتادش.!!!.... نکنه از ایستاری ها یا اژدها ها کمک می گیرید!!!.....؟؟؟؟!!!! :D :P :D :D :D :D :D
Elendil322 —
اره منم با نظرت موافقم :دی
برا من هم این جا تنها سایته
The secret wizard —
سلام به همه ی دوستان.
من مدت ها قبل برای مطالعه و تحقیق در باره ی آثار استاد تالکین خیلی به سایت آردا سر میزدم و از مباحثی که در میان میذاشتید لذت میبردم.
بعد از مدتی تصمیم ګرفتم در سایت آردا عضو بشم و در مباحث شرکت کنم.باید اعتراف کنم که آردا یکی از بهترین سایت های ګفتګو و سوال و جوابه.
تازګی ها هم مشغول خواندن سیلماریلیون هستم.
Trandel —
به نام آردا
خب من دفعه اولی که وارد این سایت شدم٬ سال قبل بود توسط یکی از دوستام که مدیر یه سایت دیگه بودش. و از اینجا خیلی تعریف کرد و منم که از ناف بچگی عشق ارباب حلقه ها داشتم یادمه تا ساعت سه نصف شب بیدار بودم تا قسمت دوم نبرد دو برج رو از تو تلویزیون ببینم (فک کنم شبکه دو بود حدود هفت سال پیش) در همین راستا به محض پیشنهاد من با کله شتافتم به اینجا با شناسه پرنس ناکتیز ثبت نام کردم که بنا به دلایلی توی سایت های دیگه از اینجا رفتم و دیروز بازگشتم که شناسه و رمزم یادم نبود با این ثبت نام کردم. پیشاپیش میدونم نوع نوشتاری اسم شناسم اینطوری نیست ولی عشق این بشر خفتم کرد اینجوری نوشتم اخر سر.
در کل اینجا خفنترین سایتیه که از بین همه سایتایی که بودم دیدم
البته جز ایفاش که اونم ایشاللا درست میشه و اینا
تراندویل :?
ART"E"MISS —
دوستم وایت ویچ اینجا عضو بود .کلی تو تابستون تو سرم زد که پاشو بیا اینجا و اینا ولی گوشم بدهکار نبود....تا اینکه درسا بهم فشار آوردن و پاشدم اومدم اینجا....میدونین ...اینجا فضاش عالیه...همه مودب خوب ....خودتون بهتر ازمن میدونین که چی میگم....و اینکه از سال 82 تا الان سرپاس...همه سایتا و وبای مربوط به یه فیلم یه روزی سوت و کور میشن اما اینجا نه!!!!!!!!همیشه یه چیزی واسه گفتن هس...
gardenia —
من از طریق سایت naghdefarsi با سایت آردا آشنا شدم.
من کتاب های تالکین رو از سن خیلی کم خوندم و عاشقش بودم و هستم. نابغه ترین خواننده جهانه!
ویلوارین —
آردا رو یک دوست خوب حدود 3/5 سال پیش به من معرفی کرد. خدا ذلیلش کنه ما رو بدجوری عاشق و شیدا کرده. البته منم انداختمش تو جریان سیلماریلیون خوندن هنوزم که هنوزه داره میخونه و زیر جملاتش خط میکشه.
فین گولفین —
من طرف دار پر و پا قرص تالکینم و بهترین کتاب های فانتزی که تو عمرم خوندم کتاب های تالکین بود
متنفر از کسانی که ادبیات فانتزی و دورانه کودکانه زندگی انسان می شمارند
دلایلم برای عضویت
Dwalin —
سلام
من اين فروم رو در سايتي به نام westeros.ir يافتم :) من كلا زياد وقت نمي كنم به arda بيام اما خيلي خوشحالم كه اين فروم مفيد رو يافته ام.
starry night —
وقتی داشتم راجع به ارباب حلقه ها سرچ میکردم اینجا رو پیدا کردم.
اینکه عضو شدم هم واسه این بود که بین دوستهام کسانی که مثل من عاشق فانتزی باشن و بتونیم با هم بحث کنیم اصلا نبودند...دوست داشتم تو فضای مجازی چنین دوستانی رو پیدا کنم.
Dragonborn —
یه جورایی به بازی اسکیریم ربط داشت،آشنا شدن من با سایت آردا..
وقتی فهمیدم دنیای تو بازی اسکایریم الهام گرفته از دنیای تالکین هست کنجکاو شدم که تالکین کی هست!!؟
بعد از یه سری سرچ و ... کل ماجرا رو فهمیدم و شروع به خوندن کتاب های تالکین کردم...
وقتی 3 گانه ارباب حلقه ها تموم شد فیلم هاش رو هم دیدم و در اخر زیر نویس،آدرس سایت بود که به خاطر علاقه شدیدی که به دنیای تالکین پیدا کرده بودم اومدم...
Belladonna —
با سلام.
من قبلا ارباب حلقه ها رو دیده بودم و خیلی بهش علاقه داشتم.
ولی تازگیا فیلم هابیت رو دیدم بعدش کتابشو خوندم.از طریق نت با این سایت آشنا شدم.
البته اطلاعاتم نسبت به داستانای تالکین خیلی کمه.دوست دارم اینجا خیلی چیزا یاد بگیرم.
ممنون.
سیه تیغ —
من گیر داده بودم به زبان های الفی . داشتم راجع بهشون تحقیق میکردم که اومدم توی سایت ... و هیچی دیگه ! انقلابی در دانش آردایی !
VICTOR —
دنبال آهنگhawar shore می گشتم به اسم son of the lonely muntain که اسم این سایت را دیدم و چون به ادبیات فانتزی و نوشته های جان رونالد روئل تالکین و خانم rowling علاقه دارم و خودم در این زمینه فعالیت دارم از خدا خواسته وارد این سایت شدم و از انتخاب خودم راضی ام
امیدوارم عضو فعــــالی باشم.
Bridge —
سلام تقریبا یک سالی بود که بود که خبرهای فیلمو دنبال میکردم ولی هیچ وقت حوصله نداشتم عضو بشم حالا نزدیک به اکران فیلم تصمیم گرفتم عضو بشم تا بتونم تو بخش های مختلف از نظرات همه استفاده کنم هم اینکه خیلی سوال دارم که امیدوارم جوابشونو پیدا کنم ممنون
AlilA —
بعد دیدن ارباب حلقه ها غرق شدم تو دنیای تالکین و از طریق گوگل سایت آردا رو پیدا کردم
nazgul king of anegmar —
من با فیلم یاران حلقه با دنیای تالکین اشنا شدم و هر سال انتظار قسمت جدید ارباب حلقه ها رو میکشیدم 2003 که سه گانه تکمیل شد دنبال یه چیزی میگشتم که خلا انتظارات 3 سالمه رو پر کنه که خیلی اتفاقی کتاب ارباب حلقه ها رو دیدم وخریدم و از اون موقع بود که با تالکین اشنا شدم و هر وقت کتابی ترجمه میشد میگرفتم . با سایت اردا سه سالی هست اشنام اما نه نظر میزاشتم و نه عضو شدم . جدیدا بعد از ساخت هابیت دوباره تو دنیای تالکین غرق شدم ودوباره اون انتظار شیرین اومد سراغم به همین خاطر بود که امدم و عضو شدم . همین امروز هم عضو شدم قبلا هم با اسم خودم یزدان تو خبر نامه نظر میزاشتم . ازتمام دوستان عاشق تالکین خصوصا زحمت کشان سایت تشکر میکنم
VICTORLyNCH —
لینک سایتو تو زیرنویس قسمت سوم ارباب حلقه ها دیدم و اومدم. من دیوانه ی فیلم ارباب و حلقه ها و هابیت و همچنین سرزمین میانم یعنی کلاً با این جور داستانهای فانتزی خیلی حال می کنم. با سایت واقعاً حال کردم و یکی از بهترین سایت هاست.
این چند روز تعطیلی هم که درپیش هست می خوام باز ارباب حلقه هارو ببینم!!!!
کتابهای استادم می خوام بخونم همه ی ebook هاشم گرفتم ولی باهاشون حال نمی کنم منتظرم تا نسخه چاپیش گیرم بیاد تابستان سال بعد بخونم!!!
BANOO —
توی گوگل سرچ کرده بودم دیموناتا و دنبال کتابش بودم که با اینجا اشنا شدم و دلم خواست بیشتر راجب دارن شان بدونم @-)
والار —
به لطف پیترجکسون اول که عاشق ارباب حلقه ها بودم بعدش که هابیت اومد فهمیدم چه چیز بزرگی رو تو زندگیم از دست دادم و چرا زود تر دنبال کارهای تالکین نرفتم از طریق زیرنویس سفر غیر منتظره با سایت آشنا شدم و ..................تا که اینجا رسیدم
Blood-Angel —
7 سال پیش از طریق : (ستاره ای در زمان دیدارمان می درخشد) تبلیغ توی فروم های آکادمی فانتزی
Farhad —
تو گوگل داشتم دنبال کاور های جدید هابیت 2 میگشتم . که این سایتو پیدا کردم.
گاندولف سپید —
درود بر اهالی سرزمین میانه
بنده به صورت اتفاقی ان هنگام که در گرداب وب غرق بودم به ناگه ریسمانی بس محکم به نام آردا یافتم و چنگ بر آن زدم و خود را از غرقه شدن در امواج متلاطم وب رهانیدم.
بسی سپاس آفرینندگان این سایت زیبا را.
باشد که آردا به شما درود فرستد
=)) :(( :(( :) :|
الروس —
وقتی که از 12 ، 13 سالگی عاشق ارباب حلقه ها بشی و تنها راه ارضای این عشق و علاقت به اون دعا برای نشون دادن فیلمش باشه
پس خودش کاملا این عشق و علاقه به دنیای تالکین رو مشخص میکنه!
تقریبا 10 سالی از عمرمو با فکر کردن به ارباب حلقه ها گذروندم( نه همش رو چون درس و زندگی هم هست:دی)
و هنوز هم سیر و گردش درون دنیای تالکین منو به شعف وا میداره
همیشه قاچاقی ( عضو نشده بودم :پی) مطالب سایتتون رو میخوندم ولی دیشب خواستم یه صدارو دانلود کنم که نشد :-) برای همین عضو شدم :دی
نولوفینوه —
واو من چرا این تاپیکو ندیدم؟!
خوب من راستش یادمه اولین بار با بازی نبرد برای سرزمین میانه آشنا شدم ! یه روز خونه خالم بودم که پسر خالم داشت بازی میکرد من از بازی خوشم اومد و ازش گرفتم .. بعد کم کم خوشم اومد رفتم فیلم ارباب حلقه هارو پیدا کردم دیدم ... بعدش نسخه SEE با زبان اصلیرو هف هش بار دیدم و واقعا متخصص این فیلم بودم! :دی
بعد یبار تو آپارات یه ویدویی دیدم که تو قسمت نظراتش بحثی بود .. یکی یه حرف اشتباهی گفته بود یکی دیگه براش توضیح داده بود و البت گفته بود خوبه که هنوز این چیزا فراموش نشده .. برو به arda.ir سری بزن
این شد که مام شدیم تالکینی! اومدم سایت عضو شدم و با سیلماریلیون آشنا شدم و رفتم شهرو بهم ریختم و خریدمش! الانم در خدمت شما!
VICTOR —
(ستاره ای در زمان دیدارمان می درخشد)
این کلمه باعث شکوفایی کنجکاوی من بعد از سال ها بی اطلاعی از چیزی که سال ها منتظرش بودم شد.
سایت آردا محلی است که من و تمامی دوستداران استاد تالکین به آن نیاز داریم.
همیشه این سایت پاینده بماند.
یاسمن —
من به معرفی دوست گلم نعیمه جون بانوی سفید روهان اومدم اینجا و با فیلم ها و کتاب های ارباب حلقه ها اشنا شدم.
و به خاطر تعریف های نعیمه اومدم اینجا.
آراگورن12 —
من داشتم دنبال اطلاعاتي راجع به ارباب حلقه ها و كتاب هاي تالكين مي گشتم كه با اين سايت آشنا شدم
Sherlock —
من دنبال موسیقی متن کامل ارباب حلقه ها بودم
Complete Recordings
که تو گوگل اینجا رو پیدا کردم و مجبور شدم برای دانلود عضو بشم ! بعد که عضو شدم دانلود کردم و کمی بعد اومدم فروم دیدم فروم گرمی هستش و اینجا ساکن شدم :-)
Rosebud —
اگر درست یادم بیاد اولین بار اینجا را در موتورهای جستجو پیدا کردم و همون موقع به نظرم خیلی حرفه ای آمد و به دور از سانتیمانتال های تینیجری بود برعکس خیلی از سایتها و فرومهای مشابه.
gildor —
من از طریق موتورای جستجو آردارد پیدا کردم ، خیلیم بابتش خوشحال شدم .
درباره علت عضویتمم همه اون موارد بود .
VICTOR —
اگر توجه کرده باشید بیشتر افرادی که به این سایت علاقه پیدا کردند توسط google با این سایت آشنا شدند.
واقعا از google ممنونم.
monji.k —
دنبال چند نکته از ارباب حلقه ها می شدم توی سایت های دیگه معرفی اینجا می کردن :))
Elentári —
آشناییم با آردا از طریق گوگل بود، میخواستم هابیت1 رو دانلود کنم که آردا بهم معرفی شد. بعد از اون برای دسترسی کامل به سایت و آشنایی به کسایی که طرفدار تالکین هستن عضو شدم.
Greenleaf —
منم مثل خیلی از شما دوستان عزیز از طریق گوگل آشنا شدم.
داشتم دنبال دانلود ارباب حلقه ها میگشتم که به طور اتفاقی رسیدم اینجا...
اصلا باور نمیکردم سینمای تالکین اینقدر طرفدار داشته باشه!!!!!خیلی خوشحالم که به جمعتون پیوستم :)) :(
وونکا —
خب گذشته از علاقم به تالکین ، علت عضویتم این بودکه هرچی میخواستم توی سایت بگردم نمیشد !!! تو سایت دیگه ای انقدر سختگیر نبودن ...
ولی خب ساییت خوبیه ...
یه چیزی یادم رفت ، دلیل اصلی : من شیفته دورفا ام و توی همه سرچها تقریبا به این سایت اشاره شده بود... برای همین دیگه نتونستم نیام :)) مخصوصا تورین و دوالین ... تقریبا برام عین الگو شدن ...
VICTOR —
خب گذشته از علاقم به تالکین ، علت عضویتم این بودکه هرچی میخواستم توی سایت بگردم نمیشد !!! تو سایت دیگه ای انقدر سختگیر نبودن ...
ولی خب ساییت خوبیه ...
یه چیزی یادم رفت ، دلیل اصلی : من شیفته دورفا ام و توی همه سرچها تقریبا به این سایت اشاره شده بود... برای همین دیگه نتونستم نیام :)) مخصوصا تورین و دوالین ... تقریبا برام عین الگو شدن ...
ورود تو به آردا را بسیار زیاد خوش آمد می گم .
امیدوام دورف ها یا هر نژادی را که می خوای بشناسی در اینجا اطلاعاتی درباره ی آنها کسب کنی با آرزوی موفقیت
Ceasar Vialpando —
یکی از رفقا منو کشوند اینجا
البته یه دوست خوب :(
منم اومدم اردا بببنم چجوریاس :|
هرچند که دوستمون تعریفات زیادی از اردا کرده
امیدوارم دوست خوبی باشم براتون دوستان :)) :D
فقط اینکه شکلک مورد علاقه ام نیس اینجا :|
Vána —
سلام برجونز عزیز خوش اومدی :( اینجا دوستای خوبی پیدا میکنی فقط فعالیتتو زیاد کن :|
شکلک مورد علاقتم میتونی با :دی نشون بدی :))
smeagul —
دنبال خونه می گشتم :-bd . (دیدم اینجا هستم در خانه) :-j
تهانو —
یه روز که طبق معمول داشتم راجع به الف ها سرچ میکردم، این سایت رو پیدا کردم و واردش شدم. از اطلاعات مفید و جالبش و همچنین حضور اعضای فرهیخته ای که طرفداران استادم بودن و من در مقابلشون هیچ بودم ، به وجد اومدم و فرصت اینکه یکی از اعضای خانواده بزرگ آردا باشم رو از دست ندادم. :-bd
R-FAARAZON —
یه روز که طبق معمول داشتم راجع به الف ها سرچ میکردم، این سایت رو پیدا کردم و واردش شدم. از اطلاعات مفید و جالبش و همچنین حضور اعضای فرهیخته ای که طرفداران استادم بودن و من در مقابلشون هیچ بودم ، به وجد اومدم و فرصت اینکه یکی از اعضای خانواده بزرگ آردا باشم رو از دست ندادم. :-bd
البته همین تواضع و دید مثبت شما نشون میده که فرهیخته هستید :-j
i.nor —
دنبال موسیقی متن هابیت 2 بودم که با این سایت آشنا شدم
Alien1808 —
من از سایت "وستروس" (مرجع فارسی نغمهای از یخ و آتش) لینک آردا رو دیدم. خیلی خوشحالم که آردا و تعداد زیادی طرفدار و نرد پیدا کردم. به دوستانم هم میگم که بیان اینجا.
FILI —
متاسفانه تا همین یه هفته ی پیش روحم هم خبر نداشت چنین سایتی وجود داره، تا اینکه هابیت: برهوت اسماگ را داشتم میدیدم که آخرش اسم این سایت رو در قسمت زیرنویس فارسی زده بود. منم اومدم اینجا و واقعا از محیطش خوشم اومد. البته خوب از علاقه به داستان های تالکین و شخصیت های فوق العاده ش هم نمیشه گذشت.
توریل —
من از طریق موتورهای جستجوگر آردا رو پیدا کردم
وباور کنید قد یه دنیا تعجب کردم از این همه عشق و علاقه به ادبیات
Dream_Phoenix —
من خیلی وقته با این سایت آشنا هستم ولی تا امروزثبت نام نکرده بودم . کلا بگم این سایت در بین سایت های طرفداری یکی از حرفه ایی ترین سایتهایی که دیدم . چند روز پیشم در مورد نقشه سرزمین میانه یه پیشنهاد دادم که برسی شد و امیدوارم که امکانش فراهم بشه تا اون ایده عملی بشه .
Majestic Thorin —
من از طرفداران پروپاقرص فیلم هابیت و ارباب حلقه ها هستم و تو اینترنت در این باره جستجو کردم و چون از شخصیت تورین اکن شیلد فیلمی هم خیلی خوشم میومد جستجو کردم ببینم ایرانیها هم از این فیلم و شخصیت خوششون میاد یا نه. در نهایت سایت شما رو پیدا کردم و ازش خوشم اومد اگرچه یک مقدار زیادی به کتاب وابسته است و کمتر به فیلمها و همچنین زیاد خیال پردازی نمی شه تو این سایت در مقایسه با سایتهای خارجی
The secret wizard —
من از طرفداران پروپاقرص فیلم هابیت و ارباب حلقه ها هستم و تو اینترنت در این باره جستجو کردم و چون از شخصیت تورین اکن شیلد فیلمی هم خیلی خوشم میومد جستجو کردم ببینم ایرانیها هم از این فیلم و شخصیت خوششون میاد یا نه. در نهایت سایت شما رو پیدا کردم و ازش خوشم اومد اگرچه یک مقدار زیادی به کتاب وابسته است و کمتر به فیلمها و همچنین زیاد خیال پردازی نمی شه تو این سایت در مقایسه با سایتهای خارجی
دوست عزيز،در تايپك هايي مثل«رويا هاي تالكيني ما»-«نشانه هاي آردايي زندگي شما»-«تالكين شما چطوريه»-«آرداي دوست داشتني»-«حلقه ي قدرت زندگي شما چيست»-«اگه شما رهبري يك ارتش پليد رو بر عهده داشتيد»-«زندگي خيالي...» و ده ها تايپك ديگه خيال پردازي هاي زيادي وجود داره كه از هر نظر قوه ي تخيل رو فعال ميكه.اصلا يكي از خصوصيت هاي خوب آردا خيال پردازي هاي زيبايي هستش كه در تايپك ها ديده ميشه :((
shahinauditore —
من 4 سال پیش تو کتابخونه عضو شدم بعد ازشون رمان خواستم به من ارباب حلقه ها رو معرفی کردند فیلمشو دیده بودم ولی زیاد خوشم نمیومد. ولی کتابش منو متحول کرد زندگیم شد تالکین و کتاباش رفتم و همهی جلد های ارباب حلقه ها رو خریدم کله شهرمون رو گشتم تا همشون رو پیدا کردم داخل یکیشون یه کارت کوچیک بود که آدرس سایت آردا رو نوشته بود اینجوری آردا رو پیدا کردم.
اله ماکیل —
سلام. مدت های مدیدی بود که کتابهای تالکین رو میخوندم. انقدر خوندم که چشمم دراومد. بعد رفتم سراغ بازی هاش انقدر بازی کردم که چشمم دراومد.بعد نشستم و گفتم حالا چیکارکنم؟ کم کم داشت به سرم میزد که بیفتم تو کوه و کمر شاید یه الف دیدم!
لذت بخش ترین چیزی که آردا بهم داد این بود که فهمیدم تو این دنیا تنها نیستم. ممنونم از دوستم که این سایت رو بهم معرفی کرد، ممنونم از همه ی انسانهای نیکی که اینجا رو اداره میکنن، ممنونم از همه چیز... :((
مانوه شما را درپناه آن یگانه محفوظ دارد...
همزاد! —
سلام
وقتی مطالبو خوندم تو این پست خیلی برام جالب بود که جست و جوی من تو اینترنت برخلاف بقیه ، به آثار تالکین ربطی نداشت!! من دنبال حروف ابجد بودم که نمی دونم چی شد سراز آردا در آوردم!!
اما از اون جایی که ادبیات رو جز واجبات زندگیم می دونم به خصوص ادبیات فانتزی که اصن خودش دنیاییه :)) ... آثار برجسته ای رو در ادبیات فانتزی دیدم.. اما مانتزی ترین فانتزی که دیدم آثار تالکین بودم..
و این بود داستان آشناییمان با آردا!! ;))
آها راستی یه چیز دیگه هم بود... عکس بالای سایت رو خیلی خوشم ازش اومد... :((
i am strange —
یکی از دوستام که اونم علاقه شدیدی به تالکین داشت وقتی فهمید منم طرفدارشم اینجا رو بهم معرفی کرد
فیثاغورث —
درود به همه!!!
من با دوست عزیزم توی سایت آپارات صحبت میکردم که این سایت رو به من معرفی کرد.
ولی هنوز اینجا پیداش نکردم!!!
توروندور —
درود به همه!!!
درود بر شما دوست گرام
نام کاربریشون چیه دوستتون ؟
فیثاغورث —
درود بر شما دوست گرام
نام کاربریشون چیه دوستتون ؟
اینجا رو که نمیدونم ولی توی آپارات جی.آر.آر.تالکین بود و مشخصاتش اینه که خیلی اطلاعات زیادی در مورد تالکین و کتاب هایش داشت و ادبی صحبت میکرد و اخلاق خوبی داشت.
توروندور —
اینجا رو که نمیدونم ولی توی آپارات جی.آر.آر.تالکین بود و مشخصاتش اینه که خیلی اطلاعات زیادی در مورد تالکین و کتاب هایش داشت و ادبی صحبت میکرد و اخلاق خوبی داشت.
دوست عزیز بیشترکاربرای اینجا اطلاعات زیادی از استاد دارن و ادبی حرف زدن هم رایجه و اگر هم روزی بد اخلاقی دیدی بیا به منم بگو من هم در جریان باشم.
فیثاغورث —
دوست عزیز بیشترکاربرای اینجا اطلاعات زیادی از استاد دارن و ادبی حرف زدن هم رایجه و اگر هم روزی بد اخلاقی دیدی بیا به منم بگو من هم در جریان باشم.
چشم حتما اگر موضوعی پیش اومد اول از همه با شوما درمیون میذارم از مهمان نوازی قشنگتون هم ممنون.
Elentári —
درود به همه!!!
خوش اومدی دوست عزیز. احتمالا این دوست شما همون گندالف سپید خودمون باشه. (احتمال میدم البته) اگه اون هم نبود زود جی. آر. آر. تالکین رو پیدا میکنیم :((
من خیلی تعجب میکنم که کاربران این سایت اینقدر به میهمان هاشون توجه دارن خیلی متشکرم :((
که کمک میکنین ولی احتمالا تا چند ساعت دیگه توی آپارات بهم میگه نامش اینجا چیه.
کاربر #0 —
خوش اومدی فیثاغورث.
اونی که میگی هم توره.
بنده خدا خودشو توی تاپیک ویدیوهای تالکینی کشت که برین تو کانالش تو آپارات ویدیوهاشو ببینین بعد شماها هنوز اسمشو نمیدونین؟! :دی
Vána —
من خیلی تعجب میکنم که کاربران این سایت اینقدر به میهمان هاشون توجه دارن خیلی متشکرم :((
که کمک میکنین ولی احتمالا تا چند ساعت دیگه توی آپارات بهم میگه نامش اینجا چیه.
پس تور شد همون استاد :))
بله ایشون اطلاعاتشون زیاده و فرد نجیب هستن
خوش اومدی
* بانو گالادریل * —
سلام
منم از طریق زیرنویس آخر فیلم هابیت:برهوت اسماگ با این سایت آشنا شدم.
حدود 1 ماه به عنوان مهمون تو تالارها گشت میزدم و دیدم که جو صمیمی و خوبی داره تا اینکه به خودم گفتم: بسه دیگه!مهمون یه روز،دوروز،بهتره که بری عضو بشی.
الانم اینجام درخدمت آردا و آردایی های عزیز :(( :))
Black_Art —
خب من بعد دیدن فیلمای ارباب حلقه ها و هابیت که خیـــــــــلی ازشون خوشم اومد رفتم که کتاباشونو دانلود کنم و مطالب بیشتری در باره تالکین یادبگیرم که اومدم آردا عضو شدم...
البته قبلا هم یه 2 باری به عنوان کاربر مهمان سایت قدیمی آردا رو دیده بودم اما اینجا نیومده بودم !!! :((
HellHound —
با سلام .
من از طریق یکی از کاربران آشنا شدم .سینا که داخل سایت نام کاربریش توروندور.
اومدم تا اطلاعاتم و بیشتر کنم.
تائوریل 67 —
از طریق همسرم، توروندور با سایت آشنا شدم!!!
R-FAARAZON —
سلام خیلی خوش اومدید
امیدوارم که لحظات خوبی رو در آردا تجربه کنید
ماشالا سینا(توروندور ) هم که حسابی شده باعث و بانی خیر برای سایت !:دی
VICTOR —
دست توروندور جان درد نکنه این اقدامات خیلی خوب باعث پیشرفت سایت می شه.
ورود نورانی تان را به سایت خودتان خوش آمد می گم :((
ارادتمند VICTOR
تائوریل 67 —
دست توروندور جان درد نکنه این اقدامات خیلی خوب باعث پیشرفت سایت می شه.
ورود نورانی تان را به سایت خودتان خوش آمد می گم :((
ارادتمند VICTOR
مرسی . شما لطف دارید!!!
توروندور —
به به سلام همسره عزیزم. خوبی. بالاخره آوردمت اینجا ها :دی
قابل توجه آقایون ، مرد باید اینجوری برش داشته باشه :((
تائوریل 67 —
به به سلام همسره عزیزم. خوبی. بالاخره آوردمت اینجا ها :دی
قابل توجه آقایون ، مرد باید اینجوری برش داشته باشه :((
ها ها ها!!!
مرررررررررررررررررررررد.....:))
Vána —
به به سحر جان خوش اومدی خانم :))
خیلی خوشحالم که بالاخره عضو شدی :((
به سینام تبریک گفتم الانم به خودت زندگی مشترکتتونو تبریک میگم وبراتون بهترینها رو آرزو میکنم :|
به سینا دیدی بردم ;) و سحر عضو شد :|
اله ماکیل —
سلام. بسی مشعوف شدیم. هم از این پیوند خجسته، هم از آشنایی شما. امیدوارم که در تمام عمر یک سر و یک بالین باشین. :(( :| :))
سینا منو اذیت نکنه من اذیتش نمیکنم،از من بی آزارتر وجود نداره ه ه ه :D :D
توروندور —
از طرق خویشاوندان
تشکر ویژه از خویشاوندان و خوش آمد ویژه به شما دوست عزیز
hs.arda —
درود
3,4 روز پیش ک واسه بار 10 داشتم فیلم هابیت دو رو میدیدم از اهنگ تیتراژ پایانیش خوشم اومد دیدم ک مترجم عزیز هم شعر رو معنی کرد و منم معنی رو خوندم ک دیدم تو آخر فیلم نوشته برای اطلاعات بیشتر به سایت آردا وب سایت طرفدارن تالکین در ایران مراجعه کنید، بخدا انقد خوشحال شدم و جلدی اومدم ثبت نام کردم.
ولی الان ک فروم زیرو رو کردم تقریبا فهمیدم چی ب چیه حالا موندم ک کتاباش رو چجوری تهیه کنم؟
اصلا نسخه پی دی اف داره یا حتما باید بخرم
ممنون میشم کمک کنید :huh:
Aslan —
درود
3,4 روز پیش ک واسه بار 10 داشتم فیلم هابیت دو رو میدیدم از اهنگ تیتراژ پایانیش خوشم اومد دیدم ک مترجم عزیز هم شعر رو معنی کرد و منم معنی رو خوندم ک دیدم تو آخر فیلم نوشته برای اطلاعات بیشتر به سایت آردا وب سایت طرفدارن تالکین در ایران مراجعه کنید، بخدا انقد خوشحال شدم و جلدی اومدم ثبت نام کردم.
ولی الان ک فروم زیرو رو کردم تقریبا فهمیدم چی ب چیه حالا موندم ک کتاباش رو چجوری تهیه کنم؟
اصلا نسخه پی دی اف داره یا حتما باید بخرم
ممنون میشم کمک کنید :huh:
خب سلام
ورودتون رو به وب سايت طرفداران تالكين و فروم ماهانكسار تبريك مي گم و اميدوارم لحظات خوشي رو تو اين فروم داشته باشيد
ترجمه رو تا جايي كه يادمه كار مهدي و ساير دوستان بود كه واقعا دستشون درد نكنه
حقيقتش زماني كه به عنوان مهمان وارد آردا ميشدم واقعا تعجب كردم، چون آردا با ساير سايت ها خيلي تفاوت داشت؛ جو صميمي و آروم،جايي كه اعضاي حرفه اي با آرامش تمام و بدون تمسخر تازه وارد ها رو راهنمايي ميكردند...
واقعا حكم يك خانواده ي بزرگ رو داشت، و وقتي ميديدم اين برخورد هاي عالي و قسمت كردن اطلاعات با ساير اعضاي سايت در فروم چقدر ميتونه وجهه ي استاد و آثارش رو تقويت كنه و انگيزه ي لازم براي خوندن كتاب ها رو ايجاد بكنه واقعا خوشحال شدم و اين دليل اصلي عضويت من بود
اميدوارم آردا هميشه پايدار بمونه:huh:
Oropher —
با سلام خدمت همه ی دوستان آردایی. نمیدونم این تاپیک رو چرا اینقدر دیر دیدم ولی مشکلی نیست چون ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
راستش من همون اوایلی که فیلم ارباب حلقه ها ساخته شد و درصدا سیما پخش شد من عاشق این فیلم به خصوص درون مایه اش و شخصیت هاش شدم به خاطر همین طی سالهای متوالی هر وقت این فیلم پخش میشد هر کاری داشتم ترک میکردمو میومدم این فیلمو میدیدم .اینقدر این فیلمو دیدم که میتونم بگم الان ای فیلمو حفظم.
ولی تا دوسال پیش(قبل از این که با تور عزیز آشنا بشم)نمیدونستم این فیلم چنان پشتوانه ی قوی داره.
کم کم به وسیله راهنمایی های تور فهمیدم در واقع این فیلم در برابر دنیای تالکین چیزی نیست(البته از ارزش فیلم نمیخوام کم کنم چون زیباترین فیلم سینمایی هست که تا حالا دیدم).
و بلاخره ایشون سایت آردا رو بهم معرفی کرد که الان میبینین بنده در خدمت شما هستم :huh:
اله ماکیل —
با سلام خدمت همه ی دوستان آردایی. نمیدونم این تاپیک رو چرا اینقدر دیر دیدم ولی مشکلی نیست چون ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
راستش من همون اوایلی که فیلم ارباب حلقه ها ساخته شد و درصدا سیما پخش شد من عاشق این فیلم به خصوص درون مایه اش و شخصیت هاش شدم به خاطر همین طی سالهای متوالی هر وقت این فیلم پخش میشد هر کاری داشتم ترک میکردمو میومدم این فیلمو میدیدم .اینقدر این فیلمو دیدم که میتونم بگم الان ای فیلمو حفظم.
ولی تا دوسال پیش(قبل از این که با تور عزیز آشنا بشم)نمیدونستم این فیلم چنان پشتوانه ی قوی داره.
کم کم به وسیله راهنمایی های تور فهمیدم در واقع این فیلم در برابر دنیای تالکین چیزی نیست(البته از ارزش فیلم نمیخوام کم کنم چون زیباترین فیلم سینمایی هست که تا حالا دیدم).
و بلاخره ایشون سایت آردا رو بهم معرفی کرد که الان میبینین بنده در خدمت شما هستم :D
سلام.عب نداره. منم تقریبا یه یک ماهی گذشته بود که این تاپیکو دیدم. :)
با اینحال این ماهی که گرفتین، امیدوارم کاملا به مذاقتون بشینه، ازش لذت ببرین، ما هم در کنار شما در لذتتون سهیم باشیم. باشد که بتونیم در راه پربارتر کردن ادبیات فانتزی (بالاخص اثر مورد نظر :D ) قدمی برداریم.
شاد، سبز و فعال باشید. ;) :huh: :D :D
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
بنده هم بعد از حدود 6 ماه عضویت این تاپیک را پیدا کردم.
من از وقتی لوتر را دیدم می خواستم کتابش را بخوانم اما حالش را نداشتم با آمدن هابیت بازهم توجهم جلب شد که آن را بخوانم پس قبل از دیدن هابیت1 کتابش را خواندم بعد یاران حلقه را در یک هفته تمام کردم و بعد به سرعت در حال تمام کردن بازگشت شاه بودم که یکی از دوستان به بنده گفت که فلان سایت وجود دارد ما هم تا سیلماریلیون را تمام نکرده بودیم عضو سایت نشدیم.
mgh47 —
سلامی به وسعت جانفشانی ها و فداکاری هایی که علیه ظلم سایرون و موردور شد.
البته خودم از موردوری ها خوشم میاد وعاشق زبانشون هستم. :D
من ازطریق کتاب هنر جنگ با دنیای تالکین آشنا شدم. :huh:
یه تشکر ویژه هم، خدمت تمامی عزیزانی که در خلق این فروم وزین شریکند، بخصوص خالقین اولیه. :D
واما نحوه آشناییم با اینجا: لینک سایت در دیگر سایتها
سوال دوم: همه موارد
ققنوس آبی —
والله من یادم نیست دقیقا چند سال پیش اومدم آردا، اما انگار عمری پیش بوده!
فکر هم میکنم یکی از دوستان معرفی کرد. اون موقع هنوز فیلمای سری ارباب حلقه ها رو ندیده بودم، از کتاب ها هم فقط سه گانه لوتر رو خونده بودم.
قدیما سیستم رتبه بندی سایت بر اساس فلزات گرانبها بود ! من فکر کنم از معدود طلا ها بودم! آرون، اله سار و یکی دو تا دیگه فقط میتریل بودن...
عجب روزگاری!
رضائی.استل —
والله من یادم نیست دقیقا چند سال پیش اومدم آردا، اما انگار عمری پیش بوده!
فکر هم میکنم یکی از دوستان معرفی کرد. اون موقع هنوز فیلمای سری ارباب حلقه ها رو ندیده بودم، از کتاب ها هم فقط سه گانه لوتر رو خونده بودم.
قدیما سیستم رتبه بندی سایت بر اساس فلزات گرانبها بود ! من فکر کنم از معدود طلا ها بودم! آرون، اله سار و یکی دو تا دیگه فقط میتریل بودن...
عجب روزگاری!
سلام
خیلی خوش اومدین. من پست های زیادی از شما خوندم و خوش حالم از این که تونستم دوباره ببینمتون.
چی شد که دوباره تصمیم گرفتین بیایین آردا؟
DAIN ll IRONFOOT —
امروز واقعا خوشحالم که بلخره آدم های مثل خودم رو هم پیدا کردم
در پوست خود نمی گنجم
Saladdin —
دقیق یادم نمیاد،
من قبلا این جا رو پیدا کردم،فکر می کنم برای قصه های رولینگ و هری بود که deMentor و دیدم و از اونجا فکر کنم لینک اینجا رو پیدا کردم.
اولش سخنرانی های مترجم کتاب و بعد پادکست رو با اجراهای خوب مونت آو سایرون(که امیدوارم برگردن) دانلود کردم.
این جا برای این وارد شدم،چون خودم از قبل دنبال نوشتن داستان فانتزی بودم(دنبال استفاده ی روانشناختی از داستانم) و بعد اینجا دیدم داستان تالکین عجب عقبه ی قدرتمندی داره و دنبال این افتادم که بیش تر باهاش آشنا بشم.
توروندور —
درود میفرستم خدمت همه دوستانی که جدیدا در این تاپیک نظر دادن.
عزیزان به نظر من هم مهم نیست تازه دیدین بعد از مدتها یا در بدو ورود . مهم اینه که شما بزرگواران در کنار ما هستین و همه با استفاده از اطلاعات هم در زمینه آثار استاد و سینمای منشا گرفته از ایشون و یا حتی دیگر آثار فانتزی پیشرفت میکنیم. امیدوارم همتون مثل من اینجا احساس فان و آرامش داشته باشید.
موفق و پیروز باشید
دوستدار تمام آردایی ها توروندور
ققنوس آبی —
سلام
خیلی خوش اومدین. من پست های زیادی از شما خوندم و خوش حالم از این که تونستم دوباره ببینمتون.
چی شد که دوباره تصمیم گرفتین بیایین آردا؟
خواهش میکنم
والله هر از گاهی سر میزدم برای یاد آوری ایام قدیم، اما یکی از دوستان گفت بیا سر بزن، ما هم که از قدیم عاشق آردا بودیم.
اگر بچه ها فعال باشن، مطمئنم میتونن خیلی تولید محتوا داشته باشن. اون زمان منبع اطلاعاتی ما فقط چند نفر بودن و محتوا گاهی ضعیف بود، اما حالا بچه ها توی کسب اطلاعات بهتر هستن.
انشالله چیزای قشنگ ببینیم.
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
بنده در بالا یادم رفت انگیزه ی خودم را برای آمدن به سایت بگویم. آن این است:به اشتراگ گذاری دانسته ها.
تکاور شمال —
داشتم در مورد کتاب های تالکین و داستان های مربوط به ارباب حلقه ها تحقیق می کردم (آخه اونموقع هنوز کتاباشونو نگرفته بودم) که ییهو افتادم اینجا
goonersince2002 —
سلام دوستان ، این فروم رو یکی از دوستان در فروم دیگری معرفی کردند .
امیدوارم اطلاعاتم رو در مورد دنیای تالکین افزایش بدم .
گیلدور اینگلوریون —
من هم اول با دیدن فیلم ارباب حلقه ها به دنیای تالکین علاقه مند شدم بعد توی اینترنت وقتی راجع گندالف و ... چیزی می نوشتم می رفت توی ویکی پدیا بعد توی منابعش دیدم نوشته والیمار بعد دیدم یک سایت تخصصی راجع به دنیای تالکین هست بعد گشتم تا سایت های دیگه رو پیدا کنم آردا رو پیدا کردم چندین ماه به فروم و سایت سر میزدم تا بالاخره تصمیم گرفتم عضو هم بشم و الان هم گیلدور هستم :D
تکاور شمال —
اکثر کاربرا شروع آشناییشون با فیلم ارباب حلقه ها بوده
مایدروس —
سلام...
راستش من عشق آثار تالکین هستم. موقع خوندنش یه سری سوالات ب طرز دیوانه کننده ای :D قلقلکم میداد . مثلا تام بامبادیل ، کیه؟ گلورفیندل دوران سوم با گلورفیندل دوران اول یکیه ، بالروگ ها بال دارن یا نه؟
بعدا فهمیدم اینا فقط سوالای من نیستن . تقریبا سوالای بیشتر طرفداراست . واسه همین دنبال جواباشون سرچ میکردم که یه دفعه به سرم زد فارسی سرچ کنم که ...
خوب ، افتادم توی این سوراخ خرگوش ! :|
توروندور —
سلام...
راستش من عشق آثار تالکین هستم. موقع خوندنش یه سری سوالات ب طرز دیوانه کننده ای [-( قلقلکم میداد . مثلا تام بامبادیل ، کیه؟ گلورفیندل دوران سوم با گلورفیندل دوران اول یکیه ، بالروگ ها بال دارن یا نه؟
بعدا فهمیدم اینا فقط سوالای من نیستن . تقریبا سوالای بیشتر طرفداراست . واسه همین دنبال جواباشون سرچ میکردم که یه دفعه به سرم زد فارسی سرچ کنم که ...
خوب ، افتادم توی این سوراخ خرگوش ! :)
مایدروس عزیز سلام. فقط خواستم بهت یه نکته بگم که سوراخ خرگوش خوبی رو برای افتادن پیدا کردی اینجا دقیقا راست کار خودته . امیدوام که تمام سوالات جواب داده بشه.
تور —
الن سيلا لومن اومن تيلوو
اینقدر ذوق زده ام الان که نمیدونم این پست رو باید تو کدوم تاپیک بدم. [-(
بنگرید به مقواهایی که من رو با آردا آشنا کردند...
<<
>>
مقوای من فکر میکنم دومی بود.
این اسکن هم لطف جناب اله سار هست...تشکر صمیمانه از ایشون. :)
گیلدور اینگلوریون —
اینقدر ذوق زده ام الان که نمیدونم این پست رو باید تو کدوم تاپیک بدم. [-(
بنگرید به مقواهایی که من رو با آردا آشنا کردند...
<<
>>
مقوای من فکر میکنم دومی بود.
این اسکن هم لطف جناب اله سار هست...تشکر صمیمانه از ایشون. :)
خیلی جالبه لای کتاب من که نبود
این هم سخنی هست که فرودو وقتی گیلدور رو دید به او گفت :|
An Elf —
از طريق LORD OF RINGS عزيز آشنا شدم.
علت عضويتم هم علاقه خيلي زيادم به فيلمهاي ارباب حلقه ها وهابيته البته درباره دنياي تالكين هم قبلا تو مجله دانستنيها خونده بودم و خيلي كنجكاو بودم دربارش بيشتربدونم.
VICTOR —
علت عضويتم هم علاقه خيلي زيادم به فيلمهاي ارباب حلقه ها وهابيته البته درباره دنياي تالكين هم قبلا تو مجله دانستنيها خونده بودم و خيلي كنجكاو بودم دربارش بيشتربدونم.
خوشحالم که شما هم طرفدار دانستنی ها هستی :|
ورودتون رو به سایت خوش آمد میگم ، امیدوارم این سایت براتون مفید باشه :) :)
ادموند پونسی —
خب من کلا فانتزی زیاد می خونم تو فروم های مختلف فعالیت دارم، اما لوتر و هابیت، چیزهایی بودن که می دونستم باید بخونم و نمی خوندم:)
خلاصه... فیلم ها رو دیدم و اینا، منتها نمایشگاه کتاب امسال، تو یه میتینگ غیر رسمیف بالاخره بکس مجبورم کردن هابیت رو بگیرم. من قبل از اون تو آردا عضو شده بودم فک کنم، جهت استفاده ی بهعتر از خدمات دانلود و اینا، منتها فهمیدم که فقط فعالیت تو فروم می تونه مجبورم کنه که ارباب و سیلماریلیون و بقیه رو بخونم:)
این بود که عضویت رسمی من از یه ماه پیش فک کنم شروع شد... شایدم کمتر
ایوانا —
من برای این عضوسایت شدم که بتونم اطلاعات کافی به اعضادرباره ی الفها و افسانه های واقعی ازآنها بدم وابهامات رودرباره ی الفها ازبین ببرم
امپراطور اردوان —
دوست بسیار خوبم که شما بهش میگید capitan که تصویرش ارم تیم ملی المانه اصرار داشت بیام تو این سایت
Enigma —
یکی از دوستان معرفی نمودند
و دلیل عضویتم اشاره خوب دوستان به بندهای خوب و اصیل متال بویژه اگالوچ یا همون اگالوگ بود بند مورد علاقه من در کنار هزارن بند اصیل و متنوع متال
البته لازم به ذکر بود بگم تویحاتی که در مورد این بند شهیر نوشته شده بود بدون ذکر منبع بود و کپی شده از جای دیگری بود اما خب ممنونم بابت این اشاره خوب
با تشکر: :D بیتا
سلام عمو —
سلام ببخشید دیر شد!
من فقط فاز فیلم بازی کتاب
دمتون مرسی :D :((
Peredhil —
دنبال آهنگ پايانى هابيت سفر غير منتظره بودم كه آشنا شدم.
niloo.elf —
سلام.. من از اینسگرام با این جا اشنا شدم..، قبلا چند دفعه وارد این سایت شده بودم ولی خیلی بهش توجه نمیکردم. و نمیدونستم به این کاملی و زیبایی باشه
بانو گالادریل —
من درباره ی تورین اوکنشیلد میخواستم بیشتر بدونم و رفتم تو یکی از سایتا دیدم زده منبع اردا و وقتی اومدم تو سایت خود اردا عاشق سایتش شدم
*Witch King —
سلام خدمت شما.
برادر منKing Aragorn Elessar در آردا عضو بود من هم دیدم سایت خوبیه برای همین اسمش رو ازش دزدیدم و من هم امدم. :D
دلیلش هم کسب اطلاعات بیشتر بود.
تام بامبادیل —
من توی سایت قدیم عضو بودم.
یه روز دنبالِ نقشه های آردا میگشتم که با اینجا آشنا شدم.
امشب خواستم با نام کاربری قدیمیم وارد شم نشد و این نام کاربری رو انتخاب کردم و متعجب بودم که کسی انتخابش نکرده تا حالا که توی همین تاپیک دیدم با حروف انگلیسی انتخاب شده.
اگه مشکلی پیش میاد مدیران عزیز بگن عوضش میکنم.
توی نظرسنجی بالا هم چون اسمی از نقشه نبود همون گزینه ی سوال ها رو علامت زدم چون واقعن اونم خیلی نیرو محرک مهمی بود واسه موندن توی سایت.
3DMahdi —
خوش اومدید.
اسمتون مشکلی ایجاد نمیکنه اما اگه دوست دارید با نام کاربری قبلی فعالیت کنید. اسم کاربری قدیمی و ایمیلی که اون زمان باهاش ثبت نام کردید رو تو پیغام خصوصی به من بدید تا پسورد جدید براتون بذارم و بتونید از همون قبلی استفاده کنید.
سم بایز گنجی —
سلام من از ادبیات فانتزی خوشم میاد البته درست وحسابیش مثل تالکین در ضمن از اسم سم وایز گمجی هم خیلی خوشم میاد یه خورده تغییرش دادم کردم اسم کاربریم البته سواد مواد هم ندارم
توروندور —
خیلی خوش اومدید به سایت امیدوارم با آشنایی با این سایت فقط به فیلم اکتفا نکنین و یه دوری هم تو کتاب ها بزنین. مطمئن باشین اطلاعاتتون خیلی جامع تر میشه. از لرد آو رینگ عزیز هم ممنونم که معرفی کردن به شما سایت رو.
خب من کلا فانتزی زیاد می خونم تو فروم های مختلف فعالیت دارم، اما لوتر و هابیت، چیزهایی بودن که می دونستم باید بخونم و نمی خوندم :)
خلاصه... فیلم ها رو دیدم و اینا، منتها نمایشگاه کتاب امسال، تو یه میتینگ غیر رسمیف بالاخره بکس مجبورم کردن هابیت رو بگیرم. من قبل از اون تو آردا عضو شده بودم فک کنم، جهت استفاده ی بهعتر از خدمات دانلود و اینا، منتها فهمیدم که فقط فعالیت تو فروم می تونه مجبورم کنه که ارباب و سیلماریلیون و بقیه رو بخونم ;)
این بود که عضویت رسمی من از یه ماه پیش فک کنم شروع شد... شایدم کمتر
ادموند عزیز امیدوارم مجبور شده باشی کتاب هارو بخونی !!! حالا مجبور شدی یا نه :دی خوبه که بین ما هستی.
من برای این عضوسایت شدم که بتونم اطلاعات کافی به اعضادرباره ی الفها و افسانه های واقعی ازآنها بدم وابهامات رودرباره ی الفها ازبین ببرم
جای درستی رو برای تحقیق درباره الف ها انتخاب کردی دوست عزیز شاید بعد از ارو یگانه اساتید عزیز در این سایت بتونن به شما و ما اطلاعات جامعی درباره الف ها یا دیگر آفریده های ایلوواتار بدن. باز هم خوش اومدید دوست عزیز.
دوست بسیار خوبم که شما بهش میگید capitan که تصویرش ارم تیم ملی المانه اصرار داشت بیام تو این سایت
کاپتان که از کار درستهای سایت پس 100 درصد دوستشم مثل خودشه . امیدوارم از حضورت بهره ببرم. خیلی خوش اومدی.
یکی از دوستان معرفی نمودند
و دلیل عضویتم اشاره خوب دوستان به بندهای خوب و اصیل متال بویژه اگالوچ یا همون اگالوگ بود بند مورد علاقه من در کنار هزارن بند اصیل و متنوع متال
البته لازم به ذکر بود بگم تویحاتی که در مورد این بند شهیر نوشته شده بود بدون ذکر منبع بود و کپی شده از جای دیگری بود اما خب ممنونم بابت این اشاره خوب
با تشکر: :D بیتا
من که درست متوجه نشدم بیتا جان بند های متال ؟؟؟ اما خوب در هر صورت خوبه که باز به یه دلیلی بین ما هستین . شاید فرصتی بشه گوش چشمی به آثار استاد داشته باشید. به امید اون روز.
سلام ببخشید دیر شد!
من فقط فاز فیلم بازی کتاب
دمتون مرسی ;) :))
ما هم دقیقا همین فاز ها هستیم عمو. خیلی خوش اومدی و دمه خودت هم سبز. بیشتر آشنا شیم با هم.بیشتر ببینیمت داداش.
دنبال آهنگ پايانى هابيت سفر غير منتظره بودم كه آشنا شدم.
خدا خیرش بده این آهنگ پایانی هابیت رو که باعث شد شما هم به جمع ما اضافه بشید.
سلام.. من از اینسگرام با این جا اشنا شدم..، قبلا چند دفعه وارد این سایت شده بودم ولی خیلی بهش توجه نمیکردم. و نمیدونستم به این کاملی و زیبایی باشه
پیدا کردن کمال و زیبایی در چیزی یا جایی نشان گر کمال و زیبایی ذهن اون شخصه. به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز.
من درباره ی تورین اوکنشیلد میخواستم بیشتر بدونم و رفتم تو یکی از سایتا دیدم زده منبع اردا و وقتی اومدم تو سایت خود اردا عاشق سایتش شدم
امیدوارم اظلاعات ما درباره تورین راضیتون کرده باشه بانوی عزیز دوست خوبم.
سلام خدمت شما.
برادر منKing Aragorn Elessar در آردا عضو بود من هم دیدم سایت خوبیه برای همین اسمش رو ازش دزدیدم و من هم امدم. :|
دلیلش هم کسب اطلاعات بیشتر بود.
خوش اومدی دوست عزیز. اطلاعات خوب بود یا کم و کسری داشت ؟؟؟ امیدوارم بتونیم کمکت کنیم تو عرصه های تالکینی. البته کینگ خودش استاده .
من توی سایت قدیم عضو بودم.
یه روز دنبالِ نقشه های آردا میگشتم که با اینجا آشنا شدم.
امشب خواستم با نام کاربری قدیمیم وارد شم نشد و این نام کاربری رو انتخاب کردم و متعجب بودم که کسی انتخابش نکرده تا حالا که توی همین تاپیک دیدم با حروف انگلیسی انتخاب شده.
اگه مشکلی پیش میاد مدیران عزیز بگن عوضش میکنم.
توی نظرسنجی بالا هم چون اسمی از نقشه نبود همون گزینه ی سوال ها رو علامت زدم چون واقعن اونم خیلی نیرو محرک مهمی بود واسه موندن توی سایت.
نمیدونم چی بگم ، بگم خوش اومدی که نمیشه چون رسما شما باید به همه ما خوش آمد بگی :دی تو زمینه نقشه خودتون میدونید که آردا کم نداره. امیدوارم چه با اسم جدیدو چه با اسم قدیم بیشتر در کنار ما باشید.
سلام من از ادبیات فانتزی خوشم میاد البته درست وحسابیش مثل تالکین در ضمن از اسم سم وایز گمجی هم خیلی خوشم میاد یه خورده تغییرش دادم کردم اسم کاربریم البته سواد مواد هم ندارم
استاد شما تالکین رو به عنوان یه نویسنده مطرح تشخیص دادید پس لطفا از کم سوادی حرف نزنین. شکسته نفسی نفرمایید. وجود شما دوستان اهل مطالعه تو این سایت باعث پیشرفت آدمایی مثل من میشه که دنبال اطلاعات بیشتر هستن. خیلی خوش اومدید.
daemon master —
من که همین جور یهویی اشنا شدم کیامثل من یهویی اشنا شدن؟
Tauriel —
من که همین جور یهویی اشنا شدم کیامثل من یهویی اشنا شدن؟
منم همین طور. هرچی هم فکر می کنم دقیق یادم نمی آید چه جوری آشنا شدم
fedra —
من دعوت شدم ;) بعله
K I N G —
من دعوت شدم ;) بعله
خیلی خوش آمدید.
حالا این دوستمون کی هستند که یک کاربر جدید رو با دنیای آردا آشنا کردند؟
Gandalf the Grey —
خانم اسدخانی که از سال 90 در سایت هستن ، ولی افتخار دادن ، درخواست بنده رو به نمایندگی از دوستان پذیرفتن ، دوباره تشریف آوردن تو سایت که در خدمتشون باشیم ، خلاصه خیلی خوش اومدید.
;) :)) :D :| :)
ارسطو —
وقتی خواهرم فهمید من دیوانه ارباب حلقه ها هستم از سایت آمازون 3 تا حلقه یگانه و گردنبند آرون رو خرید و پست کرد
از نوشته های روی حلقه کلی حال کردم دقبقا به همان ظرافت و زیبایی تو فیلم بود تو گوگل سرچ کردم ببینم به زبان الفی چطور میشه اسم خودم رو بنویسم که سایت شما رو پیدا کردم
علت عضویت هم آشنایی با دوستان دیگه بود
من تو یه انجمن مثل انجمن شما هستم ولی موضوع اون انجمن کاملا با اینجا متفاوته
سایت و انجمن هواداران یه خواننده آمریکایی هست
Admiral —
سلام و درود
داشتم فیلم ارباب حلقه ها رو میدیدم که در انتهای زیرنویس اسم سایت آردا ( دنیای تالکین ) رو نوشته بود و برای کسب اطلاعات بیشترذ عضو انجمن شدم.
با سپاس
daemon master —
وقتی خواهرم فهمید من دیوانه ارباب حلقه ها هستم از سایت آمازون 3 تا حلقه یگانه و گردنبند آرون رو خرید و پست کرد
از نوشته های روی حلقه کلی حال کردم دقبقا به همان ظرافت و زیبایی تو فیلم بود تو گوگل سرچ کردم ببینم به زبان الفی چطور میشه اسم خودم رو بنویسم که سایت شما رو پیدا کردم
علت عضویت هم آشنایی با دوستان دیگه بود
من تو یه انجمن مثل انجمن شما هستم ولی موضوع اون انجمن کاملا با اینجا متفاوته
سایت و انجمن هواداران یه خواننده آمریکایی هست
خب این انجمنی که هستی مارو هم معرفی کن دیگه
Bern —
اگر این سایت یک عضو اضافه داشته باشه اونم منم......من سالهاست که این سایت و میشناسم
از طریق جست و جو پیداش کردم....
من عاشق ادبیات فانتزی هستم اما بین آثار خارجی فقط به استاد تالکین ابراز ارادت کردم
اما هیچ وقت نتونستم اندازه بچه های خوب و فوق العاده آردا فعال باشم...یعنی اصلا هیچ خاصیتی نداشتم....
فقط مثل سنجاب مطالب رو جمع کردم....
اما انقدر تالکین و کاراش و دوست داشتم که پولی رو که جمع کرده بودم دادم و رفتم دبی و فیلم هابیت 3 رو دیدم و برگشتم
البته فایل قصه ی صوتی درخت و برگ و تام بامبادیل و پیدا کردم که اگر مدیران سایت تایید کنن میذارم برای دانلود...
یه کارای دیگه ای هم در دست دارم که تموم بشه در اختیار دوستداران قرار میگیره
بلکه اینجوری من هم چیزی به این ضیافت بیفزایم
تائوریل الف دختر —
من هم از وب آدرس اینجارو پیداکردم البته قبلا عضو بودم و الان اسم قبلی یادم رفته
مرحوم آقا —
موتورهای جستجو
یافتن پاسخ سوالاتی که در موقع خواندن آثار تالکین ذهنم را درگیر میکرد
تولکاس آستالدو —
من چهار سال پیش برا دانلود ارباب حلقه ها داشتم سرچ میکردم که این سایت رو پیدا کردم برا دانلود اونا عضو شدم و بعد از اون دیگه نیومدم تا تقریبا یه سال و نیم پیش واسه سوالایی که راجع به فیلم هابیت واسم به وجود اومده بود و یه اکانت جدید ساختم چون از قبلی هیچی یادم نبود و بعد از دنبال کردن بحثا واقعا عاشق آردا شدم و کتاب هابیت و سیلماریلیون رو از نمایشگاه کتاب خریدم(لوترو داییم داشت ازش گرفتم:| ) ولی بازهم از اردا دور شدم تا اینکه چار ماه و نیم پیش دوباره اومدم به سایت:|
شاه تراندویل —
خب منم بگم که از 3 سال پیش میومدم توی این سایت اما عضو نبودم تا اینکه امسال چشمم به بالای صفحه خورد عضو شدم...
Parsa.. —
داشتم میگشتم دنبال زبان و خطر الفی
که اینجا اموزششو دیدم .
بعدشم خط دورفی را باز سرچ کردم دوباره به این سایت برخورد کردم . دیگه ثبت نام کردمو تازه وارد در خدمت شمام @-)
Dina.e —
وقتی دنبال اهنگ the last goodbye میگشتم این سایت رو پیدا کردم. خودم عاشق مجموعه فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت هستم. @-) :-?
ELROHIL —
واقعا به ذهنم هم نمی رسید چنین وب سایتی توی ایران فعالیت داشته باشه ، ویا این همه طرفدار توی ایران باشه ، خوشحالم.
اله ماکیل —
به همه ی عزیزانی که به تازگی وارد خانواده ما شدن خوشامد میگم. امیدوارم تو محیط دلچسب آیدا به معلوماتمون بیفزاییم و تا میتونیم یاد بگیریم. @-) :-? ~x(
undomiel —
راستش من همیشه عاشق این بودم یه جایی بود که می تونستم درباره دنیای تالکین بخونم یه روز اتفاقی به سایت نغمه یخ و آتش بر خوردم و به آدرس آردا بر خورد کردم اینکه با آردا آشنا شدم غیر منتظره ترین اتفاق زندگی من بود مثل سفر غیر منتظره هابیت .از تمام دوستان آردایی بابت زنده نگه داشتن این سایت ممنوم @-)
BISKIVIT —
من اصولا دلیل خاصی ندارم واس کارایی که انجام می دم .. همینطور یهویی اومد عضو شدم @-)
فاطمه —
با اجازه
من تو مدرسه هم درمورد ارباب حلقه هاو هابیت زیاد بحث می کردیم که دوستم یگانه (که خودشم تو این سایت هست)این سایت رو بهم معرفی کرد و منم برای اینکه در مورد استاد تالکین بیشتر بدونم وبهتر آشنا باشم تو سایت عضو شدم
Anna —
خیلی جالبه بیشتر بچه های آردا همدیگر و بیرون از آردا هم میشناسن و این سایت و بهم معرفی کردن. :D
اما خوب من خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم راستش فکر کنم دنبال مطلبی در مورد تراندویل یا هابیت بودم که این سایت و پیدا کردم.
البته یه مدتی رفت و آمد داشتم :-?بعد عضو شدم و تازه بعد از مدتی شروع کردم در مطالب شرکت کردن. ;)
و افسوسم @-) تنها اینه که کاش زودتر این سایت و پیدا می کردم. ~x( قدمتی دارد بسی این سایت.
تئودن شاه اسبها —
من هنگام گذر از پل ورودی ریوندل {!} با اردا اشنا شدم :دی
آراگورن7 —
من چون که از کوچکی ازفیلم ارباب حلقه ها خیلی خوش میومد واسه همین تو گوگل در رابطه ارباب حلقه ها تحقیق کردم و با این سایت آشنا شدم و برام جالب بود خیلی وقت هست که این سایت رو دنبال می کنم اما امروز بلاخر عضو شدم جالبه من از دوران ابتدایی که ارباب حلقه ها رو تو تلویزیون دیدم من رو جذب خودش کرد و حالا که به دانشگاه میرم وبیشتر با دنیا اون آشنا شدم می فهمم که چه دنیای بزرگ و قشنگی هست که من رو از کوچکی جذب خودش کرد بود.
تراندویل 2001 —
من از سال 90 با اين سايت آشنا بودم و همين 1 ماه پيش به برادرم اصرار کردم که من هم عضو کنه .
و عضو شدم .
البته من فيلم ارباب حلقه ها رو از دوره ابتدايي نگاه مي کنم . جهان آردا يک دنياي شگفت انگيزه...
VICTOR —
داشتم تو گوگل دنبال عکسای خنده دار ارباب حلقه ها میگشتم که یکیش تو این سایت بود...برای همین گفتم آخ جون سایت خوبی یافتم!
ورود نورانیتان را به سایت خودتان آردا خوشامد میگم و امیدوارم استفاده و کیف این سرزمین را ببرید
سال نو مبارک
ایلواتار —
بنده سال90کتاب ارباب حلقه ها و هابیت را به عنوان اولین PDF های داستان مطالعه کردم و قصد مطالعه خود داستان را هم نداشتم و فقط می خواستم در تابستان کتاب پر حجمی را در زمان کم وبا کیفیت بالا مطالعهکنم تا سطح مطالعه خود را تقویت کنم ولی تنها پس از خواندن حدود 12 صفحه از هابیت متوجه عظمت اثر شدم و تصمیمم را تغییر دادم و پس از ان داستان را برای خواندن داستان ادامه دادمو پس از مطالعه ارباب حلقه هاان را حتی عظیم تر و عمیق تر از هابیت یافتم و از ان تاریخ به بعد به مطالعه فانتزی ها و دیگر داستان ها روی اوردمو پاییز همان سال اقدام به مطالعه سلیماریلیونکرده بودم که طی جستجو برای دانلود PDF ان سایت اردا را یافتم ولی هنگامی که اقدام به عضو شدن کردم با مشاهده شرایط سنی توصیه شده تا اسفند 93صبر کردم و وقتی عضو شدم که فکر میکردم دیگر15 ساله شده ام ولی خب ظاهرا اشتباه میکردم و شرمنده مدیریت سایت شدم و لازم میدانم معذرت خواهی کنم .
THORIN —
از طریق پسر عموم The Witch-King با این سایت آشنا شدم و خیلی خوشحال شدم که این سایتو پیدا کردم.
Samwise Gamgee the Brave —
خدایی فکر نکنم هیچکس مثل من اشنا نشده !با یه سرچ بسیار دقیق!سرچ کردم:سایت تخصصی تالکین!
و این لینک رو دیدم!
Nienor Niniel —
راستش من اولین بار تو بچگی...شاید هفت هشت سالگی ارباب حلقه ها دیدم.جالبیش اینه هم دوس داشتم ببینم هم میترسیدم.مخصوصا از گالم میترسیدم.برای اینکه به ترسم غلبه کنم به همه میگفتم من عاشق این نی نی کوچولوام (گالم)!! :D
چند وقت پیش بخاطر رمانی که میخواست بنویسم یاد لگولاس افتادم و رفتم تو نت راجع بش تحقیق کنم و دوباره رفتم تو دنیای تالکین که از بچگی دوس داشتم.بعد هم کتاب هابیت و لوترو خوندم.تو همین چرخیدنا تو نت هم اینجا رو فیدم.دیروز هم از گوگل رفت تو یکی از تاپیکا ولی چون بهم امکان دیدن بعضی عکسای پیوستو نداد عضو شدم.
mvp2361372 —
دنبال نقشه سرزمین میانی بودم
LORD.H —
من دنبال یه تحقیق در مورد کتاب های تالکیم میگشتم که این سایتو پیدا کردم
(تالار های شورای ماهاناکسار هم دو هفته بعد کشفش کردم :دی )
بریگارد —
تخیل مهمترین وبزرگترین وموثرترین بخش ذهن انسان میباشد.پرداختن به این قسمت فراموش شده می تواند راز زندگی ما انسان ها بگشاید.
حسام —
با سلام خدمت همه اعضای محترم سایت و فروم آردا.
از همه دوستان تقاضا میکنیم که توی این نظرسنجی شرکت کنن تا ما اطلاعات خوبی در رابطه با نحوه و دلیل عضویت اعضا داشته باشیم. پاسخ های شما در نحوه فعالیت آینده ما در جنبه های تبلیغاتی و نیز محتوای سایت و فروم تاثیر مهمی خواهد داشت.
هدف از این نظرسنجی اینه که ببینیم توی چه زمینه هایی بهتره فعالیت کنیم و از چه طریقی سایر طرفداران دنیای تالکین رو با این سایت آشنا کنیم.
این تاپیک مخصوص همه اعضاست(نه فقط تازه واردین) و تنها به این دلیل توی این بخش قرار گرفته که در آینده تازه واردین راحت تر این تاپیک رو پیدا کنن.
اگر گزینه مورد نظر شما در میان گزینه ها نبود و یا نیاز به توضیحات اضافی داشت می توانید آنها را بیان کنید.
پیشاپیش از همکاری شما تشکر میکنیم.
سلام من اولين بار ، زماني كه فيلم هابيت سفري غير منتظره رو ديدم كه توسط تيم آردا ترجمه شده بود كه در آخر فيلم سايت آردا رو به شناسوند
Donnie Darko —
سلام
من حدود دو ماهی هست که عضو اینجا شدم. از طریق موتور جستجوی گوگل با اینجا آشنا شدم. در مورد هابیت و اینکه نسخه ی Extended قرار است کی آماده شود و همچنین رمان استیون اریکسون ( مالازان: سقوط امپراتوری مالازان) جستجو می کردم که اینجا رو پیدا کردم
امیدوارم که بتونم در کنار دوستان از حضور در دنیای حماسی و فانتزی و به خصوص دنیای تالکین لذت ببرم...
اما دلیل عضویتم در سایت این بود که بتونم با دوستان در کنار بحث ها در مورد داستان ها و فیلم ها مشارکت کنم و با اونها بتونم از دنیای تالکین لذت ببرم و همچنین برای مطالعه ی کتاب ها از منابع غنی سایت بهره مند بشم. کتاب های تالکین رو از همین جا گرفتم. خوشبختانه الان سرم خیلی خلوت تر شده و میتونم کتاب ها رو مطالعه و همزمان در موردشون پست بزارم و در بحث ها شرکت کنم.
متاسفانه به دلیل یک سری از مسائل و مشغولیت های ذهنی هنوز نتونستم رمان های تالکین رو بخونم. از موقعی که فیلم ارباب حلقه ها رو سال های پیش دیدم همیشه برای خوندن کتاب های تالکین برنامه ریزی می کردم ولی هیچ وقت اجرا نمی شد. البته شاید اصلی ترین دلیلش این بود که می خواستم کتاب ها را به زبان اصلی بخونم ولی سواد واژگان من به حدی نرسیده بود که بتونم با زبان اصلی مطالعه کنم. خوشبختانه الان که شرایطش مهیا شده کتاب هابیت رو شروع کردم و حدود 40 صفحه ای جلو رفتم. امیدوارم این روند مطالعه کتاب ادامه پیدا کنه.
