به فکرم زد که با توجه به کثرت اعضای سایت و کمبود شخصیت های محبوب آردا(؟) برخی به ناچار اسم هایی میگذارند که خوششان نمی آید
مثلا نام کاربری "پری هاتر" (!!)
یا ...
البته این یک امر خصوصی است.
اما خب شاید با خودتون بگید که اولین کاربرای سایت اسم های خوب رو برداشتند و رفتند و ما موندیم و ....
هدف این تاپیک همینه...
بگین آیا اسم کاربریتون رو با رضایت انتخاب کردید یا نه؟
بگین چقدر برای نام کاربری فکر کردین؟
و بگین اگر نام کاربریتون از شخصیت های آردا است چقدر نسبت بهش اطلاعات دارید؟
و این اطلاعات رو از کجا بدست آوردین؟
من خودم کاملا از "تور" راضی هستم.
برای اولین بار 4 سال پیش که ثبت نام کردم خب تورین را دوست داشتم.
اما انتخاب شده بود. پس به فکر فرو رفتم و دیدم که تور را بیشتر میپسندم
شخصا به تور پسر هور در آردا هم علاقه خاصی دارم
اطلاعاتم از تور را با خواندن سیلماریلیون و نارن ای هین هورین و داستان های ناتمام کامل کردم
آواتارم رو هم که اخیرا عوض کردم پس از ماه ها جستجو در کل اینترنت با چه زحمتی پیدا کردم....
اما چرا نام فارسی. چون به جای اینکه الفی را به انگلیسی ترجمه کنید بیایید الفی را به فارسی ترجمه کنید
دنیای آردا با زبان شیرین فارسی زیباتر خواهد بود....
نوبت کیه؟؟؟!
baggins —
سلام.
گفتم نصف شب بیام اینجا کسی نباشه:دی
موقع ای که ثبت نام میکردم اطلاعاتم در زمینه دنیای تالکین کلی بود. ولی خب بگینز ها رو خیلی خوب میشناختم. یه خانواده کلا ماجراجو
وقتی اسم کاربری ازم پرسیده شده، بدون مکث bagins نوشتم.{gg من هیچ وقت از تکرار دو حرف انگلیسی کنار هم خوشم نمیومده:دی} کاملا به نیت بیلبو، مشخصا هم کلی راضی:ymapplause: یه مدت با آواتار بازیگر Ian Holm به سر کردیم که یهو دیدم جونی هام برگشته {مارتین فریمن رو میگم:دی}.
آخرش هم اینکه کسی هست که واقعا فکر کنه یه هابیت ـه؟! حتی برای یه لحظه. خب من اینجام که بگم یکی هست:)
Sherlock —
من اسم کاربری خودم که پیجک
Peejack
هستش رو حدود 8 سال پیش انتخاب کردم ، که مخفف پیتر جکسون هستش ، اون موقع از کتاب های تالکین و هابیت اینا خبر نداشتم ، کلا اینترنت زیاد نمیدونستم چیه ، اطلاعات در مورد پیتر جکسون رو هم از مجله گل آقا گرفته بودم ، من از دنبال کنندگان مجله گل آقا و ضمیمه دوچرخه روزنامه همشهری بودم که دوشنبه ها میومد ،
:ymapplause:
تور —
حتما میدونی پی جک جان که آواتارت صرفا دوست پی جکه نه خودش...
اسم کارگردان و عکس تهیه کننده!! :ymapplause:
ائارندیل Eärendil —
من ائارندیل هستم.
خوشبختانه یا متاسفانه از بین این 2000 کاربر ثبت نام کننده فقط 2-3 نفر این اسم رو انتخاب کرده اند که اونا هم هیچ فعالیت خاصی نداشتن.
من عاشق این شخصیتم و روح من کاملا بهش وابسته شده. و روزی به همه جهانیان ثابت خواهم کرد که ائارندیل ناجی و مهمترین شخصیت کتابهای تالکین هست.
کسی که آردا رو در دوران اول از نابودی نجات داد. و در دوره های بعدی هم نگهبان و نور امیدی برای آردا بود.و مهمترین پادشاهی های دوران دوم، سوم و چهارم مانند گاندور،آرنور،نومه نور،ریوندل و تلکونتار از نسل او بودند.
من قبل از خوندن سیلماریلیون ائارندیل رو میشناختم.یعنی از 5-6 سال پیش از طریق خوندن متنهای کوتاه تاریخ سرزمین میانه و زندگینامه شخصیتهای ارباب حلقه ها مثل الروند.و اینو میدونستم که نسل آرون و آراگورن در ائارندیل به هم میرسه البته سالها قبل توی فیلم هم با شنیدن نور ائارندیل از گلادریل،کنجکاو شده بودم. و با دیدن این نام همیشه احساس عجیبی بهم دست میداد.بعدها با خوندن سیلماریلیون علاقم بهش صد برابر شد و فهمیدم که ائارندیل همون شخصیت محبوب من توی آردا هست.
4 سال پیش که عضو سایت شدم طبق یک عادت اینترنتی از یک نام کاربریه دیگه استفاده کردم.ولی 8 ماه پیش که دوباره اکانت باز کردم بدون هیچ معطلی ائارندیل رو انتخاب کردم.
تو این 8 ماه، 7 بار آواتار عوض کردم،6 بار امضا عوض کردم، دوبار املای نام کاربری و یکبار هم عنوان کاربریمو عوض کردم. و تا پایان عمر ده ها بار اینارو عوض خواهم کرد چون هیچ گاه قانع نمیشم .ولی همیشه دوست داشتم که با ثبات باشم ولی نشد.
دوست دارم که تا ابد ائارندیلِ آردا من باشم.و از دیدن کاربر جدید با این اسم بطور غریزی ناراحت خواهم شد.ولی هر کسی این حق رو داره که این اسم رو انتخاب کنه.
تضاد —
هوم! سؤال جالبیه. من شخصاً امیدوارم چند تا لگولاس و گندالف و ائارندیل نداشته باشیم. دوست دارین بذارین به حساب پیرمغزی :) ولی وقتی اسامی خیلی شبیه هم باشه من یه خورده اینها رو با هم قاطی میکنم!
من از شناسه ی کاربری خودم خیلی راضی ام. بسیار زیاد! هرچند که هیچ ارتباط مشخص و ظاهری با دنیای تالکین نداره ولی به نظرم گویای ذات افسانه ها و ذات خودم هست ;) انتخابش هم کاملاً عمدی بود! البته خیلی سال پیش، وقتی تازه فیلم ارباب حلقه ها دراومده بود چند تا از دوستان، بر سبیل محبت اسم مستعار گیملی روم گذاشته بودن. تو سایت گیملی نداریم که؟ داریم؟ :)
پ.ن.
حالا که خوب فکرشو می کنم می بینم گیملی هم تضادی داشت ها! بازیگر این نقش در واقع خیلی قد بلند بود! :ymapplause:
hamid stormcrow —
من از این لقب "مرغ توفان" گندالف خیلی خوشم میاد اصولا خیلی خوبه که آدم در درست ترین زمان در درست ترین جا باشه
قسمت اول نام کاربریم هم که نام شخص شخیص بنده است :دی
رضائی.استل —
چه تاپیک باحالی!
علت وجه تسمیه من:دی ،رضائی،با یه اشتباه و ناخواسته پیش اومد.
من دوست داشتم که با اسم کاربری آراگورن دوم توی سایت عضو شم علتش هم اینه که به آراگورن توی کتاب و فیلم خیلی زیاد علاقه دارم.اما روزی که خواستم تو سایت عضو شم وقایعی پیش اومد که منو ناخواسته از این امر بازداشت!
اونم اینه که من قبل از اینکه بیام تو فروم ثبت نام کنم،توی چن تا وبلاگ دیگه ثبت نام کردم که خوب همشون یه نام حقیقی و یه نام کاربری میخواستن.من در قسمت نام حقیقی فامیلیم رو یعنی رضائی رو،وارد کردم.وقتی که توی آردا اومدم به هوای همین موضوع که منظور از اسم کاربری اسم حقیقیه،رضائی رو وارد کردم!اصلا نفهمیدم که چی شد که حواسم رو جمع نکردم و به این موضوع توجه نکردم که این سایت یه قسمت دیگه با عنوان نام نمایشی نداره تا من عنوان آراگورن دوم رو اونجا وارد کنم!آقا همینجوری جلو رفتم و دکمۀ عضویت رو فشار دادم و با عنوان رضائی به دوستان آردایی معرفی شدم.دیگه بعدش جا افتادم و نخواستم که تغییرش بدم.هر چند که من اصلا زیاد با این امر که کسی و به خصوص دوستام منو به صورت رسمی صدا کنن،راحت نیستم.ولی خب دوباره نخواستم که تغییرش بدم.تا اینکه چند وقت پیش با توجه به تاپیکی که توسط مدیران و با عنوان
زده شد تصمیم گرفتم که یه اسم کاربری داشته باشم که هم اصالت و تاریخچۀ شخصی فعالیت های من در آردا رو حفظ کنه و هم از کاراکتر های رشته افسانۀ تالکین باشه.پس "رضائی.استل" رو انتخاب کردم تا هم کاربرانی که تازه پست های قدیمی رو میخونن و توی اون پست ها به من با عنوان رضائی خطاب شده سردرگم نشن و هم اسم کاراکتر مورد علاقۀ من باشه.
پ.ن:
آواتار من هم تصویریه که مربوط به نشان و پرچم خاندان الندیل میشه:درخت سپید گوندور در زمینه ای سیاه با هفت ستاره به گردش و تاجی بر تارکش (البته تاج بالدار گوندور در هیچ کجای اینترنت پیدا نشد!) که شاه اله سار در نبرد دشت های پله نور اونو دوباره و به صورت آشکار به اهتزار در آورد.
خب بنده هم يه عرض ادبی خدمتتون دارم و ميخوام اسمم رو معرفی كنم. (چقدر تاپيک اسم و فاميل داريم اينجا... ياد دوران مدرسه بخير... :دی)
بنده رو كه با اسم مخفف گندالف در آردا می شناسند، تا كنون چهارپنج تا اسم مختلف داشتم كه مثل عقربه های ساعت از 12 دوباره به 12 برگشتن! :دــــی
اولين باری كه سايت و فروم رو ديدم و هوس عضو شدن به كله ام زد، يادمه كه با پسرعمه ام توی پذيرايی مادربزرگم نشسته بودم پای لپ تاپ و هی فكر ميكردم كه چه اسمی رو انتخاب كنم! بعد از لختی انديشه، ياد گندالف -جادوگر پير ارباب حلقه ها و دانای كل- (با اول شخص اشتباه نگيريد :دی) افتادم و همونطور كه قبلاً (احتمالاً توی صندلی داغ) گفتم، من ارادت خاصی نسبت به جادوگرها و شنل پوش ها دارم! برای همين گندالف رو كه جزو هردو دسته است، برای شناسه خودم برگزيدم و نام كاربری "گندالف" رو تايپ كردم. ولی متأسفانه اخطار داده شد كه اين نام رو كسان ديگه ای قبلاً انتخاب كردن. برای همين از اول شروع كردم به جايگزينی هر اسم گندالفی (از قبيل گندالف خاكستری و گندالف سفيد و...) تا به گندالف سپيد رسيدم و اونو با دلی ناراضی برداشتم... .
تا الان هم كه بارها از سر عدم رضايت و به قولی قانع نشدن اسمم رو عوض كردم و بارها فكر كردم كه چرا گندالف خاكستری رو كنار گذاشتم به طوری كه حتی يه بار اسمم رو به "گندالف خ.س" مخفف گندالف خاكستری.سفيد تغيير دادم و طبق افكار ژوليده خودم دليل آوردم كه هردوی اينها يكی هستن! تا اينكه چندنفر اسمم رو به تمسخر "گندالف خسيس" يا "گندالف خرس" :ymapplause: صدا كردن و من هم برای بار آخر اسمم رو به نام گندالف سفيد تغيير دادم. الان هم كه می بينيد "پ" جای "ف" رو گرفته به مرحمت و لطف آقا مهدی ـه! :دی
چه ميشه كرد، با اينكه ناراضی ام، ولی بايد تحمل كنم ديگه... {اسمايل فروتنی و قناعت :دی}
Legolas —
خوب منم پارسال شهریور که می خواستم عضو سایت بشم هنوز زیاد به این جا وارد نبودم اما معمولا توی فروم های مخصوص به موضوع خاصی با نامی در خور اون فروم باشه ثبت نام می کنم به همین خاطر هم اول که اومدم درجا Legoolas رو زدم (چون خیلی ازش خوشم میاد) و دیدم به به خالی هم هست
سریع ثبت نام کردم و گذشت و گذشت تا این که کاشف به عمل اومد که بعله املای صحیح اسمم Legolas ـه اما با این حال بازم دستی بهش نزدم چون من به پایداری توی این موارد خیلی معتقدم اما رسید به وقتی که مدیران محترم اعلام فرمودند که تا 1 هفته فرصت دارین نام نمایشیتون رو عوض کنید که بعد از اون 1 هفته دیگه برای همیشه ثابت می مونه. من وقتی این خبر رو هم خوندم بازم قصد نداشتم اسمم رو تغییر بدم تا این که دیدم خیلی از کاربران دارن اسمشون رو عوض می کنن ولی من چی کار می تونستم بکنم در صورتی که Legolas قبلا انتخاب شده بود؟! این جا بود که با راهنمایی گندالف سپید عزیز (به خودت نگیر:دی) موفق شدم نامم رو به اینی که الان هست تبدیل کنم.
الان هم کامل از این اسم راضیم و اگه دوباره هم بهم فرصت بدن دیگه تغییرش نمیدم.
در مورد آواتار هم زمانی که اومدم تو فروم چشمم به اولین آواتار ها که افتاد، دیدم همه تصویر سیاه-سفید و اکثرا نقاشی گذاشته بودن به همین خاطر رفتم سراغ گوگل خان و این آواتار رو پیدا کردم ... حالا حالاها هم تا وقتی که یه تصویر درست و حسابی پیدا نکنم عوضش نمی کنم.
تور —
عجب تاپیک پر و پیمونی شد
برای اینکه کامل تر بشه لطفا از مکان انتخابیتون و امضا هم حتما بگید
مخصوصا شما جناب تضاد که مایلیم بدانیم "خط قاسم" کجاست!!
...تو این 8 ماه، 7 بار آواتار عوض کردم،6 بار امضا عوض کردم...
به ائارندیل:
دلیل این امر چی بود؟ یعنی آواتار مناسب پیدا نمیشد؟ آواتار فعلی بسیار پسندیده است به نظرم
همانطور که شما تصویر حامل ائارندیل را گذاشتید من هم در نظر داشتم تصویر حامل تور یعنی عقاب مانوه را بگذارم...
...من از این لقب "مرغ توفان" گندالف خیلی خوشم میاد...
کسی یادش هست این لقب کجا به گندالف داده شد؟؟
...رسید به وقتی که مدیران محترم اعلام فرمودند که تا 1 هفته فرصت دارین نام نمایشیتون رو عوض کنید...
ظاهرا این آقا مهدی خیرش به خیلی ها رسیده
انصافا زحمات زیادی برای سایت میکشن. همین جا ازشون تشکر میکنیم...
...وقتی که توی آردا اومدم به هوای همین موضوع که منظور از اسم کاربری اسم حقیقیه،رضائی رو وارد کردم!اصلا نفهمیدم که چی شد که حواسم رو جمع نکردم ...
به رضائی.استل: شما که نمیخوای بگی انتخاب اسم کاربری (قبل از این) اتفاقی شد و مورد رضایت نبود؟؟
البته ظاهرا زمانی داده شد به کاربران تا نام کاربریشون رو عوض کنن. شما اقدامی نکردی در این زمینه؟؟
الان از نام کاربریتون نیمه راضی هستید یا کاملا راضی؟؟
چه ميشه كرد، با اينكه ناراضی ام، ولی بايد تحمل كنم ديگه...
به گندالف سپید: از نام گندالف سپید خوشت نمیاد؟؟ میشه بگی چرا؟
خیلی ها میمیرن برای این نام کاربری...من خودم شخصا به گندالف سپید احترام زیادی قائلم
به نظرم که نام برازنده و کاملا مناسبی انتخاب کرده اید...
همانطور که گفتم از شخصیت تورین خوشم میاید
غرورش را، شرافتش را، ابتکارش را، شجاعتش را و تدبیرش را می ستایم
این که همیشه در خفا میگرید و هیچوقت آشکارا و بلند نمی خندد
مدتی سعی کردم شخصیتی مانند تورین داشته باشم اما بیشتر از چند روز دوام نیاوردم و بهترین گزینه آن است که خودم باشم
اما یکم بیشتر از تور بگم...
تور, فرزند هور است. هور با افتخار در نبرد نیرنائت آرنوئدیاد به خاک افتاد...
تور آزادانه زندگی کرد. به دنبال تقدیر تا نوراست به راه افتاد...
پس از مدت ها زندگی در ساحل وین یامار به دنبال ورونوه تا گوندولین رفت و با راهنمایی اولمو با افتخار وارد گوندولین شد
با یکی از زیباترین مخلوقات ارو، دختر تورگون، ایدریل ازدواج کرد...
و حاصل این ازدواج آردا را از نابودی نجات داد...(به بیان دوستمون ائارندیل)
و سرانجامش ماوا در کنار ایدریل در سرزمین والینور شد...
اگر صدبار هم مهلت تغییر نام کاربری وجود داشته باشد امکان ندارد تغییرش دهم
من اولین امضایی که برای خودم انتخاب کردم بی نظیر بود.
زمان ثبت نام در سایت خیلی برای نگارشش زمان صرف کردم
خلاصه ای از زندگی تور بود و آخرش با جمله "سرافراز شد...تور" تموم میشد.
متاسفانه از دستش دادم و کامپیوترمو زیر و رو کردم پیدا نشد. دارم کلی به مغزم فشار میارم اما کامل یادم نمیاد
کسی احیانا نمیتونه در یادآوریش کمکم کنه؟؟
در مورد مکان
چه مکانی زیبا تر و رویایی تر از گوندولین
وادی تولادن ، شهر سپید ، گوندولین رویایی ...
آرزوی من دیدن آن است. گرچه در این دنیا امکان پذیر نخواهد شد. مگر در فیلمی شاید در آینده
:ymapplause: :)
3DMahdi —
خب منم در مورد نام کاربریم یه توضیحی بدم.
من زیاد تو نت میچرخم و توی سایتهای خیلی زیادی عضو هستم از اونجا که تو حفظ کردن نامهای کاربری مختلف مشکل پیدا میکردم تصمیم گرفتم که توی همه سایتها با یه اسم واحد عضو بشم. برای همین اسم 3DMahdi رو انتخاب کردم، 3D به خاطر اینه که تو کارهای گرافیک سه بعدی هستم(بودم!) و مَهدی{:دی} هم اسممه!
وقتی توی آردا عضو شدم طبق همین عادت اسمم رو همین گذاشتم اما بعدش دیدم آردا جایی متفاوته و خواستم اسمی دیگه انتخاب کنم بین ماندوس و فینرود شک کردم و نتونستم یکی رو از بینشون انتخاب کنم و در نهایت همین اسم رو نگه داشتم. الان هم که عنوان کاربریم ماندوسه و امضام هم یکی از جملات فینرود فلاگوند در سیلماریلیون!
tolkien —
راجع به انتخاب اسمم چی بگم به نظرتون؟
والا موقع ما جزء اولین کسایی بودیم که ثبت نام کردیم واسه همینم نام کاربری تالکین به ما افتاد .
هرچند بعدش پشیمون شدم چون احساس می کردم یه توهین به استاده ، حتی با تریدی مهدی هم در میون گذاشتم که اگه بشه عوضش کنم اما ایشون گفتن که ایراد نداره یه کم هم توضیح دادن که راضی شدم و همین موند دیگه .
:ymapplause: :)
تضاد —
برای اینکه کامل تر بشه لطفا از مکان انتخابیتون و امضا هم حتما بگید
مخصوصا شما جناب تضاد که مایلیم بدانیم "خط قاسم" کجاست!!
:ymapplause: راستش من هم فکر نمی کردم این تاپیک این قدر جالب بشه!
خط قاسم یه خط فرضی هست در اقمار و سیارات بدون جو که مرز مشخصی ایجاد میشه بین تاریکی و روشنایی. امضای من نقل قولی هست از بزرگمهر حکیم برای این که به خودم یادآوری کنم هنوز خیلی چیزهای برای یاد گرفتن هست و نباید مغرور شد. آواتارم فکر میکنم نیاز به توضیح نداره. یه نماد قدیمی هست از ترکیب یین (بخش تاریک و منفعل و مرموز وجود انسان ها) و یانگ (بخش متضادش). در اصل این دو رو با رنگ های سیاه و سفید مشخص میکنن. من یخ و آتش رو ترجیح دادم. اژدهای معروف اروبوروس هم گرد این دو حلقه زده که نشانه ی جاویدان بودن از تناقض ها باشه. کامل بود؟ :)
رضائی.استل —
به رضائی.استل: شما که نمیخوای بگی انتخاب اسم کاربری (قبل از این) اتفاقی شد و مورد رضایت نبود؟؟
چرا حقیقتش در ابتدا مورد رضایت من نبود(چون اتفاقی و ناخواسته بود).
البته ظاهرا زمانی داده شد به کاربران تا نام کاربریشون رو عوض کنن. شما اقدامی نکردی در این زمینه؟؟
چرا اقدام من این بود که اسم کاربریم رو از رضائی به رضائی.استل تغییر دادم.
الآن هم کاملا کاملا کاملا راضیم.
پ.ن:
مکان انتخابیم هم که یکیش زادگاه منه (زاهدان) و مغاک های موریا و تالارهای ماندوس هم از مرموزترین جاهای ائا که دوست دارم برم و اونجا رو ببینم.
امضای من هم که مشخصه:
جملات استاد + یه جملۀ قصار که از دوستم شنیدم.
البته شاید امضاهام رو در آینده تغییر دادم.چون میدونین یه جورایی از جملات اول و دوم امضام بوی نا امیدی میاد!(دوستانی که روانشناسی خوندن منظورمو بهتر متوجه میشن)
پ.ن:
امضا ویرایش شد.
Eru Is Bountiful
من از پسران "لوثین" ام:
وارث ایسیلدور
، ملقب به
اله سار - گوهر الفی
- و سلالۀ "لوثین تینوویل" هرگز زائل نمی شود. و بانوی من "آرون اوندومیل" دخت "ارباب الروند نیم الف" است و آنان کرانه های این سرزمین را بدرود گفته اند؛ و من فرمانروای "درخت سپید گوندور" ام ... .
!Now I'm always smiling
تالکین.استل
mas-estel
mas007
کاربر #0 —
به گندالف سپید: از نام گندالف سپید خوشت نمیاد؟؟ میشه بگی چرا؟
خیلی ها میمیرن برای این نام کاربری...من خودم شخصا به گندالف سپید احترام زیادی قائلم
به نظرم که نام برازنده و کاملا مناسبی انتخاب کرده اید...
من نگفتم از گندالف سفيد خوشم نمياد؛ گفتم از اين ناراضی ام كه نمی تونم اسم "گندالف سفيد" رو به جای "گندالف سپيد" انتخاب كنم!!
حالا اين مشكل چندانی نيست؛ برعكس سپيد واژه ای پارسی هم هست و من هم از طرفداران سر و پا قرص حفظ ارزش های فرهنگی و ملی ام... :دی
يه نكته اون هم اينكه نام كاربری با نام نمايشی فرق ميكنه. نام نمايشی من "گندالف سپيد" ـه درحالی كه نام كاربری ام "Gandalf the White" ـه. دليل انتخاب چنين نام كاربری هم اين بود كه گفتم بقيه نگن بيسوادم و يه فاز كلاس برم براشون! :ymapplause:
آواتارم رو هم صدبار تا حالا عوض كردم تا به اين آواتار رسيدم و با وجود اينكه بعضی ها منو دماغ كدو (به وزن كله كدو :دی) صدا می كنن، عوضش نخواهم كرد!
امضام هم يه ديالوگه از گندالف سفيد كه در فيلم بازگشت پادشاه اجرا ميشه (فكر نكنم توی كتاب باشه؟) و من اين ديالوگ رو بين تمام ديالوگ های فيلم های كل جهان، بيشتر از همه دوست دارم. :)
تور —
بله بله...عاشق این جمله در قسمت سوم فیلم هستم
توصیف والینور
جملاتی که در تمامی ادیان و تمامی فرهنگ ها مصداق دارد...
با این جمله پیتر جکسون نشان داد که ارباب حلقه ها فیلم هالیوودی نیست و حسابش از بقیه فیلم ها جداست
...
عوضش نخواهم كرد!
عوضش هم نکن چون بسیار زیباست...
خط قاسم یه خط فرضی هست در اقمار و سیارات بدون جو که مرز مشخصی ایجاد میشه بین تاریکی و روشنایی.
کجا همچین تعریفی ارائه داده؟؟
در مورد آواتارم بگم که آواتار قبلیم نمایی از تور در لباس نظامی تورگون بود در پشت سرش منظره ای از غروب آفتاب وین یامار
اما چون تصویر واضحی از صورتش ارائه نمی داد گشتم و این جدیده رو پیدا کردم که به نظر خودم بسیار مناسبه...
هر دو اثر استاد آلن لی هستن...
مونت آو سائرون —
سلام...
منم در وحله ی اول برای عضویتم در آردا زدم: گندالف، لگولاس، سوارسیاه، سارومان اما مدام سایت اخطار میداد که این نام ها قبلا انتخاب شده، بالاخره کار به جایی رسید که خواستم اسمی بزارم که دیگه کسی اونو تا به حال نزاشته باشه، از این رو فکرم رفت به فرمانروای دروازه های سیاه! موث آو سائرون؟...
اما چون این اسم رو سماعی شنیده بودم، فکر کردم اسمش مونت آو سائرونه که بعدها متوجه شدم همین مونت آو سائرونی هم که نوشتم، بی معنی نیست و کوه سائرون معنی میده یعنی همون اورودرین...این شد که شدم کوه هلاکت! دی
تور —
جالب بود...
حالا از آواتارت میگی...؟
و این که امضات ربطی به آردا داره یا نه؟
مونت آو سائرون —
آواتارم که والا قبلا تمام تنه ی مجتبی بود...
بعد دیدم یک روز جناب رضایی دارن به من می گن تام!!! گفتم شاید دیگه بچه ها فرق بین منو مجتبی رو نمی فهمن.دی. بعد رفتم یکی خودم ساختم. فی الحقیقه آواتارم خیلی خوشگل تر از خودمه اما تهش شباهت داریم...
امضامم خیر! ربطی به آردا نداره.اصلا خودمم نمی دونم چی هست! دی
white witch —
بنده اول هالدیر بعدش نشد پس گیل گالاد، الروند و هرچی به ذهنتون برسه آخرش به نتیجه نرسیدم (یعنی اکثرا تکراری بود!)همین جادوگر سفید نارنیا رو گذاشتم
توی فیلم و کتاب نارنیا اون رو از همه دوس داشتم(نه که خیلی وحشی باشما!(هستم :دی))
R-FAARAZON —
من که راضیم
آر-فارازون شاید نمادی از جمشید اسطوره ایران باستان باشه و خیلی جذب شخصیتش تو سیل شدم
ولی طفلک این خاله پسرمون گریما لگولاسو خیلی دوست داره حیف که یه دوجین لگولاس عزیز تو آردا هست
ERI —
درود و سلام بر فارازون عزیز.زدی تو خال .من خیلی از اسم لگولاس خوشم میاد ولی آردا لگولاس بارون شده په باید تو فکر یه اسم دیگه باشم
حلقه یگانه —
منم اول خواستم لگولاس بذارم نشد بعد تصمیم گرفتم که اسمو حلقه یگانه بذارم چون همه چیز از قدرت حلقه و خود خواهی صاحب حلقه شروع شد
امضام :وقتی که برای اولین بار فیلمو دیدم راوی داشت این جمله رو میگفت :
حلقه ای سه از برای پادشا هان الف در زیر گنبد نیلی
حلقه ای هفت از برای فرمانروایان دورف در زیر تالار های سنگ
حلقه ای نه برای ادمیان که محکوم به مرگند و فانی
و یکی از برای فرمانروای تاریکی بر سریر تاریکش
در سرزمین موردور و سایه های آرمیده اش
منم خیلی خوشم اومد اینو واسه امضام گذاشتم. آواتار من ربطی به اسمم نداره ولی من که یک الف هستم باید نشانی از الف ها داشته باشم
تور —
حلقه ای سه از برای پادشا هان الف در زیر گنبد نیلی
حلقه ای هفت از برای فرمانروایان دورف در زیر تالار های سنگ
حلقه ای نه برای ادمیان که محکوم به مرگند و فانی
و یکی از برای فرمانروای تاریکی بر سریر تاریکش
در سرزمین موردور و سایه های آرمیده اش
البته این ترجمه رضا علیزادست در اول کتاب
در فیلم یک چیز دیگه دوبله کردن
Vána —
چه تاپیک پرو پیمونی شده سپاس از تور خان
من با نسخه سینمایی با ارباب حلقه ها اشنا شدم بعدش توی یکی از کتابها م یه توضیح کوتاهی کلا در باره اثر سینمایی وخالقش شده بود بعد اونجا من فهمیدم تالکین خالق این دنیا بوده
بخاطر همین خواستم با نام کاربری ارباب حلقه ها البته به زبون خارجیش رو بزارم که انتخاب شده بود بعدم رینگ رو امتحان کردم وگاندلف انتخاب شده بودند
تا رسیدم رینگز پیام مثبت برای ثبت این نام کاربری اومد این شد نام کاربریم الانم خیلی میدوستمش زیاد
اواتور م اواتور چهارمی قبل از این سه تا دیگه بود دو تا کاورهای یاران حلقه وبازگشت پادشاه ویه حلقه دیگر ر تا اخر سر این عکس شد اواتارم
هم مرموزه هم درخشان یه جورایی این خودمه
امضامم جمله شو جایی دیدم بعد خوشم اومد برای خودم قرارش دادم
The Witch-King —
اولش که میخواستم عضو بشم هرچی اسم گذاشتم نشد پس مجبور شدم Thorongil رو بذارم. بعدا نام کاربریم رو به Assassin Creed که یکی از بازی های محبوبم هست تغییر دادم و تا الان از نام کاربریم راضی هستم. آواتارم هم شخصیت کانر در بازی Assassin's Creed 3 هست که امضام هم دیالوگ های اتزیو در نسخه Brotherhood بازی هست. مکانم هم زمینه دیگه...
SHIRE —
اولش من این نام کاربری رو تو این سایت ندیدم گفتم بهترین انتخابم میتونه باشه . بعدشم من کلا منطقه شایر رو تو دنیای تالکین خیلی دوست دارم و بهم یه حس آرامش میده یه جای سرسبز و زیبا با مردمان دوست داشتنی.
تور —
کلا شایر و بگ اند(در فیلم) و موسیقی هاوارد شور (در همین قسمت) خیلی حال و هوای آردایی داره...
Light king —
Light king
حدود دو ساله برای همه اکانت هام این اسمو میذارم (البته به شکل های مختلف مث : Lightking , Light-king و ...)
اگه جای دیگه ای این اسمو دیدید 90 درصد من هستم :ymapplause:
معنای کلمش خیلی قشنگه ! یعنی شاه روشنایی !!!
بهم آرامش میده
نگهبان گاندور —
من از فارامیر خیلی خوشم میاد به خاطر شجاعت و دلیریش شاید بعضی ها اونو به خاطر اینکه با اون تعداد کم به جنگ رفت یک احمق بدونن اما اون شجاع تر از هر کسی بود
ERI —
راستش من دوست دارم که اسم کاربری خودمو عوض کنم ولی حیف که نمیشه :(
تور —
با مدیران مطرح کن، چرا که نشه؟!
چه مشکلی داری با نام کاربریت؟ مگه با انتخاب خودت نبود؟!
ERI —
با مدیران مطرح کن، چرا که نشه؟!
چه مشکلی داری با نام کاربریت؟ مگه با انتخاب خودت نبود؟!
با سلام
رفیق آخه همین جوری انتخابش کردم
الان یه اسم مدنظرمه که بهتره
تور —
خب از اونجا که این تاپیک مال همینه که آیا شما شناختی در مورد اسمتون دارید یا نه میخوام بدونم از garima چی میدونی؟
و چه اسم بهتری مد نظرته و چرا؟!
ERI —
راستش گریما ورم تانگ یامارزبان وزیر تئودن شاست که بیشتر اهداف سارومان رو تکرار میکنه
توی کتاب دو برج ازش خوشم اومد
ولی بیشتر اسم لگولاس مدنظرم بود ولی واقعا لگولاس های زیادی در اینجا هستند
به جاش اسم سورن رو دوست دارم که وزیر و سردار ارد (ارشک سیزدهم )بود و از خاندان سورن(مهران) بود
ایشون به سورنا و سورن پهلو معرفند و در شکننده کراسوس سردار رومی بودند
این پیشنهاد فارازون بود که اسمی ایرانی انتخاب کنم
چون وقتی برام داستانشو گفت خیلی خوشم اومد
torambar —
اسم من با املای صحیح میشه tUrambar در حالی که من نوشتم tOrambar . اولین باری که از این اسم استفاده کردم ، اینو اسم موبایلم گذاشتم . از خود این کلمه و طنینی که موقع گفتنش ایجاد میشه خوشم می اومد و البته معنیش . بعدا هم که اینجا ثبت نام کردم و فهمیدم اسمم غلطه هم سعی نکردم درستش کنم یه جورایی این اسم ، اسم منه تو ی دنیای اینترنت . از اسم واقعی خودم خیلی خوشم میاد ولی تو اینترنت همیشه دوست دارم که TORAMBAR باشم . دلیل اینکه سعی نکردم املای اسمم رو درست کنم ، این بود که بعد از یه مدت این اسم یه جورایی هویت من شد تو دنیای مجازی و همه جا ازش استفاده کردم به طوری که الان یه نفر هست که وقتی منو میبینه بهم میگه تورامبار :( و چند ثانیه طول میکشه تا اسم اصلیم یادش بیاد !
امضام هم یه تکه شعر زیبا هست
Might and glory flowing for a changing dawn
Ancient power reveals from an iron crown
Clear and cold and shining so far and bright
Crush the world in one clash of your blinding light
که ترجمش میشه ( البته فکر نکنم بتونم خوب ترجمش کنم که زیبایی متن اصلی رو داشته باشه ، فقط برای یه معنی جزئی ...)
قدرت و افتخار برای ساختن سپده دمی از تغییر جاری می شوند
نیرویی باستانی از تاج آهنی بر می خیزد
چه پاک و سرد ، درخشنده و نورانی است
جهان را در هم بشکن با پرتو ای از نور کور کننده ات
Tom Bombadil —
چه جالب..من اینجا رو ندیده بودم ~o) مثل اینکه کم کم باید باور کنم که پیر شدم
ماجرای عضویتم در آردا رو چندباری گفتم.اما اسم کاربریم رو نه!
روزی که تصمیم به عضویت در آردا رو گرفتم،قشنگ یادم میاد.من شخصیت آراگورن رو خیلی دوست داشتم.واسه همین بعنوان اولین تلاشم آراگورن رو امتحان کردم.اما نشد که نشد!فارسی و انگلیسی رو امتحان کردم اما گویا دوستان دیگری پیش دستی کرده بودند.از طرفی از اونجایی که من اصرار به املای درست اسم داشتم و دارم نتونستم خودمو مجاب کنم که املای دیگری از آراگورن رو تایپ کنم.این شد که بی خیال عضویت شدم.و اینگونه بود که من در آردا عضو نشدم. :(
بعدش دیدم نمیشه که...نشستم کتابو باز کردم و خوندم..خوندم و خوندم و خوندم..تا رسیدم به تام بامبادیل پیر و گورپشته ها...یکم که دقیق شدم دیدم چقد بعضی رفتاراش مثل منه.خلاصه این شد که تامی رو بعنوان نام کاربری برگزیدیم.و خیلی هم ازش راضیم.
اما امضاء:من خیلی شریعتی و جمله هاشو دوست دارم.البته این دوس داشتنم قبل از اجرای طرح خز سازی شریعتی بود.خلاصه اینکه ارادت خاصی به این جمله دارم و واقعا با تمام وجود قبولش دارم!
