نشست تالکینی آکادمی فانتزی و آردا

تعداد پست‌ها: 17

سلام خدمت همه دوستان.

4 شنبه طبق هماهنگی های انجام شده با دوست همیشگیمون،اکادمی فانتزی،تصمیم به برگزاری نشستی در مورد تالکین شدیم.اولا ورو برای هر کس که بتونه بیاد آزاده و رایگان! :D

دوما متن خبر رو در صفحه اصلی سایت میتونید ببینید.

تو جلسه هم قراره من(یا هالباراد یا مهدی اگه بتونه بیاد) یه متن در مورد تالکین بخونم و بعد هم بخشی از سبلماریلیون رو بازخونی کنیم و در نهایت هم به بحث در مورد آثار بپردازیم.

منتظر حضور و البته نظراتتون تو بخش اخبار و اینجا هستم.

با تشکر

خیلی خبر خوبیه منم به احتمال زیاد میام البته به شرطی که شما و هالباراد هم تشریف بیارین. اگه بقیه هم بیان که عالی میشه.

:D

:D(

الوه حالا ناراحت نکن خودتو!

آره من و هالباراد هستیم

من حضورم تا حدود نود درصد قطعيه. ضمناً دوستان مي‌تونن روزنامه فرهنگ آشتي، شماره روز دوشنبه 13 ديماه مصادف با سوم ژانويه رو خريداري كنن كه توش يك پرونده دو صفحه‌اي راجع به تالكين كار شده. نويسنده مطالب هم من، تولكاس و دو نفر از دوستان غير آردايي طرفدار تالكين هستن.

خوبه دیگه کی از اعضا میتونه شرکت کنه؟

ممنون هالباراد جان خبر روزنامه رو هم در اینجا گذاشتم:

viewtopic.php?f=2&t=771

کاش منم مثل گندالف بودم و آراگورن بهم میگفت « تو هر جا که احتیار بکنی زودتر از من میرسی » :D

با آرزوی موفقیت برای همتون

امیدوارم همه چیر به خوبی و خوشی برگزار بشه :D

خوش باشید

بابا به تاریخ فارسی بنویسید بدونیم کی و کجاست !؟

شاید اومدیم.

البته احتمالا از وقت مقرر گذشته !

میرم تو صفحه اخبار ببینم میتونم بیام یانه :ymapplause:

دیر رسیدی آرون

ترو خدا این جور خبر ها رو یکم زودتر به اطلاع برسونید ، مثلا یکی دو ماه زودتر تا حداقل همه از موضوع اطلاع پیدا کنن. :ymapplause:(

دلت خوشه ها!

منی ککه سخنران بودم ،خودم یک شنبه فهمیدم،که قراره 4 شنبه حرف بزنم.4 شنبه هم تازه فهمیدم اصلا سیستم اونجوری نیست که من فکر کردم:دی

هوم :ymapplause:

چطور بود مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دور و بر سی نفر تماشاچی بود و واسه ما یه میز

گذاشته بودن به عنوان سخنران!فک کن مثلا جلسه مربی ها بعد بازی فوتبال!همچی چیزی بود!:دی

:D :ymapplause: L-)

حالا خوبه چندنفری هستن که تالکینو درست بشناسن...

:D

البته با این تفاوت که دور و برمون پر کتاب بود چون مکان جلسه رو از طبقه پایین به کتابخانه در طبقه بالا تغییر دادن (به دلیل کمبود جا!). و اینکه از اون 30 نصفشون مال سایت خودمون بودن(البته اکثرا اعضای قدیمی که دیگه به سایت نمیان بودن).

شدیم مثل تکاوران شمال

آخرین نسل بازماندگان...

تحقیقا :ymapplause: