معرفی کتاب فروشی ها

تعداد پست‌ها: 171

اگه پیدا میشن کجا؟

تو همین سایت میتونی کتابای تالکین رو بگیری! البته منظورت ای بوکه یا بوک!؟

نه ،ای بوک چشم آدم رو در میاره!!!!!!!!!!

به قول خود شما تا وقتی میشه رو مبل لم داد و کتاب کاغذی خوند چرا ای بوک؟

خوب اونها رو فقط از اینترنت می تونی بگیری یا اگه شانس بیاری همین جا شهرکتاب مرکزی ممکنه تک و توکی در مورد تالکین یا قسمتی از تاریخ سرزمین میانه رو داشته باشه !

شهر کتاب مرکزی رو زیر و رو کردم!!!!!!!تنها کتابی که در مورد آردا پیدا شد،(که اون هم تقریبا ربطی نداشت)کتابThe road to MIDDLE-EARTHنوئشته Tom shippey

Road to Middle Earth که خیلی جالبه و همه چیزش هم درمورد تالکینه! چرا تقریبا ربطی نداشت ؟

بعد اینکه من یه ماه پیش که از اونجا چندتا کتاب گرفتم کلی کتاب دیگه هم داشت که اسمشونو دقیق نمیدونم یکی شون Characters of TOLKIEN بود و یه چندتا دایره المعارف راجع به تالکین و سرزمین میانه. از هرکدوم هم کلی داشت.

نه آخه من دنبال نوشته های خود تالکین یا حد اکثر دایره المعارف ،اطلسی چیزی... اما این در مور د خود تالکین و چگونگی نوشتن . پیش زمینه های ذهنیش،البته اینم در سبک خودش باید کتاب جالبی باشه!

اما در مورد آردا فقط همین رو داشت...

اگه چای دیگه ای پیدا شد لطفا خبرش رو به من بدید.

ببین من دقیقا نمی دونم ولی احتمال میدم که انقلاب داشته باشه من چند وقت پیش یه چیزایی دیدم اوونجا ها... ولی باید خیلی بگردی

http://www.iranbin.com/BookSearchResult ... +the+rings

میتونی به iranbin سفارش بدی... البته کمی خرج داره

م یکم گیج شدم !!!!!!!!!

مثل تو همین سایت 3 نوعComplete history of middle-earthبو د که انتشاراتشون هم یکی بود و فقط رنگ کاورشون فرق داشت اما 10 تومن 10 تومن با هم اختلاف قیمت دارن،اصلا اینا کامل 12 جلدhistory of middle earth ان؟

www.iketab.com

این خودش رو نماینده آمازون در ایران می دونه. شاید کمکی بکنه.

یه کتاب فروشی توی انقلاب هست که کتاب های اوریجینال می فروشه ولی دانشگاهی هستن اکثرا . اگه شانس بیاری شاید اونجا چیزی پیدا کنی من خودم 2 سال پیش کتاب 5 هری پاتر رو پیدا کردم ولی یه کم قیمتاش بالاست

برای آدرسش هم یه کم بالاتر یا پایین تر از خیابون فروردین هستش:دی

چقدر کتا خوندن و کتاب پیدا کردن برای ما ایرانیا سخته. افسوس

کتابهای اورجینال تو ایران کم میاد برای فروش که اکثر اونها هم دانشگاهی هستن

چون که تو ایران کسی زیاد کتاب نمیخونه

بهتره منصرف شی

آدینه بوک هم داره...من چندتا کتاب سفارش دادم و 20 روزه اورد برام (نارنیا و وارکرفت: سه گانه چشمه خورشید)

تمام کتابای تالکینو داره...البته هر کدوم بیشتر از 60 تومن میشه!

http://www.adinebook.com بخش کتابهای انگلیسی

آدینه بوک هم داره...من چندتا کتاب سفارش دادم و 20 روزه اورد برام (نارنیا و وارکرفت: سه گانه چشمه خورشید)

تمام کتابای تالکینو داره...البته هر کدوم بیشتر از 60 تومن میشه!

http://www.adinebook.com بخش کتابهای انگلیسی

آره آدینه بوک خوبه.البته من هنوز خرید نکردم,ولی هر چی کتاب بخواین(فکر می کنم)بتونید پیدا کنید.قیمت ها رو هم به ریال داره

وقتي اي بوك هست‌‌‍... چرا كتاب چاپي اورجينال؟ اون هم با اين قيمت؟!

اگر حقيقتاً اهل كتاب خوندن هستيد بايد بتونيد روي مونيتور كامپيوتر هم كتاب رو بخونيد. من خودم "جن نامه" هوشنگ گلشيري و يك كتاب هفتصد صفحه اي ديگه رو همينطوري خوندم و خيلي هم سخت نبود! تازه مي تونيد با فونت و صفحه بندي مورد علاقه خودتون ازش پرينت بگيريد و بديد براتون صحافي اش كنن. كاورش رو هم خودتون انتخاب كنيد - خيلي هم از اورجينالش ارزون تر تموم مي شه!

تازه من يكي رو هم مي شناسم كه سيلماريليون انگليسي رو روي اين ‌[اگر اشتباه نكنم] PDA ها خونده! اسمش هم محسنه! ;)

مسعود جان، دلبندم، اون پی دی اف است نه پی دی ای!!! شما ظاهرا چشمهای خیلی قوی ای داری که این نظر رو میدی. من خودم به شخصه اگر نیم ساعت بخوام متن روی مانیتور بخونم چشمم در میاد!!! ;)

با خوندن کتاب به اندازه ی کافی چشمهام ضعیف شده، دیگه از رو مانیتور کتاب خوندن پیشکش!!!

مسعود جان، دلبندم، اون پی دی اف است نه پی دی ای!!! شما ظاهرا چشمهای خیلی قوی ای داری که این نظر رو میدی. من خودم به شخصه اگر نیم ساعت بخوام متن روی مانیتور بخونم چشمم در میاد!!! ;)

با خوندن کتاب به اندازه ی کافی چشمهام ضعیف شده، دیگه از رو مانیتور کتاب خوندن پیشکش!!!

ابراهيم جان، عزيز دل برادر! اتفاقاً منظور من دقيقاً پي دي اي بود و نه پي دي اف! و پي دي اي دستگاهي است به شرح زير: (بي خيال شرح و پرح! عکسش رو مي ذارم!) ;)

8b45-hp_ipaq_112_classic_pda_1.jpg

به هر حال همونطور که عرض شد، هنوز امکان پرينت گرفتن و اينها هست. من پيشنهاد مي کنم يه دونه از اين HP 1200 ها بخريد (فکر کنم حدوداً 100 تومن باشه الان). با کارتريج اورجينال خودش که از اول روش هست، 8000 صفحه آ4 پرينت مي گيره - اگر هم کارتريج اش رو شارز کنيد (به مبلغ تقريباً 8 هزار تومن) 2000 صفحه پرينت مي گيره و اين يعني که هر پرينت جداي از پول کاغذ، تقريباً مي افته صفحه اي 5 تومن.

البته راه باز هم ارزونتري هست که من خودم اون رو انتخاب کردم و اون هم خريد يه پرينتر جوهرافشان اچ پي هست که نصف قيمتي که در بالا گفته شد تموم مي شه - مزيتش هم اينه که خوب رنگي هم ميشه باهاش پرينت گرفت.

پي نوشت: ببخشيد که من جمله هام فاصله مجازي نداره - از دانشگاه کانکت شدم، همه چيز نفتيه!

دست کم آدم راحت رو صدنلیش نشسته و گورگیجه نمی گیره .. بعد مونیتورت اگه LCD باشه از خود کتاب هم برای چشم ضررش کمتره. بعد هدفون هم تو گوشته و الی آخر.. از هر جهت بهتره

می دونم اینجا جاش نیست خواستم تاپیک دیگه ای نزنم.

کسی در مورد این دو تا چیزی می دونه؟

Tolkien Diary 2010

و

Tolkien Calendar 2010

میتونین یه کتاب الکترونیکی یا یه کتاب اینترنتی از سیلماریلیون فارسی برام لینک کنین؟

قبلا خواستم..

اینگلیسی دادین

Tolkien Calendar 2010

ابنو میدونم چیه

مثل همین تقویمی که توی صفحه ی اصلی آدا هست

اما به صورت چاپ شده و خوشگل :دی

The Legend of Sigurd and Gudrún

در طول ده ی 20 و 30 توسط تالکین نوشته شده و افسانه اسکاندیناوی زیگورد (معادل آلمانی زیگفرید) رو بازگویی کرده.

کسی این کتاب رو خونده؟

چیزی درباره اش می دونه؟

فقط میدونم که یه کتاب شعره درباره افسانه های اسکاندیناوی. نتونستم کتابشو تو اینترنت پیدا کنم اما مقدمه شو پیدا کردم اینم لینکش:

http://media.borders.com.au/shortlist/nz/2009/20090501/jrr/pdf/excerpt-the-legend-of-sigurd-and-gudrun.pdf

توی ویکیپدیا هم یه سری توضیح درباره اش هست:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Sigurd_and_Gudr%C3%BAn

اینام قسمتی از کتابه اصلیه با دستخط خود تالکین:

http://www.tolkienlibrary.com/press/images/LEG_FronticeExtract.jpg

http://www.tolkienlibrary.com/press/images/LEG_Fronticesmall.jpg

بچه ها دقت کردید فرزندان هورین تقریبا همون قسمت Narn i Hîn Húrin از داستان های ناتمام هست حتی جملات شروع فصلها هم یکی هست. نمی دونم چرا هیچ وقت از داستان های نا تمام زیاد استقبال نشد

خب اگه دقت کرده باشی اسم کامل کتاب فرزندان هورین اینه "نارن ای هین هورین : حکایت فرزندان هورین" حتی توی ترجمه فارسی هم رعایت شده تو قسمت شناسنامه کتاب نوشته. کریستوفر هیچی از خودش به داستان اضافه نکرده همش مال باباشه. اما چرا ازش استقبال نشده شاید به خاطر اینه که اسمش ناتمامه و بعضی وقتها با سیلماریلیون در تضاده. مثلا برای گالادریل و کله بورن 3 تا روایت گذاشته من برای شجره نامه موندم کله بورن رو کجا بذارم یه جا میگه از الفهای گیردان بوده یه جا میگه از مردم تینگول بوده یه جام میگه نوه المو بوده و المو برادر سوم الوه و اولوه بوده در حالی که در کل سیلماریلیون اسمی ازش نیومده. خلاصه که یکم یه جوریه. :D

سلام دوستان من خیلی وقته که دنبال یک کتاب فروشی هستم آدرسی رو می شناسید که کتاب های قدیمی مثل ارباب حلقه ها (دو برجش و بازگشت پادشاه) و همچنین داستان های وارکرفت رو داشته باشه البته منظورم ترجمه شده هست.

من تو آدینه بوک چند تا رو پیدا کردم ولی مجموعه ام ناقصه متاستفانه هابیت رو خوندم و سیلماریلیون رو دارم ولی تو انجمن دیدم گفتید که قبل سیلماریلیون باید لوتر رو خودن.

کلا یک جا می شناسید تو تهران که منبع اینجور کتاب ها باشه ؟

ممنون

اولا ورودت رو به سايت تبريك مي گم L-)

دوم اگه شما تو تهران زندگي مي كني مي توني كتاب رو از نمايندگي هاي خود انتشارات روزنه بخري

سوم مي توني از سايت آدين وك همه ي اين كتاب ها رو سفارش بدي :ymapplause:

شهر کتاب ها(ترجیحا میردادماد،ایران زمین ) هم گزینه مناسبه!محتمله که داشته باشن

دوم اگه شما تو تهران زندگي مي كني مي توني كتاب رو از نمايندگي هاي خود انتشارات روزنه بخري

سلام ، شما میشه آدرس یا شماره رو بدید.

ضمنا آیا به میشه تک نسخه خرید ؟

با پست می فرستند ؟

شما خودتون از کجا تهیه کردید ؟

آدینه بوک تموم کرده !

لطفا لینک یه سایت معتبر که بشه اینترنتی کل آثار تالکین رو خرید البته ترجمه شده رو بدید

تا اونجایی که من خبر دارم ، دوستان از طریق آدینه بوک اینترنتی کتاب ها رو تهیه میکنند ، تا جایی که یادمه جناب الوه دستی توانا در آدینه داشت و حتی کتاب حلقه تعالی و تباهی رو از اون سایت تهیه کرده بود .محتمل هم هست که کتاب ها رو تموم کرده باشه.

آی کتاب هم گزینه ایه که امتحان نشده .

من همین الان نگاه کردم آدینه بوک رو. همه رو داره. ;) :(( سریع برو بگیر تا تموم نشده. انتشارات روزنه فقط! [-(

منم همه کتابهای تالکین رو غیر از بازگشت شاه و درخت برگ از همین آدینه بوک خریدم ;)

راستی این کتاب حلقه تعالی و تباهی رو کسی خونده؟ :-?\ ~x(\ ~x(\

چه جوریه؟ خوبه؟ ~x(\ ;)\

بخریم؟

راستی این کتاب حلقه تعالی و تباهی رو کسی خونده؟ ~x(\ ;)\ :((\

چه جوریه؟ خوبه؟ [-(\ :-?\

بخریم؟

توی انجمن یکبار با داداش آرون دربارش نوشتیم

ارزش نداره

90% اون کپی هست

بقیش هم بدرد نمیخوره

البته اگه میخوای با عقیده ی دشمنان آشنا بشی بخرش :دی

لینک دانلود کتاب The Legend of Sigurd and Gudrún

http://s2.picofile.com/file/7161731177/The_Legend_of_Sigurd_and_Gudrun_2009.pdf.html

واقعا تو مانیتور بهتره؟ ایول دمت گرم

خب دوستان . پيش خودم گفتم عزيزان كرجي هم بايد يه جا و مكاني براي تهيه كتب روزنه بشناسند. پس اينم از اين :

-بر خلاف تهران ، شهر كتابهاي كرج ميونه خوبي با روزنه ندارند. بنابراين دور شهر كتاب رو يه خط قرمز كمرنگ بكشيد چون بعضي اوقات ممكنه كتابهارو بياره.

-از مجموعه نمايشگاه هاي دائمي كتاب بهمن شعبه طالقاني هميشه كتابهارو به جز اطلس داره . اين كتابفروشی هر موقع كه تموم ميكنه من خودم سريع سفارش مجموعه رو ميدم ، واسه همين هيچ وقت خالي نيست.

-خانه كتاب آزادگان هم مثل بهمن طالقاني در يد قدرت منه . علاوه بر كتابها هميشه سه جلد اطلس هم داره.

لازم به ذكره كه شهر كتاب طالقاني اطلس ره مياره و براي تهيه اطلس ميتونيد به اونجا سر بزنيد .

تمت .

دوستان

از بچه های اصفهان کسی نیست که کتابخانه ای سراغ داشته باشن که بیشتر کتاب های ج آ ر ر تالکین را بشه تهیه کرد

ممنون

والا من که اصفهانی نیستم اما بنظرم برو کتابخونه ی مرکزیتون. حتما دارن دیگه.

دوستان

از بچه های اصفهان کسی نیست که کتابخانه ای سراغ داشته باشن که بیشتر کتاب های ج آ ر ر تالکین را بشه تهیه کرد

ممنون

شهر کتاب کوچه سینما سپاهان معمولا داره(البته خب خیلی وقتا همه ش رو نداره؛یعنی بعضیاش رو داره)

کلا شهر کتاب کوچه سینما سپاهان خوبه چون کسایی که اونجا مسئولن خودشون هم کتاب خون حرفه ای اند (بر عکس خیلی از کتاب فروشی ها!!!)

سلام . کیفیت ترجمه ی کتاب ها در چه حدیه و آیا تصاویر هم تو کتاب داره ؟

سلام

ضمن خوشامدگویی به سبب ورودتون به جمع ما

در مورد کیفیت ترجمه که خب دوستان صاحب نظر هستن که اشراف جامع بر کار ترجمه دارن و من به خودم اجازه نظر دادن نمیدم. فقط در مورد انطباق بر متن اصلی و انتقال روح نوشته های تالکین باید بگم که آقای علیزاده یک شاهکار درست کردند. شخصی که با اطلاعات کامل از دنیای تالکین و تصورات ذهنی او و با آگاهی کامل نسبت به زبان های تالکین دست به ترجمه زدند و انصافا هم یکی از بهترین ترجمه هاست.

تصاویر در کتاب های مختلف متفاوته!

در سه گانه تصاویر محدوده به یکی دو تا نگاره از خود استاد تالکین هست. مربوط به دروازه موریا و سنگ قبر بالین.

در هابیت فقط چند تصویر داریم که باز اون ها هم کار خود استاد هست.

در سیلماریلیون تصویر نداریم. (البته کانسپت ها و نقاشی های هنرمندان آردایی از جمله آلن لی و جان هو در سایت موجوده)

در فرزندان هورین، تصاویر هنرمندانه آلن لی در هر فصل به کتاب اضافه شدن که تعدادش زیاده.

دوستان

ممنون

سلام امیر حسین

تو شاهین شهر داخل پاساژ معینی کتابفروشی پژوهش همه ی آثار تالکین رو داره

به لطف یکی از دوستان تو سایت من امروز یه جایی رو پیدا کردم برای تهیه کتاب ها!

خ انقلاب . روبروی در اصلی دانشگاه تهران . انتشارات بید گل

البته بگم که فقط ارباب حلقه های 1 (یاران حلقه ) و ارباب حلقه های 3 (بازگشت شاه ) باقی مونده

ارباب حلقه های 2 (2برج) . هابیت و سیلماریلیون رو تموم کرده که کلا چاپشون تموم شده جاهایی هم که دارن چاپ قبل هست و هرجا تموم کنه دیگه نیست تا وقتی که دوباره چاپ بشن!!

خداکنه دوباره چاپ بشه !

به لطف یکی از دوستان تو سایت من امروز یه جایی رو پیدا کردم برای تهیه کتاب ها!

خ انقلاب . روبروی در اصلی دانشگاه تهران . انتشارات بید گل

البته بگم که فقط ارباب حلقه های 1 (یاران حلقه ) و ارباب حلقه های 3 (بازگشت شاه ) باقی مونده

ارباب حلقه های 2 (2برج) . هابیت و سیلماریلیون رو تموم کرده که کلا چاپشون تموم شده جاهایی هم که دارن چاپ قبل هست و هرجا تموم کنه دیگه نیست تا وقتی که دوباره چاپ بشن!!

خداکنه دوباره چاپ بشه !

انتشارات بیدگل که کلا نماینده روزنه ست تو انقلاب یه جورایی...

اما اگه اشتباه نکنم دو روز پیش که به کتاب افق(خیابون انقلاب طرف دانشگاه تهران نبش سینما سپیده) سر زدم هنوز کتابای تالکین رو داشت(ولی قول نمیدم همه رو داشته باشه!!!) اگه راهت میخوره یه نگاهی بنداز چون من که خودم برگشتم اصفهان!

آقا این آدینه بوک خیلی کارش درسته

من فک نمیکردم کتاب برسه به دستم

چون آدرس ما یکم پیچیدس :دی هر چی سفارش میدادم از هرسایتی نمیرسید

ولی خب خدارو شکر سیلماریون و امروز برام آورد!

گفتم این پست رو بزارم تا بقیه دوستان هم از همین آدینه بوک بگیرن!

برای کسانی که در اراک زندگی میکنند :کتاب فروشی دهکده کتاب و کتاب فروشی طلوع معمولا کتاب های لوتر و سیل و هابیت و کلا کتابای تالکینی رو میارن.البته باید بگم من خودم 6 ماهی صبر کردم تا کتابا رو گیر آوردما ولی خوب این دو تا کتاب فروشی تنها کتاب فروشی هایی هستند که کتابای تالکین رو دارن.

دوستان

ممنون

خیابون آمادگاه اون پاساژبزرگه هستا همش کتاب فروشی و لوازم التحریر فروشیه خوب برین طبقه پایین کتاب فروشی خوارزمی کتابای لوترش هم دومین قفسه از سمت چپه اون آخراش:)){دقیق ترین آدرس دهی ممکن} و یه کتاب فروشیه دیگه هم تو همون پاساژ همون طبقه هست که نمیدونم اسمش چیه و سمت چپ راه پله هاست اونجا هم کتابارو داره

تو همین سایت میتونی کتابای تالکین رو بگیری! البته منظورت ای بوکه یا بوک!؟

سلام

من کتابای تاکین رو کامل دارم. از کتابفروشی شهر کتاب(اصفهان) خریدم. شعبه ی سینما سپاهانش. طبقه پایین. کتابفروشی جنگل هم داره. کتابخونه ها هم همه ـشو دارن.

مرسی

هوم! .. فککردم به همشهریام (تبریزیا!) بگم که .. کتابفروشی نوبل در خیابون امام ه .... کمی بالاتر از تربیت تقریبا همه کتابارو داره ... اگه کسی بود بره بگیره!!! من که شکه شدم!!!!

سلام دوستان

اگر کتابی هایی مثل

The road to MIDDLE-EARTH یا هرچیز دیگری درباره ی آردا میخواهید داشته باشید و

کتاب خوندن سنتی راترجیه می دهید کتاب فروشی بهمن44 انتخاب خوبیه.

درود

سروران گرانمایه آیا کسی از شما اساتید نشانی از کتابفروشی در شهر کرمانشاه می داند که کتابهای گرانبهای سرورم تالکین را برای فروش عرضه بنماید؟

آردا یاورتان باد

=)) :(( :(( :) :|

با سلام خدمت شما

اگر خبر دارید کجا تمام کتاب های تالکین وجود دارد در تهران لطفا بگید ، چون نه می تونم دو برج رو پیدا کنم و نه درخت و برگ رو.

بچه ها من میخوام رمان سیلماریلیون رو بخرم ... سایتی رو سراغ دارین که بشه ازش خرید کرد ؟!

بچه ها من میخوام رمان سیلماریلیون رو بخرم ... سایتی رو سراغ دارین که بشه ازش خرید کرد ؟!

کتاب رو میتونید از سایت آدینه بوک یا بخوان دات کام (یا سایت های دیگه که البته من تجربه ای در خریدشون ندارم) تهیه کنید. الان که نگاه کردم سیلماریلیون رو برای عرضه داشتن هر دو سایت

دوستان

ممنون

تقریبا 2 ماهه پیش رفتم کتابفروشی فرهنگسرا که قصه های نا تمام را بگیرم . فکر کنم 2 جلد از سه گانه لوتر را داشت. یه سر بزن ضرر نمی کنی

سلام دوستان ، کسی نمیدونه کجای کرمان یا شیراز یا بندرعباس میشه کتاب‌های تالکین رو تهیه کرد ؟

سال نو هم مبارک

سلام دوستان ، کسی نمیدونه کجای کرمان یا شیراز یا بندرعباس میشه کتاب‌های تالکین رو تهیه کرد ؟

سال نو هم مبارک

دوست عزيز؛در درجه ي اول،سعي كن از اينترنت دانلود كني اگر خوشت نمياد ميتوني در يكي از كتابخونه ها عضو بشي و...

«من كه تا بحال اين جا ها نبودم؛از كجا بدونم!»

دوست عزيز؛در درجه ي اول،سعي كن از اينترنت دانلود كني اگر خوشت نمياد ميتوني در يكي از كتابخونه ها عضو بشي و...

«من كه تا بحال اين جا ها نبودم؛از كجا بدونم!»

والا قدیما می گفتن دوستانتون رو امر به معروف کنید نه امر به کاری که با تقریب قابل قبولی مشابه دزدیه!

در ضمن کسی اینجا کاربران رو به پاسخگویی پستی که جوابش رو نمی دونن مجبور نکرده!

سال نو هم مبارک

درود دوست عزیز.

پبشاپیش سال نو شما نیز مبارک،امیدوارم که سال خوب و خوشی در پیش داشته باشید.

فکر می کنم که لینک زیر اطلاعات خوبی بهتون بده.

http://afsaneha.net/...mali-bookstore/

درود بر همگی. از کدوم کتابفروشی یزد میتونم کتاب های استاد تالکین رو تهیه کنم؟

برای خرید اینترنتی می تونید از لینک زیر استفاده کنید!

http://www.iketab.com/authers.php?Module=SMMPBWriters&SMMOp=AuthersDB&SMM_CMD=&AuthBLId=16185

اگر هم قصد خرید حضوری دارید شهر محل سکوننتون رو بفرمایید تا دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند

والا قدیما می گفتن دوستانتون رو امر به معروف کنید نه امر به کاری که با تقریب قابل قبولی مشابه دزدیه!

در ضمن کسی اینجا کاربران رو به پاسخگویی پستی که جوابش رو نمی دونن مجبور نکرده!

عضو شدن در كتابخونه و امانت گرفتن كتاب،يكي از اصول فرهنگ و علم اموزي اسلامي به شمار مياد.شما مفهوم كاملا اشتباهي از حرف من برداشت كرديد.

ميدونم اين پست تا چند دقيقه ي ديگه حذف ميشه اما رفتار شما هم يك برداشت اشتباه و بدون انديشه بود.خواهشا،قبل از اينكه با يك حرف اشتباه،موجب ناراحتي يك نفر بشيد،كمي فكر كنيد.

من از طرف خودم از مديريت آردا عذر خواهي ميكنم.طبق اصول نبايد اينجور مطالب نوشته بشه.

عضو شدن در كتابخونه و امانت گرفتن كتاب،يكي از اصول فرهنگ و علم اموزي اسلامي به شمار مياد.شما مفهوم كاملا اشتباهي از حرف من برداشت كرديد.

ميدونم اين پست تا چند دقيقه ي ديگه حذف ميشه اما رفتار شما هم يك برداشت اشتباه و بدون انديشه بود.خواهشا،قبل از اينكه با يك حرف اشتباه،موجب ناراحتي يك نفر بشيد،كمي فكر كنيد.

من از طرف خودم از مديريت آردا عذر خواهي ميكنم.طبق اصول نبايد اينجور مطالب نوشته بشه.

دوست عزيز؛در درجه ي اول،سعي كن از اينترنت دانلود كني
من دیگه حرفی ندارم!

من دیگه حرفی ندارم!

اگر از نظز شما دانلود كردن دزدي حساب ميشه؛پس همه ي ما دزد هستيم...«خدايي نكرده»

هر چي باشه از هر چيزي زياد دانلود كرديم.از لينك دانلود هابيت گرفته تا...مطالب علمي

من هم ديگه حرفي ندارم؛از شما هم عذر ميخوام

ایران عضو کشور های کپی رایت نیست ، ولی کپی رایت ملی داریم و ملزم به رعایتش هستیم

شهر کتاب مجیدیه تهران همه رو داره یا مغازه اختران در انقلاب

دوستان اگه میشه یه لینکی بدید ما دانلود کنیم چون نمیتونم تهیه کنم البته یک بار اینترنتی سفارش دادم ولی نرسید پولمم به باد فنا رفت

قبلا هم دوستان گفتند.ما هیچ وقت ترجمه کتاب ها رو توی سایت نمی زاریم. ونداریم هم که بزاریم. شما هم می تونی مستقیما با خود انتشارات روزنه در تماس باشی وهماهنگ کنی که با پست برات بفرستند. فکر کنم چندین بار دوستان شماره تلفن و ایمیل انتشارات رو توی سایت معرفی کردند. قشنگ زنگ می زنید به خود انتشارات وازشون می پرسی واونا هم راهنماییتون می کنند.شاید هم یه تخفیفی دادند. هیچ وقت به این تبلیغات اینترنتی اعتماد نکنید.