آواتار هم که تصویر تامی شاد و شنگوله...زحمت قرار دادنش هم گردن بگینز افتاد.هیچ وقت حوصله و اعصاب این کارا رو ندارم(از دیگر ویژگی های تامی شخصیتم)
little lord —
اسم کاربری من لیتل لرد هستش به معنی ارباب کوچک
اگه عمرم بیشتر شد و کائنات مارو کماکان قبول داشتن ویه خورده جیرمون بیشتر شدتو آردا تغیرش میدم به گریت لرد
آواتارم رو خیلی دوست دارم بخدا از بچگی رویای اینو داشتم بزرگ که شدم یه برج به این شکل واسه خودم بسازم
امضام هم یه قسمت ازخلوت گویی های خودمه
Curunir-Poirot —
من در ابتدا نام کاربری Curunir رو پس از کمی تامل انتخاب کردم،این یک نام الفیه و به معنای مرد صناعت هست.
کم کم دوباره پای هرکول پوآرو-این پیرمرد بلژیکی نازنین و وسواسی و مهربان و منظم-دوباره تو زندگی من باز شد و Poirot رو هم به نام کاربریم اضافه کردم،در کل همون ابتدا هم برای انتخاب نام مشکلی نداشتم .
راجع به علاقم به سارومان هم باید بگم که چون کلا یه جورایی از سر کریستوفر لی بیشتر از سر یان مک کلن خوشم میومد از اون اولا هم سارومان رو به گندالف ترجیح میدادم،چون یه جورایی اینا با این دو تا بازیگر شناخته میشن.از طرفی هم احساس میکنم که به تا حدی مثل سارومان زبان بازم و از فعالیت ها و اکتشافات سارومان منشانه خیلی خوشم میاد.
نکته دیگه اینه که اولا از صدای سر کریستوفر لی خیلی خوشم میاد و ثانیا با یه تقریب قابل قبولی صدا و لحنشو تقلید میکنم و گاهی تو مدرسه دوستام ازم خواهش میکردن "یه تیکه سارومان" براشون برم. D;
(شاید خیلی به این چیزا اعتقادی نداشته باشین ولی بعدا فهمیدم که سر کریستوفر لی و دیوید سوشی و من از لحاظ طالع بینی چینی-که شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم-هم طالع هستیم).
البته برای نشان دادن ارادتم به گندالف،زیر امضام که اسمم و کورونیر به دنبالش هست یه جمله از اون رو که تو شورای الروند بیان میکنه آوردم.
تور —
اسم کاربری من لیتل لرد هستش به معنی ارباب کوچک
اگه عمرم بیشتر شد و کائنات مارو کماکان قبول داشتن ویه خورده جیرمون بیشتر شدتو آردا تغیرش میدم به گریت لرد
آواتارم رو خیلی دوست دارم بخدا از بچگی رویای اینو داشتم بزرگ که شدم یه برج به این شکل واسه خودم بسازم
امضام هم یه قسمت ازخلوت گویی های خودمه
دقیقا چه مدل برجی؟؟؟!
نکته دیگه اینه که اولا از صدای سر کریستوفر لی خیلی خوشم میاد و ثانیا با یه تقریب قابل قبولی صدا و لحنشو تقلید میکنم و گاهی تو مدرسه دوستام ازم خواهش میکردن "یه تیکه سارومان" براشون برم. D;
(شاید خیلی به این چیزا اعتقادی نداشته باشین ولی بعدا فهمیدم که سر کریستوفر لی و دیوید سوشی و من از لحاظ طالع بینی چینی-که شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم-هم طالع هستیم).
البته برای نشان دادن ارادتم به گندالف،زیر امضام که اسمم و کورونیر به دنبالش هست یه جمله از اون رو که تو شورای الروند بیان میکنه آوردم.
پس واجب شد یک تیکه هم برای ما برید! :-?
خدا رو شکر این تاپیک دوباره با چند پست غنی پا گرفت.
آقا کسی امضای قبلی ما رو یادش نیومد؟!
little lord —
برجی دقیقا شبیه برج سایرون
سیه تیغ —
خب من از نام های کاربری خودم راضی بودم ... ولی با اومدن هابیت به این نتیجه رسیدم که باید همشون رو بکوبونم تو دیوار . تورین اوکن شیلد از همه باحال تره ! آواتارم عوض شد ولی نام کاربری رو چه میشه کرد ...
strayder —
من هم از نام کاربریم خیلی راضی هستم.! strayder یکی از لقب های آراگورن هستش و معنیش جهش زننده هست.! :-?
کلا با استرایدر خیلی حال میکنم.! :-?
little lord —
سلام
راستی من تازه فهمیدم که نمی شه اسم کاربری خودتو عوض کنی
چون من می خواستم بعد یه مدت اسمم رو عوض کنم
حالا واقعا نمیشه کاریش کرد؟
رضائی.استل —
سلام
راستی من تازه فهمیدم که نمی شه اسم کاربری خودتو عوض کنی
چون من می خواستم بعد یه مدت اسمم رو عوض کنم
حالا واقعا نمیشه کاریش کرد؟
سلام
برای کاربران جدید هنوز این امکان وجود داره و مدیریت میتونه که این امکان رو بهشون بده.با آقا مهدی هماهنگ کنین.
خب، من کلا دو ماه بیشتر نیست که تو آردا عضو شدم! البته از مدتی قبل بدون این که عضو بشم به آردا سر میزدم و مطالبشو دنبال میکردم، ولی از اونجایی که خیلی اهل نظر دادن و پست گذاشتن نیستم نیازی به عضو شدن نمیدیدم! (تو سایت های دیگه ای هم که عضو شدم اوضاعم همینطوره!) البته مدت های مدیدی پیش (احتمالا تو دوران دوم!) یه سایتی بود به اسم حلقه یگانه (که فکر میکنم بعدا اسمش به میرک وود تغییر کرد و الان هم ازش خبر ندارم) و من تو اون جا با انام کاربری فیانور عضو بودم.
خلاصه این که وقتی تصمیم گرفتم تو آردا عضو بشم (که بیشتر به یمن نزدیک شدن اکران هابیت بود!) اولین اسمی که به ذهنم رسید فینگولفین بود. من عاشق این شخصیت بودم، و اون فرد موردعلاقه ام تو سیلماریلیون بود! قسمت نبرد تن به تن فینگولفین با مورگوت به نظرم یکی از شکوهمندترین و تراژدیک ترین قسمت های سیلماریلیون بود، و من عاشق نقاشی بودم که جان هو از این صحنه کشیده بود (پس خود بخود آواتارم هم معلوم شده بود!) ولی متاسفانه این اسم قبلا ثبت شده بود و این حسابی تو ذوقم زد و ناراحتم کرد! :-?
خب چاره ای نبود و من مجبور بودم اسم دیگه ای انتخاب کنم. شخصیت موردعلاقه بعدیم تو سیل تورین تورامبار بود (اسمهای لوتر و هابیت دیگه خیلی تکراری شدن! :دی!) واسه همین تورامبار و انتخاب کردم و کلی هم گشتم تا این عکسو واسش پیدا کنم! (البته الان ظاهرا به دلیل تشابه اسمی و آواتاری باید آواتارم رو عوض کنم!)
(یه سوال، چجوری میتونم عنوان کاربریم رو عوض کنم؟! همین که بالای آواتارم نوشته member؟)
تور —
خب، من کلا دو ماه بیشتر نیست که تو آردا عضو شدم! البته از مدتی قبل بدون این که عضو بشم به آردا سر میزدم و مطالبشو دنبال میکردم، ولی از اونجایی که خیلی اهل نظر دادن و پست گذاشتن نیستم نیازی به عضو شدن نمیدیدم! (تو سایت های دیگه ای هم که عضو شدم اوضاعم همینطوره!) البته مدت های مدیدی پیش (احتمالا تو دوران دوم!) یه سایتی بود به اسم حلقه یگانه (که فکر میکنم بعدا اسمش به میرک وود تغییر کرد و الان هم ازش خبر ندارم) و من تو اون جا با انام کاربری فیانور عضو بودم.
خلاصه این که وقتی تصمیم گرفتم تو آردا عضو بشم (که بیشتر به یمن نزدیک شدن اکران هابیت بود!) اولین اسمی که به ذهنم رسید فینگولفین بود. من عاشق این شخصیت بودم، و اون فرد موردعلاقه ام تو سیلماریلیون بود! قسمت نبرد تن به تن فینگولفین با مورگوت به نظرم یکی از شکوهمندترین و تراژدیک ترین قسمت های سیلماریلیون بود، و من عاشق نقاشی بودم که جان هو از این صحنه کشیده بود (پس خود بخود آواتارم هم معلوم شده بود!) ولی متاسفانه این اسم قبلا ثبت شده بود و این حسابی تو ذوقم زد و ناراحتم کرد! :-?
(یه سوال، چجوری میتونم عنوان کاربریم رو عوض کنم؟! همین که بالای آواتارم نوشته member؟)
خب "فینگولفین" قبلا ثبت شده بود. "فین گولفین" چی؟ یا "فینگول فین" یا حتی "فین گول فین" !!
عنوان کاربری رو هم باید بری تو تنظیمات و در قسمت اطلاعات پروفایل فیلد مربوط به عنوان کاربری رو پر کنی
turambar —
خب "فینگولفین" قبلا ثبت شده بود. "فین گولفین" چی؟ یا "فینگول فین" یا حتی "فین گول فین" !!
عنوان کاربری رو هم باید بری تو تنظیمات و در قسمت اطلاعات پروفایل فیلد مربوط به عنوان کاربری رو پر کنی
خب تو اطلاعات پروفایل من همچین فیلدی نیست! فقط یه ویرایش صفحه درباره من هست با تاریخ تولد!
فینگولفین رو فارسیشو امتحان نکردم فقط انگلیسیشو زدم!
3DMahdi —
خب تو اطلاعات پروفایل من همچین فیلدی نیست! فقط یه ویرایش صفحه درباره من هست با تاریخ تولد!
فینگولفین رو فارسیشو امتحان نکردم فقط انگلیسیشو زدم!
باید 30 پست بزنید تا اون فیلد فعال بشه
the LORD of the RINGS... —
من چون عاشق سرزمین میانه هستم و واسم یکم سخت بود بخوام یکی از شخصیتاشو انتخاب کنم واسه همین اولش میخواستم <<آردا>> رو انتخاب کنم ولی بعد(نمیدونم شاید بخاطر هم نام بودن با سایت)ارباب حلقه ها رو انتخاب کردم چون بین کتابای تالکین که عاشق همشونم لوتر رو یکم بیشتر دوس دارم...
L.E —
من اول فقط برای اینکه عضو بشم این اسم به ذهنم رسید و انتخاب کردم؛ قصد داشتم تغییرش بدم ولی چیز مناسبی به ذهنم نمیرسید؛ تا اینکه کلا امکان تغییر از دست رفت.
اوایل اصلا ازش خوشم نمیومد؛ ولی بعدا مجبور شدم عادت کنم؛به علاوه برای آدم مثل من که زیاد در انظار عمومی (!)ظاهر نمیشه شاید نام کاربری زیاد مهم نباشه!
LObeLia —
من بدون هیچ معطلی اسم خاص خودم رو نوشتم.چون نمیخوام توی آردا جای یه شخصیت دیگه رو داشته باشم.میخوام که خودم باشم.به عنوان یه شخصیت مستقل.نه اینکه توی یکی دیگه حلول کنم.
کورونیر —
خب من دیدم هیکس اسم شخص شخیصه ((مرد مهارت ها))رو انتخواب نکرده خودم مفتخر شدم :D
کورونیر اسم الفی جادوگر سفید اصلیه!!!قبل از اینکه اون گندالف خودشیرینی بکنه!! :D
البته خیلی از الف ها خوشم نمیاد ولی این اسم به سارومان بیشتر میاد
الوه —
خب من از نام های کاربری خودم راضی بودم ... ولی با اومدن هابیت به این نتیجه رسیدم که باید همشون رو بکوبونم تو دیوار . تورین اوکن شیلد از همه باحال تره ! آواتارم عوض شد ولی نام کاربری رو چه میشه کرد ...
یا ارو
ت.ت. کجایی که سیه تیغ رو کشتن!
:دی
من هم از نام کاربریم خیلی راضی هستم.! strayder یکی از لقب های آراگورن هستش و معنیش جهش زننده هست.! :)
کلا با استرایدر خیلی حال میکنم.! :D
استرایدر رو اینجوری نمی نویسن ها (لقب آراگورن منظورمه)
تضاد، تو چیرو از غلط املایی درست کردی پس؟ :دی
Strider درسته :)
که معنیش میشه کسی که شلنگ انداز گام بر میدارد!
در مورد نام کاربری خودم یک جایی همین جاها توی بیشه های آردا توضیح داده بودم به نظرم! :دی
اما باید بگم با وجود الف ستیزی از زمان نوزادی! (:دی) از نام کاربریم راضی ام :دی
شاید ترجیح میدادم شاه جادوپیشه ی آنگمار بزارم، اما همین الان خیلی بهتره :D
به استناد همون تاپیک بنده از مخالفان سرسخت الف ها بودم :دی
الان نمیدونم چیکارش کردین و بحث رو کی برد
اما تا جایی که بودم برتری با الف ها نبود :D
strayder —
الوه جان میدانم خودم.! از عمد ابن کار را کردم.! چون به نظرم اینطوری از نظر بصری زیباتره.! :D
amir18 —
با سلام
خوب دوستان درسته که نام کاربریم ربطی به دنیای آردا نداره ولی راضیم .یادمه سال 83 (فکر کنم تقریبا اوایل آردا بود ) بود وقتی تو سایت آردا عضو شدم اول نام کاربریمو میخواستم لیگولاس بزارم ولی این کارو نکردم.
Solmaz —
سلام
اسم من ارباب هستش .خیلی ازش خوشم میاد نمیدونم چرا اسم شخصیت ها رو دوست نداشتم انتخاب کنم والا بانو گلادریل رو انتخاب میکردم
Gorgoroth —
شناسه بنده هم Gorgoroth نام یکی از مناطق دیدنی سرزمین موردور هست و همچنین نام یکی از گروههای موسیقی در سبک متال که میشه ازش به عنوان دلیل اصلی این انتخاب یاد کرد.
Haldir from Lorien —
راستش من تازه عضو شدم !! از همون اول که فیلما رو دیدم و با کتابا آشنا شدم به شخصیت هالدیر خیلیییییییییییییییییییییییی علاقه مند شدم !!! :)
برای همین این نام کاربری رو انتخاب کردم و خیلی هم ازش راضی هستم !! :)
Haldir from Lorien —
ممنون بابت تاپیک
من کلا عاشق الف ها هستم و خیلی خییییییییییییلی از شخصیت هالدیر خوشم میاد !!! برای همین این نام کاربری رو انتخاب کردم !! :)
در مورد هالدیر هم باید بگم که همه میشناسنش دیگه چرا باید توضیح بدم !!! :)
Vych King —
سلام
راستش سال پیش که بنده در این سایت ثبت نام کردم واقعا خیلی خوشحال شدم که همچنین جایی وجود داره.چون من عاشق دنیای فانتزی و مخصوصا ارباب حلقه ها هستم البته علت اینکه فعالیت زیادی ندارم اول بخاطر این هست که اطلاعاتم در حد دوستان بالانیست که در مورد موارد تخصصی حرف بزنم و اگر دوستان یکم بیشتر در تاپیک ها زیردیپلم حرف بزنند(:دی) خوب میشه تا ما هم یکم اطلاعات بگیریم.دوم بخاطر این است که مشکلات اجازه نداده زیاد پای نت باشم.
اما نام کاربری بنده کاملا ازش راضی هستم چون شخصا عاشق شخصیت های مرموز و بدجنس و قدرتمند مثل ویچ کینگ بودم و بعد از ورود به این انجمن بلافاصله این نام کاربری رو برای خودم انتخاب کردم.
شناسه من هم که مشخصه
بهترین پادشاه خطه میانی جادوگر شاه پیشه ویچ گینک که یکی از بهترین شخصیت هایی است که من اون رو به عنوان قهرمان ازش یاد می کنم :)
MORGOMIR —
MORGOMIR دست راست WITCH KINGفرمانده CARN DUM
کسی که barrow down کاردولان رو در هم کوبید
راداگاست قهوه ای —
سلام من تازه عضو شدم اسمی که برای خودم در اینجا گذاشتم راداگاست قهوه ای هست ومن به خاطر بامزه بودن واسرار امیز بودن این شخصیت نام کاربریمو به این اسم نوشتم ودیگر اینکه من حیوانات رو هرجور باشه{به جز خزنده} دوست دارم فضای سبز نیز همین طور :)
فرمانروای تاریکی —
من کلا از شخصیت های منفی و مخصوصاDARK LORD ها خیلی خوشم میاد برای همین این اسمو انتخاب کردم.
turambar —
من بدون هیچ معطلی اسم خاص خودم رو نوشتم.چون نمیخوام توی آردا جای یه شخصیت دیگه رو داشته باشم.میخوام که خودم باشم.به عنوان یه شخصیت مستقل.نه اینکه توی یکی دیگه حلول کنم.
بعله! :)
(ناظران عزیز ببخشید اگه اسپمه ولی تو این بعله کلی حرف نزده هست! خیلی بیشتر از یه پست!)
تور —
بعله! :)
واقعا قابل تامله! :)
خیلی دوست دارم که شیرین بیاد و دلیل تغییر نام کاربریشو توضیح بده...آیا راضی نبود؟!
LObeLia —
من اومدم تا دلیل تغییرشو توضیح بدم.
باید بگم که من هنوزم روی حرفم هستم. و دوست دارم که خودم باشم. اول اینکه از اسمم خسته شدم. چون گفتم که منکه همیشه شیرین هستم و همه هم اینو میدونن. و تا همیشه هم به همین اسم صدام میکنن پس بذار اینجا یکمی تنوع به خرج بدم.
LObeLia , به هیچکس اشاره نمیکنه. و منظور منم هیچ شخص خاصی نیست. به گمان بعضی از دوستان منظور من همون خانمی هست که خونه ی بیلبو و فرودو رو از چنگشون درآورد. اما من موقع انتخاب این اسم , اصلا به این موضوع فکر نکردم.
LObeLia , ترجمه ی اسم من به هابیتیه. پس یعنی همون شیرینه.
دوس ندارم کسی فکر کنه لوبلیا با شیرین فرق داره.