از تمام مدیران فروم هم تشکر می کنم که خیلی بانظم، سنجیده و حساب شده تاپیک ها رو طراحی کردن :) :)
الانور السار —
من چند روزه که عضو شدم. راجع به کتابای دیگه تالکین داشتم تحقیق میکردم که تصادفا به سایت شما برخوردم. اعضا واقعا حرفه این و واقعا اکثرا کسایی هستند که کتابا رو خوندن و با دنیای تالکین کاملا آشنا هستند. درسته که به لطف پیتر جکسون اغلب ما با این رمانها آشنا شدیم اما این تالکین بود که این شاهکار به معنای واقعیه کلمه رو خلق کرد. من خودم هنرجوی داستان نویسی هستم و تالکین برای همه کتابخونا و داستان نویسا غوله :)
فقط یه سوالی داشتم. چرا اکثر تاپیکها قدیمین؟ کاش یه سری موضوعات بحث جدیدی بچه ها شروع کنن.
خیلی این سایتو دوست دارم. پاینده باشید :)
سلام
من حدود دو ماهی هست که عضو اینجا شدم. از طریق موتور جستجوی گوگل با اینجا آشنا شدم. در مورد هابیت و اینکه نسخه ی Extended قرار است کی آماده شود و همچنین رمان استیون اریکسون ( مالازان: سقوط امپراتوری مالازان) جستجو می کردم که اینجا رو پیدا کردم .........
من به شما پیشنهاد میکنم که حتما یکبار با ترجمه علیزاده بخونید. درسته که خوندن زبان اصلی یه لطفه دیگه ای داره اما چون ارباب حلقه ها حجمی به مراتب بیشتر از هابیت داره ممکنه که براتون خسته کننده بشه با زبان اصلی. حتما یکبار ترجمه شده اش رو بخونید. به محض اینکه کتاب رو شروع کنید خود کتای شما رو به سمت خودش میکشه. :|
زاپا —
من دوست دارم با بقیه افرادی که مثل خودم داستان های فانتزی رو دوست دارند آشنا شم
Peredhil —
من دوست دارم با بقیه افرادی که مثل خودم داستان های فانتزی رو دوست دارند آشنا شم
پس خوش اومدید :) :)
شاهزاده آرون —
وااااااااااااااای، واقعا برا عجیبه که این همه آدم به دنیای تالکین علاق دارن و این همه در موردش میدونن و این همه با هم بحث کردن، از سیر تا پیازش رو در آوردن، میخواستم بیام توی سایت آردا و توی بحث هاش شرکت کنم ولی الان با دیدن این همه دوستان و این همه اطلاعاتی که دارن اول ترجیح میدم یه خورده تایپیک ها رو بخونم و از بحث بین دوستان لذت ببرم شاید یه زمانی جرات کردم و بحث هم کردم.
Lady Eowyn —
وااااااااااااااای، واقعا برا عجیبه که این همه آدم به دنیای تالکین علاق دارن و این همه در موردش میدونن و این همه با هم بحث کردن، از سیر تا پیازش رو در آوردن، میخواستم بیام توی سایت آردا و توی بحث هاش شرکت کنم ولی الان با دیدن این همه دوستان و این همه اطلاعاتی که دارن اول ترجیح میدم یه خورده تایپیک ها رو بخونم و از بحث بین دوستان لذت ببرم شاید یه زمانی جرات کردم و بحث هم کردم.
خوش امدی دوست عزیز.
منم اولین بار که دوری تو فروم آردا زدم همین حس رو داشتم و از اینهمه بحثهای تخصصی و بچه های مسلط تعجب کرده بودم . اون موقع جرات نکردم کامنت بذارم و گفتم اول برم به کتابها و دنیای تالکین مسلط بشم بعد بیام به کامنت گذاشتن. اما هیچوقت اعتماد به نفس این کارو پیدا نکردم. :) شما که اغلب کتابهای مهم رو خوندی بهت دوستانه ;) توصیه می کنم از همین اول تو تاپیکها نظر بدی و تو یحثها شرکت کنی کم کم آشناییت بیشتر میشه و جراتت هم بیشترترمی شه. موفق باشی.
هورين —
من توی یه سایتی که طرفداران بازیگران هالیوود بودم اتفاقی زدم ایران دیدم عکس اورلاندو بلوم رو اورد بعد گفتتم توی گوگل فارسی بنویسم اورلاندو بلوم دیدم در مورد فیلم هابیت اطلاعات داد و لینک اردا بودش و کلیک کردم و ...
اخ دقيقا منم همين طوري با اين سايت آشنا شدم
اولورين —
من دنبال زبان هاي الفي و دورفي بودم كه اين سايت رو پيدا كردم
amir_rz —
من دنبال چگونگیه شکل گیریه این نوع زبان در فیلم ارباب حلقه ها و هابیت بودم
که میخواستم این نوع زبان یاد بگیرم که سرچ میزدم که این سایتو بهم نشون داد.
Mithrandil —
وقتی که این سایتو دیدم و یه گشتی توش زدم بیش از پیش شیفته ی تالکین و دنیای او شدم
شاه تراندویل کبیر —
من علاقم به این داستان ها از زمان دیدن ارباب حلقه ها از صدا و سیما شروع شد اما تا موقعی که فیلم هابیت رو دیدم نمی دونستم کتاب های تالکین هم وجود داره درباره این موضوع ...در واقع وقتی زیرنویس فیلم هابیت رو می خواستم پیدا کنم دیدم آدرس سایت آردا رو نوشته توی زیر نویس تهیه شده :| ... با پیدا کردن سایت واقعا شاخ درآورم :|
فکرش رو هم نمی کردم که چنین چیزی ما داشته باشیم اصلا ... بعد تو سایت چرخیدم و کتاب های آردا رو دیدم و بعدش هم عضو سایت شدم هم کتاب ها رو تهیه کردم و مشغول خوندنشون شدم و الان هم از آشنایی با دنیای تالکین و آردا لذت می برم .... :|
legolas 17 —
داشتم تو اینترنت ولگردی میکردم که به این سایت برخوردم. :|
گیلمیت —
من از بچه هاای westeros.ir ام.اونجا به پیشنهاد دوستان کتابای تالکین رو شروع کردم و برای بیشتر شدن اطلاعاتم هم اینجا عضو شدم. :| :|
MoReNu —
سلام و وقت بخير
علاقه من به فيلم هاي ارباب حلقه ها و هابيت و سريال بازي تاج و تخت ها من رو به اين سايت كشوند و اين اولين پست من در اين انجمن هست و با مطالبي كه در صفحه درباره ما سايت خوندم علاقه مند شدم كه كتاب هاي استاد تالكين رو تهيه و مطالعه كنم
اميدوارم با حضورم بتونم كمكي در آينده انجمن كرده باشم
خداوندگار پاكي/راستي/نيستي/ردا نگهدارتان
Lord Thranduil —
سلام.راستش رو بخواید من خیلی به فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت علاقه دارم بنا براین دائم دنبال کلیپ ها یا مطالب جالبی درباره اونها میگشتم که تقریبا همه جا رو دیده بودم ولی چیز به درد بخوری گیرم نیومد.درباره این سایت هم شنیده بودم ولی نگاش نکرده بودم تا این که چند روز پیش به کلیپ که یه نماهنگ از هابیت3 بود رو دیدم که زیرش آدرس سایت بود اینجوری بود که کنجکاو شدم ببینم چه جور جایی هست به محض ورود ماهنامه شماره 12 رو درباره تراندویل دیدم اونو دانلود کردم خوندمو عاشق این سایت شدم.جای خیلی جذابیه.امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت های متوالی این سایت باشیم.خدا همیشه نزدیکتون.
R-FAARAZON —
سلام.راستش رو بخواید من خیلی به فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت علاقه دارم بنا براین دائم دنبال کلیپ ها یا مطالب جالبی درباره اونها میگشتم که تقریبا همه جا رو دیده بودم ولی چیز به درد بخوری گیرم نیومد.درباره این سایت هم شنیده بودم ولی نگاش نکرده بودم تا این که چند روز پیش به کلیپ که یه نماهنگ از هابیت3 بود رو دیدم که زیرش آدرس سایت بود اینجوری بود که کنجکاو شدم ببینم چه جور جایی هست به محض ورود ماهنامه شماره 12 رو درباره تراندویل دیدم اونو دانلود کردم خوندمو عاشق این سایت شدم.جای خیلی جذابیه.امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت های متوالی این سایت باشیم.خدا همیشه نزدیکتون.
دوست عزیز .خیلی خوش اومدی به آردا .امیدوارم که لحظات خوبی رو در اینجا داشته باشی
خوشحالم که ماهنامه تونسته در جذب دوستان به آردا کمکی بکنه
Lord Thranduil —
ای کاش میشد ماهنامه هاتون رو به صورت مجله دریافت کرد و خرید ولی این ماهنامه ها و پاکدست هاتون خیلی هارو جذب میکنه.من خودم برای چند تا از دوستام فرستادم و اونها هم میخوان عضو بشن.
برن يك دست —
سلام ،
من خيلى فانتزى دوست دارم ولى بهترين فانتزى كه مطالعه كردم تا حالا سيليماريليون بود واقعا كتاب خوب و عميقى بود بسيار از خواندن آن لذت بردم شاهكار بود باور نمى كردم كل كتاب ارباب حلقه ها با آن حجم زياد تنها حدود سه خط از ان باشد و من در حين مطالعه گاهاً مشكل پيدا ميكردم و براى رفع ابهاماتم دست به دامان اينترنت بودم و اين سايت و فروم بهترين منبع ممكن بود ،هست و خواهد بود حتى با مطالعه مطالب ارزشمند ودقيق اينجا برخى قسمت ها را دوباره خوانى ميكردم و تازه متوجه ابهامات ميشدم واقعاً تخصصى روى مطالب كار كرديد و روى مباحث مهم دقيق شديد و نتايج منطقى گرفتيد واقعاً تشكر ميكنم بهترين و جامع ترين مكان براى شاهكار استاد تالكين اينجاست من كه تقريباً همه ابهامات و مشكلاتم رفع شد مجدد تشكر مى كنم .
Oropher —
سلام ،
من خيلى فانتزى دوست دارم ولى بهترين فانتزى كه مطالعه كردم تا حالا سيليماريليون بود واقعا كتاب خوب و عميقى بود بسيار از خواندن آن لذت بردم شاهكار بود باور نمى كردم كل كتاب ارباب حلقه ها با آن حجم زياد تنها حدود سه خط از ان باشد و من در حين مطالعه گاهاً مشكل پيدا ميكردم و براى رفع ابهاماتم دست به دامان اينترنت بودم و اين سايت و فروم بهترين منبع ممكن بود ،هست و خواهد بود حتى با مطالعه مطالب ارزشمند ودقيق اينجا برخى قسمت ها را دوباره خوانى ميكردم و تازه متوجه ابهامات ميشدم واقعاً تخصصى روى مطالب كار كرديد و روى مباحث مهم دقيق شديد و نتايج منطقى گرفتيد واقعاً تشكر ميكنم بهترين و جامع ترين مكان براى شاهكار استاد تالكين اينجاست من كه تقريباً همه ابهامات و مشكلاتم رفع شد مجدد تشكر مى كنم .
خسته نباشيد
خیلی خوش اومدی دوست عزیز...
از طرف خودم و تمامی کاربران آردا ورودتون رو خوش آمد میگم و امیدوارم در این فضای گرم،در کنار اعضا روزهای خوبی رو سپری کنی و روز به روز در زمینه ی اطلاعات تالکینیت پیشرفت کنی...
The secret wizard —
راستش من خیلی وقت پیش در این نظر سنجی شرکت کردم.یه وقت کسی خوشامد نگه :دی
اما اون چیزی که من رو با سایت آردا و دنیای تالکین آشنا کرد و اولین قدم من رو برای این آشنایی برداشت،بازی نبرد برای سرزمین میانه(the battle for middle earth) بود.به ماجرا ها و شخصیت های این بازی علاقه مند شدم و چند وقت بعد سه گانه ی لوتر رو دیدم و درمورد شخصیت ها و مکان های فیلم در گوگل سرچ کردم و بالاخر به آردا اومدم و بعدش هم کتاب های استاد رو خوندم و شیرینی دنیای فانتزی برام بیشتر شد.
و این بود ماجرای آشنایی ما ^ـ^
فینوه گالاد —
درود فراوان میفرستم بر شما دوستان بسیار محترم و متفکر
من سال گذشته خیلی اتفاقی موسیقی های فیلم ارباب حلقه ها رو دانلود کردم و امشب در این سایت برای اولین بار یک دید کلی زدم، خب در درجه اول باید اعتراف کنم من تا به حال 5 ساعت مداوم پای یک وبسایت نبوده ام به جز وبسایت قدیمی خودم که ادامه اش ندادم، اولین نکته ای که بسیار برایم شیرین بود صمیمیت کاربران محترم این سایت است که بیش از هر چیزی من رو مجذوب نگارش این پست کرد، و برخورد شما با دنیای فانتزی تالکین به صورتی بوده که انگار بعد حقیقی شامل حالش شده و خواننده گان را بسیار سرگرم می کند، از طرفی وجود سورس های کامل و بسیار جامع این سایت را به کاملترین منبع در ایران عزیز تبدیل کرده است.
باشد که تا سالیان دراز قصه های تالکین و فعالیت های کاربران آردای عزیز شامل حال مردمان ایران شود.
ممنون از تمام کسانی که در ساخت و پیشرفت این مجموعه همکاری و تلاش کرده اند. @};-
محمد فاضل (مرداد 94)
هرمیون آتلانتیس —
من تو اینترنت دنبال افسانه های مختلف کشورا می گشتم و سایت آردا رو پیداکردم و بعدم به خاطر علاقم به رمانای فانتزی واینجور چیزا اومدم ثبت نام کردم والانم اینجام
Elendil the light —
من خودم وقتی که فیلم ارباب حلقه ها رو کامل دیدم و دنبال بازیگراشون بودم تو سرچ درباره بیلی بوید اهنگ اخرین خداحافظی رو در سایتتون دیدم. بعد از اون هم تو لینک هایی که در اپارات بود بازهم سایت اردا رو دیدم و به همین خاطرم از سایت دیدن کردم. بعدش هم از روی کنجکاوی به تالار های شورای ماهاناکسار سری زدم و دیدم که برای دانلود باید عضو بشیم و من هم عضو شدم. خیلی اتفاقی! ولی حالا دیگه فقط دنبال لینک های دانلود نیستم و خوشحالم که عضو این انجمن شدم . خیلی اطلاعات مفیدی در زمینه تالکین و دنیای اردا بدست اوردم.