و یا اینکه اگر زبان انگلیسیت خوبه؟؟؟ می تونی نسخه های انگلیسی کتاب ها رو از سایت دانلود کرده وبخونی. برای این نسخه های الکترونیکی توی سایت هم خیلی زحمت کشیده شده. شما باید زمانی رو میدید که همین کتاب های توی سایت هم برای اعضای محدود ومخصوصی قابل دسترسی بود.... .اما حالا دیگه همه می تونند دسترسی داشته باشند. چون توی بقیه سایت ها هم به این راحتی نمیتونی کتاب های اصلی رو پیدا کنی . وباید با اکانت پولی بخری.

سال نو هم مبارک

سال نوی شما هم مبارک

یه پیشنهاد دارم برات

اگر ترجمه کتاب رو میخوای و مطمئنی نمیشه از شهر هایی که گفتی تهیه کرد با خود نشر روزنه تماس بگیر برات پست کنند شماره نشر روزنه هم اینه : 66567925 و 66430503

کتابفروشی چشمک،کتاب یزدا و یا در اطلسی ممکنه باشه ولی گزینه محتمل چشمکه

فروشگاه های اینترنتی زیادی هستند که کتب تالکین رو میفروشن.ولی من دنبال یه فروشگاه اینترنتی هستم که برا عید تخفیف بده.(لطفا سریعتر پاسخ بدید چون عید داره تموم میشه)

من خودم گشتم هیچکدوم تخفیف نداشتن.اگر نداشته باشن پس تابستون سفارش میدم.

شما کدوم فروشگاه رو پیشنهاد میکنید ک تابستون ازش کتاب بخرم؟ کدوم یکی سریعتر میرسونه دستم؟

قیمتاش رو ک دیدم تقریبا همه مثل هم بود.(ترجمه علیزاده رو میگم)

کسی داخل خود شهر اصفهان آدرسی سراغ نداره همه کتاب های تالکین ( با ترجمه رضا علیزاده و انتشارات روزنه ) رو داشته باشه؟

من تو آمادگاه کتاب فروشی به اسم خوارزمی رو پیدا کردم که اورده بود ولی الان فقط هابیت و یاران حلقه رو داره.

کتاب سوم یعنی همون بازگشت پادشاه رو نداره و سیلماریلیون و فرزندان هورین هم تموم کرده بود!

حالا جایی هست که هر وقت سری سر زدی همه کتاب ها رو داشته باشه یا نه؟

کسی داخل خود شهر اصفهان آدرسی سراغ نداره همه کتاب های تالکین ( با ترجمه رضا علیزاده و انتشارات روزنه ) رو داشته باشه؟

من تو آمادگاه کتاب فروشی به اسم خوارزمی رو پیدا کردم که اورده بود ولی الان فقط هابیت و یاران حلقه رو داره.

کتاب سوم یعنی همون بازگشت پادشاه رو نداره و سیلماریلیون و فرزندان هورین هم تموم کرده بود!

حالا جایی هست که هر وقت سری سر زدی همه کتاب ها رو داشته باشه یا نه؟

سلام بر شما.

شهر کتاب اصفهان در چهار باغ عباسی،کوچه سینما سپاهان باید کتابهای مورد نظر را داشته باشه.

اطلاعات تکمیلی:

http://www.markaze11...mpanydet?id=800

دوستان یکی از دوستای من ساکن شهر هشتگرد هستش کسی نمیدونه از کجا میتونه کتاب های استاد تالکین رو تهیه کنه

دوستان یکی از دوستای من ساکن شهر هشتگرد هستش کسی نمیدونه از کجا میتونه کتاب های استاد تالکین رو تهیه کنه

من سوال کردم گفتن هشتگرد نیست جایی اما توی گرمدره شهر کتاب پارس با نشر روزنه کار میکنه. نزدیک به همون دهکده آبی پارس هستن. مراجعه کنن حتما نتیجه میگیرن دوستتون

(در هر صورت این نزدیک ترین مکان هست برای دوست عزیزمون)

با عرض اجازت

دوستان لطفا آدرس یک کتابفروشی یا شهر کتاب در تهران را که هم درخت برگ و هم کتاب های آشپزی را داشته باشد بدهید.

(چند بار به نشر روزنه زنگ زدم ولی برنداشتند)

بچه ها کسی می دونه کتــــــــــــــــاب سیل رو به زبان اصلی از کدوم کتاب فروشی یا سایت میشه گرفت؟

بچه ها کسی می دونه کتــــــــــــــــاب سیل رو به زبان اصلی از کدوم کتاب فروشی یا سایت میشه گرفت؟

آدینه بوک یعنی این جا برای خرید کتاب خارجی یه بخشی داره که می تونید سفارش بدید.

فقط شرایطش رو حتما بخونید.

آدینه بوک یعنی

این جا

برای خرید کتاب خارجی یه بخشی داره که می تونید سفارش بدید.

فقط شرایطش رو حتما بخونید.

ممنون لگولاس [-(..فقط یه چیزی، انتشارات Mariner یا Del Rey؟ مسئله اینست...

ممنون لگولاس [-(..فقط یه چیزی، انتشارات Mariner یا Del Rey؟ مسئله اینست...

نمی‌دونم :دی

نه تا حالا خرید از خارج داشتم و نه واردم به این مسائلش!

از لحاظ هزینه آدینه بوک براتون زیاد می شه. بهترین کار اینه که شخصا برین کتابفروشی ها رو بگردین:دی دوستان گفته بودن از شهر کتاب (حالا کجا، نمی دونم) خریدن.

کتاب فروشی کتاب افق توی خیابون انقلاب جنب سینما سپیده تا دوماه پیش که من تهران بودم مجموعه کتاب های تالکین به زبان اصلی (ارباب حلقه ها ، هابیت ، سیلماریلیون و فکر کنم فرزندان هورین) رو داشت.(از بعضی ها هم دو تا ادیشن مختلف داشت) اگه براتون مقدوره می تونین یه سر هم به اونجا بزنید!

آره..آدینه خیلی هزینه اش زیاد میشد..افق و رفتم ولی نداشتن باز دوباره یه سر می زنم...ممنونم دوستان ^^ [-(

یه شهر کتابم تو مفتح هست خیلی خوبه، طبقه بالاش فقط کتاب اوریجینال داره. فقط گرونن! البته یه انتشارات خارجی هم مربوطه. مثلاً کتاب هابیت رو چند تا انتشارات خارجی منتشر کردن که قیمتاشون متفاوته.

با عرض اجازت

به شهر کتاب مرکزی سر بزنید طبقه ی بالایش فقط کتاب های خارجی زبان دارد و کتاب های تالکین را داست یادم نمی آید سیلماریلیون را دارد یا نه.

سلام بچه ها

اقا کسی هست تو تبریز بگه من هابیت و قصه های ناتمام و فرزندان هورین رو از کجا گیر بیارم؟

سلام بچه ها

اقا کسی هست تو تبریز بگه من هابیت و قصه های ناتمام و فرزندان هورین رو از کجا گیر بیارم؟

با عرض اجازت

در تبریز فکر می کنم شهر کتاب باشد.

سلام بچه ها

کتاب فروشی نوبل بالاتر از تربیت به طرف ساعت.

کینگ همش رو داره دیگه؟

فین رود : رفتم ولی متاسفانه نداشت :)

فک کنم باشه تازگیا نرفتم.

دوستان کرجی

طالاقانی ، همون خیابانی که می رسه به برج طالاقانی (شهر کتاب)

درختی ، اگه همتون کتابخونه ی 22 بهمن رو میشناسید در ابتدای کوچه کتابفروشی است (نامش را بلد نیستم ، شاید کتاب شهر)

آره..آدینه خیلی هزینه اش زیاد میشد..افق و رفتم ولی نداشتن باز دوباره یه سر می زنم...ممنونم دوستان ^^ :((

من نشر افق رو توی این هفته رفتم ارباب حلقه ها رو داشت فقط قیمتشو دقیق نمی دونم توی مغازه که پرسیدم گفت 35 تومان ( نمی دونم هر جلدش یا سه جلدش) امروز که زنگ زدم گفت پک کاملش 230 هزار تومان :D حالا اگه قیمت دقیقشو فهمیدید یا جایی میشنلسید که ارزون تر بشه این کتابا رو پیدا کرد معرفی کنید.

من نشر افق رو توی این هفته رفتم ارباب حلقه ها رو داشت فقط قیمتشو دقیق نمی دونم توی مغازه که پرسیدم گفت 35 تومان ( نمی دونم هر جلدش یا سه جلدش) امروز که زنگ زدم گفت پک کاملش 230 هزار تومان :D حالا اگه قیمت دقیقشو فهمیدید یا جایی میشنلسید که ارزون تر بشه این کتابا رو پیدا کرد معرفی کنید.

قیمتش همون هر جلد سی و خورده ای هست (از سال پیش که پرسیدم می گم)! در مورد 230 هزار تومان هم احتمالا علاوه بر سه جلد ارباب حلقه ها و یک جلد هابیت ، سیلماریلیون و ... هم هستند!یا اینکه اشتباه کرده ند!به هر حال اگه مایلی من کتاب افق زیاد میرم (البته امسال (امسال تحصیلی!!:(( ) هنوز نرفته م) سری بعد ازشون دوباره می پرسم!