Ar-feiniel —
سلام به دوستان مخصوصا تور عزیز من چون اسم اصلیم ادلسا هست پس چه خوشم بیاد چه نیاد مجبورم تحمل کنم البته من اسمم را خیلی دوس دارم
اما اسم ادلسا پری ماه چند تا از هم کلاسیام انتخاب کردن ومن خوشحال شدم حالا بگذریم که چرا ولی کلا اسم خودم و اسم کاربریمو دوس دارم
Nazgul_MK —
نزگول ها همیشه ترس و اندوه رو در دل مردم می افکندند
آره من خیلی راضی ام
Ar-feiniel —
نزگول ها همیشه ترس و اندوه رو در دل مردم می افکندند
آره من خیلی راضی ام
یعنی شما خوشتون میاد بقیه رو اذیت کنید یا بترسونید
Elendil322 —
نام کاربری من:
من علاقه ی زیادی به الندیل داشتم و 322 هم ؛ اگه "سید علی حسینی" رو به حروف ابجد در بیاری میشه 322
خیلی هم ازش راضیم
حالا اینکه انگلیسی شد نمیدونم چرا :دی
نولوفینوه —
منم این نوبل لورد رو خیلی دوس دارم :Ring:
اول میخاستم بزارم Prince Of Mirkwood ولی دیدم خیلی بی نمک میشه چون همه اینجور چیزا رو میزارم
Noble Lord ... چطوری بگم ....به نظرم خیلی با شکو و با ابهت هستش
در کل اینو دوس دارم
گلورفیندل —
گلورفیندل
اولین الفی یا در واقع موجودی که با یه بالروگ جنگید و موفق به کشتنش شد هرچند خودش هم تو مبارزه جونشو از دست داد.
توی ارباب حلقه ها هم گلورفیندل هستش که میگن تالکین دچار اشتباه شده بوده تو نامگذاری و نمیدونسته که چیکار کنه.
یه سری میگن که میخواسته یه سری توضیحات بزاره که این همون گلورفیندل اولیه هستش که روحش دوباره به دنیا برگشته و بعضی جاها هم احساس کرده این گلورفیندل رو یه شخصیت جدید قرار بده ولی ازونجایی که تالکین تقریبا توی هیچ جایی از داستاناش برای الف ها از یک نام برای دو شخصیت استفاده نکرده پس میشه گفت که گلورفیندل ارباب حلقه ها،همون گلورفیندل سیلماریلیون هستش که به زندگی برگشته از طرف والارها.
+
منم به همین خاطر از همون اول این اسم رو انتخاب کردم به خاطر متمایز بودنش توی کل داستان های تالکین
نولوفینوه —
البته تو فیلم ارباب حلقه ها بهش اشاره نشده
ولی تو گیمش هست و قویم هست با زرح نقره ای :Ring: : D
تور —
خب...قبلا من خیلی گیر میدادم به نام کاربری ها و همه رو وادار می کردم توضیح کامل بدن. گویا به دلیل مشغله یه عده از زیر دستم در رفتن!
:|
سلام
اسم من ارباب هستش .خیلی ازش خوشم میاد نمیدونم چرا اسم شخصیت ها رو دوست نداشتم انتخاب کنم والا بانو گلادریل رو انتخاب میکردم
سولماز خانم چرا نام کاربری رو بانو گالادریل انتخاب نکردین طبق گفته خودتون؟! البته دلیلی بر پرسش نیست چون نام کاربری فعلی نام خودتونه...
MORGOMIR دست راست WITCH KINGفرمانده CARN DUM
کسی که barrow down کاردولان رو در هم کوبید
البته این مورگومیر فقط در بازی قیام ویچ کینگ ازش صحبت شده نه در داستان های تالکین...در ضمایم هم اومده ویچ کینگ دستیارانی داشت اما نام بره نشده. آواتار هم بر اساس همون بازی هست که اگه اشتباه نکنم از سایت لوتر ویکی گرفته شده، درسته؟!
شناسه من هم که مشخصه
بهترین پادشاه خطه میانی جادوگر شاه پیشه ویچ گینک که یکی از بهترین شخصیت هایی است که من اون رو به عنوان قهرمان ازش یاد می کنم :Ring:
و حتما هم میدونید که املاش اینطوری نیست؟! فکر کنم میشد Witch-King انتخاب کنی...
نام کاربری من:
من علاقه ی زیادی به الندیل داشتم و 322 هم ؛ اگه "سید علی حسینی" رو به حروف ابجد در بیاری میشه 322
خیلی هم ازش راضیم
حالا اینکه انگلیسی شد نمیدونم چرا :دی
در مورد امضات میتونی یه توضیحی بدی؟! این که از کجاست و چرا انتخابش کردی...
گلورفیندل
اولین الفی یا در واقع موجودی که با یه بالروگ جنگید و موفق به کشتنش شد هرچند خودش هم تو مبارزه جونشو از دست داد.
توی ارباب حلقه ها هم گلورفیندل هستش که میگن تالکین دچار اشتباه شده بوده تو نامگذاری و نمیدونسته که چیکار کنه.
یه سری میگن که میخواسته یه سری توضیحات بزاره که این همون گلورفیندل اولیه هستش که روحش دوباره به دنیا برگشته و بعضی جاها هم احساس کرده این گلورفیندل رو یه شخصیت جدید قرار بده ولی ازونجایی که تالکین تقریبا توی هیچ جایی از داستاناش برای الف ها از یک نام برای دو شخصیت استفاده نکرده پس میشه گفت که گلورفیندل ارباب حلقه ها،همون گلورفیندل سیلماریلیون هستش که به زندگی برگشته از طرف والارها.
+
منم به همین خاطر از همون اول این اسم رو انتخاب کردم به خاطر متمایز بودنش توی کل داستان های تالکین
آقا پس از سال های متوالی چرا امضا ندارید؟! :|
البته من اعتقاد دارم که در همه چی ممکنه استثنا وجود داشته باشه. من دوست دارم فکر کنم که این گلورفیندل، اون گلورفیندل دوران اول نیست و نامش رو چون واقعا زیباست انتخاب کرده. البته نام های تکراری در بین انسان های خیلی شایعه مخصوصا در پادشاهان و کارگزاران گوندور. حتی اسامی الفی...اما درسته. در بین الف ها زیاد باب نیست...
واسه این دوست نداشتم که اسم شخصیتها رو برای خودم انتخاب کنم دلیل اولش این بود که اکثرا همین کار رو کردن و اینکه دوست داشتم ی خورده خاص باشم من این کار رو نکردم،و الا همون بانو گالادریل رو انتخاب میکردم.
اول اسم ارباب رو انتخاب کردم که با ی خورده فعالیت توی فروم معلوم شد برخی از دوستان وقتی باهام حرف میزنن تصور اینکه با ی خانوم حرف میزنند رو ندارند(ی اقای خشن و سیبیلو تصور میکردن:Ring:
این شد که تغیر اسم دادم و الان با نام خودم (سولماز،که حتما حتما، خیلی خیلی دوسش دارم و ازش کاملا راضیم)دارم فعالیت میکنم.
MORGOMIR —
به تور
درسته که یک شخصیت ساختگیه ولی اگر بدونید شخصت های ساختگی یا تخیلی همگی داستانی در مورد خودشون دارن حالا از کتاب و نویسنده باشه یا یک بازی .شخصیت های ساختگی وقتی که رونمایی میشن دیگه جون گرفتن همانند
گندالف .تورین..لگولاس .این ها همه در خیال ما شخصیت هایی هستند که در یاد ما همیشه جای دارن .حالا فرعی باشه یا اصلی فرقی نداره .شما اگه لطف کنید در ویکی پدیا یک نگاهی به توضیحات مورگومیر بکنید من ممنون میشم
امیدوارم متوجه شده باشید:Ring:
گلورفیندل —
البته تو فیلم ارباب حلقه ها بهش اشاره نشده
ولی تو گیمش هست و قویم هست با زرح نقره ای :| : D
اون چنان هم قوی نیست،آرمور بالایی نداره و اگه یه جایی گیر بیفته میون سربازای دشمن، مرگش حتمیه ولی سرعت خیلی بالایی داره.
آقا پس از سال های متوالی چرا امضا ندارید؟! :Ring:
البته من اعتقاد دارم که در همه چی ممکنه استثنا وجود داشته باشه. من دوست دارم فکر کنم که این گلورفیندل، اون گلورفیندل دوران اول نیست و نامش رو چون واقعا زیباست انتخاب کرده. البته نام های تکراری در بین انسان های خیلی شایعه مخصوصا در پادشاهان و کارگزاران گوندور. حتی اسامی الفی...اما درسته. در بین الف ها زیاد باب نیست...
راستش چیز خاصی به ذهنم نرسیده که بخوام امضا بزارم
تو پی سی ورلد امضام نوشته های روی حلقه هستش ولی تو اینجا دیگه نزاشتم اونو.
+
آخه تو توضیحاتی که تو خود ارباب حلقه ها درباره گلورفیندل داده میشه،گفته شده که جزو الف های high born و لردهای بسیار بلندمرتبه هستش که این مشخصات مال الف های دوره اول هستش
بعد من همین الان یه سرچی زدم و این رو دیدم
تالکین در اواخر عمرش در The Peoples of Middle-earthنوشته که گلورفیندل در سال 1600 دوران دوم توسط والار دوباره به سرزمین میانه فرستاده شده اونم زمانی که باراد-دور کامل شده بوده و حلقه یگانه ساخته شده بوده.
پس باید فرض کنیم که این 2 الف در واقع یک نفر بودن.
Nazgul_MK —
یعنی شما خوشتون میاد بقیه رو اذیت کنید یا بترسونید
این بد بودن مال گذشته بود
بد بودن در زمان حال خیلی مخوف تر و باحال تره!!!!
برف شب —
من نام کاربیرمو دوست دارم چون عاشق برفم بیشتر توشب ولی میخواستم اسممو تک تیر انداز بزارم که خوب نشد دیگه
Olόrin —
یاون اوایل که عضو شدم نام کاربریم آئراندیر بود.آئراندیر دوست ائراندیل و یکی از سه نفر ملاح کشتی حامل سیلمیریل به سرزمین قدسی بود. نمیدونم چرا اون موقع با این نام حال کردم. کلا این اسم اسم تو هیچ جا از کتابای تالکین ( تا جایی که من می دونم) نیست. البته هنوزم به این اسم علاقه دارم.
کمی منحصر به فردِ.
باری، از شخصیت گندالف همه خوشمون میاد. جایی خوندم که گندالف قبل از ورود به سرزمین میانه به عنوان یک مایا در باغ ایرمو ساکن بوده و در خدمت نینا بوده.. اون موقع ها بهش میگفتن اولورین
...
به هر حال از این اسم هم کاملا راضی ام.
baradil soldier of dale —
یادمه پنج سال پیش وقتی یاران حلقه رو خریدم اولین کاری که کردم این بود که نقشه رو به دقت نگاه کردم. توی فیلم فقط یه قسمتایی از نقشه رو نشون می داد و من همیشه می خواستم بدونم بقیه ی سرزمین میانه چه جاهایی هستن. گذشت تا این که ما لوتر و سیل و هابیت و فرزندان هورین رو خوندیم. من اون موقع تو ذهن خودم یه شخصیت از دیل به وجود آوردم که نماینده ی دیل در شورای الروند بود وبه عنوان عضو دهم یاران حلقه انتخاب شد. اما بعد از یه مدت دیدم که با این وضع گند می خوره به آثار تالیکن(گندی که MERP که استاد گند زدن به آثاره تالکینه , هم نزده بود :ymapplause: )
اومدم داستان کاراکترمو عوض کردم. ایشون بعد از جنگ دیل به دنبال جادوگران آبی تا روون و هاراد میره. اسم این کاراکتر Elegost بود که از روی یکی شخصیت های بازی LOTR:Third Age ساخته شده بود(یعنی دقیقا همون بود). خلاصه گذشت تا این که خواستیم بعد از دوسال بازدید از این فروم بالاخره عضو شیم. اون شب به این فکر کردم که اسم الگوست خیلی به حال و هوای دیل نمی خوره. با خودم گفتم برای این که اسم حال و هوای مردم دیل رو داشته باشه بهتره از سه حرف "ب" و "ر" و "د" توش استفاده شده باشه. آقا شروع کردیم به اسم سازی با این سه حرف ; باراد , بورود , بیرید و... ولی هیچ کدوم قشنگ نبود. آخرسر یهو این اسم همیجنوری به ذهنم رسید و شد نام کاربریم.
البته آقای فارازون منو بارد صدا می کنند و جناب وب هم منو باراد صدا می زنن. از این دو تا اسم هم خیلی خوشم میاد و میتونید با همین ها هم صدام بزنید.
خلاصه من با بارادیل(هرچند اسمش این نبود) پنج سال توی سرزمین میانه زندگی کردم و داستان مزخرف سفر به شرق و جنوب دور(!) هم استارتش از همون موقع ها خورد
Capitan —
باع!!(به لهجه اراكي نشان تعجبه!)واسه چي راضي نباشم!
من تخلص شعري و لقبم كاپيتانه! هر چند حسرت به دلمون موند يه نفر واقعا ما رو كاپيتان صدا كنه!همه يا فاميليم رو ميگن بعضي ها هم بهم ميگن توماس معدودي هم منو به اسم كوچيكم صدا ميزنند...بدبختي!
به هر حال اواتار رو هم خودتون ميتونيد حدس بزنيد...Das ist Deutscher Fussbull Bund(به الماني يعني اين تيم ملي المانه)
تا ديداري ديگر Auf Wiedersehen(به اميد ديدار!)
شوالیه سپید —
diyako...شاید خیلی ها بگن این اسم هیچ ربيی به ارباب حلقه ها و هابیت نداره اما بذارین یه کم براتون توضیح بدم
دیاکو اولین پادشاه ماد ها و اولین پادشاه اریایی ها بود ...مهم ترین صفت دیاکو عدالت خواهی اون بوده...به خاطر همین اون رو به عنوان اولین پادشاه تمام اریایی ها انتخاب میکنند و از نسل دیاکو کورش متولد میشه..
من تلاشم رو کردم تا نمونه حقیقی پادشاه سرزمین میانه رو در یک اسم افسانه ای اصیل و پارسی پیدا کنم و دیاکو رو میتوان نماد پادشاه سرزمین میانه در تاریخ حقیقی و افسانه ای دانست
و به شخصه از انتخاب این اسم افسانه ای لذت میبرم...
به تازگی برای این که نام کاربری من با سایت همخونی بیشتری داشته باشه ....اسمم رو به شوالیه سپید تغییر دادم.
diyako....شوالیه سپید. :P
*فئانور* —
استرایدر خب معلومه دیگه راضی هستم.استرایدر نامیه که اراگورن در بری به اون معروف بود من از وقتی فیلم رو دیدم از این اسم خوشم اومد ار شخصیت استرایدر(اراگورن)هم خیلی خوشم اومد هرکی یه علا یقی داره منم از این خوشم اومد واسم کاربریم رو گذاشتم استرایدر هرچند الان به اسی معروفم :P
The secret wizard —
راستش من علاقه ي زيادي به جادوگرها دارم.آدميزاد هم كه ميدونيد ديگه گاهي وقتا جو گير ميشه و يه اسم انتخاب ميكنه.
secret wizard به معني جادوگر سري هست.ولي فكر نميكنم آردا همچين شخصيتي داشته باشه.!!
داره؟؟!!!
لارتن کرپسلی —
من علاقه زیادی به پرندگان افسانه ای دارم ولی از همه بیشتر ققنوس رادوست دارم واز کتاب هری پاتر با ققنوس اشنا شدم
Edhelharen —
آقا من اول میخواستم اسمم رو تورونگیل بذارم که یکی قبلا گذاشته بود.بعدشم هم مجبور شدم اون یکی اسم آراگورن رو یعنی ادل هارن رو بذارم.اسم قشنگیه ولی نمیدونم چرا باهاش راحت نیستم و بقیه بچه ها باهاش مشکل دارن(از نظر تلفظ).میشه عوضش کرد؟(البته الان همچین قصدی ندارم)
The secret wizard —
آقا من اول میخواستم اسمم رو تورونگیل بذارم که یکی قبلا گذاشته بود.بعدشم هم مجبور شدم اون یکی اسم آراگورن رو یعنی ادل هارن رو بذارم.اسم قشنگیه ولی نمیدونم چرا باهاش راحت نیستم و بقیه بچه ها باهاش مشکل دارن(از نظر تلفظ).میشه عوضش کرد؟(البته الان همچین قصدی ندارم)
وقتي داشتم قوانين سايت رو ميخوندم نوشته بود:اسم كاربري رو به هيچ وجه نميشه عوض كرد
حالا چرا ميخواي اسمت رو عوض كني؟ما تو را با همين اسم ميشناسيم.
تور —
اگر با مهدی صحبت کنی درستش میکنه...
ولی چرا اینطوری فکر میکنی؟؟
اسم و لقب خوبیه حالا شاید بچه ها در تلفظ راحت نباشن اما عادت میکنن! :دی
راستش من علاقه ي زيادي به جادوگرها دارم.آدميزاد هم كه ميدونيد ديگه گاهي وقتا جو گير ميشه و يه اسم انتخاب ميكنه.
secret wizard به معني جادوگر سري هست.ولي فكر نميكنم آردا همچين شخصيتي داشته باشه.!!
داره؟؟!!!
خیر. ما کلا 5 ویزارد داریم تو داستان ها که همشون آشکار هستن نه نهان!
البته شاید بشه از طرفی هم لقب سری رو به همشون انتساب داد...
در کل خوشامد میگم به شما و تبریک بابت نام کاربری زیباتون.
Edhelharen —
خوب باشه.من فقط فکر کردم اگه عوض شه(که نمیخوام)شاید برای بقیه راحت تر باشه.
LORD LOSS —
خوب مهم ترین عاملی که باعث شد لرد لاس رو انتخاب کنم اینه که تو دهن خوب میچرخه!یه جورایی هم از مثماش خوشم میاد...همین
بانوی سفید روهان —
نام کاربری من لقبیه که فارامیر به ائووین داد وقتی توی شفاخونه ها بودن به شدت بسیار زیادی ازش راضی هستم ولی معمولا بچه ها بهم بانو و لیدی و مشتقاتشو میگن :?
اهریمن —
نام کاربریم صفتی است برای افراد اورنده ی خوف و وحشت منم خودم عاشق داستان های ترسناکم
ویلوارین —
وقتی تصمیم گرفتم عضو آردا بشم گفتم حتما باید یک اسم آردایی داشته باشم برای همین کتاب سیلماریلیون رو برداشتم و مثل دیوان حافظ ازش یه فال گرفتم اول اومد کوه های آبی دیدم خیلی ضایع هست دوباره تالکین رو به حق جد و آبادش قسم دادم خوشبختانه اومد ویلوارین یعنی همون ذات الکرسی خودمون.
مادروس —
من یه مشکل با نام کاربریم دارم.اونم اینه که یه جاهایی میبینم نوشته مادروس مثل دانشنامه ی والیمار یه جا هایی هم نوشته مایدروس.