Nienor Niniel —
من اینجا نظر داده بودما...اما اگه اشکال نداره خواستم کاملترش کنم و تشکرم بکنم.
من گفتم که دنبال عکس برای رمان میگشتم.معمولا برای شخصیتایی عکس در نظر میگیرم دنبال شاهزاده ای با موهای طلایی بلند و چشمای عسلی میگشتم(!) اما خب پیدا نمیشد.تا اینکه فکرم رفت سمت بچگی ها.وقتی بچه بودم و ارباب حلقه ها میدیدم اول فرودو و گندالف و آراگورنو خیلی دوست داشتم.بعد که لگولاسو دیدم از شخصیت اون خیلی خوشم اومد.البته حتی اسمشم یادم نبود و فقط یادم بود موهاش طلایی بود.اون زمان وقتی میدیم لوترو همش با خودم میگفتم این داستانش کجا اتفاق افتاده و چرا اینا اینجورین :|.این موطلایی مثل آدماست اما آدم نیست :| اینا چین انقد کوتاهن :| همش فکر میکردم باید یه داستان قوی و وسیعی پشتش باشه اما اون زمان به جواب نرسیدم -_-
بعد که دنبال عکس میگشتم اول زدم موطلایی ارباب حلقه ها :دی بعد سرچ کردم شخصیتای ارباب حلقه ها.بعد بازیگران ارباب حلقه ها.بعد که فهمیدم اسمش لگولاسه با خودم گفتم این چه اسمیه :|
بیوگرافی لگولاسو که دیدم با دیدن اسم "جی.آر.آر تالکین" و "سرزمین میانه" و "سلسله افسانه ها" دیگه رسما شاخ در آوردم :دی خلاصه رفتم دنبال عکسای فیلم لوتر.کلی هم ذوق و شوق داشتم واسش و همش دوست داشتم بیشتر ازش بدونم :)
حالا بماند که اول الفا و دورفا رو میخوندم alaf و dewerf -_-
اما خیلی خوشم اومد.بعد پوستر هابیتو دیدم و یادم اومد یه تیکه از فیلم هابیتو دیدم.بازم بماند که فکر کردم تورین و شرکا سازنده ی حلقه ان و اینا :))
بازم من در مورد کتابا چیزی نمیدونستم.تا اینکه ی بار تاپیک شوخی های حلقه ای رو دیدم.
لازم به ذکره اولین بار اسم سایتو آرود خوندم!! :)) با خودم گفتم اینا چقد عاشق لگولاسن!اسم اسبشو گذاشتن رو سایت :))
چند بار فرهنگنامه رو دیدم.اما اعصابم خورد میشد که چرا اینقد عکس پیوست شدن و من نمیتونم دانلودشون کنم :| بعدم دیدن نژادای زیر آواتارا و مکان و پیشه خیلی برام جالب بود و دوست داشتم منم از اینا داشته باشم :) و به این دلیل عضو شدم و بعدم عاشق اینجا شدم.
و یه چیزی رو واقعا واقعا واقعا از ته دل میگم :) آردا نظیر نداره ^_^ آدمی نیستم که بخوام الکی خود شیرینی و رک میگم تا الان که حداقل تو پنج تا فروم عضوم و وب باز هم بودم هیچ فرومی رو ندیدم که اعضاش اینقدر مودب و گرم و محترمانه رفتار کنن.خیلی برام جالب بود که اعضا به هم جناب آقا و بانو میگن.مثل خود دنیای تالکین که همدیگه رو اینطور خطاب میکنن.طوری که من خودمم کم کم طرز صحبتام حتی خارج از آردا هم محترمانه تر شده حتی طرز رفتارم با دیگران :)
و تشکرم هم از جواب "تور" و "K I N G" هست به خاطر کانالاشون تو آپارات که کلی استفاده کردم ^_^
*ببخشید زیاد شد :|
white wolf —
درود بر همه
من تو ی گروه ماورا ک در تلگرام به یه بهس راجب موجودات جادویی بود اسم رایت ساحر اومد ک گفت تو گوگل سرچ کنین میفهمین کیه منم همین کارو کردم و اینجارو پیدا کردم و امید وارم با اشخاس جادوگر ، کیمیاگر ، ساحره ، طلسم نویسان اشنا شم.
Capitan —
درود بر همه
من تو ی گروه ماورا ک در تلگرام به یه بهس راجب موجودات جادویی بود اسم رایت ساحر اومد ک گفت تو گوگل سرچ کنین میفهمین کیه منم همین کارو کردم و اینجارو پیدا کردم و امید وارم با اشخاس جادوگر ، کیمیاگر ، ساحره ، طلسم نویسان اشنا شم.
درود بر شما:)
خیلی از ما به همین شکل یه سرچ ساده این سایتو پیدا کردیم
براتون اوقات خوشی رو آرزو دارم و امیدوارم این سایت کمکتون کنه اطلاعاتتون در مورد اون چیزایی که دنبالشونید بالا بره:)
ROBIN —
من عاشق کتابای آقای تاکین بودم و از طریق یه لینک اینجا رو پیدا کردم و فهمیدم اینجا همون جاییه که میخواستم
خیلیم خوشحالم از اینکه اینجا عضو شدم
Oropher —
من عاشق کتابای آقای تاکین بودم و از طریق یه لینک اینجا رو پیدا کردم و فهمیدم اینجا همون جاییه که میخواستم
خیلیم خوشحالم از اینکه اینجا عضو شدم
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما و تمامی کاربرانی که جدیدا به این جمع اضافه شدند...امیدوارم لحظات خوشی رو در اینجا سپری کنید...
Shahsavar —
برای اطلاعات بیشتر درمورد کارکتر محبوبم لگولاس اومدم یه سر زدم و ثبت نام کردم
*Wolf* —
به طور کلی اهداف زیادی داشتم :
1- اینکه تازه مطلع شدم که فیلم ارباب حلقه ها بر اساس یک کتاب نوشته شده و هدفم این بود که با کتاب بیشتر آشنا بشوم و بتونم شروع کنم به خوندنش
2 - اصلی ترین دلیلش آشنایی با بازیکن هایی بود که battle for middle earth II رو به صورت آنلاین بازی میکنن .
با تشکر از سایت خوبتون
مِلدا ارو وا —
بعد از خوندن کتاب سیلماریلیون تو اینترنت دنبال توضیحات بیشتری در مورد ارو میگشتم که اینجا رو پیدا کردم
ZeitGeist —
خب من 5 سال پیش اسم اینجا رو توی ویکیپدیا دیدم منتها اون موقع(که کلا حال و هوای این جا فرق داشت رنگشم خاکستری بود یا سفید دقیقاً یادم نمیاد) ثبت نام نکردم تا الان!
Helm —
سلام
مدت زیادی از اشنایی من با سایت اردا میگذره ولی به تازگی ثبت نام کردم.من درحال جست و جو در اینترنت به طور اتفاقی با سایت اشنا شدم. از زحمات شما متشکرم .
Thorin the Oak shield —
من بعد از ٩بار ديدن مجموعه ها بيت و شش بار ارباب حلقه ها سوالات زيادى ذهنمو مشغول مى كرد براى همين از منابع مختلف سعى مى كردم اطلاعات كسب كنم كه وقتى داشتم در مورد والار ها تحقيق مى كردم به اين سايت برخوردم و اينجا برام بهشت بود چون راجبه همه چى نوشته بود و من هم با شوق ذوق زيادى عضو شدم و بعد از اين كه جواب اكثر سوالامو گرفتم حالا به پيشنهاد دوستان كتاب هارو خريدارى كردم و در حال خواندنشونم
hoomer98 —
یکی از دوستانم بهم گفت بیام...
برای این اومدم که یک گروه برای یادگیری زبان الفی سیندارین بسازم
لیدی گالادریل —
خب من اول فیلم دیدم و چند سال بعد با کتابها آشنا شدم. اصن قبلنا نمیدونستم که کتاب ارباب حلقه ها چاپ شده. من چون پشت صحنه ارباب حلقه ها رو دیده بودم و میدونستم که کارگردان و نویسنده خیلی از عناصر فیلم رو با توجه به تصاویر کتاب ترسیم کردن خیلی دوست داشتم به کتاب دسترسی پیدا کنم اما برام مثل یک رویای دست نیافتنی بود. اما امروز میبینم که رویاهام محقق شده و خیلییییی خوشحالم
آنکالاگون —
سلام به همه دوستان گل.
من از طریق زیرنویس آقای امیر طهماسبی فیلم هابیت با سایت آردا آشنا شدم، دمش گرم لطف بزرگی به من کرد.
لگولاس1996 —
من بعد از سالها دیدن فیلم ارباب حلقه ها و خوندن کتابهاش و البته حفظ شدن صحنه به صحنه ی هابیت ! دیروز خیلی ناگهانی عضو شدم و خب یه دلیلم میتونه این باشه که آرزومه بتونم روزی کتابی تو همین درونمای ها و البته نه تقلیدی بنویسم و دوست دارم از آثار تالکین الهام بگیرم
The Silmarilion —
سلام. همینطوری شانسی پیدا کردم. شانسی می تونه آدم با ارزش ترین چیزها رو پیدا کنه
JANABOVSKI —
درود
سایت را هنگام تحقیق درباره پرفسور یافتم ولی خب وقتی کمی از مطالب را خواندم و چیزی دستگیر من نشد بنابراین از خیر سایت زدم.
بخاطر علاقه خانواده به تالکین من هم وارد کار شدم تا دوباره سایت را یافتم و خب تازه فهمیدم چه گنجینه ای را از دست داده ام.
King-Aragorn —
سرچ کردم تو گوگل آردا بعد این سایت رو اورد . خوشم اومد عضوش شدم
★الروهیر★ —
پسر عموم بهم معرفیش کرد
تراندویل 2001 —
از عضویت من یکسالم میگذره و کم کم داره دوسال میشه خوب من از برادرم ( کاربر الندیل پادشاه انسان ها) دیدم و عضو شدم.
?ایسیلدور? —
در در ۱۳۹۵/۵/۲۴ at 3:13 PM، ★الروهیر★ گفته است :
پسر عموم بهم معرفیش کرد
منم مثل داداشم
goshtapo —
اون زمان مثل الان نبود اینترنت نبود ماهواره و دیجیتال نبود ما بودیم و 3 تا شبکه و یک شبکه خراسان پر از خش سی دی تازه اومده بود هنوز یک عده نوار ویدیو و کاست رو مخفیانه جابجا میکردن و رایت .عشق مون این بود که یا عید نوروز بشه یا بین دو عید قربان غدیر تا تلوزیون چند تا فیلم جدید بذاره و بعد هم تابستون بشینم تکرارشو با صدای کم تو اتاق تاریک از جشنواره فیلم های سینمایی بهمن هاشمی ببینم .برای من 13 ساله اون زمان متفاوت تر از هر فیلمی بود چه در ژانر تاریخی چه تخیلی قسمت یک هم عصر جومانجی و هری پاتر بود اگر چه خیلی ها تو خونه منو مسخره میکردن میگفتن این چه فیلمیه سرو ته نداره ادمم که نیستن تخیلی هستش . بچه های اون زمان یادشونه شبکه 2 یه برنامه داشت سینما حرفه ای که پشت صحنه ارباب حلقه ها رو پخش میکرد کارم شده بود دیدن این برنامه .تا این روز موعود فرا رسید و تو نوروز 3 گانه رو پخش کردن بهترین روز عمرم .بهترین و باارزش ترین لحظه زندگی اره اون روز بود حتی فک نکنم تو بهشت اینچنین لذتی دوباره پیش بیاد. خوب خاطره بسه 3 سال پیش بعد از دیدن قسمت یک هابیت وسوسه شدم و عهد کردم بعد از کنکور ارشد بشینم و کتاب های ارباب و هابیت رو بخونم و اینگونه با سایت آشنا شدم فعلا هم هر چند روز میایم سر میزنیم به امید روزی که خبری بیاید از ساخته شدن اثری از استاد
*Manwë* —
یه روز توی نت داشتم دنبال یه مطلبی درباره الف ها میگشتم که به صورت اتفاقی وارد اردا شدم بعدش تو مطالبش گشتم دیدم چه سایت به قول خودمون باحاله .بعدش رفتم ثبت نام کردم به همین سادگی
LORD OF THE RING —
با سلام و خسته نباشید
من اون قدر فیلم های تالکین رو دوست دارم که به خاطر همین علاقه در سایت ها گشتم و این سایت بسیار جالب را پیدا کرد
گیلدور اینگلوریون —
در در 8/18/2016 at 11:47 PM، goshtapo گفته است :
اون زمان مثل الان نبود اینترنت نبود ماهواره و دیجیتال نبود ما بودیم و 3 تا شبکه و یک شبکه خراسان پر از خش سی دی تازه اومده بود هنوز یک عده نوار ویدیو و کاست رو مخفیانه جابجا میکردن و رایت .عشق مون این بود که یا عید نوروز بشه یا بین دو عید قربان غدیر تا تلوزیون چند تا فیلم جدید بذاره و بعد هم تابستون بشینم تکرارشو با صدای کم تو اتاق تاریک از جشنواره فیلم های سینمایی بهمن هاشمی ببینم .برای من 13 ساله اون زمان متفاوت تر از هر فیلمی بود چه در ژانر تاریخی چه تخیلی قسمت یک هم عصر جومانجی و هری پاتر بود اگر چه خیلی ها تو خونه منو مسخره میکردن میگفتن این چه فیلمیه سرو ته نداره ادمم که نیستن تخیلی هستش . بچه های اون زمان یادشونه شبکه 2 یه برنامه داشت سینما حرفه ای که پشت صحنه ارباب حلقه ها رو پخش میکرد کارم شده بود دیدن این برنامه .تا این روز موعود فرا رسید و تو نوروز 3 گانه رو پخش کردن بهترین روز عمرم .بهترین و باارزش ترین لحظه زندگی اره اون روز بود حتی فک نکنم تو بهشت اینچنین لذتی دوباره پیش بیاد. خوب خاطره بسه 3 سال پیش بعد از دیدن قسمت یک هابیت وسوسه شدم و عهد کردم بعد از کنکور ارشد بشینم و کتاب های ارباب و هابیت رو بخونم و اینگونه با سایت آشنا شدم فعلا هم هر چند روز میایم سر میزنیم به امید روزی که خبری بیاید از ساخته شدن اثری از استاد
در در 8/30/2016 at 7:16 PM، A.M.S گفته است :
یه روز توی نت داشتم دنبال یه مطلبی درباره الف ها میگشتم که به صورت اتفاقی وارد اردا شدم بعدش تو مطالبش گشتم دیدم چه سایت به قول خودمون باحاله .بعدش رفتم ثبت نام کردم به همین سادگی
در 1 دقیقه قبل، LORD OF THE RING گفته است :
با سلام و خسته نباشید
من اون قدر فیلم های تالکین رو دوست دارم که به خاطر همین علاقه در سایت ها گشتم و این سایت بسیار جالب را پیدا کرد
با سلام
به دوستان جدیدمون که به آردا پیوستند خوش امد میگم امیدوارم لحظاتی بی نظیر رو در این سایت تجربه کنید.