در مورد سوال دوم هم من قطعی نمی تونم بگم ولی من یه بار شهر کتاب پارک ساعی و دو سری مختلف رو در افق قیمت کردم تا جایی که یادمه هر سه بار قیمت در همین رنج 30 ، 35 هزار تومان بود!

دوستان انتشارات روزنه دیگه کتاب سیلماریلیون رو چاپ نمی کنه؟! ما هر دفعه می ریم کتاب فروشی شهر کتاب (داخل اصفهان) همه ی کتاب ها رو میاره به جز سیلماریلیون، حتی آشپزی ارباب حلقه ها رو میاره اون وقت کتاب به این مهمی رو نمیارند البته از مغازه داره پرسیدم گقت چاپ نشده یا یه همچین چیزی ( به یه نفر دیگه صحبت می کرد ما هم دقیقا نفهمیدیم) کتاب فروشی های دیگه هم ندارنش.

خیابون آمادگاه اون پاساژبزرگه هستا همش کتاب فروشی و لوازم التحریر فروشیه خوب برین طبقه پایین کتاب فروشی خوارزمی کتابای لوترش هم دومین قفسه از سمت چپه اون آخراش :){دقیق ترین آدرس دهی ممکن} و یه کتاب فروشیه دیگه هم تو همون پاساژ همون طبقه هست که نمیدونم اسمش چیه و سمت چپ راه پله هاست اونجا هم کتابارو داره

گلفام ؟آرین؟

کسی از مشهدهست که یک ادرس سرراست(مستقیم)به من بده تا بتونم کتاب هایی رو که میخام تهیه کنم

دوستان انتشارات روزنه دیگه کتاب سیلماریلیون رو چاپ نمی کنه؟! ما هر دفعه می ریم کتاب فروشی شهر کتاب (داخل اصفهان) همه ی کتاب ها رو میاره به جز سیلماریلیون، حتی آشپزی ارباب حلقه ها رو میاره اون وقت کتاب به این مهمی رو نمیارند البته از مغازه داره پرسیدم گقت چاپ نشده یا یه همچین چیزی ( به یه نفر دیگه صحبت می کرد ما هم دقیقا نفهمیدیم) کتاب فروشی های دیگه هم ندارنش.

اتفاقا منم سه ماهه تو ساری همین مشکل رو دارم، البته یارو گفت خودش خبر نداره، سفارش دادیم گفتن تا آذر ماه می آرن. احتمالا تجدید چاپ نشده بود اخیرا

بچه ها من چند هفته س دنبال یاران حلقه م نیست. مگه چاپش تموم شده؟

کسی میدونه کجا میتونم بگیرمش؟

راستی شهر کتاب ابن سینا نسخه ی لاتین هابیت رو داره. با تصاویر و نقشه و همه چی.

من تقریبا هرجایی که تو تهران میشد گشت رو گشتم!بیشترشون هابیت،دو برج و بازگشت شاه رو دارن و چاپ بقیه کتابها تموم شده.(البته اطلس و داستانهای ناتمام رو هم میشه پیدا کرد)

اما شنیدم که نیمه ی اسفند قراره تجدید چاپ بشن،که با توجه به نزدیکی نمایشگاه کتاب احتمالش زیاده.تنها چاره صبر کردن تا اون زمانه. @-)

ای بابا!! @-)

تالکین خوانی دسته جمعیو چیکار کنیم پس!!!

من تا دو هفته پیش فرزندان هورینم توی ابن سینا دیدم حتی

ولی یاران حلقه خیلی وقته نیست

تالکین خوانی تعطیل میشه تا اون موقه ؟!

از این جا می تونید خرید کنید:

http://www.fardabook.com/فرمانروای-حلقه-ها-1-یاران-حلقه-ارباب-حلقه-ها.html

از این جا می تونید خرید کنید:

http://www.fardabook.com/فرمانروای-حلقه-ها-1-یاران-حلقه-ارباب-حلقه-ها.html

این هم یکی از روشهاییه که امتحان کردم ،برخلاف بقیه ی کتابها نمیگه موجود نیست، اما بعد 5روز از سفارش گفت موجود نیست! :دی

پايينتر از شهر كتاب ميدان صادقيه، كتاب فروشي دارالفنون تا چند وقت پيش ياران حلقه داشت( و جالبه كه هيچ كتاب ديگري از روزنه نداشت:دي) اگر خود كتاب فروشي نداشت ممكنه شهر كتاب داشته باشه(البته با احتمال خيلي كم)

سلام دوستان، ایادر شهر کرمان جایی برای تهیه کتاب های استاد هست؟

از کجا میشه این کتاب هارو خرید؟

خوب یه راهش اینه که : 1. به خود هر انتشارات مراجعه کنی یا تماس بگیری 2. یا اینکه از کتابفروشی های معتبر بگردی پیداشون کنی.

دوستان کسی آدرس کتاب فروشی ای که مجموعۀ تاریخ سرزمین میانه رو داشته باشه می تونه بده؟ و به نظر شما توی نمایشگاه بین المللی می شه پیداشون کرد؟

ممنون

دوستان کسی آدرس کتاب فروشی ای که مجموعۀ تاریخ سرزمین میانه رو داشته باشه می تونه بده؟ و به نظر شما توی نمایشگاه بین المللی می شه پیداشون کرد؟

ممنون

تو نمایشگاه پارسال حدود 15عنوان کتاب زبان اصلی تالکین بوده که بیشترشون هم نسخه های مختلف هابیت و ارباب حلقه ها بودند و خبری از بقیه کتابهای رشته‌افسانه نبود. (اینجا میتونید کتابهای لاتین نمایشگاه پارسال رو جستجو کنید)

از طرفی تمام این کتابها رو هم شهر کتاب توزیع میکرده، برا همین احتمال اینکه تو فروشگاههای شهر کتاب پیدا بشه از بقیه جاها بیشتره.(هرچند خیلی خیلی ضعیفه!) تو فروشگاه اینترنتی شهر کتاب هم حدود 6 کتاب لاتین نوشته‌ی تالکین موجوده که متاسفانه زیرمجموعه ای از همون عناوین نمایشگاه هستن.(اینجا)

پ.ن.این کتاب و این کتاب خیلی وسوسه انگیزند :دی

ممنون

رضایی جان راستش من یادم نمیاد کجا ولی مطمئن هستم چند جلدش رو دیده م توی کتاب فروشی ها و از اون جا که من دو جا بیشتر سراغ کتاب خارجی نمی رم یکی از این دو جا بوده (البته نمی دونم الآن داشته باشه یا نه):

شهر کتاب مرکزی یا کتاب افق توی خیابون انقلاب (هر دو تهران!)

سلام. من مشهد زندگی میکنم. کسی میتونه کمک کنه که اثار تالکین رو توی مشهد پیدا کنم؟ برای روز پدر میخوام. :)

مخصوصا کتاب فرزندان هورین یا داستان های ناتمام.

سلام. من مشهد زندگی میکنم. کسی میتونه کمک کنه که اثار تالکین رو توی مشهد پیدا کنم؟ برای روز پدر میخوام. :)

مخصوصا کتاب فرزندان هورین یا داستان های ناتمام.

بهترین جا خیابان دانشگاه- چهارراه دکترا- داخل خیابان ابن سینا هست اول خیابان کتاب فروشی امام و کمی جلوتر هم کتاب فروشی قلم که این کتاب فروشی احتمال بسیار زیاد داره هم کتاب فرزندان هورین و قصه های نا تمام .

از تور عزیز هم تشکر می کنم چون اولین بار این ادرس رو از ایشون گرفتم :)

ظاهرا کتاب سیلماریلیون و اطلاس سرزمین میانه دیگه اصلا یافت نمیشه،‌ حداقل تو اصفهان که این طوریه! من بسیاری از کتاب فروشی ها رو گشتم اصلا و ابدا نیست.

دیگه نمی دونم باید تا کی صبر کرد

توى سايت جيحون كتاب ها پيدا ميشه. اگه نبود هم ميشه سفارش داد

یه خبر خوب برای اونایی که دنبال کتاب هابیت و ارباب حلقه ها به زبان اصلی هستن انتشارات جتگل این کتابا رو چاپ کرده خود من امروز سه گانه ی ارباب حلقه ها رو به قیمت 14400 خریدم .