تور —
خوب مهم ترین عاملی که باعث شد لرد لاس رو انتخاب کنم اینه که تو دهن خوب میچرخه!یه جورایی هم از مثماش خوشم میاد...همین
شوخی میکنی! :|
کجاش خوب میچرخه...بعدم مگه نام کاربری باید فقط تو دهن خوب بچرخه؟!
تو یه سایتی موقع ثبت نام نوشته بود: «نام کاربری نشان دهنده شخصیت شماست!»
نام کاربری من لقبیه که فارامیر به ائووین داد وقتی توی شفاخونه ها بودن به شدت بسیار زیادی ازش راضی هستم ولی معمولا بچه ها بهم بانو و لیدی و مشتقاتشو میگن ;)
آدم عاشق درسته کله ـش کار نمیکنه اما احساسش چون رودی جاریست و میبینیم که اثراتش هم پیداست!
واقعا لقب خوبی داد...مبارکه! :|
نام کاربریم صفتی است برای افراد اورنده ی خوف و وحشت منم خودم عاشق داستان های ترسناکم
امیدوارم که شما آورنده خوف و وحشت برای ما نباشی!! :دی :)
به آردا خوش اومدی...
من یه مشکل با نام کاربریم دارم.اونم اینه که یه جاهایی میبینم نوشته مادروس مثل دانشنامه ی والیمار یه جا هایی هم نوشته مایدروس.
خیر. دقیقا درستش مائدروس هست اما برای تلفظ راحت تر در فارسی درستش مایدروس ـه. در الفی بهتره ea رو i تلفظ کنیم تا راحت باشیم. مثل maedros (مایدروس) Nirnaeth (نیرنایت) و...
حالا چرا مایدروس؟! البته سوال نداره به نظر خودم گل سر سبد فرزندان فئانور بود و طبعی آرام تر از برادران و پدر خود داشت.
S.A.F_K.O.L —
بلی! راضی هستیم! :)
مادروس —
لرد لاس اسم شخصیت بد داستان دیموناتاست و جلد اول کتاب هم به همین اسمه.
starry night —
من اسمم ربطی به دنیای آردا نداره و شخصیت خاصی نیست
کلا این اسمیه که هر جای دنیای مجازی باشم همین اسممه.
دلیل انتخابمم به خاطر آرامش و الهامی که از آسمون شب میگیرم.
حالا اگه بخوام ربطش بدم اشاره میکنم به اون قسمت فیلم که سموایز توی آسمون موردور یه ستاره میبینه و به فرودو نشونش میده...ازش امید میگیره
:)
VICTOR —
VICTORیک اسم با معنی و زیباست.هیچ وقت عوضش نمی کنم با این که نام هیچ کدام از شخصیت های lord of the rings نیست ولی معنی نهفته در درونش دربر گیرنده تمام شخصیت هاست.
الروس —
اینجانب بسم ا... الرحمن الرحیم
الروس ائارندیل زاده هستم :دی داداشِ الروند!
خب دلیلش هم اینه که از شخصیت الروند و الروس خوشم میاد ( بیشتر الروس)
و اولین فرمانروای نومه نور هستم و آگاهانه انسان بودن رو انتخاب کردم!
دودمانم به فینوه بزرگ میرسه
نوادگانم نیز به اندیل و شاه اله سارو .. .!
کلا خوشم میومد دیگه آقا
یه فرد اصیل قدرمت مند و دارای ضمیری پاک :دی
الروس —
با سلام و خسته نباشید خدمت همه اعضا و خردمندان و همه ی بزرگان آردا !
از اونجایی که بنده به الروس علاقه داشتم و همچنین از اسمش خوشم میومد ( شیوه بیانی و واج آرایی و کلا ویژگی های اسمش)
بنابراین تحقیق کردم دیدم یکی دو نفر بیشتر به این نام مفتخر نیستن
بنا براین تصمیم گرفتم این اسم رو انتخاب کنم!
الروس از فرزندان ائارندیل ( ناجی دنیای تالکین)
و از نوادگان فینوه کبیره!
و همچنین سر سلسله ی پادشاهی های بزرگ سرزمین میانه هست( مثل نومه نور ، گاندور ، آرنور ، ...)
پس چه دلیلی بالاتر از اینکه ایشون ( خودم :دی الروس ائارندیل زاده :دی) یکی از شخصیت های مهم سیلماریلونه!؟
Sаuron —
بله چرا که نه!اصلا یه ابهت خاصی داره سائرون. :-) :-)
ادموند پونسی —
سلام
ادموند پونسی پسر دوم و فرزند سوم خانواده ی پونسی و دوک لنترن ویست، کنت گذرگاه غربی و سلحشوری از حلقه ی نجبای میز شیره. وی یکی از چهار فرزند پیش بینی شده برای نجات نارنیا از دست ساحره ی سفید، جیدیس بود که موفق به شکستن عصای جادویی وی شد. ادموند همچنین در ماجرای پرنس کاسپین مأمور اعلام دوئل شاه پیتر به لرد میراز بود. او همچنین همراه با کاسپین به سرحدّ شرقی دنیا سفر کرد. آخرشم مرد و جوون مرگ شد! :-)
من مردم! من مردم! :-)
Rosebud —
رُزباد، دعای معبد سینماست. هرکس همشهری کین اورسن ولز را دیده باشد با راز این زمزمه آشناست. رزباد تعبیری فرویدی/لاکانیست از زندگی و اضمحلالش.
gildor —
خب
بعله که با رضایت خاطر کامل انتخاب کردم .
براش زیاد فک کردم چون دوس داشتم بهترین اسم ممکنو انتخاب کنم که دوسش داشته باشم .
اطلاعاتم از گیلدور : نوشته شده در متن کتاب ارباب حلقه جاد یک : سواری از دور میآمد که گیسوان زرینش شلاق وار در هوا پیچ و تاپ می خورد :-)
البته یه اشکال کوچیک که ( برا خودم مهم نیستا ) گیلدور مرده ولی من دخترم :-)
میثراندیر —
I am Ganalf and Gandalf means ... me
راستشو بخوای بدون هیچ پیشینه ی فکری ای این اسمو انتخاب کردم و اولین اسمی بود که وارد کردم و از طرف سایت قبول شد. از اونجایی که به تلفظ دقیق کلمات انگلیسی حساس هستم با ث نوشتم می ث راندیر
از تلفظ این کلمه هم خوشم میاد البته
VICTOR —
خیلی دوست داشتم اسمم رو لگولاس بزارم ولی دیدم خیلی از اعضا از این اسم استفاده می کنند ، نخواستم خز بشه برای همین از خیرش گذشتم .
حالا VICTORهم خوبه ولی مهم اینه که نظر شما عزیزان درباره ی اسمم چیه .
Elentári —
بلی بلی راضی هستم! اول میخواستم اسم یکی از شخصیت ها ارباب حلقه ها رو انتخاب کنم ولی رو هرچی دست میذاشتم قبلا انتخاب شده بود. یه جورایی میشد تقلید و من از تقلید متنفرم. اون موقع هنوز سیلماریلیون و فرزندان هورین رو نداشتم :))
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
فین رود فلاگوند تنها کسی بود که پیداکردم و واقعا هم مناسب است.
filagond —
با عرض اجازت
فین رود فلاگوند تنها کسی بود که پیداکردم و واقعا هم مناسب است.
اسم شهریار فینرود قبلا توسط من اشغال شده. :-bd البته من اسمش رو اشتباه نوشتم چون سه سال قبل که با این نام عضو یکی از سایت های فانتزی شدم طرز نوشتنش رو یادم نبود و بعد که تو سایت های دیگه از جمله اینج اعضو شدم همین اسم غلط برام تثبیت شده بود برای همین به اشتباه نوشتنش ادامه دادم.
filagond —
فینرود فیلاگوند، زیباترین جمله شهریاران الف و دوست داشتنی ترین فرد از تبار فینوی.
تهانو —
بله راضی هستم. نام کاربری من از یکی از شخصیت های موردعلاقه ام در مجموعه دریای زمین هست. البته جلد چهارم این مجموعه هم به همین نام است.
R-FAARAZON —
خیلی دوست داشتم اسمم رو لگولاس بزارم ولی دیدم خیلی از اعضا از این اسم استفاده می کنند ، نخواستم خز بشه برای همین از خیرش گذشتم .
حالا VICTORهم خوبه ولی مهم اینه که نظر شما عزیزان درباره ی اسمم چیه .
البته میشد پسوندی رو به لگولاس اضافه کنی که دیگه گذشت.ویکتور اسم قشنگ و خوش وزنیه
البته به شرطی که منظور شما از ویکتور ،ویکتور قسمت دوم دنیای زیرزمینی نباشه که شخصیتی بس مخوف و دهشتناک بود
یاسمن —
خودمم نمیدونم....
هی با بانو مشورت میکنم ببینم عوضش کنم یا نه؟؟؟؟
گفتم حالا که دیگه همه اسمم رو میدونند یه اسم اسطوره ای بزارم.
LORD LOSS —
بله.اتفاقا برخی از شخصیت های دنیای تالکین هستند که متاسفانه کاربر برجسته ای رو به اسم اونها نداریم.از بین زنان لوتین و آره دل خوبن به نظرم.
Greenleaf —
معلومه که راضیم... :-j
حتی اکثر اوقات به جای اسم خودم از این اسم استفاده میکنم...کلا نشان خودم میدونمش و با گفتنش یاد طبیعت،چیزی که دوستش دارم،میوفتم... :-bd
عجب حکایت ها دارم من با دنیای تالکین... :- :D :) :D
Fingolfin ( فینگولفین) —
من راضی راضی ام در مورد فین گولفین بزرگم اطلاعاتو از کتاب سیلماریلیون دارم
عکس پروفایلم که از اینترنت گرفتم بیانگر جنگ بزرگ پسر فینوه با ملکور
امضام برگرفته از سخن فین گولفین
FILI —
درود منم که امروز عضو شدم!
نام کاربری منم فیلی هستش می خواستم تورین رو بزارم که قبلا استفاده شده ولی خوب فیلی هم خواهر زاده تورین هستش و جزو نزدیک ترین خویشاوندن او
از اونجایی که من تازه کتاب ها رو دارم می خرم ( سوء تفاهم نشه از 10 سال پیش که فیلم های ارباب حلقه ها رو دیدم طرفدارتالکین و داستان هاش شدم) زیاد اسامی زیادی رو از داستان های تالکین نمی دونستم پس تصمیم گرفتم نام فیلی رو انتخاب کنم. و البته دوست داشتم نامی رو انتخاب کنم که حتما مربوط به کتاب های تالکین هستش.
توروندور —
نیاز به توضیح زیادی نداره اگه یه نگاه روی کتاب اطلس سرزمین میانه بندازین قشنگ کارن وین فونستاد رو میشناسین
FILI —
نام کاربریم که مشخصه مال کدام شخصیته.
ولی خوب واقعا دیر ثبت نام کردم و فکر کنم همه اسم هایی که می خواستم برای نام کاربریم انتخاب کنم قبلا انتخاب شده!
ولی خوب باز هم اشکالی نداره و راضی هستم.
توروندور —
خوب کارن رو همه باید بشناسن . کتاب اطلس سرزمین میانه کار اون بوده و کلی اطلاعات جالب برای درک درست فضا های سرزمین میانه به ما داده.
تالکین هیچ وقت جغرافیایِ دنیای مربوط به کتاب هابیت و ارباب حلقهها و کلا آردا رو کامل نکرد. در طراحی سرزمینِ میانی، جلدِ چهارمِ تاریخ سرزمین میانی که کاری از کریستوفر تالکین بوده نقشههای قابلِ توجهِ متعددی رو، هم از دنیای تخت اولیه و هم دنیای گرد منتشر کرد که استاد در اواخرِ دههٔ ۱۹۳۰ خلق کرده بود.کارن وین فونستاد از رویِ این نقشهها، نقاشیهایی شاملِ جزئیات، اما غیرِ متعارف کشید با نامِ «نقشههایِ کاملِ دنیا» که دنیایی را نشان میدهد که در طولِ دورههایِ تاریخی شرح داده شده در کتابهایِ «سیلماریلیون»، «هابیت» و «اربابِ حلقهها» ثابت و پایدار ماندهاست.
با این تفاسیر من کاملا از نام کاربریم راضیم.
persian elf —
اول اینکه من همین الان تو سایت عضو شدم..ولی از قبل با این سایت آشنا بودم و بهش سر میزدم...
راستش من از الف ها و استایل شون و اون غرورشون خوشم میاد..مخصوصا از شخصیت لگولاس...واسه همین خواستم این اسم رو واسه خودم انتخاب کنم ک دیدم این اسم هست واسه همین پرشین الف یا الف ایرانی رو انتخاب کردم و از این اسم راضی ام @};-
The secret wizard —
منم كه جون خودم ويزارد پر رمز و راز...!!! @};-
Alien1808 —
راضی ام! اول میخواستم اسم یکی از شخصیت های این مجموعه رو انتخاب کنم ولی در نهایت این اسم اصلی و قدیمیم رو انتخاب کردم.
ERI —
سلام دوستان.
من اسمم عرفانه ولی بعضی از خویشاوندان و دوستان منو اری صدا میکنن روزای اولی که تو اردا عضو شدم اسمم گریما بود که اون اسمم یه داستان مفصل داره بعد که با کاربران اینجا آشنا شده ام فهمیدم که اونا روبه اندازه ی دوستان واقعی ام دوسشون دارم به خاطر همین اسم اری انتخاب کردم که بیشتر باهاشون احساس صمیمیت و نزدیکی کنم.البته اسم اری جدا از این که اسم خودمه به نظر من یه وزن قشنگی داره و همچنین یه اسم خاصه.
ThE BeNa UnDeRtArTaKeR —
اسم من تو آردا آندرتیکر است من علاقه زیادی به اون دارم. اسم خودم ندا است و خیلی خوشحالم عضو شدم چون خیلی خوبه
Dream_Phoenix —
انتخاب این اسم به عنوان شناسنه بر میگرده به حدود سال 79 . وقتی که برای بار اول کتاب هرپاتر و تالار اسرار روخوندم عاشق ققنوس شدم و از اون به بعد اسم خودم رو ققنوس گذاشتم و کلا چون یه کم خیال پرداز و رویا پردازم اسم dream رو هم بهش اضافه کرده که بشه ققنوس خیال . از اون سال به بعد هر جایی که رفتم اسمم Dream_Phoenix بوده و خواهد بود . فقط بعضی جاها که به اسمم ایراد میگرفتن از اسم Hombre که یک واژه مکزیکی به معنای (( مرد )) است استفاده میکنم که این اسم رو هم از روی یکی از فیلم های پل نیومن به همین اسم برداشتم . پس هرجایی که Dream_Phoenix و یا Hombre رو دیدید بدونید که اون شخص منم <_<
اله ماکیل —
سلام. من اله ماکیل، نگهبان دروازه ی پنهان گوندولین هستم.دوست نداشتم شخصیتی انتخاب کنم که خیلی بزرگ باشه. مثل فینرود محبوب، فین گولفین دلیر، برن عاشق یا هورین ثایت رای.افتخاری مثل اینکه دومین مرد گوندولینی باشی که چشمش به چهره ی تور میفته هم کم چیزی نیست.
Tulkas Astaldo —
عرضم به حضور انورتون که نه سال پیش که ثبت نام کردم، اسمم رو گذاشتم KHAMUL البته یکم طولانی ترشو. اون موقع فک میکردم خامول همون ویچ کینگه،توی همون روز دوستی متوجه کرد منو که خامول ویچ کینگ نیست!! همون روز بنده کتاب سیلماریلیون رو تازه گرفته بودم و شناختی با شخصیت هاش نداشتم.با همون دوست که نشسته بودیم و فکر میکردیم که چه اسمی بزاریم و به خاطرش حتی کلاس های اون روز رو هم نرفتیم. گفت تولکاس چطوره؟ گفتم نمیشناسمش و خب گفت والا کوئنتا رو بخون.همون موقع خوندم و واقعا دیدم با شخصیت من همخونی داره تولکاس.شاید اولمو بیشتر به چیزی که هستم مربوط باشه اما تولکاس کسی بود که دوست داشتم باشم.تولکاس آستالدو اونروز بوجود اومد و نه سال گذشته نه آواتارم تغییری کرده و نه اسمم.توی خیلی از سایت ها هم حتی به همین اسم فعالیت میکنم.کلا الان سایتی که توش خیلی نخوام بگردم ولی ازم یوزرنیم میخواد همین تولکاس رو میزارم با آستالدوش چون مطمئنم که کسی نزاشته و البته اگه چیز دیگری هم بزارم فرداش یادم میره!:دی
این بود انشای من.
تور —
چقدر قشنگه و برام جالبه دوستانی رو که از همون ابتدا یک نام رو انتخاب کردند و دوستش داشتند و تا حالا عوضش نکردند! مخصوصا اگر اون نام فارسی بوده...همین اطمینان و رضایت خاطر از نام کاربری کلی به آدم اعتماد به نفس میده چیزی که مطمئنم خیلی از ماها ازش بهره بردیم. البته قبول دارم زمان ما (حتی زمان ما هم نه؛ اون اوایل!) خیلی عرصه برای انتخاب نام اربری دلخواه باز بود و همین باعث میشد اعضا راضی باشن از انتخابشون اما الان با 3000 کاربر طبیعیه که یکم محدودیت وجود داره همینجوریش هم ما از بعضی شخصیت های کتاب تا 25 مدل نام کاربری ازش داریم! :دی اما چه خوبه که رو بیاریم به حاشیه ها! مثل دوست جدیدمون اله ماکیل. حتما لازم نیست خودتون رو در آردا آراگورن یا لگولاس فرض کنید یکم هم خودتون رو بذارید جای اون نگهبانان گمنام مرز ها یا مردم عادی شهر ها. هم اونطوری در انتخاب نام کاربری سختی ها کم میشه و از نامتون راضی خواهید بود هم این که تنوع و لذتی بیشتر داره از کسی که نامش از مشتقات آراگورنه مثلا. کما این که در کارنامه امثال اله ماکیل سابقه دیدن روی ماه تور پسر هور هم وجود داره! <_<
خلاصه که هر جایی که هستید و هر موقعی که عضو شدید از نام کاربری خود راضی باشید و ضمنا فارسی رو هم پاس بدارید!
ممنون از همه دوستانی که در این تاپیک شرکت می کنند...