Alkar —
سلام من واقعا عاشق دنیای تالکین هستم و خیلی دوست داشتم یه سایتی مثل این وجود داشته باشه من هم فیلیم ارباب حلقه ها و هابیت رو بالای هفت بار دیدم واقعا بهترین سایتی بود که باهاش آشنا شدم ما رو به دنیای استاد تالکین و وقایعش نزدیک تر میکنه اینجا همه و همه درباره ی یک چیز یعنی ماجراها و اتفاق های دنیای استاد تالکین صحبت میکنن.
من خیلی دنبال همچین سایتی گشتم که پیداش مردم و واقعا بهترین سایت هست از طرز طراحیش هم خوشم میاد.
LORD OF THE RING —
دلیل من این بود که از فیلم های تالکین خیلی خوشم میاد
آرتانو —
وقتی واقعیت اونقدر زننده میشه که تمام آرامشمو تنها میتونم تو دنیا تالکین دوباره پیدا کنم معلومه عاشق تمام طرفداراش هم میشم. واقعا ممنونم که این سایت رو درست کردید. وقتی سرچ کردم "طرفداران ارباب حلقه" خیلی خوشحال شدم وقتی اولین کلمه ای که دیدم آردای شما بود.
Uinen —
من واقعا با دنیای تالکین حال میکنم از این دنیا هاس که آدم واقعا میتونه خودش و روحیاتشو درون داستان و شخصیت های کتاب ها پیدا کنه .
از نظر من با سایر دنیا های فانتزی خیلی فرق داره و دارای تاریخ و ریشه هست .
وقتی داشتم درباره مباحثه فینرود و آندرت تحقیق میکردم با این سایت عالی آشنا شدم و جریان اون مباحثه رو از همین جا دانلود کردم .
وقتی دیدم چه سایت عالی و پر مطلبی هست تصمیم گرفتم عضوش بشم تا بتونم از تک تک امکانات خوبش بهره ببرم .
ارادتمند همه دوستان آردایی
Peredhil —
در 3 ساعت قبل، Uinen گفته است :
من واقعا با دنیای تالکین حال میکنم از این دنیا هاس که آدم واقعا میتونه خودش و روحیاتشو درون داستان و شخصیت های کتاب ها پیدا کنه .
از نظر من با سایر دنیا های فانتزی خیلی فرق داره و دارای تاریخ و ریشه هست .
وقتی داشتم درباره مباحثه فینرود و آندرت تحقیق میکردم با این سایت عالی آشنا شدم و جریان اون مباحثه رو از همین جا دانلود کردم .
وقتی دیدم چه سایت عالی و پر مطلبی هست تصمیم گرفتم عضوش بشم تا بتونم از تک تک امکانات خوبش بهره ببرم .
ارادتمند همه دوستان آردایی
بهتون خوش امد ميگم و اميدوارم لحظات خوبي رو در اينجا داشته باشيد و بتونيد راحت فعاليت كنيد!!
Eruyeganeh —
چند سال پیش وقتی که در حال تحقیق در رابطه با جهان آردا بودم با این سایت مواجه شدم . و سبب آشناییم با شما شدم
چه خوبه که کسایی که مثل خودت هستن وجود دارن و در کنارت هستن .
سپاس از همه و مدیریت برای ساخت همچین سایتی
maral.abbasi —
داشتم درباره ی موجودات تخیلی تحقیق میکردم چون میخواسم یه رمان تخیلی که متفاوت باشه بنویسم دوست نداشتم موجوداتم شبیه بقیه ی موجودات باشهواینکه دوست نداشتم خواننده ی رمان فکر کنه من از آثار بزرگ تقیلد میکنم به همین خاطر اینجا اطلاعات مفیدی در اختیار من میزاره دوست دارم اول اطلاعات زیاد داشته باشم بعد رماننم رو شروع کنم موقع گشت و گزار توی اینترنت با اینجا آشنا شدم
lord of the gifts —
من توسط برادر کوچک ترم به کتاب خوندن پروفسور تالکین جذب شدم و خواندم و واقعا لذت بردم و بهم پیشنهاد کرد عضو این سایت آردا شم. عضو هم شدم
T.L.A —
من کتابارو که خوندم فیلما هم که دیدم شروع کردم اطلاعات بیشتری درباره ی شخصیت ها پیدا کنم. داشتم درباره ی لگولاس مطالعه می کردم که گوگل یکی از نظرسنجی های این سایتو آورد که اسم لگولاس توش بود و این جوری من با شما و اینجا آشنا شدم و الان هم از آشنایی باهاتون خیلی خوشحالم
بهتون خوش آمد میگم دوستان. امیدوارم از این دنیا نهایت لذت رو ببرید و فعالیت خوبی در اینجا داشته باشید
باید بگم همتون هم از راه های جالبی با سایت آشنا شدید
Idril celebrindal —
خوب راستش من اولین بار که فیلم های پیتر جکسون رو دیدم درباره شخصیت گاندولف حسابی کنجکاو شدم و خیلی دوست داشتم درباره این کاراکتر اطلاعات بیشتری به دست بیارم که به طور اتفاقی با این سایت آشنا شدم و تونستم مطالب زیادی درباره گاندولف که قبلا اصلا نمیدونستم پیدا کنم بعدش در همین سایت به کلی اسم برخورد کردم که خیلی هاشون رو اصلا نمیشناختم مثل لوتین ، فئانور ، برن ، و .... کنجکاویم دوباره گل کرد و خیلی مشتاق شدم که بدونم این افراد دقیقا چه اشخاصی هستن و همین ضمینه ای شد که دنبال کتاب های پروفسور تالکین برم و همشون رو چند بار بخونم . باید اعتراف کنم که سیلماریلیون واقعا کتاب محشری بود و باعث شد با بیشتر شخصیت هایی که اصلا نمیشناختمشون آشنا بشم
به دنبال این اتفاق ها هم تصمیم گرفتم عضو این سایت باشم تا بتونم در کنار دوستان آردایی دیگر از این سایت بهره ببرم
zanko —
از گوگل
شاه تراندویل —
خوش اومدین عجیب ترین و قابل اتکاترین جواب ممکن بودش یعنی....
aboalfathzade —
سلام ، من داشتم دنبال نسخه انگلیسی سیلماریلیون می گشتم (پی دی اف) ، که هنوز چیز خوبی پیدا نکردم ، یه نسخه دانلود کردم که اسکن شده بود و اسکن بدی هم بود !
بعد فارسی سرچ کردم که بازم نسخه انگلیسی نبود توشون که این وسط به سایت شما رسیدم گفتم عضو بشم شاید فرجی شد !
Aran Dur —
خب من از 6 سالگی که برای اولین بار ارباب حلقه ها رو دیدم، بزرگترین کابوس شب و روزم گالوم بود. یعنی ترسناک ترین موجودی بود که می تونستم تصور کنم و از همون 6 سالگی به این دنیا علاقه مند شدم. بعد که بزرگ شدم و با خوب شدن زبانم، فیلم های انگلیسی رو دیدم و فهمیدم دنیا دست کیه تو این داستان. بعدش برای یه مدت رفتم و تا اولای یاران حلقه { وقتی از ریوندل خارج می شن } رو خوندم.
درضمن باید بگم که من در این مدت و حتی خیلی وقت پیش از اینکه زبان انگلیسی رو ببینم { من همون 6-7 سالگی تمام این سه گانه رو دیده بودم }. بازی استراتژیک ارباب حلقه ها رو بازی می کردم که پسرعمم که طرفدار پر و پا قرص ارباب حلقه هاست { مثل خودم در اون زمان } بهم نشون داده بود. آره ما طرفدار پر و پا قرص بودیم
ماه ها و سال ها بازی کردن با استراتژیک ارباب حلقه ها باعث شد من یه نقشه شناس عالی از آردا بشم و بازی Lord Of The Rings Total War هم در فهمیدن جزئیات بیشتر این نقشه بهم کمک کرد. من از تالکین هم بهتر نقشه رو می شناسم { شوخی }
و اما بریم سر اصل مطلب:
با آردا بخاطر اطلسش آشنا شدم. اطلس کامل میدل ارث { گفتم که نقشه و .. }. و من وقتی یه سایتی رو ببینم کامل می فهمم که این یک سایت معمولی طرفداری نیست و یه سایت اصلی و جامع طرفداریه. نمی خواستم عضو بشم چون کار خاصی نداشتم باهاش. ولی علاقم به یادگیری زبان الف ها منو آورد تو آردا و منم که دیوونه ی ارباب حلقه ها بودم تصمیم گرفتم برای خدمت به حضورتون شرفیاب بشم.
One Ring To Rule Them All ........
Nienor Niniel —
در 5 ساعت قبل، Aran Dur گفته است :
خب من از 6 سالگی که برای اولین بار ارباب حلقه ها رو دیدم، بزرگترین کابوس شب و روزم گالوم بود. یعنی ترسناک ترین موجودی بود که می تونستم تصور کنم و از همون 6 سالگی به این دنیا علاقه مند شدم. بعد که بزرگ شدم و با خوب شدن زبانم، فیلم های انگلیسی رو دیدم و فهمیدم دنیا دست کیه تو این داستان. بعدش برای یه مدت رفتم و تا اولای یاران حلقه { وقتی از ریوندل خارج می شن } رو خوندم.
درضمن باید بگم که من در این مدت و حتی خیلی وقت پیش از اینکه زبان انگلیسی رو ببینم { من همون 6-7 سالگی تمام این سه گانه رو دیده بودم }. بازی استراتژیک ارباب حلقه ها رو بازی می کردم که پسرعمم که طرفدار پر و پا قرص ارباب حلقه هاست { مثل خودم در اون زمان } بهم نشون داده بود. آره ما طرفدار پر و پا قرص بودیم
ماه ها و سال ها بازی کردن با استراتژیک ارباب حلقه ها باعث شد من یه نقشه شناس عالی از آردا بشم و بازی Lord Of The Rings Total War هم در فهمیدن جزئیات بیشتر این نقشه بهم کمک کرد. من از تالکین هم بهتر نقشه رو می شناسم { شوخی }
و اما بریم سر اصل مطلب:
با آردا بخاطر اطلسش آشنا شدم. اطلس کامل میدل ارث { گفتم که نقشه و .. }. و من وقتی یه سایتی رو ببینم کامل می فهمم که این یک سایت معمولی طرفداری نیست و یه سایت اصلی و جامع طرفداریه. نمی خواستم عضو بشم چون کار خاصی نداشتم باهاش. ولی علاقم به یادگیری زبان الف ها منو آورد تو آردا و منم که دیوونه ی ارباب حلقه ها بودم تصمیم گرفتم برای خدمت به حضورتون شرفیاب بشم.
One Ring To Rule Them All ........
بهتون از طرف کادر مدیریت و البته اعضای آردا خوش آمد میگم و امیدوارم لحظات خوبی در اینجا تجربه کنید باعث خوشحالیه که اینقدر اطلاعات از آردا دارید (معمولا همه آخر کار میرن سراغ اطلس :دی)
اتفاقا منم از گالوم می ترسیدم
draxios —
داشتم در مورد تاریخ دنیای اسکایریم تحقیق میکردم...تنها منبع فارسی و فوق العاده این سایت بود...دیگه مشتریش شدم..جاییم نخواهم رفت!
Nienor Niniel —
در در 1/2/2018 at 9:44 PM، draxios گفته است :
داشتم در مورد تاریخ دنیای اسکایریم تحقیق میکردم...تنها منبع فارسی و فوق العاده این سایت بود...دیگه مشتریش شدم..جاییم نخواهم رفت!
بهتون خوش آمد میگم و امیدوارم اقامت دائمی تون تو سایت اوقات خوشی براتون باشه
Elrond7 —
سلام به همه
چندسالی بود که هر از گاهی به اینجا سر میزدم اما عضو نشده بودم
تا امروز
Nienor Niniel —
در در 1/6/2018 at 7:46 PM، Elrond7 گفته است :
سلام به همه
چندسالی بود که هر از گاهی به اینجا سر میزدم اما عضو نشده بودم
تا امروز
بهتون خوش آمد میگم
امیدوارم از امروز تا سالهای سال اینجا بمونید و اوقات خوشی رو داشته باشید