آیا کتاب ها با جلد اصلی پیدا میشن؟ یعنی نگاره روی کتاب، همون نگاره روی کتاب اصلی باشه. مثل لینک زیر، که بعضیاشون اینطورین.

https://www.google.com/search?q=tolkien+books&ie=utf-8&oe=utf-8

دوستان می تونید کتاب ها تالکین ترجمه شده رو از این سایت ها خریدداری کنید :

http://www.adinehbook.com/gp/search/244-9885349-8707780?search-alias=books&chooser-sort=relevancerank&field-keywords=%D8%AA%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86&feature=&Go.x=12&Go.y=15&Go=Go

http://www.pedrambook.com/index.php?route=product/search&filter_name=%D8%AA%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86&search=%D8%AA%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86

http://bekhan.com/View/AdvancedSearchResult?Author=%D8%AC%DB%8C.%D8%A2%D8%B1.%D8%A2%D8%B1.%D8%AA%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86

http://www.fardabook.com/catalogsearch/advanced/result/?cat%5B%5D=&name=&sku=&author=%D8%AA%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86&interpreter=&publisher=&isbn_13_digit=&description=&short_description=&price%5Bfrom%5D=&price%5Bto%5D=&publish_date%5Bfrom%5D=&publish_date%5Bto%5D=&cd_dvd_description=&pages_number=&print=&manufacturer=&calligrapher=&corrector=&editor=&collector=

کتاب اطلس سرزمین میانه رو هم از این آدرس ها می تونید تهیه کنید :

http://www.adinehbook.com/gp/product/9643342876/ref=sr_1_1000_1/244-9885349-8707780

http://bekhan.com/product/22114/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%B3-%D8%B3%D8%B1%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87

http://www.fardabook.com/catalogsearch/advanced/result/?cat%5B%5D=&name=%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%B3+%D8%B3%D8%B1%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86+%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87&sku=&author=&interpreter=&publisher=&isbn_13_digit=&description=&short_description=&price%5Bfrom%5D=&price%5Bto%5D=&publish_date%5Bfrom%5D=&publish_date%5Bto%5D=&cd_dvd_description=&pages_number=&print=&manufacturer=&calligrapher=&corrector=&editor=&collector=

آیا کتاب ها با جلد اصلی پیدا میشن؟ یعنی نگاره روی کتاب، همون نگاره روی کتاب اصلی باشه. مثل لینک زیر، که بعضیاشون اینطورین.

https://www.google.c...=utf-8&oe=utf-8

بله جلد کتاب همون جلد اورجینالش هست.

از چه سایتی میشه درخت و برگ رو گرفت؟ لینکی چیزی :)

سلام کسی از اصفهان هست که بدونه کتابهای تالکین کجای اصفهان میشه خرید ادرس دقیق می خواهم؟

سلام کسی از اصفهان هست که بدونه کتابهای تالکین کجای اصفهان میشه خرید ادرس دقیق می خواهم؟

میتونید از سایت ها بخرید که صفحه های قبل لینک ها رو دارن :)

والا من چند روز پیش رفتم انقلاب واسه خریدن کتاب و باید بگم یه کتاب فروشی بود که تقریبا همه ی رمان های فانتزی مطرح رو داشت! و اسمش کتاب فروشی اختران بود. گفتم بگم اونایی که نمیدونن بدونن:دی

سایت های آدینه بوک و شهر کتاب هم چند تا از آثار تالکین رو دارن.

سلام دوستان

توی شهر کردستان کسی آدرسی از کتابفروشی که کتابای استاد رو داشته باشه سراغ نداره؟؟

با تشکر

سلام دوستان میخوام کتاب های استاد تالکین که به فارسی ترجمه شده رو بخرم از هیچ جا پیدا نمیکنم در ضمن همه کتاب های ترجمه شده رو به صورت بوک میخوام لطفا راهنمایی کنید

ميتونيد تقريبا همه رو از سايت جيحون بخريد. اگه توى سايت رضا عليزاده رو توى بخش مترجم سرچ كنيد، كتاب ها همشون ميان. الان نميتونم لينک بدم ولی با یه جستجو توی ساینوت جیحون پیدا میشه.

Jeihoon.net

کتاب های تالکین تو مشهد از کجا بگیرم؟

سلام دوستان میخوام کتاب های استاد تالکین که به فارسی ترجمه شده رو بخرم از هیچ جا پیدا نمیکنم در ضمن همه کتاب های ترجمه شده رو به صورت بوک میخوام لطفا راهنمایی کنید

به سایت آدینه بوک سر بزنید.

کتاب های تالکین تو مشهد از کجا بگیرم؟

بهترین جا خیابان دانشگاه- چهارراه دکترا- داخل خیابان ابن سینا هست اول خیابان کتاب فروشی امام و کمی جلوتر هم کتاب فروشی قلم که این کتاب فروشی احتمال بسیار زیاد داره هم کتاب فرزندان هورین و قصه های نا تمام .

از تور عزیز هم تشکر می کنم چون اولین بار این ادرس رو از ایشون گرفتم :)

جایی هست که درخت و برگ رو بشه پیدا کرد؟ نسخه ی کاغذی رو می خوام، نه ایبوک:)

این کتابا به زور پیدا میشن. خواهرم چند وقت پیش گفت که یه جایی تو انقلاب ارباب حلقه هارو دیده . حالا کجاش رو خدا عالمه. انتشاراتی که ارباب حلقه ها یا کلا دیگه کتاب های استاد رو چاپ کرده چیه؟ خب از همون میتونید سفارش بدید براتون بیارن.

ولی فکر کنم قیمتش خیلی بالا باشه نه؟

میشه به کتاب خونه ها هم سفارش داد که به کتاب هاشون اضافه کنن . چه طوره؟

این کتابا به زور پیدا میشن. خواهرم چند وقت پیش گفت که یه جایی تو انقلاب ارباب حلقه هارو دیده . حالا کجاش رو خدا عالمه. انتشاراتی که ارباب حلقه ها یا کلا دیگه کتاب های استاد رو چاپ کرده چیه؟ خب از همون میتونید سفارش بدید براتون بیارن.

انتشاراتی که کتاب آثار تالکین رو چاپ می کنه انتشارات روزنه هس

کلا اطلاعات در مورد کتاب رو می تونید از این تاپیک پیدا کنید :)

https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1037&view=findpost&p=14923

یه زمانی که به روزنه زنگ زدم کتاب ها رو تموم کرده بود :))) و البته دیگه نمی فروخت

این بر می گرده به چند سال پیش :دی

قیمت کتاب هم بله بالا رفته تازگی ها گویا :دی

قیمت دستم نیست :دی

کتاب خونه ها هم " طرح من " داشتن که الان جمع شده فکر کنم و دیگه کتاب نمیارن :(

کلا آدینه بوک و کتاب فروشی فردا خیلی خوبن برای سفارش کتاب ها :)

باسلام

قابل توجه دوستان اردایی که در تهران زندگی میکنند

من یک منبع کتاب توپ گیر اوردم اگر کتاب چاپی از اقای تالکین میخواید به شهر کتاب مجتمع کوروش سری بزنید ادرس دقیقشو نمیدونم ولی میتونید از اینتر نت بگیرید همشونوو داره من که به شخصه رفتم تو با دوتا کیسه کتاب برگشتم بیرون. :-)

جایی هست که درخت و برگ رو بشه پیدا کرد؟ نسخه ی کاغذی رو می خوام، نه ایبوک :)

اگه نمیتونید به صورت سنتی کتاب بخرید ( که من خودم عاشق این گزینه ام ) از وب سایت آدینه بوک برا خرید استفاده کنید

البته خب قیمت کتاب ها الان بالاس ولی خب کتاب خون کاری با قیمت نداره و کتابش رو میگیره :) بچه ها قیمت ها رو میزارم که برا  اونایی که میخان کتابهای تالکین رو بخرن برنامه ریزی کنن

سیلماریلیون : 34500

هابیت ، یا آنجا و بازگشت دوباره : 15000

یاران حلقه :  25000 (  الان آدینه  بوک این رو  الان برا فروش ندارن)

دو برج : 37000

بازگشت پادشاه : 30000

فرزندان هورین : 23500

با سلام خدمت دوستان عزیز

دوستانی که در آذربایجان شرقی وتبریز زندگی می کنند.می تونند کتاب های تالکین رو از کتابفروشی هایی که در ادامه معرفی خواهم کرد تهیه کنند.

لیست کتابفروشی ها:

1. انتشارات فروزش, پایین تر از چهار راه آبرسان.

2.شهر کتاب تبریز ,پایین تر از چهار راه آبرسان.

3.انتشارات شایسته , روبروی مصلای بزرگ تبریز.

4.کتابفروشی نوبل,پایین تر از بازار بزرگ تربیت.

5.کتابسرای دریا,خیابان ارتش شمالی.

6.کتابفروشی دهخدا ,خیابان طالقانی.

با تشکر

الندیل جان اگر منظورتون همون محدوده انقلاب هست  انتشارات  و کتاب فروشی "روزبهان " در اون منطقه (خیابان انقلاب ،مقابل دانشگاه تهران،پلاک 1206 تلفن :66408667 ) مطمعن ام کتاب های (ارباب حلقه ها :یاران حلقه ،دو برج ،بازگشت پادشاه -هابیت - سیلماریلیون -فرزندان هورین و قصه های نا تمام  )رو داره اطلسسرزمین میانه رو مطمعن نیستم ولی به احتمال زیاد اونم داره  ولی الان اکتر کتاب فروشی هایی که کتاب های ژانر فانتزی حماسی دارند ارباب حلقه ها  رو به احتمال زیاد دارند 

الندیل جان اگر منظورتون همون محدوده انقلاب هست  انتشارات  و کتاب فروشی "روزبهان " در اون منطقه (خیابان انقلاب ،مقابل دانشگاه تهران،پلاک 1206 تلفن :66408667 ) مطمعن ام کتاب های (ارباب حلقه ها :یاران حلقه ،دو برج ،بازگشت پادشاه -هابیت - سیلماریلیون -فرزندان هورین و قصه های نا تمام  )رو داره اطلسسرزمین میانه رو مطمعن نیستم ولی به احتمال زیاد اونم داره  ولی الان اکتر کتاب فروشی هایی که کتاب های ژانر فانتزی حماسی دارند ارباب حلقه ها  رو به احتمال زیاد دارند 

این کتاب فروشی ها ارسال به بقیه استان ها رو هم دارن؟یعنی من میتونم از این کتاب فروشی کتاب سفارش بدم؟

این کتاب فروشی ها ارسال به بقیه استان ها رو هم دارن؟یعنی من میتونم از این کتاب فروشی کتاب سفارش بدم؟

مطمعنا شعبه های دیگری در ایران دارند ولی کتاب فروشی های دیگری هم در جاهای دیگر ایران هم وجود دارند که ارباب حلقه ها یا ... رو داشته باشند 

من در خصوص اون منطقه اون کتاب فروشی رو گفتم ولی شاید خود روزنه به استان های دیگر هم به صورت پستی بفرسته  متاسفانه من اطلاعات دقیق تری ندارم 

سلام منم یه کتاب فروشی میشناسم و خودم هم چند بار رفتم اونجا که کتاب های تالکین رو هم به زبان فارسی و هم انگلیسی داره تازه بعضی بخش های کتاب های تالکین هم به عنوان کتاب کمک ترجمه داره .تازه بسته بندی و جلد کتاب ها کوچیک طراحی شده.  آدرسش هم :همدان  -میدان امام - جنب داروخانه پاستور -کتابخانه ی جهان دانش

تازه اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست یا ساکن همدان بود میتونم آدرس بدم که حتی توی کدوم قفسه ها میشه پیداش کرد.