R-FAARAZON —
تور عزیز شرمنده میخواستم مثبت بدم ولی دستم رفت روی منفی.پس همینجا از پست قبلیت حمایت میکنم
بخاطر اینکه که این پست اسپم نشه باید بگم که فکر کنم تا 100 سال دیگه اگه عنوان آر-فارازون رو انتخاب نمیکردم کسی به سراغش نمیرفت <_< .پدر بیامرز یه خصوصیت مثبت در قامت همایونی اش پیدا نمیشه !
ولی بقول معروف هرکی دیربرسه ته دیگ سهمش میشه بهرحال قهرمانان داستان سهم قدما بود
البته از بلند پروازی آر-فارازون و اون عصیانش خوشم میومد
Vána —
خب مطمئنم همگی رینگز Ringsو میشناختید <_<
من نام کاربری قبلیم رو که باتوجه به شرایط موقع ثبت نامم انتخاب کرده بودم و جدا دوستشم داشتم تغییر دادم و نام کاربری وانا یکی از والیر را انتخاب کردم
بله من از نام کاربریم راضیم و به دلیل شباهت این شخصیت به خودم انتخابش کردم
تقریبا سه چهار ماهی روش فکر کردم تا اینکه وانا شد انتخابم
اطلاعاتمو از کتاب سیلماریلون کسب کردم و بله با آگاهی این نام کاربری رو انتخاب کردم
Elentári —
نام کاربریم در حقیقت اسم دوم من هست و خیلی واسم عزیزه :((
موقع ثبت نام هر چیزی که وارد میکردم تکراری بود! تا مرز شکستن کامپیوتر رفتم واقعا! چون از آردا فقط ارباب حلقه ها رو میشناختم و با دیدن این همه اسم تازه که نمیدونستم چه معنی ای دارن و از کجا اومدن عصبی شده بودم <_< به هرحال اسم خودم رو استفاده کردم. ولی الان در فکر یک نام آردایی هستم و مشغول جستجو.
atar-od-dior —
محبوب ترین داستان جهان تالکین برای من حدیث برن و لوتینه. بنابراین طبیعیه که از برن خوشم بیاد تا جایی که اسم فیسبوکی و چندین کاربری دیگه با این نام در جاهای مختلف دارم.اما اینجا جاییه که همه خودی محسوب میشن.جدا از اینکه برن قبلا انتخاب شده دوست داشتم یک لقب انتخاب کنم.پس عبارت پدر دیور ( فرزند برن و لوتین ) رو به سینداری ترجمه کردم.از آهنگ آتار اود دیور هم خوشم اومد.نظر دوستان رو خوشحال میشم بخونم.
توروندور —
خوب من لازم میدونم دوباره اینجا یه کامنت بزارم چون عوض شده نام کاربریم.
بله کاملا راضی هستم. توروندور پادشاه عقاب های مانوه بر فراز آسمان های سرزمین میانه در کریسا گریم. درگه از زندگی چی میخوایم؟؟؟؟؟ :(())))
تینلور —
منم که میشناسید یکی از نه یار حلقه شجاع دلاور و از بستگان فرودو بعدا تقریبا در شایر شاه شدم عجیبه کسی پی پین را دوست نداره
The secret wizard —
منم که میشناسید یکی از نه یار حلقه شجاع دلاور و از بستگان فرودو بعدا تقریبا در شایر شاه شدم عجیبه کسی پی پین را دوست نداره
قاعدتا اکثرا معناشم میدونن ولی برای تعداد اندکی که نمیدونن باید بگم که گلورفیندل یه اسم با اصلیت سینداریه که به معنای مو طلایی هستش
همزاد! —
کی میتونه از اسم گلورفیندل ناراضی باشه؟ قاعدتا اکثرا معناشم میدونن ولی برای تعداد اندکی که نمیدونن باید بگم که گلورفیندل یه اسم با اصلیت سینداریه که به معنای مو طلایی هستش
الان من از همون تعداد اندکم هستم!!
خیلی ممنون اطلاعات دادین! دی
من خب نمی دونم از اسمم راضی ام یا نه؟!!؟
ولی از اون جایی که این اسم علومی رو به خاطرم میاره که خیلی علاقه دارم بهش.. پس از اسمم راضی ام...
اما الان شاید ترجیح بدم یه اسم آردایی تر انتخاب کنم..نمی دونم اصن تا ببینیم چی میشه!!
تور —
نام کاربریم در حقیقت اسم دوم من هست و خیلی واسم عزیزه ;))
و میشه بگید چرا عوضش کردید؟! :(
من وب هستم
فقط خواستم بگم كه از نام كاربريم كاملا راضيم :دي
چرا وب حالا؟!
خیلی ها بودن رو حساب احتیاط یا حالا هرچی اومدن و یه نام همینجوری گذاشتن اما بعد مدتی که به بچه ها اعتماد و به جو صمیمی فروم عادت کردن نام رو یک نام آردایی و همیشگی انتخاب کردند اما شما همچنان از نام کاربریت کاما راضی هستی که جای سواله واسم...
کی میتونه از اسم گلورفیندل ناراضی باشه؟
واقعا...
به شخصه خیلی خوشم میاد از گلورفیندل، خودش و اسمش!
اسمش هم خوش صداست، هم خوب توی دهن می چرخه، خوش نویسه و خلاصه خیلی خوبه! (چقدر خوش بحالت شد فکر کنم تنها کسی هستی غیر از خودم که اینجوری از نام کاربریش گفتم! :)))
اما الان شاید ترجیح بدم یه اسم آردایی تر انتخاب کنم..نمی دونم اصن تا ببینیم چی میشه!!
میتونیم کمکت کنیم :((
معمولا همه بعد از خوندن سیلماریلیون نام های بهتر به ذهنشون زده میگم چطوره شما با سیلماریلیون شروع کنی؟!
Elentári —
تور عزیز فکر کنم پست به اندازه کافی گویا بود، چون شناختی از اسامی آردایی نداشتم ناچار اسم خودم رو انتخاب کردم( اکثریت آدما اسم خودشونو دوست دارن!) اما طبق توصیه ای كه به همزاد کردین خوندن سیل اسم های جدیدی به ذهنم اورد و خواستم مثل بقیه یه اسم تالکینی داشته باشم. :((
همزاد! —
میتونیم کمکت کنیم :((
معمولا همه بعد از خوندن سیلماریلیون نام های بهتر به ذهنشون زده میگم چطوره شما با سیلماریلیون شروع کنی؟!
الان که تصمیم به عوض کردنش ندارم...دوس دارم فعلنا بیشتر از آردا بدونم...اگه کمکم کنید که عالیه..نیکی و پرسش؟!
محمد علی —
شخصیت های زیادی توی کتاب ها دوس داشتم و با خیلی هاشون تو خیالم زندگی کردم و ازشون تاثیر گرفتم ولی همیشه ترجیح میدم اسم خودم رو استفاده کنم
Théoden —
چرا وب حالا؟!
خیلی ها بودن رو حساب احتیاط یا حالا هرچی اومدن و یه نام همینجوری گذاشتن اما بعد مدتی که به بچه ها اعتماد و به جو صمیمی فروم عادت کردن نام رو یک نام آردایی و همیشگی انتخاب کردند اما شما همچنان از نام کاربریت کاما راضی هستی که جای سواله واسم...
اسم وب رو دست كم نگيريد :پي من هر جا كه خواستم ثبت نام كنم ، نتونستم web رو انتخاب كنم. چون قبلا يه نفر ديگه اين اسمو گرفته بوده . كه اين نشون از محبوبيت اين اسم در افكار عموميه :دي
الآن هم كه عوضش نميكنم ، فقط واسه اينه كه ديگه "وب" واسه همه جا افتاده.
ولي شايد يه روز عوضش كردم. بايد يكم فكر كنم :((
جينيور —
خيلي دوست داشتم نام كاربري ام يكي از شخصيت هاي ارباب حلقه ها بود ولي از اونجا كه شخصيت خانم كم بود مجبور به انتخاب يك اسم ديگر شدم.
خيلي دوست دارم تحقيق كنم و يك اسم در دنياي تالكين پيدا كنم و دوست دارم سايت شما و دوستانم در اين كار كمكم كنند.
باتشكر فراوان
جينيور —
فكر ميكنم نام جينيور به معناي كوچك تر است.
خب گفتم دوست داشتم يك نام در ارباب حلقه ها داشته باشم ولي پيدا نكرم چون من يك شخصيت خانم ميخوام.
به هرحال اسم من هيچ ربطي به دنياي تالكين ندارد البته تا آنجا كه ميدونم.
وقتي يك نام كاربري خوب پيدا كردم حتما اسمم رو عوض ميكنم.لطفا شما هم كمكم كنيد.
من اسم جينيور را از يك نفر كمك گرفتم خودمم خوشم اومد.
باتشكر
اله ماکیل —
فكر ميكنم نام جينيور به معناي كوچك تر است.
خب گفتم دوست داشتم يك نام در ارباب حلقه ها داشته باشم ولي پيدا نكرم چون من يك شخصيت خانم ميخوام.
به هرحال اسم من هيچ ربطي به دنياي تالكين ندارد البته تا آنجا كه ميدونم.
وقتي يك نام كاربري خوب پيدا كردم حتما اسمم رو عوض ميكنم.لطفا شما هم كمكم كنيد.
من اسم جينيور را از يك نفر كمك گرفتم خودمم خوشم اومد.
باتشكر
سلام و خوشحالم از آشناییتون.
اسم الفی باشه یا انساانی؟
توروندور —
خيلي دوست داشتم نام كاربري ام يكي از شخصيت هاي ارباب حلقه ها بود ولي از اونجا كه شخصيت خانم كم بود مجبور به انتخاب يك اسم ديگر شدم.
خيلي دوست دارم تحقيق كنم و يك اسم در دنياي تالكين پيدا كنم و دوست دارم سايت شما و دوستانم در اين كار كمكم كنند.
باتشكر فراوان
اصلا نگران نباش هروقت تصمیم داشتی این کارو کنی یه نمایه با این مضمون بزن تا بچه ها بیان کمکت :دییی
The secret wizard —
باتشكر فراوان
پيشنهاد ميكنم حتما سيلماريليون رو بخون. بخصوص در بخش والاكوئنتا،اسم هاي مونث زياد پيدا ميشه.اسم هاي زيبا و خاص كه مربوط به هفت تن از والار هست :| يا تعدادي از مايار
Fingolfin ( فینگولفین) —
1 کلمه
راضی
اله ماکیل —
1 کلمه
راضی
منم از اسم کاربریم راضی ام اما نه به اندازه ی فینگولفین. :|
Ar-feiniel —
خوب... منم هم نام کاربریمو تغیر دادم.من همون "ادلسا پری ماه"هستم.
تازگی ها با خوندن سیلماریلیون ترجیح دادم اسمی رو انتخاب کنم که در شان اردا باشه.
اول میخواستم اسمی از والار رو انتخاب کنم متسفانه اسم مورد نظرم قبلا استفاده شده بود. بعد به سراغ لقب اشون رفتم که به دلم ننشست ودر نهایت اسم"Ar-feiniel"لقب اره دل بانوی سپید نولدور میباشد.
والان بسی از نام خودم راضی هستم:((
HellHound —
HellHound یا سگ جهنمی ، سگی در افسانه های فانتزی هستش. این سگ در بیشتر افسانه ها دارای 3 تا سر و دم ماره. با خز سیاه و چشم های قرمز. HellHound دارای قدرتیه که میتونه با خیره شدن به چشم ها طرف رو نابود کنه. در بعضی افسانه ها قدرت مکالمه با انسان رو داره. این سگ نگهبان دنیای مردگان یا همون جهنم خودمونه تا کسی نتونه بره داخل یا ازش خارج بشه.
من تائوریل هستم، تائوریل در کتاب هابیت وجود نداره و فقط برای اینکه جذابیت فیلم هابیت بیشتر بشه به فیلم اضافه شده!!!
من چون شخصیت قدرتمندی داره عاشقشم و برای همین شناسمو گذاشتم تائوریل!!
آراگورن12 —
من هم از اسم کاربریم خیلی راضی ام چون شخصیت آراگورن رو خیلی دوست دارم
Oropher —
سلام گرمی دارم خدمت همه ی دوستان گل آردا...
من وقتی که میخواستم عضو بشم اسمهای زیادی از دنیای تالکین مد نظرم بود ولی از هر کدومشون شونصدتا تو سایت داشتیم :D خصوصا هم که من خیلی آراگورن رو دوست داشتم بنده خدا هر چی اسم و لقب با پیشوند و پسوند تو آردا داشت رو زدم دیدم هست :huh:
بلاخره دیدم تازمانی که بتونم یه شخصیت مورد علاقه دیگه تو آردا پیدا کنم اسمم همین باشه(اسم ایمیلمه)
راستی من اسمم رو خیلی دوست دارم ازشم راضیم و مخفف michael croft هم هستش!!!
شرط میبندم کسی نمیشناسش!!! :D
dain —
سلام من عاشق گلوین پادشاه دورین هستم ولی مجبور شدم نام داین را برای خودم انتخاب کردم ولی در کل من عاشق نژاد دورف هستم و همیشه بخش عظیمی از تحقیقاتم درباره دورف هاست
DAIN ll IRONFOOT —
سلام من عاشق گلوین پادشاه دورین هستم ولی مجبور شدم نام داین را برای خودم انتخاب کردم ولی در کل من عاشق نژاد دورف هستم و همیشه بخش عظیمی از تحقیقاتم درباره دورف هاست
همچنین.....
خوش اومدی داداش....
ما ارادتمند تمام دورف ها هستیم.....
کاری باری امری چیزی داشتی بگو.
Peredhil —
Peredhil، كاملا راضى ام. لقب الفى دانا و پادشاه، پادشاه الراند.
Farhad —
اگه "راضی" نباشم باید چیکارکنم !!! اسم خودمه دیگه ( جوووون !!! ) :D :((
Einar Dunadan —
راضیه راضی اسم عمو لبرانو با اسمه خودم مخلوت کردم شده Amir lj
و Amir lj یعنی ....
یعنی ..... من :D
:((
گیلدور اینگلوریون —
من کاملا راضی هستم،گیلدور یکی از شخصیت های مورد علاقم که به فرودو و سم و پی پین پناه میده و نکات خوبی رو به اون میگه.
و همچنین کمتر کسی در اردا این اسم رو داره.
تکاور شمال —
برای اینکه بعد از مدت ها یه پست داده باشم
از نام کاربریم راضی نیستم
برای اینکه اون زمان که عضو شده بودم کتاب های تالکین رو نخونده بودم برای همین چون اونموقع تو جو اسکایریم بودم nordman رو انتخاب کردم الان راضی نیستم و می خوام به یه چیز آردایی تغییرش بدم
چطوری می تونم تغییرش بدم؟
K I N G —
برای اینکه بعد از مدت ها یه پست داده باشم
از نام کاربریم راضی نیستم
برای اینکه اون زمان که عضو شده بودم کتاب های تالکین رو نخونده بودم برای همین چون اونموقع تو جو اسکایریم بودم nordman رو انتخاب کردم الان راضی نیستم و می خوام به یه چیز آردایی تغییرش بدم
چطوری می تونم تغییرش بدم؟
به مهدی سه بعدی پیام خصوصی بده.
ادموند پونسی —
HellHound یا سگ جهنمی ، سگی در افسانه های فانتزی هستش. این سگ در بیشتر افسانه ها دارای 3 تا سر و دم ماره. با خز سیاه و چشم های قرمز. HellHound دارای قدرتیه که میتونه با خیره شدن به چشم ها طرف رو نابود کنه. در بعضی افسانه ها قدرت مکالمه با انسان رو داره. این سگ نگهبان دنیای مردگان یا همون جهنم خودمونه تا کسی نتونه بره داخل یا ازش خارج بشه.
این که همون سربروسه. خب سربروس که باحال تر بود... البته هر کس یه نظری داره
بنده طی دورانی که تو یه سایتی(جهت اینکه نمی دونم اسم بردن از سایت اینجا درسته یا نه، اسم نمی برم)، شناسه ی ادموند رو انتخاب کردم. حالا بنا به دلایلی که آبروم می ره اگه بگم :D
بعد تو اونجا با ادموند شناخته شدم و رفتم یه سایت دیگه و اونجا هم با ادموند، منتها بعد از اون یه پونسی هم گذاشتم کنارش که تنها نمونه و مث نوه ی عمو یادگار، هی بگه پشتم گرمه و اینا...
البته شناسه های دیگه ای هم دارم. kira_yamato و هرمس، اما خب رسماً همه جا به اسم ادموند پونسی شناخته شدم
خودم هم خیلی به شخصیت ادموند تو نارنیا علاقه دارم. به نظرم خیلی بیشتر می تونست روش کار بشه، اما خب نشد و مام به همین راضی ایم:((
سم بایز گنجی —
در نظر حقیر قهرمان بودن به داشتن دانش ،علم ،عقل یا قدرت بسیار نیست بلکه به انجام کار درست در هر زمانیه ،از مرحوم جنت مکان آیت الله بهجت خدایش بیامرزد پرسیدن چگونه عمل کنیم تا در قیامت به سلامت باشیم ایشان پاسخ داد به آنچه میدانید عمل کنید ومن در شخصیت های تالکین قهرمانی این گونه یافتم سم وایز گمجی که با یه دستکاری ساده شد اسم حقیر سر تا پا تقصیر.
تولکاس آستالدو —
انتخاب این اسم توسط من به دلیل بود:
1.شخصیت های مهم دیگه همه انتخاب شده بودن حتی با 40 50 تا علامت اینور و اونورشون
2.آلاتار یه مایا بوده و همچنین اینکه یه شخصیت ناشناخته و مرموز داره
sheyda —
منم که...اسم خودمو طبیعتا باید دوست داشته باشم دیگه :)
thranduil —
من به خاطر علاقم به الف های نژاد سیندا که تراندوبل از این نژاد بوداین اسم رو انتخاب کردم و با خوندن کتاب هابیت از این شخصیت بیشتر خوشم اومد
(البته بازی خوب لی پیس در نقش تراندویل هم بی تاثیر نبود)
Fladrif Skinbark —
ای دل غافل که من بنا رو بر این گذاشته بودم که مثل همه ی سایتای دیگه میشه نام کاربریو ویرایش کرد و من یه نام کاربری موقتی که اسم خودمه رو گذاشتم. تا زمانی که یه کاراکتر درست حسابی پیدا کنم.
اما زهی خیال باطل که الان قوانینو خوندمو دیدم که هیچی :| توی آردا هم همین شهریارم. این که فایده نداره.