توی استان کرمانشاه هم فکر کنم کتابفروشی بزرگ پاییزان داره فقط نمیدونم این کتابفروشی کجاست

کسی از آدرس های کتابخونه های بندرعباس اطلاع نداره؟ یا اینکه چطور میتونم بفهمم انتشارات روزنه تو نمایشگاه شهرم غرفه داره یا نه؟

در 1 ساعت قبل، Nienor Niniel گفته است :

کسی از آدرس های کتابخونه های بندرعباس اطلاع نداره؟ یا اینکه چطور میتونم بفهمم انتشارات روزنه تو نمایشگاه شهرم غرفه داره یا نه؟

سلام نیه نور

در مورد حضور نشر روزنه در نمایشگاه کتاب بندر عباس بعید می دونم شرکت کنه.چون توی نمایشگاه کتاب تبریز هم که به مراتب نمایشگاه بزرگی بود .حضور نداشت.

اما در مورد کتابخانه های بندر عباس می تونی از اینجا ببینی:http://www.samanpl.ir/RapidSearch/Search

دوستان سلام ، کسی خبر نداره کتاب فروشی های کرمان کتابای نشر روزنه ی آقای علیزاده رو واسه فروش داشته باشن ؟  

و این که سیلماریلیون ترجمه ی آقای علیزاده بهترینه موجوده ؟ 

برای خرید کتابای اوریجینال چه باید کرد ؟ 

من ساکن اهوازم کجا هست?

در در 1/10/2016 at 10:26 AM، The Grey Pilgrim گفته است :

دوستان سلام ، کسی خبر نداره کتاب فروشی های کرمان کتابای نشر روزنه ی آقای علیزاده رو واسه فروش داشته باشن ؟  

و این که سیلماریلیون ترجمه ی آقای علیزاده بهترینه موجوده ؟ 

برای خرید کتابای اوریجینال چه باید کرد ؟ 

در 8 ساعت قبل، dain گفته است :

من ساکن اهوازم کجا هست?

دوستان عزیزم داین و گری پیلگریم . اگر دنبال کتب ترجمه شده هستید به جای چشم بسته عمل کردن خیلی ساده با شماره هایی که براتون قرار میدم تماس بگیرید . شماره دفتر مرکزی انتشارات روزنه هستش بپرسید بهتون دقیق میگن توی شهرتون کجا موجوده. شماره نشر روزنه هم اینه(اگر تهران نیستید با 021 شماره گیری کنید) : 66567925 و 66430503

و درباره سوالت باید بگم ترجمه آقای علیزاده بله بهترین ترجمه هستش و در بازار هم موجوده.

کتب ارجینال هم میدونم یه سری جاهای محدود مثل شهر کتاب هاب خاص دارند . حالا اگر دقیقش رو بخواید باید به من فرجه بدید 1 روز دیگه پ . خ به من یاداوری کنین من ببینم کجاها میشه پیدا کرد.

سلام دوستان.

کسی هست که بدونه کتاب انگلیسی چاپی سیلماریلیون رو از کجا میشه گیر آورد و خرید؟

لطفا اگه میدونین بهم بگین.

مرسی!

سلام.

یه راهش اینه که صبر کنی تا نمایشگاه، به احتمال زیاد شهر کتاب بیاره.(همون دو سه روز اول بری)

http://tibf.ir/fa/book/view/554c724b840000a501788059

یه راه دیگه شم خرید غیر مستقیم از آمازونه. البته دنگ و فنگ و هزینه ی اضافه داره، من تا حالا خرید نکردم ازشون که بدونم کیفیت خدمات چه طوریه.

http://ketabgard.com/advanced_search_result.php?cPath=21&keywords=silmarillion&x=0&y=0

کسی آدرس کتاب فروشی تو شیراز رو داره  که بتونم سیلماریون و بقیه کتابای تالکین رو تهیه کنم؟؟

یه زنگ به کتابفروشی جمالی بزن. اون قبلا می آورد کتاب فانتزی، یه مدت نمایندگی آذرباد رو گرفت، بعدشم بهداد.

آدرس:شیراز - ابتدای خیابان ملاصدرا - حد فاصل خیابان اردیبهشت و معدل - روبروی بانک مسکن

تو ذهنم نیست الان. فکر کنم بیشتر از چیزی که  نقشه نشون داده نزدیک معدل باشه.تلفن: 07132318388

رفتی خبر بده که اگه یه وقت نشر روزنه به حول و قوه ی الهی و یاری همسایه ها درخت و برگ رو بازنشر کرد، تکلیفمونو بدونیم.

در در December 30, 2015 at 11:07 AM، Nienor Niniel گفته است :

مي دونم خيلي خيلي دير دارم جواب مي دم :دي

اما خب متاسفانه انتشارات روزنه خيلي ناز مي كنه و زياد نمايشگاه ها نمياد چ برسه به نمايشگاه بندرعباس ، تو نمايشگاه اخير كه فكر كنم بهمن ماه پارسال بود كه نيومد و نمايشگاه هاي سال هاي قبل ، اما يك سال كتاب هاش و انتشارات قدياني مي فروخت 

كلا تو بندرعباس نمي توني كتاب هاش و بيابي مگر اين كه سايت كتب فروشي فردا يا آدينه بوك بري كه برات كتاب رو ميارن :) 

دوستان اهل اورميه هم مي تونند كتاب هاي تالكين رو تو كتاب فروشي هاي بهار ( خيابان امام كوچه بانك ملت ) پيش اقاي يوسفي ، كتاب فروشي حامد ( چهار راه سيروس ) پيش اقاي حامد و  شهر كتاب تو استادان كتاب هاش و پيدا كنند :) 

سلام. ممنون از جوابت اصلان. بله من تجربه کردم اینا رو و اصلا تو بندرعباس گیرم نیومد. همونطور که گفتی! اما خوشبختانه کسی از تهران برام بیشتر کتابارو مستقیما گرفت.البته اونجا هم کمی سخت. اما کاش حداقل تو نمایشگاها میومدند...

سلام

من یه مدته پول جمع کردم تا یکی از کتابای اوستا تالکینو بخرم

قبلا با pdf هولی هولی نصف سیل رو خوندم ولی من با pdf نمیتونم خوب منظورو بفهمم و بعد یه مدت چشمام خسته میشن

شاید خیلیای دیگه هم اینجورین که دوست داشته باشن فیزیکی بخونن :)

و ازونجایی که کتابای تالکین تو کل اصفهان گیر نمیان ( گشتم که میگم ) میخوام اونارو آنلاین بخرم

اما نمیدونم از چه سایتی بخرم و کجا مطمئنه

البته دیجی کالا هم هست که فقط هابیت و سه گانه لوتر رو داره و سیلماریلیون رو نداره

خواستم بپرسم سایتی سراغ دارین که هم این کتابو داشته باشه هم مطمئن باشه هم ترجمش و شکل و شمایلش و چاپش و زمان چاپش و ... خوب باشه :)

ارزونم باشه خوبه ;)

آدرس بدین شرمنده تون میشیم ( فقط آدرس سایت باشه کافیه نیاز نیست آدرس خرید بدین )

در 7 ساعت قبل، به لگ گفته است :

سلام

من یه مدته پول جمع کردم تا یکی از کتابای اوستا تالکینو بخرم

قبلا با pdf هولی هولی نصف سیل رو خوندم ولی من با pdf نمیتونم خوب منظورو بفهمم و بعد یه مدت چشمام خسته میشن

شاید خیلیای دیگه هم اینجورین که دوست داشته باشن فیزیکی بخونن :)

و ازونجایی که کتابای تالکین تو کل اصفهان گیر نمیان ( گشتم که میگم ) میخوام اونارو آنلاین بخرم

اما نمیدونم از چه سایتی بخرم و کجا مطمئنه

البته دیجی کالا هم هست که فقط هابیت و سه گانه لوتر رو داره و سیلماریلیون رو نداره

خواستم بپرسم سایتی سراغ دارین که هم این کتابو داشته باشه هم مطمئن باشه هم ترجمش و شکل و شمایلش و چاپش و زمان چاپش و ... خوب باشه :)

ارزونم باشه خوبه ;)

آدرس بدین شرمنده تون میشیم ( فقط آدرس سایت باشه کافیه نیاز نیست آدرس خرید بدین )

سلام

سه سایت هست که من قبلاً بدون مشکل ازشون خرید کردم و الان این کتاب رو موجود دارن (البته دوتاشون به صورت تهیه از مراکز پخش هستن):

۳۰ بوک که اتفاقاً با ۲۰ درصد تخفیف کتاب رو گذاشته.