از نام کاربریم بیزارم :|
راجع به امضا و مکان هم
مکانم خب نا معلومه. فعلا دارم کتابو میخونم و پیش میرم. معلقم.
امضامم هی تغییر میکنه، یعنی تغییر کاربری دادم امکان امضارو :) عکسی رو میذارم روی امضا که دقیقا مربوط به همون قسمتی از کتابه که دارم میخونم.
King Thranduil —
راستش من سالها با عشق ارباب حلقه ها و تالکین زندگی کردم و تا الان که عضو سایت شدم فکر میکردم یه تالکین فن درست و حسابی هستم. ولی حالا متوجه شدم خیلی چیزا رو نمیدونم و باید سر فرصت مجموعه تمام اثار تالکین رو بخونم از هابیت و سلماریلیون گرفته تا خود ارباب حلقه ها و حتی مقاله های متفرقه ش.
کاراکترای خیلی زیادی هم توی داستاناش هستن که مورد علاقم هستن حتی شاید باور نکنین ولی از اورکا هم خوشم میاد هرچیزی که منو یاد دنیای تالکین بندازه برام عزیزه.
کینگ تراندویل جایگاه ویژه ای داره چون به نظرم( شایدهم واقعا اینطور نباشه) از لرد الروند و بانو گالادریل خیلی مرموز تر و مخفی تره و واقعیت اینه که غیر از حضورش توی هابیت جای دیگه ای ندیدمش. شخصیت فوق العاده جذابی داره اما اطلاعات در موردش خیلی محدود هستن.
موقع انتخاب شناسه کاربری میخواستم تراندویل خالی بزارم که سایت ارور داد ظاهرا یه تراندویل دیگه هم وجود داره برای همین کینگ رو اضافه کردم. امیدوارم اون یکی تراندویل اطلاعات بیشتری داشته باشه از این شخصیت.
daemon master —
من خودم روح تاریکی دارم :D
برا همین ازاسمم راضیم ;)
من روحم تاریکه برا همین تاریکی :|
:))
ارسطو —
به نظر من اسم واقعی هر فرد بهترین نام کاربریه
من از سال 81 که وارد دنیای مجازی شدم از اسم خودم استفاده کردم و جالبه بدونید که آواتارم همیشه همین بوده که الان هست
مثلا شاید یکی اسمش فرودو باشه و ساکن شایر من یکی که درست نمی تونم ارتباط برقرار کنم که این طرف واقعا کیه
فاطمه —
نه خیر اصلنم راضی نیستم
من به این سایت اومدم که اطلاعاتم بیشتر بشه بعد یه اسم درست حسابی انتخاب کنم.حالاهم هر کاری می کنم نمیشه عوض کرد
*فئانور* —
نه خیر اصلنم راضی نیستم
من به این سایت اومدم که اطلاعاتم بیشتر بشه بعد یه اسم درست حسابی انتخاب کنم.حالاهم هر کاری می کنم نمیشه عوض کرد
باید برای عوض کردن نام نمایشی به مدیر بگید تا براتون عوض کنه.البته فقط یه بار فک کنم حق عوض کردن دارید.
BISKIVIT —
از اسمم بقایت (بغایت بغایط بقایط )خوشم میاد .. مفاهیمه عمیقی پشتش نهفتست ! البته خودم هنوز خیلی هاشو کشف نکردم ! @-)
The Witch-King —
راستش اگه میشد ویرایشش کرد و تغییرش داد خوب میشد. اگه کسی بلده چجوری میشه ویرایشش کرد به ما هم بگه. ممنون
فقط کافی بود آخرین پست اخبار رو میخوندید :)
مکرر گفته شده. به مدیریت (ادمین های کل سایت نه مدیران انجمن) از طریق پیغام خصوصی درخواست بدید خودشون راهنماییتون میکنند.
legolas2013 —
سلام نام کاربریم لگولاسه که عاشق شخصیتشم در کل با الفا زیاد حال میکنم و اضامم نوشته های روی حلقه یگانست
Samwise Gamgee the Brave —
از اسمم بقایت (بغایت بغایط بقایط )خوشم میاد .. مفاهیمه عمیقی پشتش نهفتست ! البته خودم هنوز خیلی هاشو کشف نکردم ! :)
من که فکر میکردم اسمت از بیسکوییت گرفته شده:دی
به جان تو
من که کلا عاشق اسمم چون عاشق سم هستم و خیلی باهاش حال بوگولم. شجاعتش از همه یاران حلقه بیشتر بود. معلومه هر کس دیگه هم جای اراگورن بود از ارک ها نمی ترسید ولی موجود به این کوچیکی!واقعا لقبی که فرودو روش گذاشت بهش میخوره(احسساس خرظندی از نام کاربری مثلا:دی)
تئودن شاه اسبها —
این اسم رو از لحن صحبت کریستوفرلی خطاب به تئودن تاثیر گرفتم.
The victory at Helm's Deep does not
belong to you, Théoden Horse-master.
اون صحنه خیلی جالب بود ... :)
لرد الکساندر سان —
لرد الکساندر سان هم اسم خودمه یه جورایی هم یکی از شخصیتایی هست که برای اولین کتابی که نگاشتم خلق کردم.
Armando —
من از اسمی که انتخواب کردم بدم نمیاد چون اسم خودمه. تازه آردایی هم هست
Ar(noble&king)+mando(goal) = Armando
به زبان کوئنیا اسمم آرداییه.
پس ازش راضی شدم
البته تابلوه که این پست ویرایش شده.خودمم تازه فهمیدم نام کاربریم به زبان کوئنیا معنی پیدا میکنه. @};-
Lady Oakenshield —
مال من لیدی اوکن شیلده
خب خیلی معلومه اوکن شیلد فامیلی تورین اوکن شیلده!
شخصیت مورد علاقمم تورینه...
و اینکه من خانومم...شدم لیدی اوکن شیلد:*
الوه —
من از اسمی که انتخواب کردم بدم نمیاد چون اسم خودمه. اما دوست داشتم آردایی تر بشه. وقتی ثبت نام کردم نمیدونستم که مدیران آردا تغییر نام رو ممنوع کردن. یا نمیشه تغییرش دادو ایکاش میشد با تماس با مدیران و اعلام تغییر و فرستادن نام قدیم و نام جدید بشه تغییرش داد و بعدا توسط یه خبر روی سایت یا تالارها بعد از تایید و بررسی مدیران اعلام بشه. که همه از تغییر نام دوستاشون اطلاع پیدا کنن.
پیش از عضویت قوانینی وجود داره که ما اونها رو می پذیریم و چه خوبه اون قوانین رو بخونیم! دقیقا مثل این که ما راهنمای یه وسیله رو باید قبل از استفاده بخونیم تا بتونیم ازش درست استفاده کنیم، قوانین هم همین کاربرد رو دارن. به طور مثال بند 6 قوانین مربوط به کلیه اعضا همچین چیزی رو میگه:
در هنگام عضویت در سایت از نام کاربری مناسب استفاده کنید. استفاده از نام شخصیتهای سیاسی و مذهبی و یا استفاده از الفاظ نامناسب و رکیک در نام کاربری ممنوع است و اکانت شخص خاطی مسدود خواهد شد. توجه داشته باشید که نام کاربری بعد از ثبت نام قابل تغییر نخواهد بود.
به هرحال برای رفاه حال کاربران! هر شخص میتونه یک بار درخواست تغییر نام کاربری بده اون رو به صورت خصوصی با یکی از ادمین های سایت در میون بگذاره که تغییر نام نمایشی وی در پروفایلش در بخش "تاریخچه نام نمایشی" مشخص خواهد شد. البته این مسئله رو با جستجو هم میتونستید پیدا کنید
Lord Thrall —
سلام من نام کاربری تراندویل خوشم میاد چون از خود شخصیت تراندویل خوشم میاد یه شخصیت خاصی داره باا اون گوزنی که سوارشمیشه @};-
مال من لیدی اوکن شیلده
خب خیلی معلومه اوکن شیلد فامیلی تورین اوکن شیلده!
شخصیت مورد علاقمم تورینه...
و اینکه من خانومم...شدم لیدی اوکن شیلد:*
ببخشید ولی فامیلیش اوکن شیلد نیست لقبش اوکن شیلده چون در جنگ با آزوگ هتاک همون اورکی که خیلی ها ازش بدشون میاد با یک تیکه چوب بلوط از خودش دفاع کرد
Lady Oakenshield —
سلام من نام کاربری تراندویل خوشم میاد چون از خود شخصیت تراندویل خوشم میاد یه شخصیت خاصی داره باا اون گوزنی که سوارشمیشه @};-
ببخشید ولی فامیلیش اوکن شیلد نیست لقبش اوکن شیلده چون در جنگ با آزوگ هتاک همون اورکی که خیلی ها ازش بدشون میاد با یک تیکه چوب بلوط از خودش دفاع کرد
تراندویل که اینطوری نوشته نمیشه:-h اینطوریه thranduil
و اینکه خب...لقبش اوکن شیلد بود درست...اما دیگه همه اونو تورین اوکن شیلد صدا میزدن و جز فامیلی اون شده بود...وگرنه نه پدرش و نه فیلی و کیلی فامیلی ندارن!
Lord Thrall —
تراندویل که اینطوری نوشته نمیشه:-h اینطوریه thranduil
و اینکه خب...لقبش اوکن شیلد بود درست...اما دیگه همه اونو تورین اوکن شیلد صدا میزدن و جز فامیلی اون شده بود...وگرنه نه پدرش و نه فیلی و کیلی فامیلی ندارن!
ببخشید که اون جوری تراندویل رو نوشتم اما کلا فکر کنم دورف هارو با نام پدرشون میشناسن مثل تورین پسر تراین پسر ترون فکر کنم اسم پدر و پدربزرگش رو درست گفتم نه؟@};-
تراندویل که اینطوری نوشته نمیشه:D اینطوریه thranduil
گفتی فیلی و کیلی یاد مرگشون اوفتادم واقعا درد ناک بود
Lady Oakenshield —
ببخشید که اون جوری تراندویل رو نوشتم اما کلا فکر کنم دورف هارو با نام پدرشون میشناسن مثل تورین پسر تراین پسر ترون فکر کنم اسم پدر و پدربزرگش رو درست گفتم نه؟ @};-
گفتی فیلی و کیلی یاد مرگشون اوفتادم واقعا درد ناک بود
آره اما برای نام کاربری نمیشه اینطوری نوشت که:D
برای همین معمولا وقتی اوکن شیلد میاد همه یاد تورین و جنگاش میوفتن:[
اگه اشتباه نکنم و حضورذهنم یاری کنه(آخه 98سالمه :-h ) به جز تام بامبادیل کسی تو آردا فامیلی نداشت.
نمیدونم والا ... اما اینو میدونم که معمولا اوکن شیلد رو به فامیلی تورین میشناسن
Samwise Gamgee the Brave —
اگه اشتباه نکنم و حضورذهنم یاری کنه(آخه 98سالمه @};- ) به جز تام بامبادیل کسی تو آردا فامیلی نداشت.
با اجازه بگم که هابیت ها همه فامیلی داشتن،هابیت ها رو جزو اردا به حساب نمیارین؟راستی تا جایی که میدونم تام نژادش مشخص نیس، ممکنه هابیت باشه، چون نزدیکتی شایر و توی جنگل قدیمی زندگی میکنه؟
آره اما برای نام کاربری نمیشه اینطوری نوشت که:-h
برای همین معمولا وقتی اوکن شیلد میاد همه یاد تورین و جنگاش میوفتن:[
نمیدونم والا ... اما اینو میدونم که معمولا اوکن شیلد رو به فامیلی تورین میشناسن
والا شما اولین کسی هستی که من دیدم اوکن شیلد رو فامیلی تورین بدونه، مثل این میمونه که فامیلی داین رو پا اهنین بدونیم!و البته دورفا فامیل ندارن، و در ضمن اگه اآنطوری که شما میگی باشه باید میگفتن ترور اوکن شیلد و تراین اوکن شیلد، چون به هر حال اینطوریه دیگه،تورین پسر اوناس.
mohadeseh —
خب منم از نام کاربریم راضیم..کیه که از اسم خودش بدش بیاد..منم از قبل نام های تالکینی انتخاب کرده بودم ولی ظاهرا از قبل انتخاب شده بودن و دیر رسیدم..بعدش دیگه اسم خودمو گذاشتم گرچه بازم هنوز دلم میخواد اسم شخصیتای تالکینی رو داشته باشم نه اسم خودم..
Nienor Niniel —
بهله!راضیم به چند دلیل:
1.با اینکه از اسمای آردایی خوشم میاد اما حس جالبی نیست یکی مثلابهت بگه ائووین!البته به نظر من.چون ائووین یکی دیگه ست و من خودمم.دوست دارم به اسم خودم صدام کنن
2.اگر هم میخواستم اسم شخصیتای آردایی رو بذارم چون از چند نفر خوشم میاد بینشون میموندم.شایدم بعدا نظرم راجع بهشون عوض میشد و پشیمون میشدم.
3.اینجا کسایی که اسم خودشونو میذارن کمترن و منصوره هم تا الان ندیدم.خب چی بهتر از اینکه با اسم خودت خاص باشی؟! :)
Nazgul_MK —
آره راضیم ;)
اول اینکه کلا با شخصیت نزگولا حال میکنم،چون خودمم دوستدار رهبری و قدرتم و بیشتر کارامو در سکوت انجام میدم،هرچند از نظر شخصیت بیشتر شبیه آراگونم :) بعد هم فارامیر
شاید به ویچ کینگ تغییر نام بدم،آخه معرکست :D
اون mk هم واسه اینه که تو دوستام اینطور صدام میکنن
black lord melkir —
آقا نمیدونین چطوری میتونم نام کاربریمو عوض کنم؟
حد اقل بگید چجوری اکانتمو حذف کنم تا یکی دیگه بسازم.
نام کاربریم غلط املایی داره.
اله ماکیل —
برای یک بار تقاضا بدید به 3D Mahdi عزیز تا نام کاربریتون عوض شه.
Sherlock —
من نام کاربریم قبلا پیجک بود که مخفف پیتر جکسون بوده ! ولی از اونجایی که خیلی به شرلوک درون سریال "شرلوک بی بی سی" علاقه داشتم نام کاربریم رو به شرلوک تغییر دادم :)
البته چند ماهی هستش که میخواستم تغییرش بدم ولی دودل بودم که بالاخره بعد از دیدن دوباره ی سریال شرلوک تصمیمم قطعی شد و فوری درخواست تعویض نام رو دادم.
من از نام قبلیم راضی بودم.. از این نام هم راضی هستم ;)
شاهزاده آرون —
البته که از اسمم راضی هستم و دوسش دارم، من از همون اول که فیلم ارباب حلقه ها رو دیدم ( با وجود این که نقشش خیلی کم بود) شخصیت آرون رو دوست داشتم بعدها با خوندن رمان علاقم چند برابر شد، وقتی میخواستم توی سایت عضو شم شک نداشتم که میخوام اسمم رو آرون بذارم البته مطمئن بودم که آرون رو قبلا انتخاب کردن و سعی کردن با اضافه و کم کردن یه کلماتی به آرون بتونم این اسم رو انتخاب کنم و بین شاهزاده آرون، شاهزاده خانم آرون و پرنسس آرون مردد بودم که البته همان طور که میدونید آخرسر شاهزاده آرون رو انتخاب کردم.
زاپا —
آره راضیم، راستش در ایام جوانی ( و جاهلیت ) یه داستان کوتاه نوشتم که اسم شخصیت اصلیش رو زاپا گذاشته بودم، اون داستان به دلایل زیادی به سرانجام خوبی نرسید و فقط یه سری دست نوشته و خاطره برام باقی موند، اما حداقل خوبیش اینه که توی هر سایتی که بخوام عضو بشم یه اسم کاربری منحصر به فرد دارم که راحت میتونم انتخابش کنم ! البته گاهی پیش دوستان آردایی احساس شرمندگی میکنم که چرا اسمم رو متناسب با این دنیا انتخاب نکردم امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید
Nienor Niniel —
خب تو همین تاپیک با سه تا دلیل محکم گفته بودم اسممو خیلی دوست دارم (نام کاربریم اسم خودم بود) اما بعد از خوندن سیل تصمیم گرفتم عوضش کنم.دلم میخواست بیشتر آردایی بشم.البته عقاید قبلو هنوز دارم :)
اما آخرش از بین این لیست نهایی:
الوینگ...آره دل ...آماریه ...نردانل ...نیمرودل
ایلماره ...آر زیمرافل ...نیه نور نی نیل...تیندومیل نوه الروس...وایره
بانوی نفرین شده رو انتخاب کردم ^_^ و بازم راضیم
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
من اولین بار که به سایت آردا آمدم هابیت و بخش اعظم لوتر را خوانده بودم و فیلم اول هابیت و سه گانه لوتر را هم دیده بودم و اولین خبری هم که دیدم انتشار سیزدهمین تریلر هابیت و بود فروم را هم دیدم ولی گذاشتم زمانی عضو شوم که سیل را خوانده باشم برای همین تابهمن صبر کردم و سیل را هم خواندم بعد که آمدم عضو بشوم می خواستم نام الفی در دوران اول را روی خودم بگذارم به شخصه فین گولفین را خیلی دوست داشتم اما دیدم که نام او بر روی بسیاری از اعضا است. پس گشتم و تنها پادشاه معروفی را که نامش و لقبش روی چند کاربر کم کار بود یعنی فین رود را برداشتم بعدا درباره ی او جستجوی بیشتری انجام دادم و متوجه شدم که از فین گولفین هم باحال تر است. برای همین این نام را دوست دارم و هیچگاه عوضش نمی کنم.
فرزند فين گولفين، در گوندولين در اثر دشنه ي سمي همسرم مردم،....ديگهه...چون از گوندولين خسته شده بودم براي تفريح مي خواستم نزد فرزندان فئانور برم
كه سر از جنگل نان الموت در اوردم
موهاي مشكي و صورت سفيدي دارم
همين .....
Elendil the light —
من راستش موقع ثبت نام مونده بودم چه اسمی رو خودم بذارم. چون به جز ایووین شخصیت زن دیگه ای رو تو دنیای اردا نمیشناختم که ازش خوشم بیاد! به خاطر همین گفتم بذار یه چیزی بذارم که به شخصیت فرودو کمک کرد چون خودم از اون شخصیت خیلی خوشم میاد. و اولین چیزی که به نظرم نماد یه زن میومد الندیل بود که چون این اسم خالی رو یکی برداشته بود گذاشتم elendil the light فکر کنم تقریبا میشه چراغ الندیل!