آدینه بوک و فردا بوک.

دست شما درد نکنه لگولاس جان بابت کمک

از بین این سایتا که گفتین به نظر میرسه سی بوک بهتر از همست

چون نوبت چاپش مال همین امساله اما دو تا سایت دیگه بر میگرده به سالهای قبل

تازه تخفیفم که خورده پیشکش :)

حالا به نظر شما کدوم بهترینه ؟ هر چی نوبت چاپ حدیدتر باشه بهتره ؟

پ.ن : این چه وضعشه که سایتای ایرانی همشون اسم سایتشون بوک داره ؟! :|

در در 20/01/2017 at 1:57 PM، به لگ گفته است :

دست شما درد نکنه لگولاس جان بابت کمک

از بین این سایتا که گفتین به نظر میرسه سی بوک بهتر از همست

چون نوبت چاپش مال همین امساله اما دو تا سایت دیگه بر میگرده به سالهای قبل

تازه تخفیفم که خورده پیشکش :)

حالا به نظر شما کدوم بهترینه ؟ هر چی نوبت چاپ حدیدتر باشه بهتره ؟

پ.ن : این چه وضعشه که سایتای ایرانی همشون اسم سایتشون بوک داره ؟! :|

نوبت چاپ جدید بگیرید بهتره چون جلد و کاغذ کتاب ها تغییراتی داشتند و با قبلی ها فرق کردند. البته قیمتشون رو مقایسه نکردم. اما سری کتاب ارباب حلقه ها الان جلدش کلفت شده

در در Monday, December 29, 2008 at 3:28 AM، مالبت پیر گفته است :

www.iketab.com

این خودش رو نماینده آمازون در ایران می دونه. شاید کمکی بکنه.

خیلی گرون درمیاد من یک کتاب 100 صفحه ای خواستم.بخرم 1.5 میلیون هزینه اش شد

با عرض اجازت

دوستانی که علاقه به خرید دو کتاب تازه منتشر شده از تالکین را دارند می توانند از این دو لینک اقدام به خریداری کنند:

درخت و برگ

راورندوم

اگر کسی درباره ی این کتاب دوم اطلاعات بیشتری دارد به اشتراک بگذارد تا بدانیم آیا این کتاب ارزش خریدن را دارد یا نه.

در 6 ساعت قبل، فین رود فلاگوند گفته است :

با عرض اجازت

دوستانی که علاقه به خرید دو کتاب تازه منتشر شده از تالکین را دارند می توانند از این دو لینک اقدام به خریداری کنند:

درخت و برگ

راورندوم

اگر کسی درباره ی این کتاب دوم اطلاعات بیشتری دارد به اشتراک بگذارد تا بدانیم آیا این کتاب ارزش خریدن را دارد یا نه.

ممنون از لينك ها.

كتاب دوم داستان يه سگ هست كه يه جادوگر اونو به اسباب بازى تبديل ميكنه و سگ هم در پى اينه كه جادوگر رو پيدا كنه و برگرده به حالت اصليش. قبلا يه جا ميخوندم كه يه نويسنده خارجى اولين بار اين داستان رو از تالكين خونده و شيفته تالكين شده. خودم به شخصه نخوندم.

ببخشید تو شهر قدس ، کجا میتونم سیلماریلیون رو پیدا کنم ؟

این جا فقط یه شهر کتاب داشت که اونم ورشکست شد جمع کرد ، یه راهنمایی بکنید دارم دیوونه میشم  . الانم لوتر رو جیره بندی کردم دارم کم کم میخونم تا سیلماریلیون برسه به دستم .

در 4 دقیقه قبل، lord of gondolin گفته است :

ببخشید تو شهر قدس ، کجا میتونم سیلماریلیون رو پیدا کنم ؟

این جا فقط یه شهر کتاب داشت که اونم ورشکست شد جمع کرد ، یه راهنمایی بکنید دارم دیوونه میشم  . الانم لوتر رو جیره بندی کردم دارم کم کم میخونم تا سیلماریلیون برسه به دستم .

به نظرم بهتره از سايت هاي كتاب فروشي تهيه كنيد، چون معمولا سخته پيدا كردنشون توي كناب فروشي ها

در 8 ساعت قبل، Peredhil گفته است :

به نظرم بهتره از سايت هاي كتاب فروشي تهيه كنيد، چون معمولا سخته پيدا كردنشون توي كناب فروشي ها

بهترین و ارزونترینشون کدومه ؟ ( من همه کامنت ها رو وقت نکردم بخونم . البته ، تو سی بوک رفتم اما هرچی رو " افزودن به سبد خرید " میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ) 

در 3 ساعت قبل، lord of gondolin گفته است :

بهترین و ارزونترینشون کدومه ؟ ( من همه کامنت ها رو وقت نکردم بخونم . البته ، تو سی بوک رفتم اما هرچی رو " افزودن به سبد خرید " میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ) 

ظاهرا همه جا يه قيمت هست. من آدينه بوك و شهر كتاب و جيحون رو ديدم موجود بود، خودم قبلا از جيحون خريدم، جيحون همه كتب استاد رو داره.

http://www.jeihoon.net/سيلماريليون_13583

https://www.adinehbook.com/gp/product/9643342661

http://shahreketabonline.com/products/115/29771/سیلماریلیون

در 1 ساعت قبل، Peredhil گفته است :

ظاهرا همه جا يه قيمت هست. من آدينه بوك و شهر كتاب و جيحون رو ديدم موجود بود، خودم قبلا از جيحون خريدم، جيحون همه كتب استاد رو داره.

http://www.jeihoon.net/سيلماريليون_13583

https://www.adinehbook.com/gp/product/9643342661

http://shahreketabonline.com/products/115/29771/سیلماریلیون

ممنون ، تصمیم گرفتم از جیهون بگیرم . اما معتبر هست سایتش ؟ و نوبت چاپشم جدیده ؟

در 1 ساعت قبل، lord of gondolin گفته است :

ممنون ، تصمیم گرفتم از جیهون بگیرم . اما معتبر هست سایتش ؟ و نوبت چاپشم جدیده ؟

آره معتبره، من كتاب بخوام از اين سايت ميگيرم. نوبت چاپش ٩٤ هست، نميدونم بعد از ٩٤ تجديد چاپ شده يا نه. اگه دوستان ميدونن اطلاع بدن.

راستی راوراندوم ، از کدوم نشره ؟شاید اونم بخرم . دوستانی که مطالعه کردن یه راهنمایی بکنن . ترجمش خوبه ؟

بعدش میشه یه فروشگاه معرفی کنید که ترجمه خانوم ماه منیر فتحی از هابیت رو بفروشه ؟ واسه علیزاده رو خوندم ، اما به یکسری دلایل میخواهم اینم بخونم :دی

در 21 ساعت قبل، lord of gondolin گفته است :

راستی راوراندوم ، از کدوم نشره ؟شاید اونم بخرم . دوستانی که مطالعه کردن یه راهنمایی بکنن . ترجمش خوبه ؟

بعدش میشه یه فروشگاه معرفی کنید که ترجمه خانوم ماه منیر فتحی از هابیت رو بفروشه ؟ واسه علیزاده رو خوندم ، اما به یکسری دلایل میخواهم اینم بخونم :دی

http://shahreketabonline.com/products/115/173578/راورندوم

راورندوم نشر دنياي اقتصاد بيشتر تو تين ايجه. كودك و نوجوان. همين ترجمه اومده و عاليه.

ميتوني از اين سايت خريداري كنى قيمتش ده هزار تومنه??

در ۱ ساعت قبل، Eruyeganeh گفته است :

http://shahreketabonline.com/products/115/173578/راورندوم

راورندوم نشر دنياي اقتصاد بيشتر تو تيم ايجه. كودك و نوجوان. همين ترجمه اومده و عاليه.

ميتوني از اين سايت خريداري كنى قيمتش ده هزار تومنه??

ممنون خریداری میشود :دی

پ ن : اصلا هابیت خانم فتحی چاپ میشه یا نه ؟

در 2 دقیقه قبل، lord of gondolin گفته است :

ممنون خریداری میشود :دی

پ ن : اصلا هابیت خانم فتحی چاپ میشه یا نه ؟

حالا چرا اون رو ميخواي تا عليزاده هست!

به هر حال فك نكنم موجود باشه?

در هم اکنون، Eruyeganeh گفته است :

حالا چرا اون رو ميخواي تا عليزاده هست!

به هر حال فك نكنم موجود باشه?

باسه علیزاده رو خوندم ، چندین بارم خوندم ، فقط میخوام دوباره ولی اینبار با یه ترجمه دیگه بخونمش :دی 

چون من به هابیت در حد لوتر علاقه دارم :دی

http://ketab.ir/modules.php?name=News&op=pirbook&bcode=304280

اين فقط هست كه فعلا موجود نيست