نمیدونم که راضیم یا نه ولی اگه اسمم رو عوض کردم خب مطمئنا شما هم می فهمین دیگه! :)
Legolas —
اولین چیزی که به نظرم نماد یه زن میومد الندیل بود.
البته شما هر چی دوست دارین میتونین بذارین ولی جالبه بدونم چه جوری الندیل نماد یه زنه؟ اصلاً میدونید الندیل کیه؟ :huh:
Elendil the light —
البته شما هر چی دوست دارین میتونین بذارین ولی جالبه بدونم چه جوری الندیل نماد یه زنه؟ اصلاً میدونید الندیل کیه؟ :huh:
بله میدونم الندیل پدر ایزیلدور بوده.خخخخخ! ولی خب من اون موقع اطلاعات خیلی کمی داشتم در حد سه تا فیلم! همین طور از اسمش خوشم اومد. اون موقع من فقط به چراغ الندیل فکر میکردم که حالام خوندم که اونم ائارندیل بوده!
حالا اگه شما می خواین اسمم رو عوض کنم؟!
*legolas * —
صد درصد راضی ام
ومدم سبت نام زد اسم کار بری تو ذهنم اومد لگولاس دور و ورشم اتیش بازی رنگارنگ
خلاصه زدم لگولاس دیدم داره با اعتماد به نفس گفتم خب دوتا ستارم میزارم دور و برش دخترونم میشه زدم قبول کرد
خداییش لگولاس اب خورده تو تاریخ من فهمیدم حتی همه دیالوگاشم رفتم دانلود کردم
اطلاعاتمم فیلم فیلم اینترررنتت و یکی از بزرگ ترین جایی که بهم اطلاعات میداد همین اردا خدا امرش بده عضو شدم وگرنه حالم بد جوری گرفته میشد
با تشکر از تاپیک شما
خدا حافظ. دی :-)
کارن —
من کارن هستم ..
کارن م میمونم
راضی هستم
ROBIN —
خب منم رابین هستم.
رابین که معلومه معنیش (سینه سرخ) :)))
البته دوست داشتم آردایی باشه ولی این اسمو هم دوست دارم. شاید بعدا عوضش کنم.
روهیرم —
منم چون عاشق روهان و اون وفاداریشونم و از یک طرف خیلی شاه تئودن رو دوست دارم واسه همین نام کاربری روهیریم گذاشتم
لوتین. —
بسیااار راضی هستم چند .... لوتین یکی از شخصیت های مورد علاقمه از همه نظر به خصوص عشق افسانه ایش به برن .... چند مرتبه سعی کردم این اسم و بزنم سایت اخطار داد تا اینکه یه نقطه انتهای لوتین گذاشتم و تصویب شد ^_^
Thranduil elven king —
سلام بر همگی من اول خود تراندویل رو گذاشتم بعد دیدم تکراریه پس فک کردم گفتم تراندویل کیه گفتم یکی از پادشاهان الف هاست پس همون رو نوشتم دیدم تکراری نیست
خوب من اطلاعات زیادی از تراندویل دارم چون همش در سایت ها سرچ می کنم و اطلاعات جمع می کنم
و واقعا خوش حالم که همه از اسم هاشو راضی اند?
می دونید اول خیلی از لگولاس خوشم می اومد ولی بعد دیدم باحال ترین الف تو دنیا تراندویله منم گفتم (یا خدا ! اونو وللش اینو باش )
حالا چی شد که نظرم عوض شد خوب معلومه از کامیکایی که دیدم?????
dain —
من داین هستم.داین پا آهنین حاکم دو سرزمین تپه اهن و اره بور از نسل ترور کبیر.نجات دهنده ی دورف ها در آزانول بیزار که ان ها را از وجود بلای جان دورین مطلع کرد.کسی که اورک کثیف سفید آزوگ رو کشت کسی که مسکن گاه ترور کبیر رو از اورک ها و الف های غارتگر و اون فرمانروای زورگوشون تراندویلو انسان های نابودگر نجات داد.کسی که پادشاهی کبیر اره بور رو احیا کرد.کسی که به بالین در بازپسگیری خزد دوم کمک کرد.کسی که پسر عموش تورین روتنها نذاشت.اری من داینم از نسل پاک دورین کبیر (رحمت ارو بر او باد و در پناه آئوله در ماندوس خوش باشد.
Thorin the Oak shield —
منو كه ديگه همه ميشناسين تورين دوم هستم پسر تراين و نوه ترور كه در اربور زندگى مى كردم و در جنگ ازانول (اگه اشتباه نكنم) تورين سپر بلوط نام گرفتم چون تنها سلاحم بعد از از دست دادن سپرم يه تيكه چوب بلوط بود من سر انجام بعد از پس گرفتن اربور همراه با چند دورف ديگر و همينطور بيلبو و گندالف و كشتن اسماگ به دست بولگ توله ازوگ زخمى شدم و در نهايت همراه با گوهر پادشاه دفن شدم
شخصيت اصلى من هيچ شباهتى به دورف ها نداره چون نه قد كوتاهى دارم و نه ريشو سيبيلى ولى به دليل علاقه شديدم به تورين اين لقب رو انتخاب كردم چون به نظرم اون لايق ترين پادشاهى بود كه دورف ها ميتونستن داشته باشه و مرگ حقش نبود
فقط به افتخار تورين
من كاملاً از اسمم راضيم و علاقه زيادى بهش دارم ولى متاسفانه به جاىoaken نوشتمoak
اورک موریا —
خیر اصلا راضی نیستم زیرا به سرعت انتخاب کردم وفکر نکردم
Peredhil —
در 41 دقیقه قبل، اورک موریا گفته است :
خیر اصلا راضی نیستم زیرا به سرعت انتخاب کردم وفکر نکردم
ميتونيد نام كاربري خودتون رو عوض كنيد، اما فقط براي يك بار
لیدی گالادریل —
در 4 ساعت قبل، Peredhil گفته است :
ميتونيد نام كاربري خودتون رو عوض كنيد، اما فقط براي يك بار
واقعا؟! من سعی کردم نشد
Peredhil —
بايد به مديريت درخواست بديد
Lord Thranduil —
فکر کنم دو بار بشه عوض کرد...
King-Aragorn —
در در ۱۳۹۵/۴/۲۶ at 1:50 AM، Peredhil گفته است :
بايد به مديريت درخواست بديد
چطوری؟
Peredhil —
در 5 ساعت قبل، والندیل گفته است :
چطوری؟
فكركنم با پيغام خصوصى به مديران
King-Aragorn —
در هم اکنون، Peredhil گفته است :
فكركنم با پيغام خصوصى به مديران
کی مدیره حالا؟؟
Nienor Niniel —
در 36 دقیقه قبل، والندیل گفته است :
کی مدیره حالا؟؟
به @اله سار یا @3DMahdi پیام بدید. البته فقط یه بار میتونید نام کاربریتونو عوض کنید
AmirReza79 —
نام کابری من اسم خودمه از این بابت راضی ام ولی چون دیروز که عضو شدم و با فرم اشنا نبودم اینو انتخاب کردم ولی وقتی اومدم تا الان کسی رو ندیدم که با اسم خودش بیاد و اکثرا با نام های داستانی اومدن حالا من دو به شک موندم که با همین نام به فعالیتم ادامه بدم یا عوضش کنم؟
Nienor Niniel —
به دوستان جدیدی که به جمع ما اضافه شدند خوش آمد میگم. امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا تجربه کنید و از این دنیای زیبا لذت ببرید
Alkar —
من نام کاربریم یکی از مهم ترین لقب های ملکور هستش که معنیش تابان هست.
LORD OF THE RING —
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
من از سائرون خیلی خوشم میاد فیلم ارباب حلقه ها رو بالای 15 بار دیدم
من از فیلم ارباب حلقه ها خیلی خوشم میاد و از عاشقه حلقهی قدرت هستم
من عاشق این اسمم چون واقعا از حلقه قدرت و نوشته های روی اون خوشم میاید
ILMARE —
خب منم از نام کاربریم راضی هستم .
ایلماره نام یکی از مایا های قدرتمند هستش که خدمتکاره واردا هست .
من از اول عاشق این اینور شدم اما خب اصلا تو کتاب به جز چند جمله استاد تالکین توضیح دیگه ای دربارش نداده .
ولی به هر حال راضی هستم .
Eruyeganeh —
من از اسم کاربریم راضی هستم .
ارو + یگانه کلا از خالق ها خوشم میاد به خاطر همین اسم ارو رو پسندیدم
و همین طور که خودم رو یگانه و تک میدونم با ترکیبشون این رو انتخاب کردم
the grave walker —
سلام من هم از نام کاربریم راضی هستم
این اسم لقبی بود که ارک های موردور به talion رنجری که توسط روح celebrimbor دوباره به زندگی بازگشته بود تا انتقام مرگ خانواده اش رو از کاپیتان های سیاه سائرون بگیره بود ، بنده کلا از این کاراکتر خوشم اومد این کاراکتر در بازی middle -earth shadow of mordor است ، گرچه در داستان های تالکین شخصی به اسم talion وجود نداشته و celebrimbor هم هیچ وقت پس از مرگش به حالت undead نرفته بود. این بازی کلا داستان پردازی زیبایی داشت و من خیلی از لقب grave walker خوشم اومده . راستی خواهشا نژاد undead رو هم به نژاد ها اضافه کنید.ممنون می شم
Nienor Niniel —
در در 6/26/2017 at 4:42 AM، ILMARE گفته است :
خب منم از نام کاربریم راضی هستم .
ایلماره نام یکی از مایا های قدرتمند هستش که خدمتکاره واردا هست .
من از اول عاشق این اینور شدم اما خب اصلا تو کتاب به جز چند جمله استاد تالکین توضیح دیگه ای دربارش نداده .
ولی به هر حال راضی هستم .
ایلماره واقعا اسم قشنگیه. یادمه وقتی خودم هم می خواستم اسمم رو عوض کنم این یکی از گزینه هام بود و سردسته ی مایار حساب میشه.
البته "ر" آخر کلماتی مثل والار، مایار و آینور جمعه و برای مفردشون باید همون آینو و والا و مایا رو بگید
در در 7/2/2017 at 1:51 PM، the grave walker گفته است :
سلام من هم از نام کاربریم راضی هستم
این اسم لقبی بود که ارک های موردور به talion رنجری که توسط روح celebrimbor دوباره به زندگی بازگشته بود تا انتقام مرگ خانواده اش رو از کاپیتان های سیاه سائرون بگیره بود ، بنده کلا از این کاراکتر خوشم اومد این کاراکتر در بازی middle -earth shadow of mordor است ، گرچه در داستان های تالکین شخصی به اسم talion وجود نداشته و celebrimbor هم هیچ وقت پس از مرگش به حالت undead نرفته بود. این بازی کلا داستان پردازی زیبایی داشت و من خیلی از لقب grave walker خوشم اومده . راستی خواهشا نژاد undead رو هم به نژاد ها اضافه کنید.ممنون می شم
من هم این شخصیت رو با وجود نبودنش تو کتاب ها خیلی دوست دارم. جالبه بدونید لقب هورین هم شبیه همین اسمه یعنی thalion به معنی قوی و پایدار
lord of gondolin —
منکه اول میخواستم اسمم رو بزارم ancalagon the balak اما بعدش نظرم عوض شد و با به دست آوردن اطلاعات در باره ی گوندولین گفتم خوب بزار لردش باشم دیگه:دی
Uinen —
با سلام
بنده از نام کاربریم کاملا راضی هستم من عاشق دریا ها و خلاصه محیط های آبی هستم و وقتی داشتم سیلماریون واسه اولین بار میخوندم احساس کردم که انگار خود Uinen هستم.
به نظرم این آینو بسیار دلسوز و مهربان هستش و درست مثل ارباش اولمو والا عشق زیادی به فرزندان الیوواتار داره به خصوص الف های تلری.
the grave walker —
در در Friday, July 07, 2017 at 6:40 PM، Nienor Niniel گفته است :
من هم این شخصیت رو با وجود نبودنش تو کتاب ها خیلی دوست دارم. جالبه بدونید لقب هورین هم شبیه همین اسمه یعنی thalion به معنی قوی و پایدار
خداروشکر یک هم نظر هم پیدا شد که مانند من از این شخصیت خوشش بیاد . گرچه معنی اسم talion یعنی قصاص یا eye for an eye همون طور که از رفتارش پیداست .
soldier of gondor —
والله چهار سال پیش اولین بار عضو شدم سایت:))) اونموقع طفلی بیش نبودم از محیط های تاریک و نمناک میترسیدم :دی بنده با نام کاربری فارامیر اومدم توی سایت فعالی نکردم و بعو چند وقت رمزم هم یادم رفت!? دیگه ولش کردم برنگشتم به این مکان ترسناک و نفرین شده!?
تا دوسال پیش که عضو شدم میخواستم اسم بورومیر رو بزارم اما دیدم یجورای شاید تکراری باشه:] برای همین سرباز گاندور رو انتخاب کردم و حتی از بعضی دوستان خواستم اگه دیدن بنده خیلی بچه ی خوب و ساکتیم و شبا زود میخوابم بهم بگن که تغییرش بدم به بورومیر یا کاپیتان برج سفید :دی(چون من برای این اسامی یا القاب احترام خاصی قائلم مثلا کاپیتان برج سفید یک مقام بالاییه میدونی که چی میگم :دی)و اینکه اره میدونم نمک زیادی ضرر داره?.
فینگون —
در در ۱۳۹۳/۸/۲۴ at 2:15 AM، سم بایز گنجی گفته است :
در نظر حقیر قهرمان بودن به داشتن دانش ،علم ،عقل یا قدرت بسیار نیست بلکه به انجام کار درست در هر زمانیه ،از مرحوم جنت مکان آیت الله بهجت خدایش بیامرزد پرسیدن چگونه عمل کنیم تا در قیامت به سلامت باشیم ایشان پاسخ داد به آنچه میدانید عمل کنید ومن در شخصیت های تالکین قهرمانی این گونه یافتم سم وایز گمجی که با یه دستکاری ساده شد اسم حقیر سر تا پا تقصیر.
این حقیر بنده هستم که بعد از مدتها برگشتم و ان شا الله دیگه غیر فعال نباشم
the bright lord —
نام کاربری من the bright lord نام کلبریمبور در بازی سایه موردور هست . کلا به این بازی علاقه دارم و تصمیم گرفتم نام کاربریمو اون بزارم
Idril celebrindal —
من کاملا از نام کاربریم راضی هستم ایدریل کلبریندال یکی از الف های مورد علاقه من هست کلا الف هارو خیلی دوست دارم :دی میگم قبل اینکه تو این تایپک پست بزارم یه تایپک دیگه ای رو دیدم که راجبع این بود که کدام نژاد قدرتمند تر هستند اینجور که من فهمیدم ظاهرا طرفداران الف ها و انسان ها هر کدوم دوست دارن به دیگری غلبه کنند فکر نکینید منم خیلی از الف ها خوشم میاد نه الف نه انسان فقط آینور ها
برگردیم سر موضوع ایدریل که همسر تور بود و دومین پیوند بین الدار و اداین رو به وجود آورد و از همه مهم تر به دنیا آوردن ائارندیل دریا نورد که رفت و از والار برای فرزندان ارو طلب کمک و بخشایش کرد .
راستش اول دوست داشتم نام کاربریمو لوتین بزارم اما بعدش پشیمون شدم آخه هرچی فکر کردم دیدم بیشتر به ایدریل شباهت دارم تا به لوتین /:
Isildur's heir —
من اول که وارد این سایت شدم خیلی درک درستی ازینکه فضا چطوریه نداشتم و به همین خاطر یوزرم رو مثل همه سایت های دیگه اسم و فامیل حقیقیم رو وارد کردم.الان بنظرم 10ماه میشه عضوم و حقیقت امر خیلی به فعالیت بیشتر توی این سایت علاقه دارم.نمیدونم هنوز خیلی اکانتم بزرگ و به قولی امتیازش بالا نیست کلا اکانتمو حذف کنم یکی دیگه بسازم یا همین خوبه.لطفا دوستان نظرشون رو بگن.حقیقت دوست دارم یک اسم آردایی داشته باشم.
Nienor Niniel —
در 45 دقیقه قبل، alinooryan گفته است :
من اول که وارد این سایت شدم خیلی درک درستی ازینکه فضا چطوریه نداشتم و به همین خاطر یوزرم رو مثل همه سایت های دیگه اسم و فامیل حقیقیم رو وارد کردم.الان بنظرم 10ماه میشه عضوم و حقیقت امر خیلی به فعالیت بیشتر توی این سایت علاقه دارم.نمیدونم هنوز خیلی اکانتم بزرگ و به قولی امتیازش بالا نیست کلا اکانتمو حذف کنم یکی دیگه بسازم یا همین خوبه.لطفا دوستان نظرشون رو بگن.حقیقت دوست دارم یک اسم آردایی داشته باشم.
اکانت رو که نمیشه حذف کرد. اما اسم رو میشه یک بار عوض کرد به جناب اله سار پیام بدید اگه اسم مورد نظرتون توی سایت تکراری نیست.
Aran Dur —
Aran Dur
Aran = به زبان کوئینیایی یعنی « پادشاه »
Dur = به زبان سینداری یعنی « تاریکی »
پس در خدمتتون هستم، من، پادشاه تاریکی ام
روی انتخاب کردن نام کاربریم خیلی فکر کردم، اول می خواستم یه اسم پیدا کنم و بعد به الفی بنویسمش و اونو به عنوان نام کاربریم بذارم. بعد دیدم که زبان الفیم ضعیفه و ممکنه سوتی بدم، برای همین تصمیم گرفتم یه اسم معقول تر و ساده تر انتخاب کنم. برای همین « ملکور » رو زدم که نوشت قبلا یه نفر با همین نام ثبت نام کرده.
با شکست خوردن نقشه ی 2، به نقشه ی اول بازگشتیم بلکه فرجی بشه. و با اندک زبان دست و پا شکسته ای که بلد بودم، Aran Dur رو گذاشتم که اول فکر می کردم همش الفیه، ولی بعدا فهمیدم که یکیش سینداریه.
Dark lady —
خوب راستش فک کنم نام کاربریم ب خودم نمیخوره:/
کاش میذاشتم light lady
مهم نیس
در کل از نام کاربریم راضیم... چون مث بقیه بلد نیستم اسم و این چیزا بسازم... همینا خوبن:/
Melian —
از اونجایی که به زیبایی علاقه زیادی دارم گفتم کی از یک نامیرای زیبا بهتر؟ :دی